Tapasztalatból mondom, hogy sokkal fárasztóbb a 8 munkaóra, hogyha nem dolgozol csak bennt ülsz a felnőttmegőrzőben. Mondjuk olvasással és nyelvtanulgatással el lehet tölteni a hulladékidőt, de sodi 2 percig nem bír koncentrálni.
A bayeres faszságra meg felesleges ugrani, pont azért hozza fel az autista állat,mert mindenki ugrik rá és élvezi a figyelmet még ha negatív is. Pont, mint a kurvaidegesítő "néni"-zéssel.
Leszarom, hogy egy német mit gondol rólad de engem, minket ne keverd már össze saját magaddal.
Mondjuk köszi szépen, hogy az ocsmány külsőddel, az ápolatlanságoddal és a szakmai analfabétizmusoddal viszed a jóhírüket szerete a világban.
2 napig csicskultam
nyelvtanilag igen. utalt rá, hogy variálás is lehet.
:DDD Megint szmájlizgatsz, nagyon le vagy ülve lelkileg, ugye? :)
Valószínűleg sikerült megcsinálnod valamit 8 óra alatt, amit más 2 alatt el tud végezni, ez most nyilván doppingolja kicsit az egódat, felbuktál a felszínre, de emlékeztetlek, hogy még mindig nem tudsz úszni, Sneci. Egy napig tart, aztán Depi Dezső újra felülkerekedik rajtad. :))))))))
Egy sapkát nem tudsz felhúzni a fejedre...:DD
hehe
Hogy értve nem tudok? Általánosban 1 éven át, gimiben 2 éven át voltak angolóráim. ISZTI-ben egy éven át, ELTÉ-n szintén egy éven át. 2015-ben heti 2 angolórát vettem magántanárral (a heti 7 alkalomból csak 5 volt német).
Nem is értem, amit mondasz.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Nem az volt a felvetés, hogy nem tanultál angolul, te angolna geci, hanem az, hogy nem tudsz, amiről rendszeresen számot is adsz a streamjeidben.
Again mine the access, mi?
hehe
Az szokatlan, hogy minden rendben van. Egyedül azért vagyok szomorú, mert nehéz elhinnem, hogy ezt nem bassza szárrá hamar valami.
Vagy a másik lehetőség, hogy az elmúlt években elég sok tanulságot voltam le, és most ennek folyományaként van minden rendben. :)
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Na igen, pont ez a lényeg. Ha minden rendben van, akkor mindig csinálsz valamit, hogy ne legyen, mintha akarnád a szart.
Arra válaszolj, Endre, hogy mizujs a napi kerettel? Érdekes módon régóta nem láttunk tőled számokat. Hogy lehet rendben minden, amikor folyamatosan variálnak a kis barátaid?
A számok nem hazudnak, nyilván ezért kussolsz velük kapcsolatban.
hehe
Látszik, hogy sokat megértettél belőle te bejlini pjogjamozó....:DDDDDD
hehe
Magyarul se tudsz?
Vagy csak simán lehet olyan pszichés állapotban vagy, hogy nem ismered fel a rád leselkedő bajokat.
Szerintem kezded teljesen elveszíteni a kapcsolatot a valósággal.
Ez a teljes összeomlás előszobája. Mégis, hogy a picsába lenne rendben minden veled?
2 napig csicskultam
Baromság.
Nézd meg a Titok c. filmet.
A bajok pont attól vannak, hogy gondolsz rájuk. Ezért nem szabad negatív emberekkel érintkezni.
vágyok? dicsak, cigánra ván állídva a zaudókoregd?
Értem. Nagy szerencse, hogy Márk és pajtásai pozitív emberek, probléma sincs túl sok körülöttünk.
Igazad van Sodi, kapcsold max teljesítményre a ködgenerátort, azzal nyersz egy kis időt.
De végállomás Újszász lesz.
2 napig csicskultam
Nyugodj meg, azért mert nem hallod a faszerdő lombjainak susogásat, attól az még ott van (magad telepítetted) és jó irányban vagy felé.
2 napig csicskultam
Figyelj, Sodi.
Beszéljünk úgy mint férfi a férfival. (Nem úgy LaciXD).
Nézd meg már mit vonzottál be.
Rothadó fogak. Borsodi cigány uzsorás bűnözők. Egy nyugalmazott lágerőr pincéjében vegetálsz.
Ezt milyen pozítív gondolkodással vonzotta be?
De tudod mit. A Titok és a Rhonda Bryne nevű kenguruszopó kurva elérte, hogy elhidd. És ezért fogsz egyre mélyebbre süllyedni, mert start sem teszel azért, hogy neked jobb legyen.
Csak az univerzumból várod.
jól van, már kezd derengeni neked is, hogy most anyagilag lesz totális kudarc az év. mit mutat az excel faszverő? kijössz a napi 28 euróból?
Utalt Becsületes Zoli?
Kenyér és víz.
Hidd el, ő pont azért nem téma, mert ő sem kivétel abban, hogy minden rendben van. :)
tehát nem. ki gondolta volna
na, így van minden rendben:
www.youtube.com/watch?v=3uB3cOb5i3w
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Tehát variálás volt, Mr. Angolna.
Kenyér és víz.
Bolond vagy.
Hát márpedig az. Ki leszel rúgva, vissza leszel paterolva Púpszászra, egy fityinget nem látsz a "kölcsönadott" pénzedből és örülj neki, ha Márkyék nem vernek meg.
Magyarul már több hónapja gondolom életjelet sem adott magáról, nemhogy pénzt, de te nyugtatgatod magad, hogy minden rendben van.
