Melyik farokverő videót? :D
Épp a trolloknak panaszkodtam.
Amelyiknek az a leírása, hogy "asszem itt éppen elélvezek"
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Sírva fogod hívni a tanárnőt........
Hetyetye
Egy rövid projektmunka? Annak kicsit ellentmond a masnid, hogy évekre elcsábítottak a gonosz osztrákok.
és megy tovább a masni, ahelyett, hogy őszintén megmondaná mindenhol hogy egy kókler fasz, és akkor nem kellene rettegnie minden nap a melócsában hogy mikor basszák ki. jaa hogy akkor még nem kapna 700 fütyit se, egyéni probléma az sneci, hogy hitelspirálba kergetted magad és ahhoz hogy csak a lakhatást kifizesd 2000 euróra van szükséged a sok felesleges előfizetés miatt.
by the way: PS5 mikor lesz?
#50euro + kamatok
Ööö, Superman vagy? Akkor miért alszol egy gumimatracon? Miért nincs csajod/menyasszonyod/feleséged? Miért nincs gyereked? Miért kuncsorogsz segélyért? Miért nem vagy sikeres a munkákban, amit megkapsz? Miért sírsz autiloopban mindenkinek, hogy bajban vagy? Ez így összeférhetetlen - ha ismered ezt a kifejezést.
Nem, jó ez, kerek ez.
Márk csak azt az ajánlólevelet kell megalmaznom, amit Márk ad nekem, és kerek a történet.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
miffan? XD
#50euro + kamatok
Xddddddddddd aztakurva de megneznem ahogy a lehuzos ciganytol kapsz ajanlolevelet, akit te tartasz el, mert nem dolgozik xddddddd
ez jelkepes 1500 EUR-ba fog kerulni teso
sodi, teljesen elvesztetted a kapcsolatot a valósággal
Tye faty a petyofil
Az hogy lehet? :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Ha kap is ez a munkanélküli pedofil lúzer segélyt amiért most esedezik, hiszen ő senior superman programozó, akkor sincs beljebb hiszen több kiadása lesz, mint bevétele. Vége van a Sodinak :D
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Ugy kuldom oket, hogy 2 szemuveges, egy anelkul :)
Szo-szo-szórakoznak a nézők
Számomra az a durva, h 5 évvel ezelőtt ennyi beszélgető-partnere volt face-en. Ma már sehol sem áll vele szóba senki, egyedül márkcickány, amikor le akarja húzni, meg itt a trolljai.
Egyreszt miota napi 70 konteos faszsagot oszt meg, a facebook algoritmusa tesz rola hogy a netszemet ne jusson el a szeksznagyikhoz.
Masreszt, ez csak az ot ev alkoholista leepules jele. A kepen kerdest tesz fel, parbeszedet kezdemenyez, es kommunikal. Manapsag csak odahany tiz 5g/bill gates/tibi atyat a falara 'oszt jovan'.
Harmadreszt Markoek biztos letiltottak a facebookos beszelgetesrol is, nem kell nekik a konkurrencia a "sodizasban", meg a vegen valaki mas es bedugja afaszat kamubaratsag-kartyajat az atm-be, marpedig asodi az o csicskajuk, senki mase.
https://www.youtube.com/watch?v=RgCJB5kUR5g
Mi az hogy mivan?
Miért vagyok itt?
Az vele tudnám megmagyarázni.
Mi koze egy hivatalnak vagy vegnek ahhoz, hogy te kivel mit csinalsz? Szerinted kit erdekel, hogy a munkakerulo spanodhoz akartal koltozni buzulni?
hát azt kérdezem, milyen ajánló levelet akarsz egy másik bevándorlótól, aki nem munkáltató és ha utána néznek akkor még jobban te is meg ő is megszophatja a faszerdőt.
#50euro + kamatok
Be akarod vonni őt is a hazugságaidba? Azt hiszed, hogy ha ketten hazudjátok, akkor nem hazugság?
Be vagy baszva?
A jó portás csak baszik!
Mármint Márkkal iratsz egy hazudozást arról, hogy miért kerültél Linzbe, mindezt azért, hogy betehesd a mappádba, és nézegedhesd?
épp ez az, ha őt is beirod nem csak a te lehetőségeidet fogod elbaszni hanem még az övét is mert rá fognak kérdezni hogy miért alkalmazott téged bármire is, és hogy fizetett-e utánad bármit is, aztán... áhh minek magyarázok neked.. IGEN IRD BELE A CV-Dbe hogy alkalmazottja voltál de te fizettél neki hogy dolgozhass.
#50euro + kamatok
Eddig is nyilvánvaló volt a leépülés, de ez a mellékelt ábra mellbevágó minden normális ember számára.
A munkanélkülibe nem. Hülye vagy. :)
Kár, hogy akkor még nem a hipster hitleres képe volt, azt biztos értékelte volna a fogyatékos facebook baráti köre.
A jó portás csak baszik!
szerinted a munkáltató nem fogja továbbitani az állami szerveknek? hogy amikor jelentkezel segélyre akkor tudják hogy milyen munkákat pályáztál meg és mire közvetithetnek ki? de igen én vagyok hülye 50k euro hitellel egy szarul füthető túlárazott konyhában, aki egy gumimatracon alszik 2 hónapja és négy szemetes zsákkal amiből szerintem még mindig nincs kipakolva.
igazad van.
#50euro + kamatok
Gondold el, a sok kis tizenéves szkindertojás az egekbe emelete volna.
És gondolod, hogy ha ketten hazudjátok ugyanazt a képtelenséget, akkor jobban elhiszik a cégek?
Köhm. Csak nehogy Leistungsbetrug legyen ebből recskás.
A hatóságok se a határon innét se azon túl nem csípik a félretájékoztatást és a hazudozást.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Tessék?
