« 6470 6471 6472 6473 6474 6475 6476 6477 6478 6479 »
1733433 komment.

Szerző: Kovács Péter azaz Kancsi (Snecológus-pontszám: 26193x13) Sep 29, 2020 00:24:34
Válasz
(-1)
Faszaság van
Az is érdekelne, miből gondolta, hogy neki egy csomó pénzt fog hozni az, ha egy miskolci cickanynak többmilliós twics stúdiót épít? Főleg, ha ennyire rögeszmésen ragaszkodik Berlin, Germany környekéhez?

Szerintem ittt nem a tviccs stúdió volt a lényeg. A pedofilt kínozza a magány, részben ezért is lett alkoholista és azért engedi magát újra és újra lehúzni, piszony. Nincs neki senkije a Márkcicáék, pár NPC retard és a sodi fórum trolljain kívül. A miskolci fosó karakszoba csak egy kísérlet volt arra, hogy pénzért vegyen magának x időre társaságot, valahová kötődést, nem szólt ez semmi többről. Még sajnálnám is a korcsot, ha nem lenne ennyire rosszindulatú velejéig romlott szardarab.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Sep 29, 2020 00:24:34

Szerző: balek (Snecológus-pontszám: 20272x10) Sep 29, 2020 00:49:36
Válasz
(12)
Nekem az volt a kedvencem, amikor bizonygatta, hogy milyen jó üzletet kötött, és hogy túljárt a rafkós mordorcigányok eszén.

A sodi megint hatalmas üzletembernek hitte magát.

Valahol olvashatta, hogy a streamelésben mekkora költség az áramhasználat a bika gép és világítás miatt, úgyhogy ravasz tervet eszelt ki: rábeszélte a cigányokat, hogy mindent fizet - szobát, gépet, 50ezres halat a fogatlan szájba -, viszont az áramba nem fog beszállni, és 50%-ot kér az összes bevételből.

Sajnos azt nem tanították az egyetemeken, hogy a nulla 50%-a is nulla, így a barna törpök megint túljártak a csúf, gonosz pedofil eszén.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Sep 29, 2020 00:49:36

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Sep 29, 2020 01:08:16
Válasz
(4)
sodika
Na de hol, bazmeg.

Villamosvonalak és buszvonalak találkozásánál, közel a pályaudvarhoz. Nincs komcsim, bazmeg, nekem ez a hely kellett.

Már egy sarokra is rakás szar lett volna minden.

Te hülye süket fasz, Linz belvárosa az egyik végétől a másikig 20 perc gyalog, az egész hóbelevanc közepén meg végigmegy egy villamosvonal városhatártól városhatárig... Én ezt nem hiszem el bazmeg :D Gaumbergből 10 perc alatt vagy bent konkrétan a Mozartkreuzung megállónál. Hogy mennyit fizettél te azért a privilégiumért hogy hárommal kevesebb villamosmegállót kelljen utazni? :D :D :D :D :D : BALFASZ
Sep 29, 2020 01:08:16

Szerző: Elsőéves (Snecológus-pontszám: 7420x3) Sep 29, 2020 01:32:52
Válasz
(16)
Esküszöm nem értem a Gyagyást. Ennyi neuronnal ember nem születik.. évtizedes tütükézés és rendkívül erős autizmus kell hozzá, hogy valaki ilyen szinten ne érzékelje a valóságot.

Én is egy szerencsétlen balfasz vagyok abból a szempontból, hogy valahogy mindig megtalálom azokat az embereket, akik át akarnak vagy rosszabb esetben át is basznak, de az első gyanús jelre utána megyek a dolognak és így buktattam már le például diploma nélkül (kamudiplomával) praktizáló orvost. :D

De ezt a balfaszt a leggyakoribb és a legátlátszóbb cigányhazugságokkal húzzák le már lassan 3 éve és még mindig elhiszi, hogy jó emberek, csak szarul jött ki nekik, nincs szerencséjük, vagy gecik velük az emberek. Púpos! Százan mondták már előttem, de át vagy baszva nagyon csúnyán, de ha nekik nem hiszel, akkor gondolj már bele egy kicsit. Mennyi esélye van annak, hogy szégény, szerencsétlen Márkot, meg Bittner "Becsületes" Zolit válogatás nélkül átkúrja mindenki? 1-ből 1, 5-ből 5, 10-ből 10 ember? Egy percig sem gondolkoztál el, hogy már csak a véletlenek és a kauzalitás miatt ennek, ha nem is nulla, de 5%-nál nem több az esélye?

Egy percig sem volt gyanús neked soha, hogy nekik valahogy soha sem jön össze semmi? Ja hát nyilván nem, mert neked sem szokott. :D DE azért kérlek, tedd a szívedre a kezed és próbáld már meg röhögés nélkül kimondani, hogy "minden csak így alakult?"

Márk streamer gépe, amiben azonnal tönkre ment a videókártya és a te pénzedből kellett újat venni?

Miután kifizetted azonnal felmerült benne, hogy közös streameket kéne csinálni, pedig csak pár hete ismerted? Egyből fel is merült, hogy kéne neki egy streamer pc és te azonnal vettél is neki?

Aztán amikor látta, hogy ezt is kifizetted, akkor jött az újabb jó ötlet, hogy akkor már kéne twitch stúdió is? Ebbe is elkezdtél beruházni, mint Lőrinc, de aztán sosem készült el..

De már meg is volt a legújabb bombajó ötlet, KARAK! Akit be lehetne kamerázni és streamelni 0-24-ben? és már akkor is fosta, hiszen az oltásait meg a mittudoménmit azonnal ki kellett fizetned? A potenciális aranytojást tojó tyúk azonnali betegsége sikerrel elterelte a gondolataidat az amúgy nem készülő twitch stúdióról?

Ami nem lett kész januárra, sem februárra, sem márciusra... kb soha, bár egyszer mutattak neked róla képeket. De sajnos nem lett semmi az egészből, mert Márknak dolgoznia kellett menni külföldre.

Aztán ott is hirtelen pénzre lett szüksége. Kihez forduljon hát? Nem a cigány barátaihoz, nem a szüleihez, hozzád.. A balekhoz akit pár hónapja ismer és már euró ezreket lehúzott róla. Szegény nem csak hogy megszorult, de a fogai is szar állapotban voltak. Kellett az áthidalás...

Miután megmenekült az életveszélytől egyből eszébe jutott, hogy bemutat a jófej főnökének, aki egy halál becsületes arc és amúgy napelemekben utazik. A főnök egyből ajánlott egy tuti üzletet, ami szintén foshta.

Bár remek üzletember volt, annyit nem sikerült a több év shikeres vállalkozói működés után elérnie, hogy be tudjon szállni egy projektbe önerőből.. kihez fordulhatott volna? A barátaihoz? A családjához? Esetleg olyan vállalkozó társaihoz, akik ismerik régóta és megvan közöttük az üzleti bizalom? Lófaszt. Hát hozzád kellett fordulnia, hiszen Márktól már ekkor lecsapolt minden infót, hogy te egy balek vagy és euró-ezreket tud majd belőled kicsalni. (Lehet, hogy egyedül találta ki, de a tesa biztos segített neki)

Aztán mikor kezdtél rájönni, hogy nagyon csúnyán le vagy rántva, karak sem fossa, a vállalkozás sem, a törlesztésekkel sem igyekeznek annyira, sőt még te fizeted már munkabérét, akkor kicsit kinyílt a szád és egyből beletolták a faszerdőt. Egyből elkezdett megromlani a kapcsolat, Márknak kapóra jöttek a pedóügyek majdnem sikeresen le is ráztak maguktól, de aztán gondolom rájöttek, hogy egy ilyen jó befektetést kár feladni. :D

