Pláne :)
Legközelebb majd erre is figyelek!
a gyagyås mår rutinbol tudja, neki is jår ha a miskolci szeretöje is kapott XD
Ez így igaz. De ha benne van (márpedig olyan fejlesztőcég nem létezik, ahol ne lenne benne), akkor időarányosan jár neki.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
ez ceg fuggö, nålunk pl. egy öret sem kap aki apr. 30-an nem volt veglegesitett ållomånyba, ez szemet dolog, de igy muködik, norvegiåban es dåniåban ugyanigy. szerencsere ez a fasz nem erti mi van a szerzödeseben :-)
Nem, stimmel, vagy legalábbis konzisztens azzal, amit eddig elmondott.
33 ezer euró a személyi hitelek, és ebben már a futamidőre előre kalkulált kamatok is benne vannak, plusz 1500 euró hitelkártya vagy folyószámla-hitel.
Azért ez sem túl kevés, ha végiggondolod, mai árfolyamon 12 millió forint a semmire.
Igen, csak a Kolosy az egy időkorlát nélküli szívességi lakhatás volt az anyja helyett anyjától. Itt viszont ketyeg a számla és az idő is.
Ingatkanügyek
Rosszul.
Az évaszázad üzlete volt egy ezrest adni az ogrénak, kettőt fizet hármat kap :D
Van hajnyíró géped. Miért nem tolod le fél centissel azt a seggszőrt, ami még a fejeden van? Egy igazi férfi törölközővel megszárítja a haját, nem buziskodik, és a haja se a fülét, se hátul a nyakát nem éri el.
Akkor számíthatunk arra, hogy egy összegben fogják követelni a pénzt a bankok.
A ketto egyutt masfel havi penz lenne. De nem marad addig, az biztos.
Szóval vedd elő szépen a munkaszerződésed, és olvasd el, ha már anélkül írtad alá.
Nem anélkül.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Válaszolj, kobold, ki a bűntársad németországban, aki segít a lakcímcsalást elkövetni?
Azt akarod, hogy a német rendőrség derítse ki?
Milyen sört vettél? Van rajta kisgyerek?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Ideje lenne, mert ez a mocsok tényleg megcsinálja, hogy az összes EU tagállamot végigzongorázza, aztán a végén büntetlenül döglik meg.
Ingatkanügyek
Te veszed át a postáidat, vagy valaki más a nevedben?
Ugye hogy az utóbbi? Ki az a valaki? Ő segít neked okirathamisítást, és költségvetési csalást elkövetni (ezek a magyar elnevezések, biztos van hasonló németországban is)
Hülye vagy.
mondta a pedofil akinek ~15 millió forint tartozása van :D
mifan?! most nem! éppen nem! mivan?!
Whatkolosi whatandi whatmark whatogre whatlinz. Kenyszeres hazudozo buzi vagy, de a trollok mindig a farkadra lepnek.
Az a hülye aki mondja!
Vettél a sör mellé vodkát is? Hosszú hétvége lesz, ha még el se kezdted installálni a fejlesztői környezetet :)
Te még mindig nem érted, hogy a tájékoztatás nem egyenlő a szerződés feltételeinek megsértése miatti következmények elkerülésénnek. Senkit nem érdekel, hogy mit küldtél egy random e-mail címre, nem vagy ott NEM ÉRKEZIK MUNKABÉR A SZÁMLÁDRA. Melyik részét nem érted ennek?
Beleírtad, hogy 3 hónapnál tovább tervezel Linzben élni? Beleírtad, hogy a német lakcímeden egy bűntársad veszi át a leveleket, és adja fel a választ a nevedben?
Ha ezeket nem írtad bele, akkor sajnos még mindig van olyan dolog, amiről tájékoztatni kell a Targót, és a többieket.
Ez EU-ban a szolgáltatások szabad áramlása van.
Egyrészt.
Másrészt meg a német bankokat az érdekli, hogy német bankszámláról tudj mindent rendesen fizetni.
EU-s számlák között még külföldre is ingyenes az utalás.
Szépen elutalok minden hónapban 2100 eurót a német számlára, és ennyi a teendőm.
Még a német albérletet is a német számláról fogom fizetni.
legjobb tudomåsom szerint eu-n belul csak egy cime lehet bårkinek, mikor en honapokra mås ållamba megyek dolgozni, akkor egy egyszeru online adatközlö kitöltesevel közlöm az adohivatallal, akik klzlik az összes ållami hivatallal, hogy nem svedorszågban tartozkodom, tehåt kijelentkezni sem kell, ez igy muködik az összes eszaki ållamban, ez azert fontos, mert ahol papiron vagyok ott jår ingyenes egeszsegugyi ellåtås, ugyhogy ha a gyagyås itt kamuzik, hogy nemetorszågba es auszteiåban is be van jelentve az hazugsåg. de meg tudom nezni, mert ket perc es online bejelentkezem egy osztråk cimre es pår percen belul jön a nyugta, hogy innentöl nem vagyok sved ellåtåsra jogosult, ennek a feltetele, hogy minimum hat honap legyen a kulföldi tartozkodås, ennyike te hazug keci!
Beleírtam, hogy januártól magasabb lesz a fizetés.
Na most az több mint 3 hónap.
Tehát a válasz IGEN.
komment: landstrasse 70
Ha jön egy leveled a német címedre amit alairva kell kb azonnal visszajuttatni akkor, hogy oldod meg?
te enbyire hulye vagy tenyleg, ezt honnan vaszed, hogy a kulföldi utalås ingyenes? eszmeletlen mekkora fasz vagy!
Nem a számlákkal van a baj, te retardált, hanem a hitelkártyákkal, és a diszpókkal, ezeket nem használhatnád külföldön, és akkor a költségvetési csalást simán kimerítő munkaügyi ügyeskedésedet nem is említettem.
Az nem jár a lakcím alapján se Magyarországon, se Németországban, sem Ausztriában ingyen, járulékfiezetés nélkül senkinek.
