Sodika az van hogy a tegnapi streamet is ezzel nyitottad, lol gondolom amióta Anikóval témáztok kicsit hangosabb vagy.
Ogre bácsi meg fosik, hogy meghallják a szomszédok, hogy egy fogyatékos migránst tart, aztán kihívják rád a rendőröket!
Hivatalosan laksz te az Ogrénál, van szerződésed, fizet az öreg járulékot a te béredből?
Ez azért van, mert te te vagy.
A sokadik után igazán rájöhetnél már.
Szuper Bé meg tüdőcske
Érdemes lenne előkeresni a freeblogos bejegyzést, hogy miket hazudott a sosem hazudó sodi.
Há hogyne kérdezted te ki...
www.twitch.tv/anikovagyok/clip/PluckyCrunchyGarbageTakeNRG?filter=clips&range=7d&sort=time
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Mondom, nem ébren.
De amikor úgy van meg az 50 verzió, hogy az egyikben előbb egy kicsi verziója jön elő a fürdőszobából, és utána ó maga, mint az Austin Powersben, amitől álmodban még még is ijedsz, jól jelzi, hogy mennyire megviseli a közérteteket, ha nem vagyok képes nyugodt, rendszeres napi rutint kialakítani, aminek esetleg még a Twitch is része.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
végül mennyibe fog fájni a párnázott ütyvédi irodás ajtó?
clips.twitch.tv/WiseInventiveLadiesYee
Vár rád az IMEI.
igen ez azért jelzi, hogy az alatt pár óra alatt amíg pihenni próbál az agyad nem tud, mert akkora szarban vagy. köszönd a sorsnak, ha donételtél volna este, nem lett volna a csicskításod és kiadásod megint.
Autistak jellemzoi:
"Súlyos zavar vagy speciális nehézség, furcsa jellemzők amely a következőkben nyilvánulhat meg:
-A társas kapcsolatokban: pl. társaktól való elkülönülés vagy szokatlan közeledés,
-Egyoldalú interakció;
-A kommunikációban (beszéd, gesztus, mimika): pl. a beszéd hiánya, a beszéd
szintjéhez képest gyenge beszédhasználat, kommunikáció, vagy a nyelv szó szerinti
értelmezése, furcsa tartalma, szokatlan hanghordozása;
-Az érdeklődés, aktivitás és játék területén: pl. szokatlan, sztereotip, repetitív
tevékenységek, hobbik;
-A gondolkodásban, a tanulásban és a mindennapi alkalmazkodásban, pl.: ragaszkodás
az állandósághoz, a megszokotthoz;
-A mozgás területén: pl. repkedő kézmozgás, lábujjhegyen járás;
-Az érzékelés-észlelés területén. pl. csökkent fájdalomérzés."
Te itt eleg sokat kipipalsz bolond
Még mindig részeg vagy?
Volt reggeli maradék sör?
Szegény virtuális boríték.
Pár napja még hogy élvezted a nyugit.
Ez megint struccpolitika, kisfiú.
2 napig csicskultam
masztipartira elmennel most, ha meg felallna a faszod?
Semmit nem aludt a mániás hülye, szerintem teljesen ki sem józanodott. Most ilyenkor egy másik dimenzióban kavarog.
2 napig csicskultam
Minek neked két stúdió? Körkapcsolás lesz?
Majd elvesszük tőle a figyelmet. Ezzel fogjuk büntetni/idomítani.
persze, kifejezetten jól indul tőle a napod olyan jó hír az a hatvan rugó. balfasz
Pontosan ez lesz az újabb idegrángásának az oka, hogy el lesz felejtve a snecológia az Anikónál
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Mi lenne, ha pénzköltés helyett nem üvöltöznél éjjel 11-kor?
A lájv után fél órával még ott volt snecinél a csetben.
Szmájlizol, tehát hazudsz. Győzködd csak magad, Fifi! Anikó kb annyit keresett a stream alatt, mint amennyit te most ráköltesz. Hangszigetelő függöny:D kibaszott egy agyalágyult vagy te, Endre.
oltotta? akkor viszont tényleg snecológus lett belőle 2 nap alatt.
2 napig csicskultam
péküjjünk ki 2!
Azt majd a főbérlőd mondja meg, csicskaboy.
2 napig csicskultam
Az alkalmi kiadás nem kiadás?
Tényleg nem érzed betegesnek, hogy minden szart megmagyarázol magadnak?
Érdekel valakit, hogy te mihez ragaszkodsz vagy mit szeretnél? Úgyis az lesz, amit a trollok, Márkcica, a főnököd, a kvázi munkatársaid és a főbérlőd akar.
Már régen nem te irányítod az életed.
2 napig csicskultam
totttál igazad van, leszámítva a donétes előfizetést tegnap
clips.twitch.tv/RespectfulViscousChoughJonCarnage
úgyis gyakorlatileg kulcsrakész a mályi twitchstálló, este charterrel oda, hajnalban vissza
Mit szmájlizgatsz, Endre? Tegnap úgy inasba lettél rakva egy vidékről jött, lakótelepen lakó csajszi által, hogy már én szégyelltem magam. Aztán becsicskított a főbérlőd is, mert visítasz, mint valami rossz fürdőskurva. Én a helyedben kurvára nem szmájliznék, bazmeg, mert nincs mire.
Nélküle egy unalmas furcsa buzi vagy egy rendetlen szobában ...
Szóval jól becsüld meg a csajt!
minden tiszteletem anikóé. de keresni kellene egy olyan streamert, aki tud osztott képernyőn streamelni, hogy lássuk a Gyagyás pofáját és jobb a hangminőség is. így nem kellene sodivlog-ot néznünk.
Nélküle 10 néződ van, mert kurvára uncsi vagy te is meg a műsorod is. Vagy ez eddig nem volt világos számodra?
A közönségedet a trollok jelentik, és mi csak akkor nézünk, amikor szopatnak. És téged most Anikó szopat, a mi kívánságunknak megfelelően.
