« 6215 6216 6217 6218 6219 6220 6221 6222 6223 6224 »
1733970 komment.

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Jun 02, 2020 16:27:42
Válasz
(4)
sodika
Precíz megoldás hiánya: miért nem használok sitebuild közben bekezdések helyett sortörést (azért nem, mert tipográfiai proliság).

Vagy: miért nem használok b tag-et a félkövér betűkhöz (azért nem, mert évekkel korábban fejembe verték szabványmániások, hogy azt el kéne felejteni, HTML-ben nem formázunk).

Na, bármit csináltam sitebuild-ben, ilyen visszajelzéseket kaptam, amikor úgymond "javítanom" kellett.

Egyik fenti példa sem vicc, konkrétan mindkettő hibalistás visszajelzés volt a munkára.
mert egy idióta vagy.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Jun 02, 2020 16:27:42

Szerző: mifaaan (Snecológus-pontszám: 3326x1) Jun 02, 2020 16:29:14
Válasz
(5)
sodika
Precíz megoldás hiánya: miért nem használok sitebuild közben bekezdések helyett sortörést (azért nem, mert tipográfiai proliság).

Vagy: miért nem használok b tag-et a félkövér betűkhöz (azért nem, mert évekkel korábban fejembe verték szabványmániások, hogy azt el kéne felejteni, HTML-ben nem formázunk).

Na, bármit csináltam sitebuild-ben, ilyen visszajelzéseket kaptam, amikor úgymond "javítanom" kellett.

Egyik fenti példa sem vicc, konkrétan mindkettő hibalistás visszajelzés volt a munkára.

Arról te már hallottál, hogy alkalmazkodás? De már ezt is leírtam, hogy minden projekt más és bele kell tanulni/szokni, csak neked annyira begyepesedett volt már akkor is a felfogásod, hogy egy ilyen egyszerű koncepciót nem tudtál felfogni. És sírsz, hogy mindenki szar, csak te nem.. És még te mondod, hogy sokkal hülyébbnek adod el magad az állásinterjúkon, mint amilyen vagy?!
Jun 02, 2020 16:29:14

Szerző: sodika Jun 02, 2020 16:31:31
Válasz
(-6)
Tudom még ilyen példákat.

- miért használok kísérleti technikákat, amikor az Internet Explorer ezeket nem ismeri? itt fontos, hogy minden böngészőn ugyanúgy nézzen ki a dolog, és van is erre jól bevált megoldás (átlászó gif a lekerekített sarkokhoz)

- két vagy három évvel később személy szerint ugyanattól az embertől: a CSS3 ezt már rég tudja, "nem hallottál róla, Endre?", miért nem használom

(konkrétan ezek a példák voltak azok, amik kibaszták nálam a biztosítékot, mondván, fasznak tanulok én meg bármit)

Ez sem vicc.
Ezek mind konkrét, élő példák.

Na, ilyenek voltak.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Jun 02, 2020 16:31:31

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Jun 02, 2020 16:32:56
Válasz
(2)
gyagyás, a magyar változók azért mehetnek?
Jun 02, 2020 16:32:56

Szerző: trader troll Jun 02, 2020 16:33:31
Válasz
(2)
Endre ma volt megint egy dip buy leheőség, de már nem is szóltam mert múltkor is leszartál meg ràmcsaptad a telefont mikor beszéltem.

Ha lett volna 3000 eurod beszállni, akkor 10% adózott nettó haszont tudtunk volna csinálni neked kb 30 perc alatt.

Egy fasz vagy, ismerek arcokat akik CSAKIS hitelkártya zsonglőrködésből élnek, de ha nem csinálsz több bevételt mint amit felveszel, akkor megbaszhatod magad.
Ha kamatot fizetsz akkor retard zsellér vagy.
Gyors tranzakciok, minimális kockázat, maximàlis haszon, nagy volume, dip buy, iszonyatos piackutatás és rengeteg idő, szívvel-lélekkel nem pedig mindenfèle ködös hülyeség, állatias, vágyvezèrelt gondolkodás meg észnélküli pénzszórás.

Te bazdmeg kb karakK Szoba szintjèn vagy, vállalkozni hülye, ügyeskedni hülye, beosztottnak egy utolsó hülye, cigânyol csicskájának is hülye.

Jun 02, 2020 16:33:31

Szerző: mifaaan (Snecológus-pontszám: 3326x1) Jun 02, 2020 16:36:03
Válasz
(6)
sodika

- miért használok kísérleti technikákat, amikor az Internet Explorer ezeket nem ismeri? itt fontos, hogy minden böngészőn ugyanúgy nézzen ki a dolog, és van is erre jól bevált megoldás (átlászó gif a lekerekített sarkokhoz)

- két vagy három évvel később személy szerint ugyanattól az embertől: a CSS3 ezt már rég tudja, "nem hallottál róla, Endre?", miért nem használom

(konkrétan ezek a példák voltak azok, amik kibaszták nálam a biztosítékot, mondván, fasznak tanulok én meg bármit)

Ez sem vicc.

Na, ilyenek voltak.

És ezzel mi a baj? Megmondom.
Semmi. A technológia fejlődik, experimental dolgokat nem használunk productionben, ha már kiforrott (3 év több, mint elég erre) akkor miért ne?

Kritikát kapsz munkában? Tanulsz belőle és legközelebb kérdezel.

Az egyetlen probléma a sztorival, hogy 3 év alatt nem fejlődtél annyit, hogy feljebb juss a ranglétrán.

