Simán meg lehetne csinálni, hogy az összes RGL képet feltenni faceappolva egy insta profilra, aztán szépen elsztorizni, hogy nőből operáltatta magát hajléktalan "férfi"-vé. (nem tudom RGL-re mi a jó szó, mert igazából semmi férfias nincs benne)
Zabálná a média.. :D
Fogsz te még engem rajongással szopni
Ilyen az, amikor erőszakosan primitív emberek egymás között megegyeznek abban, hogy mennyire intelligensek.
Miért nem inkább Topkek képeit? Elhíresztelni, hogy a kemény 100% heteró tolvajkéregető kanadában operáltatta magát nővé, hogy végre kiélhesse az elfojtott vágyait. :D
Biztos fhosna neki a toyotara :D
Talán így majd hallgat rá.
🕎Endigame🕎
Jó, de ez neki nem kellemes. muszáj találnia valami indokot, hogy csoffadt, elhanyagolt testét nehogy már valami plusz terhelés érje. Emlékszel még a kilakoltatásos videón, hogy majd kiköpte a tüdejét pár lépcsőt megmászva?
Emlékszem hát. Ebből is látszik, hogy Endre szarból van. Én múlt héten két óra focit nyomtam le maszkban, a végére már alig jött át rajta a levegő, mert átázott az izzadságtól. Mégsem haltam meg.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Ezzel a részével nem értek egyet. Csak akkor húznának maszkot, ha addig ütöd, amíg nem húz. De legközelebb megint addig kellene ütni, amíg nem húzza fel újra.
A retardok NEM TANULNAK, maximum azt, hogy hogyan lehetne úgy csinálni, mintha azt csinálnád amit mások elvárnak. Szóval amikor nem éri pont épp fizikai erőszak, ugyanúgy szarik bele.
Kibaszottul le lehet gurulni a dombról a modoros kurva anyádba.
A tudomány azt mondja, hogy a péntekenkénti böjtnek haszna van, annak igaza van."
Az algoritmus, de nemet tudsz cserélni, lemented az új képet, feltöltöd és tudsz vele variálni.
A tudomány azt mondja, hogy a péntekenkénti böjtnek haszna van, annak igaza van."
Ilyen amikor visszaoperálja magát tomcat:
|__o__|
Vajon hány havi nem fizetés után adják ki behajtásra a hitelt, krauték?
Az ugy érdekes lesz:-))
Ezt én is végig olvastam, reménykedve abban, hogy előkerül a recskás neve is. :D
Fogsz te még engem rajongással szopni
Na, hát ez a fórum tényleg felhígult. A sok hülye fel sem ismer. csá, további belterjes faszszopkodást, szevasztok.
broni professzornak üdvözletem!
mindig ledöbbent, hogy mennyire pszichopata tekintete van a mérnökmalacnak... és akkor még meg sem szólalt.
tankönyvbeillő eset.
ezzel a képpel kisgyerekeket lehet ijesztgetni. Nem csak azért mert sodi ronda mint a bűn, hanem mert pedofil.
Púpos búbánat
Sodi esetében a dolog egy kicsit más...
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
ma már kitárgyaltuk, h mekkora istenverte barom, de mindig tudja fokozni.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Én láttam a posztot, de sokkot kaptam ekkora baromságtól, úgyhogy csak mostanra kerültem ismét olyan állapotba, hogy meg tudjam osztani:
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Végre egy ismerős nick!
Nem is tudtam, hogy broni is szokott STNÍI...
Óargh!!! Addig baszogatták, amíg STNÍI-re itta magát. xD
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Fogalmad sincs az életpályámról, fogalmad sincs arról, hogy mit csinálok azon kívül, hogy naponta párszor felnézek a fórumra, mivel én nem dokumentálom az életemet, mint a retardok. A magam érzelmileg és intellektuálisan visszamaradott módján csak azt tudom mondani, hogy az ágyúhúzó kurva anyádat basszad meg darált üvegbe forgatott csirizes fasszal. Nagyon szépen köszönöm szépen.
linket!
Nincs szerző.
Nem tudományos lap.
Ezek újságírók, bazdmeg!
Swiss Policy Research (SPR), founded in 2016, is an independent, nonpartisan and nonprofit research group investigating geopolitical propaganda in Swiss and international media.
MENJ A KURVA ANYÁDBA MÁR INNEN, TE OSTOBA TULOK!!!
Máskor is baszogatták, mégsem lépett le. Remélem nem eü gondok.
Kapott kék nicket, pedig nem akart, de a sok faszkalap miatt kénytelen volt.
Így lettek csillagai is, amíg a sok faszkalap szarrá nem mínuszolta.
Felbaszta magát, és lelépett. Még visszajöhet, ha a mája engedi :)
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Amikor linket kérünk, akkor peer rewieved tanulmányra gondolunk természetesen. Minden más csak spekuláció a tudomány jelenlegi állása szerint.
Szerintem 100%. De a retard legalább elhiszi. A gondolkodó retard. Aki nem szaklapokat olvas, hanem névtelen "ríszörcsör"-öket. Aki ki tudja választani a "hiteles" forrást (a névtelen ríszörcsöröket), még véletlenül sem orvosok, CDC, satöbbi-re alapozza a kinyilatkoztatását, hanem a ruszki féknyúzra. Na takarooooooooooooooooooooooooodjagecibe!
