Arra nem tudsz gondolni, hogy képtelen elviselni a jelenlétedet? Pl. testszagodat, a szobádból kiáramló fókahangokat, folyamatos károkozásaidat stb. Az ogrénak is jár a stressznélküli nyugi ( = mikor te nem vagy a lakásban), tyerintyem ety értyhetyő.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Szóval akkor reggeltől nem fogsz mindenféle koronás shitpostot kitenni a púpfalra és nem fogod összehasonlítani Magyarországot Berlinnel.
Jó téma lehetne továbbra is a púpindexed meg a fizud értéke forintban. Kiegészítve azzal, hogy mindhiába, mert effektíve nincs hol laknod. :) Idióta balfasz.
Minek fekszel ilyen korán? Holnap már nem kell bemenned az irodába. :-)
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
haza fognak zavarni. Vagy azonnali hatállyal kirúgnak a faszba, mert nem érted meg, hogy NEM MEHETSZ BE. Vagy egyszerűen csak zárva lesz az ajtó. Egy biztos: te kénytelen leszel az Ogrénál héderezni egész nap.
Amúgy teljesen őszintén: az milyen albérlet, ahonnan nap közben kibasznak, és csak estétől reggelig lehetsz ott? Munkásszállón nincs ilyen szigor bazmeg. Rendőrségi laktanyába úgy járkálhatsz ki-be nap közben, ha ott laksz, mint bíró seggébe a lófasz. Koleszban is ott lehetsz nap közben. Szállodában is. AirBnB-ben is. Saját lakásban is. Az egyetlen hely, ahonnan kibasznak reggel az tényleg az éjszakai hajlékonyszálló, meg talán ha couchsurfingelsz valakinél, és nem akar kulcsot adni. Endre, te mi a faszért nem csaptad még szájba az Ogrét, hogy azért havi 500 Euróért tudja már bazmeg, hol a helye? Hát balek vagy? Azonnal menj be a szobájába, pofozd fel és basszad ki a járókeretét az ablakon.
youtu.be/zVGJLIaeCp8
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Ez szerepelt a körlevélben, de én erről nem tudok. Én árról tudok, hogy két munkanap alatt kéne derült égből hirtelen valami új felálláshoz tervezni az életem.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Nem szopok.
Megírom a főnököknek, mi van, és elfelejtem a témát. Csupa előre láthatatlan dolog történik két hét alatt, amire felkészülni annyi idő lenne, mire ez az egész elmúlik.
Az, hogy én leszek a gyakorló elmebeteg, értelmezhetetlen, elvégre nem én csinálok semmit, csak elszenvedem.
Nem szopok. Idegeskedjen a faszom.
Ma reggel úgy szüntetem meg a problémát, hogy leszarom
Nagyon kemény vagy sodika :D Ez úgy néz ki nálad, hogy reggel kibasz az utcára az ogre, te meg a hidegben bandukolva mormogodd az orrod alatt hogy "leszarom"? :D
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
AirBnB-t nem tudok megfizetni.
Új szállást találni több hónap akár.
Haza menni nem tudok a járvány miatt.
Itt nem lehetek munkaidőben.
Szabira se tudok menni a fentiek miatt.
Erre a helyzetre nem létezik megoldás, ezért egyszerüen nem is keresek tovább.
Az van.
Mától ezen az egészen idegeskedjen a faszom.
én nem is bírnák, inkább lőjenek szitává..........acab!!!!!!!!ne maradj otthon!!!!!!!!!!!
Nem is lehet.
Biztos hogy most még sokkal nehezebb lenne.
Ezért meg sem próbálom.
Az pont olyan fiktív mint a "kintlevőségeid".
Sajnos a felnőttek világa az már csak ilyen kegyetlen. Nincs ráhangolódási fázisra való felkészülési időt megelőző türelmi szakasz, amit a te beteg agyad elvárna.
De végülis az egész elmúlt 10 éved ilyen volt.
Még a Péniszmentő Kft irodáját is el kellett hagynod mire beértek a dolgozók.
De bizony szopsz, mert ez most nem az a helyzet amikor csak minimálisan is figyelembe venné bárki a szerény szellemi képességeidet. A legszarabb időben kapod a szádba a faszt.
Inkább azon gondolkodj el, hogy miért ver téged az isten? (nem fogsz persze, mert bolond vagy)
2 napig csicskultam
800 ezer fütyiből nem telik arra, hogy két helyen is fizesd a villanyszámlát? :)
Hát ez mégis hogyan lehet?
Hónapokig lehetetlen.
Nem fogok valag pénz kibaszni olyan berlini kégli fenntartására, ahol üresen állnak a cuccaim.
Leírom a főnöknek, hogy nincs megoldás, ez van. Az asztal se kell, de azért kösz.
A világjárványt az egész emberiség éli most át, nem csak én.
Igen én is átélem,itthon vagyok finom melegben Alien-t nézve,nem fenyeget semmi,nem kell elköltöznöm,nem kell semmi miatt aggódnom,igaz becsipödött a derekam de majd elmulik
De te,mész az utcára bazdmeg pár nap mulva fogd már fel..JÓL VAN EZ IGY?ÉS MÉG EL SE NYERTED MÉLTÓ BÜNTETÉSED ÉRTE
Hatalmas válságkezelő és kiváló diplomata is vagy! Helyes, tedd inasba a főnököt. Az mindig be szokott jönni! :)
2 napig csicskultam
Fuuu, keci..:) Ez a hiszti, martirkodas, amit te itt lemuvelsz, beszaras. Idegen irszagban magara maradt a jobb sorsra erdemes fiatalember. Ilyenkor Nemetorszag nem jobb Magyarorszagnal? Ilyenkor mindjart magyar a Sodi?
Vonzas torvenye, kezdheted alkalmazni. Az egesz emberiseg szenvedi a jarvanyt? Nem arrol volt szo, hogy nincs itt semmilyen veszhelyzet?
Ezt pofazta neked mindenki, csak te homokba dugod a fejed mindig es halogatod a problemaidat, azt varod, hogy maguktol megoldodjanak, ha pedig nem, akkor kapcsolod az autikodot, aztan bemeseled meg magadnak is, hogy aldozat vagy.
Se aldozat nem vagy, se jobb sorsra erdemes. Az kulon felbasz, hogy ha neked nem jo valami, amirol te tehetsz, akkor mindenki mas dogoljon meg. Rataposnek szivesen az arcodra. Egy utolso hajlektalanban tobb emberseg van.
