Szerintem meg mindent elmond Márknak. Sodimama talán azért nem akarja hazaengedni, mert kikészítette a rendőrségi ügy. Az ogrés pénz vagy lakcímre vagy hivatalos levelekre megy el. Amit most írt Márk, tök logikus sok szempontból.
ühüm, az... jó lesz
Én továbbra sem így látom a dolgokat...
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Az anyja 100%, hogy igaz, mondom, én már teljesen biztos voltam ebben azelőtt is, hogy Márk megírta, szóval csak megerősítette a gyanúmat.
de melyik részét? amúgy minél több infó jön márktól, annál könnyebb lesz eldönteni, hogy mi igaz és mi nem, mert ha dezinformál, akkor bele fog zavarodni a hazugságokba egy idő után. szóval csak így tovább. szép munka volt, zsidó! nem baj, ha márk rajtunk keresztül manipulálja snecit, a műsor a lényeg.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Boros teával, ugye, jól emlékszem?
xyz
Leginkább egy kanos pedofil állatként.
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Egyrészt, én írtam rá, hogy érdeklődjek erről az 52 eurós dologról. Nem ő rám. Azt mondta, hogy nem tud erről semmit és nem is érdekli, nem nagyon foglalkozik már a recskással. A múltkor adott infói - ha elvonatkoztatunk tyodika autista valóságérzékelésétől - akkor 90-95%-ban pontosak voltak. És hát a mély hallgatás arra enged következtetni, hogy a mostani infók infók is azok. Nem nehéz elképzelni, hogy a súlyosan közléskényszeres Endre valakinek elpofáz bizalmas infókat, amiket ide nem ír ki, és hát ki mást bombázna egész nap a hülyeségeivel, ha nem Márkot. Oké, nem mondom, hogy soha nem húzta / húzták le snecit, de az elmondottak alapján már régóta nem olyan nagy haverok ők. Igazából Márk morális megítélése engem aztán nem érdekel, csak a kiadott infók vonatkozásában mondom, hogy szerintem megbízhatóak. Hát látod, hogy semmit nem tagad a recskás, pedig nem bírná ki.
(Amúgy az anyja nyilván nem azt mondta neki, hogy be ne tegye a lábát oda soha többet, csak finoman jelezte, hogy a 40 éves gyernőtt nem szívesen látott vendég, és lehetőség szerint maradjon Linzben).
És valószínűleg 2x szorzóval fog dolgozni:-D
Akkor húzzál már el utcát seperni végre te lusta szardarab!
Nem. A történet az ez.
Ennyi pénz után a devizás haver is elment dolgozni, és elkezdett rendben törleszteni.
Az elmúlt két héten kb. HÁROMSZOR beszéltük meg, hogy EZÚTTAL IS pontosan UGYANEZ fog most már történni.
Teljesen természetes, hogy lófasz a válasz, ha mégsem.
Ennyi.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Nem, az nincs.
Azt külön számolom.
Ez volt a határ a devizás havernál is, amikor már KEMÉNY HANGON KELLETT ŐT NEVELNI AHHOZ, HOGY ÉSZHEZ TÉRJEN.
Nincs semmi ok, vagy érv, hogy ettől ezúttal eltérjek.
Azért nem, mert egyszer meg működött.
Azért.
vagyis márk kb. 5000-rel tartozik, kért még pénzt, és te azt mondtad, hogy lófaszt, menjen el dolgozni?
hajdu attila. lásd ki kicsoda a sodipédián.
és hány pofont fogsz kapni a kemény hangért?
#50euro + kamatok
Nem.
1) VALÓBAN becsületesen dolgozik a hét felében
2) valóban beindult a vállalkozásában is valami, ami már termel pénzt
Önmagában ilyen körülmények között teljesen felesleges lenne elmennie mondjuk egy gyárba szenvedni.
Viszont ebből a két dologból kijön ami kijön, mínusz nekem a havi dolgom, és annyi áll rendelkezésre. Ésszerűen azzal tervezhet, ami még így is több, mint egy magyarországi gyári munkás bére, és kész. Az állandó túlköltekezést most kell befejezni, egyrészt, másrészt nem lehet folyton fejben előre elkölteni még be sem folyt reménybeli bevételeket.
Mert kétséges egyszeri bevételekben való reménykedés esetén az, ha azok előre valószínűsíthető módon mégsem folynak be, nem váratlan tragédia, hanem a dolgok várható értéke.
Az állandó túlköltekezést most kell befejezni.
Mást se csinálsz egész életedben, mint túlköltekezel, és még te akarsz pénzügyi tanácsokat adni másoknak? :D
És ezt már írtad, inkább reagálj Karib infóira
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
te akarod ezt másoknak megtanítani? még egy hete sincs, hogy már a 13. havi fizetéseddel számoltál a túlköltekezést indokolva, és fejben 2-3 ezerért tévét, ps5-t, meg 10 másik kütyüt vettél.
:)))
A saját jövőbeli pénzét költötte, mert így döntött.
Én meg adtam neki ezzel egy esélyt.
És ki is alakult belőle valami, nem volt hülyeség.
De ezt egybe kell kötni azzal, hogy felméri, meddig ér a takaró.
Akkor ma se mész kivételesen edzeni?
Azt hittem ma edzés lesz!
Mifaaaaaaaaaaaan
Aláírt szerződésem volt rá, és bejártam dolgozni.
Ami 2-3 havonta egyszer történik meg az emberrel, vagy évente egyszer, az tragédia.
Ami hetente, vagy hetente többször, az nem.
A váratlan tragédia nem tér vissza hetente.
