Ebédidő délben van.
Magyar Youtube trash rajongó | hete
Igyál rá 1-2 sört.
Amúgy még milyen alkesz az aki másnapos?
nem iszok én naponta............
Meg inkompetencia problémái.
Hahahahahaha
Márk mondott még egy olyan infót anno, hogy hazaérkezés után mindig alszik 1-3 órát a gyagyás, hogy bírja az esti streamet. Ez annak ismeretében, hogy hosszú évek óta nem táplálkozik normálisan és hogy alkoholista, és hogy egy hikomat testi erejével és immunrendszerével rendelkezik, egy kicsit sem lenne meglepő.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Plusz valamikor nyúznia kell a döglött gyíkot fotókra.
Ez ety fosh!
+baszná is endrét az ideg.
Endre,kifizetem az össszes adósságod, ha levágod a faszodat tőböl!
Ény
Nyomja a trasht amihez “ért”. lerészegedés
Visszasírom a 2019 évad végét.
Anikó-felkérdezések, baby shark bebaszós liveok, kopogtak mém, stb.
Akkor még Endre is összeszedett vagy 60 eurot pár hét alatt, Aniko szerintem meg egy pár ezret.
Lehetnének kihívás videók. Például donételnénk ha lekamerázza az alvó ogrét.
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
Majdnem összejött 20 évvel később, csak fordítva: uzsora van, lakás nincs. Hahaha :D
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Kár Anikóért, kiváló ügynök volt!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
A 7. top nézett clip pedig az Anikó show cimű amiben csecsesen Lolozik.
Bár látszi hogy kicsit ki van tömve de, de az is látszik hogy formás-ruganyos kis cickói vannak.
Diabló az, de ja
Ez is remek ötlet! Lehetnénak ilyen passzív-hiperagresszív gerillaakciók is, pl. kiveszi az ogre felvágottját a hűtőből, szeletenként kitörli vele a seggét, visszateszi, aztán kamerázza hogy az ogre milyen pofát vág amikor eszi. Vagy ha 2-3 ember van benn az irodában, odaszarhatna a sarokban álló fikuszhoz és felvenné a munkatársak reakcióját.
De fasza lenne élőben látni egy balesetet vagy, hogy összevetik, kirabolják.
2 napig csicskultam
én most ebédeltem.
Egészségére Prof! Mi volt a menü? Májkrémes virsli?
2 napig csicskultam
De nem a koboldnak.
Éjfél körül talán beengedem.
a sodi nem dolgozik sabbathkor
igen, parizerbe csavarva.
sosem dolgozik! Csak a fogyipénz miatt tartják.
hát azért hetyetye
ooouuuooaarrghhh
akó sodi mehet vissza az ogréhez
behugyozás és fikaevés mótvá, ez nem nagy cselendzs.
hát azért hetyetye
hetyetye
Undorító nyugger, de személyi nélkül 9-12 között shoppingolhatna az óhazában.
hát azért hetyetye
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Én tudom, de nem árulom el.
Gusztustalan, undorító, szarrászuvasodott gennyes fogak.
Mindjárt hányok ettől a mocskos pedótól.
Púpos búbánat
Jó az avatárod, mindig röhögök amikor a földön fetrengeni látom ezt a nagyképűen szmájlizgató geciládát.
bazdmeg, mint egy öregassszony.
Mint Golda Gyöngyi, csak ősz lobonc nélkül.
Fujj
nszksz
láttam őket a szigeten)))))))))))))))))))
Ez Margó néni, kiskoromban a szomszédunk volt.
🕎Endigame🕎
broni
Mar 28, 2020 12:57:28
én olyan másnapos vok, csak dögleni van kedvem..........
Mar 28, 2020 12:57:28
Sas tanár úr
Mar 28, 2020 13:09:26
Mar 28, 2020 13:09:26
max5enutálnak
(
x47)
Mar 28, 2020 13:09:53
x47)
Te autisták szégyene, te. Megveszed a Nike Air Jordant, felveszed a 23-as mezt, barnára kened az arcod és azt hiszed, hogy egyenes úton Michael Jordan lettél. Ha mégsem, az valaki más hibája :D :D
Ne érts félre, nem szeretném ha ennél kevesebbet költenél a stream abortuszodra, mindenből legalább duplát vegyél!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Ne érts félre, nem szeretném ha ennél kevesebbet költenél a stream abortuszodra, mindenből legalább duplát vegyél!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Mar 28, 2020 13:12:48
x37)
Vajon a púpos tisztában van azzal, hogy 13:30 az nagyjából mindenütt ebédidő ebben az időzónában? Miért nem előtte vagy utána streamel, amikor az átlagember is nézni tudná? Szerintem ezt direkt csinálja, hogy ezzel is hergeljen.
