Elemet a konyhamérlegbe.
Hát azért hetyetye
lidli mögött!
hát azért hetyetye
ismét csak annyit tudok mondani, hogy kemény vagy, mint a kád széle. A hatalmas (állítólagos) sneciszopatásaid eredményeként az alany egyelőre kitűnően elvan Németországban, ugyanúgy buzi mint eddig, ugyanúgy náci mint eddig, és ha nem tenné magát tönkre, akkor élete végéig élhetne, mint hal a vízben. Én erre nem lennék olyan büszke. Igazán elkelne ide egy hídangolna, aki elmagyarázná neked, hogy arra verni magad, hogy mit ártottál valaki másnak az enyhén beteges úgy egyébként.
Zsery megint csak fotelhuszár volt.
Állítólagos? Ott van a levlistán minden, nem kell bizonygatnom shemmit, donétes retard. Ártani majd a ducátóban fogok, eddig csak tréfálkozás ment.
Abba lehet fejezni mostmár, mert Sodika fog rendet vágni köztetek! Ez itt az ő fóruma, egymás gyepálására menjetek máshova!
- Ugye nem te vagy ketemén, bazmeg?!?!
- A "legurulást" még eladta topikba nyomta be valamelyik régi troll, tizenix éve. Lehettél te, de a hisztérikus önfényező humortalan szöveged alapján nem valószinű
- Sneci eddig magának ártotta a legtöbbet, de előtted a pálya, vissza fog húzni az odujába, tudjuk a címét, a munkahelyét, a mobilszámát, mindent, hajrá.
Bemutatsz egy bizonyítottan hozzád köthető IRL mestertrollkodást, és kipánkat emeljük előtted.
Igen, a múltkor is csak egy klónomat küldtem ki másfél órára a szakadó esőbe, és meleg teát kortyolgattam miközben 20 troll ott fagyoskodott, lebuktam... :(
coub.com/recskaboy | officialrecskaboy.tumblr.com | facebook.com/officialrecskaboy
Ez a normafás dombrólgurulás volt, pont ahogy a trolléga leírta. A farmhoz a lavór és a szemüvegtok tarhálás kapcsolódik,meg talán akkor kértek üres dvd tokot is. Záhonyi akkor küldött nekik teleszart dvd tokokat. Vagy legalább is erre bújtott fel mindenkit.
Taot!
Igen, az eladta topikba nyomtam be annak idején, jól emlékszel. Mrljane nicken. Kell még ezek után bizonygatnom bármit is? Aki meg megpróbált bannolni, az a donétes retardok szintjére süllyeszti a fórumot, de nem fogom elvetetni a modjogát, megbocsátom, hogy nem érti, itt elvekről van szó. Nyilvános faszkiverő leírta hosszan pár napja. Ha pénzt teszel bele, azt szopatásra használd. Ennyi. Aki ezt nem érti, az nem írjon ide.
Úgy pörögsz azon az összesen 3000 Ft donéten, mintha a te életed múlt volna rajta, esküszöm. Engedd már el. Kurva szar lehet ennyire megkeseredett embernek lenni, aki egy ilyen pamf faszságon nem tud túllépni egy hét alatt.
Berlinben koncertezik, sodika a tiszteletbeli meghívott.
A szolnoki zsini van a legközelebb de az is valami más funkciót tölt be.
De nem is értem mit keresne az ateista askenázi bármilyen templomban?
Legfeljebb ministráns fiúkat, na ezt az egyet el tudom képzelni.
2 napig csicskultam
Buddhácska mérges, bár itt lenne Sodika. Szükség van egy hídangolnára!
zsery neked szereped van a snecologiában.
Baszki, a szobafestőt még én neveztem el Buddhácskának, azt hittem erre már csak én emlékszem:)
Motoros Nivel meg a kedvencem (a kedvenc jelenetem a filmből:), úgy örülök, hogy láthattam itt az ő nevét is.
Sok clip van már 2-300 felett, egy ideje le is tettem róla hogy Coubokat gyártsak belőlük, mert meg lehet nézni az összeset egy helyen, és sokhoz kevés lenne a 10 másodperc: www.twitch.tv/sodivlog/clips?filter=clips&range=all
coub.com/recskaboy | officialrecskaboy.tumblr.com | facebook.com/officialrecskaboy
Evidenciakat!!!
Dayan bacsinak is Gyurcsotany lotte ki a szemet?
Na keseles, csa.
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
youtu.be/OO-HLP6qpyI
Így?
🕎Endigame🕎
wut?
Itt még sugárzik a mélyen ülő malac szemeiből egyfajta önelégültség, ahogy elhiszi magáról, hogy egy jóvágású, nemzeti hős, egy igazi értelmiségi vadászbika...:D Itt még azért lehetett építgetni, szépítgetni a kártyavárat, ugye?
Mára pedig mivé lettél, te püffedt fejű Sneci? Akkoriban legalább volt valami tenyérbemászó a képedben, ma pedig csak egy szánalmas depis lecsúszott alkesz vagy.
* Ismét előkerül *
nekem azt mondták, ki vok simulva..arcom amugy tényleg mint a babapopsi........na, valaki , kipróbájuk a férfiszerelem gyönyöreit, ha okádnunk kell, nem muszáj.........én is csak nővel vótam még.........
Professzor Úr menjen inni és/vagy segget nyalatni a cigánykurvákkal!
kihalt ez a kibaszott tanya..........(((((((((jöttemhaza a kocsmából, egy embert se láttam.........
de nszksz.
mifaaan? milyen csatorna?
Visszavonulok bronikám. Ennyi volt.
pont ideje...........
BASZOK........IGEN!!!!!!!!!MOST!!!!!!!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAÁAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tajgi????????????????
muhahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mi a faszt vartyogsz folyamatosan nekem? Napszámra alig járok fel a fórumra bazmeg, és folyamatosan azt látom, hogy valami arctalan-névtelen retard folyamatosan engem kutyázik hetek óta. Mi közöm van nekem bármiféle tanszéki youtube csatornának az eltűnéséhez, könyörgöm? Mi közöm van nekem ahhoz, hogy te 10 éve mit írtál be egy fórumra? Takarodjál már el a berregő macifaszára, mert kurva unalmas, hogy a karácsonyi tespedés közben folyamatosan a te Napóleon szindrómás faszságaidon kell gyötrődni. Senkiháziak kezében van a popszakma megint.
a kurva anyád
a sok seggbebaszás a sitten)))))))))))))megérdemli. én nőt nem vernék.
en mar votam japan milfel.