Majd az Ogre dönti el, hogy lesz-e stream! haha :)
mi döntjük el.
Tán Anikó magától talált rád Recskás?
Ne legyél hülye.
nem érted a világot, autista vagy. ha a trollok, anikó nézőközönségbe, azt mondják, hogy már nem érdekel minket a tetves kis sodika, akkor anikó nem fog átkapcsolni hozzád, nem fog foglalkozni veled. és tudod miért? mert anikó nem autista, ő a közönségének csinál műsort, és olyan műsort csinál, amilyet a közönsége szeretne.
Csak az elméje jelentett beteget.
Hülyeség.
Lassan 10 éve követem Endre pályafutását a neten, és még sosem láttam ennyire idegesen és szétesve, mint tegnap. Hajszálra van attól, hogy kidobják az utcára, és még újabb kiadások is generálódnak.
Lehet ennél többet kérni?
Jót aludtál? Bírsz így dolgozni?
|__o__|
Vedd csak meg a legdrágább függönyt! Zajfogó kerítést nem akarsz telepíteni? Még esetleg tojásdobozzal körbe ragasztgathatnád a falakat, azt nagyon lájkolná Penész Őrmester is. Vagy az ajtó elé építs lőállást a kütyükből, azon a világon semmi nem jut át.
Lassan ki leszel baszarintva az albiból, recskás! Közeleg az exodus, de mondom, dobunk majd néhány csontot a blahán. Vagy anyád háza mögött a mezőn akarsz megint VR-tesztezni, fogyaték?
Tényleg te írtad a masztipartis kommentet, Endre?
Szuper Bé meg tüdőcske
Szuper Bé meg tüdőcske
nincs is ágyad.
te is rengeteg ember jókedvébe rondítottál bele. hogyan merészelted? az univerzum csak visszaadja neked a sok geciséget amit te csináltál másokkal. te vonzottad be a saját tetteiddel.
Legyen szó bármiről, te csak vesztesen jöhetsz ki belőle.
Szerző:
Artatlan kerdes
Nov 26, 2019 07:54:25
Válasz
(5)
Csereld le az ajtot jobban jarsz, 1500 euro es johet a stressznelkuli nyugi
Nov 26, 2019 07:54:25
captain piton
Nov 26, 2019 07:56:19
Meg hogy itt nem róla van szó, hanem a szomszédokról, mert van egy házirend, hogy 22 óra után szobahangerő, nehogy panaszt tegyenek, bla bla bla.
Meló után bemegyek egy lakástextil boltba. Kell egy ilyen szar függöny az ajtó elé, őszt jól van.
A falak jók, èn se hallom őt soha a szobájában néz valamit. Csak ha a konyhában. Mert szarul illeszkedik az a kurva ajtó, így mintha lyukas lenne akkusztikai szempontból.
Meló után bemegyek egy lakástextil boltba. Kell egy ilyen szar függöny az ajtó elé, őszt jól van.
A falak jók, èn se hallom őt soha a szobájában néz valamit. Csak ha a konyhában. Mert szarul illeszkedik az a kurva ajtó, így mintha lyukas lenne akkusztikai szempontból.
Sodika az van hogy a tegnapi streamet is ezzel nyitottad, lol gondolom amióta Anikóval témáztok kicsit hangosabb vagy.
Ogre bácsi meg fosik, hogy meghallják a szomszédok, hogy egy fogyatékos migránst tart, aztán kihívják rád a rendőröket!
Hivatalosan laksz te az Ogrénál, van szerződésed, fizet az öreg járulékot a te béredből?
Nov 26, 2019 07:56:19
Škoda Superb
Nov 26, 2019 07:59:24
Andi is ezt csinálta. Kezdtem örülni a dolgoknak, erre derült égből beleszart.
Ez azért van, mert te te vagy.
A sokadik után igazán rájöhetnél már.
Nov 26, 2019 07:59:24
szebasztiánka
Nov 26, 2019 08:03:35
SoDI, amikor így visszanézed a sztrímeket, szokott lenni olyan, amit bánsz? Mondjuk hogy tiszteletlenül beszéltél a főbérlődről? Vagy ilyesmiken nem akadsz fenn.
Nov 26, 2019 08:03:35
tigris
Nov 26, 2019 08:06:09
milyen felnőtt életről ugat ez a barom? hazamegy és játszik a hülye játékaival.
ez egy idióta gyerek
ez egy idióta gyerek
Nov 26, 2019 08:06:09
Fuvolázó Kobold
Nov 26, 2019 08:10:50
Úgy van, egy függöny lesz a megoldás! Lol :D Ugatásgátló nyakörvet kellene a nyakadra tenni, aztán ha nagyon kaffogsz, a főbérlő úr csak rádbaszatja az áramot, te meg kifizeted az elemhasználati díjat. Ha már nagy beszélgetésben lesztek, kérdezz már rá a télikertre is, please!
Nov 26, 2019 08:10:50
felkészültél erre???
Nov 26, 2019 08:11:00
Ezt a clipet naponta többször megnézem, a könnyem potyog minden alkalommal.
Már a penetrás szónál vonyítok, de közben Endre arckifejezése is kemény, próbál komoly arcot vágni, de a seggujjazásnál már vigyorog.
Szandika hangsúlyozása (áporodott HERESZAG, odvas SEGGSZAG) is iszonyat.
Endre válasza(pincér pezsgő, homár) magáért beszél, hitelspirálban vergődik, de Szandikának villantani kell, mással nem tud.
Zseniális produkció, hála a trollnak aki a kommentet írta, meg Zserbónak a szemfüles clipèrt!!
Már a penetrás szónál vonyítok, de közben Endre arckifejezése is kemény, próbál komoly arcot vágni, de a seggujjazásnál már vigyorog.
Szandika hangsúlyozása (áporodott HERESZAG, odvas SEGGSZAG) is iszonyat.
