Bakker, szerinted az enyémet amiatt szüntették meg?
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Miért szerinted miért? Simán csak annyira szar volt, hogy már a youtube se bírta?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Igen, amiatt. Ki is van írva.
Értem.
Én kérek elnézést.
-hazudta Kiss Endre Farkas
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
A youtube szempontjából igen. Megpróbálhatod a Gyurcsány-ügy farvizén beevezve megfellebbezni a döntést, de nem fogják az 500 feliratkozós csatornádat visszaállítani, mert nem vagy tényező. Az archív szarjaidat meg még úgy sem, mert hónapszámra alig van rajtuk megtekintés. Engedd el ezt az ügyet. Tanulópénz volt, hogy nem kell a trash csoportosokkal kekeckedni. Helyedre lettél rakva. Ahelyett, hogy tanultál volna belőle, mész tovább befelé a faszerdőbe.
Olyan, mintha nem is hallottál volna arról, hogy nem körülötted forog a világ, hogy nem a te tapasztalásod az, ami egyedül számít.
Én értem, hogy te jogtalannak érzed a levételt, és talán igazad is van, de fogd már fel, hogy nem te létezel egyedül a világon.
Van egy másik ember, aki a youtube-nál dolgozik, és elbírálja a szerzői jogi panaszokat. Neki a te ügyed pontosan ugyanolyan, mint a másik száz, amivel foglalkoznia kell a héten. Ennyiről szólt a komment, amit a jelek szerint nem vagy képes felfogni.
Felfogtam. Aztán láttam, hogy voltak páran, akik megfelelő hírveréssel értek el maguknak nagyobb figyelmet.
a pedofil és náci szarságaid miatt, te szarházi, telkesenn irreleváns mi volt a béna videóidon.Sosem kapod vissza a csatornákat pedró.
Ők sem mentek volna semmire a megfelelő lelki támogatás nélkül.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Vagy mert ő egy volt miniszterelnök, te pedig egy kotorékban alkoholizáló, pedofil autista szellemi fogyatékos vagy.
:)))))))))))))))))))))))))))
Menj a picsába.
Nem kapsz elég figyelmet?
Majd adunk neked még ha az elmúlt 10-15 év nem lett volna neked elég.
Beszélhetünk erről is, ha a személyiségzavaraid kibeszélését már unod. A velvet cikk vajon elegendő lesz a youtube-nak, vagy szállítsunk egy cikket a pedofíliádról is, hogy biztos megkapd a megfelelő figyelmet?
Az a te dolgod, te pedofil buzi.
Teged ki tamogat sodi? Ki szeret teged?
Ez egy kurva nagy logikai hiba.
wiki
A cum hoc ergo propter hoc (latinul „vele, tehát miatta”) olyan logikai/következtetési hiba, amelyben az érvelő feltételezi, hogy ha az egyik esemény a másikkal összefüggésben következik be, akkor közöttük feltétlenül ok-okozati összefüggés van.
Nem azert kapta vissza feri a yt csatornajat mert cikkeztek rola. szerinted a yt olvassa a magyar cikkeket? szilyt meg haspok bedet? loszart! Politikai kapcsolatai vannak ferinek, neked meg nincsenek.
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
beheeheeheheeeeeeeeeee hahaha
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
A mesterterv valószínűleg egy saját maga számára rendkívül frappánsnak ható - a valóságban pedig zavaros, értelmetlen - levélötlet, amit természetesen soha sem fog megírni, nem hogy elküldeni az indexnek, Gaudinak, vagy a fasz tudja kinek.
Endre ne hallgass ezekre az őrültekre!
Azzal hívd fel magadra a figyelmet amiben a legjobb vagy!!!
Bágyadt Piton Project hahó!!!
Hagyj egy üzenetet. A tőled telhető legtökéletesebbet!
És el is küldöd? Vagy annyira ne rohanjunk előre, ez még csak a rákészülési szakasz?
Az ogre hogy van? Megmarad, vagy be fog krepálni?
Arra ügyelj hogy legyen benne sok színes bold meg kikockázott meztelen kisgyerek képek.
A döglött pitont? Ma mit sztrimelsz?
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
A részeg auti körmondatokat biztosan értékelni fogja a jutyub. Lécci angolul írd meg, hogy minél több supportos tudjon rajtad röhögni!
*lájkjelet küld kacsintva*
Színezések, boldozások a helyükön vannak?
Aztán nehogy ennek is másfél évig tartson a tökéletesítése, mint a csodaCV-nek.
Endre, tisztában vagy vele, hogy a Youtube-nak van egy embere, aki csak magyar VIP ügyfelek ügyeivel foglalkozik? Úgyis mint politikusok és pártok. Tehát Gyurcsány nem azért kapta vissza a csatornáját, mert lelkileg támogatták, hanem azért, mert van egy pártsajtósa, aki tudta, hogy kit kell felhívni. Te pöcs.
