A városnak, de nem az embereknek. Pár milliárdot majd átvállal a kormány ha újra fideszes lesz az önkormányzat. Nem tétel.
Kizárt, hogy ebből az emberek bármit megérezzenek. Nem hülyék :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Ez eddig ok, nem is ezzel van itt gondom, hanem a mitanyánkkal. A fideszes stiklik az nem újdonság. De mindegy, ne politizáljunk, már megbántam, hogy elkezdtem xD
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Ja, csak unatkoztál?
A mihizánk oda szavaz ahova a fidesz mondja, szóra sem érdemes. Politizálni itt hülyeség, a tatabányai ellenzéki képviselől pedig örüljenek ha nem kerülnek börtönbe :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
A város lakóinak nagyobb része kisebb nehézségként éli meg, de a legnyomorultabbak megint hatalmasat fognak szívni. A betegek, az egyedülálló idősek, a szegények. Mert ha a városnak nem lesz pénze, akkor rájuk sem lesz, legalábbis nem annyi. És Tatabányán vannak elesettek bőven. Az átlag polgárt nem fogja földhöz vágni, ha ritkábban viszik el a szemetet, vagy kevésbé lesznek gondozottak a közparkok. Zavarni fogja, de együtt tud élni vele. Ha viszont valaki csak minden második nap kap enni, vagy csak heti egyszer látogatja meg a szociális munkás, na azt meg fogja érezni.
A mamahotellakó retardok csápolnak Orsósnak, hogy de nagy király, de közben nem veszik észre, hogy van magyaroknak egy jelentős része, aki a bőrén érzi azt, hogy mindent ellopnak vagy szétbasznak ezek a gecik.
Toroczkai egy vamzer csicska, aki hajbókolva ment le kutyának, amikor a Fidesz odadobott neki pár forintot. Igazi bableveses kurva. Az érpataki cosplayerhez hasonlóan ő sem volt képes egy picit sem javítani a faluja helyzetén, de gondolom ezért természetesen más a hibás, ahogy az a retardoknál szokás.
Nem unatkoztam, csak látom a mínuszozó nácicsapatot, és gondoltam megérdeklődöm, hogy mit gondolnak arról, hogy a nagy hazafiak ahelyett, hogy az emberek érdekeit néznék, inkább felszopják a fideszt. Elvileg ugye ezek a gurulkák natynemzethhyek, szóval ez itt ellentmondás, nem? De nem válaszol egyik sem, inkább mínuszoznak tovább. Remélem a nagyanyjuk éhen döglik a panelban, vagy az apjukat kirúgják a közmunkáról. Akkor majd megnézem, hogy fognak vergődni. Meg is érdemlik. Én pont leszarom, engem nem érint, de én nem csak szavakban vagyok szociálisan érzékeny. Na, de én nem folytatom, tényleg. Dögöljön meg a fidesz, a mitanyánk meg az összes agyhalott követőjük.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Engem egyáltalán nem érint, elég messziről nézem az egészet :) A magyaroknak ez kell, hát megkapják...
Szerintem egyébként nem érdekli őket, nagymutter meg így járt.
Figyelj, nem vagyok egy nagy Orbán-fan, de vessél már egy pillantást a "cigány" szüleire.
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--zpTkLMqp--/c_limit,w_1160/79iM5Fk3qRT71Roxss.jpeg

Szerintem pillants rá a bátyjára, ifjabb Orbán Győzőre, ha van még kérdésed.
Ne már, baszki!
Van full sváb ismerősöm, aki kb pont így nézett ki ilyen idióta régi képen, hasonló hajjal, meg szakmunkás bajusszal!
Itt van a tesóról mostani kép :
alfahir.hu/2018/01/16/ifj_orban_gyozo_szentgyorgyi_gabor_img_solution_kft_korrupcio_allami_penzek
Komolyan, ha valaki tényleg vak, akkor azzal nem tudok mit kezdeni.
Ja, nekem is rengeteg fekete hajú, könnyen barnuló bőrű sváb ismerősöm van. Például RGL! LOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL
Nekem teljesen mindegy, hogy Orbán cigány-e, ahogy teljesen mindegy, hogy bárki cigány-e. A szélsőjobbos rajongóinak viszont nem, de ők is biztosan megmagyarázzák maguknak, hogy biztosan csak sváb.
fókaüvöltés, remélem legalább jól fejenbaszta egy jég
de mitől szélsőjobbosok a rajongói orbánnak? esetleg oldalakon át cigányoznak?
Azért mert Orbán az ország szarkavarója. Ha ő nem nyomatja a szélsőjobbos dumát, akkor nincs tüntetés, nincs nagymagyarkodás, nincsenek retardok és talán Snecológia sem. 2000-2010-ig volt az ő időszakuk, amikor nem Orbán volt a miniszterelnök, vagy éppen arra készült, hogy elveszítse a választást, és nézegette a gráci szobákat. Most, hogy megvan a sorozatos kétharmad a retardok sem kellenek már, meg is lehet nézni, hogy mi lett velük. Snecikének is ezért nincs bojsófőszejék, ezért kellett kimenekíteni dojcslandba, mert a többi retarddal együt (Porks, Torockó, Butaházi) megtette a kötelességét, távozhat.
+1
xyz
Most viccelsz, de nézd meg Észak-Koreát! Nincs egyetlen COVID fertőzött, és már ki is fejlesztették a vakcinát! Hát nem mintaország?!
* pr *
Egyetértek, ki lehetne költözni sátrakkal a kossuth térre és reggelente mikor bekapcsolják a párásítót akkor ordibálni, hogy NÉPIRTÁS.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
hol van az még, a recskás gnóm utáni fertőtlenítés/tégláig visszabontás sok ideig fog tartani
fél vekni a különbség
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Tegnap és tegnapelőtt Németország keleti felén voltak viharok, konkrétan Berlinben is. Költözik az ogrétól a fatászpika, piszony.
@Radírpók: az aktuálpolitizáló retardokat nem lehetne kibaszni végre? Elvégre ez itt sodi fóruma, és zavarják a tudományos munkát.
Sőt, a napelemek tájolásából azt is lehet látni, hogy délre, vagy nyugatra haldhattak csak (miért lenne egy napelem délután kettőkor keletre, pláne északra forgatva).
Szóval ez és a rakás, hanyagul összecsomagolt cucc is azt sugallja, hogy az Ogrénél voltak, és elhozták a maradék cuccot.
