Geci ezt nem akarom elhinni! Gyagyás te tényleg ennyire egy undorító segg vagy? Oké tudtam, hogy egy kupis igénytelen szar voltál, de ezek az állapotok most azért engem is sokkoltak egy kicsit. Főleg annak fényében, hogy konkrétan alig néhány hetet laktál ott. Ezek után semmi kétségem, hogy gyalázatos állapotok lesznek ott, főleg, hogy sodi most úgy rendezkedik be oda, hogy onnan nem is kell eljönnie záros határidőn belül.
Pedig el kell!
Ezt nyjem értyem
Gyakorlott, sokat látott snecológusoknak a szeme sem rebben ezek az állapotok láttán. Ismerik a púpost. Tudják, hogy ilyen sodi a sodi.
Természetesen erre sem érkezett válasz.
Azt hiszem tényként kezelhetjük, hogy egy szerencsés taxis némi cipekedésért és egy elbaszott szombatért cserébe megkereste a heti bruttó fizetését ezen a balekon.
nem fatyok balek hetyetyetye!!!
Ez a szerencsétlen úgy jobbos, ahogy az írásod szerint te. Semmi köze hozzá.
Teljesen reménytelen, mert ahhoz meg kellene tanulni normálisan kajálni meg edzeni, illetve normális tesztoszteron szint sem ártana. El lesz sodikázva ez is.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Miért nem haraptad át a torkát?
Az antik asztalt, a kézi csomózású perzsaszőnyeget és a XV.Lajos korabeli kanapét miért hagytad ott?
Szegény Ogre bácsi, biztos ugráltál a véres torkán :(
Vagy becsicskultál, ahogy szoktál, fapászbika?
De apropó, akkor hogy a véres habos gecibe adtad vissza a monitort, hazug szarzsidó?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
99%-ban szar szemetet eszel gyagyás. Kebab, mirelit pizza, mekis reggeli stb.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Minden nap látsz az új munkahelyen. Szóval mikor kezded. "Jövő héten"?
Kilóg a kanóc, bazmeg
Az antik asztalt, a kézi csomózású perzsaszőnyeget és a XV.Lajos korabeli kanapét miért hagytad ott?
- A télikert járólapjait
- A szaunát
- A tükröt
...
...
ASODI becsicskult, és zsinórban a harmadik főbérlője húzta le. Bizony...
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Zsidó, mennyit fizettél a teherhiénának, aki segített átcuccolni?
Asszonya tett teged az ogre. Ennyikeh.
A munka nem megoldás.
Mivel szolgáltál rá erre?
Miért nem ugráltál a véres torkán?
Vazze, tényleg.
Gondolom Púp úgy okoskodik, hogy nem ő nyúlta le a monitort, hanem az ogre.
Ilyenkor bizony perelni kell.
Meghalok a röhögéstől. Akkor hol volt a legendás érdekérvényesítő képességed? Elképzelem a szituációt.
-Gye gye főbéjlő új, haty mennyek be meknyéznyi nyem-e ott majadt vajami?
-Raus! Du Schweinehund!
-Tyjólvan tyjólvan, metyek máj. Tettyék itty van még 500 eujó csak ne bántyon.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"

Keci, az ott egy naptej/testápoló meg egy csomag papírzsepi???? Jóllátom? Fúj!
UNDORÍTÓ VAGY ENDRE!
Kirakta az Ogre a Lego Buszt?
Ez ety fosh!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Csak a sodit rakta ki :(
Holnap tudunk reggel indulni
Na, megint a kommenthaveroknak lett igaza?
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
Sodi is kirakta volna, hisz rá volt írva 3-99 korig, ő meg úgy volt vele, hogy kirakja simán két év alatt.
UNDORÍTÓ VAGY ENDRE!
50-es naptej lesz az, a gyíksüttetéshez.
De miért rohad egy üveg, fedél nélküli savanyúuborka az előszobában?
Anyádnak is mutattad, hogy milyen szépen, rendezetten éltél az átmeneti lakásban? Kibaszott gusztustalan az egész, ahogy van, de nem meglepő tőled.
hehe
UNDORÍTÓ VAGY ENDRE!
Sodi, te művész! Milyen csendéleteket fogsz még alkotni?
Ingatkanügyek
"Majd máskor erre is figyelek."
ühüm, az... jó lesz
Uristen Púp, hogy nézz ez ki. Szerencséd hogy nem vagyok a főbérlőd, mert úgy kiváglak a púpodon hogy még a poszkomcsi öregek is csettintenek
Ő volt, ez biztos.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
a pókhas nem kompenzálja a pálcikakarokat, gyagyás!
de amúgy sem a tested arányai jelentik a legnagyobb korcsulást rajtad hanem a fejed. egyrészt úgy nézel ki mint a nyugdíjas szomszédom + a hullámzófogosorok már önmagukban elrémítenek minden épeszű nőt. és akkor még meg sem szólaltál.
UNDORÍTÓ VAGY ENDRE!
És engem sem evésre használ :(((
Mennyi lett a vége? 1200?
Endre, akkor most hogy is volt ez pontosan? Tedd már tisztába, ha már ilyen ügyesen elhárítottad a vészhelyzetet.
Az Ogre akkor mondott fel neked, amikor a kezébe adta a volt kollégád a kibaszós leveled, vagy már a szabadságod előtt közölte, hogy ne gyere vissza?
A bútorok, amiket megvettél, tanulsággá váltak, mint tudjuk. A VR cuccok hol vannak? A monitorral mi lett?
Mennyibe fájt az egész költözés?
hehe
40 évesen talán már ideje a 6 hónapos korig javasolt változatról, megünnepelve az újabb junior pozíciódat a beba junior-ra váltani.
Igen, de nem ellopták, csak vigyáznak rá! És ez a megőrzés csak jelképes párszáz eurójába kerül a sodinak, mert ilyen Márk a Kovács Márk!
De anyád egyébként tud róla, hogy mire megy rengeteg drága pénz?
Ingatkanügyek
Kurva gyorsan pattanj le a magas lóról.
Felvilágosítalak, hogy ebből élek. A PCR teszt kiválló diagnosztikai módszer. Ha megismétlik 48 órán belül, és negatív mind a kettő kizárható a fertőzöttség.
Amit a te hülye fejed, meg a konferencián felszólaló pár dilettán pöcs agya nem képes befogadni, az az, hogy elhaladt melletük a világ, és nem értik az új technológiákat.
