sodika
Aug 14, 2012 15:21:53
<div class="quote"><div class="author">pimpa</div>és hogy te jóhiszemű voltál :DDDDDDDDDDDDD telibe fogják szarni, ezt még én is látom, pedig hülye vagyok az egészhez.</div>
Hermán nem kért engem semmire.
A jóhiszeműség pedig nem a lista vonatkozásának releváns, hanem a benne található jelzők vonatkozásában. A listához mellékelt leírás alapján semmi okom nem volt tüzetesebb vizsgálatnak alávetni a dokumentumot ilyen vonatkozásban.
Hermán nem kért engem semmire.
A jóhiszeműség pedig nem a lista vonatkozásának releváns, hanem a benne található jelzők vonatkozásában. A listához mellékelt leírás alapján semmi okom nem volt tüzetesebb vizsgálatnak alávetni a dokumentumot ilyen vonatkozásban.
Aug 14, 2012 15:21:53
Amerika Kapitány
Aug 14, 2012 15:23:57
Apád nem tud járni, hahó!
Apád nem tud beszélni, hahó!
Apád reakcióideje mint a lassított felvétel, hahó!
Hogy a faszba vezetne már autót, hahó?
Apád nem tud beszélni, hahó!
Apád reakcióideje mint a lassított felvétel, hahó!
Hogy a faszba vezetne már autót, hahó?
Aug 14, 2012 15:23:57
sodika
Aug 14, 2012 15:24:08
Az, hogy Hermán nem kért engem semmire, pont ezért fontos. Ha bármiben is megegyeztünk volna egymással, tényleg társszerzővé váltam volna. Így viszont csak híreszteltem a listáját. Híresztelés, vagy készítés, nem mindegy.
Aug 14, 2012 15:24:08
sodika
Aug 14, 2012 15:24:36
<div class="quote"><div class="author">Amerika Kapitány</div>
Hogy a faszba vezetne már autót, hahó?</div>
Ő bízik magában.
Az orvos pedig majd dönteni fog.
Ennyi.
Hogy a faszba vezetne már autót, hahó?</div>
Ő bízik magában.
Az orvos pedig majd dönteni fog.
Ennyi.
Aug 14, 2012 15:24:36
Echelon néni
Aug 14, 2012 15:24:55
<div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>ezt a pertarsasagot mindenkepp meg kellene emliteni a rendoroknek, bar szerintem ok nem akarjak meglopni az adofizetoket... Pedig olyan szep lenne :)</div>
Sodit perelnék, nem az adófizetőket.
Sodit perelnék, nem az adófizetőket.
Aug 14, 2012 15:24:55
sodika
Aug 14, 2012 15:25:13
Autóvezetéshez nem kell járni vagy beszélni. :D
A reakcióidő pedig relatív.
Az autóvezetés nem űrhajózás vagy forma 1. :D
Az autóvezetés nem űrhajózás vagy forma 1. :D
Aug 14, 2012 15:25:13
szeszesember
Aug 14, 2012 15:25:54
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">szeszesember</div>a törvény nem-ismerete nem mentesít a (büntetőjogi) felelősség alól</div>
Nem a törvény nem ismeretéről beszélek.
Olvasd el pontosan, hogy miről.</div>Dehogynem. Hiszen te azért gondoltad, hogy ezt lehet, mert más is csinálta. Nem tudtad, hogy ez törvénytelen. Azt gondoltad a beteg agyaddal, hogy amit más is csinál, azt szabad. Emberek gyilkolni is szoktak, mégsem szabad. Csak azért szólok, nehogy ez is eszedbe jusson, ha már a Lacika csinálta, joggal hiheted, hogy azt lehet, nemde?
Nem a törvény nem ismeretéről beszélek.
Olvasd el pontosan, hogy miről.</div>Dehogynem. Hiszen te azért gondoltad, hogy ezt lehet, mert más is csinálta. Nem tudtad, hogy ez törvénytelen. Azt gondoltad a beteg agyaddal, hogy amit más is csinál, azt szabad. Emberek gyilkolni is szoktak, mégsem szabad. Csak azért szólok, nehogy ez is eszedbe jusson, ha már a Lacika csinálta, joggal hiheted, hogy azt lehet, nemde?
Aug 14, 2012 15:25:54
Echelon néni
Aug 14, 2012 15:26:59
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az, hogy Hermán nem kért engem semmire, pont ezért fontos. Ha bármiben is megegyeztünk volna egymással, tényleg társszerzővé váltam volna. Így viszont csak híreszteltem a listáját. Híresztelés, vagy készítés, nem mindegy.</div>
Feltétlen szükséges tájékoztatni a bíróságot arról, hogy neked milyen sajtóigazolványod van és kitől kaptad.
Ami persze semmit sem bízonyít, de hátha jobb döntést tudnak hozni, ezen információ bírtokában.
Feltétlen szükséges tájékoztatni a bíróságot arról, hogy neked milyen sajtóigazolványod van és kitől kaptad.
Ami persze semmit sem bízonyít, de hátha jobb döntést tudnak hozni, ezen információ bírtokában.
Aug 14, 2012 15:26:59
sodika
Aug 14, 2012 15:27:25
A lényeg itt a Hermán-ügynél az, hogy annyira mellettem szól minden körülmény, minden jogforrás, minden jogeset, és úgy ahogy van minden, hogy őszintén csodálkozom, az ügyészség hogyan mert mégis vádemeléssel megpróbálkozni.
Ha magabiztosak lennének, egy pontosan összerakott vádiratot raktak volna le az asztalra, nem pedig az olyan gyurmát, amiből kedvül szerint bármit gyúrhatnak.
A gond csak az, hogy a törvény szerint a vádirat nem gyurma, hanem kemény szobor.
Ha magabiztosak lennének, egy pontosan összerakott vádiratot raktak volna le az asztalra, nem pedig az olyan gyurmát, amiből kedvül szerint bármit gyúrhatnak.
A gond csak az, hogy a törvény szerint a vádirat nem gyurma, hanem kemény szobor.
Aug 14, 2012 15:27:25
Echelon néni
Aug 14, 2012 15:27:37
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Autóvezetéshez nem kell járni vagy beszélni. :D
Az autóvezetés nem űrhajózás vagy forma 1. :D</div>
Te ezt dirket csinálod, nyomi?
Te ezt dirket csinálod, nyomi?
Aug 14, 2012 15:27:37
sodika
Aug 14, 2012 15:27:50
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>
Feltétlen szükséges tájékoztatni a bíróságot arról, hogy neked milyen sajtóigazolványod van és kitől kaptad.</div>
Két évvel később. :)
Feltétlen szükséges tájékoztatni a bíróságot arról, hogy neked milyen sajtóigazolványod van és kitől kaptad.</div>
Két évvel később. :)
Aug 14, 2012 15:27:50
pimpa
Aug 14, 2012 15:28:12
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Autóvezetéshez nem kell járni vagy beszélni. :D
az űrhajózáshoz miért kéne reakcióidő? viszont ha lelép eléd egy kisgyerek, esetleg egy csontra bebaszott púpos gimnazista, akkor azért nem árt, ha időben meg tudja nyomni a féket.
dehát te csak smilezzál ezen, Bándy Kata halálát is kigúnyoltad. nincs benned szégyenérzet te púpos köcsög.
az űrhajózáshoz miért kéne reakcióidő? viszont ha lelép eléd egy kisgyerek, esetleg egy csontra bebaszott púpos gimnazista, akkor azért nem árt, ha időben meg tudja nyomni a féket.
dehát te csak smilezzál ezen, Bándy Kata halálát is kigúnyoltad. nincs benned szégyenérzet te púpos köcsög.
