Az a baj, hogy már megint a könnyebbik végéről fogják meg az írók a dolgokat. Semmi kreativitás, semmi nagyszabású új ötlet. Már megint ugyanaz a nóta, amit a korábbi évadban már elsütöttek, csak most hozzácsaptak egy 2-es számot.
Semmi újdonság nincs az új karakterekben. Itt van megint a nem annyira csinos, de azért a magához való ésszel rendelkező lány, akihez a főhőst plátói szerelem köti, ami hamar zaklatásba és színes-boldos levelekbe fajul. Itt van megint Kemál, az agresszív török, a lány párja, aki szerelme védelmében fogadkozik, hogy kiegyenesíti a zaklató Trottel púpját.
Nem hiányozhat a lehúzós németországi főbérlő sem, aki a főhős életterét korlátozza. Komolyan, ha az jön legközelebb, hogy egy télikabát is megérkezik postán, én tutira elkapcsolok máshová. Azért velem sem lehet mindent megetetni basszameg!
Ezt nem feltétlenül nem én írtam.
sajnos erre csak a lego- és a picikli-összerakós liveból tudunk következtetni
gye a jejkjámpan ajjoj folt szó
Nem lesz hosszú életű a sodivlog twitch csatorna. Annyi reportot kapott, hogy lapsora verik a púpját.
We are SoDI! / World's SoDI unite!
:~(
nem feltétlenül nem nevezhető nem életnek ez, amit folytat
Lehet, hogy felkötötte magát a sörnyitó zsinórjára. Vagy odaért a janicsár! :-)
2 napig csicskultam
De most komolyan. Milyen ez már? Akárhova is de elmegy "dolgozni". Ott rühellik, megtűrik. "Hazamegy" akkor tolja neki az Ogre, utána kezdi a "hobbiját" és jövünk mi.
További fincsiségek: deficás haver/dőrppe/szandra/akárki napközbeni üzenetei, Márkcica pumpolásai és amiket még elképzelni sem merünk.
Erre a fényes helyzetre ráborít még kb. napi 5-6 liter sört.
Eskü csodálom, hogy még életben van.
2 napig csicskultam
szombatonként a buziszaunában "feltöltődik"
elöl-hátul
hát medddig huzza még???!!!!!!!!!!
Meg ugye itt van a kijelentés is tőle, hogy kvázi a trollok miatt nem ölte meg magát eddig, ugyanakkor ne feledjük, jön a Karácsony, ilyenkor a magányos emberek különösen ki vannak téve Depi Dezső zaklatásának.
hehe
forum.sodika.org/index.php?pageNo=3862
Ugye már 2015-ben kinézted a vonatot?
Baszódj meg, Sodi! :)
hehe
nem tudott, mert blokkolta a full autista agyát, hogy ahova ő 8000-et várt kiírva zölden, ott 6000 volt pirossal
ezért nem tudott beszélgetni a beszélgetőpartnerével, akire egész nap várt
Pár napig néznénk Anikó gyertyagyújtós streamjét, aztán azért megoldanánk, hogy lefoglaljuk magunkat. Lehet valaki ránézne a malac csatornájára, hátha töltött fel valami újat.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Én szeretném ha meghalna, komolyan mondom. De nem gyorsan. Szenvedjen csak. Ebben az ütemben, a szemünk láttára épüljön csak le.
Ha pedig egyik este végre eljön a Kaszás érte, akkor majd keresek másik boxzsákot.
2 napig csicskultam
Az nem rosszindulat, hogy ha sodi halálát kívánod.
Teljesen normális emberi reakció.
2 napig csicskultam
Az csak "jó" ha dobálózik vele. Tudod amelyik kutya ugat....
Ezzel megint cska figyelemkurvulni akar, hogy mindenki szegény aSodival foglalkozzon.
23-as villamos stílszerű és kézenfekvő.
Csak olyan pont nincs Berlinben.
hát azért hetyetye
A malacot amúgy érdemes nézni? Nyújt trash élményt? Ki nem állhatom, de ha érdekes, talán uborkaszezonban nézegetném...
hehe
Az ilyen nárcisztikus vénával rendelkező emberek nem nagyon szokták megtenni, valóban csak ugatnak.
hehe
Fogalmam sincs, szerintem senki nem nézi mióta az egyes csatornán ilyen parádés a műsor :)
Tegnap egyébként tényfeltárt a tanszék Anikónak, hogy mégis ki az a malac. Esetleg malac, amikor ezt olvasod, regisztrálj a twitchre, hátha Anikó veled is szóba áll.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Ki az a malac?A kiki?
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Ez egy karó most.
2 napig csicskultam
a perui menekült
Na, ezért nem kell újoncként azonnal észt osztani. Inkább olvasgasd a szakirodalmat, mert könnyen évismétlés lesz a dolgok vége.
Bocsánat :'(
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Amugy nem észt akartam osztani
Milyen kiki, faszparaszt?
Kérjük a Tisztelt Gólyákat, hogy a felkészítő időszak alatt legyenek szívesek az oktatásban rendszeresen részt venni, a korábbi óravázlatokat figyelmesen átolvasni, illetve a "Ki kicsoda a snecológiában" szemináriumok jegyzeteit megtekinteni a
sodipedia.sodika.org/ címen.
Üdvözlettel:
A Snecológia Tanszék elsőéves hallgatói
Fogsz te még engem rajongással szopni
meg kelll égetni, nehogy megölje magát!!!!!!!!!!!!!az úr mérges lesz, ha hagyjuk, hogy megölje magát, és elkerüli a máglyát!!!!!!!!!!!!de pacem domina!!!!!!!ill. domine........
Irt:
Twitchen
Mailben
Linkedinen
Ó, márt megint péküjjünkki? Kicsit unalmas már....
