Köszi, ennek csak annyi jelentősége volna, hogy 'megpingesse' a csatornáját és ha zöld választ kap akkor a mirror OBS-re valami olyan plugint tákolni, hogy inditsa el a liveot azonnal, ne kézi hajtánnyalmenjen kezdődjön a fun, lásd a tegnapi szar mirror stream :(
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Ez ötlet eddig jó. De szerintem nem volt az a stream sem ""szar"".
(megint ugye reflexből leszólunk valakit, aki kis hozzáértéssel és szorgalommal akart trollkodni, csak nem lett tökéletes )
Tény, hogy kevesen voltak rajta.
Sajnos, ha egy gépen fut egy böngésző vagy akármi, az kitolja a canvasra, és onnan egy program nyomja tovább, mindig is lesznek -lehetnek- technikai gondok.
Viszont igaz lehet az is, hogy aránytalan sok meló mindenféle bonyolult szipiszupi stream-tükörszervert csinálni, ha aztán azt nézi 5ember, a púpcsenelt meg 115.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Ne legyünk már ilyen kukacoskodó seggfejek! Nszksz! A hang megjött a tükrön is, regisztrálni meg a twitchen is kell. Hatalmas nagy respekt a tükörért, különösen azért, mert borzasztóan fáj a magamutogató, aberrált púposnak! Hejj tükör!
Nàlunk már csinált
Peneszbol :D
Nemtudom pontosan, kevés, 10 alatti.
Tükör problémái:
Csak egymásnak kommentelhetünk, nem tud "bemenni" a komment a púp streambe, hisz ha oda írsz, szintén bejelentkezett nézőnek számítassz.
Ha bármi baj van, amit egy élő streamer megold OBS oldalon, megállt a buli, ugyanez kliens oldalon, ha a gyagya sztrimje megáll, crashel, stb, valami engine-nek újra kell indítani az egész cuccot, különben megint az lesz "hogy ez szar, nézem inkább az eredetit".
nszksz
zseniális!!!! :D :D :D
ócska, szar, primitív, autista angolnázás INCOMIIIIING
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
A három buzi...
Lehet erre játszik a díszhomár, még élteti a remény hogy negyven előtt összejön a masztiparty.
Javíts ki, ha azóta történt egy másik látogatás vagy ezelőtt, amiről nem tudok. Ez esetben visszaszívtam. Egyébként valóban egy beszari fasz, akit egy 16 éves gyerek megfélemlített a lépcsőházban álldogálva.
Egy pár ment el és valóban pozitívan csalódtak. Benyelték csontig a mézesmázas élőben normális dolgot.
Ilyenkor érdemes elgondolkozni,hogy sok sorozatgyilkos magánéletben milyen példamutató. A család kedvence. Aztán amikor nem látja senki... :D
Elég durva savazást kaptak,ami részben igaz. Azóta már meg is bánták a pozitív megítélést.
Höjpi ettől függetlenül tuti bevolt szarva még ha békésen is szóltak hozzá. Mai napig leselkedik a csoportban és minket emleget úgy,hogy én totálisan leszarom. Posztolt egyik ismerősöm posztja alá. Beröhögőfejeztem és le is tiltott. Azóta a csajt is :DDD
Ez ety fosh!
Én voltam az a bizonyos, aki meglátogatta asszonyostul, miután elkezdett minket fogatlan gyárimunkásozni :D
És hát tény, hogy élőben kibaszottul barátságos, normális ember benyomását keltette, pedig a fogatlanos cinkeléssel indítottunk, meg matchbox járőrautót is kapott. Bár tegyük hozzá, vagyok kétszer akkora, mint ő, nyilván ez játszotta a legnagyobb szerepet abban, hogy meg sem próbált arcoskodni.
Dehát ettől függetlenül tény, nem akarom szépíteni, át lettünk baszva, mint szar a palánkon, lazán lekenyerezett minket.
Mindenesetre tanultam belőle, hogy az ilyesféle sunyi pszichopatáknak még azt sem szabad elhinni, amit kérdeznek.
a veledet miért nem nagybetűvel írtad, h még nagyobb legyen a tiszteleted? mekkora barom vagy, nincsenek rá szavak.
Edison se volt rögtön körte.
sf is átállt trollnak, nem?
válasz: mert vagy flepnisnek, vagy börtöntölteléknek, esetleg mindkettőnek kell lenni, h felkeltse sneci figyelmét.
Szia sneci!
Én sokszor voltam már büntetés végrehajtási intézetben, szinte nap-nap után oda járok. Illetve amikor leszerelt... Izé kiengedtek, akkor is azt mondták, hogy szocio és pszichopata vagyok, rossz börtön tűrő képességgel. Lájvolsz velem, leszel a barátom?
Si vis pacem, para bellum
eleve ugye az látszik, hogy két twinkybf link van egymás alatt az előzményekben, a főoldal és egy videót tartalmazó oldal. tehát nem áll meg, hogy "tyak véjetyjen jákattyinytyottyam", mert akkor az első után bezárja a fenébe és vissza se néz.
ilyen nagyon egyszerű ez
nszksz dávid király.
Lehet túloz,mint mindenben. Viszont ebből volt ügye és félt hogy bekasznizzák a tróger fejét
www.kemma.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/kocsit-lopott-majd-egy-ferfit-osszevert-944569/
Műanyag fater a 38 éves
Kacser a 33 éves
Trutymó 26 éve
Azóta Trutymó valami részeg nyugdíjast megvert és elvitték a rendőrök. Erről a botsáska Hajni mesélt liveban.
