sodika
Aug 03, 2012 14:44:52
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>
Majd kirugatjuk, ne izgulj.</div>
Mármint melyiket a három említett troll közül? :D
Na mindegy... Meló. Csá.
Na mindegy... Meló. Csá.
Aug 03, 2012 14:44:52
Echelon néni
Aug 03, 2012 14:45:58
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>200 nap a sitten, Endre. Mennyi lehetőség. Új illatok, színek, emberek, izgalmas szexuális játékok, férfibarátság...stb.</div>
Jo par Csabival meg Olival osszehaverkodhat, az biztos.</div>
Recsi, a befogadáskor feltétlen kérelmezd majd, hogy a pécsi "tudósításod" képi anyagát bevihesd magaddal a körletbe, életet (és ánuszrózsát) menthet!
Jo par Csabival meg Olival osszehaverkodhat, az biztos.</div>
Recsi, a befogadáskor feltétlen kérelmezd majd, hogy a pécsi "tudósításod" képi anyagát bevihesd magaddal a körletbe, életet (és ánuszrózsát) menthet!
Aug 03, 2012 14:45:58
punpa
Aug 03, 2012 14:46:47
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>
Na mindegy... Meló. Csá.</div>
meló, csá. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
meló, csá. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Aug 03, 2012 14:46:47
Echelon néni
Aug 03, 2012 14:47:28
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>
Ez egy nagyon szellemes riposzt volt, természetesen azt rugatjuk majd ki aki veled szemben nem kellően geci. Idő kérdése mikor derül ki a személye.
Ez egy nagyon szellemes riposzt volt, természetesen azt rugatjuk majd ki aki veled szemben nem kellően geci. Idő kérdése mikor derül ki a személye.
Aug 03, 2012 14:47:28
Tutenchamun
Aug 03, 2012 14:51:43
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nem kamuzol, mert mindig bejön.
</div>
akkor miért írtad korábban, hogy kamuzok? én csak arra támaszkodok, amit te írtál korábban. annyira magabiztos voltál. most mi történt? tele lett az orrod takonnyal, kicsi zsidó?
meg kellene becsülnöd a kommenthaverokat, mert hiteles infókat kapsz tőlünk.
</div>
akkor miért írtad korábban, hogy kamuzok? én csak arra támaszkodok, amit te írtál korábban. annyira magabiztos voltál. most mi történt? tele lett az orrod takonnyal, kicsi zsidó?
meg kellene becsülnöd a kommenthaverokat, mert hiteles infókat kapsz tőlünk.
Aug 03, 2012 14:51:43
sodika
Aug 03, 2012 14:52:16
Valahogy ez jutott eszembe most. :D
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=GXY1Yr8Alew#t=60" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=GXY1Yr8Alew#t=60</a>
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=GXY1Yr8Alew#t=60" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=GXY1Yr8Alew#t=60</a>
Aug 03, 2012 14:52:16
Echelon néni
Aug 03, 2012 14:54:11
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Valahogy ez jutott eszembe most. :D
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=GXY1Yr8Alew#t=60" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=GXY1Yr8Alew#t=60</a></div>
Te inkább Pál Marci pénzén gondolkodj, meleg srác.
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=GXY1Yr8Alew#t=60" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=GXY1Yr8Alew#t=60</a></div>
Te inkább Pál Marci pénzén gondolkodj, meleg srác.
Aug 03, 2012 14:54:11
punpa
Aug 03, 2012 14:54:54
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Valahogy ez jutott eszembe most. :D
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=Zaeht32e5xk&feature=fvst" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zaeht32e5xk&feature=fvst</a>
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=Zaeht32e5xk&feature=fvst" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zaeht32e5xk&feature=fvst</a>
Aug 03, 2012 14:54:54
Tutenchamun
Aug 03, 2012 15:05:50
sneci, az a te nagy peched, hogy eddig csak az infók szivárogtatásával (é: kamuzással) röhögtem rajtad, de most más idők jönnek. cselekedni fogok, és majd a végén fogod megtudni, hogy benne volt a kezem, vagy akkor sem.
egy dologban lehetsz biztos: taknyos lesz az orrod, kicsi zsidó.
egy dologban lehetsz biztos: taknyos lesz az orrod, kicsi zsidó.
Aug 03, 2012 15:05:50
medvezsidaj
Aug 03, 2012 15:10:33
Sneci nekem haverom volt az egyik hajogyaris kidobo akit elvittek most Dunába dobás - gyilkosság vádjával... Nem akarsz titannal az ügy utan menni? Adnek hozza kontaktokat...
Aug 03, 2012 15:10:33
sodika
Aug 03, 2012 15:23:01
Az, hogy idejekorán pontos ügyszámot írsz, nem kamuzás.
Bár én ennek ellenére magasról leszarom.
Van elég dolgom, nincs időm még veled is foglalkozni.
Van elég dolgom, nincs időm még veled is foglalkozni.
Aug 03, 2012 15:23:01
Echelon néni
Aug 03, 2012 15:30:27
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az, hogy idejekorán pontos ügyszámot írsz, nem kamuzás.
Van elég dolgom, nincs időm még veled is foglalkozni.</div>
Marci pénzével sincs időd foglalkozni, gondolom.
Marci pénzével sincs időd foglalkozni, gondolom.
punpa
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az, hogy idejekorán pontos ügyszámot írsz, nem kamuzás.
egy újabb alkalmazás a sportingbet számára?
egy újabb alkalmazás a sportingbet számára?
Tutenchamun
Aug 03, 2012 15:31:22
dehogy szarod le, taknyos orrú kicsi zsidó. írtál ezzel kapcsolatban kb. 500 kommentet. így nézne ki a leszarás?:)
te még nem tudod, hogy mi vár rád, és milyen jókat fognak rajtad röhögni a snecológusok. de én már tudom.
egyébként nagyon kevés vagy te ahhoz, hogy velem foglalkozni tudjál azon túl, hogy itt szitkozódsz. buta is vagy, pénzed sincs, de ezt már megbeszéltük párszor.
te még nem tudod, hogy mi vár rád, és milyen jókat fognak rajtad röhögni a snecológusok. de én már tudom.
egyébként nagyon kevés vagy te ahhoz, hogy velem foglalkozni tudjál azon túl, hogy itt szitkozódsz. buta is vagy, pénzed sincs, de ezt már megbeszéltük párszor.
Aug 03, 2012 15:31:22
sodika
Aug 03, 2012 15:31:32
Egyébként én világosan megmondtam, hogy a trollok elleni fellépést meghagyom Sherlock Porksnek, és tartom magam ehhez. Neki nálam kétségtelenül sokkal magasabb az érdekérvényesítő képessége, én pedig a Kék Óceán Stratégia alapján ostobaságnak érezném, hogy olyan dologba kezdjek, amit más nagyságrendekkel jobban tud csinálni nálam.
Ehelyett kávét szürcsögetve figyelem, ahogy TC és törzs megeszik egymást. :D
Ennyi.
Ennyi.
Aug 03, 2012 15:31:32
punpa
Aug 03, 2012 15:34:05
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyébként én világosan megmondtam, hogy a trollok elleni fellépést meghagyom Sherlock Porksnek, és tartom magam ehhez. Neki nálam kétségtelenül sokkal magasabb az érdekérvényesítő képessége, én pedig a Kék Óceán Stratégia alapján ostobaságnak érezném, hogy olyan dologba kezdjek, amit más nagyságrendekkel jobban tud csinálni nálam.
Ennyi.</div>
csicska vagy.
Ennyi.</div>
csicska vagy.
Aug 03, 2012 15:34:05
sodika
Aug 03, 2012 15:35:36
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>egyébként nagyon kevés vagy te ahhoz, hogy velem foglalkozni tudjál</div>
<b>Igen, tudom. Ennyit még én belátok.</b>
Legalábbis olyan vonatkozásban, hogy felesleges lenne ebbe bármennyi energiát is ölnöm, mert semmilyen nélkülem amúgy is létező folyamathoz (Sherlock Porks) nem tudnék érdemi pluszt adni. :)
Alacsony hatásfokú energiapazarlás lenne, én pedig nem szeretek felesleges dolgokra időt és energiát pazarolni.
Legalábbis olyan vonatkozásban, hogy felesleges lenne ebbe bármennyi energiát is ölnöm, mert semmilyen nélkülem amúgy is létező folyamathoz (Sherlock Porks) nem tudnék érdemi pluszt adni. :)
Alacsony hatásfokú energiapazarlás lenne, én pedig nem szeretek felesleges dolgokra időt és energiát pazarolni.
Aug 03, 2012 15:35:36
Tutenchamun
Aug 03, 2012 15:36:18
egymást? te valamit nagyon félrenéztél. itt egy valaki eszi meg a másikat. segítek: Sherlock Porksnak kellett kipengetni 750 ezres büntetést, nem pedig fordítva.
