De most akkor mi van? Van egy Facebook-csoport, ahol kiröhögik, hülyének nézik, megalázzák, ő pedig könyörög, hogy vegyék oda vissza? Még el sem kezdődött 2020 és máris jön a következő évad! Elképesztő!
"Hol?"
Hogy angolnázik baszdmeg.
Az ember egyszerűen ránéz arra, ahogy ír és viselkedik, és egyből elkezd viszketni a tenyere.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
ez a kamu.
Pontosan így. Na erről beszéltem korábban. A rémpofa elkezdett fölényeskedni, azt hitte hogy ő diktálja a feltételeket. Egy napba se telt a trolloknak visszazavarni a lábtörlő alá. Tudd a helyed, púpos!
Ha feloldottál minden bannoltat, Márktól megvontad a modjogot és odafigyelsz, válaszolsz a chatre, akkor szó lehet róla.
Csak fontos hogy a fb modok is összezárjanak most, nehogy egyik is megszánja a jobb sorsra érdemes fiatalembert. Mert akkor megint a gyagyás nyert.
Tanuld meg, ki diktál, sodikutya!!!!!
+ a mentőmellényes videót is megoszthatná a sodi. a mentőmellényes sodi.
Andi.
Ezt is miért kell minden nap ideírni? Aki akarja nézi, aki akarja nem nézi.
Semmi nem múlik rajta, pláne a partnerség teljesen irreleváns (és kizárt is, hogy megkapja, mert az nem automatikusan jár), abból látható pénzt az tud csinálni aki 5-10 éve nyomja napi 8 órában.
Meg hát az elmúlt 10 évben mennyit keresett ezzel? Most összejött a duplája donétből, de tényleg? A napi 1 sörre sem elég.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Ez legfeljebb fordítva lehetséges.
Ogre megunja Púpot és kinyírja, majd a konyhában Netflixet néz és darabol.
Endrét egy bölcsödés kislány is agyoncsapná, nemhogy egy kelet-német nyugdíjas.
2 napig csicskultam
Nagyon hülye vagy. Az Új Élet az nem most kezdődik, főszabály szerint elseje NEM hétfőre esik így még van idő felkészülni, a ráhangolódási időszakot megelőző tanulási fázisra.
Ha lenne egy csepp eszed akkor tudnád, hogy minden egy folyamat.
Fosni fogja.
Márk.
Andi.
Mindegy.
2 napig csicskultam
ezt generátorként akartam. elbasztam.
Tyodika.
Mindegy.
2 napig csicskultam
El kell, hogy keseritselek, de mar megkapta a partnerseget.
Pontosabban:
"Soha tobbe ne irj a forumra, tesa!"
Dehogy kapta meg:

Ha megkapta volna, akkor itt az állna, hogy:
"Status: Partnered"
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
"Mature: No"
Na ez is milyen pontos
Nszksz, nem ertek a twitchez es azt mondtak, amiket a gyagyas par napja beallitott mar partnerseg kell es ez a hir jarta twitch korokben, hogy megkapta.
Ahogy fentebb már leírta valaki, a partnerség nem automatikus mint a youtubenál. A twitchen egy valós személynek (delegált twitch alkalmazott) kell döntenie róla, hogy a Gyagyás lehet-e partner.
Teljesen kizártnak tartom, hogy valaha is megkapja főleg azok után, hogy satu részegen táncikált a torz testével.
A Twitch annyiban más mint a Youtube, hogy nem csak a content mennyiség számít hanem a minöség is. Nagyon nem preferálják a freak showt amit a gyagyás tol.
Ő is. Azért nem mer ide írni mert Márk nyilván belengette, hogy ha fórumozik vagy a chatben kommunikál a trollokkal, akkor lehet nem lesz pénz.
"Tesó, ez nem egy olyan ember aki eltűri ha nyilvánosan oltják a neten, vigyázzkodjál oda mert lehet egy fillért nem kapsz vissza ha nagyon brenkó lesz rád"
2 napig csicskultam
Ezt álmodtad szerintem.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
alig várja a buzeráns, hogy tömegesen megerőszakolják. az arabok vagy tulajdonképpen bárki.
2 napig csicskultam
Most Zoli visszautalásáról vagy a tviccsről van szó??
Faszom
Nagyon jó, nagyon várjuk.
Faszom
Hetyetye, csak a pontosság kedvéért.
Esetleg.
De inkább csak héti egyet.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Faszt érdekel. Szépen feloldod az összes bannolást a tetves csatornákon, a cigány szerelmétől megvonod a modjogot, válaszolsz minden neked feltett kérdésre, különben nem csak partnerség nem lesz.
Szóltam.
2 napig csicskultam
Azt nem értem, hogy miért nem tolsz akkor vekniflokkot inkább? Minket az jobban érdekel, mint a vágóképek, és más néződ gyakorlatilag nincs.
Ez az árokparti döglött kutyát nem érdekli te csicska.
Mesélj, mit találtatok ki a cigánybűnöző Márkkal, milyen "moderálási elvek" lesznek bevezetve? (Vagyis mivel vágod haza teljesen a nézettséget?)
2 napig csicskultam
Szegjél is rá egy jó nagyot. Én is leszegem a flokkodat, meg az egész trash ámokfutásodat. Ma este pláne hogy mennyire le fog mindneki szegni.
Max a haveri körnek megmutatunk, míg kortyoljuk a pezsgőt és nagyokat röhögünk rajtad, sunyiban markolva a suncikák seggét.
Egyedül azt nem szegem le, hogy minél előbb dőljél máe nyomorba, te buzeráns szegalak.
De hát nem jött össze a pénz a Switchre a donátokból, hahó! Breath of the Wild végigjátszás lesz? Vagy csak lófasz Márió?
Jó hát Mordorból lassabban megy a pénz, még távírón küldi morse jelekkel.
Faszom
Nemérted, eddig nem ért rá a bank elbírálni Zoli hitelét, de majd most fogják, január elsején és másodikán :)
Max a haveri körnek megmutatunk, míg kortyoljuk a pezsgőt és nagyokat röhögünk rajtad, sunyiban markolva a suncikák seggét.