Épp ellenkezőleg. Bizonyos szempontból pont hogy nagyon kellemes csalódást okozott nekem az illető múlt héten.
Mivel etetett be, miért nem fizet? Beteg valamelyik rokona?
hehe
Leszopott?
Nem elcsúszott fizetésről van szó, ha arra gondolsz.
Bizonyos szempontból.
Az általad sűrű sorokban és szorgalamasan telepített, vágásérett faszerdő lágy zúgását hallod éppen, buzika, ahogy a cickányok geciszagú és rothadtfogú lehelete borzolja a fakoronákat.
Bizonyos szempontból még vidáman túrázol a faszerdő végtelen ösvényein, bizonyos szempontból pedig a hamarosan beköszöntő éjjel és az árnyai között ólálkodó gibbonok fognak kinyiffantani.
De masnizzad csak, nekünk mindegy.
ne nyelvtanilag masnizgassál, Endre, hanem mondd ki kereken, hogy jól beszélsz angolul. Ami konkrétan nem igaz, mert nagyon rosszul beszéled a nyelvet. Senkit nem érdekel, hány órát jártál hány éven keresztül, ha nincs meg a magabiztos tudás. Ugyanez vonatkozik az egyetemi félévekre is. SENKIT NEM ÉRDEKEL, mit tanultál és hol, ha nem tudod alkalmazni. Ez belefér a nyelvtanilag soha nem hazudó autista fejedbe?
Életedben ezt az egy filmet nézted végig, vagy mi a faszért hivatkozol állandóan erre a lelki MLM szintű ökörségre? Hallottad már azt a mondást, hogy minden percben születik egy balek? Na, az pont te vagy. Elhiszed az összes ilyen Schlingloff szintű lehúzós majom összes baromságát, kritika nélkül. Mintha nem lenne működő agyad konkrétan.
Nem ez volt a kérdés.
Gimiben nekem is volt heti 2 franciaórám (nem olyan francia, Laci!) oszt mégse tudok egy mukkot se franciául.
Mert ilyen SoDI a SoDI
Akkor gondolom semmi akadálya, hogy kitöltsd a Katedra online szintfelmérőjét este élőonlájn. Persze csak az IQ teszt után.
Többen kérik.
Azért a google fórumtalálatokból kicsipegetni pár szakszót ami megoldáshoz segít nem egyenlő a nyelvtudással.
Faszom
Hanem miről? Miért nem lehet egyértelműen fogalmazni?
Mert ilyen SoDI a SoDI
Este nyelv és IQ tesztet kérünk te fasz!
Faszom
Hanem mi? Ez autista masnis terelés, beszélj már érthetően és egyértelműen.
Mert ilyen SoDI a SoDI
Beetettek, hogy kapsz egy ingatlant? :D Mindegy is, a lényeg, hogy egyáltalán nem fognak kifizetni...
hehe
Mi lehet neked jobb anyagilag, mintha megkapnád a 9100 vagy hány Eurót azonnal, ropogós bankókban vagy a számládra? És nem az, hogy később fizet, de X százalékkal többet? Várjál, ugye nem az van, hogy "megkapod a bömöst, többet ér, mint amennyivel tartozom"? :D :D :D :D :D :D :D :D
* megkergeti *
Szentkoronában kaptam meg a kölcsönadott összeg többszörösét!
Ezt az angolnázást bazmeg... :D :D :D :D :D
Si vis pacem, para bellum
Azt csak kilátásba helyeztem, hogy Törpapa ne akarja. :D
Akkor csak simán azt vakerta Zoli, hogy kamatot fog fizetni neked...:DD
El tudom képzelni, ahogy Márkkal röhögnek rajtad...
hehe
Egyébként ezt a balekszagot Berlin, Germany környékéről még a miskolci pöcegödrök melletti putrikban is érzik a cigányok!
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Hangulatot ad a stream-nek.
Nincs kapcsolatban semmivel.
Eleve eszembe se jutott kérni.
Csak nekem ne kerüljön pénzbe, annyit.
Miféle kasztok fogyaték, az utcán szarnak ezek a cigány indiaiak!
Ebben igazad van, hangulatos alázás volt. Ha élvezed, akkor lehet ezt még tovább fejleszteni.
Vagy te úgy gondolod, hogy a "barátaid" veled nevettek és nem rajtad? Ez csak olyan stuffolás volt ami haverok között megszokott?
Mert ha ebben vagy, akkor jelezném, hogy ezek az emberek lenéznek téged, cikinek tartanak.
Kb hasonló a véleményük rólad, mint nekünk.
Márk csak azért nem bírja a trollokat, mert tart tőle, hogy ha a lehúzása nyilvános akkor az esetleg megakad.
Bár egyre kevésbé kell aggódnia, mivel olyan zavar van a fejedben mint a kurva élet.
Ráadásul te sem vagy egy kiapadhatatlan pénzforrás. Persze azért pár 10-15K euró még van benned.
A helyükben én sem hagynám ott.
Mármint ha az lenne a "foglalkozásom" ami nekik ;)
2 napig csicskultam
Nem mered!
Két geci nagy pofon a gombát fejedre egy maccabis sportolótól az elég egyértelmű és időszerű is lenne.
Utána posztolhatnád a pofázmányod valami aktuális hastagel.
2 napig csicskultam
Helyes. Így tényleg egészen biztosan kicsontoznak. Anyagi értelemben majdnem tuti, ha meg sokat fölényeskedsz akkor fizikailag is esélyes.
Te tényleg bolond vagy, baszdmeg.
2 napig csicskultam
Soha többé ilyen bűntényt, mint az a ízléstelen tagadás. Érteeeed ;)
hombár
(De az autikorrekt most nem járt messze, bűzbuzi)
2 napig csicskultam
milyen szép keze vót suleszmanunak, de hol vót a törzse???))))))))))
