Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Írtam.
sok minden lehet, meg annak az ellenkezője is. amúgy mit ért vele, hogy élvezkedett a győzelmen? hiszen végül kibaszták. mi meg jót röhögtünk, hogy válságértekezletet tartottak a trollok miatt. szerintem ez sokkal nagyobb győzelem. a tanszék erejét mutatja. foglalkoztak velünk, hatalmi tényező lettünk.:))
a listán volt régen egy ilyen vita. volt egy infó, és latolgattuk, mikor és hogyan kellene felhasználni. és végül az az álláspont győzedelmeskedett, hogy ha ziccer van, akkor el kell lőni a labdát, mert abból lesz a gól.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
ez kamu márk. :)
milyen pénzzel baszogat?
Bizonyítsd, hogy te vagy Márkcica! Csajom mondta, hogy mutasd meg a faszod, ő megismeri! XD
Ezzel kapcsolatban egyébként jó lenne egy tisztázós lájv. Sok fontos részlet fölött siklottunk át tegnap a brutális autista pergőtűz miatt.
Endre! Mi az a tragédia, ami miatt nem maradhattál Újszászon? A rendőrök kerestek pedofíliáért, az egy dolog, de ezt te nem élnéd meg tragédiaként. Neked az csak anyagi természetű lehet. Esetleg édesanyád azt mondta, szállj be a rezsibe?
Szerintem tettlegességig fajuló veszekedés volt köztük.
Szerintem az akadhatott be egyeseknek, hogy te is pontosan tudod év eleje óta, hogy Endre pedofil. Meztelen kicsi gyerekeket ábrázoló képeket gyűjt a laptopjára, és kiveri rá a faszát.
Miért haverkodtál ezután is vele? Téged nem zavar, hogy pedofil? Vagy szerinted nem pedofil?
Túl helyesen ír, az igazi márk nem tudott két szót helyesen leírni, mert (ha jóhiszemű vagyok) diszgráfiás :)
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
szerintem pedofiltámogató sittes cigányokkal ne tárgyaljunk, amúgy is átverte már a trollokat. tegye ki a facebookra fél órára a pedofil címét, aztán lehet, hogy nem fogják tovább trollkodni, de erre nincs garancia.
Ha te vagy valójában, akkor de te egy vamzer vagy.
De pontosan ez a definíciója (valamilyen előnyért vagy alkuért kompromitálló adatokkal lát el).
Tudom, én se várok csodákat. De azért vicces volna ezt Márk profilján látni, meg a sok WTF kommentet.
Hát persze, segítesz úgy, mint minden egyes eddigi alkalommal, amikor a púpos haveroddal megpróbáltátok nekünk beadni, hogy megromlott közöttetek a viszony. Tudod mivel segítenél? Ha a Sodikától kapott pénzt elutalnád egy jótékonysági szervezetnek, utána pedig eltűnnél a picsába mellőle.
tesok mi? nem spanok XD
És/vagy felakasztaná magát.
Mielőtt bemegyek a fürcsibe, egy kicsit azért alapozok.
Változtass borítóképet tesó.
Akkor hisszük hogy nem vagy kamu
Titeket csak és kizárólag Sodi szopatott, senki más. Ő pofázott el minden információt, a kannabisz-üzletet, a honlapos üzletet, mindent. Persze eltettétek a pénzét, úgyhogy elnéztétek neki, igazam van? Akkor meg mit sír itt a szád? Le se szart itt senki se téged, se a Becsületes Zolit meg a többi sittes haverodat. Kussolnátok szépen és fejnétek meg tovább a púpos hülyegyereket inkább.
A faszt nem vagy vamzer, ha be akarnád köpni a púpost. A pénzét eltetted, de most hogy a rendőrség érdeklődési körébe került már büdös, mi? :D
Ezt honnan szoptad boroska?
Ne ide rakjál fel képet. Azt mondtam hogy a fb profilodra.
Ne nézzél minket madárnak, mit képzelsz magadról?? Nagyon rosszul fogsz járni, előre szólok!
Ne itt, hanem a facebookon. Rakj ki valami posztot, vagy változtasd meg a borítóképet. Nem kell beleírni a fórumot, csak itt jelentsd be előre, hogy mit fogsz kiírni facebookra.
Az szinte biztos, hogy stimmel. Linz nem egy nagy város, és Sneci tudatosan a belvárost keresi. A klasszikus belváros ott 10 utca erre meg 10 utca arra kb, negyed órás séta.
Ha Márk tényleg itthon van, akkor lehet, hogy ő az. Nem sodi, az biztos!
na itt a soha többet ide nem író pedofil!
hirtelen gonoszság lett ahogy előkerült linz és a cég neve. előző nap is előkerült berlin és egy másik cég, akkor nem volt gonoszság. jééé, de éééérdekes.
szep probalkozas :)
lesz ma stream pedofil?
Jójó, benéztünk mindent, ugorjunk. Ma mi volt a feladatod? Nem voltál másnapos reggel?
Ma is aludtál egyet melócsában?
Fosol pedo ?
Nagyon jó! Miről szól a ticket? Mikorra kell kész lenned vele? Meglesz határidőre?
Endre , pontosabban mi az az éles ticket? Én nem vagyok szakmabeli. Feladat, vagy mi és ott így nevezik?
