Nem. Akkor megalább megkérdeztek volna. Bármiről.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
- Csak Nemet kellett volna mondaniuk
Ki veszített nagyobbat? Te vagy ők? Nekik ez még egy full havi bér sincs, amit ki kell perkálniuk, neked meg összeomlott az életed. Na?
Ingatkanügyek
Mit vita?
Mondanak valamit, mondok valamit, mondanak valamit.
Úgyis övés az utolsó szó.
De arra, hogy velem minden nagyon rendben volt, nem lehet mit mondani.
XD
Ez a loop beragadt. Nem képes elvonatkoztatni attól, hogy nem érdekelte a céget a masnizás, és érdemi indoklás, magyarázkodás nélkül kibaszták.
Akkor nem akartak veled többet kommunikálni, auti agy fennakad a vita szón :DD
Mifaaaaaaaaaaaan
te nem olvasod amit írunk, bazmeg? reggel óta 100 olyan komment volt, ahol elmatyarázták neked, hogy mit jelent az, hogy "a munkáddal nem volt semmi gond". miközben 2 hét alatt nem tudtál megoldani egy ticketet, és ezt szóvá is tették.
pontosan azért mondták ezt neked, hogy ne tudjál ezzel mit kezdeni. így 1 perc alatt vége volt a helyzetnek, amúgy meg ott nyomtad volna a monológot 1 órán keresztül. idiótákra nincs senkinek 1 órája.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Fogsz egy nagyobb szöget, bahy drótot, vagy egy villát aminek lehajtottad a fogait egy kivételével. Erősen megmarkolod,veszel egy nagy levegőt és bedugod a konnektorba. Nincs mit, szívesen segítettem.
Az emberek mondanak egymásnak valamit.
És az van. Ok.
Kifejti, hogy ez nálam drága, amit csinálok, mert ez Ausztria. Például. Oké. Tiszta lenne.
De nem ez történt.
pont ezt akarták elkerülni. hogy ne legyen "Mondanak valamit, mondok valamit, mondanak valamit.".
retard vagy, ezért nem érted. egyszerűen nem tudod hogyan folyik az élet, mit jelentenek egyes szavak, mondatok, helyzetek.
te elmebeteg vagy!
Mit láttak vazze? Egy faszverő koboldot láttak (szerintem kapásból levágták) és adtak neked egy "esélyt". Te pedig jó retard módjára besétáltál a faszerdőbe. Mint eddig. Csak ez most igazi faszerdő volt, és innen már nem jössz ki.
nem ezt mondták, mert nem ezt akarták mondani. azt akarták mondani, hogy jó a munkád, hogy ezzel ne tudjál mit kezdeni.
irányított szituáció. kiszámított reakciók. pár perces ügyintézés. így csinálják a profik.
xdddddddddd
Mifaaaaaaaaaaaan
Nem tudom, miről beszélsz. Ilyesmi biztos nem létezik.
De ez most azt jelenti, hogy folyamatosan kérdezgeted a kollégáidat, hogy mit basztál el a kódban? Akkor te minek vagy?
Ingatkanügyek
Egy ticket, egy code review. Ezt sem érted?
Egy pofonegyszerű ticket, egy munkanap. Ezt sem érted?
Lassú vagy. Buta vagy. A kódod egy kalap szar. Ezért rúgtak ki mindenhonnan. A német helyeken azért tudtál tovább maradni, mert alig volt munka és nem néztek a körmödre. Emlékezz, amikor elkaptad a bárányhimlőt, ránéztek a kódodra és AZONNAL repültél!
Az espresto pedig egy gányolda volt, amíg nem akartak spórolni, leszarták, hogy ott mereszted a púpodat.
Ez volt az első kvázi normális cég, ahová beengedtek, nézd meg, mi lett belőle. Ez a valóság, snecike! Te egy gányoldában tudsz kummantva megmaradni. Egy igazi cég fel se venne, ha véletlenül átcsúsznál a szitán, akkor a próbaidő vége előtt kibasznak. Bizony. Örök junior kókler vagy, Hahó!
Az emberismereted és a helyzetfelismerésed pedig 0. NULLA. Tegnap este még faszaság volt meg TV, vettél 700 Euróért éves bérleteket, amikor már száradt a tinta a felmondóleveleden. Te idióta xDDDDDDD
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Egy CR van, nem több. Arra jönnek dolgok kijavítod és kész. A CR nem arra van, hogy megcsinálják helyetted, de ha már 3 adszorra kéred inkább megcsinálják ergó haszontalan vagy és ha haszontalan vagy akkor drága is.
Ezt kérdezte a főnöke is xDDDDDDDDDDDDD
De meg is lett a válasz hamar: nincs rá szükség, Herr SoDI, holnap ne gyere!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
|__o__|
Nagyon nyögnek már a hitelkártyák... :DDD
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Piszony. Amikor elvették(!!!) tőle a ticket felét, már meg kellett volna, hogy szólaljon a fejében a vészcsengő, de ASODI ehhez is buta. Amikor ezt leírta, akkor nyugodtam meg, hogy ezek nem akkora idióták, és ki fogják rúgni ahogy "kész" a ticket. ASODI 15 sorra kér 5 CR-t, annyira vérprofi senior... Ráadásul az egy hét rendszerbetanulós láblógatás után. És még mindig nem érti. Ennyire buta ASODI.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Mehet az infó az ingatlankozvetitos sracnak
Ötvenszer leírták a választ itt neked. Nem mondtak igazat, azt akarták, hogy ne tudj semmit mondani, csak takarodj innen. Mégsem fogod fel.
Gondolom a vezető fejlesztő is ugyanígy hiába magyarázta, hogy ezt így meg így csináld, te csak hajtogattad rendületlenül, hogy nem működik.
Aztán egy idő után megunták, és kibasztak, mert nehéz a felfogásod, és se magyarul, se németül nem értesz.
Tehát újabb országban követsz el hitelbűnözést.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Nincs sok kötelezettséged, a bérlet havi részlete még 11 hónapig, illetve a lakásbérlet 5 évig. Ezt simán ki tudod fizetni, akár egy új hitelből is xDDDD
Sokat sirtál ma!
