Ne felejtsük, hogy fürdőszoba sincs. Illetve biztos van, de erősen leszabályozva. Nem borotválkozhat már a fadászpika.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
ugye tudod, hogy a cég, aminek az alkalmazásában állsz, a túlélésért küzd? ha nem most, akkor 1-2 hónap múlva.
a trollok hányszor mondták neked, hogy ne adósodj el, mert bármikor jöhet valami váratlan probléma. a saját szemeddel láthattad, micsoda pusztítást végzett a hitelesek körében a 2008-as válság, hahó! és más értelmes dologra vett fel pénzt, házra, autóra, esetleg vállalkozás beindítására (shaját megoldás ugye), te meg haszontalan kütyükre és szopverekre, amiknek jelentős részét még el sem tudod adni, ha szorul a hurok. egy dologban viszont biztos lehetsz, valóság vilmos egyre erősebben fog kopogtatni nálad, és piaci alapon nem fogsz tudni munkát találni
addigra ma-on 3 millio halott, a többi otthon agonizál, vagy a kórházak előtt, közben orbán alcsút meccset néz, mert legyőzték a járványt
Még mindig az az egyik kedvenc részem a recskagörényben hogy minden egyes dolog amit csinál, valamó teljesen racionális és normális dolog végletekig eltorzított formája valami pokoli autista másvilágról.
Abból a pénzből amit utóbbi 3 év alatt megkeresett majd elvert minden szarra meg a kölcsönökből nyugodtan vissza tudta volna fizetni minden magyarországi tartozását, esetleg valami kecót is vehetett volna. Sőt, ha már mindenképp kölcsönt akart volna felvenni akkor akár Berlin kevésbé frekventált részein is össze tudta volna kaparni az önrészre valót. Nem jobb lenne egy saját 2.5 szobás vityillóban ülni és törlesztőt fizetni albi+ lehúzások helyett, púp?
Vehettél volna magadnak ennyi pénzből egészséget, elmehettél volna orvoshoz, szétvert ferde orrodat, gerincferdülésed, mentális és fizikai problémáid sokaságát kezelni. Bérelhettél volna személyi edzőt, aki esetleg elmulasztja a kígyóválladat, pálcikakarodat, ad neked némi tartást, komolyságot. Egy borbély meg egy kozmetikus a rusnya vekniből is képes lett volna valami elviselhetőt kihozni. Lehettél volna egy olyan ember akit legalább addig megtűrnek amíg ki nem nyitja a száját.
Vehettél volna magadnak képzéseket, oktatásokat, legalább egy legalja betanított kódmajom webgányer tanfolyamot hogy "szakmailag" előrelépj a nulláról.
Vehettél volna magadnak megnyugvást, lelki békét. Visszafizethetted volna az adósságaidat, segítesz anyukádnak, esetleg szorítasz annyit hogy Vera néni sírjára egy virágot hálából vigyél, normalizálod az életed, igyekszed jóvátenni a korábbi balfaszságaidat. Állítom hogy még itt is sokan állva tapsoltak volna neked ha egy ilyen irányú erőfeszítés nem sodikázódik el.
Még, rúgja kánya a csekonics rongyrázást is meg tudom érteni valahol. Budai úrifiú voltál, alkoholista proli lettél. Visszakapaszkodás nincs, jövő nincs. Mulassunk akkor, haljunk meg hamar. Jó, valahol még egy morzsa racionalitást ebben is látok. Tudod hogy elbasztál mindent, legyen 3-4 jó év mielőtt mész a pokolba. Ott vagy Berlinben, a világ egyik legjobban felszerelt szórakozatóközpontjában ahol eurón minden létező testi örömöt meg lehet venni. Jó kaják, ötvenezres vacsorák, drogok, kurvák, minőségi italok, drága ruhák, mehetett volna ahogy a csövön kifér. Errre mit csináltál? Bevásároltál jól minden szart amit még használi sem tudsz, legalja, ötéves gyerekeknek készült játékok kifognak rajtad és te csak költesz, csak költesz rá. Ennyi pénzért annyi buzikurvát vehettél volna amennyit csak nem szégyellsz, erre inkább utolsó csicskaként élsz, látjuk a vergődő fejeden hogy a videójátékok nem szórakoztatnak. Legvégső esetben még utazhattál volna is, elmész világot látni egyedül, lehetett volna flokk Mexikóból, Japánból, Thaiföldről jelentkezve, élvezhetted volna az életet egzotikus helyeken, tengerparton lógathattad volna a pitont, egy igazi haláltánc mielőtt letiltódik az összes hitelkártyád.
Tudom hogy minden egyes kommentet elolvasol itt te borostás szargöröngy, úgyhogy úgy nézz magadra hogy még normálisan eladósodni is képtelen vagy. Legalább egy mercit vettél volna szálguldozni meg egy karambolban meghalni, sok problémát spóroltál volna meg mindenkinek
Nagyon kemény vagy, Endre. Egyrészt lépjél be a sárga nickeddel. Másrészt pedig te kurvára nem diktálsz semmit az EsPrestónál, mivel ők adnak neked munkát. Te örüljél, hogy lyuk van a seggeden, és ezzel a semmi tudással kapsz valami pénzt. Ha négy óra, akkor négy óra. Majd pont a válság kellős közepén akarsz állást keresni, mi? Márpedig ha sokat ugatsz, akkor Herr Biersack azt mondja, hogy takarodj a kurva anyádba, itt van egy hónap lelépési pénz, holnap ne gyere. Ezt szeretnéd? Shrek úgy fog kibaszni, mint a macskát szarni, ha munkanélküliként meresztenéd otthon a picsádat, az 100%. Hunyászkodjál meg szépen, és írd alá, amit a főnökurak eléd tolnak, te zsellér.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Púp megvan a virtuális borítékban az 1500 fütyi? szükség lesz rá hamarosan. Addig is vegyél még kábelt és lomot minden héten 500 fütyiért, kell a streamhez Hahó!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Ez-ez-ez és ezerszer is ez!!
Időről időre valaki annyira felbassza magát, hogy ezeket a dolgokat kiválóan levezeti, de kapott itt már Endre mindenféle életvezetési tanácsot.
Egészségügyi, professzionális JAVA fejlesztői, pénzügyi-befektetési tanácsok, volt itt minden de tényleg minden.
Ha hallgat a trollokra, mára konkrétan egy olyan online médiabirodalma lenne, ami minimum jólétben eltartja Berlinben.
Csibével, vagy egy buzibaráttal, nagy ívben szarhatna a világra.
Fosná a donétet.
De ugye németül sem tanult meg, nemhogy beszélgessen bárkivel...
Egyszerre szórakoztató is amit művel, másfelől kibaszottul vérforraló, hogy ilyen lehetőségekkel idáig csúszott le.
Meg elgondolkodtató is, hogy egy normális ember ilyen lehetőségekből mit épített volna és hogy mekkora mókamester az élet.
Óriás, használhatatlan faszt ad egy satnya giliszta testre.
Ujra és ujra lehetőséget ad ennek a félkegyelműnek, miközben az igazán tehetséges emberek kaparnak a túlélésért.
Komolyan már egyre inkább érdekel mi lesz végül Endrével.
Vesz havonta egy válvindekszet és élőben kicsomagolja, miközben hetyetyézve, köhögcsélve, sört vedelve, minden mondatot 20x elismételve (ahelyett, hogy egyszer felvéve a képet, utólag rámondja az autista szöveget) próbálja videózni is hogy egy 20 év múlva kikerülő flokkban szerepeljen. A maradék 200 eurót pedig kiegészíti a fennmaradó hitelkeretének teljes felélésével... Hiszen csak fantomtartozása van.
"Nincs olyan, hogy tartozom, mert nekem is tartoznak!"
gyerekfasz
Erre mondom én, hogy megértem, hogy koronaválság van, de az pontosan addig tart, amíg a német kormány úgy gondolja, hogy emiatt nem kell hitelt fizetni.
Pontosan addig a napig.
Ez csak a te hülye, autista agyadban van így, a valóság teljesen más. Hiába van fizetési moratórium, a kamatozás akkor is folyamatos, és a bankok most 3 vagy több hónapnyi extra kamatot tudnak rátenni a hiteledre. A tartozásod folyamatosan nő, mert nem fizeted. A bankok jobban járnak, mert tovább lesz aktív a hiteled, és több kamatot fizetsz rá.