Ez ety fosh!
koszi
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
nem csoda, hogy a szélsőliberális, gyilkos cigányokat mozgató homoboy oda van érte
Micsoda lepukkant alkesz bűnözők ezek..pont illenek Sodihoz.
Aczél te vagy az?
🕎Endigame🕎
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
Nekem is ő ugrott be! Vajon mi lehet vele, én örülnék, hogy ha ő lenne, de neki megismerem a stílusát.
Ez a szerencsétlen mióta elkezdte várja a lefagyást mint egy debil hülye gyerek.
Levi, a festo, es csigadoki elvittek sielni
🕎Endigame🕎
Próbáld ki.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Teamviewerrel az a baj hogy sosem fog jobb minoseget tolni mint most, a jovoben inkabb ugy csinaljatok, hogy api-on lehuzzatok valahova a streamet, raktok kore egy wrappert es onnan streamelitek tovabb magat a contentet, igy megmarad a minoseg de nezoket nem kap.
Szep munka amugy
- Jan 23, 2020 23:22:31 Könyvjelző Válasz vote up vote down (8)
Az ötös lottó jönne be így, annyira tudtam, hogy lófaszt nem fog magyarázkodni a faszverős buzivideóról. Holnap meg letudja annyival, hogy ma már megbeszéltük.
mit írtam tegnap este te hazug buzi görény? hát úgy ismerlek mint a tenyeremet..
75 néző alatt volt hahó.
Na de hogyhogy ilyen kevesen nézik? Nyeméjtyem
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
rBali
(
x24)
Jan 24, 2020 17:47:24
x24)
Szakmai OFF:
Arra figyeljetek skacok, ha csak úgymond "embeddelitek" a videoblakot, bármilyen csilivili oldalt és engine-t is tákoltok köré, akkor a videostreamet továbbra is a ticcsről szívják a kliensek, vagyis mindenki ugyanúgy nézőnek fog számítani.
Arra figyeljetek skacok, ha csak úgymond "embeddelitek" a videoblakot, bármilyen csilivili oldalt és engine-t is tákoltok köré, akkor a videostreamet továbbra is a ticcsről szívják a kliensek, vagyis mindenki ugyanúgy nézőnek fog számítani.
Köszi, ennek csak annyi jelentősége volna, hogy 'megpingesse' a csatornáját és ha zöld választ kap akkor a mirror OBS-re valami olyan plugint tákolni, hogy inditsa el a liveot azonnal, ne kézi hajtánnyalmenjen kezdődjön a fun, lásd a tegnapi szar mirror stream :(
Bunyóstesó
Jan 24, 2020 17:55:40
A sokadik videóját nézve ennek a szerencsétlennek újra és újra eljön mennyire igénytelen...rendet képtelen rakni a szobájában de még az asztalon a kütyüjei közt is full kupi van.
Már engem idegesít hogy az a kurva kép a szekrény ajtón félig le van esve de cseszne 10 mp alatt vissza ragasztani hanem előtte nyomja hogy milyen fasza srác.
Már engem idegesít hogy az a kurva kép a szekrény ajtón félig le van esve de cseszne 10 mp alatt vissza ragasztani hanem előtte nyomja hogy milyen fasza srác.
Jan 24, 2020 17:55:40
-
Jan 24, 2020 17:59:17
Figyelj mannin ez a hangulatkeltés nem lesz így jó...
Mi a faszt akarsz elérni, mit nem értesz?
A snecológia egy életérzés.Egy korkép egy kórkép ez maga az élet, itt történelem van, itt a lore, évtizedes szokásos szállóigék és az internet egyik legviccesebb helye.
Szerinted nem volt még arra alkalom hogy a Recskás kórházba vagy meszesgödörbe jusson, ha valaki nagyon akarja?
Szerinted ez miért nem történt meg soha?
Szerinted mi a nagyobb büntetés?
Halál?
Vagy életfogytiglan egy börtönben, egy emberi testben, ami fizikailag alultervezett erre a gravitációra?
Börtön egy agyban ami alapvetően nem képes az élet nevű keretrendszert alkalmazni?
Meg pimaszkodsz és húzogatod az oroszlán bajszát?
Ha én bele akarnék állni komolyabban ebbe a fórumba, akkor azt tuti nem ugy tenném hogy 1db google keresés után bárki megtalálja az életem...
C64 írta nagyon jól.
Itt is sokan voltunkk ütnivaló kis gecik fiatalkorukba tuti, de én pl sosem kötöttem bele olyanokba akikről nem tudtam, hogy mire képesek.
Aztán meg kinőttük, mint minden normális ember.
Ha van tényleg barátnőd akkor inkább kúrjatok éjjel és nappal is, élvezkedjetek!
És hagyjátok a gecibe a fórumot.
Őszinte jò tanács az öregebbtől.
Mi a faszt akarsz elérni, mit nem értesz?
A snecológia egy életérzés.Egy korkép egy kórkép ez maga az élet, itt történelem van, itt a lore, évtizedes szokásos szállóigék és az internet egyik legviccesebb helye.
Szerinted nem volt még arra alkalom hogy a Recskás kórházba vagy meszesgödörbe jusson, ha valaki nagyon akarja?
