Akkor mutasd meg mire fel és vállald el Zsery kihívását te fogyatékos segéd munkás.
Ha ezek mind relevans tapasztalatok lennenek itthol is tobbet kapnal 800 futyinel. Allj ki zsery ellen es bizonyitsd be milyen tapasztalt vagy
14 éves korod óta LOL.
Te a születésed óta egy értelmi fogyatékos vagy akinek a szülei megvetették és nem törődtek a gyermekükkel.
Gyurcsány alatt nem a Magyarok Megmentöje voltál? Pereket provokáltál magad ellen, Szetey-montázsokat, meg faszverö videókat töltöttél fel a netre. Nem erre vagy a legbüszkébb?
🕎Endigame🕎
Mikor is fogod elválalni Zsery kihívását hogy megmutasd mennyire értesz a programozáshoz, hisz elvileg 14 éves korod óta ezt tanulod. Pár script írása megsem izzasztana.
Te beszari 2006 os gyáva szar. Faszt vagy te hős. Te éppenséggel egy lehetséges gyermek elleni szexuális erőszak elkövetője lehetsz.
De ha vissza jössz ide gémes kút országába akkor mi teszünk róla hogy ez ne történhessen meg.
Minden releváns, de nem érdekelnek a mesék a magyar fizetésekről. A pokolba kívánok mindenkit, aki nekem korábban ugyanerről beszélt, létehozva azt az állapotot, hogy éveken át nem tudtam hova helyezni, hogy a sok tanfolyam, egyetem és szakmai gyakorlat után még mindig nem láttam halvány esélyét se az otthoni boldogulásnak.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Ezt az egyetemen nem tanították.
Mellesleg PedoEndre most egy kis ideig nem kell nyelvvizsga a diploma kiváltásához. Szóval mikor fogsz elmenni érte? A diploma is úgy van meg mint a jogosítvány?
Te gyáva 2006os csicska.
Mi a faszt nem értesz azon, hogy nincs még időm se ránézni, mi a szar az ott egyáltalán?
Örülök, hogy élek.
DIPLOMA?
JOGOSÍTVÁNY?
KIHÍVÁS?
TE GYÁVA SZAR.
NAPI 2 ÓRÁT DOLGOZOL A MARADÉK 6 ÓRÁBAN CSAK A VÁROSBAN KÓBOROLSZ TE GYÁVA PÖCS.
Én azért ennek annyira nem örülök. De ha a helyedben lennék akkor biztosan nem hagynám, hogy a szakmámban megalázzanak.
Dehogy nincs időd. Kevesebb netflix meg faszverés és kezdődjön a párbaj!
2 napig csicskultam
Zserynek ez már a második igazán nagy szarvas skalpja.
És akkor mégis mikor verje a faszát a gyerekre a nudista oldalon hisz az ogre csak azt engedi neki, hogy aludjon egyet aztán pedig kora reggel takarodnia kell. XD
GYÁVA SZAR.
PEDOSODI LESZ DIPLOMA? MOST NYELVVIZSGÁT NEM KÉRNEK.
jól van. este 6-ig a galambokkal ücsörögsz a parkban. nem tudom mire "nincs időd".
Arra nem gondoltal meg hogy siman te vagy teljesen tehetsegtelen? :) Ezek nem mesek, attol hogy te nyomorult vagy nem azt jelenti hogy mindenki az.
Igaz,egésznap sétálgatnod kell a városban :D
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Én meg 2017 március 26. óta, akkor írtam meg a helloworld-ot, hahó! Akkor simán esélyes vagy, miért nem mered bevállalni a kihívást?
ja, mondjuk az nagy különbség köztünk, hogy szerintem a programozás az nem "szar" hanem egy olyan képesség, amivel csodákat lehet csinálni, kibaszott VARÁZSLAT az egész baszd meg...
Elmondom, hogy amikor először írtam olyan Python scriptet, ami 2 órás manuális munkámat redukálta 0,001 másodpercre, meg amikor sikerült megcsinálnom azt, amiért korábban még 50 eurót kellett fizetnem (mert lövésem se volt hozzá, és egyszerűbbnek tűnt) akkor vertem a fejem a falba, hogy miért nem kezdtem ezt hamarabb tanulni, hát annyira király dolog... Nem akarok itt hosszasan ömlengeni erről (pedig tudnék, de akkor retardnak néznének a trollok) a lényeg a lényeg hogy kurvára irigyellek, hogy neked 14 évesen megadták a varázslóvá válás lehetőségét, most meg szarozod a varázslást, HÁT BASZD MEG, ezért is akarlak legyőzni programozással, mert aki a programozást nem varázslatnak tartja, hanem szarnak, az nem ember, hanem féreg, akit el kell taposni.
Ó helló, ez itt most egy technikai próba! http://sohatobbetnemirokide.no-ip.hu
Nincs 2 szabad perced? Trollozni bezzeg ráérsz órákon át egész nap, még "meló" közben is. Autista szarházi. Hol a diplomád? Nyelvvizsga nélkül is kikérheted. Vagy ez is ilyen "Feltörést tagadni" szituáció? :D
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Kurzarbeit-ben nincs időd ránézni, nyomorék? :D
Zsery megint faszrahúzott, te meg angolnázol, aztán eloldalogsz, nem felelsz mintha ezzel meg nem történtté lehetne tenni az orbitális csicskulást.
Újra beszopta a szuperentitás, a vérprofi kontár Recskaboy, ennyikeh.
Zsodipédiára mehet a szócikk erről a csicskulásról is.
Hahaha :D
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
pontosan. kurva sokszor leírtam én is. nem elég, hogy hozzávágtak a tolvaj, semmirekellő szülei többtízmillás vagyont a korcs kölykükhöz, de gyöngyi mama pluszban a lehető legjobban jövedelmező szakma felé irányította a púpost, ahol alig kell dolgozni és majdnem a semmira nyomják a 800 fütyit. én tized ennyi szülői támogatásból hoztam volna ki a medencés irodát.
nemcsak balfasz vagy endre, hanem az emberi minőségtelenség minden formájának enciklopédiai példája.
Napi két órát dolgozol, te senkiházi! Az átlagember annyit letud 11 óráig legkésőbb, és utána még ott az egész nap!
Itt vered magad, hogy 20 éve programozol, de nem mersz kiállni egy HOBBISTA ellen vér egyszerű feladatokat megcsinálni? Endre, én 30+ évesen tanultam bele egy teljesen új szakmába, heti-havi szinten indulok pályázatokon, ami alapból egy versenyhelyzet, plusz évente több szakmai versenyen is. Mert engem érdekel, hogy hol tartok a konkurenciához képest. Egy szakember, aki büszke a saját munkájára nem fog légüres térben dolgozni, teljesen elvágva minden kihívástól. Ezt maximum a művészek meg a bölcsészek tehetik meg. Te egyik sem vagy, csak egy gyáva kókler szar.
Zsery, verd bele a kicsi zsidó kampós orrát abba, hogy mekkora értéktelen fostenger a munkája, kérlek.
Hazugságok tömkelege. 28 éves korodig tanultál, és fel tudsz mutatni egy gimnáziumi érettségit, mint legmagasabb végzettséget. Ezen felül van még 2 OKJ-s sajtpapírod, ha jól emlékszem, amikkel körülbelül a seggedet törölheted. A többi totális kudarc, eredmény nélkül. Az 5 év otthoni gyakorlat olyan színvonalas cégeknél történt, mint a Lundart meg a Groteszk, amik bizony falmelléki gányoldák. Az ugye megvan, hogy 4 éve én hívtam fel személyesen a patkányképű Solymárit, hogy programozói munkakörbe jelentkeztél hozzám, és hogy őket adtad meg referenciának? HANGOSAN RÖHÖGVE mondták, hogy elemi szintű részfeladatokat lehet neked kiadni, de azokra is rá kell nézni utólag, és hogy programozónak ők nem tudnak ajánlani. Ez volt az öt éves itthoni gyakorlatod, te gánykobold. Aztán felhívnám az ADHD-s figyelmedet arra is, hogy mikor állást kerestél, akkor volt olyan cég, ahonnan 1 nap próbamunka után elmenekültél! Interjú után sírva hívtad a tanárnőt, hogy te ehhez kevés vagy! Velünk próbáltad megoldatni a fizzbuzz szintű 5 perces próbafeladatot. Mindezt 14 év tanulással és 5 év itthoni tapasztalattal a hátad mögött! Lehet, hogy az utóbbi 5 évben úgy ahogy elkaristolsz kint ilyen low level gányoldákban, de ne tegyél már úgy, mintha már nem egy spagettikódot gyártó digitális szakmunkás lennél, hanem valami szuper full stack developer. Nekünk nyugodtan hazudhatsz, mert valójában pont leszarjuk, hogy C++-ban vagy PHP-ban gányolsz, a társaság 80%-a nem ért hozzá különösebben. Magadnak ne hazudjál már, te kretén.