A SWPRS egy közismert propagandaoldal, amit hónapok óta osztogatnak retard körökben mint hivatkozási alapot. Én már magyar nyelven is találkoztam vele, érthetetlen, hogy miért nem azt linkelted.
swprs.org/egy-svajci-orvos-a-covid-19-rol/
Ez a kibaszott oldal annyira svájci, amennyire propagandaellenes. Tehát semennyire. De te szó nélkül beszoptad.
Gondolom az itt tevékenykedő retard, Uzsorás banánok miatt.
És az ogre fala is gigabites neten füstöl. Szerencsére a pedofil pénzén.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Vízágyús tömegoszlatást, UV-reagens adalékos vízzel! Hejjj indymédia, hejjj broni, a Tiszáig! xD
2020-ban ott tart már a Snecológia tudománya, hogy egyedül már egy ismert médiaretard contactját se tudjuk megtalálni. Mi lesz itt 2030-ra?
hígulunk, vazze, hígulunk.
A napi retardrajzás már elkezdődött. Ignoráld/minuszozd ha nem tetszik, mi is azt tesszük.
xyz
Szerző:
balek
(
x10)
Jul 15, 2020 08:24:35
Válasz
(6)
x10)
Válasz
(6)
Onnan is látszik, hogy kisboros retard, hogy szerinte mindenki, aki elolvasott egy wikipedia cikket meg két mindenegyben blogbejegyzést az már szavahihetőbb számára, mint azok, akik évtizedekig ülnek az iskolapadban, hogy orvostudósok lehessenek.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Elsőéves
(
x3)
Jul 15, 2020 09:15:16
x3)
Eskü szúrható néhány retard így nővé retusálva!
Rgl konkrétan instagram picsának néz ki
Rgl konkrétan instagram picsának néz ki
Simán meg lehetne csinálni, hogy az összes RGL képet feltenni faceappolva egy insta profilra, aztán szépen elsztorizni, hogy nőből operáltatta magát hajléktalan "férfi"-vé. (nem tudom RGL-re mi a jó szó, mert igazából semmi férfias nincs benne)
-
Jul 15, 2020 09:56:18
Onnan is látszik, hogy kisboros retard, hogy szerinte mindenki, aki elolvasott egy wikipedia cikket meg két mindenegyben blogbejegyzést az már szavahihetőbb számára, mint azok, akik évtizedekig ülnek az iskolapadban, hogy orvostudósok lehessenek.
Ilyen az, amikor erőszakosan primitív emberek egymás között megegyeznek abban, hogy mennyire intelligensek.
Jul 15, 2020 09:56:18
Müller Cecília
Jul 15, 2020 09:59:08
Nyunyóka. Zabálná a média.. :D
Jul 15, 2020 09:59:08
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 15, 2020 11:22:33
x37)
Miért nem inkább Topkek képeit? Elhíresztelni, hogy a kemény 100% heteró tolvajkéregető kanadában operáltatta magát nővé, hogy végre kiélhesse az elfojtott vágyait. :D
Nulladikos Snecológus
Jul 15, 2020 11:27:03
Biztos fhosna neki a toyotara :D
Jul 15, 2020 11:27:03
xray
(
x21)
Jul 15, 2020 12:05:22
x21)
pedo sodi, olvasd, te féreg!
brit tudományos csúcsszerv, a Királyi Akadémia elnöke, Venki Ramakrishnan kritizálta a kormányt azért, mert Anglia nagyon lemaradt más országokhoz, például Skóciához, Görögországhoz, Olaszországhoz, Spanyolországhoz vagy Németországhoz képest, ahol már most is kötelező a maszkviselés minden üzletben. Ramakrishnan szerint:
A MASZKVISELÉS MEGTAGADÁSÁT PONTOSAN OLYAN ANTISZOCIÁLIS VISELKEDÉSNEK KELL TEKINTENI, MINT AZ ITTAS VEZETÉST.
index.hu
brit tudományos csúcsszerv, a Királyi Akadémia elnöke, Venki Ramakrishnan kritizálta a kormányt azért, mert Anglia nagyon lemaradt más országokhoz, például Skóciához, Görögországhoz, Olaszországhoz, Spanyolországhoz vagy Németországhoz képest, ahol már most is kötelező a maszkviselés minden üzletben. Ramakrishnan szerint:
A MASZKVISELÉS MEGTAGADÁSÁT PONTOSAN OLYAN ANTISZOCIÁLIS VISELKEDÉSNEK KELL TEKINTENI, MINT AZ ITTAS VEZETÉST.
index.hu
rBali
(
x24)
Jul 15, 2020 12:46:23
x24)
Az lehet, hogy többen halnak meg influenzában, mint covidban.
Pontosan azért vannak megelőző intézkedések és lezárások, hogy azt a kibaszott vekni fejedet is mentsék. Ha mindenki olyan elbaszott retard lenne mint te Bori / Sodi / RGL akkor valószínűleg lehúzták volna már a rolót egyes országok és indulna a Last Of Us szintű fun.
A kurva anyátokat az összes ilyen bolond oltásellenes 5G konteós gecinek, ártalmasabbak vagytok mindennél.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Pontosan azért vannak megelőző intézkedések és lezárások, hogy azt a kibaszott vekni fejedet is mentsék. Ha mindenki olyan elbaszott retard lenne mint te Bori / Sodi / RGL akkor valószínűleg lehúzták volna már a rolót egyes országok és indulna a Last Of Us szintű fun.