Szerinted ez miért nem történt meg soha?
Szerinted mi a nagyobb büntetés?
Halál?
Vagy életfogytiglan egy börtönben, egy emberi testben, ami fizikailag alultervezett erre a gravitációra?
Börtön egy agyban ami alapvetően nem képes az élet nevű keretrendszert alkalmazni?
Meg pimaszkodsz és húzogatod az oroszlán bajszát?
Ha én bele akarnék állni komolyabban ebbe a fórumba, akkor azt tuti nem ugy tenném hogy 1db google keresés után bárki megtalálja az életem...
C64 írta nagyon jól.
Itt is sokan voltunkk ütnivaló kis gecik fiatalkorukba tuti, de én pl sosem kötöttem bele olyanokba akikről nem tudtam, hogy mire képesek.
Aztán meg kinőttük, mint minden normális ember.
Ha van tényleg barátnőd akkor inkább kúrjatok éjjel és nappal is, élvezkedjetek!
És hagyjátok a gecibe a fórumot.
Őszinte jò tanács az öregebbtől.
Jan 24, 2020 17:59:17
C64korszak
(
x2)
Jan 24, 2020 18:13:17
x2)
Köszi, ennek csak annyi jelentősége volna, hogy 'megpingesse' a csatornáját és ha zöld választ kap(
(megint ugye reflexből leszólunk valakit, aki kis hozzáértéssel és szorgalommal akart trollkodni, csak nem lett tökéletes )
Sajnos, ha egy gépen fut egy böngésző vagy akármi, az kitolja a canvasra, és onnan egy program nyomja tovább, mindig is lesznek -lehetnek- technikai gondok.
Viszont igaz lehet az is, hogy aránytalan sok meló mindenféle bonyolult szipiszupi stream-tükörszervert csinálni, ha aztán azt nézi 5ember, a púpcsenelt meg 115.
broni
Jan 24, 2020 18:17:23
én is indítok twiccs csatornát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!donateljetek, és megmutatom a szőrös segggem!!!!!!!!!!!!!
Jan 24, 2020 18:17:23
xray
(
x21)
Jan 24, 2020 18:18:49
x21)
tegnap hány néző volt a tükörszerveren? (megint ugye reflexből leszólunk valakit, aki kis hozzáértéssel és szorgalommal akart trollkodni, csak nem lett tökéletes )
Tycoon
(
x2)
Jan 24, 2020 18:23:37
x2)
Nem lett volna baj a tükörrel ha lett volna rajt hang és nem kéne regisztrálni kommentelésért
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
xray
(
x21)
Jan 24, 2020 18:27:18
x21)
Jan 24, 2020 18:27:18
Nem lett volna baj a tükörrel ha lett volna rajt hang és nem kéne regisztrálni kommentelésért
később volt hang is. Jan 24, 2020 18:27:18
trendbeli garázdaság
Jan 24, 2020 18:27:27
Ne legyünk már ilyen kukacoskodó seggfejek! Nszksz! A hang megjött a tükrön is, regisztrálni meg a twitchen is kell. Hatalmas nagy respekt a tükörért, különösen azért, mert borzasztóan fáj a magamutogató, aberrált púposnak! Hejj tükör!
Jan 24, 2020 18:27:27
xray
(
x21)
Jan 24, 2020 18:33:18
x21)
Jan 24, 2020 18:33:18
facebook és vkontakte reg-el is be lehet lépni. van valami köze az oroszokhoz, vagy hogy van ez? Jan 24, 2020 18:33:18
Oma
Jan 24, 2020 18:33:24
Egy Rorschach tesztet csinálhatnál amugy sneci. Rohadt kiváncsi lennék az eredményére.
Bár Németországba némettudás nélkül kicsit nehéz.
Nàlunk már csinált
Jan 24, 2020 18:33:24
Nulladikos Snecologus
Jan 24, 2020 18:38:53
Nàlunk már csinált
Peneszbol :D
Jan 24, 2020 18:38:53
C64korszak
(
x2)
Jan 24, 2020 18:43:24
x2)
tegnap hány néző volt a tükörszerveren?
Tükör problémái:
Csak egymásnak kommentelhetünk, nem tud "bemenni" a komment a púp streambe, hisz ha oda írsz, szintén bejelentkezett nézőnek számítassz.
Ha bármi baj van, amit egy élő streamer megold OBS oldalon, megállt a buli, ugyanez kliens oldalon, ha a gyagya sztrimje megáll, crashel, stb, valami engine-nek újra kell indítani az egész cuccot, különben megint az lesz "hogy ez szar, nézem inkább az eredetit".
Magyarósi Csaba
(
x3)
Jan 24, 2020 18:43:29
x3)
sodika (Snecológus-pontszám: 46418x23) Feb 23, 2018 21:59:28Könyvjelző Válasz vote up vote down (0)
A hülyeségben tovább már csak a Turbó Titán szintje van, de azt szintén nem akarom megközelíteni. Úgyhogy elmegyek helyette lassan az értelmes témák felé.
sodika (Snecológus-pontszám: 46418x23) Jan 24, 2020 10:57:51Könyvjelző Válasz vote up vote down (-3)
Red dead 2
Koopban
Hárman
Márkkal ÉS Turbó Titánnal
Ez lesz elvileg ma este :)
A hülyeségben tovább már csak a Turbó Titán szintje van, de azt szintén nem akarom megközelíteni. Úgyhogy elmegyek helyette lassan az értelmes témák felé.