De ne hagyd abba, pörögj csak ezen, írogasd a boldozott leveleket, aztán majd számolj be :D
Again mine the access?
Mert ilyen SoDI a SoDI
Sajnos mar megeloztek :( www.sandorlengyel.com
jó,de ő nem sodi,neki semmit nem hinnék el,ellentétben sodronnyal.
kötőjel van nagyon eltűnve, de lehet hogy csak a vérdíj miatt.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
nszksz
tajgi:
en.wikipedia.org/wiki/Micropenis
ezekért a nyeldeklésekért, meg csámcsogásokért remélem megkülönböztetett helyet kapsz a pokolban te féreg
ilyen van nekem is, de vettem egy faszpumpat. addig pumpalom ameddig nagy lesz.
csak nehogy megölje magát..............
Nem volt mindig is hülye?
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
De legalább nagy a fütyim.
Nem ő fejlesztette?!!
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Szerző:
Karib
(
x10)
Feb 11, 2020 15:19:38
Válasz
(14)
x10)
Válasz
(14)
Púpos, egyébként válaszolj már egy kérdésre. Nap mint nap tucatszámra szüntetnek meg magyar YouTube-csatornákat szerzői jogok megsértése miatt. Szerinted érdekekli a kutyát is a te ügyed? Gyurcsánynak képzeled magad? Ez ám az igazi hittevő metonímia, te 2006-os hős. Tönkre fogunk tenni.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Fuvolázó Kobold
Feb 11, 2020 15:22:10
Korcs, ha minden áldott nap olcsó, nagy mennyiségű, szar minőségű dobozos sört vedelsz, akkor milyen állapotban van emésztésed?
Mikor volt utoljára normális, szilárd székleted?
Azért a napi három hasmenés már konstans, ugye?
Mit gondolsz a bélflóráról?
Az aranyeredet vissza szoktad nyomkodni, vagy akkor már inkább cibálod kicsit a pitont?
Szerinted a gyomor és a belek folyamatos megterhelése okozhat komolyabb gyulladást?
Az elmúlt tíz évben volt egyetlen nap is, amikor megittál legalább 3 liter vizet, napi ötször étkeztél egészségesen és elosztva?
A számodra egyértelműen túlzott mértékű alkoholfogyasztás vajon károsítja-e a májadat?
Szerinted attól kevésbé leszel alkoholista, hogy minden nap megveszed az adott sörmennyiséget, de nem vagy hajlandó egyszer végre rendesen hazavinni néhány tálca piát?
Zoli utalt már, vagy mocsok módon variáltál és inkább a cigóknál maradtak a milliók?
Mikor volt utoljára normális, szilárd székleted?
Azért a napi három hasmenés már konstans, ugye?
Mit gondolsz a bélflóráról?
Az aranyeredet vissza szoktad nyomkodni, vagy akkor már inkább cibálod kicsit a pitont?
Szerinted a gyomor és a belek folyamatos megterhelése okozhat komolyabb gyulladást?
Az elmúlt tíz évben volt egyetlen nap is, amikor megittál legalább 3 liter vizet, napi ötször étkeztél egészségesen és elosztva?
A számodra egyértelműen túlzott mértékű alkoholfogyasztás vajon károsítja-e a májadat?
Szerinted attól kevésbé leszel alkoholista, hogy minden nap megveszed az adott sörmennyiséget, de nem vagy hajlandó egyszer végre rendesen hazavinni néhány tálca piát?
Zoli utalt már, vagy mocsok módon variáltál és inkább a cigóknál maradtak a milliók?
Feb 11, 2020 15:22:10
-
Feb 11, 2020 15:22:26
quote=Német Jeti]40-es mamahotel lakó sodi, lesz a sodi idén nyáron! Kiváncsi vagyok rá hogy fogja majd bírni, 10-15 évig egy fedél alatt a Goldával![/quote]
Ha
1. Márk és a sleppje tényleg felhagyott a gyagyás pumpálásával
2. Nem talál magának újabb piócát, akit hitelezhet
3. Nem rúgják ki a munkájából
4. Nem rúgja ki az ogre
5. Nem válik a mentális vagy fizikai egészségi állapota miatt munkaképtelenné (annál is látványosabban munkaképtelenné, mint most)
Szóval ha ez az öt feltétel mind fenáll, akkor szélsőséges esetben éveket is kibírhat még Németországban. Persze ehhez őrült mák kell a részéről.
Ha
1. Márk és a sleppje tényleg felhagyott a gyagyás pumpálásával
2. Nem talál magának újabb piócát, akit hitelezhet
3. Nem rúgják ki a munkájából
4. Nem rúgja ki az ogre
5. Nem válik a mentális vagy fizikai egészségi állapota miatt munkaképtelenné (annál is látványosabban munkaképtelenné, mint most)
Szóval ha ez az öt feltétel mind fenáll, akkor szélsőséges esetben éveket is kibírhat még Németországban. Persze ehhez őrült mák kell a részéről.