Aug 03, 2012 15:36:18
punpa
Aug 03, 2012 15:37:18
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>egyébként nagyon kevés vagy te ahhoz, hogy velem foglalkozni tudjál</div>
Alacsony hatásfokú energiapazarlás lenne, én pedig nem szeretek felesleges dolgokra időt és energiát pazarolni.</div>
igen, hát minden ezt bizonyítja. a többórás érdektelen mindaperek, amiket milliók néznek meg :DDDDDDDD
meg vendégeskedni a gyilkos lacika rokonainál. az is fontos. mindenképp fontosabb, mint megcsinálni a marcinak MEGÍGÉRT HONLAPOT
Alacsony hatásfokú energiapazarlás lenne, én pedig nem szeretek felesleges dolgokra időt és energiát pazarolni.</div>
igen, hát minden ezt bizonyítja. a többórás érdektelen mindaperek, amiket milliók néznek meg :DDDDDDDD
meg vendégeskedni a gyilkos lacika rokonainál. az is fontos. mindenképp fontosabb, mint megcsinálni a marcinak MEGÍGÉRT HONLAPOT
Aug 03, 2012 15:37:18
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 03, 2012 15:37:41
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ehelyett kávét szürcsögetve figyelem, ahogy TC és törzs megeszik egymást. :DEnnyi.</div>
Lopod a Penzmento Kft kavejat? Remelem nem arra a keszletre jarsz ra, amit az ott dolgozok maguknak dobtak ossze.
Lopod a Penzmento Kft kavejat? Remelem nem arra a keszletre jarsz ra, amit az ott dolgozok maguknak dobtak ossze.
Aug 03, 2012 15:37:41
sodika
Aug 03, 2012 15:37:56
<b>PONT AZÉRT NEM TESZEK ÉS NEM IS TERVEZEK TENNI JOGI VAGY EGYÉB LÉPÉSEKET A TROLLOK ELLEN, MERT NEM AKAROM MEGADNI NEKIK AZT AZ ÖRÖMÖT, HOGY A HIÁBAVALÓ PRÓBÁLKOZÁSAIM VISSZAPATTANÁSÁN RÖHÖGJENEK.</b>
Amit már amúgy is csinál valami más, azt már nekem nem kell.
Nem fogok vizet merni a Dunába, hahó. :)
Nem fogok vizet merni a Dunába, hahó. :)
Aug 03, 2012 15:37:56
sodika
Aug 03, 2012 15:39:32
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>egymást? te valamit nagyon félrenéztél. itt egy valaki eszi meg a másikat. segítek: Sherlock Porksnak kellett kipengetni 750 ezres büntetést, nem pedig fordítva.</div>
Aha.
<b>És ugyanekkor elintéztél neki 1,5 milliós kártérítést.</b>
Akárhogy nézem, TC 750 pluszban van.
(Ezért egyébként még HARAGSZOM IS rád, mert mégis milyen alapon juttatsz te neki 750 ezer forintot, hahó.)
Aha.
<b>És ugyanekkor elintéztél neki 1,5 milliós kártérítést.</b>
(Ezért egyébként még HARAGSZOM IS rád, mert mégis milyen alapon juttatsz te neki 750 ezer forintot, hahó.)
Aug 03, 2012 15:39:32
Andy Dufresne
Aug 03, 2012 15:39:51
Hahó! Csomo troll van aki le sem szara TC-t es csak teged szivat.
Aug 03, 2012 15:39:51
punpa
Aug 03, 2012 15:40:03
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>PONT AZÉRT NEM TESZEK ÉS NEM IS TERVEZEK TENNI JOGI VAGY EGYÉB LÉPÉSEKET A TROLLOK ELLEN, MERT NEM AKAROM MEGADNI NEKIK AZT AZ ÖRÖMÖT, HOGY A HIÁBAVALÓ PRÓBÁLKOZÁSAIM VISSZAPATTANÁSÁN RÖHÖGJENEK.</b>
Nem fogok vizet merni a Dunába, hahó. :)</div>
ki tett ellenem jogi és egyéb lépést?
Nem fogok vizet merni a Dunába, hahó. :)</div>
ki tett ellenem jogi és egyéb lépést?
Aug 03, 2012 15:40:03
sodika
Aug 03, 2012 15:41:58
<div class="quote"><div class="author">punpa</div>
ki tett ellenem jogi és egyéb lépést?</div>
Semmilyen nem nyilvános, nem megírt dologról nem tudok.
<b>Csak reménykedek benne. :D</b>
TC-t ismerve valószínűleg nem alaptalanul.
ki tett ellenem jogi és egyéb lépést?</div>
Semmilyen nem nyilvános, nem megírt dologról nem tudok.
<b>Csak reménykedek benne. :D</b>
TC-t ismerve valószínűleg nem alaptalanul.
Aug 03, 2012 15:41:58
sodika
Aug 03, 2012 15:43:30
Vagy ha mégsem, hát üsse kő: a remény hal meg utoljára. :)
Mindegy is.
Csá.
Mindegy is.
Csá.
Aug 03, 2012 15:43:30
Tutenchamun
Aug 03, 2012 15:49:43
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>És ugyanekkor elintéztél neki 1,5 milliós kártérítést.
(Ezért egyébként még HARAGSZOM IS rád, mert mégis milyen alapon juttatsz te neki 750 ezer forintot, hahó.)</div>
végtelenül ostoba vagy.:))
szerinted minden igaz amit Sherlock Porks összehord? majd lesz erről egy ítélet, és annak rád nézve is lesznek konzekvenciái. de erről többet nem mondok, bár, olyan buta vagy, hogy akár mondhatnék is, nem tudnád értelmezni azt sem.
egyébként ha már matek: a novák elleni pofonnak csak a büntető része került Sherlock Porksnak 750 ezerbe, a polgári része további 500 ezer + perköltségbe. úgyhogy olyan 1,4 millát bukott a végtelenül buta Sherlock Porks, pedig azzal indított, hogy 4 milliót fog elhozni nováktól. a vége az lett, hogy kap valami 160 ezret a polgáriban, de 750-et kell neki fizetnie a büntetőben, az kb. 600 ezres bukás a 4 milliós nyereséghez képest, amit betervezett.
néha tényleg elcsodálkozom, hogy te milyen buta vagy. szörnyű, hogy ide jutott a felsőoktatás, hogy ilyen ostoba emberek tudnak bekerülni az egyetemekre, de legalább nem kaptál diplomát.
(Ezért egyébként még HARAGSZOM IS rád, mert mégis milyen alapon juttatsz te neki 750 ezer forintot, hahó.)</div>
végtelenül ostoba vagy.:))
szerinted minden igaz amit Sherlock Porks összehord? majd lesz erről egy ítélet, és annak rád nézve is lesznek konzekvenciái. de erről többet nem mondok, bár, olyan buta vagy, hogy akár mondhatnék is, nem tudnád értelmezni azt sem.
egyébként ha már matek: a novák elleni pofonnak csak a büntető része került Sherlock Porksnak 750 ezerbe, a polgári része további 500 ezer + perköltségbe. úgyhogy olyan 1,4 millát bukott a végtelenül buta Sherlock Porks, pedig azzal indított, hogy 4 milliót fog elhozni nováktól. a vége az lett, hogy kap valami 160 ezret a polgáriban, de 750-et kell neki fizetnie a büntetőben, az kb. 600 ezres bukás a 4 milliós nyereséghez képest, amit betervezett.
néha tényleg elcsodálkozom, hogy te milyen buta vagy. szörnyű, hogy ide jutott a felsőoktatás, hogy ilyen ostoba emberek tudnak bekerülni az egyetemekre, de legalább nem kaptál diplomát.
Aug 03, 2012 15:49:43
snecigány
Aug 03, 2012 15:51:20
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>De leszarom ám, nem fórumozok én itt.
Csá.</div>
Ha nem fórumozol itt, akkor bizonyára valamelyik zsidó hekker írogat a nevedben.
Csá.</div>
Ha nem fórumozol itt, akkor bizonyára valamelyik zsidó hekker írogat a nevedben.
Aug 03, 2012 15:51:20
sodika
Aug 03, 2012 15:52:49
<div class="quote"><div class="author">snecigány</div>
Ha nem fórumozol itt, akkor bizonyára valamelyik zsidó hekker írogat a nevedben.</div>
Jogos. Húzok is.
Csá.
Ha nem fórumozol itt, akkor bizonyára valamelyik zsidó hekker írogat a nevedben.</div>
Jogos. Húzok is.
Csá.
Aug 03, 2012 15:52:49
Tutenchamun
Aug 03, 2012 15:55:09
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigány</div>
Jogos. Húzok is.
Csá.</div>
majd gyere vissza az esti show-ra, reméljük snecigeci ma is sziporkázni fog.
Jogos. Húzok is.
Csá.</div>
majd gyere vissza az esti show-ra, reméljük snecigeci ma is sziporkázni fog.
Aug 03, 2012 15:55:09
szpítsopp
Aug 03, 2012 16:01:52
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Neki nálam kétségtelenül sokkal magasabb az érdekérvényesítő képessége, én pedig a Kék Óceán Stratégia alapján ostobaságnak érezném, hogy olyan dologba kezdjek, amit más nagyságrendekkel jobban tud csinálni nálam.
