« 6441 6442 6443 6444 6445 6446 6447 6448 6449 6450 »
1733422 komment.

Szerző: Krokodil Dundee Tanár Úr Sep 25, 2020 09:52:13
Válasz
(1)
Sodi fiam ne izgulj a melócsá miatt, hidd el faszán el lehet élni segélyből és muter nyugdíjából!
Sep 25, 2020 09:52:13

Szerző: reqviem4 Sep 25, 2020 09:56:53
Válasz
(1)
Ma lesz flokk gyagya ?
Sep 25, 2020 09:56:53

Szerző: - Sep 25, 2020 10:04:08
Válasz
(6)
sodika
Valamiért ezen az új helyen pontban éjjel 1 óra 10 perckor minden éjjel felébredek, közel éberre. Kivétel nélkül.

Máshol ilyesmi nem történik, nem történt.

Valahogy hozzá kell szoknom ehhez, hogy itt vagyok, mert még Traunban sem volt ilyen, hogy ne tudjak 6-8 órát végig aludni, ezen a helyen pedig egybefüggően 4 óra a rekord.

Mindennap hajnali 1:10-kor teszteli a tanszék a szúrató műholdat, remélem nem gond.
Sep 25, 2020 10:04:08

Szerző: kábító pitonszag (Snecológus-pontszám: 3061x1) Sep 25, 2020 10:05:47
Válasz
(2)
Dzsibuti térdeltetős
Nyilván ez nálunk is így megy, mert a management a dokumentációra rendszerint sajnálja már az időt meg a pénzt :D
Nem értik meg, hogy hosszú távon ez nagyobb veszteséget okoz.
Ha olyan microservice-t kell használnunk, amit nem a csapatom írt, tehát nem ismerjük egyáltalán, akkor sajnos pontosan ez az ügymenet; vagy áthívjuk abból a teamből a lead-et, akik csinálták, és ő jó esetben el tudja magyarázni fél órában, hogyan működik - de általában nem szokott rá emlékezni, vagy nem ér rá, tehát megfejtjük mi, hogy hogyan működik, pár óra alatt.
És ezt nyilván minden egyes team eljátssza egy adott microservice vagy lib vagy bármi esetén.
Sokszor pár órányi időkidobás folyamatosan, amit ha az elején a dokumentációra rászánt volna a management egyszer, akkor jobban jártak volna pénzügyileg.

Kézzel írt dokumentációban nem a megírása az igazán drága/energiaigényes, hanem a karbantartás. Az IT-ban megszokott gyorsan változó igények, agilis fejlesztési módszertanok mellett már akkor elavult a doksi amikor elkészül, utána húzni minden változásnál meg senki nem fogja. Toltak már elém olyan dokumentációt, aminek alig volt már köze az alkalmazáshoz.

Valami rövid README ami leírja pár sorban, mi a fasz is ez, kultúráltan megírt kód, rendesen kommentezve, esetleg abból generált API doksi szerűség, ennek van értelme. Illetve a unit/integrációs teszteknek, azok is sokat tudnak segíteni beletanulásnál ha normális tesztesetek vannak összeszedve. Ezek karbantartására még van is reális esély.

A linzi cégre visszatérve, ha a cégnek saját frontend kejetjendszeje van, akkor a faszverő alaposan belenyúlt a tutiba, ezek a legszarabb helyek, minden szempontból. Ha ilyen projekttel keresnek meg, dobom is vissza azonnal a picsába, vagy legalábbis minimum duplázom az órabérem. Faszom se akar felszívni csomó efforttal egy piacilag irreleváns tudást, aztán a konkrét feladatoknál szívni a temérdek buggal, corner case-szel, amire az eredeti pár fejlesztő nem gondolt.

Emellett kibaszott káosz lesz a cégnél, ha a kejetjendszej fejlesztői még ott dolgoznak, akkor azért, mert beleszólásuk lesz mindenbe (miközben valszeg kóklerek minimum emberileg, üzletileg), ha pedig nem, akkor azért, mert senki nem tud semmit.
Sep 25, 2020 10:05:47

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Sep 25, 2020 10:06:23
Válasz
(1)
sodika
Na mindegy, megyek gyorsan lakcímbejelentést intézni az önkormányzathoz, mert valamiért a cég nagyon szeretné, hogy legyen német bankszámlám meg rendes lakcímem, mert jövő héten az első két hetet már utalni akarják.

Én meg erre nem is számítottam: azt hittem a szerzdődés alapján, még kb. 3 hétig nem akarnak semmit fizetni, ezért leszartam az ügyintézést.

Na csá.

Na, ha minden jól megy, akkor ennek az lesz az eredménye, hogy a német bankok egy összegben kérik majd a migritől a tartozást. :D
Sep 25, 2020 10:06:23

Szerző: Twiccs Chat (Snecológus-pontszám: 10345x5) Sep 25, 2020 10:11:29
Válasz
(2)
sodika
Valamiért ezen az új helyen pontban éjjel 1 óra 10 perckor minden éjjel felébredek, közel éberre. Kivétel nélkül.

bocsánat, akkorra van időzitve az 5G tornyok tesztjei linz környékén, mert kevés a fertőzött, és az erre immunisaknál mellékhatás lehet a hirtelen felébredés/álmatlanság.

ha facebookra kiposztolsz egy képet amin tartasz egy lapot hogy pedofil vagy a rádió hullámok ki fognak kerülni téged és tudsz majd aludni.
#50euro + kamatok
Sep 25, 2020 10:11:29

Szerző: Mortal Danger Sep 25, 2020 10:22:15
Válasz
(4)
Azért kelsz fel pontban ugyanakkor, mert kb ugyanakkor kezdesz el vedelni minden nap (munka után rögtön, gondolom) és kb ugyanannyit iszol. A szervezeted akkorra bontja le a bevitt alkoholmennyiséget, megébredsz, szomjas vagy mint a kurvaisten, visszaaludni meg azért nem tudsz, mert behasít a valóság a tudatodba és jön a stresszecske.
Sep 25, 2020 10:22:15

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Sep 25, 2020 10:23:22
Válasz
(0)
töppedt buzigolyók
Na, ha minden jól megy, akkor ennek az lesz az eredménye, hogy a német bankok egy összegben kérik majd a migritől a tartozást. :D
snecinek ez a linzi kaland lesz a veszte.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Sep 25, 2020 10:23:22

Szerző: aniko_titkos_szerelme (Snecológus-pontszám: 4069x2) Sep 25, 2020 10:30:04
Válasz
(1)
reqviem4
Ma lesz flokk gyagya ?

