Ezeket a "közérdekű infókat" (német cim, magyark cim) be lehetne tenni a sodipédiába. Greyhound?
Magyar Youtube trash rajongó | hete
Jó, hát ezt legalább hellyel-közzel érti...
Most hálózati hibát ír ki.
off?
Yep. Mondom, fos a netem. De köszi mindenkinek, jó lesz ez.
Si vis pacem, para bellum
A hiba előtt egy kicsit tudtam nézni, akkor jó volt. Ha lesz ez, akkor majd itt követem Endre balfaszkodásait, Márk hercegnő hisztis törléseiből nem kérek. Köszi érte!
1. Egy uriember örül, ha meghívhat egy nőt, nem azt számolgatja, hogy mennyit is keres a nő. Bezzeg márkot reflexből meghívtad. Buzi vagy?
2. Évente 7500 euro adósságot termelsz, tehát 8 évet nem is élnél túl nyugaton, mert elfogy a hitelkeret.
|__o__|
* hívó=az előző betelefonáló
lol a hívó csak annyit mondott, hogy majd márk vezeti a kezed ott (a sodi kezét).
[https://forum.sodika.org/sodi-images/a706def434e00e339fef500268c9be9c.jpg]
Miért vettél faptopot, ha utána úgyis veszel gamer PC-t?
Meg sem merem kérdezni, hogy a leváltott kütyüket eladod e használtan?
|__o__|
Ez nem mindig működik jól, például a több oldalon át zajló forráskód-kielemzős mókát akárhogy kerestem, sehogy se sikerült a Google segítségével megtalálnom, viszont ma, hogy eszembe jutott a 2018-ban írt kommentszámláló-webscraper projekt (ami az egész fórum összes kommentjét menti egy CSV fájlba) sima ctrl+f segítségével meglett, hogy ez 2013. május 20-án volt:
forum.sodika.org/index.php?pageNo=1691
(Találtam még ezen kívül más érdekességeket is a 2013-as szezonból, majd Jövő héten írok ezekből pár új Sodipedia-szócikket)
coub.com/recskaboy | officialrecskaboy.tumblr.com | facebook.com/officialrecskaboy
Gondolom a Márk kezén lévő jegygyűrűről lehet szó, amit Sodi adott Márknak Linzben, ahol az eljegyzésük volt.
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
igaz ez Sodi?
Arra utaltam, hogy Márk másnap reggel lerakott egy 50 eurót az én pénzem mellé a nőnek, és ezen utána összevitatkoztunk, mert mondtam, hogy szerintem nem szabadhatna ezt csinálnia, mert pár nap múlva már nagyon hiányozni fog neki az a pénz (aztán igazam is lett).
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Tudod mit csinálj inkább zserbó? A kurva jó adathalász cuccot fejleszd tovább!!
A kimenet ne egy statikus kép legyen hanem nagyítható html, ha én 2napot ,1 hetet fél hónapot akarok egy oszlopba. A gyűjtésnél logolja az oldalt és egy kattal a fórumra lehessen jönni, ha érdekel mi volt a nagy felpörgés aznap, azonnal olvashassuk.
Aztán legyűjthetné a neveket is, néha az is utal rá, mi volt aznap, mi még emléxünk miért volt whatandizás és mikor, stb.
A lényeg minnél gyorsabb és szórakoztatóbb legyen, ne bonyolitsd túl, és lehetőleg ne a raspbeyről hosztold hazulról. Evvel szerintem tiiszteletet vivnál ki a téged retardozóknál is, és ez már tényleg az, amit sodika sosem tudna összetenni, jó tréning egy igazi projekthez is.
Itt bezzeg még azt írtad, hogy kár volt károgni, mert nem is volt drága a két pezsgőke :
"Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 46167x23) Jan 12, 2020 02:47:20Válasz vote up vote down (36)
Csak 180 euró volt a két pezsgő.
Kár volt kárognotok."
Gyakorlatban meg mindjárt éhezik a fél banda, mert akkora büdös prolik vagytok, hogy egyikőtök sem volt tisztában azzal, hogy mennyibe kerül egy üveg Moet, főleg szórakozóhelyen.
Bakker 2010-ben...mint egy normális enber...
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Te most bedobtad a dőrpét és a Márk állítólagos barátnőjének (ez egy külön sztori lenne) 50 euróját azért, hogy Márk komád kezéről terelj?
Na mesélj, mi van ezzel a kézzel? Mi nyomozzuk ki?
akkor miért küldtél a béna kezű Márknak 100 eurót? hm?
A szívemből szólottál
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Még csak nem is hallottam soha ilyen minőségtelen szar emberről - na persze a karvalytőkés zsidó bankárokat kivéve. Sodiból is előtört az ószövetségi düh, ahogy meghallotta szegény jobb sorsra érdemes fiatal törpapa fizetésének csilingelését.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
shiker.xls frissítve
azért tegyük hozzá, hogy sokszor amikor valamelyik képességet kellett használni nem sikerült eltalálnia
Gyönyörű mondat.
Szuper Bé meg tüdőcske
eddig nem úgy volt, hogy a barátnője? össze-vissza hazudsz , te szardarab
Ennek a nőnek a kisfiától szedtétek el a Switchet???
igen, 2 üveg édes BB-vel szerezték meg a rafkós cigányok, ezzel sodi felé letudva a 9100EUR tartozást
En csapkodlak meg mindjart ha nem kotrodsz vissza dolgozni, kutya
Nem húzott le, viszont igen: beszóltam neki, hogy ez mi a franc volt. Miért rak le pénzt a nőnek, amikor neki is nagy szüksége van a pénzre.
A lovagiasság azt jelenti, hogy a lovag egy gazdag nemes :)
Megtévesztő taktika a kolduláshoz.
Ez ety fosh!
Még be sem értem a melóhelyre.
Nyugi má :)
Az autizmus kvintesszenciája, ismét.
Vagány dolog lenne az is,hogy Márktól elveszed a moderátort.
Ez ety fosh!
tényleg fasza!!!!!!!!!!!!!!!!
Megcsapkodja a főbérlő kopasz amikor Sodi latex
kutyajelmezben négykézláb áll, a kopasz előbb seggbekúrja aztán egyből beteszi a szájába a szaros bránert hogy ne csaholjon tovább.
Sodi még boldog mert van pénze pezsgőre.
