De csak mert rádiótelefonon mellényomott.
🕎Endigame🕎
A ticketen dolgozik.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Reszegen twinkboyokra veri a faszat es szervezi a kimenekitest a trauni haverokkal 3000 euros benzinkoltsegert cserebe.
Szerintem először is benyakalt irgalmatlan mennyiségű sört, majd sírórohamok közepette felhívott mindenkit, akit tudott.
Majd, miután nem lelt megnyugvásra, megpróbált egy nyugtató twinkboyozós pitonkínzást, de ilyen állapotban még félig sem sikerült felébresztenie a kígyót, úgyhogy betonrészegen, a faszával a kezében elaludt.
Majd éjjel valamikor felkel, jön egy púpfalroham és fórumos autiloop, kijózanodik annyira, hogy sikerül kivernie, utána bevesz még pár sörikét, aztán alszik holnap délig.
magyaroktól, és ahol csoportosulnak, vagy akár csak egy is van, óvakodni kell, mint a büdös szartól!
Ez volt a mai nap legjobb híre!!
Én sajnos egész nap dolgoztam, ezért csak most értesültem!
Viszont nagyon örülök!
Nagyon vidámmá tette ez a hír az estémet!
ez jó!!!!
Ideje szarral bekenni magadat és kimenni egy gösseres dobozzal a faszodon és őrjöngeni,amíg elvisz a polizei egy fűtött helyre,ahol kaját is kapsz hahó!
Taot!
az esti deploy előtt ezen hangosan röhögök, amúgy gyagyás ezt tényleg fontold meg, ez járható út!!
A jó portás csak baszik!
Egy nincstelen csöves ként fogja végezni az utcán. Aki ha 2 életet végigdolgozna se tudna 0-ra kijönni. Itt a kérdés már csak az hogy külföldön vagy a Blahán fog kéregetni kajára?
Remélem a Blahán, akkor pofánköphetem.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Egy normális ember már a Sas tanár uras ügy után öngyilkos lett volna. Egy olyan lakás ma kb 50 misi.
Ingatkanügyek
Elvileg a német segílyke még jár neki egy pár hónapig az 5 év munkaviszonya után, mert van németországi lakcíme a festett négusnál. Az valami 1500 Eur nettó körül lehet (hatalmas kérdőjel, fogalmam sincs). Ha mindent, de mindent lemond, bérleteket, Netflixet, seed servert, Amazon prime-ot, Microsoft Club, stb, és főz magára, akkor az állandó kiadásait le tudja vinni olyan 1750 körülre. Az alá szerintem nem nagyon. Eladogat pár értékesebb cuccot, meg valamit törleszt neki a devizás meg a cigányok, és el tud karistolni anélkül, hogy megcsúszna a hitelével. Persze így se buziszauna, se komolyabb sörikézés, se nyugtató kütyüvásárlás nem fér bele, és így is csak pár hónapja van, mielőtt rászakad az egész mindenség.
Azt mennyi idő alatt kapja meg?
- Be kell adni egy csomó papírt, tegyük fel, hogy nem bassza el, és kitölti elsőre jól.
- El kell bírálni, a COVID miatt tuti, hogy nem fullon pörögnek az önkormányzatok.
- Át kell, hogy fusson a rendszeren, és utána (gondolom fix időben) kaphatja az elsőt.
Ha ez legalább 2 hónap, akkor az nagyon jó hír a trolloknak, mert az azt jelenti, hogy ASODI megint felvesz egy csomó hitelt, hogy kibekkelje addig.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Amit a fórumtársak írtak az alapján 4-6 hónap is lehet... addig pörögnek a hitelkártyák
A jó portás csak baszik!
nem jo otlet, en itt elek, es itt nem nagyon tamogatjak a hitelbunozest, ha nem adod meg, amivel tartozol, akkor feljelentenek a gecibe bank fraud miatt, aztan szetkurja az anuszod az RCMP, raadasul a ticketekre se szokott 3 het hatarido lenni
A lakás nem veszett el, az anyja visszaperelte.
Normális ember nem lesz öngyilkos ingatlanbukta miatt
Annyira nem lehet lassú az ügyintézés, ha a Seggpresztótól röptében megigényelte, és meg is kapta egy hónapra, mielőtt itt munkába állt, ha jól emlékszem. Itthon olyan 1 hónap az átfutás, de a német bürokrácia azért precízebb meg talán gyorsabb is.
Ne felejtsük el, hogy ő nem osztrák címmel jelenik meg a németeknél, hanem egy hamburgi lakcímmel, hogy ja ja bitte jöttem segélyért, itt a kilépő papírom Linzből, nincs melóm, itt meg a papírom a Németországban szerzett jogosultságról X hónapra, erre a számlára kérném, dankesőn. És ennyi kb, nincs túl sok bonyolító tényező sajnos.
Ez igaz, de ha nem rúgják ki, akkor ez megint egy gányolda lett volna, ahol el tud lavírozni sokáig. Uncsi ez a "ASODI dolgozik" évad már, kéne hajlékonyszállós epizód, Blaha buli vagy újszászi kaland. A vége úgyis a Ducato lesz. LOL
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Magyarországon ez lenne, de Ausztriában ki tudja? Lehet hamarabb ér a fizetési felszólítás a festett négerhez, mint Sodi :D
Szerintem a kirúgással jobban jártunk volna úgy, hogy megrendeli a tévét, bútorokat. Most még relatíve nincs akkora bajban ha talál 1-2 hónapon belül egy újabb gányoldát nszk-ban. Márpedig szerintem fog. 100 helyből mindig lesz 1. Most már fekete erdő alsón is el fog vállalni bármit.
Vedel, bőg és Márkkal pofázik.
De az ügyintézéshez gondolom németországba kell utazgatnia. És most nincs kint a miskolci galeri, hogy kocsikáztassák a púpját
2 napig csicskultam.
Azt csak nem meri megtenni, hogy a hiteleit is hátrahagyja. Annyira még az alkoholista zugügyvéd Golda sem lehet hülye, hogy ebbe belerángassa a gyerekét, mert a végén még a púpszászi putrit is viszik a gecibe, vagy a debil megy a börtönbe 5000 Ft-onként leülni a 20 milliót.
Attól már szerintem be van szarva. Volt a Zsery féle felkérdezés óta BÁRMILYEN streamje a SoDI-nak Pestről?
Mert ilyen SoDI a SoDI
nyáron azért kussolt sokat, mert ott volt mellette a párja, márk.
most viszont egyedül van mint a kisujja, jönni fog a kommenthaverokhoz hogy megossza a "mostantól spórolás van" műsort.
A gyogyóban nincs internet.
Trash csoportba is egybol kikerult a nagy hír, a tobbseg fix, h onnan jott.
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
napközben kéknickesek pörgették a kommenteket meg asodi
Turbó Titánnak is donételgetett az ürge? Ez nekem új. Bár őt csak a végén ismertem meg. A barátnőm lelépett és depisen fetrengtem itthon, akkor kezdtem el ezeket a trash mocskot nézni, de nem igazán jön be ez a behányós, szarral nyakon öntős vonal. Aztán jött Sneci. Kezdő vagyok még a Snecológiában, de ilyen fickó nincs még egy ezen a sárgolyón az biztos. :D
Ja, és : Zsidók vagytok.
