Nagyon elönyös, egyáltalán nem nagyítja fel a fél kiló alamónium azt a 3 kilós parasztveknit. Szerintem Márk dumálta rá, majd beadja a MÉH-be.
🕎Endigame🕎
Volt olyan csaj egyetemen, aki megjegyezte, mennyire más vagyok
tehát le lettél buzizvva xd
Holnap tudunk reggel indulni
A valóság ezzel szemben az, hogy nem értesz semmihez. Társadalmi hasznod a nullával egyenlő. Nem állítasz elő semmit, amiből nekem vagy bárkinek ezen a fórumon haszna lenne. Te is tudod, ezért őrjöngsz itt és vetíted ki nyomorodat "retardokra".
Minden idióta tud ma már programozgatni, elég "magas szintűek" ehhez ma már a nyelvek. Pár év és nem lesz rád semmi szükség, mert kész modulokat is program fog összeollózni. Mehetsz majd a híd alá, ahová való vagy,
az elme- és idegbeteg, őrjöngő, frusztrált személyiségeddel.
Elhagyta vagy eltörte a régit, 50 ezres spórolás.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
A te "értékteremtő munkádat" pedig robotok fogják átvenni. De neked mindegy, mert így is képtelen vagy az önálló életre. 40 évesen a gyerekszobából ugatsz, te shikerember.
23 centis kont alá való a titok nyitja.
Ennyi év után elárulhatnád te meg, hogy kinek jelentesz, melyik titkosszolgálatnak? Moszad?
Mi a missziód, megfigyelni és zaklatni a nemzeti oldal prominens személyeit? Erről szól ez a fórum, meg a snecológia?
A "malac" mindenben jobb nálad.
Ha beülne egy gokartba, egy héten belül abban is leverne.
Én már most lenyomnálak akármilyen autóversenyben.
Mellesleg milyen nemzeti oldal prominens személyekről beszélsz?A malac is annyira nemzeti mint prominens.
Rólad jelentek az ukrán központi elmegyógyintézetnek. Hamarosan visznek vissza csinos ukrán muszájruhában. Ha jól viselkedsz, megkapod a cowboy kalapodat.
Bori, te nevezel valakit őrjöngő elmebetegnek, bazmeg, mikor székkel támadtál egy kollégádra? :D :D :D
Kisboros, ami neked van, azt konkrétan nagyzási hóbortnak hívják, tankönyvi eset.
"(megalomania), az elmekóros tünetek ama csoportja, mely fokozott önérzetben, öntulbecslésben, fokozott jókedvben és az ezekkel kapcsolatos téveszmékben áll. A. N. tartalma igen különböző és a lehetőség határaitól egészen a legbarokkabb képtelenségekig ingadozik. A könnyü és muló maniakalis izgalom, melyben a betegek piperézik magukat, énekelgetnek, verselnek és ellentállhatatlanoskodnak, épp ugy mutatja a N. jellegző vonásait, mint a súlyos és rohamos butuló paralitikus, ki a világ összes kincsei birtokosának, az egész világ királyának, gyémántpaloták birtokában lévőnek mondja magát, ki mérhetetlen erő fölött rendelkezik, a világ minden nyelvén beszél stb. A N. igen jellegzetes fajtáját találjuk a kronikus tébolyodottság bizonyos számu eseteiben és pedig üldöztetési téveszmékkel kapcsolatosan. E betegek N.-ja rendesen káprázatokban és illuziókban gyökerezik: a betegek észre veszik, hogy az utcán mindenki tiszteleg előttük, jelentőséggel fixirozzák; azt képzelik, hogy magas családból születtek és hogy csak kicserélték, hogy nagy fölfedezéseket csináltak és ezek miatt üldöztetnek; ezekből kerülnek ki a reformátorok, vallásalapítók, tervezgetők és képtelenségek föltalálóinak végtelen sora."
Tökéletesen rád illik: buziskodsz, mániákusan piperézed magad, szépvok fotókat csinálsz, színésznek képzeled magad, kémnek képzeled magad, téged üldöznek, jelentenek rólad, titkosszolgálat, ellenzékbe vágás, stb. Fordulj orvoshoz.

Elképesztő, hogy az álla majdnem olyan hosszú, mint az arcának középső része vagy a homloka.
Endre, egy átlagos felnőtt férfi arcának középső része jelentősen hosszabb, mint az álla, míg a homloka a szemek és a száj közötti résznél rövidebb. Neked a Lenin-atomjégtörő állkapcsod, meg a viszonylag nagy homlokod miatt az arcodnak ez a három különböző része nagyjából megegyező hosszúságú.

Összehasonlításképpen itt egy átlagos férfi arc. Jól látható, hogy az arcának középső része jelentősen hosszabb, mint az alsó része, és valamivel hosszabb, mint a felső rész.
Ezzel szemben a te esetedben ez a három rész majdnem megegyező hosszúságú, ami nem, nem a szimmetria jele.
Ez annak a jele, hogy egy kibaszott jávorszarvas vagy.
Elképesztő, hogy az álla majdnem olyan hosszú, mint az arcának középső része vagy a homloka.
Endre, egy átlagos felnőtt férfi arcának középső része jelentősen hosszabb, mint az álla, míg a homloka a szemek és a száj közötti résznél rövidebb. Neked a Lenin-atomjégtörő állkapcsod, meg a viszonylag nagy homlokod miatt az arcodnak ez a három különböző része nagyjából megegyező hosszúságú.
Összehasonlításképpen itt egy átlagos férfi arc. Jól látható, hogy az arcának középső része jelentősen hosszabb, mint az alsó része, és valamivel hosszabb, mint a felső rész.
Ezzel szemben a te esetedben ez a három rész majdnem megegyező hosszúságú, ami nem, nem a szimmetria jele.
A gyagyás képét elnézve, már nem csak a malaczot lehet tokásnak hívni :(((
Csak megengedte Márknak, hogy levágja a haját. És talán még mást is.