Én legfeljebb annak lónak/hajtónak fogom megmutatni Sodi fejét amelyik ma nem úgy fut ahogy szeretnénk. Büntiből fél órán át nézniük kell a veknit. :)
Te Sodi, azt vágod hogy egy egész istálló használja az "elsodikázni" fordulatot? Még a tulajdonos is, pedig nem egy pattanásos tini.
2 napig csicskultam
Kinek ugatsz csicska? Tudod, ott válasz gomb.
2 napig csicskultam
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Neki lassan az lesz a mennyország. A pokol az itthon várja Púpszászon a rikácsoló anyja és a szántóföld meg a sarki kocsma képében.
Soha. Gyáva, tekergő, gusztustalan, nyálkás szarkigyó. A büdös életben nem ad egyenes választ semmire.
Meg hát nem is férfi, csak egy gyáva szar.
2 napig csicskultam
Miért csatornapatkánykodtad el a visszaút dátumát?
Szerintem ez már neki bonyolult. Sodinak lételeme az, hogy elbarmolni tud dolgokat, de helyrehozni nem. Hiába kéri tőle bárki is, hogy unbannoljon, egyszerűen még ha eljutna a tudatáig a fogalom, akkor is megakadna a kezelőfelületnél és csak még jobban elkúrná. A fórumon a válasz gombot nem tudja már használni. Sodit szerintem már nem lehet gondolkodó élőlénynek tekinteni, csak valami perverz ösztönlény állatnak, aki azt teszi, amit éppen akkor jónak lát. És persze ez mind Germoney hibája, hogy egy ilyen beszűkült tudatú korcsot életben tart.
Zsery? Krucsó? Palmarci?
Elsiklunk afelett, hogyan angolnázik megint ez hazug korcs.
"a konkrét ígéreteimet nem szoktam megszegni"
Ez megint egy "nyelvtanilag igazat mondtam" -szerű masnizás. Szóval CSAK a konkrét ígéreteit nem szegi meg, a nem konkrétak (vagy általa annak minősítettek esetében) hazudozhat kedvére.
Mi van Zsery pénzével te hazug korcs?? Azt egész konkrétan "télapóra" ígérted. Ebben is hazudtál, mindig hazudsz, egy selejt vagy.
Sodi, mit ígértél a trashcsoport adminjainak tegnap este 11-re? Elsodikáztad ezt is? HAHÓ!
Mindegy, ha már FB-n nem tudlak elérni (már a csoportban kamuprofilról tagelve se), küldtem a kissendrefarkas@gmailre neked valamit, olvasd el lehetőleg még ma. Ha már más a címed, írj FB-n, vagy adj egy másik címet, nszksz!
coub.com/recskaboy | officialrecskaboy.tumblr.com | facebook.com/officialrecskaboy
Buta román!
Királyhágóig!!!
OLTÉNIÁT IS ELVESSZÜK!((((((((((((
Havasalföld is Magyarország! A neve is mutatja!
700 ezer fütyi
(
x1)
Dec 30, 2019 21:09:46
x1)
Lolság, a SoDI a tresscsopi adminjainál pitizik, hogy engedjék vissza :D Állítólag több adminnak is írt, kár hogy a messengeren nincsenek szövegszínezős-formázós opciók.
Mert ilyen SoDI a SoDI
-
Dec 30, 2019 21:13:31
Lolság, a SoDI a tresscsopi adminjainál pitizik, hogy engedjék vissza :D Állítólag több adminnak is írt, kár hogy a messengeren nincsenek szövegszínezős-formázós opciók.
De most akkor mi van? Van egy Facebook-csoport, ahol kiröhögik, hülyének nézik, megalázzák, ő pedig könyörög, hogy vegyék oda vissza? Még el sem kezdődött 2020 és máris jön a következő évad! Elképesztő!
Dec 30, 2019 21:13:31
Fekete bikapata
Dec 30, 2019 21:15:08
Ez is egy mérföldkő! A Gyagyást kibaszták a Trash Ligából, de elkezd pitizni a hátsó bejáraton! :)
BÚÉK a trollégáknak!
Ennél szebb újévi ajándék nem is kell, szerintem! LOL
Ha van esze az ottani alapítóknak, akkor most összeállítanak egy listát arról, hogy mit kell tennie a Gyagyásnak, hogy visszatotyoroghasson a Ligába! ;)
BÚÉK a trollégáknak!
Ennél szebb újévi ajándék nem is kell, szerintem! LOL
Ha van esze az ottani alapítóknak, akkor most összeállítanak egy listát arról, hogy mit kell tennie a Gyagyásnak, hogy visszatotyoroghasson a Ligába! ;)
Dec 30, 2019 21:15:08
többen
Dec 30, 2019 21:18:01
Megint buziszaunában vagy Endre?
Dec 30, 2019 21:18:01
Budai-úrifiú
(
x9)
Dec 30, 2019 21:18:12
x9)
"Hol?"
Hogy angolnázik baszdmeg.
Az ember egyszerűen ránéz arra, ahogy ír és viselkedik, és egyből elkezd viszketni a tenyere.
broni
Dec 30, 2019 21:20:51
[quote=broni]kíván ja sodit.[/quote
ez kamubroni. dögölj mekk! tilcsákki!
barbiszar, köcsög amcsik!
barbiszar, köcsög amcsik!
ez a kamu.
Dec 30, 2019 21:20:51
Riporter
(
x4)
Dec 30, 2019 21:21:06
x4)
Minden bannolt trollt engedjen vissza, kivétel nélkül és minden kérdésre válaszoljon a chatben. Ezt határozzátok meg neki. Semmi engedményt nem szabad tenni neki.
2 napig csicskultam
Newton-Leibniz
Dec 30, 2019 21:30:10
A bolond mar magyarazkodik a trashcsopi adminjanak
Dec 30, 2019 21:30:10
Tycoon
(
x2)
Dec 30, 2019 21:38:31
x2)
Ma nem lesz stream mert rendet csinál a szobájában de holnap lesz több órás mászkálos stream.
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
-
Dec 30, 2019 21:41:55
Recskas ne is torodj a szaros fb csoporttal menj vissza az sg.-re
Dec 30, 2019 21:41:55
Nulladikos Snecologus
Dec 30, 2019 21:52:26
Öld meg magad sneci
Dec 30, 2019 21:52:26
Magyarósi Csaba
(
x3)
Dec 30, 2019 22:06:58
x3)
sztem engedjetek vissza a nyomorultat. 2019-ben nem jott ossze neki semmi az eg vilagon, legalabb a trash csoportbol ne rugjatok ki. na magyar hbo go,csa. XD
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
..
