Százezres szekrény a putriba? Aranyozott etetőtál Karaknak? Légkondi az einstandolt gémerpécé szobájába? Annyi mindent lehetne még venni, hogy végre fossshasssa! Mondjuk én először füldugót vennék Goldának, hogy lehessen ÁÁÁLLLAAATTOOOOOK-at üvölteni a púpszászi sztrímerbirodalomban...
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Elég lesz sztem!
200 ezer forintos ipari zajszűrőt! Az alatt proliság!!
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Te vagy az gonda?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Neked elég ha megcsokolod Kaufmann pucajat, sajgec!
És ha igen? Akkor hol a kék nickem, he? Kaptok ám a fejetekre, Regász! Két kalapom van és egy urnányi anyám, velem nem lehet szórakozni!!!444
Fráter már fél lábbal a sírban van.
Faszom
Ott a helye, a Balogh Béla mellett, óóóóarrrgghhhh!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Oda is vett polcokat + netet. Megy a dőzsi.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
elemi.hu/gettosodas-tiszafoldvaron-meg-a-bernathegyi-kutyat-is-megettek/
Mit mondott végül, mikor akar Berlinbe visszamenni?
Az a kevés tesztoszteron, ami a csoffadt mazsoláiból termelödött Fatászpika korában, teljesen kiürült belöle. Elkezdtek meszesedni az agyerei, ha megéri a 40-et, demens 80 éves szexpapi szintjén lesz.
🕎Endigame🕎
Szerintem Németországban nagyon ráment az egészségére az állandó stressz, a döner-pizza diéta és a sok pia. (Márk elmondása szerint a púposnak a hat sör a minimum egy nap, és ez ha jól rémlik még a gyógyvodkázás előtt volt.)
A szokásos újságírói jellemzavarok megnyilatkozása ez a cikk. Sok újságíró tehetsége abban áll, hogy olvashatóan megfogalmazza a csorda indulatait, s ezáltal begyűjti annak elismerését (így többek között a figyelmét). Egy teljesen másfajta újságírói magatartás az, amelyik a tények és az összefüggések objektív feltárására törekszik. A kétféle újságírásnak az olvasóközönsége sem azonos.
Ez a cikk kiválóan illeszkedik a "Hülyegyerek a pécsi lövöldöző" és hasonló zsurnalisztikai tömegtermékek sorába. Közös jellemzőjük, hogy nem ritkán már a címükben is erőszakosan primitívek, kétséget sem hagyva afelől, kiket szólítanak meg.
Neked mint kívülállónak mi a véleményed az intelligens emberekről?
Bezzeg te a nagy felvilágosult, aki átlátja a rendszert és gondolom az igazságot tárja fel a facebook csoportokban az ötvenes facebook anyákkal és 0 technikai tudással áskálod bele magad az 5G technológia architektúrájába, te aztán nem vagy a csorda tagja. Te GONDOLKODÓ EGYÉN vagy. Te balfasz.
Véletlenül nem voltál ott a tegnapi Covid konteós tüntetésen? Nem rajtad volt Guy Fawkes maszk? Az a fasszopó is pont ilyeneket mondott, aztán le lettem antifázva. Majdnem szájba basztalak btw...
Még annyit erről az egészről, hogy csodásan bemutatja a szintet amikor az öregasszonyok elkezdik magyarázni, hogy ez itt a járvány elleni tüntetés, mert ők is devizások és kaptak valami levelet, hogy 50.000 forinttal kell többet fizetniük a járvány miatt. Teljes zavarodottság van a fejekben, amikor pedig felkérdezés megy a rendezők felé akkor meg elmenekülnek mert egy értelmes mondatot nem tudnak kinyögni.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Alapvetően hibás az észjárásod, ami alatt azt kell érteni, hogy nem egyszerűen a tárgyi tudásod nem megfelelő, de az ismeretek kezelésére használható rutinokat sem sajátítottad el megfelelően. Vannak bizonyos feltételezéseidet, ezeket képzeleti képekbe vetíted, amikbe bele is éled magad, majd ezt a feltételezéseid igazolásaként értelmezed.
Most azonban én is hibát követtem el, mert úgy minősítettem a cikket, hogy el sem olvastam - pusztán az idézetének értelmezési környezete, s a valóban félrevezető címe alapján. Maga a cikk intelligensebb, mint azt vártam, habár így sem mentes a manipulatív elemektől.
Köszönjük, akkor el is lehet gurulni az agyonmasnizott mondataiddal együtt.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Azt a modoros kurva anyját.
🕎Endigame🕎
Lol..
🕎Endigame🕎
Itt egy kép a legutóbbi fórum találkozóról:

Ja és a kurva anyádat!
Én jobboldalt előröl a második.