Te visszaböfögöd a protokollt, ellenben ők mélyebbre ástak, és elemeztek. Ez a hatalmas különbség.
"Magyarországon a járványtani kritériumokat figyelembe véve, eddig járvány nem volt és nem is várható. Hazánkban a járvány kimondása a külföldi járványokra és a WHO-ra hivatkozva történt. A világjárvány kimondása és fenntartásának alapja RT-PCR teszt folyamatos működtetése, teszt-pozitívak keresése. Kimondjuk, hogy a PCR teszt, mint az eredeti leírásában, csak tudományos célokra használható (Kary Banks Mullis), járványtani felhasználásra alkalmatlan. Ugyanis, ha a melegítési ciklusok számát emeljük 65 fölé, az álpozitív eseteket ad, 35 alatt pedig álnegatív eseteket, ez pedig lehetővé teszi az eredmény külső szabályozását. Csak a DNS polimeráz reakcióhoz szükséges melegítési ciklusok száma határozza meg ki lesz pozitív és ki negatív."
orvosokatisztanlatasert.hu/?lang=en
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Egyszerűen végtelenül hülye vagy.
Gyakorlatilag azt írták le, hogy "hogyha szarul végezzük el a tesztet, akkor szar eredményt kapunk."
Azért kicsit megnyugtat, hogy sose fogsz szaporodni.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Hát ja, te nem sovány vagy, a helyzet ennél sokkal tragikusabb:
Egy görbe, púpos hátú, beesett mellű, keskenyvállú, pókhasú testből nőnek ki a girbegurba pálcikavégtagjaid meg a baszomnagy hombár deformált fejed.
Most jövök csak rá, te nem is vagy ember, bazdmeg, régen a Kaland Játék Kockázat könyvekben pont így voltak leírva a goblinok.
Azt írják le, hogy a paraméterek változtatásával az aktuális politikai akaratnak megfelelően alakítható a fertőzöttek száma, illetve valaki fertőzöttsége. És hogy ehhez elég esetenként a protokol szerinti tartományban mozogni.
Idióta!
A paramétereket nem a politika határozza meg hanem az iparági standardok amiket lefektettek amikor 20-30 éve kidolgozták ezt a módszert. (Remélem így érthető, a te szókincsedet használtam.)
Továbbra is csak annyit mondtak, hogy ha nem megfelelően végzik el a teszteket, akkor szar eredményt kapnak te baromarcú.
Ezzel nem lehet az embereket idegesíteni, mert a nagy londoni és berlini tüntetések megmutatták, hogy az emberek mit gondolnak. Ezzel csak a háttérhatalmi embereket lehet idegesíteni, akik az emberek életére törnek.
Mert az igazság fényre kerülésével ezt kevésbé hatékonyan tehetik.
A konditeremről pedig amit érdemes feljegyezni:
-60 euro fütyi a havi bérlet
-koedukált wellnes részleg
2 napig csicskultam.
Gondolom most úgy érzed magad, mint aki kijátszotta az adut. Elmondom neked, hogy ezt figyelembe veszik a teszt-protokol összeállításában, ugyanis valóban tud hamis-pozitív eredményt adni egy RT-PCR teszt elég magas ciklusszámmal, a DNS szálak non-specifikus összetapadása miatt.
Ezért alkalmaznak referencia géneket, amiknek az expressziója ismert, és a két gén relatív expresszióját vizsgálják.
Amíg a másolatok készülnek, egyre magasabb a fluorescencia (arányosan emelkedik a koplementer szálak összetapdásánál a hűtési ciklusban), és az emelkedő értéket egy finom, kurva érzékeny szenzor egy függvényen ábrázolja.
A két gén (referencia + SARS-CoV-2) másolása folyán rajzolódó két görbe lineáris szakaszának egy-egy pontját hasonlítják össze, hogy megállapítsák a vírus jelenlétét.
Arra meg, hogy alkalmatlan diagnosztikára: szerinted HPV teszt során miért vesznek kenetet a pöcsből/pinából? Elárulom: virális gének jelenlétét keresik. PCR-rel.
A teszt nem kvantitatív, vagyis NEM azt mondja meg pontosan hány példányban létezik, hanem azt válaszolja meg, hogy jelen van-e, illetve mekkora mennyisége RELATÍVE más, ismert gének mennyiségéhez képest.
Meg hogy diagnosztikára alkalmatlan, azt is.
De alkalmas diagnosztikára te kretén!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 20, 2020 15:14:57
x37)
Többen kérdezik, hogy miért nem tudod elrágni a pizza szélét, Endre?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 20, 2020 15:16:27
x38)
Az a gond ezzel az egy szobás új kotorékkal, hogy legalább 3-4 helyre fel kell fúrnod a plafonra egy-egy sörnyitót, hogy bárhol is jársz a lakásban, mindig legyen kéznél egy. A szerződésben remélem kikötötted, hogy neked KELL a plafonról lelógó dísztárgy, és ha nem engedélyezik, akkor véres torkok lesznek!
Vlognélküli Vlogger
Sep 20, 2020 15:19:09
Az utókornak:
Egy előszobaszekrényt már most látom fizetned kell majd Sneci, szépen tönkreuborkáztad.
Egy előszobaszekrényt már most látom fizetned kell majd Sneci, szépen tönkreuborkáztad.
Geci ezt nem akarom elhinni! Gyagyás te tényleg ennyire egy undorító segg vagy? Oké tudtam, hogy egy kupis igénytelen szar voltál, de ezek az állapotok most azért engem is sokkoltak egy kicsit. Főleg annak fényében, hogy konkrétan alig néhány hetet laktál ott. Ezek után semmi kétségem, hogy gyalázatos állapotok lesznek ott, főleg, hogy sodi most úgy rendezkedik be oda, hogy onnan nem is kell eljönnie záros határidőn belül.
Sep 20, 2020 15:19:09
habos babafos
(
x3)
Sep 20, 2020 15:21:22
x3)
...főleg, hogy sodi most úgy rendezkedik be oda, hogy onnan nem is kell eljönnie záros határidőn belül.
Pedig el kell!
-
Sep 20, 2020 15:21:33
Gyakorlott, sokat látott snecológusoknak a szeme sem rebben ezek az állapotok láttán. Ismerik a púpost. Tudják, hogy ilyen sodi a sodi.