Az összesnek megírtam, hogy Linzben van az új munkahely.
A hitelkártyásoknak is.
Jó hír, úgy meló van, több pénzért.
Aztán majd eldöntik, hogy szar ügyfél vagyok-e több pénzzel.
Már miért ne használhatnád?
okos! de csak wgy orszågban fizeted vagy fizetik utånad, na ott ingyenes.
Legfeljebb megkérdezhetik, hogy miként néznek ki az új megélhetési költségeim. Erre el tudom mondani, hogy a havi átlag 500-zal több pénz mellett a lakhatás havi átlag 100 euróval több.
Nem-nem. :)
TÖK MINDEGY, hogy az EU melyik országában fizeted, csak fizesd valahol. Sürgősségi, és fájdalomcsillapító ellátást mindenhol ingyen kapsz, csak a tervezhető beavatkozásokhoz zavarnak haza.
Azt is írtad abban a levélben, hogy ez meg ez a németországi postacímed.
Ezt te nyelvtanilag igaz állításnak érzed, és biztos rettenet büszke vagy magadra, de valójában azt állítottad vele, hogy ezen a címen tartózkodsz.
Ami egy hazugság, mert nem ott tartózkodsz, Ausztriában vagy, ott vásárolsz, fizikailag ott vagy hónapok óta néhány rövid Berlini búcsúkirándulást leszámítva.
Ez az, amit szerintem nélkülünk is ki fognak sakkozni a bankok a vásárlásaid, vagy annak hiánya alapján, de azért én szerintem még külön szólni is fogok nekik róla.
Teljesen fölösleges, EU van most már jópár éve :)
ott kell fizetned ahol eletszeruen tartozkodsz, igen az akut mindenhol ingyen van, ha kivåltod az e-101 kårtyåt, de többet nem segitek, old meg az adocsalo tolvaj kurva anyåddal!
Adomány még Magyarországon is adóköteles.
Itt osztrákban meg Geringfüging alatt minden az.
A normális kártyák eleve E-101-esek.
Az én mémet kártyám pl. eleve ilyen (volt).
Terhesgondozásra vitted a csajod? :D
pont az ilyenekért lehet gyűlölni ezt a büdös korcsot. minden felelüten és módon köpködte/i az EU-t de az előnyeit undorító módon kihasználja és élvezi és nem érzi a morális ellentmondást
Rövid út esetén persze, rosszul fogalmaztam, de nem hiszem, hogy a bankok szívesen nyújtanak folyószámla-hitelt olyan embereknek, akik életvitelszerűen más országban tartózkodnak.
Ezért kellett sodikának a német álcím, amiről saját maga által nyelvtanilag igaznak tartott módon behazudta, hogy ott él életvitelszerűen (nem ezt szó szerint, csak ez következett abból, amit írt)
Nem csomagolsz? Bepenészednek a nadrágjaid... Jabocs :)
Faszság, a bankok örülnek a biznisznek. Én lassan egy évtizede emigráltam, és még mindig van magyar számlám, hitelkártyám is.
Akkor is, ha esetleg utána haza kellene jönnöd, mert kibasznának minden magyart?
te lennél az első szerintem akit kitoloncolnának az EU-ból ha Magyarország kilépne te PúposGnóm
#50euro + kamatok
És ha a buzik és zsidók táborba zárásáról lenne szavazás?
te szar hazug geci, olvasd csak vissza miket irtål pår napja erröl, pont az ellenkezöjet, most meg arra hivatkozol, hogy a tolvaj anyådra hallgattål. szarfaszu!
Smiley-zol, tehát hazudsz.
Nem írtad bele szó szerint, hogy németországban élsz életvitelszerűen, azt írtad bele, hogy ez meg az a német címed, ahova a postát várod. Ha elég hülye voltál, akkor külön hangsúlyoztad, hogy azonnal tudsz a levelekre válaszolni, hátha gyanús lesz valakinek a köntörfalazás.
A lényeg, hogy a célod az volt, hogy az ügyintéző úgy értelmezze, hogy németországban tartózkodsz. Őrült szerencséd lesz, ha nem hiszik el, és lekapcsolják a diszpókat, mert különben okirathamisítást követtél el.
Nem lep meg, mert mi pontosan tudjuk, hogy miért:
te lelkileg, érzelmileg, szellemileg egy tizenpár éves kis köcsög figyelemhiányos, abuzált tini szintjén rekedtél meg.
Magyarul fogyatékos vagy, aki még majd' 40 évesen is ott tart, hogy azt hiszi, hogy bosszantja a felnőtteket az ostoba trollkodásaival, és ennek nagyon örül.
De a helyzet az, hogy senki le sem szarja a véleményedet, már az anyád sem.
És tartalmilag?
A lényeg, hogy a célod az volt, hogy az ügyintéző úgy értelmezze, hogy németországban tartózkodsz.
A linzi munkahellyel?
Azt hogy?
Hát ezaz. Hogy csak nyelvtanilag. Mintha a piacon azt mondaná a kofa, hogy egy ezres a krumpli kilója. Kifizeted, ad érte egy szem krumplit, és kijelenti, hogy ő úgy értette, hogy máshol ennyi a krumpli, te pedig nem kérdezted, hogy ő is ennyiért adja-e.
Na mennyire állna meg a védekezése, hogy nyelvtanilag igaz volt amit mondott, ha az ügy a rendőrségre kerül?
Na ennyire fog a tied is, tökmindegy, hogy tíz méterről bele lehet látni, hogy te azt nem is úgy értetted, nyilvánvaló, hogy a másik oldalon nem így értették, és az is, hogy te ezzel tisztában voltál, tehát a megtévesztés ezzel bizonyítható.
Miért?
Nem a linzi munkahellyel te fogyaték, hanem a német levelezési címed megadásával, amiről nem jelezted, hogy valójában nem te tartod fent.