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
Valami underground kortárs alkotókörben ezzel a kivívánd az elismerést, az kurvaélet.
2 napig csicskultam
Jól látom, hogy a gyagyásnak nincsenek szemfogai?
Nemzeti hős vok, jah.
:D:D:D
Tenyleg ugy fest, de annak tukreben, hogy a szaja helyen egy fogakkal tarkitott pinahasitek van, nem is elvarhato, hogy minden foga meglegyen.
Kipróbálhatná, hogy amikor beledugja az ujját, sisteregni kezd-e a szenteltvíz.
Az százszázalékh! Egyből lángra kapna tőle mint egy vámpír.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Szerző:
broni
Dec 29, 2019 16:10:31
Válasz
(6)
hol vannak a kurvák???????????!!!!!!!!!!!!!!!
Dec 29, 2019 16:10:31
Fekete bikapata
Dec 29, 2019 16:12:10
,,Kapjál rákot!''
Mondja lájvban egy nézőnek a Gyagyás!
A nemzet krónikása, a cigányidomár, a pesti úri gyerek! LOL
Vajon mit szólnak most a (volt?) szélsőjobboldali haverok a Gyagyás borsodi-kisebbségi ,,tájszólásához''???
Sodika is osztogatta azt a képet Gyurcsányról, amikor az ,,Én is cigány vagyok!'' feliratú tábla volt a nyakában, nem?
Gyagyás is berakhatja már a nyakában! ;)
Mondja lájvban egy nézőnek a Gyagyás!
A nemzet krónikása, a cigányidomár, a pesti úri gyerek! LOL
Vajon mit szólnak most a (volt?) szélsőjobboldali haverok a Gyagyás borsodi-kisebbségi ,,tájszólásához''???
Sodika is osztogatta azt a képet Gyurcsányról, amikor az ,,Én is cigány vagyok!'' feliratú tábla volt a nyakában, nem?
Gyagyás is berakhatja már a nyakában! ;)
Dec 29, 2019 16:12:10
D.Dezső
Dec 29, 2019 16:24:27
A tegnapi Pubg csicskítások ultra kínosak ...
De az jól látszik, hogy a Gagyásnak sok éves rutinja van benne, hogyan entschuldigungolja’ a lebaszást.
Heti szintem hányszor basznak le melóban fogyaték? Volt már olyan is gondolom, hogy a híresen halvérű németek is elkezdtek veled ordítani ugye?
A defshopnál ha jól emlékszem azt mondtad a kibaszásod előtt eléggé leoltottak.
Abban meg biztos vagyok, hogy az Ogre nem csak ordít veled de volt ott már csicska lángos is.
Tényleg annyira értetlen egy faszfej vagy, hogy téged csak így lehet nevelni. Utolsó ócska csicska a Sodi aki csak a pofonból ért.
De az jól látszik, hogy a Gagyásnak sok éves rutinja van benne, hogyan entschuldigungolja’ a lebaszást.
Heti szintem hányszor basznak le melóban fogyaték? Volt már olyan is gondolom, hogy a híresen halvérű németek is elkezdtek veled ordítani ugye?
A defshopnál ha jól emlékszem azt mondtad a kibaszásod előtt eléggé leoltottak.
Abban meg biztos vagyok, hogy az Ogre nem csak ordít veled de volt ott már csicska lángos is.
Tényleg annyira értetlen egy faszfej vagy, hogy téged csak így lehet nevelni. Utolsó ócska csicska a Sodi aki csak a pofonból ért.
Dec 29, 2019 16:24:27
Fekete bikapata
Dec 29, 2019 16:33:30
Igényli a csicskítást a Gyagyás! :)
De lehet, hogy ez az új formátum, ami fosni fogja a pénzt! ;)
A Gyagyás mindent elbasz, Márk meg közben rage-el és agyérgörcsöt kap...
Mortal Kombat 11 mikor lesz, Gyagyás?
De lehet, hogy ez az új formátum, ami fosni fogja a pénzt! ;)
A Gyagyás mindent elbasz, Márk meg közben rage-el és agyérgörcsöt kap...
Mortal Kombat 11 mikor lesz, Gyagyás?
Dec 29, 2019 16:33:30
xray
(
x21)
Dec 29, 2019 17:06:24
x21)
sneci, mit vettél anyádnak karácsonyra, vagy volt pofád hazaállítani üres kézzel?
Biztatási kár
(
x10)
Dec 29, 2019 17:13:25
x10)
sneci, mit vettél anyádnak karácsonyra, vagy volt pofád hazaállítani üres kézzel?
Elemet a konyhamérlegbe.
Tycoon
(
x2)
Dec 29, 2019 17:13:32
x2)
Szerintem azt sokkal rosszabbul viselné,hogyha valaki kedvesen bánna vele..streamekben amikor szidják csak röhög de amikor vki kedves vele lefagy a mosoly az arcáról..hmm
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Hiénaverő
(
x17)
Dec 29, 2019 17:32:20
x17)
Heródes bemerészkedtél karácsonykor a púpszászi templomba? Vagy féltél hogy rád szakadna a boltozat?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Rocskai Vera
Dec 29, 2019 17:43:33
Szerintem azt sokkal rosszabbul viselné,hogyha valaki kedvesen bánna vele..streamekben amikor szidják csak röhög de amikor vki kedves vele lefagy a mosoly az arcáról..hmm
Hát azért hetyetye
Dec 29, 2019 17:43:33
-
Dec 29, 2019 18:06:17
Najóvan zsodrák, most már adjál valami életjelet magadról, mit akarsz, ne fossál a felkérdezésecskétől, hanem nyomjad azt a twiccset az Avasról, Púpszászról, Berlinből vagy a Blaháról, tökmindegy, csak porondra!
Dec 29, 2019 18:06:17
Ál-broni
Dec 29, 2019 18:12:39
Kwassai a kurva anyáádd!!!!