sodika (Snecológus-pontszám: 46418x23) Jan 24, 2020 10:57:51Könyvjelző Válasz vote up vote down (-3)
Red dead 2
Koopban
Hárman
xray
(
x21)
Jan 24, 2020 18:47:11
x21)
Tükör problémái:
Tükör problémái:
nszksz
max5enutálnak
(
x47)
Jan 24, 2020 18:57:20
x47)
sodika (Snecológus-pontszám: 46418x23) Feb 23, 2018 21:59:28Könyvjelző Válasz vote up vote down (0)
Red dead 2
Koopban
Hárman
Red dead 2
Koopban
Hárman
zseniális!!!! :D :D :D
ócska, szar, primitív, autista angolnázás INCOMIIIIING
Threesome
Jan 24, 2020 18:58:51
Red dead 2
Koopban
Hárman
Red dead 2
Koopban
Hárman
A három buzi...
Lehet erre játszik a díszhomár, még élteti a remény hogy negyven előtt összejön a masztiparty.
Jan 24, 2020 18:58:51
Bejlin
(
x8)
Jan 24, 2020 19:00:20
x8)
Mirror csatornához még lenne egy ötletem, mégpedig az hogy legyen valami donate lehetőség. Megnézném milyen pofát vágna a recskás ha más keres pénzt az ő "tartalmával" amibe milliókat fektetett.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Andi
(
x13)
Jan 24, 2020 19:01:03
x13)
Sodi most hívja turbót
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Andi
(
x13)
Jan 24, 2020 19:01:23
x13)
Lemondva a műsor.
Szteppen
(
x3)
Jan 24, 2020 19:01:57
x3)
Javíts ki, ha azóta történt egy másik látogatás vagy ezelőtt, amiről nem tudok. Ez esetben visszaszívtam. Egyébként valóban egy beszari fasz, akit egy 16 éves gyerek megfélemlített a lépcsőházban álldogálva.
Egy pár ment el és valóban pozitívan csalódtak. Benyelték csontig a mézesmázas élőben normális dolgot.
Ilyenkor érdemes elgondolkozni,hogy sok sorozatgyilkos magánéletben milyen példamutató. A család kedvence. Aztán amikor nem látja senki... :D
Elég durva savazást kaptak,ami részben igaz. Azóta már meg is bánták a pozitív megítélést.
Höjpi ettől függetlenül tuti bevolt szarva még ha békésen is szóltak hozzá. Mai napig leselkedik a csoportban és minket emleget úgy,hogy én totálisan leszarom. Posztolt egyik ismerősöm posztja alá. Beröhögőfejeztem és le is tiltott. Azóta a csajt is :DDD
fruzs1
(
x1)
Jan 24, 2020 19:02:38
x1)
"Normális gyereknek tűnik."
Andi
(
x13)
Jan 24, 2020 19:03:32
x13)
Pedig "beszarás" lett volna.
max5enutálnak
(
x47)
Jan 24, 2020 19:06:47
x47)
mai közös stream elsodikázva, turbó lájvjába írt be:
Kiss Endre Farkas Na heló kedves Turbo Titán. Akkor holnap jó lesz
Kiss Endre Farkas Na heló kedves Turbo Titán. Akkor holnap jó lesz
shikeres vagyok
Jan 24, 2020 19:07:23
Közös stream holnap, az alkoholista trutyesz elsodikázta.
Jan 24, 2020 19:07:23
facebook magyar moderáto
Jan 24, 2020 19:08:13
titán live chat:
SoDI vlogja
technikai gondok. Ha hazaértem, megpróbálom megoldani őket
Kiss Endre Farkas
A gameplay csatim ki van tiltva valamiért
Újabb shikerek.
Titánék már piálnak, márkot kidobálja a játék, mert shodi rossz helyen vette vagy mi.
SoDI vlogja
technikai gondok. Ha hazaértem, megpróbálom megoldani őket
Kiss Endre Farkas
A gameplay csatim ki van tiltva valamiért
Újabb shikerek.
Titánék már piálnak, márkot kidobálja a játék, mert shodi rossz helyen vette vagy mi.
Jan 24, 2020 19:08:13
Andi
(
x13)
Jan 24, 2020 19:08:24
x13)
Márk spórolt 18 eurót, és minden öő a legnagyobb eheheh rendben, csak kidobja a rendszer.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jan 24, 2020 19:08:45
x6)
hát azért hetyetye
Magyarósi Csaba
(
x3)
Jan 24, 2020 19:09:08
x3)
Kiss Endre Farkas
Holnap szaunázok egy kicsit aztán ha hazaérek mehet a stream
Welcome to live chat! Remember to guard your privacy and abide by our Community Guidelines.
Kiss Endre Farkas
Valamikor szívesen lemennék hozzád én is Turbo Titán
paradicsomfejű alkoholista
zseniális ez a szakadozo hang minden mondatnak. sak a felét érteni xd
Kiss Endre Farkas
Hatalmas megtiszteltetés lenne élőben találkozni veled
Welcome to live chat! Remember to guard your privacy and abide by our Community Guidelines.