Sep 20, 2020 15:21:33
-
Sep 20, 2020 15:28:08
Mennyibe került a költözés? Kibaszott drága volt, azért kussolsz mi? 400 eurónál is több?
Természetesen erre sem érkezett válasz.
Azt hiszem tényként kezelhetjük, hogy egy szerencsés taxis némi cipekedésért és egy elbaszott szombatért cserébe megkereste a heti bruttó fizetését ezen a balekon.
Sep 20, 2020 15:28:08
angolna
Sep 20, 2020 15:30:39
nem fatyok balek hetyetyetye!!!
Sep 20, 2020 15:30:39
Sodilegnagyobbrajongoja
Sep 20, 2020 15:34:11
És akkor azt meg nem is láttuk, hogy a hűtő hogy néz ki belülről.
Sep 20, 2020 15:34:11
bujkáló csatornapatkány
Sep 20, 2020 15:35:21
egyszerűen imádom azt hogy létezik a recskás.
az hogy egy gazdag budai értelmiségi család elkényeztetett, ötmillió etyetyemre beíratott ivadéka konkrétan a borsodi cigányok szintjén viselkedik, sőt, annél is lejjebb, az tökéletes cáfolata a jobbos világnézetnek.
az hogy egy gazdag budai értelmiségi család elkényeztetett, ötmillió etyetyemre beíratott ivadéka konkrétan a borsodi cigányok szintjén viselkedik, sőt, annél is lejjebb, az tökéletes cáfolata a jobbos világnézetnek.
Sep 20, 2020 15:35:21
kábító pitonszag
(
x1)
Sep 20, 2020 15:42:26
x1)
Egyébként a West cigisdoboz mellett ajánlom a trollégák figyelmébe a Corega műfogsorrögzítő dobozt is nem messze attól.
Most vagy tényleg odanyomta Herr Schreck a háztartási szemetes zsákját a Gyagyának valamelyik kütyüs pakk helyett, vagy egy eleddig ismeretlen nyugdíjas, dohányzó gazdatest körvonalai rajzolódnak ki a szemünk előtt épp.
Most vagy tényleg odanyomta Herr Schreck a háztartási szemetes zsákját a Gyagyának valamelyik kütyüs pakk helyett, vagy egy eleddig ismeretlen nyugdíjas, dohányzó gazdatest körvonalai rajzolódnak ki a szemünk előtt épp.
-
Sep 20, 2020 15:46:49
egyszerűen imádom azt hogy létezik a recskás.
Ez a szerencsétlen úgy jobbos, ahogy az írásod szerint te. Semmi köze hozzá.
Sep 20, 2020 15:46:49
p00p
(
x2)
Sep 20, 2020 15:51:01
x2)
Púp, ez nem így működik, hogy tavasszal kigyúrod magad. Edzened kell néhány évig, hogy valami eredménye legyen. Ha holnap elkezded, akkor 2-3 év múlva már csajozhatsz. Vagy a nyugdíjasklubban akarsz majd?
Kilóg a kanóc, bazmeg
sodika
Sep 20, 2020 15:52:42
Ha minden nap látok pinákat, az elég motiváció lehet ahhoz, hogy rendszeresen járjon edzeni a SoDI.
Sep 20, 2020 15:52:42
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Sep 20, 2020 15:53:17
x13)
Púp, ez nem így működik, hogy tavasszal kigyúrod magad. Edzened kell néhány évig, hogy valami eredménye legyen. Ha holnap elkezded, akkor 2-3 év múlva már csajozhatsz. Vagy a nyugdíjasklubban akarsz majd?
Teljesen reménytelen, mert ahhoz meg kellene tanulni normálisan kajálni meg edzeni, illetve normális tesztoszteron szint sem ártana. El lesz sodikázva ez is.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Sep 20, 2020 15:53:32
x7)
Egy dolog nagyon szúrja a szememet:
Ha én költözni akarok valahova a rendetlenségemmel, akkor veszek 1 eurós Ikea szákokat a kisebb tárgyaknak:

Sneci képein azonban ilyen 160L-es TUTI 0.50 euros szemeteszsákok vannak:

Ezek újrafelhasznált anyagból készülnek, és eleve szemét szaguk van. A jelek szerint az Ogre a flokkfelszerelés közé keverte a saját háztartási szemetét.
Aztán sneci különválogatta az átmeneti kégliben, hátrahagyva a dohányzó ogre szemetét:

Heil Ogre
|__o__|
Ha én költözni akarok valahova a rendetlenségemmel, akkor veszek 1 eurós Ikea szákokat a kisebb tárgyaknak:

Sneci képein azonban ilyen 160L-es TUTI 0.50 euros szemeteszsákok vannak:

Ezek újrafelhasznált anyagból készülnek, és eleve szemét szaguk van. A jelek szerint az Ogre a flokkfelszerelés közé keverte a saját háztartási szemetét.
Aztán sneci különválogatta az átmeneti kégliben, hátrahagyva a dohányzó ogre szemetét:

Heil Ogre
sodika
Sep 20, 2020 15:54:04
Figyelj, nem nagyon tudtam válogatni, vagy átnézni bármit. Közölte az öreg, hogy a pincében vannak bezsákolva a cuccaim, és ennyi. A lakásba már vissza sem mehettem, még körülnézni se.
Sep 20, 2020 15:54:04
sodika
Sep 20, 2020 15:54:51
Sovány nem vagyok, tehát eszem én.
Sep 20, 2020 15:54:51
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 20, 2020 15:55:39
x38)
Ne terelj, szeméttelep-lakó korcs! Egyszobás SODI lett ASODI, bizony! Az odaégetett mirelit-pizza szagát be fogja szívni a matracod! Vehetsz 100 nm elgatot, hogy eltakard a szemetet!
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 20, 2020 15:56:32
Figyelj, nem nagyon tudtam válogatni, vagy átnézni bármit. Közölte az öreg, hogy a pincében vannak bezsákolva a cuccaim, és ennyi. A lakásba már vissza sem mehettem, még körülnézni se.
Miért nem haraptad át a torkát?
Sep 20, 2020 15:56:32
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 20, 2020 15:56:46
x38)
Szegény Ogre bácsi, biztos ugráltál a véres torkán :(
Vagy becsicskultál, ahogy szoktál, fapászbika?
