Mindig meglep mekkora bombát feje van...
Si vis pacem, para bellum
Na sürgősen takarodj vissza oda ahonnan jöttél, turulchanes idióta.
*Hombár
Kurva auticorrect.
Vekni.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Profilból nem annyira. Szemből abszolút vekni, de profilból inkább aknafedlap, tehénszar, esetleg rántott hús kinézete van. Mondjuk már nem sokáig, mert én leszek az első aki addig üti ameddig formája van. Ja és ott már Golda nagyon kevés lesz.
Szóóóóval, pedofil! Mikor tolod Mo-ra azt a szemből vekni, profilból tehénszar fejedet?
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Mindenre költött, lámpákra, elgátóra, kábelekre, de ami a legfontosabb, egy profi gép, arra sajnálta a pénzt. Ilyen egy igazi vesztes.
Steam punk mozdony
🕎Endigame🕎
Igen ez a legjobb. Egy bika cpu 100e, egy videókártya másik 100. Csak kábelekre többet költött mint más a PC-re.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Hihi, bika cpu inkabb 160, 2080ti meg inkább 5oo
Még csak igy van ok rám igazán.
Ilyen felmenőkkel lettél ilyen selejt?
Ha 6 prolit sorolsz fel, még megértem, de így?!
Apád nem mosta meg a faszát mikor legyártott? Vagy be voltak baszva előtte és utána?
Lehet, hogy a postás az apád? Azért szeretsz rendelgetni?
Kiestél a bölcsőből? Talán többször is?
Esetleg örökbefogadtak, mert nem lehetett gyerekük?
Látod, itt az intelligencia... Mennyi lehetőség átfutott az agyamon, te meg 40 év alatt sem jöttél rá, hogy valami nem stimmel.
Már tudod, miért nem szeret se apád, se anyád.
Azt a kettébaszott, Hindenburg-fejű, szörnyszülött kurva anyádat te korcs!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Ilyen sodi a sodi
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Nem tudjuk, Borinak mi akadt be. Anno egyszer csak megjelent itt és addig erőlködött, ameddig meg nem kapta a trollfaszt a szájába. Ennek már több mint 5 éve, azóta mindenki szarik rá, de ő havonta-kéthavonta mégis előkerül, fenyegetőzik egy sort, aztán mikor becsicskítják, akkor eltűnik egy időre. Ciklikusan ismétlődik a dolog, legtöbbször olyankor bukkan fel, amikor épp Soha Többet Nem Írok Ide időszak van. Alapeset, hogy folyamatosan itt lurkol, olvassa a fórumot, és próbál újabb információkat szerezni a troll-excelhez. Olykor egy belsős trolléga izgalmas információkat hoz róla, mint például mikor székkel támadt egy munkatársára, vagy mikor balettcipőt lopott az üzem öltözőjéből.
És mivel nem akarsz bunkó lenni: fizetsz.
Mi lenne, ha egyszer bunkó lennél és nem fizetnél?
Egyébként hidd el őket nem érdekli, hogy te érted vagy sem... Őket az érdekli, hogy fizetsz vagy nem.
Lehet igaza volt az általad említett George Darwin johannesburgi börtönigazgatónak. Az értelmi képessegek megegyeznek, csak a múltjuk nem. Ők megtanultak lenyúlni, te meg csicskulni. Ők csalásért szoktak ülni, te meg pedofiliáért.
És sodi lesz az új tajgi, kacseszka még marad köcsög.
Akkor már rendes PC-t vegyél, ne faptopot
Az nem a műtéti sebe?
A videó 404
nem talált még akkora fehér téglalapot, ami _azt_ kitakarná
Az milyen vicces volt amikor a pálcika karjaival csápolt.
Szépen beszélj koboldomról mert megbaszom!
Endre által ki nem fizetett lakhatási intervallum:8:00-18:30
Púpfal is üres.
Csak nem Gutsche agyoncsapta egy lábassal?
Minek keljen korán mikor csak 2 órás a munkaideje???
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Ma nincs munkanap, nem?
Nem tudom Berlinben hogy van.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
De ő nem alhat sokáig mert Gutsche felveri és elzavarja. Mert balfasz Sodi a Sodi
El tudom intézni, hogy magyarba beengedjenek. Semmiféle cédulád nem lesz, a sárga neked már úgyis világos.
A határon úgy jöhetsz át, mint 10 éve...
Arra azért megkérlek, hogy munkáltatói igazolást hozz arról, hogy visszavárnak. Így a be- és kiutazásod gyors és zökkenőmentes lesz. Karanténba csak akkor kerülsz a későbbiek folyamán is, ha idehaza igazoltan vírusfertőzött leszel. Mivel nem tesztelnek le, ezért ez 0%.
Gondolom azt már hallottad, hogy idehaza semmiféle kijárási korlátozás nincs, naponta annyiszor utazol a cigányaidhoz, ahányszor csak akarsz.
Bár az öreggel nem nekem kellene beszélnem, de szerintem táblázat nélkül is meg tudok egyezni vele win-win alapon. Úgyis most vettél fel 9000-t.
De ha neked ugy jobb, akkor napi két mélytorkos szopásra teszek neki ajánlatot a nevedben. A valagad már unja, mert szaros!