Csinálhatna mondjuk egy leltározós lájvot, a maradék ről. :-DD
Letartóztatós lájvot olvastam
🕎Endigame🕎
Nincs kizárva, viszont a trollok számára már hetekkel, ha nem hónapokkal az elköltözés előtt nyilvánvalóvá vált, hogy sodika napjai az ogrelukban meg vannak számlálva.
Az utolsó nap pedig már zárta a felsőzárat, utána sodika rendkívül nyomottan jelentette be, hogy nem lesz stream, majd másnap minden cuccát, ami csak belefért a kocsiba, elvitte, köztük például az ugrálóbotot, amit nyilvánvalóan nem tervezett használni.
Ezért gondolom azt, hogy a kiköltözéskor más sodika Brian Tracy által elkocsonyásított agyába is eljutott, hogy ide többet nem jön vissza, tehát a tragédiának valami másnak kellett lennie.
ASODI nem így működik, nem érted! Amíg nincs KIMONDVA, hogy takarodjon a faszba, addig ő vonzza, vonzza, vonzza az ogrelyukban maradást, és nincs semmi gond. ASODI addig nem szembesül a valósággal, amíg az orrba nem bassza. Szóval neki ez tényleg tragédia volt, mert hiába mondtuk neki mi is, az Ogre is, ő nem ezt akarta bevonzani. A cuccait valószínűleg azért vitte el, hogy így (az ő fejében) puhítsa az Ogrét, hogy látod Gutsche bácsi, alig maradt cuccom, teregess nyugodtan, kapsz 2 hónap stressznélküli nyugit, aztán jövök vissza. Amikor kapott egy emailt, amiben egy csatolt képen a bezacskózott cuccai és az üres szoba volt (a bútorokat el kellett tüzelni), a sarokban éktelenkedő penészfolttal, és egy mérges mondat, hogy akkor a kaució bukó, és 1 hete van elvinni a szarjait, akkor esett le neki, és akkor lett ebből tragédia. Ugyanez lesz az esprestoval, amíg nem kapja meg a holnap negyere emailt, addig ő bevonzza azt, hogy a szabi után tárt karokkal várják. Mert ilyen SODI ASODI. Bizony!
Azzal akarta lekenyerezni. De hiába. xD
Ő azt hitte, hogy ez 2 havi bérlet előre lerakva, de a valóságban ez a felújításba megy bele. Ennyi erővel fel is gyújthatta volna azt a pénzt.
Bejlinyben marad:
- az antik asztal
- 750 eurós szőnyeg
- kanapé
- le nem rakott parketta
- 600 eurós lefolyó szűrő
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
|__o__|
Tárolási díj a cuccokért. Védelmi pénz, hogy ne bassza ki az utcára a lomjait. Vagy eltömődött a csatorna. Tökmindegy, annak a pénznek már integethet. Ne felejtsük el, hogy totál illegalitásban lakott az öregnél, aki a saját albérletét osztotta le, ami szigorúan tilos. Tehát sehova nem fordulhat jogsegélyért, akármi történik. Hivatalos lakcíme talán még mindig a festett néger, pont ebből kifolyólag.
|__o__|
Azért RGL mellé Sodikát is nyugodtan be lehetne dugni a gyogyóba. Ez az egyetlen kép már elég bizonyíték.
Az ogre megnyerte a tanszéki trollversenyt német főbérlő kategóriában. A festett hajú néger lett a második, oma a harmadik.
Átprogramoztuk, már Tiszavasváriban kémkedik.
🕎Endigame🕎
Nana! Vétót emelek! Mindenképpen Oma kell legyen a második.
A festett néger igazából csak csicskította, nem engedte ülve hugyozni, nem húzhatta 23 fok fölé a termosztátot, meg persze lehúzta pénzzel.
Oma-nál még liszt alapú ételeket se ehetett, le is fogyott, mint egy púpos auschwitzi zsidó. Széjjel köhögte magát a (saját maga által okozott) penészedés miatt, ezzel is meg a wc fölötti Monet-vel is lehúzta az öreglány. Lefoglalta végül az útlevelét is, amivel azóta albánok seftelnek a használt Mercedesekkel.
Úgy van. Nem is WC, hanem fürdőszoba! Teljesen egyértelműen csak le akarták húzni párszáz euróra a kamu restaurálással. Mégis ki rak festményt a fürdőszobába?
Broni rakatta oda. Gyanús, hogy egyből vágta a festőt és a kép címét.
Oma-nál még liszt alapú ételeket se ehetett, le is fogyott, mint egy púpos auschwitzi zsidó. Széjjel köhögte magát a (saját maga által okozott) penészedés miatt, ezzel is meg a wc fölötti Monet-vel is lehúzta az öreglány. Lefoglalta végül az útlevelét is, amivel azóta albánok seftelnek a használt Mercedesekkel.
Akkor már tudom hogyan tudtak megengedni maguknak a szomszéd albán pékek egy vadonatúj Merci terepjárót és egy S osztályú kocsit. Én meg már azt hittem valami illegális drogbizniszt fedeznek a pékségükkel.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Hova az anyád retkes picsájába tartasz egyébként?
Remélem a Pokolba
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
művészettörténesz vok.
Endre simán vallaná magát buzinak, fogyatékosnak vagy zsidónak ha azzal előrébb kerül valamiben. Utólag kimagyarázná, hogy csak azért volt rá szükség, hogy ki tudjon használni valamilyen jogi kiskaput.
Szerző:
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jul 20, 2020 23:41:07
Válasz
(-4)
x38)
Válasz
(-4)
Őőőő, hol érinti? Ha megvonják a normatív támogatást, akkor az elég sok pénzt jelent a városnak. Szóval a fideszesek (ez eddig ok, ez a módszer megy mindenhol) simán kirántják a szőnyeget a saját polgáraik alól, ezzel nincs is gond (lófaszt nincs!). De a nagy hazafi mitanyánkos korcsok hogy magyarázzák el ezt? Meg a szaros nyelvű mínuszozó banda?
bolgár jeti
(
x30)
Jul 20, 2020 23:44:48
x30)
Őőőő, hol érinti? Ha megvonják a normatív támogatást, akkor az elég sok pénzt jelent a városnak. Szóval a fideszesek (ez eddig ok, ez a módszer megy mindenhol) simán kirántják a szőnyeget a saját polgáraik alól, ezzel nincs is gond (lófaszt nincs!). De a nagy hazafi mitanyánkos korcsok hogy magyarázzák el ezt? Meg a szaros nyelvű mínuszozó banda?