Kiss Endre Farkas
Kiss Endre Farkas
max5enutálnak
(
x47)
Jan 24, 2020 19:09:36
x47)
Kiss Endre Farkas Holnap szaunázok egy kicsit aztán ha hazaérek mehet a stream
Kiss Endre Farkas Valamikor szívesen lemennék hozzád én is Turbo Titán
Kiss Endre Farkas Valamikor szívesen lemennék hozzád én is Turbo Titán
Magyarósi Csaba
(
x3)
Jan 24, 2020 19:10:03
x3)
Kiss Endre Farkas
Turbo Titán ha rólam írnak neked akkor azokat ne vedd komolyan mert azok a trolljaim
Turbo Titán ha rólam írnak neked akkor azokat ne vedd komolyan mert azok a trolljaim
Magyarósi Csaba
(
x3)
Jan 24, 2020 19:10:31
x3)
Kiss Endre Farkas
Egy közös szaunázáshoz mit szólnál Turbo amikor Magyarországon leszek?
Egy közös szaunázáshoz mit szólnál Turbo amikor Magyarországon leszek?
Andi
(
x13)
Jan 24, 2020 19:12:07
x13)
Aki most ír Sodi nevében turbónak, azon a trollon majdnem bepisiltem.
A Ruszki Bálnavadász
Jan 24, 2020 19:14:41
Én voltam az a bizonyos, aki meglátogatta asszonyostul, miután elkezdett minket fogatlan gyárimunkásozni :D
És hát tény, hogy élőben kibaszottul barátságos, normális ember benyomását keltette, pedig a fogatlanos cinkeléssel indítottunk, meg matchbox járőrautót is kapott. Bár tegyük hozzá, vagyok kétszer akkora, mint ő, nyilván ez játszotta a legnagyobb szerepet abban, hogy meg sem próbált arcoskodni.
Dehát ettől függetlenül tény, nem akarom szépíteni, át lettünk baszva, mint szar a palánkon, lazán lekenyerezett minket.
Mindenesetre tanultam belőle, hogy az ilyesféle sunyi pszichopatáknak még azt sem szabad elhinni, amit kérdeznek.
Jan 24, 2020 19:14:41
max5enutálnak
(
x47)
Jan 24, 2020 19:16:49
x47)
Kiss Endre Farkas Rakjátok be azt a videót ami úgy kezdődik hogy: Megyünk haza a nejemmel....
:D :D :D
:D :D :D
Bejlin
(
x8)
Jan 24, 2020 19:19:05
x8)
Kitiltották a Kiss Endre Farkas nevű felhasználómat Trutymótól. Nembaj, jön a következő!
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Karandas
Jan 24, 2020 19:25:14
Sodi nagyot donételhetett Titánnak...
Edison se volt rögtön körte.
Jan 24, 2020 19:25:14
mifaaan
(
x1)
Jan 24, 2020 19:26:11
x1)
Látom herr srekk is megérkezett a titán streamre, a trolléga nem adja fel:D
Andi
(
x13)
Jan 24, 2020 19:28:27
x13)
Ha jól tudom, turbónál beolvassa a géphang a donétet. Sajnos én tényleg tök anti vagyok ezekhez a dolgokhoz, de egy eurót talán megér valakinek egy zsíros mondat, főleg úgy, hogy most éppen bevédi őt. Kíváncsi lennék a reakcióra.
xray
(
x21)
Jan 24, 2020 19:41:04
x21)
Kiss Endre Farkas
Kiss Endre Farkas
Kiss Endre Farkas
Kiss Endre Farkas
Kiss Endre Farkas
a veledet miért nem nagybetűvel írtad, h még nagyobb legyen a tiszteleted? mekkora barom vagy, nincsenek rá szavak.
Penzmento
(
x6)
Jan 24, 2020 19:42:34
x6)
Ezt hol lehet követni
🕎Endigame🕎
Karandas
Jan 24, 2020 19:43:45
Ezt hol lehet követni
https://www.youtube.com/watch?v=v6SP5HYkmwU Jan 24, 2020 19:43:45
Magyarósi Csaba
(
x3)
Jan 24, 2020 19:52:36
x3)
titannak miert van 4 ev felfuggesztett a nyakaba?
Bunyóstesó
Jan 24, 2020 20:05:29
Matyi, Zsombi meg Albi és a többiek vazzz...élőben vedelnek láncdohányoznak meg anyáznak a neten...jó péntek esti buli.
Jan 24, 2020 20:05:29
max5enutálnak
(
x47)
Jan 24, 2020 20:09:06
x47)
na ez mind szép és jó, de! MIÉRT NÉZEGETSZ OROSZ KISFIÚKAT TE TORZ BUZI?!
technikai_proba
(
x1)
Jan 24, 2020 20:10:11
x1)
Nagyon OFF:
Most komolyan a neosnecológusok fele elkezd előjönni azzal, hogy shemale meg buzipornóra veri? Jézusom, hova haladunk...
Most komolyan a neosnecológusok fele elkezd előjönni azzal, hogy shemale meg buzipornóra veri? Jézusom, hova haladunk...
sf is átállt trollnak, nem?
xray
(
x21)
Jan 24, 2020 20:10:17
x21)
inkább az a kérdés, h miért pitizik a barátságáért gyagyás? válasz: mert vagy flepnisnek, vagy börtöntölteléknek, esetleg mindkettőnek kell lenni, h felkeltse sneci figyelmét.
Bunyóstesó
Jan 24, 2020 20:12:06
Sodi jövője is a börtön....nincs valami felfüggesztetted még 2006 körülről Sodi?