Ott lékelték meg amikor kidurrant a sérve.
Szép ki erszényt csináltak, a töroe cigány is beleférne :)
Emlékszem mielőtt ki ment németbe, több tíz oldalon keresztül azzal győzködték a trollok, hogy menjen el megműtettni mert egy időzített bomba van a “pocijában”.
A fadászbika akkor is kurva okos volt, és csak azt matyarázta, hogy ő nem fog proli közkórházba menni hanem magánkórházban majd egy apró vágást csinálnak a hasán. Aztán a trollok felhívták a figyelmét, hogy nehezen is tudna menni kórházba mert TB tartozása van. Erre is megvolt a “zseniális” ötlete, hogy fogja átbaszni a magyar tb-t.
De persze, ahogy mindig lenni szokott a trolloknak igaza lett, kidurrant a sérve Hamburgban, kb 2 hétig intenzív osztályon volt mert annyira bika csávó, hogy amíg egy 50 éves embernek 3-4 nap kell a kórházban addig őt 2 hétig tartották élet-halál közt.
Az erszénynek az sem tett jót, hogy 2-szer is felkellett nyitni mert nem gyógyult és azt hitték valami komplikáció van. De csak az derült ki, hogy szarból van a fadászbika.
A fadászbika akkor is kurva okos volt, és csak azt matyarázta, hogy ő nem fog proli közkórházba menni hanem magánkórházban majd egy apró vágást csinálnak a hasán. Aztán a trollok felhívták a figyelmét, hogy nehezen is tudna menni kórházba mert TB tartozása van. Erre is megvolt a “zseniális” ötlete, hogy fogja átbaszni a magyar tb-t.

és csak azért is kiment dolgozni a baromállat. seggbuta és önfejű. ezért is nézzük rossz szemmel, ha valaki segíteni akar neki, mert falra hányt borsó minden betű.
Nézd meg a púpfalat, mindent elmond az emberről. Egy sötét retardált magát értelmiségnek képzelő senki :)
Azért nem minden betű,csak megvette 150 euróért a 3 sör férőhelyes borhűtőt.
Csak az a szerencse, hogy nem anyagias.
Ezt cáfolnám, több ismerősöm kérelmét utasították el munkáltatói igazolással.
Mindenki 2 hetet kapott, aki beutazott, még az is, aki egy rakás pénzért tesztet csináltatott.
Hát igazából a home offical jött ez,egy két hónapja csak.
Krisztus urunk mennybemenetelét még az északi eretnekek is megünneplik, így hát otthon van a pokolfajzat!
Saját tapasztalat. Eddig 7x tettem meg az utat 3 cimborámmal együtt gépkocsival. 2 alkalommal kértek papírt Hegyeshalomnál.
Ingázó vagy, magyar rendszámmal?
Erről nincs valami jó kis flokk epizód?
élőonline kártyákat tud osztogatni
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
De még mennyire hogy van:
freeblog.sodika.org/files/doksi/garda/fellebbezes/garda_melleklet_a3.jpg
Majd mutogatja a határon a fehér kockás képeket.
Jézusom az a kép. Mint egy Auschwitzból szabadult lágerkobold. :D
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Ha jól emlékszem annak idején pont csatornaparkányként bújkált a Sodi. Volt egy majd 1 éves szilenciuma a forumon amikor kiküldték Hamburgba.
Néhány Snecológus szerint egy rejtélyes pártfogó tiltotta le minden figyelem kurvulásról, ezért ide sem írogatott de még a facebookos képeiről is kitakarta a hátteret annyira félt, hogy megtudjuk hol van.
Akkor még flokk nem létezett, csak Berlinben kezdett el videózgatni. Még a próbaidő alatt Hamburgban robbant fel a sérve.
Egy biciklizős live-al tért vissza az elmebeteg törpecigánnyal:
www.youtube.com/watch?v=_T46Smdz49k
Akkor is végig hazudozott, hogy ő Szolnokon dolgozik, de aztán amikor kibaszták a Hamburgi melócsából elkezdett videókat felrakni. Akkoriban még megtakarított pénze is volt, nem csak adósságai.
Azok a videók a vagatlan meg a Sodi beszól csatornán voltak, de azóta lusta volt visszarakni.
Gondolom a széljobbosok is ezért haverkodtak vele, gondolták, hasznát veszik még Az Örök Zsidó 2 forgatásánál.
Nagyon vicces sztori, akkor - a gyerekkorát nem számítva - életében először és valószínűleg utoljára egyenesben volt anyagilag. Ez volt az a pont, ahonnan még elkezdhette volna építgetni a hosszú évek munkájával tönkrebaszott életét.
Szerencséje is volt, mert későn kapcsoltak a Hamburgi munkahelyen, hogy sodika az ég világon semmire sem alkalmas, és pont lejárt a 6 hónap próbaidő, mire rájöttek, hogy ki kell rúgni.
Mivel kifejezetten hosszú felmondási idő szerepelt a munkaszerződésében, egy olyan megegyezést harcolt ki - kifejezetten ügyesen - hogy két hónapig még állományban tartják, és rendes fizetést kap.