De apropó, akkor hogy a véres habos gecibe adtad vissza a monitort, hazug szarzsidó?
-
Sep 20, 2020 15:56:59
Sneci, te egy konyhában alszol, mint a cselédek.
(Igaz, ez az ágyrajáráshoz képest előrelépés.)
(Igaz, ez az ágyrajáráshoz képest előrelépés.)
Sep 20, 2020 15:56:59
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Sep 20, 2020 15:57:27
x13)
99%-ban szar szemetet eszel gyagyás. Kebab, mirelit pizza, mekis reggeli stb.
p00p
(
x2)
Sep 20, 2020 15:57:45
x2)
Ha minden nap látok pinákat, az elég motiváció lehet ahhoz, hogy rendszeresen járjon edzeni a SoDI.
Minden nap látsz az új munkahelyen. Szóval mikor kezded. "Jövő héten"?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 20, 2020 15:57:57
x38)
- A télikert járólapjait
- A szaunát
- A tükröt
...
...
ASODI becsicskult, és zsinórban a harmadik főbérlője húzta le. Bizony...
-
Sep 20, 2020 16:00:20
Zsidó, mennyit fizettél a teherhiénának, aki segített átcuccolni?
Sep 20, 2020 16:00:20
miskolcigány
(
x5)
Sep 20, 2020 16:08:39
x5)
Asszonya tett teged az ogre. Ennyikeh.
kirakottLegoBusz
(
x1)
Sep 20, 2020 16:11:38
x1)
Elég szar napom volt eddig, de elég volt csak kicsit feljönni ide és máris jobb kedve lesz az embernek! Zseniális a műsor Endre! Ne hagyd abbba! :D
kábító pitonszag
(
x1)
Sep 20, 2020 16:11:41
x1)
Mivel szolgáltál rá erre?
Miért nem ugráltál a véres torkán?
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 20, 2020 16:11:47
Vazze, tényleg.
Gondolom Púp úgy okoskodik, hogy nem ő nyúlta le a monitort, hanem az ogre.
Sep 20, 2020 16:11:47
Jéghideg Jogász
Sep 20, 2020 16:14:57
Ilyenkor bizony perelni kell.
Sep 20, 2020 16:14:57
-
Sep 20, 2020 16:18:54
csicska vagy sodi
Sep 20, 2020 16:18:54
Bejlin
(
x8)
Sep 20, 2020 16:20:20
x8)
Meghalok a röhögéstől. Akkor hol volt a legendás érdekérvényesítő képességed? Elképzelem a szituációt.
-Gye gye főbéjlő új, haty mennyek be meknyéznyi nyem-e ott majadt vajami?
-Raus! Du Schweinehund!
-Tyjólvan tyjólvan, metyek máj. Tettyék itty van még 500 eujó csak ne bántyon.
kirakottLegoBusz
(
x1)
Sep 20, 2020 16:20:41
x1)

UNDORÍTÓ VAGY ENDRE!
Szteppen
(
x3)
Sep 20, 2020 16:21:08
x3)
xray
(
x21)
Sep 20, 2020 16:21:59
x21)
Sep 20, 2020 16:21:59
jaj a hasam, annyira röhögök. Sep 20, 2020 16:21:59
regginsnarT
(
x1)
Sep 20, 2020 16:26:19
x1)
Csak a sodit rakta ki :(
szilaj paripa
Sep 20, 2020 16:27:32
Sneci te világ balfasza, miért nem közölted az ogréval, hogy vagy beenged körülnézni és visszaadja a cuccaidat, vagy a rendőrökkel mész be körülnézni? A kauciót is kizsarolhattad volna belőle, mert feketén adta ki a szobát, hahó!
Sep 20, 2020 16:27:32
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 20, 2020 16:28:47
Szerintem a koronára nem is mert rákérdezni.
Sep 20, 2020 16:28:47
Púpszász réme
(
x1)
Sep 20, 2020 16:31:13
x1)
Na, megint a kommenthaveroknak lett igaza?
Koboldtartás
Sep 20, 2020 16:45:48
Sodi is kirakta volna, hisz rá volt írva 3-99 korig, ő meg úgy volt vele, hogy kirakja simán két év alatt.
Sep 20, 2020 16:45:48
-
Sep 20, 2020 16:51:09
UNDORÍTÓ VAGY ENDRE!
50-es naptej lesz az, a gyíksüttetéshez.
De miért rohad egy üveg, fedél nélküli savanyúuborka az előszobában?
Sep 20, 2020 16:51:09
-
Sep 20, 2020 16:56:46
Azért örülök én ennek a kis lakásnak. Remélem Endre adóssága így fel fog kúszni minimum 100k euróig, illetve ez már azért csak az "övé", most tényleg kiélheti minden hajlamát a Snecológusok legnagyobb örömére vagy bánatára. Reméljük azért még azelőtt kibasszák, hogy nagyobb kárt tenne benne. A nyári Bori-menet után ez megfelelő indító az őszre, induljon hát az új évad, Endre te pedig nyomjad a sztrímet meg a kontentot!
Sep 20, 2020 16:56:46
Magyarország rémálma
(
x7)
Sep 20, 2020 16:58:45
x7)
Sajnos valamit ma minimális szinten alakítanom kell, mert holnap este megint akarja érdeklődőknek mutogatni a lakást a tulaj.
Szerdán és csütörtökön nem volt semmi baj, mert takarták a bútorok a dolgokat, csak most bútorok nélkül felszínre kerültek pl. az asztal alatt összegyűlt jelei annak, hogy az elmúlt hetekben itt egy ember élt, nem pedig egy lakáskultúra-magazin fotózás zajlott.
Szerdán és csütörtökön nem volt semmi baj, mert takarták a bútorok a dolgokat, csak most bútorok nélkül felszínre kerültek pl. az asztal alatt összegyűlt jelei annak, hogy az elmúlt hetekben itt egy ember élt, nem pedig egy lakáskultúra-magazin fotózás zajlott.
Anyádnak is mutattad, hogy milyen szépen, rendezetten éltél az átmeneti lakásban? Kibaszott gusztustalan az egész, ahogy van, de nem meglepő tőled.
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 20, 2020 17:02:51
x19)
Jók ezek a képek sodi.
Egy igénytelen, buzi, pedofil, zsidó vagy.