Feb 11, 2020 15:22:26
sodika
Feb 11, 2020 15:28:51
Púpos, egyébként válaszolj már egy kérdésre. Nap mint nap tucatszámra szüntetnek meg magyar YouTube-csatornákat szerzői jogok megsértése miatt. Szerinted érdekekli a kutyát is a te ügyed? Gyurcsánynak képzeled magad? Ez ám az igazi hittevő metonímia, te 2006-os hős. Tönkre fogunk tenni.
Feb 11, 2020 15:28:51
bolgár jeti
(
x30)
Feb 11, 2020 15:30:53
x30)
Miért szerinted miért? Simán csak annyira szar volt, hogy már a youtube se bírta?
-
Feb 11, 2020 15:31:03
Feb 11, 2020 15:31:03
sodika
Feb 11, 2020 15:33:14
Értem.
Én kérek elnézést.
Feb 11, 2020 15:33:14
bolgár jeti
(
x30)
Feb 11, 2020 15:35:04
x30)
Értem.
-hazudta Kiss Endre Farkas
max5enutálnak
(
x47)
Feb 11, 2020 15:35:09
x47)
te olyan idióta vagy, hogy azt sem tudod, hogyan kell valahová nem írni
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 11, 2020 15:35:47
x37)
A youtube szempontjából igen. Megpróbálhatod a Gyurcsány-ügy farvizén beevezve megfellebbezni a döntést, de nem fogják az 500 feliratkozós csatornádat visszaállítani, mert nem vagy tényező. Az archív szarjaidat meg még úgy sem, mert hónapszámra alig van rajtuk megtekintés. Engedd el ezt az ügyet. Tanulópénz volt, hogy nem kell a trash csoportosokkal kekeckedni. Helyedre lettél rakva. Ahelyett, hogy tanultál volna belőle, mész tovább befelé a faszerdőbe.
-
Feb 11, 2020 15:38:23
Értem.
Én kérek elnézést.
Én kérek elnézést.
Olyan, mintha nem is hallottál volna arról, hogy nem körülötted forog a világ, hogy nem a te tapasztalásod az, ami egyedül számít.
Én értem, hogy te jogtalannak érzed a levételt, és talán igazad is van, de fogd már fel, hogy nem te létezel egyedül a világon.
Van egy másik ember, aki a youtube-nál dolgozik, és elbírálja a szerzői jogi panaszokat. Neki a te ügyed pontosan ugyanolyan, mint a másik száz, amivel foglalkoznia kell a héten. Ennyiről szólt a komment, amit a jelek szerint nem vagy képes felfogni.
Feb 11, 2020 15:38:23
max5enutálnak
(
x47)
Feb 11, 2020 15:47:26
x47)
nem értek egyet veletek. igenis, próbáljon meg mindent a csatornák visszaszerzéséért, időt energiát nem kímélve. olvasson utána rengeteget, körmölje levelek százait, ellenkezzen, rage-eljen! ne add fel pedosodi!
sodika
Feb 11, 2020 15:55:11
Felfogtam. Aztán láttam, hogy voltak páran, akik megfelelő hírveréssel értek el maguknak nagyobb figyelmet.
Feb 11, 2020 15:55:11
Brian
(
x2)
Feb 11, 2020 15:55:56
x2)
a pedofil és náci szarságaid miatt, te szarházi, telkesenn irreleváns mi volt a béna videóidon.Sosem kapod vissza a csatornákat pedró.
Andi
(
x13)
Feb 11, 2020 15:56:43
x13)
Fuvolázó Kobold
Feb 11, 2020 15:57:05
Vagy mert ő egy volt miniszterelnök, te pedig egy kotorékban alkoholizáló, pedofil autista szellemi fogyatékos vagy.
Feb 11, 2020 15:57:05
sodika
Feb 11, 2020 15:58:04
Menj a picsába.
Feb 11, 2020 15:58:04
Trash csoportos haver
(
x19)
Feb 11, 2020 16:05:46
x19)
Nem kapsz elég figyelmet?
Majd adunk neked még ha az elmúlt 10-15 év nem lett volna neked elég.
Andi
(
x13)
Feb 11, 2020 16:07:32
x13)
Jó lenne a stúdióról egy friss kép, már biztos befejeződtek a munkálatok. Ha a gipszkartonozásból indulok ki, garantált a minőség az induláshoz.
-
Feb 11, 2020 16:07:40
Beszélhetünk erről is, ha a személyiségzavaraid kibeszélését már unod. A velvet cikk vajon elegendő lesz a youtube-nak, vagy szállítsunk egy cikket a pedofíliádról is, hogy biztos megkapd a megfelelő figyelmet?