A kurva anyátokat az összes ilyen bolond oltásellenes 5G konteós gecinek, ártalmasabbak vagytok mindennél.
rBali
(
x24)
Jul 15, 2020 12:49:58
x24)
Eközben Berlin, Germany környékén az Ogre: streamable.com/2rjvuj
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
töppedt buzigolyók
Jul 15, 2020 12:55:55
Ezek a kriplik azt hiszik, hogy ha világvége scenariot okoz a covid19, ôk a túlélôk között lesznek. Dunning-Kruger effekt ékes példája. A Jabilból a szalag mellôl megy a szakértés bazmeg.
Jul 15, 2020 12:55:55
-
Jul 15, 2020 13:07:55
Ha a jabilban nem jutott tovább egy-két balettcipő lenyúlásánál, Hollywoodban biztos sikeres lesz.
Jul 15, 2020 13:07:55
xray
(
x21)
Jul 15, 2020 13:22:22
x21)
na, még ezt az egyet gyagyásnak, aztán már nem akarom a fórumot ezzel terhelni:
nlc.hu/egeszseg/20200714/koronavirus-maszk-vedelem-lassitott-video/?utm_source=24_hu&utm_medium=pad&utm_campaign=20200520
nlc.hu/egeszseg/20200714/koronavirus-maszk-vedelem-lassitott-video/?utm_source=24_hu&utm_medium=pad&utm_campaign=20200520
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 15, 2020 13:32:39
x37)
Mivel a maszk -ha csak vászon-, akkor nem téged véd, hanem másokat, ezért Endre alapból soha nem fogja hordani, és a többi retard sem. Számukra teljesen természetes az, hogy mások őket védik, ők pedig cserébe telibe leszarják az egészet. Az egész életük erről szól, hogy mindenki támogatja őket az államtól kezdve a szülőkön át az "otthoni" segítőkig, de ők nem adnak cserébe SEMMIT. A családi kapcsolataikban sem (Tajgi, Kaufmann, Sneci, Bori, RGL, mind tönkretette a saját családját), és a társadalmi kapcsolatokban sem (adózás, szolidaritás, írott és íratlan szabályok betartása, stb). Barátaik nincsenek, családjuk elhidegült, a társadalom szélére szorult retard páriákról beszélünk, akiknek ráadásul többnyire kezeletlen elmebaja is van. Az egyetlen mód, hogy rá lehessen őket venni a maszk hordására, az a konkrét fizikai erőszak. Nincs maszk? CSATT egy pofon és takarodj. Másodjára térden csúszna oda, három egymásra húzott maszkban, encsuldikunkozva.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 15, 2020 13:42:53
x37)
Egyáltalán nem véletlen, hogy az oltásellenesek meg maszkellenesek között nem találni normális, neurotipikus embert, csak ilyen életiskolájás/szívcsakrás/homeopátiás retardokat. Ezeknek szó nélkül be lehet adni, hogy a maszktól károsodás fogja őket érni, miközben bazmeg sportolók DIREKT edzenek ellenállásmaszkban, hogy magashegyi körülményeket szimuláljanak, az autófényezők a bányászok meg a műkövesek egész nap hordják, a sebészek, oldószerekkel dolgozók, laborosok stb. szintén. De egy random retard a facebookon mind jobban tudja ezeknél a szakembereknél.
Hallod, Sneci, te fasz? A maszktól konkrétan fittebb leszel, mert a nehezített légvétel miatt fel fog szaporodni a vörösvérsejt-számod. Tudom, hogy nehéz felfogni, de az EPO doppingolásnak ez az alapelve.
Retard.
Hallod, Sneci, te fasz? A maszktól konkrétan fittebb leszel, mert a nehezített légvétel miatt fel fog szaporodni a vörösvérsejt-számod. Tudom, hogy nehéz felfogni, de az EPO doppingolásnak ez az alapelve.
Retard.
Penzmento
(
x6)
Jul 15, 2020 13:53:43
x6)
pedo sodi, olvasd, te féreg!
brit tudományos csúcsszerv, a Királyi Akadémia elnöke,VenkiVekniRamakrishnan kritizálta a kormányt azért, mert Anglia nagyon lemaradt más országokhoz, például Skóciához, Görögországhoz, Olaszországhoz, Spanyolországhoz vagy Németországhoz képest, ahol már most is kötelező a maszkviselés minden üzletben. Ramakrishnan szerint:
index.hu
brit tudományos csúcsszerv, a Királyi Akadémia elnöke,
index.hu
Talán így majd hallgat rá.
-
Jul 15, 2020 13:59:39
Egyáltalán nem véletlen, hogy az oltásellenesek meg maszkellenesek között nem találni normális, neurotipikus embert, csak ilyen életiskolájás/szívcsakrás/homeopátiás retardokat. Ezeknek szó nélkül be lehet adni, hogy a maszktól károsodás fogja őket érni, miközben bazmeg sportolók DIREKT edzenek ellenállásmaszkban, hogy magashegyi körülményeket szimuláljanak, az autófényezők a bányászok meg a műkövesek egész nap hordják, a sebészek, oldószerekkel dolgozók, laborosok stb. szintén. De egy random retard a facebookon mind jobban tudja ezeknél a szakembereknél.
Retard.
Retard.