Dec 29, 2019 18:12:39
sittessanyi
Dec 29, 2019 18:26:53
sneckó, most nézem hogy a legutóbb klippelésem (amiben gyöngyi becsicskítja a fadászpikát hogy halkabban motyogjon) annak nagyobb a nézettsége mint a 4 legutóbbi videódnak.
több mint 400 nézték meg.
híres trash lettél. ez shiker!
Dec 29, 2019 18:26:53
Schwezoff Dávid
(
x6)
Dec 29, 2019 18:53:37
x6)
hol vannak a kurvák???????????!!!!!!!!!!!!!!!
lidli mögött!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 29, 2019 19:08:40
x37)
csihadjál, azt sem tudod, hogy mire utal a dombról legurulás. te még csak nem is láttad azt a buzigyári majálison készült retardvideót, amiben dombról gurultak le a normafán a buzigyári droidok, élükön alkaaval, miközben árti főzte a vega paprikás krumplit. elárulom neked, hogy a videót saltib készítette (mond neked valamit a bétahullám? ketemén, hunhíres szopatás? azt sem tudod miről van szó), én találtam és kezdtem el promózni, a dombról leguruló kommandó szakkifejezést pedig szerénységem kreálta. te pedig most ezzel dobálózol, amikor kigúnyollak amiatt, mert a donételéssel szembementél mindazzal, amiről a snecológia szól.
te, aki semmit nem tettél hozzá a snecológiához (vagy sorolhatod, hogy milyen szopatásokat találtál ki, szerveztél meg, és vittél véghez, milyen kontentet tettél le elénk, hogy röhöghessünk), kénytelen leszel tűrni, hogy a magamfajta őssnecológus trollok addig fognak gúnyolódni a retardáltságodon, a donételéseden, amíg el nem tűnsz innen, vagy legalábbis össze nem húzod magad arra a méretre, ami ezen a fórumon megillet téged.
úgyhogy ha ma még nem donételtél a jobb sorsra érdemes fiatalembernek, akkor pótold, mert már nem sok idő van hátra a goalig, és nem fogja tudni megvenni a nintendót.
te, aki semmit nem tettél hozzá a snecológiához (vagy sorolhatod, hogy milyen szopatásokat találtál ki, szerveztél meg, és vittél véghez, milyen kontentet tettél le elénk, hogy röhöghessünk), kénytelen leszel tűrni, hogy a magamfajta őssnecológus trollok addig fognak gúnyolódni a retardáltságodon, a donételéseden, amíg el nem tűnsz innen, vagy legalábbis össze nem húzod magad arra a méretre, ami ezen a fórumon megillet téged.
úgyhogy ha ma még nem donételtél a jobb sorsra érdemes fiatalembernek, akkor pótold, mert már nem sok idő van hátra a goalig, és nem fogja tudni megvenni a nintendót.
ismét csak annyit tudok mondani, hogy kemény vagy, mint a kád széle. A hatalmas (állítólagos) sneciszopatásaid eredményeként az alany egyelőre kitűnően elvan Németországban, ugyanúgy buzi mint eddig, ugyanúgy náci mint eddig, és ha nem tenné magát tönkre, akkor élete végéig élhetne, mint hal a vízben. Én erre nem lennék olyan büszke. Igazán elkelne ide egy hídangolna, aki elmagyarázná neked, hogy arra verni magad, hogy mit ártottál valaki másnak az enyhén beteges úgy egyébként.
Facebook csop tag
(
x1)
Dec 29, 2019 19:10:14
x1)
Zsidók vagytok.
Magyar Youtube trash rajongó | hete
sittessanyi
Dec 29, 2019 19:12:57
mivel tegnap késő este tért haza púpszászra, kötve hiszem hogy a ma reggel/délelőtt induló berlini vonatot célozta volna be a gyagyás.
szerintem a a pár perce induló volt a cél, amivel reggelre ér berlin, germany környékére. remélem zsery elkapta.
szerintem a a pár perce induló volt a cél, amivel reggelre ér berlin, germany környékére. remélem zsery elkapta.
Dec 29, 2019 19:12:57
-
Dec 29, 2019 19:17:02
mivel tegnap késő este tért haza púpszászra, kötve hiszem hogy a ma reggel/délelőtt induló berlini vonatot célozta volna be a gyagyás.
Dec 29, 2019 19:17:02
-
Dec 29, 2019 19:19:52
Állítólagos? Ott van a levlistán minden, nem kell bizonygatnom shemmit, donétes retard. Ártani majd a ducátóban fogok, eddig csak tréfálkozás ment.
Dec 29, 2019 19:19:52
Riporter
(
x4)
Dec 29, 2019 19:20:40
x4)
Bocsánat, lehet én emlékszem rosszul de nem cigányzsúrba hivatalos Herr Piton?
2 napig csicskultam
-
Dec 29, 2019 19:22:00
Abba lehet fejezni mostmár, mert Sodika fog rendet vágni köztetek! Ez itt az ő fóruma, egymás gyepálására menjetek máshova!
Dec 29, 2019 19:22:00
Faszom...
Dec 29, 2019 19:23:41
csihadjál, azt sem tudod, hogy mire utal a dombról legurulás
- A "legurulást" még eladta topikba nyomta be valamelyik régi troll, tizenix éve. Lehettél te, de a hisztérikus önfényező humortalan szöveged alapján nem valószinű
- Sneci eddig magának ártotta a legtöbbet, de előtted a pálya, vissza fog húzni az odujába, tudjuk a címét, a munkahelyét, a mobilszámát, mindent, hajrá.
Bemutatsz egy bizonyítottan hozzád köthető IRL mestertrollkodást, és kipánkat emeljük előtted.
Dec 29, 2019 19:23:41
Recskaboy Coub Admin
Dec 29, 2019 19:24:29
Igen, a múltkor is csak egy klónomat küldtem ki másfél órára a szakadó esőbe, és meleg teát kortyolgattam miközben 20 troll ott fagyoskodott, lebuktam... :(
Dec 29, 2019 19:24:29
még éltet a remény
(
x1)
Dec 29, 2019 19:28:43
x1)
Normafa? Nem dragon64 tarhalt tanyaja volt, ahol a bombagyari farmot tervezték? És a keritesepites után volt a gurulás.