</div>
A kek ocean nem ennek az ellenkezoje volt? Hogy nyugodtan kezdj bele barmibe, amit mas sokkal faszabban csinal, mert nagy az ocean?
Valoban nyero strategia ez igy sneci. Ha mindket iranyban mukodik a kek ocean, van egy franko inkonzisztens rendszered, ami kurva jo, mert barmit mondasz, igaz lesz benne. Pont neked valo, ez shiker!
</div>
A kek ocean nem ennek az ellenkezoje volt? Hogy nyugodtan kezdj bele barmibe, amit mas sokkal faszabban csinal, mert nagy az ocean?
Valoban nyero strategia ez igy sneci. Ha mindket iranyban mukodik a kek ocean, van egy franko inkonzisztens rendszered, ami kurva jo, mert barmit mondasz, igaz lesz benne. Pont neked valo, ez shiker!
Aug 03, 2012 16:01:52
snecigeci
Aug 03, 2012 16:07:59
Bazmeg, Rezsőt meg kéne hívni ide, kajak színvonalasan tudná oltani snecit.
"Leszarom a színésznő gépét, nekem kurva sürgős a dolog, mert lehet, hogy lecsúszok a nyomozásról. Folyton ígérsz, ráadásul a pénzem rovására. Bazmeg, a Falba, Tucatba nem fektetsz semmi energát. Nézd meg, hogy működik a Fal 10 hónap elteltével! Köpedelem! Fal és Fal2 között kell váltogatnom, ha valamit vissza akarok keresni, már ha sikerül egyáltalán. Tucat még mindig a fosbarna és a kék között van. Át fogom állítani a családot a Brutálchatre, ha hazamegyek. Nekem ip-cím, ország kellett volna, mert valaki megmalmozott és tudni akartam, hogy ki, de már az se biztos, hogy újra belép a Falba, mert elvégezte a dolgát. Olcsón 1 másik egyetemista is megcsinálja mindkettőt egy hónap alatt hibátlanra. Két napot adok a Falra, egy hetet a Tucatra. <b>Kókler vagy, nem programozó, csak kihányod a működésképtelen forrást. Majd prezentálom!</b>"
"Leszarom a színésznő gépét, nekem kurva sürgős a dolog, mert lehet, hogy lecsúszok a nyomozásról. Folyton ígérsz, ráadásul a pénzem rovására. Bazmeg, a Falba, Tucatba nem fektetsz semmi energát. Nézd meg, hogy működik a Fal 10 hónap elteltével! Köpedelem! Fal és Fal2 között kell váltogatnom, ha valamit vissza akarok keresni, már ha sikerül egyáltalán. Tucat még mindig a fosbarna és a kék között van. Át fogom állítani a családot a Brutálchatre, ha hazamegyek. Nekem ip-cím, ország kellett volna, mert valaki megmalmozott és tudni akartam, hogy ki, de már az se biztos, hogy újra belép a Falba, mert elvégezte a dolgát. Olcsón 1 másik egyetemista is megcsinálja mindkettőt egy hónap alatt hibátlanra. Két napot adok a Falra, egy hetet a Tucatra. <b>Kókler vagy, nem programozó, csak kihányod a működésképtelen forrást. Majd prezentálom!</b>"
Aug 03, 2012 16:07:59
snecigeci
Aug 03, 2012 16:12:25
Sneci, te tényleg Pistike szintjén állsz, nem csoda, hogy szétködbérezték a segged.
Rezső azt írja, hogy egy 3 napos melót 5 hónapig csinálsz, és a végeredmény így is egy rakás szar. Mi a faszt pattogtál, hogy egy nap alatt megírod ezt a fórumot? xDD
Rezső azt írja, hogy egy 3 napos melót 5 hónapig csinálsz, és a végeredmény így is egy rakás szar. Mi a faszt pattogtál, hogy egy nap alatt megírod ezt a fórumot? xDD
Aug 03, 2012 16:12:25
Andy Dufresne
Aug 03, 2012 16:14:22
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Sneci, te tényleg Pistike szintjén állsz, nem csoda, hogy szétködbérezték a segged.
Rezső azt írja, hogy egy 3 napos melót 5 hónapig csinálsz, és a végeredmény így is egy rakás szar. Mi a faszt pattogtál, hogy egy nap alatt megírod ezt a fórumot? xDD</div>
Szakmai szemmel gondolom ez meg viccesebb :))
Rezső azt írja, hogy egy 3 napos melót 5 hónapig csinálsz, és a végeredmény így is egy rakás szar. Mi a faszt pattogtál, hogy egy nap alatt megírod ezt a fórumot? xDD</div>
Szakmai szemmel gondolom ez meg viccesebb :))
Aug 03, 2012 16:14:22
snecigeci
Aug 03, 2012 16:16:03
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>majd gyere vissza az esti show-ra, reméljük snecigeci ma is sziporkázni fog.</div>
Este buliba megyek, de beállítok egy botot, ami félóránként posztol egyet, ezzel is pörgetve a beszélgetést. xD
Este buliba megyek, de beállítok egy botot, ami félóránként posztol egyet, ezzel is pörgetve a beszélgetést. xD
Aug 03, 2012 16:16:03
snecigeci
Aug 03, 2012 16:16:41
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>majd gyere vissza az esti show-ra, reméljük snecigeci ma is sziporkázni fog.</div>
Este buliba megyek, de beállítok egy botot, ami félóránként posztol egyet, ezzel is pörgetve a beszélgetést. xD</div>
Ja, 9-től fog posztolni a bot. Sneci írd fel te is.
Este buliba megyek, de beállítok egy botot, ami félóránként posztol egyet, ezzel is pörgetve a beszélgetést. xD</div>
Ja, 9-től fog posztolni a bot. Sneci írd fel te is.
Aug 03, 2012 16:16:41
snecigeci
Aug 03, 2012 16:21:46
<div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>Szakmai szemmel gondolom ez meg viccesebb :))</div>
Nem gyengén. Persze mindenki volt ezen a szinten az elején, de akinek minimális tehetésge és esze megvan hozzá, az gyorsan el is hagyja. Mondjuk egy 10-es skálán sneci 2 körül áll, egy kezdő, 16-17 éves PHP-snél ez még elfogadható, de nem ennyi év után. Elég jó képem van sneci tudásáról.. érti az alapokat, de a magasabb rendű összefüggéseket nem látja, és a technikai tudása is hiányzik.
Nem gyengén. Persze mindenki volt ezen a szinten az elején, de akinek minimális tehetésge és esze megvan hozzá, az gyorsan el is hagyja. Mondjuk egy 10-es skálán sneci 2 körül áll, egy kezdő, 16-17 éves PHP-snél ez még elfogadható, de nem ennyi év után. Elég jó képem van sneci tudásáról.. érti az alapokat, de a magasabb rendű összefüggéseket nem látja, és a technikai tudása is hiányzik.
Aug 03, 2012 16:21:46
medvezsidaj
Aug 03, 2012 16:22:06
Na sneci nem akarsz tényt feltárni a hajogyaris gyilkosság ügyben? Én hiszek a srac ártatlanságában bár vilag életében heves vérmérsékletű volt:)))
Aug 03, 2012 16:22:06
IsmeretlenJoAkaro
Aug 03, 2012 16:28:51
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>
Nem gyengén. Persze mindenki volt ezen a szinten az elején, de akinek minimális tehetésge és esze megvan hozzá, az gyorsan el is hagyja. Mondjuk egy 10-es skálán sneci 2 körül áll, egy kezdő, 16-17 éves PHP-snél ez még elfogadható, de nem ennyi év után. Elég jó képem van sneci tudásáról.. érti az alapokat, de a magasabb rendű összefüggéseket nem látja, és a technikai tudása is hiányzik.</div>
Kihagytad a 0 szorgalmat, marpedig anelkul eleg nehez elorebb lepni. Foleg, hogy a 0 szorgalomhoz es minimalis tudashoz irdatlan nagy arc is tarsul.
Nem gyengén. Persze mindenki volt ezen a szinten az elején, de akinek minimális tehetésge és esze megvan hozzá, az gyorsan el is hagyja. Mondjuk egy 10-es skálán sneci 2 körül áll, egy kezdő, 16-17 éves PHP-snél ez még elfogadható, de nem ennyi év után. Elég jó képem van sneci tudásáról.. érti az alapokat, de a magasabb rendű összefüggéseket nem látja, és a technikai tudása is hiányzik.</div>
Kihagytad a 0 szorgalmat, marpedig anelkul eleg nehez elorebb lepni. Foleg, hogy a 0 szorgalomhoz es minimalis tudashoz irdatlan nagy arc is tarsul.
Aug 03, 2012 16:28:51
Csak egy olvasó
Aug 03, 2012 16:33:36
<div class="quote"><div class="author">IsmeretlenJoAkaro</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>
Kihagytad a 0 szorgalmat, marpedig anelkul eleg nehez elorebb lepni. Foleg, hogy a 0 szorgalomhoz es minimalis tudashoz irdatlan nagy arc is tarsul.</div>
Zsidók vagytok. Minek neki szorgalom, 561924 félévet tanították neki etyetemen a programozást, ennyi bőven elég kell legyen a vérprofisághoz.