Erre csak azért fogok naponta válaszolni, hogy mindig beleakadjon a pedofil kampós orra.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Nem recskas, az ember a tudasa. A tapasztalat csak akkor er valamit ha tudassa konvertalodik, amihez megfelelo kognitiv kepessegek kellenek, ami neked nincs. Ez a szomoru igazsag.
A munka nem megoldás.
Szerintem beszóltak neki valami olyasmit, hogy akkor hajtja a legtöbb hasznot ha nincs bennt és azóta az egész napos kóborlását hasznos munkának ítéli.
Évtizedek óta ismerünk, évtizedek óta hallgatjuk a hazudozásaidat, masnizásokat és te még mindig ragaszkodsz az őrületeidhez.
Felnőtt embereket próbálsz meggyőzni az autista 12 éves szinten ragadt gyermeki agyaddal.
Mint a meztelen gyerekek képeu te mocskos pedofil.
A te agyadban a kikockázás meg a többtucat kél letöltése/birtoklása egy cool dol9g ami legális és te fricskàzod a rendszert..
Egyszerűen elképesztő.
De ezen a szakmai tapasztalaton annyira röhögök bazdmeg, te beteg vagy ember :D
Amíg ilyen elfoglalt Endre, nem lehetne a kommentjeit egyszerűen törölni innen? Ha lement a kihívás, újra írhatna.
ez kurva jó... van valahol a hínárhajú faszgoblinnak naprakész CV-je? szívesen végighivogatnám a frissebb melóhelyeit, referenciáit rákérdezni hogy mennyire ajánlják, hogy felvegyem az egyik projektünkre
Önbíráskodás, emberi élet és testi épség elleni bűncselekmények, egyesületi pénzek sikkasztása. Majd egy több évig tartó büntetőeljárás és házi őrizet, amit a Kanadába való menekülés koronázott meg.
hu.linkedin.com/in/farkas-kiss-63bb9210a
Furacsa modon a seggpreszto kikerult mint aktualis melohely. Mivan Endi, megmondtak hogy meg linkedinen sem vallalhatod fel oket?
Tán még a Rendszám Bt. csoda pascal-kurzusát is sikeresen abszolváltad és órákat tudsz mesélni a goto utasítás ártalmasságáról, igaz?
( egy igazi programozó deklarálja, hogy "Procedure Goto100;" aztán a macskajancsiktomcsik tehetnek egy szívességet.. XD )
Mindegy Andrea
Te ezt mondod, én pedig tisztában vagyok vele, hogy ez mese.
Az ilyen szar, rohadt, hazug mesék miatt ment tönkre a családom, mert mindenhol ezt a fost hallották, és ezért mindenki minden áldozatot meghozott, hogy informatikát tanuljak.
Egyrészt.
Másrészt ebből a 10-ből 9 év PHP, és csak 1 év Java (annak is csak a fele itt Németországban).
miért lenne törvényszerű, hogy egy család tönkremegy, ahol a gyerek informatikát tanul?
Ebben a szakmában semmi nem evidens.
Dolgozol vele, aztán reménykedsz, hogy jó dologhoz nyúlsz.
azért nehogy már pont te szakértsél erről a szakmáról
Most írtam le. Mert ők is hallották ezeket a meséket, ezért elhitték. Ha ismerték volna a hazai valóságot, a jogászi pálya felé tereltek volna.
Másrészt elárulom, hogy pont a Kurzarbeit-om győzött meg arról, hogy lófaszt van a szakmámban munkaerőhiány, és lófaszt amiatt vagyok én itt. Egészen eddig nekem is volt egy ilyen benyomásom, de most rájöttem, hogy a szakértelmem a kulcs, nem pedig a hiány, elvégre nem áll a meló halomra még ebben a szakmában sem.
Nem mese ez gyagyas, csak neked elerhetetlen tavlatok. Veled ellentetben vagyunk nehanyan akik tenyleg a szakmaban dolgozunk, es nem fejlesztonek hazudott teszterkent mint te.
A munka nem megoldás.
Azért mondasz ekkora fasságokat, mert nem értesz hozzá és a PHP az nem programozás, ahogy a java gányolásod sem az. MEg nem is vagy java fejlesztő csak egy betanított majom tesztelő, aki 2 gombot nyomogat egész nap *prove me wrong*
De már fárasztó leírni ezt minden héten.. Egyszer csak eljut hozzád, hogy HU-ban is lehet keresni 7 év tapasztalattal 1 millió NETTÓ felett is. CSak nem kóklernek kell lenni, hanem tényleges szarembernek
tekintettel arra, hogy más is tanult informatikát, és mégsem roppant ebbe bele az egész rokonság, nem attól ment inkább tönkre a családod, hogy 1) hülye vagy az informatikához (is), 2) eltapsoltad az örökséget?
Hogy aztán belőled is egy bukott, csóró ütyféd legyen, mint anyádból?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Minden az igazság. Ha teljesen fogalmatlan lennék, nem tudnám elmondani magamról 38 éves fejjel, hogy soha nem tanultam mást, és soha nem csináltam mást, és hogy évek óta önállóan élek meg belőle.
A hazai valosag az, hogy 3 szamjegyu IQ mellett hulyere keresedheted magad. Rad nem azert nincs szuksege az esprestonak mert rengeteg a fejleszto, hanem mert teljesen haszontalan amit csinalsz.
Akkora volt a pofad a streamben hogy pillanatok alatt talaltal mindig munkahelyet, arrol miert nem beszelsz hogy miert kellett otthagynod oket?
A munka nem megoldás.
mi az hogy a "jogászi pályára tereltek volna" nem tudod eldönteni, hogy mi akarsz lenni? engem nem tereltek sehova te fasz, mentem ahova akartam. te örök kisgyerek. mondjuk megbuktál magyarból, úgyhogy nem tudom, hgoy hova a kurva anyádba vettek volna fel. gyanítom sehova. Láttuk, hgoy milyen jó képességeid vannak, egy járókeretes, demens öregasszony LEISKOLÁZOTT a bíró úr előtt.
khm
Nem önállóan, hanem a német bankok segítségével. Ők az új gazdatestek.
Bezzeg az én időmben ilyen nem fordulhatott volna elő!
Vergődjél csak a pénzen gnóm, a képzelt tapasztalaton, egy pár éve kezdett hobbi programozó, amatőr ellen nem tudsz kiállni PHP kódolásban.
Itt angolnázol, hogy miért nem, mert a tényeket nem tudnád meghamisítani, ha ő fölényesen megoldaná, te meg képtelen lennél, és ez ismétlődne végtelenszer, ott nem lenne mellébeszéd, meg hányév micsoda, meg milyenválság, kiderülne, amit egyébként minden IT-s troll pontosan tud, hogy egy szakmai nulla vagy továbbra is.
Hogy mire kapod a 800fütyijeidet, jóég tudja, engem egyébként különösebben nem érdekel,
mert a pénz csak eszköz,
te a nagy pénzeddel egy patkánylukban élsz ahol nem tartózkodhatsz kedved szerint,
te a nagy pénzeddel nem megtakarításokat halmoztál fel, hanem úszol az adósságban,
te a nagy pénzeddel nem a csúcstechnika és irigylendő atomállat hardverek birtokosa vagy, hanem túlárazott zsinórokat, játék routereket, kisgyerekeknek kitalált játékkonzolt, második, harmadik netelőfizetéseket, pixeles zajos túlárazott fütyikamerákat, semmire jó elemes játékporszívókat, 1x elindított játékokat, és hasonlókat vettél.
te a nagy pénzeddel nem a csúcstechnika és irigylendő atomállat hardverek birtokosa vagy, hanem túlárazott zsinórokat, játék routereket, kisgyerekeknek kitalált játékkonzolt, második, harmadik netelőfizetéseket, pixeles zajos túlárazott fütyikamerákat, semmire jó elemes játékporszívókat, 1x elindított játékokat, és hasonlókat vettél.
Természetes. Szar érnél egy csúcs PC-vel.
Alig kapcsolom be az asztali gépet.