Na, akkor mostantól ketyeg az óra, Junior! Tik-tak! Ki-rúg-nak!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
na jó, de most melyik városban van a főbérlőd? linz, berlin, potsdam? újszász? hiszen mi benéztük, nem tudhatjuk.
A mostani albérleted kulcsát? Amit most bérelsz? Vagy a Trauni bérleményről van szó?
Ez még csak amolyan betanulós feladat.
A backlog-ból egy egyszerűbb.
ELeve tanulásként könyvelem el hozzá az időt, előre megbeszélve.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Igen, egy feladat. Endrének át kell színeznie a szivárványos háttér világoskék csíkját kicsit sötétebbre. Ez sem fog neki menni, egy hét múlva rá fog kérdezni, hogy akkor most mi is az PONTOSAN, hogy kék, mert ő biztosra akar menni.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Igen, most az utcán vagyok.
(hülye... itt én vagyok a főbérlő)
Nyugalom.
Akármit akárhonnan nézünk, és akármit, a legértelmesebb dolog, hogy bemegyek, és igyekszem minden tudásommal megfelelni a követelményeknek.
Nem érted, hogy nem vagy főbérlő, amíg nincs albérlőd, te funkcionális idióta??? Te a bérlő vagy. Vagy ez most az új mantrád, hogy mivel nincs ott valaki, aki nyitott tenyérrel lepofoz, akkor te lettél a főbérlő? LOLBAZDMEG
Tehát visszaadtad neki a kulcsot 23-án, és fizeted a maradék egy hetet ajándékba?
Micsoda csekonics báró vagy te.
te vagy a hülye, hiszen főbérlő csak akkor lehetsz, ha van albérlőd. gyanítom ki van zárva az albérletbe adás a bérleti szerződésedben.
Te nem lehetsz főbérlő, még a fogalmakkal sem vagy tisztában.
Szóval valami hasonló a feladat. Beáraztak, sneci? Junior alatti szardarab vagy? Semmi olyan kódhoz nem fognak hozzáengedni, ami éles rendszerben van, ugye? xDDD
Nem, ez sem feltétlenül evidens feladat.
Pontosan nem is vágom még, hogyan fogom megcsinálni.
Látjátok, trollok?! Hát minek ide intervenció? Hogy arra foghassa, amikor törvényszerűen kibasszák?
Hánykor kaptad a feladatot, hogy még mindig nem tudod, hol kezdj neki?
Lol, te Junior gánycseléd! Ha az első feladatot sem vágod, akkor szerinted meddig fogsz maradni a cégnél? A nagy Októberi Nullázódás előtt ki fognak pöccinteni az utcára! Pedig milyen szép csili-vili az iroda, nem igaz? xDD A fájl megvan? xDDD
lolbazmeg, most olvasta el a munkaszerződést, hogy mit írt alá valójában.:)))
És akkor csak találgatjuk a Linz-et. Idióta balfasz :D
Eddig azt mondtad 1 millió füfyi / hó , most meg bűvészkedsz a számokkal. 1 hét után már csökkentették a fizut?
Mondom, a Ticket leírása alapján egy sima Mailchimp űrlapot kell beilleszteni, mi a geci ez a rengeteg faszság hatszáz fájlban? Hát hogy fogom én ezt nem most, hanem valaha is? Na, itt majdnem elbőgtem magam a gép előtt, jah.
De aztán nagy levegőt vettem, és kb. világossá vált, hogy a dokumentáció alapján egy-kettő ilyet lenyomok, és a harmadik már nekem is ilyen simán fog menni, nem kell fosni.
Na, akkor itt az ideje, hogy megtanuld, hogy mi a különbség a németek és a többi nemzet között. A németek megtűrik az olyan gyagyás bolondokat, mint te, mások nem. Nem tanultál Sherlock Porkstól, pedig ő most halakat etet, te nem leszel ilyen szerencsés, te haleledel leszel.
Pár nap és simán vágni fogják, hogy a faszverésen kívül máshoz nem értesz és úgy fognak kibaszni, hogy a púpod szikrát vet az aszfalton. És az vinni fogja magával a kotorékot is. Tudom, nem adunk tanácsot Recsítónak, de ha van egy kis eszed szépen elkezdesz visszafele kacsintgatni Biersack meg az Ogre felé, talán még visszavesznek. Egyébként irány Púpszász.
Ingatkanügyek
Az EsPresto-nál szó szerint minden második mondata az volt a csávónak, hogy amúgy a szakmai teljesítményemmel maximálisan meg voltak elégedve, csak a megrendelések estek vissza.
Hát a németek mindhárom helyen azt mondták 2-3, esetleg 4 hónapig, hogy tanulj nyugodtan, és majd szólsz, ha kész vagy.
Itt meg egyetlen hét után már mélyvíz fele terelnek.
Ez tényleg más, hiába ugyanaz a nyelv. :)))
De nem baj ez. Pont fel vagyok készülve.
van valami hír a kettes csatornán?
Ez így igaz, de nem csak Mailchimp űrlapot kell ám beüzemelni egy ilyen munkahelyen.
Azt hiába tanulod meg, ha majd raktárkezelő szoftverrel kell integrálni egy webshopot, egy másikon SSO-t beállítani, a harmadikat pedig nulláról újraírni egy modernebb eszközzel.
Sodika, a programozók élete folyamatos tanulás, abban ne is reménykedj, hogy ha esetleg megtanulod, hogy kell Mailchimp űrlapokat beágyazni, akkor nyeregben vagy.
