Nagyon ki vagy készülve púposgeci!
Na de akkor ez most mi volt ?
Meleg szerepjáték a szaunában pisiszexel fűszerezve?
Te miért élősködtél anyádon és Vera nénin 30+ éves korodig? Nem vagy nagylány? És Ogre bácsi reggelije? Nem vagy nagylány? És miért hugyozol ülve, kislány?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
:D
Nem, sokk idején nem vagyok nagylány.
De ez nálam a sokk 24 óráig tart.
Azért szólok be, akinél több napig, hétig, hónapig, évig.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Lol te meg a wc cseszebe nem talalsz bele, az ogre becsicskitott ulvehugyozasra lol.
30+ éves korodig anyáddal vagy Vera nénivel laktál, akik etettek és a seggedet is kitörölték. Kislány vagy.
Most életedben először nem vagy kontroll alatt, és több tízmillió forintot herdáltál el, és hitelspirálban vagy. Kislány vagy.
EGY FELFÚJHATÓ MATRACON ALSZOL!!!!! Kislány vagy.
Gyerekjátékokra költesz el milliókat, amikkel soha sem játszol 1 óránál többet. Kislány vagy.
Ülve pisilsz. Kislány vagy.
Gyernőtt kislány.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
*Bébitápot eszel
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
SÚJTOTT, te magyarból bukott, kegyelem-érettségis istenbarma.
Kurvára leszarja mindenki, el se olvastam.... a putridról lőjél pár képet
Hetyetye
Korcs, már csak az hiányzott, hogy boldozd a fórumot. Kegyetlenül lehúztak ma a cigányok, igaz? :)))
Emlékszem mikor egy streambe úgy jöttél vissza a szinetről, hogy egy kurva nagy pisafolt volt a mackó nacin XD
Tehát márk az
Leszarom, a rühes szobádról nyomass pár képet, különben felcsönget Fakenguru kollége egy gopro-val a fején és körül néz majd....
Hetyetye
Jól van kislány, szóval mennyi pénzt adtál nekik?
Amilyen szívós Andris, több túlsúlyós trollt túlél, meglásd. :)
Nem. Értem én a helyzetet.
De amikor egymás között vitatkoznak a homokozólapáton.
Na, az sose baj. :D
Nem kell odarohanni, és ma mégis kellett.
Mondja a dagadt, púpos félszerzet
Javítottam
Mennyi sört ittál, Endre?
Mielőtt bemegyek a fürcsibe, egy kicsit azért alapozok.
De neki nem segítettél semmit.
Elengedted a tartozását, mondván rákos.
Amint meggyúgyult, kérnéd is vissza tőle.
2 napig csicskultam.
Az a fajta vita, amiről szó volt, mondjuk egy komolyabb pesti Internet - kábeltévé kombó egyszeri havidíja. Nem több. És ezen rendeztek az illető úriemberek világraszóló vitát, amibe én is bele lettem keverve.
És releváns kérdésem volt, meg most mégis mi, meg, hogy ez mégis mi a retkes fasz? :DDDDDD
Köszönöm a választ.
Miért kellett odarohanni? Talán te vagy az apukájuk?
Egy kurva szoval nem mondom, hogy ne meg, csak arra akartam felhivni a figyelmed, hogy az emberek "ures" aggyal szuletnek, ennek folyomanyakepp mindenkinek tanulnia kell az Azure-t, meg a Python-t is. Most meg van ra lehetoseg, hogy megprobald elsajatitatni azokat az ismereteket, amik hianyoznak, es akkor ezuttal talan elkerulhetned a csufos kudarcot. Nem mint ha kulonosebben erdekelne a sorsod, de mar faj nezni, hogy mit balfaszkodsz ossze. Egyszer legalabb megprobalhatnal energiat fektetni valamibe, esetleg elkezdhetned torleszteni a tartozasaidat, tudod, ahogy a normalis emberek csinaljak.
Pályázd meg a sarki kisboltot, valami szar olcsó sört vegyél és recskázd magad álomba! Azért ez a nagy lelkesedés mert dél óta sörözöl! Majd ha reggel a penetráns szájbűzödre megébredsz rájössz hogy egy mosógépet nem tudsz beprogramozni, éshívhatod újra muttert...
Bújjak Python tutorialt, vagy mi? :D
Na mindegy.
Fizeted meg a netet az ogrenal buzifeju?
Kvázi. Takán kvázi.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Igen, pontosan ilyesmire gondolok. Ha venned ra a faradtsagot, akkor nem rugnanak ki probaido alatt. De amugy ne vedd eszre, hogy joszandekbol irom ezeket, ne is foglalkozz vele, aztan meglatjuk, mi lesz.
Tehat terhelodik vmelyik szamladon v hitelkartyadon minden honapban. Grat, nem vagy balek.
Nem te írtad, hogy szétvet a tudásvágy? Ja tényleg, már megint hazudott a soha nem hazudó sodi a sodi a sodi
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Nem feltétlenül. Monduk a Netflix-emet máig nézi, de az direkt, mert olyan, hogy négyen is nézhetik, és rajtam meg anyámon kívül csak ő ismeri a kódot.
Ez három.
Azt is mondd, hogy "dikk', meg "geci", cigányok csicskája, te. :)
Volt interjúm is.
Poénból talán most is lövök oda is majd.