Ti komolyan elhittétek, hogy el fogja tőle venni? Már amikor elkezdett hetyetyézni, hogy hát majd csökkenti a szigort meg majd szabályokat fektet le bla bla bla, akkor lehetett tudni, hogy a mindig nagyon pontosan fogalmazó Sodika soha nem fogja elvenni a modot a szerelmétől. Ha már csak 2 nézője lenne, akkor is ott moderálna Márk, mivel satuba fogta Sodika faszát valamivel.
Azt írtam, minden igazságosan el lesz bírálva.
Igen? És mégis hogyan jelentkezzenek azok, akik ki vannak tiltva? :D Engem pl a nevem miatt tiltott ki a kisszerelmed. Úgyhogy tőlem a faszomat bekaphatjátok mindketten, én többet nem fogok neked semmiben segíteni.
Nem,de tuti itt leselkedik Márkcica és bassza az ideg :D
Plusz,ha újra és újra előhozzuk ezt élőben akkor elszabadul a ban vonat. Volt néző, nincs néző.
Ez ety fosh!
micsoda proli dolog hetekig azokon a pezsgőkön puffogni.
életében először ivott diszkóban pezsgőt, jóhogy felemlegeti
Nem. Itt Megint a fizetesevel henceg, hogy o ezt siman megengedheti maganak es kicsufolja azokat akik nem.
Dehát nem engedheti meg magának. Ott tart, hogy egy hajszál választja el a hajléktalanságtól. Nulla megtakarítás, hitelek (amennyit más egy lakásra vesz fel, ő annyit vett fel mindenféle értéktelen kacatra), kérdéses munkahely (esélyes, hogy bármikor kirúghatják), instabil lakhatás (az ogre bármikor kirúghatja, a múltkor már attól félt, hogy le lesz cserélve a zár, mikor hazaér).
A lovagiasság leginkább áldozatkészségben mutatkozik meg. Nem abban, hogy valaki gazdag. Te...
Vettem észre, hogy nem állsz jól, még félárbocon sem volt a lőcsöd, faszikám! Már zavartalak volna el, amikor a suttogta fülembe Marek, a stricim, hogy dupla belépőt fizettél, ezért megengedtem, hogy kinyald az alvadt kamionosgecit a picsámból, trottel!
Edison se volt rögtön körte.
Ertsd mar meg ez egy fogyatekos, aki ignoralja a valosagot. Neki csak a 800 futyi szamit, ertektelen korcs eleteben ez az egyetlen dolig amuvel hencegni tud, a henceges tartja eletben.
Nincsenek celjai, elvei, erkolcse, szegyenerzete
A fészbukján van egy kép, amelyiken retró mackófölsőben kávézik. Ott a kisujja elég természetellenesen áll, mintha beszorult volna a pohár alá.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Mit nem értesz azon, hogy ezt ők nem így tervezték, csak meglepődtek rajta, mint én tavaly az 50 ezer forintos halon?
2019 - 50 ezer forintos hal
2020 - 60 ezer forintos kezdő
Jövőre vajon mi lesz 70 ezer forintos? :)
Én nem rendeltem semmit, csak sodródtam az árral.
anyád nyugdíja
Márk mérges, amiért a trollok rá fognak állni? megkapargatják a zűrös dolgait?
Hogy a faszomba nem lehet tudni azt egy étteremben, hogy, amit megrendeltem, az mennyibe fog kb. kerülni?? Pláne, ha számít a zseton.
Nálad mondjuk úgy képzelem, hogy beültél, aztán le is szartad, mert előadhattad a nyugati pénzes értelmiségi szerepét, ezzel imponálva a szerelmednek meg a személyzetnek.
Ha pedig meglepett az ára, akkor miért menőztél vele a flokkban, meg azzal is, hogy mennyi borravalót hagytál? Önmagad hazugsága vagy, te incel rém!
Teletankolod a bömöst.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Mikor jársz Debrecenben? Az árral sodródva meghívhatnád Molnár Krisztiánt egy közös bebaszósra és zabálásra. Kaja miatt meglenne a 70k
Ez ety fosh!
És ez ki a faszomat érdekel, te nyomorék púpos fasz? Pont leszarjuk, hogy az Avalonban, vagy Linzben lehúztak. Balek vagy, ez nem újdonság.
Megint nem dolgozol? Vagy esetleg ez a Seggpresztó AG egy hatalmas kamu?
Hajlok arra, hogy már régen nem melózol ott, vagy ha igen, akkor nem teljes állásban, esetleg bedolgozó contractorként, vagy valahogy okosan megoldva és csak előttünk sunnyogsz.
Mert ugye az nagyon nem oké, hogy sem a HR vezető, sem Herr Biersacknak fogalma sincs ki vagy. Igen, beszéltünk. ;)
Elő a frabával púpszter!
Az sem normális aki neked ír, hogy engedd vissza.
Olyan mintha valaki emailt írna a szomszéd kutyájának.
Teljesen hülye vagy?
2 napig csicskultam
Karácsonykor ráültek egymás kezére
www.youtube.com/watch?v=gL5cnw83wTY
Ez ety fosh!
Sodinak kuncsorogni, hogy oldjon fel valamilyen tiltást, hát az aztán tényleg mindennek az alja.
Facebook csop tag
(
x1)
Jan 19, 2020 22:37:27
x1)
Ilyen és hasonló kérdések szinte minden 10. oldalon felmerülnek újra és újra. Nem gond ha megkérdezed, mert valaki biztos válaszol, de önállóan is lehet kutatni egy kicsit a 100x megválaszolt kérdések után.
Megnyitod közös jóbarátunkat, a google-t és beírod hogy site:forum.sodika.org xyz. Ilyenkor kizárólag a forum.sodika.org-ról mutat az xyz kifejezés(ek)re találatokat. Így pillanatok alatt meg lehet találni bármit. Érdemes mindenféle vicces szófordulattal vagy sneci hülyeségeivel is kipróbálni, nagyon vicces találatok tudnak kijönni.
Akinek új volt, annak szívesen.
Megnyitod közös jóbarátunkat, a google-t és beírod hogy site:forum.sodika.org xyz. Ilyenkor kizárólag a forum.sodika.org-ról mutat az xyz kifejezés(ek)re találatokat. Így pillanatok alatt meg lehet találni bármit. Érdemes mindenféle vicces szófordulattal vagy sneci hülyeségeivel is kipróbálni, nagyon vicces találatok tudnak kijönni.