Facebook csop tag
(
x1)
Mar 28, 2020 13:16:29
x1)
Vajon a púpos tisztában van azzal, hogy 13:30 az nagyjából mindenütt ebédidő ebben az időzónában? Miért nem előtte vagy utána streamel, amikor az átlagember is nézni tudná? Szerintem ezt direkt csinálja, hogy ezzel is hergeljen.
Ebédidő délben van.
Járványbűnöző
Mar 28, 2020 13:16:59
én olyan másnapos vok, csak dögleni van kedvem..........
Igyál rá 1-2 sört.
Mar 28, 2020 13:16:59
broni
Mar 28, 2020 13:19:39
Igyál rá 1-2 sört.
nem iszok én naponta............
Mar 28, 2020 13:19:39
Sas József
Mar 28, 2020 13:33:59
meg inkontinencia-problémái is vannak!
Meg inkompetencia problémái.
Hahahahahaha
Mar 28, 2020 13:33:59
Járványbűnöző
Mar 28, 2020 13:43:29
Sodi tata és a prosztata.
Mar 28, 2020 13:43:29
berlini_vlogger
(
x1)
Mar 28, 2020 13:51:20
x1)
Vagy legalább kezdjed el akkor a streamet, amikorra mondod. Hiába írod ki facebookra, hogy késel - az emberek kurvára nem kíváncsiak a púpfalra, nem követik (a trollokon kívül, ha esetleg lenne igazi néződ).
Benyögöd, hogy nem szólunk - nincs bekapcsolva a chat. Hol a zsidó kurva anyádban szólnánk bazmeg? A chaten? Ami nincs bekapcsolva, de ha be is van, akkor se nézed?
A moderálás miatt már egyszer eltiltottak. Utána vagy egy hétig volt moderátor, meg te is néha legalább ránéztél. Azóta totálisan telibefosod. De még azt is, amikor tanácsot adnak. Aztán utána meg vernyogsz, hogy most akkor adjunk tanácsot - mint egy nyafogó 8 éves, és mintha a nézők kötelessége lenne, hogy megmondják mit kell csinálni, miután te a tutorialt nem tudod befejezni.
Komolyan azt képzeled, hogy egy Zsozé vagy VR Pisti attól profi, mert mennyibe kerül a setupja? Állítólag szoktál más streamereket nézni. Rakd mellé a sajátod. Segítsünk, vagy látod a különbséget? Náluk is vannak fókahangok, meg vernyogás, hogy szar a játék? Náluk is a stream fele legalább beállításokkal zajlik? Egyébként mi a jó kurva anyádat csinálsz otthon? Mert hogy nem takarítasz vagy főzöl, az kurvaélet. Miért nem érsz rá akkor balfaszkodni?
Szerintem kár beléd az OBS. Elég lenne egy fénykép, amin látszik, hogy megy a 8k kifele, és teljesen jól ellennél magaddal, hiszen amúgy sem másoknak csinálod a "tartalmat". Mondjuk nem értem, miért gondolod, hogy bármi olyan születik a kezeid között, ami bárkit a világon arra késztetne, hogy támogasson benne téged.
Benyögöd, hogy nem szólunk - nincs bekapcsolva a chat. Hol a zsidó kurva anyádban szólnánk bazmeg? A chaten? Ami nincs bekapcsolva, de ha be is van, akkor se nézed?
A moderálás miatt már egyszer eltiltottak. Utána vagy egy hétig volt moderátor, meg te is néha legalább ránéztél. Azóta totálisan telibefosod. De még azt is, amikor tanácsot adnak. Aztán utána meg vernyogsz, hogy most akkor adjunk tanácsot - mint egy nyafogó 8 éves, és mintha a nézők kötelessége lenne, hogy megmondják mit kell csinálni, miután te a tutorialt nem tudod befejezni.
Komolyan azt képzeled, hogy egy Zsozé vagy VR Pisti attól profi, mert mennyibe kerül a setupja? Állítólag szoktál más streamereket nézni. Rakd mellé a sajátod. Segítsünk, vagy látod a különbséget? Náluk is vannak fókahangok, meg vernyogás, hogy szar a játék? Náluk is a stream fele legalább beállításokkal zajlik? Egyébként mi a jó kurva anyádat csinálsz otthon? Mert hogy nem takarítasz vagy főzöl, az kurvaélet. Miért nem érsz rá akkor balfaszkodni?
Szerintem kár beléd az OBS. Elég lenne egy fénykép, amin látszik, hogy megy a 8k kifele, és teljesen jól ellennél magaddal, hiszen amúgy sem másoknak csinálod a "tartalmat". Mondjuk nem értem, miért gondolod, hogy bármi olyan születik a kezeid között, ami bárkit a világon arra késztetne, hogy támogasson benne téged.
