már alig várom!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem fizetnek érte!!!!
Az melóhelyen megpróbáltad húzni az időt ezzel az asztal témával, amiről ők is nyilvánvalóan tudják, hogy baromság, pláne, ha tudomásuk is van a streamer tevékenységedről, de rábasztál, mert még azt is bevállalják, hogy adnak azonnal neked egyet, csak húzzál már onnan a picsába. Ez egyébként kurva nagy égés, és itt már elárultad nekik, hogy nem tudod kezelni a zsetont, de mindegy...
Szépen összefoglaltad. Pofámról leégne a bőr bazdmeg ha ilyen szar kifogással oda kellene állnom a leadem elé.
Még egy juniornál azt mondom elmegy amikor odajön, hogy nincs otthon mac-je beszéljek már a "ketyelmes úrral", hogy így nem tud dolgozni.
De az, hogy egy majd 40 éves ember azzal állít oda, hogy nincs asztala amin dolgozna ...
Ilyenkor két dolgot tudnék elképzeli, az első, hogy mekkora egy faszszopó spúr geci ez, hogy asztalt is velünk akar vetetni nem elég neki a fizetése. A másik, hogy milyen ember lehet, hogy nincs íróasztala programozó létére. Mennyire szeretheti és értheti a szakmáját, hogy a legalapabb eszközt sem szerezte be eddig, hogy otthon képezze magát, vagy saját projecteket csináljon stb.
arkan kapitány felesége, ha nem tudja valaki!!!!!!!!!dicsőség arkan tigriseinek!!!!!!!!!!!rip, kapitány!!!!!!!!
ooaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Bullshit. Tegnap neked is átütött az autiködön h 800+fütyiből nem egy öregember hangulatától függve kellene csövezni egy lyuk kis putriban. Beütötted az utolsó szöged a koporsóba.....
Ja, de innentől pont leszarom.
Fasz, de ha ezzel akarja kinyírni magát, nincs választásom, mert ez Berlin.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Takarodj aludni buzi.
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
jobb lenne már most koronás tüneteket produkálnod. akkor tartaná tőled a távolságot!
38 éves korodra ott tartasz, hogy egy keletnémet proli nyugger utolsó csicska malacperselye vagy.
Komolyan érdekel Endre, nem szégyelled magad?! Főleg, hogy még közkinccsé is teszed a nyomorodat.
Téged is a földhöz fog vágni a korona.
Te az ogrelyukban fogsz nemsokára, mi meg majd nevetünk.
ss katona vót!!!!!!!!!
Ha a van rajta csomagtartó, akkor felteheted rá a drónt is!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Kár szépíteni, meg keménységet, ignoranciát mutatni.
Fizetsz a lyukadért, mégsem élhetsz benne. Igazi balek vagy. Nem mersz szembe szállni az Ogréval és ezzel nem csak két életet kockáztatsz, de tudom, leszarod. A lényeg az, hogy egy legalja csicska vagy. Ha herr Stormski meg akarná nyálazni a segglyukad, még azt is készségesen hagynád neki, mert egy gyenge, megalkuvó szardarab vagy. Nálad nagyobb bohóc a világon nincs. Pesten még a hajléktalanoknak is biztosítanak szállást, téged meg pótapu elzavar.
Megkérdem ismét: Kicsit sem szégyelled magad?
Közlöm, hogy nem érek rá otthon lenni, mert elfoglalt vagyok egy krónikusan beteg dohányos vénember öngyilkosságának támogatásában. :)))
Ha az ogre megdöglik, akkor haza kell menned Púpszászra te buzi.
Vagy mint bejelentett lakcímmel rendelkező, megpályázom.
A főnökúr biztos díjazta, hogy miattad kellett bent rohadnia napokig. Képzeld el, mit gondolt a céges jövődről, amikor világjárvány kellős közepén, amikor mindenki otthonról dolgozik, amikor utcára se kéne menni, nemhogy az irodába, amikor egyet kivéve az összes beosztottja rég önkéntes karanténban van, akkor van ez a retardált gnóm, aki miatt 4 embernek be kell járnia, (mert ugye nem lehet egy ilyen létformát egyedül hagyni az irodában), és egyszerűen MIAFAAAAASSSZZZZZ?!?!?!??!
Ugye érted. Körlevél. Bazdmeg. A Home Office-ból te az Unemployment Office-ba fogsz landolni, ha vége a fertőzésnek. Mert ennyire nem érted, hogy hogyan működnek az emberek.
És akkor Ogre bácsi is ki fog baszni. Újszászi paradicsomot fogsz árulni az út szélén teljes VR öltözetben.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Mindent vágok, de nincs választásom. Semmi.
De érdekes, ebben az idegen országban épített a jóbarátom egy 130.000 Eurós házat, nem érzi magát kiszolgáltatva. Ja és fiatalabb, mint te és még az anyukájától sem kapott lakást, Vera néni meg sosem küldött neki monitort.
Lúzer vagy. Nincs apelláta.
Ráadásul a melóban felkerültél a fekete listára, mint gyakorló elmebeteg, hidd el. Ez még nem a vég, de a visszaszámlálás elindult. Miután kibasznak a melóból mit fogsz hazudni az ogrénak? Vagy lemész az utcára csövezni 8 órát? Bevétel nélkül meddig fogod kihúzni?
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Konkrétan hogy mostantól szarom le az egész járványt.
Szóval az Ogrelyuk hajléktalan szállóvá avanzsált, este befogad, reggel takarodó. Hétvégén még nappali melegedőként is funkcionál. Azért perkálsz havonta, ami a legutolsó pisaszagú csövesnek is ingyen jár.
Nincs választásod blabla... lófaszt nincs, már rég dobbantani kellett volna onnan... Ma osztottad meg a púpfalon, hogy egyre olcsóbbak a pesti albérletek, gondolom Berlinben is így van, keress más fészket. Te nemzet csicskája, a világ balekja...
Neked nem volt sem lázad, sem hasmenésed. Ez nem korona volt, ahogy te magad is elismerted az előbb.