A városnak, de nem az embereknek. Pár milliárdot majd átvállal a kormány ha újra fideszes lesz az önkormányzat. Nem tétel.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jul 20, 2020 23:49:18
x38)
Ez eddig ok, nem is ezzel van itt gondom, hanem a mitanyánkkal. A fideszes stiklik az nem újdonság. De mindegy, ne politizáljunk, már megbántam, hogy elkezdtem xD
bolgár jeti
(
x30)
Jul 20, 2020 23:54:23
x30)
Ja, csak unatkoztál?
A mihizánk oda szavaz ahova a fidesz mondja, szóra sem érdemes. Politizálni itt hülyeség, a tatabányai ellenzéki képviselől pedig örüljenek ha nem kerülnek börtönbe :)
trendbeli garázdaság
Jul 20, 2020 23:55:26
A város lakóinak nagyobb része kisebb nehézségként éli meg, de a legnyomorultabbak megint hatalmasat fognak szívni. A betegek, az egyedülálló idősek, a szegények. Mert ha a városnak nem lesz pénze, akkor rájuk sem lesz, legalábbis nem annyi. És Tatabányán vannak elesettek bőven. Az átlag polgárt nem fogja földhöz vágni, ha ritkábban viszik el a szemetet, vagy kevésbé lesznek gondozottak a közparkok. Zavarni fogja, de együtt tud élni vele. Ha viszont valaki csak minden második nap kap enni, vagy csak heti egyszer látogatja meg a szociális munkás, na azt meg fogja érezni.
A mamahotellakó retardok csápolnak Orsósnak, hogy de nagy király, de közben nem veszik észre, hogy van magyaroknak egy jelentős része, aki a bőrén érzi azt, hogy mindent ellopnak vagy szétbasznak ezek a gecik.
Toroczkai egy vamzer csicska, aki hajbókolva ment le kutyának, amikor a Fidesz odadobott neki pár forintot. Igazi bableveses kurva. Az érpataki cosplayerhez hasonlóan ő sem volt képes egy picit sem javítani a faluja helyzetén, de gondolom ezért természetesen más a hibás, ahogy az a retardoknál szokás.
Jul 20, 2020 23:55:26
Andi
(
x13)
Jul 21, 2020 00:01:57
x13)
Nekem az ötven milliárdos vadászkiállítás a nap híre, de viszont láttam szép késeket és puskákat is, meg egy kitömött medvét, szóval lehet hogy fontos a nemzetnek, ha majd megengedik a látogatást a zorvosbizottságok.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jul 21, 2020 00:02:05
x38)
Ja, csak unatkoztál?
Nem unatkoztam, csak látom a mínuszozó nácicsapatot, és gondoltam megérdeklődöm, hogy mit gondolnak arról, hogy a nagy hazafiak ahelyett, hogy az emberek érdekeit néznék, inkább felszopják a fideszt. Elvileg ugye ezek a gurulkák natynemzethhyek, szóval ez itt ellentmondás, nem? De nem válaszol egyik sem, inkább mínuszoznak tovább. Remélem a nagyanyjuk éhen döglik a panelban, vagy az apjukat kirúgják a közmunkáról. Akkor majd megnézem, hogy fognak vergődni. Meg is érdemlik. Én pont leszarom, engem nem érint, de én nem csak szavakban vagyok szociálisan érzékeny. Na, de én nem folytatom, tényleg. Dögöljön meg a fidesz, a mitanyánk meg az összes agyhalott követőjük.
trendbeli garázdaság
Jul 21, 2020 00:16:03
Én mindig jókat röhögök rajta, amikor az egykor még cigánybűnözéssel kampányoló Toró és Emőke most bő nyállal szopja az ország legmocskosabb cigánybűnözője, Orbán Viktor faszát. Ide jutott a nemzethy oldal, hogy miközben egy életében egy percet sem dolgozó cigány szétlopja az országot, ők nyáladzva tapsolnak neki LOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLL
Jul 21, 2020 00:16:03
bolgár jeti
(
x30)
Jul 21, 2020 00:18:46
x30)
Engem egyáltalán nem érint, elég messziről nézem az egészet :) A magyaroknak ez kell, hát megkapják...
Szerintem egyébként nem érdekli őket, nagymutter meg így járt.
Ez lett dudámra 731
Jul 21, 2020 00:28:59
Ide jutott a nemzethy oldal, hogy miközben egy életében egy percet sem dolgozó cigány szétlopja az országot, ők nyáladzva tapsolnak neki LOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLL
Figyelj, nem vagyok egy nagy Orbán-fan, de vessél már egy pillantást a "cigány" szüleire.
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--zpTkLMqp--/c_limit,w_1160/79iM5Fk3qRT71Roxss.jpeg
Jul 21, 2020 00:28:59
trendbeli garázdaság
Jul 21, 2020 00:36:12

Jul 21, 2020 00:36:12
Ez lett dudámra 731
Jul 21, 2020 00:41:26
Ne már, baszki!
Van full sváb ismerősöm, aki kb pont így nézett ki ilyen idióta régi képen, hasonló hajjal, meg szakmunkás bajusszal!
Itt van a tesóról mostani kép :
alfahir.hu/2018/01/16/ifj_orban_gyozo_szentgyorgyi_gabor_img_solution_kft_korrupcio_allami_penzek
Komolyan, ha valaki tényleg vak, akkor azzal nem tudok mit kezdeni.
Jul 21, 2020 00:41:26
Andi
(
x13)
Jul 21, 2020 00:45:11
x13)
Pár napja olvastam ezt a hozzászólást, amit egy könyv megjelenése alkalmából posztolt orbán. Ráadásul látszatra nem buta ember írta, csak nem gondolta át a benyalás pillanatában az idősorrendet.
"Kiss Attila
Nagyon jó könyv drága miniszterelnök úr! Gratulálok Fazekas úrnak! Mindenképpen meg fogom vásárolni! (+ még a kötelező szívecskezászlózászló)"
Kábé ennyire érdekli az embereket a tartalom, és ez tényleg még nem a legalja.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
"Kiss Attila
Nagyon jó könyv drága miniszterelnök úr! Gratulálok Fazekas úrnak! Mindenképpen meg fogom vásárolni! (+ még a kötelező szívecskezászlózászló)"
Kábé ennyire érdekli az embereket a tartalom, és ez tényleg még nem a legalja.
trendbeli garázdaság
Jul 21, 2020 01:20:31
Ne már, baszki!