Sikeres projektet zártam le náluk, mielőtt megszakadt a munkaviszony. Ez a tény, és ennek van kétféle megközelítése.
Semmilyen projektet nem zártál.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Ma is kaptam két állást az AMS-től, hogy jelentkezzek rájuk.
Beleírom, hogy fordítottam neki többek között, ez volt a meló.
1 hónapja nem takarított. Már csótányok vannak nála.
Endre, bazdmeg már.
Kaptál egy ticket-et, amit nem tudtál megoldani. Próbaidő lejárta előtt kibasztak, mert hülye voltál oda (is).
Jut eszembe, a kukát felfedezted már?
Ezen vihogva röhögök.
Fordítói melót minek írsz be infó cv-be? Elbeszélget veled a hr-es, és egyből levágja a makogásodból, hogy kamu a fordítás. Idióta vagy.
Egy ticket - egy projekt? XD
Es le se zartad, balfasz. Egyedul a ceg reszerol volt viszonylag sikeres a projekt mert meg a probaido vege elott kiszurtak hogy kokler vagy es kibasztak.
Nagy siras es 'mondtak volna nemet' lesz ennek a vege a kovetkezo helyeden is ahova felvesznek a kamu-cv miatt.
Nem hazudsz, csak masnizol. Remelem rakerdez a labanc hatosag a sogoroknal van-e bejelentett lakcimed, es bejon a hamburgi festett neger a kepbe, aztan dughatod a seggedbe a 10 mellekletedet, a/b oldalankent.
Erre csak azt tudom írni, hogy a hazug kurva anyádat, remélem rendesen megszopod a faszt, te élősködő csótány szar. A tények ismeretében kurva gusztustalan volt olvasni ezt a levelet.
hehe
Szerinted ha egy cég felhívja majd a Reisz und Partnert és utánad érdeklődik, ugyanezt fogják mondani?
Kenyér és víz.
Az első hetek után.
Csak a tények vannak benne felsorolva.
Semmi más.
Natyon jó pjogjamozó faty! Ezt miből szűrhette le a cég, amikor nem tudtál semmi befejezni? :DDD Csak türelemért fohászkodom az éghez, hogy ki tudjam várni, amíg a blahán landolsz.
hehe
Fontos, hogy nem vok szar tróger.
Mire ír ajánlólevelet neked??? Hogy bármikor, bármennyire lehúzható vagy te balek?
Kenyér és víz.
Tudom, Sneci, tudom... Nyelvtanilag rendben vagy, de emberileg akkor is csak egy féreg maradsz, mert az élet nem jogászkodásból áll, de ez beigazolódik mindig, mert éppen segélyért kuncsorogsz, szóval rend van.
Az ember ne legyen telhetetlen. Ha most nem basztak volna ki, akkor meg azon pörögnék, hogy hogy a picsába maradtál bent.
hehe
És ez milyen szempontból fontos a segély odaítélésénél? Idióta vagy.
Nem-e?
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Minden szava igaz.
Az egyik melléklet, hogy látják, több mint 400 eurót költöttem éves szaunabérletre, annyire bíztam a cégben.
Mert így igaz.
Ha mindent jól csinálsz, miért szopat folyamatosan az univerzum?
Abból a szempontból fontos, hogy itt lakom-e.
Az is, meg a drága kondi is.
Nem vagyok hülye.
Aha, és akkor ez hogy jön össze a 3 hetes projektmunkával, ami a másik hazugságod?
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
ezt felpontoztam mert kiköptem a kávét bazmeg.. :D luxus cikket vásárolsz mert bizol a cégben hogy megfognak tartani egy masnizós, sumákolos, semmihez se értő kóklert aki egy ticketet 3 hét alatt nem tudott megcsinálni XD
#50euro + kamatok
Naná.
Olvastam, hogy szarakodni szoktak azzal, hogy tényleg itt lakik-e a paraszt, hát akkor szaunabérlet, meg kondibérlet, tessék.
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 15, 2020 10:24:51
x19)
Sodi, most olvasom a csoportban, hogy indul egy youtube-os tehetsegkutató puzsérral a zsűriben.
m.youtube.com/watch?v=gUTGpX-3ow8
Bárki jelentkezhet.
Meg is teszem.
Bekuldom a farokverő és a pedofil lebukásodról szóló videókat is.
Szívesen.
Bárki jelentkezhet.
Meg is teszem.
Szívesen.
Zoli ermihalyfalvi
Oct 15, 2020 10:28:19
Venné egy rtx 3090 -et hete sodi? Ha neked mAr nem lehet hete. Aúúú
Oct 15, 2020 10:28:19
Dzsibuti térdeltetős
Oct 15, 2020 10:29:50
Mit érezhet vajon egy olyan apa, akit a saját gyereke semmizett ki és tett kvázi hajléktalanná..
Belegondoltál már ebbe, te pedofil geci? Eszedbe jutott valaha is, hogy milyen lenne helyében lenni?
Belegondoltál már ebbe, te pedofil geci? Eszedbe jutott valaha is, hogy milyen lenne helyében lenni?
Oct 15, 2020 10:29:50
sodóka
Oct 15, 2020 10:30:06
Faszom, mindig, mikor eltervezem, hogy a saját dolgaimmal foglalkozom, akkor kell valakivel ideges hangvételű beszélgetést folytatnom, mert szerinte az ő problémája fontosabb.
Inkább nem megyek ma edzeni, majd holnap. Na ügyintézés, csá.
Inkább nem megyek ma edzeni, majd holnap. Na ügyintézés, csá.
Oct 15, 2020 10:30:06
8 évvel lemaradt sodika
Oct 15, 2020 10:30:13
FAROKVERŐ VIDEÓJA MIATT TÁMADJÁK A NEMZET BLOGGERÉT!!!!!!!!!!!!!!!