A devizás helyett írd csak nyugodtan, hogy Hajdú. Faszt futod itt a köröket még mindig?
Persze nem fog az sem odaengedni, lesz majd valami triviális kifogása, te meg úgysem tudsz mit tenni ellene.
2 napig csicskultam
Arra számítok, hogy csendben tudomásul veszik. Érezni, hogy egyedül szeretnének lenni az irodában, de nem tudnak.
Két főnök, egy titkárnővel? Igazuk van, oda már nem kell egy harmadik kan!
Ez az. Oszkáron nincs Berlinből semmi.
Oszkárt (is) le kell szopnod.
2 napig csicskultam
Már leírtam neki tegnap, én sem bírtam már nézni a vergödést de teljesen menthetetlen.
Csak a kifogásokat tolja meg a rögeszméivel takarózik “lehetetlen kibérelni más szobát”.
Most bekapcsolta a “jobb sorsra érdemes mártí” generátort. Persze ö most sem hibás csak a körülmények ...
Szerző:
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 25, 2020 01:32:58
Válasz
(10)
x38)
Válasz
(10)
Ha a kertben van WiFi, akkor kérd meg a főnök fiát, hogy oda vigye ki a hátán az asztalt, te majd onnan fogsz napközben dolgozni. Kell a friss levegő. Áramot? Hetye? TAOT!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
kripli figyelő
(
x12)
Mar 25, 2020 01:33:18
x12)
Ez van.
1) haza nem tudok menni, mert anyám 65 éven felüli
2) itthon nem maradhatok nap közben
3) elutazni se lehet sehová
Innentől szarom le a szart is.
700 fütyi,old meg belőle. 1) haza nem tudok menni, mert anyám 65 éven felüli
sodika
Mar 25, 2020 01:33:48
Milyen egy hónap. Két munkanap alatt állt a feje tetejére minden.
- A főbérlő nem engedi.
- Miért nem?
- Háromszoros veszélyeztetett, ezérz csak a halálvágyra tudok gondolni.
- A főbérlő nem engedi.
- Miért nem?
Mar 25, 2020 01:33:48
sodika
Mar 25, 2020 01:35:09
Mindegy, szarom le. Mától hagyjon engem békében mindrnki a járvánnyal.
Idegenben, gúzsba kötve és kiszolgáltatva semmi nem áll rajtad.
Mar 25, 2020 01:35:09
Karib
(
x10)
Mar 25, 2020 01:35:10
x10)
Háromszoros veszélyeztetett, ezérz csak a halálvágyra tudok gondolni.
Arra nem tudsz gondolni, hogy képtelen elviselni a jelenlétedet? Pl. testszagodat, a szobádból kiáramló fókahangokat, folyamatos károkozásaidat stb. Az ogrénak is jár a stressznélküli nyugi ( = mikor te nem vagy a lakásban), tyerintyem ety értyhetyő.
-
Mar 25, 2020 01:37:53
Ez volt a fő érvem, és elmeséltem részletesen mindent. Szart rá.
Innentől úgy teszek, mintha nem létezne a vírus.
Innentől úgy teszek, mintha nem létezne a vírus.
Szóval akkor reggeltől nem fogsz mindenféle koronás shitpostot kitenni a púpfalra és nem fogod összehasonlítani Magyarországot Berlinnel.
Jó téma lehetne továbbra is a púpindexed meg a fizud értéke forintban. Kiegészítve azzal, hogy mindhiába, mert effektíve nincs hol laknod. :) Idióta balfasz.
Mar 25, 2020 01:37:53
max5enutálnak
(
x47)
Mar 25, 2020 01:38:23
x47)
Te aluliskolázott buta fasz, te kötötted gúzsba magad. Ez egyedül a te hibád. Egy tisztább pillanatodban be is ismerted, ne terelj.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 25, 2020 01:40:25
x38)
Két munkanap?? A vírus hónapok óta tombol, és te Berlinben laksz, nem Mucsa Süd-ön, szóval várható volt, hogy megérkezik! És már régóta máshol kéne laknod, az Ogre egy ketyegő bomba volt, és ezt te is tudod. Ne hazudj magadnak vírus-okot, te leszartad a szart is, és egy ilyen fasza szituációba navigáltad magad. Ilyen faszerdőt ültettél magadnak!
Ízlelgessük, trollégák:
ASODI a vírus-krízis alatt elveszíti a munkáját, a lakhatását, és ezt ráadásul egy olyan idegen országban teszi, ahol a nyelvet sem beszéli. És haza sem jöhet. Aki ezt így megtippelte volna, annak kihúzok egy 23 centis utcát cápaporcból!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Ízlelgessük, trollégák:
ASODI a vírus-krízis alatt elveszíti a munkáját, a lakhatását, és ezt ráadásul egy olyan idegen országban teszi, ahol a nyelvet sem beszéli. És haza sem jöhet. Aki ezt így megtippelte volna, annak kihúzok egy 23 centis utcát cápaporcból!
Karib
(
x10)
Mar 25, 2020 01:41:49
x10)
Na mindegy.
Alszom. Csá.
Alszom. Csá.
Minek fekszel ilyen korán? Holnap már nem kell bemenned az irodába. :-)
kripli figyelő
(
x12)
Mar 25, 2020 01:44:27
x12)
Milyen egy hónap. Két munkanap alatt állt a feje tetejére minden.
- A főbérlő nem engedi.
- Miért nem?
Több mint két hete felkészítettek mindenkit home officera a cégnél.Csak te szerinted amire nem figyelsz az nem létezik. - A főbérlő nem engedi.
- Miért nem?
kripli figyelő
(
x12)
Mar 25, 2020 01:47:49
x12)
Mindegy, szarom le. Mától hagyjon engem békében mindrnki a járvánnyal.
Milyen gúzsba kötve?Szegény kiszolgáltatott áldozat vagy?700 fütyi Idegenben, gúzsba kötve és kiszolgáltatva semmi nem áll rajtad.
Dögvész Recskaboy
Mar 25, 2020 01:49:27
Hehehehehehehe lassan kezdem kivenni azt a pezsgőt a hűtőből...
Mar 25, 2020 01:49:27
broni
Mar 25, 2020 01:56:15
asztalt piára cserélek!!!!!!!!!!!!!kicsit vére, szűz vót a csaj....