Te nem láttad a malac utolsó autós videóit? Amiben a töküres nyílegyenes úton felborul, meg a másfél kilométerre belátható autópályán elüti a medvét? :)
Autóverseny? Jóhogynem autóskártya.
De mi lenne ha abban versenyeznénk, hogy ki tud előbb kimenni a garázsba, beülni a kocsijába és elmenni a haverjaival meginni egy sört?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Ún. nyaralás.
Autóversenyben te rossz buzi?
Tudod miben nyomjál le?
Saját ingatlanok számában.
Sajátmegoldással eltartott családok számában.
Vagy gyermekek számában.
Vagy mondjuk éves szintű leadózott jövedelemben.
Vagy azon nyaralások számában ahová elvitted a családodat te darab szar.
Isten megbasszon te ócska buzi, az autósversenyeddel meg a kisminkelt majompofáddal buzikalapban buzikesztyűben, mit képzelsz te magadról?
(Amennyiben ez csak egy kutyabaszo-generator volt, hát én beugrottam neki)
Meseautó :D
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Egy zsidó tulajdonú multi cégnél segíti elő a környezetszennyezést.
Most én is nézem, ez valami zseniális:
- elfelejtett utánanézni, hogy más időzónában van Görögország
- a repülőtéren folyamatosan pofázik a kamerába, ÉS A FÓKUSZ MINDIG A HÁTTEREN VAN, NEM RAJTA
- teljesen random házakat és utcákat kameráz
- galambokat kameráz és beleröhögi a következő bevágásba, hogy ÁLLATOOOOK
- nembűnöző Márk kipróbálja a Lime rollert
ez valami zseniális, folyamatosan érezni rajta, hogy visszavágyott a hoteljébe, és nem akart az utcán fagyoskodni. Leforgatott ötmillió darab, pár másodperces snittet, és ezeket összefosta, hogy tessék, nézzétek. Mert ilyen sodi a sodi.
Igen,akárhányszor rámegyek szomorúan konstatálom hogy semmi infó nincs róla...
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Igazából Újságíró Troll kell, aki megírja azt ami azóta történt.
Hogy minden nap itt lurkol, donate-el sodinak, hogy idegesítse (?) a trollok meg a fideszre-jobbikra-lmp-re is ugyanezért szavaz, továbbá selyemfiú lesz hollywood-ban. Na meg amilyen fotókat posztol magáról a trolloknak egy publikus fórumra...
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Újabb mentőmellényes videó?
Egész pontosan mi a kapcsolat Boros és Sodi között?
+ szépvok-fotók, önkritika teljes hiánya
+ kezeletlen mentális betegség + incel mindkettő.
Inkább az, hogy az anyja elzavarta optikushoz. A régi szemüvegével már alig látott, erősebb dioptria kellett.
A pinaszáj!!
Nincsen mit megírni. A szócikknél látható az előzmény, ahhoz egy tollvonást sem kell hozzátenni. Ugyanazok a körök mennek, mint 5 éve, egy milliméter előrelépés nem történt.
eképpen járt el a zsidó vérével és a buziságával kapcsolatban is
A bannolt banán elvtárstól örökölted ezt az ékezet nélküli billentyűzetet?
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Ez így még talán igaz is lenne, ha eddig semmi jel nem utalt volna rá,amivel szembesítve is lett.Így ez csupán a gusztustalan érdeklődésének elleplezésére szolgáló stratégia...
józanész
NSZKSZ, Golyakent most olvastam el a regi szocikket.
Erdekesen konstataltam hogy en errol a melletretardrol mar Snecologian kivul is hallottam. Tiszavasvariban aki csak ismeri mind rohog rajta. Regebben azis pletya volt hogy 'rosszindulatu hekkerek' rendelgetnek nekik mindent. Tobben javasoltak az anyjanak hogy bassza be valami intezetbe mikor azt a korszakat elte hogy mindenhol megfigyelik es lehallgatjak. :D
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
Nyem értyed, ez befektyetyés. Zsidó faty!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Említettem a 800 fütyi challenge streamben, hogy ilyesmi a terv Bécsben, ez kvázi a kihívás második fordulója (amúgy részben tényleg Sodi inspirálta: ha egy ilyen balfasz meg tudta csinálni, akkor miért pont én ne próbáljam meg).
Ó helló, ez itt most egy technikai próba! http://sohatobbetnemirokide.no-ip.hu
A következő flokk-epizód címe: ötvenezres cigányfasz a szájba.
az lenne az igazi szopatás, ha linz környék melókra pályáznál.
Én őszintén meglepődnék ha a legutóbb felvett 9 ezer euróból lenne még akár 100 euró is a kobold zsebében. Remélem még kiderül milyen fondorlatos módon húzták le a miskolciak mielőtt még Sodit elvinné a korona.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Nálunk mindig jól jön egy jó dev, szólj ha tudod konkretan milyen pozi, es mikortol erdekel, ha tényleg Bécsben keresel állást.
*Sodihergeles rovat
Hát azért hetyetye.
Ok, de ne offoljuk szét ezzel Sodi fórumát, dobj légyszi egy mailcímet a gerygrey@gmailre
Ó helló, ez itt most egy technikai próba! http://sohatobbetnemirokide.no-ip.hu
snecimanót cc-zd be.
Füstöl a trollexcel.
Hát azért hetyetye.
Még ha nézni tudná! A balcsira nem hiszem, hogy levitték volna a VálvIndexet. A Barátai széthordták a kütyüket, "ott maradtak Linzben tesó, majd megkapod Jövő héten".
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
KITT!
hát azért hetyetye
Szerző:
sodilegnagyobbrajongoja
Jul 12, 2020 13:29:12
Válasz
(2)
Nudista strand nyílt Szántódon?
Jul 12, 2020 13:29:12
elsőgenerációs proli
Jul 12, 2020 13:29:34
nem arra vona defizás haver istállója véletlenül?