És szerinted milyen következtetést fognak levonni a melócsában abból, hogy egy 40 éves felnőtt embert, egy állítólagos értelmiségi programozót egy proli vénember csicskáztat, sőt konkrétan megtiltja neki, hogy otthon legyen napközben annak ellenére is, hogy nem kevés pénzt fizetett és fizet a lakhatásért (most attól tekintsünk el, hogy feketén csövezel nála, mert ezt gondolom nem újságoltad el a főnöknek). Ugye tudod, hogy ezzel csak rontasz az amúgy sem fényes megítéléseden a gányoldánál?
Valóban nincsen választásod, de nem az idegen ország miatt (amúgy 5 éve ott élsz, hahó), hanem mert egy elképzelhetetlen és szavakkal leírhatatlanul nagy nyomorék balfasz vagy.
Az a lényeg, hogy nem faty balek.
A többi balfaszságodra már nem is reagálok. Az a lényeg púpos, hogy megint iszonyatos faszerdőbe tévedtél be, a trolloknak megint igaza volt, te pedig ismét padlóra kerültél. Amúgy te tuti hamarabb beledöglenél a koronába, mint az ogre.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Az Ogre ennyire befenyített? Ez nem anyukád vagy a Vera néni, Hahó! Ő kihasználja a helyzetedet, hogy gazdatestként kezeled! Visszanyal a fagyi, sneci! Tegyél le neki havi 800-at, hogy kvázi nappalra bérled a szobát!
Ráadásul a melóban felkerültél a fekete listára, mint gyakorló elmebeteg, hidd el. Ez még nem a vég, de a visszaszámlálás elindult. Miután kibasznak a melóból mit fogsz hazudni az ogrénak? Vagy lemész az utcára csövezni 8 órát? Bevétel nélkül meddig fogod kihúzni?
Értelek, de ezért fogom elmesélni arra a kérdésre, hogy miért nem engedi, hogy háromszoros veszélyeztetettként megunhatta az életét.
Egy hete még nem volt szó semmi ilyesmiről, egy távoli országban egy nap alatt nem tud az ember hirtelen teljesen új helyzetekre átállni.
fiatal ember pedofil szar.Van választásod csak a saját hibádból buta vagy.
Elvből 10 forintot sem.
Mondtam már.
Miatta bicikliztem eddig, de mostantól arra is szarok.
Miért kéne lennie itthon?
Mondjuk szarom is le
Sokaig gondolkodtam hogyan lehetne egy mondatban osszefoglalni eleted netto eredmenyet, ezt most megtalaltam, koszonom
A munka nem megoldás.
Akkor dolgozz az ágyadon hason fekve! Vagy mehetsz isten hírével a picsába, ne lássam a fertőző fejedet többé!
És akkor hol fogsz dolgozni? Szerinted majd nem szarják telibe a nyomorodat és beengednek az irodába? Bérelj egyet, ahol akarsz, vagy menj le a pincébe!
Lassan mondom, hogy a szörnyszülött pedofil faszszopó buzeránsok is megértsék:
KI
FOGNAK
RÚGNI
balfasz
Szerintem pont szarom le innentől, kinek mi lenne kényelmes, mert lezárt határok idején vagyok egyedül egy idegen országban.
Az ilyennek nulla a mozgástere. Ami kényelmes, mert ezáltal a felelőssége is.
Vágom. De erről évekig nem volt szó, hogy nekem ilyesmire fel kéne készülnöm.
Aztán megoldhatatlanná vált.
Ha 2 hónapja lennél kint, ez még lehetne is akár egy jogos érv a részedről.
Akadékoskodni fogsz, fatászpika? A főnökúr fia bezárja a felső zárat, aztán neked lesz nulla a mozgástered! Ha felemeled a hangod, mész azonnali hatállyal a picsába! Kinek képzeled te magadat? Úgy meg leszel most baszva, hogy már előre felvásárolom a Tesco teljes popcorn-készletét! xDDD
Ez volt a fő érvem, és elmeséltem részletesen mindent. Szart rá.
Innentől úgy teszek, mintha nem létezne a vírus.
Bármilyen vírus jön, téged kirúgnak. Bárányhimlő, Korona, mi lesz a következő!? Kérlek, ne keress többé állást!
Innentől tegyél úgy, mintha nem létezne állásod!
Innentől tegyél úgy, mintha nem létezne lakhatásod!
Innentől tegyél úgy, mintha nem létezne bevételed!
Innentől tegyél úgy, mintha nem létezne ASODI!
Ez a sodiverzumban majd úgy fog eltárolódni a memóriában, hogy a korona miatt rúgták ki egyszerre mindenhonnan, és ő mekkora áldozata az egésznek. Brühühühühü
Ez van.
1) haza nem tudok menni, mert anyám 65 éven felüli
2) itthon nem maradhatok nap közben
3) elutazni se lehet sehová
Innentől szarom le a szart is.
barbi?????????????????????
Ez biztos okos dolog a te szúnyogcsődör immunrendszereddel?
Ha nincs fizikai lehetőségem figyelembe venni a járványt, akkor tudomásul veszem.
Ez minden problémádat meg fogja oldani snecigeci.
Ennyi volt a német kaland.
Vége van, sneci? A hétvégét már az utcán töltöd, vagy csak hétfő reggel mondod meg az Ogrénak, hogy kirúgtak és addig összepakolod a buzigurtnis dobozaidat?
kripli figyelő
(
x12)
Mar 24, 2020 22:45:12
x12)
Ma sem lesz stream,a tegnapi akciója után az ogre beleverte az orrát a shaját nemi váladékába,
Fuvolázó Kobold
Mar 24, 2020 22:49:48
Bocsánat, nem tudom hogy mi ennek a pontos neve, de valamelyik stream alatt a mirroron kurva nagy volt, ahogy ilyen gépi női hang beolvasta az egyes kommenteket innem a fórumról.
Szeretném jelezni, hogy hatalmas örömmel fogadnék még ilyet és természetesen óriási köszönet mindem eddigi mirrorert is!!!!