Nem ők a hibásak, hanem te. Minek mentél el dolgozni egyáltalán? Újszászon kellene közmunkáznod, ahhoz értesz! Pár hete már ott akartad volna hagyni őket, miért nem tetted? Megmondom mi lesz, éhen fogsz dögleni xDDDDD
Van rá elég hitelkeretem, csak a fasznak sincs kedve előről kezdeni az egészet. Azt azért megszoktam, hogy egy munkakeresése szakasz után kb. 1-2 évig rend van.
Egyszer az össes jó sorozat végetér. Fel kell dolgozni.
Miért nem hallgatsz a trollokra recsító?
1. Áruld el hány soros lett a kód.
2. Tedd ki az excelt.
3. Indíts kérdezz-felelek streamet és talán megszánunk pár donattel.
Ennyi. Hagyd az autiloopot.
Ezt mintha már említetted volna. Többször elmondtuk mi lenne a legjobb megoldás még véletlenül se vedd észre. Konkrétan még állás ajánlatot is kaptál. Te nagyon rendben vagy legalább.
Mennyi a hitelkereted balfasz? De ne a retad-tartozásokkal masnizott összeget mondd!
Nincs neked hitelkereted, azért akartad az újabb 15000 fütyis hitelt. Van még 5-6000 fütyi új Reich-beli kakukkcióra, a mostani elbukására, a lomok szállíttatására, és 2-3 havi megélhetésre?
Lófaszt, már 5. hitelkártyáról fizeted a többi négyet.
Ne hazudj Recskaboy, látod mindig lebuksz.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
A masik 20 ceg milyen kedves volt veled
HÚZZÁL BERLINBE VAGY ÚJSZÁSZRA TE KOBOLD AKKOR!
Gyáva vagy, mi? Inkább keseregsz a lakásodból, és ideöntöd az aktuális autiloopot? Ez sokkal jobb, mint a megoldáson dolgozni, de lusta, gyáva senkiházi.
2 hete még ott akartad hagyni a faszba linzt meg az összes labanc gecit.
Nem, hogy örülnél.
Még búcsú zsetonnal is megdobtak
Sodi az amerikai álmot éli, hitelből hitelt törleszt.
és hogy jutsz vissza? lakást, vagy wg-t bérelni az nem lesz olcsó. megint ingatlanost megbízni és jutalékot fizetni neki, összesen 3-4 havi bérleti díjat lerakni elsőre. csak ez 3-4000. elszállítani a cuccaidat másik 3-4000. ha interjúkra akarsz járni, 1 oda-vissza út 160 euró, szállással együtt 200. ezt megcsinálod 5ször, az egy ezres. váratlan kiadások egy másik ezres. szóval 10 ezer alatt nem fogod megúszni. és közben havi 2000 a minimum költséged. miközben 3000 mínuszban vagy már most.
Na jó, én meguntam. Hol lehet kikapcsolni?
Ha még egyszer lemerészeled írni hogy "mondtak volna nemet" olyan bombariadót csinálok a nevedben a Gothstrase 7 szám alatt hogy 1 hétig vissza sem engednek és az utcán kell majd csövezned te szardarab. Fejezd be a nyüszítést és csinálj pár képet a lakásban uralkodó állapotokról inkább
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Igyál még 3 sörikét és pattints fel egy sztyímety. Ha 10 percen belül már élőben hetyetyézel, kapsz 5 eurot
Boldog Vekni
Hahaha kurvanagy lenne ha beállítana az ogréhez, az meg szarrá verné az ajtó előtt!
Köszfetyítsd Gyagyás, küldöm a donétet :D
Lekapcsolták a gépét a hosting cégnél, mert megolvadt az UTP kábel, annyi forgalmat generált ma reggeltől.
Na, akkor mondjad, hogy mennyi időd van még a "lakásodban"? Illetve mennyi pénzed van? Meddig fogod húzni?
Ingatkanügyek
hopp itt a SuperB ára.
NSZKSZ
Remélem ez nem komoly, mert viccnek baromi szar. Aki fizet ASODI-nak, az nagyobb idióta, mint ő maga!
egy pedofilnak donételni?:)))
Atyaisten... Mi történt a fogaival?
Hát, márpedig innentől már lefele vezet az út. Ha mázlid van, valami német cég visszafogad plusz egy pót-Ogre. Ennél jobbra a maradék életedben már ne számíts. Ja, és mostantól tartsad azt a 23eur/hó keretet, és akkor 50 évesen szabad leszel. Még talán gyereked is lehet, de ahhoz MOSTANTÓL fegyelmezettnek kell lenned. *pr*
Ingatkanügyek
De én úgy akartam, hogy közben megértsem, mit jelent itt a "jó", hogy hosszan itt maradhassak. Legalább 2-3 évig.
És fogok is :)
Holnap érzem, hogy jó lesz minden.
Ha még pénteken is így érzem, szombatom lesz nagy tévé. :D
Ez van.
Ezt írta tegnap. Óriási ezeket visszaolvasni, meg a smiley-hegyeket! Mi van Trottel, hol van most az a fene jó kedv!? :)
:))))))))))))))))))))))))))
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Persze, hogy nem igaz! Honnan lenne 15 EUROM? SODI A KURVA ANYÁD!
Ha jól látom felül nyolc fogad van sodi. Alul mennyi? A leltár kedvéért.
Krizsai Andrea
Oct 08, 2020 16:48:16
Sodrony arra nem gondoltál, hogy egy szemfüles troll áll a kirúgásod mögött?
Andi, Berlinből. Kilakoltatásokat fotóztam. Endre levelei után 2 évig pszichiátrián kezeltek.
Oct 08, 2020 16:48:16
sodika
Oct 08, 2020 16:49:13
Még a bíróságon is úgy voltam, hogy mondok valamit, és arra mondanak valamit, és az lesz, és jó.
De amikor még mondani se lehet semmit, az egyszerűen gáz.