Mert akkor már nem váratlan. :D
Mától minden másnap más.
Majd meglátom.
Tehát ma szauna, holnap otthon vedelés
Mifaaaaaaaaaaaan
értem, tehát ha megszokod, hogy sűrűn kirúgnak, akkor az már nem lesz tragédia. mi megmondtuk neked, hogy ez várható.
Kösz.
#50euro + kamatok
Próbaidőn voltál
Eddig ez sose jelentett problémát, de az osztrákoknál óvatosabbnak kell lenni. Belekalkulálom.
arra nem gondolsz hogy nem óvatosabbnak kellene lenni hanem teljesiteni kellene nem csak masnizni meg bujkálni?
#50euro + kamatok
Ezért is vagyok ezzel szemben még jóval az ésszerű határokon túl is toleráns. De hiába tágak ezek a határok, nálam is megvannak.
Ez természetes, mert szimplán annak a jele, hogy nem vagyok elmebeteg.
elmondom megint. nem az ország szar, hanem eddig volt kurva nagy szerencséd, hogy olyan gányoldákat találtál, ahol el tudtál alabizni egészen a kirúgásig. készülj fel, hogy országtól függetlenül hamarabb rá fognak jönni, hogy gyenge szakember vagy, és sokkal hamarabb ki fognak rúgni, mint eddig.
Mi a biztosítékot arra, hogy te valaha azt a pénzt viszontlátod? Vissza perelni nem tudod, Márknak nincs vagyona. Ha az a válasz, hogy tanulópénz beszarok
Ez a mondat egy zseniális kvintesszenciája a személyiségednek :)
Ha lenne családi címered ezt kellene ráírni!
Sírok ...
Dehát az vagy, teljesen egyértelmű és vitathatatlan. Legalább 4-5 konkrét tankönyvi tünet együttesed van. :D
már most megmondom neked, hogy linz tanulsággá fog válni. itt lesz vége a "nyugati" karriernek. év végén már 5000 mínuszban leszel a hitelkártyákon, onnantól fognak felgyorsulni az események, mert a 600-as törlesztőrészlet mellé be fog jönni egy 100-as kamatteher.
Ha nem lenne potenciálisan legalább annyira életképes, mint a devizás haver, akkor nem kapott volna legalább annyit. Ugyanez a helyzet a tisztességével is.
A túlzott kényelemszeretet érzését is ismerem, ezért megyek minden este vagy edzeni (és szaunázni) vagy simán úszni és szaunázni például. És ezért nyomta Pesten végig home office-t. Ismerem, értem, átérzem, megértem.
De egy pont, amikor ki kell lépni belőle.
Mert már nincs más választás, és minden más ésszerűtlen.
Ez egy hozzállásbeli kérdés.
Ez pont annyira igaz amikor azt ismételgeted hogy: "Minden a legnagyobb rendben"
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Összeáll tajgival, kisborossal, meg a törpével egy közmunkás csikkszedő brigádba
+ csikkszedő varga (sturmast), mint művezető.
Hát azért hetyetye... téged gyámság alá kéne helyezni sneci, amíg nem késő.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Ezért is lövök Németországba is, hogy amíg van hitelkeretem elköltözni bárhova, addig kell egy meló bárhol.
"lövök"? még egyetlen cv-t sem küldtél el német cégnek. használd a gombot: Jövő héten
tegnap még felhőmérnök akartál lenne ebben az országban.
Még helyinek se, nem csak németnek nem.
Egyelőre a táblázatokat rendezem.
Amiket az AMS ajánl, kötelező megpályázni, ha nem másik város.
Berlinben a hamburgi dolgokra visszaírtam, hogy bocs nem, mert nem Berlin. :D
Legalább olyan szinten ügyelni fogok mindenre, hogy az előfeltételekkel ne lehessen formális baj.
Minden másnaposság más ugye? Minden nem másnap már nálad
Boldog Vekni
Endre, ha adsz nekem 5000 Eurót, engem is nevelhetsz kemény hangon. Na? Még arra is hajlandó vagyok, hogy úgy tegyek, mintha érdekelne amit vartyogsz, te szar. Deal?
Ezt adnám, de két hét alatt megölnék egymást a putriban.
Nem arra vagyok kíváncsi, hogy te szeretsz szaunázni mert ezt minden nap loopolod! Mi a biztosíték, elég az adott szava, egy csigány szava? Végletekig eladósodtál miatta te nemzeti hős! Ráadásul már le sem szar!!!!!
így van, az excelnek rendben kell lennie púpos. írd majd le azt is, hogy mikor sírd el magad, hogyan hass az érzelmekre, satöbbi.
A tudomány azt mondja, hogy a péntekenkénti böjtnek haszna van, annak igaza van."
Cigányokat pénzügyi fegyelemre szoktatni az kb annyira reménytelen, mint egy csivavát megtanítani fejen állva szarni. Sok szerencsét, Endre!
Egyrészt a tisztessége, másrészt hogy egyszeri 50 ezer forinttól eltérően, amit nem is erre, hanem a Karakkra adtam, soha nem adtam kézbe készpénzt senkinek.
Itt nem volt semmiféle nyomonkövethetetlen készpénzáramlás.
Az.
Egyszer sem edzettél, te masnizós seggfej!
Aha. Havi 80 euró, és két helyre is mehetek.
Napi egy edzés a két hely közül valahol.
Vagy szauna a 5 - 2 = 3 hely közül.
A mínisz kettő az a kettő, ami tök ugyanolyan, és tök öregemberes, és ahova inkább nem megyek.
Szerintem most már mindenkinek minden világos.