Szeretném jelezni, hogy hatalmas örömmel fogadnék még ilyet és természetesen óriási köszönet mindem eddigi mirrorert is!!!!
Mar 24, 2020 22:49:48
broni
Mar 24, 2020 22:53:18
Sneci szerinted ki a faszom nézi a szerencsétlenkedésedet 11-kor?
már alig várom!!!!!!!!!!!!!!!
Mar 24, 2020 22:53:18
Zhao Yang
Mar 24, 2020 23:00:14
Sneci szerinted ki a faszom nézi a szerencsétlenkedésedet 11-kor?
Nekem fizetnek érte!!!!
Mar 24, 2020 23:00:14
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 24, 2020 23:00:20
x38)
Be van fenyítve a fatászpika. Bizony. Ha hangoskodik, repül. Ha otthon marad, repül. Szóval csak streamelni és home office-ozni nem engedi az Ogre. Ez is szerintem hasonlít a Bírszakk körleveléhez, mit is mondott ASODI? Udvarias, kedves, de nyomatékos. Bizony. Ki leszel ebrudalva az ogrelukból és eheted a Koronás Pizzaszeleteket a kukák tetejéről. De legalább nem tud hazakísérni a rendőr, ha hajléktalan vagy. És most, hogy van Válv Indekszed, már van is fedél a fejed felett, csak egy telefonfülkét kell berendezned. Micsoda egy okos sodi ASODI!
xray
(
x21)
Mar 24, 2020 23:00:27
x21)
23:00
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
D.Dezső
Mar 24, 2020 23:00:56
Az melóhelyen megpróbáltad húzni az időt ezzel az asztal témával, amiről ők is nyilvánvalóan tudják, hogy baromság, pláne, ha tudomásuk is van a streamer tevékenységedről, de rábasztál, mert még azt is bevállalják, hogy adnak azonnal neked egyet, csak húzzál már onnan a picsába. Ez egyébként kurva nagy égés, és itt már elárultad nekik, hogy nem tudod kezelni a zsetont, de mindegy...
Szépen összefoglaltad. Pofámról leégne a bőr bazdmeg ha ilyen szar kifogással oda kellene állnom a leadem elé.
Még egy juniornál azt mondom elmegy amikor odajön, hogy nincs otthon mac-je beszéljek már a "ketyelmes úrral", hogy így nem tud dolgozni.
De az, hogy egy majd 40 éves ember azzal állít oda, hogy nincs asztala amin dolgozna ...
Ilyenkor két dolgot tudnék elképzeli, az első, hogy mekkora egy faszszopó spúr geci ez, hogy asztalt is velünk akar vetetni nem elég neki a fizetése. A másik, hogy milyen ember lehet, hogy nincs íróasztala programozó létére. Mennyire szeretheti és értheti a szakmáját, hogy a legalapabb eszközt sem szerezte be eddig, hogy otthon képezze magát, vagy saját projecteket csináljon stb.
Mar 24, 2020 23:00:56
Sodipatkány
(
x1)
Mar 24, 2020 23:01:55
x1)
Sodi, hogy basznád teherbe a kurva anyádat, hogy van képed ilyen időpontra tenni a streamet.
GamerPC
Mar 24, 2020 23:03:30
Soei masfel oráig kefélt az ogréval cigifüstben. Most vallotta be!
Púpos búbánat
Mar 24, 2020 23:03:30
broni
Mar 24, 2020 23:06:10
Mar 24, 2020 23:06:10
broni
Mar 24, 2020 23:24:08
youtu.be/j9eAUqnW9xU
ez a zene, sodira várók!!!!!!!!!!!!
ez a zene, sodira várók!!!!!!!!!!!!
arkan kapitány felesége, ha nem tudja valaki!!!!!!!!!dicsőség arkan tigriseinek!!!!!!!!!!!rip, kapitány!!!!!!!!
Mar 24, 2020 23:24:08
broni
Mar 24, 2020 23:37:38
Soei masfel oráig kefélt az ogréval cigifüstben. Most vallotta be!
ooaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Mar 24, 2020 23:37:38
xray
(
x21)
Mar 24, 2020 23:48:09
x21)
belenéztem gyagyás szerencsétlenkedésébe, elég volt.
ma már biztos hányni fog, mert az agya nem bírja ezt a terhelést.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
ma már biztos hányni fog, mert az agya nem bírja ezt a terhelést.
sodika
Mar 25, 2020 00:13:31
Nem baromság, tényleg nincs íróasztalom. Ha meg nem hagy választást, elmesélem, hogy van egy háromszorosan veszélyeztetett fasz, aki azáltal akar nagyon hamar megdögleni, hogy engem naponta kétszer lezavar a metróba, és erre most minden esélye megvan, de ő tudja.
Mar 25, 2020 00:13:31
broni
Mar 25, 2020 00:15:12
youtu.be/ugK-O2FU_X8
ez a legjobb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kit érdekel sodi...de nincs egy normális koncerfelvétel, csak pár részlet........
ez a legjobb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kit érdekel sodi...de nincs egy normális koncerfelvétel, csak pár részlet........
Mar 25, 2020 00:15:12
sodika
Mar 25, 2020 00:15:51
Bőcs, mégse tok home office-ba menni, mert el vagyok foglalva azzal, hogy a koronával kinyírjak egy krónikusan beteg, érős dohányos vénembert.