Májas ott mesélte el a Youtube story-t meg hogy mi lesz még Sodival
xyz
Egy zsák szar többet ér egy retardnál.Hahó!
Hahó!
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Igen, mert ha kiöntöd belőle a szart, a zsák még használható valamire. A retard 100% szar, zsák nélkül. Abból is a jó kenődős fajta, nehogy legalább egy szöget be lehessen verni vele.
jó buli volt, cyka blaty!
Márkyt meg kéne kérni rá, hogy öltöztesse fel Sodit úgy mint egy gopnikot.
Cigánylagzi volt?
naná, báttya.
Égtek a csuhások??!?
Faszom
erre már kihaltak)))))))))))merő véletlenül)))))))))
En is erre tippelek, vagy nagyon kemeny gyogyszerekre pial. Az alkohol onmagaban is eljuttat ide, de nem nehany ev alatt.
A munka nem megoldás.
Vaow,ilyen szép helyesírást még nem láttam magától itt.
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Jóvanmá, Frei kollégának még vissza kell rázódnia.
xyz
Tegnap reggelig ivott, azóta aludt, nem figyelsz, hahó!
visszajavítottam amit az a hülye helyesírásellenörző elbasz........meg ma nem ittam semmit.
Igen, az úgy volt, talán a a poloboltra blogolta, hogy milyen gyerekes verekedni :)
Remélem nem beteg a művész úr
á,nszksz a kérdést, csak a gyomrom nem az igazi, de az több évtizedes pialás miatt van........
Valaki a barátok köztöt nézi, én meg ezt.. Big deal..
óbazmeg, 38 perc. valaki hogyvoltozza, vagy legalább írja ide mettől meddig tart a releváns kontent.
remélem ebből megint lesz a malacz-videó.
látjátok, zsákfalusi és a többi? így kell gyártani a színvonalas retardkontentet, amin tudunk röhögni.
pofozkodni tud, de ahhoz már buta, hogy felmérje a következményeket, és hát ugye feljelentő feri résen van. ;)
Toroczkai leosztja Sherlock Porkset az előélete miatt (Blikkben dolgozott, MSZP-re szavazott 2002-ben, provokálta a becsület napján részt vevőket stb.), amiatt mert ellene nem állt ki, mert szerinte a verekedés gyerekes, de Novák Elődöt azért lepofozta, továbbá kritizálja amiatt, mert nincs gyereke, ezért aztán azt mondja rá, hogy magtalan.
A magtalan egy kikacsintás volt az Sherlock Porksológia felé. :D Nem tudom, hogy mennyire volt szándékos, de jót röhögtem.
Fogsz te még engem rajongással szopni
Ami ráadásul maréknyi hozzájuk hasonló háborodotton kívül a világon senkit nem érdekel, ki a hiteles, ki nem az, egyiknek sincs épeszű ember előtt semmiféle hitelessége, de nyomjátok csak srácok:)
Bizony sokakat érdekel ez, én végignéztem, bár belepörgettem néha. Gyártsák csak ezeket szépen sorban, kurva vicces. (Kedvenc részem amikor panaszkodik hogy az RTL Klub sose megy hozzá interjúzni amikor átadnak egy felújított utat Ásotthalmon, csak amikor a tanyákon nyomorgó román cigányokat vegzálja :) )
Voltak benne újdonságok, bár én nem sokat tudtam előtte Toroczkairól, hogy kicsoda-micsoda. Szerintem elsőrangú retardkontent, főleg ha más sem ismeri a figurát :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
flokktechnikus
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Ő az Elte rektora, neki köszönhető a snecologiai tanszék létrehozása többek között.
prolitoxikomán dák nemes
Hahó
(
x136)
Jul 19, 2020 16:26:25
x136)
Ne zavarjátok snecit, éppen bútorokat vásárol becsületes zoli lakásába.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jul 19, 2020 16:42:18
x38)
Ne zavarjátok snecit, éppen bútorokat vásárol becsületes zoli lakásába.
Százezres szekrény a putriba? Aranyozott etetőtál Karaknak? Légkondi az einstandolt gémerpécé szobájába? Annyi mindent lehetne még venni, hogy végre fossshasssa! Mondjuk én először füldugót vennék Goldának, hogy lehessen ÁÁÁLLLAAATTOOOOOK-at üvölteni a púpszászi sztrímerbirodalomban...
Királyi rendelkezés
Jul 19, 2020 16:46:01
Minden kék nickest törölni, amíg nem töltenek fel képet a korulmetelt smokkrol!
Jul 19, 2020 16:46:01
Karimatúró
Jul 19, 2020 16:47:28
Elég lesz sztem!
Jul 19, 2020 16:47:28
Budai-úrifiú
(
x9)
Jul 19, 2020 16:50:20
x9)
200 ezer forintos ipari zajszűrőt! Az alatt proliság!!