Szteppen
(
x3)
Mar 28, 2020 13:56:49
x3)
A szociopata új mellékága: Sodiopata
Egyéb ötlet névre?
Ez ety fosh!
Egyéb ötlet névre?
Karib
(
x10)
Mar 28, 2020 13:58:07
x10)
Egyébként mi a jó kurva anyádat csinálsz otthon? Mert hogy nem takarítasz vagy főzöl, az kurvaélet. Miért nem érsz rá akkor balfaszkodni?
Márk mondott még egy olyan infót anno, hogy hazaérkezés után mindig alszik 1-3 órát a gyagyás, hogy bírja az esti streamet. Ez annak ismeretében, hogy hosszú évek óta nem táplálkozik normálisan és hogy alkoholista, és hogy egy hikomat testi erejével és immunrendszerével rendelkezik, egy kicsit sem lenne meglepő.
Szteppen
(
x3)
Mar 28, 2020 14:00:38
x3)
Plusz valamikor nyúznia kell a döglött gyíkot fotókra.
FKK ficken kleiner kinder
Mar 28, 2020 14:00:42
2 óra van púp
Mar 28, 2020 14:00:42
anyamadár
Mar 28, 2020 14:19:06
Molnár Andris nem szép ember, de gavallér.
Kb bármelyik képen "rendezettebben" és stílusosabban van felöltözve mint Endre akármikor.
A dőrpe ha Amerikában születik, a beatkorszak-popkultúra egy ikojna lehetett volna.
Fújta volna a színes lsd buborékokat, vitték volna magukkal a legkomolyabb bandák a koncertkörútra mint valami szerencsehozó talizmánt.
Kb bármelyik képen "rendezettebben" és stílusosabban van felöltözve mint Endre akármikor.
A dőrpe ha Amerikában születik, a beatkorszak-popkultúra egy ikojna lehetett volna.
Fújta volna a színes lsd buborékokat, vitték volna magukkal a legkomolyabb bandák a koncertkörútra mint valami szerencsehozó talizmánt.
Mar 28, 2020 14:19:06
Járványbűnöző
Mar 28, 2020 14:28:46
Na lesz stream geci vagy tovább nézzem az orosz és zsidó zenéket?
Mar 28, 2020 14:28:46
gyuriAsoros
Mar 28, 2020 14:33:17
Hé, te 23 centis autista pedó Sodi,
Nem vagy más, csak egy rohadt buzi!
Hagyd abba a videojátékozást, mert senkit nem érdekel. Tisztázós, mászkálós, buzibáros , tinderes és koronavírus karanténos lájvot nyomjál!
A kommentekre pedig reagáljál, és minden kérdést válaszolj meg!
Sodi Összes kötelezettsége 57000EUR: 20,3 millió Ft (10.12. árfolyam)
Nem vagy más, csak egy rohadt buzi!
Hagyd abba a videojátékozást, mert senkit nem érdekel. Tisztázós, mászkálós, buzibáros , tinderes és koronavírus karanténos lájvot nyomjál!
A kommentekre pedig reagáljál, és minden kérdést válaszolj meg!
Mar 28, 2020 14:33:17
Csengőfrász
(
x1)
Mar 28, 2020 14:39:07
x1)
Elment boltba,vissza meg már nem engedte be az ogre.
Ásó27
(
x68)
Mar 28, 2020 14:40:43
x68)
Amúgy a mirrornak valami donétet állítsatok már fel tényleg, hát én szívesen adok az eddigi teljesítményért + azért is, hogy sodival kibasszak egy kicsit, ideges legyen a pedo!
Valószínűleg sokan lennének ezzel így még rajtam kívül!
Mifaaaaaaaaaaaan
Csengőfrász
(
x1)
Mar 28, 2020 14:43:05
x1)
Amúgy a mirrornak valami donétet állítsatok már fel tényleg, hát én szívesen adok az eddigi teljesítményért + azért is, hogy sodival kibasszak egy kicsit, ideges legyen a pedo!
+baszná is endrét az ideg.
Járványbűnöző
Mar 28, 2020 14:43:55
Vissza Anikót!
Nekem tetszett a kis csaj.
Nekem tetszett a kis csaj.
Mar 28, 2020 14:43:55
Fuvolázó Kobold
Mar 28, 2020 14:50:06
Hol csatangolsz, Fogyaték? Kujtorogsz a bokrok mögött, kertek alatt settenkedsz? Én ma edzettem (itthon), megfőztem 2 napra, takarítottam (figyeled agyalágyult, takarítOTTAM, nem takarítGATTAM), most a második mosás csilingel a mosógépben és bazdmeg akkora luxusban élek, hogy úri kedvemben akár két szárítót is kitehetek a nappalimba, majd rányitom a friss, tavaszi szellőt.