Olyan mindegy most már. :D
Szóval lebaszott neked és kibaszott, de a netflixedet nézi? :DDDDDDDDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
Nem feltetlenul terhelodik vagy nem feltetlenul vagy balek, hogy basszalak pupon lapattal te balek xd
Oda a masni nem elég, esetleg valami junior melóra mehetnél, de az nem fizet túl sokat.
Oké, meglenne forintban a 1,5 millio fütyi is,de jóval több kiadásod lenne.
Azt se felejts el hogy ez nem az EU...de nem ragozom mert a vekni agyad nem fogja fel az információkat.
ja és egy kb csirkemell 5-6 ezer forint XD
dominastudióba is azért jár az ember, meg ilyesmiért
Felpofoz, kibasz az utcára, és te a mai napig fizeted a netjét és még a netflix kódot sem változtatod meg. Te szerencsétlen, nyomorult balfasz.
És este 10-kor minden bezár és szerintem azért is feljelentenek, ha nem ragasztod ki a postaládára a nevedet az első nap :)
Kiváló hely lenne neki
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
|__o__|
Mikor indul a csajozási projekt?
Lesz csajozási projekt?
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
Amint kigyúrta magát a Sodi, az is beindul.
Érdekes, én azért, mert még a kakilásért is fizetnek!
Snecikém, ez valóban trükkös, de segítek neked. Ahhoz, hogy le tudd zárni, a gázt ki kell nyitni.
Szerintem ez érthető.
Es errol ki az isten tehet? A fasznak utalsz nekik penzt? BOLOND VAGY, VAGY MI A FASZOM? Egy hajszal valaszt el a hajlektalansagtol baszdmeg, es kepes vagy nincstelen lowlife herbalos ciganyokkal foglalkozni? van elet az agyhalal utan
Mi is volt andinál 6 eve?
igyal meg egyet pup!
amugy Ausztriaban dekriminalizaltak a fuvet, a majad megkoszonne, ha inkabb szivnal
sodika
Oct 12, 2020 20:26:05
Bla bla bla.
Aki nagy lány, az pisiljen bele egyedül a bilibe.
ENNYI.
Nem kell ezt túlragozni.
ENNYI.
Nem kell ezt túlragozni.
Oct 12, 2020 20:26:05
Kóser Józsi
Oct 12, 2020 20:26:27
De a mai napom tényleg ennyivel foglalható össze.
Ott az a rohadt bili, de idegesítsd már, nagy lány vagy!
Nagy lány
piciljen bele már
egyedül
a bilibe.
Ennyi.
Nagy lány
piciljen bele már
egyedül
a bilibe.
Ennyi.
Nagyon ki vagy készülve púposgeci!
Oct 12, 2020 20:26:27
sodika
Oct 12, 2020 20:29:04
30-40 éves emberek, és huzakodnak egymással, hogy a bili melyik részébe kell pisilni, miközben valamilyen rejtélyes oknál fogvba mindegyik érett férfinak gondolja magát, de egyik sem elég nagy lány ahhoz, hogy megtalálja, hol kell abba a kurva bilibe belepisilni, és ezzel ezbasszák szét a napomat.
Ezzel foglalható össze az, ami ma történt.
Tök mindegy, kikről van szó.
Oct 12, 2020 20:29:04
Púpszászi tyúkhúsleves
Oct 12, 2020 20:29:13
Nagy lány
piciljen bele már
egyedül
a bilibe.
Ennyi.
Nagy lány
piciljen bele már
egyedül
a bilibe.
Ennyi.
Na de akkor ez most mi volt ?
Meleg szerepjáték a szaunában pisiszexel fűszerezve?
Oct 12, 2020 20:29:13
Löwenbräu Oktoberfestbier
Oct 12, 2020 20:29:47
Nem kéne Sodi bilibe pisilésről oktatnod, amikor úgy viselkedsz, mint egy 9 éves maga alá pisilő kislány... :D
Oct 12, 2020 20:29:47
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 12, 2020 20:30:51
x38)
Bla bla bla.
ENNYI.
Nem kell ezt túlragozni.
ENNYI.
Nem kell ezt túlragozni.
Te miért élősködtél anyádon és Vera nénin 30+ éves korodig? Nem vagy nagylány? És Ogre bácsi reggelije? Nem vagy nagylány? És miért hugyozol ülve, kislány?
bolgár jeti
(
x30)
Oct 12, 2020 20:30:52
x30)
Mikor volt a kislányos stream? Emlékszem bejött éjfélkor lebaszni az ogre és utána sört markolva motyogta a bepisilős kislányt újra meg újra fél kettőig :)
Akkor mire akadtál ki nagyon épp? Emlékszel még SoDI vagy már elittad a memóriád?
Akkor mire akadtál ki nagyon épp? Emlékszel még SoDI vagy már elittad a memóriád?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 12, 2020 20:31:35
x38)
Miért hívogatod anyádat 4-5x naponta, ha valami gondod van? Nem vagy még nagylány???
broni
(
x45)
Oct 12, 2020 20:32:05
x45)
beépített szekrény.
sodika
Oct 12, 2020 20:33:19
Miért hívogatod anyádat 4-5x naponta, ha valami gondod van? Nem vagy még nagylány???
Oct 12, 2020 20:33:19
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 12, 2020 20:33:23
x38)
Sírva hívtad a tanárnőt??? Nem vagy még nagylány???
Picsogós videóban könyörögtél Andinak??? Nem vagy még nagylány???
Picsogós videóban könyörögtél Andinak??? Nem vagy még nagylány???
Nulladikos Snecológus
Oct 12, 2020 20:34:23
Nagy lány
piciljen bele már
egyedül
a bilibe.