Ez a normafás dombrólgurulás volt, pont ahogy a trolléga leírta. A farmhoz a lavór és a szemüvegtok tarhálás kapcsolódik,meg talán akkor kértek üres dvd tokot is. Záhonyi akkor küldött nekik teleszart dvd tokokat. Vagy legalább is erre bújtott fel mindenkit.
még éltet a remény
(
x1)
Dec 29, 2019 19:29:30
x1)
Zsery és egymás basztatása helyett kérem koncentráljon mindenki a masztirémre.
Nszksz.
Taot!
Nszksz.
-
Dec 29, 2019 19:31:02
Igen, az eladta topikba nyomtam be annak idején, jól emlékszel. Mrljane nicken. Kell még ezek után bizonygatnom bármit is? Aki meg megpróbált bannolni, az a donétes retardok szintjére süllyeszti a fórumot, de nem fogom elvetetni a modjogát, megbocsátom, hogy nem érti, itt elvekről van szó. Nyilvános faszkiverő leírta hosszan pár napja. Ha pénzt teszel bele, azt szopatásra használd. Ennyi. Aki ezt nem érti, az nem írjon ide.
Dec 29, 2019 19:31:02
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 29, 2019 19:31:52
x37)
Úgy pörögsz azon az összesen 3000 Ft donéten, mintha a te életed múlt volna rajta, esküszöm. Engedd már el. Kurva szar lehet ennyire megkeseredett embernek lenni, aki egy ilyen pamf faszságon nem tud túllépni egy hét alatt.
Riporter
(
x4)
Dec 29, 2019 19:31:54
x4)
Faszom, mindenki tegyen be egy Sturmast kazettát és nyugodjon le picsába.
Tényleg, mi lehet Csikkes Vargával? Él az még? Ő volt az akkori Bori. :)
2 napig csicskultam
Leprafos sturmast 2
Dec 29, 2019 19:34:38
Faszom, mindenki tegyen be egy Sturmast kazettát és nyugodjon le picsába.
Berlinben koncertezik, sodika a tiszteletbeli meghívott.
Dec 29, 2019 19:34:38
-
Dec 29, 2019 19:38:55
Illetve ha valaki ennyire komolyan veszi a snecológiát, akkor irány Púpszász vagy Berlin, Germany környéke, ott lehet bizonyítani!
Dec 29, 2019 19:38:55
Riporter
(
x4)
Dec 29, 2019 19:42:47
x4)
Heródes bemerészkedtél karácsonykor a púpszászi templomba? Vagy féltél hogy rád szakadna a boltozat?
A szolnoki zsini van a legközelebb de az is valami más funkciót tölt be.
De nem is értem mit keresne az ateista askenázi bármilyen templomban?
Legfeljebb ministráns fiúkat, na ezt az egyet el tudom képzelni.
Fox Mulder
Dec 29, 2019 19:45:44
Faszom...- Ugye nem te vagy ketemén, bazmeg?!?!
Dec 29, 2019 19:45:44
Faszom...
Dec 29, 2019 19:52:14
Nem ma kezdted a szarkavarást öreg.
Nemtudom melyik retard lehetsz, ha ketemén vagy, még most leírhatod, és akkor nem vagy akkora szarban, mintha nem...
Utolsó lehetőséged.
Minden ottvan a [nemlétező]levlistán? Vagy létező..? Lássuk csak:
mrljane/egotastic:
2009. 12. 20. 22:55
57-es zsidó: Faszt vagyunk közösség, én senkit nem ismerek személyesen, és engem sem ismer senki. Nem is sejthetik, hogy ki vagyok, mert mindig nyitva hagyott wifiken fórumozok. Úgy tudom, hogy többünknek van kattintásszám utáni megállapodása, de pontosan nem tudom, hogy kiknek. Amikor látták, hogy jól pörgetjük a topikot (rengetegen olvasták), akkor felajánlották, hogy kapunk részesedést. Kaptam egy mailt vmi indexes marketingestől, így történt. Kellett adni számlaszámot, és utaltak párhavonta, de szerintem jóval több járt volna. Így aztán összevesztem velük. Számlát nem kellett adni, megoldották. Most meg főleg borult minden egyezség, hogy törölték a játszóteret, ezért is hoztam nyilvánosságra, pedig szupertitkos megállapodás volt. Nyalják ki, nekem gyerekeim vannak, egyedülálló anya vagyok, kellett volna az a pénz.
mrljane/egotastic:
2009. 12. 20. 23:14
Mondom, nekem szerintem fél millával tartoznak. Nem részletezem, hogy ez hogyan jött ki. Korábban ennek az összegnek egy részét kaptam meg, de nem mondom meg, hogy mennyit. Az indexen vannak piszkos üzletek, de ilyeneket csak régi tagokkal kötnek. Hányas számú hsz-ban említett meg? Tompika engem nem tud beazonosítani, mert az én nevemen nincs netelőfizetés. De járjon a végére, verjen meg, pereljen be másokat, én csak röhögni fogok ezen. Most pedig megjött akit vártam, úgyhogy ennyi volt. Pá. (te vmi b.gyáros vagy?)
10. honthy hanna:
2009. 12. 21. 12:06
9. Mrljane, hiába dobtad be ezt a kamu szenzációt, hogy az index fizet a kommentelőknek, ezzel megint csak el akarod terelni a figyelmet magadról, senki nem hisz már neked, te szerencsétlen elmebeteg mrljane-egotastic-autodelete-pageup-kinga. nem zavar?
Ennyit rólad öreg, nem tudom miért és mikor bukkantál fel itt, a szóhasználatod és modatszerkesztésed -most így egymás mellett látva- gyanusan a kamu kisborosok nyelvi stílusa.
Nemtudom melyik retard lehetsz, ha ketemén vagy, még most leírhatod, és akkor nem vagy akkora szarban, mintha nem...
Utolsó lehetőséged.