Na mindjárt kinyitom a tavaly vett, 70 futyis laptopomat és megnézlek rajta téged, ahogy kicsomagolod az elgátót.
Szerinted melyikünk boldogabb ma?
Na mindjárt kinyitom a tavaly vett, 70 futyis laptopomat és megnézlek rajta téged, ahogy kicsomagolod az elgátót.
Mar 28, 2020 14:50:06
borSodika
Mar 28, 2020 14:51:57
Hol csatangolsz, Fogyaték? Kujtorogsz a bokrok mögött, kertek alatt settenkedsz? Én ma edzettem (itthon), megfőztem 2 napra, takarítottam (figyeled agyalágyult, takarítOTTAM, nem takarítGATTAM), most a második mosás csilingel a mosógépben és bazdmeg akkora luxusban élek, hogy úri kedvemben akár két szárítót is kitehetek a nappalimba, majd rányitom a friss, tavaszi szellőt.
Ény
Mar 28, 2020 14:51:57
Mar 28, 2020 15:02:44
Ogre elzavarta a futárt most biciklivel üldözi..
Mar 28, 2020 15:02:44
Az Ogréban Lakó Buzidémon
Mar 28, 2020 15:12:40
Ne várjatok a koboldra,estig nem jöhet haza.
Mar 28, 2020 15:12:40
D.Dezsö
Mar 28, 2020 15:24:30
Nem igazán értem azt az 1-2 trollt aki arra pusholja a Gyagyást, hogy tanulja meg a játékokat meg állítsa be a setupot stb.
Nektek nem tünik fel, hogy itt a játék kurvára lényegtelen? Csak egy eszköz, hogy a nárcisztikus balfasz kiélhesse magát.
Amúgy meg látjuk, hogy értelmi fogyatékos. Évek óta streamel nyomja az órákat minden héten új játékokba és ugyanott tart mint amikor elkezdte. Minden kibaszott stream elött szerencsétlenkedés a 10.-ik FPS-ben sem tudja mit kellene csinálni.
Én már megmondtam neki 2 éve, hogy ezt az egész játszogatást hagyja a faszba’. Ez vicces meg cringe kb 10 percig de senki sem akar belöle végig szenvedni 2 órát.
Nyomja a trasht amihez “ért”. lerészegedés buzi meg pedo botrány, “nyem vejem gyejekekje” ezt üzembiztosan tudja hozni.
Az unalmas balfaszkodás meg víáj’ a kutyát sem érdekli. A mirrornak is volt kb 30 nézöje tegnap, a pedofilos matyarázkodásnál meg volt 300.
Nektek nem tünik fel, hogy itt a játék kurvára lényegtelen? Csak egy eszköz, hogy a nárcisztikus balfasz kiélhesse magát.
Amúgy meg látjuk, hogy értelmi fogyatékos. Évek óta streamel nyomja az órákat minden héten új játékokba és ugyanott tart mint amikor elkezdte. Minden kibaszott stream elött szerencsétlenkedés a 10.-ik FPS-ben sem tudja mit kellene csinálni.
Én már megmondtam neki 2 éve, hogy ezt az egész játszogatást hagyja a faszba’. Ez vicces meg cringe kb 10 percig de senki sem akar belöle végig szenvedni 2 órát.
Nyomja a trasht amihez “ért”. lerészegedés buzi meg pedo botrány, “nyem vejem gyejekekje” ezt üzembiztosan tudja hozni.
Az unalmas balfaszkodás meg víáj’ a kutyát sem érdekli. A mirrornak is volt kb 30 nézöje tegnap, a pedofilos matyarázkodásnál meg volt 300.
Mar 28, 2020 15:24:30
Mar 28, 2020 15:29:27
amúgy legalább azt oldaná meg hogy a nézők is megválaszthassák a kél minőségét mert a 8k mániáját nemigen szolgálja ki neki a twitch..
Mar 28, 2020 15:29:27
Igazmondó Juhász
(
x2)
Mar 28, 2020 15:30:03
x2)
A streamjei borzalmasak a Sodráknak, de a vlogjai még úgy ahogy elviselhető. Igaz, valódi tartalom abban is nagyon-nagyon ritkán fordul elő, de vágásilag szerintem aránylag rendben van (legalább is nem az a kategória, hogy elkapcsolok).
Nem értem, miért nem inkább zenés timelapseket vagy egyéb olyan videókat csinál, ahol effektive nem kell szerepelnie. Bár látszik rajta a szereplési vágy, ahol végre kiélheti magát, de legalább kevesebb ember előtt égetné le magát.
Mondjuk akkor meg nekünk nem lenne min röhögnünk...