Azt hazudtad, hogy ott laksz, ahol az új levelezési címed van, értsd már meg, tökmindegy, hogy mi igaz nyelvtanilag, ha az ügyintéző azt hitte, hogy te ott is laksz, te pedig szándékosan okoztad a tévedést.
Az rég volt. Még 1-2 hét és Berlin lesz az új Linz :)
Linz lesz az új Berlin, autikorrekt, elnézést.
Elmegy a nudistra strandra és lát sok magyar kisgyereket, minden helyre kerül.
Azt hazudtad, hogy ott laksz
Hogy lehet linzi melóhely mellett máshol lakni?
Gyakorlatilag élettársi kapcsolatot ígért neked a cigány, jól értem? Ilyenkor bizony perelni kell.
Tegnap még ingázást akartál írni XD
Szerző:
Aczél elvtárs
(
x3)
Sep 25, 2020 19:33:56
Válasz
(1)
x3)
Válasz
(1)
Ha most megébredsz majd éjszaka akkor gyorsan vegyél magadhoz valami italt, figyeld meg milyen más lesz a hajnal. Használd ki a péntek estét!
Aczél elvtárs
(
x3)
Sep 25, 2020 19:34:47
x3)
elvtårsam, pakolås :-)
Pláne :)
Legközelebb majd erre is figyelek!
Örebro
(
x17)
Sep 25, 2020 19:35:09
x17)
Nem igaz.
Ausztriában semmi jogszabályi kötelezettség sincsen 13. és 14. havi fizetésre biztosítására.
Akkor vagy jogosult 13. havi (Urlaubsgeld júniusban vagy júliusban) és 14. havi (Weihnachtsgeld novemberben vagy decemberben) extra fizetésre, ha ezt a munkaszerződésed tartalmazza. Tehát ha a te munkaszerződésedben benne van (valószínűleg igen, mert ez Ausztriában általános gyakorlat), akkor kapsz, de ha nincs benne, akkor nem kapsz. Törvényi jogosultság nincs.
Ugyanúgy, hogy már idén a töredékév után jogosult lennél részleges kifizetésre vagy sem, ez a munkaszerződésedből kiolvasható.
arbeiterkammer.at/beratung/arbeitundrecht/Arbeitsvertraege/Weihnachts-Urlaubsgeld.html
Der Anspruch, die Höhe und die Fälligkeit von Sonderzahlungen sind im jeweiligen Kollektivvertrag oder Einzelarbeitsvertrag geregelt.
TIPP
Der anzuwendende Kollektivvertrag muss in jeder Firma aufliegen!
Kommt kein Kollektivvertrag zur Anwendung und sind auch im Arbeitsvertrag keine Sonderzahlungen wie Urlaubs- und Weihnachtsgeld vereinbart, erhalten Sie keine dieser Sonderzahlungen! Denn es gibt im Rahmen von privatrechtlichen Arbeitsverhältnissen keinen gesetzlichen Anspruch auf Urlaubs- und Weihnachtsgeld.
Szóval vedd elő szépen a munkaszerződésed, és olvasd el, ha már anélkül írtad alá.
Ausztriában semmi jogszabályi kötelezettség sincsen 13. és 14. havi fizetésre biztosítására.
Akkor vagy jogosult 13. havi (Urlaubsgeld júniusban vagy júliusban) és 14. havi (Weihnachtsgeld novemberben vagy decemberben) extra fizetésre, ha ezt a munkaszerződésed tartalmazza. Tehát ha a te munkaszerződésedben benne van (valószínűleg igen, mert ez Ausztriában általános gyakorlat), akkor kapsz, de ha nincs benne, akkor nem kapsz. Törvényi jogosultság nincs.
Ugyanúgy, hogy már idén a töredékév után jogosult lennél részleges kifizetésre vagy sem, ez a munkaszerződésedből kiolvasható.
arbeiterkammer.at/beratung/arbeitundrecht/Arbeitsvertraege/Weihnachts-Urlaubsgeld.html
Der Anspruch, die Höhe und die Fälligkeit von Sonderzahlungen sind im jeweiligen Kollektivvertrag oder Einzelarbeitsvertrag geregelt.
TIPP
Der anzuwendende Kollektivvertrag muss in jeder Firma aufliegen!
Kommt kein Kollektivvertrag zur Anwendung und sind auch im Arbeitsvertrag keine Sonderzahlungen wie Urlaubs- und Weihnachtsgeld vereinbart, erhalten Sie keine dieser Sonderzahlungen! Denn es gibt im Rahmen von privatrechtlichen Arbeitsverhältnissen keinen gesetzlichen Anspruch auf Urlaubs- und Weihnachtsgeld.
a gyagyås mår rutinbol tudja, neki is jår ha a miskolci szeretöje is kapott XD
A szauna szatírja
(
x1)
Sep 25, 2020 19:35:12
x1)
Nem fog ez menni hétfőre sem enged el
Boldog Vekni
raszberszky
Sep 25, 2020 19:36:41
Pont mint a Kolosyn. :D :D
lesz linzi szafari is? Hallod sodi lesz linzi szafari a kirúgásocskáig? Vagy nem lesz időd a kipakolás miatt a következő egy hétben? Sep 25, 2020 19:36:41
bolgár jeti
(
x30)
Sep 25, 2020 19:36:42
x30)
Nem igaz.
Ez így igaz. De ha benne van (márpedig olyan fejlesztőcég nem létezik, ahol ne lenne benne), akkor időarányosan jár neki.
xray
(
x21)
Sep 25, 2020 19:39:40
x21)
Sep 25, 2020 19:39:40
ha kirúgják, akkor járni jár, de nem jut :) Sep 25, 2020 19:39:40
Örebro
(
x17)
Sep 25, 2020 19:41:59
x17)
ez ceg fuggö, nålunk pl. egy öret sem kap aki apr. 30-an nem volt veglegesitett ållomånyba, ez szemet dolog, de igy muködik, norvegiåban es dåniåban ugyanigy. szerencsere ez a fasz nem erti mi van a szerzödeseben :-)
Karib
(
x10)
Sep 25, 2020 19:42:52
x10)
Szerintem biztosan kamu ez a 30 akárhány ezres adósság. 50 körül járhat inkább.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
-
Sep 25, 2020 19:45:18
Szerintem biztosan kamu ez a 30 akárhány ezres adósság. 50 körül járhat inkább.
