az szerintem egy skype-os interjú volt. de lehet, hogy a hamburgi kirúgás.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Itt van oldalt akereső ám.
"Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 37301x18) Nov 09, 2015 18:14:01Válasz (37)
-A Sárkány mágikus könnyei gyógyítottak meg, mi?
Sírva hívtam a tanárnőt, hogy hagyjuk a francba az egészet, megyek mosogatni, de megnyugtatott.
És végülis igaza volt, jól mentek ezek az interjúk.
A szövegértésemet kicsit trenírozni kell még, de mostantól ráfekszem erre is, és nem lesz gáz."
Köszi, nem tudtam, hogy itt írta
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
A tápszert szeded rendesen? Mert akkor nem kell edzeni, nőnek maguktól az izmok
hahahaha ha zu dsz!
de sajnos nem hétfőre esik.
Nyugi, minden fasza!
Na meló, csá.

xD
Amúgy jah, itthoni dolgait is rendbe rakhatta volna és most lenne annyija is, hogy levelezőn végig járjon egy diplomát önköltségen.
De már havi 2k euró kell ahhoz, hogy ne halljon éhen XD
Ebből össze tudna hozni egy szakdolgozatot egy pszihológus hallgató. Nem sorozatgyilkos kategória, mint az andis excel, de ez se semmi.
"trollozás lehet még" XD
a soha nem hazudó sodi a bittner pénzt hívta magyar melónak :D
Meghalok a röhögéstől. Még a trollozásba fektetett időt is vezette az excelben. :D
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
inkébb utalj buzimárknak és menjél szaunába faszt szopni.
hát azért hetyetye
Az is biztos, hogy ebben a táblázatban is masnizott...
Még magának is hazudik asodi.
Kedvencem ott a bal sarokban hogy valami könyvből hány oldalt olvasott el. "Feldolgozási arány" azt a kurva hétszentségit! :D
Ez tökéletesen nyomon következő a Reichl-es karriernél is.
Hát ő eltöltött 3 hetet a tickettel, és közben tanulta a kejetjendszejt, hát nyeméjtem, miért rúgtak ki.
"szubjektíve elégedett vagyok a saját teljesítményemmel"
Ez a kezelese volt a 'fordos neni' pszichiaternel. Legalabbis ez volt akkor a tippunk.
https://www.youtube.com/watch?v=RgCJB5kUR5g
Költői kérdés volt, nyilvánvaló hogy a nyomorult nem mond le semmiről :) Ennyire már ismerem.
eltelt 5 év és most is aktuális és ugyanúgy lehet szívből röhögni rajta.
az egyetlen megnyilatkozása volt, amit akkor felpontoztam, mert önkritikát gyakorolt, de szerintem be volt füvezve. :)
sodika
Ezek hozzám képest tényleg rendes emberek, és arra is jó volt ez az út, hogy tényleg nem Törpapához meg RGL-hez kell mérnem magam, mert akkor rendes emberek közé keveredve szégyenkezhetek, hogy én miféle szemét tróger vagyok (és ezekhez a rende és kedves emberek képest ott a cégnél az is vagyok).
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
még most is azt hiszi, hogy őt azért rúgták ki, mert elment egy ügyfél.:)
Úristen, ez az excelezés nagyon beteg :D
Vajon a sexuális szokásait is táblázatokban vezet ?!
Inkább nem is vagyok rá kíváncsi...
szutyok
az andis exceleket megnézve ez nem is lehet kérdés.
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Andi
Áá, király, köszi.
Eddig csak a boldozott leveleket ismertem.
A snecológia tudománya mindig tartogat meglepetéseket.
magyaroktól, és ahol csoportosulnak, vagy akár csak egy is van, óvakodni kell, mint a büdös szartól!
Igazad van, meg is van a mai szorgalmi olvasmány.
szutyok
Éhesen?? Inkább józanul. Szokatlan lesz, igaz Sodibaba?
Igen, több mint gyanús hogy nem említette ma a buziszaunát a korcs.
Kizártnak tartom, hogy addig hazajöjjön, amíg nem intézte el a segélyt.
Faszt veret a linzi transziknál
🕎Endigame🕎
Szerintem is elmerült most a nyugtató fütyizésékben, ha az sem lenne, akkor teljesen megbolondulna.
A jó portás csak baszik!
Bassza meg dejavum van vagy ez mar egyszer lejatszodott?
Minden tiszteletem annak aki ezt összehozta! :-))
Sodrák!
Üss arcon egy cigányt, fogja tudni miért kapta.
pedofilsodiasodi
Fogyatékos autista sodi excel.
|__o__|
Most tényleg tanácsokat akarsz neki adni a kvázi testépítéshez, edzéshez?