Dec 30, 2019 22:30:14
[quote=broni][quote=broni]kíván ja sodit.[/quote
barbiszar, köcsög amcsik
Dec 31, 2019 09:16:52
-
Dec 31, 2019 09:21:01
Köszi Zsénó, efelett totál átsiklottam!
Dec 31, 2019 09:21:01
-
Dec 31, 2019 09:23:07
Na, Sodi, most hogy sikeresen visszakúsztál Berlin, Germany könyékére és az Ogre is beengedett, szóval megkönnyebbülhetsz, így mi lesz az esti program? Mászkálsz össze-vissza egyedül és köszfetíted a petárdázást? Csaxólok, hogy vigyázzál azért, mert ha Abdullahék megtalálnak, lehet hogy valami sátánfattyának néznek és ott helyben feláldoznak Allahnak! Jön a Szilveszter, most ők az urak!
Dec 31, 2019 09:23:07
Newton-Leibniz
Dec 31, 2019 09:23:22
Dehogy kapta meg:
Na ez is milyen pontos
Dec 31, 2019 09:23:22
Kreativ energiak
Dec 31, 2019 09:24:22
Dehogy kapta meg:
Nszksz, nem ertek a twitchez es azt mondtak, amiket a gyagyas par napja beallitott mar partnerseg kell es ez a hir jarta twitch korokben, hogy megkapta.
Dec 31, 2019 09:24:22
tyodika
Dec 31, 2019 09:34:44
Na ez is milyen pontos
Megint hazudsz, a nudi mappa is tele van mature képekkel. Na ezért is nem írok ide dec 31 09:30-tól soha többet. Na ez is milyen pontos
Dec 31, 2019 09:34:44
tyodika
Dec 31, 2019 09:35:21
09:35-től most már tényleg nem.
Dec 31, 2019 09:35:21
D.Dezső
Dec 31, 2019 09:41:00
Ugye tudjátok hogy a 75-os nézővel a twich partnerséget akarja? Mert azt hiszi ha megkapja akkor csak hereként élheti az életét, dolgoznia nem kell és magától jön a pénz.
Ahogy fentebb már leírta valaki, a partnerség nem automatikus mint a youtubenál. A twitchen egy valós személynek (delegált twitch alkalmazott) kell döntenie róla, hogy a Gyagyás lehet-e partner.
Teljesen kizártnak tartom, hogy valaha is megkapja főleg azok után, hogy satu részegen táncikált a torz testével.
A Twitch annyiban más mint a Youtube, hogy nem csak a content mennyiség számít hanem a minöség is. Nagyon nem preferálják a freak showt amit a gyagyás tol.
Dec 31, 2019 09:41:00
Riporter
(
x4)
Dec 31, 2019 09:45:01
x4)
Mit mondott a tyodika, hogy becsuletes Zolika Jan. 3-an utal? Vagyis most penteken. Na erre kivancsi leszek.
Ő is. Azért nem mer ide írni mert Márk nyilván belengette, hogy ha fórumozik vagy a chatben kommunikál a trollokkal, akkor lehet nem lesz pénz.
"Tesó, ez nem egy olyan ember aki eltűri ha nyilvánosan oltják a neten, vigyázzkodjál oda mert lehet egy fillért nem kapsz vissza ha nagyon brenkó lesz rád"
bolgár jeti
(
x30)
Dec 31, 2019 09:45:49
x30)
El kell, hogy keseritselek, de mar megkapta a partnerseget.
Ezt álmodtad szerintem.
Riporter
(
x4)
Dec 31, 2019 09:52:10
x4)
Csaxólok, hogy vigyázzál azért, mert ha Abdullahék megtalálnak, lehet hogy valami sátánfattyának néznek és ott helyben feláldoznak Allahnak! Jön a Szilveszter, most ők az urak!
alig várja a buzeráns, hogy tömegesen megerőszakolják. az arabok vagy tulajdonképpen bárki.
Dec 31, 2019 10:54:13
Kicsit tegyük rendbe ezt a ticcs dolgot a fejekbe, mert úgytűnik a gnóm a youtube "flokk" videókat teljesen feladta, már csak szemetet tol fel, és ő is (mint szinte mindenki) átköltözött, és átment "live only" üzemmódba.
Ebben az a jó, kevesebb a kuli meló(vágás szerkesztés, stb), direktebb a visszajelzés, már ha valaki normális, ugyanakkor másfajta, kevéssé kontollálható a tartalom.
Videóban ott és úgy vágok vagy kamerakezelek, ahogy akarok, ismételhetek, javíthatok, akármi.
Live-ban az látszik ami, és olyan lesz a minden, ahogy épp akkor sikerül, pont.
Hogy melyik a kevesebb "munka" az már nem ilyen egyértelmű, ahogyan az sem, melyikből lehet megélni. Általánosságban elmondható, aki a szerkesztett videókkal sem tudta egy elfogadható szintre kinőni magát, sosem fog a live-ból megélni, még csak észrevehető bevételre szert tenni sem.
Azt azért látni kell, a gameplay vonal, tehát a kiadók és platformok, illetve a hardvergyártók viszik a hátukon a történetet.
Kényes kérdés, és senki nem fogja a valóságban felfedni, ki "él meg" csak "videós" bevételekből. Már csak azért sem, mert ez mindenkinek mást jelent, és azok a bevételek sem a nézettség után vannak az igazán nagyoknál, hanem kőkemény reklámpénzeket kapnak, nem nyilvános szerkezetben és szerződésekre.
Másik út, kis ticcsbevétel, kis partnerség, ilyenolyan logók a streamen, plusz valami játékban ismertté, ásszá, profivá válni, és sportszerűen profi csapattal tolni. Pár nagy kupán elhozol némi pénzdíjat, magyar viszonylatban ezek komoly összegek.
Itt az a gond, munka mellett ez a szintű játék már nem megy, de amig jutsz valamire, meg kell élned. Akinek van lehetősége kevesebb kötetlenebb melóból megélni, esetleg eltartják, tehát nem is kell dolgoznia...az itt előnyben lesz, tetszik, nem tetszik. De fogjuk fel úgy, legalább csinál valamit.