Sodi Összes kötelezettsége 57000EUR: 20,3 millió Ft (10.12. árfolyam)
egy biztos: szopni fogsz. xd
kifüstöltem
Szarul számolsz. 1000 euró alatt van (3 hónappal).
960 euró. De én nem így számolok.
Hónapokban számolok. Olyan nem fordulhat elő, hogy minden rendszeres kötelezettség kifizetlse után kevesebb pénzem legyen egy hónapban, mint előtte. Ez a lényeg.
És ez teljesül így.
960 euró bukás. Az 340.000 forint. Az is fincsi.
Nézd meg a Titok című filmet.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Ez már csak vergődés. A hal sem tudja, hogy meg fog fulladni, ha nincs benne a vízben, mert nem elég intelligens hozzá. A sodika sem tudja, hogy be fogja szopni hogy az Alexanderplacc-ra fog kerülni csövesként, mert mert nem elég intelligens, hogy a pénzügyeit átlássa.
Nem csoda ennyi hitel mellett még egy közgazdász is bajban lenne a mai világban.
De hajrá hajrá, fő a pozitivitás!! Minden a legnagyobb rendben. Stressznélküli nyugi van ugye?
Jelentkezz be a sárga nickeddel te lúzerek szégyene!
Sajnos ez az igazi gyagyás. Más kérdés, hogy miért nem tud bejelentkezni..
Endre, ez nem egy pénzügyi válság, mint a 2008-as, ami a bankrendszerből indult ki. Ez itt egy világjárvány eredménye: összeomlottak az ellátási láncok egy csomó szektorban, állnak a gyárak, áll az idegenforgalom, a légitársaságok, sok üzletág a szolgáltatószektorban. Tehát csökken a kínálat. Az emberek (a normálisabbak) nem vásárolnak faszságokat, tartalékolnak, csökken a fogyasztás. Ez érinti a ti cégeteket is. Az, hogy te ebbe mindenféle politikát látsz, meg hogy addig van válság, ameddig hivatalosan azt mondják, stb, az csak a te mérhetetlen retardáltságodat jelzi. Herr Biersackot abszolút nem fogja érdekelni a kaffogásod, és nagyon helyesen azt fogja mondani, hogy aláírod oder nicht, és mehetsz a faszba. Majd pont veled tesznek kivételt.
Kitűnő a műsor, trollégák :D
"Sírva hívtam a tanárnőt"
7. Obdachlosigkeit
Kenyér és víz.
elsőként fogják az ilyen himmihummi fogyípapírokat felülvizsgálni. Aki kerekesszékes, végtaghiányos, süket, vak, agyvérzéses az maradhat, aki Aspergerre, Marfan szindrómára meg gerincferdülésre kapta, miközben ülő munkát végez, azt meg visszabasszák az "alkalmas" kategóriába, és mehet Isten hírével a szabadpiacra.
zulu: be lehetne esetleg sargitani a nickjet? ;)
max5enutálnak
(
x47)
Apr 27, 2020 00:31:48
x47)
Óriási :D :D A FATÁSZPIKÁRA rábassza a netet a mostohaapuka 23:55kor, nincs felső zár, nincs konyha és már 8 órás munka sem. Minden hullik darabokra, azaz minden a terv szerint :D :D Na és erre még egy kis autiparasztgőg és kész a DIADAL a munkahelyen is!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Karib
(
x10)
Apr 27, 2020 00:33:03
x10)
Óriási :D :D A FATÁSZPIKÁRA rábassza a netet a mostohaapuka 23:55kor, nincs felső zár, nincs konyha és már 8 órás munka sem. Minden hullik darabokra, azaz minden a terv szerint :D :D Na és erre még egy kis autiparasztgőg és kész a DIADAL a munkahelyen is!
Ne felejtsük, hogy fürdőszoba sincs. Illetve biztos van, de erősen leszabályozva. Nem borotválkozhat már a fadászpika.
technikai_proba
(
x1)
Apr 27, 2020 00:35:47
x1)
Pedzegették a 4 órát, de arról már pénteken mondtam, hogy nem elfogadható az 50%, 70% legyen, mert 250 euró a maximális elfogadható kiesés, a 400 nem az. Ez rendben lesz.
ugye tudod, hogy a cég, aminek az alkalmazásában állsz, a túlélésért küzd? ha nem most, akkor 1-2 hónap múlva.
a trollok hányszor mondták neked, hogy ne adósodj el, mert bármikor jöhet valami váratlan probléma. a saját szemeddel láthattad, micsoda pusztítást végzett a hitelesek körében a 2008-as válság, hahó! és más értelmes dologra vett fel pénzt, házra, autóra, esetleg vállalkozás beindítására (shaját megoldás ugye), te meg haszontalan kütyükre és szopverekre, amiknek jelentős részét még el sem tudod adni, ha szorul a hurok. egy dologban viszont biztos lehetsz, valóság vilmos egyre erősebben fog kopogtatni nálad, és piaci alapon nem fogsz tudni munkát találni
kripli figyelő
(
x12)
Apr 27, 2020 00:43:45
x12)
A válság még csak most kezdődik de snecit már takarékra rakták.Két hónap és lapáton lesz amikor az ilyen seggpresztós migrisimogató gányoldák szépen meghúzzák a nadrágszíjat.Hitelt sem adnak már neki mert csökkent a fizetése,meg lesz a bankoknak elég ügyfele.A munkanélküli segély megy majd törlesztőre.A sárga nick nélkül innen is bannolva lesz.Az ogre folyamatosan kapja az ideget meg az infókat,ki fogja baszni amint megneszeli hogy munkanélküli lehet a kobold.Minden a legnagyobb rendben,faszaság van.
Bejlin
(
x8)
Apr 27, 2020 00:44:41
x8)
Augusztusra szervezhetjük a trolltalálkozót a Blahára. Sodi valószínűleg ott lesz. :D
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
broni
(
x45)
Apr 27, 2020 00:53:29
x45)
Augusztusra szervezhetjük a trolltalálkozót a Blahára. Sodi valószínűleg ott lesz. :D
addigra ma-on 3 millio halott, a többi otthon agonizál, vagy a kórházak előtt, közben orbán alcsút meccset néz, mert legyőzték a járványt
Ételfutár
Apr 27, 2020 01:00:55
Még mindig az az egyik kedvenc részem a recskagörényben hogy minden egyes dolog amit csinál, valamó teljesen racionális és normális dolog végletekig eltorzított formája valami pokoli autista másvilágról.
Abból a pénzből amit utóbbi 3 év alatt megkeresett majd elvert minden szarra meg a kölcsönökből nyugodtan vissza tudta volna fizetni minden magyarországi tartozását, esetleg valami kecót is vehetett volna. Sőt, ha már mindenképp kölcsönt akart volna felvenni akkor akár Berlin kevésbé frekventált részein is össze tudta volna kaparni az önrészre valót. Nem jobb lenne egy saját 2.5 szobás vityillóban ülni és törlesztőt fizetni albi+ lehúzások helyett, púp?
Vehettél volna magadnak ennyi pénzből egészséget, elmehettél volna orvoshoz, szétvert ferde orrodat, gerincferdülésed, mentális és fizikai problémáid sokaságát kezelni. Bérelhettél volna személyi edzőt, aki esetleg elmulasztja a kígyóválladat, pálcikakarodat, ad neked némi tartást, komolyságot. Egy borbély meg egy kozmetikus a rusnya vekniből is képes lett volna valami elviselhetőt kihozni. Lehettél volna egy olyan ember akit legalább addig megtűrnek amíg ki nem nyitja a száját.
Vehettél volna magadnak képzéseket, oktatásokat, legalább egy legalja betanított kódmajom webgányer tanfolyamot hogy "szakmailag" előrelépj a nulláról.
Vehettél volna magadnak megnyugvást, lelki békét. Visszafizethetted volna az adósságaidat, segítesz anyukádnak, esetleg szorítasz annyit hogy Vera néni sírjára egy virágot hálából vigyél, normalizálod az életed, igyekszed jóvátenni a korábbi balfaszságaidat. Állítom hogy még itt is sokan állva tapsoltak volna neked ha egy ilyen irányú erőfeszítés nem sodikázódik el.