Ezeket a "közérdekű infókat" (német cim, magyark cim) be lehetne tenni a sodipédiába. Greyhound?
Fekete bikapata
Jan 19, 2020 22:41:26
Pasztmek, 4-5 éveseknek szóló játékkal játszik ez a barom...
Gyagyás, holnaptól bébipapit is eszel?
Jan 19, 2020 22:41:26
Frei Tamás
(
x1)
Jan 19, 2020 22:42:22
x1)
twitch.tv/cpt68w/
Test pls.
Test pls.
Zsénó
(
x22)
Jan 19, 2020 22:42:58
x22)
A vérprofi informatikusnak fingja sincs, hogy mi az az Arduino...
Érdeklődő
(
x6)
Jan 19, 2020 22:43:09
x6)
Pasztmek, 4-5 éveseknek szóló játékkal játszik ez a barom...
Jó, hát ezt legalább hellyel-közzel érti...
Zsénó
(
x22)
Jan 19, 2020 22:44:56
x22)
"Minden hónapban veszünk egy Mario játékot, ezt elhatároztam"
Érdeklődő
(
x6)
Jan 19, 2020 22:45:07
x6)
twitch.tv/cpt68w/
Test pls.
Test pls.
Most hálózati hibát ír ki.
-
twitch.tv/cpt68w/
Test pls.
Test pls.
off?
Frei Tamás
(
x1)
Jan 19, 2020 22:46:37
x1)
off?
Penzmento
(
x6)
Jan 19, 2020 22:47:42
x6)
Sodi, hol van a berlini Bunkerbank?
🕎Endigame🕎
Érdeklődő
(
x6)
Jan 19, 2020 22:49:11
x6)
A hiba előtt egy kicsit tudtam nézni, akkor jó volt. Ha lesz ez, akkor majd itt követem Endre balfaszkodásait, Márk hercegnő hisztis törléseiből nem kérek. Köszi érte!
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jan 19, 2020 23:11:13
x7)
...(Amikor az volt a téma, miért nem fizettem ki a csaj pezsgőrészét, amikor jött a meglepetésszámla miért csak a saját egyharmadomat). Ami viszont egyszerűen azért hangzott viccesnek, mert a 8 év pont kétszer annyi, mint a 4. És mégis miféle dimenzióban engedhet meg magának valamit 8 év után, amit 4 után én meg igen?
1. Egy uriember örül, ha meghívhat egy nőt, nem azt számolgatja, hogy mennyit is keres a nő. Bezzeg márkot reflexből meghívtad. Buzi vagy?
2. Évente 7500 euro adósságot termelsz, tehát 8 évet nem is élnél túl nyugaton, mert elfogy a hitelkeret.
-
Jan 19, 2020 23:11:14
A végére csak befutott valami érdekes. Mi van márk kezével? A hívás az elején komoly volt, aztán amikor Márk kapcsolt, hogy a hívó nem tud valami titkot, ami sodi igen, elviccelik az egészet, miközben márk azt emlegeti, hogy valamiről a kezével kapcsolatban nem szabad beszélni.
www.twitch.tv/videos/538690803?t=0h46m2s
Márk betelefonált.
Sodi: Még streamben vagyunk
Márk: Oké, oké, pont azért hívlak, mert akivel az előbb beszéltél, és említette a kezemet, annak üzenem, hogy a gerincét kihúzom a torkán keresztül.
Sodi: A te valamilyen kezedet?
Sodi: De arról hogy.. De arról hogyan t...
Márk: A troll, akivel beszélgetsz..
Sodi: De kitől?
Márk: Ne is mondj semmit te hülye, mert arról nem is tudnak!!
Sodi: Akkor.. nem is értem. Mindegy.
Márk (röhög)
Sodi: De miről van szó?
Márk (röhög) bazmeg, bazmeg, majd a végén elszólod magad
Sodi: Hátööö... tetoválva van!
Márk (röhög)
Sodi: Benne volt a vlogban, hogy tetoválva van
Kis ugrás, hívás vége.
www.twitch.tv/videos/538690803?t=0h46m2s
Márk betelefonált.
Márk: Oké, oké, pont azért hívlak, mert akivel az előbb beszéltél, és említette a kezemet, annak üzenem, hogy a gerincét kihúzom a torkán keresztül.
Márk (röhög)
Márk (röhög)
Kis ugrás, hívás vége.
Jan 19, 2020 23:11:14
-
Jan 19, 2020 23:11:51
A hívás az elején komoly volt, aztán amikor Márk kapcsolt, hogy a hívó nem tud valami titkot, ami sodi igen, elviccelik az egészet, miközben márk azt emlegeti, hogy valamiről a kezével kapcsolatban nem szabad beszélni.
Jan 19, 2020 23:11:51
-
Jan 19, 2020 23:20:03
lol a hívó csak annyit mondott, hogy majd márk vezeti a kezed ott (a sodi kezét).
Jan 19, 2020 23:20:03
-
Jan 19, 2020 23:22:26
Buzi vagy?
[https://forum.sodika.org/sodi-images/a706def434e00e339fef500268c9be9c.jpg]
Jan 19, 2020 23:22:26
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jan 19, 2020 23:24:59
x7)
Szerintem kizárt.
Azt az élményt se a Playstation, se egy androidos telefon nem tudja visszaadni, ami az új Half Life minimális élvezetéhez kell.
Hiába van tehát PSVR és Google Gear szemüvegem.
Gondolkodj. Ha ez luxustermék lenne, nem kapkodták volna el világszerte, és nem arra várnának az emberek világszerte, hogy újra raktáron legyen, és megvehessék.
Mert a luxustermék pont attól luxus, hogy nem tömegtermék.
Valóban sokkal jobb a Vive, de akkor miért vetted meg a Google Gear-t és PSVR-t? Azt az élményt se a Playstation, se egy androidos telefon nem tudja visszaadni, ami az új Half Life minimális élvezetéhez kell.
Hiába van tehát PSVR és Google Gear szemüvegem.
Gondolkodj. Ha ez luxustermék lenne, nem kapkodták volna el világszerte, és nem arra várnának az emberek világszerte, hogy újra raktáron legyen, és megvehessék.
Mert a luxustermék pont attól luxus, hogy nem tömegtermék.