Ezután kezdett berlinben állást keresni, és - a már megszűnt, de hivatalosan még létező munkaviszonyára alapozva - igényelt folyószámla-hitelkeretet és egy hitelkártyát is, a "biztonság kedvéért". Eddig a pontig úgy viselkedett mint egy normális ember, szerintem a Fordosnéni napi kapcsolatban volt vele, és azért nem engedte el magát.
Amikor viszont megérkeztek a hitelkártyák, és sodika beköltözött az ogréhoz, hirtelen bekattant nála valami, és visszatért a régi személyisége. Hiába kapott új állást jobb fizetéssel, még azelőtt vett egy PS4-et és egy rakás játékot hozzá hitelre, hogy az első munkanapjára bement volna. Elkezdett vlogolni, és hónapok alatt a seggére vert a hitelkeretének. Ezután újabbakat igényelt, a többi pedig már történelem.
Nem hinném. A bejelentett fix munkahelyünk Magyarországon van, nem is ugyanannál a cégnél. Viszont évek óta dolgozunk Ausztriába és Németországban is hétvégente. Bejelentett meló odakinn, ha baleset történne.
A pénzt Ft alapú OTP-s bankszámlámra utalják (haveroknak is), tehát nem zsebbe fizetnek.
A COVID óta küldenek egy papírt neten, amit kinyomtatok. Határon megnézik. Utóbbi időben nem kérik.
Természetesen magyar rendszám.
Ma találkoztam egy középiskolai haverral a NAV-nál. Ő spanyolba jár...
Frei Tamás
(
x1)
May 20, 2020 22:09:49
x1)
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 20, 2020 22:11:03
x37)
Ilyen ótvar 4chan kopipasztákat ha lehetne, akkor inkább ne. Elhisszük, hogy kurvára edgy vagy, de ne csinálj már magadból bohócot, retard.
Frei Tamás
(
x1)
May 20, 2020 22:12:07
x1)
turulchan autistic screech
Na sürgősen takarodj vissza oda ahonnan jöttél, turulchanes idióta.
Frei Tamás
(
x1)
May 20, 2020 22:12:48
x1)
*Hombár
Kurva auticorrect.
Hahó
(
x136)
May 20, 2020 22:14:07
x136)
*Hombár
Kurva auticorrect.
Kurva auticorrect.
Vekni.
Frei Tamás
(
x1)
May 20, 2020 22:19:37
x1)
Vekni.
Profilból nem annyira. Szemből abszolút vekni, de profilból inkább aknafedlap, tehénszar, esetleg rántott hús kinézete van. Mondjuk már nem sokáig, mert én leszek az első aki addig üti ameddig formája van. Ja és ott már Golda nagyon kevés lesz.
Szóóóóval, pedofil! Mikor tolod Mo-ra azt a szemből vekni, profilból tehénszar fejedet?
xray
(
x21)
May 20, 2020 22:21:35
x21)
May 20, 2020 22:21:35
Vekni.
már elfelejtődött a jávorszarvas fej? xd May 20, 2020 22:21:35
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 20, 2020 22:28:08
x38)
Szar a szetáp...
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Hahó
(
x136)
May 20, 2020 22:31:24
x136)
Szar a szetáp...
Mindenre költött, lámpákra, elgátóra, kábelekre, de ami a legfontosabb, egy profi gép, arra sajnálta a pénzt. Ilyen egy igazi vesztes.
Hahó
(
x136)
May 20, 2020 22:37:00
x136)
Bezzegh márk, ő 3000 euróból tudott normálus stúdiót építeni. Vegyél róla példát, pedofil.
sittessanyi
May 20, 2020 22:38:30
ez a szolis kép is jó példa arra, hogy fullos önképzavara van. csak míg mások csúnyának hiszik magukat ezért inkább nem mutatkoznak, ez a korcs azt hiszi, hogy egy átlagos, vállalható külsejű 800fütyis csávó, és sorra lövi magáról a vállalhatatlannál vállalhatatlanabb fotókat és 0-24ben videózza magát a nyilvánosságnak.
May 20, 2020 22:38:30
Penzmento
(
x6)
May 20, 2020 22:41:49
x6)
Steam punk mozdony
Tycoon
(
x2)
May 20, 2020 22:46:01
x2)
Troll Tibi
May 20, 2020 22:48:07
Boxolónak ne menj, azt a jégtörő állkapcsot félig vak nagyanyám is eltalálja xD
May 20, 2020 22:48:07
-
May 20, 2020 22:53:14
Endrú, tudod, az eszközöket nem csak használni kell, hanem karbantartani is. Hányszor volt portalanítva és újrapasztázva a laptop?
Ne válaszolj, tudom, hogy fingod sincs, miről beszélek. Arra volt eszed, hogy kidobd rá a pénzt, de érteni nem értesz hozzá.
Már ne is haragudj, de egy kicsit is hozzáértő ember, példának okáért, abból a 3000 euróból olyan fasza, vízhűtéses gépet rak össze, hogy a következő 10 évben gond nélkül a segged alól repít a holdig.
Egyébként Frei úrnak válaszolnék: Június 15.-én nyílik az osztrák határ, akkor/akörül tervezi a hazatérést. :)
+ a discordján több beszélegetés is volt Márkkal és Zolival. Ismét képben vannak a miskolci cigányok.