Hahó
(
x136)
Jul 19, 2020 16:53:21
x136)
Te vagy az gonda?
Királyi rendelkezés
Jul 19, 2020 16:58:55
Elég lesz sztem!
Neked elég ha megcsokolod Kaufmann pucajat, sajgec!
Jul 19, 2020 16:58:55
Kajmángeci
Jul 19, 2020 16:59:11
Te vagy az gonda?
És ha igen? Akkor hol a kék nickem, he? Kaptok ám a fejetekre, Regász! Két kalapom van és egy urnányi anyám, velem nem lehet szórakozni!!!444
Jul 19, 2020 16:59:11
kramalon
(
x8)
Jul 19, 2020 16:59:19
x8)
Fráter is meghalt? Az előbb említettem egy kommentben, elnézést ha felbosszantottam vele valakit.
Lehet már farkasanyó tolja fráter tolókocsiját az örök vadászmezőkön, és együtt bosszankodnak, hogy emlegettem őket ezen fórumon.
Lehet már farkasanyó tolja fráter tolókocsiját az örök vadászmezőkön, és együtt bosszankodnak, hogy emlegettem őket ezen fórumon.
ál-broni
Jul 19, 2020 17:00:40
Ott a helye, a Balogh Béla mellett, óóóóarrrgghhhh!
Jul 19, 2020 17:00:40
B. kár
Jul 19, 2020 17:12:04
Golda épp az 1500 eurós borítékra élvezkedik, amit a pedo fia ráhagyott. Hol érdekli őt, hogy mi van a streimmel és a nemcigánny márkkal.
Lienzben pedig épp bútoroznak és rá se néznek a fórumra.
Lienzben pedig épp bútoroznak és rá se néznek a fórumra.
Jul 19, 2020 17:12:04
Hahó
(
x136)
Jul 19, 2020 17:15:27
x136)
Lehet sneci az anyjának is fizetett kárpit a nyaralás alatt okozott rongálasok miatt. Egy csempézés, festés, megcsappant a virtuálus boríték egy ezressel.
xray
(
x21)
Jul 19, 2020 17:24:30
x21)
Jul 19, 2020 17:24:30
Lehet sneci az anyjának is fizetett kárpit a nyaralás alatt okozott rongálasok miatt. Egy csempézés, festés, megcsappant a virtuálus boríték egy ezressel.
+szippantó és a korlátlan vízfogyasztás. Jul 19, 2020 17:24:30
Hahó
(
x136)
Jul 19, 2020 17:30:29
x136)
Sneci apádat végül megtaláltad a szabid alatt? Vagy a cigányokkal lógni fontosabb volt a családnál?
B. kár
Jul 19, 2020 17:31:35
+szippantó és a korlátlan vízfogyasztás.
Jul 19, 2020 17:31:35
xray
(
x21)
Jul 19, 2020 17:44:59
x21)
Jul 19, 2020 17:44:59
sietnie kell, ha a teljes hitelösszeget ki akarja meríteni. Jul 19, 2020 17:44:59
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jul 19, 2020 17:48:11
x38)
Necces lesz azért ennyi bankárt bezsúfolni a Ducatóba, lehet, hogy kétszer kell fordulni...
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
B. kár
Jul 19, 2020 17:49:18
Lehet mi vagyunk a rosszindulatúak és régen Szomodón kovácsolják a házat, hisz nemcigánymárk nagyon felháborodott azon, hogy sneckó elhanyagolja az apját. Oh, what! A Lienz..
Jul 19, 2020 17:49:18
broni
(
x45)
Jul 19, 2020 17:59:29
x45)
bori, fényképezel még döglött kutyákat?
elemi.hu/gettosodas-tiszafoldvaron-meg-a-bernathegyi-kutyat-is-megettek/
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 19, 2020 18:01:24
x37)
Sneci mikor butult le ennyire látványosan? Láttátok mostanában a púpfalat? Csak Tibiatya szintű megosztások pörögnek, a legalja proletár humor, de abból is az igazi nívótlan szar. Ezen felül pedig csak mindenegybe blog szintű összeesküvés-elméletek.
Szerintem valamilyen degeneratív agyi betegsége van, erre más magyarázat már nem nagyon lehet. 2014 óta kinézetre 30, viselkedésre 50 évet öregedett.
Szerintem valamilyen degeneratív agyi betegsége van, erre más magyarázat már nem nagyon lehet. 2014 óta kinézetre 30, viselkedésre 50 évet öregedett.
-
Jul 19, 2020 18:04:59
Azért Sneci, remélem úgy halad a stressz nélküli nyugis nyaralás, ahogy eltervezted. Szokj hozzá a pusztai élethez, mert mostantól az az otthonod. Persze csak addig amíg anyád ki nem vág.