Ennyi.
Nagy lány
piciljen bele már
egyedül
a bilibe.
Ennyi.
Lol te meg a wc cseszebe nem talalsz bele, az ogre becsicskitott ulvehugyozasra lol.
Oct 12, 2020 20:34:23
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 12, 2020 20:35:53
x38)
30+ éves korodig anyáddal vagy Vera nénivel laktál, akik etettek és a seggedet is kitörölték. Kislány vagy.
Most életedben először nem vagy kontroll alatt, és több tízmillió forintot herdáltál el, és hitelspirálban vagy. Kislány vagy.
Gyerekjátékokra költesz el milliókat, amikkel soha sem játszol 1 óránál többet. Kislány vagy.
Gyernőtt kislány.
xray
(
x21)
Oct 12, 2020 20:36:44
x21)
Jól becsicskítottad a purdékat az 52 euróval, elismerésem.
Geri pénzét nincs kedved megadni, csekonics?
amíg nem fizeti ki zsery pénzét, az univerzum folyamatosan fogja szopatni, hallod, gyagyás? Geri pénzét nincs kedved megadni, csekonics?
xray
(
x21)
Oct 12, 2020 20:37:23
x21)
gyagyás, hány sör van már benned? 6?
Nemfatyle
(
x7)
Oct 12, 2020 20:37:24
x7)
Gyernőtt kislány.
Gyernőtt kislány.
*Bébitápot eszel
broni
(
x45)
Oct 12, 2020 20:37:27
x45)
részegen én is szok. ülve pisilni, hogy ne hugyozzam össsze az egész budit.
Pista bácsi
Oct 12, 2020 20:39:34
Ez már a felfele bukás?
Oct 12, 2020 20:39:34
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Oct 12, 2020 20:39:47
x2)
Na gyagyás zökkenj ki pls az auti-loopból és lőj pár képet a kotorékról ahol "élsz". Elvileg 1 hónapja pakolod már az 1 szobás lyukadat. Szépen a szobáról 3-4 képet, a konyha részről is párat, és 1 et a klotyóról, de azt csak broninak küld el.
NSZKSZ
Hetyetye
NSZKSZ
sodika
Oct 12, 2020 20:40:41
Leírom a történetet.
Volt egy időszak, amikor a dr. Fórizs Eszter is láthatóan bajban volt. A segítségére siettem, és most már nincs bajban, tök fasza.
Volt egy időszak, amikor a Rácz Gábor László volt bajban, ahogy látszott. Ő kivétel, ő valójában csavarogni szeret. :DDDDDDDDD
Volt időszak, amikor a Törpapa volt veszélyben, akkor sikerült visszarángatnom a hajléktalanságból, és örömmel segítettem.
Volt időszak, amikor a devizás haver volt veszélyben, és sok pénz és idő árán megmentettem a lakását. Ma már dolgozik, és rendben törleszt nekem.
Volt egy időszak, amikor egy osztrák vállalkozó ismerősöm volt bajban. Lassan, és keservesen ugyan, de ő is kezd egyenesbe jönni. Örülök, hogy segíthettem.
Ehhez képest van két állítólagosan felnőtt férfi, aki a munkanélküli ügyintézésem első napján még annyira sem képesek szót érteni, mint pár óvodás, akik a homokozó felett veszekednek a lapáton. :D
Ez más. Ezekre csak rá lehet szólni, hogy legyetek jók. :D
Volt egy időszak, amikor a dr. Fórizs Eszter is láthatóan bajban volt. A segítségére siettem, és most már nincs bajban, tök fasza.
Volt egy időszak, amikor a Rácz Gábor László volt bajban, ahogy látszott. Ő kivétel, ő valójában csavarogni szeret. :DDDDDDDDD
Volt időszak, amikor a Törpapa volt veszélyben, akkor sikerült visszarángatnom a hajléktalanságból, és örömmel segítettem.
Volt időszak, amikor a devizás haver volt veszélyben, és sok pénz és idő árán megmentettem a lakását. Ma már dolgozik, és rendben törleszt nekem.
Volt egy időszak, amikor egy osztrák vállalkozó ismerősöm volt bajban. Lassan, és keservesen ugyan, de ő is kezd egyenesbe jönni. Örülök, hogy segíthettem.
Ehhez képest van két állítólagosan felnőtt férfi, aki a munkanélküli ügyintézésem első napján még annyira sem képesek szót érteni, mint pár óvodás, akik a homokozó felett veszekednek a lapáton. :D
Oct 12, 2020 20:40:41
broni
(
x45)
Oct 12, 2020 20:40:53
x45)
telex.hu/kulfold/2020/09/29/az-apa-tarcsazott-a-telefon-a-holttest-mellett-csorgott
jaj de jó hogy ujra indul majdnem az index, indulhat a romkocsmás migriszopás.
jaj de jó hogy ujra indul majdnem az index, indulhat a romkocsmás migriszopás.
Érdeklődő
(
x6)
Oct 12, 2020 20:44:59
x6)
Aki ilyesmit próbált, arra eddig Isten haragja súlytott le.
SÚJTOTT, te magyarból bukott, kegyelem-érettségis istenbarma.
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Oct 12, 2020 20:45:18
x2)
Leírom a történetet.