Nem értem, miért nem inkább zenés timelapseket vagy egyéb olyan videókat csinál, ahol effektive nem kell szerepelnie. Bár látszik rajta a szereplési vágy, ahol végre kiélheti magát, de legalább kevesebb ember előtt égetné le magát.
Mondjuk akkor meg nekünk nem lenne min röhögnünk...
anyamadár
Mar 28, 2020 15:32:39
Nyomja a trasht amihez “ért”. lerészegedés
Visszasírom a 2019 évad végét.
Anikó-felkérdezések, baby shark bebaszós liveok, kopogtak mém, stb.
Akkor még Endre is összeszedett vagy 60 eurot pár hét alatt, Aniko szerintem meg egy pár ezret.
Mar 28, 2020 15:32:39
Sodipatkány
(
x1)
Mar 28, 2020 15:40:23
x1)
Innen csúszott le oda, hogy egy NDK-s proli csicskáztatja fekhelyért cserébe, mindig röhögök amikor ezt olvasom:
"Nincs nagy tapasztalatom a blogírásban, de úgy érzem, először is illendő lenne néhány szóban bemutatkoznom.23 éves budapesti fiatal vagyok, informatika-matematikatanár szakos hallgató az ELTE-n. Saját zöldövezeti lakásomban élek Budán. Nagykorúságom elérése után szüleim célja az volt ezzel az ajándékkal, hogy kimaradjon az életemből az a 20 év, amíg az ember az uzsorahatású hiteltörlesztéseket nyögi."
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
"Nincs nagy tapasztalatom a blogírásban, de úgy érzem, először is illendő lenne néhány szóban bemutatkoznom.23 éves budapesti fiatal vagyok, informatika-matematikatanár szakos hallgató az ELTE-n. Saját zöldövezeti lakásomban élek Budán. Nagykorúságom elérése után szüleim célja az volt ezzel az ajándékkal, hogy kimaradjon az életemből az a 20 év, amíg az ember az uzsorahatású hiteltörlesztéseket nyögi."
Hiénaverő
(
x17)
Mar 28, 2020 15:45:37
x17)
Sneci mondtuk már, hogy mi neked is donételünk ha olyan kontentet tolsz amit a közönség kér! Nem mondom hogy (összevágva) nem szórakoztató a random részeg szerencsétlenkedés és süsüzés, de ezért nem fogunk fizetni.
Pl. interaktív live az ogrével heti 2X10 perc, ahol a trollok kérdezhetnek Schrekktöl. Vagy "Főzőcske Gyagyással!", emlékszem a krumplis csirkán kecinagyot röhögtünk.
Na Púp?
Pl. interaktív live az ogrével heti 2X10 perc, ahol a trollok kérdezhetnek Schrekktöl. Vagy "Főzőcske Gyagyással!", emlékszem a krumplis csirkán kecinagyot röhögtünk.
Na Púp?
Sodipatkány
(
x1)
Mar 28, 2020 15:47:49
x1)
Sneci mondtuk már, hogy mi neked is donételünk ha olyan kontentet tolsz amit a közönség kér! Nem mondom hogy (összevágva) nem szórakoztató a random részeg szerencsétlenkedés és süsüzés, de ezért nem fogunk fizetni.
Na Púp?
Na Púp?
Hiénaverő
(
x17)
Mar 28, 2020 15:48:37
x17)
Innen csúszott le oda, hogy egy NDK-s proli csicskáztatja fekhelyért cserébe, mindig röhögök amikor ezt olvasom:
Majdnem összejött 20 évvel később, csak fordítva: uzsora van, lakás nincs. Hahaha :D
anyamadár
Mar 28, 2020 15:48:48
Most ránéztem Anikó "all time top" clipjeire twitchen.
Az első 6 mind Sodihoz kapcsolódik.
Bár látszi hogy kicsit ki van tömve de, de az is látszik hogy formás-ruganyos kis cickói vannak.
Kár hogy Endrét nem érdeklik a csajok.
Plusz még azt is érdekes volna megtudni, hogy a Sodis nézettséggel és donéttel összesen tényleg mennyi pénzt akkumuláltunk Ancsánál, de szerintem 1000-1500 eur körül tuti, de az is lehet hogy picit többet.
A trollok simán el is tudnàk tartani Endrét (ilyen turbotitan szinten max:D) de Sodi ehhez is hülye.
Kár hogy Endrét nem érdeklik a csajok.
Plusz még azt is érdekes volna megtudni, hogy a Sodis nézettséggel és donéttel összesen tényleg mennyi pénzt akkumuláltunk Ancsánál, de szerintem 1000-1500 eur körül tuti, de az is lehet hogy picit többet.
A trollok simán el is tudnàk tartani Endrét (ilyen turbotitan szinten max:D) de Sodi ehhez is hülye.