A hozzáállásoddal van baj nem mással. Ez nem jogi állás, ahol az 5 évvel ezelőtti tudás ugyanannyit ér ma mint akkor.
Jun 02, 2020 16:36:03

Szerző: Statisztikus Sanyi (Snecológus-pontszám: 4441x2) Jun 02, 2020 16:37:48
Válasz
(6)
sodika

Ez az, Sodi, segíts légyszi tesztelni az új fícsört a sohatobbetnemirokide.no-ip.hu oldalon: az autiméter az elmúlt 1 óra narancssodi-kommentjeinek átlagos hosszát mutatja. Majd figyelem, milyen értékek között mozog, és csinálok hozzá egy jobban kinéző mérő baszt, meg lehet majd kérni e-mail értesítést megadott érték felett, ha valaki nem akar lemaradni róla :)
Ó helló, ez itt most egy technikai próba! http://sohatobbetnemirokide.no-ip.hu
Jun 02, 2020 16:37:48

Szerző: sodika Jun 02, 2020 16:40:24
Válasz
(-9)
mifaaan
Arról te már hallottál, hogy alkalmazkodás? De már ezt is leírtam, hogy minden projekt más és bele kell tanulni/szokni

Szabványok azok szabványok.
Ha az ember technikai dolgot készít, akkor ezek számítanak.
Mégis az volt a hiba sokszor, hogy azoknak akartam megfelelni.

De mondom, ekkor mondtam végleg, hogy mindenki elmegy a nús picsába. Elsőször beszól nekem, hogy ne használjak kísérleti technikákat, mert nem támogatják a böngészők, és az ügyfélnék sokan használnak IE-t, majd három évvel később pontosan ugyanaz az ember pontosan ugyanarra beszól, amit korábban személy szerint én magam mutattam meg neki, hogy ez már rég benne van a CSS-ben, "hát nem tudok róla"?

Kész. :D
Jun 02, 2020 16:40:24

Szerző: sodika Jun 02, 2020 16:40:53
Válasz
(-6)
...bús picsába, na...
Jun 02, 2020 16:40:53

Szerző: p00p (Snecológus-pontszám: 4719x2) Jun 02, 2020 16:42:22
Válasz
(5)
Az a baj púp, hogy baszhatod a 10 éves tapasztalatot, egy egyetemről kiszabadult gyerek is leiskoláz. 10 év alatt tech lead / architect szintre kellett volna eljutnod, ehelyett kb ugyanazt a gányolást csinálod, mint solymáriéknál. Egy Docker containert nem tudsz elindítani, mert nem érted, mi az a basic auth credentials, mit kezdj ezzel a hibaüzenettel. Bazmeg, neked kellene ezeket összerakni 0-ról, te meg a kész rendszer elindításéval se boldogulsz.
Kilóg a kanóc, bazmeg
Jun 02, 2020 16:42:22

Szerző: Csengőfrász (Snecológus-pontszám: 3117x1) Jun 02, 2020 16:44:08
Válasz
(5)
p00p
Az a baj púp, hogy baszhatod a 10 éves... .
Endre,kifizetem az össszes adósságod, ha levágod a faszodat tőböl!
Jun 02, 2020 16:44:08

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272145x136) Jun 02, 2020 16:49:14
Válasz
(9)
p00p
Az a baj púp, hogy baszhatod a 10 éves tapasztalatot, egy egyetemről kiszabadult gyerek hollandiai mosogató is leiskoláz.

javítottam.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Jun 02, 2020 16:49:14

Szerző: - Jun 02, 2020 16:52:28
Válasz
(4)
sodika
Szabványok azok szabványok.
Ha az ember technikai dolgot készít, akkor ezek számítanak.
Mégis az volt a hiba sokszor, hogy azoknak akartam megfelelni.

De mondom, ekkor mondtam végleg, hogy mindenki elmegy a nús picsába. Elsőször beszól nekem, hogy ne használjak kísérleti technikákat, mert nem támogatják a böngészők, és az ügyfélnék sokan használnak IE-t, majd három évvel később pontosan ugyanaz az ember pontosan ugyanarra beszól, amit korábban személy szerint én magam mutattam meg neki, hogy ez már rég benne van a CSS-ben, "hát nem tudok róla"?

Kész. :D

Úgy lácci sokijéknál nem vót gyerexoba, meg sodika sose kapott kritikát asztán diszfunkciijós fölnőtt lett belölle. Ezér fontosh a mentális egésség megörzése gyerekkorba kéremszépen. A szülők hibálya, hogy asodi retard lett meg a zállamé biztos nemasodijé
Jun 02, 2020 16:52:28

Szerző: p00p (Snecológus-pontszám: 4719x2) Jun 02, 2020 16:53:25
Válasz
(3)
Nálunk egy ilyen után a púpodon pörögve repülnél a cégtől. Én nem tudnék egy ilyen emberrel dolgozni, aki ezt sem képes egyedül megoldani. Megkérdezném a főnököt, hogy nekünk óvodások kezét kellene fogni, vagy szakemberekkel dolgozni?
Kilóg a kanóc, bazmeg
Jun 02, 2020 16:53:25

Szerző: Trash csoportos haver (Snecológus-pontszám: 38869x19) Jun 02, 2020 16:55:10
Válasz
(6)
Infó-matek szak, múltkor meg a lábujjaidon számoltál XD
Jun 02, 2020 16:55:10

Szerző: Igazmondó Juhász (Snecológus-pontszám: 5992x2) Jun 02, 2020 16:55:53
Válasz
(1)
Púp, ha olyan profi programozo lennél, lenne weblapod ahol kiraknád a referencia munkáidat, s nem kellene hetyetyézni, mert mindenki látná miket csinálsz
Jun 02, 2020 16:55:53

Szerző: mifaaan (Snecológus-pontszám: 3326x1) Jun 02, 2020 16:57:55
Válasz
(3)
Igazmondó Juhász
Púp, ha olyan profi programozo lennél, lenne weblapod ahol kiraknád a referencia munkáidat, s nem kellene hetyetyézni, mert mindenki látná miket csinálsz

vaaaagy az évek alatt elkészített github/lab privát/tanulós projekteket belinkelheted és akkor nem kell a weblapon szakarodni a css-el.