Azzal, hogy nagyon elégedettek voltak velem, nem lehet mit kezdeni.
Oct 08, 2020 16:49:13
sodika
Oct 08, 2020 16:49:41
Sodrony arra nem gondoltál, hogy egy szemfüles troll áll a kirúgásod mögött?
Oct 08, 2020 16:49:41
Ásó27
(
x68)
Oct 08, 2020 16:49:49
x68)
Azzal nem sodikám, HR 101
Mifaaaaaaaaaaaan
seymour schwartz
(
x6)
Oct 08, 2020 16:49:51
x6)
- Csak Nemet kellett volna mondaniuk
Ki veszített nagyobbat? Te vagy ők? Nekik ez még egy full havi bér sincs, amit ki kell perkálniuk, neked meg összeomlott az életed. Na?
Titkos Jóakarók
Oct 08, 2020 16:50:18
Oct 08, 2020 16:50:18
sodika
Oct 08, 2020 16:50:45
mert nem akartak veled vitatkozni
Mit vita?
Oct 08, 2020 16:50:45
Örebro
(
x17)
Oct 08, 2020 16:51:11
x17)
XD
IT Troll v5.12
Még a bíróságon is úgy voltam, hogy mondok valamit, és arra mondanak valamit, és az lesz, és jó.
Ez a loop beragadt. Nem képes elvonatkoztatni attól, hogy nem érdekelte a céget a masnizás, és érdemi indoklás, magyarázkodás nélkül kibaszták.
Ásó27
(
x68)
Oct 08, 2020 16:51:13
x68)
Mit vita?
Akkor nem akartak veled többet kommunikálni, auti agy fennakad a vita szón :DD
Hahó
(
x136)
Oct 08, 2020 16:52:16
x136)
te nem olvasod amit írunk, bazmeg? reggel óta 100 olyan komment volt, ahol elmatyarázták neked, hogy mit jelent az, hogy "a munkáddal nem volt semmi gond". miközben 2 hét alatt nem tudtál megoldani egy ticketet, és ezt szóvá is tették.
pontosan azért mondták ezt neked, hogy ne tudjál ezzel mit kezdeni. így 1 perc alatt vége volt a helyzetnek, amúgy meg ott nyomtad volna a monológot 1 órán keresztül. idiótákra nincs senkinek 1 órája.
Brian
(
x2)
Oct 08, 2020 16:52:50
x2)
Fél kettőkor hozták ki az épületből a férfit a mentők, kollégánk szerint életben van, lélegeztetik, infúzión van.
telex.hu/belfold/2020/10/08/lezuhant-ember-mammut-bevasarlokozpont
Erről beszélek.
Én még ezt is elbasznám.
telex.hu/belfold/2020/10/08/lezuhant-ember-mammut-bevasarlokozpont
Erről beszélek.
Én még ezt is elbasznám.
Fogsz egy nagyobb szöget, bahy drótot, vagy egy villát aminek lehajtottad a fogait egy kivételével. Erősen megmarkolod,veszel egy nagy levegőt és bedugod a konnektorba. Nincs mit, szívesen segítettem.
sodika
Oct 08, 2020 16:54:05
Ez a loop beragadt.
És az van. Ok.
Kifejti, hogy ez nálam drága, amit csinálok, mert ez Ausztria. Például. Oké. Tiszta lenne.
De nem ez történt.
Oct 08, 2020 16:54:05
Ásó27
(
x68)
Oct 08, 2020 16:54:47
x68)
Már megtörtént a baj sodikám, mostmár feleslegesen bánkódsz, mi a következő lépés?
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x136)
Oct 08, 2020 16:54:55
x136)
Mit vita?
pont ezt akarták elkerülni. hogy ne legyen "Mondanak valamit, mondok valamit, mondanak valamit.".
retard vagy, ezért nem érted. egyszerűen nem tudod hogyan folyik az élet, mit jelentenek egyes szavak, mondatok, helyzetek.
Hiénaverő
(
x17)
Oct 08, 2020 16:55:18
x17)
Autiloopba került a retardált faszfej!
Hányszor írod még le hogy nyeméjtyem mert azt masnizták hogy kurvajó voltam?
HAZUDTAK, NEM VOLTÁL KURVAJÓ MERT AKKOR OTTMARADTÁL VOLNA ÉS NEM KERESNÉNEK EBBEN A PILLANAATBAN IS MÁSIK EMBERT HAHÓ!!!!!
HAZUDTAK, TUDOD MINT TE SZOKTÁL A CV-BEN!
MASNIZTAK, EZT HÍVJÁK MASNIS FELMONDÁSNAK!
Mit nem értesz ezen? Autista vagy?
Hányszor írod még le hogy nyeméjtyem mert azt masnizták hogy kurvajó voltam?
HAZUDTAK, NEM VOLTÁL KURVAJÓ MERT AKKOR OTTMARADTÁL VOLNA ÉS NEM KERESNÉNEK EBBEN A PILLANAATBAN IS MÁSIK EMBERT HAHÓ!!!!!
HAZUDTAK, TUDOD MINT TE SZOKTÁL A CV-BEN!
MASNIZTAK, EZT HÍVJÁK MASNIS FELMONDÁSNAK!
Mit nem értesz ezen? Autista vagy?
sodika
Oct 08, 2020 16:55:39
Ha azt mondják, azt osztrákbóa kevés.
Akkor mondom, hogy jó. Németből jövök, látták ezt, bocs.
De még ezt se mondták.
De még ezt se mondták.
Oct 08, 2020 16:55:39
Autismus Maximus
(
x16)
Oct 08, 2020 16:55:41
x16)
Mi a fasz van itt?? Mintha valami csajjal szakításról menne a rinyálás.
Mint amikor úgy dob, hogy meg se magyarázza. Vagy "az én hibám, nem a tiéd". Vagy "túl jó vagy hozzám".
