Hát te hülye vagy. Olyan melókra, ahol beszélni is kell, eleve alkalmatlan vagyok.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Mondjuk másra is alkalmatlan vagy
Mifaaaaaaaaaaaan
A mondatod helyesen: "Hát én hülye vagyok. Olyan melókra, ahol beszélni is kell, eleve alkalmatlan vagyok"
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
A táradalmi hasznosságot a társadalom a jövedelmeden keresztül mutatja meg neked, amikor éppen állásban vagy.
Ebben maradjunk.
Akkor próbálkozz pantomim művészként
Linkelnéd a kis nyomorult Facebook profilját? Nem találom
NSZKSZ
Hetyetye
Jelenleg éppen nulla fütyi a jövedelmet.
Illetve nem, mert -600 euró.
Ez igy is lenne, ha te valoban el tudnad vegezni azokat a munkakat ahova bekerulsz. Elso cegnel ahol nem turte el valami balfasz hogy egy extrem budos szobanoveny vagy az irodaban es semmi mas lattuk meddig huztad.
https://www.youtube.com/watch?v=RgCJB5kUR5g
Ha pestre jössz szétbaszom a veknit, amúgy a mondat második felével teljesen egyetértek.
A jó portás csak baszik!
Amikor éppen állásban vagy, milyen kényelmes ez a definíció :DDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
Akkor a te realerteked minusz 50ezer euro a tarsadalom szamara. Ebben maradjunk. Te munkanelkuli korcs. Ja es anyad bekeretezte az erettsegidet? Ugye tudod, hogy annal nagyobb vegzettseged sosem lesz?
Tehét egy mentős kevésbé hasznos mint egy focista?
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
3 hét lepakolni, egy kamiont?
Problem?
XD
Pluszoltam, de a versenyszferaban van csak ertelme a gnom definiciojanak. Van magyarorszagi volt iskolatarsam aki orvos, es nem tudja hogy sirjon vagy nevessen a legutobbi egeszsegugyi 'beremeles' tervek kapcsan.
Mi ez az őszinteség? :D
A "meló" szó használata az egyik ok, amiért bármilyen állásra IS alkalmatlan vagy.
30 éves koromig nem láttam közelről multivitamint, te fasz, pedig hobbi szinten sportoltam egész életemben.
honnan szedted ezt a szélsőlibsi kreténséget?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Az ilyen mondataidért érdemelsz meg minden rosszat, ami megtörténik veled te gnóm geci.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Te teljesen hülye vagy. A jövedelmed a munkaadód számára jelentett hasznosság ellenértéke. A fizetésed nem a társadalom adja. Hogy lehetsz ennyire ostoba fasz? Pedig ehhez diploma sem kell, tehát még te is felfoghatnád, te aluliskolázott. Na menjél szépen segélyért nyüszíteni, lúzer.
vs.
Sep 19, 2016 22:17:24
Ezért kellett volna inkább jogásznak lennem, de már mindegy.
Nem keresem meg, de berlini ügyvéd, és streamer is akartál lenni valamikor. Mindkettő olyan munka, ami átlagon felüli beszédkészséget kíván. Ez nincs ellentmondásban azzal, hogy te saját bevallásod szerint alkalmatlan vagy olyan melóra, ahol beszélni kell?
Kb veled egykoru ismerősöm lakatosként dolgozott németben es labanciában, havi 1.5-2.0m fütyikért, amibol itthol házat épìtett, autòt vett majd hazajött és boldogan elvan a családdal es egy shaját megoldással.
Jó, de van Karakja, ami bármikor elkezdheti a fosást?
Mifaaaaaaaaaaaan
Akkor miért hazudod be az angol és a német nyelv tárgyalási szintű ismeretét, te szemétláda? Ezerszer bebizonyosodott, hogy a németed épp hogy csak elegendő a hétköznapi elboldoguláshoz, az angolod pedig konkrétan NEM LÉTEZIK. zisz no gúd, dont nó tu du vát in zisz szicsúésön. pressz dzsump no dzsump vát dú dont nó hehehe gúd gém no. Anyád picsáját, azt
Ez egy komplett iparág esetén részben igaz (nem teljesen, mert sok olyan termék lehet, ami nem csak azok számára hasznos, akik közvetlenül fizetnek érte, valamint az állami tulajdon és szabályozás is beleszólhat), de egyénre lebontva egy szélsőséges hülyeség.
A te logikáddal ugyanis egy rábízott vagyon elsikkasztó dolgozó is nagyon hasznos tagja a társadalomnak, ha emellé jó fizetést is kap.
:D
Nem, egyébként inkább 100 euróval kevesebb, nem több.
1260 a legvalószínűbb, mert nem volt 12 és 13 havi.
És itt nem 60-as a szorzó, csak 55.
miért nem mész el inkább dolgozni? miért sumákolsz inkább meg kuporgatsz?
#50euro + kamatok
Hülye.
A munkakeresést finanszírozni is kell tudni.
Jelenleg mennyi pénz van nálad amit el tudsz költeni?
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Havi 1300 Euró segélyke úgy, hogy az állandó kiadásaid 2000 Euró fölött vannak? Szerinted hány hónapig tudod ezt finanszírozni? 1? 2? Már most mínusz 3000 körül vagy a hitelkártyáidon, amihez minden hónapban akkor hozzáadódik 700 euró. Arra keresel bazmeg, hogy még mélyebbre süllyedj, te szar, ez hatalmas :D :D Mire ebből kijössz, nettó 3500 alatt már veszteséget termelsz, tehát a hitelspirál végleg bepörgött és neked véged.
Húbaazz, visítok! Egy olyan embert hülyéztél le te nyomorult faszkalap, akinek hasoncsúszva SEM vihetnéd a kávét oda az asztalához, annyira fölötted áll. Sztárolhatod itt magad, mint nagy IT-s, de soha nem tudnád azt csinálni, mint Ő, vagy akár én, vagy bármelyik trolléga, akinek fikarcnyi köze is van az IT-hoz, mert hülyébb vagy, mint egy naposcsibe.
Csicska vagy, annyit nem érsz, hogy a lábunkat beléd töröljük.
Én érzem magam megsértve, amikor programozónak meg IT-snak hívod magad. Közöd nincs hozzá, de majd a Blahán elbeszélgetünk erről - is.
Remélem gyorsan fejlődik a mesterséges intelligencia, mert akkor még háttérszínezőnek sem fognak használni. Hozzáteszem adatrögzítőnek most sem lennél jó, annyira autista fasz vagy.
Na meló, csá. (Mert nekem van ;))
Épp a trolloknak panaszkodtam.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
bocsánat, nem én nekem nincs fix bevételem és nem én fizettem a cigányoknak minden csettintésre ráadásul hitelből. nem én leszek hamarosan hajléktalan egy rakás elektronikai hulladékkal a nyakamon egy idegen országban/városban.
de igen, én vagyok a hülye, mert nincs annyi tartalékom, hogy ha kirúgnak/felmondok legalább 3-4 hónapig ellegyek munkanélküli segély nélkül is, amig nem találok másik munkát.
#50euro + kamatok
Nem alkalmas háttérszínezőnek sem.