Nem, stimmel, vagy legalábbis konzisztens azzal, amit eddig elmondott.
33 ezer euró a személyi hitelek, és ebben már a futamidőre előre kalkulált kamatok is benne vannak, plusz 1500 euró hitelkártya vagy folyószámla-hitel.
Azért ez sem túl kevés, ha végiggondolod, mai árfolyamon 12 millió forint a semmire.
Sep 25, 2020 19:45:18
Szteppen
(
x3)
Sep 25, 2020 19:48:52
x3)
Elmaradt Magyar adósságról ne feledkezzetek meg!
Ez ety fosh!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 25, 2020 19:50:30
x38)
Ha elkezdi összerakni a gémerPC-t, azzal éjfélig úgysem végez, és akkor már a sok sztrímer szemetet is össze kell rakni és nincs kábel és nemjó és hetyetye, szóval nem lesz ebből semmi hétfőig, csak rengeteg sör, két pótolandó drága kütyü és a fórumon őrjöngés hajnalig.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 25, 2020 19:50:56
x19)
50 ezer akkor se stimmelne ha a becsületes zoli nem torlesztet volna semmit a decemberi 8 ezres kolcsonebol.
seymour schwartz
(
x6)
Sep 25, 2020 19:51:48
x6)
Pont mint a Kolosyn. :D :D
Igen, csak a Kolosy az egy időkorlát nélküli szívességi lakhatás volt az anyja helyett anyjától. Itt viszont ketyeg a számla és az idő is.
Örebro
(
x17)
Sep 25, 2020 19:56:11
x17)
rosszul emlekszem, hogy a berlini odu oktober vegeig ki van fizetve?
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 25, 2020 19:58:38
Rosszul.
Sep 25, 2020 19:58:38
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Sep 25, 2020 19:59:12
x2)
Az évaszázad üzlete volt egy ezrest adni az ogrénak, kettőt fizet hármat kap :D
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 25, 2020 20:02:25
x37)
Hajszárító, mert mindig vizes hajjal rohanok melóba.
Erőt vettem magamon.
De most is simán ott tudtam volna hagyni több ezer eurót. :D
Jó ez. Ha kell valami, csak kiugok, mert Saturn mellett még Media Markt is van a közelben.
Erőt vettem magamon.
De most is simán ott tudtam volna hagyni több ezer eurót. :D
Jó ez. Ha kell valami, csak kiugok, mert Saturn mellett még Media Markt is van a közelben.
Van hajnyíró géped. Miért nem tolod le fél centissel azt a seggszőrt, ami még a fejeden van? Egy igazi férfi törölközővel megszárítja a haját, nem buziskodik, és a haja se a fülét, se hátul a nyakát nem éri el.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 25, 2020 20:06:19
x37)
Én mindennek utánaolvastam, és vannak még definíciók.
Most már hazugságon se tud senki, mert anyám rábeszélt, hogy nehogy olyan állítsak, hogy Linz nem Hauptwohnsitz. Így hallgattam rá, és nem írtam olyasmit se.
Most már hazugságon se tud senki, mert anyám rábeszélt, hogy nehogy olyan állítsak, hogy Linz nem Hauptwohnsitz. Így hallgattam rá, és nem írtam olyasmit se.
Akkor számíthatunk arra, hogy egy összegben fogják követelni a pénzt a bankok.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 25, 2020 20:09:22
x37)
Gyakorlatilag tök mindegy, hogy a fatászpika kap-e 13. meg 14. havi fizetést, mivel időarányosan a kettő együtt kb egy fél havi pénzt fog kitenni, és egy fillért nem fordít belőle törlesztésre úgy sem.
IT troll
Sep 25, 2020 20:17:45
Gyakorlatilag tök mindegy, hogy a fatászpika kap-e 13. meg 14. havi fizetést, mivel időarányosan a kettő együtt kb egy fél havi pénzt fog kitenni, és egy fillért nem fordít belőle törlesztésre úgy sem.
A ketto egyutt masfel havi penz lenne. De nem marad addig, az biztos.
Sep 25, 2020 20:17:45
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 25, 2020 20:29:04
13.havi fizetést Ausztriában nyáron fizetnek, azt most nem kap. A 14. havi egy részét kapja meg nagy eséllyel decemberben, ha addig kihúzza.
Sep 25, 2020 20:29:04
sodika
Sep 25, 2020 20:30:56
Nem anélkül.
Sep 25, 2020 20:30:56
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 25, 2020 20:31:24
x38)
Decemberben ASODI már Újszászon fog az anyja pofonjai elől jobbra és balra hajolgatni. Bizony.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
-
Sep 25, 2020 20:32:34
Nem anélkül.
Válaszolj, kobold, ki a bűntársad németországban, aki segít a lakcímcsalást elkövetni?
Sep 25, 2020 20:32:34
bolgár jeti
(
x30)
Sep 25, 2020 20:34:14
x30)
Nem anélkül.
Milyen sört vettél? Van rajta kisgyerek?
-
Sep 25, 2020 20:34:44
sedofil, emlékeztetnénk téged, hogy púpszászon már rádszabadítottuk a kékeket, a bankügyletek kapcsán ezt ugyanúgy meg tudjuk tenni
Sep 25, 2020 20:34:44
sodika
Sep 25, 2020 20:34:45
Nincs lakcímcsalás.
Hülye vagy.
Hülye vagy.
Sep 25, 2020 20:34:45
seymour schwartz
(
x6)
Sep 25, 2020 20:35:20
x6)
Ideje lenne, mert ez a mocsok tényleg megcsinálja, hogy az összes EU tagállamot végigzongorázza, aztán a végén büntetlenül döglik meg.