Feb 11, 2020 16:07:40
Magyarósi Csaba
(
x3)
Feb 11, 2020 16:07:45
x3)
feri a faszat a szadbaveri, pedosodi!
Trash csoportos haver
(
x19)
Feb 11, 2020 16:10:37
x19)
Menj a picsába.
Az a te dolgod, te pedofil buzi.
Nulladikos Snecologus
Feb 11, 2020 16:14:49
Menj a picsába.
Menj a picsába.
Teged ki tamogat sodi? Ki szeret teged?
Feb 11, 2020 16:14:49
Magyarósi Csaba
(
x3)
Feb 11, 2020 16:15:48
x3)
Ez egy kurva nagy logikai hiba.
wiki
A cum hoc ergo propter hoc (latinul „vele, tehát miatta”) olyan logikai/következtetési hiba, amelyben az érvelő feltételezi, hogy ha az egyik esemény a másikkal összefüggésben következik be, akkor közöttük feltétlenül ok-okozati összefüggés van.
Nem azert kapta vissza feri a yt csatornajat mert cikkeztek rola. szerinted a yt olvassa a magyar cikkeket? szilyt meg haspok bedet? loszart! Politikai kapcsolatai vannak ferinek, neked meg nincsenek.
-
Feb 11, 2020 16:16:34
Recskas mindig masokat akarsz majmolni, de meg erre alkalmatlan vagy. Vagy te leszel majd a harcos autista aki 1 perc kvazi reflektorfenyt?
Feb 11, 2020 16:16:34
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Feb 11, 2020 16:18:18
x7)
Gyurcsány a hetekig tartó görcsölés helyett a videós stábjának fizetett, hogy rendezzék a Youtube esetet.
Ezen a héten meglátjuk, hogy sodi miskolci videós stábja mire jut és mennyiért.
|__o__|
Ezen a héten meglátjuk, hogy sodi miskolci videós stábja mire jut és mennyiért.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Feb 11, 2020 16:19:14
x38)
Sneci, nagyon várjuk a fejleményeket! Ha jól látom, most kohnspirálsz, aztán ültetsz magadnak egy újabb faszdzsungelt. Trollcsemege...
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
max5enutálnak
(
x47)
Feb 11, 2020 16:20:12
x47)
NE!
ADD!
FEL!
Ha címlapra kerülsz, tuti, hogy visszakapod a csatornád!
Mozgass meg minden követ és ne törődj mással!!!
ADD!
FEL!
Magyarósi Csaba
(
x3)
Feb 11, 2020 16:23:10
x3)
NE!
ADD!
FEL!
ADD!
FEL!
beheeheeheheeeeeeeeeee hahaha
-
Feb 11, 2020 16:25:32
NE!
ADD!
FEL!
ADD!
FEL!
A mesterterv valószínűleg egy saját maga számára rendkívül frappánsnak ható - a valóságban pedig zavaros, értelmetlen - levélötlet, amit természetesen soha sem fog megírni, nem hogy elküldeni az indexnek, Gaudinak, vagy a fasz tudja kinek.
Feb 11, 2020 16:25:32
Andi
(
x13)
Feb 11, 2020 16:28:36
x13)
Az lenne a minimum Márktól, hogy beveti végre a médiakapcsolatait, és a megfelelően kikockázott dokumentumokkal alátámasztva kitálal az Anikó show-ban.
-
Feb 11, 2020 16:35:47
Sodi, ha leöntöd magad benzinnel, és felgyújtod magad az alexanderen, annak lesz hírértéke.
A következőkre figyelj:
1. Nagy táblán tudósíts arról, hogy mi a bánatod, és miért döntöttél az öngyilkosság mellett. Ha egyetlen kép is készül rólad, akkor a sajtó, és persze a mikrobloggoló emberek tudni fogják az indítékaidat, és talán társadalmi párbeszédet is elindíthatsz.
2. Hívd fel magadra az emberek figyelmét, érd el, hogy kamerázzanak, mielőtt begyújtod a benzint, de vigyázz, nehogy leteperjenek, vagy megérkezzen a mentő, mielőtt befejezed az akciót. Így lesz egy csomó felvétel róla, amik önmagában emelik a hírértékét az akciódnak.
3. Önsajnálatra játssz. Ne az legyen az üzeneted, hogy szemét youtube, hanem az, hogy elvesztetted az életművedet, és csak mellékes, hogy emiatt a youtube felelős (az emberek végül úgyis a youtube-ra fognak haragudni).
4. NE beszélj arról, hogy pedofil vagy, mert bár így elkerülheted, hogy rádhívják a mentőket, de a sajnálatot is lőheted, amivel megszerezhetnéd a 15 perc világhírt.
Itt az idő sodika, hajrá!