Ne válaszolj, tudom, hogy fingod sincs, miről beszélek. Arra volt eszed, hogy kidobd rá a pénzt, de érteni nem értesz hozzá.
Már ne is haragudj, de egy kicsit is hozzáértő ember, példának okáért, abból a 3000 euróból olyan fasza, vízhűtéses gépet rak össze, hogy a következő 10 évben gond nélkül a segged alól repít a holdig.
Egyébként Frei úrnak válaszolnék: Június 15.-én nyílik az osztrák határ, akkor/akörül tervezi a hazatérést. :)
+ a discordján több beszélegetés is volt Márkkal és Zolival. Ismét képben vannak a miskolci cigányok.
May 20, 2020 22:53:14
Bejlin
(
x8)
May 20, 2020 22:57:51
x8)
A Twitch partnerséggel mi van? Hahó! Még mindig elbírálás alatt van? Hónapok óta szó sem esett róla
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Zsénó
(
x22)
May 20, 2020 22:59:52
x22)
Egyelőre most a hitel van elbírálás alatt. Idézem:
"hitel? milyen hitel? ja igen, az elbírálás alatt van"
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
"hitel? milyen hitel? ja igen, az elbírálás alatt van"
-
May 20, 2020 23:10:50
Haha, csöves Sodi nem tud magának venni egy streamer laptopot. :)
Ebből akar megélni, nevetséges. Megértem én a vírusparát, de nem rég azt mondta, hogy a hibás eszközöket pótolja. Erre fel itt baszakodik, hogy pc-ről vagy laptopról fusson a stream. Olcsójános!
Ebből akar megélni, nevetséges. Megértem én a vírusparát, de nem rég azt mondta, hogy a hibás eszközöket pótolja. Erre fel itt baszakodik, hogy pc-ről vagy laptopról fusson a stream. Olcsójános!
May 20, 2020 23:10:50
bolgár jeti
(
x30)
May 20, 2020 23:19:28
x30)
Haha, csöves Sodi nem tud magának venni egy streamer laptopot. :)
Igen ez a legjobb. Egy bika cpu 100e, egy videókártya másik 100. Csak kábelekre többet költött mint más a PC-re.
-
May 20, 2020 23:42:22
Hihi, bika cpu inkabb 160, 2080ti meg inkább 5oo
May 20, 2020 23:42:22
-
May 20, 2020 23:44:57
Most akkor tulajdonképpen Kisborosnak mi a baja a fórummal?
Az is érdekelen, hogy anno Sherlock Porks miért balhézott össze az indexesekkel.
Az is érdekelen, hogy anno Sherlock Porks miért balhézott össze az indexesekkel.
May 20, 2020 23:44:57
Fekete bikapata
May 20, 2020 23:46:50
Ez már a megújult, izgalmas tartalom???
Gyagyás, ne feledd, chili az élet! ;)
Gyagyás, ne feledd, chili az élet! ;)
May 20, 2020 23:46:50
Aggodalom
May 21, 2020 00:07:54
Egyrészt eészben. Másrészt ha így is lenne: egy ügyvéd és egy villamosmérnök fiaként, valamint egy óvodavezető, egy magyartanár, egy gépészmérnök, és egy vezető közgazdász unokájaként biztos hogy nincs okom aggodalomra. :)
Még csak igy van ok rám igazán.
Ilyen felmenőkkel lettél ilyen selejt?
Ha 6 prolit sorolsz fel, még megértem, de így?!
Apád nem mosta meg a faszát mikor legyártott? Vagy be voltak baszva előtte és utána?
Lehet, hogy a postás az apád? Azért szeretsz rendelgetni?
Kiestél a bölcsőből? Talán többször is?
Esetleg örökbefogadtak, mert nem lehetett gyerekük?
Látod, itt az intelligencia... Mennyi lehetőség átfutott az agyamon, te meg 40 év alatt sem jöttél rá, hogy valami nem stimmel.
Már tudod, miért nem szeret se apád, se anyád.
May 21, 2020 00:07:54
max5enutálnak
(
x47)
May 21, 2020 00:12:02
x47)
Azt a kettébaszott, Hindenburg-fejű, szörnyszülött kurva anyádat te korcs!
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
May 21, 2020 00:15:47
x7)
Egy streamer PC 500 euro újonnan vagy 200 euro használtan. Gyagyás ehelyett vett 1800 euros füstölő faptopot.
(https://www.logicalincrements.com/articles/streaming two-pc setup)
|__o__|
Tycoon
(
x2)
May 21, 2020 00:33:59
x2)
Egy streamer PC 500 euro újonnan vagy 200 euro használtan. Gyagyás ehelyett vett 1800 euros füstölő faptopot.
Ilyen sodi a sodi
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 21, 2020 00:40:26
x37)
Most akkor tulajdonképpen Kisborosnak mi a baja a fórummal?