Még, rúgja kánya a csekonics rongyrázást is meg tudom érteni valahol. Budai úrifiú voltál, alkoholista proli lettél. Visszakapaszkodás nincs, jövő nincs. Mulassunk akkor, haljunk meg hamar. Jó, valahol még egy morzsa racionalitást ebben is látok. Tudod hogy elbasztál mindent, legyen 3-4 jó év mielőtt mész a pokolba. Ott vagy Berlinben, a világ egyik legjobban felszerelt szórakozatóközpontjában ahol eurón minden létező testi örömöt meg lehet venni. Jó kaják, ötvenezres vacsorák, drogok, kurvák, minőségi italok, drága ruhák, mehetett volna ahogy a csövön kifér. Errre mit csináltál? Bevásároltál jól minden szart amit még használi sem tudsz, legalja, ötéves gyerekeknek készült játékok kifognak rajtad és te csak költesz, csak költesz rá. Ennyi pénzért annyi buzikurvát vehettél volna amennyit csak nem szégyellsz, erre inkább utolsó csicskaként élsz, látjuk a vergődő fejeden hogy a videójátékok nem szórakoztatnak. Legvégső esetben még utazhattál volna is, elmész világot látni egyedül, lehetett volna flokk Mexikóból, Japánból, Thaiföldről jelentkezve, élvezhetted volna az életet egzotikus helyeken, tengerparton lógathattad volna a pitont, egy igazi haláltánc mielőtt letiltódik az összes hitelkártyád.
Tudom hogy minden egyes kommentet elolvasol itt te borostás szargöröngy, úgyhogy úgy nézz magadra hogy még normálisan eladósodni is képtelen vagy. Legalább egy mercit vettél volna szálguldozni meg egy karambolban meghalni, sok problémát spóroltál volna meg mindenkinek
Apr 27, 2020 01:00:55
broni
(
x45)
Apr 27, 2020 01:08:37
x45)
mennyi vót a kutyaól, sóder?????????????
broni
(
x45)
Apr 27, 2020 01:36:47
x45)
broni
(
x45)
Apr 27, 2020 01:51:40
x45)
kecibe, erekcióm van, de nem verem ki, hátzha hív barbi!!!!!!!!!számom elüldtem a twittewren, instán!!!!!!!
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 27, 2020 01:52:58
Haha, Kurzarbeitra rakták a Gyagyást? Hát nem úgy volt, hogy több a munka, mint valaha? Hogy a válság egy aranybánya?
És még te akarsz diktálni a főnök úrnak? Hogy csak három hónapig méltóztatsz Kurzarbeitra menni, mert különben nem tudod fizetni a hiteleidet? Meg mindenféle jogszabályokat idézgetsz?
Vazze, te hülyébb vagy, mint hittem volna.
Herr Schreck már tudja, hogy Kurzarbeit van?
Hogy veszélybe került a lakbér és a védelmi pénz?
Hogy tervezed, a 30% felszabaduló munkaidődben mit csinálsz? "Otthon" nem lehetsz, ezt elég egyértelműen megmondta az ogre, a buziszaunák meg még zárva vannak!
És még te akarsz diktálni a főnök úrnak? Hogy csak három hónapig méltóztatsz Kurzarbeitra menni, mert különben nem tudod fizetni a hiteleidet? Meg mindenféle jogszabályokat idézgetsz?
Vazze, te hülyébb vagy, mint hittem volna.
Herr Schreck már tudja, hogy Kurzarbeit van?
Hogy veszélybe került a lakbér és a védelmi pénz?
Hogy tervezed, a 30% felszabaduló munkaidődben mit csinálsz? "Otthon" nem lehetsz, ezt elég egyértelműen megmondta az ogre, a buziszaunák meg még zárva vannak!
Apr 27, 2020 01:52:58
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 27, 2020 01:57:18
x37)
Pedzegették a 4 órát, de arról már pénteken mondtam, hogy nem elfogadható az 50%, 70% legyen, mert 250 euró a maximális elfogadható kiesés, a 400 nem az. Ez rendben lesz.
És emellett holnap reggel azt közlöm velük, hogy az "előreláthatólag auguszus 1-ig, de legfeljebb 1 évig" is teljesen elfogadhatatlan.
Előre láthatóan 3 hónap, de legkésőbb amíg újra kell hitelt fizetni.
Aláírom, de kizárólag így. A koronavészhelyzet pont addig tart, amíg a német kormány szerint nem kell hitelt fizetnem. Pont addig, és egy napig sem tovább.
Amíg több pénzem van havonta a korona miatt, nem kevesebb, faszaság van.
De annak az elvi lehetőségét is elvetem, hogy bármikor is kevesebb legyen.
És emellett holnap reggel azt közlöm velük, hogy az "előreláthatólag auguszus 1-ig, de legfeljebb 1 évig" is teljesen elfogadhatatlan.
Előre láthatóan 3 hónap, de legkésőbb amíg újra kell hitelt fizetni.
Aláírom, de kizárólag így. A koronavészhelyzet pont addig tart, amíg a német kormány szerint nem kell hitelt fizetnem. Pont addig, és egy napig sem tovább.
Amíg több pénzem van havonta a korona miatt, nem kevesebb, faszaság van.
De annak az elvi lehetőségét is elvetem, hogy bármikor is kevesebb legyen.
Nagyon kemény vagy, Endre. Egyrészt lépjél be a sárga nickeddel. Másrészt pedig te kurvára nem diktálsz semmit az EsPrestónál, mivel ők adnak neked munkát. Te örüljél, hogy lyuk van a seggeden, és ezzel a semmi tudással kapsz valami pénzt. Ha négy óra, akkor négy óra. Majd pont a válság kellős közepén akarsz állást keresni, mi? Márpedig ha sokat ugatsz, akkor Herr Biersack azt mondja, hogy takarodj a kurva anyádba, itt van egy hónap lelépési pénz, holnap ne gyere. Ezt szeretnéd? Shrek úgy fog kibaszni, mint a macskát szarni, ha munkanélküliként meresztenéd otthon a picsádat, az 100%. Hunyászkodjál meg szépen, és írd alá, amit a főnökurak eléd tolnak, te zsellér.
PedoSodák
Apr 27, 2020 01:59:53
Uramisten, mennyi dolga lesz most a teljes összeomlás szélén az autiköd generátornak... Maximális kapacitáson kell pörögnie hónapokig!
Endre te pedofil fasz, szívem teljes erejével utállak és megvetlek, a kurva anyádat
Endre te pedofil fasz, szívem teljes erejével utállak és megvetlek, a kurva anyádat
Apr 27, 2020 01:59:53
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 27, 2020 02:05:00
x38)
Hahahaha, sneci Kurzarbeit! Hamarosan Nichtarbeit!! xDDD
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 27, 2020 02:13:11
x37)
Megmondtuk előre, hogy ez lesz, már akkor, amikor még csak 2000 volt a tartozásod, és hó elején még nullára vissza tudtál jönni, balfasz. Itt bizonygattad nekünk, hogy így kezeled meg úgy kezeled a dolgokat, minden fasza, Sodi az isten. Nézz magadra, balfasz. 35.000 Euró tartozással vágsz neki az évtized (évszázad) gazdasági válságának, ami ráadásul nem pénzügyi válság, hanem reálgazdasági, azaz SOKKAL nehezebb lesz belőle kimászni, mert jelenleg a kereslet és a kínálat is zuhan befelé mindenütt. Nagyon könnyen összejöhet egy deflációs spirál, és akkor vége lesz az általunk eddig ismert európai életformának, mint a botnak. De ez lényegtelen, mert úgysem érted. Azt viszont értened kell, hogy jelenleg neked olyan szar a helyzeted, mint amilyen a devizásoknak sem volt 2008-ban. Ráadásul azok közül a legtöbb házra vagy lakásra vette fel meg autóra, nem Playstation Super Plus Turbóra meg 5 millió forintnyi haszontalan elektronikai szemétre.
broni
(
x45)
Apr 27, 2020 02:19:26
x45)
menjél egy focistának, sóder, orbánék leigazolnak, lesz píz is. focizni ugyse kelll tudni, csányiék ugyis tapsolnak a diszpáholyban.mer a minicigó mérges lesz.
broni
(
x45)
Apr 27, 2020 02:41:14
x45)
youtu.be/woB_0cpem-w
A Deadblow felülbírálja az árnyékot
Mesterek, szellemek, fájdalomcsillapítás
Jézus és a söpred elrobbant
A pokol ura és ura
Sadhu Satana
Vágott, égett, nemi erőszakot kapott
A Satanic N. M. átveszi
A törvényt chaosgoat határozza meg
Engedelmeskedsz, rabszolgák, meghalsz!