Vajon létezik még Kiss Endre Farkas?
A jobb sorsra érdemes egyetemista srác?
Aki pereket akart provokálni, majd átbaszta egy zsidó, erre benácult?
Az átalakulás akkor kezdődött...
...persze a méreg, a bunkibankos pedohajlam és a többi komponens már benne volt a srácban, mint valami zombi fertőzés..
A púp, a beteges hajlam, az elkényeztetett visszamaradott gyermekkor..
Mostmár az a kérdés, ha kinyírja magát ez a fasz, az tragécdia, vagy katarzis is egyben?
A belső tiszta rejtett én, az elnyomott Endre végezne így a feltámadt lelkiismeret által a rémmel, vagy ezzel a borzalnas tettel a szörnyeteg győzedelmeskedne, fizikai testi valójában is elpusztítva végúl Endrét.
Már ha, Endre, az ember létezik még. Anakin..odabent vagy?
Szerintem már nem, már csak a halál percében szabadulhat ki a szörnyeteg maszkja mögül..
És ez egyben egy fordított metafora is, mert ha a SoDi végleg elpusztulna, nem lenne már SoDi, az végzetes lenne.
Nincs ember aki szörny önmagával szembe tudna nézni, a SoDi addig él, ameddig SoDi, sosem bán meg semmit, sosem fogad meg semmit, és sosem tér már vissza belé az Emberi Lélek.
Hát ha már megígértem, nem sodikázom el. Elkészült a "linzi Blitzkrieg" kiegészítés:
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Az_office_home_h%C3%A1bor%C3%BAk
Sírok, kibaszott jó lett ez is! xDDD A Porrajmos Márknál hangosan felröhögtem!
Geci nagyon le vagyok maradva, de azért az fantasztikus, hogy még arra is lusta vagy megmozdulni, hogy legyen honnan megöngyilkolnod magad...
Nem értem, hiszen pontosan ezt mondták. Behívott a főnök és azt mondta, hogy NEM.
Extraként még azt is megengedték, hogy 1 hónapig náluk melegedj. Tényleg nem értem, mit háborogsz.
Kilóg a kanóc, bazmeg
Penzmento
(
x6)
Oct 08, 2020 22:00:41
x6)
Tex
De csak mert rádiótelefonon mellényomott.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 08, 2020 22:01:16
x37)
Vajon most mit csinál Endre?
-Állásajánlatokat néz
-Golda Meirrel beszél telefonon, hogy hogy a picsába tud ebből kiangolnázni anélkül, hogy ki kéne fizetnie 6 havi albérletet lelépési pénznek.
-Twinkboyokra veri a faszát?
-Állásajánlatokat néz
-Golda Meirrel beszél telefonon, hogy hogy a picsába tud ebből kiangolnázni anélkül, hogy ki kéne fizetnie 6 havi albérletet lelépési pénznek.
Hahó
(
x136)
Oct 08, 2020 22:03:41
x136)
-Állásajánlatokat néz
-Állásajánlatokat néz
A ticketen dolgozik.
Vonzas torvenye
Oct 08, 2020 22:06:19
-Állásajánlatokat néz
-Állásajánlatokat néz
Reszegen twinkboyokra veri a faszat es szervezi a kimenekitest a trauni haverokkal 3000 euros benzinkoltsegert cserebe.
Oct 08, 2020 22:06:19
Egy szörnyeteg krónikája
Oct 08, 2020 22:08:14
-Állásajánlatokat néz
-Állásajánlatokat néz
Szerintem először is benyakalt irgalmatlan mennyiségű sört, majd sírórohamok közepette felhívott mindenkit, akit tudott.
Majd, miután nem lelt megnyugvásra, megpróbált egy nyugtató twinkboyozós pitonkínzást, de ilyen állapotban még félig sem sikerült felébresztenie a kígyót, úgyhogy betonrészegen, a faszával a kezében elaludt.
Majd éjjel valamikor felkel, jön egy púpfalroham és fórumos autiloop, kijózanodik annyira, hogy sikerül kivernie, utána bevesz még pár sörikét, aztán alszik holnap délig.
Oct 08, 2020 22:08:14
broni
(
x45)
Oct 08, 2020 22:09:34
x45)
vona gábor, te törökszopó féregállat, ehhhez mit szólsz, kecinyelő????????????
444.hu/2020/10/08/raketatalalat-ert-egy-ormeny-szekeseghazat-hegyi-karabahban
a kurva anyád. legyél rákos.
444.hu/2020/10/08/raketatalalat-ert-egy-ormeny-szekeseghazat-hegyi-karabahban
a kurva anyád. legyél rákos.
-
Oct 08, 2020 22:11:03
Sodi, megnyitottad az iparági standard weboldalak valamelyikét a melócsában?
Esetleg a kukacinfót?
Esetleg a kukacinfót?
Oct 08, 2020 22:11:03
Na csá!
Oct 08, 2020 22:12:49
Hát lehet örülni, mert a jelek szerint igazatok lett.
Ez volt a mai nap legjobb híre!!
Én sajnos egész nap dolgoztam, ezért csak most értesültem!
Viszont nagyon örülök!
Nagyon vidámmá tette ez a hír az estémet!
Oct 08, 2020 22:12:49
sittessanyi
Oct 08, 2020 22:12:57
MUHAHA!! :DDDD
Oct 08, 2020 22:12:57
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Oct 08, 2020 22:16:50
x7)
www.youtube.com/watch?v=uu9I06ng2-s&ab_channel=BloodforBlood-Topic
Broni halgass egy kis hárdkórt is
A jó portás csak baszik!
krónikás geci
Oct 08, 2020 22:17:51
kell a folyadék
Oct 08, 2020 22:17:51
Faszaság van
(
x2)
Oct 08, 2020 22:20:21
x2)
Tuti megy a kedelyjavito futyizes twinkyboyokra, ezerrel.
broni
(
x45)
Oct 08, 2020 22:22:23
x45)
www.youtube.com/watch?v=uu9I06ng2-s&ab_channel=BloodforBlood-Topic
ez jó!!!!
még éltet a remény
(
x1)
Oct 08, 2020 22:25:34
x1)
Szar a helyzet, de olyan, amilyen.
Ezzel nem tudok mit csinálni.
Ez van.
Ezzel nem tudok mit csinálni.
Ez van.
Ideje szarral bekenni magadat és kimenni egy gösseres dobozzal a faszodon és őrjöngeni,amíg elvisz a polizei egy fűtött helyre,ahol kaját is kapsz hahó!
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Oct 08, 2020 22:26:55
x7)
az esti deploy előtt ezen hangosan röhögök, amúgy gyagyás ezt tényleg fontold meg, ez járható út!!
Bejlin
(
x8)
Oct 08, 2020 22:27:13
x8)
Egy normális ember ha csak fele ennyire lenne szarban már öngyilkos lenne. Se munkahely, lakhatás, meg a törlesztőt a segélyből sem tudja kiskálázni Linzben. Ráadásul még a remény sincs meg hogy néhány napon belül lesz új munkahelye. Jelen pillanatban meg a legoptimistább becslések alapján legalább 2000 euro mínuszban van amit akkor sem tudott volna 0-ra kihozni év végéig ha megmarad a melóhelye. A hitelkeretek elfogytak, de még ha valamilyen úton-módon tudna hitelt felvenni az csak újabb pénzügyi faszerdőket vonzana be és csak hónapokkal késleltetné az elkerülhetetlent.