Mondani sem kell, Sodikának mindegyik angyalszárny kategória.
Freak showhoz, amit tol, ha netán megkapja a partnerséget, sincs semmi. Mostanában tuti nem fogja, bár a ticcs is egyre nagyobb, egyre személytelenebb, lehet eljön az a pont ,hogy automatiksuan osztják, de ha így lesz, sincs semmi.
Sosem lesz érdemi bevétele, mert annak a nézettség csak az egyik alapköve, anyagilag pedig akkora bukóban van, mint a ház, és sosem termeli vissza amit kiszórt, "már minden megvan", egy hamis fasság.
Mindennel fejlődni kell, az évek repülnek, ami 2éve atomállat gép volt, mostanra egy lesajnált öreg lom, aki számít, már az egészen kis (50 néző alatti) csatornák is áttolták a kezdő "régi" gépet streamergépnek, és új, brutálvasat építettek.
Mindig lesznek új játékok, azokat is meg kell venni, ez a fajta tevékenység bizonyos befektetést igényel, nem is keveset, már az sem mindenkinek jön vissza.
Ebben az a jó, kevesebb a kuli meló(vágás szerkesztés, stb), direktebb a visszajelzés, már ha valaki normális, ugyanakkor másfajta, kevéssé kontollálható a tartalom.
Videóban ott és úgy vágok vagy kamerakezelek, ahogy akarok, ismételhetek, javíthatok, akármi.
Live-ban az látszik ami, és olyan lesz a minden, ahogy épp akkor sikerül, pont.
Hogy melyik a kevesebb "munka" az már nem ilyen egyértelmű, ahogyan az sem, melyikből lehet megélni. Általánosságban elmondható, aki a szerkesztett videókkal sem tudta egy elfogadható szintre kinőni magát, sosem fog a live-ból megélni, még csak észrevehető bevételre szert tenni sem.
Azt azért látni kell, a gameplay vonal, tehát a kiadók és platformok, illetve a hardvergyártók viszik a hátukon a történetet.
Kényes kérdés, és senki nem fogja a valóságban felfedni, ki "él meg" csak "videós" bevételekből. Már csak azért sem, mert ez mindenkinek mást jelent, és azok a bevételek sem a nézettség után vannak az igazán nagyoknál, hanem kőkemény reklámpénzeket kapnak, nem nyilvános szerkezetben és szerződésekre.
Másik út, kis ticcsbevétel, kis partnerség, ilyenolyan logók a streamen, plusz valami játékban ismertté, ásszá, profivá válni, és sportszerűen profi csapattal tolni. Pár nagy kupán elhozol némi pénzdíjat, magyar viszonylatban ezek komoly összegek.
Itt az a gond, munka mellett ez a szintű játék már nem megy, de amig jutsz valamire, meg kell élned. Akinek van lehetősége kevesebb kötetlenebb melóból megélni, esetleg eltartják, tehát nem is kell dolgoznia...az itt előnyben lesz, tetszik, nem tetszik. De fogjuk fel úgy, legalább csinál valamit.
Mondani sem kell, Sodikának mindegyik angyalszárny kategória.
Freak showhoz, amit tol, ha netán megkapja a partnerséget, sincs semmi. Mostanában tuti nem fogja, bár a ticcs is egyre nagyobb, egyre személytelenebb, lehet eljön az a pont ,hogy automatiksuan osztják, de ha így lesz, sincs semmi.
Sosem lesz érdemi bevétele, mert annak a nézettség csak az egyik alapköve, anyagilag pedig akkora bukóban van, mint a ház, és sosem termeli vissza amit kiszórt, "már minden megvan", egy hamis fasság.
Mindennel fejlődni kell, az évek repülnek, ami 2éve atomállat gép volt, mostanra egy lesajnált öreg lom, aki számít, már az egészen kis (50 néző alatti) csatornák is áttolták a kezdő "régi" gépet streamergépnek, és új, brutálvasat építettek.
Mindig lesznek új játékok, azokat is meg kell venni, ez a fajta tevékenység bizonyos befektetést igényel, nem is keveset, már az sem mindenkinek jön vissza.
Dec 31, 2019 10:54:13
sodika
Dec 31, 2019 11:16:46
Az igazság, hogy bár elvileg két hét az elbírálás, de pont karácsonyra esett, így most több.
Még se igent, se nemet nem kaptam.
Dec 31, 2019 11:16:46
Hetero Hegesztő
(
x1)
Dec 31, 2019 11:18:10
x1)
Ez a twitch partner - nem partner kérdés valószínűleg azért került elő, mert Anikó minden 2. percben elhadarja, hogy jaj de jó a sodi twitch partner lett. Talán innen a téves(?) infó.
kramalon
(
x8)
Dec 31, 2019 11:18:24
x8)
Az igazság, hogy bár elvileg két hét az elbírálás, de pont karácsonyra esett, így most több.
Most Zoli visszautalásáról vagy a tviccsről van szó??
sodika
Dec 31, 2019 11:19:52
A videózást valóban meguntam, de még vannak forgatott tavalyi nyersanyagok.
1) Barcelona 2
2) Szardínia
3) Osztrák
4) Debrecen-Krakkó
Amíg ezek kitartanak, megjöhet a kedvem újra.
1) Barcelona 2
2) Szardínia
3) Osztrák
4) Debrecen-Krakkó
Dec 31, 2019 11:19:52
kramalon
(
x8)
Dec 31, 2019 11:22:05
x8)
Igen, ebbe a sztoriba kőkrmény munkát, pénzt kell beletolni, de sodi csak azt látja, hogy videózgatnak és azt hallotta, hogy fossa a pénzt. Az ingyenélés a kulcs és mindig is az volt a vezér elv nála, hogy bármit amiért nem kell dolgozni és sok pénz jár érte.
Sajnos ilyen nincs. Ráadásul a pina mellett a munka az a szó amitől a hideg futkos a púpján.
Faszom
Sajnos ilyen nincs. Ráadásul a pina mellett a munka az a szó amitől a hideg futkos a púpján.
kramalon
(
x8)
Dec 31, 2019 11:22:31
x8)
1) Barcelona 2
2) Szardínia
3) Osztrák
4) Debrecen-Krakkó
1) Barcelona 2
2) Szardínia
3) Osztrák
4) Debrecen-Krakkó
Nagyon jó, nagyon várjuk.