Stream közben is sokszor mobilt / PS4-et / Nintendo-t használok.
Semmi értelme nem lenne pénzt ölnöm egy csúcs PC-be.
És szerinted ennyi "tapasztalattal" nem kapnál olyan melót ami ezt kifizeti? :D Az elég gáz. Szóval akkor belátod, hogy egy semmirekellő pedofil vagy?!
Vagy attól félsz, hogy utolér a híred és nem alkalmaznak egy pedó autistát, mert kb egy google keresés a nevedre és a HR-es nevében a gépemet elégetném, amivel megnyitottam a CV-det
Pont erről beszélek. Szürkemarha és gémeskút.
Ha hazamennék, kb. annyi nettót érnék el, amennyi a hiteleim havi törlesztője. :D Szürkemarha és gémeskút.
Miből gondolod, hogy a jogi pálya lett volna számodra a megfelelő választás?
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
sodika
Jun 01, 2020 23:14:39
14 éves korom óta tanulom ezt a szart, hahó.
Akkor irattal szüleim a gimi mellett egy ilyen tanfolyamra.
Onnantól 14 éven át, 28 éves koromig ezt tanultam.
Ezután jött 5 év otthoni gyakorlat.
Majd 4 év fél év németországi gyakorlat.
Az ember nem az esze, hanem a tapasztalata.
Jun 01, 2020 23:14:39
NeoX
Jun 01, 2020 23:14:41
Ha 38 évesen nem az vagyok, amit mindig csináltam, és amivel kapcsolatban elmondatom, hogy soha életemben semmi mást nem csináltam, akkor nem tudom, mi vagyok :)
Akkor mutasd meg mire fel és vállald el Zsery kihívását te fogyatékos segéd munkás.
Jun 01, 2020 23:14:41
FuhrerBiersack
Jun 01, 2020 23:16:25
Ha ezek mind relevans tapasztalatok lennenek itthol is tobbet kapnal 800 futyinel. Allj ki zsery ellen es bizonyitsd be milyen tapasztalt vagy
Jun 01, 2020 23:16:25
Riporter
(
x4)
Jun 01, 2020 23:16:38
x4)
Mindegy Sóder, már megint bebizonyosodott a legendás gyávaságod.
Te mindig megúszásra játszol és azt hiszed ez valami erény. Pedig tévedsz.
2 napig csicskultam
Te mindig megúszásra játszol és azt hiszed ez valami erény. Pedig tévedsz.
NeoX
Jun 01, 2020 23:17:00
14 éves korod óta LOL.
Te a születésed óta egy értelmi fogyatékos vagy akinek a szülei megvetették és nem törődtek a gyermekükkel.
Jun 01, 2020 23:17:00
Penzmento
(
x6)
Jun 01, 2020 23:18:25
x6)
Vagy szoftverfejlesztő vagyok, vagy nem léteznek szoftverfejlesztők. :D
Vagy programozó vagyok, vagy léteznek programozók.
Mert ha nem az vagy
a) amiből élsz
b) amivel kapcsolatban az a helyzet, hogy soha semmi mást nem csináltál
akkor nem tudom, mi lennék. :D
Vagy programozó vagyok, vagy léteznek programozók.
Mert ha nem az vagy
a) amiből élsz
b) amivel kapcsolatban az a helyzet, hogy soha semmi mást nem csináltál
akkor nem tudom, mi lennék. :D
Gyurcsány alatt nem a Magyarok Megmentöje voltál? Pereket provokáltál magad ellen, Szetey-montázsokat, meg faszverö videókat töltöttél fel a netre. Nem erre vagy a legbüszkébb?
NeoX
Jun 01, 2020 23:19:25
Mikor is fogod elválalni Zsery kihívását hogy megmutasd mennyire értesz a programozáshoz, hisz elvileg 14 éves korod óta ezt tanulod. Pár script írása megsem izzasztana.
Jun 01, 2020 23:19:25
NeoX
Jun 01, 2020 23:21:48
Te beszari 2006 os gyáva szar. Faszt vagy te hős. Te éppenséggel egy lehetséges gyermek elleni szexuális erőszak elkövetője lehetsz.
De ha vissza jössz ide gémes kút országába akkor mi teszünk róla hogy ez ne történhessen meg.
Jun 01, 2020 23:21:48
Riporter
(
x4)
Jun 01, 2020 23:22:19
x4)
Zsery pár hónapja játsziból kódolgat. Téged 14 éves korod óta infópápának neveltek.
Nem értem a megfutamodásod okát?
:)
2 napig csicskultam
sodika
Jun 01, 2020 23:24:38
Ha ezek mind relevans tapasztalatok lennenek itthol is tobbet kapnal 800 futyinel.
Minden releváns, de nem érdekelnek a mesék a magyar fizetésekről. A pokolba kívánok mindenkit, aki nekem korábban ugyanerről beszélt, létehozva azt az állapotot, hogy éveken át nem tudtam hova helyezni, hogy a sok tanfolyam, egyetem és szakmai gyakorlat után még mindig nem láttam halvány esélyét se az otthoni boldogulásnak.
Jun 01, 2020 23:24:38
NeoX
Jun 01, 2020 23:24:53
Zsery pár hónapja játsziból kódolgat. Téged 14 éves korod óta infópápának neveltek.
Ezt az egyetemen nem tanították.
Mellesleg PedoEndre most egy kis ideig nem kell nyelvvizsga a diploma kiváltásához. Szóval mikor fogsz elmenni érte? A diploma is úgy van meg mint a jogosítvány?
Te gyáva 2006os csicska.
Jun 01, 2020 23:24:53
sodika
Jun 01, 2020 23:25:23
Mi a faszt nem értesz azon, hogy nincs még időm se ránézni, mi a szar az ott egyáltalán?
Örülök, hogy élek.
Jun 01, 2020 23:25:23
NeoX
Jun 01, 2020 23:26:08
DIPLOMA?
JOGOSÍTVÁNY?
KIHÍVÁS?
TE GYÁVA SZAR.
Jun 01, 2020 23:26:08
Riporter
(
x4)
Jun 01, 2020 23:26:20
x4)
Ha lenne egy parányi szakmai lelkiismereted és önbecsülésed akkor vállalnád a kihívást.
De mivel te is tudod, hogy nagyon kellemetlen helyzetbe hozna egy amatőr programozó, így menekülést.
Végülis beszédesebb mintha kiálltál volna és alulmaradsz. Így mostmár legalább tudjuk, hogy annyi sincs benned mint amennyit a legjobb indulattal feltételeztünk.
Ennyi vagy.
2 napig csicskultam
De mivel te is tudod, hogy nagyon kellemetlen helyzetbe hozna egy amatőr programozó, így menekülést.
Végülis beszédesebb mintha kiálltál volna és alulmaradsz. Így mostmár legalább tudjuk, hogy annyi sincs benned mint amennyit a legjobb indulattal feltételeztünk.
Ennyi vagy.
NeoX
Jun 01, 2020 23:27:05
Örülök, hogy élek.
Örülök, hogy élek.
NAPI 2 ÓRÁT DOLGOZOL A MARADÉK 6 ÓRÁBAN CSAK A VÁROSBAN KÓBOROLSZ TE GYÁVA PÖCS.
Jun 01, 2020 23:27:05
Ásó27
(
x68)
Jun 01, 2020 23:27:26
x68)
Nincs idő ránézni.
Van idő:
- fosni a púpfalra a senkit nem érdeklő szarokat
- írogatni a trollfórumra
- orálisan kényeztetni a főbérlőt minden este
Mifaaaaaaaaaaaan
Van idő:
- fosni a púpfalra a senkit nem érdeklő szarokat
- írogatni a trollfórumra
- orálisan kényeztetni a főbérlőt minden este
Fekete bikapata
Jun 01, 2020 23:27:48
Nem fog versenyezni a Gyagyás!
1. Örül, ha egy órát engedi szerencsétlenkedni az Ogre!
(Majdnem azt írtam, hogy játszani, pasztmek!) :)
2. Zsery elintézte, hogy emelkedjen a kintlévősége!
Én már csak a behajtásra vagyok kíváncsi! ;)
Vajon megint csatornapatkányként fog bújkálni a Zsodi, a gyáva szar Zsodi???
1. Örül, ha egy órát engedi szerencsétlenkedni az Ogre!
(Majdnem azt írtam, hogy játszani, pasztmek!) :)
2. Zsery elintézte, hogy emelkedjen a kintlévősége!
Én már csak a behajtásra vagyok kíváncsi! ;)
Vajon megint csatornapatkányként fog bújkálni a Zsodi, a gyáva szar Zsodi???