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Beszél beszél önglisül egyszer csak....áhh faszom az egészbe és ujra rákezdett angolul :D :D :D :D
Én se sajnálnám Sodit, de az egész ember nem ér annyit, hogy a halála miatt egy mozdonyvezetőt élete végéig kísérő trauma érje. Inkább ugorjon csak le a TV-torony tetejéről, vagy valami hídról a folyóba.
Mert ilyen SoDI a SoDI
agree
2 napig csicskultam
szerintem lebeg a feje felett az elbocsájtás
2 napig csicskultam
nem biztos, hogy pszichopata, az andi féle berlini kiborulása valódinak tűnt, egy igazi pszichó le se szarta vóna......
csárli mansontól elképzelhető ilyen sírós videó, vagy ted bundytól.....????????hát nem
hányni szeretnél???????????
addig a melócsába sem tud elmenni, amíg nem lesz 8000 a 6000 (és el nem fogy a maradék meleg "sör")
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Te felfogod amit irsz? Az Anikó koncepció tökéletesen bevált. Anikó a mai streamben 1:1-ben kimondta hogy csak szopatja a sodit és élvezi (saját bevallása szerint se tudja hogy miért, de élvezi). SoDi a melócsából lóg a streamen és aktiv a chaten. Mi ez ha nem shiker?
Te ne cincogj már, tegnap találtad meg ezt a fórumot. Inkább azt meséld el, hogy te élvezed, hogy Anikó sodival foglalkozik? Ez jobb kontent, mint amit eddig nyomott? Ha igen, akkor facepalm, ha nem, akkor meg mit vergődsz?
Szerző:
Nov 28, 2019 00:44:49
Válasz
(1)
clips.twitch.tv/FragileHomelyChinchillaTwitchRaid
Nov 28, 2019 00:44:49
Tycoon
(
x2)
Nov 28, 2019 00:46:26
x2)
ÁJ SZINK
Magyarósi Csaba
(
x3)
Nov 28, 2019 00:54:27
x3)
hogyfolt?
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
Anikóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
Nov 28, 2019 00:56:05
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooAAÁAAAAAÁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nov 28, 2019 00:56:05
Riporter
(
x4)
Nov 28, 2019 01:08:42
x4)
Azt a gusztustalan, lepedékes nyelvet.
2 napig csicskultam
Rendszergazda Rezső
Nov 28, 2019 01:15:46
El tudom elképzelni mit összegányolt a Sodi azzal a nettel, nem csoda hogy nem megy. 8 megabitet nem tud elérni :DDDD Nekem 1 gigabit a feltöltésem, sima Telekomos csomag Budapest külvárosában. Ilyen Fritzbox, olyan Fritzbox, repeater a 2 méterre lévő router miatt (nem ezt az eszközt kerested Sodi szerintem), ilyen-olyan mindenféle beállítások stb., minek? Szerintem egyszerűen feleslegesen szétbonyolította-szétgányolta, a gányolása, túlbonyolítása, rossz és felesleges eszközök választása miatt szar a nete. 8 megabit, neeeee. :DDD
Nov 28, 2019 01:15:46
Elsőéves
(
x3)
Nov 28, 2019 01:21:10
x3)
A mai rábaszós live első két videóját néztem meg eddig, de esküszöm, hogy soha nem láttam embert ennyit szenvedni egy kibaszott hálózati eszközzel, pedig nemrég egy olyan helyen néztem végig egy 1600 végpontos IT hálózat beüzemelését, ahol nem csak vlanok, de fizikailag elválasztott hálózatok is voltak. Na ott kb. egyszer hallottam egy "bazdmeg"-et. Volta egy gecinagy Cisco központi router meg egy rakat, különböző kiépítésű switch a hálózaton/hálózatokon.
Ez a szerencsétlen meg órákon keresztül nem bír beállítani egy kibaszott home routeren és egy AP-n. Ez egy sima bárki életében előforduló probléma, amit az átlagemberek nagy része 5-12 perc alatt abszolvál.
Ez a korcs meg órákon keresztül szenved egy kibaszott 2.4G/5G átkapcsolással.
Sodi, te nem programozónak vagy alkalmatlan, hanem az életre.
Fogsz te még engem rajongással szopni
Ez a szerencsétlen meg órákon keresztül nem bír beállítani egy kibaszott home routeren és egy AP-n. Ez egy sima bárki életében előforduló probléma, amit az átlagemberek nagy része 5-12 perc alatt abszolvál.
Ez a korcs meg órákon keresztül szenved egy kibaszott 2.4G/5G átkapcsolással.
Sodi, te nem programozónak vagy alkalmatlan, hanem az életre.
Autismus Maximus
(
x16)
Nov 28, 2019 01:56:43
x16)
Kezdődnek a szinezett-boldozott levelek ismét, az írók visszahozták a nagysikerű storyline-t!
Az a baj, hogy már megint a könnyebbik végéről fogják meg az írók a dolgokat. Semmi kreativitás, semmi nagyszabású új ötlet. Már megint ugyanaz a nóta, amit a korábbi évadban már elsütöttek, csak most hozzácsaptak egy 2-es számot.
Semmi újdonság nincs az új karakterekben. Itt van megint a nem annyira csinos, de azért a magához való ésszel rendelkező lány, akihez a főhőst plátói szerelem köti, ami hamar zaklatásba és színes-boldos levelekbe fajul. Itt van megint Kemál, az agresszív török, a lány párja, aki szerelme védelmében fogadkozik, hogy kiegyenesíti a zaklató Trottel púpját.
