Aki pedig a fizetési fegyelmemen viccelődik: megtehettem volna, hogy az ingatlanos 1100 eurós jutalékát fizikailag ki se fizetem, mert már a lakásban voltam.
Azért tettem meg mégis, mert vicces öngyilkosság lenne rögtön adóslistával kezdeni az új országot. :)
loszart ma
azert nem tetted mert akkora csicskalangost kapnal hogy ujszaszig repulnel
hihetetlenül rendes vagy, h egy teljesített szolgáltatást kifizetsz. egy normális embernek ez olyan természetes, mint a levegővétel, te pedig ezzel dicsekszel. undorító féreg vagy.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Linkedinnel nem szorakozol de azert a pupfal 24/7 poroghet XDDD
Persze megtehetted volna, az ingatlanos gyerek a véres torkodon ugrált volna.
Ne játszd a keménygyereket, ha nem lenne a púpod meg az erszémyed akkor úgy néznél ki mint egy fogpiszka.
Minek neki több haver? Itt vagyunk neki mi meg a miskolciak.
Es hova fizeted ha nincs ott lakcimed?
Nézd, jovális álértelmiségi vagyok, aki úgy próbál fogalmazni, mint egy professzor, közben a szemüveget is feltolom kicsit az orromon, ezzel azt a benyomást keltve, hogy megfontolt, komoly ember vagyok, nem pedig egy pedofil buta konteós proli.
hiåba probålkozol faszfej, nem segitek!
Endre, neked milyen mértékű az alvászavarod? A generalizált szorongásod és az alkoholizmus miatt nem tudsz rendesen aludni vagy szedsz valami serkentőt?
Mikor aludtál utoljára eleget (legalább 7+ óra egyhuzamban)?
Tudtad, hogy az alkohol az egyik legnagyobb ellensége a pihentető alvásnak?
"oszt"
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
na jo mert ennyire hulye vagy erre reagålok, te nagyon ökör nem erted ezekszerint, hogy " öt evig egyhuzamban bejelentett lakåssal kell rendelkezned, akkor jpgosult vagy az elbirålåsra, nem jår, csak elbiråljåk, hogy kapsz vagy nem kapsz, de a kriteriumokat keresd ki te! XD
Ez tényleg azt hiszi,ha ledolgozik 5évet akkor kapni fogja az alapnyugdíjat élete végéig? XD
azt
mi az a jol felfogott erdek? en inkåbb a te faszsågodnak neveznem.
Az 5 év ahhoz elég, hogy valami minimum pénzt kapjál, ha megéred az öregségi korhatárt (addigra ez 70 körül lesz).
Szerintem az öregségi nyugdíj azon kevés dolgok egyike, amin nem kell stresszelned.
Milyen a kedved ma reggel amúgy? Várod már nagyon a péntek délután 3 órát?
Nincs para, ha a főnök behív egy tárgyalóba délután kettőkor?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Valamiből összejött az 50 ezer eurós adósság :)
Egyszer valahogy beakadt neki, hogy ez a tévédíj valami szuperfontos dolog a német hatóságoknak, és ha fizeti akkor minden oké lesz
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
A bankokat valamiért nagyon nem akarod értesíteni, pedofil. Miért is? Iszonyatos faszerdőbe navigálod magad, csak szólok.
Attól aludna, mint a tej. Szorongásocska van valószínűleg. A sárga földig leissza magát, beesik az ágyba 23.00 körül, aztán hajnalban felébred, és nem tud visszaaludni. Ez egyébként a depresszió egyik primér tünete is.
Nekem is ez volt a benyomásom, hogy amíg a Lastschrift átmegy rendesen, addig le fogják szarni. Aztán meg persze simán lehet, hogy nem így lesz.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Fizeted az ogre tévédíját miután felpofozott, úgy, hogy eredetileg se lettél volna köteles, mert nem a tiéd a háztartás? Sírok geci xDDDDDD
Szerintem a festett néger tévédíját fizeti, cserébe azért, hogy ott legyen bejelentve.
Akkor pörgetem kicsit a púpfalat is, hadd lássák milyen szorgalmasan görgeti a sodi a dokumentációkat. Mert ilyen sodi a sodim
Ha rászokott valamire és nem kapja az adagot akkor jön az álmatlanság, de nem akarom ezt offolni. :) Persze nyilván a pia van a háttérben és jól mondtad.
Megelőztél! Anno vitatkozott is ezen vele, de fizeti.
Pontosan. Piával oldja a szorongást, akkor szokott kurva bátran arcoskodni itt a fórumon is amikor az alkohol elhiteti a parányi agyával, hogy faszaság van.
Aztán jön az a pont amikor elindul az antagonisztikus hatás és felerősödik a szorongásocska, ez vezet alvászavarhoz és alakult szépen az évek során depresszióvá.
Azt azért tegyük hozzá, hogy ennyi szart megélni nem is lehet mentális következmények nélkül.
Azt is gondolom, hogy volt időszak amikor felmerült a gyógyszeres kezelése, sőt lehet el is kezdett szedni valami antidepresszánst, kedély javaítót. Csak mivel annyira sem fegyelmezett mint egy idomított bolha, hagyta az egészet a picsába illetve alkohol mellé szedte, amitől még rosszabbul volt.
Így dobta a gyógyszert és maradt családi hagyomány.
Ezek mellé Endikének van valami közepesen súlyos és sajnos kezeletlen pszichózisa is.
Ezerszer téma volt itt, nyilván te is emlékszel.
Azóta csak romlott a helyzet. Teljes vakrepülésben van agyilag.
Amit most hitel-témában ezzel az elköltözős mutatvánnyal csinál, mindennél nyilvánvalóbban mutatja azt, amit már ezerszer leírtunk: snecit gondokság alá kellett volna helyezni réges-rég. Egyértelműen képtelen belátni a tettei következményeit, most konkrétan fél lábbal a börtönben van. Évtizedes viszonylatban nyilvánvaló, hogy sneci képtelen a felnőtt életre, és ennek a történetnek piszony a börtön lesz a vége.