jajj bocs tudom olyat, hog ygit gémeskútországban nem lehet mondani, mert mi nem érthetünk hozzá
Jun 02, 2020 16:57:55

Szerző: Csengőfrász (Snecológus-pontszám: 3117x1) Jun 02, 2020 16:58:48
Válasz
(9)
A kommentstatisztikákból látszik egyébként hogy a konyhából kizárás ütött a legnagyobbat a koboldon idén.
Sokat elmond róla hogy a pedofil vádak nem voltak problémák neki,viszont az ogreapus reggelik hiánya földhözbaszta.
Jun 02, 2020 16:58:48

Szerző: Igazmondó Juhász (Snecológus-pontszám: 5992x2) Jun 02, 2020 17:00:54
Válasz
(4)
Endre, jó lenne egy olyan live ahol bemutatod a munkáidat
Jun 02, 2020 17:00:54

Szerző: - Jun 02, 2020 17:01:32
Válasz
(14)
Azèrt az egyik legdurvább eset mégiscsak az volt amikor java fejlesztő úr, több évtizedes számítógépes tapasztalattal nem találta meg a gamer pc elejét.

Azthittem anno a mosodás/mosógépes esetnél nincs durvább, de azért amikor nem találta az uj pcn a csatlakozókat, akkor azèrt letérdeltem.

Jun 02, 2020 17:01:32

Szerző: CODEWARS Jun 02, 2020 17:07:18
Válasz
(4)
Mikor lesz a CodeWars Challenge Zseryvel?
Jun 02, 2020 17:07:18

Szerző: Dzsibuti térdeltetős Jun 02, 2020 17:09:31
Válasz
(10)
sodika

Ez sem vicc.

Na, ilyenek voltak.

Na látod, pedrák, ezért vagy te tökéletesen alkalmatlan bármire is.
Informatikára azért, mert képtelen vagy felfogni, hogy ez egy folyamatosan változó - leginkább fejlődő, bár vannak retrográd folyamatok - szakma.
De még kőművesnek vagy szobafestőnek sem lennél jó, mert ott is fejlődnek az eszközök és anyagok.
Ami neked való lenne, az a lapátolás segédmunkásként, a lapát 100 éve is ugyanolyan volt, mint most, és 100 év múlva is ugyanilyen lesz. Csak hát a lapátot meg nem bírod el, mert egy nyeszlett, gyárihibás pondró vagy.
Jun 02, 2020 17:09:31

Szerző: 700 ezer fütyi (Snecológus-pontszám: 2478x1) Jun 02, 2020 17:16:35
Válasz
(3)
p00p
15-től púpszászon, vagy a nyaralódban fogsz dolgozni? Mi lesz, ha egyik nap nem sikerül elindítani a dockert? Nem tudod bevinni az irodába a gépet, hogy megcsinálják.

Én remote desktoppal szívesen segítek, és begyszóra a böngészési előzményeket se nézem meg
Mert ilyen SoDI a SoDI
Jun 02, 2020 17:16:35

Szerző: stréber troll Jun 02, 2020 17:22:44
Válasz
(12)
Mostanában egyik side hobbim, hogy régi sodi kommenteket keresek és azon borulok, hogy mondjuk 5 éve mondta azt hogy ő már kvázi senior fejlesztő szinten van.

2014 decemberében jöttek az andis boldozott levelek.

Sírva hívtam a tanárnőt 2015 november.

Első targó bankos komment 2019 augusztus, ekkor már adósságrendező kölcsönnel vonta össze a 12000 euros hiteltartozásait.

Règi szép idők, igaz Endre!!

Akit érdekel az ilyesmi érdemes beírni a santender (sic), targo, fidor, consorz finanz, sírva, kvázi, senior keresőszavakat is.

Szigorúan csak erős idegzetűeknek, autipajzsokat bekapcsolni!
Jun 02, 2020 17:22:44

Szerző: stréber troll Jun 02, 2020 17:39:06
Válasz
(12)
+1 fun fact.

Endrènek 4. ève van kondi bérlete.

Eleinte 60 eurót fizetett, majd 2018-ban emelték 70-re.

Endre eddig körülbelül (alsó hangon) 2400 eurót fizetett olyan kondibérletre amit évek alatt 3-szor használt.

2400 euro az jelen állás szerint 827622 magyar fütyi.
Jun 02, 2020 17:39:06

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Jun 02, 2020 17:52:35
Válasz
(7)
stréber troll
+1 fun fact.

Endrènek 4. ève van kondi bérlete.

Eleinte 60 eurót fizetett, majd 2018-ban emelték 70-re.

Endre eddig körülbelül (alsó hangon) 2400 eurót fizetett olyan kondibérletre amit évek alatt 3-szor használt.

2400 euro az jelen állás szerint 827622 magyar fütyi.
a kigyúrt testéhez ez dukál. képzeld el, hogy nézne ki, ha nem gyúrt volna. xd
Jun 02, 2020 17:52:35

Szerző: - Jun 02, 2020 17:52:52
Válasz
(3)
sodika
<div class="quote"><div class="author">izé, na</div>
Titán meg, nem tudom mi történhetett vele, de képzeld el, hogy ha nem éri valamiféle trauma, akkor egy értelmes, nyitott szívű, egyszerű parasztcsóka lenne</div>

Az engem ért traumák lószarok, mi?
Miközben:

(1) Csalók nyúlják le a több milliós nagyanyai örökségemet, közben olyan ügybe keverve engem, ahol megüzenik, hogy ne ugráljak, mert ezek olyan emberek, akik fejbe lövik az embert.

(2) Fontos, jóformán pótolhatatlan egyetemi ZH-ról maradok le egy téves rendőrségi fogvatartás miatt, és utána 6 hónapon át 8 évig terjedő börtönnel fenyegetett eljárással fenyeget az ügyészség, állandóan szembesítésekre és folytatólagos kihallgatásokra citálva.