Azóta is ebben a hintában ülsz, hintáztatnak, hintáztatnak és minden kilengésnél kihulli párszáz, párezer euró a zsebedből. Szegény, szerencsétlen, jószándékú embereknek soha semmi nem jön össze. Egyetlen közös sikerük van az életben, a te lehúzásod. :D
Fogsz te még engem rajongással szopni
Sep 29, 2020 01:32:52

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Sep 29, 2020 01:51:04
Válasz
(5)
A pszichopatáknak nincs semmiféle veszélyérzete állítólag. Tudat alatt azt hiszik, velük nem történhet semmi rossz, az csak NPC-kkel esik meg. Erőnek erejével kell meggyőzniük magukat ennek az ellenkezőjéről konkrétan. Ezért nem megy fogászhoz, ezért nem műttette meg a sérvét, ezért nem hord soha maszkot és ezért húzzák le a cigányok is. Nem fogja be a tudata azt a koncepciót, hogy átbasszák vagy fenyegetik.
Sep 29, 2020 01:51:04

Szerző: Bejlin (Snecológus-pontszám: 16621x8) Sep 29, 2020 02:52:22
Válasz
(8)
Elsőéves

Nekem Márkékról mindig az unokázós csalók ugranak be. Eleve milyen ember az olyan aki olyan havertól kér kölcsön aki már egyébként is fuldoklik az adósságban? De azért rábeszéli hogy vegyen fel újabb hitelt és azt adja neki oda kölcsönbe. Nem a legközelebbi ismerőseihez vagy a rokonaihoz fordul. Neeem. Az interneten megismert balek majd ad kölcsön úgy hogy végérvényesen elássa magát anyagilag.

Egyébként örülök neki hogy a recskás ilyen baráti kört vonzott be magának, de másrészt az ilyen parazitákat is mint a Miskolci galery küldeném a recskás után a gödör mélyére.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Sep 29, 2020 02:52:22

Szerző: Andi (Snecológus-pontszám: 26941x13) Sep 29, 2020 05:16:02
Válasz
(0)
Bejlin
Nekem Márkékról mindig az unokázós csalók ugranak be. Eleve milyen ember az olyan aki olyan havertól kér kölcsön aki már egyébként is fuldoklik az adósságban? De azért rábeszéli hogy vegyen fel újabb hitelt és azt adja neki oda kölcsönbe. Nem a legközelebbi ismerőseihez vagy a rokonaihoz fordul. Neeem. Az interneten megismert balek majd ad kölcsön úgy hogy végérvényesen elássa magát anyagilag.

Egyébként örülök neki hogy a recskás ilyen baráti kört vonzott be magának, de másrészt az ilyen parazitákat is mint a Miskolci galery küldeném a recskás után a gödör mélyére.

Szerintem ehhez a jelenethez hasonlít a kapcsolatuk, csak fél év múlva Sodi átveszi Ártatlan Márk szerepét és Targó Nagyúrnál lesz a stukker.

www.youtube.com/watch?v=7B4zV6Wip2E
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Sep 29, 2020 05:16:02

Szerző: M.Ország rémálma Sep 29, 2020 05:56:37
Válasz
(1)
Bejlin

+1

Megérdemlik egymást
Sep 29, 2020 05:56:37

Szerző: - Sep 29, 2020 06:02:39
Válasz
(0)
aSodika, mit hagytatok magatok után a Fórisszal Mésztelepen?

www.youtube.com/watch?v=12GoS4n42qo
Sep 29, 2020 06:02:39

Szerző: Miskolci Tesco managere Sep 29, 2020 06:16:33
Válasz
(2)
sodika
:)

Nem úgy értem.

Úgy értem, ha nincs logika, akkor nem csak nekem mondta.
Hanem a nyilvánosságnak, amiben nincs.

Úgy.

Legyen logika, és legalább következetesség, LOL.

na alvás, csá

Endre. Gyere az irodámba! Ne ülj le...

Mi ez a negyvenezer forint hiány tegnapról? Téged azért vettünk fel ide, hogy dolgozz, ne pedig tíz percenként járj ki wcre. Amúgy meg a Klári tesztje pozítív lett, szóval a ma reggel te rakod be a pékpultot

De me úgy nézzen ki, mint a múltkor, mert az megy le a fizetésedből.
Sep 29, 2020 06:16:33

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Sep 29, 2020 06:30:08
Válasz
(3)
Bejlin

gyagyás csak egyet tehet: azonnal megszakít minden kapcsolatot ezzel a galerivel és elkönyveli a hatalmas adósságot tanulópénznek. helyette fut a pénze után és egyre nagyobb szarba keveredik.
elég árulkodó, h a banda kínosan kerüli a fórumot, pedig olvassák. kiváló információ forrás gyagyás lehúzására.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Sep 29, 2020 06:30:08

Szerző: Señor Junior Sep 29, 2020 06:32:18
Válasz
(0)
Csicska balek,
Márknak pont most fogyott ki a cigarettája. Gyorsan vegyél fel még egy kölcsönt, hogy tudjál WU-n utalni neki.
Sep 29, 2020 06:32:18

Szerző: p00p (Snecológus-pontszám: 4719x2) Sep 29, 2020 07:03:50
Válasz
(3)
Shikerült végigolvasnom az egész autirohamot. Nagyon kemény.
Az osztrákok azért örültek an anschluss-nak, mert nem tudtak a google-n normálisan keresni.
Amúgy mi a bajod a magyarokkal púp? Kintről köpködni a népedet? Te is csak egy szarmagyar migráns vagy odakint, Hahó!
Kilóg a kanóc, bazmeg
Sep 29, 2020 07:03:50

Szerző: aniko_titkos_szerelme (Snecológus-pontszám: 4069x2) Sep 29, 2020 07:27:35
Válasz
(0)
p00p
Shikerült végigolvasnom az egész autirohamot. Nagyon kemény.
Az osztrákok azért örültek an anschluss-nak, mert nem tudtak a google-n normálisan keresni.
Amúgy mi a bajod a magyarokkal púp? Kintről köpködni a népedet? Te is csak egy szarmagyar migráns vagy odakint, Hahó!

az egymillió fütyi miatt már legalabb 4 és fél magyarnál jobb sodi a sodi. Hoty aludtál barátom? Minden rendben?
Sep 29, 2020 07:27:35

Szerző: kinzó kérdés Sep 29, 2020 07:28:22
Válasz
(4)
Márkék már rég verik Sas tanár úrat is a lehúzásban.

HIHETETLEN hogy valaki ennyire ne tudja értelmezni a körülötte történő eseményeket, az egyes emberek viselkedését.

Tényleg valami féle autizmus ág lehet ez, csak azt nem értem hogy ez ennyi idő után miert nem vonzott gondokságot maga után
Sep 29, 2020 07:28:22

Szerző: sodika Sep 29, 2020 07:29:59
Válasz
(4)
Elsőéves

De ezt a balfaszt a leggyakoribb és a legátlátszóbb cigányhazugságokkal húzzák le már lassan 3 éve és még mindig elhiszi, hogy jó emberek, csak szarul jött ki nekik, nincs szerencséjük

Jó emberek is.

Hülye nem vagyok. Amikor átlátszó faszság hangzik el, akkor nem azért nem említem meg, mert nem látom át, hanem mert pár ilyen dolog belefér, hogy élettragédia van előadva nekem, pedig csak vodkára meg cigire kell.

Ha kell, kell. Az ember nehezen mond le dolgokról.

Ennyi még bőven belefér, ha egyébként tényleg a gödörből jönnek ki azzal a komfortérzettől fakadó lendületből, hogy nem esnek depresszióba. A cigi és a vodka hiánya miatt.