Ennyi a lényeg.
Labancia Felhőmérnöke
Oct 13, 2020 15:13:01
Sodi gondolkozz! Sosem keső a vonat elé ugrani!
Oct 13, 2020 15:13:01
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Oct 13, 2020 15:13:49
x7)
Ő sem lát sok esélyt az osztrák segélyre, mivel fel akart szállni a pénteki cigányhintóra.
|__o__|
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Oct 13, 2020 15:14:20
x7)
Hogy áll az AWS vizsga Endre? Vettél már tananyagot? Ja, nem te inkább az ogrelukat fizeted meg a miskolci tesókat, nem baj az.
A jó portás csak baszik!
Hahó
(
x135)
Oct 13, 2020 15:18:48
x135)
az igaz lehet, hogy sneci fizetett az ogrénak a levelezési címért. a munkaügyi hivatal minden levélére aznap válaszolt az elmondása szerint. az ogre befotózhatta neki a leveleket, jó sok pénzért.
Hahó
(
x135)
Oct 13, 2020 15:20:35
x135)
sneci, mi volt az egyezség az ogréval amikor eljöttél tőle? fizetes a netet, nézheti a netflixet, és még fizetsz neki havi 500 eurót, cserébe küldi a munkaügyi leveleket?
Winkowitch
Oct 13, 2020 15:21:33
szerintem márk infóit el kell osztani kettővel, simán el tudom képzelni, hogy dezinformál. azt nem gondolom, hogy snecit ne engedné haza az anyja. meg egyébként is, honnan tudna erről márk? ha így is lenne, sneci nem hiszem, hogy beszámolna erről. inkább a másik fele az igaz, hogy a haverjai nem akarják hazavinni. de azt jelképes 300 euróval el lehet intézni. lehet erre ment ki az egész, hogy snecit lehúzzák a hazaútra. utálnak a haverok, adj nekik pénzt, hogy megenyhüljön a szívük. ebből a pénzből kapna márk is.
túl sok a kombinálás, de márk minden megmozdulása a pénzre megy.
Szerintem meg mindent elmond Márknak. Sodimama talán azért nem akarja hazaengedni, mert kikészítette a rendőrségi ügy. Az ogrés pénz vagy lakcímre vagy hivatalos levelekre megy el. Amit most írt Márk, tök logikus sok szempontból.
Oct 13, 2020 15:21:33
Karib
(
x10)
Oct 13, 2020 15:22:09
x10)
szerintem márk infóit el kell osztani kettővel, simán el tudom képzelni, hogy dezinformál. azt nem gondolom, hogy snecit ne engedné haza az anyja. meg egyébként is, honnan tudna erről márk? ha így is lenne, sneci nem hiszem, hogy beszámolna erről. inkább a másik fele az igaz, hogy a haverjai nem akarják hazavinni. de azt jelképes 300 euróval el lehet intézni. lehet erre ment ki az egész, hogy snecit lehúzzák a hazaútra. utálnak a haverok, adj nekik pénzt, hogy megenyhüljön a szívük. ebből a pénzből kapna márk is.
Hahó
(
x135)
Oct 13, 2020 15:22:14
x135)
most mehet a forró drót márknak, hogy akkor mennyibe is kerülne a hazaút.
-
Oct 13, 2020 15:23:41
Az anyja 100%, hogy igaz, mondom, én már teljesen biztos voltam ebben azelőtt is, hogy Márk megírta, szóval csak megerősítette a gyanúmat.
Oct 13, 2020 15:23:41
krónikás geci
Oct 13, 2020 15:24:44
sodi
szerinted a hangya es a tucsok mesejebol az elmult 7 bo ev alatt te inkabb tucsokent vagy hangyakent viselkedtel?:))
szerinted a hangya es a tucsok mesejebol az elmult 7 bo ev alatt te inkabb tucsokent vagy hangyakent viselkedtel?:))
Oct 13, 2020 15:24:44
Hahó
(
x135)
Oct 13, 2020 15:24:56
x135)
de melyik részét? amúgy minél több infó jön márktól, annál könnyebb lesz eldönteni, hogy mi igaz és mi nem, mert ha dezinformál, akkor bele fog zavarodni a hazugságokba egy idő után. szóval csak így tovább. szép munka volt, zsidó! nem baj, ha márk rajtunk keresztül manipulálja snecit, a műsor a lényeg.
Démonsátor
Oct 13, 2020 15:27:19
Eleve nagy.
De volt már ilyen 5 éve Pesten.
És megoldottam.
De volt már ilyen 5 éve Pesten.
És megoldottam.
Boros teával, ugye, jól emlékszem?
Oct 13, 2020 15:27:19
Faszaság van
(
x2)
Oct 13, 2020 15:31:10
x2)
sodi
Leginkább egy kanos pedofil állatként.
-
Oct 13, 2020 15:33:07
Sodi még mindig fizeti az ogrét, de már nem mehet vissza.
Sodi még mindig fizeti a festett négert, de már nem mehet vissza.
Sodi az anyjához sem mehet, mert neki nem fizet semmit. Az anyja amúgy is utálja, mint a szart.
Sodi a miskolci cigókat is folyamatosan fizeti, de oda sem mehet, még a kutyaólba se.
Sodi azt hazudta, hogy egy évig ki van fizetve a mostani lakása, de én ezt kétlem. Két hónapja nem kapott semmi pénzt, és előtte is csak hitelei voltak, nem hiszem hogy ennyit tudott volna fizetni. Ha mégis kifizette, abból is lehet jó műsor: nincs semmi jövedelme, ezért egy ideig konzerv raviolin és kenyéren fog élni, majd pedig éhen fog veszni.