Ennyire nem ismered?
A hotelt eredetileg nem.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Három év alatt mennyit edzettél? Egy nyomorék videót láttam csak de szekunder szégyenem volt tőle. Tessék live-ban edzeni!
De ameddig alkoholizálsz semmi esélyed nincs, hogy kigyúrt legyél.
sodi már örökre egy hikomat undormány marad, csinálhat ő bármit, nem fog javulni.
de szép trollkodás, hogy bátorítod! hátha egyszer a gyúrós-mániás szakaszra is elkölt pár milliót
Egy kis trenbolonnal talán változtathatna a nyeszlett testén. A döglött pitonon mondjuk nem sokat segítene, bár annak már úgyis mindegy, haja se sok maradna, de talán emberként is tekintenének rá a linzicsibék. Tolhatnál egy kúrát, SoDI!
:DDDD :)
Elájulna a tű látványától is a hikomat, meg ahhoz enni is kéne, na nem bébitápot.
Tyodinak nem való a mindenféle e betűs szteroid, majd a Márk apja kipattintja egy miskolci edzőtábor keretében bébiétellel (a répásban extra kreatin van!).
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
|__o__|
Az avatárodat megkaphatnám esetleg nagyobb verzióban? Nagyon tetszik!
Mifaaaaaaaaaaaan
ilyen ocsmány fej és fogazat mellé egy pumped gabo szintű test is kevés lenne.
ettől függetlenül hadd nyomja az "edzést"! jókat mosolygok, amikor arra gondolok hogy a labanccsibék egymás között kacarásznak a súlyok alatt szenvedő és jajgató púpos, pókhasú papón aki néha felhúzza a bendőjére a mackóalsót :DD
Ne masnizzál már, te fattyú! Igen, nyelvtanilag "eredetileg" tényleg nem, mert a cég fizette volna, ha ott maradsz. De TÉNYSZERŰEN, mivel elmenekültél, ezért IGEN, Vera néni fizette. Megint próbálsz itt nekünk hazudozni, te undorító féreg, de mi mindent tudunk rólad. Eredetileg anyádék is normális gyereket akartak, de mégis egy ilyen púpos hikomatot kellett felnevelniük, amibe bele is rokkantak mindketten. Dögölj meg, kirúgott kókler!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Na pl. ezt szerencsére nagyon ügyesen megtanultad, és azóta sem szólalsz meg olyan témában, amihez nem értesz!
Mifaaaaaaaaaaaan
Azt hiszem 12:15-kor indul vonat ami 16:30 körül ér a Keletibe. Endi, hol vagy?
Sodi esetében szó szerint bármit el tudok képzelni. Egy gyakorló elmebetegről van szó, Hahó!
dehogynem, azt hiszi szépen elhúzza az időt, meg majd cselezget a lakcímekkel, trükközik és persze még nagyobb faszerdőbe navigálja magát. hidd el, már teljesen elvesztette a kapcsolatot a valósággal.
Endrének nem akarják küldeni a németek a szükséges papírokat! Érzi, hogy szorul a hurok!
Mifaaaaaaaaaaaan
Holnapra mi a terv?
🕎Endigame🕎
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 14, 2020 18:53:27
"sodika (Snecológus-pontszám: 37302x18) Dec 15, 2015 08:33:12 Válasz (53)
Örülhettek.
Kivételesen 100%-ig igazatok volt.
Jaj, de jó nektek.
Meg is gondoltam magam ma reggelre.
Nem akarom őket terhelni feleslegesen, ezek rendes, kedves, jóravaló, szorgalmas szakemberek, akik minden apró fillért megérdmelnek a német jólétből és bődésből (5-ig tart a munkaidő, és ez azt jelenti, hogy 6-kor kezdenek lassan elszállingózni, de 8 után még mindig ül egy-két ember mindenhol, ráadásul reggel 9-kor már mindenki rég bent volt, nem úgy, mint az átlag magyar dolgozó, aki beesik a munkaidőre, és annak lejártakor rohan haza, akármi van) és főként az engem meghívő HR-es kislányt nem akarom bajba sodorni magammal.
Tényleg tudok dolgozni a Symfony-val, de így, hogy egy hétig néztem előtte át, az első napra kiosztott könnyű próbafeladat, mielőtt beengednek a fő fejlesztési vonalba becslésem szerint 3 napig tartana, mert mindent megtalálok ugyan, de minden apró lépéssel van valami probléma, aminek utána kell olvasnom. (A feladat grafikai terv alapján lett volna, regisztráció color-pickerrel megbolondítva, hogy milyen színnel fogsz írni, elveszett jelszó, bejelentkezés, és bent egy kétoszlopos fórum-felület, és a postok naponkénti listázása - azok vannak a baloldali oszlopban -, nyomtatása) Ezért ma reggel már nem megyek be, hanem utazok haza. Tegnap estére a regisztrációval és a bejelentkezéssel lettem kész.