Az agyamat csak azon szoktam felbaszni, amikor "részegen értetlenkedsz", "nem olvasol", "elegem van belőled", "pont velem cigánykodsz", meg hasonló dolgok vannak, amikor rákérdezek, hogy miért kell másodjára is pénz olyasvalamire, amire pár napja már küldtem, illetve hogy - mint most - mégis miként származhat szervezetési probléme annak a hiányából (pince kipakolása péntekig), amire csütörtökön direkt pénzt küldtem.

Mondom, hülyeség a WU-t használni, drága. Találkozom én a csávóvan Linzben vagy Traunban, és a kezébe adom a pénzt. Olcsóbb.

A válasz:
Már késő. (smile), most lett neki éppen elküldve.
És hogy elküldi a főbérlőnek a csávó telefonszámát.
Hogy egymás között tudjak egyeztetni róla, mikor találkoznak.

Csütörtök este még direkt rám is írt a főbérlő, hogy nem kapta meg az illető telefonszámát, és pedig megnyugtattam, hogy minden intézve van, holnap délelőtt valószínűleg megkapja a telefonszámot.

Nem kapta meg ezek szerint.
Pedig kérve lettem arra, hogy ígérjem meg neki.

Ehhez képest vasárnap írja a mérges SMS-t a főbérlő, hogy miért nem lett péntekig kipakolva a lakásból. Szép. :)
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Sep 29, 2020 07:29:59

Szerző: fb troll Sep 29, 2020 07:33:45
Válasz
(0)
Endre, sikerült egy keveset beszélnem Márkkal, a takarítós sztori nem egészen így van, ahogy előadtad. Azt is elmesélte, hogy mekkora csövestanyát hagytál magad után. Gecis zsebkendők, meg kajamaradékok mindenhol körülötted, a szemetes fogalmát nem is ismered.
Sep 29, 2020 07:33:45

Szerző: Señor Junior Sep 29, 2020 07:35:58
Válasz
(0)
Sodi most akkor mennyi pénzed van nettó?
Sep 29, 2020 07:35:58

Szerző: sodika Sep 29, 2020 07:36:25
Válasz
(-1)
fb troll
Azt is elmesélte, hogy mekkora csövestanyát hagytál magad után. Gecis zsebkendők, meg kajamaradékok mindenhol körülötted, a szemetes fogalmát nem is ismered.

Persze.

Fel is raktam róla a képeket.
Utána takarítottam egy egész napon át.

Sőt: még azt is megírtam, hogy ez csak felületes tekerítás volt a részemről így is, hiába dolgoztam rajta egy napon át, mert csak ennyit tudok, ide még jönnie kell szerintem egy rendes talarítónőnek.

Ehhez képest az lett az alap gondolat, hogy "ki van takarítva" (ilyet így nem mondtam: a felületesség volt a lényeg), ehhez képest nem lehet gond a kaucióval.
Sep 29, 2020 07:36:25

Szerző: sodika Sep 29, 2020 07:37:50
Válasz
(-2)
Señor Junior
Sodi most akkor mennyi pénzed van nettó?

A 13 és 14 havi bért nem számítva kb. ugyannyi, mint Berlinben. De ehhez 20%-kal magasabb éves bruttót kellett kérnem. Nem hiába számolnak az amerikaiak éves bruttóval. Egyedül az a rendes mérőszám.
Sep 29, 2020 07:37:50

Szerző: sodika Sep 29, 2020 07:37:56
Válasz
(-2)
Na csá.
Sep 29, 2020 07:37:56

Szerző: p00p (Snecológus-pontszám: 4719x2) Sep 29, 2020 07:38:48
Válasz
(0)
sodika
A 13 és 14 havi bért nem számítva kb. ugyannyi, mint Berlinben. De ehhez 20%-kal magasabb éves bruttót kellett kérnem. Nem hiába számolnak az amerikaiak éves bruttóval. Egyedül az a rendes mérőszám.

Neked már úton kellene lenned a munkába. Vagy szóltak, hogy holnap ne gyere?
Kilóg a kanóc, bazmeg
Sep 29, 2020 07:38:48

Szerző: sodika Sep 29, 2020 07:40:27
Válasz
(-1)
p00p
Neked már úton kellene lenned a munkába. Vagy szóltak, hogy holnap ne gyere?

Kb. 8.
Valamikor korábban, valamikor később.

Ahogy sikerül, akarok-e előtti megállni reggelizni, miegymás.

A törzsidő 9-kor kezdődik.
Sep 29, 2020 07:40:27

Szerző: p00p (Snecológus-pontszám: 4719x2) Sep 29, 2020 07:43:39
Válasz
(0)
Mikor mész vissza Berlinbe? Nem lenne jobb ott neked? Kvázi német vagy, szarul érezheted magad idegenként a labancoknál.
Kilóg a kanóc, bazmeg
Sep 29, 2020 07:43:39

Szerző: Egy szörnyeteg krónikája Sep 29, 2020 07:49:25
Válasz
(-4)
Csodálkozom, hogy itt a Márkkal fészbukon beszélgető nyomozózsenikben még fel sem merült a gondolat, hogy a rafkós barlangi cigány őket is ugyanúgy csak eteti az estimesékkel, mint a pedofilt.

Fogjátok már fel, a cigónak egyetlen célja van: sodikából minél több pénzt kihúzni.
Az ő számára a trollok jelenléte és tevékenysége csak egy kellemetlen mellékhatás ebben a rendszerben, amivel eredetileg nem számolt - nyilván nem először csinálja meg ezt valakivel, ezernyi lehúzható balek rohangál a világban, akiknek nem jár a nyomában egy trollhadsereg, tehát nem volt rá oka, hogy ezzel kalkuláljon.

De ha már így alakult, próbál ügyesen lavírozni, ide is, oda is csepegteti a megfelelő infókat, a lényeg, hogy a pénzáramlás ne apadjon el, és hogy közben a trollok se szálljanak rá úgy, mint a recskásra.
magyaroktól, és ahol csoportosulnak, vagy akár csak egy is van, óvakodni kell, mint a büdös szartól!
Sep 29, 2020 07:49:25

Szerző: Snecológia Tanszék Sep 29, 2020 08:08:45
Válasz
(0)
sodilegnagyobbrajongoja
Autiloop.

Kedvenc új snecológiai szakkifejezésem.

Ha a kedves hallgatók össze tudnának rakni egy szószedetet az ilyen kifejezésekből, az is fel tudna kerülni Sodipediára. Nem a sodizmusok, amiket SoDI maga használ, hanem az ilyen tanszék által kreált szakkifejezésekről. Gólyáknak biztosan hasznos lenne.

Bár Sodipedia frissítés nem tudni, mikorra várható, mert feldolgozhatatlan ez az auticunami (hopp, még egy!)
Sep 29, 2020 08:08:45

Szerző: Trash csoportos haver (Snecológus-pontszám: 38869x19) Sep 29, 2020 08:14:58
Válasz
(2)
sodika

Egyedül ja, havi nettót csak a hülyék kérnek.
Mesélj még okj végzettségű haverom.
Sep 29, 2020 08:14:58

Szerző: Trash csoportos haver (Snecológus-pontszám: 38869x19) Sep 29, 2020 08:40:57
Válasz
(2)
Azért az se semmi, hogy egy miskolci romatelep istállójában nevelkedett csávónak is sok az ahogy az endike él.
Hogy tudsz ilyen igénytelen lenni te zsidó?
Sep 29, 2020 08:40:57

Szerző: M.Ország rémálma Sep 29, 2020 08:43:09
Válasz
(0)
Faszaság van
Azt vágom, akkor készült az a különösen undorító kép róla, amikor ül a teraszon a faptopja előtt rövidgatyában. Vetített is, h rémálma volt, hogy újra Magyarországon él, jaj, de semmi baj, mert már a bejinyi lyakátyábany kávézik. Nem tudom, most vannak-e rémálmai?