Tekintve hogy ma 3 kor végez a melócsába, lesz ideje felvenni egy linzi séta keretein belül a helyi bankok plakátjain kínált személyi kölcsön kínálatot. 4-re fent is lesz a flokk, profin megvágva (szerintem).
Sep 25, 2020 10:30:04

Szerző: Budai-úrifiú (Snecológus-pontszám: 18529x9) Sep 25, 2020 10:36:28
Válasz
(0)

Túlvagy már az első Ticketeden, púp?
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Sep 25, 2020 10:36:28

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272081x136) Sep 25, 2020 10:38:23
Válasz
(0)
Sneci ha véget ér linzben az infós karriered, ez a munka neked való lenne

444.hu/2020/09/25/345-ezer-eladasra-szant-hasznalt-ovszert-foglaltak-le-a-vietnami-rendorok
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Sep 25, 2020 10:38:23

Szerző: A kombájn elüt (Snecológus-pontszám: 3879x1) Sep 25, 2020 10:39:18
Válasz
(0)
sodika
Meer ha ez olyan dolog, hogy dokumentáció nélkül kellene a meglévő projektek nélkül érteni, akkor még saját bevallásom szerint sem vagyok erre alkalmas. :D

NYUGALOM! Te semmire sem vagy alkalmas.
Sep 25, 2020 10:39:18

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272081x136) Sep 25, 2020 10:39:55
Válasz
(1)
Szerintem a trollok tudnának támogatni használt óvszerekkel, ez lehetne a shaját megoldásod
Sep 25, 2020 10:39:55

Szerző: p00p (Snecológus-pontszám: 4719x2) Sep 25, 2020 10:43:31
Válasz
(1)
Sneci fogja tehermentesíteni a vezető fejlesztőt, ez az év poénja. Mintha egy szívsebész mellé odaállítanának egy óvodást asszisztensnek, hogy segítse a sebész munkáját.
Kilóg a kanóc, bazmeg
Sep 25, 2020 10:43:31

Szerző: - - - Sep 25, 2020 10:44:46
Válasz
(3)
Én ezt nem is értem, amit ez a féreg csinál, hogyan gondolja?

A német bank a hitelt rendszeres számlára érkező jövedelem fedezete mellett nyújtotta, mint alapfeltétel.

Oké, munkanélküli lehet, van ilyen, ameddig a segílyke érkezik a számlára, a bank nem (nagyon) ugrál.
De, hogy semmi nem érkezik, majd hirtelen nyit az alany egy számlát egy másik banknál ,egy másik országban...what?!?

Majd onnan utalgatja a törlesztőrészletet és csak azt, tehát nincs meg az eredeti fedezeti feltételből semmi...., és ez így nem szúr szemet?

A gyagyás, aki annyira autista, 23 napig átesik egy koszos tányéron az út közepén, (mert a JövőHéten úgyis "kitakarít" ..majd..), pont önállóan elintézi ezeket a manővereket?

Ezt ki veszi be? Hogyan tudatja a bűntársaival, akik a lakcímein megszemélyesítik őt, hova kell a cuccot utánaküldeni?
Mennyibe kerülhet neki állítólag(?) teljesen idegen emberek folyamatos segítsége kvázi csalások elkövetésében?

Sep 25, 2020 10:44:46

Szerző: Vonzas torvenye Sep 25, 2020 10:46:06
Válasz
(3)
Nyugi van, sneci 2 hete nem haladt semmivel, nem ert semmit, de ma is relevans kerdeseket tesz fel.
Sep 25, 2020 10:46:06

Szerző: Púpszász réme (Snecológus-pontszám: 2218x1) Sep 25, 2020 10:47:36
Válasz
(1)
Véletlen lenne hogy azóta kelsz hajnalban miota belett dobva ide a melócsá?
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
Sep 25, 2020 10:47:36

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272081x136) Sep 25, 2020 10:47:51
Válasz
(2)
Vonzas torvenye
Nyugi van, sneci 2 hete nem haladt semmivel, nem ert semmit, de ma is relevans kerdeseket tesz fel.

Már előre röhögök, ahogyan faszaságnak fogja masnizni, hogy 1 hete nem tud megoldani egy feladatot.
Sep 25, 2020 10:47:51

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272081x136) Sep 25, 2020 10:49:07
Válasz
(1)
Púpszász réme
Véletlen lenne hogy azóta kelsz hajnalban miota belett dobva ide a melócsá?

Szerintem csak simán a munkahelyi stressz miatt, mert pontosan tudja, hogy ehhez a melóhoz ő kevés.
Sep 25, 2020 10:49:07

Szerző: Trash csoportos haver (Snecológus-pontszám: 38869x19) Sep 25, 2020 10:50:05
Válasz
(2)
Hahó
Sneci ha véget ér linzben az infós karriered, ez a munka neked való lenne

444.hu/2020/09/25/345-ezer-eladasra-szant-hasznalt-ovszert-foglaltak-le-a-vietnami-rendorok

Ez tényleg jó meló lenne, kiszivhatnad a használt óvszerekből a cuccot.
Kajára se kellene költeni. Ezzel jól odavernélnaz irigy trolloknak.
Sep 25, 2020 10:50:05

Szerző: Trash csoportos haver (Snecológus-pontszám: 38869x19) Sep 25, 2020 10:52:47
Válasz
(3)
Régen az ogre nem gajnali 1:10kor jött át mindig játszani a szobádba? Ezért stremeltél sokszor éjféltől 1 órán át.
Lehet ez hiányzik.
Sep 25, 2020 10:52:47

Szerző: Mikrocsip Sep 25, 2020 11:05:18
Válasz
(1)
Trash csoportos haver
Ez tényleg jó meló lenne, kiszivhatnad a használt óvszerekből a cuccot.
Kajára se kellene költeni. Ezzel jól odavernélnaz irigy trolloknak.

A fehérje is meglenne a muskelaufbauhoz.
Sep 25, 2020 11:05:18

Szerző: Dzsibuti térdeltetős Sep 25, 2020 11:12:34
Válasz
(0)
kábító pitonszag
Kézzel írt dokumentációban nem a megírása az igazán drága/energiaigényes, hanem a karbantartás. Az IT-ban megszokott gyorsan változó igények, agilis fejlesztési módszertanok mellett már akkor elavult a doksi amikor elkészül, utána húzni minden változásnál meg senki nem fogja. Toltak már elém olyan dokumentációt, aminek alig volt már köze az alkalmazáshoz.

Én se kilométeres doksikról beszélek, hanem a readme.md-be a hostolásáról, esetleges külső függőségeiről egy leírás, egy swagger UI, ez max. pár óra alatt megvan, ha elkészül egy új service.
De még ezt is nagyrészt lehetetlen keresztülverni a management-en.