Minden ottvan a [nemlétező]levlistán? Vagy létező..? Lássuk csak:
mrljane/egotastic:
2009. 12. 20. 22:55
57-es zsidó: Faszt vagyunk közösség, én senkit nem ismerek személyesen, és engem sem ismer senki. Nem is sejthetik, hogy ki vagyok, mert mindig nyitva hagyott wifiken fórumozok. Úgy tudom, hogy többünknek van kattintásszám utáni megállapodása, de pontosan nem tudom, hogy kiknek. Amikor látták, hogy jól pörgetjük a topikot (rengetegen olvasták), akkor felajánlották, hogy kapunk részesedést. Kaptam egy mailt vmi indexes marketingestől, így történt. Kellett adni számlaszámot, és utaltak párhavonta, de szerintem jóval több járt volna. Így aztán összevesztem velük. Számlát nem kellett adni, megoldották. Most meg főleg borult minden egyezség, hogy törölték a játszóteret, ezért is hoztam nyilvánosságra, pedig szupertitkos megállapodás volt. Nyalják ki, nekem gyerekeim vannak, egyedülálló anya vagyok, kellett volna az a pénz.
mrljane/egotastic:
2009. 12. 20. 23:14
Mondom, nekem szerintem fél millával tartoznak. Nem részletezem, hogy ez hogyan jött ki. Korábban ennek az összegnek egy részét kaptam meg, de nem mondom meg, hogy mennyit. Az indexen vannak piszkos üzletek, de ilyeneket csak régi tagokkal kötnek. Hányas számú hsz-ban említett meg? Tompika engem nem tud beazonosítani, mert az én nevemen nincs netelőfizetés. De járjon a végére, verjen meg, pereljen be másokat, én csak röhögni fogok ezen. Most pedig megjött akit vártam, úgyhogy ennyi volt. Pá. (te vmi b.gyáros vagy?)
10. honthy hanna:
2009. 12. 21. 12:06
9. Mrljane, hiába dobtad be ezt a kamu szenzációt, hogy az index fizet a kommentelőknek, ezzel megint csak el akarod terelni a figyelmet magadról, senki nem hisz már neked, te szerencsétlen elmebeteg mrljane-egotastic-autodelete-pageup-kinga. nem zavar?
Ennyit rólad öreg, nem tudom miért és mikor bukkantál fel itt, a szóhasználatod és modatszerkesztésed -most így egymás mellett látva- gyanusan a kamu kisborosok nyelvi stílusa.
Dec 29, 2019 19:52:14
Hiénaverő
(
x17)
Dec 29, 2019 19:56:03
x17)
Szevasz Árti, Kanadában is szerveződik már a petárdakommandó?
szponzor
Dec 29, 2019 20:01:58
zsery neked szereped van a snecologiában.
Dec 29, 2019 20:01:58
Törpspa
Dec 29, 2019 20:07:01
Baszki, a szobafestőt még én neveztem el Buddhácskának, azt hittem erre már csak én emlékszem:)
Motoros Nivel meg a kedvencem (a kedvenc jelenetem a filmből:), úgy örülök, hogy láthattam itt az ő nevét is.
Dec 29, 2019 20:07:01
Recskaboy Coub Admin
Dec 29, 2019 20:09:07
sneckó, most nézem hogy a legutóbb klippelésem (amiben gyöngyi becsicskítja a fadászpikát hogy halkabban motyogjon) annak nagyobb a nézettsége mint a 4 legutóbbi videódnak.
Sok clip van már 2-300 felett, egy ideje le is tettem róla hogy Coubokat gyártsak belőlük, mert meg lehet nézni az összeset egy helyen, és sokhoz kevés lenne a 10 másodperc: www.twitch.tv/sodivlog/clips?filter=clips&range=all
Dec 29, 2019 20:09:07
kripli figyelő
(
x12)
Dec 29, 2019 20:16:46
x12)
Vajon rojtossegű tajgit megint molnár f tölti szilveszter napján vagy marad a mamahotel neki.
Belső László
Dec 29, 2019 20:19:15
Sodi, a te mérgedet lefejte Belsö László??
Evidenciakat!!!
Dec 29, 2019 20:19:15
kripli figyelő
(
x12)
Dec 29, 2019 20:40:51
x12)
Kisruszki mit vett a szüleinek karácsonyra,kapott e piros kisautót balettcipőt.Farkarossz mit adott a kedves mamának és megkapta a vitnámi potencianövelőt meg az idézést.A metélt hüllő is csendben van,sehol egy kisvasutas urnatour az unicum szponzorálásával.Egyedül a malac röfög egy kis takarmány kukoricáért.A mellékretard tanszéknek elég gyér az idei karácsony.
Magyarósi Csaba
(
x3)
Dec 29, 2019 20:47:18
x3)
piros autó!
piirooosautóóó!!!
piirooosautóóó!!!
Dayan bacsinak is Gyurcsotany lotte ki a szemet?
Na keseles, csa.
-
Dec 29, 2019 20:47:58
Tegnap előtt molnár fasz spotting a csepeli spar-ban, egyedül volt kasszánál végig telefonált valakivel, meglepően sok zöldséget vett, alkohol sem volt..
Dec 29, 2019 20:47:58
Penzmento
(
x6)
Dec 29, 2019 21:01:49
x6)
Tegnap előtt molnár fasz spotting a csepeli spar-ban, egyedül volt kasszánál végig telefonált valakivel, meglepően sok zöldséget vett, alkohol sem volt..
youtu.be/OO-HLP6qpyI
Így?
Magyarósi Csaba
(
x3)
Dec 29, 2019 21:23:51
x3)
recskaboy 5 ev 444-es kommentjeit elcserelnem egy ncore meghivora.
Öngól rovat
Dec 29, 2019 21:34:40
Dec 29, 2019 21:34:40
Riporter
(
x4)
Dec 29, 2019 21:52:32
x4)
Buzikorcs, te senkit nem cinkelhetsz:
-pia miatt (alkoholista vagy)
-külső miatt (egyszerűen undorító vagy ez tény)
-anyagi helyzete miatt (jobban el vagy adósodva mint egy fejlődő ország)
-vallása-származása miatt (öngyülölő zsidó vagy)
-politikai nézetei miatt (te jobboldali "nemzeti hős", akiből liberális cigányvédő lett)
-iskolázottsága miatt (kibuktál az egyetemről, nincs diplomád, ráadásul műveletlen is vagy)
-nyelvtudas hiánya miatt (fasz tudja hány éve élsz német anyanyelvi környezetben és csak makogsz)
-erkölcsi dolgok miatt (nyilvános faszverő vagy, gyűlölöd a nőket, bi vagy homoszexuális vagy, hazudsz mint a vízfolyás)
-társadalmi normák be nem tartása miatt (nem adózol, lopsz a magyaroktól, a szüleidet nem segíted, károkat okozol mindenkinek)
Dióhéjban ennyi. Szóval úgy osztogass meg bármit, hogy ilyenkor még a legsötétebb ismerőseid is kinevetnek.