Mar 25, 2020 01:56:15
Faszaság van
Mar 25, 2020 02:05:03
Faszaság van
Mar 25, 2020 02:05:03
broni
Mar 25, 2020 02:09:55
basszus, több milliárd embert bezár pár buzi politikus...........ne maradj otthon!!!!!!!!!!!!
Mar 25, 2020 02:09:55
töppedt buzigolyók
(
x37)
Mar 25, 2020 02:15:40
x37)
A melóban elmondom, hogy minden működik, de amikor mondtam az asztalt, tiltskozni kezdett, úgyhogy bocs.
haza fognak zavarni. Vagy azonnali hatállyal kirúgnak a faszba, mert nem érted meg, hogy NEM MEHETSZ BE. Vagy egyszerűen csak zárva lesz az ajtó. Egy biztos: te kénytelen leszel az Ogrénál héderezni egész nap.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Mar 25, 2020 02:23:10
x37)
Ez van.
Amúgy teljesen őszintén: az milyen albérlet, ahonnan nap közben kibasznak, és csak estétől reggelig lehetsz ott? Munkásszállón nincs ilyen szigor bazmeg. Rendőrségi laktanyába úgy járkálhatsz ki-be nap közben, ha ott laksz, mint bíró seggébe a lófasz. Koleszban is ott lehetsz nap közben. Szállodában is. AirBnB-ben is. Saját lakásban is. Az egyetlen hely, ahonnan kibasznak reggel az tényleg az éjszakai hajlékonyszálló, meg talán ha couchsurfingelsz valakinél, és nem akar kulcsot adni. Endre, te mi a faszért nem csaptad még szájba az Ogrét, hogy azért havi 500 Euróért tudja már bazmeg, hol a helye? Hát balek vagy? Azonnal menj be a szobájába, pofozd fel és basszad ki a járókeretét az ablakon.
broni
Mar 25, 2020 02:34:09
haverkodjál skinekkkel, azokkal ellessszel, pia is lesz. hungary nazi, ferenc szálasi, csípni fognak.
Mar 25, 2020 02:34:09
broni
Mar 25, 2020 02:47:24
a középkorban p
estis idején vótak a legnagyobb bulik, most meg a sok barom ottthon ül...........rényleg átmosta a média az agyakat......
estis idején vótak a legnagyobb bulik, most meg a sok barom ottthon ül...........rényleg átmosta a média az agyakat......
Mar 25, 2020 02:47:24
broni
Mar 25, 2020 03:07:53
tényleg befostak az emberek....most mo-baszélek....pedig, ha meg kelll baszódni, akó meg kell baszódni..torrente..........
Mar 25, 2020 03:07:53
broni
Mar 25, 2020 03:19:44
Mar 25, 2020 03:19:44
Tycoon
(
x2)
Mar 25, 2020 03:25:12
x2)
Bocsánat, nem tudom hogy mi ennek a pontos neve, de valamelyik stream alatt a mirroron kurva nagy volt, ahogy ilyen gépi női hang beolvasta az egyes kommenteket innem a fórumról.
Szeretném jelezni, hogy hatalmas örömmel fogadnék még ilyet és természetesen óriási köszönet mindem eddigi mirrorert is!!!!
Szeretném jelezni, hogy hatalmas örömmel fogadnék még ilyet és természetesen óriási köszönet mindem eddigi mirrorert is!!!!
youtu.be/zVGJLIaeCp8
D.Dezsö
Mar 25, 2020 03:51:28
Segítek te nyomorult, bár úgy sem fogadod meg.
Holnap elmész airbnb-be. Tök üres az összes szobát egy hónapra kapsz már 400 euro körül. Áthurcolod oda a motyódat egy nagy selejtezés után. Lesz honnan dolgozni és van egy hónapod, hogy találj egy garzont. Homeofficeban vagy szóval oda-jössz mész ahova akarsz, tudod intézni.
Na most már nem mondhatod, hogy nincs mozgáslehetöséged meg te nem tehetsz semmiröl. Elmondtam a legegyszerübb leggyorsabb megoldást, ha nem ezt csinálod az CSAK is a te hibád lesz ha kibasznak melóból vagy hajléktalan leszel.
Holnap elmész airbnb-be. Tök üres az összes szobát egy hónapra kapsz már 400 euro körül. Áthurcolod oda a motyódat egy nagy selejtezés után. Lesz honnan dolgozni és van egy hónapod, hogy találj egy garzont. Homeofficeban vagy szóval oda-jössz mész ahova akarsz, tudod intézni.
Na most már nem mondhatod, hogy nincs mozgáslehetöséged meg te nem tehetsz semmiröl. Elmondtam a legegyszerübb leggyorsabb megoldást, ha nem ezt csinálod az CSAK is a te hibád lesz ha kibasznak melóból vagy hajléktalan leszel.
Mar 25, 2020 03:51:28
broni
Mar 25, 2020 04:25:05
cegléden tex ingyen szállást ad a májkrémgyárba, vezető lehetsz, csak adj moderátori jogot néki!!!!!!!!!a baromállat tajginak adtál, pedig a legalja szar nőverő patkány.
Mar 25, 2020 04:25:05
broni
Mar 25, 2020 05:10:43
kb 35-en félnek.....ugyis meghaltok!!!!!!!!!!!!tex már elindult a halálosztó ószaggal, mer fogy a máj!!!!!!!!!
Mar 25, 2020 05:10:43
Tycoon
(
x2)
Mar 25, 2020 05:31:02
x2)
Én tudom hogy csunya dolog más kárán örvendeni de..áhh
Annyira örülök hogy megkaptad az újabb faszerdőt gyagya,amit megérdemeltél már hosszú ideje,remélem az ogre kibassza a tetves pupod az utcára
Annyira örülök hogy megkaptad az újabb faszerdőt gyagya,amit megérdemeltél már hosszú ideje,remélem az ogre kibassza a tetves pupod az utcára
Tycoon
(
x2)
Mar 25, 2020 05:31:13
x2)
Aztán ott mehet a válv indeksz
Riporter
(
x4)
Mar 25, 2020 05:31:28
x4)
Gondolom a szombati buzigőzben is azért töltöttél 12 órákat mert egyszerűen nem maradhattál a lakásban.
Régen az ilyeneket mint te ágyrajárónak nevezték. Igazi underclass népség akinek már szobára sem futja.