Otthon pedig nekiállok, és önszorgalomból elkészítem magamnak a próbafeladatot.
Sajnos a hotelt is csak úgy tudtam lemondani, hogy egy napot előre ki kellett fizetni, így azt ma a Rácz Gábor fogja lealudni itt helyettem.
---
Hallo Eva,
leider hat sich etwas geändert, und ich muss dringend nach Budapest fahren. Das Hotelzimmer habe ich heute früh schon 100% bezahlt, weil ich Euch in dieser Situation damit nicht belasten wollte.
Danke für die Möglichkeit, und danke alles.
Beste Grüße,
Endre F. Kiss
---
Azért a másik városba, hétfőre még lehet hogy kimegyek. "
Ők fizették volna a hotelt, de amikor hazamenekült, szégyenében inkább kifizette maga.
Szerintem a 2020-as Sodinak ez már eszébe se jutna, rafkósabb lett azóta.
Örülhettek.
Kivételesen 100%-ig igazatok volt.
Jaj, de jó nektek.
Meg is gondoltam magam ma reggelre.
Nem akarom őket terhelni feleslegesen, ezek rendes, kedves, jóravaló, szorgalmas szakemberek, akik minden apró fillért megérdmelnek a német jólétből és bődésből (5-ig tart a munkaidő, és ez azt jelenti, hogy 6-kor kezdenek lassan elszállingózni, de 8 után még mindig ül egy-két ember mindenhol, ráadásul reggel 9-kor már mindenki rég bent volt, nem úgy, mint az átlag magyar dolgozó, aki beesik a munkaidőre, és annak lejártakor rohan haza, akármi van) és főként az engem meghívő HR-es kislányt nem akarom bajba sodorni magammal.
Tényleg tudok dolgozni a Symfony-val, de így, hogy egy hétig néztem előtte át, az első napra kiosztott könnyű próbafeladat, mielőtt beengednek a fő fejlesztési vonalba becslésem szerint 3 napig tartana, mert mindent megtalálok ugyan, de minden apró lépéssel van valami probléma, aminek utána kell olvasnom. (A feladat grafikai terv alapján lett volna, regisztráció color-pickerrel megbolondítva, hogy milyen színnel fogsz írni, elveszett jelszó, bejelentkezés, és bent egy kétoszlopos fórum-felület, és a postok naponkénti listázása - azok vannak a baloldali oszlopban -, nyomtatása) Ezért ma reggel már nem megyek be, hanem utazok haza. Tegnap estére a regisztrációval és a bejelentkezéssel lettem kész.
Otthon pedig nekiállok, és önszorgalomból elkészítem magamnak a próbafeladatot.
Sajnos a hotelt is csak úgy tudtam lemondani, hogy egy napot előre ki kellett fizetni, így azt ma a Rácz Gábor fogja lealudni itt helyettem.
---
Hallo Eva,
leider hat sich etwas geändert, und ich muss dringend nach Budapest fahren. Das Hotelzimmer habe ich heute früh schon 100% bezahlt, weil ich Euch in dieser Situation damit nicht belasten wollte.
Danke für die Möglichkeit, und danke alles.
Beste Grüße,
Endre F. Kiss
---
Ők fizették volna a hotelt, de amikor hazamenekült, szégyenében inkább kifizette maga.
Oct 14, 2020 18:53:27
Nemfatyle
(
x7)
Oct 14, 2020 18:54:35
x7)
Melyik ez a "sírva hívtam a tanárnénit" sztori? A wikin lehet róla olvasni?
Hahó
(
x135)
Oct 14, 2020 18:56:47
x135)
az szerintem egy skype-os interjú volt. de lehet, hogy a hamburgi kirúgás.
törpspa
Oct 14, 2020 18:59:29
"Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 37301x18) Nov 09, 2015 18:14:01Válasz (37)
Sírva hívtam a tanárnőt, hogy hagyjuk a francba az egészet, megyek mosogatni, de megnyugtatott.
A szövegértésemet kicsit trenírozni kell még, de mostantól ráfekszem erre is, és nem lesz gáz."
Oct 14, 2020 18:59:29
jó lesz ez!