Nem hiányozhat a lehúzós németországi főbérlő sem, aki a főhős életterét korlátozza. Komolyan, ha az jön legközelebb, hogy egy télikabát is megérkezik postán, én tutira elkapcsolok máshová. Azért velem sem lehet mindent megetetni basszameg!
sorozatjunkie.hu
Nov 28, 2019 02:17:44
De a csodálatos asszonynak legalább most egy eyecandyt választottak, Realisztikusabb, hogy a főhős, Endre, egy Andinál klasszisokkal feljebb lévő nőbe habarodik bele.
Ugyanakkor más részletek kevésbé realisztikusak. A sorozat nagy fegyvere, ami közrejátszott az Emmy-díjban is, hogy hiperrealisztikus, azt mondja magában mindenki, ez megtörténhet a szomszéd hülyegyerekkel is, vagy akár a nézőnek is van ilyen ismerőse. A Dróthoz hasonlítható színvonalú realizmussal mutatja be a gonoszságot, az ostobaságot, a lecsúszást, a szerelemi bánatot, vagy az alkoholizmust. De a mostani történések már nem annyira realisztikusak.
Ki az, aki 800 fütyit keres, de azt játékokra, kütyükre, cigányok, és lumpenek finanszírozására költi, és mindezekre még hitelt is vesz fel? Szintén a túltólt írói fantázia terméke az informatikus főhős kalandjai az informatikai eszközökkel. Így már kevésbé tudja beleélni magát az ember, de az idei évad továbbra is egy erős 8/10.
Hogy nem 9, az a továbbra is vállahatatlan kép- és hangminőség miatt van. Hiába engedhet meg a kiemelkedő nézettség miatt a produkciós cég egyre jobb és jobb technikát, ennek ellenére egy youtuber egy mobiltelefonnal jobb felvételeket tud készíteni.
Ugyanakkor más részletek kevésbé realisztikusak. A sorozat nagy fegyvere, ami közrejátszott az Emmy-díjban is, hogy hiperrealisztikus, azt mondja magában mindenki, ez megtörténhet a szomszéd hülyegyerekkel is, vagy akár a nézőnek is van ilyen ismerőse. A Dróthoz hasonlítható színvonalú realizmussal mutatja be a gonoszságot, az ostobaságot, a lecsúszást, a szerelemi bánatot, vagy az alkoholizmust. De a mostani történések már nem annyira realisztikusak.
Ki az, aki 800 fütyit keres, de azt játékokra, kütyükre, cigányok, és lumpenek finanszírozására költi, és mindezekre még hitelt is vesz fel? Szintén a túltólt írói fantázia terméke az informatikus főhős kalandjai az informatikai eszközökkel. Így már kevésbé tudja beleélni magát az ember, de az idei évad továbbra is egy erős 8/10.
Hogy nem 9, az a továbbra is vállahatatlan kép- és hangminőség miatt van. Hiába engedhet meg a kiemelkedő nézettség miatt a produkciós cég egyre jobb és jobb technikát, ennek ellenére egy youtuber egy mobiltelefonnal jobb felvételeket tud készíteni.
Nov 28, 2019 02:17:44
Szekeres Viktor
Nov 28, 2019 05:46:31
De a csodálatos asszonynak legalább most egy eyecandyt választottak, Realisztikusabb, hogy a főhős, Endre, egy Andinál klasszisokkal feljebb lévő nőbe habarodik bele.
Ezt nem feltétlenül nem én írtam.
Nov 28, 2019 05:46:31
-
Nov 28, 2019 06:08:18
Próbáld meg a bebaszós liveot a Bartos-féle nagy zabálással egybekötni, zenei aláfestésnek pedig valami mulatós zenét vagy Zámbó Jimmyt tolj - te leszel a legnépszerűbb youtuber ha rám hallgatsz magyarósi sehol nem lesz! Jó az irány! És vegyél valami háziállatot, majmot például!
Nov 28, 2019 06:08:18
Szolnoki Tesco menedzsere
Nov 28, 2019 06:24:54
Endre, jöjjön csak az irodába. Nos, üljön le, mert hatalmas nagy failok vannak. A héten már a harmadik napon volt 15 000 forint hiány a kasszába. A pirike egy hetet állt magával a kasszába, nem hiszem el, hogy Nem bírta megtanulni, másnak két óra alatt megy. INFORMATIKUS ÚR.
És mik ezek a húsz perces pisi meg kaki szünetek, amire kimegy? Tegnap is állt a sor a kasszánál, Mire előkerült.
És ( közétek rakja a Vásárlók könyvét) Marika néni panaszkodott a testszagodra. Hogy lehet ilyen büdösen meg kialvatlanul jönni
- Ömmmm, jutú megg tvics. Anikó kolab.
- Na húzzál lefelé. És ha ennyire bírod az éjszakákat, akkor innentől éjszakai műszak. Szívesebben most kirúgnálak, de a többieknek kell a szabadság.
És mik ezek a húsz perces pisi meg kaki szünetek, amire kimegy? Tegnap is állt a sor a kasszánál, Mire előkerült.
És ( közétek rakja a Vásárlók könyvét) Marika néni panaszkodott a testszagodra. Hogy lehet ilyen büdösen meg kialvatlanul jönni
- Ömmmm, jutú megg tvics. Anikó kolab.
- Na húzzál lefelé. És ha ennyire bírod az éjszakákat, akkor innentől éjszakai műszak. Szívesebben most kirúgnálak, de a többieknek kell a szabadság.
Nov 28, 2019 06:24:54
símanó
(
x3)
Nov 28, 2019 08:35:54
x3)
ma is ki kellett venni a hidratációs szabadnapot?
símanó
(
x3)
Nov 28, 2019 08:38:13
x3)
ogre mennyit kért reggel? színes-boldozott levél kész van mehmetnek? büdösen át lehet menni a jáva szobába? gitárfüggöny mikor lesz megrendelve? kanadába repjegy megvéve?