Szijja Márk!
Aug 03, 2014 02:53:58
A külföldi nemzetiségű partner egyszerűen - mondtam is neki - egy újabb dolog az életében, amit elirigyeltem tőle.
A Brazíliában élő kereszttesómat is elirigyeltem a brazil felesége miatt,
Titánt is, amikor épp visszajött ugyanonnan, és máris egy Szentpétervári csajhoz készült (és amikor éppen kimentünk megmenteni őt Olaszországba, akkor is egy római csajhoz).
Ha igaz, hogy ismét összeveszett Márkkal akkor ez lehet az oka, hogy Márk becsajozott és Sodi (az ő szavaival) elirigyelte tőle. Sodi mindent akar ami a másé ami neki nincs vagy nem lehet.Ez esetben inkább Márkot akarhatta. :)
POntosabban háztartásonként 1 szer kell fizetni. Tehát gondolom a deal része, hogy a pupos bárhova van is "bejelentve" ott van csúszóra kis eurócska + a TV díj.
Nem érted zsidó! Befizette a tévédíjat minden rendben van, faszaság van.
Kenyér és víz.
Mégis kinek a gondnoksága alá? A jó kurva anyja? Más nagyon nincsen, aki ezt vállalná. Goldát pedig inkább hagyjuk... Ebből böri lesz sneckó.
kurva sok pénzt elköltött amióta felvette az utolsó hitelt.
május végén, amikor megkapta a hitelt, volt 10.600 eurója. ezt ő írta.
azóta kapott háromszor fizetést, az 7.080.
egyszer munkanélkülit 1380.
mindenki rendben törlesztett, úgyhogy (bittnert nem számítva) az 4 hónap alatt 3.400.
elhozta a bittner pénzt az anyjától, az 2.400.
összesen: 24.860 euró bevétele volt 4 hónap alatt. és most még van neki kb. 500-1000 eurója, mert azt mondta október közepéig elfogy minden pénze. tehát kb. 24 ezret költött el 4 hónap alatt. az 8.724.000 fütyi.
ha márknak adott 5 ezret, akkor is elment 19.000. a telefonon kívül csak pár polcot vett, az együtt max egy ezres. marad 18.000. 4 hónap alatt rendszeres kiadásokra elment mondjuk 8.000 euró. az új lakásra a jutalékkal, kaucióval 3.000. marad 7.000 euró, amit a költözködésre kúrt el. ami valójában azt jelenti, hogy márk és környezete húzta le róla ezt a pénzt. kifizettették vele a nagy lakás bérleti díját egy hónapra, az egy ezres volt. és volt benne 2 berlini kanyar, meg traunból linzbe a költözködés. na ez kerülhetett neki 5-6 ezerbe.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Gondolom úgy tervezte, hogy beugrik az Unicreditbe hóközepén. Ott mindig adnak ilyen tableteket a hitelkártya mellé :)
"közüzemi számlának" minősül, ha az ő nevére jön.
Meg villamosmegállóba talált pizzaszeleten! Hahó!
50.000-es hal a szájba.
:)))))))))
Hát azért hetyetye.
a pizzasütős után, Jövő héten!
hát azért hetyetye
inkább az a kérdés, hogy mikor fog kicsomagolni szerintem. mert mintha korábban azt mondta volna hogy kipakol a szemetes zsákokból és lesz live.
#50euro + kamatok
Majd kicsomagol, hogyha kirakta a LEGO buszt!
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
a lego busz nincs becsomagolva? mert szerintem ha az is zsákban van akkor ez egy paradoxon.
mint egy spirál... csak nem hitelekből :P
#50euro + kamatok
Neee, akkor elpusztul a mirror!
Egyetértek, valami ilyen van mögötte. Lehet még azon felül is fizet, hogy ott lehessen bejelentett lakcíme.
Ez nem csalás? És ha igen, mit lehet tenni, hogy megszűnjön ez a helyzet? A zsidóbankoknak kéne egy löketet adni, hogy elkezdjék ASODI vérét szívni, a milliócskákat nem szabadna benne hagyni a korcsban, még a végén úgy döglene éhen a Blahán, hogy nem fizette vissza! Rendes, törvénytisztelő állampolgárként kötelességünk segíteni!!!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
What melócsá? Olyan hamar ki fogják onnan tenni a szűrét, hogy el sem fog jutni a félelemig. A trollok pedig ártalmatlanok, ASODI pedig simán végigugrál minden véres torkon, ha erről lenne szó. Csak ne egy részeg legyél, aki megfejeled, vagy egy Ogre, aki nyitott tenyérrel lepofozod!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 24, 2020 00:11:37
x37)
Az igazi mélyütést az fogja bevinni, ha intelligensen (!!) megtrollkodják a linzi magyarok facebook csoportot. 13.000 tagja van. :D
zsidókvagytok
Sep 24, 2020 01:51:49
Sneci mikor fog kikerülni szerinted YT-re a SoDI és Cigánymárk szerelmi drámája? :D
Csinálhatnál mégegy videót amiben megpróbálsz kipékülni a mostani szerelmeddel is.
mifan?! most nem! éppen nem! mivan?!
Csinálhatnál mégegy videót amiben megpróbálsz kipékülni a mostani szerelmeddel is.
Sep 24, 2020 01:51:49
sodika
Sep 24, 2020 03:20:51
Én tuti nem vettem fel senkit sehol.
A lakcímbejelentésre, kicsomagolásra, bankszámlanyitásra, meg még ezer más hasonló alap dologra nem jutott még időm, nem fogok a LinkedIn-nel szórakozni.
