Sajnos el tudom képzelni, hogy gy létezik ilyen.
2 napig csicskultam
Miért nem a fogászatot próbáltad ki, Csekonics? Ja, azzal nem lehet flexelni a prolik előtt.
Nem akar kilógni a sorból, a miskolci haverjai is erősen foghíjasok.
Azokban a körökben ez vmi rendfokozat lehet. Akinek meg kivehető protkója van az tábornok
2 napig csicskultam
Úgy lehet, hogy nem tudod, hogy az ár 10 dékánként van megadva, nem adagonként, neked meg fogalmad sincs, mekkora hal ez.
Nos, sokszorosa lett a mérete annak, amire gondoltam.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
El kellene olvasni, mi van leírva az étlapon. Azt hitted, hogy 1.5 kg hal kerül 3 ezer forintba miskolc egyik legdrágább éttermében?
Te akarod itt azt észt osztani, aki dobozból vedeli a sört, fánkot visz a születésnapját ünnepelni?
Én ennél jobb helyeken kajálok hetente többször is, mégis tudom a végét. Hogy lehet ez?
2 napig csicskultam
devizas
dorpe
zolika
mark
...
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
Jólfan, nem tanítják az etyetemen ezt sem, de most már tudja a Sodika, megtanulta, mint minden mást :D
Tájékozódni kéne, te műveletlen álértelmiségi.
10 dékánként?
10 demokratikus koalícióként?
Endre te a 38 éved alatt tévedtél vagy hibáztál valamiben?
való igaz, ez általános iskola 5. osztályos tananyag.
Ezzel szemben alig pár hete írtad legutoljára, hogy téged anyádék átvertek ezzel az infós vonallal, mert hogy azt hitted, hogy ebből majd korlátlanul lehet skálázni, medencés iroda, X6, tüdőcske. A dörpe átvert a rákkal, a devizás Hajdú átvert az életveszéllyel, mivel amúgy 4 ingatlana van, a miskolci dzsipszik pedig átvertek a Twitch-óllal meg 9000 eurónyi kölcsönkével. Shreket már nem is mondom, mert ő kéthetente menetrend szerint beszopat valamivel. RGL átvert téged legalább 1 repülőjeggyel, de talán kétszer is volt ilyen.
Tehát ki NEM vert át téged?
üdv körünkben, Galla úr!
hát azért hetyetye
a sörösüveg kupakját a sarki kifőzdében sem lehet a sarokba dobni, mert szétbasszák a fejeden a fakanalat!
hát azért hetyetye
Márk kezéről beszélj. Mindig is selejtes volt, és szégyelli magát miatta? Vagy csak eltörte nemrég, és fél hogy kiröhögnénk őt a törés, téged pedig azért, mert újabb 6 hétig nem fog haladni a twitch studió?
Mivel Márk tiszta paranoiás, könnyen lehet, hogy csak ennyi van a sztoriban, de játsszunk el a gondolattal, hogy olyasmiról van szó, amit egy normális ember is titkolna: Talán nem steril tűvel szúrt, és ezért van valamilyen problémája a kezével?
Na igen erről eszembe jut néhány haver aki ausztriában németben meg itt ott él és dolgozik de azért itthon migránsozik a pofája.
Sodi te ugyanolyan senkiházi migráns vagy ott mint akármelyik szír, afgàn vagy afrikai menekült.
Szar kis megélhetési migráns vagy Sodi.
mi a fogyatékos kurva anyátokra gondoltatok? hogy 10 euró a Moet pezsgő? most mi tehetünk róla, hogy ekkora tudatlan prolik vagytok? fasznak nem néztétek meg az itallapot. nem tudtok olvasni? az meg mi már, hogy a gyerek szájától veszi el a falatot, de ő a VIP részlegbe megy? undorító szar szemét szar alakok vagytok.
elmész te a kurva anyádba, már csak innen tájékozódom a viselt dolgaidról és nem növelem a nézettségedet egyik csatornádon sem!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Ez kellene legyen a követendő tanszéki stratégia. Csak néhány troll nézze a streamet, és ők nyomják folyamatosan a hotyvoltokat. Nem kell regény, csak rövid, informatív kommentek a stream közben. És állandó klipkészítés, hogy legyen dokumentálva.
Ha a flokkot kudarcba tudtuk fullasztani azzal, hogy nem néztük, akkor a streamet is ki tudjuk végezni.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
megszabadultál már a lakotársaktól,????? vigyél fel egy
alkesz cigány szexnagyit, szerintem akó iselköltöznek...nem kell megkurni))))))))))
Asodi Paw Patrol-t fog nyomni, mert asodi azt hiszi, hogy ez vicces és aranyos hogy egy gyerekjátékkal játszik.
Mert ilyen sodi a sodi. Fogyatékos sodi.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
xcom 2 is picsakönnyű, még insane ironman módban is.
xcom 1 longwar vagy xenonauts, a minimum, ha kihívás kellene. de sodinak a NFS menüje is hatalmas, szinte megugorhatatlan akadály. jobb lenne neki egy vonatozós vagy kamionos játék, ami alatt tud békésen böfögve-fingva 2006-ról és a kütyüiről beszélni, miközben az orrát túrja és integet a hegyeknek.
Tehát nem a barátnője volt.
Egyébként pedig - a másik kommentedben említetted, hogy a csaj nyavajgott, hogy mennyire megborult a családi költségvetés - 55 euró jutott a csajra, ha minden igaz, ami kevesebb mint 20 ezer forint. Ki az, akit ennyi váratlan kiadás hó közepén a földhöz vág? Mármint világos, hogy sajnos vannak ilyen családok, de közülük azok, akiket őszintén sajnálni lehet, egyike sem iszogat jegesvödörben felszolgált pezsgőt egy lakossági diszkó VIP részlegében.
Azt akarom mondani, hogy sodikát, azaz az ATM-et kölcsönadta Márk a bulira, és a csaj meg a bajszos gyökér azt hitték, hogy sodika majd mindent fizet. De nem voltak elég rámenősek, ezért a gyagyás csak 90 eurót csengetett ki a 200 eurós számlából. Ezt akarták kijavítani a sírással, csak eléggé elkúrták, mert arra hajtottak, hogy sodika megsajnálja őke. A pszichopata balek viszont csak lenézte őket a panaszkodás miatt.
Ezért baszta le a csajnak az 50 eurót Márk, mert korábban azt ígérte neki, hogy sodika fizet mindent.
Véletlen ráment a Sodi vaktölténye és csontig marta
Ez ety fosh!
Tegnap is volt teszt stream. Szóval halad a projekt
Ez ety fosh!
Ez jó lenne. Van jobb dolgom is hogy rendszeresen nézzem a sodit, de azért jó lenne röhögni a bénázásain. Így csak alkalomadtán tudok ránézni, de ha nincs valami jó idegroham, vagy hetyetyézés, akkor le is zárom egyből a twitchet.
Sodi Összes kötelezettsége 57000EUR: 20,3 millió Ft (10.12. árfolyam)
A rokkantnyugdíjad.