Mit mondott végül, mikor akar Berlinbe visszamenni?
Jul 19, 2020 18:04:59
Penzmento
(
x6)
Jul 19, 2020 18:10:34
x6)
Sneci mikor butult le ennyire látványosan? Láttátok mostanában a púpfalat? Csak Tibiatya szintű megosztások pörögnek, a legalja proletár humor, de abból is az igazi nívótlan szar. Ezen felül pedig csak mindenegybe blog szintű összeesküvés-elméletek.
Az a kevés tesztoszteron, ami a csoffadt mazsoláiból termelödött Fatászpika korában, teljesen kiürült belöle. Elkezdtek meszesedni az agyerei, ha megéri a 40-et, demens 80 éves szexpapi szintjén lesz.
Budai-úrifiú
(
x9)
Jul 19, 2020 18:20:46
x9)
Szerintem Németországban nagyon ráment az egészségére az állandó stressz, a döner-pizza diéta és a sok pia. (Márk elmondása szerint a púposnak a hat sör a minimum egy nap, és ez ha jól rémlik még a gyógyvodkázás előtt volt.)
rBali
(
x24)
Jul 19, 2020 18:40:53
x24)
-
Jul 19, 2020 18:58:03
Ezt csak így itthagyom.
index.hu/techtud/2020/07/19/a_gyengebb_ertelmi_kepesseguek_inkabb_szabotaljak_a_jarvany_elleni_vedekezest
index.hu/techtud/2020/07/19/a_gyengebb_ertelmi_kepesseguek_inkabb_szabotaljak_a_jarvany_elleni_vedekezest
A szokásos újságírói jellemzavarok megnyilatkozása ez a cikk. Sok újságíró tehetsége abban áll, hogy olvashatóan megfogalmazza a csorda indulatait, s ezáltal begyűjti annak elismerését (így többek között a figyelmét). Egy teljesen másfajta újságírói magatartás az, amelyik a tények és az összefüggések objektív feltárására törekszik. A kétféle újságírásnak az olvasóközönsége sem azonos.
Ez a cikk kiválóan illeszkedik a "Hülyegyerek a pécsi lövöldöző" és hasonló zsurnalisztikai tömegtermékek sorába. Közös jellemzőjük, hogy nem ritkán már a címükben is erőszakosan primitívek, kétséget sem hagyva afelől, kiket szólítanak meg.
Jul 19, 2020 18:58:03
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 19, 2020 19:00:24
x37)
Sodi nem egyszerűen gyengébb értelmi képességű; ő azért szabotálja a járvány elleni védekezést, mert retard. Polgárt próbál pukkasztani vele. Természetesen tudja, hogy ha elkapja, akkor neki vége, de ha pisztolyt tartanának a fejéhez, akkor sem vallaná be, hogy fosik az egésztől, hanem inkább nyomna még gyorsan két heherészős megosztást. Annyira be van szarva, hogy szerintem aludni sem tud. A munkája, a lakhatása is a koronától függ jelenleg, és nem tehet shemmit, de shemmit azon felül, hogy issza a söröket és reménykedik.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 19, 2020 19:01:02
x37)
Neked mint kívülállónak mi a véleményed az intelligens emberekről?
rBali
(
x24)
Jul 19, 2020 19:09:51
x24)
Bezzeg te a nagy felvilágosult, aki átlátja a rendszert és gondolom az igazságot tárja fel a facebook csoportokban az ötvenes facebook anyákkal és 0 technikai tudással áskálod bele magad az 5G technológia architektúrájába, te aztán nem vagy a csorda tagja. Te GONDOLKODÓ EGYÉN vagy. Te balfasz.
Véletlenül nem voltál ott a tegnapi Covid konteós tüntetésen? Nem rajtad volt Guy Fawkes maszk? Az a fasszopó is pont ilyeneket mondott, aztán le lettem antifázva. Majdnem szájba basztalak btw...
Még annyit erről az egészről, hogy csodásan bemutatja a szintet amikor az öregasszonyok elkezdik magyarázni, hogy ez itt a járvány elleni tüntetés, mert ők is devizások és kaptak valami levelet, hogy 50.000 forinttal kell többet fizetniük a járvány miatt. Teljes zavarodottság van a fejekben, amikor pedig felkérdezés megy a rendezők felé akkor meg elmenekülnek mert egy értelmes mondatot nem tudnak kinyögni.
-Autista gázkamraszökevén
Jul 19, 2020 19:12:10
Jul 19, 2020 19:12:10
Bejlin
(
x8)
Jul 19, 2020 19:12:33
x8)
Pusztuljanak a retardok!