Oct 15, 2020 10:30:13
Ásó27
(
x68)
Oct 15, 2020 10:31:18
x68)
Akkor ma egész nap nem iszol, hiszen este edzés?
Mifaaaaaaaaaaaan
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Oct 15, 2020 10:42:36
x2)
Miért ne mtöltesz fel a púpfalre legalább egy képet a patkánylyukadról? Ne masnizzál te féreg, minek neked a fütyikamera ha nem használod?
Hetyetye
Irodista
Oct 15, 2020 10:44:00
Elárulom neked, Gyagyás, hogy le sem szarom a mellékleteidet, ha faszságokat hordasz össze a kérelemben. Majd az utolsó napon kapsz egy hiánypótlásra felhívást, ha meglátom a masnizós baromságaidat, aztán az azt követő határidő utolsó napján meg el lesz utasítva a picsába a kérelmed.
Oct 15, 2020 10:44:00
Fuvolázó Kobold
Oct 15, 2020 10:48:14
Korcs, most komolyan, hol eregeted a penészt abból a vekni pofádból? Ott vagy még Linzben, vagy már hazatoltad a púpodat? Gyanúsan ignorálod a kérdést már napok óta!
Oct 15, 2020 10:48:14
Faszaság van
(
x2)
Oct 15, 2020 10:51:40
x2)
Sodi, miért nem veszel fel még egy hitelt? Csak úgy!
linzicsibe
(
x2)
Oct 15, 2020 10:57:59
x2)
Sodi, most olvasom a csoportban, hogy indul egy youtube-os tehetsegkutató puzsérral a zsűriben.
Bárki jelentkezhet.
Meg is teszem.
Szívesen.
Bárki jelentkezhet.
Meg is teszem.
Szívesen.
sodika
Oct 15, 2020 11:06:52
Jól van, megkaptam az osztrákoktól is az ajánlólevelet, ahogy kértem. Egy projektmunkára ugrottam be, és vagyok a Superman.
Helyes. Ez is megvan.
Helyes. Ez is megvan.
Oct 15, 2020 11:06:52
Faszaság van
(
x2)
Oct 15, 2020 11:07:12
x2)
Amelyiknek az a leírása, hogy "asszem itt éppen elélvezek"
8 évvel lemaradt sodika
Oct 15, 2020 11:08:06
sodi elindult mar a lakasban a penesz kepzodes?
nehogy aztan tobbezer eurot koveteljenek majd a menekuleskor:))
nehogy aztan tobbezer eurot koveteljenek majd a menekuleskor:))
Oct 15, 2020 11:08:06
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Oct 15, 2020 11:08:50
x2)
Jól van, megkaptam az osztrákoktól is az ajánlólevelet, ahogy kértem. Egy projektmunkára ugrottam be, és vagyok a Superman.
Helyes. Ez is megvan.
Helyes. Ez is megvan.
Sírva fogod hívni a tanárnőt........
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Oct 15, 2020 11:09:37
x7)
Endre, táncoltál mostanában cigányzenére?
A jó portás csak baszik!
-
Oct 15, 2020 11:11:22
Egy projektmunkára ugrottam be, és vagyok a Superman.
Egy rövid projektmunka? Annak kicsit ellentmond a masnid, hogy évekre elcsábítottak a gonosz osztrákok.
Oct 15, 2020 11:11:22
Twiccs Chat
(
x5)
Oct 15, 2020 11:12:05
x5)
Helyes. Ez is megvan.
Helyes. Ez is megvan.
és megy tovább a masni, ahelyett, hogy őszintén megmondaná mindenhol hogy egy kókler fasz, és akkor nem kellene rettegnie minden nap a melócsában hogy mikor basszák ki. jaa hogy akkor még nem kapna 700 fütyit se, egyéni probléma az sneci, hogy hitelspirálba kergetted magad és ahhoz hogy csak a lakhatást kifizesd 2000 euróra van szükséged a sok felesleges előfizetés miatt.
by the way: PS5 mikor lesz?
linzicsibe
(
x2)
Oct 15, 2020 11:13:37
x2)
Helyes. Ez is megvan.
Helyes. Ez is megvan.
Ööö, Superman vagy? Akkor miért alszol egy gumimatracon? Miért nincs csajod/menyasszonyod/feleséged? Miért nincs gyereked? Miért kuncsorogsz segélyért? Miért nem vagy sikeres a munkákban, amit megkapsz? Miért sírsz autiloopban mindenkinek, hogy bajban vagy? Ez így összeférhetetlen - ha ismered ezt a kifejezést.
sodika
Oct 15, 2020 11:14:06
Nem, jó ez, kerek ez.
Márk csak azt az ajánlólevelet kell megalmaznom, amit Márk ad nekem, és kerek a történet.
Oct 15, 2020 11:14:06
Twiccs Chat
(
x5)
Oct 15, 2020 11:16:14
x5)
Nem, jó ez, kerek ez.
miffan? XD
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 15, 2020 11:16:37
x38)
Egy rövid projektmunkához miért kellett 5 évre lakást bérelni, te kretén? xDDDD
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Vonzas torvenye
Oct 15, 2020 11:17:10
Nem, jó ez, kerek ez.
Xddddddddddd aztakurva de megneznem ahogy a lehuzos ciganytol kapsz ajanlolevelet, akit te tartasz el, mert nem dolgozik xddddddd
Oct 15, 2020 11:17:10
kokadozo fasz
Oct 15, 2020 11:17:37
Igy van Sodi, jo lesz ez, minden jo lesz. Megkapod a 3K oszrak segelyt es meg remek allasajanlotakkal is elfognak halmozni. Nehez lesz valasztani! Megkapod a 2,5K nettot is hamarosan, letornazod a hiteleidet, kigyurod magad, beindul a stream is es rengetegen fogjak nezni a videoidat! Tavasszal mar kigyurva egy csinos osztrak csibe hozzadköltözik!