Hetero Hegesztő
(
x1)
Dec 31, 2019 11:22:37
x1)
A videózást valóban meguntam, de még vannak forgatott tavalyi nyersanyagok senkit nem érdeklő netszemetek.
Hetyetye, csak a pontosság kedvéért.
kramalon
(
x8)
Dec 31, 2019 11:23:27
x8)
Remélem március 15-ig megint minden nap feltöltesz valami korábban sosem látott kurva érdektelen tyúkper felvételt. Kell a kontent.
Faszom
-
Dec 31, 2019 11:24:00
Hogy áll a twicsúdió, púpi? Miért sodikázódott el a bemutatása? Márky mit hetyetyézett, hogy áll a "prodzsekt"?
Dec 31, 2019 11:24:00
sodika
Dec 31, 2019 11:24:38
Meg még lesznek unboxing tartalmaz. Csak ebben a hónapban Osmo Mobile 3 és Switch. Meg két évad-összefoglaló. Szóval legalább márciusig úgy is lesz vlogtartalom, hogy nem, vagy alig forgatok hozzá.
Dec 31, 2019 11:24:38
sodika
Dec 31, 2019 11:25:04
Remélem március 15-ig megint minden nap feltöltesz valami korábban sosem látott kurva érdektelen tyúkper felvételt. Kell a kontent.
Esetleg.
De inkább csak héti egyet.
Dec 31, 2019 11:25:04
Hetero Hegesztő
(
x1)
Dec 31, 2019 11:25:09
x1)
Egy jó kis 17,83 órás Minda-per. Persze 4k-ban és vágatlan verzióban. Na, arra mindenki kiverné!!
Riporter
(
x4)
Dec 31, 2019 11:25:20
x4)
1) Barcelona 2
2) Szardínia
3) Osztrák
4) Debrecen-Krakkó
1) Barcelona 2
2) Szardínia
3) Osztrák
4) Debrecen-Krakkó
Faszt érdekel. Szépen feloldod az összes bannolást a tetves csatornákon, a cigány szerelmétől megvonod a modjogot, válaszolsz minden neked feltett kérdésre, különben nem csak partnerség nem lesz.
Szóltam.
Lesztwicsúdió?
Dec 31, 2019 11:27:43
Lesz púpi? Mikor lesz? Erre válaszoljál! Illetve hogy mennyi "bért" fizettél érte Márkynak?
Dec 31, 2019 11:27:43
Riporter
(
x4)
Dec 31, 2019 11:27:46
x4)
Tegnap nyitva voltak a bankok. Én még fizetést is kaptam pl. Zoli a cégmogul nem tudott utalni? Nahát! Erre nem is mertem volna gondolni. :)
2 napig csicskultam
sodika
Dec 31, 2019 11:28:01
Egyébként a magyar mobilnet is a berlini mászkálós Twitch stream-el miatt kellett. Az Osmo is amiatt kell csak, egyébként szegnék rá.
Dec 31, 2019 11:28:01
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 31, 2019 11:30:07
x37)
1) Barcelona 2
2) Szardínia
3) Osztrák
4) Debrecen-Krakkó
1) Barcelona 2
2) Szardínia
3) Osztrák
4) Debrecen-Krakkó
Azt nem értem, hogy miért nem tolsz akkor vekniflokkot inkább? Minket az jobban érdekel, mint a vágóképek, és más néződ gyakorlatilag nincs.
Riporter
(
x4)
Dec 31, 2019 11:30:54
x4)
Egyébként a magyar mobilnet is a berlini mászkálós Twitch stream-el miatt kellett. Az Osmo is amiatt kell csak, egyébként szegnék rá.
Ez az árokparti döglött kutyát nem érdekli te csicska.
Mesélj, mit találtatok ki a cigánybűnöző Márkkal, milyen "moderálási elvek" lesznek bevezetve? (Vagyis mivel vágod haza teljesen a nézettséget?)
Fuvolázó Kobold
Dec 31, 2019 11:31:02
Szegjél is rá egy jó nagyot. Én is leszegem a flokkodat, meg az egész trash ámokfutásodat. Ma este pláne hogy mennyire le fog mindneki szegni.
Egyedül azt nem szegem le, hogy minél előbb dőljél máe nyomorba, te buzeráns szegalak.
Dec 31, 2019 11:31:02
Dec 31, 2019 11:31:24
A donate-k kapcsán ment itt a hepaj, pedig az csak egy lehetőség. A ticcs úgy van kitalálva ,hogy számtalan módon költsd a pénzt, és ebből mind csurran cseppen a streamereknek is.
Az alapjövedelem a streamernek feliratkozásokból van, mert az havonta X zseton, az igazi Nézők a feliratkozott subok.
Őket minden csatornán máshogy kezelik, de nyilván nekik is fontos a csatorna, ha többezer ft-nyi rendszeres pénzzel támogatnak valakit.
A kis csatornának kedvesnek kell lenni minden nézőhöz és reagálni a csetben, és stb, mert a nézőből követő, abból feliratkozó lesz, ami pénz, ami megélhetés, ami lehetőség.
Nem követők, feliratkozók! Ezt eleinte keveri, aki nem gyakorlott ticcses. A kis szivet megnyomhatod, nincs semmi, bekerül a púpcsatorna a követéseidhez.A feliratkozás más, az pénzes buli. NE, Soha-soha ne.
MINDEN költés a ticcsen alapvetően visszakövethető, erre NAGYON vigyázzunk. Ha feliratkozol (nehogy!), ha biteket dobsz be, ha streamlabs-en keresztül donételsz, minden adat a tranzakcióból elérhető a streamernek is.
A "névtelen" is! Az csak annyi, nem lesz kiírva a ticcs neved, nem fogja a streamer esetleg beolvasni. Ő vissza tudja majd nézni ki adta!
A bitekkel, (csírekkel), feliratkozás ajándékozással (gift-sub) úgy van a rendszer megalkotva ,hogy könnyen elszalad a ló.