Aug 14, 2012 15:28:12
Trollopata
Aug 14, 2012 15:28:15
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az, hogy Hermán nem kért engem semmire, pont ezért fontos. Ha bármiben is megegyeztünk volna egymással, tényleg társszerzővé váltam volna. Így viszont csak híreszteltem a listáját. Híresztelés, vagy készítés, nem mindegy.</div>
Balfasz vagy. Atfutottam a 8 oldalas szarodat.
Figyelj, logikusan kell gondolkodnod!
Tegen Herman NEM kert meg a terjesztesre.
Amikor te megkaptad a 'listat' azon nem voltak 'becsuletserto megjegyzesek'.
Te keretlenul publikaltad ezt a listat, es feltetelezhetoen (az altalad leirtak alapjan) te adtad hozza az adalekokat. A disszertaciodbol kovetkezik ez, nem en talalom ki!
Ezen kivul a 'maganlevel' kerdeset is te magad cafolod azzal, hogy ujevkor a Herman megkert, hogy kuldd at neki, mert megmutatna a haverjainak.
Pup 8 oldalt irtal, minden oldal egy-egy ujabb szog a koporsodba! Folytasd, kerlek!
Balfasz vagy. Atfutottam a 8 oldalas szarodat.
Figyelj, logikusan kell gondolkodnod!
Tegen Herman NEM kert meg a terjesztesre.
Amikor te megkaptad a 'listat' azon nem voltak 'becsuletserto megjegyzesek'.
Te keretlenul publikaltad ezt a listat, es feltetelezhetoen (az altalad leirtak alapjan) te adtad hozza az adalekokat. A disszertaciodbol kovetkezik ez, nem en talalom ki!
Ezen kivul a 'maganlevel' kerdeset is te magad cafolod azzal, hogy ujevkor a Herman megkert, hogy kuldd at neki, mert megmutatna a haverjainak.
Pup 8 oldalt irtal, minden oldal egy-egy ujabb szog a koporsodba! Folytasd, kerlek!
Aug 14, 2012 15:28:15
sodika
Aug 14, 2012 15:28:24
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>
Te ezt dirket csinálod, nyomi?</div>
Mondom.
Erről nem én fogok dönteni, vagy te, hanem az orvos.
Mondom.
Erről nem én fogok dönteni, vagy te, hanem az orvos.
Aug 14, 2012 15:28:24
Trollopata
Aug 14, 2012 15:29:44
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div><div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>ezt a pertarsasagot mindenkepp meg kellene emliteni a rendoroknek, bar szerintem ok nem akarjak meglopni az adofizetoket... Pedig olyan szep lenne :)</div>
Sodit perelnék, nem az adófizetőket.</div>
De mivel o nem tudja kifizetni, rahtk-zzak, es a te adodbol fizetik ki. Az, hogy az apeh-nal egy nullat hozzakurnak sneci egyenlegehez meg nem noveli a GDP-t :D
Sodit perelnék, nem az adófizetőket.</div>
De mivel o nem tudja kifizetni, rahtk-zzak, es a te adodbol fizetik ki. Az, hogy az apeh-nal egy nullat hozzakurnak sneci egyenlegehez meg nem noveli a GDP-t :D
Aug 14, 2012 15:29:44
pimpa
Aug 14, 2012 15:30:00
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A lényeg itt a Hermán-ügynél az, hogy annyira mellettem szól minden körülmény, minden jogforrás, minden jogeset, és úgy ahogy van minden, hogy őszintén csodálkozom, az ügyészség hogyan mert mégis vádemeléssel megpróbálkozni.
A gond csak az, hogy a törvény szerint a vádirat nem gyurma, hanem kemény szobor.</div>
akkor hogy fogsz csodálkozni mikor belöknek a kóterbe és rádparanncsolnak , hogy pucsítsál vagy takarítsd fel a cellát. kíváncsi vagyok milyen képet fog vágni a sztojka gyerek (mert ezeek után ne is reménykedj, hogy "jó" cellát fogsz kapni. a belügyesek összetartanak, még a kajádba is bele fognak hugyozni minden nap) , amikor bejelented, hogy "kéjem tyépeny, ény nyem tugyok fizikaji munkát végezni"
A gond csak az, hogy a törvény szerint a vádirat nem gyurma, hanem kemény szobor.</div>
akkor hogy fogsz csodálkozni mikor belöknek a kóterbe és rádparanncsolnak , hogy pucsítsál vagy takarítsd fel a cellát. kíváncsi vagyok milyen képet fog vágni a sztojka gyerek (mert ezeek után ne is reménykedj, hogy "jó" cellát fogsz kapni. a belügyesek összetartanak, még a kajádba is bele fognak hugyozni minden nap) , amikor bejelented, hogy "kéjem tyépeny, ény nyem tugyok fizikaji munkát végezni"
Aug 14, 2012 15:30:00
sodika
Aug 14, 2012 15:30:03
<div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>
Amikor te megkaptad a 'listat' azon nem voltak 'becsuletserto megjegyzesek'.</div>
1) NEM BIZTOS, hogy ott voltak. De lehet.
2) Hermán asszem a lista visszakérésről is körlevelet küldött ki.
Amikor te megkaptad a 'listat' azon nem voltak 'becsuletserto megjegyzesek'.</div>
1) NEM BIZTOS, hogy ott voltak. De lehet.
2) Hermán asszem a lista visszakérésről is körlevelet küldött ki.
Aug 14, 2012 15:30:03
Echelon néni
Aug 14, 2012 15:30:35
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>
Két évvel később. :)</div>
Mondom, nem árt erről tájékoztatni a bírót, hátha nem jártas a faszmagyar szubkultúrában.
Két évvel később. :)</div>
Mondom, nem árt erről tájékoztatni a bírót, hátha nem jártas a faszmagyar szubkultúrában.
Aug 14, 2012 15:30:35
Amerika Kapitány
Aug 14, 2012 15:30:37
Fogyatékos vagy, púp.
Aki nem tud járni, hogy a faszba fog pedálokat nyomogatni, te kretén?
Aki agyvérzés után nem tud beszélni, hogy fog táblákat IDEJÉBEN felismerni, te kretén?
A reakcióidô meg kurvára nem relatív, hanem objektív módon mérhetô.
Apád a 30 másodperces reakcióidejével úgy fog repülni az alkalmasságiról, hogy csak úgy zörög.
Fogyatékos vagy, púp.
Aki nem tud járni, hogy a faszba fog pedálokat nyomogatni, te kretén?
Aki agyvérzés után nem tud beszélni, hogy fog táblákat IDEJÉBEN felismerni, te kretén?
A reakcióidô meg kurvára nem relatív, hanem objektív módon mérhetô.
Apád a 30 másodperces reakcióidejével úgy fog repülni az alkalmasságiról, hogy csak úgy zörög.
Aug 14, 2012 15:30:37
sodika
Aug 14, 2012 15:30:53
pimpa :
A Hermán-ügy nyert ügy. Sziporkázni fogok.
Figyeld csak meg. :D
Figyeld csak meg. :D
Aug 14, 2012 15:30:53
Trollopata
Aug 14, 2012 15:32:33
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>
Mondom.
Erről nem én fogok dönteni, vagy te, hanem az orvos.</div>
Idiota vagy. A reakcioido az egyik legfontosabb resze az autovezetesnek. Nem csak a hirtelen felmerulo problemak megoldasakor, hanem a 'dinamikus' vezeteshez is elengedhetetlen, hogy tudd, mi FOG tortenni a kovetkezo 10-15 masodpercben a forgalomban, aminek te is reszese vagy. Az, ha eled lep egy bebaszott pupos farmeringes kis kocsog, az mar extrem eset, ez esetben meg fontosabb a reakcioido illetve a baleseti-tapasztalat (pl apadnak ez mar megvan, nem?:))
Aki osszefuggestelenul beszel, borviragos az orra, bevont jogsija van, meg a tobbi kvazi-enyhito korulmeny az nemhogy jogsit nem kap, de szerintem biciklire sem ulhet... De tudod, majd az orvos eldonti.