Jó, persze te ezeket a szituációkat nem ismerheted, hiszen buzi vagy. Vagy a buzik is így szoktak szakítani? Márk mit mondott rebegő szájjal, könnycseppel a szemében, mikor rátette a kezét a válladra, majd beszállt a fekete BMW-be, és a linzi utcán végiggurulva, még sokáig nézte az arcodat a szélvédőn keresztül?
Mint amikor úgy dob, hogy meg se magyarázza. Vagy "az én hibám, nem a tiéd". Vagy "túl jó vagy hozzám".
Jó, persze te ezeket a szituációkat nem ismerheted, hiszen buzi vagy. Vagy a buzik is így szoktak szakítani? Márk mit mondott rebegő szájjal, könnycseppel a szemében, mikor rátette a kezét a válladra, majd beszállt a fekete BMW-be, és a linzi utcán végiggurulva, még sokáig nézte az arcodat a szélvédőn keresztül?
Fuvolázó Kobold
Oct 08, 2020 16:55:47
Az ember szíve dobog, mondanak neki valamit.
Oct 08, 2020 16:55:47
Karib
(
x10)
Oct 08, 2020 16:56:09
x10)
Két autiloop ciklus között tedd ki az excelt, és mondd el szépen a trollbácsiknak, hogy hány soros lett végül a kód.
Örebro
(
x17)
Oct 08, 2020 16:56:27
x17)
És az van. Ok.
De nem ez történt.
És az van. Ok.
De nem ez történt.
te elmebeteg vagy!
Penzmento
(
x6)
Oct 08, 2020 16:58:01
x6)
Egy 24 órás bant még kaphatna itt is, hogy bevigyük neki a kegyelemdöfést. Az autiloopon kívül információval úgysem fog szolgálni ma.
🕎Endigame🕎
Hiénaverő
(
x17)
Oct 08, 2020 16:58:09
x17)
Közben beérkezett egy kifizetés kb háromszor akkora összegben mint amit most Sneci elbukott, de BASSZÁTOKMEG EGY CEGLÉDI ÜGYFÉLTŐL, gondolhatjátok hogy röhögök keci!
Kurvajó ez a nap, mindjárt kenek is egy májkrémes kenyeret :D
Kurvajó ez a nap, mindjárt kenek is egy májkrémes kenyeret :D
-
Oct 08, 2020 16:58:11
De még ezt se mondták.
De még ezt se mondták.
Mit láttak vazze? Egy faszverő koboldot láttak (szerintem kapásból levágták) és adtak neked egy "esélyt". Te pedig jó retard módjára besétáltál a faszerdőbe. Mint eddig. Csak ez most igazi faszerdő volt, és innen már nem jössz ki.
Oct 08, 2020 16:58:11
Faszaság van
(
x2)
Oct 08, 2020 16:58:47
x2)
Így lesz a nagy inflúenszerből ruppótlan, munkanélküli, nyomorgó csatornapatkany.
Az eheti flokk mikorra várható?
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Az eheti flokk mikorra várható?
Vonzas torvenye
Oct 08, 2020 16:58:48
Szerintem a szomszedok mar hivtak a polizeit, nagyon durva autinyuszitesek mehetnek csapkodassal es fappogassal
Oct 08, 2020 16:58:48
Hahó
(
x136)
Oct 08, 2020 16:59:05
x136)
De még ezt se mondták.
De még ezt se mondták.
nem ezt mondták, mert nem ezt akarták mondani. azt akarták mondani, hogy jó a munkád, hogy ezzel ne tudjál mit kezdeni.
irányított szituáció. kiszámított reakciók. pár perces ügyintézés. így csinálják a profik.
sodika
Oct 08, 2020 16:59:38
Hamburgban legalább azt mondták, hogy ezt drága.
Jó.
Ezzel az ember nem vitatkozik.
Ha valakinek valami drága, akkor drága.
Az DefShop-nál is mondtak valamit. Nem fejlődött a kommunikáció (rendben, ez igaz), és bonyolult a kód (ezt nem értettem). De jó. Mostantól code review-t kell kérni.
Az EsPresto-nál már kértem. Mindig. Több évig minden rendben is volt.
Jó.
Az DefShop-nál is mondtak valamit. Nem fejlődött a kommunikáció (rendben, ez igaz), és bonyolult a kód (ezt nem értettem). De jó. Mostantól code review-t kell kérni.
Oct 08, 2020 16:59:38
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 08, 2020 16:59:42
x38)
Sneci, te nem érted ezt. De így sokkal jobb nekünk, mert esélytelen, hogy kijavítod a hibáidat (mondjuk az amúgy se menne). De ne autiloopold már tovább. Kirúgtak, ennyi. Arról vlogolj inkább, hogy most mi lesz. Ha nincs ötleted, indíts élőonlájn Q&A-t!
Ásó27
(
x68)
Oct 08, 2020 17:00:20
x68)
és bonyolult a kód (ezt nem értettem).
xdddddddddd
krónikás geci
Oct 08, 2020 17:00:30
amugy figyelj:
huzd maxra az osszes hitelkartyad hozzabaszod a lelepesi penzt es irany vissza pest geciolcsok most az albik, par honapig melo nelkul is elvagy aztan meg pupszasz vegallomas elott meg itt is el tudsz lebecolni par ganyoldanal talan,
a magyar adossagaid elevultek te magad mondtad h sose inkasszaltak
ez kb az egyetlen jarhato ut
huzd maxra az osszes hitelkartyad hozzabaszod a lelepesi penzt es irany vissza pest geciolcsok most az albik, par honapig melo nelkul is elvagy aztan meg pupszasz vegallomas elott meg itt is el tudsz lebecolni par ganyoldanal talan,
a magyar adossagaid elevultek te magad mondtad h sose inkasszaltak
ez kb az egyetlen jarhato ut
Oct 08, 2020 17:00:30
sodika
Oct 08, 2020 17:00:42
Ha az sem elég, hogy rendszeresen kérsz code review-t, akkor azt viszont felfogni sem tudom.