A következőkre figyelj:
1. Nagy táblán tudósíts arról, hogy mi a bánatod, és miért döntöttél az öngyilkosság mellett. Ha egyetlen kép is készül rólad, akkor a sajtó, és persze a mikrobloggoló emberek tudni fogják az indítékaidat, és talán társadalmi párbeszédet is elindíthatsz.
2. Hívd fel magadra az emberek figyelmét, érd el, hogy kamerázzanak, mielőtt begyújtod a benzint, de vigyázz, nehogy leteperjenek, vagy megérkezzen a mentő, mielőtt befejezed az akciót. Így lesz egy csomó felvétel róla, amik önmagában emelik a hírértékét az akciódnak.
3. Önsajnálatra játssz. Ne az legyen az üzeneted, hogy szemét youtube, hanem az, hogy elvesztetted az életművedet, és csak mellékes, hogy emiatt a youtube felelős (az emberek végül úgyis a youtube-ra fognak haragudni).
4. NE beszélj arról, hogy pedofil vagy, mert bár így elkerülheted, hogy rádhívják a mentőket, de a sajnálatot is lőheted, amivel megszerezhetnéd a 15 perc világhírt.
Itt az idő sodika, hajrá!
Feb 11, 2020 16:35:47
Gólya
(
x2)
Feb 11, 2020 16:42:29
x2)
Kérlek sodi, ne azzal kelts hírverést, hogy felveszed a faszverésed, majd feltöltöd az internetre
2 napig csicskultam.
broni
Feb 11, 2020 16:51:38
análplugin
Feb 11, 2020 16:51:38
Laci
Feb 11, 2020 16:57:52
Kérlek sodi, ne azzal kelts hírverést, hogy felveszed a faszverésed, majd feltöltöd az internetre
Endre ne hallgass ezekre az őrültekre!
Azzal hívd fel magadra a figyelmet amiben a legjobb vagy!!!
Bágyadt Piton Project hahó!!!
Feb 11, 2020 16:57:52
Fekete bikapata
Feb 11, 2020 17:10:01
Látom, ma megint ,,soha többet nem írok ide'' volt egész nap...
Gyagyás, téged kibasztak?
Vagy ez valamilyen fogyicsoport egy kisegítőiskolában, ahol 10 percenként el lehet menni szarni???
Gyagyás, téged kibasztak?
Vagy ez valamilyen fogyicsoport egy kisegítőiskolában, ahol 10 percenként el lehet menni szarni???
Feb 11, 2020 17:10:01
Magyarósi Csaba
(
x3)
Feb 11, 2020 17:30:26
x3)
sodika
Feb 11, 2020 17:34:47
Most kell ütni, most kell ütni.
Youtube, pedofília, minden van.
Ma este tökéletesítem az első levelemet.
Feb 11, 2020 17:34:47
démonkakas petra
Feb 11, 2020 17:37:22
Hagyj egy üzenetet. A tőled telhető legtökéletesebbet!
Feb 11, 2020 17:37:22
-
Feb 11, 2020 17:38:11
És el is küldöd? Vagy annyira ne rohanjunk előre, ez még csak a rákészülési szakasz?
Feb 11, 2020 17:38:11
-
Feb 11, 2020 17:38:43
Az ogre hogy van? Megmarad, vagy be fog krepálni?
Feb 11, 2020 17:38:43
kripli figyelő
(
x12)
Feb 11, 2020 17:39:26
x12)
Kinek akarsz levelet írni?Andinak?Mindegy.Youtube, pedofília, minden van.
Arra ügyelj hogy legyen benne sok színes bold meg kikockázott meztelen kisgyerek képek.
Nulladikos Snecologus
Feb 11, 2020 17:40:05
A döglött pitont? Ma mit sztrimelsz?
Feb 11, 2020 17:40:05
xray
(
x21)
Feb 11, 2020 17:43:41
x21)
Menj a picsába.
mifan, tegnap még ezt volt mantra, ma meg kiröhögöd magadat? Menj a picsába.
mifaaan
(
x1)
Feb 11, 2020 17:45:44
x1)
A részeg auti körmondatokat biztosan értékelni fogja a jutyub. Lécci angolul írd meg, hogy minél több supportos tudjon rajtad röhögni!
kripli figyelő
(
x12)
Feb 11, 2020 17:46:20
x12)
Törpspa elindult már a harmadik másodállásába?
Becsületes Zoli
Feb 11, 2020 17:52:08
Utalni vagy nem utalni. Ez itt a kérdés.
Feb 11, 2020 17:52:08
D.Dezsö
Feb 11, 2020 17:54:43
Elfogtunk egy levelet:
“Respected, Dear Youtube support Sir!
My name is Endre Kiss (sodivlog).
I write to you in relation to it my trolls deleted mine all channels because they lied copyrights problems.
Nobody help me, specially my colleague!
I have read an article in 444, and the former primeminister Gyurcsány who is nation traitor got back his channel. He has a good colleague who helped him to get back his channel.