Oct 14, 2020 19:01:42
mosogatásból első nap rúgnák ki páros lábbal
Oct 14, 2020 19:01:42
Nemfatyle
(
x7)
Oct 14, 2020 19:02:21
x7)
Köszi, nem tudtam, hogy itt írta
Vonzas torvenye
Oct 14, 2020 19:03:11
Sodi, nem lehet, hogy az volt a baj, hogy nem tettel fel eleg relevans kerdest?
Oct 14, 2020 19:03:11
echelon mérnök
Oct 14, 2020 19:03:46
Bazdmeg és még csak október 14 van. Minden idők legerősebb évadzárója lesz az idei, pedig a béküljüüüünkkkiiii nagyon magasra tette a mércét.
Endre ami még teheted vegyél egy feltöltőkártyás sim kártyát. Mi lesz velünk, ha decemberben teljesen eltűnsz?
Becsszó topupolni fogom a kártyád csak azért, hogy fórumozni tudj.
(Ne felejtsd, hogy karácsonykor nem üzemel a fórum, előtte ki kell írnod magadból a gondokat. A telefonodat pont decemberben fogják kikapcsolni számlatartozás miatt...)
btw vedd fel a lehető legtöbb pénzt és menekülj Linzből, Ausztria környékéről. Bármi jobb mint az a méregdrága és szar albérlet. Írd meg nekik, hogy koronavírusos lettél és haza kellett jönnöd. Még örülni is fognak neki.
És ideje bevallani a bankoknak is, hogy nincs melócsaa. Jobb ha tőled tudják meg, írhatsz kisregényt arról, hogy a koronavírus miatt van minden és natyon szépeny kéred a fizetési könnyítést... nszksz.
Vagy csak simán ugorj be az éjféli villamos alá. Mandy Lane is éldegél valahogy.
Endre ami még teheted vegyél egy feltöltőkártyás sim kártyát. Mi lesz velünk, ha decemberben teljesen eltűnsz?
Becsszó topupolni fogom a kártyád csak azért, hogy fórumozni tudj.
(Ne felejtsd, hogy karácsonykor nem üzemel a fórum, előtte ki kell írnod magadból a gondokat. A telefonodat pont decemberben fogják kikapcsolni számlatartozás miatt...)
btw vedd fel a lehető legtöbb pénzt és menekülj Linzből, Ausztria környékéről. Bármi jobb mint az a méregdrága és szar albérlet. Írd meg nekik, hogy koronavírusos lettél és haza kellett jönnöd. Még örülni is fognak neki.
És ideje bevallani a bankoknak is, hogy nincs melócsaa. Jobb ha tőled tudják meg, írhatsz kisregényt arról, hogy a koronavírus miatt van minden és natyon szépeny kéred a fizetési könnyítést... nszksz.
Vagy csak simán ugorj be az éjféli villamos alá. Mandy Lane is éldegél valahogy.
Oct 14, 2020 19:03:46
sodika
Oct 14, 2020 19:07:14
Na jó, holnap a 15-e pont kerek lesz ahhoz, hogy edzeni kezdjek. De akkor már tényleg.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Oct 14, 2020 19:07:14
Egy szörnyeteg krónikája
Oct 14, 2020 19:07:30
forum.sodika.org/index.php?pageNo=3928
Imhol található a sírva hívtam a tanárnőt komment.
Érdemes megfigyelni, hogy bár 5 év eltelt, a recskás azóta is ugyanabban az önámító autiloopban van.
Önreflexió zéró.
Ő mindig mindent jól csinál, és mindig jóleszez, faszaságvan, nemleszgáz.
magyaroktól, és ahol csoportosulnak, vagy akár csak egy is van, óvakodni kell, mint a büdös szartól!
Imhol található a sírva hívtam a tanárnőt komment.
Érdemes megfigyelni, hogy bár 5 év eltelt, a recskás azóta is ugyanabban az önámító autiloopban van.
Önreflexió zéró.
Ő mindig mindent jól csinál, és mindig jóleszez, faszaságvan, nemleszgáz.
Oct 14, 2020 19:07:30
Hahó
(
x135)
Oct 14, 2020 19:08:05
x135)
végül is az egy kurva nagy dobás volt snecitől, hogy ki tudott jutni németországba gányolni, csak elszakadt a realitásoktól. nem mérte fel, hogy ő kevés oda, pedig kétszer kirúgták. ha beismerte volna, hogy ő csak egy kókler, aki egy ideig át tudja verni a gányoldát, és minden fillért félrerakott volna, akkor most lenne 30-40 ezer eurója, semmi hitele, és röhögve keresné a következő céget, akit át tud verni egy ideig. sőt, most mondhatná azt is, hogy pihen fél évet, a munkanélküliből bőven elvan (mert nincs hiteltörlesztés).