Kihagytad a 0 szorgalmat, marpedig anelkul eleg nehez elorebb lepni. Foleg, hogy a 0 szorgalomhoz es minimalis tudashoz irdatlan nagy arc is tarsul.</div>
Zsidók vagytok. Minek neki szorgalom, 561924 félévet tanították neki etyetemen a programozást, ennyi bőven elég kell legyen a vérprofisághoz.
Aug 03, 2012 16:33:36
Káoszkapitány
Aug 03, 2012 16:33:37
<div class="quote"><div class="author">medvezsidaj</div>Na sneci nem akarsz tényt feltárni a hajogyaris gyilkosság ügyben? Én hiszek a srac ártatlanságában bár vilag életében heves vérmérsékletű volt:)))</div>
Most mintha leszakadt volna titánékról, de persze lehet, hogy ez csak a vihar előtti csend, és már készül az újabb rakétasilós-tényfeltárós-cigánypátyolgatós-szívszúratós kisfilm.
Most mintha leszakadt volna titánékról, de persze lehet, hogy ez csak a vihar előtti csend, és már készül az újabb rakétasilós-tényfeltárós-cigánypátyolgatós-szívszúratós kisfilm.
Aug 03, 2012 16:33:37
snecigeci
Aug 03, 2012 16:36:23
<div class="quote"><div class="author">Csak egy olvasó</div>
Zsidók vagytok. </div>
Zsidó vagyok, vállalom
Jót és rosszat elbírom
Zsidók vagytok. </div>
Zsidó vagyok, vállalom
Jót és rosszat elbírom
Aug 03, 2012 16:36:23
Csak egy olvasó
Aug 03, 2012 16:43:45
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div><div class="quote"><div class="author">Csak egy olvasó</div>
Zsidók vagytok. </div>
Zsidó vagyok, vállalom
Jót és rosszat elbírom</div>
Akkor nem is lovasszobrot kérsz, hanem zsiráfosat?
(Azóta megfejtette már valaki a kép poéntartalmát?)
Zsidók vagytok. </div>
Zsidó vagyok, vállalom
Jót és rosszat elbírom</div>
(Azóta megfejtette már valaki a kép poéntartalmát?)
Aug 03, 2012 16:43:45
Káoszkapitány
Aug 03, 2012 16:46:36
<div class="quote"><div class="author">Csak egy olvasó</div>
(Azóta megfejtette már valaki a kép poéntartalmát?)</div>
Nem. Hiába kérdeztem kétszer is ezt a rohadt recskaboyt, nem volt hajlandó válaszolni. Egy pizza a jutalom annak, aki megfejti.
Nem. Hiába kérdeztem kétszer is ezt a rohadt recskaboyt, nem volt hajlandó válaszolni. Egy pizza a jutalom annak, aki megfejti.
Aug 03, 2012 16:46:36
Zulu
Aug 03, 2012 16:55:00
<div class="quote"><div class="author">Káoszkapitány</div><div class="quote"><div class="author">Csak egy olvasó</div>
Nem. Hiába kérdeztem kétszer is ezt a rohadt recskaboyt, nem volt hajlandó válaszolni. Egy pizza a jutalom annak, aki megfejti.</div>
Annak idején terjedt egy kép:
<a href="http://www.breachlan.co.uk/forums/threads/how-to-make-sci-fi-nerds-go-into-rage-mode.2216/" rel="nofollow" target="_blank">http://www.breachlan.co.uk/forums/threads/how-to-make-sci-fi-nerds-go-into-rage-mode.2216/</a>
Ez a kép címmel együtt vicces valamennyire, a képen minden el van baszva, ez nem Han Solo, hanem Reynolds, a Live long and prosper pedig star trekes idézet, és ez nyilván felidegesíti a sci-fi nerdöket, hahaha.
Az én elméletem tehát az, hogy ezt a képet fordította le VargaB, gondosan kigyomlálva belőle a közönsége számára esetleg túl sok háttérismeretet követelő referenciákat, és a poént. Ez hasonló jelenség, mint amikor sztálin-ellenes szovjet vicceket igazgató bácsival mesélnek el a fiatalabb gyerekeknek.
Nem. Hiába kérdeztem kétszer is ezt a rohadt recskaboyt, nem volt hajlandó válaszolni. Egy pizza a jutalom annak, aki megfejti.</div>
<a href="http://www.breachlan.co.uk/forums/threads/how-to-make-sci-fi-nerds-go-into-rage-mode.2216/" rel="nofollow" target="_blank">http://www.breachlan.co.uk/forums/threads/how-to-make-sci-fi-nerds-go-into-rage-mode.2216/</a>
Ez a kép címmel együtt vicces valamennyire, a képen minden el van baszva, ez nem Han Solo, hanem Reynolds, a Live long and prosper pedig star trekes idézet, és ez nyilván felidegesíti a sci-fi nerdöket, hahaha.
Az én elméletem tehát az, hogy ezt a képet fordította le VargaB, gondosan kigyomlálva belőle a közönsége számára esetleg túl sok háttérismeretet követelő referenciákat, és a poént. Ez hasonló jelenség, mint amikor sztálin-ellenes szovjet vicceket igazgató bácsival mesélnek el a fiatalabb gyerekeknek.
Aug 03, 2012 16:55:00
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 03, 2012 16:55:46
Zsidok vagytok, mert ezek regi, 2005-os botladozasok. Azota Sodi <s>elvegzete</s> kvazi vegigulte az egyetemet, es ott verprofi programozova valt.
Pushy volt turelmetlen, mert csak 5-6 evet kellett volna varnia az eredmenyre.
Parodiarovat.
Pushy volt turelmetlen, mert csak 5-6 evet kellett volna varnia az eredmenyre.
Parodiarovat.
Aug 03, 2012 16:55:46
IsmeretlenJoAkaro
Aug 03, 2012 16:57:38
En is talaltam egy jot:
"sodika
C-zár: Nem tudom, te milyen szakra jártál, de ha szerinted a szorgalmi időszak nem a szigorú határidős beadandókról, projektmunkákról, és a ZH-kről szól, akkor valami nagyon laza büfészak lehetett.
Az pedig, hogy mit nevezünk munkának, erősen relatív. Abban tökéletesen igazad van, hogy én <b>alkalmazottként</b> sem 30 évesen, sem pedig később nem tervezek dolgozni, a földhözragadtságodat viszont nagyon jól jelzi, hogy te még akkor is ingyenélőként fogsz jellemezni engem, amikor a vállalkozásom tisztes megélhetést biztosít majd a számomra."
"sodika
C-zár: Nem tudom, te milyen szakra jártál, de ha szerinted a szorgalmi időszak nem a szigorú határidős beadandókról, projektmunkákról, és a ZH-kről szól, akkor valami nagyon laza büfészak lehetett.
Az pedig, hogy mit nevezünk munkának, erősen relatív. Abban tökéletesen igazad van, hogy én <b>alkalmazottként</b> sem 30 évesen, sem pedig később nem tervezek dolgozni, a földhözragadtságodat viszont nagyon jól jelzi, hogy te még akkor is ingyenélőként fogsz jellemezni engem, amikor a vállalkozásom tisztes megélhetést biztosít majd a számomra."
Aug 03, 2012 16:57:38
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 03, 2012 17:09:33
Ezt az elhatarozasat be is tartja szepen, es nem nagyon dolgozik semmit sem.
Aug 03, 2012 17:09:33
snecigány
Aug 03, 2012 17:18:36
"amikor a vállalkozásom tisztes megélhetést biztosít majd a számomra."
HAvi 18 ezer az nem tisztességes megélhetés?
Csak a pénzéhes materialista zsidók harácsolják a pénzt!
HAvi 18 ezer az nem tisztességes megélhetés?
Csak a pénzéhes materialista zsidók harácsolják a pénzt!
Aug 03, 2012 17:18:36
medvezsidaj
Aug 03, 2012 17:18:42
Tényleg sodi, pushy volt a haverod akivel egymásnak kivertetek?
Azt írtad anno hogy csak a videókat cserelted le a recskablogrol a topic címek a dátumok szerint is maradtak és ott valami olyasmi a cím hogy a haverommal kiverjuk egymásnak...
Azt írtad anno hogy csak a videókat cserelted le a recskablogrol a topic címek a dátumok szerint is maradtak és ott valami olyasmi a cím hogy a haverommal kiverjuk egymásnak...
Aug 03, 2012 17:18:42
Tutenchamun
Aug 03, 2012 17:40:08
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>majd gyere vissza az esti show-ra, reméljük snecigeci ma is sziporkázni fog.</div>
Ja, 9-től fog posztolni a bot. Sneci írd fel te is.</div>
az pont jó, addigra végzünk a halvacsorával, és a teraszon a tengerben fürdő naplementét nézegetve kacaghatok nagyokat ezen az idióta balfaszon.