Sodinak Gyakorlatilag az összes lehetősége megszűnt, minden bevételi forrása elapadt, semmi pénze nem maradt, csak a súlyos hitelei.
Következik a hajléktalanság, és a sorstalanság.
Sodi még mindig fizeti a festett négert, de már nem mehet vissza.
Sodi az anyjához sem mehet, mert neki nem fizet semmit. Az anyja amúgy is utálja, mint a szart.
Sodi a miskolci cigókat is folyamatosan fizeti, de oda sem mehet, még a kutyaólba se.
Sodi azt hazudta, hogy egy évig ki van fizetve a mostani lakása, de én ezt kétlem. Két hónapja nem kapott semmi pénzt, és előtte is csak hitelei voltak, nem hiszem hogy ennyit tudott volna fizetni. Ha mégis kifizette, abból is lehet jó műsor: nincs semmi jövedelme, ezért egy ideig konzerv raviolin és kenyéren fog élni, majd pedig éhen fog veszni.
Sodinak Gyakorlatilag az összes lehetősége megszűnt, minden bevételi forrása elapadt, semmi pénze nem maradt, csak a súlyos hitelei.
Következik a hajléktalanság, és a sorstalanság.
Oct 13, 2020 15:33:07
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 13, 2020 15:33:30
x38)
Sneci, nem marad lassan gazdatested, mit fogsz csinálni? Blaha? Vagy sátrat versz az újszászi putri előtt és kuncsorogsz majd anyádnak, hogy dobjon ki egy paradicsomot meg egy szelet kenyeret?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Dzsibuti térdeltetős
Oct 13, 2020 15:35:20
Sneci, szerinted mennyire vagy elviselhetetlen szar fos ember, ha a saját anyád sem hajlandó befogadni, mikor a hajléktalanság szélén táncolsz? :D
Oct 13, 2020 15:35:20
Karib
(
x10)
Oct 13, 2020 15:35:37
x10)
Egyrészt, én írtam rá, hogy érdeklődjek erről az 52 eurós dologról. Nem ő rám. Azt mondta, hogy nem tud erről semmit és nem is érdekli, nem nagyon foglalkozik már a recskással. A múltkor adott infói - ha elvonatkoztatunk tyodika autista valóságérzékelésétől - akkor 90-95%-ban pontosak voltak. És hát a mély hallgatás arra enged következtetni, hogy a mostani infók infók is azok. Nem nehéz elképzelni, hogy a súlyosan közléskényszeres Endre valakinek elpofáz bizalmas infókat, amiket ide nem ír ki, és hát ki mást bombázna egész nap a hülyeségeivel, ha nem Márkot. Oké, nem mondom, hogy soha nem húzta / húzták le snecit, de az elmondottak alapján már régóta nem olyan nagy haverok ők. Igazából Márk morális megítélése engem aztán nem érdekel, csak a kiadott infók vonatkozásában mondom, hogy szerintem megbízhatóak. Hát látod, hogy semmit nem tagad a recskás, pedig nem bírná ki.
(Amúgy az anyja nyilván nem azt mondta neki, hogy be ne tegye a lábát oda soha többet, csak finoman jelezte, hogy a 40 éves gyernőtt nem szívesen látott vendég, és lehetőség szerint maradjon Linzben).
Hahó
(
x135)
Oct 13, 2020 15:35:58
x135)
márk infózása miatt ma is biztosan sört kellett bontani 4 előtt.
sodika
Oct 13, 2020 15:40:42
A helyzet úgy áll, hogy a devizás haver is 5000 euró tőke környékén kezdett nálam falakba ütközni, és kb. ugyanennyi után ugyan, de ő is ráébredt, hogy ha sem a külföldi meló, se pedig az házadós, meg egyéb csodavásár nem segít, akkor bizony fognia kell magát, és el kell mennie egy rendes állásba.
Az, hogy ugyanennél a határnál pontosan ugyanez ezúttal is egy alapvető elvárásom, nem lehetett meglepetés senki számára.
Így záruljon az örökösédi eljárás, amúgy vannak komoly érdeklődők a nyaralójára, és egyéb csodavárások, és egyszeri összegben való reménykedések.
Az ember egy pontig, jó hosszan abszolút toleráns volt ezzel kapcsolatban, mint ahogy ezúttal is az voltam.
De ez a határ. Időben és pénzben is.
Ha ennyi idő és pénz után is csak a vergődés van, akkor el kell húzni egy rendes állásba, és befejezni a csodavárást.
Az, hogy ugyanennél a határnál pontosan ugyanez ezúttal is egy alapvető elvárásom, nem lehetett meglepetés senki számára.
Így záruljon az örökösédi eljárás, amúgy vannak komoly érdeklődők a nyaralójára, és egyéb csodavárások, és egyszeri összegben való reménykedések.
Az ember egy pontig, jó hosszan abszolút toleráns volt ezzel kapcsolatban, mint ahogy ezúttal is az voltam.
De ez a határ. Időben és pénzben is.
Ha ennyi idő és pénz után is csak a vergődés van, akkor el kell húzni egy rendes állásba, és befejezni a csodavárást.
Oct 13, 2020 15:40:42
sodika
Oct 13, 2020 15:41:57
Azt, hogy időben és pénzben nagyjából annyi türelmet gyakorolja, mint a devizás havernál történt, lehetett indokolt annak jegyében, hogy az illető ezáltal kihozhatja magából a legtöbbet.
Most viszont akármi is van.
Az a legtöbb.
Az van benne.