-
Sep 25, 2020 20:35:49
Nincs lakcímcsalás.
Hülye vagy.
Hülye vagy.
Te veszed át a postáidat, vagy valaki más a nevedben?
Ugye hogy az utóbbi? Ki az a valaki? Ő segít neked okirathamisítást, és költségvetési csalást elkövetni (ezek a magyar elnevezések, biztos van hasonló németországban is)
Sep 25, 2020 20:35:49
zsidókvagytok
Sep 25, 2020 20:36:03
Hülye vagy.
mondta a pedofil akinek ~15 millió forint tartozása van :D
Sep 25, 2020 20:36:03
Vonzas torvenye
Sep 25, 2020 20:37:01
Nincs lakcímcsalás.
Hülye vagy.
Hülye vagy.
Whatkolosi whatandi whatmark whatogre whatlinz. Kenyszeres hazudozo buzi vagy, de a trollok mindig a farkadra lepnek.
Sep 25, 2020 20:37:01
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Sep 25, 2020 20:38:16
x2)
Nincs lakcímcsalás.
Hülye vagy.
Hülye vagy.
Az a hülye aki mondja!
sodika
Sep 25, 2020 20:40:47
A lényeg, hogy a bankokat magam tájékoztattam arról, hogy Linzben van az új melóhelyem, és hogy megtartom a német bankszámlámat, és onnan lehet vonni továbbra is mindent.
Ennyi a lényeg. És anyámra hallgatva még olyasmit sem állítottam nekik, hogy ne a linzi lenne a Hauptwohnsitz-
Ezek a tények.
Ennyi a lényeg. És anyámra hallgatva még olyasmit sem állítottam nekik, hogy ne a linzi lenne a Hauptwohnsitz-
Ezek a tények.
Sep 25, 2020 20:40:47
-
Sep 25, 2020 20:41:32
A közigazgatási troll izzíthatja magát, ha kiderítjük a németeknél bejelentett címét, akkor azt is megtudhatjuk vele, hogy ki az, aki hajlandó bűncselekményt elkövetni az érdekében!
Sep 25, 2020 20:41:32
bolgár jeti
(
x30)
Sep 25, 2020 20:42:40
x30)
Ezek a tények.
Vettél a sör mellé vodkát is? Hosszú hétvége lesz, ha még el se kezdted installálni a fejlesztői környezetet :)
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Sep 25, 2020 20:43:18
x2)
A lényeg, hogy a bankokat magam tájékoztattam arról, hogy Linzben van az új melóhelyem, és hogy megtartom a német bankszámlámat, és onnan lehet vonni továbbra is mindent.
Ezek a tények.
Ezek a tények.
Te még mindig nem érted, hogy a tájékoztatás nem egyenlő a szerződés feltételeinek megsértése miatti következmények elkerülésénnek. Senkit nem érdekel, hogy mit küldtél egy random e-mail címre, nem vagy ott NEM ÉRKEZIK MUNKABÉR A SZÁMLÁDRA. Melyik részét nem érted ennek?
-
Sep 25, 2020 20:44:09
Ezek a tények.
Ezek a tények.
Beleírtad, hogy 3 hónapnál tovább tervezel Linzben élni? Beleírtad, hogy a német lakcímeden egy bűntársad veszi át a leveleket, és adja fel a választ a nevedben?
Ha ezeket nem írtad bele, akkor sajnos még mindig van olyan dolog, amiről tájékoztatni kell a Targót, és a többieket.
Sep 25, 2020 20:44:09
sodika
Sep 25, 2020 20:49:01
Melyik részét nem érted ennek?
Egyrészt.
Másrészt meg a német bankokat az érdekli, hogy német bankszámláról tudj mindent rendesen fizetni.
Szépen elutalok minden hónapban 2100 eurót a német számlára, és ennyi a teendőm.
Sep 25, 2020 20:49:01
sodika
Sep 25, 2020 20:49:20
Bocsánat: még az OSZTRÁK albérletet is a NÉMET számláról fogom fizetni.
Sep 25, 2020 20:49:20
Örebro
(
x17)
Sep 25, 2020 20:49:43
x17)
A közigazgatási troll izzíthatja magát, ha kiderítjük a németeknél bejelentett címét, akkor azt is megtudhatjuk vele, hogy ki az, aki hajlandó bűncselekményt elkövetni az érdekében!
legjobb tudomåsom szerint eu-n belul csak egy cime lehet bårkinek, mikor en honapokra mås ållamba megyek dolgozni, akkor egy egyszeru online adatközlö kitöltesevel közlöm az adohivatallal, akik klzlik az összes ållami hivatallal, hogy nem svedorszågban tartozkodom, tehåt kijelentkezni sem kell, ez igy muködik az összes eszaki ållamban, ez azert fontos, mert ahol papiron vagyok ott jår ingyenes egeszsegugyi ellåtås, ugyhogy ha a gyagyås itt kamuzik, hogy nemetorszågba es auszteiåban is be van jelentve az hazugsåg. de meg tudom nezni, mert ket perc es online bejelentkezem egy osztråk cimre es pår percen belul jön a nyugta, hogy innentöl nem vagyok sved ellåtåsra jogosult, ennek a feltetele, hogy minimum hat honap legyen a kulföldi tartozkodås, ennyike te hazug keci!
sodika
Sep 25, 2020 20:50:11
Beleírtad, hogy 3 hónapnál tovább tervezel Linzben élni?
Beleírtam, hogy januártól magasabb lesz a fizetés.
Na most az több mint 3 hónap.
Tehát a válasz IGEN.
Sep 25, 2020 20:50:11
IT troll
Sep 25, 2020 20:50:21
Bocsánat: még az OSZTRÁK albérletet is a NÉMET számláról fogom fizetni.
komment: landstrasse 70
Sep 25, 2020 20:50:21
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 25, 2020 20:50:29
x19)
Nincs lakcímcsalás.
Hülye vagy.