(3) Apám folyton heroinistákat és csöveseket hord haza, tankönyveimet vizsga előtt eladja, bankkártyámról a diákhitelemet titokban lenyúlja.

(4) Anyám eladatja velem a lakásomat, hogy ki tudja fizetni az adótartozását, és mégsem fizeti ki belőle.

(5) Folyamatos tanulás után egyetem után 8 évvel nem tudom folytatni a tanulmányaimat, hiába egyeztem bele korábban ennek érdekében a lakásom mellett még a saját autóm eladásába is.

Bizony!

Jun 02, 2020 17:52:52

Szerző: Örebro (Snecológus-pontszám: 35910x17) Jun 02, 2020 17:55:36
Válasz
(3)
gyagyås, mikor most visszatersz anyådhoz ujszåszra es estenkent beszol a szobådba, sexisen leveve a ferfi pantallojåt, rådkacsint es mutatoujjåval az ågyba hi, hogy fogod szolitani?
Jun 02, 2020 17:55:36

Szerző: Facebook csop tag (Snecológus-pontszám: 2347x1) Jun 02, 2020 18:06:22
Válasz
(6)
mifaaan
vaaaagy az évek alatt elkészített github/lab privát/tanulós projekteket belinkelheted és akkor nem kell a weblapon szakarodni a css-el.

jajj bocs tudom olyat, hog ygit gémeskútországban nem lehet mondani, mert mi nem érthetünk hozzá

"Németországi tartózkodásomig nem is találkoztam verziókezelő rendtyerrel"

Magyar Youtube trash rajongó | hete
Jun 02, 2020 18:06:22

Szerző: Igazmondó Juhász (Snecológus-pontszám: 5992x2) Jun 02, 2020 18:07:26
Válasz
(3)
Endre, lesz ma profi stream? Vagy csak iszakos hetyetye?

Jo lenne végre tisztazni pár dolgot Sodi! Kellene egy tisztázós live + ahol bemutatod az egyetem óta eltelt időben készített referencia munkáidat. Hasznos lenne, és sokakat érdekelne.
Jun 02, 2020 18:07:26

Szerző: Trash csoportos haver (Snecológus-pontszám: 38869x19) Jun 02, 2020 18:07:33
Válasz
(3)
Endre
Milyen trauma kellett ahhoz, hogy kisfiúkra verd a faszod?
Jun 02, 2020 18:07:33

Szerző: Facebook csop tag (Snecológus-pontszám: 2347x1) Jun 02, 2020 18:13:41
Válasz
(5)
Trash csoportos haver
Endre

Erről folyt már itt elmélkedés, akkor arra jutottunk, hogy alapjában véve van benne egy meleg szemlélet (bunkibank), a gyerekekre történő "gerjedés" pedig az apja által hazavitt "csöves haverok" általi abúzus miatt alakult ki.
Jun 02, 2020 18:13:41

Szerző: - Jun 02, 2020 18:26:33
Válasz
(11)
Ez a komment kereső ez a legvadabb feature amit Endre berakott.

Kellő energiabefektetéssel és olvasással, dátumok hasonlítgatásával, valamiféle timeline felállításával olyan minták jönnek ki, hogy az iszonyat.

Évek óta ugyanaz a kibaszott lemez megy és ahogy megmondták itt őstrollégák, tényleg pörgeti a fázisokat, de a legdurvábban akkor megy az őrület amikor valami hülyeséget próbál elkövetni, vagy eltitkolni és idejön hirtelen vitatkozni, nagyképűsködni, iszonyat autista kiforgatott szemantikai érvelésbe kezdeni, nonszensz baromságokat magyarázni..
vagy,
amikor a trollok rátapintanak valami érzékeny infóra és akkor is idejön iszonyat erővel hazudozni, terelni.

Amióta tolja a hitelspirált, pl minden egyes alkalommal amikor ujabb hitelt vesz fel, vagy amikor hiteleket von össze és vált ki, vagy amikor nagyobb összeget hitelez, esetleg "vásárol" valami drágát, egyszerűen mindig idejön és bedobja ide és minden ésszerű érvet megpróbál elhárítani.
Hazudozik, elszólja magát, önellentmondásba keveredik, elfelejti hogy már hazudott dolgokat előző nap stb...

Napokig pörög, felesel, vitázik, a trollok dőlnek, olvadnak az autipajzsok, egyesek rosszul lesznek és kikapcsolják a fórumot, mások elszégyellik magukat, hogy egyáltalán egy betűt írnak ennek a majomnak de ő itt rendületlenül bizonyít és hazudozik.

A hosszú évek alatt egyetlen egyszer nem fogadta meg a trollok tanácsát.
KIBASZ EURÓ TIZEZREKET értelmetlen dolgokra, tanulópénz euróezreket fizet mindenféle cigányoknak, lumpeneknek, meg lehuzos főbérlőnek, de egyszer egy kibaszott alkalommal nem fogadna meg egyetlen jószándékú tanácsot INGYEN.
Ennek semmi értelme nincsen.

Nemtudom milyen törvények működtetik ezt a világot (azon kívül, hogy aki nem dolgozik ne is baszhassék), de az tuti, hogy ez nem természetes, sem pedig nem fenntartható.

Nem lehet a végtelenbe növekedni, pláne nem negatív végtelenbe.
Jun 02, 2020 18:26:33

Szerző: Dzsibuti térdeltetős Jun 02, 2020 18:35:11
Válasz
(4)
Gyagyás, ezek nem traumák, ezeket úgy hívják, hogy balfasz vagy.
Jun 02, 2020 18:35:11

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 60136x30) Jun 02, 2020 18:37:23
Válasz
(6)
C64korszak
Tarlós már nem főpolgármester, a Libegő nem fog megszűnni.