Szerző:
Aczél elvtárs
(
x3)
Sep 23, 2020 16:24:35
Válasz
(1)
x3)
Válasz
(1)
Endre, ma hány kollégáddal cseréltetek telefonszámot? Kikkel dumáltál? Egyáltalán észre vették, hogy ott "dolgozol"? Senki meg sem kérdezi, hogy honnan jöttél, ki vagy te, merre melóztál korábban? Vagy ez a hajó már elment, megpróbálták de te semmit nem értettél és elkönyvelték, hogy gyogyós vagy?
xray
(
x21)
Sep 23, 2020 16:24:47
x21)
Sep 23, 2020 16:24:47
Főbérlő lesz a sodi! Most értettem meg mit akar.. Tudja, hogy ki fogják penderíteni, de olyan üzleti érzéke van, hogy tudja.. a lakás jövőre sokkal többet fog érni korona után.. Sodi hazaköltözik Púpszászra (ahol lesz egy tragédia - fél éven belül) és az albérlője Márk & the Gang lesznek
Márk & the Gang xd natyon jó Sep 23, 2020 16:24:47
Zulu
(
x15)
Sep 23, 2020 16:27:50
x15)
tuti volt berlini bejelentett cime, azonoknål fogva, hogy a bank måshogy nem nyitott vilna szåmlåt a måsik , mikor bejelentkezett a munkanelkuli központba, ök ellenörizhetik a cimet, ezert is fosott hogy hivtåk, de ez mår mås teszta.
zulu könyörulj meg es javitsd ki a hibåt, mert igy ållandoan be kell jelentkezne a huddinge neven es ott is vårni kell.
zulu könyörulj meg es javitsd ki a hibåt, mert igy ållandoan be kell jelentkezne a huddinge neven es ott is vårni kell.
Írtam.
Hahó
(
x136)
Sep 23, 2020 16:28:30
x136)
Igen, persze, de lehet hogy hamarabb kibasszák ha nem kapnak magas szintű tényfeltárást a seggpresztónál.
(Meg ha nem kapnak leveleket akkor a gnóm se élvezkedhetett volna ezen a győzelmen.)
(Meg ha nem kapnak leveleket akkor a gnóm se élvezkedhetett volna ezen a győzelmen.)
sok minden lehet, meg annak az ellenkezője is. amúgy mit ért vele, hogy élvezkedett a győzelmen? hiszen végül kibaszták. mi meg jót röhögtünk, hogy válságértekezletet tartottak a trollok miatt. szerintem ez sokkal nagyobb győzelem. a tanszék erejét mutatja. foglalkoztak velünk, hatalmi tényező lettünk.:))
a listán volt régen egy ilyen vita. volt egy infó, és latolgattuk, mikor és hogyan kellene felhasználni. és végül az az álláspont győzedelmeskedett, hogy ha ziccer van, akkor el kell lőni a labdát, mert abból lesz a gól.
Örebro
(
x17)
Sep 23, 2020 16:30:28
x17)
Kösz zulu!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 23, 2020 16:31:42
x38)
Ha jön ma délután is péküjjünkki-zni, akkor biztos volt valami bent. Ha marad a STNÍI, akkor még lapít egy kicsit. De egy biztos, a konstans gyomorgörcsöcske az most befigyel. Az meg jót tesz az E-gészségnek xDDD
Hahó
(
x136)
Sep 23, 2020 16:32:25
x136)
az már a twitches időkben eldőlt, hogy a trollok nem tartják magukat a tanszéki érdekekhez. kértünk mindenkit, hogy lépjen ki a twitchről, és a mirrort nézze. de mégis ottmaradt 50-80 troll néző a gnómnál.
Ytong
Sep 23, 2020 16:33:40
Szevaztok
Segítek ha rólam leszáltok és velem nem szórakoztok többet
Elég bajom van ezek nélkül is. Nem kell a szivatás sodi miatt is.
Jó helyen kapisgáltok. A Pleschinger tónál nudizik
A Pluscitybe voltunk vásárólni és kajálni.
A mostani pontos címét majd akkor, ha sokat baszogat minket a pénzel és a idiótaságaival.
De rólam szálljatok le nincs energiám erre ! Se munkám se pénzem mióta haza kellett jönnöm!
A mostani pontos címét majd akkor, ha sokat baszogat minket a pénzel és a idiótaságaival.
De rólam szálljatok le nincs energiám erre ! Se munkám se pénzem mióta haza kellett jönnöm!
Sep 23, 2020 16:33:40
Hahó
(
x136)
Sep 23, 2020 16:35:33
x136)
Szevaztok
ez kamu márk. :)
milyen pénzzel baszogat?
Hahó
(
x136)
Sep 23, 2020 16:39:03
x136)
nincs pénz, csak áthidalás.
Laci
Sep 23, 2020 16:40:59
Szevaztok
Bizonyítsd, hogy te vagy Márkcica! Csajom mondta, hogy mutasd meg a faszod, ő megismeri! XD
Sep 23, 2020 16:40:59
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 23, 2020 16:43:10
x37)
Újszász kizárva, ide nem jöhet. Tragédia lenne.
Ezzel kapcsolatban egyébként jó lenne egy tisztázós lájv. Sok fontos részlet fölött siklottunk át tegnap a brutális autista pergőtűz miatt.