Most olyan remalmai vannak neki, hogy felkegyelmuek koze zarjak a dilihazba.
Sep 29, 2020 08:43:09

Szerző: - Sep 29, 2020 08:50:17
Válasz
(0)
Egy szörnyeteg krónikája
Csodálkozom, hogy itt a Márkkal fészbukon beszélgető nyomozózsenikben még fel sem merült a gondolat, hogy a rafkós barlangi cigány őket is ugyanúgy csak eteti az estimesékkel, mint a pedofilt.

Fogjátok már fel, a cigónak egyetlen célja van: sodikából minél több pénzt kihúzni.
Az ő számára a trollok jelenléte és tevékenysége csak egy kellemetlen mellékhatás ebben a rendszerben, amivel eredetileg nem számolt - nyilván nem először csinálja meg ezt valakivel, ezernyi lehúzható balek rohangál a világban, akiknek nem jár a nyomában egy trollhadsereg, tehát nem volt rá oka, hogy ezzel kalkuláljon.

De ha már így alakult, próbál ügyesen lavírozni, ide is, oda is csepegteti a megfelelő infókat, a lényeg, hogy a pénzáramlás ne apadjon el, és hogy közben a trollok se szálljanak rá úgy, mint a recskásra.

Neked mi a bajod, retard?
Itt snecit szopatjuk, ora vadaszunk. Ezert van a forum.
Ehhez minden info jo, meg ugyis hogy csak egy resze hasznalhato.

Ha az zavar, hogy a profi trollok profi munkat vegeznek es nem ciganyoznak esz nelkul mint az ostoba fajtad - a tudomany erdekeben - akkor kerd fel Sherlock Porks-t hogy segitsen. De elotte szopd le a kunkori farkat es marcipang se felejts neki vinni Toronto, Peru kornyekere
Sep 29, 2020 08:50:17

Szerző: Penzmento (Snecológus-pontszám: 13458x6) Sep 29, 2020 08:53:45
Válasz
(4)
sodika
Kb. 8.
Valamikor korábban, valamikor később.

Ahogy sikerül, akarok-e előtti megállni reggelizni, miegymás.

A törzsidő 9-kor kezdődik.

Törzsidő! Feljegyezve a Kádár-szótárba.
🕎Endigame🕎
Sep 29, 2020 08:53:45

Szerző: fb troll Sep 29, 2020 08:55:27
Válasz
(1)
azt írja, hogy összeszartad a wc-t, erről miért nem készült képriport?
Sep 29, 2020 08:55:27

Szerző: rBali (Snecológus-pontszám: 49426x24) Sep 29, 2020 08:59:44
Válasz
(0)
fb troll

így van és a felületes takarításáról is beszámolót írhatnál, hogy volt az?
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Sep 29, 2020 08:59:44

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 60136x30) Sep 29, 2020 09:00:46
Válasz
(0)
fb troll

A wc-t mindenki összeszarja. Csak a felnőttek használják a wc kefét, ha szükséges és nem hagyják úgy. A gyernőtt SoDI egyrészt nincs ezen a szinten (akinek van gyereke, tudja mire gondolok), másrészt 8 sör után gondolom nem lehet könnyű.

Kellene neki egy rendes gyám, akkor lenne csak esélye.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Sep 29, 2020 09:00:46

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 60136x30) Sep 29, 2020 09:02:53
Válasz
(0)
-
Neked mi a bajod, retard?
Itt snecit szopatjuk, ora vadaszunk. Ezert van a forum.
Ehhez minden info jo, meg ugyis hogy csak egy resze hasznalhato.

Ha az zavar, hogy a profi trollok profi munkat vegeznek es nem ciganyoznak esz nelkul mint az ostoba fajtad - a tudomany erdekeben - akkor kerd fel Sherlock Porks-t hogy segitsen. De elotte szopd le a kunkori farkat es marcipang se felejts neki vinni Toronto, Peru kornyekere

Egyetértek és hozzátenném: hidd el, itt mindenkinek meg van a véleménye Márkról, Zoliról, stb.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Sep 29, 2020 09:02:53

Szerző: Igazmondó Juhász Sep 29, 2020 09:22:31
Válasz
(0)
Púp, hogy van ez? Te bátor vadászbika vagy, miért nem kockáztatsz, felmondasz Linzbe és elindult csak úgy Berlin, Germany közelében felé? Ne hagyd hogy ez a zsidó világ bekorlátozzon. Te szabad ember vagy, felvilágosult értelmiségi!
Sep 29, 2020 09:22:31

Szerző: Faszaság van Sep 29, 2020 09:22:47
Válasz
(4)
Azért, mert vki előítéletes a cigókkal, még nem jelenti azt, h Sherlock Porks-féle bajkeverő az ember, de mind1.
Sep 29, 2020 09:22:47

Szerző: Archer Dark Sep 29, 2020 09:30:09
Válasz
(0)
Ritkán szoktam ide benézni és még csak most veszem fel a szálat, de már nagyon röhögök a Gaygyáson :D
Fifikém! Te ekkora fasz vagy?! (mondjuk ezt már eddig is tudtam) De komolyan! Megvolt a nagy life danger kimentés Berlinből, azt gondoltad, hogy majd most milyen biztonságban leszel, s ennek örömére fel is vettél egy jó nagy osztrák kölcsönt. Beleöltél rengeteg munkát a dezinformációs hadjáratodba, a sarki mekivel meg a szembe lévő szomszéddal. Szinte már olyan szépen felépített hazugság volt, hogy gyengébb pillanataimban még én is benyeltem őket. Aztán nézd meg! Az egész hosszasan építgetett légvárad és a mérföldeket átölelő exodusod egy csapásra hiábavalóvá vált, mert az egyik trollnak gyakorlatilag csak egy laza Svédország-Ausztria kirándulás kellett hozzá, hogy a nyomodra bukkanjon és összetörje az alkohol mámorában érlelt álmaidat. Nem gondolod, hogy ezek után az álmokat egy lidércnyomás fogja követni?! Molnár András "Törpapa" eddig is gondoskodott róla, hogy egy nyugodt éjszakád se legyen, ez eztán is így lesz te fasz!
youtu.be/2ehTXbep70k
Veritas Omnia Vincit
Sep 29, 2020 09:30:09

Szerző: sittessanyi Sep 29, 2020 09:33:01
Válasz
(5)
a terepen dolgozó trollok nem hülyék. tudják, hogy amit márk mond az nem szentírás, sőt. validaáltatni kell az infót, amit egyébként a gyagyás meg is szokott tenni kéretlenül is :D

akik emlékeznek scall fastra, sneci gyogyós náci unokaöccsére, azok tudják, hogy SF alapvetően egy hazudós bohóc volt, de néha cseppentett használható infót amivel szopathattuk aztán a gyagyát. így ilyen félretard megtűrt eszköz kategóriában volt, noha a mai napig nettó gyakorló náci a kis féreg.

tehát a kurucinfón szocializálodott "trollok" higgadjanak le, és bízzák rá a munkát a profi zsidótrollokra. nem barátkozunk márkkal, csak eszköznek használjuk a snecológia szent céljának érdekében - mivel ő is rühelli amúgy sodit, de a pénze jól jön neki. az hogy valaki helyettünk robotpilótán, 0-24-ben szopatja és stresszeli endrét szerintem egy áldás nekünk. a trollok nyugodtan aludhatnak közben és fut a program a háttérben. mi ez ha nem siker !?