Faszom
sodihoz ugy se lesz gusztusa.
Mert egy korlátolt hülye vagy.
Faszom
Hát ha a seggbekukihoz van gusztusa a kopasz pszichopata kinézetűnek akkor máshoz is.
Tulképp nem is tudom melyik az ijesztőbb...bár Sodi inkább csak egy szánalmas lúzer, a kopasz viszont nekem tényleg sorozatgyilkos típus.
arany kesztyű, hahó!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igen ez az egyik legismertebb német sorozatgyilkos életéről szól, ismerem a filmet.
Namost ez a karakter pont Sodi:
jelentéktelen, lecsúszott alkesz akinek gondjai vannak a társas kapcsolatokban, nincs valódi élete, csőd az egész arc.Mint Sodi.
A másik fajta pszichopata meg a kopasz erőszaktevő perverz.
még hasonlít is sodira.
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
Először is Honka nem volt buzi! Másrészt jobban öltözködik Púpnál, és igényesebb a lakása, mint a nájkszöll odú LOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Szerintem hat ujja van, és ő a putri sámánja.
az utolsó mondatod csak idő kérdése és úgy fogunk tapsikolni, mint ahogy gyagyás valamelyik nap. ennek a nyomorultnak semmi veszélyérzete nincs.
Hátötő az úty folt hoty ettyüty akalytunk flokkolni és stímejni a májkkal és ajja volt tőke hetyetye
Újabb ötlet???? :D :D Bazdmeg...:D Beszarok. Erre kíváncsi leszek und wie vie kostet es?
ez gecijó! 3000 euróra akarnak lehúzni megint?:)))
fincsi vége lesz ennek a sztorinak. egy hónapot sem adok, de azt fogod hajtogatni, hogy most minden jó, mert igaz ugyan, hogy 32 ezerrel tartozol, de olyan megállapodás született, amivel mindenki elégedett.
Tisztázzunk valamit. Te nem debilnek tűnsz hanem debil vagy.
Röhej ez az ember...belebegtették neki hogy kell 3000 euro:)
Fogadni merek hogy csak kicsalják ettől a lúzertől valahogy...majd jön megint valami geci kacsaszájú hajléktalan sajnáltatni magát vagy valami sittes a jó üzlettel...ez utóbbi esetén azon is el kell gondolkozni Sodi hogy a bűnbanda ha lebukik te is buksz velük.
Szerintem a te náciskodó zsidózó multaddal simán a csillagban landolsz, és ahogy nézem nem lesz választások: csicska ÉS köcsög leszel egyszerűen!
Csak pontosítani szeretnélek. Te nem röhögni szoktál ezeken a kéréseken, hanem félelmedben zavarodottan höhörészni.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Recsi. Nem arról van szó, hogy egyértelműbben kell kommunikálnod, hanem arról, hogy amikor ilyennel megtalálnak akkor azt mondod azonnal, hogy 'nincs több pénz sem neked sem másnak'
Felfogod, hogy jelenleg a hajléktalansággal játszol? :D Ha bármilyen okból fogva kidől valamelyik tartóoszlop a 'minden fasza' légvárad alól, annak egyenes következménye lesz az életed összeomlása.
Ha a bankok rádszállnak, bukod az Ogrelyukat, bukod a melót, menekülhetsz haza
Ha az Ogre valamiért kibasz, bukod a melót, munkanélkülire kerülsz, rádszállnak a bankok, menekülhetsz haza
Ha kibasznak a melóból, munkanélkülire mész, bukod a törlesztést, rádszállnak a bankok, bukod az Ogrelyukat, menekülhetsz haza
Nagyjából ezek a forgatókönyvek vannak előtted, ha továbbra is te játszod minden debil ismerősöd pénzügyi megmentőjét. Ez az egész egy hajszálon függ most is, és a helyedben nem vennék rá mérget, hogy az intervencionista tagozat nincs rajta azon, hogy valamelyik idő előtt megvalósuljon. :)
Lehet, hogy nem gondolod, de ezek a dolgok egy hét leforgása alatt megtörténhetnek veled. Szóval ha jót akarsz magadnak, szűnj meg cigányATM-nek lenni, kapard vissza a "kintelővségeidből" amire még van esélyed - elárulom, a legtöbbre nincs - és a többit írd le veszteségként. Most még minimális esélyed ugyan, de van rá, hogy megúszd. De lehet, hogy tévedek.
Fogsz te még engem rajongással szopni
Lenne egy 1000 eurós ötletem. Minden jó. Minden fasza lenne tőle még jobban!
Ez ety fosh!
Egész pontosan, hogy lett felvetve?
Endre inkább arról beszéljél, hogy ha elvileg azért vagy eladósodva, mert mindenki lehúzott, akkor mitől tartozol KÉTSZER ANNYIVAL, mint a kintlevőségeid összege? :D
Megint szmájlizol, te totálon vagy, amit meg tudok érteni, én is egy gecinek érezném magamat, ha nem segítenék a barátaimnak. :(
Riporter
(
x4)
Jan 20, 2020 11:53:39
x4)
Az 50 ezres hal és a jézusomozás kb. olyan abban a videóban mint amikor hajléktalanok valami jótékonysági akció keretében bejutnak egy étterembe.
Miért nem a fogászatot próbáltad ki, Csekonics? Ja, azzal nem lehet flexelni a prolik előtt.
2 napig csicskultam
Riporter
(
x4)
Jan 20, 2020 11:54:28
x4)
Sodinak kuncsorogni, hogy oldjon fel valamilyen tiltást, hát az aztán tényleg mindennek az alja.
Sajnos el tudom képzelni, hogy gy létezik ilyen.
Koszos pénz
Jan 20, 2020 11:54:58
Jan 20, 2020 11:54:58
Riporter
(
x4)
Jan 20, 2020 11:55:37
x4)
Mi ez a duplázás? Sodi, javítsd meg a fórumot!
2 napig csicskultam
Riporter
(
x4)
Jan 20, 2020 11:57:13
x4)
Azokban a körökben ez vmi rendfokozat lehet. Akinek meg kivehető protkója van az tábornok
sodika
Jan 20, 2020 11:59:05
Hogy a faszomba nem lehet tudni azt egy étteremben, hogy, amit megrendeltem, az mennyibe fog kb. kerülni?? Pláne, ha számít a zseton.
Nálad mondjuk úgy képzelem, hogy beültél, aztán le is szartad, mert előadhattad a nyugati pénzes értelmiségi szerepét, ezzel imponálva a szerelmednek meg a személyzetnek.
Ha pedig meglepett az ára, akkor miért menőztél vele a flokkban, meg azzal is, hogy mennyi borravalót hagytál? Önmagad hazugsága vagy, te incel rém!
Nálad mondjuk úgy képzelem, hogy beültél, aztán le is szartad, mert előadhattad a nyugati pénzes értelmiségi szerepét, ezzel imponálva a szerelmednek meg a személyzetnek.