Kurvára leszarja mindenki, el se olvastam.... a putridról lőjél pár képet
sodika
Oct 12, 2020 20:45:34
Mindegy, rábaszott :F
Oct 12, 2020 20:45:34
Fuvolázó Kobold
Oct 12, 2020 20:46:34
ááááááááááá
helyesen:
Na ezzel is elmész a bús büdös picsába, hogy pont az előzékenységemet, az emberbarási szeretetemet, a bizalmamat, és a bizakodásomat, hogy hozzám hasonlóan mások is képesek is lehetnek élni a számukra felkínált eséllyel, fordítod ellenem.
helyesen:
Na ezzel is elmész a bús büdös picsába, hogy pont az előzékenységemet, az emberbarási szeretetemet, a bizalmamat, és a bizakodásomat, hogy hozzám hasonlóan mások is képesek is lehetnek élni a számukra felkínált eséllyel, fordítod ellenem.
Korcs, már csak az hiányzott, hogy boldozd a fórumot. Kegyetlenül lehúztak ma a cigányok, igaz? :)))
Oct 12, 2020 20:46:34
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 12, 2020 20:46:37
x19)
Bla bla bla.
ENNYI.
Nem kell ezt túlragozni.
ENNYI.
Nem kell ezt túlragozni.
Emlékszem mikor egy streambe úgy jöttél vissza a szinetről, hogy egy kurva nagy pisafolt volt a mackó nacin XD
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 12, 2020 20:47:55
x19)
Tehát márk az
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Oct 12, 2020 20:48:20
x2)
Mindegy, rábaszott :F
Leszarom, a rühes szobádról nyomass pár képet, különben felcsönget Fakenguru kollége egy gopro-val a fején és körül néz majd....
Két nap csicskulás
Oct 12, 2020 20:51:17
Leírom a történetet.
Jól van kislány, szóval mennyi pénzt adtál nekik?
Oct 12, 2020 20:51:17
Púpszászi tyúkhúsleves
Oct 12, 2020 20:52:23
ja hogy segít az adósainak munkanélküli segélyt igényelni hogy abból törlesszék neki az uzsora kamatot. Púpos úgy basználak állon ha csak egy iciri picivel is több kamatot mersz kérni mint amit a bankok kérnek. Rühellem amikor kapitalista bankárt játszik valaki aki ráadásul még egy rakás selejt is.
Oct 12, 2020 20:52:23
broni
(
x45)
Oct 12, 2020 20:53:43
x45)
a törpének ugy segitettél vona, hogy bedobod a jeges dunába.
jó lesz ez!
Oct 12, 2020 20:57:21
jó taktika hogy addig idegesitenek amig utalással vagy kénytelen elkussoltatni őket
Oct 12, 2020 20:57:21
broni
(
x45)
Oct 12, 2020 20:57:28
x45)
sodi, kinyalnád bagdy emőket??????????????
sodika
Oct 12, 2020 20:57:54
a törpének ugy segitettél vona, hogy bedobod a jeges dunába.
Oct 12, 2020 20:57:54
/
Oct 12, 2020 20:57:59
Sodi, kivalo a musor!
En oszinten orulnek amugy valami valtozasnak, pl. ha a felhomernok melo kapcsan nem csak a faszodat verned napi 8 oraban, hanem keszulnel ra, vagy legalabb minimalis energiat fektetnel bele.. tudom, kurva naiv vagyok, hogy ilyesmi egyaltalan megfordul a fejemben, de ilyen meg ugyse volt, na! kek ocean!
Ja, eszembe jutott meg valami:
ha meg egyszer akar 10 centet is kepes vagy utalni a miskolciganyoknak, akkor 120%ig megerdemled a pupszaszi kutyaolat / Blaha aluljarot.. kapjal mar a fejedhez, ocsem! Tiltsd le a halal faszara az osszes szamukat (van ilyen funkcio android alatt), vagy cserelj szamot, tiltsd le oket mindenhonnan a faszba, es keress olyan baratokat, akik nem abbol tartjak fenn magukat, hogy egy (enyhen?) ertelmi fogyatekost huznak le. Mert azt gondolom Te is sejted, hogy lofaszt sem fogsz viszontlatni abbol, amit adtal nekik.
En oszinten orulnek amugy valami valtozasnak, pl. ha a felhomernok melo kapcsan nem csak a faszodat verned napi 8 oraban, hanem keszulnel ra, vagy legalabb minimalis energiat fektetnel bele.. tudom, kurva naiv vagyok, hogy ilyesmi egyaltalan megfordul a fejemben, de ilyen meg ugyse volt, na! kek ocean!
Ja, eszembe jutott meg valami:
ha meg egyszer akar 10 centet is kepes vagy utalni a miskolciganyoknak, akkor 120%ig megerdemled a pupszaszi kutyaolat / Blaha aluljarot.. kapjal mar a fejedhez, ocsem! Tiltsd le a halal faszara az osszes szamukat (van ilyen funkcio android alatt), vagy cserelj szamot, tiltsd le oket mindenhonnan a faszba, es keress olyan baratokat, akik nem abbol tartjak fenn magukat, hogy egy (enyhen?) ertelmi fogyatekost huznak le. Mert azt gondolom Te is sejted, hogy lofaszt sem fogsz viszontlatni abbol, amit adtal nekik.