Nemfatyle
(
x7)
Oct 14, 2020 19:08:35
x7)
Na jó, holnap a 15-e pont kerek lesz ahhoz, hogy edzeni kezdjek. De akkor már tényleg.
A tápszert szeded rendesen? Mert akkor nem kell edzeni, nőnek maguktól az izmok
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Oct 14, 2020 19:09:53
x1)
Hejj, az igazan mokas korszak volt, akkor volt amikor skype interju kozben egy entschuldigung utan lerakta, aztan blokkolta a szerencsetlen nemetet aki bele mert kerdezni az encapsulation-be :D
Örebro
(
x17)
Oct 14, 2020 19:10:24
x17)
hahahaha ha zu dsz!
Hahó
(
x135)
Oct 14, 2020 19:15:52
x135)
de sajnos nem hétfőre esik.
A Vonzás Törvénye
Oct 14, 2020 19:17:23
Na viszont most elkezdtem aggódni.
Eltelt két nap, és nincs német nyomtatvány.
Amiből a magyar hivatal ennyi idő alatt küldött ugyanolyat igénylésre.
Na ez így gáz.
Eltelt két nap, és nincs német nyomtatvány.
Amiből a magyar hivatal ennyi idő alatt küldött ugyanolyat igénylésre.
Na ez így gáz.
Nyugi, minden fasza!
Na meló, csá.
Oct 14, 2020 19:17:23
Ártányölö Vitéz
Oct 14, 2020 19:22:40

xD
Oct 14, 2020 19:22:40
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 14, 2020 19:23:54
x19)
végül is az egy kurva nagy dobás volt snecitől, hogy ki tudott jutni németországba gányolni, csak elszakadt a realitásoktól. nem mérte fel, hogy ő kevés oda, pedig kétszer kirúgták. ha beismerte volna, hogy ő csak egy kókler, aki egy ideig át tudja verni a gányoldát, és minden fillért félrerakott volna, akkor most lenne 30-40 ezer eurója, semmi hitele, és röhögve keresné a következő céget, akit át tud verni egy ideig. sőt, most mondhatná azt is, hogy pihen fél évet, a munkanélküliből bőven elvan (mert nincs hiteltörlesztés).
Amúgy jah, itthoni dolgait is rendbe rakhatta volna és most lenne annyija is, hogy levelezőn végig járjon egy diplomát önköltségen.
De már havi 2k euró kell ahhoz, hogy ne halljon éhen XD
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Oct 14, 2020 19:27:06
x1)
Latszik amugy hogy ot ev sorike kemenyen radobott az autipancelra/behulyitette, akkor volt meg minimalis onertekelese, most meg szísárp melocsara akar jelentkezni ugy hogy tiz eve nem is latott kodot.
törpspa
Oct 14, 2020 19:31:02
img.sodika.dk/imgur.com/Y3RnGz1.png
Érdemes visszaolvasgatni. Régi excelje, mókás rovatokkal (2014 szilvszterén rakta be).
Érdemes visszaolvasgatni. Régi excelje, mókás rovatokkal (2014 szilvszterén rakta be).
Oct 14, 2020 19:31:02
-
Oct 14, 2020 19:31:05
444.hu/2020/10/14/fejbe-lotte-magat-egy-rendor-budapesten
Annak a trollnak a kurva anyját, aki bejelentette bronit a rendőrségen az anyja nevében, és ezt a szerencsétlen flótást kényszerítette a linkjei végigböngészésére.
Annak a trollnak a kurva anyját, aki bejelentette bronit a rendőrségen az anyja nevében, és ezt a szerencsétlen flótást kényszerítette a linkjei végigböngészésére.
Oct 14, 2020 19:31:05
Densie_23
Oct 14, 2020 19:36:26
i.imgur.com/Y3RnGz1.png
Ebből össze tudna hozni egy szakdolgozatot egy pszihológus hallgató. Nem sorozatgyilkos kategória, mint az andis excel, de ez se semmi.
Oct 14, 2020 19:36:26
Hahó
(
x135)
Oct 14, 2020 19:39:55
x135)
i.imgur.com/Y3RnGz1.png
"trollozás lehet még" XD
technikai_proba
(
x1)
Oct 14, 2020 19:42:39
x1)
Mit is fizettek?
"Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 37302x18) Dec 16, 2015 22:27:30Válasz (0)
Stuttgartban még saját bevallásom szerint is kidobtam az ablakon 250 eurót, amibe a hotel került, de az a 80 ezer forint még ezen a héten visszajön az egyik magyar ügyfelemtől, és így volt veszteség, nincs veszteség.