Épp elég baj, hogy a városligetet szétbaszatta a csuti vajda,
és karigeri sem állította meg végül a projektet, akármit is kamuzott a választási ígéreteiben..

-------------------------------------

Más:

Kiss Endre Farkas (ELTEid: 13292) Bota Gyöngyi 1982-01-17

Email:
[email protected] (szerkeszt)
Jogviszonyok (Összesített Lejárat:Lejárt)
Ismert külső adatbázisbeli azonosítók
Régi ELTEdb azonosító: 46943

Na, így ugassál vissza nekem getszi!
Evvel részben lelepleztem ki lehetek, de szarok rá,..
... a trollok újabban neptun képernyőket követelnek, mert nem tudják 200x-ben az ELTE-n un. "ETR" rendszer volt ,szeretnél itt látni erről anyagokat?

Már csak streamer kazetta mentések vannak meg róla,.... de vannak!
Egy "lomtárban" egy penészes alagsorban rohad a gép, amin azonal beolvasható, de ha sokat gyökérkedsz itt, találok módot, időt, és "viszont szívességet", hogy megoldjam...
faszfej!

$ finger [email protected]
[ludens.elte.hu]

Login name: SODI In real life: "Farkas Kiss Endre"

Currently not logged in.

Last login: 16-DEC-2003 20:32:30.81
Mail delivery to user is disabled.
Plan:

Ez a felhasznalo igen regota nem lepett be,
Tovabbi levelei visszamennek a feladohoz.

Bovebb felvilagositas: [email protected]

Tényleg rég volt :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Jun 02, 2020 18:37:23

Szerző: - Jun 02, 2020 18:40:41
Válasz
(3)
Csak nem Levi tért vissza?

:D
Jun 02, 2020 18:40:41

Szerző: Facebook csop tag (Snecológus-pontszám: 2347x1) Jun 02, 2020 18:43:38
Válasz
(2)
-
Csak nem Levi tért vissza?

:D

Én snecigeci-t hiányolom. Nagoyn jó volt a profilképe, ami épp a frissen emigrált dudaorrú sodit ábrázolta :D Amikor Andi mellett bebaszták az orrát és ez a fasz az orvostól tolta a selfiet
Jun 02, 2020 18:43:38

Szerző: NeoX Jun 02, 2020 18:44:11
Válasz
(1)
Öcsém egy percre aszt hittem hogy elkezdődött az ember vadászat RGL ellen.

24.hu/belfold/2020/06/02/aszod-vasutallomas-szexualis-eroszak/
Jun 02, 2020 18:44:11

Szerző: NeoX Jun 02, 2020 18:44:42
Válasz
(1)
Meg akartak erőszakolni egy nőt péntek délután az aszódi vasútállomás közelében. A rendőrség szexuális erőszak kísérlete miatt keresi Rácz László bagi lakost
Jun 02, 2020 18:44:42

Szerző: Csengőfrász (Snecológus-pontszám: 3117x1) Jun 02, 2020 18:57:27
Válasz
(1)
NeoX

Baszód
Jun 02, 2020 18:57:27

Szerző: Penzmento (Snecológus-pontszám: 13458x6) Jun 02, 2020 19:23:34
Válasz
(0)
NeoX

Ez sajnos csak egy Vona Gábor-hasonmád
🕎Endigame🕎
Jun 02, 2020 19:23:34

Szerző: NeoX Jun 02, 2020 19:30:42
Válasz
(0)
Penzmento
Ez sajnos csak egy Vona Gábor-hasonmád

Tényleg.
Ez a cigány vona. XD
Jun 02, 2020 19:30:42

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Jun 02, 2020 19:33:04
Válasz
(3)
RGL csatornája egy valóságos aranybánya

www.youtube.com/watch?v=Pbg3j0jNLMg

A kiscigányt előbb-utóbb megint szarrá fogják verni és beküldik a vigyorgóba.
Jun 02, 2020 19:33:04

Szerző: - Jun 02, 2020 19:41:26
Válasz
(-2)
Jun 02, 2020 19:41:26

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Jun 02, 2020 19:51:42
Válasz
(7)
Trash csoportos haver
Endre
óriási trauma érte a pina dőlésszögének ellenőrzésekor, azóta sem látott még olyan szörnyűséget.
megfogadta, hogy többet nem is fog. xd
Jun 02, 2020 19:51:42

Szerző: Univerzum Jun 02, 2020 19:59:01
Válasz
(2)
xray
óriási trauma érte a pina dőlésszögének ellenőrzésekor, azóta sem látott még olyan szörnyűséget.
megfogadta, hogy többet nem is fog. xd
Én is.
Jun 02, 2020 19:59:01

Szerző: echelon mérnök Jun 02, 2020 20:04:18
Válasz
(4)
Endre,

Nem vagy programozó.
Nem vagy szoftverfejlesztő.
Nem vagy fejlesztő.

Te egy adókedvezmények miatt foglalkoztatott segédmunkás vagy.

50 éve a hozzád hasonlóak pörögtek az eperföldeken.
100 éve a hozzád hasonlóak kaszálták a búzát.
150 éve a hozzád hasonlóak terelgették a kecskéket (nem úgy, tényleg ide-oda a földeken).

A hozzád hasonlóan félig képzett emberek építik a vasútat, az autópályát, rakják a gipszkartont pucolják az autószerelők szerszámait.

Csak azért van munkád mert nincsenek még tökéletes non-coding megoldások és még kellenek a hozzád hasonló olcsó, idomított "majmocák" a seniorok mellé.

Nekem is van két ilyen majmocám, pontosan tudom miről beszélek.

Neked az égadta világon semmi tehetséged nincs az informatikához. És nehezen tudok elképzelni a 21. századi foglalkozások közül bármit, amihez neked tehetséged lenne.