Ja nem.
Ja nem.
Oct 15, 2020 11:17:37
Faszaság van
(
x2)
Oct 15, 2020 11:18:57
x2)
Márktól ajánlólevél. Úristen, nagyon röhögök!
8 évvel lemaradt sodika
Oct 15, 2020 11:20:22
Nem, jó ez, kerek ez.
ez jelkepes 1500 EUR-ba fog kerulni teso
Oct 15, 2020 11:20:22
nud mappa
Oct 15, 2020 11:21:19
Nem, jó ez, kerek ez.
sodi, teljesen elvesztetted a kapcsolatot a valósággal
Oct 15, 2020 11:21:19
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 15, 2020 11:21:45
x38)
Mit dolgoztál te pontosan Márknak? Írtál egy pár papírt és elvitted őket a postára? Ez jó referencia lesz titkárnő pozícióra! Márk cégbirodalma mennyi pénzt termelt neki? Azt, amit te adtál neki, ne számold bele, az csak a cigire kellett!
Ja, Márk már tud róla, hogy ajánlólevelet ír neked? Mennyiért fogja aláírni? Jelképes 1000 euróért? xDDDDDD
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Ja, Márk már tud róla, hogy ajánlólevelet ír neked? Mennyiért fogja aláírni? Jelképes 1000 euróért? xDDDDDD
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Oct 15, 2020 11:26:22
x7)
Kicsit OFF, de bazmeg amiket linkeltek a trollégák régebbi hsz-ek, azok között van egy ahol az ócska masnis cv-re kér véleményt a fotójáról. Mindenféle ex vármegyés formák írogattak neki, meg a jelenles prosti srácos Varga B is. Ezeknek tényleg jóban voltál, vagy csak szívattak? Mert ha komolyan adtak tanácsokat, akkor az a réteg még szarabb és szánalmasabb mint gondoltam eddig.
3930 oldal amúgy, kincsek vannak itt.
A jó portás csak baszik!
bolgár jeti
(
x30)
Oct 15, 2020 11:29:34
x30)
Mert ha komolyan adtak tanácsokat, akkor az a réteg még szarabb és szánalmasabb mint gondoltam eddig.
Az hogy lehet? :)
.
Oct 15, 2020 11:32:54
Kollégák, levagyok marad, mire készül most sneci ?
Segély és munkakeresés, vagy csak simán feléli a lovét és alhúz púpszászra ?
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Oct 15, 2020 11:32:54
rBali
(
x24)
Oct 15, 2020 11:37:28
x24)
Kollégák, levagyok marad, mire készül most sneci ?
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Ha kap is ez a munkanélküli pedofil lúzer segélyt amiért most esedezik, hiszen ő senior superman programozó, akkor sincs beljebb hiszen több kiadása lesz, mint bevétele. Vége van a Sodinak :D
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 15, 2020 11:37:33
x38)
Sneci, szerinted melyik sörnek lesz jobb íze? Amit hitelből veszel, vagy amit segélyből? xDDDDDD
nszksz
Oct 15, 2020 11:39:33
Kicsit OFF, de bazmeg amiket linkeltek a trollégák régebbi hsz-ek, azok között van egy ahol az ócska masnis cv-re kér véleményt a fotójáról. Mindenféle ex vármegyés formák írogattak neki, meg a jelenles prosti srácos Varga B is. Ezeknek tényleg jóban voltál, vagy csak szívattak? Mert ha komolyan adtak tanácsokat, akkor az a réteg még szarabb és szánalmasabb mint gondoltam eddig.
Ugy kuldom oket, hogy 2 szemuveges, egy anelkul :)
Oct 15, 2020 11:39:33
Faszaság van
(
x2)
Oct 15, 2020 11:40:16
x2)
Számomra az a durva, h 5 évvel ezelőtt ennyi beszélgető-partnere volt face-en. Ma már sehol sem áll vele szóba senki, egyedül márkcickány, amikor le akarja húzni, meg itt a trolljai.
Magyarország rémálma
(
x7)
Oct 15, 2020 11:46:16
x7)
Keci, rendesen népszerű volt a Recskás, pláne a mostani állapotokhoz képest. Mi történt, hogy ezek az emberek már sehol nincsenek? Sneci mindig is retard volt, az elmúlt években jöttek rá?
hehe
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Oct 15, 2020 11:48:59
x7)
Ha legalább 1 releváns ember lett volna azok között akik tanácsot adtak :DD Imádom amikor az ilyen retardok ezt kiteszik full publikusan, gondolom egy rendes HR-es ismerősöd se volt aki segített volna, a trollégákra meg nem hallgatsz.
A jó portás csak baszik!
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Oct 15, 2020 11:51:22
x1)
Egyreszt miota napi 70 konteos faszsagot oszt meg, a facebook algoritmusa tesz rola hogy a netszemet ne jusson el a szeksznagyikhoz.
Masreszt, ez csak az ot ev alkoholista leepules jele. A kepen kerdest tesz fel, parbeszedet kezdemenyez, es kommunikal. Manapsag csak odahany tiz 5g/bill gates/tibi atyat a falara 'oszt jovan'.
Harmadreszt Markoek biztos letiltottak a facebookos beszelgetesrol is, nem kell nekik a konkurrencia a "sodizasban", meg a vegen valaki mas es bedugja a
Sodi új élete
Oct 15, 2020 11:54:32
Remélem nemmelegmárk beleírja az ajánlólevélbe hogy bebaszva ordibáltál a főbérlőjével ezért kibaszták az albérletből, így jobban lehetne azonosulni a karakterrel. Szegény ártatlan pedofil homokos sodi. :(
Oct 15, 2020 11:54:32
sodika
Oct 15, 2020 11:58:08
miffan? XD
Mi az hogy mivan?