Endre válasza(pincér pezsgő, homár) magáért beszél, hitelspirálban vergődik, de Szandikának villantani kell, mással nem tud.
Zseniális produkció, hála a trollnak aki a kommentet írta, meg Zserbónak a szemfüles clipèrt!!
Nov 26, 2019 08:11:00
-
Nov 26, 2019 08:21:09
sodi: miert kellett 2019 novemberig varni hogy elismerd a masztipartis kommentet?
Nov 26, 2019 08:21:09
Nov 26, 2019 08:22:21
de hát ez az instant karma sneci, elkezdted fikázni anikót és hencegtél hogy a sodi megbosszulja, ha felidegesítik, majd rá 5 percre megindul egy azóta is tartó stressz, mert nagyképű szar voltál, pizony
Nov 26, 2019 08:22:21
rBali
(
x24)
Nov 26, 2019 08:24:16
x24)
sneci te egypofonos kurva
-
Nov 26, 2019 08:24:47
sodi: miert kellett 2019 novemberig varni hogy elismerd a masztipartis kommentet?
Érdemes lenne előkeresni a freeblogos bejegyzést, hogy miket hazudott a sosem hazudó sodi.
Nov 26, 2019 08:24:47
Nov 26, 2019 08:27:06
meg azért kell kidobnod néhány százast hangszigetelésre mert pitiáner 1 dollárt donételtél.
Nov 26, 2019 08:27:06
kripli figyelő
(
x12)
Nov 26, 2019 08:28:14
x12)
Na akkor felkérdezted az ogrét sneci?Vagy csicskulsz?
rBali
(
x24)
Nov 26, 2019 08:29:18
x24)
Semmi. Kikérdeztem.
Alapvetően oké volt, csak néha volt hallható. Meglesz erre is a technikai megoldás.
Kapható pl. hangszigetelő függöny.
Alapvetően oké volt, csak néha volt hallható. Meglesz erre is a technikai megoldás.
Kapható pl. hangszigetelő függöny.
Há hogyne kérdezted te ki...
www.twitch.tv/anikovagyok/clip/PluckyCrunchyGarbageTakeNRG?filter=clips&range=7d&sort=time
-
Nov 26, 2019 08:40:50
Jaj, de remélem, hogy ez az Anikó vonal folytatódni fogni fog. Egyik kedvenc kérdésem tegnapról: "Hogy vagy te programozó, amikor nem tudsz angolul?"
Nov 26, 2019 08:40:50
Karandas
Nov 26, 2019 08:41:57
"Mi van a berlini mongolokkal?"
Edison se volt rögtön körte.
Nov 26, 2019 08:41:57
-
Nov 26, 2019 08:48:54
amikor végre lelkesen, de azért a józan észhez mért visszafogottsággal jól érezném magam, valaki hirtelen szükségét érzi, hogy valami baromsággal hirtelen beleszarjon.
az aláhúzott részt remélem mindenki észrevette. az anikós "trollkodás" iránya nagyon nem jó. a figyelemkurvát így kielégítjük és mellékesen még hencegni is tud mert anikó nem döngöli a földbe.
az aláhúzott részt remélem mindenki észrevette. az anikós "trollkodás" iránya nagyon nem jó. a figyelemkurvát így kielégítjük és mellékesen még hencegni is tud mert anikó nem döngöli a földbe.
Nov 26, 2019 08:48:54
Riporter
(
x4)
Nov 26, 2019 08:50:08
x4)
Mennyit aludtál Endre? 1-2 órát sem, igaz? 1-ig még kicsit ugattál itt, aztán ahogy látom jött a roham két óra múlva.
Én miután kiröhögtem magam rajtad, lefeküdtem és aludtam fél nyolcig, ami nem sok de ki nem hagynám a reggeli szexet. Meg a gyerekek is mentek suliba/bölcsibe.
Most azon gondolkodom, hogy mit reggelizzek? Semmi extra szerintem egy kis olasz sonka és tojás meg valami saláta.
Szerinted Bemondó néninek, hogy telt az éjszaka? Örjöngött és hülyét csinált magából a trolljai előtt? (nem)
Veszekedett a főbérlőjével mert hangosan streamelt? (nem)
A török bikájával nyomtak egy durvább sessiont hajnalig? (sanszos)
Te 40 éves gyernőtt, hát nézz már magadra? Nálad szánalmasabb és gusztustalanabb képződmény nincs a magyar neten. Tényleg nem akarod megölni magad?
2 napig csicskultam
Én miután kiröhögtem magam rajtad, lefeküdtem és aludtam fél nyolcig, ami nem sok de ki nem hagynám a reggeli szexet. Meg a gyerekek is mentek suliba/bölcsibe.
Most azon gondolkodom, hogy mit reggelizzek? Semmi extra szerintem egy kis olasz sonka és tojás meg valami saláta.
Szerinted Bemondó néninek, hogy telt az éjszaka? Örjöngött és hülyét csinált magából a trolljai előtt? (nem)
Veszekedett a főbérlőjével mert hangosan streamelt? (nem)
A török bikájával nyomtak egy durvább sessiont hajnalig? (sanszos)
Te 40 éves gyernőtt, hát nézz már magadra? Nálad szánalmasabb és gusztustalanabb képződmény nincs a magyar neten. Tényleg nem akarod megölni magad?
regisztrált troll
Nov 26, 2019 08:55:38
Elsőéves kis lelkes palántáknak üzenem:
Confirmed Herr Schrekk cime, neve és telefonszáma is. Cimét régóta tudjuk, a száma benne van a berlini telefonkönyvben és sodi is elkotyogta már, hogy ne hivogassuk az ogrét. Szóval, aki itt próbálja elültetni a kétely magját, miszerint nem tudjuk hol van pontosan sodi, az egyszerűen egy maga alá hugyozó 4 éves kislány.
NSZKSZ.