Egyébként nincsenek letiltva a külföldi IP-k, mert én is külföldi, konkrétan német IP-t használok roaming-ban. Rendes osztrák netet sem intéztem még. Ismét csak idő hiányában nem.
Aki pedig a fizetési fegyelmemen viccelődik: megtehettem volna, hogy az ingatlanos 1100 eurós jutalékát fizikailag ki se fizetem, mert már a lakásban voltam.
Azért tettem meg mégis, mert vicces öngyilkosság lenne rögtön adóslistával kezdeni az új országot. :)
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
A lakcímbejelentésre, kicsomagolásra, bankszámlanyitásra, meg még ezer más hasonló alap dologra nem jutott még időm, nem fogok a LinkedIn-nel szórakozni.
Egyébként nincsenek letiltva a külföldi IP-k, mert én is külföldi, konkrétan német IP-t használok roaming-ban. Rendes osztrák netet sem intéztem még. Ismét csak idő hiányában nem.
Sep 24, 2020 03:20:51
-
Sep 24, 2020 05:50:14
loszart ma
azert nem tetted mert akkora csicskalangost kapnal hogy ujszaszig repulnel
Sep 24, 2020 05:50:14
xray
(
x21)
Sep 24, 2020 05:52:45
x21)
hihetetlenül rendes vagy, h egy teljesített szolgáltatást kifizetsz. egy normális embernek ez olyan természetes, mint a levegővétel, te pedig ezzel dicsekszel. undorító féreg vagy.
Gólya
(
x2)
Sep 24, 2020 06:36:27
x2)
3:20 :D :D
Nem tudsz aludni, fifi?
2 napig csicskultam.
Nem tudsz aludni, fifi?
-
Sep 24, 2020 07:00:04
Ezt a műsort nem bírom ki már. Gyagyás, max 1 hónapod van még. Max
Sep 24, 2020 07:00:04
Dzsibuti térdeltetős
Sep 24, 2020 07:16:34
:DD
21:11-kor írtál tegnap utoljára, éjjel 3:20-kor megint, a púpfal pedig 3:36 óta folyamatosan pörög.
Ma is kipihent, koncentrált, harcra kész leszel.
Az első éles ticket-eddel.
21:11-kor írtál tegnap utoljára, éjjel 3:20-kor megint, a púpfal pedig 3:36 óta folyamatosan pörög.
Ma is kipihent, koncentrált, harcra kész leszel.
Az első éles ticket-eddel.
Sep 24, 2020 07:16:34
zsidókvagytok
Sep 24, 2020 07:22:53
Linkedinnel nem szorakozol de azert a pupfal 24/7 poroghet XDDD
Sep 24, 2020 07:22:53
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Sep 24, 2020 07:24:32
x8)
Gyagyás, ha jön levél a GIS-től, dobd ki a picsába, nem kell vele foglalkozni, pláne ha már vettél tv-t.
Várd meg míg becsenget a GIS Goblin, vele lehet alkudozni.
Várd meg míg becsenget a GIS Goblin, vele lehet alkudozni.
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 24, 2020 07:27:40
x19)
Persze megtehetted volna, az ingatlanos gyerek a véres torkodon ugrált volna.
Ne játszd a keménygyereket, ha nem lenne a púpod meg az erszémyed akkor úgy néznél ki mint egy fogpiszka.
-
Sep 24, 2020 07:34:38
Endi tegnap este azt írtad, hogy délelőtt már unatkoztál melóban.
Beraktak egy sarokba senki a közeledve sem megy, igaz?
Ebédidő előtt mindenképpen beszélj velük, hogy nem érted amit mondanak, lassabban beszéljenek és magyarul!
Beraktak egy sarokba senki a közeledve sem megy, igaz?
Ebédidő előtt mindenképpen beszélj velük, hogy nem érted amit mondanak, lassabban beszéljenek és magyarul!
Sep 24, 2020 07:34:38
Metélt gondolatjel
Sep 24, 2020 07:35:08
broni, spanom!
De jó látni téged!
Sodi, te pedig szarjál gecit!
De jó látni téged!
Sodi, te pedig szarjál gecit!
Sep 24, 2020 07:35:08
Gólya
(
x2)
Sep 24, 2020 07:37:34
x2)
púp, mondd!
Lesz ma ebédidőben haverkodás? Vagy konteós tartalommegosztással töltöd majd a szüneted?
2 napig csicskultam.
Lesz ma ebédidőben haverkodás? Vagy konteós tartalommegosztással töltöd majd a szüneted?
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 24, 2020 08:00:28
x19)
púp, mondd!
Minek neki több haver? Itt vagyunk neki mi meg a miskolciak.
Örebro
(
x17)
Sep 24, 2020 08:10:40
x17)
azert mindig bizonyitod mekkora egy fasz vagy gyagyås, mikor a trollok mondtåk, hogy ne szobåt berelj berlinben, mert a lehuzåsokkal egyutt mår lakåst is tudsz, na az nem volt jo neked. most hogy kibasztak a berlini munkahelyedröl åtmentel linzbe es hogy a cigåny kurvåd közelebe lehess ott vållaltål munkåt. öt evet irtål alå, ami persze semmit nem jelent, de annyit igen, ha felmondasz akkor 6-8 honapot ki kell fizess ellenkezö esetben megy behajtåsra az egesz. ha megnezted volna linzben is estek nem kicsit a berlemenyek årai a tulkinålat miatt, ami ugye azt sugallja, hogy te azt åtadni måsnak nem fogod, aminek en szemely szerint örulök, mert jol megszopattad magad!
Probålod hulyenek tettetni magad, ami valljuk be eleg jol sikerul es igy felszedni morzsåkat a trolloktol, mit is kellene intezned az orszågok közötti våltåskor. elårulom faszfej, hogy ket fontos dolgot biztos nem tettel meg es ezert szos lesz, nem kicsi, de segitsen neked az adocsalo kurva anyåd!
mesz egyre melyebbre es ezzel meg a zsiroshaju spanod is egyetert!