Jan 24, 2020 20:12:06
Frei Tamás
(
x1)
Jan 24, 2020 20:14:00
x1)
inkább az a kérdés, h miért pitizik a barátságáért gyagyás?
válasz: mert vagy flepnisnek, vagy börtöntölteléknek, esetleg mindkettőnek kell lenni, h felkeltse sneci figyelmét.
Szia sneci!
Én sokszor voltam már büntetés végrehajtási intézetben, szinte nap-nap után oda járok. Illetve amikor leszerelt... Izé kiengedtek, akkor is azt mondták, hogy szocio és pszichopata vagyok, rossz börtön tűrő képességgel. Lájvolsz velem, leszel a barátom?
technikai_proba
(
x1)
Jan 24, 2020 20:15:38
x1)
Azért az újabb bizonyítékre igazán adhatnál némi magyarázatot. Mennyi esély van arra, hogy kétszer dobja be a buzioldalt neked az a bizonyos nudista oldal? VÁLASZOLJ TE KÖCSÖG
eleve ugye az látszik, hogy két twinkybf link van egymás alatt az előzményekben, a főoldal és egy videót tartalmazó oldal. tehát nem áll meg, hogy "tyak véjetyjen jákattyinytyottyam", mert akkor az első után bezárja a fenébe és vissza se néz.
ilyen nagyon egyszerű ez
Ganxsta Sodi
Jan 24, 2020 20:23:56
Ha bekerülsz a sittre, ott nyista gádzsi,
Egyik cella társad Ózdi, a másik Zsadányi.
Az Ózdiak öcsém, majd jól seggbe szúrnak,
A Zsadányi meg örül majd a csomagodnak.
Lehúzol így pár évet és amikor szabadulsz,
Űgy tűnik a pár, hogy lepergett vagy húsz...
Egyik cella társad Ózdi, a másik Zsadányi.
Az Ózdiak öcsém, majd jól seggbe szúrnak,
A Zsadányi meg örül majd a csomagodnak.
Lehúzol így pár évet és amikor szabadulsz,
Űgy tűnik a pár, hogy lepergett vagy húsz...
Jan 24, 2020 20:23:56
Bunyóstesó
Jan 24, 2020 20:25:33
Sodi élvezni fogja a sittet a seggbekuki miatt.
Jan 24, 2020 20:25:33
broni
Jan 24, 2020 20:27:11
index.hu/gazdasag/2020/01/24/alkohol_forgalom_magyarorszag_statisztika/
Heil Broni!
Heil Broni!
nszksz dávid király.
Jan 24, 2020 20:27:11
Szteppen
(
x3)
Jan 24, 2020 20:27:28
x3)
Lehet túloz,mint mindenben. Viszont ebből volt ügye és félt hogy bekasznizzák a tróger fejét
www.kemma.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/kocsit-lopott-majd-egy-ferfit-osszevert-944569/
Műanyag fater a 38 éves
Kacser a 33 éves
Trutymó 26 éve
Azóta Trutymó valami részeg nyugdíjast megvert és elvitték a rendőrök. Erről a botsáska Hajni mesélt liveban.
Magyarósi Csaba
(
x3)
Jan 24, 2020 20:31:47
x3)
kemma.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/kocsit-lopott-majd-egy-ferfit-osszevert-944569/
Műanyag fater a 38 éves
Kacser a 33 éves
Trutymó 26 éve
kemma.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/kocsit-lopott-majd-egy-ferfit-osszevert-944569/
Műanyag fater a 38 éves
Kacser a 33 éves
Trutymó 26 éve
koszi
tigris
Jan 24, 2020 20:32:14
Műanyag fater a 38 éves
Kacser a 33 éves
Trutymó 26 éve
Műanyag fater a 38 éves
Kacser a 33 éves
Trutymó 26 éve
nem csoda, hogy a szélsőliberális, gyilkos cigányokat mozgató homoboy oda van érte
Jan 24, 2020 20:32:14
Magyarósi Csaba
(
x3)
Jan 24, 2020 20:36:17
x3)
kacser egy erdekes figura, van facebookja?
hol lehet elerni?
hol lehet elerni?
Herr Shcrek
Jan 24, 2020 20:39:07
kacser egy erdekes figura, van facebookja?
hol lehet elerni?
https://hu-hu.facebook.com/krisztian.kacser.1 hol lehet elerni?
Jan 24, 2020 20:39:07
Nulladikos Snecologus
Jan 24, 2020 20:40:50
Indul a stream. Van mirror?
Jan 24, 2020 20:40:50
rBali
(
x24)
Jan 24, 2020 20:41:57
x24)
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Bunyóstesó
Jan 24, 2020 20:43:18
https://hu-hu.facebook.com/krisztian.kacser.1
Micsoda lepukkant alkesz bűnözők ezek..pont illenek Sodihoz.
Jan 24, 2020 20:43:18
-
Jan 24, 2020 20:46:28
Endre!
Amit te tegnap a Marióval és Donkey Konggal műveltél, azért egy normális világban téged börtönbe küldenének.
Hallod szaros kölkök voltunk, nekünk volt kazettás felültöltős nintendonk, Ricsikééknek meg Segájuk utána szépen sorban c64, amiga,286, 386...
Mario, Donkey, space avengers,Giana sisters, archon anarchy, maniac mansion, exodus, neuromancer stb ezek közül melyiket akarod még a penészes kulimászoddal megszentségteleníteni???