Ha pedig meglepett az ára, akkor miért menőztél vele a flokkban, meg azzal is, hogy mennyi borravalót hagytál? Önmagad hazugsága vagy, te incel rém!
Úgy lehet, hogy nem tudod, hogy az ár 10 dékánként van megadva, nem adagonként, neked meg fogalmad sincs, mekkora hal ez.
Jan 20, 2020 11:59:05
sodika
Jan 20, 2020 11:59:47
Ez nem a sarki kifőzde, hogy tudd pontosan előre, mennyibe kerül egy adag.
Jan 20, 2020 11:59:47
sodika
Jan 20, 2020 12:02:40
Gondoltam, ha ilyen drága dekája, akkor ez nyilván valami pici hal.
Tévedtem.
Tévedtem.
Jan 20, 2020 12:02:40
Koszos pénz
Jan 20, 2020 12:03:20
El kellene olvasni, mi van leírva az étlapon. Azt hitted, hogy 1.5 kg hal kerül 3 ezer forintba miskolc egyik legdrágább éttermében?
Jan 20, 2020 12:03:20
Titkos Titkok Tudója
Jan 20, 2020 12:03:56
Márk kezét a négy éves Benjaminka harapta meg, amíg a púpos szörnnyel együtt elvették a karácsonyra kapott Nintendo Switch játékát, amiért egész évben könyörgött és gyűjtötte a piros pontokat az oviban.
Jan 20, 2020 12:03:56
Riporter
(
x4)
Jan 20, 2020 12:05:38
x4)
Te akarod itt azt észt osztani, aki dobozból vedeli a sört, fánkot visz a születésnapját ünnepelni?
Én ennél jobb helyeken kajálok hetente többször is, mégis tudom a végét. Hogy lehet ez?
Koszos pénz
Jan 20, 2020 12:06:01
Látható az étlapon: 1850 / 100g
avalonpark.hu/application/files/2915/7917/1710/Avalon-Ristorante-Etlap-allergenek.pdf
Így már érthető, hogy mennyire vidáman szálkázták a pincérek a halat, messziről látszott, hogy suttyók vagytok, akiket le fognak húzni. Jól tették egyébként.
avalonpark.hu/application/files/2915/7917/1710/Avalon-Ristorante-Etlap-allergenek.pdf
Így már érthető, hogy mennyire vidáman szálkázták a pincérek a halat, messziről látszott, hogy suttyók vagytok, akiket le fognak húzni. Jól tették egyébként.
Jan 20, 2020 12:06:01
Koszos pénz
Jan 20, 2020 12:07:04
Azt gondoltad, hogy kihoznak nektek 2db 100g-os halat?
Jan 20, 2020 12:07:04
tyodika
Jan 20, 2020 12:13:01
Látható az étlapon: 1850 / 100g
Nem tanították meg az etyetemen hogy a 100mg-ot is nézni kell. Figyeltem is erre ezután, de a Linzben 100ml-t írtak. Evidencia, hogy történelmi törvényszerűség volt, hogy becsapják a sodit az ár trükközésének vonatkozásában. Legközelebb figyelek erre is. avalonpark.hu/application/files/2915/7917/1710/Avalon-Ristorante-Etlap-allergenek.pdf
Jan 20, 2020 12:13:01
Andi
(
x13)
Jan 20, 2020 12:15:38
x13)
A tegnapi műsorra csak kacsesz tesó helyesírása miatt nem tudtam a megérdemelt tíz pontot adni. Először a trollokat írta következetesen troloknak, itt még elnéző akartam lenni, de aztán jött a mindent eldöntő "mibalyod".
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Winkowitch
Jan 20, 2020 12:16:47
Ilyen dekára kimért trükközésbe egyszer szaladtam bele picsa részegen, azóta mindig meg szoktam kérdezni, hogy pl mekkora halat fogok kapni, és mindig megmondják, mekkora árra kell számítani.
Jan 20, 2020 12:16:47
Fuvolázó Kobold
Jan 20, 2020 12:24:14
Ezt amúgy kb az első balatoni büfés kaland után megtanulja minden normális ember.
De nem értem, hogy miért rinyál megint az a görbe pinaszád. Azt élvezed, ha átbasznak. Egyetlen embert nevezz meg a környezetedben, aki nem kúrt át valamilyen módon.
De nem értem, hogy miért rinyál megint az a görbe pinaszád. Azt élvezed, ha átbasznak. Egyetlen embert nevezz meg a környezetedben, aki nem kúrt át valamilyen módon.
Jan 20, 2020 12:24:14
sodika
Jan 20, 2020 12:29:59
Én egy rossz szót sem szóltam.
Engem nem vert át sehol senki.
Jan 20, 2020 12:29:59
Magyarósi Csaba
(
x3)
Jan 20, 2020 12:31:30
x3)
devizas
dorpe
zolika
mark
...
Magyarósi Csaba
(
x3)
Jan 20, 2020 12:32:25
x3)
Ogre
yoni juice
judaika muzeum
yoni juice
judaika muzeum
M.Ország rémálma
Jan 20, 2020 12:40:22
Jólfan, nem tanítják az etyetemen ezt sem, de most már tudja a Sodika, megtanulta, mint minden mást :D
Jan 20, 2020 12:40:22
-
Jan 20, 2020 12:42:09
10 dékánként?
Jan 20, 2020 12:42:09
Mikrocsip
Jan 20, 2020 12:51:17
Endre te a 38 éved alatt tévedtél vagy hibáztál valamiben?
Jan 20, 2020 12:51:17
Rémusz bácsi
Jan 20, 2020 12:52:03
sodikaÚgy lehet, hogy nem tudod, hogy az ár 10 dékánként van megadva, nem adagonként, neked meg fogalmad sincs, mekkora hal ez.
való igaz, ez általános iskola 5. osztályos tananyag.
Jan 20, 2020 12:52:03
Vida Gábor
Jan 20, 2020 13:00:31
* Röhög *Engem nem vert át sehol senki.
Jan 20, 2020 13:00:31
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 20, 2020 13:12:34
x37)
Ezzel szemben alig pár hete írtad legutoljára, hogy téged anyádék átvertek ezzel az infós vonallal, mert hogy azt hitted, hogy ebből majd korlátlanul lehet skálázni, medencés iroda, X6, tüdőcske. A dörpe átvert a rákkal, a devizás Hajdú átvert az életveszéllyel, mivel amúgy 4 ingatlana van, a miskolci dzsipszik pedig átvertek a Twitch-óllal meg 9000 eurónyi kölcsönkével. Shreket már nem is mondom, mert ő kéthetente menetrend szerint beszopat valamivel. RGL átvert téged legalább 1 repülőjeggyel, de talán kétszer is volt ilyen.
Tehát ki NEM vert át téged?
Tibes
Jan 20, 2020 13:22:41
A sok törés kezd már téged vészesen enerválni, akik elől menekültél, pont azzá kezdesz válni.
Jan 20, 2020 13:22:41
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jan 20, 2020 13:24:29
x6)
10 dékánként?