Nem tudjuk, Borinak mi akadt be. Anno egyszer csak megjelent itt és addig erőlködött, ameddig meg nem kapta a trollfaszt a szájába. Ennek már több mint 5 éve, azóta mindenki szarik rá, de ő havonta-kéthavonta mégis előkerül, fenyegetőzik egy sort, aztán mikor becsicskítják, akkor eltűnik egy időre. Ciklikusan ismétlődik a dolog, legtöbbször olyankor bukkan fel, amikor épp Soha Többet Nem Írok Ide időszak van. Alapeset, hogy folyamatosan itt lurkol, olvassa a fórumot, és próbál újabb információkat szerezni a troll-excelhez. Olykor egy belsős trolléga izgalmas információkat hoz róla, mint például mikor székkel támadt egy munkatársára, vagy mikor balettcipőt lopott az üzem öltözőjéből.
bunkó
May 21, 2020 00:42:08
;)
Pedig ez ritka, hidd el.
Például miskolciaknak konkrétan soha nem esik le, hogy amikor valamit látványosan "nem értek", akkor valójában mindent értek, csak nem akarok bunkó lenni.
Pedig ez ritka, hidd el.
Például miskolciaknak konkrétan soha nem esik le, hogy amikor valamit látványosan "nem értek", akkor valójában mindent értek, csak nem akarok bunkó lenni.
Egyébként hidd el őket nem érdekli, hogy te érted vagy sem... Őket az érdekli, hogy fizetsz vagy nem.
Lehet igaza volt az általad említett George Darwin johannesburgi börtönigazgatónak. Az értelmi képessegek megegyeznek, csak a múltjuk nem. Ők megtanultak lenyúlni, te meg csicskulni. Ők csalásért szoktak ülni, te meg pedofiliáért.
May 21, 2020 00:42:08
Frei Tamás
(
x1)
May 21, 2020 00:49:42
x1)
És sodi lesz az új tajgi, kacseszka még marad köcsög.
Igazmondó Juhász
(
x2)
May 21, 2020 05:09:18
x2)
Na jó, eldöntöttem. Egy 4000 eurós, MSI GT63 9SG-043 Titan Gaming laptopot mégis veszek
Akkor már rendes PC-t vegyél, ne faptopot
Fuvolázó Kobold
May 21, 2020 06:51:47
Fifi, van egy kopasz ütőember, szétkokszolt portás, aki elkezdte a cipó buksiját egy szál mobiltelefonnal, retek hangminőségben videózgatni a netre. Általában a kocsijában, de újabban már a saját lakásában. Voltak jó gondolatai, vannak is, de naponta azért egy újabb dumálós videót kiizzadni, na ott néha voltak izomszagú erőlködések.
Képzeld el, Korcs! A csávónak durvább trollserege épült ki, mint neked valaha is fog. Szerencsétlen meg néhány napja agyvérzést kapott, most komában fekszik.
Na és a lényeg, hogy bazdmeg Endre, a komplett net, a youtube, full ismeretlenek, mindenki jobbulást kívánt neki. Még az is, aki ki nem állhatta. A trolljai konkrétan ehy emberként írtak a csajának, hogy mindenben segítenek, verseket költöttek, privát csoportokat hoztak létre.
Tudod, hogy miért? Mert ő nem egy rosszindulatú, pszichopata, beteg féreg, mint te. Ő nem pedofil, aljasul buzi és nem provokált, hergelt.
Kívánjuk, hogy dögölj meg, Endre!
Képzeld el, Korcs! A csávónak durvább trollserege épült ki, mint neked valaha is fog. Szerencsétlen meg néhány napja agyvérzést kapott, most komában fekszik.
Na és a lényeg, hogy bazdmeg Endre, a komplett net, a youtube, full ismeretlenek, mindenki jobbulást kívánt neki. Még az is, aki ki nem állhatta. A trolljai konkrétan ehy emberként írtak a csajának, hogy mindenben segítenek, verseket költöttek, privát csoportokat hoztak létre.
Tudod, hogy miért? Mert ő nem egy rosszindulatú, pszichopata, beteg féreg, mint te. Ő nem pedofil, aljasul buzi és nem provokált, hergelt.
Kívánjuk, hogy dögölj meg, Endre!
May 21, 2020 06:51:47
Magyarósi Csaba
(
x3)
May 21, 2020 07:23:00
x3)
"trolljai konkrétan ehy emberként írtak a csajának, hogy mindenben segítenek, verseket költöttek, privát csoportokat hoztak létre."
sodi meg sem halt, de mi mar felvettuk a kapcsolatot a csajaval a Markycaval, verseket is irtunk, meg csoportokat is hoztunk letre, lasd forum.sodika.org.
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
sodi meg sem halt, de mi mar felvettuk a kapcsolatot a csajaval a Markycaval, verseket is irtunk, meg csoportokat is hoztunk letre, lasd forum.sodika.org.
Igazmondó Juhász
(
x2)
May 21, 2020 07:44:15
x2)
Endre, ma is 10-11 felé már itt szórod az igét? Jó ez a kurzarbeit basszameg. JAVA tanulás mikor lesz vadászbika? Aztán a Saturn is vár téged!
Penzmento
(
x6)
May 21, 2020 07:48:28
x6)
Tajgiból nem nézem ki, hogy okostelefonja van, ki ez a buzi korán reggel?