Mar 25, 2020 00:15:51
-
Mar 25, 2020 00:16:47
Mai 1079 eurós stream összefoglalva:
Mostantól mindig 8kor kezdünk,elsodikázva
Menetrend szerinti 21:30, elsodikázva
10re ígért stream, elsodikázva
Fél11-re ígért stream, elsodikázva
Hétköznap 23:00-ás kezdés, pipa
Rövid hetyetye az Ogre-szituról
Sodi nem tud lőni
Sodi nem tud betárazni egy pisztolyt
Sodi mindent össze-vissza nyomogatva VÉLETLENÜL megoldott egy puzzle-t, emiatt Sodi okosnak tartja magát
"Nem vágom" folyamatosan ismételve, kismillió alkalommal
Kínos távozás, ígéret a holnapi, hosszabb streamre, "3 órát nyomjuk"
Közben:
Trollok folyamatosan írnak és hívják Sodit steamen, ő észre sem veszi
Chaten jópár új néző, zéró interakcióval Sodi részéről
Új nézők keservesen próbálnak bekapcsolódni, BTTV-FrankerZ emoteokat használnának, amiket Sodi nem állított be
Mivel Sodi leszarja a chatet, az új nézőket a trollok terelgetik
Sodi továbbra is lefossa a donateket
Nem tudom, mondták-e már neked Endre, hogy a stream minősége nem az anyagi ráfordítást jelenti. Más egy telefonnal szórakoztatóbb műsort csinál, mint te a 3 kameráddal meg kb. milliós értékű cuccaiddal. Szánalmas.
Mostantól mindig 8kor kezdünk,elsodikázva
Menetrend szerinti 21:30, elsodikázva
10re ígért stream, elsodikázva
Fél11-re ígért stream, elsodikázva
Hétköznap 23:00-ás kezdés, pipa
Rövid hetyetye az Ogre-szituról
Sodi nem tud lőni
Sodi nem tud betárazni egy pisztolyt
Sodi mindent össze-vissza nyomogatva VÉLETLENÜL megoldott egy puzzle-t, emiatt Sodi okosnak tartja magát
"Nem vágom" folyamatosan ismételve, kismillió alkalommal
Kínos távozás, ígéret a holnapi, hosszabb streamre, "3 órát nyomjuk"
Közben:
Trollok folyamatosan írnak és hívják Sodit steamen, ő észre sem veszi
Chaten jópár új néző, zéró interakcióval Sodi részéről
Új nézők keservesen próbálnak bekapcsolódni, BTTV-FrankerZ emoteokat használnának, amiket Sodi nem állított be
Mivel Sodi leszarja a chatet, az új nézőket a trollok terelgetik
Sodi továbbra is lefossa a donateket
Nem tudom, mondták-e már neked Endre, hogy a stream minősége nem az anyagi ráfordítást jelenti. Más egy telefonnal szórakoztatóbb műsort csinál, mint te a 3 kameráddal meg kb. milliós értékű cuccaiddal. Szánalmas.
Mar 25, 2020 00:16:47
-
Mar 25, 2020 00:20:12
Bőcs, mégse tok home office-ba menni, mert el vagyok foglalva azzal, hogy a koronával kinyírjak egy krónikusan beteg, érős dohányos vénembert.
Bullshit. Tegnap neked is átütött az autiködön h 800+fütyiből nem egy öregember hangulatától függve kellene csövezni egy lyuk kis putriban. Beütötted az utolsó szöged a koporsóba.....
Mar 25, 2020 00:20:12
sodika
Mar 25, 2020 00:20:29
Mostantól pontosan kezdünk, mert szarom le a szart is. Biciklizni se fogok. Mindent úgy nyomok, mint eddig, és szarom le a szart is.
Mar 25, 2020 00:20:29
sodika
Mar 25, 2020 00:22:40
Ja, de innentől pont leszarom.
Fasz, de ha ezzel akarja kinyírni magát, nincs választásom, mert ez Berlin.
Mar 25, 2020 00:22:40
sodika
Mar 25, 2020 00:26:09
De a biciklire is szarok. Metró, oszt ha hazahozok onnan valamit, még mindig kb.négy az öthöz az esély, hogy nem döglik meg. Mit nekünk az a 20%.
Mar 25, 2020 00:26:09
Sodipatkány
(
x1)
Mar 25, 2020 00:27:46
x1)
De a biciklire is szarok. Metró, oszt ha hazahozok onnan valamit, még mindig kb.négy az öthöz az esély, hogy nem döglik meg. Mit nekünk az a 20%.
Takarodj aludni buzi.
Dr. Kátrány
Mar 25, 2020 00:28:21
jobb lenne már most koronás tüneteket produkálnod. akkor tartaná tőled a távolságot!
Mar 25, 2020 00:28:21
sodika
Mar 25, 2020 00:28:22
Miután minden érvre fasz, az esetleges következményeket szándékos öngyilkosságaként veszem.
Meg a többi ilyen faszra is vigyázó a radai rosseb. :D
Meg a többi ilyen faszra is vigyázó a radai rosseb. :D
Mar 25, 2020 00:28:22
-
Mar 25, 2020 00:28:26
38 éves korodra ott tartasz, hogy egy keletnémet proli nyugger utolsó csicska malacperselye vagy.
Komolyan érdekel Endre, nem szégyelled magad?! Főleg, hogy még közkinccsé is teszed a nyomorodat.
Mar 25, 2020 00:28:26
Járványbűnöző
Mar 25, 2020 00:30:14
Stasi-s volt az ogre!
Mar 25, 2020 00:30:14
sodika
Mar 25, 2020 00:32:02
Ezt a melóban sem tudom másként megmesélni. Van itt egy háromszorosan veszélyeztetett, aki a jelek szerint úgy akar meghalni, hogy engem egy halálos világjárvány középén metrózásra kényszerít. :)
Mar 25, 2020 00:32:02
Sodipatkány
(
x1)
Mar 25, 2020 00:33:38
x1)
Ezt a melóban sem tudom másként megmesélni. Van itt egy háromszorosan veszélyeztetett, aki a jelek szerint úgy akar meghalni, hogy engem egy halálos világjárvány középén metrózásra kényszerít. :)
Téged is a földhöz fog vágni a korona.
sodika
Mar 25, 2020 00:34:30
Szerintem már túl vagyok rajta.
Ez a sokhetes szar az lehetett.
Mar 25, 2020 00:34:30
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 25, 2020 00:36:39
x38)
Sneci, mi történt a bicajjal? Defekt? Elestél? Ott felejtetted? Balek voltál megint? :(
Newton-Leibniz
(
x1)
Mar 25, 2020 00:38:47
x1)
Jo par hetig inaktiv voltam es nem tudtam latogatni az orakat
Ha valaki nagton raer irhatna nekem egy briefinget
Ha valaki nagton raer irhatna nekem egy briefinget
sodika
Mar 25, 2020 00:38:49
Nem találom a lezárója kulcsát.