Sadhu Satana
Pina!
Sadhu Satana
SS vezérlés ... SS vezérlés, SS vezérlés ...
Sadhu Satana
Lángok, vér, rohadék
Szenved és vérzik a fenségért
Sátán, mester, Lucifer
Az infenális pokolgyilkosság fensége
Sadhu Satana
Forrás: LyricFind
ez a zene, ha össszevásárlsz egy csomó piát))))))))))
A Deadblow felülbírálja az árnyékot
Mesterek, szellemek, fájdalomcsillapítás
Jézus és a söpred elrobbant
A pokol ura és ura
Sadhu Satana
Vágott, égett, nemi erőszakot kapott
A Satanic N. M. átveszi
A törvényt chaosgoat határozza meg
Engedelmeskedsz, rabszolgák, meghalsz!
Sadhu Satana
Pina!
Sadhu Satana
SS vezérlés ... SS vezérlés, SS vezérlés ...
Sadhu Satana
Lángok, vér, rohadék
Szenved és vérzik a fenségért
Sátán, mester, Lucifer
Az infenális pokolgyilkosság fensége
Sadhu Satana
Forrás: LyricFind
ez a zene, ha össszevásárlsz egy csomó piát))))))))))
broni
(
x45)
Apr 27, 2020 02:47:15
x45)
tessék kinyitni a kocsmákat!!!!!!!!!!!!!a svédek be se zártak, pedig jóval keményebb a helyzet....röhej az egész, a boltokba meg mindeni, sokan, veszik a csomó szeszt...........közben egymás nyakába mindenki.......
bohockodás...fideszkormány.undor.
bohockodás...fideszkormány.undor.
xray
(
x21)
Apr 27, 2020 03:07:16
x21)
Nincs 4 óra, majdnem 6 az, és az egyenleg az, hogy 200 euróval több marad minden hónapban legalább 4 hónapon át.
Csak ezt még alá kell írnom.
Na holnap közlöm velük, hogy pont addig van korona-vészhelyzet, amíg a német kormány miatt nem kell miatta hitel törleszteni. És ezt bele kell írnunk.
Már meg is fogalmaztam, hogy ahelyett, amit orrom alá dugtam, hogy előreláthatólag augusztus 31-ig, ez legyen benne (holnap előadom nekik):
Die voraussichtliche Dauer ist drei Monate lang aber es dauert spätestens bis der Zeitraum in EGBGB Art. 240 Abs. 3. angesichts mit Abs. 4. (1) 3. bzw. ein damit gleichwertige nachfolgende Regelung für Darlehensrecht gültig gird.
Különben lófaszt írok alá.
helyes, alá ne írd! küld el őket a kurva anyjukba, hát mit képzelnek! egy olyan kiváló java fejlesztő, mint te, azonnal kap munkát. mi meg hadd irigykedjünk. Csak ezt még alá kell írnom.
Na holnap közlöm velük, hogy pont addig van korona-vészhelyzet, amíg a német kormány miatt nem kell miatta hitel törleszteni. És ezt bele kell írnunk.
Már meg is fogalmaztam, hogy ahelyett, amit orrom alá dugtam, hogy előreláthatólag augusztus 31-ig, ez legyen benne (holnap előadom nekik):
Die voraussichtliche Dauer ist drei Monate lang aber es dauert spätestens bis der Zeitraum in EGBGB Art. 240 Abs. 3. angesichts mit Abs. 4. (1) 3. bzw. ein damit gleichwertige nachfolgende Regelung für Darlehensrecht gültig gird.
Különben lófaszt írok alá.
broni
(
x45)
Apr 27, 2020 03:26:46
x45)
sodi, indián haverok kérdik, hogy réz nem kell??????????
Gutschrek
Apr 27, 2020 03:36:02
Teregetek, teregetek
Pizzakat eszegetek.
Pizzakat eszegetek.
Apr 27, 2020 03:36:02
broni
(
x45)
Apr 27, 2020 03:48:59
x45)
az vót a fasza, szop a kurva, mondom, most csak tartsd bennnnt, ne csinálj semmi...aztán elkedtem hugyozni))))))))))))
fú, de hülye vagy)))))))))))))))
ugyis be vót lőve, nem vót gond...........))))
fú, de hülye vagy)))))))))))))))
ugyis be vót lőve, nem vót gond...........))))
broni
(
x45)
Apr 27, 2020 03:54:42
x45)
lehet, sok kis köcsög sose tudja meg, milyen egyélő koncert, vagy meccs...marad az oonline élet, buzikák....
broni
(
x45)
Apr 27, 2020 05:25:56
x45)
meghalt kóbór jános. felakasztottta magát.
broni
(
x45)
Apr 27, 2020 05:40:16
x45)
na, vetttetek már maszkor az 50 éves orosz metróra??)))))))))))ugyis travi, nem kell bámulni a csajokat mostmár(kivéve tex, de ő limuzinnal jár, van benne dzsakuzzi is.
broni
(
x45)
Apr 27, 2020 05:56:59
x45)
Suicide 499,000
évente......hol van ide a korona......
ez a wikipédiárol van, máshol 800 ezret írnak évente
beszoppatták a fél emberiséget, kivéve a svédek, meg brazilok.
évente......hol van ide a korona......
ez a wikipédiárol van, máshol 800 ezret írnak évente
beszoppatták a fél emberiséget, kivéve a svédek, meg brazilok.
broni
(
x45)
Apr 27, 2020 06:22:44
x45)
ha meghalok, nem adom a szerveimet!én nem mentek meg 1 köcsögöt se!!!!a májamat pláne nem!!!!!!))))))))))
broni
(
x45)
Apr 27, 2020 06:28:31
x45)
sodi, a faszod felajánlod????????????
broni
(
x45)
Apr 27, 2020 06:37:20
x45)
na urfi urnak megjötta herbál, valami pestis nagyságú halálozást vizionál. én dr gödény termékeit szedem, semmmi, bajom, csak sokat piálok.mondjuk azt nem most kezdtem............
broni
(
x45)
Apr 27, 2020 06:41:23
x45)
index.hu/kulfold/2020/04/26/franciaorszag_mise_rendorseg_fegyver/
mint black metalos sátánista:minden rendőrféreg dögöljön meg . acab.
mint black metalos sátánista:minden rendőrféreg dögöljön meg . acab.
broni
(
x45)
Apr 27, 2020 06:49:34
x45)
Az agyfejlődés sokkal korábban, legalább 25 millió évvel ezelőtt indult abba az irányba, amiből az emberi beszédképesség alakult ki, mint idáig gondolták. kivéve sodiét.a taot,és hasonló primitív megnyilvánolások rejtély a kutatók számára.
broni
(
x45)
Apr 27, 2020 07:03:21
x45)
na, le kéne feküdni......)))))))))))
herr Ogre
Apr 27, 2020 07:45:37
Amennyiben a mosókonyhámat a megállapodásunkkal ellentétben 0-24-ben kivánja használni az azt jelenti hogy a megnövekedett kilincskopás, oxigénfogyasztás és fingszag miatt kénytelen vagyok +250 eurót felszámítani.
Kérem tegyed le az asztalra!
Kérem tegyed le az asztalra!
Apr 27, 2020 07:45:37
Trash csoportos haver
(
x19)
Apr 27, 2020 08:04:24
x19)
Nem semmi, hogy az a 200 euró csökkentés padlóra vágná a gyagyást, mert havi 700ból már nem tud kijönni XD
Gólya
(
x2)
Apr 27, 2020 08:12:36
x2)
kicsit se viselte meg a seggprestot a járvány, ha egyből 1 évre 4 órásra akarták vágni a gyagyást XDXD
2 napig csicskultam.
Hiénaverő
(
x17)
Apr 27, 2020 08:21:28
x17)
kicsit se viselte meg a seggprestot a járvány, ha egyből 1 évre 4 órásra akarták vágni a gyagyást XDXD
1 évre? Ez kemény lesz Sneci, ahhoz képest hogy kb. 1 hónapja megy ez a cirkusz. Van egy olyan érzésem hogy ez csak az első lépés, és hosszabb távon leépítésecskében gondolkodik Herr Biersack, bizony.Púp megvan a virtuális borítékban az 1500 fütyi? szükség lesz rá hamarosan. Addig is vegyél még kábelt és lomot minden héten 500 fütyiért, kell a streamhez Hahó!