Egy igénytelen, buzi, pedofil, zsidó vagy.
seymour schwartz
(
x6)
Sep 20, 2020 17:05:49
x6)
UNDORÍTÓ VAGY ENDRE!
Sodi, te művész! Milyen csendéleteket fogsz még alkotni?
-
Sep 20, 2020 17:12:45
Tehát az Ogre kidobott szemetét, csikkjeit, mindenfèle szirszar kupakot, meg tollakat költöztetted át?
5 milliós stúdióból mi maradt, egy szatyornyi kábel?
Igaz az Ogre akkor pofozott fel amikor be akartál nyomulni a napoleon korabeli biedermeier dohányzóasztalkáért, meg az összegecizett VR szemüvegért?
Visítok úgy röhögök!!
5 milliós stúdióból mi maradt, egy szatyornyi kábel?
Igaz az Ogre akkor pofozott fel amikor be akartál nyomulni a napoleon korabeli biedermeier dohányzóasztalkáért, meg az összegecizett VR szemüvegért?
Visítok úgy röhögök!!
Sep 20, 2020 17:12:45
Winkowitch
Sep 20, 2020 17:25:31
Sneci te világ balfasza, miért nem közölted az ogréval, hogy vagy beenged körülnézni és visszaadja a cuccaidat, vagy a rendőrökkel mész be körülnézni? A kauciót is kizsarolhattad volna belőle, mert feketén adta ki a szobát, hahó!
"Majd máskor erre is figyelek."
Sep 20, 2020 17:25:31
-
Sep 20, 2020 17:32:04
Mit állított Endre pár hete a legutóbbi STNIÍ vége után?
-Hogy neki mindent sikerült az Ogrétól elköltöztetnie.
Mi az igazság?
Az, hogy amikor a cigányok viharos körülmények között hazaköltöztették, akkor csak dirib darabot hozott el, nem is férhetett volna be minden, főleg amikor még az anyjának vitte a TV-t is.
Ergo:
Endre egy körrel a cigányokkal elroadmoviezott Púpszászra, ott lerakott egy adagot, majd a cigányokkal vissza Ausztriába rejtőzködni a magyar rendőrség elől, akik az anyjánál jelentek meg adathordozókért..
Reményei szerint még visszatérhetett volna Berlinbe, hiszen még ő maga írta, hogy előre fizet védelmipénzt.
Tehát biztos, hogy rengeteg dolog ott maradt az Ogrénál és amikor megjelent Berlinben, akkor az Ogre csak pár szemeteszsáknyi kacatot, meg szemetet sózott rá.
Endre pedig becsicskult és elhozta a cigihüvelyeket, meg a sok szart az Ogrétól, szerintem alsó hangon itt töbmilliós tanulópénz lett elköltve.
Kütyük, játékok, használati tárgyak nagy része odaveszett.
Őrült utazgatás, két lakás, költözés...stb.
Milliók.
-Hogy neki mindent sikerült az Ogrétól elköltöztetnie.
Mi az igazság?
Az, hogy amikor a cigányok viharos körülmények között hazaköltöztették, akkor csak dirib darabot hozott el, nem is férhetett volna be minden, főleg amikor még az anyjának vitte a TV-t is.
Ergo:
Endre egy körrel a cigányokkal elroadmoviezott Púpszászra, ott lerakott egy adagot, majd a cigányokkal vissza Ausztriába rejtőzködni a magyar rendőrség elől, akik az anyjánál jelentek meg adathordozókért..
Reményei szerint még visszatérhetett volna Berlinbe, hiszen még ő maga írta, hogy előre fizet védelmipénzt.
Tehát biztos, hogy rengeteg dolog ott maradt az Ogrénál és amikor megjelent Berlinben, akkor az Ogre csak pár szemeteszsáknyi kacatot, meg szemetet sózott rá.
Endre pedig becsicskult és elhozta a cigihüvelyeket, meg a sok szart az Ogrétól, szerintem alsó hangon itt töbmilliós tanulópénz lett elköltve.
Kütyük, játékok, használati tárgyak nagy része odaveszett.
Őrült utazgatás, két lakás, költözés...stb.
Milliók.
Sep 20, 2020 17:32:04
Igazmondó Juhász
(
x2)
Sep 20, 2020 17:37:30
x2)
Az utókornak:
Uristen Púp, hogy nézz ez ki. Szerencséd hogy nem vagyok a főbérlőd, mert úgy kiváglak a púpodon hogy még a poszkomcsi öregek is csettintenek
Karib
(
x10)
Sep 20, 2020 17:42:51
x10)
Sodi, kérlek azt áruld el: akit facebookon találtunk frank gutsche, ő valoban az ogre volt?
Most már elárulhatod. Ugy is mindegy
Most már elárulhatod. Ugy is mindegy
Ő volt, ez biztos.
Hiénaverő
(
x17)
Sep 20, 2020 18:08:30
x17)
Gyagyás fasznak jó sokba került a nyári roadshow, izzanak a hitelkártyák hahaha :D
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
bujkáló csatornapatkány
Sep 20, 2020 18:09:29
a pókhas nem kompenzálja a pálcikakarokat, gyagyás!
de amúgy sem a tested arányai jelentik a legnagyobb korcsulást rajtad hanem a fejed. egyrészt úgy nézel ki mint a nyugdíjas szomszédom + a hullámzófogosorok már önmagukban elrémítenek minden épeszű nőt. és akkor még meg sem szólaltál.
Sep 20, 2020 18:09:29
Hiénaverő
(
x17)
Sep 20, 2020 18:09:49
x17)
Sneci te szeretsz okádék szarban, retekben élni? Ez értelmiségi hozzáállás?
És ne gyere azzal hogy "ez most kivételes helyzet" mert minden egyes kotorékodban ugyanez a retvás szeméttelep volt dokumentálható.
Putrilakó igénytelen cigánykeci.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
És ne gyere azzal hogy "ez most kivételes helyzet" mert minden egyes kotorékodban ugyanez a retvás szeméttelep volt dokumentálható.
Putrilakó igénytelen cigánykeci.
szellem embere
Sep 20, 2020 18:10:32
Nem az a pláne, hogy így él ez a fasz, hanem, hogy a magyarokat járatja le ezzel. A pofámról lesül a bőr konkrétan emiatt.
Sep 20, 2020 18:10:32
szellem embere
Sep 20, 2020 18:15:08
A másik: Hogy sikerült kinyomni a ketchupot az uborkás szekrény alá??