Jul 12, 2020 13:29:34
Nulladikos Snecológus
Jul 12, 2020 13:35:08
Nahat, vegre nem veraneni szemuveget hordja hetyetye.
Jul 12, 2020 13:35:08
-
Jul 12, 2020 13:36:46
Vajon az anyjával nyaral, vagy a galerikkel?
Jul 12, 2020 13:36:46
-
Jul 12, 2020 13:39:38
ez már nem a nagymama szemüvege?
Jul 12, 2020 13:39:38
-
Jul 12, 2020 13:54:54
Gyorsan terjeszteni kell, hogy a nudista kisgyerekekre utazó pedofil a Balatonon van, vigyázzanak a gyerekeikre.
Jul 12, 2020 13:54:54
Fuvolázó Kobold
Jul 12, 2020 14:06:28
Korcs, mond már el nekem, hogy ugyan mi a bánatos fasznak talicskáztad el a veknit Szántódig? Van bármi értelme annak, hogy ott vagy? Csinálsz bármit olyat, amit mondjuk a kutyaólban ne tehetnél meg? Lesz fürcsi-pancsi?
Egy ötvenezres hekket azért elszotyiznék helyedben, ha már arra járok.
Egy ötvenezres hekket azért elszotyiznék helyedben, ha már arra járok.
Jul 12, 2020 14:06:28
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 12, 2020 14:18:36
x37)
Új szemüveg, yaaay. Szerintem az anyjával van egyébként, a miskolci cigók mindig belepofátlankodnak a képekbe.
szellem embere
Jul 12, 2020 14:20:34
Mik vannak, Sodi beköltözött a deficás balatoni házába? :D
Jul 12, 2020 14:20:34
nud mappa
Jul 12, 2020 14:28:20
sodinyaral 2020
Tye faty a petyofil
Jul 12, 2020 14:28:20
Nulladikos Snecológus
Jul 12, 2020 14:32:20
Ujabb egynapos nyaralas lesz :D
Jul 12, 2020 14:32:20
nud mappa
Jul 12, 2020 14:33:58
mi ez a hipster szemüveg?
Tye faty a petyofil
Jul 12, 2020 14:33:58
Penzmento
(
x6)
Jul 12, 2020 14:37:37
x6)
Nagyon elönyös, egyáltalán nem nagyítja fel a fél kiló alamónium azt a 3 kilós parasztveknit. Szerintem Márk dumálta rá, majd beadja a MÉH-be.
nud mappa
Jul 12, 2020 15:01:43
Juhú!
Tye faty a petyofil
Jul 12, 2020 15:01:43
népszerűtlen vélemény
Jul 12, 2020 15:04:44
Végre Fifi, legalább nem azt kell olvasni, ahogy a trollok egy mentális betegnek menőznek a nőikkel és fizetésükkel.
Ugyanitt: rip broni
Ugyanitt: rip broni
Jul 12, 2020 15:04:44
xray
(
x21)
Jul 12, 2020 15:08:35
x21)
sneci, vannak ott nyunyókák, vagy csak a sok ronda nő?
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
regginsnarT
(
x1)
Jul 12, 2020 15:30:12
x1)
Volt olyan csaj egyetemen, aki megjegyezte, mennyire más vagyok
tehát le lettél buzizvva xd
-
Jul 12, 2020 15:31:58
Mi faaaan??? Az egy dolog, hogy úgy nézel ki, mint egy lósamponért könyörgő rossz buzi, de bazdmeg nem csak erről van szó! Te egy 40 évesen anyádon élősködő szalagmunkás szar vagy! Egy Hasselhoff poszterre és BRAVO-kra recskázó kis nyunyóka! Egy elmebeteg, aki hollywoodi színésznek képzeli magát! Egy pszichopata, aki ismeretlen embereket akar csavarhúzóval (idézek tőled!) "KASZABLOKKA"-zni! Aki 8 éve itt lurkol és vergődik egy trollfórumot, aki excelt vezet ismeretlenekről, aki minden bokorban trollt lát! Egy paranioás bolond, aki a zuhanyrózsában(!) és a szomszéd kakasában(!!!) is trollt lát. Egy pária kisruszki vagy, akit gyerekkora óta mindenki kiközösít, mindenki utál, a koszlott faludban is mindenki rajtad röhög, pedig ők aztán tuti nem trollok. Itt blogolsz, itt fenyegetőzöl, idefosod az őrült tévképzeteidet és lázálmaidat! Lackó, mi mindent tudunk rólad, és a "big pikcsör" elég lesújtó. A kinézet ennek csak egy paramétere. Dögölj már meg, és takarodj el innen, nem vagyunk kíváncsiak a nyomorodra. Ha felkötnéd magad a kiserdőben, anyád is örülne, végre minket is békén hagynál, a kóbor kutyák és a drogfüggő óvodások is végre fellélegezhetnének. És neked is megkönnyebbülés lenne. Hajrá!
A valóság ezzel szemben az, hogy nem értesz semmihez. Társadalmi hasznod a nullával egyenlő. Nem állítasz elő semmit, amiből nekem vagy bárkinek ezen a fórumon haszna lenne. Te is tudod, ezért őrjöngsz itt és vetíted ki nyomorodat "retardokra".
Minden idióta tud ma már programozgatni, elég "magas szintűek" ehhez ma már a nyelvek. Pár év és nem lesz rád semmi szükség, mert kész modulokat is program fog összeollózni. Mehetsz majd a híd alá, ahová való vagy,
Jul 12, 2020 15:31:58
regginsnarT
(
x1)
Jul 12, 2020 15:34:00
x1)
kellemes nyaralás lehet, 1 órája pörögnek a megosztások a púpfalon
Holnap tudunk reggel indulni
rBali
(
x24)
Jul 12, 2020 15:34:59
x24)
Ehhez tartsd magad, te rohadék!

Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF

Hahó
(
x136)
Jul 12, 2020 15:51:50
x136)
Hahó
(
x136)
Jul 12, 2020 15:54:59
x136)
A te "értékteremtő munkádat" pedig robotok fogják átvenni. De neked mindegy, mert így is képtelen vagy az önálló életre. 40 évesen a gyerekszobából ugatsz, te shikerember.
Andi
(
x13)
Jul 12, 2020 16:07:23
x13)
Átpörgettem én is a cunamit. A tegnapi covid-bulis megosztására, ahol meghalt az ember, Gyenei Kont ölelés szmájlit küldött. Nem tudom értékelni a gesztust. Vagy mellényomott, vagy ez egy olyan magas szint kettőjük között, amit nem érthetek.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Hahó
(
x136)
Jul 12, 2020 16:11:20
x136)
Átpörgettem én is a cunamit. A tegnapi covid-bulis megosztására, ahol meghalt az ember, Gyenei Kont ölelés szmájlit küldött. Nem tudom értékelni a gesztust. Vagy mellényomott, vagy ez egy olyan magas szint kettőjük között, amit nem érthetek.
23 centis kont alá való a titok nyitja.
-
Jul 12, 2020 16:21:19
Ennyi év után elárulhatnád te meg, hogy kinek jelentesz, melyik titkosszolgálatnak? Moszad?
Mi a missziód, megfigyelni és zaklatni a nemzeti oldal prominens személyeit? Erről szól ez a fórum, meg a snecológia?
Jul 12, 2020 16:21:19
kripli figyelő
(
x12)
Jul 12, 2020 16:27:42
x12)
Már ezerszer le lett írva melyiknek.Mi a missziód, megfigyelni és zaklatni a nemzeti oldal prominens személyeit? Erről szól ez a fórum, meg a snecológia?
Mellesleg milyen nemzeti oldal prominens személyekről beszélsz?A malac is annyira nemzeti mint prominens.
Hahó
(
x136)
Jul 12, 2020 16:29:03
x136)
Rólad jelentek az ukrán központi elmegyógyintézetnek. Hamarosan visznek vissza csinos ukrán muszájruhában. Ha jól viselkedsz, megkapod a cowboy kalapodat.
GamerPC
Jul 12, 2020 16:37:04
Kamu az egész! Elgato előtt veri a döglött putont a pedó, csak más háttérképeket jelenít meg!
Púpos búbánat
Jul 12, 2020 16:37:04
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 12, 2020 16:39:13
x37)
Bori, te nevezel valakit őrjöngő elmebetegnek, bazmeg, mikor székkel támadtál egy kollégádra? :D :D :D
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 12, 2020 16:43:56
x37)
Kisboros, ami neked van, azt konkrétan nagyzási hóbortnak hívják, tankönyvi eset.
"(megalomania), az elmekóros tünetek ama csoportja, mely fokozott önérzetben, öntulbecslésben, fokozott jókedvben és az ezekkel kapcsolatos téveszmékben áll. A. N. tartalma igen különböző és a lehetőség határaitól egészen a legbarokkabb képtelenségekig ingadozik. A könnyü és muló maniakalis izgalom, melyben a betegek piperézik magukat, énekelgetnek, verselnek és ellentállhatatlanoskodnak, épp ugy mutatja a N. jellegző vonásait, mint a súlyos és rohamos butuló paralitikus, ki a világ összes kincsei birtokosának, az egész világ királyának, gyémántpaloták birtokában lévőnek mondja magát, ki mérhetetlen erő fölött rendelkezik, a világ minden nyelvén beszél stb. A N. igen jellegzetes fajtáját találjuk a kronikus tébolyodottság bizonyos számu eseteiben és pedig üldöztetési téveszmékkel kapcsolatosan. E betegek N.-ja rendesen káprázatokban és illuziókban gyökerezik: a betegek észre veszik, hogy az utcán mindenki tiszteleg előttük, jelentőséggel fixirozzák; azt képzelik, hogy magas családból születtek és hogy csak kicserélték, hogy nagy fölfedezéseket csináltak és ezek miatt üldöztetnek; ezekből kerülnek ki a reformátorok, vallásalapítók, tervezgetők és képtelenségek föltalálóinak végtelen sora."
Tökéletesen rád illik: buziskodsz, mániákusan piperézed magad, szépvok fotókat csinálsz, színésznek képzeled magad, kémnek képzeled magad, téged üldöznek, jelentenek rólad, titkosszolgálat, ellenzékbe vágás, stb. Fordulj orvoshoz.
jávorszarvaskép-elemző
Jul 12, 2020 16:45:31

Jul 12, 2020 16:45:31
Mikrocsip
Jul 12, 2020 17:08:11
A gyagyás képét elnézve, már nem csak a malaczot lehet tokásnak hívni :(((
Jul 12, 2020 17:08:11
-
Jul 12, 2020 17:13:02
Csak megengedte Márknak, hogy levágja a haját. És talán még mást is.
Jul 12, 2020 17:13:02
Budai-úrifiú
(
x9)
Jul 12, 2020 17:14:16
x9)
Jézusom mi ez a szemüveg :D
Ilyen divat horror-show megy ma a fórumon.
Ilyen divat horror-show megy ma a fórumon.
Autismus Maximus
(
x16)
Jul 12, 2020 17:30:31
x16)
Toroczkai kirakta a pedofilkergető videóját.
youtube.com/watch?v=vU9Gb3u5OaE
Ha van még valakinek ötlete, kit menjen el még meglátogatni, adhat neki tippeket, linkeket ;)
youtube.com/watch?v=vU9Gb3u5OaE
Ha van még valakinek ötlete, kit menjen el még meglátogatni, adhat neki tippeket, linkeket ;)
bolgár jeti
(
x30)
Jul 12, 2020 17:56:40
x30)
Te nem láttad a malac utolsó autós videóit? Amiben a töküres nyílegyenes úton felborul, meg a másfél kilométerre belátható autópályán elüti a medvét? :)
Autóverseny? Jóhogynem autóskártya.