Gutschrek
Apr 27, 2020 08:22:07
a routernek is kell aludni 8 orat.
nem uzemelhet egesz nap mert tulmelegedik, ezert ejfelkor lefekszik aludni. szep almokat kicsi router.
nem uzemelhet egesz nap mert tulmelegedik, ezert ejfelkor lefekszik aludni. szep almokat kicsi router.
Apr 27, 2020 08:22:07
Hiénaverő
(
x17)
Apr 27, 2020 08:24:05
x17)
Tényfeltárni kellene az ogre FB-falán, hogy hallott-e róla, jelentette-e a zsidó hogy rezeg a léc a melócsában.
Az is vicces lesz ha már csak 4 órában kell bejárni, Sneci minden nap 4+ órát kóborolhat a városban, ez shiker :D
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Az is vicces lesz ha már csak 4 órában kell bejárni, Sneci minden nap 4+ órát kóborolhat a városban, ez shiker :D
Nyereményjátékos Bence
Apr 27, 2020 08:27:14
de nézzük a jó oldalát az nekünk napi 4 óra hetyetyézés twitchen amíg a munkából hazaér!
"Nincs olyan, hogy tartozom, mert nekem is tartoznak!"
Apr 27, 2020 08:27:14
egyik néző
Apr 27, 2020 08:34:20
Még mindig az az egyik kedvenc részem...
Ez-ez-ez és ezerszer is ez!!
Időről időre valaki annyira felbassza magát, hogy ezeket a dolgokat kiválóan levezeti, de kapott itt már Endre mindenféle életvezetési tanácsot.
Egészségügyi, professzionális JAVA fejlesztői, pénzügyi-befektetési tanácsok, volt itt minden de tényleg minden.
Ha hallgat a trollokra, mára konkrétan egy olyan online médiabirodalma lenne, ami minimum jólétben eltartja Berlinben.
Csibével, vagy egy buzibaráttal, nagy ívben szarhatna a világra.
Fosná a donétet.
De ugye németül sem tanult meg, nemhogy beszélgessen bárkivel...
Egyszerre szórakoztató is amit művel, másfelől kibaszottul vérforraló, hogy ilyen lehetőségekkel idáig csúszott le.
Meg elgondolkodtató is, hogy egy normális ember ilyen lehetőségekből mit épített volna és hogy mekkora mókamester az élet.
Óriás, használhatatlan faszt ad egy satnya giliszta testre.
Ujra és ujra lehetőséget ad ennek a félkegyelműnek, miközben az igazán tehetséges emberek kaparnak a túlélésért.
Komolyan már egyre inkább érdekel mi lesz végül Endrével.
Apr 27, 2020 08:34:20
Hiénaverő
(
x17)
Apr 27, 2020 08:35:08
x17)
Sneci akárhogy is nézem ez már bizony életveszély. Lassan mészárolni kell, vagy minimum elküldeni mindenkit a véres-habos kecibe, és keményen nyomni az érdekérvényesítő képességedet.
Kivel kezded a fenyítést Púp? Az ogre fog kapni először? Akadályozza a twiccset is, és ez már konkrét gyilkossági kísérlet Hahó! Múltkor azt ecsetelted itt nagy pofával hogy aki a sztrímben akadályoz az kvázi az életedre tör és az ilyen kecikkel szemben minden eszköz megengedett. Mi lesz a helyretétel első lépése, megfenyegeted hogy belebaszod a kést vagy csak simán pofánvágod amikor megint ki akarja húzni a routert? Vagy szépen csicskulva kioldalogsz reggelente az ajtón ahogy szoktad? Hahaha :D
Vagy kezdhetnéd a főnökúrral, aki nem érti hogy itt bazdmeg lájfdéndzsör van és ezzel a fizetéscsökkentéssel az életedre tör? Még az irodából is haza akart küldeni, kurva anyját ilyenkor bizony perelni kell. Pereld be a picsába, sztárjogász vagy aki ügyészeket és bírókat reggelizik vagy mi a faszomat szoktál itt ugatni te fos. Hahaha :D
De Targo nagyúrnak is jelezhetnéd hogy túlélés a morál előtt és hogy ne nagyon számítsanak ilyen gyilkos szituban törlesztésre mert lájfdéndzsörben az új VR-ufószemüveg mge a 34. USB kábel sokkal fontosabb, aki meg ezt nem érti az ilyen útszéli zsidócég akikkel minden párbeszéd felesleges. Örüljenek hogy tartozhatsz nekik, vegyék megtiszteltetésnek.
Nagyon be fogod szopni Sneci, és mi kurvára röhögünk :D Csak nehogy depressziócska legyen belőle, mert az mint szíves közlésedből tudjuk, nem létezik.
Hahaha :D
Kivel kezded a fenyítést Púp? Az ogre fog kapni először? Akadályozza a twiccset is, és ez már konkrét gyilkossági kísérlet Hahó! Múltkor azt ecsetelted itt nagy pofával hogy aki a sztrímben akadályoz az kvázi az életedre tör és az ilyen kecikkel szemben minden eszköz megengedett. Mi lesz a helyretétel első lépése, megfenyegeted hogy belebaszod a kést vagy csak simán pofánvágod amikor megint ki akarja húzni a routert? Vagy szépen csicskulva kioldalogsz reggelente az ajtón ahogy szoktad? Hahaha :D
Vagy kezdhetnéd a főnökúrral, aki nem érti hogy itt bazdmeg lájfdéndzsör van és ezzel a fizetéscsökkentéssel az életedre tör? Még az irodából is haza akart küldeni, kurva anyját ilyenkor bizony perelni kell. Pereld be a picsába, sztárjogász vagy aki ügyészeket és bírókat reggelizik vagy mi a faszomat szoktál itt ugatni te fos. Hahaha :D
De Targo nagyúrnak is jelezhetnéd hogy túlélés a morál előtt és hogy ne nagyon számítsanak ilyen gyilkos szituban törlesztésre mert lájfdéndzsörben az új VR-ufószemüveg mge a 34. USB kábel sokkal fontosabb, aki meg ezt nem érti az ilyen útszéli zsidócég akikkel minden párbeszéd felesleges. Örüljenek hogy tartozhatsz nekik, vegyék megtiszteltetésnek.
Nagyon be fogod szopni Sneci, és mi kurvára röhögünk :D Csak nehogy depressziócska legyen belőle, mert az mint szíves közlésedből tudjuk, nem létezik.
Hahaha :D
FKK ficken kleiner kinder
Apr 27, 2020 08:50:57
Apr 27, 2020 08:50:57
gyuriAsoros
Apr 27, 2020 08:52:05
Na bekövetkezett a bukási folyamat újabb állomása: a rövidített munkaidő miatt anyagi nehézségbe kerül sodi. Ha romlik a cég helyzete sodit bocsájtják el először, mert ő csak tesztelő,a ki pedig könnyen pótolható.
Nemsokára munka nélkül marad a recskaboy, és a válság miatt nem fog tudni elhelyezkedni ilyen alacsony szakmai és nyelvtudással.
Érdekes lesz figyelni mi történik a soderákkal. Eddig még nem történt semmi komoly baj, csak mentálisan épült le, de most anyagi szinten is súlyos csapásokat kellene elviselnie, amit nyilván nem fog tudni.
Kíváncsian várom a fejleményeket.
Sodi Összes kötelezettsége 57000EUR: 20,3 millió Ft (10.12. árfolyam)
Nemsokára munka nélkül marad a recskaboy, és a válság miatt nem fog tudni elhelyezkedni ilyen alacsony szakmai és nyelvtudással.
Érdekes lesz figyelni mi történik a soderákkal. Eddig még nem történt semmi komoly baj, csak mentálisan épült le, de most anyagi szinten is súlyos csapásokat kellene elviselnie, amit nyilván nem fog tudni.
Kíváncsian várom a fejleményeket.
Apr 27, 2020 08:52:05
xray
(
x21)
Apr 27, 2020 08:59:22
x21)
sneci, filctollat ne felejtsd el! tudod, a névtáblára ki kell írnod a neved.