üdv körünkben, Galla úr!
trendbeli garázdaság
Jan 20, 2020 13:24:53
Púpnak csak azt felejtették el elmondani a komcsi szülei, hogy egy jó szakmához sok-sok alázat és még több szorgalom is szükséges, hogy skálázni lehessen. Érdekes módon az én infós haverjaim mind kurva jól élnek, mondjuk az is igaz, hogy folyamatosan fejlesztik magukat, és keményen melóznak, nem csak a faszukat verik az iroda hátsó sarkában.
Púp faterja állami pénzből fejlesztett egy szövegszerkesztőt a szociban, miközben ott volt a fényévekkel jobb Word. Csak hát pártunk és kormányunk kijelölte az irányt, hogy szocialista embernek szocialista szövegszerkesztővel kell dolgoznia! Ahogy bekopogtatott az ajtón a kapitalizmus, Bandi báék munkája ment a levesbe. Ennek ellenére a brutális szakember miatt az összes ilyen figurát felszívták a nagy nemzetközi cégek, úgyhogy az öreg Kiss is lehetett volna sikeres '90 után is, de ő inkább alkoholista lett.
Gyöngyi ugyanez. A szocionista szülők gyereke a ki tudja hogyan megszerzett jogi diplomájával tologatta az aktákat az államigazgatásban, aztán pedig ingatlanjogászként vett részt a magyarok kifosztásában. A válság előtti utolsó napig rángatta bele a tisztességesen dolgozó kisembereket a devizahitelekbe. Aztán ahogy dőltek be a hitelek, Golda Meirnek sem maradt munkája, mert a megúszáson és átverésen kívül nem érett semmihez, így a degenerált fiával együtt a vérkomcsi Rocskai klán kegyelemkanapéjára szorult.
Szerencsére a kontraszelektált, magyarellenes komcsi família története Púppal véget fog érni. Azt kell már csak kivárni, hogy kihűljön korong részegen a púpszászi kocsma és a putrijuk között félúton, szerencsére szaporodni már nem fog.
Púp faterja állami pénzből fejlesztett egy szövegszerkesztőt a szociban, miközben ott volt a fényévekkel jobb Word. Csak hát pártunk és kormányunk kijelölte az irányt, hogy szocialista embernek szocialista szövegszerkesztővel kell dolgoznia! Ahogy bekopogtatott az ajtón a kapitalizmus, Bandi báék munkája ment a levesbe. Ennek ellenére a brutális szakember miatt az összes ilyen figurát felszívták a nagy nemzetközi cégek, úgyhogy az öreg Kiss is lehetett volna sikeres '90 után is, de ő inkább alkoholista lett.
Gyöngyi ugyanez. A szocionista szülők gyereke a ki tudja hogyan megszerzett jogi diplomájával tologatta az aktákat az államigazgatásban, aztán pedig ingatlanjogászként vett részt a magyarok kifosztásában. A válság előtti utolsó napig rángatta bele a tisztességesen dolgozó kisembereket a devizahitelekbe. Aztán ahogy dőltek be a hitelek, Golda Meirnek sem maradt munkája, mert a megúszáson és átverésen kívül nem érett semmihez, így a degenerált fiával együtt a vérkomcsi Rocskai klán kegyelemkanapéjára szorult.
Szerencsére a kontraszelektált, magyarellenes komcsi família története Púppal véget fog érni. Azt kell már csak kivárni, hogy kihűljön korong részegen a púpszászi kocsma és a putrijuk között félúton, szerencsére szaporodni már nem fog.
Jan 20, 2020 13:24:53
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jan 20, 2020 13:25:53
x6)
a sörösüveg kupakját a sarki kifőzdében sem lehet a sarokba dobni, mert szétbasszák a fejeden a fakanalat!
-
Jan 20, 2020 13:40:51
Sodi. Nem gáz hogy a főbérlőd úgy néz ki mint egy ukrán kannibál sorozatgyilkos ?
Jan 20, 2020 13:40:51
broni
Jan 20, 2020 14:09:10
sodi, dolgozz, ne fotumozz, migri!!!!!!!!!!!!!!koszos bozgor!!!!!!!!!!hejjj dákok!!!!!!!!!!!!!!!
Jan 20, 2020 14:09:10
-
Jan 20, 2020 14:24:31
Márk kezéről beszélj. Mindig is selejtes volt, és szégyelli magát miatta? Vagy csak eltörte nemrég, és fél hogy kiröhögnénk őt a törés, téged pedig azért, mert újabb 6 hétig nem fog haladni a twitch studió?
Mivel Márk tiszta paranoiás, könnyen lehet, hogy csak ennyi van a sztoriban, de játsszunk el a gondolattal, hogy olyasmiról van szó, amit egy normális ember is titkolna: Talán nem steril tűvel szúrt, és ezért van valamilyen problémája a kezével?
Jan 20, 2020 14:24:31
-
Jan 20, 2020 14:26:58
sodi, dolgozz, ne fotumozz, migri!!!!!!!!!!!!!!koszos bozgor!!!!!!!!!!hejjj dákok!!!!!!!!!!!!!!!
Na igen erről eszembe jut néhány haver aki ausztriában németben meg itt ott él és dolgozik de azért itthon migránsozik a pofája.
Sodi te ugyanolyan senkiházi migráns vagy ott mint akármelyik szír, afgàn vagy afrikai menekült.
Szar kis megélhetési migráns vagy Sodi.
Jan 20, 2020 14:26:58
tigris
Jan 20, 2020 14:29:38
Mit nem értesz azon, hogy ezt ők nem így tervezték, csak meglepődtek rajta, mint én tavaly az 50 ezer forintos halon?
2019 - 50 ezer forintos hal
2020 - 60 ezer forintos kezdő
Jövőre vajon mi lesz 70 ezer forintos? :)
mi a fogyatékos kurva anyátokra gondoltatok? hogy 10 euró a Moet pezsgő? most mi tehetünk róla, hogy ekkora tudatlan prolik vagytok? fasznak nem néztétek meg az itallapot. nem tudtok olvasni? az meg mi már, hogy a gyerek szájától veszi el a falatot, de ő a VIP részlegbe megy? undorító szar szemét szar alakok vagytok.
Jan 20, 2020 14:29:38
xray
(
x21)
Jan 20, 2020 14:31:58
x21)
Azt írtam, minden igazságosan el lesz bírálva.
és mi legyen a megszólítás a levélben? Tekintetes, méltóságos kegyelmes uram? elmész te a kurva anyádba, már csak innen tájékozódom a viselt dolgaidról és nem növelem a nézettségedet egyik csatornádon sem!
Kiss Endre Szarvas
Jan 20, 2020 14:40:53
és mi legyen a megszólítás a levélben? Tekintetes, méltóságos kegyelmes uram?
elmész te a kurva anyádba, már csak innen tájékozódom a viselt dolgaidról és nem növelem a nézettségedet egyik csatornádon sem!
Gyere verjél meg, te rühes disznó! Verjél meg bazdmeg! elmész te a kurva anyádba, már csak innen tájékozódom a viselt dolgaidról és nem növelem a nézettségedet egyik csatornádon sem!