De mi lenne ha abban versenyeznénk, hogy ki tud előbb kimenni a garázsba, beülni a kocsijába és elmenni a haverjaival meginni egy sört?
-
Jul 12, 2020 18:01:05
Végre egy igazi púpfal-cunami, 26 megosztás két és fél óra alatt.
Hetek óta nem volt ilyen, kezd visszatérni az élet a fatászpikába?
Hetek óta nem volt ilyen, kezd visszatérni az élet a fatászpikába?
Jul 12, 2020 18:01:05
Mikrocsip
Jul 12, 2020 18:21:07
Annyira irígykedem a jólmenő vadászpikára, vasárnap délután a zsidó facebookon rányomni minden érdektelen szarra mint egy debil csimpánz xD inkább jatszottam a kisfiammal kint a kertben egy kellemes grillezés után.
Jul 12, 2020 18:21:07
Hahó
(
x136)
Jul 12, 2020 18:33:34
x136)
Végre egy igazi púpfal-cunami, 26 megosztás két és fél óra alatt.
Ún. nyaralás.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jul 12, 2020 18:44:30
x7)
Púpfalon: "Amikor bejött volna az élet... De te egy alkoholista gyökér vagy"
|__o__|
-
Jul 12, 2020 18:44:55
Autóversenyben te rossz buzi?
Tudod miben nyomjál le?
Saját ingatlanok számában.
Sajátmegoldással eltartott családok számában.
Vagy gyermekek számában.
Vagy mondjuk éves szintű leadózott jövedelemben.
Vagy azon nyaralások számában ahová elvitted a családodat te darab szar.
Isten megbasszon te ócska buzi, az autósversenyeddel meg a kisminkelt majompofáddal buzikalapban buzikesztyűben, mit képzelsz te magadról?
(Amennyiben ez csak egy kutyabaszo-generator volt, hát én beugrottam neki)
Jul 12, 2020 18:44:55
Budai-úrifiú
(
x9)
Jul 12, 2020 18:47:09
x9)
Na. Én újranéztem a púpos athéni vlogját, minthogy most már én is megjártam a várost.
Hogy lehet bazdmeg elmenni egy olyan nagy múltú helyre mint Athén és nem felmenni LEGALÁBB az Akropoliszhoz vagy megnézni legalább egy kibaszott múzeumot?
Elmentetek egy csomó érdekes hely mellett, de be nem mentetek, csak a kerítésen kívülről videóztátok őket. (Vagy ha be is mentetek Márkymárkkal, akkor meg balfasz vagy hogy nem vágtad be.)
A verdikt ugyanaz mint az epizód kijövetelekor: bárhol forgathattad volna az utazós szarjaidat, mert neked úgyis ugyanolyan minden.
Annyiban volt igaza Márknak hogy a görögök fasza kávét csinálnak.
Dögölj meg pedopúp.
Hogy lehet bazdmeg elmenni egy olyan nagy múltú helyre mint Athén és nem felmenni LEGALÁBB az Akropoliszhoz vagy megnézni legalább egy kibaszott múzeumot?
Elmentetek egy csomó érdekes hely mellett, de be nem mentetek, csak a kerítésen kívülről videóztátok őket. (Vagy ha be is mentetek Márkymárkkal, akkor meg balfasz vagy hogy nem vágtad be.)
A verdikt ugyanaz mint az epizód kijövetelekor: bárhol forgathattad volna az utazós szarjaidat, mert neked úgyis ugyanolyan minden.
Dögölj meg pedopúp.
-
Jul 12, 2020 19:08:23
A védett pedofilok videó alatt megkezdődött a tènyfeltárás, de ahogy látom törölték is 10 perc alatt.
"Egyetértek, gyermekeink védelmében mindent el kell követni. Köszönöm a videót.
Ugyanitt Toroczkai úr figyelmébe ajánlom a következő anyagot ahol egy egykori 2006-os figura Kiss Endre Farkas alias Sodi (aki már akkoriban is erősen csípte a szemünket), magyarázza el, hogy miért nincs semmi gond azzal, ha valaki nudista-kisgyermekes családokról készült meztelen képeket nézeget, ahol kiskorúak is láthatóak!
Kiss Endre Farkas jelenleg 50000 eurós németországi banki hitel elől menekül és egy büntetett előéletű borsodi galeri egyik finanszírozója is, akik Ausztriában kétes hírű kannabisz-üzletbe fogtak.
Feltalálási helye Linz Ausztria környéke, Szántód-Hungary-Balaton, illetve Újszász-Szolnok környékén Hungary.
Kérem vessen egy pillantást az alábbi anyagra és döntse el, érdemes-e ezzel foglalkozni!
www.youtube.com/watch?v=cuMnzLvn9X"
"Egyetértek, gyermekeink védelmében mindent el kell követni. Köszönöm a videót.
Ugyanitt Toroczkai úr figyelmébe ajánlom a következő anyagot ahol egy egykori 2006-os figura Kiss Endre Farkas alias Sodi (aki már akkoriban is erősen csípte a szemünket), magyarázza el, hogy miért nincs semmi gond azzal, ha valaki nudista-kisgyermekes családokról készült meztelen képeket nézeget, ahol kiskorúak is láthatóak!
Kiss Endre Farkas jelenleg 50000 eurós németországi banki hitel elől menekül és egy büntetett előéletű borsodi galeri egyik finanszírozója is, akik Ausztriában kétes hírű kannabisz-üzletbe fogtak.
Feltalálási helye Linz Ausztria környéke, Szántód-Hungary-Balaton, illetve Újszász-Szolnok környékén Hungary.
Kérem vessen egy pillantást az alábbi anyagra és döntse el, érdemes-e ezzel foglalkozni!
www.youtube.com/watch?v=cuMnzLvn9X"
Jul 12, 2020 19:08:23
Herbáldübbentő Hapcilaci
Jul 12, 2020 19:22:29
Lackó neked milyen autód van ahhoz az autóversenyhez? Képzeletbeli?