Miért vettél faptopot, ha utána úgyis veszel gamer PC-t?
Meg sem merem kérdezni, hogy a leváltott kütyüket eladod e használtan?
Recskaboy Coub Admin
Jan 19, 2020 23:32:02
Megnyitod közös jóbarátunkat, a google-t és beírod hogy site:forum.sodika.org xyz. Ilyenkor kizárólag a forum.sodika.org-ról mutat az xyz kifejezés(ek)re találatokat.
Ez nem mindig működik jól, például a több oldalon át zajló forráskód-kielemzős mókát akárhogy kerestem, sehogy se sikerült a Google segítségével megtalálnom, viszont ma, hogy eszembe jutott a 2018-ban írt kommentszámláló-webscraper projekt (ami az egész fórum összes kommentjét menti egy CSV fájlba) sima ctrl+f segítségével meglett, hogy ez 2013. május 20-án volt:
forum.sodika.org/index.php?pageNo=1691
(Találtam még ezen kívül más érdekességeket is a 2013-as szezonból, majd Jövő héten írok ezekből pár új Sodipedia-szócikket)
Jan 19, 2020 23:32:02
Newton-Leibniz
(
x1)
Jan 19, 2020 23:33:38
x1)
Endre a kurva anyad holnap XCom2
Fakenguru
(
x5)
Jan 19, 2020 23:39:14
x5)
Sodi elmondja, hogy torpspa már nem tartozik neki:
youtu.be/baD7v47iY_k
Bónusz, ezt minden egyéb platformon is elküldte a szottyad csuzliszaju terror-robogonak, szóval van elég bizonyíték arra hogy az nem kölcsön volt hanem ajándék.
Hát azért hetyetye.
youtu.be/baD7v47iY_k
Bónusz, ezt minden egyéb platformon is elküldte a szottyad csuzliszaju terror-robogonak, szóval van elég bizonyíték arra hogy az nem kölcsön volt hanem ajándék.
Zsénó
(
x22)
Jan 19, 2020 23:44:04
x22)
A végére csak befutott valami érdekes. Mi van márk kezével? A hívás az elején komoly volt, aztán amikor Márk kapcsolt, hogy a hívó nem tud valami titkot, ami sodi igen, elviccelik az egészet, miközben márk azt emlegeti, hogy valamiről a kezével kapcsolatban nem szabad beszélni.
twitch.tv/videos/538690803?t=0h46m2s
Márk betelefonált.
Márk (röhög)
Márk (röhög)
Kis ugrás, hívás vége.
twitch.tv/videos/538690803?t=0h46m2s
Márk betelefonált.
Márk (röhög)
Márk (röhög)
Kis ugrás, hívás vége.
Gondolom a Márk kezén lévő jegygyűrűről lehet szó, amit Sodi adott Márknak Linzben, ahol az eljegyzésük volt.
Magyarósi Csaba
(
x3)
Jan 19, 2020 23:45:12
x3)
kacseszka valoszinuleg azert titkolozik a kezerol, mert valamelyik vlogban szerepel a keze amit o nem szeretne ha felismernenk.
a linzi buliban a pincernek a keze teletetovalt mint marke.
nem feltetlenul nem mar a pincer linzbe.
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
sodika
Jan 19, 2020 23:54:12
Akkor még úgy volt, hogy rákos.
Hogy tüdőrákja van.
Ha mégsem, akkor persze hogy a helyzet is más.
Hogy tüdőrákja van.
Jan 19, 2020 23:54:12
Dr. Kátrány
Jan 19, 2020 23:56:32
kacseszka valoszinuleg azert titkolozik a kezerol, mert valamelyik vlogban szerepel a keze amit o nem szeretne ha felismernenk.
igaz ez Sodi?
Jan 19, 2020 23:56:32
sodika
Jan 19, 2020 23:57:54
Arra utaltam, hogy Márk másnap reggel lerakott egy 50 eurót az én pénzem mellé a nőnek, és ezen utána összevitatkoztunk, mert mondtam, hogy szerintem nem szabadhatna ezt csinálnia, mert pár nap múlva már nagyon hiányozni fog neki az a pénz (aztán igazam is lett).
Jan 19, 2020 23:57:54
sodika
Jan 19, 2020 23:59:11
Ha Márk pincér lenne egy jó helyen, arra szerintem büszke lenne. Az jobb mint a hegesztő.
Jan 19, 2020 23:59:11
Dr. Kátrány
Jan 20, 2020 00:01:50
Jan 20, 2020 00:01:50
sodika
Jan 20, 2020 00:03:27
Lerakta az 50-est, mert a nő szomorúan mondogatta, hogy a 200 eurósra sikerült pezsgő után nem tudja, hogy ki fog-e jönni hó végén a kisfiával.
Ez meg kirakta neki szolidaritásból az asztalra azt a pénzt, ami pár nap múlva már neki hiányzott.
Erre mondtam neki, hogy ha most januártól én is megpróbálok ésszerűen gazdálkodni, akkor próbálja meg ő is ezt, mert ez most nem volt gazdaságilag ésszerű lépés, sőt.
Mindegy.
Ez meg kirakta neki szolidaritásból az asztalra azt a pénzt, ami pár nap múlva már neki hiányzott.
Erre mondtam neki, hogy ha most januártól én is megpróbálok ésszerűen gazdálkodni, akkor próbálja meg ő is ezt, mert ez most nem volt gazdaságilag ésszerű lépés, sőt.
Mindegy.
Jan 20, 2020 00:03:27
-------------------------
Jan 20, 2020 00:03:43
Ez nem mindig működik jól, például a több oldalon át zajló forráskód-kielemzős mókát akárhogy kerestem, sehogy se sikerült a Google segítségével megtalálnom, viszont ma, hogy eszembe jutott a 2018-ban írt kommentszámláló-webscraper projekt (ami az egész fórum összes kommentjét menti egy .. sima ctrl+f segítségével meglett, hogy ez 2013. május 20-án volt
Tudod mit csinálj inkább zserbó? A kurva jó adathalász cuccot fejleszd tovább!!
A kimenet ne egy statikus kép legyen hanem nagyítható html, ha én 2napot ,1 hetet fél hónapot akarok egy oszlopba. A gyűjtésnél logolja az oldalt és egy kattal a fórumra lehessen jönni, ha érdekel mi volt a nagy felpörgés aznap, azonnal olvashassuk.
