Briannak válaszoltam, csak a kurva autikorrekt...
Úgy nézel ki mint egy rossz travi azzal a hülye meleg vigyoroddal. Undorító egy pofád van.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
- || -
Ezt nyjem értyem
Azóta eltelt 8 év, és sodi rendre szállítja a kontentet
Üdvözöljük a kormánypropaganda tagjait is a fórumon.
Endre, neked a kurva anyád!
csak stabilan, bastya.
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
Faszt nem pánikolsz :D Megint leírod háromszor igazi kényszerbeteghez illően, és azt hiszed, attól elmúlt, mi meg elhittük :D
KEF - Egy konzumidióta pedofil naplója
HÁNYAN VAGYTOK AZ IRODÁBAN?
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Ezen hangosan felnevettem.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
ja, a tajgi lemaradt!!!!!!!!!)))))))))))))
A hitelt használni kell!! Endre csak bátran, nincs holnap, mindent azonnal meg kell venni amire vágysz!
ma is bementél? hányan vagytok bent ?
Egyedül vagy az irodában?
Púpos búbánat
Nekem nem kevesebb a melóm a vírus miatt, hanem több.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
recskázik. egyedül van.
Herr Biersack igazgatói bőrfoteljében!
Kenyér és víz.
Tudjuk, tudjuk. Panaszkodtál már eleget, hogy ez milyen sorscsapás a számodra.
EGYEDÜL VAGY AZ IRODÁBAN???
Kenyér és víz.
Na ugye. Ha meló van, minden van. Megmondta a Víktor.
És mégis áruld már el, hogy mi az a nagy meló, amikor most is fészbúkozgatsz meg a fórumot bújod.
Óránként tizenkettőt?
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Milyen érzés, hogy az egyetlen ember akivel személyesen találkozol mindennap az annyira értékel téged, hogy felőle megdögölhetsz koronában az utcán is, csak ne legyél otthon nappal XD
Ez a mantrád arra, hogy miért kell metrózgatnod járvány idején?
Bizony, mert a német (meg a világ) gazdaság a te melódtól függ. Nembaj, majd rádöbbensz erre is :)
Háromszoros veszélyeztetettként saját magát veszélyezteti, nem engem.
Persze-persze. Mert a vadászbika mindenre immunis. Köhögsz még, gyagyás? Nem kell válaszolni, tudjuk, hogy igen...
Téged hamarabb elvisz a vírus mint az ogrét. Egy bárányhimlő miatt is majdnem meghaltál. :)))
6 percenként, ja. Emiatt nem kellett még sose túlóráznod
Egy kehes szar vagy, mondhatni génselejt.
Endre,kifizetem az össszes adósságod, ha levágod a faszodat tőböl!
A legnagyobb veszély az életére te vagy meg a penészfal
Arra válaszolj, milyen érzés? Semmilyen, mert képtelem vagy érzelmekre.
🕎Endigame🕎
Igen ilyenkor takarítókra nagy szükség van tudjuk.
Akkor sem fogsz bringázni, te lerúgott csöves. Nincs meg a zár, nincs meg a kulcs, felbaszott az Ogre, nincs meg a pumpa, ezek csak a legutóbbi kifogások arra, hogy miért nem mentél biciklivel a melócsába. Van még a tarsolyodban ezekből bőven, hiszen lassan 40 éve ezt csinálod mindenben.
Mellesleg hogy lehet az, hogy egy nyugati, felvilágosult, 800 fütyit kereső programozó úgy néz ki, mint egy utolsó hajléktalan?? Neked nem kibaszott kellemetlen így kimenni az utcára? Ótvar cringe balfasz.
hehe
Ezért is foglak kibaszni a picsába.
|__o__|
Meg az árufeltöltőkre!!
Endre isten munkájât végzed!!:D
Jaja, most néztem a púpfalat. Közel sincs még a vége, nézd csak meg Amerikát. :) Elég néhány hét még, azalatt te bukod a melócsát és/vagy a szerény barlangodat.
Elmesélted a napokban, hogy ha megoldhatatlan/kezelhetetlen problémád van, azt simán ignorálod, ezzel meg is válaszoltad a kérdést, hogy egyedül vagy az irodában. Életem során sok ember viselt dolgairól volt tudomásom, de nálad szánalmasabb, önsorsrontó, betegelméjű balfaszt még nem láttam.
Vegyed csak a techcuccaid, legalább magadat többé-kevésbé meg tudod győzni velük, hogy minden rendben, holott ég a ház. :)
A programozás is főként konfliktus kerülés. Kellő gánytapasztalattal simán össze lehet ollózni dolgokat. Thákolás.
Márk már megmondta, hogy Sodi dokumentáció alapján végez olyan feladatokat, ahol standardizált lépések vannak, nem kell gondolkodni, csak végrehajtani. Ez nem programozás meg development, ez konkrét supportos munkakör. Teszteket írogat mások kódjára meg ticketeket kezel. Márk pedig ért hozzá, hiszen programozókat irányított egy projektben.