Rejtély, hogy a groteszkben milyen módon termelt értéket, de azért tegyük hozzá, hogy Solymári Robi nem igazán volt elragadtatva tőle, pedig azt hitte, hogy egy leendő munkaadójával beszél, és havi 50-70 ezer forintot fizetett ki sodikának bruttóban vagy feketén.
Ez a legmagasabb léc, amit eddig sikerrel megugrott, az összes többi helyről kirúgták, amint találtak neki melót, és kiderült, hogy semmit nem képes megcsinálni.
Arra van a hitelkereted csicskasodi. :D
Nem érted. ASODI-nak is van tartaléka, csak a Barátai vigyáznak rá, és soha sem fog hozzáférni. Ezzel szemben minden hónapban egy újabb 1000 euró hitelt fog felvenni. Mert ilyen okos ASODI.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
a hitelkeret azért van hogy a miskolcigányoknak fizessen naponta 50-150 euro körül hogy stressznélküli nyugi legyen és tudja rendezgetni az mappákban a gyerekfotókat.
#50euro + kamatok
A Groteszknél anno horkantva röhögött fel a csávó, amikor megkérdeztem, hogy ajánlaná-e Endrét programozói munkakörbe. Konkrét rákérdezésre annyit mondott, hogy kisebb feladatokat ki lehet neki adni, de mindig le kell ellenőrizni utólag, önálló munkavégzésre szerinte nem alkalmas a tudása. Ez nem Solymári volt, hanem valami másik fasz a cégtől, de tök mindegy; ez a referenciaként beírt Groteszk véleménye a kókler faszról. Parádés.
Egy targoncásnak 5 év német melòcsá után annyi megtakarítása van hogy vidéken házat vesz. A sztárprogramozónak annyi sincs hogy 2-3 hónapot kihúzzon?
De magyarázzátok már el lécci, hogy lehet 0 tudással elangolnázni 2!! évig egy munkahelyen?!?! Ezt nem értem... Vagy olyan büdös, hogy inkább nem mentek a közelébe?! Vagy támogatást kaptak rá? Vagy mi a retkes fasz? Egyszerűen nem fér a fejembe...
Épp a trolloknak panaszkodtam.
Mély torokkal
És még így is ez a legnagyobb sikertörténete, mert itt tudták mire képes, újra és újra igazi ügyfélprojectekre rakták rá, és a munkaviszonynak se úgy lett vége, hogy kirúgták.
A groteszknél megugrott a lécet. Lehet, hogy neki lejjebb vitték Vera kedvéért, de akkor is megugrott valamit, amit azóta sem sikerült.
Erre én is nagyon kíváncsi lennék... Vajon miből állt a "munka"?
Endre mesélj már, miket programoztál a Seggpresztónál?
Nekem az a tapasztalatom, hogy egy ilyen helyen, ha valaki túléli a próbaidőt, akkor onnantól elég nehézkes kibaszni.
hehe
Nekem is ezt mondta face-en.
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Vloggernek alkalmatlan vagy?
Szo-szo-szórakoznak a nézők
Vannak, akik szerint fogyitámogatást kaptak sodika után, de szerintem ez kizárt.
A superreálnál nem adtak neki munkát hónapokig, utána kipukkadt a sérve, és táppénzre ment. Utána adtak neki munkát, amiről 2-3 hónap alatt kiderült, hogy nem képes megfelelő minőségben elvégezni, és egyből ki is rúgták.
Ekkor került a defshophoz, itt saját bevallása szerint megint nem volt hónapokig munkája, majd végül rábíztak valamit.
Sodika több mint egy fél évig dolgozott ezen a valamin, mire ledöntötte a bárányhimlő. Ekkor már nagyon határidős volt a feladat, és ráraktak valaki mást, aki döbbenten vette észre, hogy fél év alatt sodika semmit nem csinált, csak egy használhatatlan, működésképtelen spagettit.
Szinte azonnal kirúgták onnan is.
Ezután került az Esprestóhoz, ahol rejtély, hogy pontosan mi történt, de szerintem az, hogy rárakták valamilyen support-jellegű pozícióra, amiért kiszámláztak a cégnek annyit, ami kitermelte sodika bérét, a cég viszont nem hívta le érdemben ezeket az órákat.
Ami biztos, hogy sokszor egyáltalán nem volt munkája, mert nem volt elég php-s feladat (ezt saját maga többször említette), és többször mesélt olyan feladatról, ami nyilvánvalóan alibi-feladat volt, és nem számlázták ki az ügyfélnek, vagy ha el is számolták, az ügyfél nem kérte, és vette át kifejezetten (pl. dokumentációk olvasgatása heteken át, utólagosan fejlesztett, koncepció és értelem nélkül tesztek, stb.)
Ezután átrakták Java-ra, mert Java-s melója több volt a cégnek, aztán ki is rúgták pár hónap múlva.
Utána idekerült a Reichl-hez, itt második nap kapott feladatot, nem is tartott 3 hétnél tovább a kalandja velük.
Szóval a válasz a kérdésedre szerintem az, hogy eleve csak a legócskább cégek veszik fel, ott pedig sokszor a munkaszervezés is rettentően hiányos, ezt használja ki a kobold.
Inkább 1200. De figyelj, a kérdés, hogy lesz-e egyáltalán.
Forintban!
Mifaaaaaaaaaaaan
0 Ft,ennyi lesz a segijjke:-D
ha ma megkapná a segélykét akkor:
1.200 Euro equals 435.509,40 Hungarian Forint
Hol a millió fütyi te korcs? vagy ennyire imponálni akarsz a szerelmednek hogy te is segélyből élősködö bástya leszel? mennyi az idő a telefonodon?
#50euro + kamatok
Semmit. Teszter volt. Most megprobalkozott a felnott medenceben, bele is fulladt.
A munka nem megoldás.
Hol a millió fütyi
Ott, hogy ez a túléléshez segít.
Nem tudok tesztelni.
Továbbra sincs fogalmam se, hogyan kell.
Tudjuk, ezert rugtak ki onnan is.
A munka nem megoldás.
de korábban azt mondogattad, hogy "Dobog a sziv.." meg hogy te nem kuporgatsz? akkor most magad fosod szájba?
#50euro + kamatok
Hát ezaz te gyökér! Neked a szakma alapjairól sincsenek fogalmaid.
Tudsz pár sort gányolni php-ben, talán most már symfony-ban is, és ennyi a teljes tudásod. Csak ez nem elég semmire, mert az alapok hiánya miatt nem vagy képes kellő gyorsasággal megtanulni az új, vagy helyi technológiákat.
Ha el kell magyarázni, hogy mi az a tesztelés, akkor hogy fogod megtanulni a gherkint, ha valahol azt használják? Aki tudja, annak egy nap, te meg majd 2 hónap múlva is hajtogatod, hogy most már majdnem tudod, a következő ticket már jó lesz.
És ez csak egy példa. Jól jegyezd meg: Alkalmatlan vagy arra, hogy értéket termelj az IT szektorban, az egyetlen esélyed, ha ezt imitálod.
Csak úgy néz ki, ezt itt Linzben gyorsan kiszúrják a labanc főnökurak.