We are SoDI! / World's SoDI unite!
Confirmed Herr Schrekk cime, neve és telefonszáma is. Cimét régóta tudjuk, a száma benne van a berlini telefonkönyvben és sodi is elkotyogta már, hogy ne hivogassuk az ogrét. Szóval, aki itt próbálja elültetni a kétely magját, miszerint nem tudjuk hol van pontosan sodi, az egyszerűen egy maga alá hugyozó 4 éves kislány.
NSZKSZ.
Nov 26, 2019 08:55:38
Riporter
(
x4)
Nov 26, 2019 08:55:42
x4)
Azt vágod, hogy Ogre nem a bolondos nevetésed miatt ideges?
Egyszerűen zavarja a jelenség, amit te testesítesz meg.
Hidd el, hogy nagyon idegesítő még a fejed is nem csak a viselkedésed.
A helyedben nem függönyt keresnék meg hangszigetelő lófaszt, hanem valami kotorékot, mert ez a faszi úgy ki fog baszni, hogy kénytelenek leszünk részegre pezsgőzni magunkat a Tanszéken.
2 napig csicskultam
Egyszerűen zavarja a jelenség, amit te testesítesz meg.
Hidd el, hogy nagyon idegesítő még a fejed is nem csak a viselkedésed.
A helyedben nem függönyt keresnék meg hangszigetelő lófaszt, hanem valami kotorékot, mert ez a faszi úgy ki fog baszni, hogy kénytelenek leszünk részegre pezsgőzni magunkat a Tanszéken.
Sodingo
Nov 26, 2019 08:55:46
Lehet rossz otlet volt ez az Aniko. A bolondnak tetszik a figyelem amit kap, es nem fogja megolni magat
Nov 26, 2019 08:55:46
mamagammeg
Nov 26, 2019 08:58:41
sajnos rossz híreim vannak. sneci a trollok miatt nem öli meg magát
clips.twitch.tv/TiredCoyAlpacaRedCoat
clips.twitch.tv/TiredCoyAlpacaRedCoat
Nov 26, 2019 08:58:41
xray
(
x21)
Nov 26, 2019 09:00:41
x21)
endre fiam, nagyot mentél tegnap éjszaka és még most jön a karácsony, szilveszter. lehet ezt még fokozni? ogre felmond, munkanélküli leszel?
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Riporter
(
x4)
Nov 26, 2019 09:02:27
x4)
Nem baj nem öli meg magát egyelőre, így garantált a műsor. Szerintem mindenki tudja, hogy ez csak rosszabb lesz snecinek.
Megölni már csak akkor fogja magát, amikor minden kicsúszik a lába alól.
Persze azt remélhetőleg köszfetyiti
2 napig csicskultam
Megölni már csak akkor fogja magát, amikor minden kicsúszik a lába alól.
Persze azt remélhetőleg köszfetyiti
sodika
Nov 26, 2019 09:05:04
Ébren próbáld tükör előtt, meztelen felsőtesttel.
Hátha épp rádnyit.
Hátha épp rádnyit.
Mondom, nem ébren.
De amikor úgy van meg az 50 verzió, hogy az egyikben előbb egy kicsi verziója jön elő a fürdőszobából, és utána ó maga, mint az Austin Powersben, amitől álmodban még még is ijedsz, jól jelzi, hogy mennyire megviseli a közérteteket, ha nem vagyok képes nyugodt, rendszeres napi rutint kialakítani, aminek esetleg még a Twitch is része.
Nov 26, 2019 09:05:04
Nov 26, 2019 09:07:22
Mondom, nem ébren.
végül mennyibe fog fájni a párnázott ütyvédi irodás ajtó?
clips.twitch.tv/WiseInventiveLadiesYee
Nov 26, 2019 09:07:22
Kémlégy
(
x2)
Nov 26, 2019 09:09:23
x2)
Mondom, nem ébren.
Vár rád az IMEI.
Nov 26, 2019 09:09:58
Mondom, nem ébren.
igen ez azért jelzi, hogy az alatt pár óra alatt amíg pihenni próbál az agyad nem tud, mert akkora szarban vagy. köszönd a sorsnak, ha donételtél volna este, nem lett volna a csicskításod és kiadásod megint.
Nov 26, 2019 09:09:58
Sodingo
Nov 26, 2019 09:13:35
Mondom, nem ébren.
Autistak jellemzoi:
"Súlyos zavar vagy speciális nehézség, furcsa jellemzők amely a következőkben nyilvánulhat meg:
-A társas kapcsolatokban: pl. társaktól való elkülönülés vagy szokatlan közeledés,
-Egyoldalú interakció;
-A kommunikációban (beszéd, gesztus, mimika): pl. a beszéd hiánya, a beszéd
szintjéhez képest gyenge beszédhasználat, kommunikáció, vagy a nyelv szó szerinti
értelmezése, furcsa tartalma, szokatlan hanghordozása;
-Az érdeklődés, aktivitás és játék területén: pl. szokatlan, sztereotip, repetitív
tevékenységek, hobbik;
-A gondolkodásban, a tanulásban és a mindennapi alkalmazkodásban, pl.: ragaszkodás
az állandósághoz, a megszokotthoz;
-A mozgás területén: pl. repkedő kézmozgás, lábujjhegyen járás;
-Az érzékelés-észlelés területén. pl. csökkent fájdalomérzés."
Te itt eleg sokat kipipalsz bolond
Nov 26, 2019 09:13:35
Kémlégy
(
x2)
Nov 26, 2019 09:18:31
x2)
Ez az "anyu bepisiltem" az utóbbi idők legjobb sodizmusa.
Majdnem tényleg behugyoztam a röhögéstől, miközben hajtogatta.
Majdnem tényleg behugyoztam a röhögéstől, miközben hajtogatta.
felkészültél erre?
Nov 26, 2019 09:19:24
Mondom, nem ébren.
Még mindig részeg vagy?