Mar 28, 2020 15:48:48
Hiénaverő
(
x17)
Mar 28, 2020 15:50:48
x17)
Most ránéztem Anikó "all time top" clipjeire twitchen.
Kár Anikóért, kiváló ügynök volt!
berlini_vlogger
(
x1)
Mar 28, 2020 15:51:19
x1)
Diabló az, de ja
Hiénaverő
(
x17)
Mar 28, 2020 15:53:11
x17)
Ez is remek ötlet! Lehetnénak ilyen passzív-hiperagresszív gerillaakciók is, pl. kiveszi az ogre felvágottját a hűtőből, szeletenként kitörli vele a seggét, visszateszi, aztán kamerázza hogy az ogre milyen pofát vág amikor eszi. Vagy ha 2-3 ember van benn az irodában, odaszarhatna a sarokban álló fikuszhoz és felvenné a munkatársak reakcióját.
borSodika
Mar 28, 2020 15:56:48
Nyem éjtem méj bánytotok.
Ény csak jáccanyi szejetek meg nyunyokáznyi.
Mi ja gond evvel?
Ény csak jáccanyi szejetek meg nyunyokáznyi.
Mi ja gond evvel?
Mar 28, 2020 15:56:48
broni
Mar 28, 2020 15:58:25
de jót aludtam....megy a karantén?????))))))))))))))))
Mar 28, 2020 15:58:25
Riporter
(
x4)
Mar 28, 2020 15:59:11
x4)
Lassan vacsora.
2 napig csicskultam
Ásó27
(
x68)
Mar 28, 2020 15:59:14
x68)
A púpfalról:
"16:15-kor megpróbálkozom a biciklis stream-mel. :)"
Mifaaaaaaaaaaaan
Riporter
(
x4)
Mar 28, 2020 16:01:51
x4)
A púpfalról:
De fasza lenne élőben látni egy balesetet vagy, hogy összevetik, kirabolják.
Riporter
(
x4)
Mar 28, 2020 16:02:05
x4)
*verik
2 napig csicskultam
GamerPC
Mar 28, 2020 16:04:55
Pikciklis lájv, mi? Álmodik a nyomor, amikor korog a gyomor.
Púpos búbánat
Mar 28, 2020 16:04:55
Csengőfrász
(
x1)
Mar 28, 2020 16:10:17
x1)
Csuldigung biztosúr,csak a víz fejemet ne üsse kérem!
broni
Mar 28, 2020 16:15:41
Lassan vacsora.
én most ebédeltem.
Mar 28, 2020 16:15:41
Német Jeti
Mar 28, 2020 16:17:54
Ütött az óra, az idő lejár
Mi lesz belőled Faszfej király?
Ütött az órád, az időd lejárt
Eltűnsz a náthásba Faszfej király!
Rühes, köcsög sodi, dögölj meg Faszfejkirály!!!
Mi lesz belőled Faszfej király?
Ütött az órád, az időd lejárt
Eltűnsz a náthásba Faszfej király!
Rühes, köcsög sodi, dögölj meg Faszfejkirály!!!
Mar 28, 2020 16:17:54
Riporter
(
x4)
Mar 28, 2020 16:18:21
x4)
én most ebédeltem.
Mar 28, 2020 16:18:42
Lassan vacsora.
De nem a koboldnak.
Éjfél körül talán beengedem.
Mar 28, 2020 16:18:42
Herr Biersack
Mar 28, 2020 16:19:41
Endre, miért lógnak az irodában sörnyitók a plafonról, nem tudod véletlenül?
Mar 28, 2020 16:19:41
kripli figyelő
(
x12)
Mar 28, 2020 16:19:42
x12)
A púpfalról:
Tehát a hazudozás ment hogy nincs meg a picikli lakat kulcs. "16:15-kor megpróbálkozom a biciklis stream-mel. :)"
kripli figyelő
(
x12)
Mar 28, 2020 16:21:11
x12)
Szerintem ma is egyedül volt az irodába.
kripli figyelő
(
x12)
Mar 28, 2020 16:26:23
x12)
Egy berlini troll véletlenül beletörhetne egy gyufát az iroda zárjába.Tuti nem tudja a főnökúr hogy bejár a gnóm a kijárási tilalom alatt,és nem fog rohanni megcsinálni a zárat csak azért hogy bent melegedjen a fertő.
néző
Mar 28, 2020 16:26:41
Szerintem ma is egyedül volt az irodába.
Mar 28, 2020 16:26:41
broni
Mar 28, 2020 16:27:14
igen, parizerbe csavarva.
Mar 28, 2020 16:27:14
Járványbűnöző
Mar 28, 2020 16:28:23
Mi van kobold, lesz ma stream???