Úgyértem mindenki szeret első lenni, pl. Legtöbbet adni, legnagyobb ász lenni. A bitek kimondottan úgy vannak kitalálva, nem tűnik soknak, de istentelen pénzt el lehet szórni.
Vannak erre a ticcsen benfentes szavak is, mint pl cheer-háború ami pontosan az, amit jelent, egymásra licitálva tesz be mindenki egyre többet és többet.
Vagy sub-vonat, mikor senki nem akar lemaradni, hogy ő is ad, százezerek pörögnek be egy közepes csatornán is. Az ügyes streamer erre já is játszik, van subgoal.
És mikor már csak kevés hiányzik, könnyen kiszórnak a követők 5-10-20 gift subot, ami összesen akár 50+ ezer ft. Akik a feliratkozást mástól ajándékba kapták, később valamiért meg is újítják, immár saját pénzből, akkor ez rendszeres(ebb) jövedelemmé válik!
Megvannak ennek is a bonyolult illemszabályai, pl sokszor látom, ahol sok subgiftet kiszórtam, sub vagyok fillér nélkül félévek óta, mert valaki mindig visszaadja. Tudva, hogy anno kapott tőlem.
Így visszajött a pénzem? Vehetem úgy, de végülis minden ilyen lóvé a ticcsnek és a streamernek bevétel.
Ez egy plusz veszély, amire figyeljünk oda!!
A trollok sőt trollok vs trashcsopisok szeretnek kakaskodni, ha valaha ilyesemi alakul ki ticcsen, a gnóm röhög a markába! És még IRL adatokhoz is juthat..
Ha lehet, biteket még jutalomként se adjunk, ha produkálja magát, mert felkerül ki a bitleader, és azonnal csábítás, hogy a második addig tömje a gnómot bittel ,hogy első legyen, és így tovább.
Az alapjövedelem a streamernek feliratkozásokból van, mert az havonta X zseton, az igazi Nézők a feliratkozott subok.
Őket minden csatornán máshogy kezelik, de nyilván nekik is fontos a csatorna, ha többezer ft-nyi rendszeres pénzzel támogatnak valakit.
A kis csatornának kedvesnek kell lenni minden nézőhöz és reagálni a csetben, és stb, mert a nézőből követő, abból feliratkozó lesz, ami pénz, ami megélhetés, ami lehetőség.
Nem követők, feliratkozók! Ezt eleinte keveri, aki nem gyakorlott ticcses. A kis szivet megnyomhatod, nincs semmi, bekerül a púpcsatorna a követéseidhez.A feliratkozás más, az pénzes buli. NE, Soha-soha ne.
MINDEN költés a ticcsen alapvetően visszakövethető, erre NAGYON vigyázzunk. Ha feliratkozol (nehogy!), ha biteket dobsz be, ha streamlabs-en keresztül donételsz, minden adat a tranzakcióból elérhető a streamernek is.
A "névtelen" is! Az csak annyi, nem lesz kiírva a ticcs neved, nem fogja a streamer esetleg beolvasni. Ő vissza tudja majd nézni ki adta!
A bitekkel, (csírekkel), feliratkozás ajándékozással (gift-sub) úgy van a rendszer megalkotva ,hogy könnyen elszalad a ló.
Úgyértem mindenki szeret első lenni, pl. Legtöbbet adni, legnagyobb ász lenni. A bitek kimondottan úgy vannak kitalálva, nem tűnik soknak, de istentelen pénzt el lehet szórni.
Vannak erre a ticcsen benfentes szavak is, mint pl cheer-háború ami pontosan az, amit jelent, egymásra licitálva tesz be mindenki egyre többet és többet.
Vagy sub-vonat, mikor senki nem akar lemaradni, hogy ő is ad, százezerek pörögnek be egy közepes csatornán is. Az ügyes streamer erre já is játszik, van subgoal.
És mikor már csak kevés hiányzik, könnyen kiszórnak a követők 5-10-20 gift subot, ami összesen akár 50+ ezer ft. Akik a feliratkozást mástól ajándékba kapták, később valamiért meg is újítják, immár saját pénzből, akkor ez rendszeres(ebb) jövedelemmé válik!
Megvannak ennek is a bonyolult illemszabályai, pl sokszor látom, ahol sok subgiftet kiszórtam, sub vagyok fillér nélkül félévek óta, mert valaki mindig visszaadja. Tudva, hogy anno kapott tőlem.
Így visszajött a pénzem? Vehetem úgy, de végülis minden ilyen lóvé a ticcsnek és a streamernek bevétel.
Ez egy plusz veszély, amire figyeljünk oda!!
A trollok sőt trollok vs trashcsopisok szeretnek kakaskodni, ha valaha ilyesemi alakul ki ticcsen, a gnóm röhög a markába! És még IRL adatokhoz is juthat..
Ha lehet, biteket még jutalomként se adjunk, ha produkálja magát, mert felkerül ki a bitleader, és azonnal csábítás, hogy a második addig tömje a gnómot bittel ,hogy első legyen, és így tovább.
Dec 31, 2019 11:31:24
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 31, 2019 11:34:17
x37)
Meg még lesznek unboxing tartalmaz. Csak ebben a hónapban Osmo Mobile 3 és Switch. Meg két évad-összefoglaló. Szóval legalább márciusig úgy is lesz vlogtartalom, hogy nem, vagy alig forgatok hozzá.
De hát nem jött össze a pénz a Switchre a donátokból, hahó! Breath of the Wild végigjátszás lesz? Vagy csak lófasz Márió?
kramalon
(
x8)
Dec 31, 2019 11:34:37
x8)
Tegnap nyitva voltak a bankok. Én még fizetést is kaptam pl. Zoli a cégmogul nem tudott utalni? Nahát! Erre nem is mertem volna gondolni. :)
Jó hát Mordorból lassabban megy a pénz, még távírón küldi morse jelekkel.
bolgár jeti
(
x30)
Dec 31, 2019 11:35:42
x30)
Nemérted, eddig nem ért rá a bank elbírálni Zoli hitelét, de majd most fogják, január elsején és másodikán :)
Riporter
(
x4)
Dec 31, 2019 11:36:44
x4)
Én legfeljebb annak lónak/hajtónak fogom megmutatni Sodi fejét amelyik ma nem úgy fut ahogy szeretnénk. Büntiből fél órán át nézniük kell a veknit. :)
Te Sodi, azt vágod hogy egy egész istálló használja az "elsodikázni" fordulatot? Még a tulajdonos is, pedig nem egy pattanásos tini.
sodika
Dec 31, 2019 11:40:01
Hülye lennék a támogatóimat megalázni.