Ja, 9-től fog posztolni a bot. Sneci írd fel te is.</div>
az pont jó, addigra végzünk a halvacsorával, és a teraszon a tengerben fürdő naplementét nézegetve kacaghatok nagyokat ezen az idióta balfaszon.
Aug 03, 2012 17:40:08
Káoszkapitány
Aug 03, 2012 17:42:33
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div>
<a href="http://www.breachlan.co.uk/forums/threads/how-to-make-sci-fi-nerds-go-into-rage-mode.2216/" rel="nofollow" target="_blank">http://www.breachlan.co.uk/forums/threads/how-to-make-sci-fi-nerds-go-into-rage-mode.2216/</a></div>
arctenyér...
<a href="http://www.breachlan.co.uk/forums/threads/how-to-make-sci-fi-nerds-go-into-rage-mode.2216/" rel="nofollow" target="_blank">http://www.breachlan.co.uk/forums/threads/how-to-make-sci-fi-nerds-go-into-rage-mode.2216/</a></div>
arctenyér...
Aug 03, 2012 17:42:33
snecigeci
Aug 03, 2012 18:03:18
8kor indítom a botot, már nem leszek, de fél óránként jön egy idézet soditól, egészen fél 1-ig :)
Aug 03, 2012 18:03:18
Trollopata
Aug 03, 2012 18:07:34
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>8kor indítom a botot, már nem leszek, de fél óránként jön egy idézet soditól, egészen fél 1-ig :)</div>
lassu vagy, sneci egy ilyet 10-15 perc alatt megirna.
raadasul ki fogja tesztelni, majd a trollok!?
*parodiarovat*
lassu vagy, sneci egy ilyet 10-15 perc alatt megirna.
raadasul ki fogja tesztelni, majd a trollok!?
*parodiarovat*
Aug 03, 2012 18:07:34
Providentes troll
Aug 03, 2012 18:08:38
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>
honnan tudnám? te vagy a vádlott, nem én. neked kell tudnod.:)))</div>
Onnan, hogy mindig mindent előre tudsz, te fasz.</div>
Mik a terveid, honnan fogod kiskálázni a büntetést? Tegyük fel megvágnak 500k-ra, ami 200 nap elzárásra váltható át. Mit csinálnál? Provident?</div>
Tőlünk ott dögölhet meg a börtönben.
honnan tudnám? te vagy a vádlott, nem én. neked kell tudnod.:)))</div>
Onnan, hogy mindig mindent előre tudsz, te fasz.</div>
Mik a terveid, honnan fogod kiskálázni a büntetést? Tegyük fel megvágnak 500k-ra, ami 200 nap elzárásra váltható át. Mit csinálnál? Provident?</div>
Tőlünk ott dögölhet meg a börtönben.
Aug 03, 2012 18:08:38
Danyiil Romanovics
Aug 03, 2012 18:14:35
Vicces lesz, ahogy Sneci a botnak magyarázkodik :D
Aug 03, 2012 18:14:35
Danyiil Romanovics
Aug 03, 2012 18:17:23
Sneci, azt mondtad, ezen a héten elkéred Pál Marci elérhetőségeit, hogy utánaküldhesd a pénzt. Ezt megtetted? Miért nem? Mi lesz így a becsületeddel?
Aug 03, 2012 18:17:23
Echelon néni
Aug 03, 2012 18:22:13
Nem is tudtam, hogy ezt a topicot még nem söpörte el a cenzúra:
<a href="http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=0&na_step=30&t=9123982&na_order=" rel="nofollow" target="_blank">http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=0&na_step=30&t=9123982&na_order=</a>
<a href="http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=0&na_step=30&t=9123982&na_order=" rel="nofollow" target="_blank">http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=0&na_step=30&t=9123982&na_order=</a>
Aug 03, 2012 18:22:13
Káoszkapitány
Aug 03, 2012 18:22:44
Én majd óránként belinkelek egy lakodalomlajos nótát, hogy sodi megnyugodjon és ne kapjon idegrohamot, mert még megüti a guta.
Aug 03, 2012 18:22:44
Danyiil Romanovics
Aug 03, 2012 18:23:04
Sneci, valamelyik nap eszembe jutott, hogy egy utolsó esélyed még van, hogy a társadalom szemében elismert és megbecsült személy legyél.
A Baltazár Színház.
A Baltazár Színház.
Aug 03, 2012 18:23:04
Echelon néni
Aug 03, 2012 18:23:21
<div class="quote"><div class="author">Danyiil Romanovics</div>Sneci, azt mondtad, ezen a héten elkéred Pál Marci elérhetőségeit, hogy utánaküldhesd a pénzt. Ezt megtetted? Miért nem? Mi lesz így a becsületeddel?</div>
Ma többször, többen feltettük neki ezt a kérdést, valamiért nem válaszolt, biztos elkerülte a figyelmét és azért nem reagált. Másra gondolni sem tudok.
Ma többször, többen feltettük neki ezt a kérdést, valamiért nem válaszolt, biztos elkerülte a figyelmét és azért nem reagált. Másra gondolni sem tudok.
Aug 03, 2012 18:23:21
Danyiil Romanovics
Aug 03, 2012 18:26:52
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div><div class="quote"><div class="author">Danyiil Romanovics</div>Sneci, azt mondtad, ezen a héten elkéred Pál Marci elérhetőségeit, hogy utánaküldhesd a pénzt. Ezt megtetted? Miért nem? Mi lesz így a becsületeddel?</div>
Ma többször, többen feltettük neki ezt a kérdést, valamiért nem válaszolt, biztos elkerülte a figyelmét és azért nem reagált. Másra gondolni sem tudok.</div>
Talán nem érti...
Sneci!
Do you want to English to change?
Ma többször, többen feltettük neki ezt a kérdést, valamiért nem válaszolt, biztos elkerülte a figyelmét és azért nem reagált. Másra gondolni sem tudok.</div>
Talán nem érti...
Sneci!
Do you want to English to change?
Aug 03, 2012 18:26:52
Echelon néni
Aug 03, 2012 18:32:06
Endre, szólj ha nincs pénzed, összedobjuk Marcinak. Persze cserébe majd kérünk valamit, dehát az üzlet már csak ilyen.
Na?
Na?
Aug 03, 2012 18:32:06
Echelon néni
Aug 03, 2012 18:33:12
Sneci, miért nyomtad ki Pál Marcit amikor fel akart hívni a pénze miatt?
Aug 03, 2012 18:33:12
sodika
Aug 03, 2012 18:37:26
A "Hajógyári szigeti diszkók ügyében előzetesben lévő Kalmár Tamásról csúnyát mondani tilos"-ügyemben ma elmeséltem a bíróságnak, hogy milyen cicákkal szoktam álmodni.
---
Tisztelt Bíróság!
Alulírott Kiss Endre Farkas (lakcím: ... ...)
a Bíróság ....B../2012/...számú levelével kapcsolatban az alábbi tájékoztatást nyújtom.
A Bíróság arra kér engem, hogy a Budapesti XI. és XXII. Kerületi Ügyészség B. .../2011/.... számon „vádirat” címen benyújtott iratával szemben (továbbiakban: vádiratnak látszó tárgy) jelöljem meg a bizonyítási eszközeimet.
Mint azt a 2012. július 27-én benyújtott panaszomban kifejtettem: a formális logika alapján egymásnak ellentmondó dolgokat állító, a törvény által meghatározott kötelező tartalmi elemeket nélkülöző „vádiratnak látszó tárggyal” szemben ez nem lehetséges.
Jómagam nagy rajongója vagyok a keresztrejtvényeknek, azonban úgy hiszem, hogy megfejtésre váró feladványoknak a Füles Magazinban van a helyük, nem pedig egy vádiratban.
Amennyiben az ügyészség állítása esetleg az, hogy én Hermán Péterrel közösen készítettem el a vád tárgyává tett listát, illetve az annak szerves részét képező bevezetőt, akkor csak azt tudom alapul venni, hogy valaki ezt álmodta, ilyenre utaló bizonyíték vagy tanúvallomás ugyanis nem került elő a nyomozás során, ilyesmire a nyomozati iratok között semmi nem utal. Ebben az esetben bizonyítási eszközként mindössze a saját előadásomat tudom megjelölni arra vonatkozóan, hogy én zöld mezőn gombolyaggal játszadozó kismacskákról szoktam álmodni.
Amennyiben az ügyészség állítása az, hogy én a Hermán Péter által korábban elkészített listát tettem közzé a blogomon, ezt – a szakértői jelentés alaposabb áttanulmányozása után - a nyomozati szakaszban tett vallomásomat megerősítve elismerem, bár megjegyzem, hogy a mai napig nem bizonyosodott be, hogy a kérdéses emailt valóban Hermán Péter küldte nekem, nem pedig az ő címéről valamelyik munkatársa vagy családtagja. Hivatkozom ugyanakkor arra, hogy miután az ügyészség a vádiratnak látszó tárgyban 12 rendbeli becsületsértésként jelöli meg a cselekmény egyik Btk. szerinti minősítését, ezzel – egyébként nagyon helyes és színvonalas módon – maga helyezkedik arra az álláspontra, hogy a listával rágalmazás vétsége nem valósult meg. Az általam a nyilvánosságra hozatallal megvalósított híresztelés viszont csak a rágalmazásnak elkövetési magatartása, a becsületsértésnek nem.