Jan 20, 2020 14:40:53
-
Jan 20, 2020 14:41:33
A balekok elmentek a fobalek sodikval szorakozni. Ra is basztak rendesen. Recskas te maga a balszerencse megtestesulese vagy.
Jan 20, 2020 14:41:33
Hahó
(
x136)
Jan 20, 2020 14:44:14
x136)
és mi legyen a megszólítás a levélben? Tekintetes, méltóságos kegyelmes uram?
Ez kellene legyen a követendő tanszéki stratégia. Csak néhány troll nézze a streamet, és ők nyomják folyamatosan a hotyvoltokat. Nem kell regény, csak rövid, informatív kommentek a stream közben. És állandó klipkészítés, hogy legyen dokumentálva.
Ha a flokkot kudarcba tudtuk fullasztani azzal, hogy nem néztük, akkor a streamet is ki tudjuk végezni.
Kiss Endre Szarvas
Jan 20, 2020 14:49:40
1 redvás fillérrel sem támogatom a kispicsányi nyugdíjból élő anyámat sem pedig ápolni ha lerokkan holott hogyha a mami meghal akkor mehetek lakni a blahára.
Jan 20, 2020 14:49:40
Newton-Leibniz
(
x1)
Jan 20, 2020 14:51:29
x1)
Hey bolond
Az alkohokista csoves etelhordobol zabalo trutymo ma este Dark soulozni fog.
Tudod mivek lehetne foldbealazni?
XCom2-vel
Nem am ilyen fos gyerekjatekokkal
XCom2-vel
broni
Jan 20, 2020 15:03:15
Hey bolond
XCom2-vel
XCom2-vel
megszabadultál már a lakotársaktól,????? vigyél fel egy
alkesz cigány szexnagyit, szerintem akó iselköltöznek...nem kell megkurni))))))))))
Jan 20, 2020 15:03:15
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 20, 2020 15:05:01
x9)
Hey bolond
XCom2-vel
XCom2-vel
Asodi Paw Patrol-t fog nyomni, mert asodi azt hiszi, hogy ez vicces és aranyos hogy egy gyerekjátékkal játszik.
Mert ilyen sodi a sodi. Fogyatékos sodi.
Rémusz bácsi
Jan 20, 2020 15:07:37
Hey bolond
XCom2-vel
XCom2-vel
xcom 2 is picsakönnyű, még insane ironman módban is.
xcom 1 longwar vagy xenonauts, a minimum, ha kihívás kellene. de sodinak a NFS menüje is hatalmas, szinte megugorhatatlan akadály. jobb lenne neki egy vonatozós vagy kamionos játék, ami alatt tud békésen böfögve-fingva 2006-ról és a kütyüiről beszélni, miközben az orrát túrja és integet a hegyeknek.
Jan 20, 2020 15:07:37
-
Jan 20, 2020 15:12:00
Arra utaltam, hogy Márk másnap reggel lerakott egy 50 eurót az én pénzem mellé a nőnek, és ezen utána összevitatkoztunk, mert mondtam, hogy szerintem nem szabadhatna ezt csinálnia, mert pár nap múlva már nagyon hiányozni fog neki az a pénz (aztán igazam is lett).
Tehát nem a barátnője volt.
Egyébként pedig - a másik kommentedben említetted, hogy a csaj nyavajgott, hogy mennyire megborult a családi költségvetés - 55 euró jutott a csajra, ha minden igaz, ami kevesebb mint 20 ezer forint. Ki az, akit ennyi váratlan kiadás hó közepén a földhöz vág? Mármint világos, hogy sajnos vannak ilyen családok, de közülük azok, akiket őszintén sajnálni lehet, egyike sem iszogat jegesvödörben felszolgált pezsgőt egy lakossági diszkó VIP részlegében.
Azt akarom mondani, hogy sodikát, azaz az ATM-et kölcsönadta Márk a bulira, és a csaj meg a bajszos gyökér azt hitték, hogy sodika majd mindent fizet. De nem voltak elég rámenősek, ezért a gyagyás csak 90 eurót csengetett ki a 200 eurós számlából. Ezt akarták kijavítani a sírással, csak eléggé elkúrták, mert arra hajtottak, hogy sodika megsajnálja őke. A pszichopata balek viszont csak lenézte őket a panaszkodás miatt.
Ezért baszta le a csajnak az 50 eurót Márk, mert korábban azt ígérte neki, hogy sodika fizet mindent.
Jan 20, 2020 15:12:00
Szteppen
(
x3)
Jan 20, 2020 15:13:25
x3)
Márk kezéről beszélj. Mindig is selejtes volt, és szégyelli magát miatta? Vagy csak eltörte nemrég, és fél hogy kiröhögnénk őt a törés, téged pedig azért, mert újabb 6 hétig nem fog haladni a twitch stúdió?
Szteppen
(
x3)
Jan 20, 2020 15:15:51
x3)
Tegnap is volt teszt stream. Szóval halad a projekt
Masztipartis incel
Jan 20, 2020 15:19:31
3 órás maratoni masztiparti volt a bulikáért cserébe, csak az impotens sodi nem tudott elélvezni. Jan 20, 2020 15:19:31
gyuriAsoros
Jan 20, 2020 15:19:46
Ez jó lenne. Van jobb dolgom is hogy rendszeresen nézzem a sodit, de azért jó lenne röhögni a bénázásain. Így csak alkalomadtán tudok ránézni, de ha nincs valami jó idegroham, vagy hetyetyézés, akkor le is zárom egyből a twitchet.
Jan 20, 2020 15:19:46
-
Jan 20, 2020 16:01:51
Sodi, te nem érzed saját magad cikinek és az életed totál csődnek?
Jan 20, 2020 16:01:51
Kiss Endre Szarvas
Jan 20, 2020 16:08:07
Sodi, te nem érzed saját magad cikinek és az életed totál csődnek?
Megfelyel nekem egyenlőre ez az életmód.Jobb mint púpszászon a kádár putriban 1 vénasszonnyal élni. Jan 20, 2020 16:08:07
kramalon
(
x8)
Jan 20, 2020 16:09:00
x8)
Mit nem értesz azon, hogy ezt ők nem így tervezték, csak meglepődtek rajta, mint én tavaly az 50 ezer forintos halon?
A rokkantnyugdíjad.
broni
Jan 20, 2020 16:09:07
Sodi. Nem gáz hogy a főbérlőd úgy néz ki mint egy ukrán kannibál sorozatgyilkos ?
Jan 20, 2020 16:09:07
kramalon
(
x8)
Jan 20, 2020 16:12:20
x8)
Gondoltam, ha ilyen drága dekája, akkor ez nyilván valami pici hal.
Tévedtem.
Tévedtem.
Mert egy korlátolt hülye vagy.
-
Jan 20, 2020 16:13:38
Hát ha a seggbekukihoz van gusztusa a kopasz pszichopata kinézetűnek akkor máshoz is.