Aztán legyűjthetné a neveket is, néha az is utal rá, mi volt aznap, mi még emléxünk miért volt whatandizás és mikor, stb.
A lényeg minnél gyorsabb és szórakoztatóbb legyen, ne bonyolitsd túl, és lehetőleg ne a raspbeyről hosztold hazulról. Evvel szerintem tiiszteletet vivnál ki a téged retardozóknál is, és ez már tényleg az, amit sodika sosem tudna összetenni, jó tréning egy igazi projekthez is.
Jan 20, 2020 00:03:43
Dr. Kátrány
Jan 20, 2020 00:13:09
Jan 20, 2020 00:13:09
Törpspa
Jan 20, 2020 00:18:22
Lerakta az 50-est, mert a nő szomorúan mondogatta, hogy a 200 eurósra sikerült pezsgő után nem tudja, hogy ki fog-e jönni hó végén a kisfiával.
Mindegy.
Mindegy.
Itt bezzeg még azt írtad, hogy kár volt károgni, mert nem is volt drága a két pezsgőke :
"Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 46167x23) Jan 12, 2020 02:47:20Válasz vote up vote down (36)
Csak 180 euró volt a két pezsgő.
Kár volt kárognotok."
Gyakorlatban meg mindjárt éhezik a fél banda, mert akkora büdös prolik vagytok, hogy egyikőtök sem volt tisztában azzal, hogy mennyibe kerül egy üveg Moet, főleg szórakozóhelyen.
Jan 20, 2020 00:18:22
Tycoon
(
x2)
Jan 20, 2020 00:18:47
x2)
forum.sodika.org/sodi-images/00a3aaf98338d77c4226710d826bc1e8.png
ezt lehetne folytatni..
ezt lehetne folytatni..
Bakker 2010-ben...mint egy normális enber...
-
Jan 20, 2020 00:23:42
Akkor még úgy volt, hogy rákos.
Hogy tüdőrákja van.
Hogy tüdőrákja van.
Te most bedobtad a dőrpét és a Márk állítólagos barátnőjének (ez egy külön sztori lenne) 50 euróját azért, hogy Márk komád kezéről terelj?
Na mesélj, mi van ezzel a kézzel? Mi nyomozzuk ki?
Jan 20, 2020 00:23:42
Dr. Kátrány
Jan 20, 2020 00:27:33
Mindegy.
Mindegy.
akkor miért küldtél a béna kezű Márknak 100 eurót? hm?
Jan 20, 2020 00:27:33
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 20, 2020 00:41:07
x37)
Endre, kapjál már a fejedhez, bazmeg. Mi a feleségemmel ketten együtt nem keresünk 830 fütyit nettóban havonta, és saját lakásunk van, nem egy szobában lakunk főbérlővel. Igaz, nincs takarítórobotunk, hanem megfogjuk a kurva porszívót bazmeg a két kicsi kezünkkel, a kurva anyádat, és kiporszívózunk bazmeg. Ablakot nem robottal mosunk bazmeg, hanem ronggyal meg viledával. Te mégis mi a jó kurva anyádat képzelsz magadról, amikor kütyühalom tetején ülve sajnáltatod magad, hogy neked mennyire szar, és hogy mindenki értse meg, hogy neked nincs pénzed? Egy utolsó szar szemét szaralak vagy konkrétan.
Tycoon
(
x2)
Jan 20, 2020 00:52:03
x2)
Endre, kapjál már a fejedhez, bazmeg. Mi a feleségemmel ketten együtt nem keresünk 830 fütyit nettóban havonta, és saját lakásunk van, nem egy szobában lakunk főbérlővel. Igaz, nincs takarítórobotunk, hanem megfogjuk a kurva porszívót bazmeg a két kicsi kezünkkel, a kurva anyádat, és kiporszívózunk bazmeg. Ablakot nem robottal mosunk bazmeg, hanem ronggyal meg viledával. Te mégis mi a jó kurva anyádat képzelsz magadról, amikor kütyühalom tetején ülve sajnáltatod magad, hogy neked mennyire szar, és hogy mindenki értse meg, hogy neked nincs pénzed? Egy utolsó szar szemét szaralak vagy konkrétan.
A szívemből szólottál
balek
(
x10)
Jan 20, 2020 04:26:05
x10)
A szívemből szólottál
A sodi konkrétan trágyából van. Piszony, trágyaember sodi a sodi, aki a gyakorlatilag nem, de kvázi hajléktalan; gyakorlatilag nem, de kvázi tüdőrákos barátjától követeli vissza a gyakorlatilag nem, de kvázi többször elengedett kölcsönt. Kevés ilyen szar ember van, főleg aki egy hónapban sokszorosát keresi az összegne. Még csak nem is hallottam soha ilyen minőségtelen szar emberről - na persze a karvalytőkés zsidó bankárokat kivéve. Sodiból is előtört az ószövetségi düh, ahogy meghallotta szegény jobb sorsra érdemes fiatal törpapa fizetésének csilingelését.
-
Jan 20, 2020 06:30:44
ez mar 100% demagogia te recskas hulladek Jan 20, 2020 06:30:44
kripli figyelő
(
x12)
Jan 20, 2020 07:06:10
x12)
Tehát kifizettették veled a cigusok az aktuális beállós csajukat az italukat aztán még márk is levett egy százassal és még nem is recskázhattál a sarokban amíg ők végig mentek a csajon.Nem faty balek sneci.
Prolesz
Jan 20, 2020 07:17:05
Ha igazán jampec akartál volna lenni, akkor mikor_még_csak_te tudtad a harmadolást, kértél volna egy harmadikat is, és gonoszkás mosollyal szád szegletében kortyolgattáĺ volna. De nem. Te sajnálsz 30 eurót egy kis örömért.
Plusz1, te szilaj paripa, a márk 50esére rádobhattál volna te is, mondván, hetyetye, csak ugratás volt. De nem.
Ócska eurocent-baszó vagy, Úszó!
Plusz1, te szilaj paripa, a márk 50esére rádobhattál volna te is, mondván, hetyetye, csak ugratás volt. De nem.
Ócska eurocent-baszó vagy, Úszó!
Jan 20, 2020 07:17:05
Koszos pénz
Jan 20, 2020 07:20:38
kiderült, hogy 4 éves gyerektől vették el a switch-et.
zolinak hány éves a gyereke?
zolinak hány éves a gyereke?