Ja, nekem is rengeteg fekete hajú, könnyen barnuló bőrű sváb ismerősöm van. Például RGL! LOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL
Nekem teljesen mindegy, hogy Orbán cigány-e, ahogy teljesen mindegy, hogy bárki cigány-e. A szélsőjobbos rajongóinak viszont nem, de ők is biztosan megmagyarázzák maguknak, hogy biztosan csak sváb.
Jul 21, 2020 01:20:31
-
Jul 21, 2020 01:21:38
Megnéztem a videókat.
Szerintem németországban készült, ott dunát lehet rekeszteni az autópálya melletti napelemfarmokkal, míg Ausztriában pedig alig van.
Ez most nem linzi út volt, hanem most hozták el az ogrétól a maradék cuccot.
Szerintem németországban készült, ott dunát lehet rekeszteni az autópálya melletti napelemfarmokkal, míg Ausztriában pedig alig van.
Jul 21, 2020 01:21:38
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jul 21, 2020 02:08:15
x7)
A jégesőre meredező recskagép mögött tele van csomagokkal az egész auto.
Ez alapján nem mehet Újszászból Linzbe.
Berlinből vagy Linzből is viheti valahova a cuccait.
|__o__|
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jul 21, 2020 08:25:12
x7)
Az ablak letekerős videóban mi ez a birkahang? www.facebook.com/1468622787/videos/pcb.10223288681593165/10223288693193455/
|__o__|
Tragédia
Jul 21, 2020 08:31:39
Az ablak letekerős videóban mi ez a birkahang? facebook.com/1468622787/videos/pcb.10223288681593165/10223288693193455/
fókaüvöltés, remélem legalább jól fejenbaszta egy jég
Jul 21, 2020 08:31:39
símanó
(
x3)
Jul 21, 2020 08:44:52
x3)
A szélsőjobbos rajongóinak viszont nem, de ők is biztosan megmagyarázzák maguknak, hogy biztosan csak sváb.
-
Jul 21, 2020 08:50:50
Azért mert Orbán az ország szarkavarója. Ha ő nem nyomatja a szélsőjobbos dumát, akkor nincs tüntetés, nincs nagymagyarkodás, nincsenek retardok és talán Snecológia sem. 2000-2010-ig volt az ő időszakuk, amikor nem Orbán volt a miniszterelnök, vagy éppen arra készült, hogy elveszítse a választást, és nézegette a gráci szobákat. Most, hogy megvan a sorozatos kétharmad a retardok sem kellenek már, meg is lehet nézni, hogy mi lett velük. Snecikének is ezért nincs bojsófőszejék, ezért kellett kimenekíteni dojcslandba, mert a többi retarddal együt (Porks, Torockó, Butaházi) megtette a kötelességét, távozhat.
Jul 21, 2020 08:50:50
Ásó27
(
x68)
Jul 21, 2020 08:55:15
x68)
kurva izgi
Mifaaaaaaaaaaaan
Démonsátor
Jul 21, 2020 08:59:30
kurva izgi
+1
Jul 21, 2020 08:59:30
Bannolhatatlan BASZÓ
Jul 21, 2020 09:02:56
Fejezzétek be a kibaszott aktuálpolitizálást, legyen eszetek ez megint csak zavarkeltés.
Egésznap 1percenként fogok baszni, ha nem tértek észre!
Egésznap 1percenként fogok baszni, ha nem tértek észre!
Jul 21, 2020 09:02:56
kramalon
(
x8)
Jul 21, 2020 09:32:43
x8)
Szerintem a polpotizmus a nyerő a megoldás. Mindenkinek egyforma nyomort, szemüvegeseket agyonverni.
Faszom
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jul 21, 2020 09:34:43
x38)
Mea culpa, én kezdtem a politizálást! Véletlenül egyet kell értenem BASZÓval, pedig esküszöm, hogy nem zavarkeltés volt a célom xD
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jul 21, 2020 09:36:33
x38)
Szerintem a polpotizmus a nyerő a megoldás. Mindenkinek egyforma nyomort, szemüvegeseket agyonverni.
Most viccelsz, de nézd meg Észak-Koreát! Nincs egyetlen COVID fertőzött, és már ki is fejlesztették a vakcinát! Hát nem mintaország?!
* pr *
Hahó
(
x136)
Jul 21, 2020 10:11:14
x136)
Ez már index polidili bazmeg.
rBali
(
x24)
Jul 21, 2020 10:23:34
x24)
Ez már index polidili bazmeg.
Egyetértek, ki lehetne költözni sátrakkal a kossuth térre és reggelente mikor bekapcsolják a párásítót akkor ordibálni, hogy NÉPIRTÁS.
rBali
(
x24)
Jul 21, 2020 10:27:27
x24)
Google Harcos
Jul 21, 2020 10:48:40
Hol hirdetheti az Ogre a szobát? Arra keressek, hogy "zimmer berlin" esetleg sublet? Wedekindstraße 22? Melyik a legnagyobb ilyen site, amit még ez az informatikai analfabéta is ismerhet és képes feltenni rá egy hirdetést?
Jul 21, 2020 10:48:40
símanó
(
x3)
Jul 21, 2020 10:54:30
x3)
Hol hirdetheti az Ogre a szobát?
hol van az még, a recskás gnóm utáni fertőtlenítés/tégláig visszabontás sok ideig fog tartani
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 21, 2020 10:55:14
x37)
Ebből is látszik, hogy Endre bizony kurva alacsony. Az aprócigány majdnem egymagas vele.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jul 21, 2020 10:56:09
x38)
Van ott pénz télikertre meg kaució, és egy festés az egész, szóval tuti, hogy már hirdetnie kéne. Vagy lehet, hogy most a vírus miatt leszarja?
símanó
(
x3)
Jul 21, 2020 10:56:36
x3)
Az aprócigány majdnem egymagas vele.
fél vekni a különbség
xray
(
x21)
Jul 21, 2020 11:04:27
x21)
Jul 21, 2020 11:04:27
Van ott pénz télikertre meg kaució, és egy festés az egész, szóval tuti, hogy már hirdetnie kéne. Vagy lehet, hogy most a vírus miatt leszarja?
azt se felejtsük, sok időre van szüksége, h gyagyás okozta sokkot kiheverje. Jul 21, 2020 11:04:27
-
Jul 21, 2020 11:04:50
A jégesőre meredező recskagép mögött tele van csomagokkal az egész auto.
Tegnap és tegnapelőtt Németország keleti felén voltak viharok, konkrétan Berlinben is. Költözik az ogrétól a fatászpika, piszony.
@Radírpók: az aktuálpolitizáló retardokat nem lehetne kibaszni végre? Elvégre ez itt sodi fóruma, és zavarják a tudományos munkát.