Jó, de ez neki nem kellemes. muszáj találnia valami indokot, hogy csoffadt, elhanyagolt testét nehogy már valami plusz terhelés érje. Emlékszel még a kilakoltatásos videón, hogy majd kiköpte a tüdejét pár lépcsőt megmászva?
Jul 15, 2020 13:59:39
-
Jul 15, 2020 15:42:49
Remélem Márkék nem olvassák, milyen egyszerű 20 millió forinthoz hozzájutni. A tanulság, hogy a sodit el is kellene ásni, hogy a lebukást elkerüljék.
index.hu/belfold/2020/07/15/rendorseg_emberrablas_veres/
index.hu/belfold/2020/07/15/rendorseg_emberrablas_veres/
Jul 15, 2020 15:42:49
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 15, 2020 15:47:29
x37)
Emlékszem hát. Ebből is látszik, hogy Endre szarból van. Én múlt héten két óra focit nyomtam le maszkban, a végére már alig jött át rajta a levegő, mert átázott az izzadságtól. Mégsem haltam meg.
balek
(
x10)
Jul 15, 2020 15:58:17
x10)
Jul 15, 2020 15:58:17
Vannak trollok, akik ugyanolyan silany emberi minosegekkel rendelkeznek, mint azok, akiket retardaltaknak neveznek. Arrol lehet felismerni oket, hogy a szellemesseget es a humort arroganciaval es obszcenitassal potoljak. Ok alkotjak a sncologia proli agat.
Nem a hozzáad hasonló elsőgenerációs értelmiségiekre mondta a sodi, hogy szarból vannak? www.youtube.com/watch?v=AfIWuQxZQyI Jul 15, 2020 15:58:17
berlini_vlogger
(
x1)
Jul 15, 2020 16:11:31
x1)
Nincs maszk? CSATT egy pofon és takarodj. Másodjára térden csúszna oda, három egymásra húzott maszkban, encsuldikunkozva.
Ezzel a részével nem értek egyet. Csak akkor húznának maszkot, ha addig ütöd, amíg nem húz. De legközelebb megint addig kellene ütni, amíg nem húzza fel újra.
A retardok NEM TANULNAK, maximum azt, hogy hogyan lehetne úgy csinálni, mintha azt csinálnád amit mások elvárnak. Szóval amikor nem éri pont épp fizikai erőszak, ugyanúgy szarik bele.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 15, 2020 16:36:24
x37)
Vannak trollok, akik ugyanolyan silany emberi minosegekkel rendelkeznek, mint azok, akiket retardaltaknak neveznek. Arrol lehet felismerni oket, hogy a szellemesseget es a humort arroganciaval es obszcenitassal potoljak. Ok alkotjak a sncologia proli agat.
Kibaszottul le lehet gurulni a dombról a modoros kurva anyádba.
-
Jul 15, 2020 16:41:31
A faceapp-ban algoritmus mondja meg a kiinduló nemet, vagy be lehet állítani?
Mert akkor lehetne a fénylényből faszit varázsolni, bloginából meg nőt.
Jul 15, 2020 16:41:31
sodi behemót álla
Jul 15, 2020 16:42:24
Jul 15, 2020 16:42:24
sodi behemót álla
Jul 15, 2020 16:43:48
A faceapp-ban algoritmus mondja meg a kiinduló nemet, vagy be lehet állítani?
Az algoritmus, de nemet tudsz cserélni, lemented az új képet, feltöltöd és tudsz vele variálni.
Jul 15, 2020 16:43:48
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jul 15, 2020 17:08:05
x7)
Igen.Ilyen amikor visszaoperálja magát tomcat:
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jul 15, 2020 17:09:08
x13)
Gyagyás, lassan itt az augusztus elseje, ez két dolgot jelent:
-A bankok elkezdik ismét vonni a hiteled törlesztőit
-A devizás haverod el fog kezdeni neked fizetni (ezt írtad ugye nemrég)
Ebből az egyik garantáltan meg fog történni, a másik pedig garantáltan nem. Szerinted melyik melyik?
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Ebből az egyik garantáltan meg fog történni, a másik pedig garantáltan nem. Szerinted melyik melyik?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 15, 2020 17:14:29
x37)
Endre, ugye ma sem lesz stream? Ezért nagyon megérte az ötmilliós setup meg a drón :D :D :D BALEK.
-Makiverem
Jul 15, 2020 18:21:40
Gyagyás, lassan itt az augusztus elseje, ez két dolgot jelent:
Vajon hány havi nem fizetés után adják ki behajtásra a hitelt, krauték?
Az ugy érdekes lesz:-))
Jul 15, 2020 18:21:40
-
Jul 15, 2020 19:13:26
Flachner Balázs, kisboros büntiből ki fog húzni a trollexcelből, hogy kihagytad a legfőbb twitch-pedofilt:
Streamerek tucatjai álltak elő azzal, hogy a Twitch-közösség prominensei zaklatták őket, de az egész iparágban potyognak a csontvázak a szekrényből. Pedofil vádak is előkerültek, és ez valószínűleg csak a kezdet.
index.hu/tech/godmode/2020/07/15/twitch-botrany-stream-videojatek-szexualis-zaklatas-dr-disrespect/
Streamerek tucatjai álltak elő azzal, hogy a Twitch-közösség prominensei zaklatták őket, de az egész iparágban potyognak a csontvázak a szekrényből. Pedofil vádak is előkerültek, és ez valószínűleg csak a kezdet.
index.hu/tech/godmode/2020/07/15/twitch-botrany-stream-videojatek-szexualis-zaklatas-dr-disrespect/
Jul 15, 2020 19:13:26
Csengőfrász
(
x1)
Jul 15, 2020 19:50:05
x1)
Vajon hol lehetett az a pont ezeknél a klasszik retardoknál,ahol az őseik realizálhatták hogy nem lesz unokájuk?