Nov 26, 2019 09:19:24
sodika
Nov 26, 2019 09:19:26
Csak idén már nem akartam költeni semmire, és egy ilyen nyomorult hangszigetelő függöny 60 ezer forint.
Mindegy. Tovább fejlődik a stúdií.
Nov 26, 2019 09:19:26
sodika
Nov 26, 2019 09:19:45
Berlini stúdió.
Na.
Na.
Nov 26, 2019 09:19:45
broni
Nov 26, 2019 09:21:04
tegnap fingotttam a lidbe, hangosan.
Nov 26, 2019 09:21:04
-
Nov 26, 2019 09:21:46
Csak idén már nem akartam költeni semmire, és egy ilyen nyomorult hangszigetelő függöny 60 ezer forint.
Szegény virtuális boríték.
Pár napja még hogy élvezted a nyugit.
Nov 26, 2019 09:21:46
sodika
Nov 26, 2019 09:24:48
:)
Mindegy, eleve számoltam kb. ennyi váratlan kiadással még. Ez pont az lesz.
Ennyi.
Ennyi.
Nov 26, 2019 09:24:48
Riporter
(
x4)
Nov 26, 2019 09:26:54
x4)
Ennyi.
Ennyi.
Ez megint struccpolitika, kisfiú.
hangszigetelő függöny
Nov 26, 2019 09:27:11
Kezd ez egy ilyen Gyűrűk Ura lore-hoz hasoníltani.
"A Gyűrű a Sodi nevű lényhez került, aki az Ogreodú mély járataiba vitte, ott pedig a stream és magány felemésztette őt.
- Nekem jár... Szerelmem... Drágaszágom...
A Seggpresztó Snecinek természetellenesen nagy fizetést adott. Több éven keresztül mérgezte elméjét, és Sneci barlangjának homályában a stream várt... A Sötétség visszaszökött Berlinbe....."
"A Gyűrű a Sodi nevű lényhez került, aki az Ogreodú mély járataiba vitte, ott pedig a stream és magány felemésztette őt.
- Nekem jár... Szerelmem... Drágaszágom...
A Seggpresztó Snecinek természetellenesen nagy fizetést adott. Több éven keresztül mérgezte elméjét, és Sneci barlangjának homályában a stream várt... A Sötétség visszaszökött Berlinbe....."
Nov 26, 2019 09:27:11
-
Nov 26, 2019 09:27:43
Ennyi.
Ennyi.
masztipartira elmennel most, ha meg felallna a faszod?
Nov 26, 2019 09:27:43
Riporter
(
x4)
Nov 26, 2019 09:28:08
x4)
Még mindig részeg vagy?
Semmit nem aludt a mániás hülye, szerintem teljesen ki sem józanodott. Most ilyenkor egy másik dimenzióban kavarog.
Kémlégy
(
x2)
Nov 26, 2019 09:28:30
x2)
Berlini stúdió.
Na.
Na.
Minek neked két stúdió? Körkapcsolás lesz?
-
Nov 26, 2019 09:30:54
Ennyre nem lehetsz hülye Endre, egyetlen dolog áll a fejlődésed útjában, az pedig vagy a saját bérlemény, vagy egy duplaekkora szoba.
Pulykapénzből miért nem költözöl egy nagyobb társbérletbe?
Pulykapénzből miért nem költözöl egy nagyobb társbérletbe?
Nov 26, 2019 09:30:54
-
Nov 26, 2019 09:31:49
Lehet rossz otlet volt ez az Aniko. A bolondnak tetszik a figyelem amit kap, es nem fogja megolni magat
Nov 26, 2019 09:31:49
Riporter
(
x4)
Nov 26, 2019 09:32:20
x4)
Kereshetnél egy buzikolóniát, ahol sokkal elfogadóbbak. Meg persze lenne mindig finom meleg geci reggelire.
2 napig csicskultam
Nov 26, 2019 09:32:26
Ennyi.
Ennyi.
persze, kifejezetten jól indul tőle a napod olyan jó hír az a hatvan rugó. balfasz
Nov 26, 2019 09:32:26
Riporter
(
x4)
Nov 26, 2019 09:33:30
x4)
Maga alá hugyozó, 4 éves Kiss Endre Farkas.
2 napig csicskultam
rBali
(
x24)
Nov 26, 2019 09:33:38
x24)
Pontosan ez lesz az újabb idegrángásának az oka, hogy el lesz felejtve a snecológia az Anikónál
Riporter
(
x4)
Nov 26, 2019 09:36:07
x4)
Szerintem tegnap a végére a csajnak is sok lett púpos. Ha ma jelentkezik, akkor hagyni kellene békén (ha meg tudjuk állni) a saját műsorát csinálni.
2 napig csicskultam
Nov 26, 2019 09:36:17
megint igaza volt a sodinak hogy a vén kommerhez költözött, mennyivel szarabb lenne egy etyetemistával laknia vagy egyedül, akár olcsóbban is. ebben a hónapban akkor már 240 ezer forinttal terítesz a konyhaasztalon recskás? ez nem lehúzás ugye?
Nov 26, 2019 09:36:17
Kémlégy
(
x2)
Nov 26, 2019 09:36:50
x2)
Mi lenne, ha pénzköltés helyett nem üvöltöznél éjjel 11-kor?
-
Nov 26, 2019 09:38:41
Szerintem tegnap a végére a csajnak is sok lett púpos. Ha ma jelentkezik, akkor hagyni kellene békén (ha meg tudjuk állni) a saját műsorát csinálni.
Nov 26, 2019 09:38:41
Fuvolázó Kobold
Nov 26, 2019 09:38:48
Ennyi.
Ennyi.
Szmájlizol, tehát hazudsz. Győzködd csak magad, Fifi! Anikó kb annyit keresett a stream alatt, mint amennyit te most ráköltesz. Hangszigetelő függöny:D kibaszott egy agyalágyult vagy te, Endre.