Sep 20, 2020 18:15:08
Hiénaverő
(
x17)
Sep 20, 2020 18:16:22
x17)
Leltározz Puppkeci, mi maradt az ogrénél? Már persze a kakukkción meg a fütyiezrekért megvásárolt NDK-bútorokon túl :D Hahaha
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 20, 2020 18:23:04
x38)
Sneci, a routered visszakaptad Ogre bácsitól? xDDD
Winkowitch
Sep 20, 2020 18:26:25
Tippre több nagy értékű dolgot benyúlt az ogre. Az nettó hazugság, hogy minden át lett költöztetve Linzbe nyáron.
ühüm, az... jó lesz
Sep 20, 2020 18:26:25
xray
(
x21)
Sep 20, 2020 18:33:22
x21)
Sep 20, 2020 18:33:22
Sneci, a routered visszakaptad Ogre bácsitól? xDDD
hogyne, azt csomagolta be először. xd Sep 20, 2020 18:33:22
Átkozott Uborka
Sep 20, 2020 18:33:56
UNDORÍTÓ VAGY ENDRE!
És engem sem evésre használ :(((
Sep 20, 2020 18:33:56
lavor
Sep 20, 2020 18:34:00
Nestlé BEBA anyatej kiegészítő tápszert te fogyasztod gnóm, vagy a párkereséshez használod a játszótéren?
Sep 20, 2020 18:34:00
zsidókvagytok
Sep 20, 2020 18:34:08
egy egyetemista srác pereket provokál maga ellen a putrijába fehér téglalapokra faszt verve
mifan?! most nem! éppen nem! mivan?!
Sep 20, 2020 18:34:08
Andi
(
x13)
Sep 20, 2020 18:34:14
x13)
A drónt biztos Márkék kapták nászajándékba.
Amúgy tényleg igénytelen főemlős vagy, és az a legszebb, hogy még ki is posztolod.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Amúgy tényleg igénytelen főemlős vagy, és az a legszebb, hogy még ki is posztolod.
-
Sep 20, 2020 18:35:01
Endre, új helyen studió összeszerelős setup beállítós liveot kérünk, ma este 8-tól!
Sep 20, 2020 18:35:01
sodika
Sep 20, 2020 18:42:46
Igen, anyagilag ez a költözés szivatós volt.
Nem hiába próbáltam én ezt foggal-körömmel megelőzni.
Sep 20, 2020 18:42:46
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 20, 2020 18:43:32
x38)
Mennyi lett a vége? 1200?
-
Sep 20, 2020 18:43:37
Nem véletlen van a testápoló meg a zsepik mellett az uborka, az is a recskaszett része.
A seggedbe dugod? Vagy ráharapsz cumshot kozben?
A seggedbe dugod? Vagy ráharapsz cumshot kozben?
Sep 20, 2020 18:43:37
Magyarország rémálma
(
x7)
Sep 20, 2020 18:48:10
x7)
Endre, akkor most hogy is volt ez pontosan? Tedd már tisztába, ha már ilyen ügyesen elhárítottad a vészhelyzetet.
Az Ogre akkor mondott fel neked, amikor a kezébe adta a volt kollégád a kibaszós leveled, vagy már a szabadságod előtt közölte, hogy ne gyere vissza?
A bútorok, amiket megvettél, tanulsággá váltak, mint tudjuk. A VR cuccok hol vannak? A monitorral mi lett?
Mennyibe fájt az egész költözés?
tigris
Sep 20, 2020 18:50:38
a kütyüket behúzták a cigány "influencerek"
evidenciákat...
evidenciákat...
Sep 20, 2020 18:50:38
lavor
Sep 20, 2020 18:52:10
Nestlé BEBA anyatej kiegészítő tápszert te fogyasztod gnóm, vagy a párkereséshez használod a játszótéren?
40 évesen talán már ideje a 6 hónapos korig javasolt változatról, megünnepelve az újabb junior pozíciódat a beba junior-ra váltani.
Sep 20, 2020 18:52:10
Érdeklődő
(
x6)
Sep 20, 2020 18:52:43
x6)
a kütyüket behúzták a cigány "influencerek"
evidenciákat...
evidenciákat...
Igen, de nem ellopták, csak vigyáznak rá! És ez a megőrzés csak jelképes párszáz eurójába kerül a sodinak, mert ilyen Márk a Kovács Márk!
seymour schwartz
(
x6)
Sep 20, 2020 18:55:09
x6)
De anyád egyébként tud róla, hogy mire megy rengeteg drága pénz?
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Sep 20, 2020 18:58:05
x2)
Lősz nekünk egy képet a klotyóról gyagyás? Lehet "takarítás" után is
Hetyetye
shikeres
Sep 20, 2020 18:59:35
Valve Index odalett? Milyen kár, pedig elég hiánycikk manapság :D
Sep 20, 2020 18:59:35
szente csaba
Sep 20, 2020 18:59:41
Nem fogok magától értetődő dolgokat magyarázni.
A budapesti kroona-konferenciának ez kiemelt témája volt.
Hogy miért alkalmas az a szar bárminek is a tesztelésére.
Röviden azért, mert még az eljárás feltalálója szerint sem alkalmas rá, csupán tudományos célokra. Tesztelésre még szerinte sem.
A budapesti kroona-konferenciának ez kiemelt témája volt.
Hogy miért alkalmas az a szar bárminek is a tesztelésére.
Röviden azért, mert még az eljárás feltalálója szerint sem alkalmas rá, csupán tudományos célokra. Tesztelésre még szerinte sem.
Felvilágosítalak, hogy ebből élek. A PCR teszt kiválló diagnosztikai módszer. Ha megismétlik 48 órán belül, és negatív mind a kettő kizárható a fertőzöttség.
Amit a te hülye fejed, meg a konferencián felszólaló pár dilettán pöcs agya nem képes befogadni, az az, hogy elhaladt melletük a világ, és nem értik az új technológiákat.
Sep 20, 2020 18:59:41
sodika
Sep 20, 2020 19:12:18
Te visszaböfögöd a protokollt, ellenben ők mélyebbre ástak, és elemeztek. Ez a hatalmas különbség.