Egy nincstelen csöves ként fogja végezni az utcán. Aki ha 2 életet végigdolgozna se tudna 0-ra kijönni. Itt a kérdés már csak az hogy külföldön vagy a Blahán fog kéregetni kajára?
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Hiénaverő
(
x17)
Oct 08, 2020 22:30:08
x17)
Remélem a Blahán, akkor pofánköphetem.
Bata Gyöngyi
Oct 08, 2020 22:30:42
Újszászra nem jössz Endi!
Itt nem fogsz nekem élősködni, te kis buzi.
Takarodsz romániába, napszámba!
Itt nem fogsz nekem élősködni, te kis buzi.
Takarodsz romániába, napszámba!
Oct 08, 2020 22:30:42
-
Oct 08, 2020 22:32:32
kár, hogy a 120 centi tömény erőszak gyerek már nincs a blahán, zseniális lenne, ahogy csicskítaná a recskást
Oct 08, 2020 22:32:32
seymour schwartz
(
x6)
Oct 08, 2020 22:32:50
x6)
Egy normális ember ha csak fele ennyire lenne szarban már öngyilkos lenne.
Egy normális ember már a Sas tanár uras ügy után öngyilkos lett volna. Egy olyan lakás ma kb 50 misi.
Ásó27
(
x68)
Oct 08, 2020 22:34:38
x68)
Tényleg, a zsidómúzeum nem foshatja még sodi?
Mifaaaaaaaaaaaan
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 08, 2020 22:36:06
x38)
ASODI könnyen szórja a pénzt.
Az anyja pénzét, az apja pénzét, a nagyanyja pénzét, a bank pénzét... Így jutottunk el az 50-60 misihez, amit elszórt. A saját pénzét pedig haszontalan kütyükre és alkoholra költi. Ilyen sodi ASODI. Egy életképtelen gyernőtt, akit MEGINT kirúgtak. Faszaság van! xDDD
Az anyja pénzét, az apja pénzét, a nagyanyja pénzét, a bank pénzét... Így jutottunk el az 50-60 misihez, amit elszórt. A saját pénzét pedig haszontalan kütyükre és alkoholra költi. Ilyen sodi ASODI. Egy életképtelen gyernőtt, akit MEGINT kirúgtak. Faszaság van! xDDD
sittessanyi
Oct 08, 2020 22:36:18
ezúton szeretnék elnézést kérni Univarzum Nagyúrtól, amiért kételkedtem a rendteremtő képességében és igazságosságában!
továbbá a kirúgáoscskákt pontosan megjósoló nagytekintélyű professzorok szakmai tudása előtt is meghajolok! sokat kell még tanulnom tőlük!
továbbá a kirúgáoscskákt pontosan megjósoló nagytekintélyű professzorok szakmai tudása előtt is meghajolok! sokat kell még tanulnom tőlük!
Oct 08, 2020 22:36:18
Két nap csicskulás
Oct 08, 2020 22:36:53
Endre, egyébként mire számítottál? Itt szűkülték, hogy túlságosan szem előtt vagy, nem tudsz alibizni. Hetekig baszkódtál az első ticketeddel, miközben a projectvezető kislány kért még tőled dolgokat, amikhez saját bevallásod szerint fingod nem volt. Folyamatosan a masnizáson törted a fejed, most meg idiótán nézel, hogy masnizva kirúgtak. Autiköd lvl 9999
Oct 08, 2020 22:36:53
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 08, 2020 22:39:57
x37)
Egy normális ember ha csak fele ennyire lenne szarban már öngyilkos lenne. Se munkahely, lakhatás, meg a törlesztőt a segélyből sem tudja kiskálázni Linzben. Ráadásul még a remény sincs meg hogy néhány napon belül lesz új munkahelye. Jelen pillanatban meg a legoptimistább becslések alapján legalább 2000 euro mínuszban van amit akkor sem tudott volna 0-ra kihozni év végéig ha megmarad a melóhelye. A hitelkeretek elfogytak, de még ha valamilyen úton-módon tudna hitelt felvenni az csak újabb pénzügyi faszerdőket vonzana be és csak hónapokkal késleltetné az elkerülhetetlent.
Elvileg a német segílyke még jár neki egy pár hónapig az 5 év munkaviszonya után, mert van németországi lakcíme a festett négusnál. Az valami 1500 Eur nettó körül lehet (hatalmas kérdőjel, fogalmam sincs). Ha mindent, de mindent lemond, bérleteket, Netflixet, seed servert, Amazon prime-ot, Microsoft Club, stb, és főz magára, akkor az állandó kiadásait le tudja vinni olyan 1750 körülre. Az alá szerintem nem nagyon. Eladogat pár értékesebb cuccot, meg valamit törleszt neki a devizás meg a cigányok, és el tud karistolni anélkül, hogy megcsúszna a hitelével. Persze így se buziszauna, se komolyabb sörikézés, se nyugtató kütyüvásárlás nem fér bele, és így is csak pár hónapja van, mielőtt rászakad az egész mindenség.
jó lesz ez!
Oct 08, 2020 22:42:02
PS4 kell
Oct 08, 2020 22:42:02
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 08, 2020 22:44:23
x38)
- Be kell adni egy csomó papírt, tegyük fel, hogy nem bassza el, és kitölti elsőre jól.
- El kell bírálni, a COVID miatt tuti, hogy nem fullon pörögnek az önkormányzatok.
- Át kell, hogy fusson a rendszeren, és utána (gondolom fix időben) kaphatja az elsőt.
Ha ez legalább 2 hónap, akkor az nagyon jó hír a trolloknak, mert az azt jelenti, hogy ASODI megint felvesz egy csomó hitelt, hogy kibekkelje addig.
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Oct 08, 2020 22:46:03
x7)
Amit a fórumtársak írtak az alapján 4-6 hónap is lehet... addig pörögnek a hitelkártyák
Hahó
(
x136)
Oct 08, 2020 22:47:33
x136)
Szerintem amúgy jobban kiköltekezett volna ha nem rúgják ki. Év végén biztos 5000 mínusz lett volna a kártyákon. Igy szerintem csak 4000 körül lesz, mert nem fog venni semmit. Ha benne lesz a berlini költözés, az más. Akkor 10-12 ezer is lehet a mínusz.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 08, 2020 22:47:52
x37)
Az igazi lifedangert az fogja okozni, hogy ostoba módon 5 évre írta alá a bérleti szerződést. A minimum lelépési pénz szerintem 3-6 hónap lehet, azaz 1500-3000 Eur. Erre jönnek még a költözés költségei, ami újabb 1000-2000 Eur körüli nagyságrend minimum, plusz le kell tennie kéthavi kaKukkciót Berlinben az új albérletre, az megint egy ezres. A fordos néni tud neki segíteni szobát találni, de ezt a pénzt Endrének kell előteremtenie, nagyságrendileg 3500-6000 Eurót. A hitelkereteit valószínűleg mostanra kimaxolta, és a hitelkártyáiba is beleköltött 2000-et. Tehát nem sok játéktere maradt pénzügyileg, most tényleg jó pár keményen fillérezős hónap fog jönni még akkor is, ha szinte azonnal talál állást Németországban. Ekkora stressz egy nála jóval erősebb embert is taccsra tenne. Viszont akkor sem jobb a helyzete, ha hazajön, mert itthoni gányolásból bajosan fogja fizetni a német hiteleit. 214.000 Ft a HAVI törlesztője átszámolva.