Na de mindegy is, nem ez a lényeg itt, hanem a Gyagyás balfaszsága, amit nyilván nem vitatok :)
Sep 25, 2020 11:12:34

Szerző: Aczél elvtárs (Snecológus-pontszám: 6640x3) Sep 25, 2020 11:26:34
Válasz
(3)
- - -
Én ezt nem is értem, amit ez a féreg csinál, hogyan gondolja?

........

Ezt ki veszi be? Hogyan tudatja a bűntársaival, akik a lakcímein megszemélyesítik őt, hova kell a cuccot utánaküldeni?
Mennyibe kerülhet neki állítólag(?) teljesen idegen emberek folyamatos segítsége kvázi csalások elkövetésében?

Miskolciak szépen beültették a hintába.

Ezzel a linzi költözéssel még fogalma nincs arról mekkora hibát követett el, az majd ezután következik.
Kettő perc alatt lesz az "adminisztrációs problémából" büntetőeljárás.

Sep 25, 2020 11:26:34

Szerző: IT Troll v5.12 Sep 25, 2020 11:56:48
Válasz
(1)
Dzsibuti térdeltetős
Ugyanakkor azért elvárható, hogy egy framework-nek legyen dokumentációja, mert a forráskódból kisilabizálni, hogy mi hogyan működik, hát nagyon nem hatékony dolog.

Abból, amit elmondott, nekem nem úgy tűnik, mintha saját frameworkről beszélnénk.

Egészen eddig azt mondta, hogy egy Symfony alapú CMS-ről beszélünk (tippre: eZ Platform), ami természetesen normálisan dokumentálva van.

Ebbe kell valahogy beillesztenie egy mailchimpes linkküldést. Nem tudom miféle framework épülhetne a CMS-re, ezért arra gondolok, hogy van valamilyen modul, vagy hasonló, apró kiegészítés, ami megkönnyíti ezt a valószínűleg gyakran előforduló feladatot. Ezt kellene használnia sodikának.

Ha jól emlékszem, akkor még meg is mutatták neki, hogy más hogy oldotta meg a feladatot korábban, csak mivel abban az esetben sodika ízlése és felfogóképessége számára túl sok fájlt módosítottak, ezért nem is foglalkozik vele, megpróbálja inkább úgy, ahogy szerinte logikus.
Sep 25, 2020 11:56:48

Szerző: Dzsibuti térdeltetős Sep 25, 2020 11:58:25
Válasz
(1)
Tényleg, púp, mi is a neve ennek a saját, nem dokumentált háziframework-nek?
Tuti, hogy kamuzol, és valami publikus cucc, jól dokumentálva, csak hülye vagy, mint a segg, és még így sem érted.
Sep 25, 2020 11:58:25

Szerző: Trash csoportos haver (Snecológus-pontszám: 38869x19) Sep 25, 2020 12:00:56
Válasz
(1)
Aczél elvtárs
Miskolciak szépen beültették a hintába.

Ezzel a linzi költözéssel még fogalma nincs arról mekkora hibát követett el, az majd ezután következik.
Kettő perc alatt lesz az "adminisztrációs problémából" büntetőeljárás.

Berlinből linzbe ingázást is tuti beveszik a bankok.
Sep 25, 2020 12:00:56

Szerző: Önfelmentő Ödön Sep 25, 2020 12:05:17
Válasz
(1)
kábító pitonszag

A linzi cégre visszatérve, ha a cégnek saját frontend kejetjendszeje van, akkor a faszverő alaposan belenyúlt a tutiba, ezek a legszarabb helyek, minden szempontból. Ha ilyen projekttel keresnek meg, dobom is vissza azonnal a picsába, vagy legalábbis minimum duplázom az órabérem. Faszom se akar felszívni csomó efforttal egy piacilag irreleváns tudást, aztán a konkrét feladatoknál szívni a temérdek buggal, corner case-szel, amire az eredeti pár fejlesztő nem gondolt.

Na akkor nem csoda hogy nem értette a 15 éve szakmában lévő vérprofi gányoló, hiszen az ő logikája példátlan, a kejetjendszer a szar. Meg is látogatom az ebédlőben, ne magányosan púposkodjon.
Sep 25, 2020 12:05:17

Szerző: - Sep 25, 2020 12:06:47
Válasz
(0)
IT Troll v5.12
Egészen eddig azt mondta, hogy egy Symfony alapú CMS-ről beszélünk (tippre: eZ Platform),

Allashirdetesben benne volt ez az eZ.
Sep 25, 2020 12:06:47

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Sep 25, 2020 12:10:20
Válasz
(5)
most indul a kollégákkal ebédelni.
gyomorgörcsös jó étvágyat, sneci!
Sep 25, 2020 12:10:20

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Sep 25, 2020 12:24:47
Válasz
(4)
Sneci, te folyamatos stresszben vagy, azért nem tudsz rendesen aludni. A magadtól menetrendszerűen felébredés is ennek a jele. Na nem az új lakástól stresszelsz, hanem a melócsában nyújtott kritikán aluli teljesítményed miatt. Az a jó ebben, hogy ettől még jobban begörcsölsz, többet iszol, kevesebbet produkálsz, így még hamarabb fognak kirúgni. Olyan jó ezt hallani, de tényleg! Hiába az autiköd, hiába a folyamatos hazudozás, azért a tudatalattid keményen üt téged. xDDD
Ja, és nagy butaság volt ma reggel is elsodikázni a standup meetingen azt, hogy sehol sem tartasz! A második hetedet ez már, és még semmit sem csináltál, csak angolnáztál délutánonként, amikor már mindenki menne haza, és lapítottál, mint szar a fűben. Ennek vége lesz, jövő héttől folyamatosan baszogatni fognak, hogy dolgozz rendesen. Rend van, na! Bizony.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Sep 25, 2020 12:24:47

Szerző: sodóka Sep 25, 2020 12:38:18
Válasz
(4)
Csuldikunk hehe, ik ferstée nicht, was ihr zágen hehe
Sep 25, 2020 12:38:18

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Sep 25, 2020 12:41:53
Válasz
(2)
nyilvános faszkiverő

Ja, és nagy butaság volt ma reggel is elsodikázni a standup meetingen azt, hogy sehol sem tartasz! A második hetedet ez már, és még semmit sem csináltál, csak angolnáztál délutánonként, amikor már mindenki menne haza, és lapítottál, mint szar a fűben.

Ugye van az a Gyagyás-féle Első Melócsá Tétel, hogy nem az a fontos hogy működjön a dolog amit kiad a kezéből, hanem hogy rendesen meg kell tudni matyarászni, ha lehet másra mutogatva, hogy a hibás gányolt fosszar miért NEM működik. Púp szerint ez a melócsá lényege.