Jan 20, 2020 07:20:38
Koszos pénz
Jan 20, 2020 07:23:36
Viszonnt ez az első játék, ahol nem akad el a menüben a púpos: csak az a gombot kell nyomogatni és indul a játék.
Jan 20, 2020 07:23:36
Prolesz
Jan 20, 2020 07:41:49
Viszonnt ez az első játék, ahol nem akad el a menüben a púpos: csak az a gombot kell nyomogatni és indul a játék.
shiker.xls frissítve
Jan 20, 2020 07:41:49
raszberszky
Jan 20, 2020 07:58:44
azért tegyük hozzá, hogy sokszor amikor valamelyik képességet kellett használni nem sikerült eltalálnia
Jan 20, 2020 07:58:44
Škoda Superb
Jan 20, 2020 08:14:25
Mindent amit elbasztam, szükségszerűen és törvényszerűen basztam el. Semmi se lehetett volna másképp.
Gyönyörű mondat.
Jan 20, 2020 08:14:25
tigris
Jan 20, 2020 08:20:54
Mindegy.
Mindegy.
eddig nem úgy volt, hogy a barátnője? össze-vissza hazudsz , te szardarab
Jan 20, 2020 08:20:54
-
Jan 20, 2020 08:38:17
Mindegy.
Mindegy.
Jan 20, 2020 08:38:17
símanó
(
x3)
Jan 20, 2020 08:49:28
x3)
igen, 2 üveg édes BB-vel szerezték meg a rafkós cigányok, ezzel sodi felé letudva a 9100EUR tartozást
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 20, 2020 08:51:04
x38)
Kirakott egy ötvenest, majd lehúzott egy százasra. Bizony.
Szóval te fizetted az egészet.
Bizony.
Mert egy balek vagy, és úgy basznak át, ahogy csak akarnak.
Rend van, na!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Bizony.
Rend van, na!
símanó
(
x3)
Jan 20, 2020 08:51:59
x3)
most egy négy éves kisgyerek helyett ugráltatja a sodi a csontalakú jutalomsütit evő kutyát a dedós játékban
a sodi. a tetrist flippernek hívó, twitchet beállítani nem tudó, streamer-gamer király. a sodi
a sodi. a tetrist flippernek hívó, twitchet beállítani nem tudó, streamer-gamer király. a sodi
-
Jan 20, 2020 08:54:10
mekkora féreg vagy már endre. te luxusban dőzsölsz, naponta veszel tízezres hülye játékokat aminek a felével nem is játszol és van pofád a megélhetési válságba sodorni egy nőt a gyerekével.
márk km-ekkel feletted áll az erkölcsi ranglétán (IS).
márk km-ekkel feletted áll az erkölcsi ranglétán (IS).
Jan 20, 2020 08:54:10
-
Jan 20, 2020 09:05:51
Sodi, igaz hogy elfenekel és leszop a főbérlőd latexben szopóálarcban?
És ezért kaptad meg a szobát jutányos áron?
És ezért kaptad meg a szobát jutányos áron?
Jan 20, 2020 09:05:51
Winkowitch
Jan 20, 2020 09:13:58
He, milyen emberekkel bulizol te, ha a csaj annak tudatában megy el pénzt elbaszni, hogy lehet nem lesz kaja a kölöknek? Ilyet borsodi falvakban csinálnak a cigányok. Ja várjunk csak...
Jan 20, 2020 09:13:58
sodika
Jan 20, 2020 09:18:23
Nem értitek. Amikor mondták, hogy mennyi a pezsgő, és mennünk kell fizetni, simán mosolyogva bólintottam, és arra gondoltam, hogy ez igen, ezek aztán vagányok
Csak másfél órával később, amikor hazafele mentünk esett le nekem, hogy ezt ők nem így tervezték, és hogy a pincér által konkrétan becsapottnak érzik magukat.
Csak másfél órával később, amikor hazafele mentünk esett le nekem, hogy ezt ők nem így tervezték, és hogy a pincér által konkrétan becsapottnak érzik magukat.
Jan 20, 2020 09:18:23
Newton-Leibniz
(
x1)
Jan 20, 2020 09:21:51
x1)
Nem értitek. Amikor mondták, hogy mennyi a pezsgő, és mennünk kell fizetni, simán mosolyogva bólintottam, és arra gondoltam, hogy ez igen, ezek aztán vagányok
sodika
Jan 20, 2020 09:22:00
Kirakott egy ötvenest, majd lehúzott egy százasra. Bizony.
Bizony.
Rend van, na!
Bizony.
Rend van, na!
Nem húzott le, viszont igen: beszóltam neki, hogy ez mi a franc volt. Miért rak le pénzt a nőnek, amikor neki is nagy szüksége van a pénzre.
Jan 20, 2020 09:22:00
Szteppen
(
x3)
Jan 20, 2020 09:24:05
x3)
Megtévesztő taktika a kolduláshoz.
sodika
Jan 20, 2020 09:26:57
A történetben szerintem az a vicces, hogy nekem csak 2 órával később esett le, hogy meg kellett volna lepődnöm a számlán.
Ott a helyszínen csak annyit fogtam fel, hogy ez igen, ezek tök lazák, hogy így szokták nyomni, és milyen jó, hogy ezúttal én is részese lehetek ennek a vagány dolognak. :)
Ott a helyszínen csak annyit fogtam fel, hogy ez igen, ezek tök lazák, hogy így szokták nyomni, és milyen jó, hogy ezúttal én is részese lehetek ennek a vagány dolognak. :)
Jan 20, 2020 09:26:57
sodika
Jan 20, 2020 09:29:17
Még be sem értem a melóhelyre.
Nyugi má :)
Jan 20, 2020 09:29:17
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 20, 2020 09:29:21
x37)
A történetben szerintem az a vicces, hogy nekem csak 2 órával később esett le, hogy meg kellett volna lepődnöm a számlán.
Az autizmus kvintesszenciája, ismét.
Szteppen
(
x3)
Jan 20, 2020 09:29:37
x3)
ezúttal én is részese lehetek ennek a vagány dolognak. :)
broni
Jan 20, 2020 09:32:06
www.youtube.com/watch?v=unlNaMViEMo&feature=youtu.be
ez a zene bronikám!
ez a zene bronikám!
tényleg fasza!!!!!!!!!!!!!!!!