Ennyi. :)"
"Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 37302x18) Dec 16, 2015 22:27:30Válasz (0)
Stuttgartban még saját bevallásom szerint is kidobtam az ablakon 250 eurót, amibe a hotel került, de az a 80 ezer forint még ezen a héten visszajön az egyik magyar ügyfelemtől, és így volt veszteség, nincs veszteség.
Ennyi. :)"
a soha nem hazudó sodi a bittner pénzt hívta magyar melónak :D
Bejlin
(
x8)
Oct 14, 2020 19:43:11
x8)
"trollozás lehet még" XD
Meghalok a röhögéstől. Még a trollozásba fektetett időt is vezette az excelben. :D
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 14, 2020 19:43:34
x6)
inkébb utalj buzimárknak és menjél szaunába faszt szopni.
-
Oct 14, 2020 19:43:46
i.imgur.com/Y3RnGz1.png
Az is biztos, hogy ebben a táblázatban is masnizott...
Még magának is hazudik asodi.
Oct 14, 2020 19:43:46
Olga
Oct 14, 2020 19:44:26
Kedvencem ott a bal sarokban hogy valami könyvből hány oldalt olvasott el. "Feldolgozási arány" azt a kurva hétszentségit! :D
Oct 14, 2020 19:44:26
Egy szörnyeteg krónikája
Oct 14, 2020 19:46:38
Azért ebből az excelezésből is tökéletesen látható, hogy a Recskás nem épelméjű.
Óra, percre feljegyzett idők, hogy mivel mennyit foglalkozott.
És ebből próbálja magának igazolni a "haladását".
Képtelen felfogni a debil agyával, hogy senki le se szarja, hogy hány órát töltött pl. német tanulással.
Az eredmények érdekelnek mindenkit, ami minden esetben gyakorlatilag nulla, de ez az autista fasz ezt nem fogja fel.
Hát ő eltöltött 3 hetet a tickettel, és közben tanulta a kejetjendszejt, hát nyeméjtem, miért rúgtak ki.
Óra, percre feljegyzett idők, hogy mivel mennyit foglalkozott.
És ebből próbálja magának igazolni a "haladását".
Képtelen felfogni a debil agyával, hogy senki le se szarja, hogy hány órát töltött pl. német tanulással.
Az eredmények érdekelnek mindenkit, ami minden esetben gyakorlatilag nulla, de ez az autista fasz ezt nem fogja fel.
Oct 14, 2020 19:46:38
Egy szörnyeteg krónikája
Oct 14, 2020 19:50:02
"Segítség és lelki optimális"
Gyagyás, magyarázd már meg ,hogy ez a tétel mi a fasz :DD
Oct 14, 2020 19:50:02
Hahó
(
x135)
Oct 14, 2020 19:51:45
x135)
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Oct 14, 2020 19:54:18
x1)
"Segítség és lelki optimális"
Ez a kezelese volt a 'fordos neni' pszichiaternel. Legalabbis ez volt akkor a tippunk.
Púpszászi tyúkhúsleves
Oct 14, 2020 19:56:24
Te még új vagy itt... ezekből nem lehet elvenni, ez mind KELL ASODI-nak. Kivéve a német tevedij, de az még az ogrénak kell a levelek kezeléséért cserébe.
Költői kérdés volt, nyilvánvaló hogy a nyomorult nem mond le semmiről :) Ennyire már ismerem.
Oct 14, 2020 19:56:24
xray
(
x21)
Oct 14, 2020 19:56:41
x21)
"sodika (Snecológus-pontszám: 37302x18) Dec 15, 2015 08:33:12 Válasz (53)
Örülhettek.
---
Örülhettek.
---
eltelt 5 év és most is aktuális és ugyanúgy lehet szívből röhögni rajta.
az egyetlen megnyilatkozása volt, amit akkor felpontoztam, mert önkritikát gyakorolt, de szerintem be volt füvezve. :)
sodika
Ezek hozzám képest tényleg rendes emberek, és arra is jó volt ez az út, hogy tényleg nem Törpapához meg RGL-hez kell mérnem magam, mert akkor rendes emberek közé keveredve szégyenkezhetek, hogy én miféle szemét tróger vagyok (és ezekhez a rende és kedves emberek képest ott a cégnél az is vagyok).
Hahó
(
x135)
Oct 14, 2020 19:59:41
x135)
még most is azt hiszi, hogy őt azért rúgták ki, mert elment egy ügyfél.:)
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 14, 2020 20:02:00
x38)
Lehet, hogy miatta ment el az ügyfél, és azért rúgták ki. Ez sanszosabb!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Okjs Snecologus
(
x1)
Oct 14, 2020 20:02:01
x1)
"trollozás lehet még" XD
Hahó
(
x135)
Oct 14, 2020 20:03:50
x135)
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Oct 14, 2020 20:05:44
x1)
Tedd ki a futyizos excelt sodi!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 14, 2020 20:06:48
x38)
utazás andihoz még nap: 8
gecitartogatás eddig nap: 6
gecitartogatás eddig nap: 6
Egy szörnyeteg krónikája
Oct 14, 2020 20:08:04
:O
Andis excel-t még nem láttam, valaki tudja linkelni esetleg?