Az a baj hogy a főnökurak szerint meg nem. Hahaha :D Ez a cég amúgysem tűnik olyan lightos kókányoló-elfekvőnek mint a Seggpresztó, mintha kemény pörgés lenne, csak mintha Púpi nem natyon akarna ebben részt venni, nem is tudom miért :D
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Sep 25, 2020 12:41:53

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Sep 25, 2020 12:48:17
Válasz
(5)
Ha az utánakérdezős trollégának igaza van, akkor szerintem ők most akarnak belevágni ebbe az üzletágba is, és ezért lehet, hogy nem a legjobb embert vették fel, hanem a masnizós korcsot, de a cég maga magas minőséget képvisel, szóval záros határidőn belül ki fog derülni, hogy ASODI egy kókler, és akkor a főnöke parázni fog, és inkább kibassza, minthogy egyből szar munkát adjon ki a kezéből. A marketinges rész tényleg vérprofi, szóval nem hiszem, hogy itt a gányolás elfogadható lenne. Egy a lényeg: snecinek repülnie kell, ráadásul a lehető leghamarabb. Keményen dolgozik érte most, szóval bizakodjunk xD
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Sep 25, 2020 12:48:17

Szerző: Jótanács Sep 25, 2020 12:48:30
Válasz
(5)
Gratulálok, kobold. Egészen eddig, bár gyönyörűen spirálozott az életed lefelé, de - ha kicseréltek volna egy normális emberre - lett volna kiút.

A maradék hitelek lenullázásával és a Linzbe költözéssel viszont sikerült kipipálnod, hogy már nem csak a tendencia, hanem maga a helyzet is aggasztó, amiben vagy.

A német diszpókat egy idő után fel fogják mondani, márpedig te azokon mínuszban vagy, amit majd egy összegben be kell fizetned.

Ha innen kirúgnak, ami csak hetek kérdése az elmondásod alapján, akkor Linzben nem találsz másik munkát.

Németországba viszont nem költözhetsz vissza, mert öt évre írtad alá a linzi albérletet. Vagy úgy tervezted, hogy Berlinből fizeted a havi 500 euró + rezsit? Arról nem beszélve, hogy egy ilyen költözés költsége mennyi lesz? 10 km-t se költöztél, másfél millióba volt, mennyi lesz, ha 500km-t kell mozognod?

Mindezt azért, mert Márk szerelmed teledumálta a fejedet, aztán mire lett linzi melód, otthagyott a picsába egyedül a világ végén.

Te azért vagy Linzben, mert Márk faszát akartad bámulni a nudiban. Most meg itt állsz Linzben, szörnyű kilátásokkal, Márk nélkül.

Gratulálok, te idióta! Még jól alszol ahhoz képest, hogy mibe navigáltad magad a homoszexuális vágyaid miatt!

Sep 25, 2020 12:48:30

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Sep 25, 2020 12:53:44
Válasz
(3)
Az meg 100%, hogy itt egy kulcsrakész keretrendszerről van szó, Symfony és eZ template-ek, így aztán hiába fog masnizni, azonnal egyértelmű lesz, hogy nem ért hozzá. Aki már 10 éve dolgozik ebben a szakmában, annak kvázi semeddig sem tart egy jól dokumentált rendszert használni, egy faék egyszerűségű feladaton meg főleg nem kotlik egy hétig. Az, hogy ASODI azt hiszi, hogy majd ő elkönyveli ezt a hetet is betanulásnak, az egy kurvanagy mellé. Ha éles feladatot kapott, akkor az már nem betanulás, hanem rendes munka. És ASODI két hete (!!) nem produkált semmit, csak nem működő kódot és autista körmondatokat motyog hozzá. Ez nem fog így menni sokáig, szerintem a főnökének már bőven elege van belőle, elvégre ő egy Seniort vett fel, nem pedig egy 0 hatékonyságú masniJuniort. Vagy felvesznek valakit, és akkor rúgják ki, vagy még előtte, és a főnöke fog keményebben dolgozni (elvégre ő volt a fasz, hogy felvette a gnómot).
Sep 25, 2020 12:53:44

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Sep 25, 2020 12:55:07
Válasz
(4)
A zsidóbankok mit fognak szólni ahhoz, hogy nem érkezik rendes havi fizetés ASODI számlájára, csak egy osztrák bankból saját magának utalgat pont annyit, amennyi a hitel törlesztője?
Sep 25, 2020 12:55:07

Szerző: A kombájn elüt (Snecológus-pontszám: 3879x1) Sep 25, 2020 13:01:26
Válasz
(5)
Endre! A linzi Cineplexxben 15:45-kor kezdődik a Tenet, ha 15 óráig kirúgnak még simán odaérsz, meg tudod nézni németül is, hiszen elmondásod szerint irodalmi szinten beszéled a nyelvet. Szívesen!
Sep 25, 2020 13:01:26

Szerző: IT troll Sep 25, 2020 13:04:03
Válasz
(2)
Tegnap volt egy elbeszélgetésem egy alvállalkozó céggel, akik szarabb munkát végeztek, mint amit elvártunk tőlük, ráadásul hónapokat késnek. A projektvezetőt eltávolították a projektünkből, és nem terveznek neki újat adni. A CTO-t pedig kirúgták a hét elején. A cégvezető az arcvesztést akarja elkerülni, így ingyen befejezik a munkát és sűrű bocsánatkérések közepette magyarázkodott, hogy ő nem tudta, hogy mi történik, de mostantól hetente fogja nézni a projekt állapotát, és ne haragudjunk. Pedig ez egy (sajnos) olcsó gányolda, nem egy profi cég. Ők is kezdő fejlesztőkkel dolgoztak és hiába próbáltunk nekik segíteni, nagy pofával leszartak minden tanácsot. Így jártak.
Sep 25, 2020 13:04:03

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Sep 25, 2020 13:28:53
Válasz
(1)
sneci a saját logikáját használva rúgatja ki magát, ezért nem is érti, h ki és miért akar neki segíteni. a lényeg, h elsejére essen a kirúgás napja. xd
Sep 25, 2020 13:28:53

Szerző: Érdeklődő (Snecológus-pontszám: 12099x6) Sep 25, 2020 13:34:53
Válasz
(3)
Endre, nehogy aggódni kezdj a kirúgás miatt! Nem lenne tragédia, hisz Karak Jövő héten már fosni fogja! :D

Amúgy mit mond az excel, mennyiért vettél fogakat a koszos cigánynak?
Sep 25, 2020 13:34:53

Szerző: - Sep 25, 2020 13:56:40
Válasz
(3)
sodika
Az igaz, hogy ezen az ágyon még sose aludtam.

Traunban egy kétszemélyes franciaágy verzióján aludtam.