Nem sértegetni akarlak, de neked pontosan az a bohóckodás az osztályrészed amit most művelsz a twitchen. Néha szándékosan rájátszva, hátha találsz valami bolondot mint Molnár Kiki, vagy Trutymó Titán és tolják majd a donot.

Nem fognak. Vedd elő a excell táblád és nézd meg, hogy áll a beruházások megtérülése. Sehogy. A te bevételed a twitch közösségén múlik.

Elmondtad, hogy azért nézed a nudista fotókat, mert arra vered faszod. Elmondtad, hogy azokon a képeken néha vannak gyerekek.

Amíg ezt nem tisztázod nincs jövőd.

Ismételgethetted, hogy tisztáztad magad, de valójában pont az jön le a videókból, hogy beismered, hogy olyan képekre vered a faszod, "amin lehet, hogy gyerekek is vannak".

Ebből nagy baj lesz Sodi. Nem jogi gondok, hanem megélhetési. Lehet, hogy sokan fognak nézni, de mindig szólni fognak azoknak akik pénzt adnak neked, hogy rossz ember vagy aki nem érdemel segítséget.

Valamivel ellensúlyoznod kell ezt a negatív képet. Hiába mondogatjátok, hogy a negatív reklám is reklám, ez egy twitch streamer esetében ez nem igaz. Nem termék vagy a közösség tagja vagy legalábbis annak kell látszódni.

Ha máshogy nem megy, kérj meg valakit akivel élőben tudtok erről beszélni és tisztázni tudod magad!

Fórizs, Molnár, Titán, Bárki az értelmesebb arcok közül.
Jun 02, 2020 20:04:18

Szerző: Karandas Jun 02, 2020 20:07:33
Válasz
(7)
sodika
Te most miről beszélsz?
Sosem jártam progmatra vagy mérnökinfóra.
Info-matek tanár szakra jártam 5 évet.

Te és a matek-tanár szak, röhögnöm kell. Analízisből a sorozatok konvergenciájáig eljutottál?
Edison se volt rögtön körte.
Jun 02, 2020 20:07:33

Szerző: - Jun 02, 2020 20:07:39
Válasz
(0)
mifaaan
de itt yaml file van olyat a tapasztalt shodi még sosem látott..

Azt mondjuk hogy? Évek óta mást se csinálok, csak minden yaml... Már programozni se nagyon kell :)
Jun 02, 2020 20:07:39

Szerző: - Jun 02, 2020 20:10:52
Válasz
(0)
FuhrerBiersack
Senior java fejlesztot keresnek, jelentkezel Sodi?

Napi 50-60, lol... Sokáig fognak seniort keresni
Jun 02, 2020 20:10:52

Szerző: Baromarc (Snecológus-pontszám: 3684x1) Jun 02, 2020 20:11:10
Válasz
(0)
Facebook csop tag
Én snecigeci-t hiányolom. Nagoyn jó volt a profilképe, ami épp a frissen emigrált dudaorrú sodit ábrázolta :D Amikor Andi mellett bebaszták az orrát és ez a fasz az orvostól tolta a selfiet

Ez a kép megvan valahol?
Jun 02, 2020 20:11:10

Szerző: Facebook csop tag (Snecológus-pontszám: 2347x1) Jun 02, 2020 20:15:45
Válasz
(4)
Baromarc
Ez a kép megvan valahol?

Ezt találtam csak

forum.sodika.org/uploads/14074416972ae762f6f32370aabd0457c48b1f9e2b.jpg

Jun 02, 2020 20:15:45

Szerző: Baromarc (Snecológus-pontszám: 3684x1) Jun 02, 2020 20:19:13
Válasz
(0)
Facebook csop tag
Ezt találtam csak

forum.sodika.org/uploads/14074416972ae762f6f32370aabd0457c48b1f9e2b.jpg

Nszksz
Jun 02, 2020 20:19:13

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 60136x30) Jun 02, 2020 20:20:41
Válasz
(2)
Facebook csop tag
Elmondtam már tegnap is te fasz, hogy egy interjún (kivéve közszféra) a bánatos faszt nem érdekli, hogy miről van papírod és miről nincs. Eléd rakják a tesztfeladatot, ha megcsinálod felvesznek, ha nem akkor nem.

FOGD MÁR FEL TE PÚPOS FASZ!

Már bocs, de 10+ év tapasztalattal nem raknak tesztfeladatot. Minek?
Csak leülnek veled dumálni és ha látják, hogy nem vagy hülye, akkor mehetsz alkudozni, hogy melyik nap kezdesz, milyen autót kérsz és mennyi pénzt.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Jun 02, 2020 20:20:41

Szerző: - Jun 02, 2020 20:23:26
Válasz
(0)
Lesz ma live?
Jun 02, 2020 20:23:26

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Jun 02, 2020 20:30:00
Válasz
(8)
Lesz ma stream, Endre? Melyik játékot fogod unott fejjel meggyalázni és leszarozni? Minek erőlteted az egészet, ha se donátot nem kapsz, se új nézőid nem jönnek? Csak a trollok néznek meg a trash csoportosok, nekik viszont nem szolgáltatsz megfelelő műsort. Emlékszel még arra, mikor totál bebaszva ráztad magad a Baby Sharkra, és majdnem hánytál a szobában? Na, az volt a jó irány, érkeztek is az Eurók.
Jun 02, 2020 20:30:00

Szerző: Riporter (Snecológus-pontszám: 8652x4) Jun 02, 2020 20:36:51
Válasz
(4)
Ma hány méter kábelt vásároltál, te tálentum?
Valami spórolásocska csak volt?
2 napig csicskultam
Jun 02, 2020 20:36:51

Szerző: Fekete bikapata Jun 02, 2020 21:13:38
Válasz
(1)
Gyagyás, azokról a 2006-os ,,hősökről'' mi a véleményed, akik adófizető állampolgárok autóit gyújtották fel, rongálták meg a fővárosban???