sneci szopato
Oct 08, 2020 22:48:51
Sneci disszertálj Kanadába a hájhitlerhez, hátha odáig nem ér el Targo nagyúr keze.
nem jo otlet, en itt elek, es itt nem nagyon tamogatjak a hitelbunozest, ha nem adod meg, amivel tartozol, akkor feljelentenek a gecibe bank fraud miatt, aztan szetkurja az anuszod az RCMP, raadasul a ticketekre se szokott 3 het hatarido lenni
Oct 08, 2020 22:48:51
Haver
Oct 08, 2020 22:49:19
A lakás nem veszett el, az anyja visszaperelte.
Oct 08, 2020 22:49:19
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 08, 2020 22:49:52
x38)
Na, az még jobb, hiszen annyi hitele nincs is ASODInak, ha Berlinbe akar költözni. Szóval marad Linzben. Egyedül, munka nélkül, esélytelenül. Felveszi az összes hitelét, aztán feléli a segílyt, és UTÁNA jön a vége. Ez már jó hír, van "legrosszabb" forgatókönyv, max. 1 év. Ha útközben véletlenül beesik egy melócsá, az még jobb, mert onnan is kibasszák 3 hét után, és akkor már a segílyke se jön, szóval csak felgyorsul a dolog. Itt az utolsó évad, sneci, tök jó fej vagy, hogy a hideg tél előtt szopattad be magad, ha feltekerem a fűtést, majd mindig rád gondolok, és felröhögök magamban xDDDDD
-
Oct 08, 2020 22:52:31
Normális ember nem lesz öngyilkos ingatlanbukta miatt
Oct 08, 2020 22:52:31
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 08, 2020 22:52:45
x37)
Annyira nem lehet lassú az ügyintézés, ha a Seggpresztótól röptében megigényelte, és meg is kapta egy hónapra, mielőtt itt munkába állt, ha jól emlékszem. Itthon olyan 1 hónap az átfutás, de a német bürokrácia azért precízebb meg talán gyorsabb is.
Ne felejtsük el, hogy ő nem osztrák címmel jelenik meg a németeknél, hanem egy hamburgi lakcímmel, hogy ja ja bitte jöttem segélyért, itt a kilépő papírom Linzből, nincs melóm, itt meg a papírom a Németországban szerzett jogosultságról X hónapra, erre a számlára kérném, dankesőn. És ennyi kb, nincs túl sok bonyolító tényező sajnos.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 08, 2020 22:53:09
x38)
Szerintem amúgy jobban kiköltekezett volna ha nem rúgják ki. Év végén biztos 5000 mínusz lett volna a kártyákon. Igy szerintem csak 4000 körül lesz, mert nem fog venni semmit. Ha benne lesz a berlini költözés, az más. Akkor 10-12 ezer is lehet a mínusz.
Ez igaz, de ha nem rúgják ki, akkor ez megint egy gányolda lett volna, ahol el tud lavírozni sokáig. Uncsi ez a "ASODI dolgozik" évad már, kéne hajlékonyszállós epizód, Blaha buli vagy újszászi kaland. A vége úgyis a Ducato lesz. LOL
Hahó
(
x136)
Oct 08, 2020 22:53:24
x136)
A linzi lakást egyszerűen csak otthagyja, nem fog pluszban fizetni, lenyelik a kaucióját, de nem fognak perelni egy migrit.
Gólya
(
x2)
Oct 08, 2020 22:54:34
x2)
Ha valóban hónapok,amíg a segílykét megkapja, akkor simán benne van hogy megcsúszik a törlesztőkkel.
Ráadásul azt a banknál is látják, hogy ezúttal konkrétan nem érkezik majd havonta pénz a számlájára.
Én arra tippelek, hogy még pár nap autiloop után, egy hosszabb STNÍI korszak jön. Ezt követően, 1-2 hónappal később fog újra feltünni,de már púpszászról.
És majd csak apránként,csöpögtetve kapjuk meg az infókat, és rakjuk össze a sztorit, hogy miként menekult haza, mindent hátrahagyva, és csatornapatkanykent bujkal itthon
2 napig csicskultam.
Ráadásul azt a banknál is látják, hogy ezúttal konkrétan nem érkezik majd havonta pénz a számlájára.
Én arra tippelek, hogy még pár nap autiloop után, egy hosszabb STNÍI korszak jön. Ezt követően, 1-2 hónappal később fog újra feltünni,de már púpszászról.
És majd csak apránként,csöpögtetve kapjuk meg az infókat, és rakjuk össze a sztorit, hogy miként menekult haza, mindent hátrahagyva, és csatornapatkanykent bujkal itthon
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 08, 2020 22:56:02
x37)
A linzi lakást egyszerűen csak otthagyja, nem fog pluszban fizetni, lenyelik a kaucióját, de nem fognak perelni egy migrit.
Magyarországon ez lenne, de Ausztriában ki tudja? Lehet hamarabb ér a fizetési felszólítás a festett négerhez, mint Sodi :D
Hahó
(
x136)
Oct 08, 2020 22:57:11
x136)
Szerintem a kirúgással jobban jártunk volna úgy, hogy megrendeli a tévét, bútorokat. Most még relatíve nincs akkora bajban ha talál 1-2 hónapon belül egy újabb gányoldát nszk-ban. Márpedig szerintem fog. 100 helyből mindig lesz 1. Most már fekete erdő alsón is el fog vállalni bármit.
Aczél elvtárs
(
x3)
Oct 08, 2020 22:57:19
x3)
-Állásajánlatokat néz
-Állásajánlatokat néz
Vedel, bőg és Márkkal pofázik.
Gólya
(
x2)
Oct 08, 2020 22:57:20
x2)
De az ügyintézéshez gondolom németországba kell utazgatnia. És most nincs kint a miskolci galeri, hogy kocsikáztassák a púpját
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 08, 2020 22:57:43
x37)
Ha valóban hónapok,amíg a segílykét megkapja, akkor simán benne van hogy megcsúszik a törlesztőkkel.
Azt csak nem meri megtenni, hogy a hiteleit is hátrahagyja. Annyira még az alkoholista zugügyvéd Golda sem lehet hülye, hogy ebbe belerángassa a gyerekét, mert a végén még a púpszászi putrit is viszik a gecibe, vagy a debil megy a börtönbe 5000 Ft-onként leülni a 20 milliót.