Azért ébredsz fel, mert ahhoz vagy szokva, hogy a földön alszol, mint a kutyák. Próbálj meg az asztal alatt aludni, mint a Kolosyn, és édes lesz az álmod!
Sep 25, 2020 13:56:40

Szerző: Púpszászi cigánygyerek a Sep 25, 2020 14:09:17
Válasz
(3)
tibiatya.blogstar.hu/2020/09/25/godeny-torlese-elfogadhatatlan-legyen-joga-tevedni-/100601/

Elnézést az offért, de úgy látom, hogy a Tibi atya mögött álló stáb is szeretné benyelni a jó bastag facebookmoderátor faszt.
Sep 25, 2020 14:09:17

Szerző: soderátor Sep 25, 2020 14:12:59
Válasz
(2)
Tibi atya stábja napiszar-szintű idiótákból áll, megérdemlik a moderátorfaszt. Már az egy nagy tragédia, hogy ebből a szarból pénzt tudnak csinálni. Inkább mennének kapálni a földekre. Az internet férgei ezek (is).
Sep 25, 2020 14:12:59

Szerző: kábító pitonszag (Snecológus-pontszám: 3061x1) Sep 25, 2020 14:14:28
Válasz
(0)
nyilvános faszkiverő
A zsidóbankok mit fognak szólni ahhoz, hogy nem érkezik rendes havi fizetés ASODI számlájára, csak egy osztrák bankból saját magának utalgat pont annyit, amennyi a hitel törlesztője?

Szerintem szerződés függő, hogy munkajövedelem kell-e érkezzen, vagy egyszerűen csak beérkező összegről van szó.

Ha utóbbi (kétlem), akkor se ússza meg olyan könnyen a Gyagyás, mert akkor pénzmosás gyanúja miatt kérhetnek be tőle mindenféle bérpapírt. Hamar kiderül akkor is a turpisság, miszerint hogy Linzbe költözött a faszverő.

Mindenesetre ezen a téren tényleg nem árt kis rásegítés a levelező tagozat részéről...
Sep 25, 2020 14:14:28

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272081x136) Sep 25, 2020 14:14:37
Válasz
(2)
az ebédidő megint nem társalgással telt, hanem facebookozással, ahogy látom.
Sep 25, 2020 14:14:37

Szerző: kábító pitonszag (Snecológus-pontszám: 3061x1) Sep 25, 2020 14:15:49
Válasz
(1)
Hahó

Péntek van, zsidó, most már minek elkezdeni a szocializálódást?
Majd Jövő héten
Sep 25, 2020 14:15:49

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272081x136) Sep 25, 2020 14:17:19
Válasz
(0)
kábító pitonszag
Péntek van, zsidó, most már minek elkezdeni a szocializálódást?
Majd Jövő héten

szerintem nem a péntek miatt, hanem a közelgő kirúgás miatt nem ismerkedik újabb npc-kkel.
Sep 25, 2020 14:17:19

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Sep 25, 2020 14:17:21
Válasz
(2)
Hahó

Nem kell sürgetni, egy nappal a kirúgásocska előtt majd elmormol egy Guten TAOT Morgent, és olyan nagyon büszke lesz rá! Ebédelni pedig nem fog tudni sajnos a többiekkel, mert három asztallal távolabbról is lehet hallani a szörcsögését és a nyammogását. A szájszagáról nem is beszélve.
Sep 25, 2020 14:17:21

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Sep 25, 2020 14:20:18
Válasz
(2)
Hahó
szerintem nem a péntek miatt, hanem a közelgő kirúgás miatt nem ismerkedik újabb npc-kkel.

Azt mondta, hogy az ártalmatlan trollok miatt már csak "élvezi a helyzetet". ASODI nem élvezi a társalgást, nem élvezi a munkát és igazából a pitonnyúzáson és sörikézésen kívül szerintem semmit sem élvez. Így aztán a melóban semmi élvezetes dolgot nem tud csinálni, csak bejár melegedni és "tanulni". Csak legyen már vége a napnak. Ebédidőben egy kis konteózás meg púpfalazás, de a többi idő az csendben üldögélés és motyogás. xDDD
Sep 25, 2020 14:20:18

Szerző: A kombájn elüt (Snecológus-pontszám: 3879x1) Sep 25, 2020 14:23:41
Válasz
(4)
Endre, még nem adtál választ, hogy te fizeted anyádnál a gigabites netet? Vagy ez csak egy újabb eleme anyád kizsigerelésének? A púpszászi ház nem lesz elég a hitelek törlesztésére, bár ha kitartó vagy a Blaha aluljáróban összeszeded a maradékot.Kicsi lesz a rezsi és oda úgyis elég 1 gatya is.
Sep 25, 2020 14:23:41

Szerző: Sodipatkány (Snecológus-pontszám: 3872x1) Sep 25, 2020 14:30:55
Válasz
(7)
Azért ne baszd már szét teljesen az életedet sneci, hagyjál valamit a trolloknak is.
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
Sep 25, 2020 14:30:55

Szerző: A kombájn elüt (Snecológus-pontszám: 3879x1) Sep 25, 2020 14:31:22
Válasz
(4)
Endre, azt mondod több mint 10 éve dolgozol a szakmában, ezek olyan évek mint most a linzi hetek?
Sep 25, 2020 14:31:22

Szerző: Twiccs Chat (Snecológus-pontszám: 10345x5) Sep 25, 2020 14:31:51
Válasz
(2)
A kombájn elüt
Endre, még nem adtál választ, hogy te fizeted anyádnál a gigabites netet? Vagy ez csak egy újabb eleme anyád kizsigerelésének? A púpszászi ház nem lesz elég a hitelek törlesztésére, bár ha kitartó vagy a Blaha aluljáróban összeszeded a maradékot.Kicsi lesz a rezsi és oda úgyis elég 1 gatya is.

és a blaháról majd mehetnek az IRL liveok mert a magyar mobilnet legalább stabil nem úgy mint a tündéjmeseojszágé
#50euro + kamatok
Sep 25, 2020 14:31:51

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272081x136) Sep 25, 2020 14:44:16
Válasz
(1)
444.hu/2020/09/25/szaz-dolgozot-elbocsajtanak-a-budapesti-gyogyfurdoktol

jaj, sneci, ugye nem érinti deficás hajdút a leépítés? eléggé rá vagy szorulva arra a havi 100 euróra, és még jobban rá leszel.
Sep 25, 2020 14:44:16