Mondom.
Erről nem én fogok dönteni, vagy te, hanem az orvos.</div>
Idiota vagy. A reakcioido az egyik legfontosabb resze az autovezetesnek. Nem csak a hirtelen felmerulo problemak megoldasakor, hanem a 'dinamikus' vezeteshez is elengedhetetlen, hogy tudd, mi FOG tortenni a kovetkezo 10-15 masodpercben a forgalomban, aminek te is reszese vagy. Az, ha eled lep egy bebaszott pupos farmeringes kis kocsog, az mar extrem eset, ez esetben meg fontosabb a reakcioido illetve a baleseti-tapasztalat (pl apadnak ez mar megvan, nem?:))
Aki osszefuggestelenul beszel, borviragos az orra, bevont jogsija van, meg a tobbi kvazi-enyhito korulmeny az nemhogy jogsit nem kap, de szerintem biciklire sem ulhet... De tudod, majd az orvos eldonti.
Aug 14, 2012 15:32:33
szeszesember
Aug 14, 2012 15:35:05
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Erről nem én fogok dönteni, vagy te, hanem az orvos.</div>Ja, majd eldönti egy olyan orvos, aki 5000 forintért leszázalékol 180 kilóval nyomó dzsipókat. Púp, apádat mindenáron le kell beszélned az autózásról. Nem hiányzik sem az ő éhhalála, sem az hogy betintázva elcsapjon valakit.
Aug 14, 2012 15:35:05
Trollopata
Aug 14, 2012 15:35:41
<div class="quote"><div class="author">pimpa</div>
akkor hogy fogsz csodálkozni mikor belöknek a kóterbe és rádparanncsolnak , hogy pucsítsál vagy takarítsd fel a cellát. kíváncsi vagyok milyen képet fog vágni a sztojka gyerek (mert ezeek után ne is reménykedj, hogy "jó" cellát fogsz kapni. a belügyesek összetartanak, még a kajádba is bele fognak hugyozni minden nap) , amikor bejelented, hogy "kéjem tyépeny, ény nyem tugyok fizikaji munkát végezni"</div>
Na igen, ezt az aspektusat a dolognak nem is akartam felhozni. Ha belugyest perelsz, tenyleg legyen minden 100%, mert kulonben eselytelen. Azt a picsat, akit a rendorok megeroszakoltak (vagy nem ugye), mar nem emlexem mi volt a neve, ot is hogy meghurcoltak, pedig meg a vegen neki is lehet igaza. Ezen kivul tenyleg erdemes elolvasni a 8oldalt, sneci sajat maga szallitja a bizonyitekokat es a tenyallast. Raadasul a lakcimnel az iranyitoszam 1-essel kezdodik, ami nem Paty :D
akkor hogy fogsz csodálkozni mikor belöknek a kóterbe és rádparanncsolnak , hogy pucsítsál vagy takarítsd fel a cellát. kíváncsi vagyok milyen képet fog vágni a sztojka gyerek (mert ezeek után ne is reménykedj, hogy "jó" cellát fogsz kapni. a belügyesek összetartanak, még a kajádba is bele fognak hugyozni minden nap) , amikor bejelented, hogy "kéjem tyépeny, ény nyem tugyok fizikaji munkát végezni"</div>
Na igen, ezt az aspektusat a dolognak nem is akartam felhozni. Ha belugyest perelsz, tenyleg legyen minden 100%, mert kulonben eselytelen. Azt a picsat, akit a rendorok megeroszakoltak (vagy nem ugye), mar nem emlexem mi volt a neve, ot is hogy meghurcoltak, pedig meg a vegen neki is lehet igaza. Ezen kivul tenyleg erdemes elolvasni a 8oldalt, sneci sajat maga szallitja a bizonyitekokat es a tenyallast. Raadasul a lakcimnel az iranyitoszam 1-essel kezdodik, ami nem Paty :D
Aug 14, 2012 15:35:41
pimpa
Aug 14, 2012 15:36:00
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>pimpa :
Figyeld csak meg. :D</div>
jaja, óriási lesz ahogy benavigálod magad a börtönbe.
jaja, óriási lesz ahogy benavigálod magad a börtönbe.
Aug 14, 2012 15:36:00
szeszesember
Aug 14, 2012 15:36:07
Figyeld csak meg. :D</div>Ja, végül is nem bassza szét a 96%-ot...
Figyeld csak meg. :D</div>Ja, végül is nem bassza szét a 96%-ot...
Aug 14, 2012 15:36:07
szpítsopp
Aug 14, 2012 15:36:23
sodika szerintem nem élne túl egy rendes börit, ezt szerintem ő is tudja. komoly összegeket fizetnék egy 'piranha szökése' videóért, ahogy megpróbál meglógni az országból :)
Aug 14, 2012 15:36:23
szpítsopp
Aug 14, 2012 15:37:11
broni, ugye elbújtatod sodit, ha a fogház fenyegetné?
Aug 14, 2012 15:37:11
sodika
Aug 14, 2012 15:37:22
<div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>Ha belugyest perelsz, tenyleg legyen minden 100%, mert kulonben eselytelen</div>
Bocsánat, én nem perelek senkit, így nálam semmiféle bizonyítási kényszer nincs. :)
Bocsánat, én nem perelek senkit, így nálam semmiféle bizonyítási kényszer nincs. :)
Aug 14, 2012 15:37:22
Echelon néni
Aug 14, 2012 15:37:34
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>sodika szerintem nem élne túl egy rendes börit, ezt szerintem ő is tudja. komoly összegeket fizetnék egy 'piranha szökése' videóért, ahogy megpróbál meglógni az országból :)</div>
5km gyaloglást sem élne túl, nemhogy a sittet.
5km gyaloglást sem élne túl, nemhogy a sittet.
Aug 14, 2012 15:37:34
Trollopata
Aug 14, 2012 15:39:07
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>Ha belugyest perelsz, tenyleg legyen minden 100%, mert kulonben eselytelen</div>
Bocsánat, én nem perelek senkit, így nálam semmiféle bizonyítási kényszer nincs. :)</div>
Latom a lenyeget megertetted. Te zsmajli :)
Kibasztal egy csomo rendorrel, es buszken vered a melled. Aztan majd amikor sztojka veri a faszat a melledre, akkor majd kijozanodsz. Azt tudod, hogy venned kell egy olyan gatyat a bortonre, ami nem esik le rolad! Az ovedet el fogjak venni, nehogy felkosd ra magad! Ezen kivul kezdj el feltankolni cigibol, ha elni akarsz!
Bocsánat, én nem perelek senkit, így nálam semmiféle bizonyítási kényszer nincs. :)</div>
Latom a lenyeget megertetted. Te zsmajli :)
Kibasztal egy csomo rendorrel, es buszken vered a melled. Aztan majd amikor sztojka veri a faszat a melledre, akkor majd kijozanodsz. Azt tudod, hogy venned kell egy olyan gatyat a bortonre, ami nem esik le rolad! Az ovedet el fogjak venni, nehogy felkosd ra magad! Ezen kivul kezdj el feltankolni cigibol, ha elni akarsz!