Hülye vagy.
Ha jön egy leveled a német címedre amit alairva kell kb azonnal visszajuttatni akkor, hogy oldod meg?
Örebro
(
x17)
Sep 25, 2020 20:50:57
x17)
Egyrészt.
Egyrészt.
te enbyire hulye vagy tenyleg, ezt honnan vaszed, hogy a kulföldi utalås ingyenes? eszmeletlen mekkora fasz vagy!
-
Sep 25, 2020 20:51:04
Egyrészt.
Egyrészt.
Nem a számlákkal van a baj, te retardált, hanem a hitelkártyákkal, és a diszpókkal, ezeket nem használhatnád külföldön, és akkor a költségvetési csalást simán kimerítő munkaügyi ügyeskedésedet nem is említettem.
Sep 25, 2020 20:51:04
sodika
Sep 25, 2020 20:51:21
jår ingyenes egeszsegugyi ellåtås
Az nem jár a lakcím alapján se Magyarországon, se Németországban, sem Ausztriában ingyen, járulékfiezetés nélkül senkinek.
Sep 25, 2020 20:51:21
-
Sep 25, 2020 20:51:39
meg lesz baszva a szád sodi
Most nagyon meg fogod szívni a sunyiskodást.
Most nagyon meg fogod szívni a sunyiskodást.
Sep 25, 2020 20:51:39
sodika
Sep 25, 2020 20:52:56
Nem a számlákkal van a baj, te retardált, hanem a hitelkártyákkal, és a diszpókkal
A hitelkártyásoknak is.
Sep 25, 2020 20:52:56
sodika
Sep 25, 2020 20:53:46
És a 3 hónap meg minden lószar:
azt is írtam mindegyiknek, hogy januártól több a szitu.
Háromig még egy 3 éves is el tud számolni. :D
Na kicsomagolás, csá.
azt is írtam mindegyiknek, hogy januártól több a szitu.
Háromig még egy 3 éves is el tud számolni. :D
Na kicsomagolás, csá.
Sep 25, 2020 20:53:46
bolgár jeti
(
x30)
Sep 25, 2020 20:53:51
x30)
Nem a számlákkal van a baj, te retardált, hanem a hitelkártyákkal, és a diszpókkal, ezeket nem használhatnád külföldö.
Örebro
(
x17)
Sep 25, 2020 20:54:34
x17)
sodika
Sep 25, 2020 20:55:37
Legfeljebb megkérdezhetik, hogy miként néznek ki az új megélhetési költségeim. Erre el tudom mondani, hogy a havi átlag 500-zal több pénz mellett a lakhatás havi átlag 100 euróval több.
Sep 25, 2020 20:55:37
Örebro
(
x17)
Sep 25, 2020 20:55:46
x17)
de tudod mit csinåld ahogy akarod en csak azt igerhetem, illetve törpapa molnår andrås azt igerheti, hogy ugy es ott tart be ahol tud.
sodika
Sep 25, 2020 20:56:41
TÖK MINDEGY, hogy az EU melyik országában fizeted, csak fizesd valahol. Sürgősségi, és fájdalomcsillapító ellátást mindenhol ingyen kapsz, csak a tervezhető beavatkozásokhoz zavarnak haza.
Sep 25, 2020 20:56:41
-
Sep 25, 2020 20:57:03
A hitelkártyásoknak is.
A hitelkártyásoknak is.
Azt is írtad abban a levélben, hogy ez meg ez a németországi postacímed.
Ezt te nyelvtanilag igaz állításnak érzed, és biztos rettenet büszke vagy magadra, de valójában azt állítottad vele, hogy ezen a címen tartózkodsz.
Ami egy hazugság, mert nem ott tartózkodsz, Ausztriában vagy, ott vásárolsz, fizikailag ott vagy hónapok óta néhány rövid Berlini búcsúkirándulást leszámítva.
Ez az, amit szerintem nélkülünk is ki fognak sakkozni a bankok a vásárlásaid, vagy annak hiánya alapján, de azért én szerintem még külön szólni is fogok nekik róla.
Sep 25, 2020 20:57:03
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Sep 25, 2020 20:57:11
x7)
Ha bevételt szerzel a flokkból vagy máshonnan, melyik országban fogod leadózni? Nem tartasz attól, hogy a másik két ország adóhatósága is rosszhangulatúan fog megkeresni?
|__o__|
sodika
Sep 25, 2020 20:58:14
Sőt: a miskolci kórházban voltak olyan gecik, hogy mutatta Márk a magyar személyit, és az osztrák TB-t, erre közlik, hogy piros a magyar TB-je, miközben a magyar TAJ számot a tanácsomra otthon is hagyta.
Ilyen gecik.
Ilyen gecik.
Sep 25, 2020 20:58:14
bolgár jeti
(
x30)
Sep 25, 2020 20:58:28
x30)
Teljesen fölösleges, EU van most már jópár éve :)
Örebro
(
x17)
Sep 25, 2020 20:58:35
x17)
ott kell fizetned ahol eletszeruen tartozkodsz, igen az akut mindenhol ingyen van, ha kivåltod az e-101 kårtyåt, de többet nem segitek, old meg az adocsalo tolvaj kurva anyåddal!
sodika
Sep 25, 2020 20:59:29
Ha bevételt szerzel a flokkból vagy máshonnan, melyik országban fogod leadózni? Nem tartasz attól, hogy a másik két ország adóhatósága is rosszhangulatúan fog megkeresni?
Adomány még Magyarországon is adóköteles.
Itt osztrákban meg Geringfüging alatt minden az.