Csak azt nem értem, hogy ha magyar nemzeti hős vagy akkor ilyen vészterhes időkben, hogy nem kapsz segítséget az általad megmentett tömegektől? Ha mecénás vagy, akkor miért nem biztosít helyet neked valamelyik patronáltad? Ha vadászpika vagy, miért nem bútorozol be valamelyik pasidhoz?
Érzed már, hogy a trolloknak megint igaza volt és lassan egy hűvös berlini pad lesz az otthonod? Aztán persze Blaha, ha nem döglesz meg addig és valahogy hazajutsz.
Ha kicsit kegyes az Isten akkor még engedi nekünk látni az, hogy csikket szedsz a sínek közül a Körúton.
2 napig csicskultam
Régen az ilyeneket mint te ágyrajárónak nevezték. Igazi underclass népség akinek már szobára sem futja.
Csak azt nem értem, hogy ha magyar nemzeti hős vagy akkor ilyen vészterhes időkben, hogy nem kapsz segítséget az általad megmentett tömegektől? Ha mecénás vagy, akkor miért nem biztosít helyet neked valamelyik patronáltad? Ha vadászpika vagy, miért nem bútorozol be valamelyik pasidhoz?
Érzed már, hogy a trolloknak megint igaza volt és lassan egy hűvös berlini pad lesz az otthonod? Aztán persze Blaha, ha nem döglesz meg addig és valahogy hazajutsz.
Ha kicsit kegyes az Isten akkor még engedi nekünk látni az, hogy csikket szedsz a sínek közül a Körúton.
Örebro
(
x17)
Mar 25, 2020 05:31:47
x17)
gyagyås fasz, remelem minden fasza es mår kezded szortirozni mit dobsz ki!
ugye nem baj ha kicsit drågåbb pezsgöt bontok ki, te rohadt nåcifattyu?
ugye nem baj ha kicsit drågåbb pezsgöt bontok ki, te rohadt nåcifattyu?
Riporter
(
x4)
Mar 25, 2020 05:36:35
x4)
Ez a vírus is jó valamire, akármennyire is egy kegyetlen mészáros.
Nem tudlak sajnálni Sodika. Amikor most szopsz, akkor idézd csak fel magadban azokat a nagyképű, unorító és provokatívnak szánt dumáidat amit kifostál magadból ide még úgy általában a netre.
Ilyen a karma, penészboy!
2 napig csicskultam
Nem tudlak sajnálni Sodika. Amikor most szopsz, akkor idézd csak fel magadban azokat a nagyképű, unorító és provokatívnak szánt dumáidat amit kifostál magadból ide még úgy általában a netre.
broni
Mar 25, 2020 05:52:02
hejjj putyin!!!!!!!!!!!!!!!
amerika kaputt, niggerek kaputt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!white power!!!!!!!!!!!!!
amerika kaputt, niggerek kaputt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!white power!!!!!!!!!!!!!
Mar 25, 2020 05:52:02
broni
Mar 25, 2020 06:03:01
hejj kozákok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bazd meg, hüje trump!!!!!!!!!!!!
Mar 25, 2020 06:03:01
Tycoon
(
x2)
Mar 25, 2020 06:10:26
x2)
sodika
Mar 25, 2020 06:45:18
Több mint két hete felkészítettek mindenkit home officera a cégnél.Csak te szerinted amire nem figyelsz az nem létezik.
Ez szerepelt a körlevélben, de én erről nem tudok. Én árról tudok, hogy két munkanap alatt kéne derült égből hirtelen valami új felálláshoz tervezni az életem.
Mar 25, 2020 06:45:18
sodika
Mar 25, 2020 06:49:18
Ez a vírus is jó valamire, akármennyire is egy kegyetlen mészáros.
Nem szopok.
Megírom a főnököknek, mi van, és elfelejtem a témát. Csupa előre láthatatlan dolog történik két hét alatt, amire felkészülni annyi idő lenne, mire ez az egész elmúlik.
Az, hogy én leszek a gyakorló elmebeteg, értelmezhetetlen, elvégre nem én csinálok semmit, csak elszenvedem.
Mar 25, 2020 06:49:18
Hiénaverő
(
x17)
Mar 25, 2020 06:50:41
x17)
Gyagyás örökké az ogrénél tervezel szopni?
Ezt kérted az univerzumtól? Biztos hogy jól nézted a Titok c. filmet?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Ezt kérted az univerzumtól? Biztos hogy jól nézted a Titok c. filmet?
sodika
Mar 25, 2020 06:52:27
Én tudom hogy csunya dolog más kárán örvendeni de..áhh
Mar 25, 2020 06:52:27
Magyarósi Csaba
(
x3)
Mar 25, 2020 06:53:08
x3)
sodi komolyan nem tartozkodhatsz a szobadban napi 24 orat, ha ugy tartja kedved?
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
Hiénaverő
(
x17)
Mar 25, 2020 06:53:34
x17)
Nagyon kemény vagy sodika :D Ez úgy néz ki nálad, hogy reggel kibasz az utcára az ogre, te meg a hidegben bandukolva mormogodd az orrod alatt hogy "leszarom"? :D
Hiénaverő
(
x17)
Mar 25, 2020 06:54:37
x17)
Figyelj már Gyagyás, nem úgy volt hogy te lebasztál anno 500 EURt az ogre elé és elküldted a kecibe hogy mostantól nem ugat mert neked itt stressznélküli nyugi van?
sodika
Mar 25, 2020 06:56:25
Segítek te nyomorult, bár úgy sem fogadod meg.
AirBnB-t nem tudok megfizetni.
Új szállást találni több hónap akár.
Haza menni nem tudok a járvány miatt.
Itt nem lehetek munkaidőben.
Szabira se tudok menni a fentiek miatt.
Erre a helyzetre nem létezik megoldás, ezért egyszerüen nem is keresek tovább.
Mar 25, 2020 06:56:25
sodika
Mar 25, 2020 06:57:36
Figyelj már Gyagyás, nem úgy volt hogy te lebasztál anno 500 EURt az ogre elé és elküldted a kecibe hogy mostantól nem ugat mert neked itt stressznélküli nyugi van?
Az van.
Mától ezen az egészen idegeskedjen a faszom.
Mar 25, 2020 06:57:36
Hiénaverő
(
x17)
Mar 25, 2020 06:57:56
x17)
Nagyon röhögök, ezerszer mondtuk hogy költözz el, de te inkább védelmi pénzt fizettél az ogrének. Hahaha :D
broni
Mar 25, 2020 06:58:11
sodi komolyan nem tartozkodhatsz a szobadban napi 24 orat, ha ugy tartja kedved?