Értem, te beszari vagy. Nem mersz te ilyet. 2006ban se csináltál semmit, míg mi forradalmárok harcoltunk.
Ezt se mered megtenni.
Ez nem fölényeskedés. Motiválás.
Abból indulok ki, hogy ilyen dumára mindenki annyira akarja védeni a büszkeségét, hogy ő most juszt is megmutatja.
Így húzom ki őket a szarból.
Ennek a gondolkodasi semanak biztosan van latin neve.
KAPCSOLD MÁR KI AZ AUTOKORREKTET TE DEBIL ELMEHÁBORODOTT FASZ!
azért érzed jól maga mert otthon beállították a gyógyszeradagodat.
hát azért hetyetye
azt megsütöttük. Perzsaszőnyegbombázás, hehe.
nem vok méltó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hej trump!!!!!!!!!!!!!!maga!!!!!!!!!!
Egyszerűen abból indulok ki, hogy aki nem így gondolkodok, az kibaszottul életképtelen. :)
mi az a valami? kertek meg penzt a cigok?
Gratulálok, te vagy a nap funkcionális analfabétája.
Densie
Jan 06, 2020 08:32:37
Arra lennék kíváncsi te makimsjom, hogy mibe lehet elfáradni abban, hogy egész nap díszfogyiként ülsz a seggoresztónál, és nézel ki abból a nagy hombár fejéből.
Vagy már érzed, hogy felesleges vagy és kezdődik a depresszió? Mi lesz, hogy ha Shrecck az esti twiches ugrálásról is letilt? Lesz élő akasztás, poop?
Vagy már érzed, hogy felesleges vagy és kezdődik a depresszió? Mi lesz, hogy ha Shrecck az esti twiches ugrálásról is letilt? Lesz élő akasztás, poop?
Tapasztalatból mondom, hogy sokkal fárasztóbb a 8 munkaóra, hogyha nem dolgozol csak bennt ülsz a felnőttmegőrzőben. Mondjuk olvasással és nyelvtanulgatással el lehet tölteni a hulladékidőt, de sodi 2 percig nem bír koncentrálni.
A bayeres faszságra meg felesleges ugrani, pont azért hozza fel az autista állat,mert mindenki ugrik rá és élvezi a figyelmet még ha negatív is. Pont, mint a kurvaidegesítő "néni"-zéssel.
Jan 06, 2020 08:32:37
Riporter
(
x4)
Jan 06, 2020 08:34:04
x4)
Egyébként egy hozzám vagy hozzátok hasonló kelet-európai se jobb német szemmel bármi másnál, úgyhogy ehhez mérten tudom is a helyem. :))))))))
Leszarom, hogy egy német mit gondol rólad de engem, minket ne keverd már össze saját magaddal.
Mondjuk köszi szépen, hogy az ocsmány külsőddel, az ápolatlanságoddal és a szakmai analfabétizmusoddal viszed a jóhírüket szerete a világban.
Magyarósi Csaba
(
x3)
Jan 06, 2020 08:34:05
x3)
zolika utalt?
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
Tanszéki Közlemény
Jan 06, 2020 08:34:31
TAOT!
A Sodipedia adminjai az utóbbi időszakban folyamatosan síelni voltak, a tanszék viszont meghallotta az utcanépét hangját! Sok történés dokumentációs munkája el van maradva, így gyakornokokat vettünk fel, akik - a kötelező fitymaellenőrzés és a Bevezetés a Snecológiába I-II. sikeres abszolútóriuma után - immár újra elkezdhet a Sodipedia frissítése.
A közeljövőben várható lépések:
-Meglévő szócikkek stilisztikai korrekciói.
-Képek, fotók frissítése.
-Új szócikkek, illetve a meglévők frissítése, aktualizálása.
-Irodalmi percek rovat indítása, az irodalmi jellegű kommentek összegyűjtése.
Új szócikként az Anikovagyok, a Tanszék-Facebook megállapodás van most szem előtt, meg a SoDI játsziknak is volt egy frissebb verziója valamikor. Igyekszünk fellelni a korábbi kreálmányokat a fórumról, de ebben erőteljesen kérjük a kisötösre vágyó hallgatók segítségét!
Szóval aki tud még színvonalasabb alkotásokról, amiknek helye lenne a Sodipedián, az linkelje vagy beidézheti újra.
Az Irodalmi percekhez a Karácsonyi angyal, a SoDI karácsonya, a Tajgi asszony balladája van most sem előtt. Igyekszünk fellelni a korábbi kreálmányokat a fórumról, de ebben erőteljesen kérjük a kisötösre vágyó hallgatók segítségét!
Szóval aki tud még színvonalasabb alkotásokról, amiknek helye lenne a Sodipedián, az linkelje vagy beidézheti újra.
Üdvözlettel:
Snecológia Tanszék
A Sodipedia adminjai az utóbbi időszakban folyamatosan síelni voltak, a tanszék viszont meghallotta az utca
A közeljövőben várható lépések:
-Meglévő szócikkek stilisztikai korrekciói.
-Képek, fotók frissítése.
-Új szócikkek, illetve a meglévők frissítése, aktualizálása.
-Irodalmi percek rovat indítása, az irodalmi jellegű kommentek összegyűjtése.
Új szócikként az Anikovagyok, a Tanszék-Facebook megállapodás van most szem előtt, meg a SoDI játsziknak is volt egy frissebb verziója valamikor. Igyekszünk fellelni a korábbi kreálmányokat a fórumról, de ebben erőteljesen kérjük a kisötösre vágyó hallgatók segítségét!