Ennyi.
Most viszont akármi is van.
Az a legtöbb.
Az van benne.
Ennyi.
Oct 13, 2020 15:41:57
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Oct 13, 2020 15:42:08
x8)
márk infózása miatt ma is biztosan sört kellett bontani 4 előtt.
És valószínűleg 2x szorzóval fog dolgozni:-D
Hahó
(
x135)
Oct 13, 2020 15:42:20
x135)
úgy sejtem ez egy autiloop kezdete.
krónikás geci
Oct 13, 2020 15:43:45
de mi a kurva anyadert foglalkozol egy lecsuszott munkakerulo devizas csovessel??
egyszeruen csak le kellett volna szarnod es most lenne +5000eurod
ennyire maganyos vagy?
egyszeruen csak le kellett volna szarnod es most lenne +5000eurod
ennyire maganyos vagy?
Oct 13, 2020 15:43:45
Olga
Oct 13, 2020 15:44:05
Akkor húzzál már el utcát seperni végre te lusta szardarab!
Oct 13, 2020 15:44:05
Hahó
(
x135)
Oct 13, 2020 15:44:10
x135)
ha márk 5000 eurójában benne van a karakszoba is, akkor most foshni fogja, vagy nem?
sodika
Oct 13, 2020 15:44:41
úgy sejtem ez egy autiloop kezdete.
Nem. A történet az ez.
Ennyi pénz után a devizás haver is elment dolgozni, és elkezdett rendben törleszteni.
Az elmúlt két héten kb. HÁROMSZOR beszéltük meg, hogy EZÚTTAL IS pontosan UGYANEZ fog most már történni.
Ennyi.
Oct 13, 2020 15:44:41
Faszaság van
(
x2)
Oct 13, 2020 15:46:02
x2)
Név szerint ki a devizás haver? Kaufmann?
Ásó27
(
x68)
Oct 13, 2020 15:46:10
x68)
Sodi, igaz, amit Márk írt Karibnak?
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
Oct 13, 2020 15:46:29
ha márk 5000 eurójában benne van a karakszoba is, akkor most foshni fogja, vagy nem?
Nem, az nincs.
Azt külön számolom.
Ez volt a határ a devizás havernál is, amikor már KEMÉNY HANGON KELLETT ŐT NEVELNI AHHOZ, HOGY ÉSZHEZ TÉRJEN.
Azért.
Oct 13, 2020 15:46:29
Hahó
(
x135)
Oct 13, 2020 15:46:30
x135)
Nem. A történet az ez.
Ennyi.
Ennyi.
vagyis márk kb. 5000-rel tartozik, kért még pénzt, és te azt mondtad, hogy lófaszt, menjen el dolgozni?
Hahó
(
x135)
Oct 13, 2020 15:47:29
x135)
5000 plusz karakszoba, az kb. 7-8000. szép áthidalás.:))
símanó
(
x3)
Oct 13, 2020 15:48:13
x3)
nem ilyennek ismertünk meg sodi!
Hahó
(
x135)
Oct 13, 2020 15:48:33
x135)
Név szerint ki a devizás haver? Kaufmann?
Karib
(
x10)
Oct 13, 2020 15:48:39
x10)
Az autiloop és a boldozás biztos jelei annak, hogy hatalmas vonyítás és persze töménytelen sörözés zajlik a Goethestraße 7. szám alatt.
Twiccs Chat
(
x5)
Oct 13, 2020 15:48:42
x5)
KEMÉNY HANGON KELLETT ŐT NEVELNI AHHOZ, HOGY ÉSZHEZ TÉRJEN.
és hány pofont fogsz kapni a kemény hangért?
Fuvolázó Kobold
Oct 13, 2020 15:49:07
Mit boldozol, csicska?
Oct 13, 2020 15:49:07
Ásó27
(
x68)
Oct 13, 2020 15:49:15
x68)
Sodi mindjárt 4 óra, bonthatod az ELSŐ sörikét!
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x135)
Oct 13, 2020 15:50:21
x135)
sneci, akkor most mosolyszünet van márkkal, mert pénzt kért tőled, de te nem küldtél neki, mivel elérte az 5000-es határt?
Hahó
(
x135)
Oct 13, 2020 15:51:04
x135)
nem értem ezt az 5000 eurós határt. becsületes zoli 8-9 ezerrel indított.
sodika
Oct 13, 2020 15:51:24
Nem.
Önmagában ilyen körülmények között teljesen felesleges lenne elmennie mondjuk egy gyárba szenvedni.
Viszont ebből a két dologból kijön ami kijön, mínusz nekem a havi dolgom, és annyi áll rendelkezésre. Ésszerűen azzal tervezhet, ami még így is több, mint egy magyarországi gyári munkás bére, és kész. Az állandó túlköltekezést most kell befejezni, egyrészt, másrészt nem lehet folyton fejben előre elkölteni még be sem folyt reménybeli bevételeket.
Mert kétséges egyszeri bevételekben való reménykedés esetén az, ha azok előre valószínűsíthető módon mégsem folynak be, nem váratlan tragédia, hanem a dolgok várható értéke.
Oct 13, 2020 15:51:24
sodika
Oct 13, 2020 15:53:31
Rendesen dolgozik a hét legalább felében.
ÉS beindult már a vállalkozása is lassan.
És ebből már több a bevétele, mint egy gyári munkásnak.
És ezzel kell gazdálkodnia. Mert ez van.
A devizás havernál is csak az egyszeri bevételekben való reménykedést, és a csodavárást hallgathattam. Csak jöjjön be nem tudom milyen pénz, és akkor minden rendben lesz.