Gecifolt az ágyról
Nov 28, 2019 08:38:51
Vajon a software engineering is olyan jól megy, mint a tegnap bemutatott social engineering?
Nov 28, 2019 08:38:51
símanó
(
x3)
Nov 28, 2019 08:40:58
x3)
Vajon a software engineering is olyan jól megy, mint a tegnap bemutatott social engineering?
sajnos erre csak a lego- és a picikli-összerakós liveból tudunk következtetni
Gitárfüggöny
Nov 28, 2019 08:49:50
Sziasztok!
Nov 28, 2019 08:49:50
Eric Clapton
Nov 28, 2019 08:55:48
Sziasztok!
Menj a fenébe, az én játékomat nem tudod blokkolni! Nov 28, 2019 08:55:48
hidrasodi
Nov 28, 2019 09:00:37
Menj a fenébe, az én játékomat nem tudod blokkolni!
gye a jejkjámpan ajjoj folt szó
Nov 28, 2019 09:00:37
xray
(
x21)
Nov 28, 2019 09:01:37
x21)
sneci, vegyél százas szöget is, meg kalapácsot, h a függönyt fel tud szögelni!
Utállaksodi
Nov 28, 2019 09:08:27
Endre a kurva anyád
Nov 28, 2019 09:08:27
Fuvolázó Kobold
Nov 28, 2019 09:35:29
Látom, Anikó is egyre jobban felbassza az agyát a folyamatos angolnázáson. Ilyen ez a snecológia, először mindneki türelmes, aztán egy idő után már kibaszottul rühelljük a korcsot.
A másik, hogy te most kajakra beleböfögted a lájvba, hogy Anikó pofont érdemel? Te szarfaszú buzi, a csaj egy usb kábellel fog bucira ostorozni, ha nem vigyázol. Nem tudom, mi a lófaszt képzelsz magadról, Fifi! A tegnapi stream alapjám viszont beállt a depressziós szakasz. Elfogyott a gyógyszer?
A másik, hogy te most kajakra beleböfögted a lájvba, hogy Anikó pofont érdemel? Te szarfaszú buzi, a csaj egy usb kábellel fog bucira ostorozni, ha nem vigyázol. Nem tudom, mi a lófaszt képzelsz magadról, Fifi! A tegnapi stream alapjám viszont beállt a depressziós szakasz. Elfogyott a gyógyszer?
Nov 28, 2019 09:35:29
regisztrált troll
Nov 28, 2019 09:37:15
Látom, Anikó is egyre jobban felbassza az agyát a folyamatos angolnázáson. Ilyen ez a snecológia, először mindneki türelmes, aztán egy idő után már kibaszottul rühelljük a korcsot.
Nem lesz hosszú életű a sodivlog twitch csatorna. Annyi reportot kapott, hogy lapsora verik a púpját.
Nov 28, 2019 09:37:15
símanó
(
x3)
Nov 28, 2019 09:40:02
x3)
Nem lesz hosszú életű a sodivlog twitch csatorna.
:~(
Riporter
(
x4)
Nov 28, 2019 09:45:42
x4)
Azért ne hagyjuk figyelmen kívül azt a tudományos tényt, hogy az alany eljutott abba az állapotba, amelyikben egy újonc női trollnak ír péküjjünki levelet.
Szerintem ez újabb áttörés a snecológia történetében. Érdekesek azok a magányra utaló jelek is, amiket mostanában produkál. (Pl szerelmes lesz egy random nőbe, aki -szerintem- egy erős 7-es és szól hozzá.)
Szemmel látható a szellemi és fizikai leépülése. Már a látszatra sem ad. Csak ezen a héten volt eddig három kvázibebaszós live, az ideggörcsöcske számláló meg már keddre virradóan kiakadt.
Keci kemény ez az év végi műsor.
2 napig csicskultam
Szerintem ez újabb áttörés a snecológia történetében. Érdekesek azok a magányra utaló jelek is, amiket mostanában produkál. (Pl szerelmes lesz egy random nőbe, aki -szerintem- egy erős 7-es és szól hozzá.)
Szemmel látható a szellemi és fizikai leépülése. Már a látszatra sem ad. Csak ezen a héten volt eddig három kvázibebaszós live, az ideggörcsöcske számláló meg már keddre virradóan kiakadt.
broni
Nov 28, 2019 09:50:28
meghalt már sodi???????????????
Nov 28, 2019 09:50:28
símanó
(
x3)
Nov 28, 2019 09:51:56
x3)
Riporter
(
x4)
Nov 28, 2019 09:53:08
x4)
Riporter
(
x4)
Nov 28, 2019 09:59:39
x4)
De most komolyan. Milyen ez már? Akárhova is de elmegy "dolgozni". Ott rühellik, megtűrik. "Hazamegy" akkor tolja neki az Ogre, utána kezdi a "hobbiját" és jövünk mi.
További fincsiségek: deficás haver/dőrppe/szandra/akárki napközbeni üzenetei, Márkcica pumpolásai és amiket még elképzelni sem merünk.
Erre a fényes helyzetre ráborít még kb. napi 5-6 liter sört.
símanó
(
x3)
Nov 28, 2019 10:06:11
x3)
szombatonként a buziszaunában "feltöltődik"
elöl-hátul
Fuvolázó Kobold
Nov 28, 2019 10:11:04
A következő stream alatt kérjük meg Anikót, hogy mutassa meg a korcs levelét. Nem elég, ha felolvassa, a gyönyörű autista boldozást, formázást és színezgetést vizuálisan is látni kell. Na erre pörögne a donét.
Nov 28, 2019 10:11:04
broni
Nov 28, 2019 10:11:41
hát medddig huzza még???!!!!!!!!!!