Az Irodalmi percekhez a Karácsonyi angyal, a SoDI karácsonya, a Tajgi asszony balladája van most sem előtt. Igyekszünk fellelni a korábbi kreálmányokat a fórumról, de ebben erőteljesen kérjük a kisötösre vágyó hallgatók segítségét!
Üdvözlettel:
Snecológia Tanszék
Jan 06, 2020 08:34:31
Jan 06, 2020 08:35:32
zolika utalt?
nyelvtanilag igen. utalt rá, hogy variálás is lehet.
Jan 06, 2020 08:35:32
Magyarország rémálma
(
x7)
Jan 06, 2020 09:02:57
x7)
Egyébként egy hozzám vagy hozzátok hasonló kelet-európai se jobb német szemmel bármi másnál, úgyhogy ehhez mérten tudom is a helyem. :))))))))
Valószínűleg sikerült megcsinálnod valamit 8 óra alatt, amit más 2 alatt el tud végezni, ez most nyilván doppingolja kicsit az egódat, felbuktál a felszínre, de emlékeztetlek, hogy még mindig nem tudsz úszni, Sneci. Egy napig tart, aztán Depi Dezső újra felülkerekedik rajtad. :))))))))
Egy sapkát nem tudsz felhúzni a fejedre...:DD
sodika
Jan 06, 2020 09:03:50
sodi ha nem tudsz angolul akkor hogy a faszomba olvasod el a java dokumentaciot?
Hogy értve nem tudok? Általánosban 1 éven át, gimiben 2 éven át voltak angolóráim. ISZTI-ben egy éven át, ELTÉ-n szintén egy éven át. 2015-ben heti 2 angolórát vettem magántanárral (a heti 7 alkalomból csak 5 volt német).
Jan 06, 2020 09:03:50
Magyarország rémálma
(
x7)
Jan 06, 2020 09:05:22
x7)
Nem az volt a felvetés, hogy nem tanultál angolul, te angolna geci, hanem az, hogy nem tudsz, amiről rendszeresen számot is adsz a streamjeidben.
Again mine the access, mi?
sodika
Jan 06, 2020 09:08:01
Az szokatlan, hogy minden rendben van. Egyedül azért vagyok szomorú, mert nehéz elhinnem, hogy ezt nem bassza szárrá hamar valami.
Vagy a másik lehetőség, hogy az elmúlt években elég sok tanulságot voltam le, és most ennek folyományaként van minden rendben. :)
Jan 06, 2020 09:08:01
sodika
Jan 06, 2020 09:09:03
15 éve olvasok angol szakmai dokumentációkat, te fasz! :D
Jan 06, 2020 09:09:03
xray
(
x21)
Jan 06, 2020 09:09:30
x21)
kondibérleted is van, te szerencsétlen és ki vagy gyúrva? na, így hivatkozz a tanulmányaidra. Nem is értem, amit mondasz.
sodika
Jan 06, 2020 09:09:34
Szarrá, na.
Hülye autokorrekt
Hülye autokorrekt
Jan 06, 2020 09:09:34
Magyarország rémálma
(
x7)
Jan 06, 2020 09:11:35
x7)
Na igen, pont ez a lényeg. Ha minden rendben van, akkor mindig csinálsz valamit, hogy ne legyen, mintha akarnád a szart.
Arra válaszolj, Endre, hogy mizujs a napi kerettel? Érdekes módon régóta nem láttunk tőled számokat. Hogy lehet rendben minden, amikor folyamatosan variálnak a kis barátaid?
A számok nem hazudnak, nyilván ezért kussolsz velük kapcsolatban.
Magyarország rémálma
(
x7)
Jan 06, 2020 09:12:11
x7)
Látszik, hogy sokat megértettél belőle te bejlini pjogjamozó....:DDDDDD
Sodilegnagyobbrajongoja
Jan 06, 2020 09:12:28
Magyarul se tudsz?
Jan 06, 2020 09:12:28
Riporter
(
x4)
Jan 06, 2020 09:13:40
x4)
Vagy csak simán lehet olyan pszichés állapotban vagy, hogy nem ismered fel a rád leselkedő bajokat.
Szerintem kezded teljesen elveszíteni a kapcsolatot a valósággal.
Ez a teljes összeomlás előszobája. Mégis, hogy a picsába lenne rendben minden veled?
sodika
Jan 06, 2020 09:14:57
Attól vágyok csak szomorú, hogy nehéz elhinni, hogy a nyugalom nem vihar előtti csend. Ennyiben valóban megtépázott lelkileg az elmúlt pár év.
Ellenben, ha mégis így marad, akkor TUDNI fogom, hogy ez azért van, mert MEGÉRDEMLEM. :)
Ellenben, ha mégis így marad, akkor TUDNI fogom, hogy ez azért van, mert MEGÉRDEMLEM. :)
Jan 06, 2020 09:14:57
sodika
Jan 06, 2020 09:16:13
Baromság.
A bajok pont attól vannak, hogy gondolsz rájuk. Ezért nem szabad negatív emberekkel érintkezni.
Jan 06, 2020 09:16:13
Jan 06, 2020 09:19:09
Attól vágyok csak szomorú, hogy nehéz elhinni, hogy a nyugalom nem vihar előtti csend. Ennyiben valóban megtépázott lelkileg az elmúlt pár év.
vágyok? dicsak, cigánra ván állídva a zaudókoregd?
Jan 06, 2020 09:19:09
Riporter
(
x4)
Jan 06, 2020 09:20:39
x4)
Baromság.
Értem. Nagy szerencse, hogy Márk és pajtásai pozitív emberek, probléma sincs túl sok körülöttünk.