Szerző: Ahmed von der WU kasse (Snecológus-pontszám: 17567x8) Sep 25, 2020 14:50:25
Válasz
(0)
Sneci!
Voltál meldezettelt intézni? Mit írtál rá,haupt,oder nebenwohnzitz?
Még mindig 15 euro a bejelentés dija?
Bankszámla nyitáshoz majd vigyed+munkaszerződést is szoktak kérni.
Gondolom a tb számod is úton van,vagy azt már megkaptad?
Szóval,ha mindezeken túl vagy,akkor már,végérvényesen benne vagy a renncerben.
Innentől pofázhatsz amit akarsz,hogy neked melyik az éppen megfelelő lakcímed.
Elárulom a sógorék ebből nem csinálnak viccet.
Azért is megbasznak,ha van folyamatos munkaviszonyod,de ideiglenes lakcimet jelentettél be.
Lehet nem azonnal,de idővel kibukik a dolog,és akkor jönnek a csekkek.
Szerencséd,hogy nincsen autód,meg a tanszéknek is.
Mert ha lenne akkor kb 5 perc,és 50 euro lenne kideríteni hol laksz,és így elmaradna a felfedezés öröme:-D
Sep 25, 2020 14:50:25

Szerző: balek (Snecológus-pontszám: 20272x10) Sep 25, 2020 15:00:14
Válasz
(0)
Ahmed von der WU kasse

Mert ha lenne akkor kb 5 perc,és 50 euro lenne kideríteni hol laksz,és így elmaradna a felfedezés öröme:-D
Hogy? Márk is ott lakott, ha arrafelé el lehet indulni. 100% hogy a cigányok sózták rá a lakást.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Sep 25, 2020 15:00:14

Szerző: Gólya (Snecológus-pontszám: 4500x2) Sep 25, 2020 15:13:23
Válasz
(3)
Ha jól értem, az egymillió fütyi úgy jön ki autista módon, ha az egész éves keresetét,+ 13. + 14. havi fizuval elosztjuk 12-vel. Ha jól számolom, így a fizud nem sokkal magasabb a seggprestós havi fütyinél.

De juhúú, az euró jelenleg 362-nél jár.

Így sodimama nyugdíja tovább csökkent, már csak 221 euro fütyi havonta. Ezt ízlelgesd kicsit, ugyanis a következő évadban ebből ketten kell megéljetek majd.
2 napig csicskultam.
Sep 25, 2020 15:13:23

Szerző: sodika Sep 25, 2020 15:14:29
Válasz
(-2)
Tudom, itt még az a hülye szabály is van, hogy 3 hónapon túl ki kell váltani azt a sárga lapot, amit letelepedési igazolványnak, mi a gecinek hívnak.

Amivel amúgy a kurva anyjuk, mi a faszért akarnék én itt, vagy bárhol külföldön letelepedni.

Márk is azon akadt ki, hogy amikor intéztük, a sorszámos cetlin az volt, hogy "migrációs ügyek".

Kurva anyátok, itt a melóhely, de a faszom se akar ide migrálni. :D
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Sep 25, 2020 15:14:29

Szerző: sodika Sep 25, 2020 15:15:28
Válasz
(-2)
Gólya
Ha jól számolom, így a fizud nem sokkal magasabb a seggprestós havi fütyinél.

Ó, dehogynem.

A havi fizu persze nem. Alig 20 euróval több, vagyis szinte ugyanannyi, mint Berlinben volt.

Csak itt még jön rá a 13-14 havi.
Sep 25, 2020 15:15:28

Szerző: sodika Sep 25, 2020 15:16:04
Válasz
(-1)
Ami Németországi melóhelyeimen nem volt sose.
Mindig csak 12 havi bér.
Sep 25, 2020 15:16:04

Szerző: Púpszász réme (Snecológus-pontszám: 2218x1) Sep 25, 2020 15:18:32
Válasz
(0)
sodika
Tudom, itt még az a hülye szabály is van, hogy 3 hónapon túl ki kell váltani azt a sárga lapot, amit letelepedési igazolványnak, mi a gecinek hívnak.

Amivel amúgy a kurva anyjuk, mi a faszért akarnék én itt, vagy bárhol külföldön letelepedni.

Márk is azon akadt ki, hogy amikor intéztük, a sorszámos cetlin az volt, hogy "migrációs ügyek".

Neked nem a fogyi papirert kene inkabb menni?
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
Sep 25, 2020 15:18:32

Szerző: sodika Sep 25, 2020 15:18:40
Válasz
(-2)
Egyébként az a vicces, ahogy most leromlott a forint, még decemberig is meglesz a 998 ezer Ft :D

Utána ugrik 1 millió 42 ezer forintra a havi átlag.
Sep 25, 2020 15:18:40

Szerző: - Sep 25, 2020 15:19:25
Válasz
(0)
Endre ma este a twitchen tisztátós live!!
9-kor kezdesz, megértetted?
Sep 25, 2020 15:19:25

Szerző: sodika Sep 25, 2020 15:20:00
Válasz
(0)
Ahmed von der WU kasse

Elárulom a sógorék ebből nem csinálnak viccet.

Ugyan már. A németek is hazák voltak.
ELVIEG kaphattam volna 1000 euró büntetést Berlinben, de megígértem szépen, hogy többé nem csinálok ilyet, és így nem kaptam. :D
Sep 25, 2020 15:20:00

Szerző: Twiccs Chat (Snecológus-pontszám: 10345x5) Sep 25, 2020 15:20:17
Válasz
(3)
sodika
Egyébként az a vicces, ahogy most leromlott a forint, még decemberig is meglesz a 998 ezer Ft :D

Utána ugrik 1 millió 42 ezer forintra a havi átlag.

a hiteleid euroban vannak.. miért forintban számolsz gnóm?
#50euro + kamatok
Sep 25, 2020 15:20:17

Szerző: sodika Sep 25, 2020 15:20:44
Válasz
(2)
Hahó

jaj, sneci, ugye nem érinti deficás hajdút a leépítés?

A faszomat. :(

De, valszeg igen.
Megkérdezem.
Sep 25, 2020 15:20:44

Szerző: - Sep 25, 2020 15:21:14
Válasz
(1)
sodika

Hoppon maradtál mi?

Ugyanígy döntöttél volna, hogy Linzben vállalsz munkát akkor is, ha tudod, hogy Márk hazaviszi a faszát, és nem fogja neked mutogatni?
Sep 25, 2020 15:21:14

Szerző: - Sep 25, 2020 15:22:09
Válasz
(0)
sodika
Ó, dehogynem.

A havi fizu persze nem. Alig 20 euróval több, vagyis szinte ugyanannyi, mint Berlinben volt.

Csak itt még jön rá a 13-14 havi.

Sikerült okos kérdést feltenni? Segített a vezető fejlesztő megoldani a problémát?
Sep 25, 2020 15:22:09

Szerző: Sep 25, 2020 15:23:01
Válasz
(0)
sodika
ELVIEG kaphattam volna 1000 euró büntetést Berlinben, de megígértem szépen, hogy többé nem csinálok ilyet, és így nem kaptam. :D

Ma is kérdezősködtél meló helyett? Tėnyleg nem ég a pofád a behazudott szakmai tapasztalatok miatt?
Sep 25, 2020 15:23:01

Szerző: Érdeklődő (Snecológus-pontszám: 12099x6) Sep 25, 2020 15:23:15
Válasz
(3)
Endre, amúgy miért jelentetted fel Márkot? Ennyire haragszol rá, amiért elhagyott?
Sep 25, 2020 15:23:15

Szerző: sodika Sep 25, 2020 15:24:18
Válasz
(2)
-
Hoppon maradtál mi?