Endre! Mi az a tragédia, ami miatt nem maradhattál Újszászon? A rendőrök kerestek pedofíliáért, az egy dolog, de ezt te nem élnéd meg tragédiaként. Neked az csak anyagi természetű lehet. Esetleg édesanyád azt mondta, szállj be a rezsibe?
Aczél elvtárs
(
x3)
Sep 23, 2020 16:47:05
x3)
Szerintem tettlegességig fajuló veszekedés volt köztük.
Ytong
Sep 23, 2020 16:47:55
nem vagyok vamzer
de valamit valamiért. Engem és a társaimat haggyatok ki ebből. A barátnőmnek se irogassatok többet se facebookon se máshol
És akkor elmondom a lakcímét a melóhelyét és a telefonszámát!
de valamit valamiért. Engem és a társaimat haggyatok ki ebből. A barátnőmnek se irogassatok többet se facebookon se máshol
Sep 23, 2020 16:47:55
Gólya
(
x2)
Sep 23, 2020 16:50:56
x2)
Túl pontosan ír.
2 napig csicskultam.
Hahó
(
x136)
Sep 23, 2020 16:52:57
x136)
ha igazi márk is lenne, pedofiltámogató sittes cigányokkal nincs üzletelés. menjél, és gyújts fel egy házat gányolt napelemekkel.
Autismus Maximus
(
x16)
Sep 23, 2020 16:52:59
x16)
Kamumárk.
Márk, ha te vagy, tölts fel a facebookodra egy fotót, amire az van írva, hogy Kiss Endre Farkas Recskaboy.
Majd ez után tárgyalhatunk.
Márk, ha te vagy, tölts fel a facebookodra egy fotót, amire az van írva, hogy Kiss Endre Farkas Recskaboy.
-
Sep 23, 2020 16:53:40
nem vagyok vamzer
Szerintem az akadhatott be egyeseknek, hogy te is pontosan tudod év eleje óta, hogy Endre pedofil. Meztelen kicsi gyerekeket ábrázoló képeket gyűjt a laptopjára, és kiveri rá a faszát.
Miért haverkodtál ezután is vele? Téged nem zavar, hogy pedofil? Vagy szerinted nem pedofil?
Sep 23, 2020 16:53:40
rBali
(
x24)
Sep 23, 2020 16:54:35
x24)
nem vagyok vamzer
Túl helyesen ír, az igazi márk nem tudott két szót helyesen leírni, mert (ha jóhiszemű vagyok) diszgráfiás :)
Hahó
(
x136)
Sep 23, 2020 16:54:40
x136)
Kamumárk.
szerintem pedofiltámogató sittes cigányokkal ne tárgyaljunk, amúgy is átverte már a trollokat. tegye ki a facebookra fél órára a pedofil címét, aztán lehet, hogy nem fogják tovább trollkodni, de erre nincs garancia.
Vén Diák
Sep 23, 2020 16:55:35
Mark olyan diszgrafias, mint ide Lachaza. Ez kamumark
Sep 23, 2020 16:55:35
-
Sep 23, 2020 16:56:00
nem vagyok vamzer
Ha te vagy valójában, akkor de te egy vamzer vagy.
De pontosan ez a definíciója (valamilyen előnyért vagy alkuért kompromitálló adatokkal lát el).
Sep 23, 2020 16:56:00
Autismus Maximus
(
x16)
Sep 23, 2020 16:56:33
x16)
Tudom, én se várok csodákat. De azért vicces volna ezt Márk profilján látni, meg a sok WTF kommentet.
Hahó
(
x136)
Sep 23, 2020 16:56:36
x136)
tegyen ki a youtube-ra péküjjünk ki videót.
Hahó
(
x136)
Sep 23, 2020 16:58:08
x136)
ez egy gyengén manipuláló troll, aki azt akarja elérni, hogy trollkodjuk márkot meg a csaját.
Autismus Maximus
(
x16)
Sep 23, 2020 17:02:35
x16)
Egyébként aki nagyon írogatni akar, ráirhat Fb-n Felix Schwenzel-re. Ő projektvezető az Espresto-nál, talán még mindig az. Legalábbis amikor hirtelen eltűnt az oldalukról a kollégák képeinek 90%-a, az övé még maradt.
Ez már tét nélküli játék, nyugodtan lehet tőle kérdezgetni, hátha elhint valami infót. Vagy nem, aztán legrosszabb esetben letilt.
Ez már tét nélküli játék, nyugodtan lehet tőle kérdezgetni, hátha elhint valami infót. Vagy nem, aztán legrosszabb esetben letilt.
Ytong
Sep 23, 2020 17:03:56
Én nem foglakozom ezzel többet ém már nem is vagyok ott
Leszarom de engem ne szopassatok sodi miatt
Elég volt. A tesók meg aszt sem tudják ki a sodi
Sep 23, 2020 17:03:56
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 23, 2020 17:04:25
x37)
Szevaztok
Hát persze, segítesz úgy, mint minden egyes eddigi alkalommal, amikor a púpos haveroddal megpróbáltátok nekünk beadni, hogy megromlott közöttetek a viszony. Tudod mivel segítenél? Ha a Sodikától kapott pénzt elutalnád egy jótékonysági szervezetnek, utána pedig eltűnnél a picsába mellőle.
Örebro
(
x17)
Sep 23, 2020 17:05:26
x17)
tesok mi? nem spanok XD
leendő devizás haver
Sep 23, 2020 17:05:55
És/vagy felakasztaná magát.