Egyszerűen felháborítónak tartom hogy megveszed ezeket meg hónapokig nyavajogsz donétekért és bazdmeg nem tudod végigvinni a Mario 2. pályát!!
Meg hetyegsz hogy a Mario kihívás?
Bazdmeg majdnem lefagyott a proci az agyamban egy pillanatra bevallom recskás nagyon megleptél a szám tátva maradt, az idő lelassult..és ízlelgettem a szavakat.
A 38 éves, évtizedes IT tapasztalattal rendelkező berlini belvárosi java fejlesztő felnőtt férfi(*pr) azt állítja, hogy a Mario az neki kihívás.
Meg a donkey kong.
És egyiket sem viszi végig.
Mégis ez milyen nyakatekert tinipornónéző, bozótosban leskelődő, buzifürdőgőzben faszmutogatós, alkoholista gecis párhuzamos univerzumban számít értékelhető kontentként?
Már őrült vagy rég!
Amit te tegnap a Marióval és Donkey Konggal műveltél, azért egy normális világban téged börtönbe küldenének.
Hallod szaros kölkök voltunk, nekünk volt kazettás felültöltős nintendonk, Ricsikééknek meg Segájuk utána szépen sorban c64, amiga,286, 386...
Mario, Donkey, space avengers,Giana sisters, archon anarchy, maniac mansion, exodus, neuromancer stb ezek közül melyiket akarod még a penészes kulimászoddal megszentségteleníteni???
Egyszerűen felháborítónak tartom hogy megveszed ezeket meg hónapokig nyavajogsz donétekért és bazdmeg nem tudod végigvinni a Mario 2. pályát!!
Meg hetyegsz hogy a Mario kihívás?
Bazdmeg majdnem lefagyott a proci az agyamban egy pillanatra bevallom recskás nagyon megleptél a szám tátva maradt, az idő lelassult..és ízlelgettem a szavakat.
A 38 éves, évtizedes IT tapasztalattal rendelkező berlini belvárosi java fejlesztő felnőtt férfi(*pr) azt állítja, hogy a Mario az neki kihívás.
Meg a donkey kong.
És egyiket sem viszi végig.
Mégis ez milyen nyakatekert tinipornónéző, bozótosban leskelődő, buzifürdőgőzben faszmutogatós, alkoholista gecis párhuzamos univerzumban számít értékelhető kontentként?
Már őrült vagy rég!
Jan 24, 2020 20:46:28
Herr Shcrek
Jan 24, 2020 20:47:28
www.mobiltelo.hu/566594/adatok Műanyagfater :DDD
Jan 24, 2020 20:47:28
Andi
(
x13)
Jan 24, 2020 20:48:36
x13)
Minden rendben.
Penzmento
(
x6)
Jan 24, 2020 20:53:50
x6)
Szia sneci!
Aczél te vagy az?
Magyarósi Csaba
(
x3)
Jan 24, 2020 20:53:54
x3)
Biztatási kár
(
x10)
Jan 24, 2020 20:54:58
x10)
Megkérdeztem egy rendszeresen pornót néző ismerősömet, aki azt mondta, ha véletlenül gay oldalra keveredik, akkor figyelmeztetve van, hogy buzis oldalra akar menni. Csak ha leokézza, akkor engedi tovább. Mivel keresztyén, vagyis prűdebb emberek is nézik a pornót, így ez mindenhol így van, mert nem akarnak nézettséget veszíteni.
Biztatási kár
(
x10)
Jan 24, 2020 20:56:46
x10)
Aczél te vagy az?
Nekem is ő ugrott be! Vajon mi lehet vele, én örülnék, hogy ha ő lenne, de neki megismerem a stílusát.
Soderátor
Jan 24, 2020 20:59:46
Most jöttem, miért nincs benne Turbo Titán a streamben?
Jan 24, 2020 20:59:46
Szteppen
(
x3)
Jan 24, 2020 21:00:08
x3)
Májkó szerint rossz kulcsot vett Sotyi és ezért fagy le az online.
TE FOGYATÉKOS SZARDARAB.LOPOTT ÉS TILTOTT KULCSOT NEM IS TUDSZ BEAKTIVÁLNI
Ez ety fosh!
TE FOGYATÉKOS SZARDARAB.LOPOTT ÉS TILTOTT KULCSOT NEM IS TUDSZ BEAKTIVÁLNI
mifaaan
(
x1)
Jan 24, 2020 21:00:14
x1)
Nyem faty le. Nyeméjtem. mifaaan?
miskolcigany
Jan 24, 2020 21:01:05
Kedves twics mod baratom kerlek unbannold 14harambe88-at megint, instabanol a pupos ha mirrort linkelsz :D
Nszksz
Nszksz
Jan 24, 2020 21:01:05
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 24, 2020 21:01:40
x9)
Most tényleg arról beszél a gnóm hogy az a baja hogy nem fagy le a játék?
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Bunyóstesó
Jan 24, 2020 21:01:44
Nyem faty le. Nyeméjte. mifaaan?
Ez a szerencsétlen mióta elkezdte várja a lefagyást mint egy debil hülye gyerek.
Jan 24, 2020 21:01:44
-
Jan 24, 2020 21:02:03
Van tükrünk valahol?
Jan 24, 2020 21:02:03
Szteppen
(
x3)
Jan 24, 2020 21:02:44
x3)
Ez ety fosh!