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
-
Jul 19, 2020 19:17:13
Alapvetően hibás az észjárásod, ami alatt azt kell érteni, hogy nem egyszerűen a tárgyi tudásod nem megfelelő, de az ismeretek kezelésére használható rutinokat sem sajátítottad el megfelelően. Vannak bizonyos feltételezéseidet, ezeket képzeleti képekbe vetíted, amikbe bele is éled magad, majd ezt a feltételezéseid igazolásaként értelmezed.
Most azonban én is hibát követtem el, mert úgy minősítettem a cikket, hogy el sem olvastam - pusztán az idézetének értelmezési környezete, s a valóban félrevezető címe alapján. Maga a cikk intelligensebb, mint azt vártam, habár így sem mentes a manipulatív elemektől.
Jul 19, 2020 19:17:13
rBali
(
x24)
Jul 19, 2020 19:21:34
x24)
Köszönjük, akkor el is lehet gurulni az agyonmasnizott mondataiddal együtt.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 19, 2020 19:24:29
x37)
A modoros kurva anyját már az ilyen konteós faszoknak. A pécsi lövöldöző elmebeteg, a Covid-19 elleni védekezést szabotálók agyhalottak, neked meg a kurva anyádat. Na, akkor ezt tisztáztuk is.
Penzmento
(
x6)
Jul 19, 2020 19:25:32
x6)
Azt a modoros kurva anyját.
Penzmento
(
x6)
Jul 19, 2020 19:26:05
x6)
A modoros kurva anyját már az ilyen konteós faszoknak. A pécsi lövöldöző elmebeteg, a Covid-19 elleni védekezést szabotálók agyhalottak, neked meg a kurva anyádat. Na, akkor ezt tisztáztuk is.
Lol..
Ételfutár
Jul 19, 2020 19:26:38
Szerintem kezdjünk el napi politikát is idetalicskázni, a színvonalnak már nem árthat.
Jul 19, 2020 19:26:38
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 19, 2020 19:31:01
x37)
Igen, ez ugyanaz a szubkultúra. Az építőipari szakmunkások és a sodifórum trolljai egyként vélik úgy, hogy neked bizony a kurva anyádat.
rBali
(
x24)
Jul 19, 2020 19:32:17
x24)
Honnan jöttetek ti? Ez itt ugyanaz a szubkultúra, amit a kocsmákban és az építőipari szakmunkások között is fellelhetünk. Valószínű, hogy pusztán a megjelenésetek is elég sokat elárulna rólatok.

Ja és a kurva anyádat!
Budai-úrifiú
(
x9)
Jul 19, 2020 19:35:07
x9)
Ja és a kurva anyádat!
Ja és a kurva anyádat!
Én jobboldalt előröl a második.
-
Jul 19, 2020 19:38:50
ezek a szexnagyi szőrös lábai!!! felismertem!!
Jul 19, 2020 19:38:50
-
Jul 19, 2020 19:39:01
La Haine és még néhány másik fórumtag nem tartozott ehhez a szubkultúrához. Egy ideje már nem látni őket itt. Miért? Lehet, elegük lett a rosszindulatból, a trágárságból, az obszcenitásból, az erőszakos primitívségből, stb. De az is lehet, hogy túl életerősek voltak ahhoz, hogy az idejüket távlati kifutásban is a Kiss Endre Farkas által bejárt életpálya (akár mégoly intelligens) elemzésére fordítsák.
Jul 19, 2020 19:39:01
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 19, 2020 19:41:18
x37)
La Haine 99,9%-ig itt lurkol vagy egy másik néven kommentel. Ha pedig nem, akkor lelke rajta. Néha én is érzem úgy, hogy jobb időtöltés is létezik, mint a ratyi pedofil Endre lejtmenetben döngető életét követni. De aztán jön egy hozzád hasonló retard, aki megerősít abban a tudatban, hogy itt mi a közösség érdekeit szolgáljuk, nem csak szórakozunk egy fogyatékoson. Köszönöm szépen. Most pedig lehet elberregni a maci faszára.
Démonsátor
Jul 19, 2020 19:47:18
Ja és a kurva anyádat!
Ja és a kurva anyádat!
Májas ott mesélte el a Youtube story-t meg hogy mi lesz még Sodival
Jul 19, 2020 19:47:18
kripli figyelő
(
x12)
Jul 19, 2020 19:49:00
x12)
Egy építőipari szakmunkás ezerszer többet ér bármelyik retardnál.
Tycoon
(
x2)
Jul 19, 2020 19:50:40
x2)
Egy építőipari szakmunkás ezerszer többet ér bármelyik retardnál.
Hahó!
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jul 19, 2020 19:51:40
x6)
Miffan itt, och-komm?
hát azért hetyetye
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 19, 2020 19:52:15
x37)
Hahó!
Hahó!