Aha... tehát akkor a drogdealerek natyon hasznosak a definíciód szerint a társadalomnak mert sokat keresnek... Vagy Márkék is mert sokat keresnek rajtad.. :D
Ha el kell magyarázni, hogy mi az a tesztelés, akkor hogy fogod megtanulni a gherkint, ha valahol azt használják?
Úgy, hogy az egy külön szakma, te fasz.
Sose tanultam még hasonlót sem.
Szombaton vettél tévét te kuporgatós csóró?
Mifaaaaaaaaaaaan
ez sem normålis, a heten jött szembe a facen egy reklåm, hogy 82,000 ft/ honap tiszta szallodai szoba van a vii. keruletben. ez meg elmegy a csotånyok köze.
Nagy a pofád ahhoz képest hogy csak egy nincstelen csicska vagy, hány sört ittál te züllött szar!?
Anyád a külön szakma, meg a faszverés.
Legfeljebb külön munkakör, te barom.
De sok helyen a fejlesztők írják meg a unit, integrációs, e2e teszteket is.
Te egy szar kókler vagy, Gyagyás, ezért nincs fogalmad semmiről se, és ezért basztak ki 3 hét után.
magyaroktól, és ahol csoportosulnak, vagy akár csak egy is van, óvakodni kell, mint a büdös szartól!
tehát kuporgatsz, mert ha nem kuporgatnál akkor most lenne megtakaritásod amiből normálisan élhetnél nem pedig túlélni szeretnél (ami nem fog összejönni), nem lenne majdnem 50k euro hiteled, és nem egy konyhában laknál ami egy átjáró fölött van amire télen az egynadrágod is ráfog menni a fűtés miatt hogy a 23 fokban lengesd a döglött pitont.
#50euro + kamatok
Jó, akkor most mondom, hogy nem külön szakma, neked, mint fejlesztőnek elvileg pontosan tisztában kell lenned a unit, integration és behavior tesztelés menetével, az ahhoz használt eszközökkel.
Legtöbb helyen nem külön tesztelő írja ezeket a teszteket, hanem maga a fejlesztő. Ha van is külön Q&A, ők manuális teszteket végeznek, vagy maximum a behavior teszteket írják, amiket attól még ugyanúgy értened kell, mert az ökoszisztémát, ami futtatja őket neked kell kialakítanod, nem a tesztelőknek.
Arról nem beszélve, hogy a behavior tesztek akkor igazán jók, ha egyben a feladatot is specifikálják, azt meg gondolom nem kell magyarázni, hogy miért fontos megértenie egy fejlesztőnek.
Teljesen el vagy tévedve, nagy pofára esések lesznek itt még.
Szalacsi mondjuk megölte a feleségét később, de Endrének is az a sorsa, hogy púpszászon kék micisapkában dadogja, hogy "mondtak volna nemet".
Annak idején én nagyon közel voltam ehhez a Szalacsis, Polgár Jenős körhöz. Volt még egy ehhez hasonló fórum is, ahol kitárgyaltuk a dolgaikat. Az mondjuk nem mai értelemben vett trollfórum volt, sőt pont ez a fórumközösség gyűjtött támogatást Szalacsinak, meg juttatta be egy szeretetotthonba, amikor már nagyon szétcsúszott az élete.
Sneci, ez neked is működne, csak te állandóan eltaszítod a trollok segítő kezét, szóval marad neked a Blaha.
Fun fact, hogy ennek a fórumnak egyik prominense volt a mai Fidesz-szopkodó Jeszenszky Zsolt is.
Olyan szinten fogalma nincs a szakmáról, hogy az elképesztő. Egy junior pozícióba se elég a tudása.
Mondjuk ez most ki is derült a Reich-nél.
magyaroktól, és ahol csoportosulnak, vagy akár csak egy is van, óvakodni kell, mint a büdös szartól!
Te tényleg ennyire hülye vagy?
Egy tesztelő nem automatizált teszteket ír. Az, hogy a kód egységtesztekkel kimerítően le legyen fedve, fejlesztői feladat, ami egy adott funkció fejlesztéséhez szervesen hozzátartozik.
Az a baj te sose tanultál semmit, te csak hetyetyézel.
Nyem étyem, de faszaság van.
Te tényleg hozzáértő szakembereket hülyézel te kókler szar?
Mifaaaaaaaaaaaan
Egységteszt.. :DD
Ha legalább egyetlen szaros félévet elvégeztél volna az egyetyemen, meg legalább minimálisan nyomon követted volna a szakma fejlődését az elmúlt 15 évben, akkor pontosan tisztában lennél a valósággal.
sodika
Oct 14, 2020 14:07:48
IT helpdeskre gondoltam amúgy
Hát te hülye vagy. Olyan melókra, ahol beszélni is kell, eleve alkalmatlan vagyok.
Oct 14, 2020 14:07:48
Ásó27
(
x68)
Oct 14, 2020 14:08:36
x68)
Mondjuk másra is alkalmatlan vagy
Nemfatyle
(
x7)
Oct 14, 2020 14:08:50
x7)
A mondatod helyesen: "Hát én hülye vagyok. Olyan melókra, ahol beszélni is kell, eleve alkalmatlan vagyok"
sodika
Oct 14, 2020 14:09:13
Egy targoncás vagy egy lakatos társadalmi hasznossága fényévekre van tőled, maradjunk ennyiben.
A táradalmi hasznosságot a társadalom a jövedelmeden keresztül mutatja meg neked, amikor éppen állásban vagy.
Ebben maradjunk.
Oct 14, 2020 14:09:13
Koboldtartás
Oct 14, 2020 14:09:38
Akkor próbálkozz pantomim művészként
Oct 14, 2020 14:09:38
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Oct 14, 2020 14:11:13
x2)
Törpapa csinalt egy fasza roumtour videót.
Majdnem olyan nagy szobája van, mint anno sodráknak volt az ogrénél.
Majdnem olyan nagy szobája van, mint anno sodráknak volt az ogrénél.
Linkelnéd a kis nyomorult Facebook profilját? Nem találom
NSZKSZ
Sodilegnagyobbrajongoja
Oct 14, 2020 14:11:29
Ebben maradjunk.
Ebben maradjunk.
Jelenleg éppen nulla fütyi a jövedelmet.
Illetve nem, mert -600 euró.
Oct 14, 2020 14:11:29
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Oct 14, 2020 14:11:50
x1)
Ebben maradjunk.
Ebben maradjunk.
Ez igy is lenne, ha te valoban el tudnad vegezni azokat a munkakat ahova bekerulsz. Elso cegnel ahol nem turte el valami balfasz hogy egy extrem budos szobanoveny vagy az irodaban es semmi mas lattuk meddig huztad.
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Oct 14, 2020 14:11:59
x7)
Ha pestre jössz szétbaszom a veknit, amúgy a mondat második felével teljesen egyetértek.
Ásó27
(
x68)
Oct 14, 2020 14:12:26
x68)
Ebben maradjunk.
Ebben maradjunk.
Amikor éppen állásban vagy, milyen kényelmes ez a definíció :DDDD
Vonzas torvenye
Oct 14, 2020 14:12:38
Ebben maradjunk.
Ebben maradjunk.
Akkor a te realerteked minusz 50ezer euro a tarsadalom szamara. Ebben maradjunk. Te munkanelkuli korcs. Ja es anyad bekeretezte az erettsegidet? Ugye tudod, hogy annal nagyobb vegzettseged sosem lesz?