Jun 01, 2020 23:27:48
Tigris
Jun 01, 2020 23:28:20
Örülök, hogy élek.
befostál. Napi 2 orat kell "dolgoznod". Ez kész. Csőd. Buktaboy. Örülök, hogy élek.
Jun 01, 2020 23:28:20
sittessanyi
Jun 01, 2020 23:29:13
Zsery prof tiszteletére megörökítettem a történelm pillanatot:
Jun 01, 2020 23:29:13
NeoX
Jun 01, 2020 23:29:14
Alig 30 perce jöttem fel az oldalra de már most annyira felbaszott ez a retkes pedofil hogy arra a kurva plafonról logó sörnyitójára akasztanám fel és közben pedig a cat kábelekkel ostoroznám.
Érzem ahogy sodigyűlölő ereje átjár engem.
Érzem ahogy sodigyűlölő ereje átjár engem.
Jun 01, 2020 23:29:14
Riporter
(
x4)
Jun 01, 2020 23:30:18
x4)
Örülök, hogy élek.
Örülök, hogy élek.
Én azért ennek annyira nem örülök. De ha a helyedben lennék akkor biztosan nem hagynám, hogy a szakmámban megalázzanak.
NeoX
Jun 01, 2020 23:30:46
Zsery prof tiszteletére megörökítettem a történelm pillanatot:
Zserynek ez már a második igazán nagy szarvas skalpja.
Jun 01, 2020 23:30:46
sodika
Jun 01, 2020 23:30:51
A napi 2 órát kell úgy néz ki, hogy májusban többet sikerült, ezért 400 euróval több fizetést kaptam, mint ahogy számítottam rá.
De ezt már elmondtam.
De ezt már elmondtam.
Jun 01, 2020 23:30:51
NeoX
Jun 01, 2020 23:32:38
És akkor mégis mikor verje a faszát a gyerekre a nudista oldalon hisz az ogre csak azt engedi neki, hogy aludjon egyet aztán pedig kora reggel takarodnia kell. XD
Jun 01, 2020 23:32:38
Riporter
(
x4)
Jun 01, 2020 23:33:01
x4)
Najó, hát ennyi vagy. Holnap munkanap.
Azért jó volt benézni, ezen a kábelfétisen meg a gyávaságodon kurva jót szórakoztam.
:))
2 napig csicskultam
Azért jó volt benézni, ezen a kábelfétisen meg a gyávaságodon kurva jót szórakoztam.
:))
NeoX
Jun 01, 2020 23:33:19
A napi 2 órát kell úgy néz ki, hogy májusban többet sikerült, ezért 400 euróval több fizetést kaptam, mint ahogy számítottam rá.
De ezt már elmondtam.
De ezt már elmondtam.
GYÁVA SZAR.
PEDOSODI LESZ DIPLOMA? MOST NYELVVIZSGÁT NEM KÉRNEK.
Jun 01, 2020 23:33:19
símanó
(
x3)
Jun 01, 2020 23:34:36
x3)
A napi 2 órát kell úgy néz ki, hogy májusban többet sikerült
jól van. este 6-ig a galambokkal ücsörögsz a parkban. nem tudom mire "nincs időd".
FuhrerBiersack
Jun 01, 2020 23:40:25
Arra nem gondoltal meg hogy siman te vagy teljesen tehetsegtelen? :) Ezek nem mesek, attol hogy te nyomorult vagy nem azt jelenti hogy mindenki az.
Jun 01, 2020 23:40:25
Tycoon
(
x2)
Jun 01, 2020 23:41:16
x2)
Örülök, hogy élek.
Örülök, hogy élek.
Igaz,egésznap sétálgatnod kell a városban :D
xray
(
x21)
Jun 01, 2020 23:42:33
x21)
Jun 01, 2020 23:42:33
dolgozni kellett volna és nem nagy pofával kijelenteni, hogy soha nem leszel 8 órázó szürkeegér és alkalmazott. most meg 2-t dolgozol, mint amikor a régi szép időkben 20-30 ezer forintokért gányoltál. Jun 01, 2020 23:42:33
Statisztikus Sanyi
(
x2)
Jun 01, 2020 23:43:46
x2)
Én meg 2017 március 26. óta, akkor írtam meg a helloworld-ot, hahó! Akkor simán esélyes vagy, miért nem mered bevállalni a kihívást?
ja, mondjuk az nagy különbség köztünk, hogy szerintem a programozás az nem "szar" hanem egy olyan képesség, amivel csodákat lehet csinálni, kibaszott VARÁZSLAT az egész baszd meg...
Elmondom, hogy amikor először írtam olyan Python scriptet, ami 2 órás manuális munkámat redukálta 0,001 másodpercre, meg amikor sikerült megcsinálnom azt, amiért korábban még 50 eurót kellett fizetnem (mert lövésem se volt hozzá, és egyszerűbbnek tűnt) akkor vertem a fejem a falba, hogy miért nem kezdtem ezt hamarabb tanulni, hát annyira király dolog... Nem akarok itt hosszasan ömlengeni erről (pedig tudnék, de akkor retardnak néznének a trollok) a lényeg a lényeg hogy kurvára irigyellek, hogy neked 14 évesen megadták a varázslóvá válás lehetőségét, most meg szarozod a varázslást, HÁT BASZD MEG, ezért is akarlak legyőzni programozással, mert aki a programozást nem varázslatnak tartja, hanem szarnak, az nem ember, hanem féreg, akit el kell taposni.
xray
(
x21)
Jun 01, 2020 23:48:43
x21)
zsery, nyomd a víz alá a púpost! jó látni hogy nyüszít.
Bejlin
(
x8)
Jun 01, 2020 23:58:28
x8)
Örülök, hogy élek.
Örülök, hogy élek.
Nincs 2 szabad perced? Trollozni bezzeg ráérsz órákon át egész nap, még "meló" közben is. Autista szarházi. Hol a diplomád? Nyelvvizsga nélkül is kikérheted. Vagy ez is ilyen "Feltörést tagadni" szituáció? :D
Hiénaverő
(
x17)
Jun 02, 2020 00:10:18
x17)
Örülök, hogy élek.
Örülök, hogy élek.
Kurzarbeit-ben nincs időd ránézni, nyomorék? :D
Zsery megint faszrahúzott, te meg angolnázol, aztán eloldalogsz, nem felelsz mintha ezzel meg nem történtté lehetne tenni az orbitális csicskulást.
Újra beszopta a szuperentitás, a vérprofi kontár Recskaboy, ennyikeh.
Zsodipédiára mehet a szócikk erről a csicskulásról is.
Hahaha :D
xray
(
x21)
Jun 02, 2020 00:10:55
x21)
De ezt már elmondtam.
szemenszedett módon hazudsz. mi az, hogy sikerült többet dolgoznod? mi vagy te, gázóraleolvasó és több címre tudtál kimenni és úgy kapod a fizetést hogy hány címre tudtál kimenni? anyádat tudod ezzel hasba akasztani, nem minket. De ezt már elmondtam.
max5enutálnak
(
x47)
Jun 02, 2020 00:11:49
x47)
A világ vicce ez a pedofil :DDDD Nincs ideje... Meghalok :D
A csomó időt elvisz a család, a karrier, a ház és kert körüli tennivalók, az extrém sportok, a barátokkal való ivás, a rengeteg utazás, néha az oldtimer autó bütykölése.
Te kibaszott visszamaradott, az életed olyan, mint egy lusta 14 évesé.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
A csomó időt elvisz a család, a karrier, a ház és kert körüli tennivalók, az extrém sportok, a barátokkal való ivás, a rengeteg utazás, néha az oldtimer autó bütykölése.
Te kibaszott visszamaradott, az életed olyan, mint egy lusta 14 évesé.
Hiénaverő
(
x17)
x17)
Zsneci 3 órája vitatkozolma trollokkal, erre van időd, a kihívásra nincs? Csicska faszverő nyomorék.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Hiénaverő
(
x17)
Jun 02, 2020 00:15:46
x17)
Tetszik az a pimaszul egyszerű, mégis zseniális módszer ahogy ZSery megint megszopatta a vérprofi Gyagyást.