Őket nem kellett volna börtönbe rakni???

Jun 02, 2020 21:13:38

Szerző: Hetyetye Jun 02, 2020 21:19:29
Válasz
(1)
Sodi

"Pontosan 10-kor robotporszívó szerelős live.
HHHHHHHHHHHHH *süsü*
Jun 02, 2020 21:19:29

Szerző: Tycoon (Snecológus-pontszám: 5378x2) Jun 02, 2020 21:30:33
Válasz
(3)
Most már komolyan kiégek geci XDD

Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Jun 02, 2020 21:30:33

Szerző: FKK ficken kleiner kinder Jun 02, 2020 21:31:49
Válasz
(3)
múltkor berakott egy elemet most mindent megszerel a szakisodi
Jun 02, 2020 21:31:49

Szerző: FuhrerBiersack Jun 02, 2020 21:37:21
Válasz
(3)
FKK ficken kleiner kinder
múltkor berakott egy elemet most mindent megszerel a szakisodi

A villamosmernok genek dolgoznak
Jun 02, 2020 21:37:21

Szerző: Bejlin (Snecológus-pontszám: 16621x8) Jun 02, 2020 21:54:14
Válasz
(1)
Végigolvasva a recskás agymenését ha valaki úgy döntene hogy elteszi láb alól a koboldot én szívesen biztosítok alibit bárkinek.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Jun 02, 2020 21:54:14

Szerző: tyodi-magyar fordító Jun 02, 2020 21:55:44
Válasz
(2)
Szerelős live = másfél órás kefecsere a robot porszívóban
Jun 02, 2020 21:55:44

Szerző: CODEWARS Jun 02, 2020 21:56:36
Válasz
(1)
Bejlin
Végigolvasva a recskás agymenését ha valaki úgy döntene hogy elteszi láb alól a koboldot én szívesen biztosítok alibit bárkinek.

na akkor mond meg hol vagyok.
Jun 02, 2020 21:56:36

Szerző: Zsénó (Snecológus-pontszám: 44832x22) Jun 02, 2020 22:04:06
Válasz
(3)
Hihetetlen:

Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Jun 02, 2020 22:04:06

Szerző: - Jun 02, 2020 22:04:35
Válasz
(0)
Tycoon
Most már komolyan kiégek geci XDD

Á, ennek annyi. Csinál össze-vissza minden hülyeséget, most már 0 szervezettséggel. Vajon meddig bírja még?
Jun 02, 2020 22:04:35

Szerző: Tycoon (Snecológus-pontszám: 5378x2) Jun 02, 2020 22:04:36
Válasz
(6)
Geci a büdös kurva anyádat púpos korcs geci...
Kiírja hogy 10kor stream mert balfaszkodik...most ki írta hogy:STREAM 22:30-kor.

Bocs. Minden tovább tart, mint ahogy az ember tervezi.

De a büdös kurva anyádat 3 púpfal megosztás belefért verjem anyádba
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Jun 02, 2020 22:04:36

Szerző: Zsénó (Snecológus-pontszám: 44832x22) Jun 02, 2020 22:04:55
Válasz
(1)
Recskás!
Nem akar elsülni a szamárfasz? Vagy mi az, ami tovább tart?
Jun 02, 2020 22:04:55

Szerző: púp-orr-sérv-fogász (Snecológus-pontszám: 14774x7) Jun 02, 2020 22:05:28
Válasz
(2)
Szurkolunk, hogy 22:30-ig elsüljön a piton.
|__o__|
Jun 02, 2020 22:05:28

Szerző: Fekete bikapata Jun 02, 2020 22:05:29
Válasz
(1)
Most komolyan, van olyan mazochista állat, aki ezt nézni fogja ennyi tologatás után ráadásul???
Jun 02, 2020 22:05:29

Szerző: Tycoon (Snecológus-pontszám: 5378x2) Jun 02, 2020 22:07:19
Válasz
(6)
Jun 02, 2020 22:07:19

Szerző: - Jun 02, 2020 22:09:31
Válasz
(3)
sodrák szopd már ki a faszom...már bekészítettem mindent a cringre showra erre cserben hagysz...
Jun 02, 2020 22:09:31

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 60136x30) Jun 02, 2020 22:19:50
Válasz
(2)
Fekete bikapata
Most komolyan, van olyan mazochista állat, aki ezt nézni fogja ennyi tologatás után ráadásul???

A trollok, ki más nézi sodit?
22:30-kor majd kirakja hogy "Ma mégsem lesz stream, hiányzik egy kábel, na majd holnap"
Jun 02, 2020 22:19:50

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Jun 02, 2020 22:20:10
Válasz
(3)
Simán csak baszódj meg, Endre. Szerinted ki fog téged 22:30-kor nézni? Holnap munkanap van, hahó! Mi nem Kurzarbeiton basszuk a rezet napi két órában.
Jun 02, 2020 22:20:10

Szerző: Zsénó (Snecológus-pontszám: 44832x22) Jun 02, 2020 22:20:58
Válasz
(2)
Elmúlt 1 perc: 3 darab FB megosztás...
Jun 02, 2020 22:20:58

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Jun 02, 2020 22:28:41
Válasz
(6)
Zsénó
Elmúlt 1 perc: 3 darab FB megosztás...

Ilyenkor mindig az van, hogy megkérdezi Shreket, hogy meddig nézi a Netflixet, az meg válaszol valamit, hogy mondjuk 21.00. Mivel kint filmezik a konyhában, ezért sneci látja, hogy elkezdett valami mást nézni, de nem mer neki szólni, hogy hahó, lejárt az időd vén fasz, most én jövök. Ilyenkor jön az ígérgetés, hogy 21:30, 22:00, 22:30, és közben magában anyázik. Véletlenül sem csicskul a fadászpika, á dehogy.
Jun 02, 2020 22:28:41

Szerző: Zsénó (Snecológus-pontszám: 44832x22) Jun 02, 2020 22:32:56
Válasz
(9)
Recskás!
Mennyiért vetted meg azt a fehér/piros kockás antik konyharuhát az Ogrétól? Gondolom Napóleon korabeli darab.