Oct 14, 2020 14:12:38
Ásó27
(
x68)
Oct 14, 2020 14:12:55
x68)
A focisták is nagyon hasznosak a társadalomnak!
Mifaaaaaaaaaaaan
Nemfatyle
(
x7)
Oct 14, 2020 14:13:17
x7)
Ebben maradjunk.
Ebben maradjunk.
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Oct 14, 2020 14:14:21
x1)
Ketoras ticket nem lett kesz tobb mint ket het alatt, es tarsadalmilag hasznosnak tartja magat. Ez olyan mintha egy targoncasnak egy napba kerulne egy raklapot elszallitani A-bol B-be.
Ásó27
(
x68)
Oct 14, 2020 14:14:54
x68)
Valahogy sodi minden definíciója arról szól, hogy ő milyen jó :DDD
Mifaaaaaaaaaaaan
Biológus Snecológus
Oct 14, 2020 14:15:22
Évek óta jegyzetelek a tanszéken, úgy döntöttem ideje felszólalnom.
Virológiából doktoráltam a Karolinska Intézetben, jelenleg is egy kutatóintézetben dolgozom post-doctoral fellow-ként. Szakterületemen jelenleg a pozitív szálú ssRNS replikációját kutatjuk 2-es típusú tüdő epiteliális sejtekben.
Endre (nem vagyok hajlandó a torz, magadnak kreált néven szólítani, amit valószínüleg azért kreáltál, mert identitás válságban vagy gyerekkorod óta), amit mantrázol a vitaminokról meg a vírusról egyszerűen ferdítése a valóságnak, amit két olyan pszeudo-tudós ültetett a fejedbe, akiknek rafináltságán már csak a kapzsisága és a galádsága tesz túl. Tagadd a vírust ahogy szeretnéd, sok esélyed amúgy sincs egy citokin-vihar leküzdésére, de az isten (vagy bármi amiben hiszel) szerelmére, ne terjeszd a marketingszövegét olyan kóklereknek, akiknek érdeke, hogy minné többen beszéljenek róluk és/vagy fogyasszák a termékeit.
Hagyd meg a virológiát a hozzáértőknek ;) ha pedig úgy döntesz, hogy kivételesen megismernéd, tájékozódnál a vírusokról írj bátran, ezen ne múljon!
Virológiából doktoráltam a Karolinska Intézetben, jelenleg is egy kutatóintézetben dolgozom post-doctoral fellow-ként. Szakterületemen jelenleg a pozitív szálú ssRNS replikációját kutatjuk 2-es típusú tüdő epiteliális sejtekben.
Endre (nem vagyok hajlandó a torz, magadnak kreált néven szólítani, amit valószínüleg azért kreáltál, mert identitás válságban vagy gyerekkorod óta), amit mantrázol a vitaminokról meg a vírusról egyszerűen ferdítése a valóságnak, amit két olyan pszeudo-tudós ültetett a fejedbe, akiknek rafináltságán már csak a kapzsisága és a galádsága tesz túl. Tagadd a vírust ahogy szeretnéd, sok esélyed amúgy sincs egy citokin-vihar leküzdésére, de az isten (vagy bármi amiben hiszel) szerelmére, ne terjeszd a marketingszövegét olyan kóklereknek, akiknek érdeke, hogy minné többen beszéljenek róluk és/vagy fogyasszák a termékeit.
Hagyd meg a virológiát a hozzáértőknek ;) ha pedig úgy döntesz, hogy kivételesen megismernéd, tájékozódnál a vírusokról írj bátran, ezen ne múljon!
Oct 14, 2020 14:15:22
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Oct 14, 2020 14:16:14
x8)
Ketoras ticket nem lett kesz tobb mint ket het alatt, es tarsadalmilag hasznosnak tartja magat. Ez olyan mintha egy targoncasnak egy napba kerulne egy raklapot elszallitani A-bol B-be.
3 hét lepakolni, egy kamiont?
Problem?
XD
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Oct 14, 2020 14:16:38
x1)
Pluszoltam, de a versenyszferaban van csak ertelme a gnom definiciojanak. Van magyarorszagi volt iskolatarsam aki orvos, es nem tudja hogy sirjon vagy nevessen a legutobbi egeszsegugyi 'beremeles' tervek kapcsan.
again mine the refund
(
x6)
Oct 14, 2020 14:16:39
x6)
Mi ez az őszinteség? :D
A "meló" szó használata az egyik ok, amiért bármilyen állásra IS alkalmatlan vagy.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 14, 2020 14:16:58
x37)
Tök mindegy. Lenkei szerint az, hogy kiegyensúlyozott táplálkozással elég vihető be ezekből, egyszerűen hazugság.
30 éves koromig nem láttam közelről multivitamint, te fasz, pedig hobbi szinten sportoltam egész életemben.
Hahó
(
x135)
Oct 14, 2020 14:17:17
x135)
Ebben maradjunk.
Ebben maradjunk.
honnan szedted ezt a szélsőlibsi kreténséget?
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Oct 14, 2020 14:18:50
x13)
Ebben maradjunk.
Ebben maradjunk.
Az ilyen mondataidért érdemelsz meg minden rosszat, ami megtörténik veled te gnóm geci.
Fehér szemét
Oct 14, 2020 14:19:17
Ebben maradjunk.
Ebben maradjunk.
Te teljesen hülye vagy. A jövedelmed a munkaadód számára jelentett hasznosság ellenértéke. A fizetésed nem a társadalom adja. Hogy lehetsz ennyire ostoba fasz? Pedig ehhez diploma sem kell, tehát még te is felfoghatnád, te aluliskolázott. Na menjél szépen segélyért nyüszíteni, lúzer.
Oct 14, 2020 14:19:17
-
Oct 14, 2020 14:20:18
vs.
Sep 19, 2016 22:17:24
Ezért kellett volna inkább jogásznak lennem, de már mindegy.
Nem keresem meg, de berlini ügyvéd, és streamer is akartál lenni valamikor. Mindkettő olyan munka, ami átlagon felüli beszédkészséget kíván. Ez nincs ellentmondásban azzal, hogy te saját bevallásod szerint alkalmatlan vagy olyan melóra, ahol beszélni kell?
Oct 14, 2020 14:20:18
SziasodiViszlátsodi
Oct 14, 2020 14:20:27
Ha olyan melóra ahol ki kéne nyitni a pofádat (ami következtében az adott helyiségben minden nyílászárót is) bevallásod szerint is alkalmatlan vagy, akkor mi volt ez a nagyfaszú duma a múltkori autiloopodban hogy bármiről tudnál 1 órás monológot tartani a föninek csak arról nem ami miatt kibasztak. Ez már nyelvtanilag sem igaz hahó, ismét lebuktál hogy hazudsz, a héten már sokadjára. :D
Oct 14, 2020 14:20:27
Labancia Segélymérnöke
Oct 14, 2020 14:20:30
Ebben maradjunk.
Ebben maradjunk.
Kb veled egykoru ismerősöm lakatosként dolgozott németben es labanciában, havi 1.5-2.0m fütyikért, amibol itthol házat épìtett, autòt vett majd hazajött és boldogan elvan a családdal es egy shaját megoldással.