🕎Endigame🕎
Igazmondó Juhász
(
x2)
May 21, 2020 07:57:25
x2)
Sodi, meg kellene venni:
www.saturn.de/de/product/_lenovo-ideacentre-510a-2596037.html
Kijön a hitelből nyugi
www.saturn.de/de/product/_lenovo-ideacentre-510a-2596037.html
Kijön a hitelből nyugi
-
May 21, 2020 07:59:46
Ennek a thumb-ja a legdurvább
May 21, 2020 07:59:46
Magyarósi Csaba
(
x3)
May 21, 2020 08:28:56
x3)
megneztem megint a szolariumos reszt.
mi az a vonal tetovalas a hasan?
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
Igazmondó Juhász
(
x2)
May 21, 2020 08:38:32
x2)
Az nem a műtéti sebe?
-
May 21, 2020 08:55:55
Trendbeli ráverte a faszát anyád arcára. Lenyalhatod róla a gecijét. Ez az új infó, retard.
May 21, 2020 08:55:55
Frei Tamás
(
x1)
May 21, 2020 09:50:12
x1)
Trollt! Próbáltam megosztani egy videót, de valamiért törlődik a HSZ. A Vasgnóm szopat, vagy bitchute nem barátja?
símanó
(
x3)
May 21, 2020 09:50:36
x3)
endre, _megint_ lealázott egy öregasszony: index.hu/mindekozben/poszt/2020/05/21/egy_90_eves_japan_asszony_a_vilag_legidosebb_youtube-gamere/
Gnóm
May 21, 2020 09:52:51
Trollt! Próbáltam megosztani egy videót, de valamiért törlődik a HSZ. A Vasgnóm szopat, vagy bitchute nem barátja?
A videó 404
May 21, 2020 09:52:51
símanó
(
x3)
May 21, 2020 09:53:08
x3)
egyébként ezt a guinesst te is megpróbálhatnád, a világ legszánalmasabb motyogó-nyüszítő "gamere" címmel
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 21, 2020 10:14:50
x37)
A stream olyan, mint a sperma. Hiába tartogatod két hétig, ugyanolyan szar íze lesz a végén.
Endre, gondolkodtál már azon, hogy narrált gameplay videókat csinálj, szigorúan vekni nélkül? Lehetne a csatornád neve Autistic Mutant Plays. Fhosná.
Endre, gondolkodtál már azon, hogy narrált gameplay videókat csinálj, szigorúan vekni nélkül? Lehetne a csatornád neve Autistic Mutant Plays. Fhosná.
símanó
(
x3)
May 21, 2020 10:23:58
x3)
narrált gameplay videókat csinálj, szigorúan vekni nélkül
nem talált még akkora fehér téglalapot, ami _azt_ kitakarná
Német troll
May 21, 2020 10:24:36
Ma nemzeti ünnep van, senki sem dolgozik. Gyagyás buzi otthon maradhatsz, vagy elzavartak megint parkokban ücsörögni?
May 21, 2020 10:24:36
Csengőfrász
(
x1)
May 21, 2020 10:35:55
x1)
Endre meztelen felsőtestét látva egy giliszta jut róla eszembe.
Oké hogy askenázi,de hogy ennyire nulla izom legyen valakin....
És még ő mer bárkit fizikai erőszakkal fenyegetni,mikor még a fórizs is lepofozta a gecibe.
Endre,kifizetem az össszes adósságod, ha levágod a faszodat tőböl!
És még ő mer bárkit fizikai erőszakkal fenyegetni,mikor még a fórizs is lepofozta a gecibe.
Hahó
(
x136)
May 21, 2020 10:37:46
x136)
Az milyen vicces volt amikor a pálcika karjaival csápolt.
Ogréban Lakó Buzidémon
May 21, 2020 10:43:28
Szépen beszélj koboldomról mert megbaszom!
May 21, 2020 10:43:28
Igazmondó Juhász
(
x2)
May 21, 2020 10:50:02
x2)
11 óra lassan és sehol a Púp. Csak nem történt valami?
Igazmondó Juhász
(
x2)
May 21, 2020 10:52:35
x2)
Púpfal is üres.
Csak nem Gutsche agyoncsapta egy lábassal?
Tycoon
(
x2)
May 21, 2020 10:55:38
x2)
11 óra lassan és sehol a Púp. Csak nem történt valami?
bolgár jeti
(
x30)
May 21, 2020 10:57:00
x30)
Ma nincs munkanap, nem?
Hahó
(
x136)
May 21, 2020 10:58:21
x136)
most megy a veszekedés a főbérlővel, hogy miért van még mindig otthon. megy a könyörgés, hogy munkaszüneti napon hadd ne kelljen neki elmenni otthonról.
Igazmondó Juhász
(
x2)
May 21, 2020 11:01:35
x2)
De ő nem alhat sokáig mert Gutsche felveri és elzavarja. Mert balfasz Sodi a Sodi
Андрюша Ющинский
May 21, 2020 11:26:41
Óheló! Ez itt egy technikai próba.
May 21, 2020 11:26:41
Értesítés
May 21, 2020 11:28:36
Ha el tudod intézni, hogy piros cédula nélkül beengedjenek magyarba, vagy otthon az öres kibérüljön a home office gondolatával, majd értesíts.
El tudom intézni, hogy magyarba beengedjenek. Semmiféle cédulád nem lesz, a sárga neked már úgyis világos.
A határon úgy jöhetsz át, mint 10 éve...