NSZKSZ!
NSZKSZ!
Oct 14, 2020 20:08:04
Hahó
(
x135)
Oct 14, 2020 20:09:23
x135)
szerintem a miskolciakról is vezet egy excelt, és nem a pénzügyi részre gondolok.
márknál pl. azt vezetheti, hogy mennyi infót ad a trolloknak, arra mit reagáljon. mit szólt a pedofil vádhoz, stb.
márknál pl. azt vezetheti, hogy mennyi infót ad a trolloknak, arra mit reagáljon. mit szólt a pedofil vádhoz, stb.
Hahó
(
x135)
Oct 14, 2020 20:10:45
x135)
:O
NSZKSZ!
NSZKSZ!
Egy szörnyeteg krónikája
Oct 14, 2020 20:12:42
Áá, király, köszi.
Eddig csak a boldozott leveleket ismertem.
A snecológia tudománya mindig tartogat meglepetéseket.
Oct 14, 2020 20:12:42
Okjs Snecologus
(
x1)
Oct 14, 2020 20:14:44
x1)
Igazad van, meg is van a mai szorgalmi olvasmány.
Fuvolázó Kobold
Oct 14, 2020 20:18:23
Endre, hol a tetves faszban vagy? 100 látogató lesi minden szavadat, porondra hát, korcs! Többen kérdezik, hogy esetleg nem-e visszaszöktél már az anyádhoz, te hazug gennyes féreg?
Ma háromszor kérdeztem rá, hogy hol héderelsz éppen, gondolom, okkal nem válaszolsz. A kurva anyádat!
Ma háromszor kérdeztem rá, hogy hol héderelsz éppen, gondolom, okkal nem válaszolsz. A kurva anyádat!
Oct 14, 2020 20:18:23
Stressznélküli Fütyi
Oct 14, 2020 20:20:30
Endre, nemsokára megyek a terembe egy kis esti kardiora, jössz te is? 10 percet bírnál, vagy az még sok elsőre?
Oct 14, 2020 20:20:30
Kovi
(
x2)
Oct 14, 2020 20:20:48
x2)
Szerintem kérj kölcsön, vagy szerezz valahonnan egy kis hitelkét ha nem akarsz a hó végén éhesen kuporogni a sarokban!
Éhesen?? Inkább józanul. Szokatlan lesz, igaz Sodibaba?
broni
(
x45)
Oct 14, 2020 20:21:43
x45)
duna partján fojjik a a vér
nyeld a kecit
soditestvír
nyeld a kecit
soditestvír
Olga
Oct 14, 2020 20:22:36
Endre, hol a tetves faszban vagy? 100 látogató lesi minden szavadat, porondra hát, korcs! Többen kérdezik, hogy esetleg nem-e visszaszöktél már az anyádhoz, te hazug gennyes féreg?
Oct 14, 2020 20:22:36
Vonzas torvenye
Oct 14, 2020 20:28:14
Mikor indult volna az ujszasz melletti (miskolci) haver?
Oct 14, 2020 20:28:14
broni
(
x45)
Oct 14, 2020 20:28:50
x45)
sodi kurválkodik.
Okjs Snecologus
(
x1)
Oct 14, 2020 20:34:43
x1)
Szerintem ez hazaszökött XD
szutyok
-Autifriend
Oct 14, 2020 20:37:29
Ha úton lenne hazafele, fórumozna a Railjetről nem? :D
Oct 14, 2020 20:37:29
Sodilegnagyobbrajongoja
Oct 14, 2020 20:44:14
Szerintem ez hazaszökött XD
Kizártnak tartom, hogy addig hazajöjjön, amíg nem intézte el a segélyt.
Oct 14, 2020 20:44:14
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Oct 14, 2020 20:46:06
x8)
Gyagyás,azt tudod,hogy a bérbeado bármikor meglátogathat?
Ha jól tudom,szólnia kell 24 órával előtte.annyi elég lesz a kiganyézáshoz? :-DD
Ha jól tudom,szólnia kell 24 órával előtte.annyi elég lesz a kiganyézáshoz? :-DD
broni
(
x45)
Oct 14, 2020 20:46:41
x45)
sodinak csak a karrierr számít.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 14, 2020 20:48:30
x38)
sodichunak pedig csak a Perrier.