Igazad van Sodi, kapcsold max teljesítményre a ködgenerátort, azzal nyersz egy kis időt.
De végállomás Újszász lesz.
Riporter
(
x4)
Jan 06, 2020 09:23:19
x4)
Nyugodj meg, azért mert nem hallod a faszerdő lombjainak susogásat, attól az még ott van (magad telepítetted) és jó irányban vagy felé.
Rossz hangulatú beszélget
Jan 06, 2020 09:23:33
Baromság.
Figyelj, Sodi.
Beszéljünk úgy mint férfi a férfival. (Nem úgy LaciXD).
Nézd meg már mit vonzottál be.
Rothadó fogak. Borsodi cigány uzsorás bűnözők. Egy nyugalmazott lágerőr pincéjében vegetálsz.
Ezt milyen pozítív gondolkodással vonzotta be?
De tudod mit. A Titok és a Rhonda Bryne nevű kenguruszopó kurva elérte, hogy elhidd. És ezért fogsz egyre mélyebbre süllyedni, mert start sem teszel azért, hogy neked jobb legyen.
Csak az univerzumból várod.
Jan 06, 2020 09:23:33
Jan 06, 2020 09:24:39
jól van, már kezd derengeni neked is, hogy most anyagilag lesz totális kudarc az év. mit mutat az excel faszverő? kijössz a napi 28 euróból?
Jan 06, 2020 09:24:39
Tulasi Devi B Sanjeeva
Jan 06, 2020 09:25:45
Zurück arbeiten, Jude!
Jan 06, 2020 09:25:45
stressznélküli nyugi
(
x2)
Jan 06, 2020 09:27:37
x2)
Utalt Becsületes Zoli?
Jan 06, 2020 09:37:34
nocsak sneci, már nem lehet látni, hogy kik követnek be? megint a trollok irányítanak balfasz lol
Jan 06, 2020 09:37:34
sodika
Jan 06, 2020 09:45:29
Utalt Becsületes Zoli?
Hidd el, ő pont azért nem téma, mert ő sem kivétel abban, hogy minden rendben van. :)
Jan 06, 2020 09:45:29
Jan 06, 2020 09:48:51
tehát nem. ki gondolta volna
Jan 06, 2020 09:48:51
Szomorú boríték
Jan 06, 2020 10:07:32
*üresen, a polcon heverve nézi a szomorú snecit
Jan 06, 2020 10:07:32
Magyarósi Csaba
(
x3)
Jan 06, 2020 10:12:50
x3)
Az viszont erdekes hogy reggeltol estig a kuruc infot olvasod, de ciganyokkal bizniszelsz es a fonokod egy "cigany" kinezetu indiai. Ez shiker.
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
xray
(
x21)
Jan 06, 2020 10:16:18
x21)
hiába hazudozol magadnak is, attól még nyakig érő szarban vagy. na, így van minden rendben:
www.youtube.com/watch?v=3uB3cOb5i3w
stressznélküli nyugi
(
x2)
Jan 06, 2020 10:17:30
x2)
Tehát variálás volt, Mr. Angolna.
-
Jan 06, 2020 10:30:40
Zsery bezsiroznad a Javas csajt?
Jan 06, 2020 10:30:40
Adolf Hitler
Jan 06, 2020 10:30:44
Az viszont erdekes hogy reggeltol estig a kuruc infot olvasod, de ciganyokkal bizniszelsz es a fonokod egy "cigany" kinezetu indiai. Ez shiker.
Magasabb kasztoz tartozik a hölgy, tehát nem domba, pária - nagyfokú műveletlenségre vall egy magasabb kaszthoz tartozó indiait lecigányozni, a cigányok (dombák) kaszton kívüliek, kutyahúsfőzők és dögevők. Jan 06, 2020 10:30:44
-
Jan 06, 2020 10:41:17
Attól vágyok csak szomorú, hogy nehéz elhinni, hogy a nyugalom nem vihar előtti csend.:)
Bolond vagy.
Jan 06, 2020 10:41:17
-
Jan 06, 2020 10:49:41
Attól vágyok csak szomorú, hogy nehéz elhinni, hogy a nyugalom nem vihar előtti csend.
Hát márpedig az. Ki leszel rúgva, vissza leszel paterolva Púpszászra, egy fityinget nem látsz a "kölcsönadott" pénzedből és örülj neki, ha Márkyék nem vernek meg.
Jan 06, 2020 10:49:41
Kétségbeeseve
Jan 06, 2020 10:59:32
Tudja valaki, hogy holnap tudunk-e végre indulni? A remény hal meg utoljára..
Jan 06, 2020 10:59:32
-
Jan 06, 2020 11:17:08
Magyarul már több hónapja gondolom életjelet sem adott magáról, nemhogy pénzt, de te nyugtatgatod magad, hogy minden rendben van.
Jan 06, 2020 11:17:08
sodika
Jan 06, 2020 11:20:43
Épp ellenkezőleg. Bizonyos szempontból pont hogy nagyon kellemes csalódást okozott nekem az illető múlt héten.
Jan 06, 2020 11:20:43
Magyarország rémálma
(
x7)
Jan 06, 2020 11:27:10
x7)
sodika
Jan 06, 2020 11:27:13
Egyébként bevonzás nélkül tényleg nem tud rád semkiféle veszély leselkedni. Ez hülyeség. :)
Jan 06, 2020 11:27:13
-
Jan 06, 2020 11:27:56
Leszopott?
Jan 06, 2020 11:27:56
sodika
Jan 06, 2020 11:28:46
Jan 06, 2020 11:28:46
Fuvolázó Kobold
Jan 06, 2020 11:30:10
Bizonyos szempontból.