Tulképp nem is tudom melyik az ijesztőbb...bár Sodi inkább csak egy szánalmas lúzer, a kopasz viszont nekem tényleg sorozatgyilkos típus.
Jan 20, 2020 16:13:38
broni
Jan 20, 2020 16:23:00
arany kesztyű, hahó!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jan 20, 2020 16:23:00
-
Jan 20, 2020 16:27:14
A halas témához annyit hogy Sodi biztos azt hitte hogy sprotnit vagy szardíniát fognak neki darabonként kisütögetni...ajjaj.
Sodi, ajánlom a fugut de te készítsd el magadnak otthon!
Jó étvágyat.
Sodi, ajánlom a fugut de te készítsd el magadnak otthon!
Jó étvágyat.
Jan 20, 2020 16:27:14
broni
Jan 20, 2020 16:30:47
Jan 20, 2020 16:30:47
Technyikai Plyóba
Jan 20, 2020 16:31:14
www.twitch.tv/cpt68w/
Jeméjem má lyó lesz. Több ezer ejrót költöttem rá, már nem létezik, hogy ne jennye jó. a víár pistyi is ezt tolja, biztosan lyó lesz.
Jeméjem má lyó lesz. Több ezer ejrót költöttem rá, már nem létezik, hogy ne jennye jó. a víár pistyi is ezt tolja, biztosan lyó lesz.
Jan 20, 2020 16:31:14
-
Jan 20, 2020 16:36:27
youtu.be/dgSQfBg0GIk
ez kurva jo lehet!!!!!!!!!!!!!
ez kurva jo lehet!!!!!!!!!!!!!
Igen ez az egyik legismertebb német sorozatgyilkos életéről szól, ismerem a filmet.
jelentéktelen, lecsúszott alkesz akinek gondjai vannak a társas kapcsolatokban, nincs valódi élete, csőd az egész arc.Mint Sodi.
Jan 20, 2020 16:36:27
broni
Jan 20, 2020 16:38:57
még hasonlít is sodira.
Jan 20, 2020 16:38:57
Magyarósi Csaba
(
x3)
Jan 20, 2020 16:40:47
x3)
-
Jan 20, 2020 16:47:06
Csesszétek ez így eddig még nem tűnt fel direktbe, de tényleg kiköpött Sodi:)
Még néhány év lecsúszás és piálás aztán asszem megvan a Sodi sorsa pecsételve.
Ha van merszed Sodi keresd fel a csehót!Első lépésnek az úton jó lesz.
Jan 20, 2020 16:47:06
trendbeli garázdaság
Jan 20, 2020 16:53:49
Csesszétek ez így eddig még nem tűnt fel direktbe, de tényleg kiköpött Sodi:)
Először is Honka nem volt buzi! Másrészt jobban öltözködik Púpnál, és igényesebb a lakása, mint a nájkszöll odú LOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Jan 20, 2020 16:53:49
-
Jan 20, 2020 16:55:53
Recskas ugye a pezsgozesnel nem az volt a cel, hogy pezsgoert akartal szopatni? Mikor ez nem jott ossze akkor bosszubol nem fizetted ki az egeszet.
Jan 20, 2020 16:55:53
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 20, 2020 16:57:42
x37)
Ez az egész Switch dolog egy új szint egyébként Sodi féregségében. Szó nélkül elfogad egy ilyen ajándékot a sittes "üzletfeleitől", akik úgy kérik el egy linzi családtól a játékokkal együtt, mert hogy "úgysem használja senki". Nekem ez úgy bűzlene messziről, mint a kétnapos kutyaszar, és megpróbálnék kiangolnázni a dologból, hogy á, hagyjátok, megveszem magamnak inkább, vagy nem is kell vagy faszom tudja, de semmiképp nem venném el a cigányok bíztatására valakinek a játékát. Ne higgyük már el, hogy ezt csak úgy odaadták, minden kényszer nélkül. Egy 350 EUR + játékok ára cuccról beszélünk, ami még használtan is tartja az értékét. Vagy tartoztak Márkéknak, és ezzel törlesztettek, vagy pedig simán csak nem voltak olyan helyzetben, hogy nemet mondjanak az osztrák "munkaszervezőknek". Mindannyian tudjuk, hogy mennek ezek az ausztriába kiszervezlek dolgozni okosságok... De Endrének semmi problémája nem volt, széles vigyorral az arcán elvette a valamiért gyanúsan csak kisgyerekeknek való játékokkal felszerelt konzolt. És nem érti, bazmeg.
-
Jan 20, 2020 17:00:38
Sodi, igaz Hamburgban van de nem vagy menő pszichopata ha nem ugrasz be piálni:
www.goldener-handschuh.de
www.goldener-handschuh.de
Jan 20, 2020 17:00:38
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 20, 2020 17:02:47
x37)
Ugyanígy nem érzi egyébként Szandika problémáit sem. Azt hiszi, hogy a csaj szórakozásból kurválkodik egy stricinek. Nem elég, hogy autista, ezért nem képes érzelmeket felfogni vagy olyan bonyolult koncepciókat átlátni, mint erőviszonyok, kiszolgáltatottság, reménytelenség, de ráadásul még le is szarja ezeket. Jó szociopata módjára számára mindenki NPC. Nem érti, Márk miért teszi le az ötvenest a csajnak, aki túlköltekezett a felelőtlen bulizgatásban. Nem érti, hogy miért nem vesszük el mások használt konzolját csak úgy. Nem érti, hogy a kurva nem szórakozásból baszik, hanem azért, hogy ne verje rommá a "főnöke".
trendbeli garázdaság
Jan 20, 2020 17:05:31
Trollégák, a nő Sodi elmondása szerint 8 éve dolgozik Ausztriában, de nem tud megélni. Ennek ellenére szó nélkül elmegy a sittes cigányokkal diszkózni a VIP részlegbe. Teljesen egyértelmű, hogy a nő prosti, hahó!
Zolika nem csak napelemeket telepít kint, hanem bizony rosszabb esetben kurvákat futtat, jobb esetben "csak" szerencsétlen, ostoba magyar munkavállalókat furikáz ki, és szedi el a keresetüket ilyen-olyan mondvacsinált jogcímeken. Ez teljesen biztos.
Ez a nő is egy "alkalmazottja", aki vagy nem szopott le elég kamionost, és nem kereste meg a napi kvótát, ezért repült a gyereke Nintendója a recskáshoz, vagy egy váratlan lakbéremelés vitte el, ki tudja.
Mocskos geci bűnözők közé keveredtél, idióta faszverő, csak debil és szociopata vagy ahhoz, hogy észrevedd! Olyan faszerdőbe navigáltad magad, hogy még a tapasztalt profok is csak pislogni fognak!
Zolika nem csak napelemeket telepít kint, hanem bizony rosszabb esetben kurvákat futtat, jobb esetben "csak" szerencsétlen, ostoba magyar munkavállalókat furikáz ki, és szedi el a keresetüket ilyen-olyan mondvacsinált jogcímeken. Ez teljesen biztos.