Mar 28, 2020 16:28:23
Mar 28, 2020 16:29:38
Sry trollok,reggel bevertem neki egy nagy adag kolbászt,azért nyög még mindíg.
Mar 28, 2020 16:29:38
Szteppen
(
x3)
Mar 28, 2020 16:34:30
x3)
Égnek a vonalak Berlinben
Ez ety fosh!
Szteppen
(
x3)
Mar 28, 2020 16:38:16
x3)
Sodi éppen azon az ösvényen sétál ahol becserkészi az árja gyerekeket.
Ez ety fosh!
Szteppen
(
x3)
Mar 28, 2020 16:41:35
x3)
stoppen89: Itt vadászol a gyerekekre?
Your message wasn't posted due to conflicts with the channel's moderation settings.
Cseles a vadászbika
Ez ety fosh!
Your message wasn't posted due to conflicts with the channel's moderation settings.
Cseles a vadászbika
Schwezoff Dávid
(
x6)
Mar 28, 2020 16:48:49
x6)
sosem dolgozik! Csak a fogyipénz miatt tartják.
tex
Mar 28, 2020 16:50:26
ooouuuooaarrghhh
Mar 28, 2020 16:50:26
Zsénó
(
x22)
Mar 28, 2020 16:51:53
x22)
Nincsenek gyerekek a parkban:
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Járványbűnöző
Mar 28, 2020 16:52:13
Koboldgeci Sodi produkálj valamit mert már Kaczor Ferit hallgatok unalmamban!
Mar 28, 2020 16:52:13
Hiénaverő
(
x17)
Mar 28, 2020 16:53:16
x17)
Gyagyás szarj be élő adásban, fizetek 2 Eurót!
broni
Mar 28, 2020 16:54:15
Nincsenek gyerekek a parkban:
akó sodi mehet vissza az ogréhez
Mar 28, 2020 16:54:15
Schwezoff Dávid
(
x6)
Mar 28, 2020 16:55:39
x6)
Gyagyás szarj be élő adásban, fizetek 2 Eurót!
Hiénaverő
(
x17)
Mar 28, 2020 16:58:20
x17)
Mar 28, 2020 16:58:20
Szintet kell lépni, fejlődik a sztrím Hahó!Mar 28, 2020 16:58:20
Ásó27
(
x68)
Mar 28, 2020 17:03:10
x68)
Sodi, kisorsoltad már a játékod te hazug korcs?
Mifaaaaaaaaaaaan
broni
Mar 28, 2020 17:04:39
tajgi travi
Mar 28, 2020 17:04:39
Tycoon
(
x2)
Mar 28, 2020 17:09:07
x2)
Áhh bazdmeg pont igy fagyott le a stream....
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Szteppen
(
x3)
Mar 28, 2020 17:09:40
x3)
Este Predator. Mindenki készüljön! Ma kaját rendelek :D
Ez ety fosh!
Hiénaverő
(
x17)
Mar 28, 2020 17:10:21
x17)
Szép tokád van Hájas!
berlini_vlogger
(
x1)
Mar 28, 2020 17:11:35
x1)
Mindjárt kibasznak a lukadból, de megint arról pofázol, hogy milyen játékokat veszel meg. Miközben még a tetris se megy. Toljad ezerrel bazmeg!
Hiénaverő
(
x17)
Mar 28, 2020 17:18:53
x17)
Látszik a kibaszott fején hogy teljesen elmebeteg, fogalma nincs róla milyen helyzetben van.
-
Mar 28, 2020 17:20:10
7kor folyt köv.
(Atomóra szerint 7!)
(Atomóra szerint 7!)
Mar 28, 2020 17:20:10
-
Mar 28, 2020 17:21:24
7kor folyt köv.
(Atomóra szerint 7!)
(Atomóra szerint 7!)
hetyetye
Mar 28, 2020 17:21:24
Endre biciklije
Mar 28, 2020 17:29:17
Faszom beleverem hogy egész nap engem hajt,nem inkább otthon fetreng.
Tudtok valami infót miért van ez?
Mar 28, 2020 17:29:17
Schwezoff Dávid
(
x6)
Mar 28, 2020 17:34:29
x6)
Undorító nyugger, de személyi nélkül 9-12 között shoppingolhatna az óhazában.
Járványbűnöző
Mar 28, 2020 17:39:47
Molnár kiki és fatel live..fél shiker
Mar 28, 2020 17:39:47
Ásó27
(
x68)
Mar 28, 2020 17:44:37
x68)
Amúgy valami bus driver simulatort tolhatnál, az annyira debil játék lehet, mint te vagy. Beszélgethetnél velünk, ihatnál, aztán mondhatod, hogy hehehe megvettem ezt isz hehehe.