Jul 21, 2020 11:04:50
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jul 21, 2020 11:06:23
x38)
Bazdmeg, keressetek rá Frank Wedekind-re a wikin, és sírjatok! Már értem, hogy miért költözött oda a recskás!
-
Jul 21, 2020 11:07:32
Megnéztem a videókat.
Sőt, a napelemek tájolásából azt is lehet látni, hogy délre, vagy nyugatra haldhattak csak (miért lenne egy napelem délután kettőkor keletre, pláne északra forgatva).
Szóval ez és a rakás, hanyagul összecsomagolt cucc is azt sugallja, hogy az Ogrénél voltak, és elhozták a maradék cuccot.
Jul 21, 2020 11:07:32
Hahó
(
x136)
Jul 21, 2020 11:15:35
x136)
gecijó a műsor így is, hogy csatornapatkányként bujkál a pedofil.
- elszaladtak a költségek
- polcokat kellett vennem 100 ezerért, hogy elférjenek a cuccaim
- költözés bejlinyből
hamarosan nagy nyüszítések lesznek linz, ausztria környékén. vége lesz a 800 ezer fütyinek.
- költözés bejlinyből
hamarosan nagy nyüszítések lesznek linz, ausztria környékén. vége lesz a 800 ezer fütyinek.
-Makiverem
Jul 21, 2020 11:20:47
gecijó a műsor így is, hogy csatornapatkányként bujkál a pedofil.
- költözés bejlinyből
- költözés bejlinyből
Jul 21, 2020 11:20:47
símanó
(
x3)
Jul 21, 2020 11:21:37
x3)
remélem a legendás picikli nem veszett oda :(
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 21, 2020 11:28:04
x37)
A nagy tragédia egyértelműen az volt, hogy az ogre közölte vele, hogy nem mehet vissza a szabadsága végén, és hogy vigye el a cuccait.
A kérdés innentől kezdve csak az, hogy tudja-e, akarja-e fizetni továbbra is a német hiteleit, vagy csatornapatkányként fog bujkálni Traunban, Linz Ausztria környékén? A seggpresztónak fog-e dolgozni távmunkában, vagy átjelentkezik Ausztriába, és ott keres munkát? Stb. Ez minden szempontból a végjáték már, utolsó vergődések Púpszász előtt, mivel Ausztriában nem fogják megtűrni ezt a kókányoló faszt, főleg nem egy Linz szintű ipari városban, ahol ténylegesen sok a jó szakember. Ráadásul a cigányok le fogják húzni az utolsó fillérjére is, mert kiismerték, hogy mekkora balek fasz.
Streamelni és fórumozni viszont nem fogják engedni, arra fel kell készülnünk :(
A kérdés innentől kezdve csak az, hogy tudja-e, akarja-e fizetni továbbra is a német hiteleit, vagy csatornapatkányként fog bujkálni Traunban, Linz Ausztria környékén? A seggpresztónak fog-e dolgozni távmunkában, vagy átjelentkezik Ausztriába, és ott keres munkát? Stb. Ez minden szempontból a végjáték már, utolsó vergődések Púpszász előtt, mivel Ausztriában nem fogják megtűrni ezt a kókányoló faszt, főleg nem egy Linz szintű ipari városban, ahol ténylegesen sok a jó szakember. Ráadásul a cigányok le fogják húzni az utolsó fillérjére is, mert kiismerték, hogy mekkora balek fasz.
Streamelni és fórumozni viszont nem fogják engedni, arra fel kell készülnünk :(
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jul 21, 2020 11:29:12
x38)
Akkor a melócsának is annyi, hiszen még meg sem kérdezte a hómofiszt, és gondolom Linzből nem fog bejárni hetente egyszer sem. Szóval most Márknál fog csövezni, amíg tart a bank pénze, utána mehet isten hírével Púpszászra. A cuccait nem fogják még egyszer utaztatni, neki meg nem lesz pénze semmire, úgyhogy minden marad Linzben/Miskolcon. Ez aztán a Shiker! És akkor még a zsidóbankok el sem kezdték a felkérdezést. Idegösszeroppanásocska, JUHÚÚÚÚÚÚ!!!!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jul 21, 2020 11:30:04
x38)
Az utolsó évad címe: A VÍRUS A HIBÁS!!!!!!!
Penzmento
(
x6)
Jul 21, 2020 11:34:21
x6)
Letartóztatós lájvot olvastam
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jul 21, 2020 11:34:46
x38)
Eleve kizárható a seggpresztó, hiszen a korcs nem tud otthonról dolgozni. Először is lusta, mint a föld, másodszor pedig nem ért lófaszhoz se, és nem fog ott ülni mellette Kumar vagy Ahmed, hogy segítsen neki lenyomni a pontosvesszőt. Ráadásul a KA alatt jól felkúrta mindenkinek az agyát. Azt még behazudhatja, hogy Bejlinyben van, de 1-2 "gyere csak be holnap!" elhetyetyézése után ez is bukó lesz. Ezért is "vicces, de jó ötlet" beadni a masnit osztrák cégeknek. Csak hát azok ott referenciát fognak kérni, az pedig nincs. És eléggé furcsán fognak nézni, ha azt kezdi el matyarászni, hogy "igen, én eddig ott dolgoztam, de inkább ne hívjátok fel őket". Szóval zsákutcába navigálta magát a saját ostobasága és lustasága miatt. Az az egy szerencséje van, hogy eddig rengeteg pénzt spórolt a 800 fütyiből, szóval nem lesz itt gond. Oh, wait!
xray
(
x21)
Jul 21, 2020 11:35:27
x21)
Jul 21, 2020 11:35:27
Az utolsó évad címe: A VÍRUS A HIBÁS!!!!!!!
pontosabban: a nemlétező vírus a hibás. Jul 21, 2020 11:35:27
-
Jul 21, 2020 11:36:53
A nagy tragédia egyértelműen az volt, hogy az ogre közölte vele, hogy nem mehet vissza a szabadsága végén, és hogy vigye el a cuccait.
Nincs kizárva, viszont a trollok számára már hetekkel, ha nem hónapokkal az elköltözés előtt nyilvánvalóvá vált, hogy sodika napjai az ogrelukban meg vannak számlálva.
Az utolsó nap pedig már zárta a felsőzárat, utána sodika rendkívül nyomottan jelentette be, hogy nem lesz stream, majd másnap minden cuccát, ami csak belefért a kocsiba, elvitte, köztük például az ugrálóbotot, amit nyilvánvalóan nem tervezett használni.