-
Oct 08, 2020 22:58:14
a Ducato memét magyarázza már el vki pls, semmit nem látok róla a pédián
Oct 08, 2020 22:58:14
700 ezer fütyi
(
x1)
Oct 08, 2020 23:01:41
x1)
Szerintem a legjobb évad akkor következne, ha visszaköltözne az anyja mellé púpszászra, és nyomatná minden este a bebaszós gémer sztrímeket, nappal meg járna kilakoltásokra meg békemenetekre, persze ha Fórizs mama kisegíti egy buszjeggyel.
Attól már szerintem be van szarva. Volt a Zsery féle felkérdezés óta BÁRMILYEN streamje a SoDI-nak Pestről?
Hahó
(
x136)
Oct 08, 2020 23:02:12
x136)
A segélyt hamar megkapja. Kb. 1 hónap. Ugyanaz lesz mint nyáron. Itt a berlini vagy más német helyszínre való visszaköltözés lesz drága. Az ogrelyuk olcsó volt, ennél csak drágább szoba lesz. És ki tudja milyen lesz az új főbérlő. Újabb faszerdők az univerzumtól, újabb kirúgás. Szerintem ez lesz, és egyre nagyobb eladósodás. Jövőre 45-50 ezres tartozása lesz már. Most év végén 40-42 körül lesz.
Penzmento
(
x6)
Oct 08, 2020 23:06:05
x6)
Guccse talán megbocsátana, ha rendelnél neki egy pizzát
🕎Endigame🕎
Fakenguru
(
x5)
Oct 08, 2020 23:06:23
x5)
Meg vagy 1500 hozzászólt van előttem, csupán ismételni szeretném magam.
Üdv Ausztriában asodi!
:)))
Hát azért hetyetye.
Üdv Ausztriában asodi!
:)))
Bejlin
(
x8)
Oct 08, 2020 23:08:30
x8)
Így a végső lezárás előtt csak szeretném elmondani hogy megtiszteltetés volt veletek trollkodni és együtt szörnyülködni. Remélem a Snecológia tanításai méltó tanulsággá válnak a jövő generáció számára. Lehet az embernek akármilyen családi háttere, lehet Budai úrfiú akármekkora vagyonnal, ha egy autista balfasz akkor bizony nyomorúságos körülmények között fogja kilehelni a lelkét koldus ként.
Ránk meg még vár egy utolsó nagy feladat. Minél inkább gyötrelmessé és elviselhetetlenné tenni a recskás utolsó éveit vagy hónapjait. Hogy a cselkirály szavaival éljek ez olyan mintha kicseleztük volna a kapust és az üres kapuba kellene gólt rúgnunk.
Az elkövetkezendő idők a Snecológia aranykötetébe fognak bekerülni, cselekedjük meg azt amit megkövetel a tanszék szellemisége.
Ránk meg még vár egy utolsó nagy feladat. Minél inkább gyötrelmessé és elviselhetetlenné tenni a recskás utolsó éveit vagy hónapjait. Hogy a cselkirály szavaival éljek ez olyan mintha kicseleztük volna a kapust és az üres kapuba kellene gólt rúgnunk.
Az elkövetkezendő idők a Snecológia aranykötetébe fognak bekerülni, cselekedjük meg azt amit megkövetel a tanszék szellemisége.
Sodipatkány
(
x1)
Oct 08, 2020 23:10:29
x1)
Kéne majd finanszírozni sodinak egy sírkövet amire az van írva, hogy "stressznélküli nyugi Hahó!"
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
stressznélküli nyugi
(
x2)
Oct 08, 2020 23:10:47
x2)
Annyiban azért sajnálom, hogy ilyen hamar kirúgták, várhattak volna pár hónapot, mert akkor snecinél befigyelt volna még egy osztrák tartalékképző hitelecske is. Így a púpszászi Kádár kockára a NAV-on, OTP-n, BKV-n és Targo nagyúron kívül még bejelentkezhetett volna a Raiffeisen vagy a Sparkasse.
Kenyér és víz.
stressznélküli nyugi
(
x2)
Oct 08, 2020 23:18:01
x2)
Gyagyás, mikor fognak indulni a motyogós streamek Újszászról?
Kenyér és víz.
Faszaság van
(
x2)
Oct 08, 2020 23:19:11
x2)
Snecigeci, Norvégiában nem akarsz melócsát keresni?
-
Oct 08, 2020 23:21:19
Sodi, ezt te most megszoptad
Oct 08, 2020 23:21:19
Ned Stark
Oct 08, 2020 23:22:11
Endre én csak egy dolgot üzenek neked. Winter is coming!
Oct 08, 2020 23:22:11
.
Oct 08, 2020 23:22:38
Sodi venne ps5-ot, venne mi ?
Ha, ma' neked nem lehet mert kirúgták XDDDDX
Ha, ma' neked nem lehet mert kirúgták XDDDDX
Oct 08, 2020 23:22:38
-
Oct 08, 2020 23:26:06
golda hány éves?
csak gondolkozom, hogy mennyi ideig tudná kihúzni a recskás púpszászon, mielőtt a macskaólat is elárverezik a feje fölül...
csak gondolkozom, hogy mennyi ideig tudná kihúzni a recskás púpszászon, mielőtt a macskaólat is elárverezik a feje fölül...
Oct 08, 2020 23:26:06
-
Oct 08, 2020 23:26:14
Elmész a faszba Endre.
Most akkor komolyan el Kell olvasnom 10 oldalt még ma este, hogy megtudjam kirúgásod krónikáját?
Faszaság van, éves bérlet, kondibérletet minden?
Na, akkor most gyorsan beírok a céges chatbe, tudod amit a munkámhoz használok, amiért kapok fütyiket, amikből csibéket tömök, na szóval beírok oda, hogy holnap homo fficeban maradok.
Endre, tudod milyen érzés gémeskút országban, a saját otthonodban, a saját nőd mellé lefeküdni, tudván, hogy minden rendben?
Dehogy tudod te pedofil szar, meg ne őld magad, meg ne próbálj kimenekülni ebből mert az istened megbüntet!
Most akkor komolyan el Kell olvasnom 10 oldalt még ma este, hogy megtudjam kirúgásod krónikáját?
Faszaság van, éves bérlet, kondibérletet minden?
Na, akkor most gyorsan beírok a céges chatbe, tudod amit a munkámhoz használok, amiért kapok fütyiket, amikből csibéket tömök, na szóval beírok oda, hogy holnap homo fficeban maradok.
Endre, tudod milyen érzés gémeskút országban, a saját otthonodban, a saját nőd mellé lefeküdni, tudván, hogy minden rendben?
Dehogy tudod te pedofil szar, meg ne őld magad, meg ne próbálj kimenekülni ebből mert az istened megbüntet!
Oct 08, 2020 23:26:14
technikai_proba
(
x1)
Oct 08, 2020 23:27:16
x1)
a sztrímelés feszültséglevezetésnek is jó. felpattintod a kamerát, sétálsz egyet linz ausztria környékén, nyomsz egy fél órás veknivlogot és jön a stressznélküli nyugi
Zsénó
(
x22)
Oct 08, 2020 23:29:59
x22)
Huhhh ez kemény nap volt.
Most értem a mai adag végére.
Reggel örültem, mert végre sikerült utolérni magamat a fórumban a 9 órai standup meeting idejére. Megvolt a meeting, utána meg nézem a fórumot és azt látom, hogy több mint 100 új hozzászólás???