Az általad sűrű sorokban és szorgalamasan telepített, vágásérett faszerdő lágy zúgását hallod éppen, buzika, ahogy a cickányok geciszagú és rothadtfogú lehelete borzolja a fakoronákat.
Bizonyos szempontból még vidáman túrázol a faszerdő végtelen ösvényein, bizonyos szempontból pedig a hamarosan beköszöntő éjjel és az árnyai között ólálkodó gibbonok fognak kinyiffantani.
De masnizzad csak, nekünk mindegy.
Jan 06, 2020 11:30:10
-
Jan 06, 2020 11:33:28
Rgl hho bizniszebe miert nem fektetsz be penzt?
Jan 06, 2020 11:33:28
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 06, 2020 11:41:56
x37)
ne nyelvtanilag masnizgassál, Endre, hanem mondd ki kereken, hogy jól beszélsz angolul. Ami konkrétan nem igaz, mert nagyon rosszul beszéled a nyelvet. Senkit nem érdekel, hány órát jártál hány éven keresztül, ha nincs meg a magabiztos tudás. Ugyanez vonatkozik az egyetemi félévekre is. SENKIT NEM ÉRDEKEL, mit tanultál és hol, ha nem tudod alkalmazni. Ez belefér a nyelvtanilag soha nem hazudó autista fejedbe?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 06, 2020 11:44:49
x37)
Baromság.
Életedben ezt az egy filmet nézted végig, vagy mi a faszért hivatkozol állandóan erre a lelki MLM szintű ökörségre? Hallottad már azt a mondást, hogy minden percben születik egy balek? Na, az pont te vagy. Elhiszed az összes ilyen Schlingloff szintű lehúzós majom összes baromságát, kritika nélkül. Mintha nem lenne működő agyad konkrétan.
700 ezer fütyi
(
x1)
Jan 06, 2020 11:45:44
x1)
Nem ez volt a kérdés.
Gimiben nekem is volt heti 2 franciaórám (nem olyan francia, Laci!) oszt mégse tudok egy mukkot se franciául.
kramalon
(
x8)
Jan 06, 2020 11:46:14
x8)
Akkor gondolom semmi akadálya, hogy kitöltsd a Katedra online szintfelmérőjét este élőonlájn. Persze csak az IQ teszt után.
Többen kérik.
Azért a google fórumtalálatokból kicsipegetni pár szakszót ami megoldáshoz segít nem egyenlő a nyelvtudással.
700 ezer fütyi
(
x1)
Jan 06, 2020 11:46:47
x1)
Hanem miről? Miért nem lehet egyértelműen fogalmazni?
sodika
Jan 06, 2020 11:47:11
Olyan dologról van szó, ami anyagilag jobb nekem, de nem jövőbe eltolt törlesztés, és nem üzlet.
Üzletbe nem szállók be.
Mindegy, hogy mi, amíg nekem jó, és jó. :)
Üzletbe nem szállók be.
Jan 06, 2020 11:47:11
sodika
Jan 06, 2020 11:47:33
Szállok, na.
Idióta autokorrekt.
Idióta autokorrekt.
Jan 06, 2020 11:47:33
kramalon
(
x8)
Jan 06, 2020 11:48:23
x8)
Olyan dologról van szó, ami anyagilag jobb nekem, de nem jövőbe eltolt törlesztés, és nem üzlet.
Üzletbe nem szállók be.
Üzletbe nem szállók be.
Este nyelv és IQ tesztet kérünk te fasz!
D.Dezső
Jan 06, 2020 11:49:12
Ki kell bővíteni a 'Sodi - Magyar szótárt' az elmúlt hetek új kifejezéseivel.
Spórolás - jelentése: pénz számolatlan elherdálása kütyükre
Szakmai szerénység - jelentése: legalja csicskulás a főnökuraknak, folyamatos lapítás
Bevonzás törvénye - jelentése: én nem tehetek semmiről, csak az univerum egy geci
Minden rendben - jelentése: minden szar, de még eltudom odázni a problémákat.
Kondibérletem van - Egy izomsorvadásos balek vagyok aki soha nem ment le a terembe
Hülye autokorrekt - Hülye györcsös pókujjak, hülye értelmi fogyatékosság
Spórolás - jelentése: pénz számolatlan elherdálása kütyükre
Szakmai szerénység - jelentése: legalja csicskulás a főnökuraknak, folyamatos lapítás
Bevonzás törvénye - jelentése: én nem tehetek semmiről, csak az univerum egy geci
Minden rendben - jelentése: minden szar, de még eltudom odázni a problémákat.
Kondibérletem van - Egy izomsorvadásos balek vagyok aki soha nem ment le a terembe
Hülye autokorrekt - Hülye györcsös pókujjak, hülye értelmi fogyatékosság
Jan 06, 2020 11:49:12
700 ezer fütyi
(
x1)
Jan 06, 2020 11:49:53
x1)
Üzletbe nem szállók be.
Üzletbe nem szállók be.
Hanem mi? Ez autista masnis terelés, beszélj már érthetően és egyértelműen.
Magyarország rémálma
(
x7)
Jan 06, 2020 11:50:08
x7)
Beetettek, hogy kapsz egy ingatlant? :D Mindegy is, a lényeg, hogy egyáltalán nem fognak kifizetni...
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 06, 2020 11:51:02
x37)
Üzletbe nem szállók be.
Üzletbe nem szállók be.