Inkább valami árú feltöltő féle lehet.
hát nem tudom, sodi a streamjei alapján még erre is képtelennek látszik. amikor kiirja a tizenéveseknek készült játék hogy nyomd meg az egyik gombot hogy azt csináld amit a tutorial pályán kell csinálni hogy továbbmehess, sodi meg 10-15 perceket értetlenkedik hogy mit kéne csinálni, szar a járék, szar az irányitás, szar minden... és körbe körbe futkos meg mindenféle autista szart csinál ahelyett ami oda van irva a szeme elé akkor elég valószinütlen. és akkor a "német nyelvtudásáról" még nem is beszéltünk.
Na ez meg a másik :DDDD Graf felhúzással akar lassítani a játékon, mert túl gyors neki :DD
hehe
Ezt mond Steven Dick-nek az angol nagykövet helyettesnek. Koronavírus moatt halt meg.37 éves volt, nem tudni krónikus bezegségéről.
Szopjál faszt te szar.
Főni tudja hogy bent cigánykodsz?
Tyerinted kinyek a makkja vany a tyámba?
Hányan vagytok meloba arra válaszolj?!
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
de penzt nem kapsz vissza, ahogy összegyurted dobjåk is ki te fasz!
tök mindegy, mivel a nézőszám nem fog ettől emelkedni. túl keveset költesz a streamre, így nem fogsz tudni streamelésből megélni. sokkal komolyabb beruházásokra van szükség. minden nap új játék, jobb technika, jobb világítás. ne kelljen már evidenciákat magyarázni.
Megcsalsz te kripli buzi?
Gyere csak haza,kapsz a púpos picsádra...
Mert egy élettelen szar.
+ogreapu megszoptatná.
Andi.
Mindegy.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem

Migri es/vagy fogyatekos adokedvezmeny. Valoszinuleg tobb visszajon belole a cegnek mint amennyibe a gyagyas kerul, neki meg adnak ilyenolyan kattintgatos feladatokat hogy megis csak ugy gondolja hasznos tagja a csapatnak. Ez valoszinuleg a nemetek hozzaallasa, mert hogy a kobold nem kerne onalloan feladatot az biztosm
Azt garantalom, hogy ertekelheto fejlesztoi munkat nem hogy nem vegez, a kozelebe sem engedik a reponak. Egyszeruen keptelenseg, nem hogy az algoritmizalashoz, az elethez sincs affinitasa.
A munka nem megoldás.
Érdekes, az előbb meg azt hazudtad, hogy 5 perces szüneteket tartasz, most már minimum 15-nél tartunk.
Különben meg kit érdekel ez? Hogy jön ide? A szexnagyijaid szoktak ilyen helyen vásárolni, nem mi.
Pont a valamelyik nap gondoltam rá hogy a mi Endrénk valószínűleg manuális tesztelőként dolgozik. Ez a munka gyakorlatilag abból áll, hogy van egy "forgatókönyv" ami leírja részletesen, lépésről lépésre, hogy az adott tesztelni kívánt szoftveren mit kell végig kattintgatni. Ez lehet mondjuk egy weboldal is vagy bármilyen asztali alkalmazás. A nyomkodás után pedig dokumentálni kell az eredményt. Ennél komplexebb munkát nem tudok elképzelni. A Java nyelv valószínűleg ott jött a dologba, hogy ezeket a folyamatokat lehet automatizálni (ott már tényleg kell programozni is).
Ezt nyjem értyem
Szóval biorobot.
Vannak "izgalmasabb" részei is egy manuális tesztelő munkájának, például ha ő írja a "forgatókönyvet", de az már egy magasabb szint. Szóval igen, kijelenthetjük, hogy egy biorobot. Egy púpos biorobot.
Ezt nyjem értyem
Hátazért hetyetyetyetye.....
"
Das ist gut!"
És még le is buktatja magát.
Páran biztos dobunk emailt a seggpresszóba.....
Kezet foghatsz vele, ugyanebből az opportunista trágyából gyúrtak téged is, két adag meleg ételért eladnád a kommunista kurva anyádat is. Vagy egyért.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Elég fontos. Piros betűkkel kiírni minden oldalra, hogy a COVID para miatt zárva vagyunk stb.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Ha forgatott is, ha azok kikerülnek (már pedig Sodi biztos eldicsekszik vele) akkor garantált a kirúgás
berlini_vlogger
(
x1)
Mar 30, 2020 10:05:40
x1)
Szerintem polgárpukkasztani próbál egy coviddal, hátha ezzel eltereli a figyelmet arról, hogy nem csak összerakni képtelen egy zöld hátteret, de megrendelni is
Briannak válaszoltam, csak a kurva autikorrekt...
-
Mar 30, 2020 10:37:52
Úgy nézel ki mint egy rossz travi azzal a hülye meleg vigyoroddal. Undorító egy pofád van.
Mar 30, 2020 10:37:52
Rossz hangulatú felkérdez
Mar 30, 2020 10:43:53
Sodika pánikolsz a Covid 19 miatt? Izgatottan nézed a híreket, és örülsz annak, hogy lassan túllesz rajta minden?
Elmondok neked, hogy ebben a hullámban zuhan a halálozások száma.