Arra azért megkérlek, hogy munkáltatói igazolást hozz arról, hogy visszavárnak. Így a be- és kiutazásod gyors és zökkenőmentes lesz. Karanténba csak akkor kerülsz a későbbiek folyamán is, ha idehaza igazoltan vírusfertőzött leszel. Mivel nem tesztelnek le, ezért ez 0%.
Gondolom azt már hallottad, hogy idehaza semmiféle kijárási korlátozás nincs, naponta annyiszor utazol a cigányaidhoz, ahányszor csak akarsz.
Bár az öreggel nem nekem kellene beszélnem, de szerintem táblázat nélkül is meg tudok egyezni vele win-win alapon. Úgyis most vettél fel 9000-t.
De ha neked ugy jobb, akkor napi két mélytorkos szopásra teszek neki ajánlatot a nevedben. A valagad már unja, mert szaros!
May 21, 2020 11:28:36
D.Dezsö
May 21, 2020 11:34:28
Emlékszem mielőtt ki ment németbe, több tíz oldalon keresztül azzal győzködték a trollok, hogy menjen el megműtettni mert egy időzített bomba van a “pocijában”.
De persze, ahogy mindig lenni szokott a trolloknak igaza lett, kidurrant a sérve Hamburgban, kb 2 hétig intenzív osztályon volt mert annyira bika csávó, hogy amíg egy 50 éves embernek 3-4 nap kell a kórházban addig őt 2 hétig tartották élet-halál közt.
Az erszénynek az sem tett jót, hogy 2-szer is felkellett nyitni mert nem gyógyult és azt hitték valami komplikáció van. De csak az derült ki, hogy szarból van a fadászbika.
May 21, 2020 11:34:28
bolgár jeti
(
x30)
May 21, 2020 11:44:38
x30)

Sodilegnagyobbrajongoja
May 21, 2020 12:01:19
Fogaival ugyanez lesz.
Begyullad, vérmérgezés, kórház, intenzív osztály.
May 21, 2020 12:01:19
bolgár jeti
(
x30)
May 21, 2020 12:02:46
x30)
Fogaival ugyanez lesz.
xray
(
x21)
May 21, 2020 12:14:36
x21)
-
May 21, 2020 12:26:04
és csak azért is kiment dolgozni a baromállat. seggbuta és önfejű. ezért is nézzük rossz szemmel, ha valaki segíteni akar neki, mert falra hányt borsó minden betű.
Nézd meg a púpfalat, mindent elmond az emberről. Egy sötét retardált magát értelmiségnek képzelő senki :)
May 21, 2020 12:26:04
Tycoon
(
x2)
May 21, 2020 12:34:09
x2)
bolgár jeti
(
x30)
May 21, 2020 12:36:09
x30)
Csak az a szerencse, hogy nem anyagias.
xray
(
x21)
May 21, 2020 12:37:14
x21)
May 21, 2020 12:37:14
a vásárlásra buzdítás nem jó tanács, hanem 10 pontos szopatás. xd May 21, 2020 12:37:14
Kisegítős Snecológus
(
x2)
May 21, 2020 12:49:51
x2)
Képzett snecológus kollégákat kérdeznék!
A púpos nap közben kibaszása az ogrénál már az alső naptól megvolt? V ez egy szép folyamat volt, ahogy rájött a vén lágerőr h a házni askenázi koboldja a világ legigénytelebb albérlője?
NSZKSZ
Hetyetye
A púpos nap közben kibaszása az ogrénál már az alső naptól megvolt? V ez egy szép folyamat volt, ahogy rájött a vén lágerőr h a házni askenázi koboldja a világ legigénytelebb albérlője?
NSZKSZ
Kémlégy
(
x2)
May 21, 2020 12:59:06
x2)
Arra azért megkérlek, hogy munkáltatói igazolást hozz arról, hogy visszavárnak. Így a be- és kiutazásod gyors és zökkenőmentes lesz.
Mindenki 2 hetet kapott, aki beutazott, még az is, aki egy rakás pénzért tesztet csináltatott.
Tycoon
(
x2)
May 21, 2020 13:01:50
x2)
NSZKSZ
NSZKSZ
Hát igazából a home offical jött ez,egy két hónapja csak.
xray
(
x21)
May 21, 2020 13:02:38
x21)
NSZKSZ
először pénzlehúzások, parkettázás a penész miatt, az összes bútor megvásárlása, mert tönkre vágta, amikor a home office szóba került, akkor borult el ogra apu agya és tiltotta ki a napközbeni faszverést. új zár felszerelés, kulcs pedig nincs . A púpos nap közben kibaszása az ogrénál már az alső naptól megvolt? V ez egy szép folyamat volt, ahogy rájött a vén lágerőr h a házni askenázi koboldja a világ legigénytelebb albérlője?
NSZKSZ
Kotranczai atya
May 21, 2020 13:03:01
Ma nincs munkanap, nem?
Krisztus urunk mennybemenetelét még az északi eretnekek is megünneplik, így hát otthon van a pokolfajzat!
May 21, 2020 13:03:01
Értesítés
May 21, 2020 13:03:18
Saját tapasztalat. Eddig 7x tettem meg az utat 3 cimborámmal együtt gépkocsival. 2 alkalommal kértek papírt Hegyeshalomnál.