Penzmento
(
x6)
Jan 24, 2020 21:03:29
x6)
Levi, a festo, es csigadoki elvittek sielni
facebook magyar moderáto
Jan 24, 2020 21:03:32
Jan 24, 2020 21:03:32
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 24, 2020 21:03:40
x9)
A mirror efektíve megfelezte a gnóm nézőszámát!
Szép munka zsidók!
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Szép munka zsidók!
Andi
(
x13)
Jan 24, 2020 21:04:46
x13)
Kedves twics mod baratom kerlek unbannold 14harambe88-at megint, instabanol a pupos ha mirrort linkelsz :D
Nszksz
Nszksz
Próbáld ki.
Biztatási kár
(
x10)
Jan 24, 2020 21:05:25
x10)
Qva ideges, hogy csak 40 nézője van. Az őrjöngés nem a játéknak szól.
rBali
(
x24)
Jan 24, 2020 21:06:00
x24)
47-57. Jól állunk :)
miskolcigany
Jan 24, 2020 21:09:47
47-57. Jól állunk :)
Teamviewerrel az a baj hogy sosem fog jobb minoseget tolni mint most, a jovoben inkabb ugy csinaljatok, hogy api-on lehuzzatok valahova a streamet, raktok kore egy wrappert es onnan streamelitek tovabb magat a contentet, igy megmarad a minoseg de nezoket nem kap.
Szep munka amugy
Jan 24, 2020 21:09:47
-
Jan 24, 2020 21:11:09
Nszksz.pöpec!
Jan 24, 2020 21:11:09
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 24, 2020 21:11:17
x37)
Anikónál cseng a donát, és onnan üzengetnek a fasznyűvő púposnak :D Endre nem hajlandó válaszolni semmiféle faszverő videós kérdésre viszont, úgyhogy mehet a faszerdő.
még éltet a remény
(
x1)
Jan 24, 2020 21:11:19
x1)
Anikó folyamatosan oltja az orosz tinifiúk faszverésével,sodi meg annyit képes mondani,hogy nem fagy le..miért nem fagy le? Teljesen ignorálja a kérdéseket, vagy hazudik,hogy csak véletlenül kattintott rendszeresen a buzipornóra..Anikó megérdemel minden donétet,annyira szopatjava recskást.
Taot!
még éltet a remény
(
x1)
Jan 24, 2020 21:12:57
x1)
Az új autizmus az,hogy nem fagy le...megint nem ért semmit a játékból..debil buzi
Taot!
még éltet a remény
(
x1)
Jan 24, 2020 21:15:32
x1)
Most németül beszél a sodi..
Taot!
Biztatási kár
(
x10)
Jan 24, 2020 21:18:08
x10)
Szerintem márkcicának se fagy le, csak a játék árát akarja lehúzni.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 24, 2020 21:18:40
x37)
"akkor én most elbúcsúzom mindenkitől, helló", és lebassza a streamet :D :D :D
-
Jan 24, 2020 21:18:58
Ghecik visítok a buzmárk képen.Recskast hivta márk és abban a pillanatban kibasztaba streamet najo en most...
Jan 24, 2020 21:18:58
Tycoon
(
x2)
Jan 24, 2020 21:19:33
x2)
Ilyen hirtelen streamzárás sem volt
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 24, 2020 21:20:34
x37)
Endre, el kell döntened, hogy mi a fontosabb: a nézők, vagy a cigány kisszerelmed. Ez így nem fog működni hosszú távon, hogy szó nélkül bezárod a streamet mert felhív a cigó.
Soderátor
Jan 24, 2020 21:21:14
Eddig talán ez volt az egyik legszánalmasabb streamje...
Jan 24, 2020 21:21:14
-
Jan 24, 2020 21:22:05
???
De hisz tegnap azt már kitárgyaltuk. Olvass vissza.
De hisz tegnap azt már kitárgyaltuk. Olvass vissza.
- Jan 23, 2020 23:22:31 Könyvjelző Válasz vote up vote down (8)
Az ötös lottó jönne be így, annyira tudtam, hogy lófaszt nem fog magyarázkodni a faszverős buzivideóról. Holnap meg letudja annyival, hogy ma már megbeszéltük.
mit írtam tegnap este te hazug buzi görény? hát úgy ismerlek mint a tenyeremet..
Jan 24, 2020 21:22:05
Hahó
(
x136)
Jan 24, 2020 21:23:45
x136)
Ilyen hirtelen streamzárás sem volt
75 néző alatt volt hahó.
Na de hogyhogy ilyen kevesen nézik? Nyeméjtyem
max5enutálnak
(
x47)
Jan 24, 2020 21:24:40
x47)
Nagy köszi a mirrorért, ismét többen voltunk!
rBali
(
x24)
Jan 24, 2020 21:25:35
x24)
Akkor erre fel lehet készülni a jövőben, MINDIG MINDEN ALKALOMMAL. A Twitchstállót is beleértve!
Szép estét!
Szép estét!
-
Jan 24, 2020 21:25:55
Nálam még aktiv a cacheben a tükör adás.
Az utolsó 5 percért kitüntetés járna bárki is csinálta azt a kisvideót...
Sikítva kapkodom a levegőt!!!
Az utolsó 5 percért kitüntetés járna bárki is csinálta azt a kisvideót...
Sikítva kapkodom a levegőt!!!
Jan 24, 2020 21:25:55
62 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™