A Közel Keleten, Afrikában csak most indul meg. Sőt valószínűleg ott robban be majd igazán. Idő kérdése, hogy illegális embercsempészek mikor hoznak be onnan egy fertőzőtett és mikor indul újra az egész.
És jön újra az egész napos ideges sunnyogád Berlinben, a pánikhangilattal fűszerezett magányos órák az irodában.
Elmondok neked, hogy ebben a hullámban zuhan a halálozások száma.
A Közel Keleten, Afrikában csak most indul meg. Sőt valószínűleg ott robban be majd igazán. Idő kérdése, hogy illegális embercsempészek mikor hoznak be onnan egy fertőzőtett és mikor indul újra az egész.
És jön újra az egész napos ideges sunnyogád Berlinben, a pánikhangilattal fűszerezett magányos órák az irodában.
Mar 30, 2020 10:43:53
xray
(
x21)
Mar 30, 2020 10:50:33
x21)
Mar 30, 2020 10:50:33
ő egy jóképű vadászbikának látja magát. teljesen figyelmen kívül hagy bármilyen kritikát. ugyanezt teszi az összes tanáccsal is. Mar 30, 2020 10:50:33
-
Mar 30, 2020 10:59:33
Szervusz Endre!
Hogy alakult a mai napod eddig?
Esetleg első kihágásként udvariasan visszazavartak a rendőrök apuhoz?
10-es skálán mennyire vagy elkeseredve, mikor néhány másodpercre a beteg agyadig jut a valóság?
Nem unod még a Half Life-ot? Mi igen.
Legobusz mikor lesz kirakva? 75%-ban már kész, kb. 60 lépés lenne vissza, az maximum 2 óra lenne. Nem, a nézőket nem zavarja, hogy csak 1 kamerával mehet a magamutoda.
Cyberpunk sorsolás mikor lesz? "Majd lesz sorolás is" Sosem azt kérdeztük lesz-e, hanem, hogy mikor?! Március 15.-ére ígérted, igazán megmondhatnád kerek-perec, hogy nem tudtál elég embert magad mellé állítani és annak a 3-nak nem fogsz kisorolni 60 eurót, mert zsidó vagy. Tiszta sor lenne, hidd el, mindenki leakadna a témáról, ha tisztáznád végre és nem pedig elsodikáznád.
10-es skálán mennyire vagy elkeseredve, mikor néhány másodpercre a beteg agyadig jut a valóság?
Legobusz mikor lesz kirakva? 75%-ban már kész, kb. 60 lépés lenne vissza, az maximum 2 óra lenne. Nem, a nézőket nem zavarja, hogy csak 1 kamerával mehet a magamutoda.
Cyberpunk sorsolás mikor lesz? "Majd lesz sorolás is" Sosem azt kérdeztük lesz-e, hanem, hogy mikor?! Március 15.-ére ígérted, igazán megmondhatnád kerek-perec, hogy nem tudtál elég embert magad mellé állítani és annak a 3-nak nem fogsz kisorolni 60 eurót, mert zsidó vagy. Tiszta sor lenne, hidd el, mindenki leakadna a témáról, ha tisztáznád végre és nem pedig elsodikáznád.
Mar 30, 2020 10:59:33
habos babafos
(
x3)
Mar 30, 2020 11:04:06
x3)
Szervusz Endre!
- || -
berlini_vlogger
(
x1)
Mar 30, 2020 11:09:25
x1)
Félek, hogy elértük a tetőpontot. Mit lehet még találni róla? Azt hiszem, hogy a jövő az intervencionizmusé.
Azóta eltelt 8 év, és sodi rendre szállítja a kontentet
-
Mar 30, 2020 11:10:52
Idő kérdése, hogy illegális embercsempészek mikor hoznak be onnan egy fertőzőtett és mikor indul újra az egész.
Üdvözöljük a kormánypropaganda tagjait is a fórumon.
Endre, neked a kurva anyád!
Mar 30, 2020 11:10:52
sodika
Mar 30, 2020 11:12:33
Nem pánikolok, hanem simán leszarom. A bezárt Saturn picit gáz, de amíg van Amazon, túlélhető.
Mar 30, 2020 11:12:33
sodika
Mar 30, 2020 11:15:37
Annyira nem pánikolok, hogy metróval járok. Majd ha stabilan 20 fok felett lesz, bringázok.
Mar 30, 2020 11:15:37
Magyarósi Csaba
(
x3)
Mar 30, 2020 11:16:49
x3)
Annyira nem pánikolok, hogy metróval járok. Majd ha stabilan 20 fok felett lesz, bringázok.
csak stabilan, bastya.
berlini_vlogger
(
x1)
Mar 30, 2020 11:21:22
x1)
Nem pánikolok, hanem simán leszarom. A bezárt Saturn picit gáz, de amíg van Amazon, túlélhető.