Oct 08, 2020 17:00:42
gobesug
(
x30)
Oct 08, 2020 17:00:44
x30)
szerencsétlen főni nem is tudta, ezzel a mondattal mennyire bekúrta a loopot a kobold agyába :'D
sodika
Oct 08, 2020 17:01:20
hozzabaszod a lelepesi penzt
Nem tudom, miről beszélsz. Ilyesmi biztos nem létezik.
Oct 08, 2020 17:01:20
Örebro
(
x17)
Oct 08, 2020 17:04:22
x17)
what andi
what berlin
what linz
what bankkölcsön
xd
what berlin
what linz
what bankkölcsön
xd
seymour schwartz
(
x6)
Oct 08, 2020 17:06:18
x6)
Ha az sem elég, hogy rendszeresen kérsz code review-t, akkor azt viszont felfogni sem tudom.
De ez most azt jelenti, hogy folyamatosan kérdezgeted a kollégáidat, hogy mit basztál el a kódban? Akkor te minek vagy?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 08, 2020 17:07:28
x38)
Egy ticket, egy code review. Ezt sem érted?
Egy pofonegyszerű ticket, egy munkanap. Ezt sem érted?
Lassú vagy. Buta vagy. A kódod egy kalap szar. Ezért rúgtak ki mindenhonnan. A német helyeken azért tudtál tovább maradni, mert alig volt munka és nem néztek a körmödre. Emlékezz, amikor elkaptad a bárányhimlőt, ránéztek a kódodra és AZONNAL repültél!
Az espresto pedig egy gányolda volt, amíg nem akartak spórolni, leszarták, hogy ott mereszted a púpodat.
Ez volt az első kvázi normális cég, ahová beengedtek, nézd meg, mi lett belőle. Ez a valóság, snecike! Te egy gányoldában tudsz kummantva megmaradni. Egy igazi cég fel se venne, ha véletlenül átcsúsznál a szitán, akkor a próbaidő vége előtt kibasznak. Bizony. Örök junior kókler vagy, Hahó!
Az emberismereted és a helyzetfelismerésed pedig 0. NULLA. Tegnap este még faszaság volt meg TV, vettél 700 Euróért éves bérleteket, amikor már száradt a tinta a felmondóleveleden. Te idióta xDDDDDDD
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Oct 08, 2020 17:07:44
x2)
Egy CR van, nem több. Arra jönnek dolgok kijavítod és kész. A CR nem arra van, hogy megcsinálják helyetted, de ha már 3 adszorra kéred inkább megcsinálják ergó haszontalan vagy és ha haszontalan vagy akkor drága is.
flokk
Oct 08, 2020 17:07:53
Jolvan tehát mi lesz? Tovább fogsz migránskodni külföldön vagy haza jössz és itt keresel munkát?
Oct 08, 2020 17:07:53
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 08, 2020 17:08:09
x38)
Ezt kérdezte a főnöke is xDDDDDDDDDDDDD
De meg is lett a válasz hamar: nincs rá szükség, Herr SoDI, holnap ne gyere!
Hiénaverő
(
x17)
Oct 08, 2020 17:09:32
x17)
Sneci mikor jegyzed már meg hogy a melócsában NEM TANULNI hanem TUDNI kell a dolgokat? Tanulni az etyetemen kellett volna, vagy otthon, vagy tanfolyamon.
A melócsá nem továbbképzés, ott azért fizetnek mert tudod a dolgoket. Te nem tudtad, ezért kirúgtak. Nem kérdezgetni kell hogy mi a gond ha nem működik, HA NEM TUDOD MAGADTÓL AKKOR TE MAGAD VAGY A GOND HAHÓ!
A főnökúr pedig megszabadult a problémától, ennyikeh. :D
A melócsá nem továbbképzés, ott azért fizetnek mert tudod a dolgoket. Te nem tudtad, ezért kirúgtak. Nem kérdezgetni kell hogy mi a gond ha nem működik, HA NEM TUDOD MAGADTÓL AKKOR TE MAGAD VAGY A GOND HAHÓ!
A főnökúr pedig megszabadult a problémától, ennyikeh. :D
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Oct 08, 2020 17:09:53
x7)
Oct 08, 2020 17:09:53
Idejük nincs végigkérdeniz a sodipédia tartalmát. Toth Ádám kollegádhoz biztos eljutott a híred, nem véletlenül váltott nevet LinkedIn-en.Oct 08, 2020 17:09:53
sodika
Oct 08, 2020 17:10:39
Ami az osztrák kötelezettségeimet illeti, azokat, ha visszajutok Németországba, tényleg olyas magasról szarom le, mint az állat.
A német dolgokra figyelek, és kész.
Oct 08, 2020 17:10:39
Hiénaverő
(
x17)
Oct 08, 2020 17:11:17
x17)
Ami az osztrák kötelezettségeimet illeti, azokat, ha visszajutok Németországba, tényleg olyas magasról szarom le, mint az állat.
Sneci van még keret visszaköltözni a Reichbe, újabb euróezrekből kakukkciót finanszírozni, szállíttatni a lomodat és megélni mígismét találsz egy balfasz céget ahol legalább az első fizuig megtűrnek?A német dolgokra figyelek, és kész.
Nagyon nyögnek már a hitelkártyák... :DDD
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 08, 2020 17:11:33
x38)
Piszony. Amikor elvették(!!!) tőle a ticket felét, már meg kellett volna, hogy szólaljon a fejében a vészcsengő, de ASODI ehhez is buta. Amikor ezt leírta, akkor nyugodtam meg, hogy ezek nem akkora idióták, és ki fogják rúgni ahogy "kész" a ticket. ASODI 15 sorra kér 5 CR-t, annyira vérprofi senior... Ráadásul az egy hét rendszerbetanulós láblógatás után. És még mindig nem érti. Ennyire buta ASODI.
xray
(
x21)
Oct 08, 2020 17:12:07
x21)
Oct 08, 2020 17:12:07
Az a szar, hogy semmi nem jut eszembe, amit jobban csinálhattam volna. Azzal az öt éves extra tudással és tapasztalattal jöttem ide, amit Hamburg óta összeszedtem.
mert egy fikarcnyi önkritikád sincs. Oct 08, 2020 17:12:07
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 08, 2020 17:12:13
x19)
Mehet az infó az ingatlankozvetitos sracnak
-
Oct 08, 2020 17:12:25
Hamburgban legalább azt mondták, hogy ezt drága.