MI A FASZ LENNE RENDBEN? :D
Az olyan pénz, aminek az érkezése nem ismétlődik meg minden hónapban, nem hoz rendbe semmit.
A devizás havernál is csak az egyszeri bevételekben való reménykedést, és a csodavárást hallgathattam. Csak jöjjön be nem tudom milyen pénz, és akkor minden rendben lesz.
Az olyan pénz, aminek az érkezése nem ismétlődik meg minden hónapban, nem hoz rendbe semmit.
Oct 13, 2020 15:53:31
Dzsibuti térdeltetős
Oct 13, 2020 15:53:55
Az állandó túlköltekezést most kell befejezni.
Mást se csinálsz egész életedben, mint túlköltekezel, és még te akarsz pénzügyi tanácsokat adni másoknak? :D
Oct 13, 2020 15:53:55
Labancia Felhőmérnöke
Oct 13, 2020 15:54:17
Te beszélsz tùlköltésröl? Hanyszor is használtad a Valve Indexet?
Oct 13, 2020 15:54:17
Nemfatyle
(
x7)
Oct 13, 2020 15:54:35
x7)
Rendesen dolgozik a hét legalább felében.
És ezt már írtad, inkább reagálj Karib infóira
sodika
Oct 13, 2020 15:54:46
Pontosabban szólva.
Nem = nem feltétlenül.
Mondthatná, hogy van ami van, és abból gazdálkodik.
Vagy többet akar, és valami 8 órás meló.
De a kettő közül valamelyik, igen.
A kettő közül valamelyik most már kell.
Nem = nem feltétlenül.
Mondthatná, hogy van ami van, és abból gazdálkodik.
Vagy többet akar, és valami 8 órás meló.
De a kettő közül valamelyik, igen.
A kettő közül valamelyik most már kell.
Oct 13, 2020 15:54:46
egy diplomata paródiája
Oct 13, 2020 15:55:14
még be sem folyt reménybeli bevételeket???
A te pénzed költi gyagyás! :)
Oct 13, 2020 15:55:14
sodika
Oct 13, 2020 15:55:18
Na mindegy, csá.
Megírok még egy levelet, és megyek szaunázni.
Oct 13, 2020 15:55:18
Hahó
(
x135)
Oct 13, 2020 15:56:09
x135)
Az állandó túlköltekezést most kell befejezni, egyrészt, másrészt nem lehet folyton fejben előre elkölteni még be sem folyt reménybeli bevételeket.
te akarod ezt másoknak megtanítani? még egy hete sincs, hogy már a 13. havi fizetéseddel számoltál a túlköltekezést indokolva, és fejben 2-3 ezerért tévét, ps5-t, meg 10 másik kütyüt vettél.
:)))
sodika
Oct 13, 2020 15:56:25
még be sem folyt reménybeli bevételeket???
Oct 13, 2020 15:56:25
Karib
(
x10)
Oct 13, 2020 15:56:27
x10)
Ma vajon lesz edzés? És stream? :)))))))
Nemfatyle
(
x7)
Oct 13, 2020 15:56:33
x7)
Na mindegy, csá.
Akkor ma se mész kivételesen edzeni?
Ásó27
(
x68)
Oct 13, 2020 15:57:08
x68)
Na mindegy, csá.
sodika
Oct 13, 2020 15:57:41
Ami 2-3 havonta egyszer történik meg az emberrel, vagy évente egyszer, az tragédia.
Oct 13, 2020 15:57:41
sodika
Oct 13, 2020 15:58:04
Mától minden másnap más.
Majd meglátom.
Oct 13, 2020 15:58:04
Ásó27
(
x68)
Oct 13, 2020 15:58:43
x68)
Mától minden másnap más.
Majd meglátom.
Majd meglátom.
Tehát ma szauna, holnap otthon vedelés
Bejlin
(
x8)
Oct 13, 2020 15:59:20
x8)
Bannoljátok a pedofil szatírt 24 órára és ha angolnázás helyett a valóságot fogja leírni masnizás nélkül és válaszol a kérdésekre akkor visszajöhet. Ez véresre fogja kaparni magát ha nem kommunikálhat velünk, gyanítom a miskolciak se nagyon kíváncsiak már rá! Ez az utolsó hely ahol még valaki figyel rá.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Hahó
(
x135)
Oct 13, 2020 15:59:23
x135)
értem, tehát ha megszokod, hogy sűrűn kirúgnak, akkor az már nem lesz tragédia. mi megmondtuk neked, hogy ez várható.
Faszaság van
(
x2)
Oct 13, 2020 15:59:32
x2)
Kösz.
Twiccs Chat
(
x5)
Oct 13, 2020 15:59:39
x5)
Mától minden -nap- másnap más.
Majd meglátom.
Majd meglátom.
Nemfatyle
(
x7)
Oct 13, 2020 15:59:47
x7)
Próbaidőn voltál
sodika
Oct 13, 2020 16:00:44
Próbaidőn voltál
Eddig ez sose jelentett problémát, de az osztrákoknál óvatosabbnak kell lenni. Belekalkulálom.
Oct 13, 2020 16:00:44
sodika
Oct 13, 2020 16:02:21
Mostantól a próbaidő tényét is belekalkulálom.
A korábbi németországi tapasztalataim túlságosan bizakodóvá tettek, de ez sokkal szarabb ország.
A korábbi németországi tapasztalataim túlságosan bizakodóvá tettek, de ez sokkal szarabb ország.