Nov 28, 2019 10:11:41
Magyarország rémálma
(
x7)
Nov 28, 2019 10:18:33
x7)
Azért ne hagyjuk figyelmen kívül azt a tudományos tényt, hogy az alany eljutott abba az állapotba, amelyikben egy újonc női trollnak ír péküjjünki levelet.
Meg ugye itt van a kijelentés is tőle, hogy kvázi a trollok miatt nem ölte meg magát eddig, ugyanakkor ne feledjük, jön a Karácsony, ilyenkor a magányos emberek különösen ki vannak téve Depi Dezső zaklatásának.
Cyber Bully
Nov 28, 2019 10:18:41
Sodi, ugye megint nézegeted a berlini villamosokat, melyik elé ugorj? Legutóbb liveban vallottad be, hogy milyen jó lenne odavetni magad elé.
Esetleg megvan már a konkrét járat is?
Nov 28, 2019 10:18:41
Cyber Bully
Nov 28, 2019 10:22:28
Ma beszéltem Törpapával.
Már ő is napi 10-est keres.
Vonat elé ugrom, bazmeg, ha mától nem hozom ugyanezt a szintet én is. Bassza meg. :)
Már ő is napi 10-est keres.
Vonat elé ugrom, bazmeg, ha mától nem hozom ugyanezt a szintet én is. Bassza meg. :)
forum.sodika.org/index.php?pageNo=3862
Ugye már 2015-ben kinézted a vonatot?
Nov 28, 2019 10:22:28
Cyber Bully
Nov 28, 2019 10:26:39
Emlékeztető:
52:10-től:
Úgy éreztem, hogy vége van a világnak 5 hét után. Hogy miként fordulhat az elő... Tehát egyetem után elkezdtem keresni, két héten belül meló volt pesten, két távmunka. utána elkezdtem keresni budapestről 3 héten belül megvolt a berlini vagy a hamburgi(sic!) meló, hamburgból elkezdtem keresni, 2 héten belül megvolt a berlini és utána itt berlinben jó persze már kinyílt a csipám és elkezdtem szép magas összeget kérni, de akkor is 5 hét volt, és... és 5 hét alatt azt hittem bakker,
hogy vége a világnak. Úristen, 5 hét alatt nincs meló, akkor én most meghaltam. Ott vonat, jön az S-Bahn és akkor így eléugrom és akkor vége, és akkor jó...
Forrás: youtu.be/z8Vn93aTFBc?t=3130
Úgy éreztem, hogy vége van a világnak 5 hét után. Hogy miként fordulhat az elő... Tehát egyetem után elkezdtem keresni, két héten belül meló volt pesten, két távmunka. utána elkezdtem keresni budapestről 3 héten belül megvolt a berlini vagy a hamburgi(sic!) meló, hamburgból elkezdtem keresni, 2 héten belül megvolt a berlini és utána itt berlinben jó persze már kinyílt a csipám és elkezdtem szép magas összeget kérni, de akkor is 5 hét volt, és... és 5 hét alatt azt hittem bakker,
hogy vége a világnak. Úristen, 5 hét alatt nincs meló, akkor én most meghaltam. Ott vonat, jön az S-Bahn és akkor így eléugrom és akkor vége, és akkor jó...
Nov 28, 2019 10:26:39
Magyarország rémálma
(
x7)
Nov 28, 2019 10:32:52
x7)
Emlékeztető:
Baszódj meg, Sodi! :)
Prolesz
Nov 28, 2019 10:36:31
Nem feltétlenűl nem örülünk neki, hogy nem lett öngyilkos, nem?
Pokolra került volna a lelke, a vasárnapi keresztposztolásoktól függetlenűl.
Nov 28, 2019 10:36:31
bolgár jeti
(
x30)
Nov 28, 2019 10:38:23
x30)
Hihetetlen mekkora fasz. Csak annyit kellett volna, hogy őszintén válaszolgat, mint a masztipartis kommentre.
símanó
(
x3)
Nov 28, 2019 10:55:24
x3)
Hihetetlen mekkora fasz. Csak annyit kellett volna, hogy őszintén válaszolgat, mint a masztipartis kommentre.
nem tudott, mert blokkolta a full autista agyát, hogy ahova ő 8000-et várt kiírva zölden, ott 6000 volt pirossal
ezért nem tudott beszélgetni a beszélgetőpartnerével, akire egész nap várt
-
Nov 28, 2019 11:05:12
Mindezt úgy, hogy az Ogrénak fizetett "kihúzogatós", túlárazott internet mellé fizet egy "pót-internetet" is saját magának, amit nem is használ, csak ott lóg a router feleslegesen. Namost tegyük hozzá, hogy sneci (CISCO buziságok ellenére!) lófaszt se ért a hálózatokhoz (se), ezért nem megy neki semmi. De legalább sok pénzbe kerül neki, és ideggörcsöcskét generál. Trolloknak win-win!
Nov 28, 2019 11:05:12
Tycoon
(
x2)
Nov 28, 2019 11:06:57
x2)
Jajj emberek ne legyünk már álszent gecik...egyikünk sem akarja hogy öngyi gyöngyi legyen a Sodika..mit néznétek este 9kor min jártatnátok a locsogótokat folyton?Én sem akarom hogy öngyi legyen mert jót szórakozok rajta
bolgár jeti
(
x30)
Nov 28, 2019 11:11:25
x30)
Jajj emberek ne legyünk már álszent gecik...egyikünk sem akarja hogy öngyi gyöngyi legyen a Sodika..mit néznétek este 9kor min jártatnátok a locsogótokat folyton?Én sem akarom hogy öngyi legyen mert jót szórakozok rajta
Pár napig néznénk Anikó gyertyagyújtós streamjét, aztán azért megoldanánk, hogy lefoglaljuk magunkat. Lehet valaki ránézne a malac csatornájára, hátha töltött fel valami újat.