Nov 26, 2019 09:38:48
Riporter
(
x4)
Nov 26, 2019 09:39:27
x4)
oltotta? akkor viszont tényleg snecológus lett belőle 2 nap alatt.
sodika
Nov 26, 2019 09:39:33
Nem növelem meg a havi állandó kiadásaimat egy fillérrel sem.
Nov 26, 2019 09:39:33
símanó
(
x3)
Nov 26, 2019 09:40:23
x3)
péküjjünk ki 2!
Riporter
(
x4)
Nov 26, 2019 09:40:49
x4)
Azt majd a főbérlőd mondja meg, csicskaboy.
sodika
Nov 26, 2019 09:41:03
Én sem ragaszkodó hozzá.
A műsor a lényeg. Vele vagy nélküle.
Ahogy alakul. :)
Nov 26, 2019 09:41:03
Kémlégy
(
x2)
Nov 26, 2019 09:41:34
x2)
Az alkalmi kiadás nem kiadás?
Tényleg nem érzed betegesnek, hogy minden szart megmagyarázol magadnak?
Riporter
(
x4)
Nov 26, 2019 09:42:56
x4)
Én sem ragaszkodó hozzá.
Érdekel valakit, hogy te mihez ragaszkodsz vagy mit szeretnél? Úgyis az lesz, amit a trollok, Márkcica, a főnököd, a kvázi munkatársaid és a főbérlőd akar.
Már régen nem te irányítod az életed.
Nov 26, 2019 09:43:24
totttál igazad van, leszámítva a donétes előfizetést tegnap
clips.twitch.tv/RespectfulViscousChoughJonCarnage
Nov 26, 2019 09:43:24
símanó
(
x3)
Nov 26, 2019 09:43:43
x3)
Én sem ragaszkodó hozzá.
úgyis gyakorlatileg kulcsrakész a mályi twitchstálló, este charterrel oda, hajnalban vissza
Antishrek troll
Nov 26, 2019 09:44:34
Sodi vásárolj egy pár 15 kg-os súlyt és torlaszold el az ajtót hogy ne tudjon benyitni az főbérlőd. Így nem érhetnek meglepetések és te vagy a nyeregbe.
Nov 26, 2019 09:44:34
-
Nov 26, 2019 09:47:02
Anikó egy üde színfolt és be kell ismerni érdemeit, kihozott egykét dolgot amit a trolloknak soha nem sikerült és az akció elemzése gondolom még tart, de iszonyat DURVA műsort generált.
Szerintem ő sem fogja ezt túltolni, szép lassan megtalálja a közönségét és lehet lesz néha sodi raid, de erre nem alapozhatja a csatornáját (bár önbevallása szerint is leszarja a partnerséget pl).
Én már tegnap nézegettem, vannak még potenciális feltörekvő streamerek, akiknél lehetne terjeszteni az igét.
Ja még annyi, lehet hogy élvezi Endre, de azért ez járatlan út neki, kizökkenti a megszokott auti kerékvágásból, lám-lám már az ogréval veszekszik, meg fennhangon idiotázza a szobából (azt tuti hallotta shrek és ugye ez a szó eléggé nemzetközi), illetve ma tuti hogy fullkészen ment be, büdösen, párolog ki a jó sör a pórusaiból, előbb utóbb baj lesz ebbül more!
Szerintem ő sem fogja ezt túltolni, szép lassan megtalálja a közönségét és lehet lesz néha sodi raid, de erre nem alapozhatja a csatornáját (bár önbevallása szerint is leszarja a partnerséget pl).
Én már tegnap nézegettem, vannak még potenciális feltörekvő streamerek, akiknél lehetne terjeszteni az igét.
Ja még annyi, lehet hogy élvezi Endre, de azért ez járatlan út neki, kizökkenti a megszokott auti kerékvágásból, lám-lám már az ogréval veszekszik, meg fennhangon idiotázza a szobából (azt tuti hallotta shrek és ugye ez a szó eléggé nemzetközi), illetve ma tuti hogy fullkészen ment be, büdösen, párolog ki a jó sör a pórusaiból, előbb utóbb baj lesz ebbül more!
Nov 26, 2019 09:47:02
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 26, 2019 09:50:29
x37)
Ennyi.
Ennyi.
Mit szmájlizgatsz, Endre? Tegnap úgy inasba lettél rakva egy vidékről jött, lakótelepen lakó csajszi által, hogy már én szégyelltem magam. Aztán becsicskított a főbérlőd is, mert visítasz, mint valami rossz fürdőskurva. Én a helyedben kurvára nem szmájliznék, bazmeg, mert nincs mire.
D.Dezső
Nov 26, 2019 09:53:32
Én sem ragaszkodó hozzá.
Nélküle egy unalmas furcsa buzi vagy egy rendetlen szobában ...
Szóval jól becsüld meg a csajt!
Nov 26, 2019 09:53:32
killtheelves
Nov 26, 2019 09:55:59
Anikó egy üde színfolt és be kell ismerni érdemeit, kihozott egykét dolgot amit a trolloknak soha nem sikerült és az akció elemzése gondolom még tart, de iszonyat DURVA műsort generált.
minden tiszteletem anikóé. de keresni kellene egy olyan streamert, aki tud osztott képernyőn streamelni, hogy lássuk a Gyagyás pofáját és jobb a hangminőség is. így nem kellene sodivlog-ot néznünk.
Nov 26, 2019 09:55:59
-
Nov 26, 2019 09:57:52
Én sem ragaszkodó hozzá.
Nélküle 10 néződ van, mert kurvára uncsi vagy te is meg a műsorod is. Vagy ez eddig nem volt világos számodra?
A közönségedet a trollok jelentik, és mi csak akkor nézünk, amikor szopatnak. És téged most Anikó szopat, a mi kívánságunknak megfelelően.