Miért vagyok itt?
Oct 15, 2020 11:58:08
Vonzas torvenye
Oct 15, 2020 11:59:26
Mi az hogy mivan?
Miért vagyok itt?
Miért vagyok itt?
Mi koze egy hivatalnak vagy vegnek ahhoz, hogy te kivel mit csinalsz? Szerinted kit erdekel, hogy a munkakerulo spanodhoz akartal koltozni buzulni?
Oct 15, 2020 11:59:26
Twiccs Chat
(
x5)
Oct 15, 2020 11:59:56
x5)
Mi az hogy mivan?
Miért vagyok itt?
Miért vagyok itt?
hát azt kérdezem, milyen ajánló levelet akarsz egy másik bevándorlótól, aki nem munkáltató és ha utána néznek akkor még jobban te is meg ő is megszophatja a faszerdőt.
-
Oct 15, 2020 12:00:07
Mi az hogy mivan?
Miért vagyok itt?
Miért vagyok itt?
Be akarod vonni őt is a hazugságaidba? Azt hiszed, hogy ha ketten hazudjátok, akkor nem hazugság?
Oct 15, 2020 12:00:07
sodika
Oct 15, 2020 12:00:18
Az nem a hivatalnak kell :)
Hanem a pályázati mappámba.
Oct 15, 2020 12:00:18
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Oct 15, 2020 12:01:05
x7)
Be vagy baszva?
-
Oct 15, 2020 12:02:10
Mármint Márkkal iratsz egy hazudozást arról, hogy miért kerültél Linzbe, mindezt azért, hogy betehesd a mappádba, és nézegedhesd?
Oct 15, 2020 12:02:10
Twiccs Chat
(
x5)
Oct 15, 2020 12:03:02
x5)
épp ez az, ha őt is beirod nem csak a te lehetőségeidet fogod elbaszni hanem még az övét is mert rá fognak kérdezni hogy miért alkalmazott téged bármire is, és hogy fizetett-e utánad bármit is, aztán... áhh minek magyarázok neked.. IGEN IRD BELE A CV-Dbe hogy alkalmazottja voltál de te fizettél neki hogy dolgozhass.
Faszaság van
(
x2)
Oct 15, 2020 12:04:55
x2)
Harmadreszt Markoek biztos letiltottak a facebookos beszelgetesrol is, nem kell nekik a konkurrencia a "sodizasban", meg a vegen valaki mas es bedugja a faszat kamubaratsag-kartyajat az atm-be, marpedig asodi az o csicskajuk, senki mase.
Harmadreszt Markoek biztos letiltottak a facebookos beszelgetesrol is, nem kell nekik a konkurrencia a "sodizasban", meg a vegen valaki mas es bedugja a faszat kamubaratsag-kartyajat az atm-be, marpedig asodi az o csicskajuk, senki mase.
Eddig is nyilvánvaló volt a leépülés, de ez a mellékelt ábra mellbevágó minden normális ember számára.
sodika
Oct 15, 2020 12:07:04
épp ez az, ha őt is beirod
Oct 15, 2020 12:07:04
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Oct 15, 2020 12:07:57
x7)
Kár, hogy akkor még nem a hipster hitleres képe volt, azt biztos értékelte volna a fogyatékos facebook baráti köre.
linzicsibe
(
x2)
Oct 15, 2020 12:11:02
x2)
Sodi! Kened még magad szauna előtt testápolóval?
Twiccs Chat
(
x5)
Oct 15, 2020 12:11:58
x5)
szerinted a munkáltató nem fogja továbbitani az állami szerveknek? hogy amikor jelentkezel segélyre akkor tudják hogy milyen munkákat pályáztál meg és mire közvetithetnek ki? de igen én vagyok hülye 50k euro hitellel egy szarul füthető túlárazott konyhában, aki egy gumimatracon alszik 2 hónapja és négy szemetes zsákkal amiből szerintem még mindig nincs kipakolva.
igazad van.
Vonzas torvenye
Oct 15, 2020 12:12:00
Sodi miert nem mesz a prowecomp.athez? Mark a fonokod te meg a vezetofejleszto
Oct 15, 2020 12:12:00
Faszaság van
(
x2)
Oct 15, 2020 12:13:00
x2)
Gondold el, a sok kis tizenéves szkindertojás az egekbe emelete volna.
p00p
(
x2)
Oct 15, 2020 12:14:23
x2)
Ha megjön a segély, előrendeled a PS5-öt?
Kilóg a kanóc, bazmeg
-
Oct 15, 2020 12:15:26
És gondolod, hogy ha ketten hazudjátok ugyanazt a képtelenséget, akkor jobban elhiszik a cégek?
Oct 15, 2020 12:15:26
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Oct 15, 2020 12:17:25
x13)
Helyes. Ez is megvan.
Helyes. Ez is megvan.
A hatóságok se a határon innét se azon túl nem csípik a félretájékoztatást és a hazudozást.
Koboldtartás
Oct 15, 2020 12:18:13
Púp addig kapod a segélyt, amíg nem ajánlanak fel munkát, amit vagy elfogadsz, vagy ugrik a segély. Elmúltak már a vad 2000-es évek, amikor hónapokig kaptad a munkanélkülit, főleg Ausztriában ahol a munkanélküliség alacsony.
Oct 15, 2020 12:18:13
sodika
Oct 15, 2020 12:18:42
Tessék?
Sikeres projektet zártam le náluk, mielőtt megszakadt a munkaviszony. Ez a tény, és ennek van kétféle megközelítése.