Jan 20, 2020 09:32:06
-
Jan 20, 2020 09:37:08
Megcsapkodja a főbérlő kopasz amikor Sodi latex
kutyajelmezben négykézláb áll, a kopasz előbb seggbekúrja aztán egyből beteszi a szájába a szaros bránert hogy ne csaholjon tovább.
Sodi még boldog mert van pénze pezsgőre.
Jan 20, 2020 09:37:08
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 20, 2020 09:37:40
x37)
Ti komolyan elhittétek, hogy el fogja tőle venni? Már amikor elkezdett hetyetyézni, hogy hát majd csökkenti a szigort meg majd szabályokat fektet le bla bla bla, akkor lehetett tudni, hogy a mindig nagyon pontosan fogalmazó Sodika soha nem fogja elvenni a modot a szerelmétől. Ha már csak 2 nézője lenne, akkor is ott moderálna Márk, mivel satuba fogta Sodika faszát valamivel.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 20, 2020 09:46:30
x37)
A mindig nyelvtanilag pontosan fogalmazó Sodika az általános feloldás helyett is csak azt ígérte meg, hogy egyesével mindenki jelentkezhet nála, megalázkodhat, aztán majd ő dönt az unbannokról. Aha. Akkor inkább kibírom, hogy ne írjak a chatre.
sodika
Jan 20, 2020 09:50:10
A mindig nyelvtanilag pontosan fogalmazó Sodika az általános feloldás helyett is csak azt ígérte meg, hogy egyesével mindenki jelentkezhet nála, megalázkodhat, aztán majd ő dönt az unbannokról. Aha. Akkor inkább kibírom, hogy ne írjak a chatre.
Jan 20, 2020 09:50:10
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 20, 2020 09:56:01
x37)
Igen? És mégis hogyan jelentkezzenek azok, akik ki vannak tiltva? :D Engem pl a nevem miatt tiltott ki a kisszerelmed. Úgyhogy tőlem a faszomat bekaphatjátok mindketten, én többet nem fogok neked semmiben segíteni.
-
Jan 20, 2020 10:01:28
Recskas mi faszt erdekel a gyava szar moderalasod?
Jan 20, 2020 10:01:28
Szteppen
(
x3)
Jan 20, 2020 10:03:43
x3)
Ti komolyan elhittétek, hogy el fogja tőle venni?
Nem,de tuti itt leselkedik Márkcica és bassza az ideg :D
Plusz,ha újra és újra előhozzuk ezt élőben akkor elszabadul a ban vonat. Volt néző, nincs néző.
kripli figyelő
(
x12)
Jan 20, 2020 10:04:27
x12)
Kikéred a legdrágább italt hogy vagánykodj utána meg nem akarod kifizetni meg kevered a szart.Aljas egy geci vagy te púp.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 20, 2020 10:12:30
x38)
Kezdőszett fehércigányoknak:
Olcsó, gagyi ing - pipa
VIP részleg a szutyok diszkóban - pipa
Túlárazott pezsgő vödörszám - pipa
Fizetéskor fillérbaszás - pipa
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Olcsó, gagyi ing - pipa
kripli figyelő
(
x12)
Jan 20, 2020 10:18:14
x12)
Először azt hittem megint levenni hívták a balekot Linzbe,de a matyarászkodása után szerintem még nagyon olcsón megúszta,az ogre egy ilyen pofátlan húzása után minimum ötszázat elkért volna snectől.
Fuvolázó Kobold
Jan 20, 2020 10:28:13
Közben kirakott egy vlogot is, nyugodtan mehet rá a dislike, ismét egy aranyérmes hulladéknak tűnik az egész.
Jan 20, 2020 10:28:13
Dr. Kátrány
Jan 20, 2020 10:34:41
Kezdőszett fehércigányoknak:
Olcsó, gagyi ing - pipa
Olcsó, gagyi ing - pipa
Jan 20, 2020 10:34:41
Brian
(
x2)
Jan 20, 2020 10:37:36
x2)
Koszos pénz
Jan 20, 2020 10:38:46
Akkor hervadt le a mosoly a púpos arcáról, amikor kiderült, hogy vele akarták kifizettetni a 2 pezsgőt xD
Jan 20, 2020 10:38:46
Univerzum
Jan 20, 2020 10:40:56
Nem. Itt Megint a fizetesevel henceg, hogy o ezt siman megengedheti maganak es kicsufolja azokat akik nem.
Jan 20, 2020 10:40:56
Koszos pénz
Jan 20, 2020 10:45:13
Dehát nem engedheti meg magának. Ott tart, hogy egy hajszál választja el a hajléktalanságtól. Nulla megtakarítás, hitelek (amennyit más egy lakásra vesz fel, ő annyit vett fel mindenféle értéktelen kacatra), kérdéses munkahely (esélyes, hogy bármikor kirúghatják), instabil lakhatás (az ogre bármikor kirúghatja, a múltkor már attól félt, hogy le lesz cserélve a zár, mikor hazaér).
Jan 20, 2020 10:45:13
Bejlin
(
x8)
Jan 20, 2020 10:46:45
x8)
Lehetne olyat csinálni hogy Márknak egyéni moderátori jogot adni a fórumon ami annyiban lenne más hogyha törölni akarna valamit abban az esetben az a komment törlődés helyett 10 upvoteot kapna. :D
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Néző
Jan 20, 2020 10:59:54
A lovagiasság leginkább áldozatkészségben mutatkozik meg. Nem abban, hogy valaki gazdag. Te...
Jan 20, 2020 10:59:54
cseh prosti
Jan 20, 2020 11:00:07
Senki. Mostantól mindenkit pofán röhögök, aki szerint jól állok.
Ennyi.
Ennyi.
Vettem észre, hogy nem állsz jól, még félárbocon sem volt a lőcsöd, faszikám! Már zavartalak volna el, amikor a suttogta fülembe Marek, a stricim, hogy dupla belépőt fizettél, ezért megengedtem, hogy kinyald az alvadt kamionosgecit a picsámból, trottel!
Jan 20, 2020 11:00:07
raszberszky
Jan 20, 2020 11:04:17
Márk kezével mi van hahó? Ha már így elszolták magukat.