Jó.
Jó.
Ötvenszer leírták a választ itt neked. Nem mondtak igazat, azt akarták, hogy ne tudj semmit mondani, csak takarodj innen. Mégsem fogod fel.
Gondolom a vezető fejlesztő is ugyanígy hiába magyarázta, hogy ezt így meg így csináld, te csak hajtogattad rendületlenül, hogy nem működik.
Aztán egy idő után megunták, és kibasztak, mert nehéz a felfogásod, és se magyarul, se németül nem értesz.
Oct 08, 2020 17:12:25
A szauna szatírja
(
x1)
Oct 08, 2020 17:12:37
x1)
Nekem az fáj hogy oké megérdemli de ha nem talál ki valamit gyorsan elfog tűnni az apja után a sülyesztőben akkor meg kin fogok szórakozni???
Boldog Vekni
Karib
(
x10)
Oct 08, 2020 17:13:20
x10)
Tehát újabb országban követsz el hitelbűnözést.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 08, 2020 17:13:48
x38)
Nincs sok kötelezettséged, a bérlet havi részlete még 11 hónapig, illetve a lakásbérlet 5 évig. Ezt simán ki tudod fizetni, akár egy új hitelből is xDDDD
Hiénaverő
(
x17)
Oct 08, 2020 17:14:02
x17)
Gyagyás fasz neked nincs pénzed visszaköltözni a Reichbe, neked csengettek.
sodika
Oct 08, 2020 17:14:20
Mondtak volna nemet ezek, és nincs ez az egész.
Most fogalmam sincs, mi lesz.
Oct 08, 2020 17:14:20
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 08, 2020 17:15:31
x19)
Sokat sirtál ma!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 08, 2020 17:15:33
x38)
Nem ők a hibásak, hanem te. Minek mentél el dolgozni egyáltalán? Újszászon kellene közmunkáznod, ahhoz értesz! Pár hete már ott akartad volna hagyni őket, miért nem tetted? Megmondom mi lesz, éhen fogsz dögleni xDDDDD
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 08, 2020 17:15:36
x19)
?
sodika
Oct 08, 2020 17:15:41
Gyagyás fasz neked nincs pénzed visszaköltözni a Reichbe, neked csengettek.
Van rá elég hitelkeretem, csak a fasznak sincs kedve előről kezdeni az egészet. Azt azért megszoktam, hogy egy munkakeresése szakasz után kb. 1-2 évig rend van.
Oct 08, 2020 17:15:41
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Oct 08, 2020 17:15:44
x2)
Nekem az fáj hogy oké megérdemli de ha nem talál ki valamit gyorsan elfog tűnni az apja után a sülyesztőben akkor meg kin fogok szórakozni???
Egyszer az össes jó sorozat végetér. Fel kell dolgozni.
Karib
(
x10)
Oct 08, 2020 17:16:18
x10)
Miért nem hallgatsz a trollokra recsító?
1. Áruld el hány soros lett a kód.
2. Tedd ki az excelt.
3. Indíts kérdezz-felelek streamet és talán megszánunk pár donattel.
Ennyi. Hagyd az autiloopot.
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Oct 08, 2020 17:16:58
x2)
Ezt mintha már említetted volna. Többször elmondtuk mi lenne a legjobb megoldás még véletlenül se vedd észre. Konkrétan még állás ajánlatot is kaptál. Te nagyon rendben vagy legalább.
sodika
Oct 08, 2020 17:17:24
Mondtak volna nemet.
Újszászon is ellennék. mint hal a vízben.
Vagy egy berlini hostelben.
Ez így viszont szar.
Ez így viszont szar.
Oct 08, 2020 17:17:24
Hiénaverő
(
x17)
Oct 08, 2020 17:18:36
x17)
Mennyi a hitelkereted balfasz? De ne a retad-tartozásokkal masnizott összeget mondd!
Nincs neked hitelkereted, azért akartad az újabb 15000 fütyis hitelt. Van még 5-6000 fütyi új Reich-beli kakukkcióra, a mostani elbukására, a lomok szállíttatására, és 2-3 havi megélhetésre?
Fuvolázó Kobold
Oct 08, 2020 17:19:20
Egy ticket, egy csont!
Oct 08, 2020 17:19:20
-
Oct 08, 2020 17:19:44
Mondtak volna nemet.
Ez így viszont szar.
Ez így viszont szar.
A masik 20 ceg milyen kedves volt veled
Oct 08, 2020 17:19:44
sodika
Oct 08, 2020 17:19:45
Szar a helyzet, de olyan, amilyen.
Ezzel nem tudok mit csinálni.
Ez van.
Ez van.
Oct 08, 2020 17:19:45
-
Oct 08, 2020 17:19:53
Mondtak volna nemet.
Ez így viszont szar.
Ez így viszont szar.
HÚZZÁL BERLINBE VAGY ÚJSZÁSZRA TE KOBOLD AKKOR!
Gyáva vagy, mi? Inkább keseregsz a lakásodból, és ideöntöd az aktuális autiloopot? Ez sokkal jobb, mint a megoldáson dolgozni, de lusta, gyáva senkiházi.
Oct 08, 2020 17:19:53
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 08, 2020 17:20:11
x19)
Mondtak volna nemet.
Ez így viszont szar.
Ez így viszont szar.
2 hete még ott akartad hagyni a faszba linzt meg az összes labanc gecit.
Nem, hogy örülnél.
Még búcsú zsetonnal is megdobtak
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Oct 08, 2020 17:20:12
x2)
Sodi az amerikai álmot éli, hitelből hitelt törleszt.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 08, 2020 17:20:26
x38)
Gyorsan vedd fel a maradék hiteled, vegyél belőle sört, és nyomasd a sztrímet. Amíg a végrehajtó nem dörömböl az ajtón, ki a faszt érdekel a világ!?