"Magyarországon a járványtani kritériumokat figyelembe véve, eddig járvány nem volt és nem is várható. Hazánkban a járvány kimondása a külföldi járványokra és a WHO-ra hivatkozva történt. A világjárvány kimondása és fenntartásának alapja RT-PCR teszt folyamatos működtetése, teszt-pozitívak keresése. Kimondjuk, hogy a PCR teszt, mint az eredeti leírásában, csak tudományos célokra használható (Kary Banks Mullis), járványtani felhasználásra alkalmatlan. Ugyanis, ha a melegítési ciklusok számát emeljük 65 fölé, az álpozitív eseteket ad, 35 alatt pedig álnegatív eseteket, ez pedig lehetővé teszi az eredmény külső szabályozását. Csak a DNS polimeráz reakcióhoz szükséges melegítési ciklusok száma határozza meg ki lesz pozitív és ki negatív."
Sep 20, 2020 19:12:18
Vonzas torvenye
Sep 20, 2020 19:15:52
Pontosan te bofogod vissza a megelhetesi konteos faszkalapok rizsajat anelkul, hogy ertenel hozza vagy barmihez egyaltalan. A futyizes a szakteruleted sodi, a futyizokonferencian nyugodtan eloadhatsz a ketujjas sasfogas modszertanarol.
Sep 20, 2020 19:15:52
Koboldtartás
Sep 20, 2020 19:16:00
Sodi csajozik:
-Szia izéja meghívhatlak egy táncja?
-Nem.
-Hát hetyete, vajamit nem iszunk meg?
-Nem.
-Őőőő hát hetyetye nem akarod látni a 20centis pitonomat?
Csaj végigméri a púpost, előkapja a gázsprajt. Majd hívja a yardot.
Következő jelenetben éppen Púpost mutatják, ahogy német bíróságon egynadrágban és Lidl-s szatyorral a kezén tessékeli be két rendőr a tárgyalóterembe.
-Szia izéja meghívhatlak egy táncja?
-Nem.
-Hát hetyete, vajamit nem iszunk meg?
-Nem.
-Őőőő hát hetyetye nem akarod látni a 20centis pitonomat?
Csaj végigméri a púpost, előkapja a gázsprajt. Majd hívja a yardot.
Következő jelenetben éppen Púpost mutatják, ahogy német bíróságon egynadrágban és Lidl-s szatyorral a kezén tessékeli be két rendőr a tárgyalóterembe.
Sep 20, 2020 19:16:00
sodika
Sep 20, 2020 19:16:04
Engem leginkább az lep meg, hogy már három hete volt az orvosi konferencia, ahol leleplezték az igazgságpt, de még mindig van olyan ember, aki hisz a PCR tesztekben.
Persze, Isaurának is gyűjtöttek, de akkor is.
Sep 20, 2020 19:16:04
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Sep 20, 2020 19:18:03
x2)
Hagyd a picsába a konteós koronás faszságot full fogyaték vagy senkit se érdekel a véleményed. Inkább az Ogre csicskításról szeretnék infót! Mi maradt nála, az öreg a valve indexen nézi már a VR terhes anál pornót?
Hetyetye
Budai-úrifiú
(
x9)
Sep 20, 2020 19:18:27
x9)
Engem leginkább az lep meg, hogy már három hete volt az orvosi konferencia, ahol leleplezték az igazgságpt, de még mindig van olyan ember, aki hisz a PCR tesztekben.
Gyakorlatilag azt írták le, hogy "hogyha szarul végezzük el a tesztet, akkor szar eredményt kapunk."
Azért kicsit megnyugtat, hogy sose fogsz szaporodni.
Sherlock Holmes
Sep 20, 2020 19:19:37
Sodi kéne egy uborka-tisztázós live
Sep 20, 2020 19:19:37
-
Sep 20, 2020 19:19:38
Meglett minden kutyud a zsákokban vagy még nem nézted az őket?
Sep 20, 2020 19:19:38
Dzsibuti térdeltetős
Sep 20, 2020 19:20:32
Hát ja, te nem sovány vagy, a helyzet ennél sokkal tragikusabb:
Egy görbe, púpos hátú, beesett mellű, keskenyvállú, pókhasú testből nőnek ki a girbegurba pálcikavégtagjaid meg a baszomnagy hombár deformált fejed.
Most jövök csak rá, te nem is vagy ember, bazdmeg, régen a Kaland Játék Kockázat könyvekben pont így voltak leírva a goblinok.
Sep 20, 2020 19:20:32
Örebro
(
x17)
Sep 20, 2020 19:22:47
x17)
gyagyås semmi szegyenerzet nincs benned, hogy eleted fömuvet pår szemeteszsåkban egy pinceben låtod viszont? az mås kerdes, hogylassan 40 evesen erre a szintre jutottål csak.
sodika
Sep 20, 2020 19:23:33
Azt írják le, hogy a paraméterek változtatásával az aktuális politikai akaratnak megfelelően alakítható a fertőzöttek száma, illetve valaki fertőzöttsége. És hogy ehhez elég esetenként a protokol szerinti tartományban mozogni.
Sep 20, 2020 19:23:33
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 20, 2020 19:24:38
x38)
Idióta vagy, és megint a konteósokat böfögöd vissza. Vagy azért, mert ennyire ostoba és megvezethető retard vagy, vagy azért, hogy a normális embereket idegesítsd. Vagy ezért dögölj meg, vagy azért. De dögölj meg, ez a lényeg. És ezzel Gődény is egyet ért.
seymour schwartz
(
x6)
Sep 20, 2020 19:24:39
x6)
Sodrák, hogy került a polcra az uborka?
Ingatkanügyek
Berlini troll
Sep 20, 2020 19:25:04
Ha be tudjatok masolni az eddigi infokat, akkor nagyjabol be tudom loni hogy merre van az uj lakas.
Amit eddig tudok:
Villamosoznia kellett, tehat tuti hogy volt kelet-berlin (Prenzlauerberg/Mitte/Friedrichshain). A terkepen ezek az eszaki reszek, a spree felett.
Meki es Saturn a kozelben:
Gesundbrunnen vagy Warshauer Strasse, esetleg Ostkreuz. Ha utobbi, friedrichshainrol beszelunk, boxhagener platz kornyeke lehet.
Mivel nagyon orult a "kozponti es kuul" kornyeknek, a tippem, hogy a warshauer kornyeke, gondolom Andis idokbol remlik neki a RAW gelande es csak ezt ismeri, mivel nem nagyon maszkal sehova magatol.