Probålod hulyenek tettetni magad, ami valljuk be eleg jol sikerul es igy felszedni morzsåkat a trolloktol, mit is kellene intezned az orszågok közötti våltåskor. elårulom faszfej, hogy ket fontos dolgot biztos nem tettel meg es ezert szos lesz, nem kicsi, de segitsen neked az adocsalo kurva anyåd!
mesz egyre melyebbre es ezzel meg a zsiroshaju spanod is egyetert!
sodika
Sep 24, 2020 08:25:06
Írtam a német egészségbiztosítónak is.
A német munkanélküli hivatalnak is.
Más dolgom nincs, alkalmazottként nincs külön dolgom a német adóhatósággal, mert sose voltam ott vállalkozó.
Más dolgom nincs, alkalmazottként nincs külön dolgom a német adóhatósággal, mert sose voltam ott vállalkozó.
Sep 24, 2020 08:25:06
sodika
Sep 24, 2020 08:25:36
Sőt: még a német tévédíjat is fizetem továbbra is.
Jól felfogott érdekből.
Jól felfogott érdekből.
Sep 24, 2020 08:25:36
Vonzas torvenye
Sep 24, 2020 08:26:42
Jól felfogott érdekből.
Jól felfogott érdekből.
Es hova fizeted ha nincs ott lakcimed?
Sep 24, 2020 08:26:42
sodika
Sep 24, 2020 08:29:01
Nézd, az egyetlen gáz, hogy majd valamikor mindenképp vissza kell mennem pár hónapra, hogy meglegyen az öt év a német nyugdíjhoz, mert pont öt hónap hiányzik hozzá.
De 38 éves vagyok, tehát nem kell ezt elsietni.
Sep 24, 2020 08:29:01
Magyarország rémálma
Sep 24, 2020 08:36:35
Nézd, az egyetlen gáz, hogy majd valamikor mindenképp vissza kell mennem pár hónapra, hogy meglegyen az öt év a német nyugdíjhoz, mert pont öt hónap hiányzik hozzá.
Nézd, jovális álértelmiségi vagyok, aki úgy próbál fogalmazni, mint egy professzor, közben a szemüveget is feltolom kicsit az orromon, ezzel azt a benyomást keltve, hogy megfontolt, komoly ember vagyok, nem pedig egy pedofil buta konteós proli.
Sep 24, 2020 08:36:35
Örebro
(
x17)
Sep 24, 2020 08:36:53
x17)
hiåba probålkozol faszfej, nem segitek!
Aczél elvtárs
(
x3)
Sep 24, 2020 08:37:25
x3)
Endre, neked milyen mértékű az alvászavarod? A generalizált szorongásod és az alkoholizmus miatt nem tudsz rendesen aludni vagy szedsz valami serkentőt?
Mikor aludtál utoljára eleget (legalább 7+ óra egyhuzamban)?
Tudtad, hogy az alkohol az egyik legnagyobb ellensége a pihentető alvásnak?
moshe dayan
(
x2)
Sep 24, 2020 08:37:56
x2)
"oszt"
Örebro
(
x17)
Sep 24, 2020 08:40:21
x17)
na jo mert ennyire hulye vagy erre reagålok, te nagyon ökör nem erted ezekszerint, hogy " öt evig egyhuzamban bejelentett lakåssal kell rendelkezned, akkor jpgosult vagy az elbirålåsra, nem jår, csak elbiråljåk, hogy kapsz vagy nem kapsz, de a kriteriumokat keresd ki te! XD
Örebro
(
x17)
Sep 24, 2020 08:42:03
x17)
ugyhogy ezt buktad seggfej, hålistennek az öt evnek annyi ikszde
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Sep 24, 2020 08:43:50
x8)
Ez tényleg azt hiszi,ha ledolgozik 5évet akkor kapni fogja az alapnyugdíjat élete végéig? XD
Örebro
(
x17)
Sep 24, 2020 08:44:41
x17)
remelem ma is frissen es kipihenten mesz dolgozni es tidsz koncentrålni a munkådra, hogy a probaidöd vegen a låtottak alapjån veglegesitsenek.:-)
Örebro
(
x17)
Sep 24, 2020 08:44:59
x17)
azt
Örebro
(
x17)
Sep 24, 2020 08:46:13
x17)
Jól felfogott érdekből.
rJól felfogott érdekből.
mi az a jol felfogott erdek? en inkåbb a te faszsågodnak neveznem.
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Sep 24, 2020 08:52:32
x8)
Sneci,akkor gyorsan menj vissza Bejlinbe,mert a sógoréknál,ha jól tudom 180 hónap kell az alapnyugdíjhoz.
bolgár jeti
(
x30)
Sep 24, 2020 09:03:42
x30)
Az 5 év ahhoz elég, hogy valami minimum pénzt kapjál, ha megéred az öregségi korhatárt (addigra ez 70 körül lesz).
Szerintem az öregségi nyugdíj azon kevés dolgok egyike, amin nem kell stresszelned.
Milyen a kedved ma reggel amúgy? Várod már nagyon a péntek délután 3 órát?
Nincs para, ha a főnök behív egy tárgyalóba délután kettőkor?
Fakenguru
(
x5)
Sep 24, 2020 09:11:15
x5)
Te tényleg fizeted a tevedijat Németországban úgy hogy nem vagy ott???
Aztakurva mekkora egy ökör vagy, nagyon röhögök.
:)))))
Hát azért hetyetye.
bolgár jeti
(
x30)
Sep 24, 2020 09:14:59
x30)
Te tényleg fizeted a tevedijat Németországban úgy hogy nem vagy ott???