Amennyiben az ügyészség állítása az, hogy én a lista publikálásánál is tisztában voltam a dokumentumban található törvénysértő jelzőkkel, mert az olvasói kommentárok között többen felhívták a figyelmem ezek jelenlétére, bizonyítási eszközként informatikai eszközöket, dokumentumokat, és tanúvallomásokat kívánok megjelölni arra vonatkozólag, hogy akkor és azután bárki képes volt olvasói kommentárokat írni én és mások nevében.
Bizonyítási eszközeim ennél pontosabb megjelölésére csak akkor lesz lehetőségem, hogy ha születik egy olyan vádirat, ami a törvényben megjelölt módon tartalmazza a cselekmény pontos leírását, annak Btk. szerinti minősítését, valamint hogy mik a bizonyítékok, és melyik cselekmény alátámasztására melyik bizonyíték szolgál.
Az 1998. évi XIX. törvény (Be.) 268. § (1) alapján a bíróság hivatalból intézkedik aziránt, hogy a bizonyítási eszközök a tárgyaláson rendelkezésre álljanak. Ennek érdekében megkeresheti az ügyészt. Az ügyész megkeresése - többek között - a vádirat hiányosságainak pótlására irányulhat. Véleményem szerint a vádiratnak látszó tárgynak a 2012. július 27-én benyújtott panaszomban leírt hiányosságait ez alapján a Tisztelt Bíróságnak is érzékelnie kellett volna, az ügyészséget pedig fel kellett volna szólítania a vádirat pótlására, ezért ennek elmaradása okán ezúton szintén panaszt teszek, és kérem a Tisztelt Bíróságot, hogy szíveskedjen meghozni ezt az elmaradt intézkedést.
Páty, 2012. augusztus 3.
Tisztelettel: Kiss Endre Farkas
---
Tisztelt Bíróság!
a Bíróság ....B../2012/...számú levelével kapcsolatban az alábbi tájékoztatást nyújtom.
A Bíróság arra kér engem, hogy a Budapesti XI. és XXII. Kerületi Ügyészség B. .../2011/.... számon „vádirat” címen benyújtott iratával szemben (továbbiakban: vádiratnak látszó tárgy) jelöljem meg a bizonyítási eszközeimet.
Mint azt a 2012. július 27-én benyújtott panaszomban kifejtettem: a formális logika alapján egymásnak ellentmondó dolgokat állító, a törvény által meghatározott kötelező tartalmi elemeket nélkülöző „vádiratnak látszó tárggyal” szemben ez nem lehetséges.
Jómagam nagy rajongója vagyok a keresztrejtvényeknek, azonban úgy hiszem, hogy megfejtésre váró feladványoknak a Füles Magazinban van a helyük, nem pedig egy vádiratban.
Amennyiben az ügyészség állítása esetleg az, hogy én Hermán Péterrel közösen készítettem el a vád tárgyává tett listát, illetve az annak szerves részét képező bevezetőt, akkor csak azt tudom alapul venni, hogy valaki ezt álmodta, ilyenre utaló bizonyíték vagy tanúvallomás ugyanis nem került elő a nyomozás során, ilyesmire a nyomozati iratok között semmi nem utal. Ebben az esetben bizonyítási eszközként mindössze a saját előadásomat tudom megjelölni arra vonatkozóan, hogy én zöld mezőn gombolyaggal játszadozó kismacskákról szoktam álmodni.
Amennyiben az ügyészség állítása az, hogy én a Hermán Péter által korábban elkészített listát tettem közzé a blogomon, ezt – a szakértői jelentés alaposabb áttanulmányozása után - a nyomozati szakaszban tett vallomásomat megerősítve elismerem, bár megjegyzem, hogy a mai napig nem bizonyosodott be, hogy a kérdéses emailt valóban Hermán Péter küldte nekem, nem pedig az ő címéről valamelyik munkatársa vagy családtagja. Hivatkozom ugyanakkor arra, hogy miután az ügyészség a vádiratnak látszó tárgyban 12 rendbeli becsületsértésként jelöli meg a cselekmény egyik Btk. szerinti minősítését, ezzel – egyébként nagyon helyes és színvonalas módon – maga helyezkedik arra az álláspontra, hogy a listával rágalmazás vétsége nem valósult meg. Az általam a nyilvánosságra hozatallal megvalósított híresztelés viszont csak a rágalmazásnak elkövetési magatartása, a becsületsértésnek nem.
Amennyiben az ügyészség állítása az, hogy én a lista publikálásánál is tisztában voltam a dokumentumban található törvénysértő jelzőkkel, mert az olvasói kommentárok között többen felhívták a figyelmem ezek jelenlétére, bizonyítási eszközként informatikai eszközöket, dokumentumokat, és tanúvallomásokat kívánok megjelölni arra vonatkozólag, hogy akkor és azután bárki képes volt olvasói kommentárokat írni én és mások nevében.
Bizonyítási eszközeim ennél pontosabb megjelölésére csak akkor lesz lehetőségem, hogy ha születik egy olyan vádirat, ami a törvényben megjelölt módon tartalmazza a cselekmény pontos leírását, annak Btk. szerinti minősítését, valamint hogy mik a bizonyítékok, és melyik cselekmény alátámasztására melyik bizonyíték szolgál.
Az 1998. évi XIX. törvény (Be.) 268. § (1) alapján a bíróság hivatalból intézkedik aziránt, hogy a bizonyítási eszközök a tárgyaláson rendelkezésre álljanak. Ennek érdekében megkeresheti az ügyészt. Az ügyész megkeresése - többek között - a vádirat hiányosságainak pótlására irányulhat. Véleményem szerint a vádiratnak látszó tárgynak a 2012. július 27-én benyújtott panaszomban leírt hiányosságait ez alapján a Tisztelt Bíróságnak is érzékelnie kellett volna, az ügyészséget pedig fel kellett volna szólítania a vádirat pótlására, ezért ennek elmaradása okán ezúton szintén panaszt teszek, és kérem a Tisztelt Bíróságot, hogy szíveskedjen meghozni ezt az elmaradt intézkedést.
Páty, 2012. augusztus 3.
Tisztelettel: Kiss Endre Farkas
Aug 03, 2012 18:37:26
-
Aug 03, 2012 18:39:19
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A "Hajógyári szigeti diszkók ügyében előzetesben lévő Kalmár Tamásról csúnyát mondani tilos"-ügyemben ma elmeséltem a bíróságnak, hogy milyen cicákkal szoktam álmodni.
---
Tisztelt Bíróság!
Páty, 2012. augusztus 3.
Tisztelettel: Kiss Endre Farkas</div>
ez senkit se érdekel. mi van marci honlapjával?
erre megy el a bíróság ideje, meg pénze. hát forr az ember véree bazmeg.
ingyenélő gecik, akik nem elég, hogy szipolyozzák a többséget, még ilyen faszságokkal lassítják a közigazgatást.
---
Tisztelt Bíróság!
Páty, 2012. augusztus 3.
Tisztelettel: Kiss Endre Farkas</div>
ez senkit se érdekel. mi van marci honlapjával?
erre megy el a bíróság ideje, meg pénze. hát forr az ember véree bazmeg.
ingyenélő gecik, akik nem elég, hogy szipolyozzák a többséget, még ilyen faszságokkal lassítják a közigazgatást.
Aug 03, 2012 18:39:19
Danyiil Romanovics
Aug 03, 2012 18:40:07
Snecigeci, a logban szokott-e látszani Sneci bejelentkezéseiből, hogy mikor van úton az irodából valamelyik plázába és vissza? Mondjuk reggel 8 és fél 5 körül?
Aug 03, 2012 18:40:07
Mem diplómás Tról
Aug 03, 2012 18:43:07
Szía Sódi te hazúg jelemtellen. Becsappód a barátajidat meg szemétkec velűk mem adód meg a pézt hát míjen seki házi vaggy. Mínt a cikányók beccstellen. Mért mem vesszed fel a telefónt te gőrény. Menyit kűldessz Pállmarcsellónak és mikór?
Aug 03, 2012 18:43:07
Káoszkapitány
Aug 03, 2012 18:44:16
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A "Hajógyári szigeti diszkók ügyében előzetesben lévő Kalmár Tamásról csúnyát mondani tilos"-ügyemben ma elmeséltem a bíróságnak, hogy milyen cicákkal szoktam álmodni.
</div>
Két hete azt ígérted, hogy vacsi után felrakod azokat a beadványokat, amelyekben olyanokat írsz a bíróságnak, hogy "hahó!" és hasonlók. Azóta is várjuk.