Ugyanígy döntöttél volna, hogy Linzben vállalsz munkát akkor is, ha tudod, hogy Márk hazaviszi a faszát

Eszembe nem jutott volna soha Berlinen kívül semmi.
Meg úgy voltam vele, hogy időm van, próbálkozzunk.
Ha már Márk ennyire erőlteti.
Gondoltam, úgysincs rá semmi esély.

Mert mondom, kisváros ez, 3-400 helyett 20-30 releváns céggel. Túl kicsi a merítés, így kizárt, hogy felvegyenek pont itt bárhova is.

Aztán mégis.
Sep 25, 2020 15:24:18

Szerző: Örebro (Snecológus-pontszám: 35910x17) Sep 25, 2020 15:24:59
Válasz
(9)
gyagyås azt uzeni molnår andris, hogy udvözöl es amiben megållapodtatok elkuldött minden adohivatalnak bejelentesi nyomtatvånyon rolad fontosnak tartott infokat, megkapta a nemet es a magyar hivataltol a nyugtakat az osztråk meg nem jött meg neki.
Sep 25, 2020 15:24:59

Szerző: - Sep 25, 2020 15:26:29
Válasz
(4)
sodika
Eszembe nem jutott volna soha Berlinen kívül semmi.
Meg úgy voltam vele, hogy időm van, próbálkozzunk.
Ha már Márk ennyire erőlteti.
Gondoltam, úgysincs rá semmi esély.

Mert mondom, kisváros ez, 3-400 helyett 20-30 releváns céggel. Túl kicsi a merítés, így kizárt, hogy felvegyenek pont itt bárhova is.

Aztán mégis.

Szép. És nem érzed magad egy icipicit átbaszva, miközben tökegyedül küzdesz az életbenmaradásért Linzben, tudva, hogy ő épp a barátnőjét kúrogatja miskolcon a te pénzedből?
Sep 25, 2020 15:26:29

Szerző: sodika Sep 25, 2020 15:27:25
Válasz
(1)
Ma is kérdezősködtél meló helyett?

Nem, délelőtt azért magamtól is világos lett a logika.

Az zavart meg, hogy ugyanaz az űrlapkód három helyen is előfordul, és attól kaptam tegnap már agyfaszt, hogy ha két helyen megváltoztattam már, miért nem változik meg. Végül rajtam mindegyik felé kurva nagy debug szöveget, hogy melyik melyik, és így már világos lett a dolog.

Meg átolvastam a keretrendszer dokumentációjában, hogy a mi a gecit is jelent itt, hogy contentType, és ezután már világos lett a dolog.

A terminilógia tisztázása után már nem olyan vészes a dolog.
Sep 25, 2020 15:27:25

Szerző: sodika Sep 25, 2020 15:28:48
Válasz
(-2)
Örebro: ugyanezt Berlinben is megtetted már :)
Sep 25, 2020 15:28:48

Szerző: - Sep 25, 2020 15:28:49
Válasz
(1)
sodika
Nem, délelőtt azért magamtól is világos lett a logika.

Az zavart meg, hogy ugyanaz az űrlapkód három helyen is előfordul, és attól kaptam tegnap már agyfaszt, hogy ha két helyen megváltoztattam már, miért nem változik meg. Végül rajtam mindegyik felé kurva nagy debug szöveget, hogy melyik melyik, és így már világos lett a dolog.

Meg átolvastam a keretrendszer dokumentációjában, hogy a mi a gecit is jelent itt, hogy contentType, és ezután már világos lett a dolog.

A terminilógia tisztázása után már nem olyan vészes a dolog.

Aha, tehát mégis logikus volt.

Kész lettél vele, vagy még pár napot azért ülsz rajta, nehogy elbízza magát a főnökúr?
Sep 25, 2020 15:28:49

Szerző: - Sep 25, 2020 15:29:47
Válasz
(1)
sodika

Lol. Itt van feketén fehéren, ezt tartott megtalálni 2 napig?

doc.ezplatform.com/en/master/guide/content_model/
Sep 25, 2020 15:29:47

Szerző: sodika Sep 25, 2020 15:31:13
Válasz
(-2)
-
Aha, tehát mégis logikus volt.

Kész lettél vele, vagy még pár napot azért ülsz rajta, nehogy elbízza magát a főnökúr?

Rákérdezett, konkrétan a helyi kirendeltség kisfőnöke, hogyan állok vele, de már akkor, amikor végre a sok szenvedés után tényleg megértettem. Így meg tudtam nyugtatni, hogy kicsit "herausforderunglich" volt megérteni ezt a struktúrát, de már faszaság van.
Sep 25, 2020 15:31:13

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Sep 25, 2020 15:32:22
Válasz
(3)
Sneci, de a feladat nem lett kész, ugye? xDDD
Megértettél valamit, de nem fejezted be. Egy hét alatt...
A kisfőnök kérdezett fel, nem is a közvetlen felettesed? xDDD
Mit mondtál hazudtál neki, mikor lesz kész?
Sep 25, 2020 15:32:22

Szerző: mifaaan (Snecológus-pontszám: 3326x1) Sep 25, 2020 15:32:44
Válasz
(2)
sodika
Rákérdezett, konkrétan a helyi kirendeltség kisfőnöke, hogyan állok vele, de már akkor, amikor végre a sok szenvedés után tényleg megértettem. Így meg tudtam nyugtatni, hogy kicsit "herausforderunglich" volt megérteni ezt a struktúrát, de már faszaság van.

Látom kikupáltad magad Google translattel készülve a felkérdezésre
Sep 25, 2020 15:32:44

Szerző: - Sep 25, 2020 15:32:44
Válasz
(2)
sodika

És kész lettél vele ma? Vagy majd jövő szerdára befejezed?
Sep 25, 2020 15:32:44

Szerző: Ahmed von der WU kasse (Snecológus-pontszám: 17567x8) Sep 25, 2020 15:33:10
Válasz
(3)
sodika

Találkoztam,már jó pár hasonló mentalitású hazánk fiával.
Aztán valahogy mindig sirás lett a vége,Brühühüü 8k eurot kell fizetnem mert 6 éve magyar rendszámom van,most meg megfogott a finanz polizei.
Hiába pofáztam neki,hogy ráfog baszni.Márpedig ö nem fog 10x annyit fizetni az itteni ado+biztosításért.
Meg még tudnám sorolni,a sok jo képességűt

Sep 25, 2020 15:33:10

Szerző: Trash csoportos haver (Snecológus-pontszám: 38869x19) Sep 25, 2020 15:33:31
Válasz
(0)
Nyomsz streamet hétvégén vagy megint csak faszverés lesz?
Sep 25, 2020 15:33:31

Szerző: sodika Sep 25, 2020 15:33:33
Válasz
(-1)
-

Nyugalom. Elvileg hazahoztam mindent, amivel itthon is fel tudom építeni a fejlesztői környezetet, így a hétvégén be tudom fejezni a cuccot.