Oct 14, 2020 14:20:30
Ásó27
(
x68)
Oct 14, 2020 14:22:52
x68)
Jó, de van Karakja, ami bármikor elkezdheti a fosást?
sodika
Oct 14, 2020 14:23:05
Egyébként ahogy olvasom, ha hiányzik az éves adat, akkor a meglévőt kell figyelembe venni.
www.jusline.at/gesetz/alvg/paragraf/artikel2zu21
Ha az egy hónap, akkor egy.
És azt kell egész évre vetíteniük.
"Liegen Beitragsgrundlagen für weniger als sechs derartige Kalendermonate vor, so ist für die Festsetzung des Grundbetrages des Arbeitslosengeldes das Entgelt der vorliegenden Kalendermonate heranzuziehen und durch die Anzahl der Kalendermonate zu teilen."
Az egy hónap kevesebb, mint 6 hónap, tehát az egyet kell elosztani egyel, hogy megkapják a jövedelmemet.
Ha ez igaz, nem járok rosszul, mert 100 euróval magasabb lesz a segély, mint ami a németekről jött.
Persze meglátjuk.
www.jusline.at/gesetz/alvg/paragraf/artikel2zu21
Ha az egy hónap, akkor egy.
És azt kell egész évre vetíteniük.
"Liegen Beitragsgrundlagen für weniger als sechs derartige Kalendermonate vor, so ist für die Festsetzung des Grundbetrages des Arbeitslosengeldes das Entgelt der vorliegenden Kalendermonate heranzuziehen und durch die Anzahl der Kalendermonate zu teilen."
Az egy hónap kevesebb, mint 6 hónap, tehát az egyet kell elosztani egyel, hogy megkapják a jövedelmemet.
Ha ez igaz, nem járok rosszul, mert 100 euróval magasabb lesz a segély, mint ami a németekről jött.
Persze meglátjuk.
Oct 14, 2020 14:23:05
Ásó27
(
x68)
Oct 14, 2020 14:24:02
x68)
Szerintem költsd el előre a 100 eurót gyagyás, ez tiszta bevétel!
Mifaaaaaaaaaaaan
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 14, 2020 14:26:18
x37)
Akkor miért hazudod be az angol és a német nyelv tárgyalási szintű ismeretét, te szemétláda? Ezerszer bebizonyosodott, hogy a németed épp hogy csak elegendő a hétköznapi elboldoguláshoz, az angolod pedig konkrétan NEM LÉTEZIK. zisz no gúd, dont nó tu du vát in zisz szicsúésön. pressz dzsump no dzsump vát dú dont nó hehehe gúd gém no. Anyád picsáját, azt
-
Oct 14, 2020 14:26:51
Ebben maradjunk.
Ebben maradjunk.
Ez egy komplett iparág esetén részben igaz (nem teljesen, mert sok olyan termék lehet, ami nem csak azok számára hasznos, akik közvetlenül fizetnek érte, valamint az állami tulajdon és szabályozás is beleszólhat), de egyénre lebontva egy szélsőséges hülyeség.
A te logikáddal ugyanis egy rábízott vagyon elsikkasztó dolgozó is nagyon hasznos tagja a társadalomnak, ha emellé jó fizetést is kap.
Oct 14, 2020 14:26:51
sodika
Oct 14, 2020 14:27:34
Szerintem költsd el előre a 100 eurót gyagyás, ez tiszta bevétel!
:D
Nem, egyébként inkább 100 euróval kevesebb, nem több.
1260 a legvalószínűbb, mert nem volt 12 és 13 havi.
És itt nem 60-as a szorzó, csak 55.
Oct 14, 2020 14:27:34
sodika
Oct 14, 2020 14:28:43
De ha beváltják az ígéretüket, és pluszt is kapok, akkor az már szebb 12 hónapra vetítve. :)
Meglátjuk.
Képlékeny, és csak nyitott kérdések vannak.
Lehetetlen pontosan kalkulálni.
Meglátjuk.
Oct 14, 2020 14:28:43
Twiccs Chat
(
x5)
Oct 14, 2020 14:29:49
x5)
De ha beváltják az ígéretüket, és pluszt is kapok, akkor az már szebb 12 hónapra vetítve. :)
Meglátjuk.
Meglátjuk.
sodika
Oct 14, 2020 14:30:28
Hülye.
Oct 14, 2020 14:30:28
Bejlin
(
x8)
Oct 14, 2020 14:30:48
x8)
Meglátjuk.
Meglátjuk.
Jelenleg mennyi pénz van nálad amit el tudsz költeni?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 14, 2020 14:31:14
x37)
Meglátjuk.
Meglátjuk.
Havi 1300 Euró segélyke úgy, hogy az állandó kiadásaid 2000 Euró fölött vannak? Szerinted hány hónapig tudod ezt finanszírozni? 1? 2? Már most mínusz 3000 körül vagy a hitelkártyáidon, amihez minden hónapban akkor hozzáadódik 700 euró. Arra keresel bazmeg, hogy még mélyebbre süllyedj, te szar, ez hatalmas :D :D Mire ebből kijössz, nettó 3500 alatt már veszteséget termelsz, tehát a hitelspirál végleg bepörgött és neked véged.
linzicsibe
(
x2)
Oct 14, 2020 14:31:20
x2)
Húbaazz, visítok! Egy olyan embert hülyéztél le te nyomorult faszkalap, akinek hasoncsúszva SEM vihetnéd a kávét oda az asztalához, annyira fölötted áll. Sztárolhatod itt magad, mint nagy IT-s, de soha nem tudnád azt csinálni, mint Ő, vagy akár én, vagy bármelyik trolléga, akinek fikarcnyi köze is van az IT-hoz, mert hülyébb vagy, mint egy naposcsibe.
Csicska vagy, annyit nem érsz, hogy a lábunkat beléd töröljük.
Én érzem magam megsértve, amikor programozónak meg IT-snak hívod magad. Közöd nincs hozzá, de majd a Blahán elbeszélgetünk erről - is.
Remélem gyorsan fejlődik a mesterséges intelligencia, mert akkor még háttérszínezőnek sem fognak használni. Hozzáteszem adatrögzítőnek most sem lennél jó, annyira autista fasz vagy.
xray
(
x21)
Oct 14, 2020 14:31:42
x21)
Meglátjuk.
a segílykét bukni fogod és pánikszerűen fogsz púpszászra menekülni. erre számíts! Meglátjuk.
Ásó27
(
x68)
Oct 14, 2020 14:33:03
x68)
Szeretem ezeket a számolgatósakat, próbaidő alatt is számolgattad a fizetésedet :))))
Mifaaaaaaaaaaaan
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 14, 2020 14:33:32
x38)
Sneci, ha nem tudsz beszélni, akkor:
- Miért akartál jogász lenni?
- Miért vezetsz vlogot?
- Miért nem döglesz meg?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
- Miért akartál jogász lenni?
- Miért vezetsz vlogot?
- Miért nem döglesz meg?