Ezért gondolom azt, hogy a kiköltözéskor más sodika Brian Tracy által elkocsonyásított agyába is eljutott, hogy ide többet nem jön vissza, tehát a tragédiának valami másnak kellett lennie.
Jul 21, 2020 11:36:53
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jul 21, 2020 11:42:18
x38)
ASODI nem így működik, nem érted! Amíg nincs KIMONDVA, hogy takarodjon a faszba, addig ő vonzza, vonzza, vonzza az ogrelyukban maradást, és nincs semmi gond. ASODI addig nem szembesül a valósággal, amíg az orrba nem bassza. Szóval neki ez tényleg tragédia volt, mert hiába mondtuk neki mi is, az Ogre is, ő nem ezt akarta bevonzani. A cuccait valószínűleg azért vitte el, hogy így (az ő fejében) puhítsa az Ogrét, hogy látod Gutsche bácsi, alig maradt cuccom, teregess nyugodtan, kapsz 2 hónap stressznélküli nyugit, aztán jövök vissza. Amikor kapott egy emailt, amiben egy csatolt képen a bezacskózott cuccai és az üres szoba volt (a bútorokat el kellett tüzelni), a sarokban éktelenkedő penészfolttal, és egy mérges mondat, hogy akkor a kaució bukó, és 1 hete van elvinni a szarjait, akkor esett le neki, és akkor lett ebből tragédia. Ugyanez lesz az esprestoval, amíg nem kapja meg a holnap negyere emailt, addig ő bevonzza azt, hogy a szabi után tárt karokkal várják. Mert ilyen SODI ASODI. Bizony!
símanó
(
x3)
Jul 21, 2020 11:42:29
x3)
és mi volt az 1000EUR, amit az italbolt előtt oda kellett adnia az ogrénak?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 21, 2020 11:46:09
x37)
Hát igen, Linz Oberösterreich központja, egy olyan város, ahova konkrétan sereglenek a kelet-európai szakemberek, mivel van munkalehetőség és jól fizetnek. Ott nincs munkaerőhiány programozóból. Ráadásul a szerencsétlen sorsú üldözött magyart sem tudja előadni, mert sok honfitársunk él ott, a legtöbb munkaadónak már van tapasztalata magyarokkal. Nagy valószínűséggel akármilyen céget talál, ott lesz magyar kolléga, úgyhogy vége a nyeméjtyem jellegű hetyetyézéseknek meg a sarokba húzódva recskázásnak.
A másik lehetőség, hogy a cigányok megteszik őt valami házi kókányoló gánykoboldnak a kannabisz-bizniszhez meg a Prowecomp weblapos lehúzáshoz. Akkor viszont nem lesz rendszeres bevétele, úgyhogy 100%, hogy meg fog csúszni a törlesztéssel.
Ez mindenképp a lehető legjobb döntés volt, sokkal jobb, mint ha egyből Púpszászra menekülne Goldához :D :D
A másik lehetőség, hogy a cigányok megteszik őt valami házi kókányoló gánykoboldnak a kannabisz-bizniszhez meg a Prowecomp weblapos lehúzáshoz. Akkor viszont nem lesz rendszeres bevétele, úgyhogy 100%, hogy meg fog csúszni a törlesztéssel.
Ez mindenképp a lehető legjobb döntés volt, sokkal jobb, mint ha egyből Púpszászra menekülne Goldához :D :D
kripli figyelő
(
x12)
Jul 21, 2020 11:46:24
x12)
Jul 21, 2020 11:46:24
Vissza kapja az útlevelét xd Jul 21, 2020 11:46:24
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jul 21, 2020 11:46:44
x38)
Azzal akarta lekenyerezni. De hiába. xD
Ő azt hitte, hogy ez 2 havi bérlet előre lerakva, de a valóságban ez a felújításba megy bele. Ennyi erővel fel is gyújthatta volna azt a pénzt.
Hahó
(
x136)
Jul 21, 2020 11:46:50
x136)
remélem a legendás picikli nem veszett oda :(
Bejlinyben marad:
- az antik asztal
- 750 eurós szőnyeg
- kanapé
- le nem rakott parketta
- 600 eurós lefolyó szűrő
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jul 21, 2020 11:47:28
x7)
Jul 21, 2020 11:47:28
Lehúzás. Jul 21, 2020 11:47:28
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 21, 2020 11:50:04
x37)
Tárolási díj a cuccokért. Védelmi pénz, hogy ne bassza ki az utcára a lomjait. Vagy eltömődött a csatorna. Tökmindegy, annak a pénznek már integethet. Ne felejtsük el, hogy totál illegalitásban lakott az öregnél, aki a saját albérletét osztotta le, ami szigorúan tilos. Tehát sehova nem fordulhat jogsegélyért, akármi történik. Hivatalos lakcíme talán még mindig a festett néger, pont ebből kifolyólag.
Hahó
(
x136)
Jul 21, 2020 11:50:18
x136)
Nem tudom ki figyelt, de a púpszászi streamben azt mondta "gery most a legkisebb gondom". Tehát a nyaralás alatt tele van gondokkal: költözés, melókeresés.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jul 21, 2020 11:51:53
x7)
...
Otthagyta a fele setup-ot, és egy halom hűséges internetelőfizetést. Ezért gondolom azt, hogy a kiköltözéskor más sodika Brian Tracy által elkocsonyásított agyába is eljutott, hogy ide többet nem jön vissza, tehát a tragédiának valami másnak kellett lennie.
-
Jul 21, 2020 11:52:06
Azért RGL mellé Sodikát is nyugodtan be lehetne dugni a gyogyóba. Ez az egyetlen kép már elég bizonyíték.