Malacnál mikor tizenévesen recskapartiztak a szomszéd bácsival?
Endrénél a bunkibank?
Lacinál mikor bekellett vinni a balesetire,mert beletört a végbelébe a hajkefe nyele?
Endre,kifizetem az össszes adósságod, ha levágod a faszodat tőböl!
Malacnál mikor tizenévesen recskapartiztak a szomszéd bácsival?
Endrénél a bunkibank?
Lacinál mikor bekellett vinni a balesetire,mert beletört a végbelébe a hajkefe nyele?
Prolesz
Jul 15, 2020 20:26:12
Üdv a nyóckeri ghettóból mindenkinek!
Jul 15, 2020 20:26:12
-
Jul 15, 2020 21:02:14
Jul 15, 2020 21:02:14
Elsőéves
(
x3)
Jul 15, 2020 21:02:48
x3)
Flachner Balázs, kisboros büntiből ki fog húzni a trollexcelből, hogy kihagytad a legfőbb twitch-pedofilt:
Ezt én is végig olvastam, reménykedve abban, hogy előkerül a recskás neve is. :D
Prolesz
Jul 15, 2020 21:08:07
Üdv a nyóckeri ghettóból mindenkinek!
Na, hát ez a fórum tényleg felhígult. A sok hülye fel sem ismer. csá, további belterjes faszszopkodást, szevasztok.
broni professzornak üdvözletem!
Jul 15, 2020 21:08:07
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jul 15, 2020 21:25:04
x38)
Hogy néz ki ez a nyomorult korcs, te atyaég....
Prolesz, üdv, broni prof lelépett :I
Andi
(
x13)
Jul 15, 2020 21:29:03
x13)
Kérem szépen az odvas, lepedékes tartalom törlését.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Budai-úrifiú
(
x9)
Jul 15, 2020 21:30:26
x9)
Akkor ha jól értelmezem a gnóm Púpszászon alakította ki az új Führerbunkert (vagy csak ideiglenes hadállás?)
Gnóm, a visszamész tündéjmeseojszágba (LOL) vagy lelépsz a sógorokhoz, akkor anyádnak azért majd utalsz havonta pénzt hogy kifizesse a netet amit te köttettél be?
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Gnóm, a visszamész tündéjmeseojszágba (LOL) vagy lelépsz a sógorokhoz, akkor anyádnak azért majd utalsz havonta pénzt hogy kifizesse a netet amit te köttettél be?
-
Jul 15, 2020 21:31:11
szeva prolesz, mennyi a kristály a nyócban?
Jul 15, 2020 21:31:11
-
Jul 15, 2020 21:37:58
Igen.
Ilyen amikor visszaoperálja magát Sherlock Porks:
Ilyen amikor visszaoperálja magát Sherlock Porks:
mindig ledöbbent, hogy mennyire pszichopata tekintete van a mérnökmalacnak... és akkor még meg sem szólalt.
tankönyvbeillő eset.
Jul 15, 2020 21:37:58
GamerPC
Jul 15, 2020 21:50:44
ezzel a képpel kisgyerekeket lehet ijesztgetni. Nem csak azért mert sodi ronda mint a bűn, hanem mert pedofil.
Jul 15, 2020 21:50:44
-
Jul 15, 2020 22:09:39
Jul 15, 2020 22:09:39
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 15, 2020 22:24:14
x37)
Honnan van ez a botrányos kép? Se a púpfalon nem látom, se Márk falán.
Budai-úrifiú
(
x9)
Jul 15, 2020 22:28:42
x9)
Sodi esetében a dolog egy kicsit más...
Szteppen
(
x3)
Jul 15, 2020 22:39:24
x3)
Senki nem osztotta még meg a szájmaszk 5G antennát tartalmaz Sodi posztot? Szégyen
Ez ety fosh!
xray
(
x21)
Jul 15, 2020 22:47:05
x21)
Senki nem osztotta még meg a szájmaszk 5G antennát tartalmaz Sodi posztot? Szégyen
ma már kitárgyaltuk, h mekkora istenverte barom, de mindig tudja fokozni.
Zsénó
(
x22)
Jul 15, 2020 23:03:19
x22)
Én láttam a posztot, de sokkot kaptam ekkora baromságtól, úgyhogy csak mostanra kerültem ismét olyan állapotba, hogy meg tudjam osztani:
rezoli
Jul 15, 2020 23:11:01
ahoj poplacsek! Maszk kérdés eldöntve...nem mintha endre tudná milyen pinát nyalni..
www.youtube.com/watch?v=14puG_YyMTE
www.youtube.com/watch?v=14puG_YyMTE
Jul 15, 2020 23:11:01
Prolesz
Jul 16, 2020 00:10:53
Hogy néz ki ez a nyomorult korcs, te atyaég....
Végre egy ismerős nick!