</div>
Két hete azt ígérted, hogy vacsi után felrakod azokat a beadványokat, amelyekben olyanokat írsz a bíróságnak, hogy "hahó!" és hasonlók. Azóta is várjuk.
Aug 03, 2012 18:44:16
snecigeci
Aug 03, 2012 18:45:21
Danyiil nem, sajnos a nyomkövető még nincs a púpjára erősítve :) Írtam mailt pár napja.
Aug 03, 2012 18:45:21
sodika
Aug 03, 2012 18:46:18
<div class="quote"><div class="author">Káoszkapitány</div>
Két hete azt ígérted, hogy vacsi után felrakod azokat a beadványokat, amelyekben olyanokat írsz a bíróságnak, hogy "hahó!" és hasonlók.</div>
Ezek már azok. :)
Két hete azt ígérted, hogy vacsi után felrakod azokat a beadványokat, amelyekben olyanokat írsz a bíróságnak, hogy "hahó!" és hasonlók.</div>
Ezek már azok. :)
Aug 03, 2012 18:46:18
Marci pénze
Aug 03, 2012 18:51:26
*Azt sem tudom, hogy hol vagyok. Létezem én egyátalán?*
Aug 03, 2012 18:51:26
sodileaks
Aug 03, 2012 18:51:59
"Jenő Kovács
Állítólag Kiss Endre Farkas, ál-informatikus 150 ezer Ft-al károsította meg a túra résztvevőit, amiből a sunyi hazudós csak -idézem-> "szaros 50 ezret" ismert be. Állítólag Marciék saját pénzükön vettek neki egy 100 ezres bringát, meg 50 ezer Ft értékben híradástechnikai kütyüket, ám Kiss az utolsó utáni pillanatban lemondta a részvételét. Ez a 150 ezer Ft mínusz nagyban befolyásolja a túra költségvetését, így Marciék a kemény fizikai megpróbáltatások mellett kénytelenek spórolni az élelemmel."
<a href="http://www.facebook.com/pal.marton.37" rel="nofollow" target="_blank">http://www.facebook.com/pal.marton.37</a>
Állítólag Kiss Endre Farkas, ál-informatikus 150 ezer Ft-al károsította meg a túra résztvevőit, amiből a sunyi hazudós csak -idézem-> "szaros 50 ezret" ismert be. Állítólag Marciék saját pénzükön vettek neki egy 100 ezres bringát, meg 50 ezer Ft értékben híradástechnikai kütyüket, ám Kiss az utolsó utáni pillanatban lemondta a részvételét. Ez a 150 ezer Ft mínusz nagyban befolyásolja a túra költségvetését, így Marciék a kemény fizikai megpróbáltatások mellett kénytelenek spórolni az élelemmel."
<a href="http://www.facebook.com/pal.marton.37" rel="nofollow" target="_blank">http://www.facebook.com/pal.marton.37</a>
Aug 03, 2012 18:51:59
sodika
Aug 03, 2012 18:57:24
Ez hol van ott, nem látom.
Egyébként mindegy is. Ez egy troll provokáció lehet arra, hogy egyoldalúan nyilvánosságra hozzam a Pál Marcivel folytatott magánbeszélgetésemet, ami ezt a hülyeséget cáfolja.
Juszt sem ugrok be. :)
Majd a hétvégén lehet, hogy írok az esetről.
De az is lehet, hogy nem.
Egyébként mindegy is. Ez egy troll provokáció lehet arra, hogy egyoldalúan nyilvánosságra hozzam a Pál Marcivel folytatott magánbeszélgetésemet, ami ezt a hülyeséget cáfolja.
Juszt sem ugrok be. :)
Majd a hétvégén lehet, hogy írok az esetről.
De az is lehet, hogy nem.
Aug 03, 2012 18:57:24
sodika
Aug 03, 2012 18:59:03
Ilyet, hogy számomra bármilyen híradástechnikai cikket vásároltak volna, Marci például 100%, hogy nem állított sehol. Ha valaki olyat hazudik, hogy ilyesmit állított volna, azt egész egyszerűen nem hiszem el. :)
Aug 03, 2012 18:59:03
snecigány
Aug 03, 2012 19:01:35
"
Szerző: sodika (Aug 03, 2012 15:52:49) Könyvjelző Válasz vote up vote down (-4)
snecigány
Jogos. Húzok is.
Csá.
"
" Szerző: sodika (Aug 03, 2012 18:37:26) Könyvjelző Válasz vote up vote down (0)
A "Hajógyári szigeti diszkók ügyében előzetesben lévő Kalmár Tamásról csúnyát mondani tilos"-ügyemben ma elmeséltem a bíróságnak, hogy milyen cicákkal szoktam álmodni."
3 óráig tartott a soha többet nem írok a trollok fórumára.
Szerző: sodika (Aug 03, 2012 15:52:49) Könyvjelző Válasz vote up vote down (-4)
snecigány
Jogos. Húzok is.
Csá.
"
" Szerző: sodika (Aug 03, 2012 18:37:26) Könyvjelző Válasz vote up vote down (0)
A "Hajógyári szigeti diszkók ügyében előzetesben lévő Kalmár Tamásról csúnyát mondani tilos"-ügyemben ma elmeséltem a bíróságnak, hogy milyen cicákkal szoktam álmodni."
3 óráig tartott a soha többet nem írok a trollok fórumára.
Aug 03, 2012 19:01:35
Danyiil Romanovics
Aug 03, 2012 19:02:44
Snecigeci: az a mailcímem már nem él. Új még nincs. Majd holnap csinálok egyet. Vagy a jövő héten :D A tiéd mi? Majd írok rá én.
Aug 03, 2012 19:02:44
Echelon néni
Aug 03, 2012 19:03:59
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ilyet, hogy számomra bármilyen híradástechnikai cikket vásároltak volna, Marci például 100%, hogy nem állított sehol. Ha valaki olyat hazudik, hogy ilyesmit állított volna, azt egész egyszerűen nem hiszem el. :)</div>
Bárhogy szépíted, átbasztad őket. Nem készítetted el a honlapjukat és szarban hagytad őket, anyagi értelemben is.
Legalább legyél férfi, mert ez a buzernás angolna stílus nagyon ciki.
Mikor küldesz pénzt nekik, ahogy ezt korábban ígérted? Egy hete elindultak, lassan esedékes lenne egy kis részlet, nem?
Bárhogy szépíted, átbasztad őket. Nem készítetted el a honlapjukat és szarban hagytad őket, anyagi értelemben is.
Legalább legyél férfi, mert ez a buzernás angolna stílus nagyon ciki.
Mikor küldesz pénzt nekik, ahogy ezt korábban ígérted? Egy hete elindultak, lassan esedékes lenne egy kis részlet, nem?
Aug 03, 2012 19:03:59
Káoszkapitány
Aug 03, 2012 19:06:23
Sodi, küldesz Marcinak pénzt és bescanneled az átutalási bizonylatot.
Most.
Most.
Aug 03, 2012 19:06:23
Echelon néni
Aug 03, 2012 19:09:17
Van pénzed, Endre? Tudsz küldeni nekik szánalmasan nevetséges 20-30 eurót?
Fogadni mernék, hogy egy filléred nincs.
Bármit ugatsz itt, ez nagyon ciki. Még akkor is, ha közben adod a nagyfiút.
Gondolkodj el azon (önámítás nélkül) mit jelent az, amikor egy 30 éves férfi(?), magányosan, egy fillér nélkül tölt egy forró, nyári péntek estét.
Köpj fel és állj alá, te seggfej.
Fogadni mernék, hogy egy filléred nincs.
Bármit ugatsz itt, ez nagyon ciki. Még akkor is, ha közben adod a nagyfiút.
Gondolkodj el azon (önámítás nélkül) mit jelent az, amikor egy 30 éves férfi(?), magányosan, egy fillér nélkül tölt egy forró, nyári péntek estét.
Köpj fel és állj alá, te seggfej.
Aug 03, 2012 19:09:17
sodika
Aug 03, 2012 19:11:07
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>
Bárhogy szépíted, átbasztad őket.</div>
Én ebben pont ma kezdtem el kicsit kételkedni. Mert ha olyan nagyon fontos volt az az 50 ezer forintos laptop, hogy kaja helyett meg kellett venni, és annyira fontos lett volna a Marci elgondolásainak megfelelő kialakítású weblap, miért nem posztolnak semmit se a blogra, se a Facebookra, amikor ha itthon minden McDonald'sban van ingyenes Wifi, nyugaton nyilván pláne így van?
Bárhogy szépíted, átbasztad őket.</div>
Én ebben pont ma kezdtem el kicsit kételkedni. Mert ha olyan nagyon fontos volt az az 50 ezer forintos laptop, hogy kaja helyett meg kellett venni, és annyira fontos lett volna a Marci elgondolásainak megfelelő kialakítású weblap, miért nem posztolnak semmit se a blogra, se a Facebookra, amikor ha itthon minden McDonald'sban van ingyenes Wifi, nyugaton nyilván pláne így van?