Valamiből összejött az 50 ezer eurós adósság :)
Egyszer valahogy beakadt neki, hogy ez a tévédíj valami szuperfontos dolog a német hatóságoknak, és ha fizeti akkor minden oké lesz
bolgár jeti
(
x30)
Sep 24, 2020 09:19:40
x30)
Fakenguru
(
x5)
Sep 24, 2020 09:25:22
x5)
Annyival egészítenem ki, hogy a NÉMET tevedij van befizetve. Ausztriában ugyanaz a szabályozás, a meldezettel leadasatol számított 2 héten belül kapni fogja a papírt a GIS-tol, és fizetheti Ausztriában is. Ami persze újabb bizonyíték lesz arra, hogy a lofaszt ingázik, életvitelszerűen Ausztriában él.
Ez csodás évad lesz trollegak.
Hát azért hetyetye.
Ez csodás évad lesz trollegak.
kripli figyelő
(
x12)
Sep 24, 2020 09:34:10
x12)
Ne segítsetek a pedofilnak,ássa csak jó mélyre a gödröt :)
Ásó27
(
x68)
Sep 24, 2020 09:34:13
x68)
Sodi mennyit sikerült aludni végül? 3-4 óra összejött azért?
Mifaaaaaaaaaaaan
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Sep 24, 2020 09:40:43
x7)
Nem lett privát a Tóth Ádám, csak megváltozott az URL a névváltás miatt: www.linkedin.com/in/adam-t-184a0876/
De azért gyanús, hogy sodika hajnal 3-kor reagál erre a linkedines dologra.
|__o__|
De azért gyanús, hogy sodika hajnal 3-kor reagál erre a linkedines dologra.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 24, 2020 09:42:42
x37)
A bankokat valamiért nagyon nem akarod értesíteni, pedofil. Miért is? Iszonyatos faszerdőbe navigálod magad, csak szólok.
Igazmondó Juhász
(
x2)
Sep 24, 2020 09:46:03
x2)
Megvan Púp Linzi címe?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 24, 2020 09:47:38
x37)
Endre, csak ismételni tudom magam: ha véletlenül (paródiarovat) kiderül, hogy nem élsz életvitelszerűen Németországban, akkor a banknál az összes piros lámpa kigyullad, megszólal a vészcsengő és beindítják a "migri alert" programot. Gondolod, hogy te vagy az első rosszéletű kelet-európai söpredék, aki felhalmoz egy csomó tartozást, aztán meglép egy másik országba? Erre már kialakult protokolljuk van. Megnyomnak egy nagy, piros gombot, és a hatalmas faszerdő úgy kezd masírozni Linz felé, mint a Gyűrűk Urában az entek.
A kombájn elüt
(
x1)
Sep 24, 2020 09:50:22
x1)
Gyagyás, nagyon pörögsz, nem alszol, Márkék talán rászoktattak a xanaxra?
Azmás
Sep 24, 2020 09:57:33
Amèg fizet addig a mappa alján tartják, lofasz se lesz.
Endre, csak ismételni tudom magam: ha véletlenül (paródiarovat) kiderül, hogy nem élsz életvitelszerűen Németországban, akkor a banknál az összes piros lámpa kigyullad, megszólal a vészcsengő és beindítják a "migri alert" programot. Gondolod, hogy te vagy az első rosszéletű kelet-európai söpredék, aki felhalmoz egy csomó tartozást, aztán meglép egy másik országba? Erre már kialakult protokolljuk van. Megnyomnak egy nagy, piros gombot, és a hatalmas faszerdő úgy kezd masírozni Linz felé, mint a Gyűrűk Urában az entek.
Sep 24, 2020 09:57:33
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 24, 2020 09:59:32
x37)
Gyagyás, nagyon pörögsz, nem alszol, Márkék talán rászoktattak a xanaxra?
Attól aludna, mint a tej. Szorongásocska van valószínűleg. A sárga földig leissza magát, beesik az ágyba 23.00 körül, aztán hajnalban felébred, és nem tud visszaaludni. Ez egyébként a depresszió egyik primér tünete is.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Sep 24, 2020 10:00:58
x13)
Amèg fizet addig a mappa alján tartják, lofasz se lesz.
Nekem is ez volt a benyomásom, hogy amíg a Lastschrift átmegy rendesen, addig le fogják szarni. Aztán meg persze simán lehet, hogy nem így lesz.
Aczél elvtárs
(
x3)
Sep 24, 2020 10:00:59
x3)
Endi, én sok aljasságra és sumákolásra vagyok hajlandó ha kinéz egy kis pénzmag de te komolyan Európa két legjobban működő bankbiztonsági rendszerét akarod megtrükközni?
Figyelj, ezek nem magyar balfaszok akik képesek olyan nevetséges dolgokat beszopni, hogy el sem hinnéd. Ezek vérszopó poroszok. Az összes pénzzel kapcsolatos zsidó sztereotípia inkább igaz rájuk mint a blankolt törzsekre.
Ebbűl baj lesz more!
Figyelj, ezek nem magyar balfaszok akik képesek olyan nevetséges dolgokat beszopni, hogy el sem hinnéd. Ezek vérszopó poroszok. Az összes pénzzel kapcsolatos zsidó sztereotípia inkább igaz rájuk mint a blankolt törzsekre.
Ebbűl baj lesz more!
Dzsibuti térdeltetős
Sep 24, 2020 10:01:32
Fél 9, és ide írkál, már melócsában is megy a fórumozgatás :D
Gyagyás, nem jósolok neked nagy jövőt ennél a cégnél :D
Sep 24, 2020 10:01:32
szilaj paripa
Sep 24, 2020 10:02:20
Jól felfogott érdekből.
Jól felfogott érdekből.