én nem is bírnák, inkább lőjenek szitává..........acab!!!!!!!!ne maradj otthon!!!!!!!!!!!
Mar 25, 2020 06:58:11
Hiénaverő
(
x17)
Mar 25, 2020 07:00:47
x17)
Sneci kérdezd már meg szüksége van-e Herr Schrekknek valamire. Összedobjuk neki ezért a kiváló szopatási teljesítményért elismerésül :D
Magyarósi Csaba
(
x3)
Mar 25, 2020 07:04:48
x3)
jah...
nem koronavirus jarvany kozepen kell alberletet keresni.
akkor kellett volna amikor meg nem volt 30000 euro tartozasod.
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
Hiénaverő
(
x17)
Mar 25, 2020 07:05:06
x17)
Kéne ilyen párhuzamos csatorna Daily Schrekk címen. Az ogre csinálna, lefoglal Púptól egy fütyikamerát és minden nap 5 perces liveot tolna a német Szulejmán előtt este 8-kor, ahol beszámol róla mivel szopatta Snecit, mivel vágta ki aznap a biztosítékot a Gyagyás, milyen hetyetyék voltak, stb... és lehetne donételni, meg kis mókákat kérni adományért cserébe. Púp meg a másikon rinyálna hogy ma hogy baszott ki vele Schrekk. Kiváló live-téma lenne, az ogrénak pedig remek nyugdíjkiegészítés!
Magyarósi Csaba
(
x3)
Mar 25, 2020 07:08:37
x3)
ss bortonor shrek meg van szokva hogy a rabok csak este mennek a szobaikba. reggel munka van. na arbeit macht frei, csa.
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 25, 2020 07:11:08
Oriasi egy ilyen teljes osszeomlasra ebredni.
Tenyleg minden rosszban van valami jo.
Eskuszom donetelek valamit, ha kozvetited, amikor Herr Biersacknak elmondod, hogy neked bizony be kell jarni dolgozni, mert a foberlod nem engedi, hogy napkozben otthon tartozkodj.
Tenyleg minden rosszban van valami jo.
Eskuszom donetelek valamit, ha kozvetited, amikor Herr Biersacknak elmondod, hogy neked bizony be kell jarni dolgozni, mert a foberlod nem engedi, hogy napkozben otthon tartozkodj.
Mar 25, 2020 07:11:08
Tycoon
(
x2)
Mar 25, 2020 07:14:31
x2)
Sodi kérlek láthatnánk a levelet amit megirsz a főninek plz?
ha jól értem
Mar 25, 2020 07:19:49
- Be nem mehetsz dolgozni.
- Otthon nem maradhatsz.
- Nincs bérleti szerződésed.
- Se kulcsod a felső zárhoz.
- Az asztalból még kínos dolgok lesznek.
- Amint elült a járvány kibasznak.
- Az ogre valszeg ki fog fingani - kibasznak a recskabarlangból.
- Haza se jöhetsz anyádhoz.
- A pénzt elszartad vissza senki sem fizet.
- Karak fossa csak nem a pénzt.
- Kajád nincs de van egy használhatatlan vr szarod amihez fogyatékos vagy.
- Pedofil buzi vagy akiket mindenki utál és üldöz.
- A flokknak vége a twich szánalmas vergődés.
- Púpos vagy, erszényed van, rohadnak a fogaid.
- Az auti köd kezdi kizárni a teljes világot.
- Te nem vagy hibás semmiért.
Egy kérdésem volna: faszaság van juhéjj?
- Otthon nem maradhatsz.
- Nincs bérleti szerződésed.
- Se kulcsod a felső zárhoz.
- Az asztalból még kínos dolgok lesznek.
- Amint elült a járvány kibasznak.
- Az ogre valszeg ki fog fingani - kibasznak a recskabarlangból.
- Haza se jöhetsz anyádhoz.
- A pénzt elszartad vissza senki sem fizet.
- Karak fossa csak nem a pénzt.
- Kajád nincs de van egy használhatatlan vr szarod amihez fogyatékos vagy.
- Pedofil buzi vagy akiket mindenki utál és üldöz.
- A flokknak vége a twich szánalmas vergődés.
- Púpos vagy, erszényed van, rohadnak a fogaid.
- Az auti köd kezdi kizárni a teljes világot.
- Te nem vagy hibás semmiért.
Egy kérdésem volna: faszaság van juhéjj?
Mar 25, 2020 07:19:49
sodika
Mar 25, 2020 07:21:37
jah...
Nem is lehet.
Biztos hogy most még sokkal nehezebb lenne.
Ezért meg sem próbálom.
Mar 25, 2020 07:21:37
Magyarósi Csaba
(
x3)
Mar 25, 2020 07:24:24
x3)
en sodi helyeben megzsarolnam az ogret, hogy bejelentem hogy illegalisan adja ki a szobat es nem fizet utana adot. de ahhoz kellene tudni nemetul. az ogre tudja hogy sneci nem beszel nemetul eleg jol.
sodika
Mar 25, 2020 07:29:31
Az egyetlen ötletem a devizás vidéki háza lenne, de - nyílván a járvány miatt - nincs telekocsi Magyarországra, repülőn legfeljebb a laptopom fizetném, és ha hosszú hónapokig két helyen fizetném a rezsit, az végképp hazavágna anyagilag. (AirBnb vészhelyzetben szóba jöhetne egy-két hétig, de ez a szar hónapokig fog tartani).
Mar 25, 2020 07:29:31
Streamer Koldus
(
x2)
Mar 25, 2020 07:29:40
x2)
Púpos, inkább azt áruld el, hogy miért streamelsz. Nem zavar téged, hogy minden néződ troll és senki sem szeret? Őszintén kérdem. Mi az oka, hogy a történtek után is streamelsz? Ott van a mirror csatorna, mindenki azt nézi, ott basznak ki veled, ahol csak lehet, senki sem szeret. Akkor meg minek küzdeni? Semmi értelme. A mirror csatorna sem zavar?
sodika
Mar 25, 2020 07:29:58
Legfeljebb a monitorom vihetném, na.
Mar 25, 2020 07:29:58
Streamer Koldus
(
x2)
Mar 25, 2020 07:31:19
x2)
Válaszolj a kérdésemre te fasz, ne terelj.