Aug 14, 2012 15:39:07
szpítsopp
Aug 14, 2012 15:40:09
hát épp ez az. zseniális lenne a pátyi kertek alatt kommandózó piranha, aki tíz perc után lepihen egy kicsit, mert 'nem hajt a tatár' :D
Aug 14, 2012 15:40:09
Fotelrocker_Presszócigány
Aug 14, 2012 15:40:13
hát nagyon ajánlom, ha már elmegyünk nevettess meg minket te csicska, mert az a dolgod!
hát nagyon ajánlom, ha már elmegyünk nevettess meg minket te csicska, mert az a dolgod!
Aug 14, 2012 15:40:13
sodika
Aug 14, 2012 15:40:45
Kibasztal egy csomo rendorrel, es buszken vered a melled.</div>
Büszkén verem a mellem, de nem basztak ki senkivel.
<b>Ez a lista a rendőröknek is érdekük, mert magyarok. :)</b>
Ezt a 8 oldalas iratomban is külön kiemelem. :D
Ezt a 8 oldalas iratomban is külön kiemelem. :D
Aug 14, 2012 15:40:45
sodika
Aug 14, 2012 15:40:58
nem basztam ki
Aug 14, 2012 15:40:58
sodika
Aug 14, 2012 15:41:13
na meló, csá
Aug 14, 2012 15:41:13
szpítsopp
Aug 14, 2012 15:42:02
különben is, sodi rakott xp-t a stealth skilljeire, ezt már láttuk a buzivonuláson, meg akkor is, amikor meglógott az otthonvédőket előállító rendőrök elől. roppant szórakoztató lenne.
Aug 14, 2012 15:42:02
Trollopata
Aug 14, 2012 15:42:47
Istenem, de szep is lesz. Az iteleted masnapjan felhivom a BV-s ismerosomet, aki evekig a noi bortonben volt foglar, es eleg jo kapcsolata van a tobbi BV-ssel. Az a szeretet, amivel varni fognak teged csak ahhoz foghato, amit apad irant erzel!
Aug 14, 2012 15:42:47
Trollopata
Aug 14, 2012 15:46:03
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>
Ezt a 8 oldalas iratomban is külön kiemelem. :D</div>
teljesen irrelevans az ugyben.
az, hogy ki magyar, ki nem, ki kit tart annak, TOK MINDEGY
egy perben a tenyallassal foglalkoznak, ami a ragalmazas, becsuletsertes, szemelyes adatokkal valo visszaeles.
az, hogy MIERT csinaltad, maximum korulmeny, esetleg figyelembe lehet venni, de nem jogosit fel teged semmire, es nem valtoztatja meg a JOG nezopontjat. Maximum az indoklasban benne lesz, hogy mivel a vadlott kvazi-johiszemuen, a nezeeteinek megfeleloen cselekedett, 5 ev helyett, csak 3at kap, amibol 1 evig havonta kotelezo jelleggel fejtagitason vesz majd reszt. A seggtagitas viszont mindennapos lesz, ha szepen megkered oket talan nem szaraz fasszal fogod kapni az elso kort.
egy perben a tenyallassal foglalkoznak, ami a ragalmazas, becsuletsertes, szemelyes adatokkal valo visszaeles.
az, hogy MIERT csinaltad, maximum korulmeny, esetleg figyelembe lehet venni, de nem jogosit fel teged semmire, es nem valtoztatja meg a JOG nezopontjat. Maximum az indoklasban benne lesz, hogy mivel a vadlott kvazi-johiszemuen, a nezeeteinek megfeleloen cselekedett, 5 ev helyett, csak 3at kap, amibol 1 evig havonta kotelezo jelleggel fejtagitason vesz majd reszt. A seggtagitas viszont mindennapos lesz, ha szepen megkered oket talan nem szaraz fasszal fogod kapni az elso kort.
Aug 14, 2012 15:46:03
pimpa
Aug 14, 2012 15:49:48
<div class="quote"><div class="author">Trollopata</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>
az, hogy MIERT csinaltad, maximum korulmeny, esetleg figyelembe lehet venni, de nem jogosit fel teged semmire, es nem valtoztatja meg a JOG nezopontjat. Maximum az indoklasban benne lesz, hogy mivel a vadlott kvazi-johiszemuen, a nezeeteinek megfeleloen cselekedett, 5 ev helyett, csak 3at kap, amibol 1 evig havonta kotelezo jelleggel fejtagitason vesz majd reszt. A seggtagitas viszont mindennapos lesz, ha szepen megkered oket talan nem szaraz fasszal fogod kapni az elso kort.</div>
hát sajnos nagyon valószínű, hogy meg fogják benn elég hamar tudni, hogy itt egy náci eszméket valló, cigányidomítással kérkedő, jobbikos pofáról van szó. szerintem nem nagyon fogják figyelembe venni az igényeit.
az, hogy MIERT csinaltad, maximum korulmeny, esetleg figyelembe lehet venni, de nem jogosit fel teged semmire, es nem valtoztatja meg a JOG nezopontjat. Maximum az indoklasban benne lesz, hogy mivel a vadlott kvazi-johiszemuen, a nezeeteinek megfeleloen cselekedett, 5 ev helyett, csak 3at kap, amibol 1 evig havonta kotelezo jelleggel fejtagitason vesz majd reszt. A seggtagitas viszont mindennapos lesz, ha szepen megkered oket talan nem szaraz fasszal fogod kapni az elso kort.</div>
hát sajnos nagyon valószínű, hogy meg fogják benn elég hamar tudni, hogy itt egy náci eszméket valló, cigányidomítással kérkedő, jobbikos pofáról van szó. szerintem nem nagyon fogják figyelembe venni az igényeit.
Aug 14, 2012 15:49:48
Aug 14, 2012 15:49:51
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=WJSzC_CCwPU&feature=player_embedded" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=WJSzC_CCwPU&feature=player_embedded</a>
ha púpos lenne azt hinném, hogy sneci volt..
ha púpos lenne azt hinném, hogy sneci volt..
Aug 14, 2012 15:49:51
Trollopata
Aug 14, 2012 15:52:43
pimpa: Amerikai historia X megvan? Eloszor a cigok fogjak megdolgozni, aztan amikor a kopaszokhoz dorgolozik, akkor meg azok. A kulonbseg, hogy nem lesz egy roma srac sem, aki megszanna snecit, az ilyen csak a filmekben van. Igy ket tuz kozott fog allni, esetleg terdelni :)
Aug 14, 2012 15:52:43
sodika
Aug 14, 2012 15:55:31
egy perben a tenyallassal foglalkoznak, ami a ragalmazas, becsuletsertes, szemelyes adatokkal valo visszaeles.</div>
1) Rágalmazásról itt szó nem volt. :)
2) Nem az a lényeg, hogy miért csináltam, hanem hogy miért ne csináltam volna. :D
egy perben a tenyallassal foglalkoznak, ami a ragalmazas, becsuletsertes, szemelyes adatokkal valo visszaeles.</div>
2) Nem az a lényeg, hogy miért csináltam, hanem hogy miért ne csináltam volna. :D
Aug 14, 2012 15:55:31
szeszesember
Aug 14, 2012 15:56:36
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>
2) Nem az a lényeg, hogy miért csináltam, hanem hogy miért ne csináltam volna. :D</div>Ha Kisberk Szabolcs kútba ugrik, te is utána ugrasz, mert miért ne?
2) Nem az a lényeg, hogy miért csináltam, hanem hogy miért ne csináltam volna. :D</div>Ha Kisberk Szabolcs kútba ugrik, te is utána ugrasz, mert miért ne?
Aug 14, 2012 15:56:36
Trollopata
Aug 14, 2012 15:58:08
2) Nem az a lényeg, hogy miért csináltam, hanem hogy miért ne csináltam volna. :D</div>
1) Lesz meg az is, talan Herman fog beperelni a sok faszsag utan amit makogsz/irsz rola.