Mindenesetre nekem a járványhoz kapcsolódó felelősség itt ért véget számomra. Mindenki ott dögöljön meg tőlem, ahol fog.
Mindenesetre nekem a járványhoz kapcsolódó felelősség itt ért véget számomra. Mindenki ott dögöljön meg tőlem, ahol fog.
Mar 25, 2020 00:38:49
kripli figyelő
(
x12)
Mar 25, 2020 00:39:42
x12)
Hova mennél metróval?Iroda lezárva,buziszauna lezárva,ismerőseid nincsenek.
Sodipatkány
(
x1)
Mar 25, 2020 00:39:51
x1)
Nem találom a lezárója kulcsát.
Te az ogrelyukban fogsz nemsokára, mi meg majd nevetünk.
max5enutálnak
(
x47)
Mar 25, 2020 00:40:54
x47)
Te hülye buzi, te :D Látod az igénytelenséged és a lustaságod oda vezetett, hogy kiszolgáltatottabb lettél, mint egy csöves. Csak magadnak köszönheted. Jól keresel, te is bevallottad, hogy egy garzont is fent tudnál tartani, de egy elvetélt projektbe öntötted z összes lóvéd. Nem hogy nem fogsz a streamből megélni, de egy kameraállványt nem fogsz tudni venni a donétekből. Az ablakon is kibaszhattad volna a pénzed. Most az a jutalmad, hogy Európában egyedül nem tartózkodhatsz "otthon", úgy hogy fizetsz is érte. Jöhetsz itt az 1000km-re vagyok otthonról brühühühü szöveggel, de 50.000 másik magyarnak nincs ilyen problémája. És még ezzel sem lenne akkora baj, ha nem gondolnád magadról, hogy FATÁSZPIKA vagy, illetve nem egy gusztustalan rohadék ember lennél. De az vagy, így minden szenvedésed megérdemled. Te vagy a hibás, te tehetsz róla, mert egy proletár-parasztgőggel megáldott barom vagy. Ez a főztöd, zabáld két pofára, mint a fikádat.
és ismétlem
BALFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASSSZZZZZZZ
és ismétlem
BALFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASSSZZZZZZZ
sodika
Mar 25, 2020 00:41:01
Az egész felelősség meg felelőtlenség, meg óvintézkedések, meg önuralom meg faszom kérdése most került a kukába.
Mar 25, 2020 00:41:01
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 25, 2020 00:41:50
x38)
Ott áll a picikli a melócsában, te pedig elhagytad a lakat (így mondják magyarul, te büdös korcs) kulcsát? Lolbazdmeg, sneci, ezt hogy vonzottad be? xDD
broni
Mar 25, 2020 00:42:23
Stasi-s volt az ogre!
ss katona vót!!!!!!!!!
Mar 25, 2020 00:42:23
kripli figyelő
(
x12)
Mar 25, 2020 00:43:09
x12)
Még egyszer pedosodi mert nem érted:Nem mehetsz az irodába
sodika
Mar 25, 2020 00:44:22
Itt áll a pincében, és szarom is le. Figyeljen innentől oda bármire, akinek hat anyja van.
Mar 25, 2020 00:44:22
kripli figyelő
(
x12)
Mar 25, 2020 00:46:09
x12)
Az a terved hogy sunyiban bepúposkodsz az irodába amikor senki nincs ott?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 25, 2020 00:47:11
x38)
Itt áll a pincében, és szarom is le. Figyeljen innentől oda bármire, akinek hat anyja van.
Ha a van rajta csomagtartó, akkor felteheted rá a drónt is!
-
Mar 25, 2020 00:47:22
Az egész felelősség meg felelőtlenség, meg óvintézkedések, meg önuralom meg faszom kérdése most került a kukába.
Kár szépíteni, meg keménységet, ignoranciát mutatni.
Fizetsz a lyukadért, mégsem élhetsz benne. Igazi balek vagy. Nem mersz szembe szállni az Ogréval és ezzel nem csak két életet kockáztatsz, de tudom, leszarod. A lényeg az, hogy egy legalja csicska vagy. Ha herr Stormski meg akarná nyálazni a segglyukad, még azt is készségesen hagynád neki, mert egy gyenge, megalkuvó szardarab vagy. Nálad nagyobb bohóc a világon nincs. Pesten még a hajléktalanoknak is biztosítanak szállást, téged meg pótapu elzavar.
Megkérdem ismét: Kicsit sem szégyelled magad?
Mar 25, 2020 00:47:22
sodika
Mar 25, 2020 00:47:32
Egy idegen országban vagyok, így pont szarok le mindent. Aludni tudok hazajárni, ez van.
Innentől mindenki úgy döglik meg akár miattam, ahogy puffan. :D
Mar 25, 2020 00:47:32
Löwenbräu Oktoberfestbier
Mar 25, 2020 00:47:39
Víárlófasz, Pléjsztésönbasszájba, Húgyosnadrág, Szopórobot, 800ezerfütyisseggbekuki, de nincs egy normális asztal a recskaodúban. OK, mára ennyi volt az Internet! Sziasztok!
Mar 25, 2020 00:47:39
sodika
Mar 25, 2020 00:49:39
Az a terved hogy sunyiban bepúposkodsz az irodába amikor senki nincs ott?
Közlöm, hogy nem érek rá otthon lenni, mert elfoglalt vagyok egy krónikusan beteg dohányos vénember öngyilkosságának támogatásában. :)))
Mar 25, 2020 00:49:39
púpátmozgató edzés
Mar 25, 2020 00:50:49
Reggel 8-kor levonulsz a pincébe géppel, monitorral együtt, ott elszarakodsz este 6-ig, aztán vissza a lakásba. Nem mindegy, hol gubbasztasz a gép előtt? Problem solved.