Tudd már a helyed te kutya, mert tényleg rossz vége lesz.
-
2 napig csicskultam
-pia miatt (alkoholista vagy)
-külső miatt (egyszerűen undorító vagy ez tény)
-anyagi helyzete miatt (jobban el vagy adósodva mint egy fejlődő ország)
-vallása-származása miatt (öngyülölő zsidó vagy)
-politikai nézetei miatt (te jobboldali "nemzeti hős", akiből liberális cigányvédő lett)
-iskolázottsága miatt (kibuktál az egyetemről, nincs diplomád, ráadásul műveletlen is vagy)
-nyelvtudas hiánya miatt (fasz tudja hány éve élsz német anyanyelvi környezetben és csak makogsz)
-erkölcsi dolgok miatt (nyilvános faszverő vagy, gyűlölöd a nőket, bi vagy homoszexuális vagy, hazudsz mint a vízfolyás)
-társadalmi normák be nem tartása miatt (nem adózol, lopsz a magyaroktól, a szüleidet nem segíted, károkat okozol mindenkinek)
Dióhéjban ennyi. Szóval úgy osztogass meg bármit, hogy ilyenkor még a legsötétebb ismerőseid is kinevetnek.
Tudd már a helyed te kutya, mert tényleg rossz vége lesz.
-
Riporter
(
x4)
Dec 29, 2019 22:10:04
x4)
Sneci, egy haveroknak megmutattalak azt mondta 3-4 perc videó és képnézegetés után, hogy biztosan nem vagy épeszű és kibaszott irritáló a fejed. Ütné, boxerrel.
Ezt csak azért írom le, mert néha aránytalanul sokat foglalkozom veled, elfogultan rühellem a pofád és kell a külső megerősítés, hogy nem az én ítélőképességemmel van a probléma.
Ezért szoktalak random nőknek is megmutatni. Eddig nem volt olyan, amelyik ne röhögött volna rajtad.
2 napig csicskultam
Ezt csak azért írom le, mert néha aránytalanul sokat foglalkozom veled, elfogultan rühellem a pofád és kell a külső megerősítés, hogy nem az én ítélőképességemmel van a probléma.
Ezért szoktalak random nőknek is megmutatni. Eddig nem volt olyan, amelyik ne röhögött volna rajtad.
Mem diplómás Tról
Dec 29, 2019 22:19:47
Móst azónal vállaszólssz bűzbúszi! Ne merly hazúdószni! Menyi pészt atál Márgnak az elmullt napókba!!! Hánny eúrót kapót a mísgolci cikány bümöző!!! Vallyad be Redzsító! El vete a maradékk eszedd a búszi szerellem azér adód a ezer eúrókatt!!! Te nórmálísnak tartód magadd, válaszój faz kíverő!
Dec 29, 2019 22:19:47
-
Dec 29, 2019 22:28:30
Buzikorcs, te senkit nem cinkelhetsz:
wut?
Dec 29, 2019 22:28:30
M.Ország rémálma
Dec 29, 2019 22:49:27
Kiss Endre Farkas 1956-os forradalmar
Itt még sugárzik a mélyen ülő malac szemeiből egyfajta önelégültség, ahogy elhiszi magáról, hogy egy jóvágású, nemzeti hős, egy igazi értelmiségi vadászbika...:D Itt még azért lehetett építgetni, szépítgetni a kártyavárat, ugye?
Mára pedig mivé lettél, te püffedt fejű Sneci? Akkoriban legalább volt valami tenyérbemászó a képedben, ma pedig csak egy szánalmas depis lecsúszott alkesz vagy.
Dec 29, 2019 22:49:27
Disznóvágó pulóver
Dec 29, 2019 23:02:22
Vajon rojtossegű tajgit megint molnár f tölti szilveszter napján vagy marad a mamahotel neki.
* Ismét előkerül *
Dec 29, 2019 23:02:22
broni
Dec 29, 2019 23:13:14
faszom, bezárt minden, igyunk, hoztam piát kecik!!!!!!!!!!!!!!!!!!búék szerbia!!!!!!!!!!!!!!!buék románia!!!!!!!!!!!!!
Dec 29, 2019 23:13:14
broni
Dec 29, 2019 23:24:09
lidli mögött!
ja, tudom, az anyám, én futtatom!!!!!!!!!!!!!asszonydja 16 éves, parókába!!!!!!!!!!!!hazament sodi berlinbe, vagy meghalt????????????? Dec 29, 2019 23:24:09
broni
Dec 29, 2019 23:33:20
* Ismét előkerül *
nekem azt mondták, ki vok simulva..arcom amugy tényleg mint a babapopsi........na, valaki , kipróbájuk a férfiszerelem gyönyöreit, ha okádnunk kell, nem muszáj.........én is csak nővel vótam még.........
Dec 29, 2019 23:33:20
broni
Dec 29, 2019 23:48:57
á, inkább nem buzulok.............hejjj amon amarth!!!!!!!!!!!white power!!!!!!!!!
Dec 29, 2019 23:48:57
broni
Dec 30, 2019 00:11:03
55-en mi a faszt csinálnak, legalább kűdjetek a kurva anyámba.............
Dec 30, 2019 00:11:03
Pulykapénz
Dec 30, 2019 00:33:45
Dec 30, 2019 00:33:45
-
Dec 30, 2019 00:49:16
a snecinek donételő, trollégákat kurvaanyázó retardszellemiség győzelme egyben index címlapos videókat tartalmazó tanszéki csatorna eltűnését okozta. ezek után gondoskodjon snecológiai kontentről ez az új szellemiség. majd egy év múlva visszanézek, hogy milyen lett az új kontent. hajrá töppedt retard, mutasd meg mit tudsz hozzátenni. legurultam.