Hahó
(
x136)
Oct 08, 2020 17:20:30
x136)
és hogy jutsz vissza? lakást, vagy wg-t bérelni az nem lesz olcsó. megint ingatlanost megbízni és jutalékot fizetni neki, összesen 3-4 havi bérleti díjat lerakni elsőre. csak ez 3-4000. elszállítani a cuccaidat másik 3-4000. ha interjúkra akarsz járni, 1 oda-vissza út 160 euró, szállással együtt 200. ezt megcsinálod 5ször, az egy ezres. váratlan kiadások egy másik ezres. szóval 10 ezer alatt nem fogod megúszni. és közben havi 2000 a minimum költséged. miközben 3000 mínuszban vagy már most.
Hiénaverő
(
x17)
Oct 08, 2020 17:20:52
x17)
Nem mersz válaszolni hogy mennyi hitelkereted van, kínos a kérdés mi?
Szopó van Recskaboy, olyankor szoktad semmibe venni a kérdéseket.
Szopó van Recskaboy, olyankor szoktad semmibe venni a kérdéseket.
-
Oct 08, 2020 17:20:55
Ez van.
Ez van.
Na jó, én meguntam. Hol lehet kikapcsolni?
Oct 08, 2020 17:20:55
egy diplomata paródiája
Oct 08, 2020 17:21:13
www.paypal.me/sodivlogja
Küldtem 15 eurót! Fel a fejjel sodi, indítsd egy streamed telefonról meglátod sokan követik példámat! Gyülőlünk és szeretünk
Küldtem 15 eurót! Fel a fejjel sodi, indítsd egy streamed telefonról meglátod sokan követik példámat! Gyülőlünk és szeretünk
Oct 08, 2020 17:21:13
Bejlin
(
x8)
Oct 08, 2020 17:21:26
x8)
Mondtak volna nemet.
Ez így viszont szar.
Ez így viszont szar.
Ha még egyszer lemerészeled írni hogy "mondtak volna nemet" olyan bombariadót csinálok a nevedben a Gothstrase 7 szám alatt hogy 1 hétig vissza sem engednek és az utcán kell majd csövezned te szardarab. Fejezd be a nyüszítést és csinálj pár képet a lakásban uralkodó állapotokról inkább
Kukautas
Oct 08, 2020 17:21:32
Ez van.
Ez van.
Igyál még 3 sörikét és pattints fel egy sztyímety. Ha 10 percen belül már élőben hetyetyézel, kapsz 5 eurot
Oct 08, 2020 17:21:32
A szauna szatírja
(
x1)
Oct 08, 2020 17:22:31
x1)
Mondtak volna nemet.
Egy ilyen önéletrajzra ugyan miért mondtak volna nemet??? Na mind1 az a lényeg anyira maradj talpon hogy az udvari bolond szerepedet továbbra is eltud látni mert abban igenis jó vagy!
Ez így viszont szar.
Egy ilyen önéletrajzra ugyan miért mondtak volna nemet??? Na mind1 az a lényeg anyira maradj talpon hogy az udvari bolond szerepedet továbbra is eltud látni mert abban igenis jó vagy!
Ez így viszont szar.
A kombájn elüt
(
x1)
Oct 08, 2020 17:22:51
x1)
Statisztikus Sanyi! A legtöbb hozzászólás egy napon statisztikát holnapra kérek szépen, igen erős volt eddig a mai nap. Gondolom többünket érdekelhet.
Berliner Kindl
Oct 08, 2020 17:23:32
Endi tartod még a kapcsolatot Gutsche bácsival? oda nem tudnál vissza menni ?
te ugye bízol a SoDi-ban , ugye bízol? háp háp háp
Oct 08, 2020 17:23:32
xray
(
x21)
Oct 08, 2020 17:25:33
x21)
Karibnak:
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
jó poén
Oct 08, 2020 17:25:34
elmondasod szerint a Linzi koltozes cirka 2 000 000 HUFba kerult, most a kibasszassal a megkotott tobbeves szerzodesek felmondasa miatt buksz meg ennyit
4 000 000 forintos jo poen volt ez a Linzxddd
Oct 08, 2020 17:25:34
Hiénaverő
(
x17)
Oct 08, 2020 17:25:41
x17)
Endi tartod még a kapcsolatot Gutsche bácsival? oda nem tudnál vissza menni ?
Hahaha kurvanagy lenne ha beállítana az ogréhez, az meg szarrá verné az ajtó előtt!
Köszfetyítsd Gyagyás, küldöm a donétet :D
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 08, 2020 17:26:09
x38)
Statisztikus Sanyi! A legtöbb hozzászólás egy napon statisztikát holnapra kérek szépen, igen erős volt eddig a mai nap. Gondolom többünket érdekelhet.
Lekapcsolták a gépét a hosting cégnél, mert megolvadt az UTP kábel, annyi forgalmat generált ma reggeltől.
seymour schwartz
(
x6)
x6)
Ez van.
Ez van.
Na, akkor mondjad, hogy mennyi időd van még a "lakásodban"? Illetve mennyi pénzed van? Meddig fogod húzni?
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Oct 08, 2020 17:26:51
x2)
elmondasod szerint a Linzi koltozes cirka 2 000 000 HUFba kerult, most a kibasszassal a megkotott tobbeves szerzodesek felmondasa miatt buksz meg ennyit
hopp itt a SuperB ára.
Karib
Oct 08, 2020 17:27:14
Karibnak:
NSZKSZ
Oct 08, 2020 17:27:14
mifaaaan
Oct 08, 2020 17:27:54
www.paypal.me/sodivlogja
Remélem ez nem komoly, mert viccnek baromi szar. Aki fizet ASODI-nak, az nagyobb idióta, mint ő maga!