Fuvolázó Kobold
Apr 27, 2020 09:00:49
Bizony, az ellentétesen működő agya és az autista logikája hatalmas faszerdőbe fogja navigálni. Mivel az az alapgondolat, hogy nem lesz elég pénze, ezért még többet fog költeni, hogy ennek ellenkezőjét bizonyítsa. Hasonló volt az egyetem is, ha kibukott egy szakon, elkezdett egy másikat.
Apr 27, 2020 09:00:49
Hahó
(
x136)
Apr 27, 2020 09:19:46
x136)
Ha nem írod alá a 4 órát, és kirúgnak, gutsche engedni fogja, hogy munkanélküliként otthon legyél? Hiszen a homeoffice-t sem engedte.
Hahó
(
x136)
Apr 27, 2020 09:21:22
x136)
1200 eurós segílyből hogy fogsz megélni?
Nyereményjátékos Bence
Apr 27, 2020 09:25:14
1200 eurós segílyből hogy fogsz megélni?
Vesz havonta egy válvindekszet és élőben kicsomagolja, miközben hetyetyézve, köhögcsélve, sört vedelve, minden mondatot 20x elismételve (ahelyett, hogy egyszer felvéve a képet, utólag rámondja az autista szöveget) próbálja videózni is hogy egy 20 év múlva kikerülő flokkban szerepeljen. A maradék 200 eurót pedig kiegészíti a fennmaradó hitelkeretének teljes felélésével... Hiszen csak fantomtartozása van.
Apr 27, 2020 09:25:14
-
Apr 27, 2020 09:25:18
Valaki említette a mentális problémákat.
Volt erről a bezártságról-izolációról egy előadás is nemrég, de gondolom itt azért nagyjából mindenki most tapasztalja ezt.
Gondoljatok bele, Endre élete eddig is ilyen volt évekig, NPC-k meg ő, gyakorlatilag zéró offline-real life szocializációval, atyaúr isten, Jézus-Mária-József, Jahve segíts,
Mi járhat ennek az embernek a fejében???
Volt erről a bezártságról-izolációról egy előadás is nemrég, de gondolom itt azért nagyjából mindenki most tapasztalja ezt.
Gondoljatok bele, Endre élete eddig is ilyen volt évekig, NPC-k meg ő, gyakorlatilag zéró offline-real life szocializációval, atyaúr isten, Jézus-Mária-József, Jahve segíts,
Apr 27, 2020 09:25:18
tigris
Apr 27, 2020 09:44:16
Valaki említette a mentális problémákat.
gyerekfasz
Apr 27, 2020 09:44:16
sodika
Apr 27, 2020 09:47:37
Egyrészt ez nem valódi rövidített munkaidő. Teljesíteni kell a napi 8 órát, csak a fennmaradó részben tanulni kell, esetleg online Java továbbképzésen résztvenni (amit esetleg fizetnek is).
Másrészt egyelőre ott tartunk, hogy több pénzem lesz legalább 3 hónapig ahhoz, hogy kijöjjek, mint amennyi eddig volt.
A törvény úgy szól, hogy a német kormány a parlament felhatalmazása nélkül meghosszabbíthatja a jelenleg június 30-ig tartó fizetési moratóriumot szeptember 30-ig, de ugye utána is hozhatnak új törvényt.
Amíg ez érvényben van, nekem jó így.
Az meg, hogy ez a helyzet nehéz helyzetbe hozna a hitel miatt, teljesen értelmezhetetlen, és illogikus. Amíg a koronaválság tart, nincs hitelteher, és ha már van hitelteher, azért nincs, mert a helyzet már nem tart tovább.
Erre mondom én, hogy megértem, hogy koronaválság van, de az pontosan addig tart, amíg a német kormány úgy gondolja, hogy emiatt nem kell hitelt fizetni.
Pontosan addig a napig.
Másrészt egyelőre ott tartunk, hogy több pénzem lesz legalább 3 hónapig ahhoz, hogy kijöjjek, mint amennyi eddig volt.
A törvény úgy szól, hogy a német kormány a parlament felhatalmazása nélkül meghosszabbíthatja a jelenleg június 30-ig tartó fizetési moratóriumot szeptember 30-ig, de ugye utána is hozhatnak új törvényt.
Az meg, hogy ez a helyzet nehéz helyzetbe hozna a hitel miatt, teljesen értelmezhetetlen, és illogikus. Amíg a koronaválság tart, nincs hitelteher, és ha már van hitelteher, azért nincs, mert a helyzet már nem tart tovább.
Pontosan addig a napig.
Apr 27, 2020 09:47:37
gyuriAsoros
Apr 27, 2020 09:52:08
Pontosan addig a napig.
Ez csak a te hülye, autista agyadban van így, a valóság teljesen más. Hiába van fizetési moratórium, a kamatozás akkor is folyamatos, és a bankok most 3 vagy több hónapnyi extra kamatot tudnak rátenni a hiteledre. A tartozásod folyamatosan nő, mert nem fizeted. A bankok jobban járnak, mert tovább lesz aktív a hiteled, és több kamatot fizetsz rá.
Apr 27, 2020 09:52:08
Trash csoportos haver
(
x19)
Apr 27, 2020 09:53:03
x19)
Akkor 4 óra tesztelgetés, 4 órát pedig kisfiúkra vered a faszod?
sodika
Apr 27, 2020 09:56:43
...és ha már van hitelteher, azért van...
na
A 3 hónap miatt összesen 240 euró pluszt raknak rá egy extra utolsó hónapra. Túlélhető. Ha az esetleg növekszik még 3 hónappal, akkor is 500 euró alatt marad. Egy plusz törlesztő majd a legvégén. Túlélem.
A "válság teljesen más" dolgot pedig nem tudom értelmezni. A válság pont akkor van, amikor a kormány szerint intézkedéseket kell hozni miatta.
Ahogy Müller Cecília is mondta: a járvány addig tart, amíg a karanténintézkedések. :D (nem vicc, tényleg ezt mondta) Na, a válsággal ugyanez a helyzet. Addig tart, amíg a hozzá kapcsolódó pénzügyi intézkedések.
na
A 3 hónap miatt összesen 240 euró pluszt raknak rá egy extra utolsó hónapra. Túlélhető. Ha az esetleg növekszik még 3 hónappal, akkor is 500 euró alatt marad. Egy plusz törlesztő majd a legvégén. Túlélem.
A "válság teljesen más" dolgot pedig nem tudom értelmezni. A válság pont akkor van, amikor a kormány szerint intézkedéseket kell hozni miatta.
Ahogy Müller Cecília is mondta: a járvány addig tart, amíg a karanténintézkedések. :D (nem vicc, tényleg ezt mondta) Na, a válsággal ugyanez a helyzet. Addig tart, amíg a hozzá kapcsolódó pénzügyi intézkedések.
Apr 27, 2020 09:56:43
xray
(
x21)
Apr 27, 2020 09:59:37
x21)
na
na
egy biztos: szopni fogsz. xd
autiköd generátor
Apr 27, 2020 10:01:19
Egyrészt ez nem valódi rövidített munkaidő. Teljesíteni kell a napi 8 órát, csak a fennmaradó részben tanulni kell, esetleg online Java továbbképzésen résztvenni (amit esetleg fizetnek is).
Pontosan addig a napig.
Pontosan addig a napig.
kifüstöltem
Apr 27, 2020 10:01:19
Hahó
(
x136)
Apr 27, 2020 10:11:27
x136)
Akkor tehát nem csak 1250 eurót buksz a részmunkaidővel, hanem hitel halasztással is 240 eurót, azaz 1490 eurót. Az 527.000 forint. Fincsi.
sodika
Apr 27, 2020 10:14:32
Akkor tehát nem csak 1250 eurót buksz a részmunkaidővel, hanem hitel halasztással is 240 eurót, azaz 1490 eurót. Az 527.000 forint. Fincsi.
Hónapokban számolok. Olyan nem fordulhat elő, hogy minden rendszeres kötelezettség kifizetlse után kevesebb pénzem legyen egy hónapban, mint előtte. Ez a lényeg.
És ez teljesül így.
Apr 27, 2020 10:14:32
Hahó
(
x136)
Apr 27, 2020 10:14:49
x136)
"Másrészt egyelőre ott tartunk, hogy több pénzem lesz legalább 3 hónapig ahhoz, hogy kijöjjek, mint amennyi eddig volt."