Even I am a nation hero, those channels are my life work. PLEASE GIVE me back! and let me to play Mario!
PLEASE MAKE PEACE! I will do what you are say, just make peace!
My trolls reported my channel, they figured out I am a pedophile and homosexual but NOT TRUE, I AM A NUDIST. I covered the children on the photos.
I couldn’t imagine how you can do this evil thing. My homies helped me to make videos for years and you just deleted!
I WILL DO EVERYHING WHAT YOU SAY!
Please give me back my videos!
“Respected, Dear Youtube support Sir!
My name is Endre Kiss (sodivlog).
I write to you in relation to it my trolls deleted mine all channels because they lied copyrights problems.
Nobody help me, specially my colleague!
I have read an article in 444, and the former primeminister Gyurcsány who is nation traitor got back his channel. He has a good colleague who helped him to get back his channel.
Even I am a nation hero, those channels are my life work. PLEASE GIVE me back! and let me to play Mario!
PLEASE MAKE PEACE! I will do what you are say, just make peace!
My trolls reported my channel, they figured out I am a pedophile and homosexual but NOT TRUE, I AM A NUDIST. I covered the children on the photos.
I couldn’t imagine how you can do this evil thing. My homies helped me to make videos for years and you just deleted!
I WILL DO EVERYHING WHAT YOU SAY!
Please give me back my videos!
Feb 11, 2020 17:54:43
-
Feb 11, 2020 17:56:06
De most minek vissza a ballaszt?
Feb 11, 2020 17:56:06
Kaleta Gábor cellatársa
Feb 11, 2020 18:07:28
*lájkjelet küld kacsintva*
Feb 11, 2020 18:07:28
broni
Feb 11, 2020 18:07:37
falcoshajdut pappá szentelték
Feb 11, 2020 18:07:37
Autismus Maximus
(
x16)
Feb 11, 2020 18:11:11
x16)
Színezések, boldozások a helyükön vannak?
Aztán nehogy ennek is másfél évig tartson a tökéletesítése, mint a csodaCV-nek.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 11, 2020 18:11:28
x37)
Endre, tisztában vagy vele, hogy a Youtube-nak van egy embere, aki csak magyar VIP ügyfelek ügyeivel foglalkozik? Úgyis mint politikusok és pártok. Tehát Gyurcsány nem azért kapta vissza a csatornáját, mert lelkileg támogatták, hanem azért, mert van egy pártsajtósa, aki tudta, hogy kit kell felhívni. Te pöcs.
De ne hagyd abba, pörögj csak ezen, írogasd a boldozott leveleket, aztán majd számolj be :D
max5enutálnak
(
x47)
Feb 11, 2020 18:16:03
x47)
hát, srácok, ilyen negatív kisugárzással nem lehet győzni!
OTT LESZ AZ A KURVA HÍD! Csak akarni kell!
írjad a leveleket, ne tétlenkedj! most üsd a vasat! tudod, MELEG!
OTT LESZ AZ A KURVA HÍD! Csak akarni kell!
írjad a leveleket, ne tétlenkedj! most üsd a vasat! tudod, MELEG!
Andi
(
x13)
Feb 11, 2020 18:21:19
x13)
Csak azon úszhat el a levél tökéletesítése, ha erőszakosan, Gyöngyimama stílusban ugrasz a torkuknak. Becsicskulni sem kell, de figyelj erre is.
700 ezer fütyi
(
x1)
Feb 11, 2020 18:26:32
x1)
Again mine the access?
-
Feb 11, 2020 18:31:00
Gondolom a mesterterv, hogy Golda szetbasz mindenkit. Ugyhogy most nekiszalad a kampani polajszinak.
Feb 11, 2020 18:31:00
Penzmento
(
x6)
Feb 11, 2020 18:31:44
x6)
Sodi, mutasd meg elötte a Fodros Néniek, alias Herr Schrecknek, hadd nézze át tartalmilag minden megfelelö-e!
🕎Endigame🕎
Penzmento
(
x6)
Feb 11, 2020 18:33:44
x6)
Hejj, lesz hol a vonat alá ugrani Tajgi!
index.hu/belfold/budapest/2020/02/11/mav_vonatallomas_ujpalota_epul/
🕎Endigame🕎
index.hu/belfold/budapest/2020/02/11/mav_vonatallomas_ujpalota_epul/
egy sodifüggő naplója
Feb 11, 2020 18:35:21
komolyan bazmeg sodrony,neked coach-nak kellene elmenned. ilyen tökéletesen kizárni a valóságot,és mély meggyőződéssel hinni abban,hogy rád még nagy dolgok várnak,ezt bazmeg tanítani kellene,hogy hogy lehet ezt elsajátítani.lennék a mentoráltad.