Oct 08, 2020 17:27:54
-
Oct 08, 2020 17:27:59
www.reichlundpartner.com/Jobs/Jobprofile/Jobprofile-Detail-eMarketing/Jobprofile-eMarketing/Backend-Developer-m-w?fbclid=IwAR3G_EBUZwJzAslnP2N2uenQZNlNOev4I3am21srpRbUckplahOsMW1Sxdk#content
Sodi úgy hallom munkát keresel, szerintem ide add be a jelentkezésed.
Ja várjunk csak itt nem pont elment egy nagy ügyfél? Úgy tűnik szó sincs erről, hisz folyamatosan vesznek fel embereket
Lehet csak simán nemet mondanak és akkor végre megnyugszol
Sodi úgy hallom munkát keresel, szerintem ide add be a jelentkezésed.
Ja várjunk csak itt nem pont elment egy nagy ügyfél? Úgy tűnik szó sincs erről, hisz folyamatosan vesznek fel embereket
Lehet csak simán nemet mondanak és akkor végre megnyugszol
Oct 08, 2020 17:27:59
Hahó
(
x136)
Oct 08, 2020 17:29:03
x136)
egy pedofilnak donételni?:)))
-
Oct 08, 2020 17:29:57
Karibnak:
Atyaisten... Mi történt a fogaival?
Oct 08, 2020 17:29:57
seymour schwartz
(
x6)
Oct 08, 2020 17:30:08
x6)
Hát, márpedig innentől már lefele vezet az út. Ha mázlid van, valami német cég visszafogad plusz egy pót-Ogre. Ennél jobbra a maradék életedben már ne számíts. Ja, és mostantól tartsad azt a 23eur/hó keretet, és akkor 50 évesen szabad leszel. Még talán gyereked is lehet, de ahhoz MOSTANTÓL fegyelmezettnek kell lenned. *pr*
Autismus Maximus
(
x16)
Oct 08, 2020 17:31:09
x16)
De én úgy akartam, hogy közben megértsem, mit jelent itt a "jó", hogy hosszan itt maradhassak. Legalább 2-3 évig.
És fogok is :)
Holnap érzem, hogy jó lesz minden.
Ha még pénteken is így érzem, szombatom lesz nagy tévé. :D
Ez van.
Ezt írta tegnap. Óriási ezeket visszaolvasni, meg a smiley-hegyeket! Mi van Trottel, hol van most az a fene jó kedv!? :)
-
Oct 08, 2020 17:31:17
ideje lenne elkezdeni csajozni
Oct 08, 2020 17:31:17
Ásó27
(
x68)
Oct 08, 2020 17:31:38
x68)
Sodi baszd le a donételő ürgét, mint ahogy a twitchen is azt bannoltad, aki küldte a biteket :DDD
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Oct 08, 2020 17:33:27
x68)
Márknak kellett volna nemet mondani sodikám, de hipnotizált a cigányfasz!
Mifaaaaaaaaaaaan
balek
(
x10)
Oct 08, 2020 17:33:29
x10)
Az ő élete valahogy úgy alakult, hogy ezt továbbra is tudja finanszírozni. Én meg munkába kényszerültem.
Mély a megértésem, az a lényeg.
Kurva mély.
Kurva mély.
Na, minden fasza ma.
1) melóban befejeztem a tanulást
2) Molnár F. Árpád feltörte Magyarországot
3) találtam 412 euróért éves szaunabérletet
4) és rájöttem, hogy 285 euróért éves közelekedési bérlet is jár itt
faszaság van
1) melóban befejeztem a tanulást
2) Molnár F. Árpád feltörte Magyarországot
3) találtam 412 euróért éves szaunabérletet
4) és rájöttem, hogy 285 euróért éves közelekedési bérlet is jár itt
faszaság van
:))))))))))))))))))))))))))
egy diplomata paródiája
Oct 08, 2020 17:34:01
Persze, hogy nem igaz! Honnan lenne 15 EUROM? SODI A KURVA ANYÁD!
Oct 08, 2020 17:34:01
lavor
Oct 08, 2020 17:34:35
Anikó indítson már egy streamet, úgy néz ki elég sokan éreznek kedvet donateléshez.
Na a gnómnak direktben nem, azért az túl morbid lenne.
Na a gnómnak direktben nem, azért az túl morbid lenne.
Oct 08, 2020 17:34:35
Leltár
Oct 08, 2020 17:34:58
Karibnak:
Ha jól látom felül nyolc fogad van sodi. Alul mennyi? A leltár kedvéért.
Oct 08, 2020 17:34:58
Dzsibuti térdeltetős
Oct 08, 2020 17:35:17
Nagyon szomorú vagy, Sneci, hogy nem tudtad megoldani a 3 órás ticketet?
Pedig már csak néhány röpke hét kellett volna..
Amúgy remélem, hogy frankón kibasztak, és nem csak át akarsz verni minket ezzel a kirúgásocskával.
Tudod jól, hogy nem járhatsz túl a trollbácsik eszén!
Pedig már csak néhány röpke hét kellett volna..
Amúgy remélem, hogy frankón kibasztak, és nem csak át akarsz verni minket ezzel a kirúgásocskával.
Tudod jól, hogy nem járhatsz túl a trollbácsik eszén!
Oct 08, 2020 17:35:17
59 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

A DefShopnál 13 hónapig.
Az EsPrestonál 2 és 7 hónapig.
Ez a 3 hét ehhez képest mi a fasz.
Ha mondanak valamit, arra lehet mondani valamit, de ugyanazt a dumát dumát nyomták le, amit a Berliniek. Nagyon elégedettek munkámmal, és jó programozó vagyok.
Ami egyszerűen nem lehet mondani semmit.
Bármi másra tudtam volna.
mert nem akartak veled vitatkozni. ez standard eljárás a kirúgásoknál, nekem elhiheted, kirúgtam már egy pár embert, és sosem mondtam meg mi a valódi ok. itt a közös, aláírod, vagy felmondás? hát tudod, minden oké a munkáddal, csak más elképzelései vannak a cégnek, átszervezünk, blabla.
te mi a faszt nem értesz ezen? egy vesztessel senki nem akar csevegni arról, hogy miért vagy vesztes.