Ha beizzítod a hitelkártyákat, akkor pedig még több pénzed lesz.
Ha beizzítod a hitelkártyákat, akkor pedig még több pénzed lesz.
Hahó
(
x136)
Apr 27, 2020 10:18:36
x136)
És ez teljesül így.
És ez teljesül így.
960 euró bukás. Az 340.000 forint. Az is fincsi.
Nézd meg a Titok című filmet.
mifaaan
(
x1)
Apr 27, 2020 10:18:47
x1)
És ez teljesül így.
És ez teljesül így.
Ez már csak vergődés. A hal sem tudja, hogy meg fog fulladni, ha nincs benne a vízben, mert nem elég intelligens hozzá. A sodika sem tudja, hogy be fogja szopni hogy az Alexanderplacc-ra fog kerülni csövesként, mert mert nem elég intelligens, hogy a pénzügyeit átlássa.
Nem csoda ennyi hitel mellett még egy közgazdász is bajban lenne a mai világban.
De hajrá hajrá, fő a pozitivitás!! Minden a legnagyobb rendben. Stressznélküli nyugi van ugye?
kripli figyelő
(
x12)
Apr 27, 2020 10:20:16
x12)
Ne válaszolgassatok álsodikának.
FKK ficken kleiner kinder
Apr 27, 2020 10:21:30
Újszásznak van kiadatási kötelezettsége?
Apr 27, 2020 10:21:30
Netflix
Apr 27, 2020 10:22:11
Sodi! Nézd már meg végre azt a kibaszott "A Titok" című filmet, bazmeg!
Apr 27, 2020 10:22:11
Hahó
(
x136)
Apr 27, 2020 10:23:29
x136)
Induljon el az ogrénak a valódi tényfeltárás a pedofil pénzügyeiről, amit skype-n és messengeren küldünk el neki.
Kell egy jól megírt német nyelvű magyarázókártya a pedofil itthoni és német eladósodottságáról. A 3 milliós diákhitel tartozásról. Arról, hogy hamarosan végrehajtók érkezhetnek az ogrelakba.
Kell egy jól megírt német nyelvű magyarázókártya a pedofil itthoni és német eladósodottságáról. A 3 milliós diákhitel tartozásról. Arról, hogy hamarosan végrehajtók érkezhetnek az ogrelakba.
Jelentkezz be
Apr 27, 2020 10:26:47
...
Jelentkezz be a sárga nickeddel te lúzerek szégyene!
Apr 27, 2020 10:26:47
Hahó
(
x136)
Apr 27, 2020 10:28:28
x136)
Nagyon egyszerűen kell megírni, hogy az ogre reális veszélyt lásson. A pedofil elmenekült itthonról a végrehajtók elől, és már a német tartozása is annyi, amennyi már veszélyezteti az ogre havi jövedelmét.
IP Látó Irén
Apr 27, 2020 10:28:39
Ne válaszolgassatok álsodikának.
Apr 27, 2020 10:28:39
Hahó
(
x136)
Apr 27, 2020 10:32:28
x136)
Mekkorát fogunk röhögni ha ma azzal jön haza a melóból, hogy nem 6 órás, hanem 4 órás kurzarbeitra tették, 400 euróval kevesebb lesz a fizuja, de nem gond, mert beszélt a dificással és a dőrppével, akik elkezdenek törleszteni jövő héten, így több pénze lesz a streamre.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 27, 2020 10:37:01
x37)
na
na
Endre, ez nem egy pénzügyi válság, mint a 2008-as, ami a bankrendszerből indult ki. Ez itt egy világjárvány eredménye: összeomlottak az ellátási láncok egy csomó szektorban, állnak a gyárak, áll az idegenforgalom, a légitársaságok, sok üzletág a szolgáltatószektorban. Tehát csökken a kínálat. Az emberek (a normálisabbak) nem vásárolnak faszságokat, tartalékolnak, csökken a fogyasztás. Ez érinti a ti cégeteket is. Az, hogy te ebbe mindenféle politikát látsz, meg hogy addig van válság, ameddig hivatalosan azt mondják, stb, az csak a te mérhetetlen retardáltságodat jelzi. Herr Biersackot abszolút nem fogja érdekelni a kaffogásod, és nagyon helyesen azt fogja mondani, hogy aláírod oder nicht, és mehetsz a faszba. Majd pont veled tesznek kivételt.
Kitűnő a műsor, trollégák :D
Hahó
(
x136)
Apr 27, 2020 10:38:28
x136)
Pedofil azt vágod, hogy ha nem költöttél volna el kb. 2000 eurót haszontalan kütyükre és kábelekre a koronapara kezdete óta, amikor már lehetett látni, hogy válság lesz, akkor most nem buknál a banki extra költségeken, és nem lenne gond, hogy kevesebb a fizud?
Belátod mennyire ostoba vagy?
Belátod mennyire ostoba vagy?
Magyarósi Csaba
(
x3)
Apr 27, 2020 10:39:06
x3)
mikor nagy osszegeket bukik, akkor mindig azt magyarazza hogy tobb penze van.
a sneci npc robot agya minden szamot abszolútérték-függvény-be rak eloszor.
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
a sneci npc robot agya minden szamot abszolútérték-függvény-be rak eloszor.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 27, 2020 10:44:56
x37)
Ezek már a végórák. Snecit egyszerre három fronton szorongatja a bank, a főbérlő és a munkahely, mindenütt területeket veszít, utóvédharcra kényszerül. A stressznélküli nyugi visszaszerzésére indított ellentámadásait rendre visszaverik. A stream majdnem, a flokk már teljesen halott. Hónapok óta nem hallottunk Zoltánról, Márkról, a Devizásról és a Dörrpéről, tehát biztos, hogy nem törlesztenek rendszeresen. Ennek itt vége. Ez a totális megsemmisülés.
Endre, ezt ugattuk neked az elmúlt két évben, és minden beigazolódott. Balfasz vagy.
Endre, ezt ugattuk neked az elmúlt két évben, és minden beigazolódott. Balfasz vagy.
Hahó
(
x136)
Apr 27, 2020 10:46:14
x136)
Szerintem kb. a pedofil az egyetlen aki nyakig eladósodva, a válság beköszöntekor elkölti egy teljes havi fizetését szórakoztató elektronikára. Aztán amikor konkrétan kevesebb jövedelemmel nála is jelentkezik a válsag hatása, picsog az útszéli zsidóbanknál, hogy hadd ne kelljen fizetni pár hónapig, és amikor halasztást ad neki a zsidóbank, ujjong, hogy hurrá, több jövedelme van, lehet tovább költekezni.
Ennyire hülye ember nincs másik, csak a pedofil sneci.
Ennyire hülye ember nincs másik, csak a pedofil sneci.
Hahó
(
x136)
Apr 27, 2020 10:49:34
x136)
Pedofil, ha csak 6 órásra raknak, és több lesz a "jövedelmed", akkor azt bizony meg kell ünnepelni egy vásárlással. Csak van még egy ezer eurós szarság ami még hiányzik a stúdióból. Jutalmazd meg magad.
600 fütyi
Apr 27, 2020 10:54:41
:(((((((((
Apr 27, 2020 10:54:41
autiköd generátor
Apr 27, 2020 10:56:49
www.portfolio.hu/gazdasag/20200427/kiszivargott-a-nemetek-valsagforgatokonyve-durva-gazdasagi-visszaeses-tobb-szazezer-munkanelkuli-428514
3 milliió munkanélkülire számítanak a Reichban, vajon a fogyatékostámogatással foglalkoztatottak köztük lesznek?
3 milliió munkanélkülire számítanak a Reichban, vajon a fogyatékostámogatással foglalkoztatottak köztük lesznek?
Apr 27, 2020 10:56:49
xray
(
x21)
Apr 27, 2020 11:01:11
x21)
Apr 27, 2020 11:01:11
nem mer, mert felügyelet alatt van, sárga nick nélkül egyszerűen letagadja, h ő volt. tipikus gyagyás logika. Apr 27, 2020 11:01:11
Hahó
(
x136)
Apr 27, 2020 11:03:33
x136)
Vajon a seggpresztónál lesz létszámcsökkentés ha a kurzarbeitra sem lesz pénzük? Jaj de izgi.