Oct 12, 2020 20:57:59
sodika
Oct 12, 2020 20:58:57
jó taktika hogy addig idegesitenek amig utalással vagy kénytelen elkussoltatni őket
Oct 12, 2020 20:58:57
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 12, 2020 20:59:44
x19)
Mondja a dagadt, púpos félszerzet
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 12, 2020 21:00:26
x19)
amikor egymás között vitatkoznak a homokoson
Javítottam
sodika
Oct 12, 2020 21:00:44
Figyelj, ha az AMS kéri, hogy pályázzam meg a fehlőmérnököt, akkor meg kell pályázatni. Ha nem gond, hogy semmi Azure, és semmi Python, vszont Amazonnal több melóhelyen is sokrétű tapasztalat, akkor hurrá. Ha meg baj, akkor nem hurrá.
Ennyi.
Ennyi.
Oct 12, 2020 21:00:44
leendő devizás haver
Oct 12, 2020 21:00:56
Oct 12, 2020 21:00:56
sodika
Oct 12, 2020 21:00:59
Meg kell pályázni.
Oct 12, 2020 21:00:59
-
Oct 12, 2020 21:01:26
Sodi ma lesz stream ?
Sodi pénteken lesz vlog ?
Jó a fórum is, de kellenek a videóid is hogy elérjen az igazi röhögő görcs :D :D
ps: remélem sittre kerülsz te pedofil szar.
Sodi pénteken lesz vlog ?
Jó a fórum is, de kellenek a videóid is hogy elérjen az igazi röhögő görcs :D :D
ps: remélem sittre kerülsz te pedofil szar.
Oct 12, 2020 21:01:26
Gólya
(
x2)
Oct 12, 2020 21:02:16
x2)
De neki nem segítettél semmit.
Elengedted a tartozását, mondván rákos.
Amint meggyúgyult, kérnéd is vissza tőle.
sodika
Oct 12, 2020 21:03:12
Az a fajta vita, amiről szó volt, mondjuk egy komolyabb pesti Internet - kábeltévé kombó egyszeri havidíja. Nem több. És ezen rendeztek az illető úriemberek világraszóló vitát, amibe én is bele lettem keverve.
És releváns kérdésem volt, meg most mégis mi, meg, hogy ez mégis mi a retkes fasz? :DDDDDD
Oct 12, 2020 21:03:12
diszkrét érdeklődő
Oct 12, 2020 21:03:44
figyusz snecus, mikor lesz már valami kontent? nekem eskü hiányoznak az unalmas vágóképek jogtiszta zenére, meg a semmitmondó információk valami nyugger negyedről...
Oct 12, 2020 21:03:44
leendő devizás haver
Oct 12, 2020 21:05:00
Köszönöm a választ.
Oct 12, 2020 21:05:00
tyúkszászi púphúsleves
Oct 12, 2020 21:05:36
Miért kellett odarohanni? Talán te vagy az apukájuk?
Oct 12, 2020 21:05:36
/
Oct 12, 2020 21:05:37
Figyelj, ha az AMS kéri, hogy pályázzam meg a fehlőmérnököt, akkor meg kell pályázatni. Ha nem gond, hogy semmi Azure, és semmi Python, vszont Amazonnal több melóhelyen is sokrétű tapasztalat, akkor hurrá. Ha meg baj, akkor nem hurrá.
Ennyi.
Ennyi.
Egy kurva szoval nem mondom, hogy ne meg, csak arra akartam felhivni a figyelmed, hogy az emberek "ures" aggyal szuletnek, ennek folyomanyakepp mindenkinek tanulnia kell az Azure-t, meg a Python-t is. Most meg van ra lehetoseg, hogy megprobald elsajatitatni azokat az ismereteket, amik hianyoznak, es akkor ezuttal talan elkerulhetned a csufos kudarcot. Nem mint ha kulonosebben erdekelne a sorsod, de mar faj nezni, hogy mit balfaszkodsz ossze. Egyszer legalabb megprobalhatnal energiat fektetni valamibe, esetleg elkezdhetned torleszteni a tartozasaidat, tudod, ahogy a normalis emberek csinaljak.
Oct 12, 2020 21:05:37
egy diplomata paródiája
Oct 12, 2020 21:05:59
Meg kell pályázni.
Pályázd meg a sarki kisboltot, valami szar olcsó sört vegyél és recskázd magad álomba! Azért ez a nagy lelkesedés mert dél óta sörözöl! Majd ha reggel a penetráns szájbűzödre megébredsz rájössz hogy egy mosógépet nem tudsz beprogramozni, éshívhatod újra muttert...
Oct 12, 2020 21:05:59
sodika
Oct 12, 2020 21:06:34
Egyszer legalabb megprobalhatnal energiat fektetni valamibe
Na mindegy.
seymour schwartz
(
x6)
x6)
Nembaj Sodi, azért valami okostelefont dugjál a seggedbe, vagy varrasd magadra, hogy amikor hajléktalan leszel és éppen kihűlni készülsz, akkor is tudják fórumozni!
Ingatkanügyek
Vonzas torvenye
Oct 12, 2020 21:06:36
Oct 12, 2020 21:06:36
sodika
Oct 12, 2020 21:07:03
Kvázi. Takán kvázi.
Oct 12, 2020 21:07:03
sodika
Oct 12, 2020 21:07:13
Na mindegy, csá.
Oct 12, 2020 21:07:13
bolgár jeti
(
x30)
Oct 12, 2020 21:07:25
x30)
sodika
Oct 12, 2020 21:08:36
He?
Oct 12, 2020 21:08:36
leendő devizás haver
Oct 12, 2020 21:09:59
A munkanélküli Sodi, miután 52 eurót kicsengetett a nemlehúzás nemcigányoknak sakálrészegre issza magát miközben várja a segélyt.