Nov 26, 2019 09:57:52
D.Dezső
Nov 26, 2019 10:09:28
Nem értem egyes trollégák fanyalgását ... óriási műsort csinált tegnap Anikó, feltette a kérdéseinket, folyamatosan szopatta a Gyagyást.
A púpos csak hetyetyézett nem tudott visszavágni, Anikó verbálisan meglincselte a szerencsétlent. A vége felé mikor látta mennyire nem veszi fel Anikó a gagyi beszólogatásait teljesen besértődött mint egy durcás hülye gyerek :)
És csak akkor vitte be a végső ütést az Ogre :) Na azt már nem tudta kezelni az autista, végleg széthullott. Csodálkoztam, hogy nem kezdett el sírni, annyira ment a hiszti.
Gondolom Anikó sem fog vele napokon át vergődni mert azért elég unalmas a Gyagyás, sokat nem ad hozzá a műsorhoz, inkább az a vicces, hogy mindenki rajta röhög ő meg csak vigyorog a porondon.
Sokkal fájdalmasabb lesz neki amikor 2-3 hét múlva már a kutyát sem érdekli a szar streamje és újra 12 trollnak fogja nyomni a dívízsönt'.
Amúgy Sodi nem érdekes, hogy Anikóval üzembiztosan mindkettőtöknek 100 feletti valódi nézőszámotok volt, de amikor Márkal játszottál 12?
Lehet, hogy nem a rohadó fogú wannabe cigányba kellett volna fektetni hanem egy Anikó szerű csajba?
A púpos csak hetyetyézett nem tudott visszavágni, Anikó verbálisan meglincselte a szerencsétlent. A vége felé mikor látta mennyire nem veszi fel Anikó a gagyi beszólogatásait teljesen besértődött mint egy durcás hülye gyerek :)
És csak akkor vitte be a végső ütést az Ogre :) Na azt már nem tudta kezelni az autista, végleg széthullott. Csodálkoztam, hogy nem kezdett el sírni, annyira ment a hiszti.
Gondolom Anikó sem fog vele napokon át vergődni mert azért elég unalmas a Gyagyás, sokat nem ad hozzá a műsorhoz, inkább az a vicces, hogy mindenki rajta röhög ő meg csak vigyorog a porondon.
Sokkal fájdalmasabb lesz neki amikor 2-3 hét múlva már a kutyát sem érdekli a szar streamje és újra 12 trollnak fogja nyomni a dívízsönt'.
Amúgy Sodi nem érdekes, hogy Anikóval üzembiztosan mindkettőtöknek 100 feletti valódi nézőszámotok volt, de amikor Márkal játszottál 12?
Lehet, hogy nem a rohadó fogú wannabe cigányba kellett volna fektetni hanem egy Anikó szerű csajba?
Nov 26, 2019 10:09:28
sodika
Nov 26, 2019 10:12:02
Úgyis a csaj dönti el. :)
Nem én, és nem ti.
Nem én, és nem ti.
Nov 26, 2019 10:12:02
D.Dezső
Nov 26, 2019 10:16:43
Nem én, és nem ti.
Nem én, és nem ti.
Majd az Ogre dönti el, hogy lesz-e stream! haha :)
Nov 26, 2019 10:16:43
killtheelves
Nov 26, 2019 10:16:56
Nem én, és nem ti.
Nem én, és nem ti.
mi döntjük el.
Nov 26, 2019 10:16:56
-
Nov 26, 2019 10:27:16
Nem én, és nem ti.
Nem én, és nem ti.
Tán Anikó magától talált rád Recskás?
Ne legyél hülye.
Nov 26, 2019 10:27:16
-
Nov 26, 2019 10:27:46
Nem én, és nem ti.
Nem én, és nem ti.
nem érted a világot, autista vagy. ha a trollok, anikó nézőközönségbe, azt mondják, hogy már nem érdekel minket a tetves kis sodika, akkor anikó nem fog átkapcsolni hozzád, nem fog foglalkozni veled. és tudod miért? mert anikó nem autista, ő a közönségének csinál műsort, és olyan műsort csinál, amilyet a közönsége szeretne.
Nov 26, 2019 10:27:46
-
Nov 26, 2019 10:31:58
De akkor a masztipartis kommentet te írtad??? Tegnap Anikó néninek bevallottad!! Akkor mégis hazudsz már 20 éve folyamatosan, zsidó!?!?!?
Nov 26, 2019 10:31:58
szponzor
Nov 26, 2019 10:35:15
az a baj Sodi, hogy te nem olvasod a kommenteket, nem foglalkozol a nézők kéréseivel.
Nov 26, 2019 10:35:15
Riporter
(
x4)
Nov 26, 2019 10:35:16
x4)
Endre! Miket hallok? Beteget jelentettél mára? Te szarból vagy, mondd csak?
2 napig csicskultam
-
Nov 26, 2019 10:36:31
Endre! Miket hallok? Beteget jelentettél mára? Te szarból vagy, mondd csak?
Csak az elméje jelentett beteget.
Nov 26, 2019 10:36:31
-
Nov 26, 2019 10:47:34
Endre!
Vasárnap délután:Anikó főz 15 nézővel, top(full) donate 1 dodó.
Vasárnap este: Anikó Sodizik, 108 nézővel top donate 55 dodo.
Mára a full donate: 180 dollár felett jár, úgy hogy a leánynak 1 volt vasárnap.
Vasárnap délután:Anikó főz 15 nézővel, top(full) donate 1 dodó.
Vasárnap este: Anikó Sodizik, 108 nézővel top donate 55 dodo.
Mára a full donate: 180 dollár felett jár, úgy hogy a leánynak 1 volt vasárnap.
Nov 26, 2019 10:47:34
kramalon
(
x8)
Nov 26, 2019 10:52:40
x8)
Anikó lett a trójai falova a tudománynak! Ami kérdéseket itt ignorál a púpos, azt élőben kényszeresen meg kell válaszolnia. Annyit angolnázott, hogy a nyálkától én is hanyatt estem a konyhában.