Sep 25, 2020 20:59:29
Hahó
(
x136)
Sep 25, 2020 21:00:02
x136)
a neten megismert sittes cigány (márk) tehát lehúzott 6000 + 3000 (karakszoba), összesen kb 9000 euróra, és ennek a töredékét fogja visszafizetni.
közben volt sok olyan, hogy vegyél már egy cigit, 50 ezres hal a szájba, 1000 eurós hétvége drezdában, a cigánycsapat utaztatása erdélybe, szóval belekerült neked ez a netes ismeretség olyan 12.000 euróba?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
közben volt sok olyan, hogy vegyél már egy cigit, 50 ezres hal a szájba, 1000 eurós hétvége drezdában, a cigánycsapat utaztatása erdélybe, szóval belekerült neked ez a netes ismeretség olyan 12.000 euróba?
sodika
Sep 25, 2020 21:00:21
az akut mindenhol ingyen van, ha kivåltod az e-101 kårtyåt
A normális kártyák eleve E-101-esek.
Az én mémet kártyám pl. eleve ilyen (volt).
Sep 25, 2020 21:00:21
Érdeklődő
(
x6)
Sep 25, 2020 21:00:47
x6)
Sőt: a miskolci kórházban voltak olyan gecik, hogy mutatta Márk a magyar személyit, és az osztrák TB-t, erre közlik, hogy piros a magyar TB-je, miközben a magyar TAJ számot a tanácsomra otthon is hagyta.
Ilyen gecik.
Ilyen gecik.
Terhesgondozásra vitted a csajod? :D
sodika
Sep 25, 2020 21:01:17
na híradó, csá
www.youtube.com/watch?v=lvFaBJHpMhw
(tudom, osztrákot kéne nézni, de az MÉG KEVÉSBÉ érdekel, mint amennyire a német nem érdekelt :DDDDDDD)
www.youtube.com/watch?v=lvFaBJHpMhw
(tudom, osztrákot kéne nézni, de az MÉG KEVÉSBÉ érdekel, mint amennyire a német nem érdekelt :DDDDDDD)
Sep 25, 2020 21:01:17
-
Sep 25, 2020 21:01:37
Egyrészt.
Egyrészt.
pont az ilyenekért lehet gyűlölni ezt a büdös korcsot. minden felelüten és módon köpködte/i az EU-t de az előnyeit undorító módon kihasználja és élvezi és nem érzi a morális ellentmondást
Sep 25, 2020 21:01:37
-
Sep 25, 2020 21:02:27
Rövid út esetén persze, rosszul fogalmaztam, de nem hiszem, hogy a bankok szívesen nyújtanak folyószámla-hitelt olyan embereknek, akik életvitelszerűen más országban tartózkodnak.
Ezért kellett sodikának a német álcím, amiről saját maga által nyelvtanilag igaznak tartott módon behazudta, hogy ott él életvitelszerűen (nem ezt szó szerint, csak ez következett abból, amit írt)
Sep 25, 2020 21:02:27
sodika
Sep 25, 2020 21:02:43
Ha lenne népszavazás a HunExit-ről, IGENNEL szavaznék.
Sep 25, 2020 21:02:43
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 25, 2020 21:03:12
x19)
na híradó, csá
youtube.com/watch?v=lvFaBJHpMhw
youtube.com/watch?v=lvFaBJHpMhw
Nem csomagolsz? Bepenészednek a nadrágjaid... Jabocs :)
sodika
Sep 25, 2020 21:03:34
Nem, nem hazudtam német életvitelszerűséget.
Linzi meló mellett nem is lehet az életvitelszerű. :)
Kizárt eleve.
Kizárt eleve.
Sep 25, 2020 21:03:34
bolgár jeti
(
x30)
Sep 25, 2020 21:03:46
x30)
Faszság, a bankok örülnek a biznisznek. Én lassan egy évtizede emigráltam, és még mindig van magyar számlám, hitelkártyám is.
-
Sep 25, 2020 21:03:51
Akkor is, ha esetleg utána haza kellene jönnöd, mert kibasznának minden magyart?
Sep 25, 2020 21:03:51
Andi
(
x13)
Sep 25, 2020 21:04:14
x13)
Mennyibe került neked Márk fogsora?
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Twiccs Chat
(
x5)
Sep 25, 2020 21:04:53
x5)
te lennél az első szerintem akit kitoloncolnának az EU-ból ha Magyarország kilépne te PúposGnóm
Trash csoportos haver
(
x19)
x19)
És ha a buzik és zsidók táborba zárásáról lenne szavazás?
Örebro
(
x17)
Sep 25, 2020 21:05:16
x17)
Kizárt eleve.
Kizárt eleve.
te szar hazug geci, olvasd csak vissza miket irtål pår napja erröl, pont az ellenkezöjet, most meg arra hivatkozol, hogy a tolvaj anyådra hallgattål. szarfaszu!
sodika
Sep 25, 2020 21:05:56
Nyelvtanilag minden igaz volt.
na csá
na csá
Sep 25, 2020 21:05:56
-
Sep 25, 2020 21:06:30
Kizárt eleve.
Kizárt eleve.
Smiley-zol, tehát hazudsz.
Nem írtad bele szó szerint, hogy németországban élsz életvitelszerűen, azt írtad bele, hogy ez meg az a német címed, ahova a postát várod. Ha elég hülye voltál, akkor külön hangsúlyoztad, hogy azonnal tudsz a levelekre válaszolni, hátha gyanús lesz valakinek a köntörfalazás.
A lényeg, hogy a célod az volt, hogy az ügyintéző úgy értelmezze, hogy németországban tartózkodsz. Őrült szerencséd lesz, ha nem hiszik el, és lekapcsolják a diszpókat, mert különben okirathamisítást követtél el.
Sep 25, 2020 21:06:30
Dzsibuti térdeltetős
Sep 25, 2020 21:07:05
Nem lep meg, mert mi pontosan tudjuk, hogy miért:
te lelkileg, érzelmileg, szellemileg egy tizenpár éves kis köcsög figyelemhiányos, abuzált tini szintjén rekedtél meg.
Magyarul fogyatékos vagy, aki még majd' 40 évesen is ott tart, hogy azt hiszi, hogy bosszantja a felnőtteket az ostoba trollkodásaival, és ennek nagyon örül.