Streamer Koldus
(
x2)
Mar 25, 2020 07:31:29
x2)
Púpos, inkább azt áruld el, hogy miért streamelsz. Nem zavar téged, hogy minden néződ troll és senki sem szeret? Őszintén kérdem. Mi az oka, hogy a történtek után is streamelsz? Ott van a mirror csatorna, mindenki azt nézi, ott basznak ki veled, ahol csak lehet, senki sem szeret. Akkor meg minek küzdeni? Semmi értelme. A mirror csatorna sem zavar?
-
Mar 25, 2020 07:31:35
Az egyetlen ötletem a devizás vidéki háza lenne
Az pont olyan fiktív mint a "kintlevőségeid".
Mar 25, 2020 07:31:35
Riporter
(
x4)
Mar 25, 2020 07:33:06
x4)
Nem szopok.
Sajnos a felnőttek világa az már csak ilyen kegyetlen. Nincs ráhangolódási fázisra való felkészülési időt megelőző türelmi szakasz, amit a te beteg agyad elvárna.
De végülis az egész elmúlt 10 éved ilyen volt.
Még a Péniszmentő Kft irodáját is el kellett hagynod mire beértek a dolgozók.
De bizony szopsz, mert ez most nem az a helyzet amikor csak minimálisan is figyelembe venné bárki a szerény szellemi képességeidet. A legszarabb időben kapod a szádba a faszt.
Inkább azon gondolkodj el, hogy miért ver téged az isten? (nem fogsz persze, mert bolond vagy)
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 25, 2020 07:33:07
...ha hosszú hónapokig két helyen fizetném a rezsit, az végképp hazavágna anyagilag.
800 ezer fütyiből nem telik arra, hogy két helyen is fizesd a villanyszámlát? :)
Mar 25, 2020 07:33:07
sodika
Mar 25, 2020 07:35:51
Hónapokig lehetetlen.
Nem fogok valag pénz kibaszni olyan berlini kégli fenntartására, ahol üresen állnak a cuccaim.
Mar 25, 2020 07:35:51
Streamer Koldus
(
x2)
Mar 25, 2020 07:37:03
x2)
sodika
Mar 25, 2020 07:39:39
A legszarabb időben kapod a szádba a faszt.
Leírom a főnöknek, hogy nincs megoldás, ez van. Az asztal se kell, de azért kösz.
Mar 25, 2020 07:39:39
Streamer Koldus
(
x2)
Mar 25, 2020 07:40:14
x2)
xray
(
x21)
Mar 25, 2020 07:42:38
x21)
sneci, ez már a végjáték, én csak egy kávét kérek.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
sodika
Mar 25, 2020 07:45:26
sneci, ez már a végjáték, én csak egy kávét kérek.
Mar 25, 2020 07:45:26
tigris
Mar 25, 2020 07:46:28
ha nincs asztal, akkor min fogsz "dolgozni"? :DD te barom! Kifizetted az isten pénzét a nyaralgatásra, a luxusutazásra, szardíniára, görögországra, angliára, a buziszaunákra, tömted a cigányokat, hogy tudjál frenkizni, hogy te milyen nagymenő vagy, most meg ott állsz egy fillér nélkül, 12 + 12 millió forint tartozással , egy kanapéval, amire leheveredhetsz éjszaka :DDDD még a szobából se mersz kimenni.
800 000 + fütyi :DD te csőbarom, te full ostoba idióta, te állat! hogy omolhatott össze minden, ha olyan kurva okos vagy? a troll bácsik másfél hónapja megmondták, hogy óriásdráma lesz a vírus miatt, de te csak hárítottál, okoskodtál, felsőbbrendűsködtél, aztán most meg ott állsz és az orrodig éri a szar. És csak merülsz lejjebb. Ogre bácsi lecserélte a zárat, szívességből laksz ott, neked lefőtt a kávé. Véged van recskaboy. Kampó. A cigányok csak arra használnak, hogy tömd őket pénzzel, ha nem veszel fel hitelt akkor MEGSÉRTŐDNEK! a "barátaid" :DDD te nyomorult szar, megsajnálnálak, ha nem lennél egy pedofil gonosz szardarab
800 000 + fütyi :DD te csőbarom, te full ostoba idióta, te állat! hogy omolhatott össze minden, ha olyan kurva okos vagy? a troll bácsik másfél hónapja megmondták, hogy óriásdráma lesz a vírus miatt, de te csak hárítottál, okoskodtál, felsőbbrendűsködtél, aztán most meg ott állsz és az orrodig éri a szar. És csak merülsz lejjebb. Ogre bácsi lecserélte a zárat, szívességből laksz ott, neked lefőtt a kávé. Véged van recskaboy. Kampó. A cigányok csak arra használnak, hogy tömd őket pénzzel, ha nem veszel fel hitelt akkor MEGSÉRTŐDNEK! a "barátaid" :DDD te nyomorult szar, megsajnálnálak, ha nem lennél egy pedofil gonosz szardarab
Mar 25, 2020 07:46:28
Streamer Koldus
(
x2)
Mar 25, 2020 07:47:31
x2)
-
Mar 25, 2020 07:48:05
Egy sarokra Endrétől, kb 250 méterre találtam egy egész kecót 600 euro per ho.
Airbnbn van fent és akár holnaptól költözhető.
Endre én elolvastam az utolsò két oldalt.
Nem vagy normális...
Airbnbn van fent és akár holnaptól költözhető.
Endre én elolvastam az utolsò két oldalt.
Nem vagy normális...
Mar 25, 2020 07:48:05
Biztatási kár
(
x10)
Mar 25, 2020 07:50:08
x10)
Zuhannak az albérlet árak, mert gyakorlatilag megszűnt az AirBnb, mindenki ki akarja adni állandóra a kecóját. Te pedig ülsz a seggeden. Két nap alatt találnál valamit.