Hatalmas show, végre nem ignorálhat - gondolom az auti agyában fontosabb, hogy nézői legyenek mint hogy lerázza a kellemetlen kérdéseket.
Aniko for prof!
Faszom
Hatalmas show, végre nem ignorálhat - gondolom az auti agyában fontosabb, hogy nézői legyenek mint hogy lerázza a kellemetlen kérdéseket.
Aniko for prof!
-
Nov 26, 2019 10:58:46
Nők a snceológiában. Érdekes dolog. A végén tényleg megérjük, hogy a púpost valami domina kikötözi, utána meg mehet a cock and ball torture. Arra aztán tényleg érkezne a donét.
Nov 26, 2019 10:58:46
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 26, 2019 10:59:12
x37)
Ebben az Anikós dologban talán még 1 lájv van, aztán hagyjuk szegény csajt. Sneci agya így is olyan találatot kapott, amit hónapokig nem fog tudni kiheverni. Egy vidéki (!) nő (!!), akinek diplomája van (!!!) alázta be úgy, mint senki más az utóbbi időben.
-
Nov 26, 2019 11:04:39
Kopogtak!!
Nov 26, 2019 11:04:39
Fakenguru
(
x5)
Nov 26, 2019 11:07:55
x5)
Csengöfrász van asodinál, acsicskánál.
Hát azért hetyetye.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Nov 26, 2019 11:26:02
x7)
Tegnap megmutatta Anikó kérésére a browser előzményeket. Sajnos nem jött be, mert a gamer PC-vel még nem nézett buzipornót. Azért ma este fel kéne hozni Anikóval a könyvjelzős témát.
|__o__|
Sodilegnagyobbrajongoja
Nov 26, 2019 11:27:40
Hülyeség.
Lassan 10 éve követem Endre pályafutását a neten, és még sosem láttam ennyire idegesen és szétesve, mint tegnap. Hajszálra van attól, hogy kidobják az utcára, és még újabb kiadások is generálódnak.
Lehet ennél többet kérni?
Nov 26, 2019 11:27:40
Nov 26, 2019 12:03:36
annyira shikerült a tegnapi stream, hogy a recskás mindenhonnan leszedte, bizony. a gyáva, hazug, szar sodi, aki még tegnap kérdezte, hogy nem fél-e Anikó, hogy elveszik a tartalom és ezért ő minden twiccet feltölt ytubera is. ezt neméjtyem.
Nov 26, 2019 12:03:36
sodika
Nov 26, 2019 12:04:15
Amikor jókedvembe rondít bele valaki, nehéz önmagában attól elvonatkoztatni, hogy hogyan merészeli.
Engem is zavar az ágyban, ha a konyhában tévézik. Ez arra is megoldás lehet. Csak ezek a stúdiófüggönyök tök drágák, de ami kell, az kell.
Engem is zavar az ágyban, ha a konyhában tévézik. Ez arra is megoldás lehet. Csak ezek a stúdiófüggönyök tök drágák, de ami kell, az kell.
Nov 26, 2019 12:04:15
-
Nov 26, 2019 12:05:37
akkor tehát sneci írta a masztipartis kommentet. ne feledjük.
Nov 26, 2019 12:05:37
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Nov 26, 2019 12:10:10
x7)
Amikor jókedvembe rondít bele valaki, nehéz önmagában attól elvonatkoztatni, hogy hogyan merészeli.
Megértem, hogy két férfi együttélése nem súrlódásmentes, de attól még nem kell Anikót megbántani azzal, hogy leveszed a műsorát. Mi köze a kettőnek egymáshoz?Engem is zavar az ágyban, ha a konyhában tévézik. Ez arra is megoldás lehet. Csak ezek a stúdiófüggönyök tök drágák, de ami kell, az kell.
Jót aludtál? Bírsz így dolgozni?
Fuvolázó Kobold
Nov 26, 2019 12:11:56
Vedd csak meg a legdrágább függönyt! Zajfogó kerítést nem akarsz telepíteni? Még esetleg tojásdobozzal körbe ragasztgathatnád a falakat, azt nagyon lájkolná Penész Őrmester is. Vagy az ajtó elé építs lőállást a kütyükből, azon a világon semmi nem jut át.
Lassan ki leszel baszarintva az albiból, recskás! Közeleg az exodus, de mondom, dobunk majd néhány csontot a blahán. Vagy anyád háza mögött a mezőn akarsz megint VR-tesztezni, fogyaték?
Nov 26, 2019 12:11:56
Škoda Superb
Nov 26, 2019 12:12:52
Škoda Superb
Nov 26, 2019 12:13:00
nincs is ágyad.
Nov 26, 2019 12:13:00
xray
(
x21)
Nov 26, 2019 12:14:59
x21)
nesze neked stressznélküli nyugi.
sneci, mikor jön el az a pillanat, h keress egy másik recskaodut?
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
sneci, mikor jön el az a pillanat, h keress egy másik recskaodut?
Magyarósi Csaba
(
x3)
Nov 26, 2019 12:16:19
x3)
melyik szivacsot valasztotta?
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
-
Nov 26, 2019 12:18:52
te is rengeteg ember jókedvébe rondítottál bele. hogyan merészelted? az univerzum csak visszaadja neked a sok geciséget amit te csináltál másokkal. te vonzottad be a saját tetteiddel.
Nov 26, 2019 12:18:52
sodika
Nov 26, 2019 12:21:58
Ahol harc van, ott vannak veszteségek. Indokolt politikai küzdelemben egy sérelem se személyes.
Nov 26, 2019 12:21:58
rBali
(
x24)
Nov 26, 2019 12:23:12
x24)
Ahol harc van, ott vannak veszteségek. Indokolt politikai küzdelemben egy sérelem se személyes.
Legyen szó bármiről, te csak vesztesen jöhetsz ki belőle.
130 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™