Mar 25, 2020 00:50:49
Sodipatkány
(
x1)
Mar 25, 2020 00:51:05
x1)
pakkkan
Mar 25, 2020 00:51:15
De hát mondtad, hogy valszeg hetekig ettől krahácsoltad tele a fészket. akkor már ő is szupervédett, kizárt, hogy nem fertőzted összefele azt az ndkás belit
Mar 25, 2020 00:51:15
sodika
Mar 25, 2020 00:51:57
Felelősség meg a bús faszom. Ez egy idegen ország, nincs választásom. Nem vagyok abban a helyzetben, hogy azon merengjek, megdöglik-e miattam bárki. A bringát is leszarom.
Mar 25, 2020 00:51:57
sodika
Mar 25, 2020 00:52:47
Az valszeg csak légcsőhurut volt, különben ő is elkapta volna, de akkor is szarom le.
Mar 25, 2020 00:52:47
sodika
Mar 25, 2020 00:53:27
Mar 25, 2020 00:53:27
broni
Mar 25, 2020 00:54:06
az ogre a német dózsa lászló, mindent túlél!!!!!!!!!!!!!!!
Mar 25, 2020 00:54:06
sodika
Mar 25, 2020 00:54:39
Ő kockáztat életeket.
Én csak azt határoztam el, hogy ezek után a biciklivel sem vagyok hajlandó bohóckodni.
Én csak azt határoztam el, hogy ezek után a biciklivel sem vagyok hajlandó bohóckodni.
Mar 25, 2020 00:54:39
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 25, 2020 00:57:12
x38)
Egy idegen országban vagyok, így pont szarok le mindent. Aludni tudok hazajárni, ez van.
A főnökúr biztos díjazta, hogy miattad kellett bent rohadnia napokig. Képzeld el, mit gondolt a céges jövődről, amikor világjárvány kellős közepén, amikor mindenki otthonról dolgozik, amikor utcára se kéne menni, nemhogy az irodába, amikor egyet kivéve az összes beosztottja rég önkéntes karanténban van, akkor van ez a retardált gnóm, aki miatt 4 embernek be kell járnia, (mert ugye nem lehet egy ilyen létformát egyedül hagyni az irodában), és egyszerűen MIAFAAAAASSSZZZZZ?!?!?!??!
Ugye érted. Körlevél. Bazdmeg. A Home Office-ból te az Unemployment Office-ba fogsz landolni, ha vége a fertőzésnek. Mert ennyire nem érted, hogy hogyan működnek az emberek.
És akkor Ogre bácsi is ki fog baszni. Újszászi paradicsomot fogsz árulni az út szélén teljes VR öltözetben.
sodika
Mar 25, 2020 00:57:52
Mert ha nem vagyok hagyva felelősen hozzáállni a kérdéshez, akkor tök mindegy amúgy is.
Akkor élek úgy, mint eddig, és magadról szarok mindenre.
Ez egy idegen ország, a németek olyanok, mint a mesében a manók, talán nem is léteznék amúgy sem.
Felelősség meg a faszom. :D
Akkor élek úgy, mint eddig, és magadról szarok mindenre.
Ez egy idegen ország, a németek olyanok, mint a mesében a manók, talán nem is léteznék amúgy sem.
Felelősség meg a faszom. :D
Mar 25, 2020 00:57:52
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 25, 2020 00:59:10
x38)
Ez a terv? Megfertőzni az Ogrét és lenyúlni a lakást? Nagyon jó! ASODI jó ember. Bizony.
sodika
Mar 25, 2020 00:59:16
Mar 25, 2020 00:59:16
max5enutálnak
(
x47)
Mar 25, 2020 00:59:37
x47)
De érdekes, ebben az idegen országban épített a jóbarátom egy 130.000 Eurós házat, nem érzi magát kiszolgáltatva. Ja és fiatalabb, mint te és még az anyukájától sem kapott lakást, Vera néni meg sosem küldött neki monitort.
Lúzer vagy. Nincs apelláta.
sodika
Mar 25, 2020 01:00:38
Ez a terv? Megfertőzni az Ogrét és lenyúlni a lakást? Nagyon jó! ASODI jó ember. Bizony.
Konkrétan hogy mostantól szarom le az egész járványt.
Mar 25, 2020 01:00:38
Blaha Lujza
Mar 25, 2020 01:01:11
Endre, várlak szeretettel!
Mar 25, 2020 01:01:11
-
Mar 25, 2020 01:01:15
Szóval az Ogrelyuk hajléktalan szállóvá avanzsált, este befogad, reggel takarodó. Hétvégén még nappali melegedőként is funkcionál. Azért perkálsz havonta, ami a legutolsó pisaszagú csövesnek is ingyen jár.
Nincs választásod blabla... lófaszt nincs, már rég dobbantani kellett volna onnan... Ma osztottad meg a púpfalon, hogy egyre olcsóbbak a pesti albérletek, gondolom Berlinben is így van, keress más fészket. Te nemzet csicskája, a világ balekja...
Mar 25, 2020 01:01:15
kripli figyelő
(
x12)
Mar 25, 2020 01:01:26
x12)
Mar 25, 2020 01:01:26
Herr Bismark leszarja kit támogatsz.Vidd az asztalod aztán húzz ahova akarsz.Lezárja az irodát ugyanolyan zárral mint az ogre.:)))) Mar 25, 2020 01:01:26
Karib
(
x10)
Mar 25, 2020 01:03:29
x10)
Szerintem már túl vagyok rajta.
Neked nem volt sem lázad, sem hasmenésed. Ez nem korona volt, ahogy te magad is elismerted az előbb.
És szerinted milyen következtetést fognak levonni a melócsában abból, hogy egy 40 éves felnőtt embert, egy állítólagos értelmiségi programozót egy proli vénember csicskáztat, sőt konkrétan megtiltja neki, hogy otthon legyen napközben annak ellenére is, hogy nem kevés pénzt fizetett és fizet a lakhatásért (most attól tekintsünk el, hogy feketén csövezel nála, mert ezt gondolom nem újságoltad el a főnöknek). Ugye tudod, hogy ezzel csak rontasz az amúgy sem fényes megítéléseden a gányoldánál?