Tycoon
(
x2)
Mar 25, 2020 07:50:36
x2)
Igen én is átélem,itthon vagyok finom melegben Alien-t nézve,nem fenyeget semmi,nem kell elköltöznöm,nem kell semmi miatt aggódnom,igaz becsipödött a derekam de majd elmulik
De te,mész az utcára bazdmeg pár nap mulva fogd már fel..JÓL VAN EZ IGY?ÉS MÉG EL SE NYERTED MÉLTÓ BÜNTETÉSED ÉRTE
Hahó
(
x136)
Mar 25, 2020 07:53:02
x136)
Mondtam neked tegnap, hogy az ogre nem fogja beengedni az asztalt a lakásba. És mi lett? :)
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Hahó
(
x136)
Mar 25, 2020 07:57:00
x136)
Nem fogja érteni a főnök úr, hogy miért nem maradhatsz a bérelt szobádban ha kifizetted érte a lakbért. Most szólok.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Riporter
(
x4)
Mar 25, 2020 07:57:57
x4)
Hatalmas válságkezelő és kiváló diplomata is vagy! Helyes, tedd inasba a főnököt. Az mindig be szokott jönni! :)
-
Mar 25, 2020 07:58:07
Mi az, hogy meg se próbálsz másik szállást találni, mert lehetetlen? Ne ámítsd magad te szar, itt írták ketten is, hogy mi lehet megoldást. Az Ogréval folyamatosan komprpmisszumokat kötöttél, fizettél neki. Megalkuvó Sodi volt a Sodo, hogy maradhasson. Hát alkudj meg magaddal, hogy takarodhass onnan. Nézz kisebbet, nézz ideiglenest.
Ja és mikor azt mondod, hogy a cuccaidnak nem fogsz helyet bérelni, rezsit fizetni, akkor jusson eszedbe, hogy mennyi alig használt, felesleges, túlárazott cuccod van, amikkel boldogan felvágtál mindig, most meg még tárolni sincs hol.
Ja és mikor azt mondod, hogy a cuccaidnak nem fogsz helyet bérelni, rezsit fizetni, akkor jusson eszedbe, hogy mennyi alig használt, felesleges, túlárazott cuccod van, amikkel boldogan felvágtál mindig, most meg még tárolni sincs hol.
Mar 25, 2020 07:58:07
sodika
Mar 25, 2020 07:59:45
Ha örökké tartana, visszaköltöznék Magyarországra.
Ha csak pár hétig, megoldanám a devizás házában.
Ez a pár hónap pont az az időtáv, ahol egyik megoldás sem értelmes.
Mar 25, 2020 07:59:45
M.Ország rémálma
Mar 25, 2020 07:59:57
Az egyetlen ötletem a devizás vidéki háza lenne, de - nyílván a járvány miatt - nincs telekocsi Magyarországra, repülőn legfeljebb a laptopom fizetném, és ha hosszú hónapokig két helyen fizetném a rezsit, az végképp hazavágna anyagilag. (AirBnb vészhelyzetben szóba jöhetne egy-két hétig, de ez a szar hónapokig fog tartani).
Fuuu, keci..:) Ez a hiszti, martirkodas, amit te itt lemuvelsz, beszaras. Idegen irszagban magara maradt a jobb sorsra erdemes fiatalember. Ilyenkor Nemetorszag nem jobb Magyarorszagnal? Ilyenkor mindjart magyar a Sodi?
Vonzas torvenye, kezdheted alkalmazni. Az egesz emberiseg szenvedi a jarvanyt? Nem arrol volt szo, hogy nincs itt semmilyen veszhelyzet?
Ezt pofazta neked mindenki, csak te homokba dugod a fejed mindig es halogatod a problemaidat, azt varod, hogy maguktol megoldodjanak, ha pedig nem, akkor kapcsolod az autikodot, aztan bemeseled meg magadnak is, hogy aldozat vagy.
Se aldozat nem vagy, se jobb sorsra erdemes. Az kulon felbasz, hogy ha neked nem jo valami, amirol te tehetsz, akkor mindenki mas dogoljon meg. Rataposnek szivesen az arcodra. Egy utolso hajlektalanban tobb emberseg van.
Mar 25, 2020 07:59:57
Biztatási kár
(
x10)
Mar 25, 2020 08:01:21
x10)
Tegnap beismerted, szégyelled, hogy 800 e fütyiből nem garzont bérelsz. Ezt hogy adod be nekik, hogy csak ágyrajáró vagy a XXI. században ekkora fizetésből?
Vagy arra számítasz, hogy majd seggfőnök ad kecót neked nappalra?
Riporter
(
x4)
Mar 25, 2020 08:03:09
x4)
Ha örökké tartana, visszaköltöznék Magyarországra.
A devizás helyett írd csak nyugodtan, hogy Hajdú. Faszt futod itt a köröket még mindig?
Persze nem fog az sem odaengedni, lesz majd valami triviális kifogása, te meg úgysem tudsz mit tenni ellene.
sodika
Mar 25, 2020 08:05:14
Tegnap beismerted, szégyelled, hogy 800 e fütyiből nem garzont bérelsz. Ezt hogy adod be nekik, hogy csak ágyrajáró vagy a XXI. században ekkora fizetésből?
Arra számítok, hogy csendben tudomásul veszik. Érezni, hogy egyedül szeretnének lenni az irodában, de nem tudnak.
Mar 25, 2020 08:05:14
Biztatási kár
(
x10)
Mar 25, 2020 08:05:21
x10)
És mivel vinnéd ezt a sok kütyüt a nyaralóba, eltalicskáznád odáig?
Biztatási kár
(
x10)
Mar 25, 2020 08:06:55
x10)
Két főnök, egy titkárnővel? Igazuk van, oda már nem kell egy harmadik kan!
xray
(
x21)
Mar 25, 2020 08:07:04
x21)
sneci, az univerzum most is rendesen teszi a dolgát. csak azt nem tudom, h mifaan a vonzás törvényével? anyádról is hallgatsz, mint a sír. hajdú házába akartál költözni, mikor ott van púpszász. anyád is kitagadott?
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
sodika
Mar 25, 2020 08:07:53
És mivel vinnéd ezt a sok kütyüt a nyaralóba, eltalicskáznád odáig?
Mar 25, 2020 08:07:53
Gólya
(
x2)
Mar 25, 2020 08:09:37
x2)
Tehát fény derült rá, miért is nem mentél el sose szabira.
Egy dolog hogy rettegsz attól, hogy kirúgnak, de most bebizonyosodot, hogy az ogre se hagyta volna.
Másik: szombatonként ezért jártál buziszaunába ezekszerint. És a vasárnappal mi van? azt engedte az ogre?
2 napig csicskultam.
Egy dolog hogy rettegsz attól, hogy kirúgnak, de most bebizonyosodot, hogy az ogre se hagyta volna.
Másik: szombatonként ezért jártál buziszaunába ezekszerint. És a vasárnappal mi van? azt engedte az ogre?
Riporter
(
x4)
Mar 25, 2020 08:09:38
x4)
Oszkárt (is) le kell szopnod.