Riporter
(
x4)
Nov 28, 2019 11:15:43
x4)
Én szeretném ha meghalna, komolyan mondom. De nem gyorsan. Szenvedjen csak. Ebben az ütemben, a szemünk láttára épüljön csak le.
Ha pedig egyik este végre eljön a Kaszás érte, akkor majd keresek másik boxzsákot.
szebasztiánka
Nov 28, 2019 11:16:38
Én nem vagyok rosszindulatú ember, még SoDI-nak is az életjobbulását kívánom.
Az öngyilkosságot ő szokta bedobni, újabban minden sztrímben előkerül valamilyen formában. Kíváncsi vagyok, hogy vajon máshol is dobálózik-e ezzel (munkahelyen, főbérlőnél, márkéknál, anyjánál, stb).
Az öngyilkosságot ő szokta bedobni, újabban minden sztrímben előkerül valamilyen formában. Kíváncsi vagyok, hogy vajon máshol is dobálózik-e ezzel (munkahelyen, főbérlőnél, márkéknál, anyjánál, stb).
Nov 28, 2019 11:16:38
Riporter
(
x4)
Nov 28, 2019 11:18:16
x4)
Az nem rosszindulat, hogy ha sodi halálát kívánod.
Teljesen normális emberi reakció.
regisztrált troll
Nov 28, 2019 11:18:37
Ezzel megint cska figyelemkurvulni akar, hogy mindenki szegény aSodival foglalkozzon.
Nov 28, 2019 11:18:37
Schwezoff Dávid
(
x6)
Nov 28, 2019 11:23:59
x6)
Sodi, ugye megint nézegeted a berlini villamosokat, melyik elé ugorj? Legutóbb liveban vallottad be, hogy milyen jó lenne odavetni magad elé.
23-as villamos stílszerű és kézenfekvő.
Csak olyan pont nincs Berlinben.
Magyarország rémálma
(
x7)
Nov 28, 2019 11:24:50
x7)
A malacot amúgy érdemes nézni? Nyújt trash élményt? Ki nem állhatom, de ha érdekes, talán uborkaszezonban nézegetném...
Magyarország rémálma
(
x7)
Nov 28, 2019 11:25:41
x7)
Az ilyen nárcisztikus vénával rendelkező emberek nem nagyon szokták megtenni, valóban csak ugatnak.
bolgár jeti
(
x30)
Nov 28, 2019 11:27:48
x30)
Fogalmam sincs, szerintem senki nem nézi mióta az egyes csatornán ilyen parádés a műsor :)
Tegnap egyébként tényfeltárt a tanszék Anikónak, hogy mégis ki az a malac. Esetleg malac, amikor ezt olvasod, regisztrálj a twitchre, hátha Anikó veled is szóba áll.
Tycoon
(
x2)
Nov 28, 2019 11:28:10
x2)
Ki az a malac?A kiki?
Riporter
(
x4)
Nov 28, 2019 11:29:00
x4)
Ki az a malac?A kiki?
Ez egy karó most.
bolgár jeti
(
x30)
Nov 28, 2019 11:29:47
x30)
Ki az a malac?A kiki?
a perui menekült
-
Nov 28, 2019 11:34:23
Ki az a malac?A kiki?
Na, ezért nem kell újoncként azonnal észt osztani. Inkább olvasgasd a szakirodalmat, mert könnyen évismétlés lesz a dolgok vége.
Nov 28, 2019 11:34:23
-
Nov 28, 2019 11:40:39
Recskas a kicsit tobb bofoges lehetne a tviccsen es vlogban is. De szerintem a fingas is hozna a nezoket foleg uj noi szerelmed elott is csinalnad.
Nov 28, 2019 11:40:39
Tycoon
(
x2)
Nov 28, 2019 11:40:48
x2)
Bocsánat :'(
Tycoon
(
x2)
Nov 28, 2019 11:41:49
x2)
Amugy nem észt akartam osztani
halszitter szoftvermérnök
Nov 28, 2019 11:42:38
Ki az a malac?A kiki?
Milyen kiki, faszparaszt?
Nov 28, 2019 11:42:38
-
Nov 28, 2019 11:48:35
Modoros kisboros incoming!
Nov 28, 2019 11:48:35
Tycoon
(
x2)
Nov 28, 2019 12:10:31
x2)
Anikó szerintem még nem tudja kivel kezdett ki
Riporter
(
x4)
Nov 28, 2019 12:16:55
x4)
Most mondja Anikó, hogy gyagyás 3 platformon írt neki.
2 napig csicskultam
Elsőéves
(
x3)
Nov 28, 2019 12:18:16
x3)
Ki az a malac?A kiki?
Kérjük a Tisztelt Gólyákat, hogy a felkészítő időszak alatt legyenek szívesek az oktatásban rendszeresen részt venni, a korábbi óravázlatokat figyelmesen átolvasni, illetve a "Ki kicsoda a snecológiában" szemináriumok jegyzeteit megtekinteni a
sodipedia.sodika.org/ címen.
Üdvözlettel:
A Snecológia Tanszék elsőéves hallgatói
broni
Nov 28, 2019 12:19:48
Nem feltétlenűl nem örülünk neki, hogy nem lett öngyilkos, nem?
meg kelll égetni, nehogy megölje magát!!!!!!!!!!!!!az úr mérges lesz, ha hagyjuk, hogy megölje magát, és elkerüli a máglyát!!!!!!!!!!!!de pacem domina!!!!!!!ill. domine........
Nov 28, 2019 12:19:48
Riporter
(
x4)
Nov 28, 2019 12:20:51
x4)
Anikó mindjárt felolvassa mit írt neki gyagyás.