Ez egy idegen ország, nincs választásom.
Valóban nincsen választásod, de nem az idegen ország miatt (amúgy 5 éve ott élsz, hahó), hanem mert egy elképzelhetetlen és szavakkal leírhatatlanul nagy nyomorék balfasz vagy.
Aludni tudok hazajárni, ez van.
Az a lényeg, hogy nem faty balek.
A többi balfaszságodra már nem is reagálok. Az a lényeg púpos, hogy megint iszonyatos faszerdőbe tévedtél be, a trolloknak megint igaza volt, te pedig ismét padlóra kerültél. Amúgy te tuti hamarabb beledöglenél a koronába, mint az ogre.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 25, 2020 01:03:31
x38)
Az Ogre ennyire befenyített? Ez nem anyukád vagy a Vera néni, Hahó! Ő kihasználja a helyzetedet, hogy gazdatestként kezeled! Visszanyal a fagyi, sneci! Tegyél le neki havi 800-at, hogy kvázi nappalra bérled a szobát!
sodika
Mar 25, 2020 01:05:06
Értelek, de ezért fogom elmesélni arra a kérdésre, hogy miért nem engedi, hogy háromszoros veszélyeztetettként megunhatta az életét.
Egy hete még nem volt szó semmi ilyesmiről, egy távoli országban egy nap alatt nem tud az ember hirtelen teljesen új helyzetekre átállni.
Mar 25, 2020 01:05:06
kripli figyelő
(
x12)
Mar 25, 2020 01:05:23
x12)
Mar 25, 2020 01:05:23
Szegény áldozat jobbsorsa érdemes Mar 25, 2020 01:05:23
Karib
(
x10)
Mar 25, 2020 01:05:41
x10)
Tényleg sneci. Egy kis plusz pénz az ogrénak lehet megoldaná a gondokat. Mondjuk a teljes fizetésed. Ettől többet ő sem várhat el.
sodika
Mar 25, 2020 01:06:52
A melóban elmondom, hogy minden működik, de amikor mondtam az asztalt, tiltskozni kezdett, úgyhogy bocs.
Mar 25, 2020 01:06:52
sodika
Mar 25, 2020 01:07:37
Tényleg sneci. Egy kis plusz pénz az ogrénak lehet megoldaná a gondokat. Mondjuk a teljes fizetésed. Ettől többet ő sem várhat el.
Elvből 10 forintot sem.
Mondtam már.
Miatta bicikliztem eddig, de mostantól arra is szarok.
Mar 25, 2020 01:07:37
Magyarósi Csaba
(
x3)
Mar 25, 2020 01:08:22
x3)
Biersacknak a fejet szerettem volna latni, mikozben Endre bevallja neki hogy nincs iroasztala.
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
sodika
Mar 25, 2020 01:09:24
Biersacknak a fejet szerettem volna latni, mikozben Endre bevallja neki hogy nincs iroasztala.
Miért kéne lennie itthon?
Mondjuk szarom is le
Mar 25, 2020 01:09:24
miskolcigány
(
x5)
Mar 25, 2020 01:09:27
x5)
Aludni tudok hazajárni, ez van.
Sokaig gondolkodtam hogyan lehetne egy mondatban osszefoglalni eleted netto eredmenyet, ezt most megtalaltam, koszonom
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 25, 2020 01:09:59
x38)
A melóban elmondom, hogy minden működik, de amikor mondtam az asztalt, tiltskozni kezdett, úgyhogy bocs.
Akkor dolgozz az ágyadon hason fekve! Vagy mehetsz isten hírével a picsába, ne lássam a fertőző fejedet többé!
max5enutálnak
(
x47)
Mar 25, 2020 01:11:01
x47)
broni
Mar 25, 2020 01:11:44
youtu.be/EZf00ad3G6o
igyunk, mullasunk, a kurva isten bassza meg!!!!!!!!!!!!!erre lehet inni, kecik))))))))))))))))
igyunk, mullasunk, a kurva isten bassza meg!!!!!!!!!!!!!erre lehet inni, kecik))))))))))))))))
Mar 25, 2020 01:11:44
sodika
Mar 25, 2020 01:13:37
Mindegy, még egy ilyen másfél órát szenvedjen vele, akinek hat anyja. Elmesélem, hogy mégsem kell az asztal, mert a jelek szerint fontosabb kinyírnom az öreget.
Ezt nem lehet szebben elmesélni.
Mar 25, 2020 01:13:37
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 25, 2020 01:16:40
x38)
Mindegy, még egy ilyen másfél órát szenvedjen vele, akinek hat anyja. Elmesélem, hogy mégsem kell az asztal, mert a jelek szerint fontosabb kinyírnom az öreget.
És akkor hol fogsz dolgozni? Szerinted majd nem szarják telibe a nyomorodat és beengednek az irodába? Bérelj egyet, ahol akarsz, vagy menj le a pincébe!
max5enutálnak
(
x47)
Mar 25, 2020 01:17:56
x47)
KI
FOGNAK
RÚGNI
balfasz
sodika
Mar 25, 2020 01:19:15
Szerintem pont szarom le innentől, kinek mi lenne kényelmes, mert lezárt határok idején vagyok egyedül egy idegen országban.
Mar 25, 2020 01:19:15
Magyarósi Csaba
(
x3)
Mar 25, 2020 01:20:27
x3)
ezt az egesz alberlet ugyet mar reg el kellett volna intezd. meg amikor tobb penzed volt, es nem volt ennyi adosagod.
inkabb fizettel volna par szaz euroval tobbet, meg ha a duplajat is akkor is jo. 500 euro helyett siman tudtal volna berelni egy 1000 de meg egy 1500 euros kerot is. meg akkor is maradt volna 1000 eurod minden honapban.
Olcso husnak hig a leve, es lam te nem is berelsz egy szobat, hanem csak aludni jarsz oda. ha igazan alberlatbe laknal akkor azt csinalnal a szobadban amit akarsz. Te inkabb egy hajlektalanhoz hasonlitasz, mint ?RGL akit a G4S security 6 -kor kelt es kizavar az utcara.