Fizeted az ogre tévédíját miután felpofozott, úgy, hogy eredetileg se lettél volna köteles, mert nem a tiéd a háztartás? Sírok geci xDDDDDD
Sep 24, 2020 10:02:20
Sep 24, 2020 10:02:37
Most tényleg beszoptad pedosodi és pont nemcigány Márk szopatott meg. Minden szerelmed elhajt de a mostani több milliòs tapasztalattal
Sep 24, 2020 10:02:37
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 24, 2020 10:04:31
x37)
Szerintem a festett néger tévédíját fizeti, cserébe azért, hogy ott legyen bejelentve.
tyodika
Sep 24, 2020 10:05:11
Fél 9, és ide írkál, már melócsában is megy a fórumozgatás :D
Jóffanmár, nyugi.Gyagyás, nem jósolok neked nagy jövőt ennél a cégnél :D
Akkor pörgetem kicsit a púpfalat is, hadd lássák milyen szorgalmasan görgeti a sodi a dokumentációkat. Mert ilyen sodi a sodim
Sep 24, 2020 10:05:11
Miskolci Buzimárk
Sep 24, 2020 10:06:09
Sodi ha megint felopofozlak fizeted az én upcmet is?
Sep 24, 2020 10:06:09
A kombájn elüt
(
x1)
Sep 24, 2020 10:06:47
x1)
Ha rászokott valamire és nem kapja az adagot akkor jön az álmatlanság, de nem akarom ezt offolni. :) Persze nyilván a pia van a háttérben és jól mondtad.
Biztatási kár
(
x10)
Sep 24, 2020 10:06:57
x10)
Megelőztél! Anno vitatkozott is ezen vele, de fizeti.
Aczél elvtárs
(
x3)
Sep 24, 2020 10:25:07
x3)
Pontosan. Piával oldja a szorongást, akkor szokott kurva bátran arcoskodni itt a fórumon is amikor az alkohol elhiteti a parányi agyával, hogy faszaság van.
Aztán jön az a pont amikor elindul az antagonisztikus hatás és felerősödik a szorongásocska, ez vezet alvászavarhoz és alakult szépen az évek során depresszióvá.
Azt azért tegyük hozzá, hogy ennyi szart megélni nem is lehet mentális következmények nélkül.
Azt is gondolom, hogy volt időszak amikor felmerült a gyógyszeres kezelése, sőt lehet el is kezdett szedni valami antidepresszánst, kedély javaítót. Csak mivel annyira sem fegyelmezett mint egy idomított bolha, hagyta az egészet a picsába illetve alkohol mellé szedte, amitől még rosszabbul volt.
Ezek mellé Endikének van valami közepesen súlyos és sajnos kezeletlen pszichózisa is.
-
Sep 24, 2020 10:29:54
Amit most hitel-témában ezzel az elköltözős mutatvánnyal csinál, mindennél nyilvánvalóbban mutatja azt, amit már ezerszer leírtunk: snecit gondokság alá kellett volna helyezni réges-rég. Egyértelműen képtelen belátni a tettei következményeit, most konkrétan fél lábbal a börtönben van. Évtizedes viszonylatban nyilvánvaló, hogy sneci képtelen a felnőtt életre, és ennek a történetnek piszony a börtön lesz a vége.
Sep 24, 2020 10:29:54
-Depi dezső
Sep 24, 2020 10:30:51
nem hisszem baj lesz fiztei tv dijat vagyis be van jelentve nemetorszagba + fizeti reszlettet bankot miért zavarná?Na meló, csá.
Sep 24, 2020 10:30:51
Brian
(
x2)
Sep 24, 2020 10:31:27
x2)
Ha ügyesek vagyunk lesitteltethetnénk pedómárkkal együtt, hogy a szerelmi történet folytatódjon
Aczél elvtárs
(
x3)
Sep 24, 2020 10:34:34
x3)
nem hisszem baj lesz fiztei tv dijat vagyis be van jelentve nemetorszagba + fizeti reszlettet bankot miért zavarná?Na meló, csá.
Szijja Márk!
-
Sep 24, 2020 10:47:14
Gnóm az ideiglenes lakással mennyire húztak le a becsületes barátaid? (Azon kívül, hogy átbasztak a kiköltözéssel és takaríthattad a mocskukat.) Csak mert láttuk az új hirdetést. Nem gyanús neked, hogy érdekes módon tőled ennek a többszörösét kérték el? Vagy arra az egy hónapra beszedték tőled a kakukkciót is amit ők a főbérlőtől nem kapnának vissza? Kicsit sem balek sodi a sodi
Sep 24, 2020 10:47:14
Sep 24, 2020 10:52:41
2milliós költözés lol. Nem vagy balek pedofil. Berlinben kellett volna maradni
Sep 24, 2020 10:52:41
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 24, 2020 11:26:11
x37)
Simán lehet, hogy az adócsaló jó édesanyja adja neki ezeket a kitűnő pénzügyi tanácsokat. Azt szinte kizárnám, hogy ne tudjon semmit a hülye fia viselt dolgairól, a 20 milliós tartozásról, stb.
A kombájn elüt
(
x1)
Sep 24, 2020 11:40:58
x1)
Aug 03, 2014 02:53:58
A külföldi nemzetiségű partner egyszerűen - mondtam is neki - egy újabb dolog az életében, amit elirigyeltem tőle.
A Brazíliában élő kereszttesómat is elirigyeltem a brazil felesége miatt,
Titánt is, amikor épp visszajött ugyanonnan, és máris egy Szentpétervári csajhoz készült (és amikor éppen kimentünk megmenteni őt Olaszországba, akkor is egy római csajhoz).