De a helyzet az, hogy senki le sem szarja a véleményedet, már az anyád sem.
Sep 25, 2020 21:07:05
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 25, 2020 21:07:25
x19)
na csá
na csá
És tartalmilag?
Érdeklődő
(
x6)
Sep 25, 2020 21:07:44
x6)
Amúgy Endre, van valami autista gondolatmeneted, ami alapján főszabály szerint CigányMárk németcsibének számít?
sodika
Sep 25, 2020 21:08:19
Ha kíváncsi vagy, konkrétan azt írtam, hogy rövidesen, mihelyt mindent elintéztem, osztrák postacímet is tudok majd írni nekik.
Sep 25, 2020 21:08:19
sodika
Sep 25, 2020 21:09:13
A lényeg, hogy a célod az volt, hogy az ügyintéző úgy értelmezze, hogy németországban tartózkodsz.
A linzi munkahellyel?
Azt hogy?
Sep 25, 2020 21:09:13
Hahó
(
x136)
Sep 25, 2020 21:09:20
x136)
Ki a jobb adós? Sittes márk vagy te?
-
Sep 25, 2020 21:09:29
na csá
na csá
Hát ezaz. Hogy csak nyelvtanilag. Mintha a piacon azt mondaná a kofa, hogy egy ezres a krumpli kilója. Kifizeted, ad érte egy szem krumplit, és kijelenti, hogy ő úgy értette, hogy máshol ennyi a krumpli, te pedig nem kérdezted, hogy ő is ennyiért adja-e.
Na mennyire állna meg a védekezése, hogy nyelvtanilag igaz volt amit mondott, ha az ügy a rendőrségre kerül?
Na ennyire fog a tied is, tökmindegy, hogy tíz méterről bele lehet látni, hogy te azt nem is úgy értetted, nyilvánvaló, hogy a másik oldalon nem így értették, és az is, hogy te ezzel tisztában voltál, tehát a megtévesztés ezzel bizonyítható.
Sep 25, 2020 21:09:29
bolgár jeti
(
x30)
Sep 25, 2020 21:09:52
x30)
Miért?
sodika
Sep 25, 2020 21:10:23
Anyámra hallgattam, és két dolgot is kihagytam, ami nem lett volna igaz, az eredeti tervemhez képest.
Pont azért, hogy amit írok, az igaz legyen.
Pont azért, hogy amit írok, az igaz legyen.
Sep 25, 2020 21:10:23
sodika
Sep 25, 2020 21:10:33
na csá
Sep 25, 2020 21:10:33
Andi
(
x13)
Sep 25, 2020 21:10:42
x13)
Amúgy én emlékszem egy olyan vagizásra is, vagy a sztrímekben, vagy itt a fórumon, hogy a Sodi mindig csak felfelé építkezik, ő sohasem menne Ausztriába dolgozni, az meg elképzelhetetlen, hogy olyan helyen akár egy percig is maradjon, ahova felvesznek rajta kívül akár egyetlen magyart is. Most lehet hogy lefelé építkezik a Sodi.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
-
Sep 25, 2020 21:11:19
A linzi munkahellyel?
Azt hogy?
Azt hogy?
Nem a linzi munkahellyel te fogyaték, hanem a német levelezési címed megadásával, amiről nem jelezted, hogy valójában nem te tartod fent.
Azt hazudtad, hogy ott laksz, ahol az új levelezési címed van, értsd már meg, tökmindegy, hogy mi igaz nyelvtanilag, ha az ügyintéző azt hitte, hogy te ott is laksz, te pedig szándékosan okoztad a tévedést.
Sep 25, 2020 21:11:19
bolgár jeti
(
x30)
Sep 25, 2020 21:12:24
x30)
Amúgy én emlékszem egy olyan vagizásra is, vagy a sztrímekben, vagy itt a fórumon, hogy a Sodi mindig csak felfelé építkezik, ő sohasem menne Ausztriába dolgozni, az meg elképzelhetetlen, hogy olyan helyen akár egy percig is maradjon, ahova felvesznek rajta kívül akár egyetlen magyart is. Most lehet hogy lefelé építkezik a Sodi.
Hahó
(
x136)
Sep 25, 2020 21:12:27
x136)
Nyelvtanilag meg lesznek elégedve a munkáddal, de mégis kibasznak hamarosan.
sodika
Sep 25, 2020 21:12:34
:D
Márk nagyon forszírozta, hogy próbáljam meg, én meg úgy voltam vele, hogy játékból miért ne, ez itt egy osztrák kisváros, eleve kizárt dolog, hogy legyen meló.
És mégis lett.
Márk nagyon forszírozta, hogy próbáljam meg, én meg úgy voltam vele, hogy játékból miért ne, ez itt egy osztrák kisváros, eleve kizárt dolog, hogy legyen meló.
És mégis lett.
Sep 25, 2020 21:12:34
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 25, 2020 21:12:43
x19)
Nézegetted már az osztrák bankok hiteleit?
bolgár jeti
(
x30)
Sep 25, 2020 21:13:20
x30)
Linz lesz az új Berlin, autikorrekt, elnézést.
Elmegy a nudistra strandra és lát sok magyar kisgyereket, minden helyre kerül.
Hahó
(
x136)
Sep 25, 2020 21:13:21
x136)
Nyelvtanilag jól állsz anyagilag, de mégis csóró vagy.
sodika
Sep 25, 2020 21:13:28
Azt hazudtad, hogy ott laksz
Sep 25, 2020 21:13:28
sodika
Sep 25, 2020 21:13:48
Na mindegy, hülye vagy.
Csá.
Csá.
Sep 25, 2020 21:13:48
Érdeklődő
(
x6)
Sep 25, 2020 21:13:59
x6)
:D
És mégis lett.
És mégis lett.
Gyakorlatilag élettársi kapcsolatot ígért neked a cigány, jól értem? Ilyenkor bizony perelni kell.
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 25, 2020 21:14:24
x19)
Tegnap még ingázást akartál írni XD
109 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™