2) Az majd benne lesz az iteletben. Mi mar elmondtuk parszor, lesz idod megemeszteni.
2) Nem az a lényeg, hogy miért csináltam, hanem hogy miért ne csináltam volna. :D</div>
1) Lesz meg az is, talan Herman fog beperelni a sok faszsag utan amit makogsz/irsz rola.
2) Az majd benne lesz az iteletben. Mi mar elmondtuk parszor, lesz idod megemeszteni.
Aug 14, 2012 15:58:08
pimpa
Aug 14, 2012 15:59:02
<div class="quote"><div class="author">szeszesember</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>
2) Nem az a lényeg, hogy miért csináltam, hanem hogy miért ne csináltam volna. :D</div>Ha Kisberk Szabolcs kútba ugrik, te is utána ugrasz, mert miért ne?</div>
kisberk szabolcs egyébként is sok dícséretet megérdemel az ozorai balhéért. meg lesz még annak is a böjtje.
2) Nem az a lényeg, hogy miért csináltam, hanem hogy miért ne csináltam volna. :D</div>Ha Kisberk Szabolcs kútba ugrik, te is utána ugrasz, mert miért ne?</div>
kisberk szabolcs egyébként is sok dícséretet megérdemel az ozorai balhéért. meg lesz még annak is a böjtje.
Aug 14, 2012 15:59:02
sodika
Aug 14, 2012 16:01:42
<div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>Lesz meg az is</div>
Nincs "is". A rágalmazás és a becsületsértés egymást kizárják. Olvass utána. :)
Nincs "is". A rágalmazás és a becsületsértés egymást kizárják. Olvass utána. :)
Aug 14, 2012 16:01:42
Echelon néni
Aug 14, 2012 16:07:03
<div class="quote"><div class="author">szeszesember</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>
Hát igen, kisberk szabolcskának kifizeti a hörrtv a jogászt és ha megbasszák a bírságot is, míg a púpos kjónikásnak legfeljebb a koppányosok dobank össze egy buszjegyre.
Hát igen, kisberk szabolcskának kifizeti a hörrtv a jogászt és ha megbasszák a bírságot is, míg a púpos kjónikásnak legfeljebb a koppányosok dobank össze egy buszjegyre.
Aug 14, 2012 16:07:03
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 14, 2012 16:10:06
Szép, hogy most így hergeled magad Sodi, de szerintem amikor ott állsz a bíró elott, akkor úgyis nagy hebegés-habogás és csicskulás lesz az egészből.
Aug 14, 2012 16:10:06
Echelon néni
Aug 14, 2012 16:10:56
<div class="quote"><div class="author">pimpa</div><div class="quote"><div class="author">szeszesember</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>
kisberk szabolcs egyébként is sok dícséretet megérdemel az ozorai balhéért. meg lesz még annak is a böjtje.</div>
A fideszt leváltó erőknek -akár 2018-ban- nagyon nagy felelőssége lesz abban, hogy példásan megbüntesse az ilyen kis pártkutyákat.
kisberk szabolcs egyébként is sok dícséretet megérdemel az ozorai balhéért. meg lesz még annak is a böjtje.</div>
A fideszt leváltó erőknek -akár 2018-ban- nagyon nagy felelőssége lesz abban, hogy példásan megbüntesse az ilyen kis pártkutyákat.
Aug 14, 2012 16:10:56
sodika
Aug 14, 2012 16:13:34
<b>Egyébként Hermán listáját közreadni jogilag ugyanaz, mint a HírTV szintén rendőrlistázó Célpont adásának videóját megosztani.</b>
Elvileg. :)
Ha egy jogi minősítés tekintetében teljesen azonos analógiával kapcsolatban elmebetegség bűncselekményre gondolni, akkor a kérdéses cselekmény sem lehet bűncselekmény.
Elvileg. :)
Ha egy jogi minősítés tekintetében teljesen azonos analógiával kapcsolatban elmebetegség bűncselekményre gondolni, akkor a kérdéses cselekmény sem lehet bűncselekmény.
Aug 14, 2012 16:13:34
Echelon néni
Aug 14, 2012 16:14:39
<a href="http://mno.hu/celpont/kisberk-szabolcs-1050607" rel="nofollow" target="_blank">http://mno.hu/celpont/kisberk-szabolcs-1050607</a>
"Az egyetem elvégzése után egy kerületi kábeltelevízióhoz, a Hunyadi TV-hez kerültem, ahol kipróbálhattam magamat operatőrként, szerkesztőként, riporterként és műsorvezetőként. Az igazi áttörés is a Hunyadi TV-hez köthető, hiszen itt dolgoztam operatőrként az Erzsébet hídi „csata” és a kereszténygyalázó Tilos Rádió elleni tüntetés idején."
Asszem, adnék neki olyan kereszténygyalázást, hogy behugyozna.
"Az egyetem elvégzése után egy kerületi kábeltelevízióhoz, a Hunyadi TV-hez kerültem, ahol kipróbálhattam magamat operatőrként, szerkesztőként, riporterként és műsorvezetőként. Az igazi áttörés is a Hunyadi TV-hez köthető, hiszen itt dolgoztam operatőrként az Erzsébet hídi „csata” és a kereszténygyalázó Tilos Rádió elleni tüntetés idején."
Asszem, adnék neki olyan kereszténygyalázást, hogy behugyozna.
Aug 14, 2012 16:14:39
pimpa
Aug 14, 2012 16:17:42
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div><a href="http://mno.hu/celpont/kisberk-szabolcs-1050607" rel="nofollow" target="_blank">http://mno.hu/celpont/kisberk-szabolcs-1050607</a>
Asszem, adnék neki olyan kereszténygyalázást, hogy behugyozna.</div>
nézd meg szegénynek a fejét. ltászik rajta, hogy nem tud baszni, valószínűleg ez is látens homoszexuális.
nézd meg szegénynek a fejét. ltászik rajta, hogy nem tud baszni, valószínűleg ez is látens homoszexuális.
Aug 14, 2012 16:17:42
sodika
Aug 14, 2012 16:18:11
Mondom. A jogszabályok alapján azt kell bemutatni, hogy a józan ésszel bűncselekménynek még véletlenül sem tekinthető analóg cselekmény pontosan ugyanolyan bemutatás alá esik, mint az aktuálisan tárgyalt.
Erre két ötletem is van.
És csomó ilyen, önmagában is ütős apróság van a tarsolyomban. Az ügyészség nagyon bátor, hogy fel merte vállalni ezt az ügyet.
Erre két ötletem is van.
És csomó ilyen, önmagában is ütős apróság van a tarsolyomban. Az ügyészség nagyon bátor, hogy fel merte vállalni ezt az ügyet.
Aug 14, 2012 16:18:11
sodika
Aug 14, 2012 16:18:37
Na mindegy, meló.
csá
csá
Aug 14, 2012 16:18:37
Trollopata
Aug 14, 2012 16:18:38
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>Lesz meg az is</div>
Nincs "is". A rágalmazás és a becsületsértés egymást kizárják. Olvass utána. :)</div>
Olvads el mit irtam, te idiota.
Ragalmazasert majd Herman tata jelent fel, ha nagyon megszorongatjak a zacsijat a lista-ugyben.
Ezen kivul feljebb olvashattad, hogy a horrtv kifizeti a birsagot, te meg leulod. AMUGY tenyleg ugyanaz :)
Nincs "is". A rágalmazás és a becsületsértés egymást kizárják. Olvass utána. :)</div>
Olvads el mit irtam, te idiota.