Mi lehet neked jobb anyagilag, mintha megkapnád a 9100 vagy hány Eurót azonnal, ropogós bankókban vagy a számládra? És nem az, hogy később fizet, de X százalékkal többet? Várjál, ugye nem az van, hogy "megkapod a bömöst, többet ér, mint amennyivel tartozom"? :D :D :D :D :D :D :D :D
balekszag
Jan 06, 2020 11:52:19
*terjeng*
Jan 06, 2020 11:52:19
Rothadó szájszag
Jan 06, 2020 11:52:55
*terjeng*
* megkergeti *
Jan 06, 2020 11:52:55
-
Jan 06, 2020 11:55:12
Ugylatom zolika varialt.
Jan 06, 2020 11:55:12
-
Jan 06, 2020 11:55:20
Szállok, na.
Idióta autokorrekt.
Mikor Döglesz már meg? Idióta autokorrekt.
Jan 06, 2020 11:55:20
sodi-magyar fordítógép
Jan 06, 2020 11:56:38
Szentkoronában kaptam meg a kölcsönadott összeg többszörösét!
Jan 06, 2020 11:56:38
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 06, 2020 11:56:40
x37)
Sneci, remélem nem kell elmagyaráznom, hogy klasszikus lehúzás az, amikor a pénz helyett valami mást adnak, ami elvileg "többet ér", és ha el tudod adni, akkor jobban jártál. Egy ismerősöm 3 millió Ft kölcsön ellenében kapott egy old timer Mercit ilyen módon, ami elvileg "tíz millát is megér". Tényleg szép volt az autó, aztán kiderült, hogy összesen másfél millióért lehetne eladni. Azóta is azzal furikázik, a három milliójának meg búcsút intett. Sok pénzük van, nem vágta földhöz, de azért a mai napig meséli, hogy mennyire átbaszta egy haverja ezzel. Na, te most épp ugyanebbe sétálsz befelé, te balek szar, és még örülsz is neki, hogy jájj de jó, ingatlantulajdonos lesz a Sodi vagy lesz autója a Sodinak, stb. BALFASZ. Azonnal számlára kérjed a pénzt, minden mással BUKÓ VAN, te balek sügér idióta.
sodika
Jan 06, 2020 11:57:59
Nem kapok vissza egy fillérrel sem kevesebb pénzt valamiért cserébe.
Jan 06, 2020 11:57:59
sodika
Jan 06, 2020 11:58:49
Az már üzletelés lenne, és én nem üzletelek.
Jan 06, 2020 11:58:49
Frei Tamás
(
x1)
Jan 06, 2020 11:58:56
x1)
Ezt az angolnázást bazmeg... :D :D :D :D :D
-
Jan 06, 2020 12:01:35
Kovetelesek eladasa/atadasa nem szamit uzletelesnek?
Jan 06, 2020 12:01:35
sodika
Jan 06, 2020 12:03:03
Kovetelesek eladasa/atadasa nem szamit uzletelesnek?
Jan 06, 2020 12:03:03
Magyarország rémálma
(
x7)
Jan 06, 2020 12:05:00
x7)
Az már üzletelés lenne, és én nem üzletelek.
Akkor csak simán azt vakerta Zoli, hogy kamatot fog fizetni neked...:DD
El tudom képzelni, ahogy Márkkal röhögnek rajtad...
balek
(
x10)
Jan 06, 2020 12:06:00
x10)
ez az a törpspa, akinek a tartozását elengedted videóüzenetben?Egyébként ezt a balekszagot Berlin, Germany környékéről még a miskolci pöcegödrök melletti putrikban is érzik a cigányok!
sodika
Jan 06, 2020 12:07:59
Eddig se kértem semmi kamatot.
Csak amennyit nekem is kell fizetni ezután.
Csak amennyit nekem is kell fizetni ezután.
Jan 06, 2020 12:07:59
sodika
Jan 06, 2020 12:08:27
És nem is fogok kérni.
Jan 06, 2020 12:08:27
-
Jan 06, 2020 12:08:51
Zolika,Hege,mark faszra Vettek pubg kozben is. Ez teny.
Jan 06, 2020 12:08:51
-
Jan 06, 2020 12:09:04
De megnézném a dagadt jeti fejű ocsmány kurva anyád fejét amikor megtudja hogy mennyi addóságot hálmoztál fel berlinben aztán amikor megérkeznél púpszászra akkor a muter sodrófával kergetne púpszász utcáin azt ordítozva hogy megöllek!
Jan 06, 2020 12:09:04
balek
(
x10)
Jan 06, 2020 12:09:12
x10)
Jan 06, 2020 12:09:12
És nem is fogok kérni.
kérni kérhetsz, csak kapni nem fogsz, ez 100%. A deficás utalt már idén? Jan 06, 2020 12:09:12
sodika
Jan 06, 2020 12:12:00
Zolika,Hege,mark faszra Vettek pubg kozben is. Ez teny.
Jan 06, 2020 12:12:00
sodika
Jan 06, 2020 12:12:42
kérni kérhetsz, csak kapni nem fogsz, ez 100%.
Eleve eszembe se jutott kérni.
Csak nekem ne kerüljön pénzbe, annyit.
Jan 06, 2020 12:12:42
Churchill
Jan 06, 2020 12:14:54
Magasabb kasztoz tartozik a hölgy, tehát nem domba, pária - nagyfokú műveletlenségre vall egy magasabb kaszthoz tartozó indiait lecigányozni, a cigányok (dombák) kaszton kívüliek, kutyahúsfőzők és dögevők.
Miféle kasztok fogyaték, az utcán szarnak ezek a cigány indiaiak!
Jan 06, 2020 12:14:54
broni
Jan 06, 2020 12:19:09
ticsák be sodit!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jan 06, 2020 12:19:09
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jan 06, 2020 12:25:26
x6)
Púpos, te mivel készülsz?