Ha igaz, hogy ismét összeveszett Márkkal akkor ez lehet az oka, hogy Márk becsajozott és Sodi (az ő szavaival) elirigyelte tőle. Sodi mindent akar ami a másé ami neki nincs vagy nem lehet.Ez esetben inkább Márkot akarhatta. :)
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Sep 24, 2020 11:42:57
x7)
A TV díjat nem értem. Háztartásonként egy embernek kell fizetnie. Bérbeadó szoba esetén is a főbérlő jelenti be a lakást. Ahol a német lakcíme van nem lakik más?
www.rundfunkbeitrag.de/welcome/englisch/index_ger.html#the_licence_fee
|__o__|
www.rundfunkbeitrag.de/welcome/englisch/index_ger.html#the_licence_fee
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Sep 24, 2020 11:46:29
x2)
A TV díjat nem értem. Háztartásonként egy embernek kell fizetnie. Bérbeadó szoba esetén is a főbérlő jelenti be a lakást. Ahol a német lakcíme van nem lakik más?
rundfunkbeitrag.de/welcome/englisch/index_ger.html#the_licence_fee
rundfunkbeitrag.de/welcome/englisch/index_ger.html#the_licence_fee
POntosabban háztartásonként 1 szer kell fizetni. Tehát gondolom a deal része, hogy a pupos bárhova van is "bejelentve" ott van csúszóra kis eurócska + a TV díj.
stressznélküli nyugi
(
x2)
Sep 24, 2020 11:49:02
x2)
Nem érted zsidó! Befizette a tévédíjat minden rendben van, faszaság van.
Twiccs Chat
(
x5)
Sep 24, 2020 12:01:09
x5)
fizeti a tévédijat, de nincs tévéje, ezért akar 4k-sat venni? vagy azért hogy nagyobb felbontásban nézegesse a fehér téglalapokat?
#50euro + kamatok
kirakottLegoBusz
(
x1)
Sep 24, 2020 12:09:12
x1)
Mégis kinek a gondnoksága alá? A jó kurva anyja? Más nagyon nincsen, aki ezt vállalná. Goldát pedig inkább hagyjuk... Ebből böri lesz sneckó.
Hahó
(
x136)
Sep 24, 2020 12:09:14
x136)
2milliós költözés lol. Nem vagy balek pedofil. Berlinben kellett volna maradni
kurva sok pénzt elköltött amióta felvette az utolsó hitelt.
május végén, amikor megkapta a hitelt, volt 10.600 eurója. ezt ő írta.
azóta kapott háromszor fizetést, az 7.080.
egyszer munkanélkülit 1380.
mindenki rendben törlesztett, úgyhogy (bittnert nem számítva) az 4 hónap alatt 3.400.
elhozta a bittner pénzt az anyjától, az 2.400.
összesen: 24.860 euró bevétele volt 4 hónap alatt. és most még van neki kb. 500-1000 eurója, mert azt mondta október közepéig elfogy minden pénze. tehát kb. 24 ezret költött el 4 hónap alatt. az 8.724.000 fütyi.
ha márknak adott 5 ezret, akkor is elment 19.000. a telefonon kívül csak pár polcot vett, az együtt max egy ezres. marad 18.000. 4 hónap alatt rendszeres kiadásokra elment mondjuk 8.000 euró. az új lakásra a jutalékkal, kaucióval 3.000. marad 7.000 euró, amit a költözködésre kúrt el. ami valójában azt jelenti, hogy márk és környezete húzta le róla ezt a pénzt. kifizettették vele a nagy lakás bérleti díját egy hónapra, az egy ezres volt. és volt benne 2 berlini kanyar, meg traunból linzbe a költözködés. na ez kerülhetett neki 5-6 ezerbe.
-
Sep 24, 2020 12:12:30
A tv díjhoz lakcím kell, és nem átruházható, mindig a főbérlő vagy tulajdonos fizeti.
Sep 24, 2020 12:12:30
Hahó
(
x136)
Sep 24, 2020 12:17:03
x136)
most meg ha jól értem 2.300 eurót kap első fizetésként október közepén, mert az egymillió fütyis fizetés az a teljes évre van vetítve, a 13. havi fizetéssel. a rendszeres kiadásai a saját szűkös számításai szerint 2000 euró. tehát marad neki 300 eurója.
ha nem törlesztenek az adósai, vagy ha azt a pénzt oda kell adnia márknak áthidalásra, akkor durva nyomorgás lesz.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
ha nem törlesztenek az adósai, vagy ha azt a pénzt oda kell adnia márknak áthidalásra, akkor durva nyomorgás lesz.
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Sep 24, 2020 12:20:37
x2)
most meg ha jól értem 2.300 eurót kap első fizetésként október közepén, mert az egymillió fütyis fizetés az a teljes évre van vetítve, a 13. havi fizetéssel. a rendszeres kiadásai a saját szűkös számításai szerint 2000 euró. tehát marad neki 300 eurója.
Gondolom úgy tervezte, hogy beugrik az Unicreditbe hóközepén. Ott mindig adnak ilyen tableteket a hitelkártya mellé :)
Magyarország rémálma
Sep 24, 2020 12:23:47
Ismét krumplin fog élni hamarosan a Sneci.
Sep 24, 2020 12:23:47
Sodilegnagyobbrajongoja
Sep 24, 2020 12:25:21
Annyival előrébb van talán, hogy míg az ogrénél mindig azonnal fizetni kellett minden károkozásért, addig “főbérlőként” majd csak egy összegben, kiköltözéskor.
Sep 24, 2020 12:25:21
Schwezoff Dávid
(
x6)
Sep 24, 2020 12:25:29
x6)
Ez a TÉVÉDÍJ-dolog (saját érdekében) valami csúnya elszólás lesz.
Meg kéne kapargatni.
Nem lehet, hogy ezt mutatja be a bankok fele ez a geci hitelfelvételkor?
hát azért hetyetye
Meg kéne kapargatni.
xray
(
x21)
Sep 24, 2020 12:26:52
x21)
Sep 24, 2020 12:26:52
most még a nemlétező kanapé mögül sem tud aprópénzt keresni.Sep 24, 2020 12:26:52
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Sep 24, 2020 12:27:13
x2)
Ez a TÉVÉDÍJ-dolog (saját érdekében) valami csúnya elszólás lesz.