Twiccs Chat
(
x5)
Oct 14, 2020 14:34:20
x5)
Hülye.
bocsánat, nem én nekem nincs fix bevételem és nem én fizettem a cigányoknak minden csettintésre ráadásul hitelből. nem én leszek hamarosan hajléktalan egy rakás elektronikai hulladékkal a nyakamon egy idegen országban/városban.
de igen, én vagyok a hülye, mert nincs annyi tartalékom, hogy ha kirúgnak/felmondok legalább 3-4 hónapig ellegyek munkanélküli segély nélkül is, amig nem találok másik munkát.
-
Oct 14, 2020 14:34:50
Rejtély, hogy a groteszkben milyen módon termelt értéket, de azért tegyük hozzá, hogy Solymári Robi nem igazán volt elragadtatva tőle, pedig azt hitte, hogy egy leendő munkaadójával beszél, és havi 50-70 ezer forintot fizetett ki sodikának bruttóban vagy feketén.
Ez a legmagasabb léc, amit eddig sikerrel megugrott, az összes többi helyről kirúgták, amint találtak neki melót, és kiderült, hogy semmit nem képes megcsinálni.
Oct 14, 2020 14:34:50
Ásó27
(
x68)
Oct 14, 2020 14:35:00
x68)
Ma kértek már tőled pénzt sodi?
Mifaaaaaaaaaaaan
Olga
Oct 14, 2020 14:35:59
Hülye.
Oct 14, 2020 14:35:59
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 14, 2020 14:37:44
x38)
Nem érted. ASODI-nak is van tartaléka, csak a Barátai vigyáznak rá, és soha sem fog hozzáférni. Ezzel szemben minden hónapban egy újabb 1000 euró hitelt fog felvenni. Mert ilyen okos ASODI.
Fuvolázó Kobold
Oct 14, 2020 14:37:50
Endre, Magyarországon vagy már? Miért ignorálod ezt a kérdést?
Oct 14, 2020 14:37:50
Twiccs Chat
(
x5)
Oct 14, 2020 14:38:08
x5)
a hitelkeret azért van hogy a miskolcigányoknak fizessen naponta 50-150 euro körül hogy stressznélküli nyugi legyen és tudja rendezgetni az mappákban a gyerekfotókat.
Faszaság van
(
x2)
Oct 14, 2020 14:39:52
x2)
Sodi, szerintem te egy győztes típus vagy, és tuti hatalmas extra bevétellel fogsz kikerülni ebből a szorongatott helyzetből.
Am a lófaszt, dögölj meg!
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Am a lófaszt, dögölj meg!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 14, 2020 14:40:11
x37)
A Groteszknél anno horkantva röhögött fel a csávó, amikor megkérdeztem, hogy ajánlaná-e Endrét programozói munkakörbe. Konkrét rákérdezésre annyit mondott, hogy kisebb feladatokat ki lehet neki adni, de mindig le kell ellenőrizni utólag, önálló munkavégzésre szerinte nem alkalmas a tudása. Ez nem Solymári volt, hanem valami másik fasz a cégtől, de tök mindegy; ez a referenciaként beírt Groteszk véleménye a kókler faszról. Parádés.
Labancia Segélymérnöke
Oct 14, 2020 14:40:30
Hülye.
Egy targoncásnak 5 év német melòcsá után annyi megtakarítása van hogy vidéken házat vesz. A sztárprogramozónak annyi sincs hogy 2-3 hónapot kihúzzon?
Oct 14, 2020 14:40:30
Örebro
(
x17)
Oct 14, 2020 14:40:35
x17)
jol hallottam, ket hetre 37,400 ft-ot fizet a törpe?
linzicsibe
(
x2)
Oct 14, 2020 14:42:31
x2)
De magyarázzátok már el lécci, hogy lehet 0 tudással elangolnázni 2!! évig egy munkahelyen?!?! Ezt nem értem... Vagy olyan büdös, hogy inkább nem mentek a közelébe?! Vagy támogatást kaptak rá? Vagy mi a retkes fasz? Egyszerűen nem fér a fejembe...
Olga
Oct 14, 2020 14:44:11
Mély torokkal
Oct 14, 2020 14:44:11
-
Oct 14, 2020 14:44:20
És még így is ez a legnagyobb sikertörténete, mert itt tudták mire képes, újra és újra igazi ügyfélprojectekre rakták rá, és a munkaviszonynak se úgy lett vége, hogy kirúgták.
A groteszknél megugrott a lécet. Lehet, hogy neki lejjebb vitték Vera kedvéért, de akkor is megugrott valamit, amit azóta sem sikerült.
Oct 14, 2020 14:44:20
bennfentes info
Oct 14, 2020 14:44:27
1200 EUR
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
700k + fütyi;)
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
700k + fütyi;)
Oct 14, 2020 14:44:27
Hitelkártyavár
Oct 14, 2020 14:44:56
Oct 14, 2020 14:44:56
Magyarország rémálma
(
x7)
Oct 14, 2020 14:45:18
x7)
Nekem az a tapasztalatom, hogy egy ilyen helyen, ha valaki túléli a próbaidőt, akkor onnantól elég nehézkes kibaszni.
Faszaság van
(
x2)
Oct 14, 2020 14:46:30
x2)
jol hallottam, ket hetre 37,400 ft-ot fizet a törpe?
Ásó27
(
x68)
Oct 14, 2020 14:47:32
x68)
Sodi forintba számold már a segélykédet is :))
Mifaaaaaaaaaaaan
SziasodiViszlátsodi
Oct 14, 2020 14:48:18
Lehet hogy túl nagy volt a cég és csak szimplán elfelejtették, ő meg nem szólt hogy nincs melója. Mivel nem tud rendesen németül bujkált a melóban, lehet azt hitték ő a takarító sokszor vagy hogy egy csöves bejött szarni az irodába de annyira szánalomra méltó volt hogy senki nem akarta kibaszni. Aztán 2 év múlva megtalálták, kapott egy feladatot és ki is baszták. Valószínűleg így volt ott 2 évet.
Oct 14, 2020 14:48:18
Egy diplomata paródiája
Oct 14, 2020 14:52:02
Az eredeti verzió Pesten az utolsó 3 hónap alatt készült el.
Egyébként szándékosan nem csilivili.
Mégegyszer beszólsz a szakembereknek, kitépem a méhed te pedofil! Egy szöget nem tudsz beverni! Nézd meg mennyit keres egy géplakatos ausztriában! Te rejtett munkaerő te szar!
Mert amikor meglátod mondjuk egy targoncás, vagy lakatos csilivi önéletrajzát, az nem ázsiót növel, hanem mosolygásra késztet.
A tartalom fontosabb.
Egyébként szándékosan nem csilivili.
Mégegyszer beszólsz a szakembereknek, kitépem a méhed te pedofil! Egy szöget nem tudsz beverni! Nézd meg mennyit keres egy géplakatos ausztriában! Te rejtett munkaerő te szar!
Mert amikor meglátod mondjuk egy targoncás, vagy lakatos csilivi önéletrajzát, az nem ázsiót növel, hanem mosolygásra késztet.
A tartalom fontosabb.
Oct 14, 2020 14:52:02
nszksz
Oct 14, 2020 14:52:22
Vloggernek alkalmatlan vagy?
Oct 14, 2020 14:52:22
-
Oct 14, 2020 14:54:05
Vannak, akik szerint fogyitámogatást kaptak sodika után, de szerintem ez kizárt.