Ez a nő is egy "alkalmazottja", aki vagy nem szopott le elég kamionost, és nem kereste meg a napi kvótát, ezért repült a gyereke Nintendója a recskáshoz, vagy egy váratlan lakbéremelés vitte el, ki tudja.
Mocskos geci bűnözők közé keveredtél, idióta faszverő, csak debil és szociopata vagy ahhoz, hogy észrevedd! Olyan faszerdőbe navigáltad magad, hogy még a tapasztalt profok is csak pislogni fognak!
Jan 20, 2020 17:05:31
-
Jan 20, 2020 17:06:26
Szerintem hat ujja van, és ő a putri sámánja.
Jan 20, 2020 17:06:26
-
Jan 20, 2020 17:08:00
Nem érzem mit nem lehet érteni...a Nintendó kiesett az autóból na.
A becsületes srácok még odaadták Sodinak.
A becsületes srácok még odaadták Sodinak.
Jan 20, 2020 17:08:00
balek
(
x10)
Jan 20, 2020 17:12:15
x10)
A sodi mindig nagyon pontosan fogalmaz:
Egyetemistákat szerveznek ki külföldi munkára.
Csak azt felejtette el hozzátenni, hogy Németországban hiába törvényes, Magyarország bünteti a kerítést. Nem véletlenül van erre fedőcég és bujkál becsületes Zoli két prosti VIP pezsgőztetés között.
Remélem a hatóságokat senki sem értesíti merre kell kutakodni az eltűnt miskolci árvaházas tinilányok körében.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Egyetemistákat szerveznek ki külföldi munkára.
Csak azt felejtette el hozzátenni, hogy Németországban hiába törvényes, Magyarország bünteti a kerítést. Nem véletlenül van erre fedőcég és bujkál becsületes Zoli két prosti VIP pezsgőztetés között.
Remélem a hatóságokat senki sem értesíti merre kell kutakodni az eltűnt miskolci árvaházas tinilányok körében.
xray
(
x21)
Jan 20, 2020 17:13:23
x21)
Trollégák, a nő Sodi elmondása szerint 8 éve dolgozik Ausztriában, de nem tud megélni. Ennek ellenére szó nélkül elmegy a sittes cigányokkal diszkózni a VIP részlegbe. Teljesen egyértelmű, hogy a nő prosti, hahó!
az utolsó mondatod csak idő kérdése és úgy fogunk tapsikolni, mint ahogy gyagyás valamelyik nap. ennek a nyomorultnak semmi veszélyérzete nincs.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 20, 2020 17:15:17
x37)
Kiss Endre Farkas, ötödrendű vádlott, honnan van ez a Nintendo Switch -12-es számú bizonyítékként csatoltuk, bíró úr, -amit itt tartok a kezemben? Igaz, hogy ezt ön az első-, és másodrendű vádlottaktól kapta ajándék gyanánt a tartozásuk fejében? Nem volt Önnek furcsa, hogy egy síró nőtől vették el, aki csak annyit tudott suttogni, hogy "vigyék nyugodtan, nem használja már senki", miközben a férje két törött karral ült a kanapén, szótlanul? Vádlott, miért adott ön 9000 Eurót az elsőrendű vádlottnak? Volt-e tudomása arról, hogy ebből a pénzből prostituáltakat utaztattak ki Linzbe?
-
Jan 20, 2020 17:20:49
Kiss Endre Farkas, ötödrendű vádlott, honnan van ez a Nintendo Switch -12-es számú bizonyítékként csatoltuk, bíró úr, -amit itt tartok a kezemben? Igaz, hogy ezt ön az első-, és másodrendű vádlottaktól kapta ajándék gyanánt a tartozásuk fejében? Nem volt Önnek furcsa, hogy egy síró nőtől vették el, aki csak annyit tudott suttogni, hogy "vigyék nyugodtan, nem használja már senki", miközben a férje két törött karral ült a kanapén, szótlanul? Vádlott, miért adott ön 9000 Eurót az elsőrendű vádlottnak? Volt-e tudomása arról, hogy ebből a pénzből prostituáltakat utaztattak ki Linzbe?
Hátötő az úty folt hoty ettyüty akalytunk flokkolni és stímejni a májkkal és ajja volt tőke hetyetye
Jan 20, 2020 17:20:49
-
Jan 20, 2020 17:24:05
Sodinak sanszos a sittes jövő ha nem vigyáz.
Sodi már most gondolkozz mi leszel majd: csicska vagy köcsög?
Sodi már most gondolkozz mi leszel majd: csicska vagy köcsög?
Jan 20, 2020 17:24:05
M.Ország rémálma
Jan 20, 2020 17:27:13
Sneci, te már azért várod a púpszászi hűvös, didergős éjszakákat vagy a blahát, nem? Mint a hosszú ideje szökésben lévő bűnöző, akinek minden napját a komfortzónáján kívül kell töltenie a szorongásai miatt, hogy elkapják. Persze itt is vannak keményebbek, akik leszarják, de nem ez a jellemző. Te kibaszott gyenge egy alak vagy, a hétköznapi élet kívül esik a komfortzónádon. Egy kurva sapkát nem tudsz a fejedre húzni, azt sem értem, hogy a sört hogy nyitod ki. Egy csimpánz kifinomultabb nálad. Te úgy vagy vele, hogy megpróbáltad, magadhoz képest így is sokra jutottál, aztán megszórod az egész maszlagot egy kis autifűszerrel, hogy a Sodi nem tehet semmiről, az akkori tudásának megfelelően mindig a legjobb döntéseket hozta hetyetye... és el is van intézve ez a masszív lecsúszás.
Jan 20, 2020 17:27:13
sodika
Jan 20, 2020 17:31:21
Nincs elintézve. Pont ma mondtam kategorikus nemet már előre egy újabb ötlet meglebegtetésére. :)
Jan 20, 2020 17:31:21
xray
(
x21)
Jan 20, 2020 17:35:27
x21)
Jan 20, 2020 17:35:27
Nincs elintézve. Pont ma mondtam kategorikus nemet már előre egy újabb ötlet meglebegtetésére. :)
és kinek van nagyobb érdekérvényesítő képessége, neked, vagy nekik? kapálózhatsz, de végre kell hajtanod a küldetésed, amit ők fognak meghatározni. hagyd magad, hamarabb leszel túl az első tárgyaláson! Jan 20, 2020 17:35:27
sodika
Jan 20, 2020 17:41:28
Úgy értem, hogy mindegy, kivel és mivel kapcsolatban, de hirtelen kurva "sértő" lett a kurva sok szmájli, és "ez már ténykeg kabaré" emlegetése a részemről, amikor fel lett vétve, hogy kellhet majd 3000 euró valakinek valamire. :)))))
El kell kezdenem egyértelműbben beszélni, mert igazotok lehet, és tényleg egy kibaszott debilnek tűnhetek enélkül. :)))
El kell kezdenem egyértelműbben beszélni, mert igazotok lehet, és tényleg egy kibaszott debilnek tűnhetek enélkül. :)))
Jan 20, 2020 17:41:28
M.Ország rémálma
Jan 20, 2020 17:42:21
Újabb ötlet???? :D :D Bazdmeg...:D Beszarok. Erre kíváncsi leszek und wie vie kostet es?