Ragalmazasert majd Herman tata jelent fel, ha nagyon megszorongatjak a zacsijat a lista-ugyben.
Ezen kivul feljebb olvashattad, hogy a horrtv kifizeti a birsagot, te meg leulod. AMUGY tenyleg ugyanaz :)
Aug 14, 2012 16:18:38
sodika
Aug 14, 2012 16:19:54
Ragalmazasert majd Herman tata jelent fel, ha nagyon megszorongatjak a zacsijat a lista-ugyben.</div>
Én mindenhol azt írom, hogy nem tudom, ő küldte-e a listát vagy sem. Nem rágalmazok senkit, sőt: jobban mentegetem őt, mint ő saját magát.
Ragalmazasert majd Herman tata jelent fel, ha nagyon megszorongatjak a zacsijat a lista-ugyben.</div>
Én mindenhol azt írom, hogy nem tudom, ő küldte-e a listát vagy sem. Nem rágalmazok senkit, sőt: jobban mentegetem őt, mint ő saját magát.
Aug 14, 2012 16:19:54
Echelon néni
Aug 14, 2012 16:19:55
<div class="quote"><div class="author">pimpa</div><div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div><a href="http://mno.hu/celpont/kisberk-szabolcs-1050607" rel="nofollow" target="_blank">http://mno.hu/celpont/kisberk-szabolcs-1050607</a>
nézd meg szegénynek a fejét. ltászik rajta, hogy nem tud baszni, valószínűleg ez is látens homoszexuális.</div>
Az hát. Szarházi kis féreg.
nézd meg szegénynek a fejét. ltászik rajta, hogy nem tud baszni, valószínűleg ez is látens homoszexuális.</div>
Az hát. Szarházi kis féreg.
Aug 14, 2012 16:19:55
sodika
Aug 14, 2012 16:20:37
Ezen kivul feljebb olvashattad, hogy a horrtv kifizeti a birsagot, te meg leulod. AMUGY tenyleg ugyanaz :)</div>
Ha a Célpont ÉS Gaudi is csinálja, nem bűn.
Ennyi.
Ezen kivul feljebb olvashattad, hogy a horrtv kifizeti a birsagot, te meg leulod. AMUGY tenyleg ugyanaz :)</div>
Ennyi.
Aug 14, 2012 16:20:37
sodika
Aug 14, 2012 16:20:49
na mindegy, csá
Aug 14, 2012 16:20:49
Trollopata
Aug 14, 2012 16:22:27
Ennyi.</div>
Attol meg bun, csak ok kifizetik a birsagot.
Nekik megeri az a parszazezer forint, mert ok ebbol komoly toket kovacsolnak.
Te viszont csak ontokonszurast ersz el vele.
ENNYI!
Ennyi.</div>
Attol meg bun, csak ok kifizetik a birsagot.
Nekik megeri az a parszazezer forint, mert ok ebbol komoly toket kovacsolnak.
Te viszont csak ontokonszurast ersz el vele.
ENNYI!
Aug 14, 2012 16:22:27
Echelon néni
Aug 14, 2012 16:22:46
Ennyi.</div>
Gaudit védi a pénze és mentelmi joga, a hörrtévét meg fidesz.
Ennyi.</div>
Gaudit védi a pénze és mentelmi joga, a hörrtévét meg fidesz.
Aug 14, 2012 16:22:46
sodika
Aug 14, 2012 16:24:30
:)
Ez idióta felfogás.
Ha ők is csinálják, akkor szabad.
Ugyanazért engem börtönnel fenyegetni meg elmebetegség.
Ennél részletesebben fogok kifejteni, de ez a lényeg.
Na csá
Ez idióta felfogás.
Na csá
Aug 14, 2012 16:24:30
Trollopata
Aug 14, 2012 16:24:57
hubazmeg tenyleg
ennek a vegleny gecinek mentelmi joga is van
nem lehetne ot is belerugdosni a Lipusz-arokba?
nem lehetne ot is belerugdosni a Lipusz-arokba?
Aug 14, 2012 16:24:57
pimpa
Aug 14, 2012 16:26:44
Én mindenhol azt írom, hogy nem tudom, ő küldte-e a listát vagy sem. Nem rágalmazok senkit, sőt: jobban mentegetem őt, mint ő saját magát.</div>
dehát az előbb itt azt írtad, hogy ő küldte a listát :((
most miért hazudsz?
Én mindenhol azt írom, hogy nem tudom, ő küldte-e a listát vagy sem. Nem rágalmazok senkit, sőt: jobban mentegetem őt, mint ő saját magát.</div>
most miért hazudsz?
Aug 14, 2012 16:26:44
pimpa
Aug 14, 2012 16:27:43
Ennyi.</div>
de az is bűn. csakhogy gaudi bemenekül a mentelmi joga mögé, a hirtv pedig kifizeti a bírságot (a mi pénzünkből)
Ennyi.</div>
de az is bűn. csakhogy gaudi bemenekül a mentelmi joga mögé, a hirtv pedig kifizeti a bírságot (a mi pénzünkből)
Aug 14, 2012 16:27:43
Echelon néni
Aug 14, 2012 16:27:55
<div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>hubazmeg tenyleg
nem lehetne ot is belerugdosni a Lipusz-arokba?</div>
Egy csomó mindent lehetne tenni, egyébként.
Egy csomó mindent lehetne tenni, egyébként.
Aug 14, 2012 16:27:55
Trollopata
Aug 14, 2012 16:28:17
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>:)
Ez idióta felfogás.
Na csá</div>
Ez nem idiota felfogas, ez a jogallam.
Elkovetsz egy bunt, akkor vagy vedettseget elvezel (Gaudi) vagy kifizeted a birsagot (HirTV).
Ok pontosan tudtak, hogy bunt kovettek el, csak nekik megeri anyagilag is meg celebsegileg is. Egy jogallamban ez megoldhato.
Te viszont nem vagy celeb, nem vagy sajtos, nincs mogotted senki, egy gyurott sajtoigazolvannyal probalsz a nagyok dolgaba beleszolni. Ok persze szarnak rad, gondolom a NJI nem ugrott azonnal a vedelmedre, pedig hat te csak Gaudit utanzod, ennyi erovel neki kene teged megvedenie.
De teged senki sem fog megvedeni, hablatyolsz meg dadogsz majd valamit, aztan koppan a biro kalapacsa, es mire felocsudsz mar szaraz faszt dorzsikelnek a kis anuszodhoz.
Ez idióta felfogás.
Na csá</div>
Ez nem idiota felfogas, ez a jogallam.
Elkovetsz egy bunt, akkor vagy vedettseget elvezel (Gaudi) vagy kifizeted a birsagot (HirTV).
Ok pontosan tudtak, hogy bunt kovettek el, csak nekik megeri anyagilag is meg celebsegileg is. Egy jogallamban ez megoldhato.
Te viszont nem vagy celeb, nem vagy sajtos, nincs mogotted senki, egy gyurott sajtoigazolvannyal probalsz a nagyok dolgaba beleszolni. Ok persze szarnak rad, gondolom a NJI nem ugrott azonnal a vedelmedre, pedig hat te csak Gaudit utanzod, ennyi erovel neki kene teged megvedenie.
De teged senki sem fog megvedeni, hablatyolsz meg dadogsz majd valamit, aztan koppan a biro kalapacsa, es mire felocsudsz mar szaraz faszt dorzsikelnek a kis anuszodhoz.
Aug 14, 2012 16:28:17
sodika
Aug 14, 2012 16:29:02
<div class="quote"><div class="author">pimpa</div>
</div>
Valószínűleg igen, mert az ő email címéről jöttek, és a lefoglalt bűnjelek is ezt erősítik. De hogy TÉNYLEG pont ő küldte nekem a levelet, nem esetleg az élettársa, nem tudhatom.