Oct 13, 2020 16:02:21
Twiccs Chat
(
x5)
Oct 13, 2020 16:02:23
x5)
arra nem gondolsz hogy nem óvatosabbnak kellene lenni hanem teljesiteni kellene nem csak masnizni meg bujkálni?
jó lesz ez!
Oct 13, 2020 16:05:59
te is más pénzét költötted előre.
Oct 13, 2020 16:05:59
sodika
Oct 13, 2020 16:06:05
Mindegy, valami lesz ebből is, hogy ide jöttem Linzbe.
Ha más nem, egy szar emlék.
De valami igen.
Meglátjuk.
De valami igen.
Meglátjuk.
Oct 13, 2020 16:06:05
sodika
Oct 13, 2020 16:07:02
te is más pénzét költötted előre.
Ezért is vagyok ezzel szemben még jóval az ésszerű határokon túl is toleráns. De hiába tágak ezek a határok, nálam is megvannak.
Oct 13, 2020 16:07:02
Hahó
(
x135)
Oct 13, 2020 16:08:06
x135)
Mostantól a próbaidő tényét is belekalkulálom.
elmondom megint. nem az ország szar, hanem eddig volt kurva nagy szerencséd, hogy olyan gányoldákat találtál, ahol el tudtál alabizni egészen a kirúgásig. készülj fel, hogy országtól függetlenül hamarabb rá fognak jönni, hogy gyenge szakember vagy, és sokkal hamarabb ki fognak rúgni, mint eddig.
egy diplomata paródiája
Oct 13, 2020 16:08:56
Mi a biztosítékot arra, hogy te valaha azt a pénzt viszontlátod? Vissza perelni nem tudod, Márknak nincs vagyona. Ha az a válasz, hogy tanulópénz beszarok
Oct 13, 2020 16:08:56
D_Dezső
(
x29)
Oct 13, 2020 16:10:15
x29)
Mától minden másnap más.
Ez a mondat egy zseniális kvintesszenciája a személyiségednek :)
Ha lenne családi címered ezt kellene ráírni!
Sírok ...
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Oct 13, 2020 16:10:16
x2)
Dehát az vagy, teljesen egyértelmű és vitathatatlan. Legalább 4-5 konkrét tankönyvi tünet együttesed van. :D
Dzsibuti térdeltetős
Oct 13, 2020 16:11:26
Egyébként van még egy lehetősége asodinak elkerülni a hajléktalanságot:
Összeáll tajgival, kisborossal, meg a törpével egy közmunkás csikkszedő brigádba, a bérük pont elég lesz, hogy kivegyenek négyen valami dohos pincelakást egy szar környéken, kifizessék a netet és a patikaszeszt, amit felütnek valami aromával.
Micsoda műsorok mennének ott.. :D
Összeáll tajgival, kisborossal, meg a törpével egy közmunkás csikkszedő brigádba, a bérük pont elég lesz, hogy kivegyenek négyen valami dohos pincelakást egy szar környéken, kifizessék a netet és a patikaszeszt, amit felütnek valami aromával.
Oct 13, 2020 16:11:26
Hahó
(
x135)
Oct 13, 2020 16:11:27
x135)
Mindegy, valami lesz ebből is, hogy ide jöttem Linzbe.
De valami igen.
Meglátjuk.
De valami igen.
Meglátjuk.
már most megmondom neked, hogy linz tanulsággá fog válni. itt lesz vége a "nyugati" karriernek. év végén már 5000 mínuszban leszel a hitelkártyákon, onnantól fognak felgyorsulni az események, mert a 600-as törlesztőrészlet mellé be fog jönni egy 100-as kamatteher.
sodika
Oct 13, 2020 16:12:08
Mi a biztosítékot arra, hogy te valaha azt a pénzt viszontlátod?
Ha nem lenne potenciálisan legalább annyira életképes, mint a devizás haver, akkor nem kapott volna legalább annyit. Ugyanez a helyzet a tisztességével is.
A túlzott kényelemszeretet érzését is ismerem, ezért megyek minden este vagy edzeni (és szaunázni) vagy simán úszni és szaunázni például. És ezért nyomta Pesten végig home office-t. Ismerem, értem, átérzem, megértem.
Oct 13, 2020 16:12:08
Bejlin
(
x8)
Oct 13, 2020 16:12:14
x8)
Ez pont annyira igaz amikor azt ismételgeted hogy: "Minden a legnagyobb rendben"
Hahó
(
x135)
Oct 13, 2020 16:13:23
x135)
Összeáll tajgival, kisborossal, meg a törpével egy közmunkás csikkszedő brigádba
+ csikkszedő varga (sturmast), mint művezető.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 13, 2020 16:14:03
x37)
Szerintem azért fizet az ogrénak postapénzt, mert a fordos szexnagyi becsicskította a lágerőrt is, hogy kussoljon már és segítsen ennek a nyomorék autistának. Az ogre viszont csak úgy vállalta ezt, ha jön valami zseton érte. Az egész együttélős mégis gyűlölködős kapcsolatuknak ez lehet a kulcsa: a fordos néni közbenjárása. Az ogre meg elfelezi a pénzt a szexnagyival, és ennyi.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Oct 13, 2020 16:14:06
x13)
hogy nem vagyok elmebeteg.
Hát azért hetyetye... téged gyámság alá kéne helyezni sneci, amíg nem késő.
sodika
Oct 13, 2020 16:14:16
már most megmondom neked, hogy linz tanulsággá fog válni. itt lesz vége a "nyugati" karriernek.
Ezért is lövök Németországba is, hogy amíg van hitelkeretem elköltözni bárhova, addig kell egy meló bárhol.