Faszt nem pánikolsz :D Megint leírod háromszor igazi kényszerbeteghez illően, és azt hiszed, attól elmúlt, mi meg elhittük :D
broni
Mar 30, 2020 11:23:10
pusztulj!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mar 30, 2020 11:23:10
-
Mar 30, 2020 11:24:18
KEF - Egy konzumidióta pedofil naplója
Mar 30, 2020 11:24:18
Tycoon
(
x2)
Mar 30, 2020 11:29:30
x2)
HÁNYAN VAGYTOK AZ IRODÁBAN?
Hahó
(
x136)
Mar 30, 2020 11:30:07
x136)
A bezárt Saturn picit gáz
Ezen hangosan felnevettem.
broni
Mar 30, 2020 11:34:45
pusztulj!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja, a tajgi lemaradt!!!!!!!!!)))))))))))))
Mar 30, 2020 11:34:45
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Mar 30, 2020 11:35:48
x2)
A hitelt használni kell!! Endre csak bátran, nincs holnap, mindent azonnal meg kell venni amire vágysz!
-
Mar 30, 2020 11:49:05
ma is bementél? hányan vagytok bent ?
Mar 30, 2020 11:49:05
Sodilegnagyobbrajongoja
Mar 30, 2020 11:50:37
Úgyis teljes gazdasági összeomlás, hiperinfláció és világvége lesz. Hülye lennél, ha nem maxolnál ki minden hitellehetőséget most, amíg még lehet.
Egy (mit egy, két!) Elgato green screen köztudottan nélkülözhetetlen az apokalipszis során.
Egy (mit egy, két!) Elgato green screen köztudottan nélkülözhetetlen az apokalipszis során.
Mar 30, 2020 11:50:37
GamerPC
Mar 30, 2020 11:52:49
Mar 30, 2020 11:52:49
sodika
Mar 30, 2020 11:54:25
Úgyis teljes gazdasági összeomlás, hiperinfláció és világvége lesz. Hülye lennél, ha nem maxolnál ki minden hitellehetőséget most, amíg még lehet.
Mar 30, 2020 11:54:25
anyamadár
Mar 30, 2020 11:56:19
Sodi megmaradt identitásának egyik sarokköve az, hogy bármi is történik a Saturnban némi pillanatynyi boldogsághoz jutni.
Szerintem Endre napokon belül totálisan összeomlik a nyomás alatt.
Szerintem Endre napokon belül totálisan összeomlik a nyomás alatt.
Mar 30, 2020 11:56:19
broni
Mar 30, 2020 11:59:18
recskázik. egyedül van.
Mar 30, 2020 11:59:18
stressznélküli nyugi
(
x2)
Mar 30, 2020 12:02:58
x2)
recskázik. egyedül van.
Herr Biersack igazgatói bőrfoteljében!
Sodilegnagyobbrajongoja
Mar 30, 2020 12:03:09
Mar 30, 2020 12:03:09
stressznélküli nyugi
(
x2)
Mar 30, 2020 12:04:03
x2)
EGYEDÜL VAGY AZ IRODÁBAN???
sodika
Mar 30, 2020 12:05:57
Na ugye. Ha meló van, minden van. Megmondta a Víktor.
Mar 30, 2020 12:05:57
-
Mar 30, 2020 12:11:27
És mégis áruld már el, hogy mi az a nagy meló, amikor most is fészbúkozgatsz meg a fórumot bújod.
Mar 30, 2020 12:11:27
sodika
Mar 30, 2020 12:18:16
Csináloo 5 perces szüneteket.
Mar 30, 2020 12:18:16
Zsénó
(
x22)
Mar 30, 2020 12:19:46
x22)
Óránként tizenkettőt?
-
Mar 30, 2020 12:23:43
miért ilyen kellemetlen erre válaszolni te fogyatékos buzi, egyedül vagy bent vagy mások is vannak? xD
Mar 30, 2020 12:23:43
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 30, 2020 12:25:59
x19)
Milyen érzés, hogy az egyetlen ember akivel személyesen találkozol mindennap az annyira értékel téged, hogy felőle megdögölhetsz koronában az utcán is, csak ne legyél otthon nappal XD
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 30, 2020 12:29:27
x19)
Ez a mantrád arra, hogy miért kell metrózgatnod járvány idején?
berlini_vlogger
(
x1)
Mar 30, 2020 12:33:09
x1)
Bizony, mert a német (meg a világ) gazdaság a te melódtól függ. Nembaj, majd rádöbbensz erre is :)
sodika
Mar 30, 2020 12:40:52
Mar 30, 2020 12:40:52
berlini_vlogger
(
x1)
Mar 30, 2020 12:45:51
x1)
Persze-persze. Mert a vadászbika mindenre immunis. Köhögsz még, gyagyás? Nem kell válaszolni, tudjuk, hogy igen...
Hahó
(
x136)
Mar 30, 2020 12:46:10
x136)
Téged hamarabb elvisz a vírus mint az ogrét. Egy bárányhimlő miatt is majdnem meghaltál. :)))
berlini_vlogger
(
x1)
Mar 30, 2020 12:46:34
x1)
6 percenként, ja. Emiatt nem kellett még sose túlóráznod
Csengőfrász
(
x1)
Mar 30, 2020 12:50:03
x1)
Egy kehes szar vagy, mondhatni génselejt.