Ilyenkor olyan jólesik olvasni az angolnázásodat, szánalmas hetyetyézésedet, csicskulásodat Recskaboy :D
Nem akarsz fölényeskedni, kicsit nagyképűsködni a Germany környékén skálázott fütyikről, annyira hiányoznak a szuperentitásos monológok te csicska kontár geci :D Hahaha
Ilyenkor olyan jólesik olvasni az angolnázásodat, szánalmas hetyetyézésedet, csicskulásodat Recskaboy :D
Nem akarsz fölényeskedni, kicsit nagyképűsködni a Germany környékén skálázott fütyikről, annyira hiányoznak a szuperentitásos monológok te csicska kontár geci :D Hahaha
Hiénaverő
(
x17)
Jun 02, 2020 00:19:42
x17)
Na megyek baszni, vár rám a huszonéves szexnagyi, kérdezi is mi a faszt pötyörészek itt :D És egy mérges ogre se akarta rábaszni a kaputelefont, ráadásul reggel fél9kor nem kell elzavarnom se, mert morcos lesz a mocsári szörny ha nem takarodunk el napkelte előtt az odúból.
Holnap míg kinn kódorogsz az alexon gondolj rá milyen pimaszul alázott meg a holland mosogató :D Megint :D Hahaha
Kurva anyád
Holnap míg kinn kódorogsz az alexon gondolj rá milyen pimaszul alázott meg a holland mosogató :D Megint :D Hahaha
Kurva anyád
again mine the refund
(
x6)
Jun 02, 2020 00:44:34
x6)
Sodi.
Egyáltalán nem szégyen az, ha nem tudsz programozni.
Nagyon sok ember éli így az életét.
Egyáltalán nem szégyen az, ha nem tudsz programozni.
Nagyon sok ember éli így az életét.
Kovács Péter azaz Kancsi
Jun 02, 2020 01:20:31
Sodi "szakmai érveléseit" olvasva valahogy olyan deja vu érzés fogott el és sokáig gondolkoztam, honnan is ez az érzés, míg végül rájöttem:
Kairos Planet :D
A kiszámoló blogos "leleplező" cikk alá csak úgy özönlöttek a piramis játék mellett kiálló, informatikai "csodát" éltető Zollainé Marikanénik és területi képviselő Zsoltikák, akik próbálták meggyőzni a ténylegesen informatikából élő szakembereket arról, hogy miért nincsen igazuk. Tények, vagy konkrét szakmai érvelések ott sem hangzottak el soha, csak ment a hetyetye rizsázás.
Sodi, te nem invesztáltál anno ebbe a világot megrengető IT-s cégbe?
Kairos Planet :D
A kiszámoló blogos "leleplező" cikk alá csak úgy özönlöttek a piramis játék mellett kiálló, informatikai "csodát" éltető Zollainé Marikanénik és területi képviselő Zsoltikák, akik próbálták meggyőzni a ténylegesen informatikából élő szakembereket arról, hogy miért nincsen igazuk. Tények, vagy konkrét szakmai érvelések ott sem hangzottak el soha, csak ment a hetyetye rizsázás.
Sodi, te nem invesztáltál anno ebbe a világot megrengető IT-s cégbe?
Jun 02, 2020 01:20:31
sittessanyi
Jun 02, 2020 01:30:20
a lényeg a lényeg hogy kurvára irigyellek, hogy neked 14 évesen megadták a varázslóvá válás lehetőségét, most meg szarozod a varázslást, HÁT BASZD MEG, ezért is akarlak legyőzni programozással, mert aki a programozást nem varázslatnak tartja, hanem szarnak, az nem ember, hanem féreg, akit el kell taposni.
pontosan. kurva sokszor leírtam én is. nem elég, hogy hozzávágtak a tolvaj, semmirekellő szülei többtízmillás vagyont a korcs kölykükhöz, de gyöngyi mama pluszban a lehető legjobban jövedelmező szakma felé irányította a púpost, ahol alig kell dolgozni és majdnem a semmira nyomják a 800 fütyit. én tized ennyi szülői támogatásból hoztam volna ki a medencés irodát.
nemcsak balfasz vagy endre, hanem az emberi minőségtelenség minden formájának enciklopédiai példája.
Jun 02, 2020 01:30:20
balek
(
x10)
Jun 02, 2020 01:32:45
x10)
Ó helló! Ez itt egy tyekniai pjóba a kihívásról:
sodipedia.sodika.org/index.php?title=A_kih%C3%ADv%C3%A1s
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
sodipedia.sodika.org/index.php?title=A_kih%C3%ADv%C3%A1s
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 02, 2020 01:53:15
x37)
Örülök, hogy élek.
Örülök, hogy élek.
Napi két órát dolgozol, te senkiházi! Az átlagember annyit letud 11 óráig legkésőbb, és utána még ott az egész nap!
Itt vered magad, hogy 20 éve programozol, de nem mersz kiállni egy HOBBISTA ellen vér egyszerű feladatokat megcsinálni? Endre, én 30+ évesen tanultam bele egy teljesen új szakmába, heti-havi szinten indulok pályázatokon, ami alapból egy versenyhelyzet, plusz évente több szakmai versenyen is. Mert engem érdekel, hogy hol tartok a konkurenciához képest. Egy szakember, aki büszke a saját munkájára nem fog légüres térben dolgozni, teljesen elvágva minden kihívástól. Ezt maximum a művészek meg a bölcsészek tehetik meg. Te egyik sem vagy, csak egy gyáva kókler szar.
Zsery, verd bele a kicsi zsidó kampós orrát abba, hogy mekkora értéktelen fostenger a munkája, kérlek.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 02, 2020 02:04:54
x37)
Hazugságok tömkelege. 28 éves korodig tanultál, és fel tudsz mutatni egy gimnáziumi érettségit, mint legmagasabb végzettséget. Ezen felül van még 2 OKJ-s sajtpapírod, ha jól emlékszem, amikkel körülbelül a seggedet törölheted. A többi totális kudarc, eredmény nélkül. Az 5 év otthoni gyakorlat olyan színvonalas cégeknél történt, mint a Lundart meg a Groteszk, amik bizony falmelléki gányoldák. Az ugye megvan, hogy 4 éve én hívtam fel személyesen a patkányképű Solymárit, hogy programozói munkakörbe jelentkeztél hozzám, és hogy őket adtad meg referenciának? HANGOSAN RÖHÖGVE mondták, hogy elemi szintű részfeladatokat lehet neked kiadni, de azokra is rá kell nézni utólag, és hogy programozónak ők nem tudnak ajánlani. Ez volt az öt éves itthoni gyakorlatod, te gánykobold. Aztán felhívnám az ADHD-s figyelmedet arra is, hogy mikor állást kerestél, akkor volt olyan cég, ahonnan 1 nap próbamunka után elmenekültél! Interjú után sírva hívtad a tanárnőt, hogy te ehhez kevés vagy! Velünk próbáltad megoldatni a fizzbuzz szintű 5 perces próbafeladatot. Mindezt 14 év tanulással és 5 év itthoni tapasztalattal a hátad mögött! Lehet, hogy az utóbbi 5 évben úgy ahogy elkaristolsz kint ilyen low level gányoldákban, de ne tegyél már úgy, mintha már nem egy spagettikódot gyártó digitális szakmunkás lennél, hanem valami szuper full stack developer. Nekünk nyugodtan hazudhatsz, mert valójában pont leszarjuk, hogy C++-ban vagy PHP-ban gányolsz, a társaság 80%-a nem ért hozzá különösebben. Magadnak ne hazudjál már, te kretén.
Fosos Karak
Jun 02, 2020 02:43:25
2 órát se dolgozik egy nap, de nincs ideje kiállni xD.
Jun 02, 2020 02:43:25
max5enutálnak
(
x47)
Jun 02, 2020 02:45:01
x47)
Erre csak azért fogok naponta válaszolni, hogy mindig beleakadjon a pedofil kampós orra.
miskolcigány
(
x5)
Jun 02, 2020 03:19:14
x5)
Nem recskas, az ember a tudasa. A tapasztalat csak akkor er valamit ha tudassa konvertalodik, amihez megfelelo kognitiv kepessegek kellenek, ami neked nincs. Ez a szomoru igazsag.
Nyeméjtyem
Jun 02, 2020 04:11:02
youtu.be/3aIUIMTr4ew?t=344
Remélem Endre (lévén közszereplő) állandó nyersanyaga lesz Otherworld-ös cutscene-eknek. Lol
Remélem Endre (lévén közszereplő) állandó nyersanyaga lesz Otherworld-ös cutscene-eknek. Lol
Jun 02, 2020 04:11:02
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 02, 2020 06:40:19
Endre, még mindig várom a linket vagy az idézetet, miszerint a Kurzarbeit idején a munkavállalónak teljes munkaidőben "hasznos tevékenységet" kell végeznie a munkaadó számára, azaz rabszolgaként ingyen kell dolgoznia.