Jul 12, 2020 19:22:29
Budai-úrifiú
(
x9)
Jul 12, 2020 19:23:58
x9)
Meseautó :D
-
Jul 12, 2020 19:32:48
Na kisboros 2 kèrdés.
1.Mit szólsz az Endrével kapcsolatos kikockázós liveos pedofilvádakra?
Szerinted okés dolog meztelen kiskorúak képeit nézegetni?
2. Démoncimbi milyen fejet vágott amikor befestett hajjal kisminkelve 40 éves szűzbuziként a kék kontaktlencsével a nagyra nyitott szemeidben megidézted?
Őtet is kihívtad Lackó autóversenyre?
A kis kipersent, szőrtüsző gyulladásos, viszketősre borotvált, elvakart sebes, beállított hajas zsíros fejedhez mit szólt?
Tuti elküldött a picsába igaz, mondta hogy inkább a rücskösfaszú démonok mint hogy téged szolgáljon..
1.Mit szólsz az Endrével kapcsolatos kikockázós liveos pedofilvádakra?
Szerinted okés dolog meztelen kiskorúak képeit nézegetni?
2. Démoncimbi milyen fejet vágott amikor befestett hajjal kisminkelve 40 éves szűzbuziként a kék kontaktlencsével a nagyra nyitott szemeidben megidézted?
Őtet is kihívtad Lackó autóversenyre?
A kis kipersent, szőrtüsző gyulladásos, viszketősre borotvált, elvakart sebes, beállított hajas zsíros fejedhez mit szólt?
Tuti elküldött a picsába igaz, mondta hogy inkább a rücskösfaszú démonok mint hogy téged szolgáljon..
Jul 12, 2020 19:32:48
Andi
(
x13)
Jul 12, 2020 19:36:42
x13)
Milyen szép felvételeket lehetne készíteni Szántód és környékéről, ha márk nem einstandolta volna a drónt.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jul 12, 2020 20:11:26
x38)
Hiénaverő
(
x17)
Jul 12, 2020 20:14:49
x17)
Kisboros neked mi a társadalmi hasznod? Ha már anyagit nem hajtasz.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Hahó
(
x136)
Jul 12, 2020 20:21:55
x136)
Kisboros neked mi a társadalmi hasznod? Ha már anyagit nem hajtasz.
Egy zsidó tulajdonú multi cégnél segíti elő a környezetszennyezést.
Winkowitch
Jul 12, 2020 20:51:13
Na. Én újranéztem a púpos athéni vlogját, minthogy most már én is megjártam a várost.
Dögölj meg pedopúp.
Dögölj meg pedopúp.
Most én is nézem, ez valami zseniális:
- elfelejtett utánanézni, hogy más időzónában van Görögország
- a repülőtéren folyamatosan pofázik a kamerába, ÉS A FÓKUSZ MINDIG A HÁTTEREN VAN, NEM RAJTA
- teljesen random házakat és utcákat kameráz
- galambokat kameráz és beleröhögi a következő bevágásba, hogy ÁLLATOOOOK
- nembűnöző Márk kipróbálja a Lime rollert
ez valami zseniális, folyamatosan érezni rajta, hogy visszavágyott a hoteljébe, és nem akart az utcán fagyoskodni. Leforgatott ötmillió darab, pár másodperces snittet, és ezeket összefosta, hogy tessék, nézzétek. Mert ilyen sodi a sodi.
Jul 12, 2020 20:51:13
-
Jul 12, 2020 21:45:16
szerintem vissza kene rakni zsirrol a cikket a sodipediara
Jul 12, 2020 21:45:16
Tycoon
(
x2)
Jul 12, 2020 21:59:55
x2)
bolgár jeti
(
x30)
Jul 12, 2020 22:15:21
x30)
Hogy minden nap itt lurkol, donate-el sodinak, hogy idegesítse (?) a trollok meg a fideszre-jobbikra-lmp-re is ugyanezért szavaz, továbbá selyemfiú lesz hollywood-ban. Na meg amilyen fotókat posztol magáról a trolloknak egy publikus fórumra...
-
Jul 12, 2020 22:17:03
Ujabb egynapos nyaralas lesz :D
Újabb mentőmellényes videó?
Jul 12, 2020 22:17:03
Bejlin
(
x8)
Jul 12, 2020 22:58:41
x8)
Szerintetek a Huawei telefon azóta fel lett már avatva? Ha meg is történt a "technikai próba" ki kaphatta meg a felvételt?
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
-
Jul 12, 2020 23:07:06
Heteromárk és Endre újabb közös akciója:
pestisracok.hu/egy-katolikus-ifjusagi-csoport-szivarvanyos-zaszlot-tuzott-ki-egy-linzi-templomra/
pestisracok.hu/egy-katolikus-ifjusagi-csoport-szivarvanyos-zaszlot-tuzott-ki-egy-linzi-templomra/
Jul 12, 2020 23:07:06
Első féleves snecológus
Jul 12, 2020 23:29:49
Jul 12, 2020 23:29:49
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jul 12, 2020 23:57:22
x38)
Mind a kettő retard. És mind a kettő buzi, csak nem merik maguknak bevallani.
-
Jul 13, 2020 00:22:12
Mind a kettő retard. És mind a kettő buzi, csak nem merik maguknak bevallani.
Jul 13, 2020 00:22:12
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 13, 2020 00:26:22
x37)
+ kezeletlen mentális betegség + incel mindkettő.
Andi
(
x13)
Jul 13, 2020 00:29:31
x13)
+ 10 nm-es élettér.
sodilegnagyobbrajongoja
Jul 13, 2020 02:11:17
Inkább az, hogy az anyja elzavarta optikushoz. A régi szemüvegével már alig látott, erősebb dioptria kellett.
Jul 13, 2020 02:11:17
-
Jul 13, 2020 06:34:05
A pinaszáj!!
Jul 13, 2020 06:34:05
TLászló
Jul 13, 2020 08:06:00
Endre, ön kasztrálná a pedofilokat? Mi a véleménye erről?