A kombájn elüt
(
x1)
Mar 30, 2020 12:50:16
x1)
Lehet jelenteni a Twitchen azt, hogy ha egy nyereményjátékot nem teljesített. Én már reportoltam ezért de jó lenne ha többen is beszállnátok. Van ilyen pont a jelentések között.
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 30, 2020 12:51:47
x19)
A legnagyobb veszély az életére te vagy meg a penészfal
Penzmento
(
x6)
Mar 30, 2020 12:55:00
x6)
Arra válaszolj, milyen érzés? Semmilyen, mert képtelem vagy érzelmekre.
anyamadár
Mar 30, 2020 12:55:20
Mar 30, 2020 12:55:20
-
Mar 30, 2020 12:58:08
Mennyire lehet fontos járvány alatt a háttérszínezgetés?
Mar 30, 2020 12:58:08
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 30, 2020 12:59:05
x7)
Akkor sem fogsz bringázni, te lerúgott csöves. Nincs meg a zár, nincs meg a kulcs, felbaszott az Ogre, nincs meg a pumpa, ezek csak a legutóbbi kifogások arra, hogy miért nem mentél biciklivel a melócsába. Van még a tarsolyodban ezekből bőven, hiszen lassan 40 éve ezt csinálod mindenben.
Mellesleg hogy lehet az, hogy egy nyugati, felvilágosult, 800 fütyit kereső programozó úgy néz ki, mint egy utolsó hajléktalan?? Neked nem kibaszott kellemetlen így kimenni az utcára? Ótvar cringe balfasz.
Ogre
Mar 30, 2020 13:03:38
Ezért is foglak kibaszni a picsába.
Mar 30, 2020 13:03:38
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Mar 30, 2020 13:04:33
x7)
Mar 30, 2020 13:04:33
ha meghal, nem nyit felső zárat, aztán csak online tudsz kommunikálni az okos kutyuiddel, az már baj? Mar 30, 2020 13:04:33
anyamadár
Mar 30, 2020 13:18:35
Meg az árufeltöltőkre!!
Endre isten munkájât végzed!!:D
Mar 30, 2020 13:18:35
-
Mar 30, 2020 13:30:15
Jaja, most néztem a púpfalat. Közel sincs még a vége, nézd csak meg Amerikát. :) Elég néhány hét még, azalatt te bukod a melócsát és/vagy a szerény barlangodat.
Elmesélted a napokban, hogy ha megoldhatatlan/kezelhetetlen problémád van, azt simán ignorálod, ezzel meg is válaszoltad a kérdést, hogy egyedül vagy az irodában. Életem során sok ember viselt dolgairól volt tudomásom, de nálad szánalmasabb, önsorsrontó, betegelméjű balfaszt még nem láttam.
Vegyed csak a techcuccaid, legalább magadat többé-kevésbé meg tudod győzni velük, hogy minden rendben, holott ég a ház. :)
Mar 30, 2020 13:30:15
berlini_vlogger
(
x1)
Mar 30, 2020 13:40:17
x1)
Tudja a faszt meggyőzni magát... Közben is nyöszörög, hogy mennyi gondja van (amit nyilván az Elgato-nak, meg a Saturnnak is figyelembe kellene vennie, és megálmodniuk, hogy asodi mit szeretne)
-
Mar 30, 2020 13:45:32
én csak tényleg azt nem értem, hogy Sodit mi a szarért tartják meg a melóhelyén... kapnak érte valami adó kedvezményt, hogy fogyatékost foglalkoztatnak? esetleg a kedves főni meleg és viszonyuk van amivel zsarolja? a streamjei alapján nem tudom elképzelni hogy BÁRMI értékelhetőt le tud tenni az asztalra, amior a problémamegoldó képességée egy telibeszart zsákéval egyenlő, és akkor hozzá jön még a valóságtagadó auti baszakodása, konfliktus kerülése és gusztustalan gerinctelensége... nehéz elhinnem, hogy szakmailag akkora géniusz lenne hogy megérje megtartani mindezek ellenére.
Mar 30, 2020 13:45:32
töppedt buzigolyók
(
x37)
Mar 30, 2020 13:57:23
x37)
Endre!
A Linustechtips csatornán most tesztelték a Válv Ingyekszet. És a figura megmondta, hogy azért kell okádnod játék közben, mert gyenge a hardvered és nem bírja a képfrissítési rátához passzoló fps-t kiskálázni. A mikroröcögés meg kikészíti a szemedet meg az agyadat. Tehát FOS A GÉPED, RECSKÁS! Azért fetrengsz folyamatosan a padlón, levegőért kapkodva. Ilyenkor bizony le kell tenni low fidelityre a játékot, nincs mese!
www.youtube.com/watch?v=UTwgInKmEHI
A Linustechtips csatornán most tesztelték a Válv Ingyekszet. És a figura megmondta, hogy azért kell okádnod játék közben, mert gyenge a hardvered és nem bírja a képfrissítési rátához passzoló fps-t kiskálázni. A mikroröcögés meg kikészíti a szemedet meg az agyadat. Tehát FOS A GÉPED, RECSKÁS! Azért fetrengsz folyamatosan a padlón, levegőért kapkodva. Ilyenkor bizony le kell tenni low fidelityre a játékot, nincs mese!
www.youtube.com/watch?v=UTwgInKmEHI
-
Mar 30, 2020 13:59:00
Sodi, ha nem lennél köcsög, akkor elmondanád mi a valódi munkád, mert abban biztos vagyok, hogy nem programozóként dolgozól.