Sep 23, 2020 17:05:55
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 23, 2020 17:06:29
x19)
Márk nem így ír.
Volt már bent a trash csoportban, láttuk miket művel a magyar nyelvvel... Kódfejtő kellett mellé.
Volt már bent a trash csoportban, láttuk miket művel a magyar nyelvvel... Kódfejtő kellett mellé.
-
Sep 23, 2020 17:07:03
Változtass borítóképet tesó.
Akkor hisszük hogy nem vagy kamu
Sep 23, 2020 17:07:03
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 23, 2020 17:07:30
x37)
Titeket csak és kizárólag Sodi szopatott, senki más. Ő pofázott el minden információt, a kannabisz-üzletet, a honlapos üzletet, mindent. Persze eltettétek a pénzét, úgyhogy elnéztétek neki, igazam van? Akkor meg mit sír itt a szád? Le se szart itt senki se téged, se a Becsületes Zolit meg a többi sittes haverodat. Kussolnátok szépen és fejnétek meg tovább a púpos hülyegyereket inkább.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 23, 2020 17:09:04
x37)
nem vagyok vamzer
A faszt nem vagy vamzer, ha be akarnád köpni a púpost. A pénzét eltetted, de most hogy a rendőrség érdeklődési körébe került már büdös, mi? :D
Ytong
Sep 23, 2020 17:15:41
De mi basztunkrá mindig !
Ide hogy kel képet fel rakni?
Sep 23, 2020 17:15:41
berlini_vlogger
(
x1)
Sep 23, 2020 17:16:57
x1)
Most démonsátor, és a másik, körülbelül kettő darab retard biztos rángatja a brét, hogy hú de megcsinálták sodinak a bajt, mennyire hatalmasak ők.
Amennyire ostobák, nem fog nekik feltűnni, ha sodika ott marad a melóban, és két hónap múlva gúnyolódva meséli el a mostani balul sikerült intervenciót, hanem örök életükre úgy jegyzik meg, hogy hőstettet hajtottak végre. Részt vettek egy igazi raidben. Mint a nagyok!
Idióták.
Amennyire ostobák, nem fog nekik feltűnni, ha sodika ott marad a melóban, és két hónap múlva gúnyolódva meséli el a mostani balul sikerült intervenciót, hanem örök életükre úgy jegyzik meg, hogy hőstettet hajtottak végre. Részt vettek egy igazi raidben. Mint a nagyok!
Idióták.
Ezt honnan szoptad boroska?
Autismus Maximus
(
x16)
Sep 23, 2020 17:18:51
x16)
Ne ide rakjál fel képet. Azt mondtam hogy a fb profilodra.
Ne nézzél minket madárnak, mit képzelsz magadról?? Nagyon rosszul fogsz járni, előre szólok!
Örebro
(
x17)
Sep 23, 2020 17:21:06
x17)
fytong mi a hårom szökökut neve miskolcon?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 23, 2020 17:21:27
x38)
Tegyél fel egy fényképet a saját facebookodra, te kretén. Egy papírt tarts rajta, amire ez van írva:
Pedofil SoDI címe: xxxxxxx
Alatta legyen egy szám, amennyi pénzzel "tartozol" xD
Pedofil SoDI címe: xxxxxxx
Alatta legyen egy szám, amennyi pénzzel "tartozol" xD
Homola Tibor főhadnagy
Sep 23, 2020 17:24:33
Ytong most hol vagytok?
Sep 23, 2020 17:24:33
-
Sep 23, 2020 17:28:53
Ne itt, hanem a facebookon. Rakj ki valami posztot, vagy változtasd meg a borítóképet. Nem kell beleírni a fórumot, csak itt jelentsd be előre, hogy mit fogsz kiírni facebookra.
Sep 23, 2020 17:28:53
Brian
(
x2)
Sep 23, 2020 17:30:14
x2)
ne egyezkedjetek a borsodi pedróval, csak parázik hpgy miskolcon megtudják a tesók hogy a púpossal együtt járt faszt verni kisgyerekekre nudizás címen.
xray
(
x21)
Sep 23, 2020 17:33:46
x21)
nélküled is mindent kiderítünk, ne vergődj! Ide hogy kel képet fel rakni?
Dzsibuti térdeltetős
Sep 23, 2020 17:34:07
Napelem-szerelő mester úr, legyen szíves rakjon ki fészbukra valami bizonyítékot, vagy fáradjon vissza a barlangjába a többi putrilakó ősember mellé.
Sep 23, 2020 17:34:07
-
Sep 23, 2020 17:35:28
Márk, te kibaszott buta cigány. Tudhatnád, hogy mennyi ember rajt van a púposon. Az állítólagos összeveszés után kibékülsz vele, aztán megint együtt lógtok. Ne csodálkozz, ha te is faszerdőt kapsz.
Sep 23, 2020 17:35:28
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 23, 2020 17:35:58
x37)
Látod, Márk? Ezt is a púpos haverod pofázta el. Mármint hogy felgyújtottátok a megrendelő házát. Remélem, jó sok pénzre levettétek a madarat, mert bajotok is lesz belőle bőven.
Hiénaverő
(
x17)
Sep 23, 2020 17:39:20
x17)
Márk tedd ki a Recskaboyos papírt Fészre, onnantól kezdve tárgyalhatunk. És jó sok sztorit kérünk a Gyagyásról, meg konkrét infókat Hahó!