Jun 02, 2020 06:40:19
Densie_23
Jun 02, 2020 06:57:05
Endre, még mindig várom a linket vagy az idézetet, miszerint a Kurzarbeit idején a munkavállalónak teljes munkaidőben "hasznos tevékenységet" kell végeznie a munkaadó számára, azaz rabszolgaként ingyen kell dolgoznia.
Szerintem beszóltak neki valami olyasmit, hogy akkor hajtja a legtöbb hasznot ha nincs bennt és azóta az egész napos kóborlását hasznos munkának ítéli.
Jun 02, 2020 06:57:05
-
Jun 02, 2020 07:24:17
Évtizedek óta ismerünk, évtizedek óta hallgatjuk a hazudozásaidat, masnizásokat és te még mindig ragaszkodsz az őrületeidhez.
Felnőtt embereket próbálsz meggyőzni az autista 12 éves szinten ragadt gyermeki agyaddal.
Mint a meztelen gyerekek képeu te mocskos pedofil.
A te agyadban a kikockázás meg a többtucat kél letöltése/birtoklása egy cool dol9g ami legális és te fricskàzod a rendszert..
Egyszerűen elképesztő.
De ezen a szakmai tapasztalaton annyira röhögök bazdmeg, te beteg vagy ember :D
Jun 02, 2020 07:24:17
Pulykapénz
Jun 02, 2020 07:50:13
Örülök, hogy élek.
Örülök, hogy élek.
Amíg ilyen elfoglalt Endre, nem lehetne a kommentjeit egyszerűen törölni innen? Ha lement a kihívás, újra írhatna.
Jun 02, 2020 07:50:13
Nyeméjtyem
Jun 02, 2020 07:59:58
Apropó!
Sherlock Porksék programozó sulijából mi sült ki?
Jun 02, 2020 07:59:58
sodrák
Jun 02, 2020 08:23:46
ez kurva jó... van valahol a hínárhajú faszgoblinnak naprakész CV-je? szívesen végighivogatnám a frissebb melóhelyeit, referenciáit rákérdezni hogy mennyire ajánlják, hogy felvegyem az egyik projektünkre
Jun 02, 2020 08:23:46
Néző
Jun 02, 2020 08:28:08
Apropó!
Önbíráskodás, emberi élet és testi épség elleni bűncselekmények, egyesületi pénzek sikkasztása. Majd egy több évig tartó büntetőeljárás és házi őrizet, amit a Kanadába való menekülés koronázott meg.
Jun 02, 2020 08:28:08
FuhrerBiersack
Jun 02, 2020 08:29:40
hu.linkedin.com/in/farkas-kiss-63bb9210a
Furacsa modon a seggpreszto kikerult mint aktualis melohely. Mivan Endi, megmondtak hogy meg linkedinen sem vallalhatod fel oket?
Jun 02, 2020 08:29:40
FKK ficken kleiner kinder
Jun 02, 2020 08:44:02
a lényeg hogy csak futsz a pénzed után..
Jun 02, 2020 08:44:02
Nyaraló
Jun 02, 2020 08:45:29
Endre, mikor leszek már végre rendbetéve?
Tegnap is jött hozzám pár koxos kancigány heroinozni és kefélni.
Ugye te nem fogsz ilyen dolgokat csinálni?
Tegnap is jött hozzám pár koxos kancigány heroinozni és kefélni.
Ugye te nem fogsz ilyen dolgokat csinálni?
Jun 02, 2020 08:45:29
RecskaBoy_SquareWhite
Jun 02, 2020 08:49:23
Tán még a Rendszám Bt. csoda pascal-kurzusát is sikeresen abszolváltad és órákat tudsz mesélni a goto utasítás ártalmasságáról, igaz?
( egy igazi programozó deklarálja, hogy "Procedure Goto100;" aztán a macska
Jun 02, 2020 08:49:23
p00p
(
x2)
Jun 02, 2020 08:56:56
x2)
sneci, szerinted hány évtized tapasztalat után várható el egy fejlesztőtől, hogy képes legyen segítség nélkül eindítani egy docker containert?
Kilóg a kanóc, bazmeg
Dzsibuti térdeltetős
Jun 02, 2020 09:09:01
Pedrák, 10 évnyi értelmes fejlesztői tapasztalattal gémeskútországban bruttó 1-1,3 misi a fizu. Ez nettóban 7-800 fütyi.
Te németországban keresel ugyanennyit, ami ott még a junior ligában se túl vaskos. Inkább csak egy gyakornoki fizu.
Tudom, hogy az auti-pajzsodat nagyon nehezen ütik át még a sziklaszilárd tények is, de ez van; egy alulfizetett, lófaszjóska kókler vagy még 10 év "tapasztalattal" is.
Illetve bocs, javítom magam: nem fizetnek alul, pont annyit kapsz, amennyit ér a munkád.
Azt már tényleg csak a miheztartás végett jegyzem meg, hogy egy ügyes kőműves vagy hegesztő is lazán leköröz fizetésben.
Milyen érzés, hogy egy proli, underclass kőműves vagy hegesztő 1-2 év rutinnal, aki egyetemi épületet legfeljebb csak a tévében látott, többet keres németben, mint te, budai úrifiú, aki 10 évig járt egyetemre?
Mindehhez adjuk hozzá, hogy úgy nézel ki, mint - szavaiddal élve - egy rakás fosh, 38 éves létedre pubertázs előtti tinifiúk alulfejlett izomzatával rendelkezel, pálcika karok, púpos hát, tyúkmell, pókhas, koordinálatlan mozgás, rothadó fogazat, pinát szerintem még életedben nem láttál, ha a szexnagyit elhisszük, akkor is 15 éve utoljára, egy jobb érzésű prosti csak felárért vállalna be, és még ő is átbaszna. Kényszerből pedig szürkezónás pedó oldalak fehér négyzeteire rángatod a lankadt szamárfaszt, maszti partykról meg kisfiúkról fantáziálsz, minimum biszex vagy, de lehet, hogy csőb-zi.
A szociális életed gyakorlatilag nulla, nincsenek barátaid, nincs párkapcsolatod, nincs családod, retardáltakkal vagy és voltál körülvéve világ életedben, törpapa, RGL, és sorolhatnám.
És még hülye is vagy, mint a segg, akit mindenki lehúz.
Azt hiszem, a nácik annak idején ezt hívták untermensch-nek. A természet kegyetlen tréfája vagy, egy selejt, aki még az életet sem érdemli meg. Spártában ledobtak volna a sziklaszirtről, a nácik pedig az elsők között tettek volna fel a vonatra, hogy aztán Mengele doktor úr kísérleti alanya váljon belőled.
Na és ehhez képest te beálltál a nácik közé, b-zigyógyítani akartál, arrogáns, nagyképű barom vagy :DD
Megkockáztatom, hogy ennyire elbaszott embert, mint te, még talán soha nem hordott a hátán ez a bolygó.
Te németországban keresel ugyanennyit, ami ott még a junior ligában se túl vaskos. Inkább csak egy gyakornoki fizu.
Tudom, hogy az auti-pajzsodat nagyon nehezen ütik át még a sziklaszilárd tények is, de ez van; egy alulfizetett, lófaszjóska kókler vagy még 10 év "tapasztalattal" is.
Illetve bocs, javítom magam: nem fizetnek alul, pont annyit kapsz, amennyit ér a munkád.
Azt már tényleg csak a miheztartás végett jegyzem meg, hogy egy ügyes kőműves vagy hegesztő is lazán leköröz fizetésben.
Milyen érzés, hogy egy proli, underclass kőműves vagy hegesztő 1-2 év rutinnal, aki egyetemi épületet legfeljebb csak a tévében látott, többet keres németben, mint te, budai úrifiú, aki 10 évig járt egyetemre?
Mindehhez adjuk hozzá, hogy úgy nézel ki, mint - szavaiddal élve - egy rakás fosh, 38 éves létedre pubertázs előtti tinifiúk alulfejlett izomzatával rendelkezel, pálcika karok, púpos hát, tyúkmell, pókhas, koordinálatlan mozgás, rothadó fogazat, pinát szerintem még életedben nem láttál, ha a szexnagyit elhisszük, akkor is 15 éve utoljára, egy jobb érzésű prosti csak felárért vállalna be, és még ő is átbaszna. Kényszerből pedig szürkezónás pedó oldalak fehér négyzeteire rángatod a lankadt szamárfaszt, maszti partykról meg kisfiúkról fantáziálsz, minimum biszex vagy, de lehet, hogy csőb-zi.