Sodilegnagyobbrajongoja
Apr 27, 2020 11:05:09
Mai német nyelvlecke:
1. Schlechte Auftragslage
2. Betriebsbedingte Kündigung
3. Stellenabbau
4. Eigenbedarfskündigung
5. Hartz IV
6. Männerwohnheim
3. Stellenabbau
4. Eigenbedarfskündigung
5. Hartz IV
6. Männerwohnheim
Apr 27, 2020 11:05:09
Fuvolázó Kobold
Apr 27, 2020 11:12:22
Korcs, miért kell egy többórás szar streamet végigszenvedni egy ilyen infóért?
Hiányoznak a jó öreg vekniflokkok :(
Tisztázós live-ra lenne most nagy szükség!
Hiányoznak a jó öreg vekniflokkok :(
Tisztázós live-ra lenne most nagy szükség!
Apr 27, 2020 11:12:22
max5enutálnak
(
x47)
Apr 27, 2020 11:22:31
x47)
Vonjuk meg az idei részmérleget!
Amiből több lett:
-pedofil botrány,
-vissza nem fizetett kölcsön,
-ki nem rakott lego,
-használatlan játék,
-használatlan kábelek,
-konfliktus az ogréval,
-házhozszállítási kísérletek.
Amiből kevesebb lett:
-FIZETÉS
-kulcs
-konyha
-fürdő (szóval a teljes élettér)
-miskolci törlesztő haverok
-flokk
-otthontartózkodás
-éjfél utáni streamek
Amiből több lett:
-pedofil botrány,
-vissza nem fizetett kölcsön,
-ki nem rakott lego,
-használatlan játék,
-használatlan kábelek,
-konfliktus az ogréval,
-házhozszállítási kísérletek.
Amiből kevesebb lett:
-FIZETÉS
-kulcs
-konyha
-fürdő (szóval a teljes élettér)
-miskolci törlesztő haverok
-flokk
-otthontartózkodás
-éjfél utáni streamek
max5enutálnak
(
x47)
Apr 27, 2020 11:26:12
x47)
A fórum Főtengernagy dandártábornokait kérdem nagy tisztelettel, hogy a szürke sodika nicket nem lehet kitiltani 2099-ig?
Budai-úrifiú
(
x9)
Apr 27, 2020 11:26:43
x9)
Jelentkezz be púpkorcs!
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
kripli figyelő
(
x12)
Apr 27, 2020 11:30:06
x12)
Ahogy mondtad faszverő,vagy a te feltételeid lesznek a papíron vagy lófaszt írsz alá.A főnökúr fiókjában pedig már elő van készítve a lófasz.
Hahó
(
x136)
Apr 27, 2020 11:32:39
x136)
Ahogy mondtad faszverő,vagy a te feltételeid lesznek a papíron vagy lófaszt írsz alá.A főnökúr fiókjában pedig már elő van készítve a lófasz.
"Sírva hívtam a tanárnőt"
kripli figyelő
(
x12)
Apr 27, 2020 11:34:28
x12)
Apr 27, 2020 11:34:28
A fórum Főtengernagy dandártábornokait kérdem nagy tisztelettel, hogy a szürke sodika nicket nem lehet kitiltani 2099-ig?
Lehetne egy applikáció ami a szürke senki sodika hozzászólásokat automatikusan szétküldi facen a szexnagyiknak,anyjának,retardjoober ismerőseinek.Biersacknak,Franknek meg a seggpresztónak google forditóval. :D Apr 27, 2020 11:34:28
stressznélküli nyugi
(
x2)
Apr 27, 2020 11:35:27
x2)
Mai német nyelvlecke:
3. Stellenabbau
4. Eigenbedarfskündigung
5. Hartz IV
6. Männerwohnheim
3. Stellenabbau
4. Eigenbedarfskündigung
5. Hartz IV
6. Männerwohnheim
7. Obdachlosigkeit
stressznélküli nyugi
(
x2)
Apr 27, 2020 11:37:39
x2)
Gyagyás, kérdezd meg az aprócigányt, hogy kell utánfutót csinálni. Piciklid már van, miben fogod szállítani a sok kütyüdet?
Kenyér és víz.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Apr 27, 2020 11:48:41
x7)
púpfal fehér téglalapokkal javítva.
|__o__|
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Apr 27, 2020 11:49:46
x2)
Gyagyás!
Én a helyedben lassan felvenném a kapcsolatot a dörpével tudtommal ő igazi expert a majdnem hajléktalan életvitelben.
Szerintem ő látta a Titok címő filmet, ez segített neki szerintem te is nézd meg.
Ui: Becsícskitottad már a főnit sodrony? V most nyűszítesz h ne baszon ki?
Hetyetye
Én a helyedben lassan felvenném a kapcsolatot a dörpével tudtommal ő igazi expert a majdnem hajléktalan életvitelben.
Szerintem ő látta a Titok címő filmet, ez segített neki szerintem te is nézd meg.
Ui: Becsícskitottad már a főnit sodrony? V most nyűszítesz h ne baszon ki?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 27, 2020 11:59:31
x37)
www.portfolio.hu/gazdasag/20200427/kiszivargott-a-nemetek-valsagforgatokonyve-durva-gazdasagi-visszaeses-tobb-szazezer-munkanelkuli-428514
elsőként fogják az ilyen himmihummi fogyípapírokat felülvizsgálni. Aki kerekesszékes, végtaghiányos, süket, vak, agyvérzéses az maradhat, aki Aspergerre, Marfan szindrómára meg gerincferdülésre kapta, miközben ülő munkát végez, azt meg visszabasszák az "alkalmas" kategóriába, és mehet Isten hírével a szabadpiacra.
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Apr 27, 2020 12:30:24
x2)
Gyagyás!
Beszéljünk kicsit ez egészségi állapotodról. H van a májad? Nem érzed h egyre nagyobb? v már azon túl vagy és zsugorodik? Szerinted mikor fog kipukkanni? Ez a napi vedelés hosszú távon szerinted megedzi? Reggelente tudsz rendes kábelt fektetni, v úgy jön ki már belőled mint a víz? Elvileg a sör mellé kéne még egy kis tömény is napi szinten, az megerősíti a szervezetedet, és jó a korona ellen is. Milyen minden nap másnaposan kelni? Melóba sose szóltak h áporodott csöves szagod van?
Várom mielőbbi válaszod
Hetyetye
Beszéljünk kicsit ez egészségi állapotodról. H van a májad? Nem érzed h egyre nagyobb? v már azon túl vagy és zsugorodik? Szerinted mikor fog kipukkanni? Ez a napi vedelés hosszú távon szerinted megedzi? Reggelente tudsz rendes kábelt fektetni, v úgy jön ki már belőled mint a víz? Elvileg a sör mellé kéne még egy kis tömény is napi szinten, az megerősíti a szervezetedet, és jó a korona ellen is. Milyen minden nap másnaposan kelni? Melóba sose szóltak h áporodott csöves szagod van?
Várom mielőbbi válaszod
-
Apr 27, 2020 12:36:51
nem mer, mert felügyelet alatt van, sárga nick nélkül egyszerűen letagadja, h ő volt. tipikus gyagyás logika.
Apr 27, 2020 12:36:51
xray
(
x21)
Apr 27, 2020 12:46:55
x21)
Apr 27, 2020 12:46:55
ezzel csak az álsodikák számát gyarapítanánk. Apr 27, 2020 12:46:55
gültig gird
Apr 27, 2020 12:47:11
Sodrák, pereld be a bankot, pereld be Herr Biersackot, perelj be mindenkit. Ilyen német tudással a bíró könyörögni fog, hogy hadd adja oda a székét. Végre lehetsz ütyfét Berlinben!
Apr 27, 2020 12:47:11
147 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Hihetetlen hogy nem volt elég neki a nyolcszáz fütyit elverni és békésen szlopálni a sörikéket csendes névtelenségben, ki kellett maxolni öt darab hitelkártyát is a csekonics báró áletstílusához meg az interneten hencegéshez.
Hejj geci, mi pénzeket meg nem adnék ha premier plánból látnám a nikecell era végét, mikor a morcos behajtók rakodják egy furgonba a recskabarlan kincseit miközben a púpos kobold fejhangon nyüszít, könyörög, suldigungozva hetyetyézik, időnként felpörög és ószövetségi dühhel felüvölt.