Mifaaaaaaaaaaaan
xray
(
x21)
Mar 28, 2020 17:44:53
x21)
olyan a foga, mint cartman kínai ragasztott foga
Herr Ogre
Mar 28, 2020 18:03:16
Faszom beleverem hogy egész nap engem hajt,nem inkább otthon fetreng.
Én tudom, de nem árulom el.
Mar 28, 2020 18:03:16
berlini_vlogger
(
x1)
Mar 28, 2020 18:03:22
x1)
index.hu/kulfold/2020/03/28/nemetorszag_koronavirus_del-koreai_pelda_jarvany_lassitas/
Erre majd hetyetyézhetsz pedofil
Erre majd hetyetyézhetsz pedofil
GamerPC
Mar 28, 2020 18:27:30
Mar 28, 2020 18:27:30
Hiénaverő
(
x17)
Mar 28, 2020 18:34:49
x17)
Jó az avatárod, mindig röhögök amikor a földön fetrengeni látom ezt a nagyképűen szmájlizgató geciládát.
Járványbűnöző
Mar 28, 2020 18:35:15
Rakd már ki a linket
Mar 28, 2020 18:35:15
-
Mar 28, 2020 18:35:24
Sodi köpj rá az ogre faszára mielőtt behatol, így nem fog annyira fájni.
Mar 28, 2020 18:35:24
broni
Mar 28, 2020 18:36:43
Mar 28, 2020 18:36:43
Pornósbajusz
Mar 28, 2020 18:40:10
Jol ertem azert mentel ki a parkba mert nem birod ki gyerekek nelkul te pedofil?
Mar 28, 2020 18:40:10
Goran
Mar 28, 2020 18:40:21
Mar 28, 2020 18:40:21
Hiénaverő
(
x17)
Mar 28, 2020 18:41:09
x17)
Ásó27
(
x68)
Mar 28, 2020 18:43:16
x68)
Remélem sodi nem zoomolt rá a gyerekekre...
Mifaaaaaaaaaaaan
Az Ógréban Lakó Buzidémon
Mar 28, 2020 18:54:58
Fujj
Mar 28, 2020 18:54:58
broni
Mar 28, 2020 18:55:25
www.youtube.com/watch?v=UqOL7LOR6ko
Broninak ajánlom
Broninak ajánlom
nszksz
láttam őket a szigeten)))))))))))))))))))
Mar 28, 2020 18:55:25
Goran
Mar 28, 2020 18:59:14
Mar 28, 2020 18:59:14
Karib
(
x10)
Mar 28, 2020 19:06:19
x10)
7-es kezdés elsodikázva. 8-kor tudunk indulni.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Penzmento
(
x6)
Mar 28, 2020 19:06:57
x6)
Ez Margó néni, kiskoromban a szomszédunk volt.
Érdeklődő
(
x6)
Mar 28, 2020 19:13:03
x6)
Endre, most olvastam, hogy a játékiparban a közelmúlt tapasztalatai alapján változás lesz a game-ek besorolásában. Nem lesz többé stratégia, meg FPS, meg szimulátor, meg a többi nehézkes kategória, csak kettő:
1, amihez asodi kurvára ügyetlen
2, amihez asodi geci ostoba
Ezzel tulajdonképpen lefedik az egész palettát.
1, amihez asodi kurvára ügyetlen
2, amihez asodi geci ostoba
Ezzel tulajdonképpen lefedik az egész palettát.
120 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Hiába költesz rá euróezreket te idióta. Elugatták már, hogy a profizmus/értékelhető tartalom nincs egyenes arányosságban a ráköltött lóvéval.
A legnagyobb fejlesztéseket a profizmus irányába ingyen tehetnéd meg.
Kezdjük ott, hogy ne fosd le azt a kevés néződet. Állítsd be normálisan a kibaszott alerteket és ne ignoráld őket. Légy folyamatos interakcióban a chattel. Streamenként talán ha 2 üzenetet elolvasol, arra se reagálsz.
Nincs vicces/kedvelhető személyiséged, ezt először lásd be és tegyél valamit. Ha nem emiatt nézik az embert, akkor valószínűleg tud valami más tartalmat csinálni. Ebből következik:
Tanulj meg játszani baszki, akármihez nyúlsz, világi balfasz vagy. Alapvető fogalmaid sincsenek a játékokról és ha már te is szégyelled magad, egyszerűen veszel újat.
Ragadj le egy kibaszott játéknál, egy népszerű, nézett játéknál, amit meg is tanulsz. Informálódj, nézz utána. Válv idexet is látatlanban vetted.
Kezdj normális időpontban streamelni és ne nyögdécselj folyamat, hogy "akkor ennyik voltam mára".
És sorsold ki azt a szájbakúrt cyberpunkot a 3 besúgónak, ha már megígérted.