A szociális életed gyakorlatilag nulla, nincsenek barátaid, nincs párkapcsolatod, nincs családod, retardáltakkal vagy és voltál körülvéve világ életedben, törpapa, RGL, és sorolhatnám.
És még hülye is vagy, mint a segg, akit mindenki lehúz.
Azt hiszem, a nácik annak idején ezt hívták untermensch-nek. A természet kegyetlen tréfája vagy, egy selejt, aki még az életet sem érdemli meg. Spártában ledobtak volna a sziklaszirtről, a nácik pedig az elsők között tettek volna fel a vonatra, hogy aztán Mengele doktor úr kísérleti alanya váljon belőled.
Na és ehhez képest te beálltál a nácik közé, b-zigyógyítani akartál, arrogáns, nagyképű barom vagy :DD
Megkockáztatom, hogy ennyire elbaszott embert, mint te, még talán soha nem hordott a hátán ez a bolygó.
Jun 02, 2020 09:09:01
Csengőfrász
(
x1)
Jun 02, 2020 09:15:09
x1)
Mostly individual project managing, but open for to be member of a bigger team.
Endre,kifizetem az össszes adósságod, ha levágod a faszodat tőböl!
SoDie Rotten
Jun 02, 2020 09:19:46
14 éves korom óta kőkeményen buzulok.
Mi más lehetnék ha nem buzi?
Piszony.
Csőbuzi Sodi a Sodi.
Trollzers Contract Twinkboy since 2020.
Mi más lehetnék ha nem buzi?
Piszony.
Csőbuzi Sodi a Sodi.
Jun 02, 2020 09:19:46
sodika
Jun 02, 2020 09:50:55
Pedrák, 10 évnyi értelmes fejlesztői tapasztalattal gémeskútországban bruttó 1-1,3 misi a fizu. Ez nettóban 7-800 fütyi.
Az ilyen szar, rohadt, hazug mesék miatt ment tönkre a családom, mert mindenhol ezt a fost hallották, és ezért mindenki minden áldozatot meghozott, hogy informatikát tanuljak.
Egyrészt.
Másrészt ebből a 10-ből 9 év PHP, és csak 1 év Java (annak is csak a fele itt Németországban).
Jun 02, 2020 09:50:55
símanó
(
x3)
Jun 02, 2020 09:51:02
x3)
endre, sikerült beállítaTni a "virtuális gépet" (lol) a juniorokkal? eldicsekedtél, hogy 2 napot kóklerkedtél vele?
sodika
Jun 02, 2020 09:52:21
Másrészt már többször előkerestem nektek, hogy egy kicsivel a berlini átlag PHP fejlesztő fizetése felett vagyok. Na most, ha még Berlin is ilyen szánalmas, akkor ne mesélj nekem ennél magasabb pesti bérekről, mert nevetséges.
Jun 02, 2020 09:52:21
símanó
(
x3)
Jun 02, 2020 09:52:22
x3)
miért lenne törvényszerű, hogy egy család tönkremegy, ahol a gyerek informatikát tanul?
sodika
Jun 02, 2020 09:53:07
eldicsekedtél, hogy 2 napot kóklerkedtél vele?
Jun 02, 2020 09:53:07
mifaaan
(
x1)
Jun 02, 2020 09:54:02
x1)
Nem tudom felfogni hogy hogy létezhetnek magyarhonban szoftverfejlesztők. Itt tényleg mindenki csak mondja, hogy jüó állása van, de az igazság az, hogy akik azt mondják, mind tagjai egy scientológiához hasonló (infológia) szektának, akik onnan kapják a fizetésüket, cserében olyanokon dolgoznak TITOKABAN, mint az 5G. És igen ott az a fejlesztés, hogy minden eszközzel megkeserítsék és megöljék a világ egy részét. (lásd korona). Sajnos a libsi németeket még nem érte el ez az újhullám, mert ott a jól megfizetett munkások nem akarnak behódolni a háttérhatalomnak MÉG.
Ha esetleg soha többet nem írnék ide, az azért van, mert elvittek a fekete ruhás emberek a leleplező poszt miatt,
Megyek is gyorsan fejleszteni a korona v2.0-t, hogy el tudjam tartani a családot valahogy.
Na meló, csá.
Ha esetleg soha többet nem írnék ide, az azért van, mert elvittek a fekete ruhás emberek a leleplező poszt miatt,
Megyek is gyorsan fejleszteni a korona v2.0-t, hogy el tudjam tartani a családot valahogy.
Na meló, csá.
símanó
(
x3)
Jun 02, 2020 09:54:58
x3)
azért nehogy már pont te szakértsél erről a szakmáról
sodika
Jun 02, 2020 09:55:16
Most írtam le. Mert ők is hallották ezeket a meséket, ezért elhitték. Ha ismerték volna a hazai valóságot, a jogászi pálya felé tereltek volna.
Másrészt elárulom, hogy pont a Kurzarbeit-om győzött meg arról, hogy lófaszt van a szakmámban munkaerőhiány, és lófaszt amiatt vagyok én itt. Egészen eddig nekem is volt egy ilyen benyomásom, de most rájöttem, hogy a szakértelmem a kulcs, nem pedig a hiány, elvégre nem áll a meló halomra még ebben a szakmában sem.
Jun 02, 2020 09:55:16
miskolcigány
(
x5)
Jun 02, 2020 09:56:04
x5)
Egyrészt.
Egyrészt.
Nem mese ez gyagyas, csak neked elerhetetlen tavlatok. Veled ellentetben vagyunk nehanyan akik tenyleg a szakmaban dolgozunk, es nem fejlesztonek hazudott teszterkent mint te.
SoDie Rotten
Jun 02, 2020 09:56:13
Tönkrement a családom mert nem tudtak elfogadni.
Apu többször elvitt kurvázni,de már az első alkalomkor összehánytam magam.
Fújj,ma is megborzongok ha eszembe jut a pina.
Nem is értem mit szeretnek rajta.
Nyálkás ,puha,oooaaarrrgh.
Nem is tudják sokan mennyivel jobb a fasz.
Trollzers Contract Twinkboy since 2020.
Apu többször elvitt kurvázni,de már az első alkalomkor összehánytam magam.
Fújj,ma is megborzongok ha eszembe jut a pina.
Nem is értem mit szeretnek rajta.
Nyálkás ,puha,oooaaarrrgh.
Nem is tudják sokan mennyivel jobb a fasz.
Jun 02, 2020 09:56:13
mifaaan
(
x1)
Jun 02, 2020 09:57:07
x1)
Azért mondasz ekkora fasságokat, mert nem értesz hozzá és a PHP az nem programozás, ahogy a java gányolásod sem az. MEg nem is vagy java fejlesztő csak egy betanított majom tesztelő, aki 2 gombot nyomogat egész nap *prove me wrong*
De már fárasztó leírni ezt minden héten.. Egyszer csak eljut hozzád, hogy HU-ban is lehet keresni 7 év tapasztalattal 1 millió NETTÓ felett is. CSak nem kóklernek kell lenni, hanem tényleges szarembernek
símanó
(
x3)
Jun 02, 2020 09:57:20
x3)
tekintettel arra, hogy más is tanult informatikát, és mégsem roppant ebbe bele az egész rokonság, nem attól ment inkább tönkre a családod, hogy 1) hülye vagy az informatikához (is), 2) eltapsoltad az örökséget?
xray
(
x21)
Jun 02, 2020 09:57:22
x21)
Egyrészt.
azért ment tönkre, mert tönkretetted, egy igazi parazita vagy. Az ilyen szar, rohadt, hazug mesék miatt ment tönkre a családom, mert mindenhol ezt a fost hallották, és ezért mindenki minden áldozatot meghozott, hogy informatikát tanuljak.
Egyrészt.
Hahó
(
x136)
Jun 02, 2020 09:57:54
x136)
Hogy aztán belőled is egy bukott, csóró ütyféd legyen, mint anyádból?
sodika
Jun 02, 2020 09:58:13
Hazugságok tömkelege.
Minden az igazság. Ha teljesen fogalmatlan lennék, nem tudnám elmondani magamról 38 éves fejjel, hogy soha nem tanultam mást, és soha nem csináltam mást, és hogy évek óta önállóan élek meg belőle.