Dec 30, 2019 00:49:16
broni
Dec 30, 2019 00:51:10
kihalt ez a kibaszott tanya..........(((((((((jöttemhaza a kocsmából, egy embert se láttam.........
de nszksz.
Dec 30, 2019 00:51:10
Dr. Kátrány
Dec 30, 2019 00:51:44
a snecinek donételő, trollégákat kurvaanyázó retardszellemiség győzelme egyben index címlapos videókat tartalmazó tanszéki csatorna eltűnését okozta. ezek után gondoskodjon snecológiai kontentről ez az új szellemiség. majd egy év múlva visszanézek, hogy milyen lett az új kontent. hajrá töppedt retard, mutasd meg mit tudsz hozzátenni. legurultam.
mifaaan? milyen csatorna?
Dec 30, 2019 00:51:44
Encyclopaedia Sodicaea
Dec 30, 2019 01:00:12
2019. december 30-án szedte első áldozatát a Nagy Donátháború. -† RIP
Dec 30, 2019 01:00:12
Kassai Viktor
Dec 30, 2019 01:06:06
Dec 30, 2019 01:06:06
broni
Dec 30, 2019 01:22:55
pont ideje...........
Dec 30, 2019 01:22:55
AHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!
Dec 30, 2019 01:37:23
BASZOK........IGEN!!!!!!!!!MOST!!!!!!!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAÁAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dec 30, 2019 01:37:23
broni
Dec 30, 2019 01:42:36
tajgi????????????????
muhahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dec 30, 2019 01:42:36
balek
(
x10)
Dec 30, 2019 01:48:17
x10)
Szőrtelen Sodi a bátor
Bátor jó Sir sodi ím elindult vala
Nem féltette az életét bátor Sir sodi
Cseppet sem félt ő nem ám, hogy meghalna kínosan
Bá-bá-bátor Sir sodi
Még az sem riasztotta el hogy péppé verik fejét
Lecsavarják orrát és kinyomják a szemét
A púpját széttörik és testét elégetik
Máját felvágják s hagymásan megsütik
Beverve fej és kitépve szív
Szétszaggatva máj, kizárva sérv
Fülcimpa lenyírva, nyelv tűzre vetve
És pénisz le...
Sodi, a bátor elszaladt
Bátran elfutott, el õ
A vész láttán ahogy tudott
Farkát behúzva elfutott
El berlinbe, hogy ina szakadt
Midőn nyúlként bátran szaladt
Előre csak lassan jutott, mert közben mindig elcsúszott
A bátrak bátra, hős Sir sodi
Nyúlként futott Miskolcon is túl
A porba hasalt és cigánytalpat is nyalt
Hány embert megfúrt, hány seggbe bebújt
Leszúrta őt ki éppen arra járt.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Bátor jó Sir sodi ím elindult vala
Nem féltette az életét bátor Sir sodi
Cseppet sem félt ő nem ám, hogy meghalna kínosan
Bá-bá-bátor Sir sodi
Még az sem riasztotta el hogy péppé verik fejét
Lecsavarják orrát és kinyomják a szemét
A púpját széttörik és testét elégetik
Máját felvágják s hagymásan megsütik
Beverve fej és kitépve szív
Szétszaggatva máj, kizárva sérv
Fülcimpa lenyírva, nyelv tűzre vetve
És pénisz le...
Sodi, a bátor elszaladt
Bátran elfutott, el õ
A vész láttán ahogy tudott
Farkát behúzva elfutott
El berlinbe, hogy ina szakadt
Midőn nyúlként bátran szaladt
Előre csak lassan jutott, mert közben mindig elcsúszott
A bátrak bátra, hős Sir sodi
Nyúlként futott Miskolcon is túl
A porba hasalt és cigánytalpat is nyalt
Hány embert megfúrt, hány seggbe bebújt
Leszúrta őt ki éppen arra járt.
broni
Dec 30, 2019 01:53:18
Dec 30, 2019 01:53:18
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 30, 2019 02:06:09
x37)
Mi a faszt vartyogsz folyamatosan nekem? Napszámra alig járok fel a fórumra bazmeg, és folyamatosan azt látom, hogy valami arctalan-névtelen retard folyamatosan engem kutyázik hetek óta. Mi közöm van nekem bármiféle tanszéki youtube csatornának az eltűnéséhez, könyörgöm? Mi közöm van nekem ahhoz, hogy te 10 éve mit írtál be egy fórumra? Takarodjál már el a berregő macifaszára, mert kurva unalmas, hogy a karácsonyi tespedés közben folyamatosan a te Napóleon szindrómás faszságaidon kell gyötrődni. Senkiháziak kezében van a popszakma megint.
broni
Dec 30, 2019 02:25:22
youtu.be/7KV56kwxiHg
én nem idegesítem magam.söröztem, boroztam, most is sörözök, pár tic-tak, oszt bassza meg a kurva rákos isten fasza)))))))))))))
csak egy rohadt atomháborút élnék meg...........
én nem idegesítem magam.söröztem, boroztam, most is sörözök, pár tic-tak, oszt bassza meg a kurva rákos isten fasza)))))))))))))
csak egy rohadt atomháborút élnék meg...........
Dec 30, 2019 02:25:22
sir robin
Dec 30, 2019 02:53:56
Szőrtelen Sodi a bátor
a kurva anyád
Dec 30, 2019 02:53:56
broni
Dec 30, 2019 02:58:03
mi van tajgi, ugoj mán ki a panelból!!!!!!!!!!!
Dec 30, 2019 02:58:03
Magyarósi Csaba
(
x3)
Dec 30, 2019 03:14:12
x3)
Multkor lattam tajgit a libriben. Valami Ununtu Lunix konyvet vasarolt. Nagyon meg van oszulve.
broni
Dec 30, 2019 03:17:43
Multkor lattam tajgit a libriben. Valami Ununtu Lunix konyvet vasarolt. Nagyon meg van oszulve.
a sok seggbebaszás a sitten)))))))))))))megérdemli. én nőt nem vernék.