Portásként dolgozól vagy takarító(nő)-ként.
Mar 30, 2020 13:59:00
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Mar 30, 2020 14:00:11
x2)
én csak tényleg azt nem értem, hogy Sodit mi a szarért tartják meg a melóhelyén... kapnak érte valami adó kedvezményt, hogy fogyatékost foglalkoztatnak? esetleg a kedves főni meleg és viszonyuk van amivel zsarolja? a streamjei alapján nem tudom elképzelni hogy BÁRMI értékelhetőt le tud tenni az asztalra, amior a problémamegoldó képességée egy telibeszart zsákéval egyenlő, és akkor hozzá jön még a valóságtagadó auti baszakodása, konfliktus kerülése és gusztustalan gerinctelensége... nehéz elhinnem, hogy szakmailag akkora géniusz lenne hogy megérje megtartani mindezek ellenére.
A programozás is főként konfliktus kerülés. Kellő gánytapasztalattal simán össze lehet ollózni dolgokat. Thákolás.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Mar 30, 2020 14:01:43
x37)
Márk már megmondta, hogy Sodi dokumentáció alapján végez olyan feladatokat, ahol standardizált lépések vannak, nem kell gondolkodni, csak végrehajtani. Ez nem programozás meg development, ez konkrét supportos munkakör. Teszteket írogat mások kódjára meg ticketeket kezel. Márk pedig ért hozzá, hiszen programozókat irányított egy projektben.
X
Mar 30, 2020 14:01:56
Sodi, ha nem lennél köcsög, akkor elmondanád mi a valódi munkád, mert abban biztos vagyok, hogy nem programozóként dolgozól.
Mar 30, 2020 14:01:56
-
Mar 30, 2020 14:05:22
hát nem tudom, sodi a streamjei alapján még erre is képtelennek látszik. amikor kiirja a tizenéveseknek készült játék hogy nyomd meg az egyik gombot hogy azt csináld amit a tutorial pályán kell csinálni hogy továbbmehess, sodi meg 10-15 perceket értetlenkedik hogy mit kéne csinálni, szar a járék, szar az irányitás, szar minden... és körbe körbe futkos meg mindenféle autista szart csinál ahelyett ami oda van irva a szeme elé akkor elég valószinütlen. és akkor a "német nyelvtudásáról" még nem is beszéltünk.
Mar 30, 2020 14:05:22
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 30, 2020 14:09:08
x7)
Mostanában olyan szinten irritál a gyagyás, hogy szavakba önteni is nehezen tudom.
hehe
-
Mar 30, 2020 14:13:47
Fura világ ez a Sodiverzum. Van benne egy néty etyetem néty szakos kvázidiplomás kvázi-programozó, aki egy legót nem tud összerakni és ogreodúban él. Van egy sittes putriscigány, aki programozókat irányít. És van egy végzett programozó(?), aki jabilban dolgozik összeszerelő melót a szalag mellett. Nyeméjtyem.
Mar 30, 2020 14:13:47
Budai-úrifiú
(
x9)
Mar 30, 2020 14:14:42
x9)
Ilyet még soha nem hallottam baszdmeg hogy valakinek "túl gyors" a 60FPS és utálja ha jól fut a játék a gépén.
Fogyatékos vagy gyagyás, vagy mi?
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 30, 2020 14:16:07
x7)
Ilyet még soha nem hallottam baszdmeg hogy valakinek "túl gyors" a 60FPS és utálja ha jól fut a játék a gépén.
Na ez meg a másik :DDDD Graf felhúzással akar lassítani a játékon, mert túl gyors neki :DD
Józsi.Doe
Mar 30, 2020 14:23:46
Ezt mond Steven Dick-nek az angol nagykövet helyettesnek. Koronavírus moatt halt meg.37 éves volt, nem tudni krónikus bezegségéről.
Mar 30, 2020 14:23:46
sodika
Mar 30, 2020 14:27:55
Én vagyok ízléstelen a vírussal kapcsolatban, idióták?
Akkor ez mi??? :)))
youtu.be/b_0wjlSAjw0
Egy rossz döntés, nem rendelsz tőlünk, és kiirtod a családodat. Ez nem játék, itt az életünk a tét! Rendeljenek most.
youtu.be/b_0wjlSAjw0
Egy rossz döntés, nem rendelsz tőlünk, és kiirtod a családodat. Ez nem játék, itt az életünk a tét! Rendeljenek most.
Mar 30, 2020 14:27:55
sodika
Mar 30, 2020 14:29:32
Még csak 15 percet hallgattam meg belőle, és nem tudom elhinni, hogy ez paródia.