Jul 16, 2020 00:10:53
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jul 16, 2020 00:18:03
x38)
Végre egy ismerős nick!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 16, 2020 00:18:53
x37)
Te mitől vagy különb náluk? Amit tudni lehet rólad az itteni szereplésed alapján az az, hogy (1) egy agresszív sutyerák vagy, (2) szerepjátszással, például hangerővel helyettesíted az észérveket, (3) a hozzád hasonlókkal bandába verődve elfojtasz minden neked nem tetsző véleményt. A trollok egy része, s az utóbbi időben sajnos ők váltak itt a hangadókká mintegy tükörképe az általuk lenézett "retardoknak". Érzelmileg, intellektuálisan egyaránt visszamaradt emberek, akiknek ha láthatnánk az eddigi életpályáját és a jelenlegi élethelyzetét igen érdekes kép tárulna elénk.
Fogalmad sincs az életpályámról, fogalmad sincs arról, hogy mit csinálok azon kívül, hogy naponta párszor felnézek a fórumra, mivel én nem dokumentálom az életemet, mint a retardok. A magam érzelmileg és intellektuálisan visszamaradott módján csak azt tudom mondani, hogy az ágyúhúzó kurva anyádat basszad meg darált üvegbe forgatott csirizes fasszal. Nagyon szépen köszönöm szépen.
Kovid Karcsi
Jul 16, 2020 00:21:51
Meghűlés az anyád, az!
cov19.cc/ 4% a halálozás, és ezek a "hivatalos" adatok, amiben benne vannak a kamugép országok, és nincsenek benne a "sosem tesztelt, felgyógyult" emberek.
Te orvos vagy? NEM
Immunológus vagy? NEM
Virológus vagy? NEM
Akkor mi vagy?? EGY KIBASZOTT RETARD!!!
Menjél innen máshova a faszságaiddal, ez nem az a fórum.
NSZKSZ
cov19.cc/ 4% a halálozás, és ezek a "hivatalos" adatok, amiben benne vannak a kamugép országok, és nincsenek benne a "sosem tesztelt, felgyógyult" emberek.
Te orvos vagy? NEM
Immunológus vagy? NEM
Virológus vagy? NEM
Akkor mi vagy?? EGY KIBASZOTT RETARD!!!
Menjél innen máshova a faszságaiddal, ez nem az a fórum.
NSZKSZ
Jul 16, 2020 00:21:51
xray
(
x21)
Jul 16, 2020 00:23:24
x21)
A legjobban vizsgált országok és régiók adatai szerint a Covid19 halálozási aránya 0,1–0,37%, amely egy súlyosabb influenzáénak felel meg, .....
linket!
Radírpók
Jul 16, 2020 00:25:01
Bocs, töröltem, nem kéne rá válaszolni, ez egy idióta. Remélem beledöglik a vírusba, vagy kap valami fasza élete végéig tartó mellékhatást.
Jul 16, 2020 00:25:01
xray
(
x21)
Jul 16, 2020 00:30:09
x21)
Jul 16, 2020 00:30:09
Bocs, töröltem, nem kéne rá válaszolni, ez egy idióta. Remélem beledöglik a vírusba, vagy kap valami fasza élete végéig tartó mellékhatást.
nem volt név, azért idéztem belőle 2 sort. Jul 16, 2020 00:30:09
Kovid Karcsi
Jul 16, 2020 00:33:25
swprs.org/studies-on-covid-19-lethality/
Nincs szerző.
Nem tudományos lap.
Ezek újságírók, bazdmeg!
Swiss Policy Research (SPR), founded in 2016, is an independent, nonpartisan and nonprofit research group investigating geopolitical propaganda in Swiss and international media.
MENJ A KURVA ANYÁDBA MÁR INNEN, TE OSTOBA TULOK!!!
Jul 16, 2020 00:33:25
Prolesz
Jul 16, 2020 00:33:44
Jul 16, 2020 00:33:44
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jul 16, 2020 00:34:59
x38)
Kapott kék nicket, pedig nem akart, de a sok faszkalap miatt kénytelen volt.
Így lettek csillagai is, amíg a sok faszkalap szarrá nem mínuszolta.
Felbaszta magát, és lelépett. Még visszajöhet, ha a mája engedi :)
Kovid Karcsi
Jul 16, 2020 00:37:54
Még saját féknyúz oldaluk is van a Wikipédián, te isten barma!
en.wikipedia.org/wiki/Swiss_Propaganda_Research
És most tényleg takarodj vissza a kurva anyádba, mert nagy hiba volt, hogy anno kifosott magából!
en.wikipedia.org/wiki/Swiss_Propaganda_Research
És most tényleg takarodj vissza a kurva anyádba, mert nagy hiba volt, hogy anno kifosott magából!
Jul 16, 2020 00:37:54
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 16, 2020 00:46:30
x37)
swprs.org/studies-on-covid-19-lethality/
Amikor linket kérünk, akkor peer rewieved tanulmányra gondolunk természetesen. Minden más csak spekuláció a tudomány jelenlegi állása szerint.
-
Jul 16, 2020 00:46:53
"Nincs szerző.
Nem tudományos lap.
Ezek újságírók, bazdmeg!"
Viszont minden állításukat visszakereshető hivatkozásokkal indokolják, amelyek tudományos cikkekre és szakemberek nyilatkozataikra mutatnak. Amihez ők értenek, az a média torzításainak leleplezése és az információk kezelése.