Igen, mert ha kiöntöd belőle a szart, a zsák még használható valamire. A retard 100% szar, zsák nélkül. Abból is a jó kenődős fajta, nehogy legalább egy szöget be lehessen verni vele.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 19, 2020 19:59:36
x37)
Endre, térjünk a lényegre! Lesz ma stream? Ne törődj a retardokkal, most neked kell a porondra ugrani!
Brian
(
x2)
Jul 19, 2020 20:00:43
x2)
Ja és a kurva anyádat!
Ja és a kurva anyádat!
jó buli volt, cyka blaty!
kripli figyelő
(
x12)
Jul 19, 2020 20:07:36
x12)
Hagy a fenébe az unalmas játékstreamjeidet pedofil.A tüntikre kell menj streamelni.
-
Jul 19, 2020 20:13:51
Sherlock Porks a Kurucinfó címlapján!
Jul 19, 2020 20:13:51
-
Jul 19, 2020 20:15:01
Ja és a kurva anyádat!
Ja és a kurva anyádat!
Márkyt meg kéne kérni rá, hogy öltöztesse fel Sodit úgy mint egy gopnikot.
Jul 19, 2020 20:15:01
kripli figyelő
(
x12)
Jul 19, 2020 20:16:05
x12)
Jul 19, 2020 20:16:05
Miffan itt, och-komm?
Rojtossegű tajgi meg cvigány egy modoros szániszarral kiegészülve rázza itt a pofonfát hetek óta.A pedofil meg alkoholista még mindig. Jul 19, 2020 20:16:05
broni
(
x45)
Jul 19, 2020 20:19:07
x45)
elvettem renit.
-
Jul 19, 2020 20:25:20
elvettem renit.
Cigánylagzi volt?
Jul 19, 2020 20:25:20
-
Jul 19, 2020 20:26:39
Toroczkai: "Sherlock Porks sohasem tartozott a nemzeti oldalhoz."
Szerintem a Gyagyásról is ezt mondaná. :)
Szerintem a Gyagyásról is ezt mondaná. :)
Jul 19, 2020 20:26:39
broni
(
x45)
Jul 19, 2020 20:26:53
x45)
Cigánylagzi volt?
naná, báttya.
kramalon
(
x8)
Jul 19, 2020 20:30:21
x8)
naná, báttya.
Égtek a csuhások??!?
broni
(
x45)
Jul 19, 2020 20:36:42
x45)
Égtek a csuhások??!?
erre már kihaltak)))))))))))merő véletlenül)))))))))
miskolcigány
(
x5)
Jul 19, 2020 20:39:34
x5)
En is erre tippelek, vagy nagyon kemeny gyogyszerekre pial. Az alkohol onmagaban is eljuttat ide, de nem nehany ev alatt.
tigris
Jul 19, 2020 20:44:14
Toró elmesélte, hogy kihívta párbajra TC-t, fair körülmények között, ringben, de az becsicskult.....
Jul 19, 2020 20:44:14
broni
(
x45)
Jul 19, 2020 20:47:57
x45)
amugy én elhiszem kaletáról, hogy mélyen vallásos, jézus is mondja a bibliában, hogy engedjétek hozzám a kisdedeket......
Tycoon
(
x2)
Jul 19, 2020 21:02:25
x2)
amugy én elhiszem kaletáról, hogy mélyen vallásos, jézus is mondja a bibliában, hogy engedjétek hozzám a kisdedeket......
Démonsátor
Jul 19, 2020 21:04:09
Jóvanmá, Frei kollégának még vissza kell rázódnia.
Jul 19, 2020 21:04:09
-
Jul 19, 2020 21:07:09
Tegnap reggelig ivott, azóta aludt, nem figyelsz, hahó!
Jul 19, 2020 21:07:09
broni
(
x45)
Jul 19, 2020 21:08:39
x45)
visszajavítottam amit az a hülye helyesírásellenörző elbasz........meg ma nem ittam semmit.
-
Jul 19, 2020 21:14:30
Toró elmesélte, hogy kihívta párbajra TC-t, fair körülmények között, ringben, de az becsicskult.....
Igen, az úgy volt, talán a a poloboltra blogolta, hogy milyen gyerekes verekedni :)
Jul 19, 2020 21:14:30
rBali
(
x24)
Jul 19, 2020 21:22:53
x24)
tigris
Jul 19, 2020 21:25:08
az kemény, hogy Toró szerint TC és Bangó József ugyanazt böfögi, azaz hogy ezeket központilag hangolják ellenük.
Jul 19, 2020 21:25:08
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jul 19, 2020 21:31:02
x38)
Az a kemény, hogy mind a kettő mocskos besúgó, hogy mind a kettő a "nemzeti" oldal környékén sertepertél, hogy mind a kettő agresszív patkány, és mind a kettőt tátott szájjal nézik a fiatal gurulkák.