Feb 11, 2020 18:35:21
-
Feb 11, 2020 18:36:59
komolyan bazmeg sodrony,neked coach-nak kellene elmenned. ilyen tökéletesen kizárni a valóságot,és mély meggyőződéssel hinni abban,hogy rád még nagy dolgok várnak,ezt bazmeg tanítani kellene,hogy hogy lehet ezt elsajátítani.lennék a mentoráltad.
Sajnos mar megeloztek :( www.sandorlengyel.com
Feb 11, 2020 18:36:59
mifaaan
(
x1)
Feb 11, 2020 18:40:00
x1)
Endre az igaz, amit a trollok mondanak, hogy azért eszel pl sört paradicsommal, mert szilárd táplálékot már nem tudsz megrágni?
Orvoshoz nem akarsz vele menni? :(
egy sodifüggő naplója
Feb 11, 2020 18:41:16
Sajnos mar megeloztek :( sandorlengyel.com
jó,de ő nem sodi,neki semmit nem hinnék el,ellentétben sodronnyal.
Feb 11, 2020 18:41:16
xray
(
x21)
Feb 11, 2020 18:50:47
x21)
sneci, írj neki, ha már egy platformra kerültetek, az ellenszenvvel ne törődj, a saját pedo utadat járd!
Katolikus pap: a pedofília nem öl meg senkit, az abortusz viszont igen
24.hu/kulfold/2020/02/11/pedofila-katolikus-pap-abortusz/
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Katolikus pap: a pedofília nem öl meg senkit, az abortusz viszont igen
24.hu/kulfold/2020/02/11/pedofila-katolikus-pap-abortusz/
-
Feb 11, 2020 18:55:58
Végignéztem a tegnapi vergődésedet. Nem vagyok lenyűgözve.
Mindig beakad a lemez: Gyurcsány, haverja jutub, nekem nincs haver, nincs jutub. 44 cikk olvastam. Bazdmeg te még értőolvasni sem tudsz! Tényleg felfogtad mit írnak a cikkben? 5 másodperc alatt átláttad mi?
Kiidegel, amikor ennyire arrogáns pondró vagy.
Az alkoholizmusodat már most meg sem említem
Mindig beakad a lemez: Gyurcsány, haverja jutub, nekem nincs haver, nincs jutub. 44 cikk olvastam. Bazdmeg te még értőolvasni sem tudsz! Tényleg felfogtad mit írnak a cikkben? 5 másodperc alatt átláttad mi?
Kiidegel, amikor ennyire arrogáns pondró vagy.
Az alkoholizmusodat már most meg sem említem
Feb 11, 2020 18:55:58
Pofon
Feb 11, 2020 19:01:04
- Leszajlak
- Puff
- Puff
Feb 11, 2020 19:01:04
broni
Feb 11, 2020 19:10:48
tudtok trollról, aki biztos meghalt?????????????
Feb 11, 2020 19:10:48
Andi
(
x13)
Feb 11, 2020 19:15:35
x13)
tudtok trollról, aki biztos meghalt?????????????
broni
Feb 11, 2020 19:18:15
nszksz
tajgi:
Feb 11, 2020 19:18:15
-
Feb 11, 2020 19:25:02
Itt vagyok! A kalitkában, két éneklés között szünetet tartva.
Feb 11, 2020 19:25:02
Mortal Danger
Feb 11, 2020 19:26:58
Endre az igaz, amit a trollok mondanak, hogy azért eszel pl sört paradicsommal, mert szilárd táplálékot már nem tudsz megrágni?
ezekért a nyeldeklésekért, meg csámcsogásokért remélem megkülönböztetett helyet kapsz a pokolban te féreg
Feb 11, 2020 19:26:58
Örebro
(
x17)
Feb 11, 2020 19:28:53
x17)
udv. a trolloknak, lesz ma sztrim?
Magyarósi Csaba
(
x3)
Feb 11, 2020 19:36:48
x3)
nszksz
tajgi:
tajgi:
ilyen van nekem is, de vettem egy faszpumpat. addig pumpalom ameddig nagy lesz.
-
Feb 11, 2020 19:37:20
egy kisember ostoba vergodese, hatha szoba all veled vegre valaki Youtube, pedofília, minden van.
Feb 11, 2020 19:37:20
Densie
Feb 11, 2020 20:08:58
Sodi, te hogy a kurva anyádban lehetsz ennyire eltévedve, hogy gyurcsányhoz vagy a pestisrácokhoz méred magad? Értem én, hogy van abban logika, hogyha ezek a szarok tényezők lehetnek magyarországon (mert sajnos azok) akkor neked is lehet esélyed. Akárhonnan nézzük ezek mögött azért kőkemény pénz és politikai "holdudvar" áll. Te ezek közül mit tudhatsz magadének? Politikai tényező sose voltál és egy átlag csövesnek több lóvéja van mint neked te adóságspirálban pörgő underclass proletár. Egy reggeli sör tényleg ekkora önbizalmat ad neked te szerencsétlen?