A superreálnál nem adtak neki munkát hónapokig, utána kipukkadt a sérve, és táppénzre ment. Utána adtak neki munkát, amiről 2-3 hónap alatt kiderült, hogy nem képes megfelelő minőségben elvégezni, és egyből ki is rúgták.
Ekkor került a defshophoz, itt saját bevallása szerint megint nem volt hónapokig munkája, majd végül rábíztak valamit.
Sodika több mint egy fél évig dolgozott ezen a valamin, mire ledöntötte a bárányhimlő. Ekkor már nagyon határidős volt a feladat, és ráraktak valaki mást, aki döbbenten vette észre, hogy fél év alatt sodika semmit nem csinált, csak egy használhatatlan, működésképtelen spagettit.
Szinte azonnal kirúgták onnan is.
Ezután került az Esprestóhoz, ahol rejtély, hogy pontosan mi történt, de szerintem az, hogy rárakták valamilyen support-jellegű pozícióra, amiért kiszámláztak a cégnek annyit, ami kitermelte sodika bérét, a cég viszont nem hívta le érdemben ezeket az órákat.
Ami biztos, hogy sokszor egyáltalán nem volt munkája, mert nem volt elég php-s feladat (ezt saját maga többször említette), és többször mesélt olyan feladatról, ami nyilvánvalóan alibi-feladat volt, és nem számlázták ki az ügyfélnek, vagy ha el is számolták, az ügyfél nem kérte, és vette át kifejezetten (pl. dokumentációk olvasgatása heteken át, utólagosan fejlesztett, koncepció és értelem nélkül tesztek, stb.)
Ezután átrakták Java-ra, mert Java-s melója több volt a cégnek, aztán ki is rúgták pár hónap múlva.
Utána idekerült a Reichl-hez, itt második nap kapott feladatot, nem is tartott 3 hétnél tovább a kalandja velük.
Szóval a válasz a kérdésedre szerintem az, hogy eleve csak a legócskább cégek veszik fel, ott pedig sokszor a munkaszervezés is rettentően hiányos, ezt használja ki a kobold.
Oct 14, 2020 14:54:05
sodika
Oct 14, 2020 14:54:18
Havi 1300 Euró segélyke úgy, hogy az állandó kiadásaid 2000 Euró fölött vannak?
Oct 14, 2020 14:54:18
Ásó27
(
x68)
Oct 14, 2020 14:54:53
x68)
Forintban!
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Oct 14, 2020 14:56:04
x8)
Sodi forintba számold már a segélykédet is :))
0 Ft,ennyi lesz a segijjke:-D
bennfentes info
Oct 14, 2020 14:57:42
sodi milyen erzes hogy a beveteled a magyar atlagber ala kerult?loooooooooooooool
Oct 14, 2020 14:57:42
Twiccs Chat
(
x5)
Oct 14, 2020 14:57:56
x5)
ha ma megkapná a segélykét akkor:
1.200 Euro equals 435.509,40 Hungarian Forint
Hol a millió fütyi te korcs? vagy ennyire imponálni akarsz a szerelmednek hogy te is segélyből élősködö bástya leszel? mennyi az idő a telefonodon?
miskolcigány
(
x5)
Oct 14, 2020 14:58:11
x5)
Semmit. Teszter volt. Most megprobalkozott a felnott medenceben, bele is fulladt.
sodika
Oct 14, 2020 14:59:08
Hol a millió fütyi
Oct 14, 2020 14:59:08
sodika
Oct 14, 2020 14:59:35
Nem tudok tesztelni.
Oct 14, 2020 14:59:35
Okjs Snecologus
(
x1)
Oct 14, 2020 15:01:02
x1)
Sneci neked az egész életed, egy XD.
Phizony.
szutyok
Phizony.
miskolcigány
(
x5)
Oct 14, 2020 15:01:10
x5)
Nem tudok tesztelni.
Tudjuk, ezert rugtak ki onnan is.
Ásó27
(
x68)
Oct 14, 2020 15:01:12
x68)
Vlog tényleg halott sodi?
Mifaaaaaaaaaaaan
Twiccs Chat
(
x5)
Oct 14, 2020 15:01:26
x5)
de korábban azt mondogattad, hogy "Dobog a sziv.." meg hogy te nem kuporgatsz? akkor most magad fosod szájba?
-
Oct 14, 2020 15:05:58
Nem tudok tesztelni.
Hát ezaz te gyökér! Neked a szakma alapjairól sincsenek fogalmaid.
Tudsz pár sort gányolni php-ben, talán most már symfony-ban is, és ennyi a teljes tudásod. Csak ez nem elég semmire, mert az alapok hiánya miatt nem vagy képes kellő gyorsasággal megtanulni az új, vagy helyi technológiákat.
Ha el kell magyarázni, hogy mi az a tesztelés, akkor hogy fogod megtanulni a gherkint, ha valahol azt használják? Aki tudja, annak egy nap, te meg majd 2 hónap múlva is hajtogatod, hogy most már majdnem tudod, a következő ticket már jó lesz.
És ez csak egy példa. Jól jegyezd meg: Alkalmatlan vagy arra, hogy értéket termelj az IT szektorban, az egyetlen esélyed, ha ezt imitálod.
Csak úgy néz ki, ezt itt Linzben gyorsan kiszúrják a labanc főnökurak.
Oct 14, 2020 15:05:58
sodika
Oct 14, 2020 15:06:08
Nem kuporgatok.
Csak egyelőre nem csinálok ideológiát semmiből.
Oct 14, 2020 15:06:08
Púpszászi tyúkhúsleves
Oct 14, 2020 15:06:15
Ebben maradjunk.
Ebben maradjunk.
Aha... tehát akkor a drogdealerek natyon hasznosak a definíciód szerint a társadalomnak mert sokat keresnek... Vagy Márkék is mert sokat keresnek rajtad.. :D
Oct 14, 2020 15:06:15
sodika
Oct 14, 2020 15:06:59
Ha el kell magyarázni, hogy mi az a tesztelés, akkor hogy fogod megtanulni a gherkint, ha valahol azt használják?
Oct 14, 2020 15:06:59
Ásó27
(
x68)
Oct 14, 2020 15:08:21
x68)
Nem kuporgatok.
Szombaton vettél tévét te kuporgatós csóró?
Örebro
(
x17)
Oct 14, 2020 15:08:37
x17)
ez sem normålis, a heten jött szembe a facen egy reklåm, hogy 82,000 ft/ honap tiszta szallodai szoba van a vii. keruletben. ez meg elmegy a csotånyok köze.
SziasodiViszlátsodi
Oct 14, 2020 15:09:18
Persze hogy nem tanultál tesztelést, biztos ráépülős tárgy volt az egyetemen neked meg nem volt meg az előfeltétel vagy kibasztak addigra, érettségis sodi 40 évesen, szánalmas.
Oct 14, 2020 15:09:18
Olga
Oct 14, 2020 15:09:29
Nagy a pofád ahhoz képest hogy csak egy nincstelen csicska vagy, hány sört ittál te züllött szar!?
Oct 14, 2020 15:09:29
Örebro
(
x17)
Oct 14, 2020 15:09:31
x17)
gyagyås, ha ugy alakulna, te is vållalnål pornofilmezest, mint a törpe?