Hiénaverő
(
x17)
x17)
Gaygyás, miért ilyen tragédiákkal teli nyaralást vonzottál be? Nem kellene megnézned még egyszer a Titok c. filmet?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 21, 2020 11:53:56
x37)
www.jobinfo.hu/allas/it-projektmenedzser/linz-ausztria/7091937/wrkn/sponz/?sc=498
Lolbazmeg bruttó 80.000 EUR IT projektmanagernek Linzben. Jól van, Endre, akkor beszéljünk arról, hogy te mennyire is kerestél jól? :D Hú de nagyon fog csípni bazmeg, ha esetleg sikerül szerezned valami falmelléki melót 2500-ért havonta, amiből 600 egyből el is megy törlesztőre, miközben mások havi 7000-et akasztanak olyan melóért, amit el tudnál végezni, ha nem egy kókányoló szar lennél :D
Lolbazmeg bruttó 80.000 EUR IT projektmanagernek Linzben. Jól van, Endre, akkor beszéljünk arról, hogy te mennyire is kerestél jól? :D Hú de nagyon fog csípni bazmeg, ha esetleg sikerül szerezned valami falmelléki melót 2500-ért havonta, amiből 600 egyből el is megy törlesztőre, miközben mások havi 7000-et akasztanak olyan melóért, amit el tudnál végezni, ha nem egy kókányoló szar lennél :D
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 21, 2020 11:57:31
x37)
Elvárt kompetenciák:
Képesség önálló munkavégzésre
Jó kommunikációs képesség
Konfliktuskezelés
Stressz tűrés
Jó problémamegoldó képesség
HAHAHAHAHAHAHAHHAHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAArgh, a szívemet fogom, annyira röhögök azon, hogy neked mennyire nincs ehhez közöd, Endre. És nem is a szakmai részhez, hanem az elvárt emberi kvalitásokhoz. Technikailag ki van írva egész Ausztriára, hogy RETARDOKNAK TILOS. Te ezt nagyon meg fogod szívni, csak még nem tudsz róla, mert a cigányok varázsolnak körülötted.
Képesség önálló munkavégzésre
Jó kommunikációs képesség
Konfliktuskezelés
Stressz tűrés
Jó problémamegoldó képesség
HAHAHAHAHAHAHAHHAHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAArgh, a szívemet fogom, annyira röhögök azon, hogy neked mennyire nincs ehhez közöd, Endre. És nem is a szakmai részhez, hanem az elvárt emberi kvalitásokhoz. Technikailag ki van írva egész Ausztriára, hogy RETARDOKNAK TILOS. Te ezt nagyon meg fogod szívni, csak még nem tudsz róla, mert a cigányok varázsolnak körülötted.
p00p
(
x2)
Jul 21, 2020 12:08:44
x2)
Nem volt valami nagy kaland Púpszászon az anyjával. Olyan műsorra számítottam, mint amikor Nagy Lacit oltja a faterja, hogy menjen mikor húz már el dolgozni. Arra donételtem volna szívesen.
Kilóg a kanóc, bazmeg
Hahó
(
x136)
Jul 21, 2020 12:17:57
x136)
A linkedin profil még nem mutat változást? A java gyakorlatot beírta? Lol
Andi
(
x13)
Jul 21, 2020 12:21:56
x13)
Valami elvágás volt abban az érthetetlen üzenetében.
Lehet, hogy megegyeztek egy jelben, amit már nem ér megfellebbezni, és az Ogre kis ajándékdobozban elküldte neki a selyemzsinórt. A levágott sörnyitót.
Lehet, hogy megegyeztek egy jelben, amit már nem ér megfellebbezni, és az Ogre kis ajándékdobozban elküldte neki a selyemzsinórt. A levágott sörnyitót.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jul 21, 2020 12:24:14
x38)
Levágott sörnyitó, bazdmeg meghalok, ezt ne csináld! xDDDDDDD
Hahó
(
x136)
Jul 21, 2020 12:31:17
x136)
A miskolcigók vajon megengedik majd, hogy lelógassa a plafonról a sörnyitót? Nagyon örülök, hogy velük fog lakni, jobban fogják csicskítani mint az ogre.
Bejlin
(
x8)
Jul 21, 2020 12:31:59
x8)
Azt se feledjük ha minden a legnagyobb rendben és a recskás terveinek megfelelően történne akkor teli pofával itt ontaná magából a hozzászólásokat. A kussolása a legnagyobb megerősítése annak hogy a valóságban akkora pácban van a recskás ami még a trollok képzeletén is túltesz.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Hahó
(
x136)
Jul 21, 2020 12:34:51
x136)
Amúgy nincs kétségem afelől, hogy a rendelgetős, ogrefalra írogatós trollkodások jócskán hozzájárultak a kibaszáshoz.
Budai-úrifiú
(
x9)
Jul 21, 2020 12:38:30
x9)
Azért valahol szomorú, hogy Herr Gucci kilépett sodiverzumból.
Eszméletlen jókat röhögtem a lehúzásokon.
Egyszer számoltam is, hogy az ogre kvázi x2,5-ére emelte a lakbért a gyakorlatban ha átlagoljuk a kiadásokat.
Minden jót Gutsche úr! A tanszék sose felejti el a szolgálatait!
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Egyszer számoltam is, hogy az ogre kvázi x2,5-ére emelte a lakbért a gyakorlatban ha átlagoljuk a kiadásokat.
Hahó
(
x136)
Jul 21, 2020 12:39:35
x136)
Pedofil, a műlegyet hűtőből, amivel euró ezreket húzott le rólad, odaadta az ogre búcsúzóul?
Hahó
(
x136)
Jul 21, 2020 12:42:15
x136)
Azért valahol szomorú, hogy Herr Gucci kilépett sodiverzumból.
Az ogre megnyerte a tanszéki trollversenyt német főbérlő kategóriában. A festett hajú néger lett a második, oma a harmadik.
kripli figyelő
(
x12)
Jul 21, 2020 12:50:33
x12)
Jul 21, 2020 12:50:33
Hát azért hetyetyetye oma útleveles penészes legecizett festményes mutatványa keményebb mint a festett néger melegvives csicskítása. Jul 21, 2020 12:50:33
Andi
(
x13)
Jul 21, 2020 12:51:44
x13)
Aki erősen szopóágra kerülhet, az a devizás. Ha elkezd bedugulni a pénzcsap, kap néhány MMA top 10 KO videót, és ha nem jó reagálja le, valamelyik reggel úgy ébred, hogy az ágyában ott a véres cipellő.
Penzmento
(
x6)
Jul 21, 2020 12:51:54
x6)
Pedofil, a műlegyet hűtőből, amivel euró ezreket húzott le rólad, odaadta az ogre búcsúzóul?
Átprogramoztuk, már Tiszavasváriban kémkedik.
Autismus Maximus
(
x16)
Jul 21, 2020 12:52:44
x16)
A festett néger igazából csak csicskította, nem engedte ülve hugyozni, nem húzhatta 23 fok fölé a termosztátot, meg persze lehúzta pénzzel.
bolgár jeti
(
x30)
Jul 21, 2020 12:56:08
x30)
Úgy van. Nem is WC, hanem fürdőszoba! Teljesen egyértelműen csak le akarták húzni párszáz euróra a kamu restaurálással. Mégis ki rak festményt a fürdőszobába?