Jan 20, 2020 11:04:17
Karandas
Jan 20, 2020 11:04:56
Jan 20, 2020 11:04:56
Elsőéves
Jan 20, 2020 11:06:15
Eleve nem értem, hogy mi a faszomnak kortyolgat 100 eurós pezsgőt az, akinek gondot jelent 30.000 forintot kifizetni.
Recskás, erre a nagy kérdésre még nem talált választ az autista agyad?
Te azoknak a lazaságán vagy beájulva, akik nem bírnak kigazdálkodni 100 eurót? Az ilyenek miért mennek retróbuliba szórakozni? Miért gondolják, hogy nekik jár a VIP részleg? Miért gondolják, hogy nekik szabad 100 eurós pezsgőt inniuk?
Miért gondolod, hogy ezt neked kell finanszírozni azok után, hogy több ezer eurot lerántottak rólad? :D
Te azoknak a lazaságán vagy beájulva, akik nem bírnak kigazdálkodni 100 eurót? Az ilyenek miért mennek retróbuliba szórakozni? Miért gondolják, hogy nekik jár a VIP részleg? Miért gondolják, hogy nekik szabad 100 eurós pezsgőt inniuk?
Miért gondolod, hogy ezt neked kell finanszírozni azok után, hogy több ezer eurot lerántottak rólad? :D
Jan 20, 2020 11:06:15
Univerzum
Jan 20, 2020 11:06:43
Dehát nem engedheti meg magának. Ott tart, hogy egy hajszál választja el a hajléktalanságtól. Nulla megtakarítás, hitelek ...
Ertsd mar meg ez egy fogyatekos, aki ignoralja a valosagot. Neki csak a 800 futyi szamit, ertektelen korcs eleteben ez az egyetlen dolig amuvel hencegni tud, a henceges tartja eletben.
Nincsenek celjai, elvei, erkolcse, szegyenerzete
Jan 20, 2020 11:06:43
Univerzum
Jan 20, 2020 11:20:59
*behűtötte Sodinak a 200Ft-os koccintóst*
Jan 20, 2020 11:20:59
Andi
(
x13)
Jan 20, 2020 11:22:41
x13)
A fészbukján van egy kép, amelyiken retró mackófölsőben kávézik. Ott a kisujja elég természetellenesen áll, mintha beszorult volna a pohár alá.
sodika
Jan 20, 2020 11:25:28
Eleve nem értem, hogy mi a faszomnak kortyolgat 100 eurós pezsgőt az, akinek gondot jelent 30.000 forintot kifizetni.
Mit nem értesz azon, hogy ezt ők nem így tervezték, csak meglepődtek rajta, mint én tavaly az 50 ezer forintos halon?
Jan 20, 2020 11:25:28
sodika
Jan 20, 2020 11:28:42
Kikéred a legdrágább italt hogy vagánykodj utána meg nem akarod kifizetni meg kevered a szart.Aljas egy geci vagy te púp.
Jan 20, 2020 11:28:42
símanó
(
x3)
Jan 20, 2020 11:28:53
x3)
anyád nyugdíja
kripli figyelő
(
x12)
Jan 20, 2020 11:29:24
x12)
Jan 20, 2020 11:29:24
A fizetésed inkasszó után. Jan 20, 2020 11:29:24
Rémusz bácsi
Jan 20, 2020 11:29:40
ElsőévesEleve nem értem, hogy mi a faszomnak kortyolgat 100 eurós pezsgőt az, akinek gondot jelent 30.000 forintot kifizetni.
T
T
Márk mérges, amiért a trollok rá fognak állni? megkapargatják a zűrös dolgait?
Jan 20, 2020 11:29:40
M.Ország rémálma
Jan 20, 2020 11:31:08
Hogy a faszomba nem lehet tudni azt egy étteremben, hogy, amit megrendeltem, az mennyibe fog kb. kerülni?? Pláne, ha számít a zseton.
Nálad mondjuk úgy képzelem, hogy beültél, aztán le is szartad, mert előadhattad a nyugati pénzes értelmiségi szerepét, ezzel imponálva a szerelmednek meg a személyzetnek.
Ha pedig meglepett az ára, akkor miért menőztél vele a flokkban, meg azzal is, hogy mennyi borravalót hagytál? Önmagad hazugsága vagy, te incel rém!
Jan 20, 2020 11:31:08
Andi
(
x13)
Jan 20, 2020 11:32:12
x13)
Teletankolod a bömöst.
Szteppen
(
x3)
Jan 20, 2020 11:48:43
x3)
Mikor jársz Debrecenben? Az árral sodródva meghívhatnád Molnár Krisztiánt egy közös bebaszósra és zabálásra. Kaja miatt meglenne a 70k
Frei Tamás
(
x1)
Jan 20, 2020 11:48:52
x1)
És ez ki a faszomat érdekel, te nyomorék púpos fasz? Pont leszarjuk, hogy az Avalonban, vagy Linzben lehúztak. Balek vagy, ez nem újdonság.
Megint nem dolgozol? Vagy esetleg ez a Seggpresztó AG egy hatalmas kamu?
Hajlok arra, hogy már régen nem melózol ott, vagy ha igen, akkor nem teljes állásban, esetleg bedolgozó contractorként, vagy valahogy okosan megoldva és csak előttünk sunnyogsz.
Mert ugye az nagyon nem oké, hogy sem a HR vezető, sem Herr Biersacknak fogalma sincs ki vagy. Igen, beszéltünk. ;)
Elő a frabával púpszter!
Riporter
(
x4)
Jan 20, 2020 11:49:12
x4)
Teljesen hülye vagy?
Szteppen
(
x3)
Jan 20, 2020 11:50:33
x3)
Karácsonykor ráültek egymás kezére
www.youtube.com/watch?v=gL5cnw83wTY
Sodilegnagyobbrajongoja
Jan 20, 2020 11:51:09
Teljesen hülye vagy?
Teljesen hülye vagy?
Sodinak kuncsorogni, hogy oldjon fel valamilyen tiltást, hát az aztán tényleg mindennek az alja.
Jan 20, 2020 11:51:09
146 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Az újszászi putri címét megtudnátok mondani?
Ilyen és hasonló kérdések szinte minden 10. oldalon felmerülnek újra és újra. Nem gond ha megkérdezed, mert valaki biztos válaszol, de önállóan is lehet kutatni egy kicsit a 100x megválaszolt kérdések után.