Dec 30, 2019 03:17:43
broni
Dec 30, 2019 03:24:26
Dec 30, 2019 03:24:26
broni
Dec 30, 2019 03:43:13
ilyenkor nehéz megállni, hogy üvőltsek pld breking the ló, aztán össszecsapjak a zsarukkal!!!!!!!!!!!igyunk!!!!!!!pina!!!!!!!!!!!!!sodi, neked fasz, legal the rape, epstein the king!!!!!!!!!!!!!!
Dec 30, 2019 03:43:13
broni
Dec 30, 2019 03:54:32
hejj matuska szilveszter!!!!!!!!!!!!!!!
Dec 30, 2019 03:54:32
Magyarósi Csaba
(
x3)
Dec 30, 2019 04:08:46
x3)
Zsodi hoty tellt a karracsony? Szoppot fazt a Markyca Coelho vagy nem? Natyon csenbe vayg.
broni
Dec 30, 2019 04:10:06
youtu.be/JALiokwEOko
ez a zene, kecik, még mindig..sokkkal jobb, mint a túlreklámozott splitnot, meg korn.........
ez a zene, kecik, még mindig..sokkkal jobb, mint a túlreklámozott splitnot, meg korn.........
Dec 30, 2019 04:10:06
broni
Dec 30, 2019 04:28:06
hamvas béla:tajgi
tajgi húsa olyan büdös
ezért vagyok én rá dühös
a gyrosos se veszi meg
hogy a fene egye meg.
tajgi húsa olyan büdös
ezért vagyok én rá dühös
a gyrosos se veszi meg
hogy a fene egye meg.
Dec 30, 2019 04:28:06
broni
Dec 30, 2019 04:41:07
én vótam miskolcon fradi meccsen 3-szor, ritka nagy dürhő parasztok laknak ottt, mocskos dvtk.hajrá fradi, rip hypós eri!!!!!!!!!!!!
Dec 30, 2019 04:41:07
Magyarósi Csaba
(
x3)
Dec 30, 2019 05:05:10
x3)
én vótam miskolcon fradi meccsen 3-szor, ritka nagy dürhő parasztok laknak ottt, mocskos dvtk.hajrá fradi, rip hypós eri!!!!!!!!!!!!
en mar votam japan milfel.
broni
Dec 30, 2019 05:10:13
Dec 30, 2019 05:10:13
broni
Dec 30, 2019 05:23:18
31-ém ingyen lesz a herbál, meg a petárda!!!!!!!!!!!!aki májkrémgyáros!!!!!!!!!!!
Dec 30, 2019 05:23:18
broni
Dec 30, 2019 05:57:43
2 látogató meghalt.
Dec 30, 2019 05:57:43
Nulladikos Snecologus
Dec 30, 2019 06:17:24
Jo a musor
Dec 30, 2019 06:17:24
broni
Dec 30, 2019 06:31:30
hamvas béla:sodi
az ogre várja
ő a pinája
az arany kesztyűben
sincsen párja
ha kinyilik
ánuszrózsája
az ogre várja
ő a pinája
az arany kesztyűben
sincsen párja
ha kinyilik
ánuszrózsája
Dec 30, 2019 06:31:30
broni
Dec 30, 2019 07:16:55
le kéne feküdni))))))))))))
várom, i hal meg......
várom, i hal meg......
Dec 30, 2019 07:16:55
Magyarósi Csaba
(
x3)
Dec 30, 2019 08:10:45
x3)
Riporter
(
x4)
Dec 30, 2019 08:27:25
x4)
Valami underground kortárs alkotókörben ezzel a kivívánd az elismerést, az kurvaélet.
Magyarósi Csaba
(
x3)
Dec 30, 2019 08:47:18
x3)
fonatkoszás
Dec 30, 2019 10:59:30
Dec 30, 2019 10:59:30
M.Ország rémálma
Dec 30, 2019 11:03:07
:D:D:D
Tenyleg ugy fest, de annak tukreben, hogy a szaja helyen egy fogakkal tarkitott pinahasitek van, nem is elvarhato, hogy minden foga meglegyen.
Dec 30, 2019 11:03:07
-
Dec 30, 2019 11:33:55
Dec 30, 2019 11:33:55
Hiénaverő
(
x17)
Dec 30, 2019 11:35:50
x17)
Az százszázalékh! Egyből lángra kapna tőle mint egy vámpír.
-
Dec 30, 2019 11:55:32
púpfal:
Sikeresen hazaértem, és faszán működik Berlinben a magyar HBO GO előfizetésem, meg a magyar (kiegészítő) mobilnetem. Hurrá.
Sikeresen hazaértem, és faszán működik Berlinben a magyar HBO GO előfizetésem, meg a magyar (kiegészítő) mobilnetem. Hurrá.
Dec 30, 2019 11:55:32
xray
(
x21)
Dec 30, 2019 11:57:31
x21)
púpfal:
berlini szilveszter. xd Sikeresen hazaértem, és faszán működik Berlinben a magyar HBO GO előfizetésem, meg a magyar (kiegészítő) mobilnetem. Hurrá.
Filmkiller
Dec 30, 2019 11:59:58
Várható volt, hogy elmenekül
Dec 30, 2019 11:59:58
Fekete bikapata
Dec 30, 2019 12:01:54
Nem úgy volt, hogy szól Zserynek indulás előtt???
Gyagyás, innentől hívhatlak Csatornapatkánynak?
Gyagyás, innentől hívhatlak Csatornapatkánynak?
Dec 30, 2019 12:01:54
xray
(
x21)
Dec 30, 2019 12:04:18
x21)
gyagyás, megmutatták neked a twitcstállót, vagy el lett sodikázva? te szánalmas palimadár.
Filmkiller
Dec 30, 2019 12:05:17
Farkas Endre Kiss
Nem sodikáztam el. Megüzentem Gerynek, hogy ha úgy gondolja, tartozom neki, akkor hajlandó vagyok egy marketing-ajánlat keretében legalább egy órán át vendégszerepelni a stream-jében, de ezt nem tartotta sajnos elég jó ajánlatnak.
Nem sodikáztam el. Megüzentem Gerynek, hogy ha úgy gondolja, tartozom neki, akkor hajlandó vagyok egy marketing-ajánlat keretében legalább egy órán át vendégszerepelni a stream-jében, de ezt nem tartotta sajnos elég jó ajánlatnak.
Dec 30, 2019 12:05:17
122 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™