"Te orvos vagy? NEM
Immunológus vagy? NEM
Virológus vagy? NEM"
Nem, hanem egy elfogulatlan, alapvető értelmi képességekkel rendelkező ember, aki megismeréselméleti szempontból ki tudja választani a valószínű hiteles forrást a valószínű hiteltelenek közül. Az SWPRS oldalán pontos elemzéseket olvashatunk a média és a hivatalos statisztikák torzításairól, mégpedig nem a "Szabadon Ébredők" szintjén. Fordítva ilyennel még nem találkoztam, de megnézem, amit linkeltél. (Nem a Kókusz és Kakaó Szigetekre bejegyzett oldalt.)
Nem tudományos lap.
Viszont minden állításukat visszakereshető hivatkozásokkal indokolják, amelyek tudományos cikkekre és szakemberek nyilatkozataikra mutatnak. Amihez ők értenek, az a média torzításainak leleplezése és az információk kezelése.
"Te orvos vagy? NEM
Immunológus vagy? NEM
Virológus vagy? NEM"
Nem, hanem egy elfogulatlan, alapvető értelmi képességekkel rendelkező ember, aki megismeréselméleti szempontból ki tudja választani a valószínű hiteles forrást a valószínű hiteltelenek közül. Az SWPRS oldalán pontos elemzéseket olvashatunk a média és a hivatalos statisztikák torzításairól, mégpedig nem a "Szabadon Ébredők" szintjén. Fordítva ilyennel még nem találkoztam, de megnézem, amit linkeltél. (Nem a Kókusz és Kakaó Szigetekre bejegyzett oldalt.)
Jul 16, 2020 00:46:53
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 16, 2020 00:48:08
x37)
99%-ig biztos vagyok benne, hogy ez a Swiss Propaganda Research, amit elvileg a ruszki propaganda kiszűrésére hoztak létre valójában ruszki propaganda.
Kovid Karcsi
Jul 16, 2020 00:52:05
99%-ig biztos vagyok benne, hogy ez a Swiss Propaganda Research, amit elvileg a ruszki propaganda kiszűrésére hoztak létre valójában ruszki propaganda.
Szerintem 100%. De a retard legalább elhiszi. A gondolkodó retard. Aki nem szaklapokat olvas, hanem névtelen "ríszörcsör"-öket. Aki ki tudja választani a "hiteles" forrást (a névtelen ríszörcsöröket), még véletlenül sem orvosok, CDC, satöbbi-re alapozza a kinyilatkoztatását, hanem a ruszki féknyúzra. Na takarooooooooooooooooooooooooodjagecibe!
Jul 16, 2020 00:52:05
Radírpók
Jul 16, 2020 00:53:27
Ne beszélgessetek már a retarddal. És ne kerüld ki a bant, mert villámot küldök a modemedbe!
Jul 16, 2020 00:53:27
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 16, 2020 00:54:08
x37)
"Nincs szerző.
Nem tudományos lap.
"Te orvos vagy? NEM
Immunológus vagy? NEM
Virológus vagy? NEM"
Nem tudományos lap.
"Te orvos vagy? NEM
Immunológus vagy? NEM
Virológus vagy? NEM"
A SWPRS egy közismert propagandaoldal, amit hónapok óta osztogatnak retard körökben mint hivatkozási alapot. Én már magyar nyelven is találkoztam vele, érthetetlen, hogy miért nem azt linkelted.
swprs.org/egy-svajci-orvos-a-covid-19-rol/
Ez a kibaszott oldal annyira svájci, amennyire propagandaellenes. Tehát semennyire. De te szó nélkül beszoptad.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 16, 2020 00:55:17
x37)
Amíg nincs sneci, addig szerintem az értelmesebb köcsögöket hagyhatnánk 1-2 hozzászólás erejéig őrjöngeni. Természetesen rád van bízva, Radírpók.
xray
(
x21)
Jul 16, 2020 00:56:24
x21)
na, ezért kell a link és nem végtelen szövegek bemásolása.
Radírpók
Jul 16, 2020 01:09:05
Ez nem értelmesebb köcsög, ez igazi fóliasapkás retard, köszi nem kell belőle több. Egész nap próbálkozott, hagytam is békén. De most ez leverte a lécet. De ha te konteós idiótákkal akarsz vitázni, akkor lelked rajta. De ne itt :) Meggyőzni nem fogod, az idődet pocsékolod csak. Én a te idődet védem, mert biztos értékesebb, mint a Dinkahóte harc.
Jul 16, 2020 01:09:05
Kovid Karcsi
Jul 16, 2020 01:13:00
Az a baj, hogy az olvasók egy része könnyen manipulálható áltudományos és okoskodó szövegekkel (gurulkák).
Az a baj, hgoy az olvasók egy része még fiatal, és minden szart elhisz az internetnek (trashmob)
Az a baj, hogy ha teret adsz a konteónak, és akár EGY ember is elhiszi, az már túl sok.
ÍRMAGJÁT IS, kedves Pók!
Az a baj, hgoy az olvasók egy része még fiatal, és minden szart elhisz az internetnek (trashmob)
Az a baj, hogy ha teret adsz a konteónak, és akár EGY ember is elhiszi, az már túl sok.
ÍRMAGJÁT IS, kedves Pók!
Jul 16, 2020 01:13:00
Szteppen
(
x3)
Jul 16, 2020 07:21:22
x3)
Ma reggel feljött a pizsamás banánok című rajzfilm. Valamiért a púpos jut az eszembe a figurákról.
Ez ety fosh!