Ilyenkor kellene visszakeresnem azokat a kommentjeidet, amikben nagypofával ugattál, hogy legyenek hálásak a labancok hogy náluk dolgozol, átlag feletti fizetés + fütyi.
Ilyenkor kellene visszakeresnem azokat a kommentjeidet, amikben nagypofával ugattál, hogy legyenek hálásak a labancok hogy náluk dolgozol, átlag feletti fizetés + fütyi.
/
Na mindegy.
Na mindegy.
Igen, pontosan ilyesmire gondolok. Ha venned ra a faradtsagot, akkor nem rugnanak ki probaido alatt. De amugy ne vedd eszre, hogy joszandekbol irom ezeket, ne is foglalkozz vele, aztan meglatjuk, mi lesz.
Nulladikos snecologus
Oct 12, 2020 21:10:26
Kvázi. Takán kvázi.
Tehat terhelodik vmelyik szamladon v hitelkartyadon minden honapban. Grat, nem vagy balek.
Oct 12, 2020 21:10:26
Nemfatyle
(
x7)
Oct 12, 2020 21:11:18
x7)
Na mindegy.
Na mindegy.
Nem te írtad, hogy szétvet a tudásvágy? Ja tényleg, már megint hazudott a soha nem hazudó sodi a sodi a sodi
sodika
Oct 12, 2020 21:11:41
Tehat terhelodik vmelyik szamladon v hitelkartyadon minden honapban.
Nem feltétlenül. Monduk a Netflix-emet máig nézi, de az direkt, mert olyan, hogy négyen is nézhetik, és rajtam meg anyámon kívül csak ő ismeri a kódot.
Ez három.
Oct 12, 2020 21:11:41
Érdeklődő
(
x6)
Oct 12, 2020 21:11:45
x6)
He?
Azt is mondd, hogy "dikk', meg "geci", cigányok csicskája, te. :)
broni
(
x45)
Oct 12, 2020 21:12:08
x45)
gobesug
(
x30)
Oct 12, 2020 21:12:15
x30)
konzerv ravioli akcio a kauflandban

Soderátor
Oct 12, 2020 21:12:26
Sodi Svájcon nem gondolkoztál el? Szintén német nyelvterület és ott lakik Anikó akivel olyan jóba voltál twitches korszakban. Talán munkát és lakást is tudna intézni neked, fizetések meg az egekben vannak ott. Biztos segitene, kedves lány.
Oct 12, 2020 21:12:26
broni
(
x45)
Oct 12, 2020 21:13:38
x45)
bronigyűlölő, meghalt anyád, most sütik a török gyrosok
sodika
Oct 12, 2020 21:13:42
Sodi Svájcon nem gondolkoztál el?
Volt interjúm is.
Oct 12, 2020 21:13:42
Ásó27
(
x68)
Oct 12, 2020 21:14:26
x68)
Ez három.
Ez három.
Szóval lebaszott neked és kibaszott, de a netflixedet nézi? :DDDDDDDDDD
/
Oct 12, 2020 21:15:41
az egyik troll korabban meg probafeladatot is rendelkezesre bocsatott, szoval minden adott lenne ahhoz, hogy ezegyszer ne baszd el, de en sejtem mi lesz a vegkifejlet:
-mesztemaapicsaba, akkor inkabb nyissuk ki a gazt, mint hogy tanuljak barmit is
-jo lesz ez, erzem hogy jo lesz
-inkabb mondtak volna nemet
-mesztemaapicsaba, akkor inkabb nyissuk ki a gazt, mint hogy tanuljak barmit is
-jo lesz ez, erzem hogy jo lesz
-inkabb mondtak volna nemet
Oct 12, 2020 21:15:41
Nulladikos Snecológus
Oct 12, 2020 21:16:43
Ez három.
Ez három.
Nem feltetlenul terhelodik vagy nem feltetlenul vagy balek, hogy basszalak pupon lapattal te balek xd
Oct 12, 2020 21:16:43
Ásó27
(
x68)
Oct 12, 2020 21:18:32
x68)
Szóval aki megver, annak fizeted a netjét és a netflixét?
Aki lecsicskáz, annak adod a lóvét?
Nem rossz :DD
Mifaaaaaaaaaaaan
kripli figyelő
(
x12)
Oct 12, 2020 21:20:09
x12)
Ugye azok voltak a szép idők recskás amikor a retardtüntiken parádézhattál.Semmi gondod nem volt akkoriban,hozták a szalonnás krumplit meg recskáztál a irodai székben.A retardhaverok hívtak téged minden nap valami pörgésre,mentek a bírósági tyúkperek,ömlött a sajtburger meg a mini kóla.Most meg magányos alkoholistaként kuporogsz a konyhában és mindenki megvet téged.A hitelezők szorongatnak,a munkáltatók kiismertek az interneten mindenki tudja hogy pedofi vagy.Tudod hogy vége van a fénykorodnak,mentálisan és testileg is épülsz lefelé és csúszol megállíthatatlanul a pokol pöcegödrébe.A vágyaid,álmaid megsemmisültek és csak az idegeskedés meg a tehetetlen düh maradt neked.Szépen lassan megdöglessz és mindenki elégedetten figyeli ahogy az univerzum elintézi a rosszindulatú pedofil fajtádat.
Kicsit azért jobban kell majd kapálódznod a vége felé recskás,mert az sokkal szórakoztatóbb.De azért dögölj meg mihamarabb.
Kicsit azért jobban kell majd kapálódznod a vége felé recskás,mert az sokkal szórakoztatóbb.De azért dögölj meg mihamarabb.