Ha továbbra is nyomja a agyad a geci és a "de hát márk bidám-bidám!!" gondolat, akkor el kell vonulni a kurucra vagy a lapító csatornájára egy egészségügyi faszverésre.

szerintyem ez érthetyő.

nszksz.
Sep 29, 2020 09:33:01

Szerző: A szauna szatírja (Snecológus-pontszám: 2113x1) Sep 29, 2020 09:35:34
Válasz
(1)
M.Ország rémálma
Most olyan remalmai vannak neki, hogy felkegyelmuek koze zarjak a dilihazba.

Akkor is elégedett lehetne hiszen csak okosabb emberek vennék körbe
Boldog Vekni
Sep 29, 2020 09:35:34

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 60136x30) Sep 29, 2020 09:36:54
Válasz
(1)
Archer Dark
mert az egyik trollnak gyakorlatilag csak egy laza Svédország-Ausztria kirándulás kellett hozzá, hogy a nyomodra bukkanjon és összetörje az alkohol mámorában érlelt álmaidat

Még az se, mert a SoDI olyan SoDI, akinek minden európai országban vannak trolljai! :)
Sep 29, 2020 09:36:54

Szerző: grosi Sep 29, 2020 09:37:44
Válasz
(2)
Vajon ha az ingatlanközvetítő megtudná, hogy sodi 13. és 14. havi fizetést is kap, fogja tőle követelni a 13. és 14. havi lakbért is?

"NEM FATYOK BALEK!"
Sep 29, 2020 09:37:44

Szerző: Aczél elvtárs (Snecológus-pontszám: 6640x3) Sep 29, 2020 09:48:37
Válasz
(1)
Tegnap èn is le lettem itt szólva, valami "a trollok okosabbak ès az ellensègem ellensège nem a barátunk" szöveggel.
Azt jó lenne felfogni.

1. itt mindenki zsidó, aki nem az is
2. ha tènyleg komolyan gondolod a fajelmèleti szarsagaidat ès nem csak eszközkènt használod Sodi ellen akkor a kurva anyadába húzzál el innen vagy tartsd meg a spanoknak a kocsmába
3. Márk senkinek nem baratja, ahogy Pál Marci sem volt az. Aki szoptatja Snecit, azt használjuk, kap nèmi figyelmet de semmikèppen nem fogjuk elzavarni innen buta ciganyozással
4. aki règóta snecologus, az pontosan tudja kivel ès hogyan kell bánni a Sodiverzumon belül
5. mindenkinek vannak rossz tapasztalatai azt leginkább beszèlje meg a többi retardálttal a vadhajtasokon, kurucon, toroczkai oldalán vagy ahol akarja.

+akinek meg nem inge, az nem veszi magára de nemhogy már átvegyük a "könyvdarálós" (ezt most èrtsd jól) retorikát. geci unalmas egy-kèt ève ideszédült figurák kioktatásait olvasni.

Sep 29, 2020 09:48:37

Szerző: Elsőéves (Snecológus-pontszám: 7420x3) Sep 29, 2020 09:50:01
Válasz
(3)
sodika
Jó emberek is.

Ez a faszság ott dől meg azonnal, amikor a következő mondatban leírod, hogy megy a vetítés pedig csak vodkára és cigire kell. Ilyenkor gondolj arra, hogy ha a céges superB-dben ülnél és minden egyes kereszteződésben odamenne hozzád a csöves azzal, hogy milyen szar és nehéz az élete, de a vodka meg a cigi kihúzná a gödörből becsszóra, akkor a második-harmadik ilyen után adnál-e neki pénzt.

Márkot is a második vagy harmadik alkalommal kellett volna elküldeni a csöves cigány kurva anyjába.. akkor TALÁN megúsztad volna ezeket a pitiáner lehúzásokat és akkor TALÁN becsületes Zolikát sem szabadítja rád.

De még mindig itt vered a faszod és véded őket mekkora becsületes haversrácok. Pedig ahogy a trolléga is mondta, csak két "unokázós" csaló. :)
Fogsz te még engem rajongással szopni
Sep 29, 2020 09:50:01

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272095x136) Sep 29, 2020 09:53:19
Válasz
(2)
Márk egy sittes cigó. Mit kell ezen matyarázni? Amikor a pedofil a ceglédi cigánysoron hetyetyézett akkor is felhasználtuk ellene a cigánykártyát. Amikor ártatlan lacikát mosdatta akkor is. Amikor a mésztelepen szopkodta a cigányfaszt fórizzsal, akkor is. Evidenciák.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Sep 29, 2020 09:53:19

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272095x136) Sep 29, 2020 10:01:20
Válasz
(7)
Szerintem 1-2 hónapja már el lett matyarázva a pc brigádnak, hogy itt snecológiai érdekű cigányozás folyik, és emiatt nem kell a helsinkihez fordulni, meg aláírásokat gyűjteni a miskolcigányok megvédésére. És ezzel még csurka istván is egyetért.
Sep 29, 2020 10:01:20

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272095x136) Sep 29, 2020 10:02:45
Válasz
(3)
És ezzel még bécigány is egyetért.
Sep 29, 2020 10:02:45

Szerző: sittessanyi Sep 29, 2020 10:07:38
Válasz
(-1)
Hahó
Szerintem 1-2 hónapja már el lett matyarázva a pc brigádnak, hogy itt snecológiai érdekű cigányozás folyik, és emiatt nem kell a helsinkihez fordulni, meg aláírásokat gyűjteni a miskolcigányok megvédésére. És ezzel még csurka istván is egyetért.

a pc-zés helyett érdemes lenne olvasnod.
a kurucos boborján azért kezdett el seggfájni, mert páran márktól szereztek be infót - amikkel azóta is szopatjuk a púpost.
szóval ezt kurvára benézted.
Sep 29, 2020 10:07:38

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272095x136) Sep 29, 2020 10:11:28
Válasz
(4)
sittessanyi
a kurucos boborján azért kezdett el seggfájni, mert páran márktól szereztek be infót - amikkel azóta is szopatjuk a púpost.

Te nézted be, mert nem neked válaszoltam, hanem aczélnak.
Sep 29, 2020 10:11:28

Szerző: - Sep 29, 2020 10:13:08
Válasz
(0)
sodika
Ehhez képest vasárnap írja a mérges SMS-t a főbérlő, hogy miért nem lett péntekig kipakolva a lakásból. Szép. :)

Trollok: A Star Wars nem valóság, csak egy film
Sodi: Tudom, tudom, csak felháborít, hogy már írtam a Disney-nek, és még mindig nem küldték el a Darth Vader telefonszámát.
Sep 29, 2020 10:13:08

Szerző: Aczél elvtárs (Snecológus-pontszám: 6640x3) Sep 29, 2020 10:13:24
Válasz
(0)
sittessanyi

pontosan erről lenne szó, igen

lehet èn is rosszul fejeztem ki a gondolataimat. legközelebb erre is figyelek majd!