Jan 20, 2020 17:42:21
Hahó
(
x136)
Jan 20, 2020 17:43:51
x136)
Úgy értem, hogy mindegy, kivel és mivel kapcsolatban, de hirtelen kurva "sértő" lett a kurva sok szmájli, és "ez már ténykeg kabaré" emlegetése a részemről, amikor fel lett vétve, hogy kellhet majd 3000 euró valakinek valamire. :)))))
fincsi vége lesz ennek a sztorinak. egy hónapot sem adok, de azt fogod hajtogatni, hogy most minden jó, mert igaz ugyan, hogy 32 ezerrel tartozol, de olyan megállapodás született, amivel mindenki elégedett.
-
Jan 20, 2020 17:45:18
Szóval ezért voltak költségeik a karácsonyi leállással, mert addig is etetni kellett a futtatott kurvákat.
Jan 20, 2020 17:45:18
Univerzum
Jan 20, 2020 17:46:43
*működteti a vonzás törvényét, ami - 3000 eurót jelent sodinak *
Jan 20, 2020 17:46:43
sodika
Jan 20, 2020 17:48:03
Indirekt lett felvetve, de megelőztem a kérést azzal, hogy előre leszögeztem, hogy kizárt. :)))
És állítólag "sértegetés", ha ezen az egészen konkrétan röhögni kezdek.
Ma azt is tisztázni kell, hogy nem fogok röhögni, de akkor ne tessék nekem vicces dolgokat mondani. :)))
Beszarok. Komolyan.
Ma azt is tisztázni kell, hogy nem fogok röhögni, de akkor ne tessék nekem vicces dolgokat mondani. :)))
Beszarok. Komolyan.
Jan 20, 2020 17:48:03
xray
(
x21)
Jan 20, 2020 17:48:06
x21)
nemsokára egy atm előtt fogsz állni, a hátad mögött meg a "barátaid". xd El kell kezdenem egyértelműbben beszélni, mert igazotok lehet, és tényleg egy kibaszott debilnek tűnhetek enélkül. :)))
-
Jan 20, 2020 17:48:57
Tisztázzunk valamit. Te nem debilnek tűnsz hanem debil vagy.
Jan 20, 2020 17:48:57
Hahó
(
x136)
Jan 20, 2020 17:49:23
x136)
tudod mi lesz? becsületes zoli törlesztése nem hozzád fog kerülni, hanem a 3 ezer euróshoz. te pedig autista magyarázatot fogsz találni arra, hogy ez neked miért jó.
-
Jan 20, 2020 17:51:03
Röhej ez az ember...belebegtették neki hogy kell 3000 euro:)
Fogadni merek hogy csak kicsalják ettől a lúzertől valahogy...majd jön megint valami geci kacsaszájú hajléktalan sajnáltatni magát vagy valami sittes a jó üzlettel...ez utóbbi esetén azon is el kell gondolkozni Sodi hogy a bűnbanda ha lebukik te is buksz velük.
Szerintem a te náciskodó zsidózó multaddal simán a csillagban landolsz, és ahogy nézem nem lesz választások: csicska ÉS köcsög leszel egyszerűen!
Jan 20, 2020 17:51:03
Andi
(
x13)
Jan 20, 2020 17:51:09
x13)
Indirekt lett felvetve, de megelőztem a kérést azzal, hogy előre leszögeztem, hogy kizárt. :)))
Beszarok. Komolyan.
Beszarok. Komolyan.
Csak pontosítani szeretnélek. Te nem röhögni szoktál ezeken a kéréseken, hanem félelmedben zavarodottan höhörészni.
Elsőéves
(
x3)
Jan 20, 2020 17:54:55
x3)
Recsi. Nem arról van szó, hogy egyértelműbben kell kommunikálnod, hanem arról, hogy amikor ilyennel megtalálnak akkor azt mondod azonnal, hogy 'nincs több pénz sem neked sem másnak'
Felfogod, hogy jelenleg a hajléktalansággal játszol? :D Ha bármilyen okból fogva kidől valamelyik tartóoszlop a 'minden fasza' légvárad alól, annak egyenes következménye lesz az életed összeomlása.
Ha a bankok rádszállnak, bukod az Ogrelyukat, bukod a melót, menekülhetsz haza
Ha az Ogre valamiért kibasz, bukod a melót, munkanélkülire kerülsz, rádszállnak a bankok, menekülhetsz haza
Ha kibasznak a melóból, munkanélkülire mész, bukod a törlesztést, rádszállnak a bankok, bukod az Ogrelyukat, menekülhetsz haza
Nagyjából ezek a forgatókönyvek vannak előtted, ha továbbra is te játszod minden debil ismerősöd pénzügyi megmentőjét. Ez az egész egy hajszálon függ most is, és a helyedben nem vennék rá mérget, hogy az intervencionista tagozat nincs rajta azon, hogy valamelyik idő előtt megvalósuljon. :)
Lehet, hogy nem gondolod, de ezek a dolgok egy hét leforgása alatt megtörténhetnek veled. Szóval ha jót akarsz magadnak, szűnj meg cigányATM-nek lenni, kapard vissza a "kintelővségeidből" amire még van esélyed - elárulom, a legtöbbre nincs - és a többit írd le veszteségként. Most még minimális esélyed ugyan, de van rá, hogy megúszd. De lehet, hogy tévedek.
Szteppen
(
x3)
Jan 20, 2020 18:01:41
x3)
Lenne egy 1000 eurós ötletem. Minden jó. Minden fasza lenne tőle még jobban!
700 ezer fütyi
(
x1)
Jan 20, 2020 18:05:52
x1)
Asodi, mi ez a német nyelvű szöveg, ami pár napja a Twitch értesítőkben jön? Eleve kinek sajnálkozol németül, amikor csak magyarok nézik a magyar nyelvű csatornádat?

Mert ilyen SoDI a SoDI

Danton
Jan 20, 2020 18:06:17
Beszarok. Komolyan.
Beszarok. Komolyan.
Egész pontosan, hogy lett felvetve?
Jan 20, 2020 18:06:17
700 ezer fütyi
(
x1)
Jan 20, 2020 18:06:21
x1)
Bocs, a második képet elbasztam:
Mert ilyen SoDI a SoDI
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 20, 2020 18:06:50
x37)
Endre inkább arról beszéljél, hogy ha elvileg azért vagy eladósodva, mert mindenki lehúzott, akkor mitől tartozol KÉTSZER ANNYIVAL, mint a kintlevőségeid összege? :D
M.Ország rémálma
Jan 20, 2020 18:07:11
Beszarok. Komolyan.
Beszarok. Komolyan.
Megint szmájlizol, te totálon vagy, amit meg tudok érteni, én is egy gecinek érezném magamat, ha nem segítenék a barátaimnak. :(
Jan 20, 2020 18:07:11
143 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

A részmunkaidős fizetésed a tesco-nál.