Jó lesz ez, mert pár feladat lezárása után már tényleg kézre fog állni minden, és ha vágod, akkor már irreleváns kérdés, hogy amúgy logikusnak tekinthető-e: neked az lesz.
Sep 25, 2020 15:33:33

Szerző: Démonsátor Sep 25, 2020 15:33:56
Válasz
(2)
sodika

Ma, hogy úgyis hamarabb végzel a melóban elmész gyúrni és puncit *PR nézni?
xyz
Sep 25, 2020 15:33:56

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Sep 25, 2020 15:34:04
Válasz
(0)
-

doc.ezplatform.com/en/master/guide/content_model/

1. Angolul van
2. Túl hosszú
Egy hét alatt rágta át magát rajta, de még mindig nem értette meg, ezért minden sorba kiiratta a szemetet, mire megakadt a szeme valamin (ami még nem is biztos, hogy a probléma)
Sep 25, 2020 15:34:04

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Sep 25, 2020 15:34:44
Válasz
(1)
sodika
Nyugalom. Elvileg hazahoztam mindent, amivel itthon is fel tudom építeni a fejlesztői környezetet, így a hétvégén be tudom fejezni a cuccot.

Jó lesz ez, mert pár feladat lezárása után már tényleg kézre fog állni minden, és ha vágod, akkor már irreleváns kérdés, hogy amúgy logikusnak tekinthető-e: neked az lesz.

Szóval nem csináltad meg. Ma sem. Egy hét sem volt elég.
Vérprofi!! xDDDDD
Sep 25, 2020 15:34:44

Szerző: sodika Sep 25, 2020 15:34:58
Válasz
(-2)
Ahmed von der WU kasse

Hiába pofáztam neki,hogy ráfog baszni.Márpedig ö nem fog 10x annyit fizetni az itteni ado+biztosításért

Sőt, itt még olyan is van, hogy Linzből mondjuk Traunba költözöl, akkor le kell cserélni a L kezdetű rendszámodat LL kezdetűre, illetve visszaköltözés előtt fordítva.

Őrültek ezek a labancok :D
Sep 25, 2020 15:34:58

Szerző: mifaaan (Snecológus-pontszám: 3326x1) Sep 25, 2020 15:35:11
Válasz
(1)
sodika

Környezet "felépítős" lájvot!
Sep 25, 2020 15:35:11

Szerző: Örebro (Snecológus-pontszám: 35910x17) Sep 25, 2020 15:36:10
Válasz
(3)
sodika
Sőt, itt még olyan is van, hogy Linzből mondjuk Traunba költözöl, akkor le kell cserélni a L kezdetű rendszámodat LL kezdetűre, illetve visszaköltözés előtt fordítva.

Őrültek ezek a labancok :D

megint nagy a pofåd..........tudod!
Sep 25, 2020 15:36:10

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Sep 25, 2020 15:36:23
Válasz
(3)
Sneci felkérdezett a főnökúr? Ment a hetyetyézés? :D Kezdődik :D
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Sep 25, 2020 15:36:23

Szerző: sodika Sep 25, 2020 15:37:11
Válasz
(0)
nyilvános faszkiverő
Szóval nem csináltad meg. Ma sem. Egy hét sem volt elég.
Vérprofi!! xDDDDD

Nem érted a lényeget.

Most már vágom, és hétfőre ígértem tesztelhetőnek a főnöknek.

Most a hétvégém ezzel oda, de csak a legelső.
Utána meg már megy ez, mint az ágyba szarás.

Csak bevallottan nagyon nehezem rázódom bele új dolgokba.

Ha olyan követelmény lenne közölve velem, hogy olyanvalait képzeltek el, aki nagyon gyorsan tanul, én magam köszönnék, el, LOL.
Sep 25, 2020 15:37:11

Szerző: Sep 25, 2020 15:37:13
Válasz
(2)
Tehát márjelezte a közvetlen főnököd a főnökének hogy egy hazug szar vagy aki tizedét sem tudja a csodacvben előadottnak. Egy hét és repülsz pedofil szar
Sep 25, 2020 15:37:13

Szerző: IT Troll v5.12 Sep 25, 2020 15:37:29
Válasz
(1)
sodika

A pénteki meetingen kérdezett rá, vagy odament hozzád váratlanul?
Sep 25, 2020 15:37:29

Szerző: sodika Sep 25, 2020 15:37:34
Válasz
(-1)
Hiénaverő
Sneci felkérdezett a főnökúr? Ment a hetyetyézés? :D Kezdődik :D

Nem ezt mondtam.

Érdeklődött.
Sep 25, 2020 15:37:34

Szerző: mifaaan (Snecológus-pontszám: 3326x1) Sep 25, 2020 15:37:36
Válasz
(1)
sodika

Milyen cég az, ahol nem adnak laptopot? Vagy csak próbaidőre nem jár? Normális helyeken a gyakornok is kap céges hordozható eszközt. vagy VDI-t..
Sep 25, 2020 15:37:36

Szerző: sodika Sep 25, 2020 15:38:20
Válasz
(1)
IT Troll v5.12
A pénteki meetingen kérdezett rá, vagy odament hozzád váratlanul?

Kíváncsiságból időpontbecslést kért, oszt ennyi.
Nem kell semmit túlgondolni, éppen tanulom a szar, bakker :))
Sep 25, 2020 15:38:20

Szerző: sodika Sep 25, 2020 15:38:51
Válasz
(-1)
mifaaan
Milyen cég az, ahol nem adnak laptopot? Vagy csak próbaidőre nem jár? Normális helyeken a gyakornok is kap céges hordozható eszközt. vagy VDI-t..

Van, de nem kérdeztem meg, hogy elhozhatom-e.
Ahogy nézem, nem nagyon viszi haza más se.
Sep 25, 2020 15:38:51

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Sep 25, 2020 15:38:58
Válasz
(2)
sodika
Nem ezt mondtam.

Érdeklődött.

És kellemetlen hangulatban érdeklődött (már-már zsidó sürgetésnek hangzott)?
Sep 25, 2020 15:38:58
« 6441 6442 6443 6444 6445 6446 6447 6448 6449 6450 »
1733422 komment.

107 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™