Jun 02, 2020 22:32:56

Szerző: - Jun 02, 2020 22:33:17
Válasz
(0)
ilyenkor mivan...
Jun 02, 2020 22:33:17

Szerző: sodichu Jun 02, 2020 22:33:23
Válasz
(2)
Nézzétek a streamet. Ma a robot porszívót fogom vasember ruhává alakítani.
Jun 02, 2020 22:33:23

Szerző: Összezavart olvasó Jun 02, 2020 22:34:19
Válasz
(2)
sodika
Egészen eddig nekem is volt egy ilyen benyomásom, de most rájöttem, hogy a szakértelmem a kulcs, nem pedig a hiány, elvégre nem áll a meló halomra még ebben a szakmában sem.
Jun 02, 2020 22:34:19

Szerző: - Jun 02, 2020 22:35:37
Válasz
(2)
Ez teljesen bekattant. Remélem az Ogre a rendőrökkel viteti el hamarosan mielőtt kárt tesz valakiben vagy valamiben.
Jun 02, 2020 22:35:37

Szerző: Fekete bikapata Jun 02, 2020 22:37:39
Válasz
(2)
Hogy az anyádba nézel ki, Gyagyás???

Blöe...

Kibaszott kemény csicskítást nyom az Ogre!

A vándorcigány RGL nem néz így ki...

Jun 02, 2020 22:37:39

Szerző: Zsénó (Snecológus-pontszám: 44832x22) Jun 02, 2020 22:44:46
Válasz
(2)
"ény eszt nyem értyem"

Jun 02, 2020 22:44:46

Szerző: Zsénó (Snecológus-pontszám: 44832x22) Jun 02, 2020 22:45:50
Válasz
(1)
na a csavarozás kifogott rajta
Jun 02, 2020 22:45:50

Szerző: - Jun 02, 2020 22:51:50
Válasz
(0)
mirror van?
Jun 02, 2020 22:51:50

Szerző: LG Vajcsavar Jun 02, 2020 22:52:53
Válasz
(3)
Ha végigpróbálod rajtam az összes bitfejet, ráadásul hellyel-közzel befelé hajtva, nyilván kikoptatod a menetem. Te autista fasz. A mérnök apád foglalkozhatott volna veled.
Jun 02, 2020 22:52:53

Szerző: Zsénó (Snecológus-pontszám: 44832x22) Jun 02, 2020 22:53:29
Válasz
(8)
csavarfej szétbaszva:

Jun 02, 2020 22:53:29

Szerző: Zsénó (Snecológus-pontszám: 44832x22) Jun 02, 2020 22:54:05
Válasz
(5)
Persze a csavar tehet róla: "Ez LG, világmárka, de vajból van a csavar"
Jun 02, 2020 22:54:05

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 60136x30) Jun 02, 2020 22:54:31
Válasz
(1)
LG Vajcsavar
Ha végigpróbálod rajtam az összes bitfejet, ráadásul hellyel-közzel befelé hajtva, nyilván kikoptatod a menetem. Te autista fasz. A mérnök apád foglalkozhatott volna veled.

A menetet nehezen...
Jun 02, 2020 22:54:31

Szerző: Zsénó (Snecológus-pontszám: 44832x22) Jun 02, 2020 22:55:58
Válasz
(2)
"nem tudom, mi az az imbuszkulcs"
Jun 02, 2020 22:55:58

Szerző: kirakottLegoBusz (Snecológus-pontszám: 2023x1) Jun 02, 2020 22:57:11
Válasz
(7)
"nem tudom mi az az imbuszkulcs" - Farkas Endre Kiss, 2020.06.02.
Jun 02, 2020 22:57:11

Szerző: Zsénó (Snecológus-pontszám: 44832x22) Jun 02, 2020 22:58:16
Válasz
(4)
"rákeresek, hogy mi az az imbuszkulcs, fogalmam sincs, hogy néz ki"
Jun 02, 2020 22:58:16

Szerző: Harry Potter Jun 02, 2020 22:59:22
Válasz
(3)
kirakottLegoBusz
"nem tudom mi az az imbuszkulcs" - Farkas Endre Kiss, 2020.06.02.

Hát amivel a Kóbor Grimbuszt beindítod te mugli.
Jun 02, 2020 22:59:22

Szerző: Sodilegnagyobbrajongoja Jun 02, 2020 22:59:40
Válasz
(1)
Jun 02, 2020 22:59:40

Szerző: Kérdező Karcsi Jun 02, 2020 23:00:22
Válasz
(0)
A picikli összeszerelésnél nem imbusz volt?
Jun 02, 2020 23:00:22

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Jun 02, 2020 23:00:42
Válasz
(2)
gyagyás, abba torx csavarhúzó kell! xd
Jun 02, 2020 23:00:42

Szerző: - Jun 02, 2020 23:02:34
Válasz
(1)
Jun 02, 2020 23:02:34

Szerző: Zsénó (Snecológus-pontszám: 44832x22) Jun 02, 2020 23:05:24
Válasz
(6)
Húbazmeg, már kalapálja is:

Jun 02, 2020 23:05:24

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 60136x30) Jun 02, 2020 23:07:35
Válasz
(2)
Zsénó
Húbazmeg, már kalapálja is:

"ennyi, ez úgy bele van nőve, így marad" :)
Jun 02, 2020 23:07:35
« 6215 6216 6217 6218 6219 6220 6221 6222 6223 6224 »
1733970 komment.

92 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™