.
Oct 12, 2020 21:20:29
Volt interjúm is.
Oda a masni nem elég, esetleg valami junior melóra mehetnél, de az nem fizet túl sokat.
Oké, meglenne forintban a 1,5 millio fütyi is,de jóval több kiadásod lenne.
Azt se felejts el hogy ez nem az EU...de nem ragozom mert a vekni agyad nem fogja fel az információkat.
Oct 12, 2020 21:20:29
broni
(
x45)
Oct 12, 2020 21:20:38
x45)
Szóval aki megver, annak fizeted a netjét és a netflixét?
-
Oct 12, 2020 21:22:47
Sodika! Miért tekintesz Márkicára barátként? Mit tett Neked, azért hogy így gondolj rá? - Ez egy komoly kérdés, mert nem értem. Kérlek válaszolj rá komolyan.
Oct 12, 2020 21:22:47
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 12, 2020 21:23:17
x19)
Remélem Svájcnak arra a részére mész ahol francia a nyelv. Mondjuk azt se beszéled rosszabbul mint a németet
-
Oct 12, 2020 21:23:40
Ez három.
Ez három.
Felpofoz, kibasz az utcára, és te a mai napig fizeted a netjét és még a netflix kódot sem változtatod meg. Te szerencsétlen, nyomorult balfasz.
Oct 12, 2020 21:23:40
bolgár jeti
(
x30)
Oct 12, 2020 21:27:21
x30)
És este 10-kor minden bezár és szerintem azért is feljelentenek, ha nem ragasztod ki a postaládára a nevedet az első nap :)
Kiváló hely lenne neki
xray
(
x21)
Oct 12, 2020 21:27:29
x21)
Oct 12, 2020 21:27:29
ő arra gondol, h munkaidőben, munka helyett, fogja a munkaadót hülyének nézni. Oct 12, 2020 21:27:29
jó lesz ez!
Oct 12, 2020 21:28:37
Márk linzi excsajára is lőhetnél!
Oct 12, 2020 21:28:37
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Oct 12, 2020 21:28:46
x7)
30-40 éves emberek, és huzakodnak egymással, hogy a bili melyik részébe kell pisilni, miközben valamilyen rejtélyes oknál fogvba mindegyik érett férfinak gondolja magát, de egyik sem elég nagy lány ahhoz, hogy megtalálja, hol kell abba a kurva bilibe belepisilni, és ezzel ezbasszák szét a napomat.
most lány vagy fiú számodra ez a Márk? Ezzel foglalható össze az, ami ma történt.
sodika
Oct 12, 2020 21:30:40
Még mindig nem tiszta.
Felkelek. Mondom, jó, mától az ügyintézés a meló, nyomjuk.
(Egy fontos dolgot ma el is intéztem, holnap meg az AMS-ben azzal kezdek, hogy kérek online hozzáférést, amit kb. szerdára amúgy is megküldenének postán, de unatkozni fogok meló nélkül. :DDDDD)
(Egy fontos dolgot ma el is intéztem, holnap meg az AMS-ben azzal kezdek, hogy kérek online hozzáférést, amit kb. szerdára amúgy is megküldenének postán, de unatkozni fogok meló nélkül. :DDDDD)
Oct 12, 2020 21:30:40
Ásó27
(
x68)
Oct 12, 2020 21:32:12
x68)
Sodikám holnap is hívni fognak a tesók, ne aggódj!
Mifaaaaaaaaaaaan
Sodipatkány
(
x1)
Oct 12, 2020 21:33:00
x1)
Még mindig nem tiszta.
Lesz csajozási projekt?
leendő devizás haver
Oct 12, 2020 21:34:06
Lesz csajozási projekt?
Lesz csajozási projekt?
Amint kigyúrta magát a Sodi, az is beindul.
Oct 12, 2020 21:34:06
Okjs Snecologus
(
x1)
Oct 12, 2020 21:34:47
x1)
Sodi, jelenleg mennyi a napi sörkeret ?
szutyok
Mark
Oct 12, 2020 21:34:55
Szia Sodi
hallod teso tudod hogy nem kernek ha nem lenne muszaj
de sajnos nincs mit ennunk
szoval lecives kulgy 600 Eurot abol talan el leszunk parnapig! Egyaltalan nem vodkara es herbalra fogjuk kolteni, tenyleg!
hallod teso tudod hogy nem kernek ha nem lenne muszaj
de sajnos nincs mit ennunk
szoval lecives kulgy 600 Eurot abol talan el leszunk parnapig! Egyaltalan nem vodkara es herbalra fogjuk kolteni, tenyleg!
Oct 12, 2020 21:34:55
sodika
Oct 12, 2020 21:36:45
Ez a másik, amit nem értek.
Én próbálom még a saját szörnyű helyzetemet is picit poénra venni, és játéknak felfogni a megoldását, eközben meg világosan érzem a másikon komolyságot, a sztesszt, a frusztráltságot, és hogy bakker, így nem lehet semmit.
Felkeltem, jó, mától ez a játék, csinálgassuk, és hirtelen betör a kis eltervezett napirendembe az idegesség, a személyemet nem érintő vita, a testközeli kilátástalanság, ami miatt a mai napra betervezett két fontos levél közül csak egyikhez volt végül idegem.
És ez nem úgy, hogy egyik pillanatról a másikra, hanem úgy, hogy elsőként nem hagytam magam kizökkenteni, és kb. az első 10 válaszolt olyan volt, hogy jó, persze, létezik a te kis mérgességed a te kis buborékodban, de az nem az enyém, ellebeg az mellettem.