Oct 15, 2020 12:18:42
Hahó
(
x136)
Oct 15, 2020 12:19:02
x136)
Az lesz majd a fasza ha felhívják márkot, hogy igazolja a referenciát. Nem is tud németül.:)))
bolgár jeti
(
x30)
Oct 15, 2020 12:19:27
x30)
Szemetest megtaláltad már SoDI vagy még mindig a konyhában gyűjtöd?
Dobjál már egy fotót hogy néz ki most az 500 sörösüveg :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Hahó
(
x136)
Oct 15, 2020 12:20:01
x136)
Tessék?
Semmilyen projektet nem zártál.
sodika
Oct 15, 2020 12:20:32
Púp addig kapod a segélyt, amíg nem ajánlanak fel munkát
Ma is kaptam két állást az AMS-től, hogy jelentkezzek rájuk.
Oct 15, 2020 12:20:32
sodika
Oct 15, 2020 12:20:57
Az lesz majd a fasza ha felhívják márkot, hogy igazolja a referenciát. Nem is tud németül.:)))
Oct 15, 2020 12:20:57
Hahó
(
x136)
Oct 15, 2020 12:21:08
x136)
Szemetest megtaláltad már SoDI vagy még mindig a konyhában gyűjtöd?
1 hónapja nem takarított. Már csótányok vannak nála.
Fuvolázó Kobold
Oct 15, 2020 12:21:12
Tessék?
Endre, bazdmeg már.
Kaptál egy ticket-et, amit nem tudtál megoldani. Próbaidő lejárta előtt kibasztak, mert hülye voltál oda (is).
Jut eszembe, a kukát felfedezted már?
Oct 15, 2020 12:21:12
linzicsibe
(
x2)
Oct 15, 2020 12:21:25
x2)
youtu.be/6FQ52ODvai4?t=629
"Semmi gond nincs, nincsen adósságspirál, nincsenek nagy problémák..."
Itt még csajozni akart asodi, meg új ruhákat venni, kipattintani magát. Sodi! Ha akkor ezt komolyan veszed, talán lenne most belőled valami. De neked csak a döglött piton van, a kukászsákok, a penész, a mocsok, a púp, a sör, a gyros, az adósságspirál és a munkanélküliség.
"Semmi gond nincs, nincsen adósságspirál, nincsenek nagy problémák..."
Itt még csajozni akart asodi, meg új ruhákat venni, kipattintani magát. Sodi! Ha akkor ezt komolyan veszed, talán lenne most belőled valami. De neked csak a döglött piton van, a kukászsákok, a penész, a mocsok, a púp, a sör, a gyros, az adósságspirál és a munkanélküliség.
Faszaság van
(
x2)
Oct 15, 2020 12:21:26
x2)
Ezen vihogva röhögök.
Hahó
(
x136)
Oct 15, 2020 12:23:03
x136)
Fordítói melót minek írsz be infó cv-be? Elbeszélget veled a hr-es, és egyből levágja a makogásodból, hogy kamu a fordítás. Idióta vagy.
sodika
Oct 15, 2020 12:23:50
Egyébként ezt írtam.
Minden szava igaz.
---
Sehr geehrte Dame, sehr geehrter Herr,
hiermit möchte ich Ihnen eine kurze Erklärung geben für meine Lebenssituation, warum lebe ich hier in Linz nach fast fünf Jahre Arbeit in Deutschland (PD U1 Formular in Beiblatt #1), und warum brauche so früh Arbeitslosengeld.
(Meine Ausweiskopien finden Sie in Beiblatt #2.)
Im Sommer, wenn ich in Traun im Urlaub war, meine ungarische Freunde hier hatten die Idee, ich könnte versuchen hier in Linz eine Arbeit suchen, dadurch auch ich in der Nähe leben könnte.
Ich habe mein Lebenslauf für ... geschickt, und sie haben mir bald eine Arbeitsangebot gegeben. In diesem Angebot (Beiblatt #3) sah ich, dass mein Lohn hier 20% mehr wäre als in Berlin war. (Die monatliche Summe wäre das Gleich, aber mit 13. und 14. Vergütung, deshalb mein 28.416 EUR jähriges deutsches Nettolohn hier in Linz 34.438 EUR wäre).
Ich habe das Angebot angenommen. Ich war so begeistert, dass ich meine Wohnung für fünf Jahre unterschrieben habe (Beiblatt #4), ich habe 1500 Euro Kaution (Beiblatt #5), und 1089 Euro Provision bezahlt (Beiblatt #6a und #6b).
Ich hatte nach der erste Wochen bei der Arbeit so gutes Gefühl (nach meine erste Lohnabrechnung für meine erste zwei Wochen insbesondere, siehe in Beiblatt #7), dass ich sofort eine jährige Mitgliedschaft bei ... Fitnessstudio geschlossen habe (Beiblatt #8), sowie ein einjähriges Abonnement für Fitness Sauna -und Schwimmen bei Linz AG (Beiblatt #9), und eine einjährige Megaticket auch bei Linz AG (Beiblatt #10a und #10b).
Am 08.10.2020, nach drei Wochen Arbeit hat mir Herr ..., der Geschäftsführer von ... mitteilt, dass eine Großkunde von der Firma plötzlich weggegangen ist, es verursacht finanzielle Schwierigkeiten, deshalb die müssen leider alle neue Arbeitnehmern sofort entlassen (Beiblatt #11). Er hat mir gesagt, es ist völlig unabhängig von meiner Arbeit, meine Arbeit war einwandfrei, ich bin ein sehr guter Programmierer, aber wegen der aktuelle Situation sie müssen diese Entscheidung treffen.
Jetzt ich bin hier ohne Geld, der Umzug aus Berlin war so teuer, dass ich kein Geld mehr habe. Ich suche gerade Arbeit, und ich hoffe, ich finde eine auch jetzt so schnell, wie im Sommer, aber bis dahin ich muss essen, Miete und Rechnungen bezahlen.