Meg kéne kapargatni.
Meg kéne kapargatni.
"közüzemi számlának" minősül, ha az ő nevére jön.
kirakottLegoBusz
(
x1)
Sep 24, 2020 12:27:40
x1)
Fakenguru
(
x5)
Sep 24, 2020 12:32:36
x5)
50.000-es hal a szájba.
:)))))))))
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 24, 2020 12:36:18
x37)
Most mit irigykedtek, zsidók? A sikeres üzletember Fadászpika igenis hadd engedje meg magának, hogy elviszi a kisszerelmét egy 50.000-es halra olykor.
Ez a retardált többet költött a plátói(?) cigány szerelmére, mint én a feleségemre. Mindeközben az anyja havi 80.000-ből nyomorog, és havonta jár be Budapestre lecidázni a Dörppét 5000 Ft-ért.
Ez a retardált többet költött a plátói(?) cigány szerelmére, mint én a feleségemre. Mindeközben az anyja havi 80.000-ből nyomorog, és havonta jár be Budapestre lecidázni a Dörppét 5000 Ft-ért.
rBali
(
x24)
Sep 24, 2020 12:36:55
x24)
Endre, mikor lesz csirkemell sütős live?
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Schwezoff Dávid
(
x6)
Sep 24, 2020 12:37:39
x6)
a pizzasütős után, Jövő héten!
Twiccs Chat
(
x5)
Sep 24, 2020 12:38:31
x5)
inkább az a kérdés, hogy mikor fog kicsomagolni szerintem. mert mintha korábban azt mondta volna hogy kipakol a szemetes zsákokból és lesz live.
rBali
(
x24)
Sep 24, 2020 12:39:27
x24)
Karib
(
x10)
Sep 24, 2020 12:41:12
x10)
Szerintem félre van értve ez a tévészámlás dolog. Nem ő fizeti be név szerint. Csak átutalja a pénzt a festett négernek, akinél cserébe be van jelentve. Tehát amikor azt mondja, hogy fizeti a tévét, valójában arra gondol, hogy van német bejelentett lakcíme. Nem mintha ez biztosítana neki bármi védelmet, ha kiderül, hogy másik országban dolgozik és tartózkodik.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
xray
(
x21)
Sep 24, 2020 12:41:17
x21)
Sep 24, 2020 12:41:17
örökre meg akarod utálni a csirkemellet? sneci sütés-főzése után az ember inkább gyümölcsöt eszik. Sep 24, 2020 12:41:17
Twiccs Chat
(
x5)
Sep 24, 2020 12:46:54
x5)
a lego busz nincs becsomagolva? mert szerintem ha az is zsákban van akkor ez egy paradoxon.
mint egy spirál... csak nem hitelekből :P
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 24, 2020 12:49:10
x37)
Ki a faszom mínuszol megint válogatás nélkül? Ráadásul nem is egy retard, vagy több accountja van.
Érdeklődő
(
x6)
Sep 24, 2020 12:55:24
x6)
Neee, akkor elpusztul a mirror!
-
Sep 24, 2020 13:01:49
Tegnap elküldtem őket a kurva anyjukba, -5 a kommentem.
Remélem levágja a lábát a villamos amikor a kisboltba megy az olcsó vodkáért.
Remélem levágja a lábát a villamos amikor a kisboltba megy az olcsó vodkáért.
Sep 24, 2020 13:01:49
bolgár jeti
(
x30)
Sep 24, 2020 13:25:00
x30)
Szerintem félre van értve ez a tévészámlás dolog. Nem ő fizeti be név szerint. Csak átutalja a pénzt a festett négernek, akinél cserébe be van jelentve. Tehát amikor azt mondja, hogy fizeti a tévét, valójában arra gondol, hogy van német bejelentett lakcíme. Nem mintha ez biztosítana neki bármi védelmet, ha kiderül, hogy másik országban dolgozik és tartózkodik.
Egyetértek, valami ilyen van mögötte. Lehet még azon felül is fizet, hogy ott lehessen bejelentett lakcíme.
-
Mennyi adóssága lehet vajon?
Átszakította már az 50 ezret?
Átszakította már az 50 ezret?
kinzó kérdés
Sep 24, 2020 13:29:08
Linzi faszmonológot!!!!!
Sep 24, 2020 13:29:08
Ásó27
(
x68)
Sep 24, 2020 13:30:21
x68)
Sodi a melócsától vagy a trollok haragjától félsz jobban?
Mifaaaaaaaaaaaan
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 24, 2020 13:40:09
x38)
Ez nem csalás? És ha igen, mit lehet tenni, hogy megszűnjön ez a helyzet? A zsidóbankoknak kéne egy löketet adni, hogy elkezdjék ASODI vérét szívni, a milliócskákat nem szabadna benne hagyni a korcsban, még a végén úgy döglene éhen a Blahán, hogy nem fizette vissza! Rendes, törvénytisztelő állampolgárként kötelességünk segíteni!!!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 24, 2020 13:41:27
x38)
Sodi a melócsától vagy a trollok haragjától félsz jobban?
What melócsá? Olyan hamar ki fogják onnan tenni a szűrét, hogy el sem fog jutni a félelemig. A trollok pedig ártalmatlanok, ASODI pedig simán végigugrál minden véres torkon, ha erről lenne szó. Csak ne egy részeg legyél, aki megfejeled, vagy egy Ogre, aki nyitott tenyérrel lepofozod!
59 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ilyet a linkedin nem tud. Előszőr a nevét rövidítette, majd beállította, hogy csak a kapcsolatai lássák, idegenek ne. Ez érthető, mert bespammelték. Ha te még látod, akkor nyilván felvettétek egymást, mert egy helyen dolgoztok.
Info: webapps.stackexchange.com/questions/83040/dont-want-to-receive-linkedin-connections-request-from-outside-of-my-country