Egy felelőtlen kézmosás kihagyása, felelőtlenül nem rendelsz, meghalsz.
Mar 30, 2020 14:29:32
Csengőfrász
(
x1)
Mar 30, 2020 14:29:51
x1)
youtu.be/b_0wjlSAjw0
youtu.be/b_0wjlSAjw0
Szopjál faszt te szar.
Tyodi
Mar 30, 2020 14:32:05
Szopjál faszt te szar.
Mar 30, 2020 14:32:05
sodika
Mar 30, 2020 14:34:49
Szerdán visszaviszik a szar ElGato-t. Viszont nem tudom, mikor jön a jó.
Mar 30, 2020 14:34:49
Tycoon
(
x2)
Mar 30, 2020 14:35:49
x2)
Hányan vagytok meloba arra válaszolj?!
cn
Mar 30, 2020 14:36:32
Szerintetek mennyi a ferdítés malac sztorijában? Rendszeresen úgy beszélt a munkatársaival hogy visszazavarja a konyhába, de úgy állítja be mintha nem is lehetett volna ráfogni hogy szexista a viselkedése. Volt ott még valami a placeholdereken meg metoozáson kívül is, az fix
Mar 30, 2020 14:36:32
Örebro
(
x17)
Mar 30, 2020 14:37:15
x17)
de penzt nem kapsz vissza, ahogy összegyurted dobjåk is ki te fasz!
Hahó
(
x136)
Mar 30, 2020 14:37:30
x136)
tök mindegy, mivel a nézőszám nem fog ettől emelkedni. túl keveset költesz a streamre, így nem fogsz tudni streamelésből megélni. sokkal komolyabb beruházásokra van szükség. minden nap új játék, jobb technika, jobb világítás. ne kelljen már evidenciákat magyarázni.
Örebro
(
x17)
Mar 30, 2020 14:39:37
x17)
gyagyås, miert nem versz bele egy szöget a szekreny tetejebe es oda akasztod be, muködne ugy is es nem kellene ujat venned.
Az Ogréban Lakó Buzidémon
Mar 30, 2020 14:40:55
Megcsalsz te kripli buzi?
Gyere csak haza,kapsz a púpos picsádra...
Mar 30, 2020 14:40:55
Csengőfrász
(
x1)
Mar 30, 2020 14:43:01
x1)
gyagyås, miert nem versz bele egy szöget a szekreny tetejebe es oda akasztod be, muködne ugy is es nem kellene ujat venned.
Mert egy élettelen szar.
+ogreapu megszoptatná.
-
Mar 30, 2020 14:44:40
Voltál már szerelmes sodi?
Mar 30, 2020 14:44:40
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 30, 2020 14:46:58
x38)
Voltál már szerelmes sodi?
Andi.
Mindegy.
-
Mar 30, 2020 14:47:19
Az Ogre mit szól hozzá, hogy telerakod szeméttel a "lakását"?
Mar 30, 2020 14:47:19
Csengőfrász
(
x1)
Mar 30, 2020 14:53:17
x1)

miskolcigány
(
x5)
Mar 30, 2020 14:53:59
x5)
Migri es/vagy fogyatekos adokedvezmeny. Valoszinuleg tobb visszajon belole a cegnek mint amennyibe a gyagyas kerul, neki meg adnak ilyenolyan kattintgatos feladatokat hogy megis csak ugy gondolja hasznos tagja a csapatnak. Ez valoszinuleg a nemetek hozzaallasa, mert hogy a kobold nem kerne onalloan feladatot az biztosm
Azt garantalom, hogy ertekelheto fejlesztoi munkat nem hogy nem vegez, a kozelebe sem engedik a reponak. Egyszeruen keptelenseg, nem hogy az algoritmizalashoz, az elethez sincs affinitasa.
Sodilegnagyobbrajongoja
Mar 30, 2020 14:57:46
Még csak 15 percet hallgattam meg belőle, és nem tudom elhinni, hogy ez paródia.
Érdekes, az előbb meg azt hazudtad, hogy 5 perces szüneteket tartasz, most már minimum 15-nél tartunk.
Különben meg kit érdekel ez? Hogy jön ide? A szexnagyijaid szoktak ilyen helyen vásárolni, nem mi.
Mar 30, 2020 14:57:46
habos babafos
(
x3)
Mar 30, 2020 14:57:55
x3)
Pont a valamelyik nap gondoltam rá hogy a mi Endrénk valószínűleg manuális tesztelőként dolgozik. Ez a munka gyakorlatilag abból áll, hogy van egy "forgatókönyv" ami leírja részletesen, lépésről lépésre, hogy az adott tesztelni kívánt szoftveren mit kell végig kattintgatni. Ez lehet mondjuk egy weboldal is vagy bármilyen asztali alkalmazás. A nyomkodás után pedig dokumentálni kell az eredményt. Ennél komplexebb munkát nem tudok elképzelni. A Java nyelv valószínűleg ott jött a dologba, hogy ezeket a folyamatokat lehet automatizálni (ott már tényleg kell programozni is).
Csengőfrász
(
x1)
Mar 30, 2020 15:00:54
x1)
Szóval biorobot.