Egy szörnyeteg krónikája
Oct 14, 2020 15:10:42
Anyád a külön szakma, meg a faszverés.
Legfeljebb külön munkakör, te barom.
De sok helyen a fejlesztők írják meg a unit, integrációs, e2e teszteket is.
Te egy szar kókler vagy, Gyagyás, ezért nincs fogalmad semmiről se, és ezért basztak ki 3 hét után.
Oct 14, 2020 15:10:42
Twiccs Chat
(
x5)
Oct 14, 2020 15:10:56
x5)
Nem kuporgatok.
tehát kuporgatsz, mert ha nem kuporgatnál akkor most lenne megtakaritásod amiből normálisan élhetnél nem pedig túlélni szeretnél (ami nem fog összejönni), nem lenne majdnem 50k euro hiteled, és nem egy konyhában laknál ami egy átjáró fölött van amire télen az egynadrágod is ráfog menni a fűtés miatt hogy a 23 fokban lengesd a döglött pitont.
IT Troll v5.12
Oct 14, 2020 15:12:08
Jó, akkor most mondom, hogy nem külön szakma, neked, mint fejlesztőnek elvileg pontosan tisztában kell lenned a unit, integration és behavior tesztelés menetével, az ahhoz használt eszközökkel.
Legtöbb helyen nem külön tesztelő írja ezeket a teszteket, hanem maga a fejlesztő. Ha van is külön Q&A, ők manuális teszteket végeznek, vagy maximum a behavior teszteket írják, amiket attól még ugyanúgy értened kell, mert az ökoszisztémát, ami futtatja őket neked kell kialakítanod, nem a tesztelőknek.
Arról nem beszélve, hogy a behavior tesztek akkor igazán jók, ha egyben a feladatot is specifikálják, azt meg gondolom nem kell magyarázni, hogy miért fontos megértenie egy fejlesztőnek.
Oct 14, 2020 15:12:08
Elsőéves
(
x3)
Oct 14, 2020 15:12:54
x3)
Drága Trollégák felvetették itt az IT assistant melókat... de most őszintén.. Az a Sodika, aki 20 percig nem találta meg egy előre összerakott PC-n a tápdugó bemenetét hogy a faszba cserélne mondjuk egy nyomtatópatront. Vagy mondjuk a júzer beszop valami vírust és vissza kell állítani a rendszerét imageből/backupból... Szerintetek mekkora autinyöszörgések lennének ebből? :D Meddig tűrné ezt bármelyik cég? :D Meg főleg mennyiért alkalmzanának egy ilyen embert... meglenne az 1000 EUR/hónap? :D
Fogsz te még engem rajongással szopni
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Oct 14, 2020 15:13:54
x7)
Endre, megbocsájtok neked a szemtelen stílusodért, ha belevágsz egy nyugtató kütyüvásárlásba. Ezt javaslom megvételre, segíteni fog a munkakeresében is:
www.predatorshop.hu/acer-laptop-termekek/acer-asztali-gep/acer-predator-orion-9000-p09-900-gamer-asztali-gep-ajandek-gamer-headset-es-eger-dge15eu002/13804/
A jó portás csak baszik!
www.predatorshop.hu/acer-laptop-termekek/acer-asztali-gep/acer-predator-orion-9000-p09-900-gamer-asztali-gep-ajandek-gamer-headset-es-eger-dge15eu002/13804/
Autismus Maximus
(
x16)
Oct 14, 2020 15:14:21
x16)
Az ugye megvan, hogy te Polgár Jenőhöz, Matisz nagypapához és Szalacsi Sándorhoz hasonló legalja netszemét vagy? Mondjuk Szalacsi legalább nem volt pedofil és buzi.
Szalacsi mondjuk megölte a feleségét később, de Endrének is az a sorsa, hogy púpszászon kék micisapkában dadogja, hogy "mondtak volna nemet".
Annak idején én nagyon közel voltam ehhez a Szalacsis, Polgár Jenős körhöz. Volt még egy ehhez hasonló fórum is, ahol kitárgyaltuk a dolgaikat. Az mondjuk nem mai értelemben vett trollfórum volt, sőt pont ez a fórumközösség gyűjtött támogatást Szalacsinak, meg juttatta be egy szeretetotthonba, amikor már nagyon szétcsúszott az élete.
Sneci, ez neked is működne, csak te állandóan eltaszítod a trollok segítő kezét, szóval marad neked a Blaha.
Fun fact, hogy ennek a fórumnak egyik prominense volt a mai Fidesz-szopkodó Jeszenszky Zsolt is.
Fehér szemét
Oct 14, 2020 15:14:27
Vége van, ne erőlködj. Engedd el.
Oct 14, 2020 15:14:27
Egy szörnyeteg krónikája
Oct 14, 2020 15:15:22
Olyan szinten fogalma nincs a szakmáról, hogy az elképesztő. Egy junior pozícióba se elég a tudása.
Mondjuk ez most ki is derült a Reich-nél.
Oct 14, 2020 15:15:22
sodika
Oct 14, 2020 15:16:16
Egy tesztelő nem automatizált teszteket ír. Az, hogy a kód egységtesztekkel kimerítően le legyen fedve, fejlesztői feladat, ami egy adott funkció fejlesztéséhez szervesen hozzátartozik.
Oct 14, 2020 15:16:16
Tőtőgáz
Oct 14, 2020 15:16:37
Az a baj te sose tanultál semmit, te csak hetyetyézel.
Oct 14, 2020 15:16:37
Ásó27
(
x68)
Oct 14, 2020 15:16:57
x68)
Te tényleg hozzáértő szakembereket hülyézel te kókler szar?
Egy szörnyeteg krónikája
Oct 14, 2020 15:18:07
Egységteszt.. :DD
Ha legalább egyetlen szaros félévet elvégeztél volna az egyetyemen, meg legalább minimálisan nyomon követted volna a szakma fejlődését az elmúlt 15 évben, akkor pontosan tisztában lennél a valósággal.
Oct 14, 2020 15:18:07
Púpszászi tyúkhúsleves
Oct 14, 2020 15:18:10
Beszélgetek a feleségemmel meg a fiammal arról hogy milyen faszkodásokat ad elő SoDi erre megszólal a gyerek:
A Sodi az nem más mint egy 'failure of human being'*
* fordítás nem angolosoknak:az emberi lény kudarca
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))
A Sodi az nem más mint egy 'failure of human being'*
* fordítás nem angolosoknak:az emberi lény kudarca
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Oct 14, 2020 15:18:10
Örebro
(
x17)
Oct 14, 2020 15:18:48
x17)
vegyel peldåt a törpegnom haverodrol te fasz, eppen most ajånlottam ållåslehetöseget neki e ugrott rå, nem olyan idiota mint te.
reszletek kesöbb :-)
reszletek kesöbb :-)
127 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Tessek sodi, en nem vagyok elsportolo, csak heti hatszor edzek, es ezt szedem. Ez a minimum sportoloknal is.
Mondom minimum. De szerinted az issue az hogy nem szedett Goreny-fele bizsu szar vitamint amiben ezeknek a tizede van meg, ugye? Kibaszottul ostoba vagy ikszde
Ez biztos hibás, nem látom a bébitápszert, ami ugye KELL