In Berlin ich habe keine Wohnung mehr, ich lebe schon ausschließlich hier in Linz, und ich suche hier neue Beschäftigung.
Falls Sie noch Fragen haben, stehe ich sehr gerne zu Ihre Verfügung.
Linz, 15.10.2020
Mit freundlichen Grüßen
...
Minden szava igaz.
---
hiermit möchte ich Ihnen eine kurze Erklärung geben für meine Lebenssituation, warum lebe ich hier in Linz nach fast fünf Jahre Arbeit in Deutschland (PD U1 Formular in Beiblatt #1), und warum brauche so früh Arbeitslosengeld.
Im Sommer, wenn ich in Traun im Urlaub war, meine ungarische Freunde hier hatten die Idee, ich könnte versuchen hier in Linz eine Arbeit suchen, dadurch auch ich in der Nähe leben könnte.
Ich habe mein Lebenslauf für ... geschickt, und sie haben mir bald eine Arbeitsangebot gegeben. In diesem Angebot (Beiblatt #3) sah ich, dass mein Lohn hier 20% mehr wäre als in Berlin war. (Die monatliche Summe wäre das Gleich, aber mit 13. und 14. Vergütung, deshalb mein 28.416 EUR jähriges deutsches Nettolohn hier in Linz 34.438 EUR wäre).
Ich habe das Angebot angenommen. Ich war so begeistert, dass ich meine Wohnung für fünf Jahre unterschrieben habe (Beiblatt #4), ich habe 1500 Euro Kaution (Beiblatt #5), und 1089 Euro Provision bezahlt (Beiblatt #6a und #6b).
Ich hatte nach der erste Wochen bei der Arbeit so gutes Gefühl (nach meine erste Lohnabrechnung für meine erste zwei Wochen insbesondere, siehe in Beiblatt #7), dass ich sofort eine jährige Mitgliedschaft bei ... Fitnessstudio geschlossen habe (Beiblatt #8), sowie ein einjähriges Abonnement für Fitness Sauna -und Schwimmen bei Linz AG (Beiblatt #9), und eine einjährige Megaticket auch bei Linz AG (Beiblatt #10a und #10b).
Am 08.10.2020, nach drei Wochen Arbeit hat mir Herr ..., der Geschäftsführer von ... mitteilt, dass eine Großkunde von der Firma plötzlich weggegangen ist, es verursacht finanzielle Schwierigkeiten, deshalb die müssen leider alle neue Arbeitnehmern sofort entlassen (Beiblatt #11). Er hat mir gesagt, es ist völlig unabhängig von meiner Arbeit, meine Arbeit war einwandfrei, ich bin ein sehr guter Programmierer, aber wegen der aktuelle Situation sie müssen diese Entscheidung treffen.
Jetzt ich bin hier ohne Geld, der Umzug aus Berlin war so teuer, dass ich kein Geld mehr habe. Ich suche gerade Arbeit, und ich hoffe, ich finde eine auch jetzt so schnell, wie im Sommer, aber bis dahin ich muss essen, Miete und Rechnungen bezahlen.
In Berlin ich habe keine Wohnung mehr, ich lebe schon ausschließlich hier in Linz, und ich suche hier neue Beschäftigung.
Linz, 15.10.2020
Mit freundlichen Grüßen
...
Oct 15, 2020 12:23:50
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Oct 15, 2020 12:24:07
x1)
Tessék?
Egy ticket - egy projekt? XD
Es le se zartad, balfasz. Egyedul a ceg reszerol volt viszonylag sikeres a projekt mert meg a probaido vege elott kiszurtak hogy kokler vagy es kibasztak.
Nagy siras es 'mondtak volna nemet' lesz ennek a vege a kovetkezo helyeden is ahova felvesznek a kamu-cv miatt.
Okjs Snecologus
(
x1)
Oct 15, 2020 12:25:14
x1)
Sodi, mikor lesz vlog és stream ?
szutyok
Hahó
(
x136)
Oct 15, 2020 12:26:47
x136)
Valaki most írni fog egy levelet a linzi munkaügyi központnak, hogy kamuzol, és megcáfolja pontról pontra amit írsz.
medvezsidaj
Oct 15, 2020 12:27:05
Gondolom azért kaptál ajánlólevelet, hogy a konkurenciát gyengítsék egy igazi balekkal. XD
Oct 15, 2020 12:27:05
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Oct 15, 2020 12:27:19
x1)
Egyebkent kurvajo sodi, ahogy a golyaknak megmutatod hogyan valik egy aprocska hazugsag az autipancel szerves reszeve. Par het es magad is el fogod hinni hogy ausztria shikertortenet volt, kiugrottal a labancokhoz helyretenni egy ceg egesz rendszeret, aztan a projekr vegen visszaugrottal nemetbe.
Aztan jon majd a mondtak volna nemet. Jo lesz :)
Aztan jon majd a mondtak volna nemet. Jo lesz :)
Hahó
(
x136)
Oct 15, 2020 12:31:35
x136)
Keveset értek németül, de ez egy lolbazmeg levél, még az is benne van, hogy a bácsi azt mondta, hogy jó programozó fatyok. Ezt komolyan elküldted?:)))
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Oct 15, 2020 12:32:21
x1)
Egyébként ezt írtam.
Minden szava igaz.
---
...
Minden szava igaz.
---
...
Nem hazudsz, csak masnizol. Remelem rakerdez a labanc hatosag a sogoroknal van-e bejelentett lakcimed, es bejon a hamburgi festett neger a kepbe, aztan dughatod a seggedbe a 10 mellekletedet, a/b oldalankent.
Magyarország rémálma
(
x7)
Oct 15, 2020 12:33:48
x7)
Egyébként ezt írtam.