May 21, 2020 13:03:18
Kémlégy
(
x2)
May 21, 2020 13:07:18
x2)
Vlognélküli Vlogger
May 21, 2020 13:18:31
May 21, 2020 13:18:31
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
May 21, 2020 13:22:00
x7)
A sodinak van flokkerigazolványa? A sajtót átengedik a határon.
|__o__|
moshe dayan
(
x2)
May 21, 2020 13:25:00
x2)
élőonline kártyákat tud osztogatni
Kémlégy
(
x2)
May 21, 2020 13:25:32
x2)
nahaloo
May 21, 2020 13:25:38
jolhalllom hogy kurzarbeitre raktak a vadaszbikat? mi lesz igy a 800k futyivel sodmany?
May 21, 2020 13:25:38
NeoX
May 21, 2020 13:28:33
Majd mutogatja a határon a fehér kockás képeket.
May 21, 2020 13:28:33
NeoX
May 21, 2020 13:29:38
Hé pedoSodi!
Anyádnak vagy "nemmeleg"Márknak is szoktad mutogatni a fehér kockás képeket?
Anyádnak vagy "nemmeleg"Márknak is szoktad mutogatni a fehér kockás képeket?
May 21, 2020 13:29:38
Bejlin
(
x8)
May 21, 2020 13:31:20
x8)
D_Dezső
(
x29)
May 21, 2020 13:47:15
x29)
Ha jól emlékszem annak idején pont csatornaparkányként bújkált a Sodi. Volt egy majd 1 éves szilenciuma a forumon amikor kiküldték Hamburgba.
Néhány Snecológus szerint egy rejtélyes pártfogó tiltotta le minden figyelem kurvulásról, ezért ide sem írogatott de még a facebookos képeiről is kitakarta a hátteret annyira félt, hogy megtudjuk hol van.
Akkor még flokk nem létezett, csak Berlinben kezdett el videózgatni. Még a próbaidő alatt Hamburgban robbant fel a sérve.
Egy biciklizős live-al tért vissza az elmebeteg törpecigánnyal:
www.youtube.com/watch?v=_T46Smdz49k
Akkor is végig hazudozott, hogy ő Szolnokon dolgozik, de aztán amikor kibaszták a Hamburgi melócsából elkezdett videókat felrakni. Akkoriban még megtakarított pénze is volt, nem csak adósságai.
Azok a videók a vagatlan meg a Sodi beszól csatornán voltak, de azóta lusta volt visszarakni.
Kémlégy
(
x2)
May 21, 2020 13:47:31
x2)
Gondolom a széljobbosok is ezért haverkodtak vele, gondolták, hasznát veszik még Az Örök Zsidó 2 forgatásánál.
-
May 21, 2020 13:59:02
Nagyon vicces sztori, akkor - a gyerekkorát nem számítva - életében először és valószínűleg utoljára egyenesben volt anyagilag. Ez volt az a pont, ahonnan még elkezdhette volna építgetni a hosszú évek munkájával tönkrebaszott életét.
Szerencséje is volt, mert későn kapcsoltak a Hamburgi munkahelyen, hogy sodika az ég világon semmire sem alkalmas, és pont lejárt a 6 hónap próbaidő, mire rájöttek, hogy ki kell rúgni.
Mivel kifejezetten hosszú felmondási idő szerepelt a munkaszerződésében, egy olyan megegyezést harcolt ki - kifejezetten ügyesen - hogy két hónapig még állományban tartják, és rendes fizetést kap.
Ezután kezdett berlinben állást keresni, és - a már megszűnt, de hivatalosan még létező munkaviszonyára alapozva - igényelt folyószámla-hitelkeretet és egy hitelkártyát is, a "biztonság kedvéért". Eddig a pontig úgy viselkedett mint egy normális ember, szerintem a Fordosnéni napi kapcsolatban volt vele, és azért nem engedte el magát.
Amikor viszont megérkeztek a hitelkártyák, és sodika beköltözött az ogréhoz, hirtelen bekattant nála valami, és visszatért a régi személyisége. Hiába kapott új állást jobb fizetéssel, még azelőtt vett egy PS4-et és egy rakás játékot hozzá hitelre, hogy az első munkanapjára bement volna. Elkezdett vlogolni, és hónapok alatt a seggére vert a hitelkeretének. Ezután újabbakat igényelt, a többi pedig már történelem.
May 21, 2020 13:59:02
Értesítés
May 21, 2020 14:12:18
Nem hinném. A bejelentett fix munkahelyünk Magyarországon van, nem is ugyanannál a cégnél. Viszont évek óta dolgozunk Ausztriába és Németországban is hétvégente. Bejelentett meló odakinn, ha baleset történne.
A pénzt Ft alapú OTP-s bankszámlámra utalják (haveroknak is), tehát nem zsebbe fizetnek.
A COVID óta küldenek egy papírt neten, amit kinyomtatok. Határon megnézik. Utóbbi időben nem kérik.
Természetesen magyar rendszám.
Ma találkoztam egy középiskolai haverral a NAV-nál. Ő spanyolba jár...
May 21, 2020 14:12:18
80 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Eddig átgondolta a tartalmat. Ez volt 2 hét. Most átgondolja a setupot. Ez megint 2 hét.