Sep 29, 2020 10:13:24

Szerző: Archer Dark Sep 29, 2020 10:15:35
Válasz
(-4)
Aki cigányozik, az minek van itt?!
Az egész kezdeményezés célja az volt, idestova már 16 éve (Akkor ti, idetévedt gurulkák még csak gügyögtetek) Tehát arról szólt ez egész, hogy egy egyetemről kibukott retardált, aki pereket provokál maga ellen, megbűnhődjön a nazi ideológiája miatt. Nézzétek csak meg? Földi pokol az élete neki, úgyhogy ne nagyon legyen kedve senkinek sem náculni, mert a Gyaguás az élő példa hogy hogyan lehet ezzel járni!
Veritas Omnia Vincit
Sep 29, 2020 10:15:35

Szerző: Penzmento (Snecológus-pontszám: 13458x6) Sep 29, 2020 10:16:02
Válasz
(1)
Az egész onnan indult tegnapelőtt, hogy a trolléga azzal kezdte a Márkos iratismertetést, hogy "szerintem Márkot félreismerték a trollok", erre valaki válaszul beírta, hogy számtalanszor jött itt is, meg tviccsen/jútúbon jópofizni, aztán kiderült, hogy csak ideig-óráig behízelgi magát. Tessék szépen kibékülni.
🕎Endigame🕎
Sep 29, 2020 10:16:02

Szerző: reqviem4 Sep 29, 2020 10:16:29
Válasz
(1)
Sodi készülj fel hogy Márkék nemsokára megtalálják Ujszász-gémeskút országot, egy kis "unokázással" :D

"jajj sodi bajba került szüksége van pénzre azonnal indulni kell hozzá jajj, jajj"
Sep 29, 2020 10:16:29

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272095x136) Sep 29, 2020 10:21:09
Válasz
(4)
Amúgy a kurucos boborjánnak igaza van, márk egy hazudós sittes cigó, aki korábban eljátszotta nekünk a pedofillal való végleges szakítást. Aztán jött a linzi nyaralás. Szóval én egy szavát sem hiszem el. Nem azért mert cigány (lehet nem is az, de a haverjai cigányul beszéltek egymással pubg közben, szóval márk is az), hanem azért, mert korábban hazudott nekünk. Simán lehet, hogy nem igaz amit sneciről mond, és csak azért mondja, hogy egy kicsit bosszantsa snecit, aztán kibéküljön vele, és menjen tovább a lehúzás. Ebben az esetben márk használja a tanszéket, nem mi őt.
Sep 29, 2020 10:21:09

Szerző: gurulka Sep 29, 2020 10:22:51
Válasz
(0)
Archer Dark
Az egész kezdeményezés célja az volt, idestova már 16 éve (Akkor ti, idetévedt gurulkák még csak gügyögtetek)

ok boomer
Sep 29, 2020 10:22:51

Szerző: Aczél elvtárs (Snecológus-pontszám: 6640x3) Sep 29, 2020 10:23:53
Válasz
(0)
Hahó
Amúgy a kurucos boborjánnak igaza van, márk egy hazudós sittes cigó, aki korábban eljátszotta nekünk a pedofillal való végleges szakítást. Aztán jött a linzi nyaralás. Szóval én egy szavát sem hiszem el. Nem azért mert cigány (lehet nem is az, de a haverjai cigányul beszéltek egymással pubg közben, szóval márk is az), hanem azért, mert korábban hazudott nekünk. Simán lehet, hogy nem igaz amit sneciről mond, és csak azért mondja, hogy egy kicsit bosszantsa snecit, aztán kibéküljön vele, és menjen tovább a lehúzás. Ebben az esetben márk használja a tanszéket, nem mi őt.

lehet, viszont ha ennek az eredménye snecire nézve kedvezőtlen akkor hol nem szarok le, hogy mit gondol Márk? akkor használja a Tanszéket, csak minél nagyobbat üssön Púpra.
Sep 29, 2020 10:23:53

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272095x136) Sep 29, 2020 10:25:00
Válasz
(5)
Archer Dark
Aki cigányozik, az minek van itt?!
Az egész kezdeményezés célja az volt, idestova már 16 éve (Akkor ti, idetévedt gurulkák még csak gügyögtetek) Tehát arról szólt ez egész, hogy egy egyetemről kibukott retardált, aki pereket provokál maga ellen, megbűnhődjön a nazi ideológiája miatt. Nézzétek csak meg? Földi pokol az élete neki, úgyhogy ne nagyon legyen kedve senkinek sem náculni, mert a Gyaguás az élő példa hogy hogyan lehet ezzel járni!

Azért cigányozunk, amiért zsidózunk. Snecit szopatjuk vele. Eszköz. A snecológiában minden eszköz megengedett. Kivéve a trollok elárulása, mert azzal automatikusan retard lesz az áruló.
Sep 29, 2020 10:25:00

Szerző: kinzó kérdés Sep 29, 2020 10:26:03
Válasz
(0)
pupfal, langol?
Sep 29, 2020 10:26:03

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272095x136) Sep 29, 2020 10:27:32
Válasz
(3)
reqviem4
Sodi készülj fel hogy Márkék nemsokára megtalálják Ujszász-gémeskút országot, egy kis "unokázással" :D

"jajj sodi bajba került szüksége van pénzre azonnal indulni kell hozzá jajj, jajj"

Gyöngyi: de nekem nincs pénzem!

Márkék: és a bittneres boríték? A deficás pénze? A törpspa pénze?

Gyöngyi: hetyetye, azt már elvitte a császtiszunics
Sep 29, 2020 10:27:32

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272095x136) Sep 29, 2020 10:29:40
Válasz
(2)
Aczél elvtárs
lehet, viszont ha ennek az eredménye snecire nézve kedvezőtlen akkor hol nem szarok le, hogy mit gondol Márk? akkor használja a Tanszéket, csak minél nagyobbat üssön Púpra.

Nem arról van szó, márk mit gondol, hanem arról, hogy alapból úgy kell kezelni, hogy hazudik. A viszonyulásról van szó.
Sep 29, 2020 10:29:40

Szerző: kripli figyelő (Snecológus-pontszám: 25396x12) Sep 29, 2020 10:36:43
Válasz
(4)
Na nehogy már egy peodfi szopkodón kezdjetek vitatkozni.
Sep 29, 2020 10:36:43

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272095x136) Sep 29, 2020 10:38:49
Válasz
(8)
Vagy ti nem olvastátok anno a mirror chaten márkot, amikor kitört a pedofil botrány? Még jogi segítséget is kért tőlünk, hogy megvédjük sneci ellen ha kéri tőle a karak pénzt. Lehordta mindennek és esküdözött, hogy többé szóba sem áll a pedofillal. Akkor is szarós infókat nyomott nekünk, hogy sneci mennyi budipapírt használ. Pedig jóval érdemibb infói is voltak. Kb. most is ugyanez megy. Műbalhé, nem túl jelentős infókkal. Utána meg kibékülés, lehúzás. Semmi gond, csak átlátszó.
Sep 29, 2020 10:38:49

Szerző: Szteppen (Snecológus-pontszám: 7718x3) Sep 29, 2020 10:41:24
Válasz
(0)
Sok olyan dolgot leírt Márk,amiket maga Sneci erősített meg.
Lásd a putri,amit 1 hét alatt csinált a "csak én dolgozok itt mindenki kussoljon" live idejében.
Belopta a bútorait,amit előad anyu ajándékaként. Vasárnap használhatatlan részeg volt amikor a téli ruháit megkapta.
Uzsora kamatozik és sorolhatnám.
Ha a festett hamburgi legény jönne ide tényfeltárni akkor is menne a Siriusról jöttünk,Nimród népe vagyunk faszság?

Aki nem csinál semmit az kussoljon és max olvasni járjon ide.

Zsidók vagytok.
Na meló, csá.
* ásít *
Ez ety fosh!
Sep 29, 2020 10:41:24

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272095x136) Sep 29, 2020 10:41:56
Válasz
(3)
Cicabali végül teljesen átállt hozzánk, szopatásokban segített. Márk kettős játékot játszik.
Sep 29, 2020 10:41:56

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272095x136) Sep 29, 2020 10:44:48
Válasz
(0)
Szteppen
Vasárnap használhatatlan részeg volt amikor a téli ruháit megkapta.

Kitől kapta meg a téli ruháit? Mi ez a sztori?
Sep 29, 2020 10:44:48

Szerző: Aczél elvtárs (Snecológus-pontszám: 6640x3) Sep 29, 2020 10:45:35
Válasz
(1)
Hahó
Nem arról van szó, márk mit gondol, hanem arról, hogy alapból úgy kell kezelni, hogy hazudik. A viszonyulásról van szó.