2 napig csicskultam
-
Nov 28, 2019 12:22:52
Anikó mindjárt felolvassa mit írt neki gyagyás.
Irt:
Twitchen
Mailben
Linkedinen
Nov 28, 2019 12:22:52
rBali
(
x24)
Nov 28, 2019 12:24:18
x24)
Sodika te nagyobb csicska vagy, mint gondoltam
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
-
Nov 28, 2019 12:25:43
Sodika te nagyobb csicska vagy, mint gondoltam
Ó, márt megint péküjjünkki? Kicsit unalmas már....
Nov 28, 2019 12:25:43
Tycoon
(
x2)
Nov 28, 2019 12:28:25
x2)
broni
Nov 28, 2019 12:31:12
444.hu/2019/11/28/tizennyolcezer-eves-szoros-cukisagot-talaltak-oroszorszagban
sunáznám!!!!!!!!!!!!!pörgetném a farkamon, hogy a szeme ketté áll!!!!!!!!
sunáznám!!!!!!!!!!!!!pörgetném a farkamon, hogy a szeme ketté áll!!!!!!!!
Nov 28, 2019 12:31:12
xray
(
x21)
Nov 28, 2019 12:32:04
x21)
A levél Sodikától
clips.twitch.tv/CrunchySpunkyFriesJonCarnage
már ezért megérdemelne egy kurva nagy púpon baszást. clips.twitch.tv/CrunchySpunkyFriesJonCarnage
-
Nov 28, 2019 12:33:50
Megjött soda streambe:
Twitch Primesodivlog: Már elmagyarázták nekem, hogy mi volt a gond. A Twitch-nél csak 6000 kbps kvázi garantált, ha nem vagy partner. Mehet gyorsabban is enélkül is, mint ahogy sokszor megy is, de csúcsidőszakban előfordulhat, hogy visszaveszi tőled a Twitch, hogy jusson elegendő sávszélesség a partnereknek. Vagyis ilyenkor nem rage-elni kell, hanem 5 másodpercre megszakítani, és levenni 6000-re. Vagy eleve csak 6000-rel küldeni, amíg nem vagy partner. Az idegesített, hogy nem értettem, mi van, mit csinálok rosszul,
Twitch Primesodivlog: Már elmagyarázták nekem, hogy mi volt a gond. A Twitch-nél csak 6000 kbps kvázi garantált, ha nem vagy partner. Mehet gyorsabban is enélkül is, mint ahogy sokszor megy is, de csúcsidőszakban előfordulhat, hogy visszaveszi tőled a Twitch, hogy jusson elegendő sávszélesség a partnereknek. Vagyis ilyenkor nem rage-elni kell, hanem 5 másodpercre megszakítani, és levenni 6000-re. Vagy eleve csak 6000-rel küldeni, amíg nem vagy partner. Az idegesített, hogy nem értettem, mi van, mit csinálok rosszul,
Nov 28, 2019 12:33:50
xray
(
x21)
Nov 28, 2019 12:35:08
x21)
tegnap elkezdett nyökögni inglisül, de azt élő ember nem bírja hallgatni 30 másodpercnél tovább. anikó mondta neki, h ne erőlködjön, mert nem tud angolul és csak jól felidegesíti a törököt. ez fasz meg tovább erősködött.
csütörtöki troll
Nov 28, 2019 12:36:00
szerelmes sodi is online már :)
Nov 28, 2019 12:36:00
Tycoon
(
x2)
Nov 28, 2019 12:36:40
x2)
tegnap elkezdett nyökögni inglisül, de azt élő ember nem bírja hallgatni 30 másodpercnél tovább. anikó mondta neki, h ne erőlködjön, mert nem tud angolul és csak jól felidegesíti a törököt. ez fasz meg tovább erősködött.
Beszél beszél önglisül egyszer csak....áhh faszom az egészbe és ujra rákezdett angolul :D :D :D :D
700 ezer fütyi
(
x1)
Nov 28, 2019 12:36:52
x1)
Én se sajnálnám Sodit, de az egész ember nem ér annyit, hogy a halála miatt egy mozdonyvezetőt élete végéig kísérő trauma érje. Inkább ugorjon csak le a TV-torony tetejéről, vagy valami hídról a folyóba.
xray
(
x21)
Nov 28, 2019 12:37:03
x21)
Nov 28, 2019 12:37:03
szerelmes sodi is online már :)
tehát ma sem dolgozik. napok óta részeg. Nov 28, 2019 12:37:03
Riporter
(
x4)
Nov 28, 2019 12:37:42
x4)
agree
Riporter
(
x4)
Nov 28, 2019 12:39:00
x4)
tehát ma sem dolgozik. napok óta részeg.
szerintem lebeg a feje felett az elbocsájtás
Riporter
(
x4)
Nov 28, 2019 12:39:27
x4)
*elbocsátás
2 napig csicskultam
xray
(
x21)
Nov 28, 2019 12:40:51
x21)
Nov 28, 2019 12:40:51
záhonyi pista bácsi nyugdíj mellett is szívesen elvállalja azt az egy járatot. Nov 28, 2019 12:40:51
broni
Nov 28, 2019 12:43:28
legbiztosabb a hideg folyó. amilyen szerencsétlen, a vonat csak nyomorékkká teszi......
Nov 28, 2019 12:43:28
kripli figyelő
(
x12)
Nov 28, 2019 12:49:39
x12)
Az a baj hogy csak a figyelemért fenyegetőzik ez a szar,ahhoz túl gyáva hogy bármit tegyena mert pszichopata.
kripli figyelő
(
x12)
Nov 28, 2019 12:52:00
x12)
Nov 28, 2019 12:52:00
legbiztosabb a hideg folyó. amilyen szerencsétlen, a vonat csak nyomorékkká teszi......