</div>
Valószínűleg igen, mert az ő email címéről jöttek, és a lefoglalt bűnjelek is ezt erősítik. De hogy TÉNYLEG pont ő küldte nekem a levelet, nem esetleg az élettársa, nem tudhatom.
Aug 14, 2012 16:29:02
sodika
Aug 14, 2012 16:30:45
Ok pontosan tudtak, hogy bunt kovettek el</div>
Ez faszság.
Jogászokat és milliárdos cégek jogász csapatai által előellenőrzött műsorokat utánozni, illetve azokkal analóg módon cselekedni nem lehet bűn.
De ez csak az érvelésem egy része.
Ez faszság.
Jogászokat és milliárdos cégek jogász csapatai által előellenőrzött műsorokat utánozni, illetve azokkal analóg módon cselekedni nem lehet bűn.
De ez csak az érvelésem egy része.
Aug 14, 2012 16:30:45
Trollopata
Aug 14, 2012 16:32:40
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div><div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>hubazmeg tenyleg
Egy csomó mindent lehetne tenni, egyébként.</div>
Teljesseg igenye nelkul itt a lista:
Molnar, Novak, Perge, Lipusz, Hering, Vargapaprika meg a tobbi kuruc-kozeli vegleny
Gaudi, Zagyva meg a tobbi mentelmi jog moge bujo patkany (legyen az barmilyen oldalon)
Csanad a ketszinu piszkosveru kiszartgerincu fereg.
Schneer-Komjathy, Tomketbela, Butahazi, HVIM
ezeket kellene egy Magyarsziget alkalmaval napalmmal lelocsolni a gecibe.
A lista tetszes szerint bovitheto, csak regisztralt zsidok lathatjak :)
Molnar, Novak, Perge, Lipusz, Hering, Vargapaprika meg a tobbi kuruc-kozeli vegleny
Gaudi, Zagyva meg a tobbi mentelmi jog moge bujo patkany (legyen az barmilyen oldalon)
A lista tetszes szerint bovitheto, csak regisztralt zsidok lathatjak :)
Aug 14, 2012 16:32:40
Echelon néni
Aug 14, 2012 16:33:30
Ez faszság.
De ez csak az érvelésem egy része.</div>
Dehát nem te verted magad itt, hogy még sehol nem volt sem a Hírtv, sem a kuruc és te már villogtál a listáddal, kisköcsög?
Te tényleg azzal fogsz érvelni, hogy magadat újságírónak képzelve, tényfeltárósdit játszottál és azért nem jár ejnyebejnye? Te tényleg idióta vagy?
Ez faszság.
Dehát nem te verted magad itt, hogy még sehol nem volt sem a Hírtv, sem a kuruc és te már villogtál a listáddal, kisköcsög?
Te tényleg azzal fogsz érvelni, hogy magadat újságírónak képzelve, tényfeltárósdit játszottál és azért nem jár ejnyebejnye? Te tényleg idióta vagy?
Aug 14, 2012 16:33:30
Echelon néni
Aug 14, 2012 16:38:08
<div class="quote"><div class="author">Trollopata</div><div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div><div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>hubazmeg tenyleg
A lista tetszes szerint bovitheto, csak regisztralt zsidok lathatjak :)</div>
Nemrég futottam át Ungváry, Budapest Diktatúrák árnyékában c. útikönyvét és örömmel olvastam, hogy az Oktogonon még megvan az a villanyoszlop amelyikre a nyilasokat akasztgatták 45-ben.
A lista tetszes szerint bovitheto, csak regisztralt zsidok lathatjak :)</div>
Nemrég futottam át Ungváry, Budapest Diktatúrák árnyékában c. útikönyvét és örömmel olvastam, hogy az Oktogonon még megvan az a villanyoszlop amelyikre a nyilasokat akasztgatták 45-ben.
Aug 14, 2012 16:38:08
pimpa
Aug 14, 2012 16:45:51
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>
Ez faszság.
Te tényleg azzal fogsz érvelni, hogy magadat újságírónak képzelve, tényfeltárósdit játszottál és azért nem jár ejnyebejnye? Te tényleg idióta vagy?</div>
tényleg ez hogy is van endre, hogy te mindenkit megelőztél és közben másoltad őket? ez olyan,mint hogy a hermántól kaptad, de közben nem tőle? szerinted mit foog szólni erre a bíróság?
szerintem atyaian fognak nézni....
Ez faszság.
Te tényleg azzal fogsz érvelni, hogy magadat újságírónak képzelve, tényfeltárósdit játszottál és azért nem jár ejnyebejnye? Te tényleg idióta vagy?</div>
tényleg ez hogy is van endre, hogy te mindenkit megelőztél és közben másoltad őket? ez olyan,mint hogy a hermántól kaptad, de közben nem tőle? szerinted mit foog szólni erre a bíróság?
szerintem atyaian fognak nézni....
Aug 14, 2012 16:45:51
Trollopata
Aug 14, 2012 16:47:00
Lesz valakinel 'Az mas!'-szamlalo a birosagon?
Aug 14, 2012 16:47:00
pimpa
Aug 14, 2012 16:48:41
<div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>Lesz valakinel 'Az mas!'-szamlalo a birosagon?</div>
ha jól értettem a brillliáns védekezés egyik alapköve, a "tyéjem tyépen ezt nyem éjtem" -lesz
ha jól értettem a brillliáns védekezés egyik alapköve, a "tyéjem tyépen ezt nyem éjtem" -lesz
Aug 14, 2012 16:48:41
IsmeretlenJoAkaro
Aug 14, 2012 16:50:42
Mekkora az eselye annak, hogy a birosag kerni fogja az elmeorvosi kivizsgalasat?
Aug 14, 2012 16:50:42
Aug 14, 2012 16:50:55
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
Ennyi.</div>
snecike biztos hallottad már: Quod licet Iovi, non licet bovi!
Ennyi.</div>
snecike biztos hallottad már: Quod licet Iovi, non licet bovi!
Aug 14, 2012 16:50:55
Aug 14, 2012 16:54:17
buzilüszi már megint mit üzengetsz?? gyere ide aztán kapsz majd rózsaszín nicket..
Aug 14, 2012 16:54:17
Kérdezőbiztos
Aug 14, 2012 17:08:07
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>hogy jössz te ahhoz, hogy egy Hírtévéhez hasonlítsd magad?</div>
Analógiák, kérlek.
Ha ugyanazt csinálom, amit Kisberg Szabolcs és a Gaudi, akkor azt csinálni törvényes, mert ha nem is az, alapos okkal hiszi bárki, hogy mégis.</div>
Sodi, most már ideje lenne ha megtanulnád leírni a csávókám nevét, nem?
Már a múltkor sem ment.
Analógiák, kérlek.
Ha ugyanazt csinálom, amit Kisberg Szabolcs és a Gaudi, akkor azt csinálni törvényes, mert ha nem is az, alapos okkal hiszi bárki, hogy mégis.</div>
Sodi, most már ideje lenne ha megtanulnád leírni a csávókám nevét, nem?
Már a múltkor sem ment.
Aug 14, 2012 17:08:07
Tutenchamun
Aug 14, 2012 17:28:37
sneci, micsoda öröm lesz majd idézgetni ezeket az önhitt kommenteket amikor elítélnek.
pont ugyanolyan öröm, mint amikor a repcsiiivel kapcsolatban idézgettünk.
hol a repcsiii, púp?:))
pont ugyanolyan öröm, mint amikor a repcsiiivel kapcsolatban idézgettünk.
hol a repcsiii, púp?:))
Aug 14, 2012 17:28:37
Tutenchamun
Aug 14, 2012 17:30:14
sneci, hogy áll a cégvisszadobás? tudod, pár éve írtad, hogy a Jövő héten meglesz. azóta sikerült már visszadobni, ügyvéd úr?