Aug 03, 2012 19:11:07
Danyiil Romanovics
Aug 03, 2012 19:11:24
Snecigeci: danyiilromanov gmail. Ide írj légyszi.
Aug 03, 2012 19:11:24
sodileaks
Aug 03, 2012 19:11:31
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ez hol van ott, nem látom.
</div>
nincsen semmi, csak blöff volt...
* csak regisztrált zsidók és snecicsicskító betyárok láthatják *
</div>
nincsen semmi, csak blöff volt...
* csak regisztrált zsidók és snecicsicskító betyárok láthatják *
Aug 03, 2012 19:11:31
sodileaks
Aug 03, 2012 19:17:33
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ilyet, hogy számomra bármilyen híradástechnikai cikket vásároltak volna, Marci például 100%, hogy nem állított sehol. Ha valaki olyat hazudik, hogy ilyesmit állított volna, azt egész egyszerűen nem hiszem el. :)</div>
azt már nem is cáfolod, hogy az utolsó utáni pillanatban mondtad le a túrát? akkor mégiscsak igaz.
azt már nem is cáfolod, hogy az utolsó utáni pillanatban mondtad le a túrát? akkor mégiscsak igaz.
Aug 03, 2012 19:17:33
sodika
Aug 03, 2012 19:21:01
<div class="quote"><div class="author">sodileaks</div>
azt már nem is cáfolod, hogy az utolsó utáni pillanatban mondtad le a túrát?</div>
Ez eleve faszság.
Későn mondtam le, de a jelentkezési határidő előtt, ami az indulás előtt több héttel volt.
azt már nem is cáfolod, hogy az utolsó utáni pillanatban mondtad le a túrát?</div>
Ez eleve faszság.
Későn mondtam le, de a jelentkezési határidő előtt, ami az indulás előtt több héttel volt.
Aug 03, 2012 19:21:01
Echelon néni
Aug 03, 2012 19:22:24
Mikor küldesz pénzt nekik, ha már megígérted? Mikor lesz annyi pénzed, hogy megtehesd ezt?
Aug 03, 2012 19:22:24
Káoszkapitány
Aug 03, 2012 19:22:25
Miért mondtad le a túrát, amikor tudtad, hogy ezzel kibaszol egy barátoddal? Volt nyomós okod? S ha igen, micsoda?
Aug 03, 2012 19:22:25
Echelon néni
Aug 03, 2012 19:22:48
<div class="quote"><div class="author">Káoszkapitány</div>Miért mondtad le a túrát, amikor tudtad, hogy ezzel kibaszol egy barátoddal? Volt nyomós okod? S ha igen, micsoda?</div>
Szarból van.
Szarból van.
Aug 03, 2012 19:22:48
sodika
Aug 03, 2012 19:24:03
Nem jött össze a pénzem.
Ennyi.
Ennyi.
Aug 03, 2012 19:24:03
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 03, 2012 19:25:05
Nem értem, hol a probléma.
Ezek szerint több héten keresztül úgy tervezted, hogy mész a túrára, hiszen ezt mondtad Marcinak. Ezalatt nyilván keményen skáláztál, hogy meglegyen a 200.000 forint, amit Marci minimális költségként jelölt meg. Mondjuk összejött legalább 100.000 forint.
Ezt mind elbasztad valami faszságra? Odaadtad RGL-nek vagy titánnak? Vagy miért nem tudtál belőle adni Marcinak, ha már azt mondtad, hogy jogos az 50.000-es követelése?
Ezek szerint több héten keresztül úgy tervezted, hogy mész a túrára, hiszen ezt mondtad Marcinak. Ezalatt nyilván keményen skáláztál, hogy meglegyen a 200.000 forint, amit Marci minimális költségként jelölt meg. Mondjuk összejött legalább 100.000 forint.
Ezt mind elbasztad valami faszságra? Odaadtad RGL-nek vagy titánnak? Vagy miért nem tudtál belőle adni Marcinak, ha már azt mondtad, hogy jogos az 50.000-es követelése?
Aug 03, 2012 19:25:05
snecigeci
Aug 03, 2012 19:25:30
Nem azt mondtad, hogy bármire ki tudod skálázni a pénzt?
Aug 03, 2012 19:25:30
sodileaks
Aug 03, 2012 19:25:31
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodileaks</div>
Ez eleve faszság.
Későn mondtam le, de a jelentkezési határidő előtt, ami az indulás előtt több héttel volt.</div>
érdekes, Marci nem így tudja. de biztosan ő a hülye, igaz sodó?
Ez eleve faszság.
Későn mondtam le, de a jelentkezési határidő előtt, ami az indulás előtt több héttel volt.</div>
érdekes, Marci nem így tudja. de biztosan ő a hülye, igaz sodó?
Aug 03, 2012 19:25:31
Echelon néni
Aug 03, 2012 19:26:03
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nem jött össze a pénzem.
Ennyi.</div>
Adjak? Egészen apró dolgokat kérnék csak cserébe.
Ennyi.</div>
Adjak? Egészen apró dolgokat kérnék csak cserébe.
Aug 03, 2012 19:26:03
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 03, 2012 19:26:31
Ennyi.</div>
Ez hogyan lehet?
Látjuk, hogy már 2005-ben is vérprofi informatikus voltál, és azóta nyilván fejlődtél sokat. Mindig mindenre ki tudod skálázni a pénzt, amire akarod, nem?
Ennyi.</div>
Ez hogyan lehet?
Látjuk, hogy már 2005-ben is vérprofi informatikus voltál, és azóta nyilván fejlődtél sokat. Mindig mindenre ki tudod skálázni a pénzt, amire akarod, nem?
Aug 03, 2012 19:26:31
Káoszkapitány
Aug 03, 2012 19:29:15
Mi az, hogy nem jött össze a pénz? Marcinak sem jött össze, mégis elindult és megoldja valahogy, nem fog éhen halni, és ahol jut egynek kaja, ott jut kettőnek is.
Aug 03, 2012 19:29:15
Echelon néni
Aug 03, 2012 19:30:59
Ennyi.</div>
Amúgy annak idején TC-nek is így fizetted volna a védelmi pénzt? Az megnyúzott volna élve ha átbaszod, abban biztos lehetsz. Bár azt kell gondolnom, hogy ha hazaér Marci, tőle is kapni fogsz.
Ennyi.</div>
Amúgy annak idején TC-nek is így fizetted volna a védelmi pénzt? Az megnyúzott volna élve ha átbaszod, abban biztos lehetsz. Bár azt kell gondolnom, hogy ha hazaér Marci, tőle is kapni fogsz.
Aug 03, 2012 19:30:59
punpa
Aug 03, 2012 19:39:23
akkor még egyszer!
"Nagykanizsaiaknak űzenném (inkább kérném őket) Hogy mivel egy a faszbukkon is garázdálkodó, magát informatikusnak, meg riporternek nevező személy szélhámoskodása miatt: egy fillér nélkül kell neki vágnunk az útnak... Ha (már aki) tudnak anyagi segítséget adni, annak igen nagyon őrülnénk... (nem kérünk sokat, csak élelemre) :)))"
"Nagykanizsaiaknak űzenném (inkább kérném őket) Hogy mivel egy a faszbukkon is garázdálkodó, magát informatikusnak, meg riporternek nevező személy szélhámoskodása miatt: egy fillér nélkül kell neki vágnunk az útnak... Ha (már aki) tudnak anyagi segítséget adni, annak igen nagyon őrülnénk... (nem kérünk sokat, csak élelemre) :)))"
Aug 03, 2012 19:39:23
Echelon néni
Aug 03, 2012 19:40:59
"Kiss Endre Farkas Tanácsokat kérni fogok, de ügyvéd továbbra sem kell. Bízom magamban. A joggyakorlathoz ott van a birosag.hu. Beírod a Btk passzust, és ontja az ítéleteket."
facepalm
facepalm
Aug 03, 2012 19:40:59
Brian
Aug 03, 2012 19:44:28
<div class="quote"><div class="author">punpa</div>akkor még egyszer!
"Nagykanizsaiaknak űzenném (inkább kérném őket) Hogy mivel egy a faszbukkon is garázdálkodó, magát informatikusnak, meg riporternek nevező személy szélhámoskodása miatt: egy fillér nélkül kell neki vágnunk az útnak... Ha (már aki) tudnak anyagi segítséget adni, annak igen nagyon őrülnénk... (nem kérünk sokat, csak élelemre) :)))"</div>
Koldus prolik bazmeg.
"Nagykanizsaiaknak űzenném (inkább kérném őket) Hogy mivel egy a faszbukkon is garázdálkodó, magát informatikusnak, meg riporternek nevező személy szélhámoskodása miatt: egy fillér nélkül kell neki vágnunk az útnak... Ha (már aki) tudnak anyagi segítséget adni, annak igen nagyon őrülnénk... (nem kérünk sokat, csak élelemre) :)))"</div>
Koldus prolik bazmeg.
Aug 03, 2012 19:44:28
3 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Jo par Csabival meg Olival osszehaverkodhat, az biztos.