Ebben teljes mèrtèkben egyetèrtünk.
Vitán felü áll.
Sep 29, 2020 10:45:35

Szerző: A kombájn elüt (Snecológus-pontszám: 3879x1) Sep 29, 2020 10:47:07
Válasz
(1)
kripli figyelő
Na nehogy már egy peodfi szopkodón kezdjetek vitatkozni.

Szvsz attól, hogy vannak némi eltérések a Márkkal való viszonyulásban, senki nem ülne le vele egyet sörözni meg vacsizni, nem venne neki cigit és piát és nem adna neki kölcsön, mert akkor is egy lehúzó munkakerülő sittes pedofilvédelmező cigány.
Ha néha csepegtet, tegye, ha hazudik tegye. Aki jó emberismerő az úgyis kiismeri magát rajta és a múlbéli dolgai miatt eleve bizalmatlan lesz vele.
Sep 29, 2020 10:47:07

Szerző: sittessanyi Sep 29, 2020 10:50:11
Válasz
(0)
Hahó
. Műbalhé, nem túl jelentős infókkal.

apró infómorzsákból áll össze a troll faszerdő, hahó! ezt pont neked kell magyarázni?

a trollok sokkal okosabak mint márk. amit ő ártalmatlan infónak hisz, azt a troll szuperagy kielemezi és fegyverré kovácsolja.

a miskolci fenegyerek vette rá a púpost a gasztrofotózásra és onnan indult what milyen linz leleplezése.
erről ennyit.

Sep 29, 2020 10:50:11

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272095x136) Sep 29, 2020 10:53:13
Válasz
(1)
Oké csak aztán nehogy az legyen, hogy "ne haragudj sodi kicsit etettem a trollokat, mert haragudtam rád a 100 euró miatt, most megszopassuk őket valamivel, hogy aztán röhögjünk rajtuk?"
Sep 29, 2020 10:53:13

Szerző: Trash csoportos haver (Snecológus-pontszám: 38869x19) Sep 29, 2020 10:53:58
Válasz
(0)
Hahó
Vagy ti nem olvastátok anno a mirror chaten márkot, amikor kitört a pedofil botrány? Még jogi segítséget is kért tőlünk, hogy megvédjük sneci ellen ha kéri tőle a karak pénzt. Lehordta mindennek és esküdözött, hogy többé szóba sem áll a pedofillal. Akkor is szarós infókat nyomott nekünk, hogy sneci mennyi budipapírt használ. Pedig jóval érdemibb infói is voltak. Kb. most is ugyanez megy. Műbalhé, nem túl jelentős infókkal. Utána meg kibékülés, lehúzás. Semmi gond, csak átlátszó.

Mondjuk jah, komolyabb infó most se jött, pedig biztos tudna mesélni.
Besertodott sodira, mert nem utalta a 300 eurót ezért kicsit kipakolt, de nem égette fel maga mögött az utat, fizi utan sodi utalni fog és márk megint hónapokig meg se fog mukkanni.

Mondjuk így is jókat röhögtünk az infókon, de nekem mondjuk nem lett volna gyomrom leallni egy csoves cigánnyal haverkodni, hogy mondjon vmit a gyagyásról.

Ha márk unja sodit, borítsa ki a bilit rendesen jöjjön minden.
Sodi úgyse fog perelni, nincs pénze ügyvédre.
De amig van hitelkerete a sodinak addig nem fogja otthagyni.
Sep 29, 2020 10:53:58

Szerző: Szteppen (Snecológus-pontszám: 7718x3) Sep 29, 2020 10:57:41
Válasz
(1)
Hahó
Kitől kapta meg a téli ruháit? Mi ez a sztori?

Tegnap írtam a putris kép után,amire reagált is a Púp. Arra való a Vasárnap hogy használhatatlan legyen stb.
Aztán a terkó,hogy az anyukája küldött neki bútort stbstb

Trash csoportos haver
Mondjuk így is jókat röhögtünk az infókon, de nekem mondjuk nem lett volna gyomrom leallni egy csoves cigánnyal haverkodni, hogy mondjon vmit a gyagyásról.

A haverkodás annyiból áll,hogy "Látod mit művel a púpos?"

Ez ety fosh!
Sep 29, 2020 10:57:41

Szerző: Trash csoportos haver (Snecológus-pontszám: 38869x19) Sep 29, 2020 11:03:53
Válasz
(0)
Szteppen
A haverkodás annyiból áll,hogy "Látod mit művel a púpos?"

Nagy kezdőbetűvel meg mondatvégi írásjellel? Hát azért hetyetyetye.

De engem nem zavar ha máshogy gondolja vki ezt, én nem tudnék emberként bánni egy ilyennel.
Sep 29, 2020 11:03:53

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272095x136) Sep 29, 2020 11:04:48
Válasz
(5)
De amúgy köszönet a trash csoportos tagozatnak a tényfeltarásért. A mélységi felderítésre próbáljatok rámenni, amiből kiderülnek a lényegi infók, pl. a melócsá. Amúgy shemmi gond a többi infóval, volt olyan közte amitől autiloopba került a pedofil.
Sep 29, 2020 11:04:48

Szerző: Vadászbika Sep 29, 2020 11:05:33
Válasz
(2)
sodika
Mondom, hülyeség a WU-t használni, drága. Találkozom én a csávóvan Linzben vagy Traunban, és a kezébe adom a pénzt. Olcsóbb.

A válasz:
Már késő. (smile), most lett neki éppen elküldve.
És hogy elküldi a főbérlőnek a csávó telefonszámát.
Hogy egymás között tudjak egyeztetni róla, mikor találkoznak.

Vagyis nem létezik semmiféle "a csávó", viszont a 100 euróból sok vodkára meg cigire tellett a becsületes miskolciaknak. (smile)

És persze egyáltalán nem balek Sodi a Sodi.
Hát azért hetyetyetyetye
Sep 29, 2020 11:05:33

Szerző: Baromarc (Snecológus-pontszám: 3684x1) Sep 29, 2020 11:07:55
Válasz
(1)
Kicsit most off topik, de anno a “sodi berlini sírógörcse” videó az, hogy került ki a nyilvánosság elé? Andi osztotta meg amikor már besokallt vagy a gyagyásnak annyira nem volt önérzete, hogy ő osztotta meg magáról? A válaszokat NSZKSZ előre is!
Felzárkozó troll
Sep 29, 2020 11:07:55

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272095x136) Sep 29, 2020 11:10:52
Válasz
(4)
Baromarc
Kicsit most off topik, de anno a “sodi berlini sírógörcse” videó az, hogy került ki a nyilvánosság elé? Andi osztotta meg amikor már besokallt vagy a gyagyásnak annyira nem volt önérzete, hogy ő osztotta meg magáról? A válaszokat NSZKSZ előre is!
Felzárkozó troll

A rövid változat kiszivárgott andi mailjei közül. A hosszú változat tanszéki mestermunka.
Sep 29, 2020 11:10:52

Szerző: Bejlin (Snecológus-pontszám: 16621x8) Sep 29, 2020 11:12:48
Válasz
(1)
Addig a jó ameddig az információk a mi irányunkba folynak. Visszafele semminek sem szabad menni mert akkor rájönnének ördögi tervünkre hogy átakarjuk venni a hatalmat az egész világ felett és minden nem zsidót beakarunk oltatni Billgéc vakcinájával miután agyatlan zombiként szolgálnának minket.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Sep 29, 2020 11:12:48

Szerző: Baromarc (Snecológus-pontszám: 3684x1) Sep 29, 2020 11:13:30
Válasz
(0)
Hahó
A rövid változat kiszivárgott andi mailjei közül. A hosszú változat tanszéki mestermunka.