És nem lehetett lezárni juszt sem.
Írok kb. 20 olyan hozzászólást, ami lezáró, egy szomcsi, és sok szerencsét hozzá, és csak türemkedik befele a dolog, csak nem akarja magát lezárni hagyni.
Én próbálom még a saját szörnyű helyzetemet is picit poénra venni, és játéknak felfogni a megoldását, eközben meg világosan érzem a másikon komolyságot, a sztesszt, a frusztráltságot, és hogy bakker, így nem lehet semmit.
Felkeltem, jó, mától ez a játék, csinálgassuk, és hirtelen betör a kis eltervezett napirendembe az idegesség, a személyemet nem érintő vita, a testközeli kilátástalanság, ami miatt a mai napra betervezett két fontos levél közül csak egyikhez volt végül idegem.
És ez nem úgy, hogy egyik pillanatról a másikra, hanem úgy, hogy elsőként nem hagytam magam kizökkenteni, és kb. az első 10 válaszolt olyan volt, hogy jó, persze, létezik a te kis mérgességed a te kis buborékodban, de az nem az enyém, ellebeg az mellettem.
Írok kb. 20 olyan hozzászólást, ami lezáró, egy szomcsi, és sok szerencsét hozzá, és csak türemkedik befele a dolog, csak nem akarja magát lezárni hagyni.
Oct 12, 2020 21:36:45
Domina Barby
Oct 12, 2020 21:37:56
Érdekes, én azért, mert még a kakilásért is fizetnek!
Oct 12, 2020 21:37:56
Ásó27
(
x68)
Oct 12, 2020 21:38:13
x68)
Legközelebb majd vita nélkül fizess kobold!
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
Oct 12, 2020 21:38:38
A lényeg ez.
Az első 10-15 válaszom az volt, hogy hű de szomcsi ez, sok szerencsét hozzá, haver.
És akkor nem esik le.
Hogy bakker...
Remélem a legjobbakat ebben az ügyben.
Remélem, jól alakul.
Majd mesélj, mi volt, mit sikerült.
És
nem
esik
le.
Az első 10-15 válaszom az volt, hogy hű de szomcsi ez, sok szerencsét hozzá, haver.
És akkor nem esik le.
Hogy bakker...
Remélem, jól alakul.
És
nem
esik
le.
Oct 12, 2020 21:38:38
szörnyű gyanú
Oct 12, 2020 21:38:55
Ugye a miskolciak internetjét nem te fizeted stúdiótámogatás címén?
Oct 12, 2020 21:38:55
leendő devizás haver
Oct 12, 2020 21:39:10
....
....
Snecikém, ez valóban trükkös, de segítek neked. Ahhoz, hogy le tudd zárni, a gázt ki kell nyitni.
Szerintem ez érthető.
Oct 12, 2020 21:39:10
/
Oct 12, 2020 21:40:30
Es errol ki az isten tehet? A fasznak utalsz nekik penzt? BOLOND VAGY, VAGY MI A FASZOM? Egy hajszal valaszt el a hajlektalansagtol baszdmeg, es kepes vagy nincstelen lowlife herbalos ciganyokkal foglalkozni? van elet az agyhalal utan
Oct 12, 2020 21:40:30
Ásó27
(
x68)
Oct 12, 2020 21:41:58
x68)
Leesett neki sodikám, csak tudta, hogy ki tudja belőled sajtolni a pénzt, és meg is történt! GG WP!
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
Oct 12, 2020 21:42:18
Kb. ennyi volt a reakcióm.
- Te vagy az Kálán? Beszélj az Olgával. :D
www.youtube.com/watch?v=XQ6kDbU6XsM#t=107
És Kálmán nem beszlét az Olgával.
Csak panaszjodott az Olgába.
A Kálmán.
bakker
- Te vagy az Kálán? Beszélj az Olgával. :D
www.youtube.com/watch?v=XQ6kDbU6XsM#t=107
És Kálmán nem beszlét az Olgával.
Csak panaszjodott az Olgába.
A Kálmán.
bakker
Oct 12, 2020 21:42:18
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 12, 2020 21:42:59
x19)
A lényeg ez.
És akkor nem esik le.
Hogy bakker...
Remélem, jól alakul.
És
nem
esik
le.
És akkor nem esik le.
Hogy bakker...
Remélem, jól alakul.
És
nem
esik
le.
Mi is volt andinál 6 eve?
kripli figyelő
(
x12)
Oct 12, 2020 21:43:54
x12)
A lényeg ez.
És akkor nem esik le.
Hogy bakker...
Remélem, jól alakul.
És
nem
esik
le.
Rohadt összafüggéstelenül beszélsz.Hogy a kurva anyádba várod el hogy megértse ezt bárki is.Az első 10-15 válaszom az volt, hogy hű de szomcsi ez, sok szerencsét hozzá, haver.
És akkor nem esik le.
Hogy bakker...
Remélem, jól alakul.
És
nem
esik
le.
/
Oct 12, 2020 21:44:23
hehehe iq-light sodi a sodi
bakker
bakker
igyal meg egyet pup!
amugy Ausztriaban dekriminalizaltak a fuvet, a majad megkoszonne, ha inkabb szivnal
Oct 12, 2020 21:44:23
88 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Vártad, hogy anyád legalább annyit mond, hogy alhatsz a konyhában? :)