-
Jul 16, 2020 07:22:53
Ma reggel feljött a pizsamás banánok című rajzfilm. Valamiért a púpos jut az eszembe a figurákról.
Gondolom az itt tevékenykedő retard, Uzsorás banánok miatt.
Jul 16, 2020 07:22:53
Hahó
(
x136)
Jul 16, 2020 07:54:07
x136)
Korán reggel gigabites neten fossa a púpfal. Ehhez kell a nagy feltöltési sebesség.
Hahó
(
x136)
Jul 16, 2020 08:06:59
x136)
Hol van a zsákfalusi retard? Elég hamar megunta.
Nulladikos Snecológus
Jul 16, 2020 08:15:19
Zsery elerhetosegevel tudna vki segiteni? Rairtam fb-n, de elsodikazta a valaszt es szeretnek intervencionalista beavatkozast vegrehajtani a hetvegen.
nszksz.
nszksz.
Jul 16, 2020 08:15:19
Hahó
(
x136)
Jul 16, 2020 08:30:32
x136)
Korán reggel gigabites neten fossa a púpfal. Ehhez kell a nagy feltöltési sebesség.
És az ogre fala is gigabites neten füstöl. Szerencsére a pedofil pénzén.
Vlognélküli Vlogger
Jul 16, 2020 09:05:41
Vicces ez a patkány üzemmód Endre :D
Mitől fosol? A trollok ártalmatlanok nem? Esetleg anyád tartja olyan rövid pórázon a púpodat, hogy még recskázni is csak az ő engedélyével mehetsz el?
Mitől fosol? A trollok ártalmatlanok nem? Esetleg anyád tartja olyan rövid pórázon a púpodat, hogy még recskázni is csak az ő engedélyével mehetsz el?
Jul 16, 2020 09:05:41
rBali
(
x24)
Jul 16, 2020 10:01:00
x24)
xray
(
x21)
Jul 16, 2020 10:01:57
x21)
mivel sneci egy beteges figyelemkurva, ez az állapot olyan szenvedés, amit nagyon nehezen visel. az egyetlen szelep az fb, de az neki nem elég. az összes hitelt arra költötte, h streamer karriert épít és most, amikor minden adott lenne, kussolnia kell. az anyján tölti ki a bosszúját.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 16, 2020 10:23:36
x37)
Csak azért osztja a koronakonteós meg maszkellenes baromságokat, mert azt hiszi, hogy ezzel idegesít másokat. A szokásos figyelemkurvulás/polgárpukkasztás kombó. De ha megnézitek, akkor régebben 50-100 like is volt 1-1 posztja alatt, ez mostanra 2-3-ra csökkent, és azok is jellemzően trash csoportosok. Már a szexnagyik és a retardok is leszarják.
Szerintem az anyja csicskította le a streamelésről a pizzák miatt egyébként.
Szerintem az anyja csicskította le a streamelésről a pizzák miatt egyébként.
Fuvolázó Kobold
Jul 16, 2020 10:31:01
Endre, a radai rosseb basszon meg téged, hát lassan több netes előfizetésed lesz, mint fogad. (A csonkok nem minősülnek fognak, csak a grammatikai igazmondás kedvéért.)
Amúgy minek új net megint? Nem streamelsz, nem flokkolsz!
Amúgy minek új net megint? Nem streamelsz, nem flokkolsz!
Jul 16, 2020 10:31:01
Prolesz
Jul 16, 2020 10:46:52
Vízágyús tömegoszlatást, UV-reagens adalékos vízzel! Hejjj indymédia, hejjj broni, a Tiszáig! xD
Jul 16, 2020 10:46:52
Nulladikos Snecológus
Jul 16, 2020 10:51:22
Minuszoljatok pls, mert elkertem zsery emilcimet akarmilyen elerhetoseget. Ples. Nincs kedvem keresgelni a forumon.
Jul 16, 2020 10:51:22
nud mappa
Jul 16, 2020 10:58:35
Rég volt már intervencionista akció. Egész magyarország álló fasszal várja
Tye faty a petyofil
Jul 16, 2020 10:58:35
Penzmento
(
x6)
Jul 16, 2020 11:12:35
x6)
-
Jul 16, 2020 12:18:11
Minuszoljatok pls, mert elkertem zsery emilcimet akarmilyen elerhetoseget. Ples. Nincs kedvem keresgelni a forumon.
2020-ban ott tart már a Snecológia tudománya, hogy egyedül már egy ismert médiaretard contactját se tudjuk megtalálni. Mi lesz itt 2030-ra?
Jul 16, 2020 12:18:11
Prolesz
Jul 16, 2020 12:46:16
hígulunk, vazze, hígulunk.
Jul 16, 2020 12:46:16
xray
(
x21)
Jul 16, 2020 13:21:56
x21)
Jul 16, 2020 13:21:56
Megnéztem az SWPRS Wikipédián található kritikáját....
még hányszor akarod ezt betenni? Jul 16, 2020 13:21:56
Démonsátor
Jul 16, 2020 13:23:32
még hányszor akarod ezt betenni?
A napi retardrajzás már elkezdődött. Ignoráld/minuszozd ha nem tetszik, mi is azt tesszük.
Jul 16, 2020 13:23:32
Radírpók
Jul 16, 2020 13:34:54
Felőlem beírhatja ahányszor csak akarja. xD
Jul 16, 2020 13:34:54
163 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™