Minden szava igaz.
---
Linz, 15.10.2020
Mit freundlichen Grüßen
...
Minden szava igaz.
---
Linz, 15.10.2020
Mit freundlichen Grüßen
...
Erre csak azt tudom írni, hogy a hazug kurva anyádat, remélem rendesen megszopod a faszt, te élősködő csótány szar. A tények ismeretében kurva gusztustalan volt olvasni ezt a levelet.
stressznélküli nyugi
(
x2)
Oct 15, 2020 12:34:22
x2)
Helyes. Ez is megvan.
Helyes. Ez is megvan.
Szerinted ha egy cég felhívja majd a Reisz und Partnert és utánad érdeklődik, ugyanezt fogják mondani?
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Oct 15, 2020 12:35:27
x1)
Abban is hazudsz hogy mikor vetted a berleteket btw, nem az elso het utan hanem a kirugasod elott.
sodika
Oct 15, 2020 12:35:50
Abban is hazudsz hogy mikor vetted a berleteket btw, nem az elso het utan hanem a kirugasod elott.
Az első hetek után.
Oct 15, 2020 12:35:50
jó lesz ez!
Oct 15, 2020 12:36:24
Miskolci cigány mint ajánlólevél az igen!
Oct 15, 2020 12:36:24
sodika
Oct 15, 2020 12:36:39
A tények ismeretében kurva gusztustalan volt olvasni ezt a levelet.
Semmi más.
Oct 15, 2020 12:36:39
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Oct 15, 2020 12:37:07
x1)
Oh sorry, pontositod utana. Szoval csak masni.
Magyarország rémálma
(
x7)
Oct 15, 2020 12:37:24
x7)
Az első hetek után.
Natyon jó pjogjamozó faty! Ezt miből szűrhette le a cég, amikor nem tudtál semmi befejezni? :DDD Csak türelemért fohászkodom az éghez, hogy ki tudjam várni, amíg a blahán landolsz.
sodika
Oct 15, 2020 12:37:36
még az is benne van, hogy a bácsi azt mondta, hogy jó programozó fatyok.
Oct 15, 2020 12:37:36
stressznélküli nyugi
(
x2)
Oct 15, 2020 12:37:52
x2)
Nem, jó ez, kerek ez.
Mire ír ajánlólevelet neked??? Hogy bármikor, bármennyire lehúzható vagy te balek?
Hahó
(
x136)
Oct 15, 2020 12:38:57
x136)
Sneci az univerzum megint meg fog büntetni. Sorozatosan faszerdőket telepítesz magadnak.
Magyarország rémálma
(
x7)
Oct 15, 2020 12:40:02
x7)
Semmi más.
Semmi más.
Tudom, Sneci, tudom... Nyelvtanilag rendben vagy, de emberileg akkor is csak egy féreg maradsz, mert az élet nem jogászkodásból áll, de ez beigazolódik mindig, mert éppen segélyért kuncsorogsz, szóval rend van.
Az ember ne legyen telhetetlen. Ha most nem basztak volna ki, akkor meg azon pörögnék, hogy hogy a picsába maradtál bent.
Faszaság van
(
x2)
Oct 15, 2020 12:40:05
x2)
"meine Arbeit war einwandfrei"
Ez a kedvencem. XD
Ez a kedvencem. XD
Hahó
(
x136)
Oct 15, 2020 12:40:06
x136)
Nemfatyle
(
x7)
Oct 15, 2020 12:40:07
x7)
Nem-e?
sodika
Oct 15, 2020 12:40:36
Sneci az univerzum megint meg fog büntetni. Sorozatosan faszerdőket telepítesz magadnak.
Minden szava igaz.
Az egyik melléklet, hogy látják, több mint 400 eurót költöttem éves szaunabérletre, annyire bíztam a cégben.
Mert így igaz.
Oct 15, 2020 12:40:36
Olga
Oct 15, 2020 12:41:31
Azt a kurva, te komolyan mellékelted a hivatalnak a fitnesz- meg a szaunabérletet? Neeee síííírok keci... XDDDDDDD
Oct 15, 2020 12:41:31
Hahó
(
x136)
Oct 15, 2020 12:41:43
x136)
Minden szava igaz.
Mert így igaz.
Mert így igaz.
Ha mindent jól csinálsz, miért szopat folyamatosan az univerzum?
sodika
Oct 15, 2020 12:42:06
Abból a szempontból fontos, hogy itt lakom-e.
Az is, meg a drága kondi is.
Nem vagyok hülye.
Oct 15, 2020 12:42:06
Nemfatyle
(
x7)
Oct 15, 2020 12:42:10
x7)
Minden szava igaz.
Mert így igaz.
Mert így igaz.
Aha, és akkor ez hogy jön össze a 3 hetes projektmunkával, ami a másik hazugságod?
Twiccs Chat
(
x5)
Oct 15, 2020 12:42:45
x5)
Minden szava igaz.
Mert így igaz.
Mert így igaz.
ezt felpontoztam mert kiköptem a kávét bazmeg.. :D luxus cikket vásárolsz mert bizol a cégben hogy megfognak tartani egy masnizós, sumákolos, semmihez se értő kóklert aki egy ticketet 3 hét alatt nem tudott megcsinálni XD
sodika
Oct 15, 2020 12:42:47
Azt a kurva, te komolyan mellékelted a hivatalnak a fitnesz- meg a szaunabérletet? Neeee síííírok keci... XDDDDDDD
Naná.
Olvastam, hogy szarakodni szoktak azzal, hogy tényleg itt lakik-e a paraszt, hát akkor szaunabérlet, meg kondibérlet, tessék.
Oct 15, 2020 12:42:47
109 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Milyen a tel ujszaszon? A 23 fok megvan?