Riporter
(
x4)
Mar 25, 2020 08:12:49
x4)
Haza ne merj jönni rühes hazaáruló! Van itt baj gazdagon, isten ments, hogy majd esetleg egy értékes ember elől foglalj le egy lélegezteőgépet.
Te maradj csak ott a reichben, még most péküjj ki az aprócigánnyal és kérj túlélési tanácsokat!
2 napig csicskultam
Te maradj csak ott a reichben, még most péküjj ki az aprócigánnyal és kérj túlélési tanácsokat!
Biztatási kár
(
x10)
Mar 25, 2020 08:13:03
x10)
Mikor indulsz a melóba? Mit fogsz csinálni kijárási esetén, kifizeted a bírságot?
sodika
Mar 25, 2020 08:13:48
Ja, hát a szabi megoldhatatlan lenne.
A vicces, hogy elvileg pont az lenne a felelős magatartás, ha bezárkóznánk az öreggel, és mindent neten rendelnénk, erre nagyon okosan mindketten kijárunk bevásárolni, én meg napi kettőt metrózok.
A vicces, hogy elvileg pont az lenne a felelős magatartás, ha bezárkóznánk az öreggel, és mindent neten rendelnénk, erre nagyon okosan mindketten kijárunk bevásárolni, én meg napi kettőt metrózok.
Mar 25, 2020 08:13:48
sodika
Mar 25, 2020 08:17:10
Vagy két hét a nyaralóban, és utána anyámhoz.
Mar 25, 2020 08:17:10
ügyesfaszú troll
Mar 25, 2020 08:17:30
Endre utoljára szólok hozzád segítőkészen.Ez a szar helyzet felbasz és mivel lelkiismeretes refkó vagyok ezért most megpróbálom gyakorolni a felebaráti szeretetet.
1: kinézel egy közeli airbnbt.olyat ami nincs lefoglalva legalább május végéig.
2.írsz a tulajnak hogy szeretnéd kivenni de szeretnél discountot.ki fogja adni mert minden foglalása elúszott.
600 euros kecot megkapsz annyiert amit most fizetsz.
3.atviszed a szarjaidat 2 kör taxival becsomagolva.
4.amikor az uccso körödet nyomod, megmondod shrekknek hogy az összes rólad lehuzott pénzt adja vissza, különben bejelented az ingatlanirodának meg a hatóságoknak.
Amig airbnb-ben vagy szépen kinézel rendes pecókat vagy fiatalokkal társbérletet.
Mivel mindenki takarodik haza lehet még olyat is találsz ahol ingyen lakhatsz csak figyelj a lakásra.
-------
Én ezt Sydneyben csináltam meg egy évvel ezelőtt semmiféle virus nem tombolt.
2 hétig laktam 300 dollárért majd még egy hónapig teljesen ingyen,tök egyedül, a kutyákat kellett sétáltatnom meg átvenni csomagokat ilyenek...
És tudod mi a vicces?
A tulaj egy csemigráns magyar, összehaverkodtunk és kurvanagy barátságba keveredtünk, még a lányát is levarrtam párszor.
Mindezt amiatt mert gondolkodom és ki merem nyitni a számat, illetve mert alapvetően érdeklődöm az emberek iránt.
Pedig nem vagyok én senki meg semmi csak egy átlagos embereke átlagos adottságokkal, basszak rá a púpodra...
Ez nem űrtudomány!
1: kinézel egy közeli airbnbt.olyat ami nincs lefoglalva legalább május végéig.
2.írsz a tulajnak hogy szeretnéd kivenni de szeretnél discountot.ki fogja adni mert minden foglalása elúszott.
600 euros kecot megkapsz annyiert amit most fizetsz.
3.atviszed a szarjaidat 2 kör taxival becsomagolva.
4.amikor az uccso körödet nyomod, megmondod shrekknek hogy az összes rólad lehuzott pénzt adja vissza, különben bejelented az ingatlanirodának meg a hatóságoknak.
Amig airbnb-ben vagy szépen kinézel rendes pecókat vagy fiatalokkal társbérletet.
Mivel mindenki takarodik haza lehet még olyat is találsz ahol ingyen lakhatsz csak figyelj a lakásra.
-------
Én ezt Sydneyben csináltam meg egy évvel ezelőtt semmiféle virus nem tombolt.
2 hétig laktam 300 dollárért majd még egy hónapig teljesen ingyen,tök egyedül, a kutyákat kellett sétáltatnom meg átvenni csomagokat ilyenek...
És tudod mi a vicces?
A tulaj egy csemigráns magyar, összehaverkodtunk és kurvanagy barátságba keveredtünk, még a lányát is levarrtam párszor.
Mindezt amiatt mert gondolkodom és ki merem nyitni a számat, illetve mert alapvetően érdeklődöm az emberek iránt.
Pedig nem vagyok én senki meg semmi csak egy átlagos embereke átlagos adottságokkal, basszak rá a púpodra...
Ez nem űrtudomány!
Mar 25, 2020 08:17:30
D.Dezsö
Mar 25, 2020 08:24:57
Endre utoljára szólok hozzád segítőkészen.
1: kinézel egy közeli airbnbt.olyat ami nincs lefoglalva!
1: kinézel egy közeli airbnbt.olyat ami nincs lefoglalva!
Már leírtam neki tegnap, én sem bírtam már nézni a vergödést de teljesen menthetetlen.
Csak a kifogásokat tolja meg a rögeszméivel takarózik “lehetetlen kibérelni más szobát”.
Most bekapcsolta a “jobb sorsra érdemes mártí” generátort. Persze ö most sem hibás csak a körülmények ...
Mar 25, 2020 08:24:57
sodika
Mar 25, 2020 08:26:00
Szart érek 2-3 héttel.
Ez tovább fog tartani.
Ez tovább fog tartani.
Mar 25, 2020 08:26:00
-
Mar 25, 2020 08:27:16
Sodi, olvasd el mit írt Ügyesfaszú Megmentőd! Annyira nem lehet nehéz értelmezni.
Mar 25, 2020 08:27:16
sodika
Mar 25, 2020 08:31:20
Nem baszok ki százezreket arra, hogy két helyen fizessek szállást.
Egyszerűen nincs annyi pénz.
Nem arról van szó, hogy nincs hol laknom.
Egyszerűen nincs annyi pénz.
Nem arról van szó, hogy nincs hol laknom.
Mar 25, 2020 08:31:20
98 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™