Ez eddig OK, de az egyik mégiscsak egy alelnöki pozícióból saját pártot alapított, a másik meg a törvény elől menekülve egy sziKszalagozott csotrogánnyal balfaszkodik több ezer kilométerre innen.
Muhahaha
Ez eddig OK, de az egyik mégiscsak egy alelnöki pozícióból saját pártot alapított, a másik meg a törvény elől menekülve egy sziKszalagozott csotrogánnyal balfaszkodik több ezer kilométerre innen.
Muhahaha
broni
(
x45)
Jul 19, 2020 21:32:02
x45)
á,nszksz a kérdést, csak a gyomrom nem az igazi, de az több évtizedes pialás miatt van........
Mikrocsip
Jul 19, 2020 21:45:09
La Haine 99,9%-ig itt lurkol vagy egy másik néven kommentel. Ha pedig nem, akkor lelke rajta. Néha én is érzem úgy, hogy jobb időtöltés is létezik, mint a ratyi pedofil Endre lejtmenetben döngető életét követni. De aztán jön egy hozzád hasonló retard, aki megerősít abban a tudatban, hogy itt mi a közösség érdekeit szolgáljuk, nem csak szórakozunk egy fogyatékoson. Köszönöm szépen. Most pedig lehet elberregni a maci faszára.
Valaki a barátok köztöt nézi, én meg ezt.. Big deal..
Jul 19, 2020 21:45:09
-
Jul 19, 2020 22:09:54
geci jó ez a malac-toró náci jobbos cicaharc :D
minden pofon jó helyre megy
minden pofon jó helyre megy
Jul 19, 2020 22:09:54
Hahó
(
x136)
Jul 19, 2020 22:25:28
x136)
óbazmeg, 38 perc. valaki hogyvoltozza, vagy legalább írja ide mettől meddig tart a releváns kontent.
látjátok, zsákfalusi és a többi? így kell gyártani a színvonalas retardkontentet, amin tudunk röhögni.
Nulladikos Snecológus
Jul 19, 2020 22:27:21
Óheló, a malac nagyon skilles cicaharcban, lasd az emökes pofont :D
Jul 19, 2020 22:27:21
Hahó
(
x136)
Jul 19, 2020 22:29:42
x136)
Óheló, a malac nagyon skilles cicaharcban, lasd az emökes pofont :D
pofozkodni tud, de ahhoz már buta, hogy felmérje a következményeket, és hát ugye feljelentő feri résen van. ;)
összefoglaló
Jul 19, 2020 22:32:13
Toroczkai leosztja Sherlock Porkset az előélete miatt (Blikkben dolgozott, MSZP-re szavazott 2002-ben, provokálta a becsület napján részt vevőket stb.), amiatt mert ellene nem állt ki, mert szerinte a verekedés gyerekes, de Novák Elődöt azért lepofozta, továbbá kritizálja amiatt, mert nincs gyereke, ezért aztán azt mondja rá, hogy magtalan.
Jul 19, 2020 22:32:13
Elsőéves
(
x3)
Jul 19, 2020 22:39:16
x3)
A magtalan egy kikacsintás volt az Sherlock Porksológia felé. :D Nem tudom, hogy mennyire volt szándékos, de jót röhögtem.
Dübbenetes
Jul 19, 2020 22:49:06
Sherlock Porks megint be lett perelve, kiváncsi vagyok, hogy mi lesz ennek a vége.
Jul 19, 2020 22:49:06
Sírva hívtam a tanárnőt
Jul 19, 2020 22:51:09
Menjen csak a kamu jobber cicaharc, egyébként nagyrészt mindkettő hazudgál, de ilyenek ezek a nácikok, hazudósak.
Ráadásul az egész 2006-os szarakodás annyiszor lett már ideoda konspirálva ,hogy végül a lófasz sem tudja, minek az ellenkezőjének a tagadása igaz, lényegtelen is.
Nevetséges és szánalmas az egész, hogy tizenöt(!) év után két bazári majom mit köpködi egymást, teljesen ostoba részletekkel,... priceless :D
Ami ráadásul maréknyi hozzájuk hasonló háborodotton kívül a világon senkit nem érdekel, ki a hiteles, ki nem az, egyiknek sincs épeszű ember előtt semmiféle hitelessége, de nyomjátok csak srácok:)
Kicsit olyan ez, mint sneci és a tisztázós faszkodásai, mondanak a trollok valamit, erre muszáj reagálni, mert ha nem, még "azthiszik" a valakik(?), hogy igaz.
Bár tökmindegy, mit hisznek a bárkik, amit akarnak... de ugye hazudni és tagadni az ilyen retard-reflex.