Hahó
(
x136)
Jul 21, 2020 12:56:28
x136)
Szükségünk van egy pedofil hídangolnára, aki eldönti a tanszéki vitát.
Hahó
(
x136)
Jul 21, 2020 12:59:03
x136)
Bejlin
(
x8)
Jul 21, 2020 13:05:52
x8)
Akkor már tudom hogyan tudtak megengedni maguknak a szomszéd albán pékek egy vadonatúj Merci terepjárót és egy S osztályú kocsit. Én meg már azt hittem valami illegális drogbizniszt fedeznek a pékségükkel.
Fuvolázó Kobold
Jul 21, 2020 13:16:36
Korcs, hiába húzod fel a szemöldöködet az égig és mereszted a buta disznószemeidet kitartóan előre a semmibe, ettől csak még hülyébben nézel ki.
Jul 21, 2020 13:16:36
Budai-úrifiú
(
x9)
Jul 21, 2020 13:20:26
x9)
Remélem a Pokolba
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 21, 2020 13:33:40
x37)
Endre, azt ugye tudod, hogy a cigány barátaid nem ráutaló magatartással meg szúrós nézésekkel fognak téged fegyelmezni, ha nem igazodsz hozzájuk, hanem meg fognak rugdosni. Márk már melegít az UFC videókkal arra, hogy hogyan fogja forgórúgással megküldeni a jávorszarvas fejedet, ha bekavarsz nekik az új okosságba. Streamelni már nem engednek, fórumozni sem, szarrá vagy csicskítva, te zsellér :D
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jul 21, 2020 13:38:47
x38)
Arra mondjuk megkérheti a Barátait, hogy egyenesítsék ki az orrát!
-
Jul 21, 2020 13:43:44
Endre ha a cigányok variálnak, csak húzd ki magad és kérdezd meg Márkot mennyi az idő, de a telefonján mutassa!
Illetve végre nézd már meg a Titok című filmet, de JÓL nézd meg.
Illetve végre nézd már meg a Titok című filmet, de JÓL nézd meg.
Jul 21, 2020 13:43:44
símanó
(
x3)
Jul 21, 2020 13:53:08
x3)
endrét állásfronton még az menthetné meg, ha valamelyik libtardisztánban kötelező női kvóta mellett kötelező buzi-, pedofil- és retardkvótát is bevezetnének
broni
(
x45)
Jul 21, 2020 14:17:27
x45)
művészettörténesz vok.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 21, 2020 14:31:38
x37)
endrét állásfronton még az menthetné meg, ha valamelyik libtardisztánban kötelező női kvóta mellett kötelező buzi-, pedofil- és retardkvótát is bevezetnének
Endre simán vallaná magát buzinak, fogyatékosnak vagy zsidónak ha azzal előrébb kerül valamiben. Utólag kimagyarázná, hogy csak azért volt rá szükség, hogy ki tudjon használni valamilyen jogi kiskaput.
símanó
(
x3)
Jul 21, 2020 14:32:45
x3)
már megtette, erről szólt az online élete
símanó
(
x3)
Jul 21, 2020 14:34:37
x3)
mondom ezt múltidőben, mert most már Becsületes Zoliék remek üzletére (amiért a győri polgármester is kezeskedik) koncentrál a kinevezett ügyvezető igazgató úr
Newton-Leibniz
(
x1)
Jul 21, 2020 14:42:32
x1)
bolondendrevel mi lett?
echelon mérnök
Jul 21, 2020 14:46:27
Endre ugye nem gondoltad komolyan, hogy ilyen kevés kontent alapján elhisszük, hogy minden oké nálad?
Szállítod haza a mamahotelbe a cuccokat Berlinből és Linzből?
Szállítod haza a mamahotelbe a cuccokat Berlinből és Linzből?
Jul 21, 2020 14:46:27
Hahó
(
x136)
Jul 21, 2020 14:57:12
x136)
toró videója alatt:
Admin Twitchen Történt
16 órája
Mesélek valamit Tomikáról, hogy érthetőbb legyen a személyisége. Barátunk külföldi csajának (Athina) volt mellettem egy üzlethelysége a XI. kerületi Budafoki úton, kb. a MOL székháznál. A csaj sokat lógott az akkori barátnőmmel, és hát mentek a sztorik, hogy elég nehéz elviselni ezt a Tomika cicát, mert "erővel"' és (a nője elleni) agresszióval kompenzálja, hogy a cicafarok nem igazán működik, ha értitek. A csaj többször ki is fakadt a kapcsolatuk vége felé, hogy amilyen magas hangon nyávog Polgár Tomika, annyira kicsi és haszontalan odalent. Ezen frusztrációi és a pénztelensége tette amúgy szoci kvázi-ügynökké is. Szóval fenntartásokkal kezelni, ahogy az ilyen beteg és frusztrált kisembereket általában!
2
Admin Twitchen Történt
16 órája
Mesélek valamit Tomikáról, hogy érthetőbb legyen a személyisége. Barátunk külföldi csajának (Athina) volt mellettem egy üzlethelysége a XI. kerületi Budafoki úton, kb. a MOL székháznál. A csaj sokat lógott az akkori barátnőmmel, és hát mentek a sztorik, hogy elég nehéz elviselni ezt a Tomika cicát, mert "erővel"' és (a nője elleni) agresszióval kompenzálja, hogy a cicafarok nem igazán működik, ha értitek. A csaj többször ki is fakadt a kapcsolatuk vége felé, hogy amilyen magas hangon nyávog Polgár Tomika, annyira kicsi és haszontalan odalent. Ezen frusztrációi és a pénztelensége tette amúgy szoci kvázi-ügynökké is. Szóval fenntartásokkal kezelni, ahogy az ilyen beteg és frusztrált kisembereket általában!
2
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jul 21, 2020 15:03:09
x38)
Akkor az Sherlock Porks becenév nem is volt olyan messze az igazságtól ikszdélol
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jul 21, 2020 15:03:42
x38)
Ja, ez se megy? ár*ány
xray
(
x21)
Jul 21, 2020 15:03:58
x21)
sneci, tűkön ülve várjuk, h valami hihető hazugsággal állj elő az utóbbi idők ide-oda utazgatásával kapcsolatban. csak azt ne mond, h minden a legnagyobb rendben van, mert kiröhögünk!
Hahó
(
x136)
Jul 21, 2020 15:04:35
x136)
pedofil, küldjél képet malacznak a 23-as csodáról, hadd irigykedjen. elég a fapóleon videót. igaz, már a tied is csak pisilésre jó szamárfasz.
68 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™