Addig meg ne csodálokzz ha nem veszünk komolyan meg szopatnak a trollok, így jár aki Twiccsen soderál a púpos geciládának!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Addig meg ne csodálokzz ha nem veszünk komolyan meg szopatnak a trollok, így jár aki Twiccsen soderál a púpos geciládának!
Budai-úrifiú
(
x9)
Sep 23, 2020 17:41:50
x9)
Endre, ajánlom figyelmedbe a 656. elhunytat a magyar koronavírus oldalon:
Férfi - 42 - dentális eredetű fekélyes gyulladás
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Férfi - 42 - dentális eredetű fekélyes gyulladás
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Sep 23, 2020 17:46:19
x7)
Nagyon sodis ez a Márk Ytong. Talán stimmel a Landstrasse?
|__o__|
Isten
Sep 23, 2020 17:48:11
sodi egy pedofil féreg, így megérdemli a legszörnyűbb halált
Sep 23, 2020 17:48:11
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 23, 2020 17:48:19
x37)
Az szinte biztos, hogy stimmel. Linz nem egy nagy város, és Sneci tudatosan a belvárost keresi. A klasszikus belváros ott 10 utca erre meg 10 utca arra kb, negyed órás séta.
Márk-figyelő
Sep 23, 2020 17:48:44
Ha Márk tényleg itthon van, akkor lehet, hogy ő az. Nem sodi, az biztos!
Sep 23, 2020 17:48:44
sodika
Sep 23, 2020 18:01:03
Szép próbálkozás, de ez tuti nem ő. :)
Meg egyébként az sem jut az eszetekbe, hogy talán mindent benéztek, még a céget is.
Meg egyébként az sem jut az eszetekbe, hogy talán mindent benéztek, még a céget is.
Sep 23, 2020 18:01:03
Hiénaverő
(
x17)
Sep 23, 2020 18:02:24
x17)
Szmájlizol = hazudsz és fosol. Evidencia.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Hiénaverő
(
x17)
Sep 23, 2020 18:02:48
x17)
Sneci hogy ment ma a melócsá? Volt már felkérdezésecske?
Hahó
(
x136)
Sep 23, 2020 18:03:03
x136)
na itt a soha többet ide nem író pedofil!
hirtelen gonoszság lett ahogy előkerült linz és a cég neve. előző nap is előkerült berlin és egy másik cég, akkor nem volt gonoszság. jééé, de éééérdekes.
-
Sep 23, 2020 18:03:06
szep probalkozas :)
lesz ma stream pedofil?
Sep 23, 2020 18:03:06
-
Sep 23, 2020 18:03:28
Jójó, benéztünk mindent, ugorjunk. Ma mi volt a feladatod? Nem voltál másnapos reggel?
Sep 23, 2020 18:03:28
Dzsibuti térdeltetős
Sep 23, 2020 18:03:39
Ma is aludtál egyet melócsában?
Sep 23, 2020 18:03:39
reqviem4
Sep 23, 2020 18:05:13
Fosol pedo ?
Sep 23, 2020 18:05:13
sodika
Sep 23, 2020 18:06:31
A melócsában az van, hogy megkaptam az első éles ticket-et.
Ami tök jó, a német helyekkel ellentétben itt már az első hónapban, sőt: az első hét után hasznos tudok lenni.
Ami tök jó, a német helyekkel ellentétben itt már az első hónapban, sőt: az első hét után hasznos tudok lenni.
Sep 23, 2020 18:06:31
sodika
Sep 23, 2020 18:07:37
Egyébként a főbérlőt megtalálhattátok valamivel, vagy nem tudom, de valamiért hirtelen nagyon fontos lett neki, hogy ebédszünetben adjam oda neki a kulcsomat.
Sep 23, 2020 18:07:37
Hahó
(
x136)
Sep 23, 2020 18:07:59
x136)
esküszöm mindjárt visszalapozok röhögni, hogy ugyanilyen bután próbált terelni amikor a kolosy téri irodát azonosítottuk.
-
Sep 23, 2020 18:08:05
Nagyon jó! Miről szól a ticket? Mikorra kell kész lenned vele? Meglesz határidőre?
Sep 23, 2020 18:08:05
A kombájn elüt
(
x1)
Sep 23, 2020 18:08:36
x1)
Endre , pontosabban mi az az éles ticket? Én nem vagyok szakmabeli. Feladat, vagy mi és ott így nevezik?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 23, 2020 18:08:54
x38)
Na, akkor mostantól ketyeg az óra, Junior! Tik-tak! Ki-rúg-nak!
Hahó
(
x136)
Sep 23, 2020 18:09:22
x136)
Egyébként a főbérlőt megtalálhattátok valamivel, vagy nem tudom, de valamiért hirtelen nagyon fontos lett neki, hogy ebédszünetben adjam oda neki a kulcsomat.
na jó, de most melyik városban van a főbérlőd? linz, berlin, potsdam? újszász? hiszen mi benéztük, nem tudhatjuk.
-
A mostani albérleted kulcsát? Amit most bérelsz? Vagy a Trauni bérleményről van szó?
sodika
Sep 23, 2020 18:09:28
Ez még csak amolyan betanulós feladat.
A backlog-ból egy egyszerűbb.
ELeve tanulásként könyvelem el hozzá az időt, előre megbeszélve.