Az új hozzászólások között pedig első volt Recskásnak a kirúgásáról szóló bejelentése. Azt hittem Karácsony van :)
Túl sok szenet ma nem hoztam fel a bányából, de tudod Recskás, vannak akiknek ez is belefér, mert senki se akarja kirúgni őket XD.
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Most értem a mai adag végére.
Reggel örültem, mert végre sikerült utolérni magamat a fórumban a 9 órai standup meeting idejére. Megvolt a meeting, utána meg nézem a fórumot és azt látom, hogy több mint 100 új hozzászólás???
Az új hozzászólások között pedig első volt Recskásnak a kirúgásáról szóló bejelentése. Azt hittem Karácsony van :)
Túl sok szenet ma nem hoztam fel a bányából, de tudod Recskás, vannak akiknek ez is belefér, mert senki se akarja kirúgni őket XD.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 08, 2020 23:31:27
x38)
Az én reggelem is ilyen volt, felkelek, 400 hozzászólás. Na mondom, ez vagy auticunami, vagy kibaszták végre. Első hozzászólás sneci. Ennyi, a napomnak ezzel befellegzett xDD
Faszaság van
(
x2)
Oct 08, 2020 23:34:13
x2)
Szerencse, h ma én is HO-ban voltam, volt időm melocsa kozben figyelni a forumot. Sokat nem tetten hozza a mai napohoz, de szerintem ma mindenki igy van ezzel.
-
Oct 08, 2020 23:42:52
Szerintem jó ideig nem fogjuk látni. Megtippelek fél év bentlit.
Oct 08, 2020 23:42:52
sittessanyi
Oct 08, 2020 23:47:03
Szerintem jó ideig nem fogjuk látni. Megtippelek fél év bentlit.
most viszont egyedül van mint a kisujja, jönni fog a kommenthaverokhoz hogy megossza a "mostantól spórolás van" műsort.
Oct 08, 2020 23:47:03
-
Oct 08, 2020 23:47:53
Endre te idióta!
Azonnal ki kell hozni Szandikát meg Kisboros rodáztatni Linzben.
Rászoktatod őket a herbálra, kiraksz pár knight rider posztert meg szentképet a falra, napi 500 eurót behoznak, Boros lehet még többet is!
Csak mondjuk ő több süteményt eszik meg.
Endre én azt mondom neked, ha szorult a helyzet ne csüggedj, hiszen tele vagy megbízható barátokkal!
Esetleg még kellene nézned az Új Titok c szúper filmet, de JÓL nézd meg!
Ugyanitt rászáradt gecimentes valve indexet és alighasznált ps accountot vennék nagyon olcsón.
Elgato hátteret vennék töredék áron!
Hitelkártya adósságot venne át?
Keresse kollégáinkat Kiss Endre Farkast.
Ugyanitt bébitáp és 2 csomag pelenka eladó!
Bontott csomag west cigarettahüvelyt cserélnék 2 db tiszta A4-es lapra!
Endre ma kaptam fizetést és képzeld nem fért el a számlámon, betellt, úgyhogy elküldték neked a maradékot.
Endre, ki korán kel, buzigőzre lel!
Szubjektív nézve, az általad kvázi megoldottnak ítélt ticket deploymentjének a ráhangolódási szakaszához vezető felkészülési fázis Előtt KIBASZNAK???
Endre vásárolj tévét és a maradék hiteleidből vegyél ki egy másik lakást Káddal!!!!
Érted, káddal!
Azonnal ki kell hozni Szandikát meg Kisboros rodáztatni Linzben.
Rászoktatod őket a herbálra, kiraksz pár knight rider posztert meg szentképet a falra, napi 500 eurót behoznak, Boros lehet még többet is!
Csak mondjuk ő több süteményt eszik meg.
Endre én azt mondom neked, ha szorult a helyzet ne csüggedj, hiszen tele vagy megbízható barátokkal!
Esetleg még kellene nézned az Új Titok c szúper filmet, de JÓL nézd meg!
Ugyanitt rászáradt gecimentes valve indexet és alighasznált ps accountot vennék nagyon olcsón.
Elgato hátteret vennék töredék áron!
Hitelkártya adósságot venne át?
Keresse kollégáinkat Kiss Endre Farkast.
Ugyanitt bébitáp és 2 csomag pelenka eladó!
Bontott csomag west cigarettahüvelyt cserélnék 2 db tiszta A4-es lapra!
Endre ma kaptam fizetést és képzeld nem fért el a számlámon, betellt, úgyhogy elküldték neked a maradékot.
Endre, ki korán kel, buzigőzre lel!
Szubjektív nézve, az általad kvázi megoldottnak ítélt ticket deploymentjének a ráhangolódási szakaszához vezető felkészülési fázis Előtt KIBASZNAK???
Endre vásárolj tévét és a maradék hiteleidből vegyél ki egy másik lakást Káddal!!!!
Érted, káddal!
Oct 08, 2020 23:47:53
-
Oct 08, 2020 23:56:59
A gyogyóban nincs internet.
Oct 08, 2020 23:56:59
miértnemmondtaknemet
Oct 08, 2020 23:59:33
végre kommentelhetek, csodás volt ez a mai nap, nagyon várom a folytatást, elment rá az egész napom de teljesen megérte, nem tudom megéri-e sneci, hogy énis professzor legyek
Oct 08, 2020 23:59:33
Autismus Maximus
(
x16)
Oct 09, 2020 00:05:16
x16)
Trollok, most már szabadon lehet linkedin-en Tóth Ádámtól érdeklődni. Hátha mond pár érdekes sztorit. Meg el lehet látni tényfeltáró anyagokkal is, csak hogy érezze, kinek a ragacsos keze után markolta naponta a kilincset.
-
Oct 09, 2020 00:10:10
Legalább lett volna valami eredménye az 50k-s tartozásnak : vett volna egy használt sportautót, elment volna mexikóba egy kiadós kurvázós nyaralásra, felszívta volna orrba, vagy valami, akármi, csak ez, ami az egészből lett.
Legalább egyszer érezte volna magát úgy, hogy nem faszt szopni szület az ember a Földre, legalább egyszer érezte volna magát úgy azért az 50k-ért, hogy az élet nem csak arról szól, hogy elnyomja mindenki, mint egy cigarettacsikket, hanem tényleg fasza is tud lenni, ha van miből.
Legalább egyszer érezte volna magát úgy, hogy nem faszt szopni szület az ember a Földre, legalább egyszer érezte volna magát úgy azért az 50k-ért, hogy az élet nem csak arról szól, hogy elnyomja mindenki, mint egy cigarettacsikket, hanem tényleg fasza is tud lenni, ha van miből.
Oct 09, 2020 00:10:10
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 09, 2020 00:11:34
x38)
Túl sok ma a nullkilóméteres nick, Hahó! Valami trashernyák vergődik, vagy a retardok próbálják menteni, ami már nem menthető?
Faszaság van
(
x2)
Oct 09, 2020 00:13:51
x2)
Túl sok ma a nullkilóméteres nick, Hahó! Valami trashernyák vergődik, vagy a retardok próbálják menteni, ami már nem menthető?