Zsénó
(
x22)
Mar 30, 2020 15:03:00
x22)
Úgy látom két irodai videó felkerült a facebook-ra:
www.facebook.com/kissendrefarkas/videos/pcb.10222113526935033/10222113523614950/?type=3&theater
www.facebook.com/kissendrefarkas/videos/pcb.10222113526935033/10222113539095337/?type=3&theater
Forgattál másfajta videókat is bent egyedül?
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
www.facebook.com/kissendrefarkas/videos/pcb.10222113526935033/10222113523614950/?type=3&theater
www.facebook.com/kissendrefarkas/videos/pcb.10222113526935033/10222113539095337/?type=3&theater
habos babafos
(
x3)
Mar 30, 2020 15:06:08
x3)
Szóval biorobot.
Vannak "izgalmasabb" részei is egy manuális tesztelő munkájának, például ha ő írja a "forgatókönyvet", de az már egy magasabb szint. Szóval igen, kijelenthetjük, hogy egy biorobot. Egy púpos biorobot.
Sodi némettudása
Mar 30, 2020 15:07:22
A nyomkodás után pedig dokumentálni kell az eredményt.
Mar 30, 2020 15:07:22
Csengőfrász
(
x1)
Mar 30, 2020 15:09:58
x1)
"
Das ist gut!"
Facebook csop tag
(
x1)
Mar 30, 2020 15:11:36
x1)
Gyere haza fiatal!
Magyar Youtube trash rajongó | hete
Csengőfrász
(
x1)
Mar 30, 2020 15:12:21
x1)
És még le is buktatja magát.
Páran biztos dobunk emailt a seggpresszóba.....
max5enutálnak
(
x47)
Mar 30, 2020 15:13:50
x47)
youtu.be/b_0wjlSAjw0
youtu.be/b_0wjlSAjw0
Kezet foghatsz vele, ugyanebből az opportunista trágyából gyúrtak téged is, két adag meleg ételért eladnád a kommunista kurva anyádat is. Vagy egyért.
-
Mar 30, 2020 15:16:32
Én az ogre helyében már rég rágyújtottam volna snecire az egész szart.
Mar 30, 2020 15:16:32
-
Mar 30, 2020 15:17:04
AKKOR MA EGYEDÜL VAGY AZ IRODÁBAN!
Remélem valaki lementi és elküldi a cégnek a videót.
Remélem valaki lementi és elküldi a cégnek a videót.
Mar 30, 2020 15:17:04
xray
(
x21)
Mar 30, 2020 15:24:13
x21)
Mar 30, 2020 15:24:13
mindjárt törölni fogja, egy pillanatra elfelejtett csatornapatkányként bujkálni. Mar 30, 2020 15:24:13
xray
(
x21)
Mar 30, 2020 15:25:27
x21)
Mar 30, 2020 15:25:27
mindjárt törölni fogja, egy pillanatra elfelejtett csatornapatkányként bujkálni.
zséno fb-s posztjára akartam ezt a választ. Mar 30, 2020 15:25:27
bolgár jeti
(
x30)
Mar 30, 2020 15:27:14
x30)
Mennyire lehet fontos járvány alatt a háttérszínezgetés?
Elég fontos. Piros betűkkel kiírni minden oldalra, hogy a COVID para miatt zárva vagyunk stb.
Igazmondó Juhász
(
x2)
Mar 30, 2020 15:30:16
x2)
Sodrák, a főnök mikor dob ki? Mert ha meglátja a videókat, garantáltan repülsz
Igazmondó Juhász
(
x2)
Mar 30, 2020 15:31:27
x2)
facebook.com/kissendrefarkas/videos/pcb.10222113526935033/10222113523614950/?type=3&theater
facebook.com/kissendrefarkas/videos/pcb.10222113526935033/10222113539095337/?type=3&theater
facebook.com/kissendrefarkas/videos/pcb.10222113526935033/10222113523614950/?type=3&theater
facebook.com/kissendrefarkas/videos/pcb.10222113526935033/10222113539095337/?type=3&theater
Ha forgatott is, ha azok kikerülnek (már pedig Sodi biztos eldicsekszik vele) akkor garantált a kirúgás
Szteppen
(
x3)
Mar 30, 2020 15:35:15
x3)
Sodihoz hasonló értelmi szintű MÁV flokker.(Kuhár)
Infó: index.hu/mindekozben/poszt/2019/07/19/maria_robot_emlekhely_-_mondta_a_mav_uj_influenszere_a_malenkij_robot_emlekmu_elott/

Ez ety fosh!
Infó: index.hu/mindekozben/poszt/2019/07/19/maria_robot_emlekhely_-_mondta_a_mav_uj_influenszere_a_malenkij_robot_emlekmu_elott/

púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Mar 30, 2020 15:41:13
x7)
Többen kérdezték a híres vloggert, hogy egyedül van-e az irodában. Videóval válaszolt.
|__o__|
109 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Bele se merek gondolni, mennyire szar lehet szinkronosan. Föleg a korcs értelmi képességeivel nézve.