Feb 11, 2020 20:08:58
-
Feb 11, 2020 20:14:55
nm azt akartad inkabb irni, hogy,most kell verni? Youtube, pedofília, minden van.
Feb 11, 2020 20:14:55
Talibán Tibi
Feb 11, 2020 20:20:03
Ne aggódj Sodi, majd mi segítünk beírni a nevedet a történelemkönyvekbe.
Ha Iszlámábádban jársz, ugorj be, és megbeszéljük életed főművét.
Ha Iszlámábádban jársz, ugorj be, és megbeszéljük életed főművét.
Feb 11, 2020 20:20:03
Bata Gyöngyi
Feb 11, 2020 20:33:57
Hova jössz haza, lakni te istencsapása?! Zoli bácsi lakik, a te disznóóladban is! Másképp nem tudok, kijönni a nyügdíjamból!
Feb 11, 2020 20:33:57
rBali
(
x24)
Feb 11, 2020 20:35:36
x24)
Endre, szeretnéd, hogy berakjunk téged is a híradóba?
archive.org/details/20200211193941
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
archive.org/details/20200211193941
Marky Mark
Feb 11, 2020 20:36:04
Visszaszerezzük a csatornádat tesó! Bevetem a kapcsolataimat! Tudod hogy ránk számíthatsz! Viszont kéne küldened ötezer eurót kenőpénzre, ennyit kér a jutúb moderátor!
Feb 11, 2020 20:36:04
Magyarósi Csaba
(
x3)
Feb 11, 2020 20:36:43
x3)
bernie el akarja venni a fegyvereimet baszamki. na megyek a walmartba bevasarlok.
Andi
(
x13)
Feb 11, 2020 20:45:14
x13)
Végre szent a béke. Már csak a devizás törlesztőjének kell időben megérkezni, és faszaság van.
broni
Feb 11, 2020 20:48:58
Végre szent a béke. Már csak a devizás törlesztőjének kell időben megérkezni, és faszaság van.
csak nehogy megölje magát..............
Feb 11, 2020 20:48:58
Recskaboy Coub Admin
Feb 11, 2020 20:50:28
Fórizs is totál meghülyült? Adminként tolja egy csoportban a koronavírus-vegyifegyver-konteót:
www.facebook.com/groups/309309993362370/permalink/313824766244226/
coub.com/recskaboy | officialrecskaboy.tumblr.com | facebook.com/officialrecskaboy
www.facebook.com/groups/309309993362370/permalink/313824766244226/
Feb 11, 2020 20:50:28
Budai-úrifiú
(
x9)
Feb 11, 2020 20:55:35
x9)
Fórizs is totál meghülyült? Adminként tolja egy csoportban a koronavírus-vegyifegyver-konteót:
facebook.com/groups/309309993362370/permalink/313824766244226/
Nem volt mindig is hülye?
Fórizs Eszter
Feb 11, 2020 21:03:49
De legalább nagy a fütyim.
Feb 11, 2020 21:03:49
rBali
(
x24)
Feb 11, 2020 21:05:30
x24)
Nem ő fejlesztette?!!
Dr. Fórizs Eszter
Feb 11, 2020 21:20:14
Neveletlen takonypóc! facebook.com/groups/309309993362370/permalink/313824766244226/
Feb 11, 2020 21:20:14
rBali
(
x24)
Feb 11, 2020 21:30:34
x24)
MIRROR:
youtu.be/vCsyIlyJcAg
youtu.be/vCsyIlyJcAg
Hiénaverő
(
x17)
Feb 11, 2020 21:31:58
x17)
Én is nagyon tisztelem Nagyfaszú Fórizs Hölgyurat, mert lepofozta Snecit.
Endre hány évesen is vert meg a hermafrodita bányarém, 34 évesen lepofozott? Te meg csicskultál mint a kisangyal. Hahaha :D
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Endre hány évesen is vert meg a hermafrodita bányarém, 34 évesen lepofozott? Te meg csicskultál mint a kisangyal. Hahaha :D
-
Feb 11, 2020 21:34:06
milyen meglepo, ma sincs stream idoben
a kurva anyad pupos, hat ezert toltam neki 160-nal az autopalyan?
a kurva anyad pupos, hat ezert toltam neki 160-nal az autopalyan?
Feb 11, 2020 21:34:06
Karib
(
x10)
Feb 11, 2020 21:37:23
x10)
A mai 5 perces stream volt, ez már tetszett.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
rBali
(
x24)
Feb 11, 2020 21:39:50
x24)
Jó volt a mai adás púpos, most gondolom erősen vered a faszodat!
X
Feb 11, 2020 21:40:06
Úgy néz ki hogy lelőtték a kurucinfót. Hé sneci ezek után mit fogsz olvasni?
Feb 11, 2020 21:40:06
100 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™