NSZKSZ!
Sep 29, 2020 11:13:30

Szerző: Baromarc (Snecológus-pontszám: 3684x1) Sep 29, 2020 11:20:52
Válasz
(0)
Hahó

NSZKSZ!
Sep 29, 2020 11:20:52

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272095x136) Sep 29, 2020 11:21:05
Válasz
(2)
Nszksz a hídangolnáknak a pékítést.

A tanszék nagy formában van, csodálatosan halad az új évad, nincs okunk a bánatra.

Még csak most jön az év végi eladósodás, lehet egy kirúgás is bejátszik, és még el sem indultak a trollkodások a pedókotoréknál és a melócsánál.
Sep 29, 2020 11:21:05

Szerző: HR-Hure Sep 29, 2020 11:25:16
Válasz
(1)
sodika
Ami nálam van, az is az ő nevére van, mert neki volt akkor még csak lakcíme, és gondoltam, oszták számmal szebb a CV.

De az feltöltőkártyás.

na csá

Osztrák mobilszám, miközben még egy osztrák bankszámlád sincs, te két lábon járó Mogelpackung!
Sep 29, 2020 11:25:16

Szerző: Faszaság van Sep 29, 2020 11:29:09
Válasz
(1)
Kicsit sajnálom, h nem indult már be a gasztro fosózás Bejlyiny, Germany környékén. Milyen csodálatos fosók lehettek volna a dönerekről, meg a jéghideg, vákumcsomagolt klejbászokból.

Illetve bocsánat, a Becks+hulladék pizza sorozat egynek nem volt rossz, asszem Húsvét környékén posztolta kis Face-re a lyelytyolyósz.
Sep 29, 2020 11:29:09

Szerző: Baromarc (Snecológus-pontszám: 3684x1) Sep 29, 2020 11:35:24
Válasz
(3)
Faszaság van
Kicsit sajnálom, h nem indult már be a gasztro fosózás Bejlyiny, Germany környékén. Milyen csodálatos fosók lehettek volna a dönerekről, meg a jéghideg, vákumcsomagolt klejbászokból.

Illetve bocsánat, a Becks+hulladék pizza sorozat egynek nem volt rossz, asszem Húsvét környékén posztolta kis Face-re a lyelytyolyósz.

Ha még csak akkor! Ott több napon keresztül töltötte fel és én minden nap megkérdeztem milyen feltét van a pizzán. A 6. nap után sem válaszolt de legalább törölt az ismerősei közül
Sep 29, 2020 11:35:24

Szerző: Archer Dark Sep 29, 2020 11:40:06
Válasz
(1)
Ygagyás!
Te mivel úgy is, ilyen önjelölt gazdasági szakember vagy, miért nem forgatod meg a kölcsönpénzt a tütükézés helyett és ha már nem jött be az influencer karrier, miért nem adsz mondjuk kölcsön uzsorakamatra a törpegnomnak? Ő egy biztos befektetés lenne számodra :D
Meg is kérdezem facen, hogy mit szólna ehhez az ötletedhez.
Veritas Omnia Vincit
Sep 29, 2020 11:40:06

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272095x136) Sep 29, 2020 12:00:21
Válasz
(4)
Lolbazmeg, most esett le, hogy mire fonatkozik az áthidalás márk esetében. Hát nyilván a fogaira. Hidat kell betenni.
Sep 29, 2020 12:00:21

Szerző: HR-Hure Sep 29, 2020 12:15:25
Válasz
(0)
Új felvételi vizsgát fogunk bevezetni a kóklerek kíszűrésére: meg kell keresni a BIOSban a CPU virtualizációs beállításait.
Sep 29, 2020 12:15:25

Szerző: IT troll Sep 29, 2020 12:17:42
Válasz
(0)
HR-Hure
Új felvételi vizsgát fogunk bevezetni a kóklerek kíszűrésére: meg kell keresni a BIOSban a CPU virtualizációs beállításait.

mar nincs is is bios
Sep 29, 2020 12:17:42

Szerző: - Sep 29, 2020 12:18:05
Válasz
(1)
HR-Hure

Hány Chrome tab engedélyezett?
Sep 29, 2020 12:18:05

Szerző: Trash csoportos haver (Snecológus-pontszám: 38869x19) Sep 29, 2020 12:31:13
Válasz
(0)
IT troll
mar nincs is is bios

Akkor az apply gombot kell megtalálni.
Sep 29, 2020 12:31:13

Szerző: leendő devizás haver Sep 29, 2020 12:32:24
Válasz
(9)
Szépen növekvő faszerdők ide vagy oda, én azért rendszeresen jelentem facebookon a vírustagadó posztjait a Gyagyásnak, hátha azon a fronton is kap egy pofont a púpos.

Hiszen egy ősi trollmondás szerint: addig üsd a Sodit amíg meleg. Vagyis, folyamatosan lehet ütni.
Mielőtt bemegyek a fürcsibe, egy kicsit azért alapozok.
Sep 29, 2020 12:32:24

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Sep 29, 2020 12:32:37
Válasz
(1)
Endre a kurva szádat fotózd már le, hogy mit eszel, hol marad a beígért gasztroflokk???
Mifaaaaaaaaaaaan
Sep 29, 2020 12:32:37

Szerző: Twiccs Chat (Snecológus-pontszám: 10345x5) Sep 29, 2020 12:34:57
Válasz
(1)
ebédidő van.. 5 perc alatt 3 poszt a púpfalon
#50euro + kamatok
Sep 29, 2020 12:34:57

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Sep 29, 2020 12:36:51
Válasz
(1)
Inkább az osztrák híreket olvasgasd és nézegesd, a hazánkat hagyd békén te hontalan pedofil!
Mifaaaaaaaaaaaan
Sep 29, 2020 12:36:51

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Sep 29, 2020 12:50:59
Válasz
(3)
"hanem mert pár ilyen dolog belefér, hogy élettragédia van előadva nekem, pedig csak vodkára meg cigire kell.

Ha kell, kell. Az ember nehezen mond le dolgokról.

Ennyi még bőven belefér, ha egyébként tényleg a gödörből jönnek ki azzal a komfortérzettől fakadó lendületből, hogy nem esnek depresszióba. A cigi és a vodka hiánya miatt."

Tehát lumpeneket pénzelsz, minden más csak terelés.
Sep 29, 2020 12:50:59

Szerző: reqviem4 Sep 29, 2020 12:54:15
Válasz
(2)
Top 10 mirelit pizza tesztet Sodi!
Sep 29, 2020 12:54:15

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Sep 29, 2020 12:57:41
Válasz
(1)
reqviem4
Top 10 mirelit pizza tesztet Sodi!

Inkább zabkása teszt, azt nem kell megrágni
Mifaaaaaaaaaaaan
Sep 29, 2020 12:57:41

Szerző: Ahmed von der WU kasse (Snecológus-pontszám: 17567x8) Sep 29, 2020 13:01:10
Válasz
(2)
Ásó27
Inkább zabkása teszt, azt nem kell megrágni

A rántott húst se, ha előtte leturmixolja:-DD
Sep 29, 2020 13:01:10

Szerző: HR-Hure Sep 29, 2020 13:09:01
Válasz
(4)
IT troll
mar nincs is is bios

Az UEFI a CSM-nek köszönhetően a mai napig BIOS-kompatibilis. Köszönjük a jelentkezését, majd értesítjük.
Sep 29, 2020 13:09:01

Szerző: Balekdetektor Sep 29, 2020 13:27:21
Válasz
(1)
Nagy erejű baleksugárzás mérhető Linz, Austria környékén, jelenlegi adataink szerint az epicentruma Goethestraße 7.

Sep 29, 2020 13:27:21
« 6470 6471 6472 6473 6474 6475 6476 6477 6478 6479 »
1733433 komment.

47 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™