Ugyanakkor 20 perc az imax miatt lehet hogy megis gesundbrunnen es pberg, mert onnan s1-el pont 20 perc a potsdamer platz es az imax a sony centerben.
Amit eddig tudok:
Villamosoznia kellett, tehat tuti hogy volt kelet-berlin (Prenzlauerberg/Mitte/Friedrichshain). A terkepen ezek az eszaki reszek, a spree felett.
Gesundbrunnen vagy Warshauer Strasse, esetleg Ostkreuz. Ha utobbi, friedrichshainrol beszelunk, boxhagener platz kornyeke lehet.
Mivel nagyon orult a "kozponti es kuul" kornyeknek, a tippem, hogy a warshauer kornyeke, gondolom Andis idokbol remlik neki a RAW gelande es csak ezt ismeri, mivel nem nagyon maszkal sehova magatol.
Ugyanakkor 20 perc az imax miatt lehet hogy megis gesundbrunnen es pberg, mert onnan s1-el pont 20 perc a potsdamer platz es az imax a sony centerben.
Sep 20, 2020 19:25:04
xray
(
x21)
Sep 20, 2020 19:27:34
x21)
te majom, ha kíváncsiak vagyunk a vírustesztekre akkor utána fogunk nézni és nem a te baromságait elemezni.
az a dolgod, h válaszolj a kérdéseinkre.
az a dolgod, h válaszolj a kérdéseinkre.
Budai-úrifiú
(
x9)
Sep 20, 2020 19:28:04
x9)
Idióta!
A paramétereket nem a politika határozza meg hanem az iparági standardok amiket lefektettek amikor 20-30 éve kidolgozták ezt a módszert. (Remélem így érthető, a te szókincsedet használtam.)
Továbbra is csak annyit mondtak, hogy ha nem megfelelően végzik el a teszteket, akkor szar eredményt kapnak te baromarcú.
sodika
Sep 20, 2020 19:28:28
Idióta vagy, és megint a konteósokat böfögöd vissza. Vagy azért, mert ennyire ostoba és megvezethető retard vagy, vagy azért, hogy a normális embereket idegesítsd.
Ezzel nem lehet az embereket idegesíteni, mert a nagy londoni és berlini tüntetések megmutatták, hogy az emberek mit gondolnak. Ezzel csak a háttérhatalmi embereket lehet idegesíteni, akik az emberek életére törnek.
Mert az igazság fényre kerülésével ezt kevésbé hatékonyan tehetik.
Sep 20, 2020 19:28:28
Gólya
(
x2)
Sep 20, 2020 19:28:51
x2)
Ha be tudjatok masolni az eddigi infokat, akkor nagyjabol be tudom loni hogy merre van az uj lakas.
Amit eddig tudok:
Amit eddig tudok:
A konditeremről pedig amit érdemes feljegyezni:
-60 euro fütyi a havi bérlet
-koedukált wellnes részleg
szente csaba
Sep 20, 2020 19:29:18
Gondolom most úgy érzed magad, mint aki kijátszotta az adut. Elmondom neked, hogy ezt figyelembe veszik a teszt-protokol összeállításában, ugyanis valóban tud hamis-pozitív eredményt adni egy RT-PCR teszt elég magas ciklusszámmal, a DNS szálak non-specifikus összetapadása miatt.
Ezért alkalmaznak referencia géneket, amiknek az expressziója ismert, és a két gén relatív expresszióját vizsgálják.
Amíg a másolatok készülnek, egyre magasabb a fluorescencia (arányosan emelkedik a koplementer szálak összetapdásánál a hűtési ciklusban), és az emelkedő értéket egy finom, kurva érzékeny szenzor egy függvényen ábrázolja.
A két gén (referencia + SARS-CoV-2) másolása folyán rajzolódó két görbe lineáris szakaszának egy-egy pontját hasonlítják össze, hogy megállapítsák a vírus jelenlétét.
Arra meg, hogy alkalmatlan diagnosztikára: szerinted HPV teszt során miért vesznek kenetet a pöcsből/pinából? Elárulom: virális gének jelenlétét keresik. PCR-rel.
A teszt nem kvantitatív, vagyis NEM azt mondja meg pontosan hány példányban létezik, hanem azt válaszolja meg, hogy jelen van-e, illetve mekkora mennyisége RELATÍVE más, ismert gének mennyiségéhez képest.
Sep 20, 2020 19:29:18
sodika
Sep 20, 2020 19:29:36
Idióta!
Továbbra is csak annyit mondtak, hogy ha nem megfelelően végzik el a teszteket, akkor szar eredményt kapnak
Továbbra is csak annyit mondtak, hogy ha nem megfelelően végzik el a teszteket, akkor szar eredményt kapnak
Sep 20, 2020 19:29:36
Ásó27
(
x68)
Sep 20, 2020 19:30:24
x68)
Igénytelen cigányputri szintű lakás - nem lakáskultúra-magazin fotózás!
Büdös száj, undorító fogazat - nem fogkrém reklám forgatás!
Gecis, húgyfoltos szaros egynadrág - nem divatbemutató készül!
Púpos hát, zsíros has - nem testépítő-vlog!
Mifaaaaaaaaaaaan
Büdös száj, undorító fogazat - nem fogkrém reklám forgatás!
Gecis, húgyfoltos szaros egynadrág - nem divatbemutató készül!
Púpos hát, zsíros has - nem testépítő-vlog!
kábító pitonszag
(
x1)
Sep 20, 2020 19:31:14
x1)
Kérlek ne reagáljatok a konteós szarjaira.
Lemerítitek a napi közlési kényszerét és nem tudunk meg megint semmi értékes információt.
Ilyenkor lényegében ő trollkodik titeket.
Lemerítitek a napi közlési kényszerét és nem tudunk meg megint semmi értékes információt.
Ilyenkor lényegében ő trollkodik titeket.
Budai-úrifiú
(
x9)
Sep 20, 2020 19:31:17
x9)
De alkalmas diagnosztikára te kretén!
143 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Nálam miért nem gyűlik össze az asztal alatt annak a jele, hogy itt élek a feleségemmel együtt évek óta? Vajon miért nem? Talán azért, mert nem vagyunk neveletlen disznók, akik maguk alá szarnak? Neked ott esik ki a kezedből minden, ahol állsz, még a szemét is. Undorító alak vagy.