Trash csoportba is egybol kikerult a nagy hír, a tobbseg fix, h onnan jott.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 09, 2020 00:14:38
x38)
Ja, akkor már értem... Nem kéne feleslegesen bekékíteni őket, mert akkor majd lesz nagy sipákolás, hogy "brühühü, mínuszoznak"!
technikai_proba
(
x1)
Oct 09, 2020 00:15:28
x1)
napközben kéknickesek pörgették a kommenteket meg asodi
miértnemmondtaknemet
Oct 09, 2020 00:19:14
én spec nem onnan jöttem egyébként, kb egy éve kisérgetem figyelemmel a snecit, haverom lőtte át messengeren, és pörgettem a fél napomat itt röhögve a gyagyáson, egyébként is megmaradok olvasónak szerintem
Oct 09, 2020 00:19:14
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 09, 2020 00:20:49
x38)
A kirúgásocska napi termése a 6517-ik oldaltól a 6532-ik tart. Tanszéki rekordnak tűnik! Látod sneci, mégis volt valami Shiker a mai napra is! Ne legyél besavanyodott fasz, nézd a jó oldalát!
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Oct 09, 2020 00:22:32
x7)
2006-2007 óta vágom ezt a faszt, de kb 2 éve kezdtem el figyelni és pótolni a köztes időszakot amiről lemaradtam, amúgy szerintem a világon is egyedülálló a jelenség ami körülötte van, saját wiki oldal, fórum, közel egy millió fütyi hsz-el, és már több mint egy évtizedes stabil troll közösség, ha más nem, ez is valami.
A jó portás csak baszik!
Bejlin
(
x8)
Oct 09, 2020 00:31:28
x8)
Én miután jobban megismertem a Snecológiát utána döbbentem rá hogy egy csomószor szinte ott volt az orrom előtt és valahogy mindig elsikkadt. Szetey montázs amiről hetekig lehetett hallani a TV-ben. A Ceglédi cigány lázadás amit Sneci élőben közvetített, akkor én is néztem azt a liveot amit ő csinált és annyiból állt hogy 120p-ben a sötétben kivehetetlen alakokat közvetített. A jobbstartról is hallottam egy csomószor hogy ezt meg azt írta ott valaki bár a fáradtságot soha sem vettem hogy utána olvassak.
Ha Sneci nem kezd el kb 2 évvel ezelőtt Turbo Titánnak donatelgetni és nem hívja fel akkor a figyelmemet egy Snecológus hogy: "Nézd már pont ez a balfasz támogatja a trutymót aki tele van adóssággal" akkor lehet most se tudnék róla. Minden egy folyamat.
Ha Sneci nem kezd el kb 2 évvel ezelőtt Turbo Titánnak donatelgetni és nem hívja fel akkor a figyelmemet egy Snecológus hogy: "Nézd már pont ez a balfasz támogatja a trutymót aki tele van adóssággal" akkor lehet most se tudnék róla. Minden egy folyamat.
technikai_proba
(
x1)
Oct 09, 2020 00:32:52
x1)
chris-chan még hasonló, illetve van egy magyar versenyző, yaboku, de csak kb 10 éves trash karrierrel rendelkezik. viszont olyan videós biztos nincs mégegy, aki szavanként vágta össze a felvételeit
Tanszéki Titkárság
Oct 09, 2020 00:50:00
A Snecológia tanszék nem sneci trash-videói miatt indult el. Egy Molnár Kikinek soha sem lesznek igazi trolljai, mert ő nem egy gonosz féreg, hanem csak egy trash videós, akin lehet jókat röhögni. Aki trash oldalról közelíti meg a púpost, az nagyon el van tévedve. A Snecológia mélysége és bonyolultsága fényévekre van egy YT idióta kinevetésétől. Hosszú évek kutatómunkája és magas fokú alázatosság kell ahhoz, hogy valakiből vérbeli snecológus lehessen. Ezt nem lehet pár hét alatt hűbelebalázs módjára elsajátítani! Megkockáztatom, hogy a Wiki elolvasása után is kell még egy jó pár hónap edződés a fórumon, mire valaki meg tudja érteni, hogyan is működik pontosan a recskagnóm. Utána persze jön a sajnálkozós és a segítő szakasz, de amint ennek vége, lehet beszélni végzős hallgatókról. Aki pedig éveket tölt el az alany vizsgálatával, az akár előadásokat is tarthat a tanszéken. Egy-egy jól időzített hozzászólással impulzusvásárlásokat lehet triggerelni, esetleg egy STNÍI időszakot, vagy egy depressziós-sörözős lájvot. De ehhez minden rezdülését ismerni kell az autiködnek és a recskás hozzászólásai alapján be kell lőni az aktuális lelkiállapotát. Nem egyszerű dolog ez, de megéri! Minél jobban szenved a pedofil, annál jobb a Tanszék hangulata! Ez megfizethetetlen, és ezért örök hála és köszönet illeti a profokat, a kiváló hallgatókat és persze az Univerzumot, aki mindig a trollok oldalán áll!
Oct 09, 2020 00:50:00
Púpszászi tyúkhúsleves
Oct 09, 2020 01:11:37
Remek volt a mai felhozatal srácok!
Púp pedig csak ül az elgato matracán és azt hajtogatja hogy ő egy nagyon jó programozó, faszaság van.
Aztán lenyomja a mai kötelező self-suck menetet a pitonnal hogy legyen szex is.
Púp pedig csak ül az elgato matracán és azt hajtogatja hogy ő egy nagyon jó programozó, faszaság van.
Aztán lenyomja a mai kötelező self-suck menetet a pitonnal hogy legyen szex is.
Oct 09, 2020 01:11:37
Kovi
(
x2)
Oct 09, 2020 01:11:56
x2)
Én miután jobban megismertem a Snecológiát utána döbbentem rá hogy egy csomószor szinte ott volt az orrom előtt és valahogy mindig elsikkadt. Szetey montázs amiről hetekig lehetett hallani a TV-ben. A Ceglédi cigány lázadás amit Sneci élőben közvetített, akkor én is néztem azt a liveot amit ő csinált és annyiból állt hogy 120p-ben a sötétben kivehetetlen alakokat közvetített. A jobbstartról is hallottam egy csomószor hogy ezt meg azt írta ott valaki bár a fáradtságot soha sem vettem hogy utána olvassak.
Turbó Titánnak is donételgetett az ürge? Ez nekem új. Bár őt csak a végén ismertem meg. A barátnőm lelépett és depisen fetrengtem itthon, akkor kezdtem el ezeket a trash mocskot nézni, de nem igazán jön be ez a behányós, szarral nyakon öntős vonal. Aztán jött Sneci. Kezdő vagyok még a Snecológiában, de ilyen fickó nincs még egy ezen a sárgolyón az biztos. :D
Ja, és : Zsidók vagytok.
Néha elgondolkodom....
Oct 09, 2020 01:19:42
Vajon létezik még Kiss Endre Farkas?
A jobb sorsra érdemes egyetemista srác?
Aki pereket akart provokálni, majd átbaszta egy zsidó, erre benácult?
Az átalakulás akkor kezdődött...