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
inkabb fizettel volna par szaz euroval tobbet, meg ha a duplajat is akkor is jo. 500 euro helyett siman tudtal volna berelni egy 1000 de meg egy 1500 euros kerot is. meg akkor is maradt volna 1000 eurod minden honapban.
Olcso husnak hig a leve, es lam te nem is berelsz egy szobat, hanem csak aludni jarsz oda. ha igazan alberlatbe laknal akkor azt csinalnal a szobadban amit akarsz. Te inkabb egy hajlektalanhoz hasonlitasz, mint ?RGL akit a G4S security 6 -kor kelt es kizavar az utcara.
sodika
Mar 25, 2020 01:21:27
KI
FOGNAK
RÚGNI
balfasz
KI
FOGNAK
RÚGNI
balfasz
Mar 25, 2020 01:21:27
kripli figyelő
(
x12)
Mar 25, 2020 01:21:37
x12)
Mar 25, 2020 01:21:37
Ezt lefordítva képeslapon elkülhetem?:)))) Mar 25, 2020 01:21:37
kripli figyelő
(
x12)
Mar 25, 2020 01:22:51
x12)
Mindenki más meg tudta oldani.Ez hogy lehet?Tanították az etyetyemen? Aztán megoldhatatlanná vált.
Karib
(
x10)
Mar 25, 2020 01:23:05
x10)
Ha 2 hónapja lennél kint, ez még lehetne is akár egy jogos érv a részedről.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 25, 2020 01:23:56
x38)
Akadékoskodni fogsz, fatászpika? A főnökúr fia bezárja a felső zárat, aztán neked lesz nulla a mozgástered! Ha felemeled a hangod, mész azonnali hatállyal a picsába! Kinek képzeled te magadat? Úgy meg leszel most baszva, hogy már előre felvásárolom a Tesco teljes popcorn-készletét! xDDD
sodika
Mar 25, 2020 01:23:58
Na mindegy.
Alszom. Csá.
Innentől mindenki nyalja ki. Úgy teszek, mintha nem létezne a vírus.
Alszom. Csá.
Mar 25, 2020 01:23:58
-
Mar 25, 2020 01:24:20
Sodi, a büdös kurva anyád!
Lassan egy hónapja futtatod magad, hogy mekkora király vagy, leszarod a koronát, home office, haha, te akkor is bejársz, "max lesz egy egész irodám;)". Mindenkinek egyértelmű, hogy egész eddig egy előhalott vénember csicskáztatott. 1 kibaszott hónapod volt valami megoldást találni, másik albérletet, vagy legalább valami menedéket nappalra, ehelyett te csak a trollokat próbáltad hergelni és magadat próbáltad győzködni, hogy minden ok, minden a legnagyobb rendben.
Hadd súgjam meg Endre, hogy ha egy ágaskodó dárdafasz van a pofád előtt, hiába nem veszel róla tudomást, az attól még ott van és kiüti a fogad. Világi balfasz vagy, egy nevetséges balek.
Lassan egy hónapja futtatod magad, hogy mekkora király vagy, leszarod a koronát, home office, haha, te akkor is bejársz, "max lesz egy egész irodám;)". Mindenkinek egyértelmű, hogy egész eddig egy előhalott vénember csicskáztatott. 1 kibaszott hónapod volt valami megoldást találni, másik albérletet, vagy legalább valami menedéket nappalra, ehelyett te csak a trollokat próbáltad hergelni és magadat próbáltad győzködni, hogy minden ok, minden a legnagyobb rendben.
Hadd súgjam meg Endre, hogy ha egy ágaskodó dárdafasz van a pofád előtt, hiába nem veszel róla tudomást, az attól még ott van és kiüti a fogad. Világi balfasz vagy, egy nevetséges balek.
Mar 25, 2020 01:24:20
sodika
Mar 25, 2020 01:25:05
Mindenki más meg tudta oldani.Ez hogy lehet?Tanították az etyetyemen?
Mar 25, 2020 01:25:05
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 25, 2020 01:25:35
x38)
Bármilyen vírus jön, téged kirúgnak. Bárányhimlő, Korona, mi lesz a következő!? Kérlek, ne keress többé állást!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 25, 2020 01:26:46
x38)
Innentől tegyél úgy, mintha nem létezne állásod!
Innentől tegyél úgy, mintha nem létezne lakhatásod!
Innentől tegyél úgy, mintha nem létezne bevételed!
Innentől tegyél úgy, mintha nem létezne ASODI!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 25, 2020 01:28:41
x38)
Ez a sodiverzumban majd úgy fog eltárolódni a memóriában, hogy a korona miatt rúgták ki egyszerre mindenhonnan, és ő mekkora áldozata az egésznek. Brühühühühü
sodika
Mar 25, 2020 01:29:26
Ez van.
Mar 25, 2020 01:29:26
broni
Mar 25, 2020 01:29:59
Na mindegy.
Alszom. Csá.
Alszom. Csá.
barbi?????????????????????
Mar 25, 2020 01:29:59
Karib
(
x10)
Mar 25, 2020 01:30:37
x10)
Ez biztos okos dolog a te szúnyogcsődör immunrendszereddel?
sodika
Mar 25, 2020 01:31:03
Ha nincs fizikai lehetőségem figyelembe venni a járványt, akkor tudomásul veszem.
Mar 25, 2020 01:31:03
max5enutálnak
(
x47)
Mar 25, 2020 01:31:10
x47)
Na mindegy.
Alszom. Csá.
Alszom. Csá.
Ez minden problémádat meg fogja oldani snecigeci.
Ennyi volt a német kaland.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 25, 2020 01:31:19
x38)
Ez van.
Vége van, sneci? A hétvégét már az utcán töltöd, vagy csak hétfő reggel mondod meg az Ogrénak, hogy kirúgtak és addig összepakolod a buzigurtnis dobozaidat?
71 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

*kacsint*