Hülye vagy?
Hülye vagy?
Dec 31, 2019 11:40:01
Riporter
(
x4)
Dec 31, 2019 11:41:24
x4)
Hülye vagy?
Hülye vagy?
Kinek ugatsz csicska? Tudod, ott válasz gomb.
Hiénaverő
(
x17)
Dec 31, 2019 11:41:50
x17)
Hülye vagy?
Zsery 50 euróval támogatott téged, mégis folyton ugatsz neki, hálátlan szar alak. Hülye vagy?
Hiénaverő
(
x17)
Dec 31, 2019 11:43:14
x17)
2020 az áttörés éve lesz Gyagyás? Vagy megint az ogrelaki kisszobában örjöngéssel töltöd az évet mint eddig? Táncikálsz bebaszva vagy Szupermáriót játszol 40 évesen fogyaték? :D
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Hiénaverő
(
x17)
Dec 31, 2019 11:44:14
x17)
A púpszászi lájvban anyád rendesen becsicskított, kellemesen telt a szeretet családi ünnepe nálatok Sneci? :D Hahaha
-
Dec 31, 2019 11:44:39
2020 az áttörés éve lesz Gyagyás? Vagy megint az ogrelaki kisszobában örjöngéssel töltöd az évet mint eddig? Táncikálsz bebaszva vagy Szupermáriót játszol 40 évesen fogyaték? :D
Neki lassan az lesz a mennyország. A pokol az itthon várja Púpszászon a rikácsoló anyja és a szántóföld meg a sarki kocsma képében.
Dec 31, 2019 11:44:39
Hiénaverő
(
x17)
Dec 31, 2019 11:46:04
x17)
Amúgy mikor kezdesz már el végre kommunikálni a nézőiddel fogyaték? Rendesen válaszolni a kommentekre, figyelni a chatfalat, a nézők igényeinek megfelelő műsort tolni?
Hiénaverő
(
x17)
Dec 31, 2019 11:48:04
x17)
Sneci beszámoltál anyádnak a 10 milliós adósságaidról? Erről csinálhattál volna lájvot, rekord nézőszám született volna :D Hahaha
Riporter
(
x4)
Dec 31, 2019 11:49:56
x4)
Amúgy mikor kezdesz már el végre kommunikálni a nézőiddel fogyaték? Rendesen válaszolni a kommentekre, figyelni a chatfalat, a nézők igényeinek megfelelő műsort tolni?
Soha. Gyáva, tekergő, gusztustalan, nyálkás szarkigyó. A büdös életben nem ad egyenes választ semmire.
Meg hát nem is férfi, csak egy gyáva szar.
Összezavart olvasó
Dec 31, 2019 11:52:07
Hülye vagy?
Hülye vagy?
Miért csatornapatkánykodtad el a visszaút dátumát?
Dec 31, 2019 11:52:07
Hiénaverő
(
x17)
Dec 31, 2019 11:56:37
x17)
Púp nem lesznek interjús lájvok? Ezzel nagy pénzt lehet akasztani Hahó! Élő vagy online beszélgetésre hívsz embereket, a trollok nézők kérdeznek, az alany válaszol, te meg köszfetyítesz, és a donét hozzád folyik be. Csakis a feltett kérdések és válaszok után megy a donét, fele-fele arányban.
Interjúalanyok:
- Herr Manfred Schrekk
- Golda Meir (erről most lemaradtál, de nem baj lesz még időd Púpzászról köszfetyíteni Hahaha :D)
- Random olasz haver a melócsából
- Pappúcsoss Rokkefeler
- Pálmarcsi
- Devizáshaver
- Sapkás Medve
- Tex
- Molnár F. Árpád
- Alexander Borogyin
- Alkoholista kajmán
Kék Óceán stratégia, Hahó!
Baxit direkt hagytam ki, rá az anyja se kíváncsi
Interjúalanyok:
- Herr Manfred Schrekk
- Golda Meir (erről most lemaradtál, de nem baj lesz még időd Púpzászról köszfetyíteni Hahaha :D)
- Random olasz haver a melócsából
- Pappúcsoss Rokkefeler
- Pálmarcsi
- Devizáshaver
- Sapkás Medve
- Tex
- Molnár F. Árpád
- Alexander Borogyin
- Alkoholista kajmán
Kék Óceán stratégia, Hahó!
Baxit direkt hagytam ki, rá az anyja se kíváncsi
-
Dec 31, 2019 11:58:24
Szóltam.
Szóltam.
Szerintem ez már neki bonyolult. Sodinak lételeme az, hogy elbarmolni tud dolgokat, de helyrehozni nem. Hiába kéri tőle bárki is, hogy unbannoljon, egyszerűen még ha eljutna a tudatáig a fogalom, akkor is megakadna a kezelőfelületnél és csak még jobban elkúrná. A fórumon a válasz gombot nem tudja már használni. Sodit szerintem már nem lehet gondolkodó élőlénynek tekinteni, csak valami perverz ösztönlény állatnak, aki azt teszi, amit éppen akkor jónak lát. És persze ez mind Germoney hibája, hogy egy ilyen beszűkült tudatú korcsot életben tart.
Dec 31, 2019 11:58:24
csalódott néző
Dec 31, 2019 11:58:57
Endre, már megint megtéveszted a nézőidet!
Szarsz te a twitch menetrendre, mára is több órás live-ot igértél, gondolom inkább stressznélküli buziszauna lesz a vége?
Komolyan mondom mindjárt reportolom is a csatornádat, csak még kikeresem azt a részt, ahol szidod a "kurva Twitch gecik"-et, hogy neked szar a stream minőséged miattuk.
Szarsz te a twitch menetrendre, mára is több órás live-ot igértél, gondolom inkább stressznélküli buziszauna lesz a vége?
Komolyan mondom mindjárt reportolom is a csatornádat, csak még kikeresem azt a részt, ahol szidod a "kurva Twitch gecik"-et, hogy neked szar a stream minőséged miattuk.