Jun 02, 2020 09:58:13
miskolcigány
(
x5)
Jun 02, 2020 09:59:47
x5)
A hazai valosag az, hogy 3 szamjegyu IQ mellett hulyere keresedheted magad. Rad nem azert nincs szuksege az esprestonak mert rengeteg a fejleszto, hanem mert teljesen haszontalan amit csinalsz.
Akkora volt a pofad a streamben hogy pillanatok alatt talaltal mindig munkahelyet, arrol miert nem beszelsz hogy miert kellett otthagynod oket?
tigris
Jun 02, 2020 09:59:55
mi az hogy a "jogászi pályára tereltek volna" nem tudod eldönteni, hogy mi akarsz lenni? engem nem tereltek sehova te fasz, mentem ahova akartam. te örök kisgyerek. mondjuk megbuktál magyarból, úgyhogy nem tudom, hgoy hova a kurva anyádba vettek volna fel. gyanítom sehova. Láttuk, hgoy milyen jó képességeid vannak, egy járókeretes, demens öregasszony LEISKOLÁZOTT a bíró úr előtt.
Jun 02, 2020 09:59:55
xray
(
x21)
Jun 02, 2020 10:00:02
x21)
Jun 02, 2020 10:00:02
lófaszt élsz meg belőle, hitelek tízezrei tartanak életben, te nyomi. Jun 02, 2020 10:00:02
Targobank
Jun 02, 2020 10:00:14
évek óta önállóan élek meg belőle
khm
Jun 02, 2020 10:00:14
Hahó
(
x136)
Jun 02, 2020 10:00:48
x136)
Nem önállóan, hanem a német bankok segítségével. Ők az új gazdatestek.
símanó
(
x3)
Jun 02, 2020 10:02:54
x3)
endre, most hogy láthatóan mára befejezted már a "munkát", és 6-ig még van időd a galambokkal ücsörögni a parkban, nem néznél rá zsery dolgaira?
Hahó
(
x136)
Jun 02, 2020 10:03:38
x136)
14,5 milliós adósságot csinál 4,5 év alatt, és van pofája azt hazudni, hogy önállóan él meg. Hát a hazug kurva anyádat, pedofil.
A. Hitler
Jun 02, 2020 10:03:39
évek óta önállóan élek meg belőle.
Bezzeg az én időmben ilyen nem fordulhatott volna elő!
Jun 02, 2020 10:03:39
C64korszak
(
x2)
Jun 02, 2020 10:04:02
x2)
Vergődjél csak a pénzen gnóm, a képzelt tapasztalaton, egy pár éve kezdett hobbi programozó, amatőr ellen nem tudsz kiállni PHP kódolásban.
Itt angolnázol, hogy miért nem, mert a tényeket nem tudnád meghamisítani, ha ő fölényesen megoldaná, te meg képtelen lennél, és ez ismétlődne végtelenszer, ott nem lenne mellébeszéd, meg hányév micsoda, meg milyenválság, kiderülne, amit egyébként minden IT-s troll pontosan tud, hogy egy szakmai nulla vagy továbbra is.
Hogy mire kapod a 800fütyijeidet, jóég tudja, engem egyébként különösebben nem érdekel,
mert a pénz csak eszköz,
te a nagy pénzeddel egy patkánylukban élsz ahol nem tartózkodhatsz kedved szerint,
te a nagy pénzeddel nem megtakarításokat halmoztál fel, hanem úszol az adósságban,
mifaaan
(
x1)
Jun 02, 2020 10:05:11
x1)
Igazásg.. a Te autista igazságod. Az univerzális igazság az az, hogy neked orvos kellene, aki kasztrál és telenyom nyugtatókkal, ad neked egy plüss játékkamerát és bedug egy szép szobában, ahol nem tudsz kárt tenni a társadalomban...
sodika
Jun 02, 2020 10:06:27
Egyébként értelek, hogy értelmes döntés lenne hazamenni havi nettó 200 ezerért, csak az a gond, a hiteleim havi törlesztője több ennél még pár évig. :)
Egyrészt.
Másrészt itt egy évig a munkanélküli segélyem is 490 ezer forint, így konkrétan őrültség bármi olyan melóba hazamenni, ahol ennyél kevesebbet adnak nettóban.
500 nettó alatt még az itteni segélyhez képest is veszteség lenne.
Most konkrétan kiszámoltam.
www.hrportal.hu/berkalkulator-2020.html?edt_brutto=735000&edt_elt=0&edt_gyerekek=0&edt_egyedulnevel=0&edt_frisshazas=0&edt_kedvezmeny=0&edt_munkaido=40
735 ezer forintos havi bruttó kellene Pesten CSAK AHHOZ, hogy annyi fizetést kapjak, amennyi egy évig a német munkanélküli segélyem lenne.
Egyrészt.
Másrészt itt egy évig a munkanélküli segélyem is 490 ezer forint, így konkrétan őrültség bármi olyan melóba hazamenni, ahol ennyél kevesebbet adnak nettóban.
www.hrportal.hu/berkalkulator-2020.html?edt_brutto=735000&edt_elt=0&edt_gyerekek=0&edt_egyedulnevel=0&edt_frisshazas=0&edt_kedvezmeny=0&edt_munkaido=40
735 ezer forintos havi bruttó kellene Pesten CSAK AHHOZ, hogy annyi fizetést kapjak, amennyi egy évig a német munkanélküli segélyem lenne.
Jun 02, 2020 10:06:27
sodika
Jun 02, 2020 10:08:19
Természetes. Szar érnél egy csúcs PC-vel.
Alig kapcsolom be az asztali gépet.
Stream közben is sokszor mobilt / PS4-et / Nintendo-t használok.
Semmi értelme nem lenne pénzt ölnöm egy csúcs PC-be.
Jun 02, 2020 10:08:19
sodika
Jun 02, 2020 10:08:34
Szart érnék vele, na.
Jun 02, 2020 10:08:34
mifaaan
(
x1)
Jun 02, 2020 10:09:14
x1)
Egyébként értelek, hogy értelmes döntés lenne hazamenni havi nettó 200 ezerért, csak az a gond, a hiteleim havi törlesztője több ennél még pár évig. :)
Egyrészt.
hrportal.hu/berkalkulator-2020.html?edt_brutto=735000&edt_elt=0&edt_gyerekek=0&edt_egyedulnevel=0&edt_frisshazas=0&edt_kedvezmeny=0&edt_munkaido=40
Egyrészt.
hrportal.hu/berkalkulator-2020.html?edt_brutto=735000&edt_elt=0&edt_gyerekek=0&edt_egyedulnevel=0&edt_frisshazas=0&edt_kedvezmeny=0&edt_munkaido=40
És szerinted ennyi "tapasztalattal" nem kapnál olyan melót ami ezt kifizeti? :D Az elég gáz. Szóval akkor belátod, hogy egy semmirekellő pedofil vagy?!
Vagy attól félsz, hogy utolér a híred és nem alkalmaznak egy pedó autistát, mert kb egy google keresés a nevedre és a HR-es nevében a gépemet elégetném, amivel megnyitottam a CV-det
sodika
Jun 02, 2020 10:09:44
Na most, amint jön egy ajánlat, ami meghaladja a 735 bruttót, el fogok rajta gondolkodni, addig viszont konkrétan őrültség lenne.
Jun 02, 2020 10:09:44
sodika
Jun 02, 2020 10:10:39
És szerinted ennyi "tapasztalattal" nem kapnál olyan melót ami ezt kifizeti? :D
Pont erről beszélek. Szürkemarha és gémeskút.
Ha hazamennék, kb. annyi nettót érnék el, amennyi a hiteleim havi törlesztője. :D Szürkemarha és gémeskút.
Jun 02, 2020 10:10:39
Sodipatkány
(
x1)
Jun 02, 2020 10:11:48
x1)
Miből gondolod, hogy a jogi pálya lett volna számodra a megfelelő választás?
RecskaBoy_SquareWhite
Jun 02, 2020 10:11:49
Úszó!
Fektess magyar állampapírba egynapi-sörnyi összeget legalább! Hidd el, jobban fizet, mint az aranypikkely..
Mindegy Andrea
Fektess magyar állampapírba egynapi-sörnyi összeget legalább! Hidd el, jobban fizet, mint az aranypikkely..
Jun 02, 2020 10:11:49
189 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ezt azt hiszem elkönyvelhetjük shikernek!