...persze a méreg, a bunkibankos pedohajlam és a többi komponens már benne volt a srácban, mint valami zombi fertőzés..
A púp, a beteges hajlam, az elkényeztetett visszamaradott gyermekkor..
Mostmár az a kérdés, ha kinyírja magát ez a fasz, az tragécdia, vagy katarzis is egyben?
A belső tiszta rejtett én, az elnyomott Endre végezne így a feltámadt lelkiismeret által a rémmel, vagy ezzel a borzalnas tettel a szörnyeteg győzedelmeskedne, fizikai testi valójában is elpusztítva végúl Endrét.
Már ha, Endre, az ember létezik még. Anakin..odabent vagy?
Szerintem már nem, már csak a halál percében szabadulhat ki a szörnyeteg maszkja mögül..
És ez egyben egy fordított metafora is, mert ha a SoDi végleg elpusztulna, nem lenne már SoDi, az végzetes lenne.
Nincs ember aki szörny önmagával szembe tudna nézni, a SoDi addig él, ameddig SoDi, sosem bán meg semmit, sosem fogad meg semmit, és sosem tér már vissza belé az Emberi Lélek.
Oct 09, 2020 01:19:42
Snecológia Tanszék
Oct 09, 2020 01:20:43
Bazmeg jól látom, amíg ezt megírtam, a gyagyást ez alatt ki is rúgták? Pedig csak ezért direkt szabit vettem ki. Több száz oldallal el vagyok maradva, nem tudom követni az auticunamit.
Akkor úgy látom állhatok neki a "home office háborúk" újabb felvonásának, "a linzi villámháború" címmel.
Köszi SoDI......
Akkor úgy látom állhatok neki a "home office háborúk" újabb felvonásának, "a linzi villámháború" címmel.
Köszi SoDI......
Hát ha már megígértem, nem sodikázom el. Elkészült a "linzi Blitzkrieg" kiegészítés:
Oct 09, 2020 01:20:43
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 09, 2020 01:32:01
x38)
Sírok, kibaszott jó lett ez is! xDDD A Porrajmos Márknál hangosan felröhögtem!
Löwenbräu Oktoberfestbier
Oct 09, 2020 02:42:03
Figyelj Csudika, érdekelne Bajormeszeszéptündéjojszágban egy kiadó pincehely jelképes há-há-hájomszáz néccáz euróért?
Oct 09, 2020 02:42:03
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 09, 2020 03:04:20
x38)
Szuterén ügyben kérjük forduljanak a kettes ablakhoz!
Senior
Oct 09, 2020 04:13:34
Sodi miért nem akasztod fel magadat miközben maszturbálász , profik úgy csinálják. Pár éve voltam Laosban. Béreltem két tini kurvát, az egyik fojtogatt a másik pedig verte a faszomat. Tanulj meg élni te szerencsétlen.
Oct 09, 2020 04:13:34
cigán asszony
Oct 09, 2020 04:30:13
Sodi te féreg!
Ha haza gyűssz újszászra és meglátom, hogy olyan gyerekmolesztálásos dódot csinálsz akkor gyászba teszlek!
Ha haza gyűssz újszászra és meglátom, hogy olyan gyerekmolesztálásos dódot csinálsz akkor gyászba teszlek!
Oct 09, 2020 04:30:13
Broniszerető
Oct 09, 2020 04:39:01
Imádlak broni. Hadd nyalogassam a golyóidat. Megbaszhatodd az anyámat és a hugomat is egyszerre. Csak így tovább. Ne add fel.
Oct 09, 2020 04:39:01
sneci szopato
Oct 09, 2020 04:45:52
sic transit gloria sneci
Oct 09, 2020 04:45:52
Sodi-npc
Oct 09, 2020 05:42:13
While(true)
{
printf("Mondtak volna német.\n");
delay(5000);
}
{
printf("Mondtak volna német.\n");
delay(5000);
}
Oct 09, 2020 05:42:13
berlini_vlogger
(
x1)
Oct 09, 2020 05:43:55
x1)
Vagy hogy olyan helyne legyek, ami elég magas legyen ahhoz, hogy érdemes legyen onnan leugrani.
Igen.
Igen.
Geci nagyon le vagyok maradva, de azért az fantasztikus, hogy még arra is lusta vagy megmozdulni, hogy legyen honnan megöngyilkolnod magad...
Igazmondó Juhász
(
x2)
Oct 09, 2020 06:07:14
x2)
Na Endre, túlélted az éjszakát? Indulj el hamar, pár óra és nyitnak az ovik, mehetsz gyerekeket lesni. Úgy is van időd, most hogy kirúgott a labanchad. Vagy már elő is rukkoltál valami új világmegváltó ötlettel?
Remélem ma is lesz műsor Púp
Remélem ma is lesz műsor Púp
Sodilegnagyobbrajongoja
Oct 09, 2020 06:50:38
Bakker Endre, éppen írni akartam, hogy te vagy az élet császára, mert rendesen kialudhatod magad, nem kell kora reggel felkelned, mint nekünk bérrabszolga szürkeegereknek.
Erre mit látok? Reggel 6:30-kor már beindult a Púpfal.
Erre mit látok? Reggel 6:30-kor már beindult a Púpfal.
Oct 09, 2020 06:50:38
seymour schwartz
(
x6)
Oct 09, 2020 06:57:51
x6)
Érdekes látni egyébként a "mérnökúr" és a kvázi-"etyetemista srác" vergődését a pjogjamoszók világában. Ha a 2000-es éveket nem balhézással hanem igazi tanulással töltötték volna, talán kicsit kisebb szarban lennének. Nem mondom, hogy nem lennének, de sokkal kisebben.
Ingatkanügyek
Amerikai troll
Oct 09, 2020 06:59:08
Nyugaton a prolik már 8k tv-t vásárolnak 30000 dolcsiert. Sodichunak még egy 4k se jött össze.
Oct 09, 2020 06:59:08
p00p
(
x2)
Oct 09, 2020 06:59:42
x2)
Bocs, nem.
Ennyit kellett volna írni, és mindenkinek jobb lenne.
Mindegy-
Ennyit kellett volna írni, és mindenkinek jobb lenne.
Mindegy-
Nem értem, hiszen pontosan ezt mondták. Behívott a főnök és azt mondta, hogy NEM.
Extraként még azt is megengedték, hogy 1 hónapig náluk melegedj. Tényleg nem értem, mit háborogsz.
p00p
(
x2)
Oct 09, 2020 07:02:33
x2)
A főnök nyilván tapintatosan próbálta előadni, mert látta, hogy mindjárt eret vágsz magadon. Vagy szerinted komolyan gondolta, hogy nagyon jó programozó vagy xD
Ezek az ügyfelek... Mindig akkor mennek el, amikor te megjelensz és mindig téged rúgnak ki először a cégtől.
Kilóg a kanóc, bazmeg
Ezek az ügyfelek... Mindig akkor mennek el, amikor te megjelensz és mindig téged rúgnak ki először a cégtől.
150 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Mert hogy a niggerezős, vagy hányós kommentek nem jönnek be egyeseknek, azt valahol megértem, de ezzel mi a baj?
Még ki se röhögöm rajta, már nyomja rá a mínuszt valaki.
Tex