Aug 14, 2012 17:30:14
sodika
Aug 14, 2012 17:32:02
Ez nem önhittség.
Olyan szépen mellettem van az eddigiek alapján a siker, hogy csodálkozom az ügyészség vakmerőségén. (Illetve a lusta pofátlanságát, hogy nem hajlandóak normális vádiratot összerakni.)
Olyan szépen mellettem van az eddigiek alapján a siker, hogy csodálkozom az ügyészség vakmerőségén. (Illetve a lusta pofátlanságát, hogy nem hajlandóak normális vádiratot összerakni.)
Aug 14, 2012 17:32:02
Tutenchamun
Aug 14, 2012 17:32:30
sneci, az ügyészségről már megkaptad a választ, hogy "hülye vagy, vádlott"? majd feltétlenül tedd ki, jó lesz röhögni azon is.
sneci, egyébként szerinted sokan védekeznek azzal, hogy a szomszéd józsi is lopott, ha ő lophat, akkor az nem bűncselekmény. hiszen a józsi hazafi.
sneci, egyébként szerinted sokan védekeznek azzal, hogy a szomszéd józsi is lopott, ha ő lophat, akkor az nem bűncselekmény. hiszen a józsi hazafi.
Aug 14, 2012 17:32:30
Tutenchamun
Aug 14, 2012 17:34:23
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ez nem önhittség.
Olyan szépen mellettem van az eddigiek alapján a siker, hogy csodálkozom az ügyészség vakmerőségén. (Illetve a lusta pofátlanságát, hogy nem hajlandóak normális vádiratot összerakni.)</div>
pont úgy van melletted a shiker, mint a repcsiii esetében: a szpítshopban.
Olyan szépen mellettem van az eddigiek alapján a siker, hogy csodálkozom az ügyészség vakmerőségén. (Illetve a lusta pofátlanságát, hogy nem hajlandóak normális vádiratot összerakni.)</div>
pont úgy van melletted a shiker, mint a repcsiii esetében: a szpítshopban.
Aug 14, 2012 17:34:23
Tutenchamun
Aug 14, 2012 17:35:20
sneci, mit válaszolnál ha a bíró megkérdezné tőled, hogy te írtad-e a masztipartis kommentet?
"kikmakukk"?
"kikmakukk"?
Aug 14, 2012 17:35:20
Tutenchamun
Aug 14, 2012 17:38:10
sneci, egyébként a híresztel szó jelentésével sajnos nem vagy tisztában. de majd a bíró bácsi elmagyarázza neked. majd az is shiker lesz!
Aug 14, 2012 17:38:10
Tutenchamun
Aug 14, 2012 17:39:38
hol a repcsi, púp?
Aug 14, 2012 17:39:38
Lehallgató
Aug 14, 2012 17:52:54
Sodika mennyiért árulod a segglyukad?
DDDDDDDDDDD
eldicsekedtél a trolloknak, hogy folyamatosan homoszexuális ajánlatokkal bombáznak a buzioldalakon elhelyzett hirdetéséid miatt.
De melyik weboldalon? XD
DDDDDDDDDDD
eldicsekedtél a trolloknak, hogy folyamatosan homoszexuális ajánlatokkal bombáznak a buzioldalakon elhelyzett hirdetéséid miatt.
De melyik weboldalon? XD
Aug 14, 2012 17:52:54
sodika
Aug 14, 2012 17:56:59
Tutenchamun :
"Az alábbi listát Hermán Péter bocsátotta a rendelkezésemre"
"A Józsi azt mondta, hogy"
A kettő ugyanaz.
Ha nem én írtam, akkor az legfeljebb híresztelés.
A kettő ugyanaz.
Ha nem én írtam, akkor az legfeljebb híresztelés.
Aug 14, 2012 17:56:59
pimpa
Aug 14, 2012 17:59:01
<div class="quote"><div class="author">Lehallgató</div>Sodika mennyiért árulod a segglyukad?
DDDDDDDDDDD
De melyik weboldalon? XD</div>
ajajj, van újabb hirdetés?
DDDDDDDDDDD
De melyik weboldalon? XD</div>
ajajj, van újabb hirdetés?
Aug 14, 2012 17:59:01
Lehallgató
Aug 14, 2012 17:59:16
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Tutenchamun :
A kettő ugyanaz.
Ha nem én írtam, akkor az legfeljebb híresztelés.</div>
mennyiért árulod a segglyukad???
A kettő ugyanaz.
Ha nem én írtam, akkor az legfeljebb híresztelés.</div>
mennyiért árulod a segglyukad???
Aug 14, 2012 17:59:16
Aug 14, 2012 18:03:30
sneci anyádék tudják, hogy buzi vagy?
Aug 14, 2012 18:03:30
Meleg Sanyi
Aug 14, 2012 18:16:26
Endi, miért vagy mindig olyan zaklatott amikor hívlak?? :3
Aug 14, 2012 18:16:26
Lehallgató
Aug 14, 2012 18:18:29
na sodika nem tudtad, hogy már több hónapja lehallgatunk?
nem csak a telefonodat, hanem az internetes tevékenységedet is figyeljük.
nem csak a telefonodat, hanem az internetes tevékenységedet is figyeljük.
Aug 14, 2012 18:18:29
pimpa
Aug 14, 2012 18:20:51
<div class="quote"><div class="author">Lehallgató</div>na sodika nem tudtad, hogy már több hónapja lehallgatunk?
nem csak a telefonodat, hanem az internetes tevékenységedet is figyeljük.</div>
tényleg hirdette magát megint buzioldalakon? nem bírt magával?
nem csak a telefonodat, hanem az internetes tevékenységedet is figyeljük.</div>
tényleg hirdette magát megint buzioldalakon? nem bírt magával?
Aug 14, 2012 18:20:51
Lehallgató
Aug 14, 2012 18:22:32
azt csiripelik a madarak, hogy többen is felhívták emiatt.
Sodika mi igaz a hírekből?
Sodika mi igaz a hírekből?
Aug 14, 2012 18:22:32
Aug 14, 2012 18:23:37
akkor ez a vicc pont idevág :DD
Ne haragudjon, uram, hogy megszólítom, de feltehetnék Önnek két kérdést?
- Kérem!
- Ha egy sátorban, reggel, egy féktelen éjszaka után arra ébred, hogy sajgó végbeléből egy használt óvszer lóg ki, ezt később kinek mesélné el?
- Uram, úgy gondolom senkinek!
- Nos, a második kérdésem: akkor eljönne velem a Szigetre? :D :D
Ne haragudjon, uram, hogy megszólítom, de feltehetnék Önnek két kérdést?
- Kérem!
- Ha egy sátorban, reggel, egy féktelen éjszaka után arra ébred, hogy sajgó végbeléből egy használt óvszer lóg ki, ezt később kinek mesélné el?
- Uram, úgy gondolom senkinek!
- Nos, a második kérdésem: akkor eljönne velem a Szigetre? :D :D
Aug 14, 2012 18:23:37
Zolika a népligetből
Aug 14, 2012 18:27:57
* tudna mesélni *
Aug 14, 2012 18:27:57
Lehallgató
Aug 14, 2012 18:42:14
Sodi itt vagy?
Aug 14, 2012 18:42:14
0 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

hát ha ő is annyit járt orvoshoz amennyit te akkor nem is derül ki, de az, hogy minden nap/másnap csontra be van baszva azt már nevezhetjük alkoholizmusnak..