Jul 13, 2020 08:06:00
Újságíró troll
Jul 13, 2020 08:13:45
Nincsen mit megírni. A szócikknél látható az előzmény, ahhoz egy tollvonást sem kell hozzátenni. Ugyanazok a körök mennek, mint 5 éve, egy milliméter előrelépés nem történt.
Jul 13, 2020 08:13:45
Nulladikos Snecológus
Jul 13, 2020 08:51:04
Rofl, a malacz lenyomna barkit autoversenyben rofl :D Mivel? A medvekarosult toyota camryval? A hobbiautom egy 2.4T v70, igaz, mar nagykoru de torodve van vele, es a poros nyomaba sem erhet :D
Jul 13, 2020 08:51:04
Hahó
(
x136)
Jul 13, 2020 08:52:05
x136)
Fossa a púpfal, pedofilozik a pedofil.
TLászló
Jul 13, 2020 08:54:17
az a gyanus aki nem gyanus. ha nem pedofilozna a facebookon akkor abbol az kovetkezne hogy o is pedofil, de mivel pedofilozik igy o sem lehet pedofil.
sodilogika
sodilogika
Jul 13, 2020 08:54:17
Ásó27
(
x68)
Jul 13, 2020 09:08:02
x68)
A kalapos buzit olvasva kezdem azt érezni, hogy a törpe a legértelmesebb mellékretard
Mifaaaaaaaaaaaan
símanó
(
x3)
Jul 13, 2020 09:09:57
x3)
az a gyanus aki nem gyanus. ha nem pedofilozna a facebookon akkor abbol az kovetkezne hogy o is pedofil, de mivel pedofilozik igy o sem lehet pedofil.
sodilogika
sodilogika
eképpen járt el a zsidó vérével és a buziságával kapcsolatban is
Andi
(
x13)
Jul 13, 2020 09:14:47
x13)
sodilogika
sodilogika
A bannolt banán elvtárstól örökölted ezt az ékezet nélküli billentyűzetet?
...
Jul 13, 2020 09:38:15
sodilogika
sodilogika
Ez így még talán igaz is lenne, ha eddig semmi jel nem utalt volna rá,amivel szembesítve is lett.Így ez csupán a gusztustalan érdeklődésének elleplezésére szolgáló stratégia...
józanész
Jul 13, 2020 09:38:15
Púpszász réme
(
x1)
Jul 13, 2020 10:14:35
x1)
NSZKSZ, Golyakent most olvastam el a regi szocikket.
Erdekesen konstataltam hogy en errol a melletretardrol mar Snecologian kivul is hallottam. Tiszavasvariban aki csak ismeri mind rohog rajta. Regebben azis pletya volt hogy 'rosszindulatu hekkerek' rendelgetnek nekik mindent. Tobben javasoltak az anyjanak hogy bassza be valami intezetbe mikor azt a korszakat elte hogy mindenhol megfigyelik es lehallgatjak. :D
Hahó
(
x136)
Jul 13, 2020 10:43:33
x136)
kicsi hülyém, már elmagyaráztam neked párszor. te nem mostad fel a padlót senkivel, egyszerűen csak nem volt bűncselekmény amit elkövettél. ha meg sem szólalsz, akkor is felmentés lett volna az eredmény. arra volt jó az egész, hogy szopassunk vele. tőlünk tudtad meg, hogy vádlott lettél. nekünk már csak ezért is megérte. ja meg a beadványaid az ügyészségnek, amivel a fórumra reagáltál "azt beszélik az interneten". megfizethetetlen.
[i]Farkas Endre Kiss
3 perc ·
Puzsér megint segghülye. Az ügyészség azért kér a kialakult joggyakorlatnak megfelelő ítéletet, mert minden más veszélyezteti a váderedményességet. Polt Peti katonái nem szeretnek úgy pofára esni, mint amikor én a rendőrlista ügyemben magabiztos lendülettel mostam fel velük a padlót.
[i]Farkas Endre Kiss
3 perc ·
Puzsér megint segghülye. Az ügyészség azért kér a kialakult joggyakorlatnak megfelelő ítéletet, mert minden más veszélyezteti a váderedményességet. Polt Peti katonái nem szeretnek úgy pofára esni, mint amikor én a rendőrlista ügyemben magabiztos lendülettel mostam fel velük a padlót.
-
Jul 13, 2020 10:44:51
Minden esetre a tudomány fejlődése érdekében nem ártana visszaálítani a Kisboros szócikket.
Jul 13, 2020 10:44:51
Hahó
(
x136)
Jul 13, 2020 10:45:12
x136)
czenki nagymama mosta fel a padlót veled. magabiztos lendülettel.
Hahó
(
x136)
Jul 13, 2020 11:11:31
x136)
a pedofil legújabb megosztása azt súgja nekem, hogy tragédiába hajló spórolás megy a nyaralás alatt.
Hahó
(
x136)
Jul 13, 2020 11:14:24
x136)
sokba kerül a miskolcigók nyaraltatása, pedofil? mennyit költöttél márkra az utóbbi egy hónapban?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jul 13, 2020 11:26:47
x38)
sokba kerül a miskolcigók nyaraltatása, pedofil? mennyit költöttél márkra az utóbbi egy hónapban?
Nyem értyed, ez befektyetyés. Zsidó faty!
Statisztikus Sanyi
(
x2)
Jul 13, 2020 11:33:24
x2)
Zsery te is szerezzél egy 1 millió fütyis meló, csak azért, hogy megalázd a korcsot, és röhöghessünk.
Említettem a 800 fütyi challenge streamben, hogy ilyesmi a terv Bécsben, ez kvázi a kihívás második fordulója (amúgy részben tényleg Sodi inspirálta: ha egy ilyen balfasz meg tudta csinálni, akkor miért pont én ne próbáljam meg).
-
Jul 13, 2020 11:35:53
A következő flokk-epizód címe: ötvenezres cigányfasz a szájba.