Sep 23, 2020 18:09:28
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 23, 2020 18:10:10
x38)
Igen, egy feladat. Endrének át kell színeznie a szivárványos háttér világoskék csíkját kicsit sötétebbre. Ez sem fog neki menni, egy hét múlva rá fog kérdezni, hogy akkor most mi is az PONTOSAN, hogy kék, mert ő biztosra akar menni.
sodika
Sep 23, 2020 18:10:25
A mostani albérleted kulcsát?
Sep 23, 2020 18:10:25
reqviem4
Sep 23, 2020 18:10:34
Hallod pedo, mikor lesz flokk?
Sep 23, 2020 18:10:34
sodimia
Sep 23, 2020 18:10:44
mármint márkék főbérlője
Sep 23, 2020 18:10:44
sodika
Sep 23, 2020 18:11:41
Nyugalom.
Akármit akárhonnan nézünk, és akármit, a legértelmesebb dolog, hogy bemegyek, és igyekszem minden tudásommal megfelelni a követelményeknek.
Sep 23, 2020 18:11:41
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 23, 2020 18:12:24
x38)
Nem érted, hogy nem vagy főbérlő, amíg nincs albérlőd, te funkcionális idióta??? Te a bérlő vagy. Vagy ez most az új mantrád, hogy mivel nincs ott valaki, aki nyitott tenyérrel lepofoz, akkor te lettél a főbérlő? LOLBAZDMEG
-
Sep 23, 2020 18:12:47
Tehát visszaadtad neki a kulcsot 23-án, és fizeted a maradék egy hetet ajándékba?
Micsoda csekonics báró vagy te.
Sep 23, 2020 18:12:47
Hahó
(
x136)
Sep 23, 2020 18:12:52
x136)
te vagy a hülye, hiszen főbérlő csak akkor lehetsz, ha van albérlőd. gyanítom ki van zárva az albérletbe adás a bérleti szerződésedben.
A kombájn elüt
(
x1)
Sep 23, 2020 18:12:54
x1)
Te nem lehetsz főbérlő, még a fogalmakkal sem vagy tisztában.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 23, 2020 18:13:12
x38)
Nyugalom.
Szóval valami hasonló a feladat. Beáraztak, sneci? Junior alatti szardarab vagy? Semmi olyan kódhoz nem fognak hozzáengedni, ami éles rendszerben van, ugye? xDDD
sodika
Sep 23, 2020 18:14:35
Sep 23, 2020 18:14:35
=
Sep 23, 2020 18:15:52
Látjátok, trollok?! Hát minek ide intervenció? Hogy arra foghassa, amikor törvényszerűen kibasszák?
Hánykor kaptad a feladatot, hogy még mindig nem tudod, hol kezdj neki?
Sep 23, 2020 18:15:52
A kombájn elüt
(
x1)
Sep 23, 2020 18:17:20
x1)
Mikor mentél aludni? Azt mondják hajnal 3 körül is a púpfalat masniztad.
Ásó27
(
x68)
Sep 23, 2020 18:18:20
x68)
Sodi mikor indul a juszt is király stream és vlog? Akkor ma este 10-től nem írsz ide, igaz?
Mifaaaaaaaaaaaan
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 23, 2020 18:18:28
x38)
Lol, te Junior gánycseléd! Ha az első feladatot sem vágod, akkor szerinted meddig fogsz maradni a cégnél? A nagy Októberi Nullázódás előtt ki fognak pöccinteni az utcára! Pedig milyen szép csili-vili az iroda, nem igaz? xDD A fájl megvan? xDDD
sodika
Sep 23, 2020 18:18:30
Nem, itt a dolgokat kell kiismerni, hogy az eddigi tudásommal azért el fog vinni engem a lendület. Persze amikor régi kolléga néhány commit-ját átnéztem reggel, majdnem sírva fakadtam, hogy én, bazmeg, hogy a gecibe fogom ezt így megoldani. A commit egy egyszerű Mailchimp űrlapról szólt, de ezer fájlban, mert Symfony.
Azért nagy levegő után megnyugodtam, hogy egy-kettő ilyet a meglévőek / a Symfony dokumentáció alapján megcsinálok, és mennyi fog nekem is.
Első látásra sok EsPresto-s commit-om is félelmetesen komplexnek tűnhet, de csak megértett és meg nem értett dolgok vannak.
Azért nagy levegő után megnyugodtam, hogy egy-kettő ilyet a meglévőek / a Symfony dokumentáció alapján megcsinálok, és mennyi fog nekem is.
Első látásra sok EsPresto-s commit-om is félelmetesen komplexnek tűnhet, de csak megértett és meg nem értett dolgok vannak.
Sep 23, 2020 18:18:30
sodika
Sep 23, 2020 18:19:47
Abban egyébként igazatok van. hogy a 13-14 havi fizut 12 felé osztva jön ki a millió feletti havi nettó. Szóval nagyjából az van, hogy ugyanannyi a havi pénz, mint Berlinben volt (ott azért nem 2200 volt, hanem jóval több), csak még ezekkel kiegészülve.