Aztán a nagy "tisztázásban" szokott kiderülni, hogy nemhogy igaz, hanem a valóság még 2x durvább :D
Ráadásul az egész 2006-os szarakodás annyiszor lett már ideoda konspirálva ,hogy végül a lófasz sem tudja, minek az ellenkezőjének a tagadása igaz, lényegtelen is.
Nevetséges és szánalmas az egész, hogy tizenöt(!) év után két bazári majom mit köpködi egymást, teljesen ostoba részletekkel,... priceless :D
Kicsit olyan ez, mint sneci és a tisztázós faszkodásai, mondanak a trollok valamit, erre muszáj reagálni, mert ha nem, még "azthiszik" a valakik(?), hogy igaz.
Bár tökmindegy, mit hisznek a bárkik, amit akarnak... de ugye hazudni és tagadni az ilyen retard-reflex.
Aztán a nagy "tisztázásban" szokott kiderülni, hogy nemhogy igaz, hanem a valóság még 2x durvább :D
Jul 19, 2020 22:51:09
Trollockai
Jul 19, 2020 22:54:17
A gyáva köcsög Sherlock Porks úgyse mer visszajönni Magyarországra, mert fosik, hogy lecsukják 11 napra. Ott bassza a rezet és tömi a hájas fejét kanadában, mint anno a segílyes cigányok.
Jul 19, 2020 22:54:17
Mortal Danger
Jul 19, 2020 22:54:51
Sneci, gyere szakérteni baszod!4
Kinek van igaza?
Te, mint 2006-os hős, krónikás, biztos van véleményed, Hahó!
Kinek van igaza?
Te, mint 2006-os hős, krónikás, biztos van véleményed, Hahó!
Jul 19, 2020 22:54:51
Dübbenetes
Jul 19, 2020 23:03:53
Tartok tőle, hogy Sherlock Porks elég hosszadalmas sárdobálásba keverte magát.
Jul 19, 2020 23:03:53
bolgár jeti
(
x30)
Jul 19, 2020 23:05:02
x30)
Bizony sokakat érdekel ez, én végignéztem, bár belepörgettem néha. Gyártsák csak ezeket szépen sorban, kurva vicces. (Kedvenc részem amikor panaszkodik hogy az RTL Klub sose megy hozzá interjúzni amikor átadnak egy felújított utat Ásotthalmon, csak amikor a tanyákon nyomorgó román cigányokat vegzálja :) )
Voltak benne újdonságok, bár én nem sokat tudtam előtte Toroczkairól, hogy kicsoda-micsoda. Szerintem elsőrangú retardkontent, főleg ha más sem ismeri a figurát :)
Dübbenetes
Jul 20, 2020 02:24:12
broninak mi a civil foglalkozása?
Jul 20, 2020 02:24:12
Andi
(
x13)
Jul 20, 2020 03:45:54
x13)
flokktechnikus
Goldstein Jenő
Jul 20, 2020 03:46:03
Toro arra próbál célozni, hogy Sherlock Porks ügynök lenne?
A Fideszen kívüli jobboldal már megint saját magát fogja marcangolni?
Ügyes!
A Fideszen kívüli jobboldal már megint saját magát fogja marcangolni?
Ügyes!
Jul 20, 2020 03:46:03
Két nap csicskulás
Jul 20, 2020 06:54:06
Ő az Elte rektora, neki köszönhető a snecologiai tanszék létrehozása többek között.
Jul 20, 2020 06:54:06
Prolesz
Jul 20, 2020 07:15:14
p
Jul 20, 2020 07:15:14
autokorrekt
Jul 20, 2020 08:06:37
Az Élet és Irodalom főszerkesztője. Jul 20, 2020 08:06:37
Winkowitch
Jul 20, 2020 08:12:32
Toro anno a szakdogámba is bekerült, ugyanis ez a faszkalap írt egy cikksorozatot a körmendi gyerekgyilkosságról. Miszerint szektás zsidók követték el, hogy a lány vérével felszenteljék a Traubi-szóda gyárat. Ő ezt komoly ténynek szánta.
TC engem is megvezetett a Tolvajkéregetőkkel, bár akkoriban a fél ország őket nézte. Később esett le a tantusz, hogy még mindig egy kibaszott idegbeteg.
Tehát most egy kormány által titokban pénzelt politikus szájkaratézik egy lehetséges besúgóval? Remek műsor.
TC engem is megvezetett a Tolvajkéregetőkkel, bár akkoriban a fél ország őket nézte. Később esett le a tantusz, hogy még mindig egy kibaszott idegbeteg.
Tehát most egy kormány által titokban pénzelt politikus szájkaratézik egy lehetséges besúgóval? Remek műsor.
Jul 20, 2020 08:12:32
164 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Kék nicket adni korulmetelt fasz fotó nélkül
? Kinek az ötlete volt?