Jul 13, 2020 11:35:53
Hahó
(
x136)
Jul 13, 2020 11:36:20
x136)
az lenne az igazi szopatás, ha linz környék melókra pályáznál.
Bejlin
(
x8)
Jul 13, 2020 11:41:08
x8)
a pedofil legújabb megosztása azt súgja nekem, hogy tragédiába hajló spórolás megy a nyaralás alatt.
Én őszintén meglepődnék ha a legutóbb felvett 9 ezer euróból lenne még akár 100 euró is a kobold zsebében. Remélem még kiderül milyen fondorlatos módon húzták le a miskolciak mielőtt még Sodit elvinné a korona.
Fakenguru
(
x5)
Jul 13, 2020 11:57:27
x5)
Nálunk mindig jól jön egy jó dev, szólj ha tudod konkretan milyen pozi, es mikortol erdekel, ha tényleg Bécsben keresel állást.
*Sodihergeles rovat
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Jul 13, 2020 12:03:09
x7)
Endre szeretnélek megkérni, hogy legyél a helyettesem, ketten még sokra vihetjük. Blogint már sikerült lehúznom pénzzel, hamis igéretekkel, hogy majd a csajom intéz neki állami melót, amiből azóta semmi nem lett persze.
Nosza, gyere te is, égessük közösen az ingyen pénzt.
Ja és nézzétek vlogomat.
A jó portás csak baszik!
Nosza, gyere te is, égessük közösen az ingyen pénzt.
Ja és nézzétek vlogomat.
Twics&Flokk karrier
Jul 13, 2020 12:10:05
Helló Sodi! Emlékszel még ránk? Tudod, belőlünk akartál megélni! Hogy haladsz? Mikor leszünk készen? Mikor fogjuk foshni? Mi már nagyon szeretnénk, de úgy néz ki elfelejtkeztél rólunk! Ne hagyd, hogy mindenféle csajok elcsavarják a fejedet, a szerelmeddel bármikor foglalkozhatsz, mi viszont nem várunk Jövő hétig! Na pénzfosás másnak, csá!
Jul 13, 2020 12:10:05
Statisztikus Sanyi
(
x2)
Jul 13, 2020 12:13:05
x2)
*Sodihergeles rovat
*Sodihergeles rovat
Ok, de ne offoljuk szét ezzel Sodi fórumát, dobj légyszi egy mailcímet a gerygrey@gmailre
Hahó
(
x136)
Jul 13, 2020 12:13:53
x136)
snecimanót cc-zd be.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 13, 2020 12:14:30
x37)
Milyen család az, ahol a gyerek kint dolgozik Németországban, évszámra nem jön haza, aztán mikor kivesz 1,5 hónap szabadságot, akkor abból kemény 2 napot (!!!) tölt az anyjával, utána lekoccol a cigány haverjaihoz Linzbe meg a Balatonra?
Szerintem Gyöngyi és Endre között a legjobb napokon is maximum feszült egymás eltűrése van, nem normális szülő-gyerek kapcsolat. Az ilyen Endre-féle szociopaták nem úgy teremnek, többnyire vagy traumák vagy elhanyagolás útján nevelődnek ilyenné. Az anyja már gyerekkorában látta, hogy a csemete debil mint az állat, igyekezett is tőle megszabadulni. Nyilván valamennyire tisztában van azzal is, hogy Endre most sem százas, tartozik fűnek-fának, szexuális devianciák, stb. Mondom, maximum megtűri pár napig, de ennyi. Ha végleg Újszászra kell költöznie, akkor abból nagyobb műsor lesz, mint bármi, amit előtte láttunk.
Szerintem Gyöngyi és Endre között a legjobb napokon is maximum feszült egymás eltűrése van, nem normális szülő-gyerek kapcsolat. Az ilyen Endre-féle szociopaták nem úgy teremnek, többnyire vagy traumák vagy elhanyagolás útján nevelődnek ilyenné. Az anyja már gyerekkorában látta, hogy a csemete debil mint az állat, igyekezett is tőle megszabadulni. Nyilván valamennyire tisztában van azzal is, hogy Endre most sem százas, tartozik fűnek-fának, szexuális devianciák, stb. Mondom, maximum megtűri pár napig, de ennyi. Ha végleg Újszászra kell költöznie, akkor abból nagyobb műsor lesz, mint bármi, amit előtte láttunk.
Fakenguru
(
x5)
Jul 13, 2020 12:21:13
x5)
snecimanót cc-zd be.
Füstöl a trollexcel.
Hahó
(
x136)
Jul 13, 2020 12:41:03
x136)
milyen érzés lehet nézni az 5 milliós setup-ot, amit teljesen feleslegesen vettél meg?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jul 13, 2020 13:00:07
x38)
milyen érzés lehet nézni az 5 milliós setup-ot, amit teljesen feleslegesen vettél meg?
Még ha nézni tudná! A balcsira nem hiszem, hogy levitték volna a VálvIndexet. A Barátai széthordták a kütyüket, "ott maradtak Linzben tesó, majd megkapod Jövő héten".
BudiKábel
Jul 13, 2020 13:03:03
Ma is kaptam 50 ezret Blogintól. Endre te mennyit kaptál?
Jul 13, 2020 13:03:03
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jul 13, 2020 13:12:27
x6)
KITT!
Hahó
(
x136)
Jul 13, 2020 13:32:02
x136)
jól telik a nyaralás, reggel óta 20 megosztásnál járunk.
a cigányok megetetve, megitatva, pedofil? nem szenvednek hiányt semmiben? nehogy gond legyen abból, hogy zolicigánynak nem vettél elég lángost.
a cigányok megetetve, megitatva, pedofil? nem szenvednek hiányt semmiben? nehogy gond legyen abból, hogy zolicigánynak nem vettél elég lángost.
Zsénó
(
x22)
Jul 13, 2020 13:39:07
x22)
Napi öngól rovatunk következik:
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
159 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™