Sep 23, 2020 18:19:47
Hahó
(
x136)
Sep 23, 2020 18:19:58
x136)
majdnem sírva fakadt a melóban. hívtad a tanárnőt?:)))
Ásó27
(
x68)
Sep 23, 2020 18:20:16
x68)
Úgysem fog sikerülni hazug pedofil
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x136)
Sep 23, 2020 18:21:12
x136)
Abban egyébként igazatok van. hogy a 13-14 havi fizut 12 felé osztva jön ki a millió feletti havi nettó. Szóval nagyjából az van, hogy ugyanannyi a havi pénz, mint Berlinben volt (ott azért nem 2200 volt, hanem jóval több), csak még ezekkel kiegészülve.
lolbazmeg, most olvasta el a munkaszerződést, hogy mit írt alá valójában.:)))
Dzsibuti térdeltetős
Sep 23, 2020 18:21:26
mint Berlinben volt.
És akkor csak találgatjuk a Linz-et. Idióta balfasz :D
Sep 23, 2020 18:21:26
Linzigányoló
Sep 23, 2020 18:22:18
ezek után bárki elhiszi hogy jobban jársz anyagilag?
Sep 23, 2020 18:22:18
A kombájn elüt
(
x1)
Sep 23, 2020 18:22:37
x1)
Eddig azt mondtad 1 millió füfyi / hó , most meg bűvészkedsz a számokkal. 1 hét után már csökkentették a fizut?
xray
(
x21)
Sep 23, 2020 18:22:40
x21)
Nem, itt a dolgokat kell kiismerni, hogy az eddigi tudásommal azért el fog vinni engem a lendület. Persze amikor régi kolléga néhány commit-ját átnéztem reggel, majdnem sírva fakadtam, hogy én, bazmeg, hogy a gecibe fogom ezt így megoldani. A commit egy egyszerű Mailchimp űrlapról szólt, de ezer fájlban, mert Symfony.
ne aggódj, legfeljebb kirúgnak. azt meg már megszoktad. xd Azért nagy levegő után megnyugodtam, hogy egy-kettő ilyet a meglévőek / a Symfony dokumentáció alapján megcsinálok, és mennyi fog nekem is.
sodika
Sep 23, 2020 18:22:56
majdnem sírva fakadt a melóban. hívtad a tanárnőt?:)))
Mondom, a Ticket leírása alapján egy sima Mailchimp űrlapot kell beilleszteni, mi a geci ez a rengeteg faszság hatszáz fájlban? Hát hogy fogom én ezt nem most, hanem valaha is? Na, itt majdnem elbőgtem magam a gép előtt, jah.
De aztán nagy levegőt vettem, és kb. világossá vált, hogy a dokumentáció alapján egy-kettő ilyet lenyomok, és a harmadik már nekem is ilyen simán fog menni, nem kell fosni.
Sep 23, 2020 18:22:56
Aczél elvtárs
(
x3)
Sep 23, 2020 18:22:59
x3)
Eddig nem az volt, hogy Berlinben vagy te hazug szar?
seymour schwartz
(
x6)
Sep 23, 2020 18:23:21
x6)
Na, akkor itt az ideje, hogy megtanuld, hogy mi a különbség a németek és a többi nemzet között. A németek megtűrik az olyan gyagyás bolondokat, mint te, mások nem. Nem tanultál Sherlock Porkstól, pedig ő most halakat etet, te nem leszel ilyen szerencsés, te haleledel leszel.
Pár nap és simán vágni fogják, hogy a faszverésen kívül máshoz nem értesz és úgy fognak kibaszni, hogy a púpod szikrát vet az aszfalton. És az vinni fogja magával a kotorékot is. Tudom, nem adunk tanácsot Recsítónak, de ha van egy kis eszed szépen elkezdesz visszafele kacsintgatni Biersack meg az Ogre felé, talán még visszavesznek. Egyébként irány Púpszász.
sodika
Sep 23, 2020 18:23:47
ne aggódj, legfeljebb kirúgnak. azt meg már megszoktad. xd
Az EsPresto-nál szó szerint minden második mondata az volt a csávónak, hogy amúgy a szakmai teljesítményemmel maximálisan meg voltak elégedve, csak a megrendelések estek vissza.
Sep 23, 2020 18:23:47
sodika
Sep 23, 2020 18:25:38
Na, akkor itt az ideje, hogy megtanuld, hogy mi a különbség a németek és a többi nemzet között.
Hát a németek mindhárom helyen azt mondták 2-3, esetleg 4 hónapig, hogy tanulj nyugodtan, és majd szólsz, ha kész vagy.
Itt meg egyetlen hét után már mélyvíz fele terelnek.
Ez tényleg más, hiába ugyanaz a nyelv. :)))
De nem baj ez. Pont fel vagyok készülve.
Sep 23, 2020 18:25:38
Hahó
(
x136)
Sep 23, 2020 18:25:53
x136)
Nem tanultál Sherlock Porkstól, pedig ő most halakat etet
van valami hír a kettes csatornán?
IT Troll v2.0
Sep 23, 2020 18:27:05
Ez így igaz, de nem csak Mailchimp űrlapot kell ám beüzemelni egy ilyen munkahelyen.
Azt hiába tanulod meg, ha majd raktárkezelő szoftverrel kell integrálni egy webshopot, egy másikon SSO-t beállítani, a harmadikat pedig nulláról újraírni egy modernebb eszközzel.
Sodika, a programozók élete folyamatos tanulás, abban ne is reménykedj, hogy ha esetleg megtanulod, hogy kell Mailchimp űrlapokat beágyazni, akkor nyeregben vagy.
Sep 23, 2020 18:27:05
60 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™