Inkább nyissa ki a gázt,de előtte tegyen ki 300 eurót az asztalra az ogrénak gázpénzre. Nov 28, 2019 12:52:00
broni
Nov 28, 2019 12:55:58
Az a baj hogy csak a figyelemért fenyegetőzik ez a szar,ahhoz túl gyáva hogy bármit tegyena mert pszichopata.
nem biztos, hogy pszichopata, az andi féle berlini kiborulása valódinak tűnt, egy igazi pszichó le se szarta vóna......
csárli mansontól elképzelhető ilyen sírós videó, vagy ted bundytól.....????????hát nem
Nov 28, 2019 12:55:58
símanó
(
x3)
Nov 28, 2019 12:57:40
x3)
a gyagyás már nagyképűsködik az anikovagyok liveon
jávaszoba, mi?
jávaszoba, mi?
csütörtöki troll
Nov 28, 2019 13:01:23
Zseri bálnavadászos videójat valaki linkelje, a filefap már nem megy!
NSZKSZ!!!444
NSZKSZ!!!444
Nov 28, 2019 13:01:23
again mine the refund
(
x6)
Nov 28, 2019 13:03:17
x6)
"háttérben vagy. interaktálni nem nagyon tudok most"
broni
Nov 28, 2019 13:06:42
Zseri bálnavadászos videójat valaki linkelje, a filefap már nem megy!
NSZKSZ!!!444
NSZKSZ!!!444
hányni szeretnél???????????
Nov 28, 2019 13:06:42
símanó
(
x3)
Nov 28, 2019 13:07:08
x3)
"háttérben vagy. interaktálni nem nagyon tudok most"
addig a melócsába sem tud elmenni, amíg nem lesz 8000 a 6000 (és el nem fogy a maradék meleg "sör")
símanó
(
x3)
Nov 28, 2019 13:11:14
x3)
sodi, ha tőled kérdez valaki valamit, miért kezdesz el azonnal hazudni?
símanó
(
x3)
Nov 28, 2019 13:13:47
x3)
gyagyás, az anikó liveban kopogtak - ha lenne egy fikarcnyi humorod, és beírtad volna, hogy KOPOGTAK!!, leesek a székről és ott halok meg
símanó
(
x3)
Nov 28, 2019 13:20:05
x3)
küldjél csokit! sodi szponzorálja, felvenne hitelt
xray
(
x21)
Nov 28, 2019 13:22:34
x21)
anikó helyében nem hagynám, h megpróbálja magát kiangolnázni. azzal ütött volna sokkal nagyobbat, ha szóba sem áll vele, gyagyás akkor teljesen megőrülne.
broni
Nov 28, 2019 13:30:45
ha élőben látná anikó, szerintem véget érne a csetelgetés....
Nov 28, 2019 13:30:45
Rend-Szám Bt.
Nov 28, 2019 13:34:15
Pup nem dolgozik?
Nov 28, 2019 13:34:15
-
Nov 28, 2019 13:34:46
Nyem értyem. Ez az Anikóvagyok szegény nem valami nagy durranás. Kontent-értéke 0, nem is túl okos, mi a fasznak nézzük? Nem tud olvasni, nem is lát rendesen. A sodiszopatás már megvolt, lassan a nézői (ha egyáltalán vannak) nem fognak örülni ennek a sodizásnak, mert nemtrolloknak semmi de semmi értyelme nincs. Kifutott ez hamar, most már csak az ő kárára vergődtök ott a cseten. Kéne valami új embert találni, aki rácsodálkozhat arra, milyen egy szardarab ez a sneci. Az első benyomás és reakció az még Anikónál is kurvajó volt, ez már csak izzadságszagú fos. És snecit se szopatja már, mert őt nem érdekli, a csetelők meg igazi balfaszok, szóval nem jutunk így előre. De lehet, hogy csak én nem értem a koncepciót.
Nov 28, 2019 13:34:46
rBali
(
x24)
Nov 28, 2019 13:39:35
x24)
De lehet, hogy csak én nem értem a koncepciót.
regisztrált troll
Nov 28, 2019 13:40:19
Nyem értyem. Ez az Anikóvagyok szegény nem valami nagy durranás. Kontent-értéke 0, nem is túl okos, mi a fasznak nézzük? Nem tud olvasni, nem is lát rendesen. A sodiszopatás már megvolt, lassan a nézői (ha egyáltalán vannak) nem fognak örülni ennek a sodizásnak, mert nemtrolloknak semmi de semmi értyelme nincs. Kifutott ez hamar, most már csak az ő kárára vergődtök ott a cseten. Kéne valami új embert találni, aki rácsodálkozhat arra, milyen egy szardarab ez a sneci. Az első benyomás és reakció az még Anikónál is kurvajó volt, ez már csak izzadságszagú fos. És snecit se szopatja már, mert őt nem érdekli, a csetelők meg igazi balfaszok, szóval nem jutunk így előre. De lehet, hogy csak én nem értem a koncepciót.
Te felfogod amit irsz? Az Anikó koncepció tökéletesen bevált. Anikó a mai streamben 1:1-ben kimondta hogy csak szopatja a sodit és élvezi (saját bevallása szerint se tudja hogy miért, de élvezi). SoDi a melócsából lóg a streamen és aktiv a chaten. Mi ez ha nem shiker?
Nov 28, 2019 13:40:19
-
Nov 28, 2019 13:42:00
Te ne cincogj már, tegnap találtad meg ezt a fórumot. Inkább azt meséld el, hogy te élvezed, hogy Anikó sodival foglalkozik? Ez jobb kontent, mint amit eddig nyomott? Ha igen, akkor facepalm, ha nem, akkor meg mit vergődsz?
Nov 28, 2019 13:42:00
64 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™