A világ 29 országában tartják ma a zsidó büszkeség napját, amikor az antiszemitizmussal szembeni nyílt kiállásra buzdítják a zsidókat az AJC - American Jewish Committee kezdeményezésére. A résztvevők nyilvánosan kipát, Dávid-csillagot, héber feliratos pólót meg hasonló ráutaló dolgokat hordanak, demonstratív profilképet állítanak be, illetve fotókat posztolnak magukról #JewishandProud cimkével.
hát azért hetyetye
A világ 29 országában tartják ma a zsidó büszkeség napját, amikor az antiszemitizmussal szembeni nyílt kiállásra buzdítják a zsidókat az AJC - American Jewish Committee kezdeményezésére. A résztvevők nyilvánosan kipát, Dávid-csillagot, héber feliratos pólót meg hasonló ráutaló dolgokat hordanak, demonstratív profilképet állítanak be, illetve fotókat posztolnak magukról #JewishandProud cimkével.
Riporter
(
x4)
Jan 06, 2020 12:28:06
x4)
Ebben igazad van, hangulatos alázás volt. Ha élvezed, akkor lehet ezt még tovább fejleszteni.
Vagy te úgy gondolod, hogy a "barátaid" veled nevettek és nem rajtad? Ez csak olyan stuffolás volt ami haverok között megszokott?
Mert ha ebben vagy, akkor jelezném, hogy ezek az emberek lenéznek téged, cikinek tartanak.
Kb hasonló a véleményük rólad, mint nekünk.
Márk csak azért nem bírja a trollokat, mert tart tőle, hogy ha a lehúzása nyilvános akkor az esetleg megakad.
Bár egyre kevésbé kell aggódnia, mivel olyan zavar van a fejedben mint a kurva élet.
Ráadásul te sem vagy egy kiapadhatatlan pénzforrás. Persze azért pár 10-15K euró még van benned.
A helyükben én sem hagynám ott.
Mármint ha az lenne a "foglalkozásom" ami nekik ;)
sodika
Jan 06, 2020 12:28:48
Ernst Zündel-es póló "never ever" felirattal túl kétértelmű lenne? ;)
Jan 06, 2020 12:28:48
sodika
Jan 06, 2020 12:32:17
Ki kit néz le...
Még én is azt mondom nekik, hogy akinek még én is tudok segíteni, az nem sikéres ember, úgyhogy szedjék már össze magukat. :DD
Tehát igenis van egészséges és szigorú önkritikám.
Még én is azt mondom nekik, hogy akinek még én is tudok segíteni, az nem sikéres ember, úgyhogy szedjék már össze magukat. :DD
Jan 06, 2020 12:32:17
Jó
Jan 06, 2020 12:32:40
Nem mered!
Jan 06, 2020 12:32:40
Riporter
(
x4)
Jan 06, 2020 12:33:15
x4)
Két geci nagy pofon a gombát fejedre egy maccabis sportolótól az elég egyértelmű és időszerű is lenne.
Utána posztolhatnád a pofázmányod valami aktuális hastagel.
Riporter
(
x4)
Jan 06, 2020 12:35:55
x4)
Ki kit néz le...
Helyes. Így tényleg egészen biztosan kicsontoznak. Anyagi értelemben majdnem tuti, ha meg sokat fölényeskedsz akkor fizikailag is esélyes.
Te tényleg bolond vagy, baszdmeg.
sodika
Jan 06, 2020 12:36:47
Nem mered!
Jan 06, 2020 12:36:47
Riporter
(
x4)
Jan 06, 2020 12:37:36
x4)
Két geci nagy pofon a gombát*
hombár
(De az autikorrekt most nem járt messze, bűzbuzi)
broni
Jan 06, 2020 12:41:08
Púpos, te mivel készülsz?
Jan 06, 2020 12:41:08
Jó
Jan 06, 2020 12:44:44
Értem, te beszari vagy. Nem mersz te ilyet. 2006ban se csináltál semmit, míg mi forradalmárok harcoltunk.
Ezt se mered megtenni.
Jan 06, 2020 12:44:44
sodika
Jan 06, 2020 12:45:17
Abból indulok ki, hogy ilyen dumára mindenki annyira akarja védeni a büszkeségét, hogy ő most juszt is megmutatja.
Jan 06, 2020 12:45:17
-
Jan 06, 2020 12:49:00
Jan 06, 2020 12:49:00
tigris
Jan 06, 2020 12:49:26
Szarrá, na.
Hülye autokorrekt
Hülye autokorrekt
KAPCSOLD MÁR KI AZ AUTOKORREKTET TE DEBIL ELMEHÁBORODOTT FASZ!
Jan 06, 2020 12:49:26
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jan 06, 2020 12:49:29
x6)
azért érzed jól maga mert otthon beállították a gyógyszeradagodat.
Donald Trump
Jan 06, 2020 12:51:55
Jan 06, 2020 12:51:55
broni
Jan 06, 2020 12:53:03
nem vok méltó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hej trump!!!!!!!!!!!!!!maga!!!!!!!!!!
Jan 06, 2020 12:53:03
sodika
Jan 06, 2020 12:59:14
Egyszerűen abból indulok ki, hogy aki nem így gondolkodok, az kibaszottul életképtelen. :)
Jan 06, 2020 12:59:14
varialas
Jan 06, 2020 13:00:40
Jan 06, 2020 13:00:40
sodika
Jan 06, 2020 13:02:02
Gratulálok, te vagy a nap funkcionális analfabétája.
Jan 06, 2020 13:02:02
113 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ha tudnád hol a helyed, akkor a szolnoki tescoban pakolnád a zsugor ádványvízeket, krumpli orr. Cigánycsicska.