Dec 31, 2019 11:58:57
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 31, 2019 12:09:27
x37)
Ma biztos extra parti van a buziszaunában. Éjfélkor úgy fog ott folyni a keci, mint a gátját áttörő fékevesztett áradat. Úgy fognak durranni a faszok, mint megannyi pezsgősüveg. Vagy ott fog a sarokban a púpján imbolyogva recskázni, vagy pedig valami swingerklubban. Nem hiszem, hogy Herr Ogréval pezsgőznének kettesben, mint valami buzi pár.
Dec 31, 2019 12:18:10
Hülye vagy?
Hülye vagy?
Zsery? Krucsó? Palmarci?
Dec 31, 2019 12:18:10
-
Dec 31, 2019 12:35:03
Ha Endre komolyan gondolná a Twitchet, akkor rendesen csinálná.
Láthattuk a karácsonyi szünetben mennyit nyomott, gyakorlatilag semmit.
Mindenféle logika és stratégia nélkül csinálja.
Nem érti a lényegét, nincs lelke hozzá hogy felfogja mit miért, szerintem a twitch alapvető koncepciójával sincsen tisztában, fingja nincsen a publicitásról, nincs stílusa, nincs egy niche amiben szerepel, csak a trash megy, de az is keciunalmas.
Szemmel látható, annyi jön le neki, hogy ebből lehet donétet szerezni, semmi több.
Minden streamer aki teheti tolja az évvégi, bebaszós, giveaway hype-os 24 órás streameket, még a 8 éves öcsi is kap donétet aki rayman-nel játszik, mindenki közösséget épít, abból lesznek majd a subok, meg a donétkurvák, de Endre a nagy influencer, aki donétekre, meg szponzorokra vágyik, na ő nem.
A belvárosi cég JAva fejleztés után majd ugye ebből akar megélni :D
Szóval mindenki nyugodjon le a picsába, amint komolyabb erőfeszítést kellene belerakni a twitchbe (mint ahogy fentebb azt a hozzáértőbb trolléga rendesen megfogalmazta), abban a pillanatban elengedi ezt is a Recskás.
Tulajdonképpen már most el van engedve, ezzel a csatornával, a FOLYAMATOS piálással, a nézők rákgecibe küldésével, a Twitch szidásával nem fog messzire jutni.
Láthattuk a karácsonyi szünetben mennyit nyomott, gyakorlatilag semmit.
Mindenféle logika és stratégia nélkül csinálja.
Nem érti a lényegét, nincs lelke hozzá hogy felfogja mit miért, szerintem a twitch alapvető koncepciójával sincsen tisztában, fingja nincsen a publicitásról, nincs stílusa, nincs egy niche amiben szerepel, csak a trash megy, de az is keciunalmas.
Szemmel látható, annyi jön le neki, hogy ebből lehet donétet szerezni, semmi több.
Minden streamer aki teheti tolja az évvégi, bebaszós, giveaway hype-os 24 órás streameket, még a 8 éves öcsi is kap donétet aki rayman-nel játszik, mindenki közösséget épít, abból lesznek majd a subok, meg a donétkurvák, de Endre a nagy influencer, aki donétekre, meg szponzorokra vágyik, na ő nem.
A belvárosi cég JAva fejleztés után majd ugye ebből akar megélni :D
Szóval mindenki nyugodjon le a picsába, amint komolyabb erőfeszítést kellene belerakni a twitchbe (mint ahogy fentebb azt a hozzáértőbb trolléga rendesen megfogalmazta), abban a pillanatban elengedi ezt is a Recskás.
Tulajdonképpen már most el van engedve, ezzel a csatornával, a FOLYAMATOS piálással, a nézők rákgecibe küldésével, a Twitch szidásával nem fog messzire jutni.
Dec 31, 2019 12:35:03
Fekete bikapata
Dec 31, 2019 12:36:30
Mifan Gyagyás, szilveszterre már nem kellesz Miskolcon?
Szép már a tvíccsól? :)
Hány 1000 ojrót kell még bedobnod rá vagy Márk még nem számolta ki? LOL
Szép már a tvíccsól? :)
Hány 1000 ojrót kell még bedobnod rá vagy Márk még nem számolta ki? LOL
Dec 31, 2019 12:36:30
Autismus Maximus
(
x16)
Dec 31, 2019 13:01:18
x16)
Elsiklunk afelett, hogyan angolnázik megint ez hazug korcs.
"a konkrét ígéreteimet nem szoktam megszegni"
Ez megint egy "nyelvtanilag igazat mondtam" -szerű masnizás. Szóval CSAK a konkrét ígéreteit nem szegi meg, a nem konkrétak (vagy általa annak minősítettek esetében) hazudozhat kedvére.
Mi van Zsery pénzével te hazug korcs?? Azt egész konkrétan "télapóra" ígérted. Ebben is hazudtál, mindig hazudsz, egy selejt vagy.
Recskaboy Coub Admin
Dec 31, 2019 13:03:01
Hülye vagy?
Hülye vagy?
Sodi, mit ígértél a trashcsoport adminjainak tegnap este 11-re? Elsodikáztad ezt is? HAHÓ!
Mindegy, ha már FB-n nem tudlak elérni (már a csoportban kamuprofilról tagelve se), küldtem a kissendrefarkas@gmailre neked valamit, olvasd el lehetőleg még ma. Ha már más a címed, írj FB-n, vagy adj egy másik címet, nszksz!
Dec 31, 2019 13:03:01
broni
Dec 31, 2019 13:20:27
88 látogató!!!!!!!!!!!!!!!hekkel a 888!!!!!!!!!!
Dec 31, 2019 13:20:27
Szálasi Ferenc
Dec 31, 2019 13:22:31
Buta román!
Királyhágóig!!!
OLTÉNIÁT IS ELVESSZÜK!((((((((((((
Dec 31, 2019 13:22:31
Mathias Corvin
Dec 31, 2019 13:35:45
Havasalföld is Magyarország! A neve is mutatja!
Dec 31, 2019 13:35:45
broni
Dec 31, 2019 13:41:54
mese.
Dec 31, 2019 13:41:54
65 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Gyagyás, ha még beenged az öreg, add oda neki a LEGO buszt, neked úgy is mission impossible a kirakása, pasztmek! ;) :)
Juhhúúú!