Oct 13, 2020 16:14:16
sodika
Oct 13, 2020 16:15:29
Pestről is megoldottam, innen meg fogom oldani.
De ezt az országot tényleg kerülni kell. Úgy néz ki.
Oct 13, 2020 16:15:29
Hahó
(
x135)
Oct 13, 2020 16:15:30
x135)
"lövök"? még egyetlen cv-t sem küldtél el német cégnek. használd a gombot: Jövő héten
Hahó
(
x135)
Oct 13, 2020 16:16:05
x135)
Pestről is megoldottam, innen meg fogom oldani.
sodika
Oct 13, 2020 16:16:08
Oct 13, 2020 16:16:08
sodika
Oct 13, 2020 16:17:24
Amiket az AMS ajánl, kötelező megpályázni, ha nem másik város.
Berlinben a hamburgi dolgokra visszaírtam, hogy bocs nem, mert nem Berlin. :D
Legalább olyan szinten ügyelni fogok mindenre, hogy az előfeltételekkel ne lehessen formális baj.
Oct 13, 2020 16:17:24
A szauna szatírja
(
x1)
Oct 13, 2020 16:19:44
x1)
Mától minden másnap más.
Majd meglátom.
Majd meglátom.
Minden másnaposság más ugye? Minden nem másnap már nálad
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 13, 2020 16:21:58
x37)
Nem, az nincs.
Azt külön számolom.
Azért.
Azt külön számolom.
Azért.
Endre, ha adsz nekem 5000 Eurót, engem is nevelhetsz kemény hangon. Na? Még arra is hajlandó vagyok, hogy úgy tegyek, mintha érdekelne amit vartyogsz, te szar. Deal?
sodi behemót álla
Oct 13, 2020 16:22:48
na, sodi, hogy ment ma a reggel 8-tól 16:00-ig tartó ügyintézés? sikerült a reggel 7 órás kelés? jobb lett volna, ha kapásból nemet mondanak?
A tudomány azt mondja, hogy a péntekenkénti böjtnek haszna van, annak igaza van."
Oct 13, 2020 16:22:48
Faszaság van
(
x2)
Oct 13, 2020 16:22:50
x2)
Egyébként van még egy lehetősége asodinak elkerülni a hajléktalanságot:
Ezt adnám, de két hét alatt megölnék egymást a putriban.
egy diplomata paródiája
Oct 13, 2020 16:24:27
Nem arra vagyok kíváncsi, hogy te szeretsz szaunázni mert ezt minden nap loopolod! Mi a biztosíték, elég az adott szava, egy csigány szava? Végletekig eladósodtál miatta te nemzeti hős! Ráadásul már le sem szar!!!!!
Oct 13, 2020 16:24:27
sodi behemót álla
Oct 13, 2020 16:24:29
így van, az excelnek rendben kell lennie púpos. írd majd le azt is, hogy mikor sírd el magad, hogyan hass az érzelmekre, satöbbi.
Oct 13, 2020 16:24:29
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 13, 2020 16:24:40
x37)
Nem.
Cigányokat pénzügyi fegyelemre szoktatni az kb annyira reménytelen, mint egy csivavát megtanítani fejen állva szarni. Sok szerencsét, Endre!
nszksz
Oct 13, 2020 16:26:04
Sodi!!!
Te vadaszbika vagy?
Szo-szo-szórakoznak a nézők
Te vadaszbika vagy?
Oct 13, 2020 16:26:04
Ásó27
(
x68)
Oct 13, 2020 16:28:56
x68)
Mennyi sör van benned sodi?
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
Oct 13, 2020 16:29:38
Mi a biztosíték
Egyrészt a tisztessége, másrészt hogy egyszeri 50 ezer forinttól eltérően, amit nem is erre, hanem a Karakkra adtam, soha nem adtam kézbe készpénzt senkinek.
Itt nem volt semmiféle nyomonkövethetetlen készpénzáramlás.
Az.
Oct 13, 2020 16:29:38
törpspa
Oct 13, 2020 16:29:48
Mától minden másnap más.
Majd meglátom.
Majd meglátom.
Egyszer sem edzettél, te masnizós seggfej!
Oct 13, 2020 16:29:48
Ásó27
(
x68)
Oct 13, 2020 16:29:54
x68)
Akkor holnap már TÉNYLEG edzés?
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Oct 13, 2020 16:30:27
x68)
Miért zaklatod szegény Márkot a csomó hülye üzeneteddel sodi?
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
Oct 13, 2020 16:31:38
Akkor holnap már TÉNYLEG edzés?
Aha. Havi 80 euró, és két helyre is mehetek.
Napi egy edzés a két hely közül valahol.
Vagy szauna a 5 - 2 = 3 hely közül.
A mínisz kettő az a kettő, ami tök ugyanolyan, és tök öregemberes, és ahova inkább nem megyek.
Oct 13, 2020 16:31:38
sodika
Oct 13, 2020 16:32:22
Miért zaklatod szegény Márkot a csomó hülye üzeneteddel sodi?
Szerintem most már mindenkinek minden világos.
Ennyi a lényeg.
Oct 13, 2020 16:32:22
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 13, 2020 16:32:47
x19)
Sneci, előbb voltam kelenföldön az etele úton és megnéztem a régi kecód amit elbuktatok anyaddal.
Hát öcsém, kellene rá költeni, nem egy luxus villa, de 100x jobb mint az ujszaszi putri amibe lakni fogsz anyaddal hamarosan.
Hát öcsém, kellene rá költeni, nem egy luxus villa, de 100x jobb mint az ujszaszi putri amibe lakni fogsz anyaddal hamarosan.
170 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™