Penzmento
(
x6)
Oct 14, 2020 20:50:51
x6)
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Oct 14, 2020 20:53:23
x7)
Szerintem is elmerült most a nyugtató fütyizésékben, ha az sem lenne, akkor teljesen megbolondulna.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 14, 2020 20:57:44
x38)
Most, hogy egyedül lakik, kérgesre-pikkelyesre nyúzta a pitont a kirúgásocska óta, ezért nem tud szaunázni menni. Egy vörös krinolinná változott, amit csíp a víz. Ezért erőlteti ezt az "edzeni megyek" ostobaságot, amikor egyértelmű, hogy az edzőterem közelébe se fog menni... A kifogás is megvan, nincs hozzá speciális edzőruhája, és most, hogy beütött az életveszély, nem is tud venni. Ezért csak a havidíj ketyeg a semmire, idestova negyedik éve. Ennyire jól bánik a pénzzel ASODI.
Ásó27
(
x68)
Oct 14, 2020 20:59:45
x68)
Én már nagyon várom a holnapi edzést :)))
Mifaaaaaaaaaaaan
broni
(
x45)
Oct 14, 2020 21:01:43
x45)
csurgó dénes milyen szert nyomat, őtet még nem láttam a 44-en.talán herbál??????????
-
Oct 14, 2020 21:06:11
Sodika! A holnapi edzésről csinálsz egy vlog videót?
Nem is kellene megvágni, egyből mehetne fel a youtubra.
Én like-olnám! NA?
Nem is kellene megvágni, egyből mehetne fel a youtubra.
Én like-olnám! NA?
Oct 14, 2020 21:06:11
Vonzas torvenye
Oct 14, 2020 21:06:20
Most, hogy egyedül lakik, kérgesre-pikkelyesre nyúzta a pitont a kirúgásocska óta, ezért nem tud szaunázni menni. Egy vörös krinolinná változott, amit csíp a víz. Ezért erőlteti ezt az "edzeni megyek" ostobaságot, amikor egyértelmű, hogy az edzőterem közelébe se fog menni... A kifogás is megvan, nincs hozzá speciális edzőruhája, és most, hogy beütött az életveszély, nem is tud venni. Ezért csak a havidíj ketyeg a semmire, idestova negyedik éve. Ennyire jól bánik a pénzzel ASODI.
Bassza meg dejavum van vagy ez mar egyszer lejatszodott?
Oct 14, 2020 21:06:20
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 14, 2020 21:12:56
x37)
MEGTALÁLTAM :D :D :D
4060. oldal
"Farkas Endre Kiss
Idővonal
MostanábanIsmerősnek jelölömKövetem
FARKAS AZ ISMERŐSÖD?
Ismerősnek jelölöm
Ha látni szeretnéd, mit oszt meg az ismerőseivel, jelöld ismerősnek!
Hírfolyam
Farkas Endre Kiss
3 perce · Budapest ·
Na, a kedves trolloknak sikerült még Pestről is varázsolniuk. Reggel arra ébredtem a hotelben, hogy nincs net, pedig napokig érvényesnek kéne lennie a bejelentkezéskor kapott jelszónak. Megyek le reggel 8-kor reggelizni, és kérem, majd kaptam másik kódot. Ezután 9 órakor megyek kijelentkezni, hát rendőrök várnak rám a pultnál. Van egy kis gond, mondják, ugyanis feltörtem a hotel wifi-jét. Mindenki hotelben egy képet látott, amikor netezni kezdett, amin én tettem szexuális ajánlatot. Végül abban maradtunk a hamburgi rendőrökkel, hogy ők végre alaposan nyomozni fognak a pesti trollok után, és nem szarják le őket, mint a berlini kollégáik, mondván: úgysem németek az elkövetők. Ebben rendes voltak, de a rendőrnéni nem volt hajlandó elvinni engem a kocsival, miután 15 percig feltartottak. Azt mondta, hívjak taxit. El is késtem 10 perccel az állásinterjúról.
Maga az interjú és a teszt jó hangulatban telt. Nagyon sokat tanultam belőle, ugyanis a végén egy teljesen őszinte beszélgetésen tárták elém, hogy hol vannak a gyenge pontjaim, melyeken javítanom kéne. Ezek csak részben szakmai kérdések: részben személyiségjegyyek. Pl. ha pl. fogalmam sincs, mi az a függőség Symfony-ban, akkor ne kezdjek el róla beszélni mégis, mert nevetségessé válok. Stuttgart után megkaptam az irányt, a hamburgi út pedig azért volt hasznos, mert most már nem csak az irány tiszta, hanem emellett azt is jól látom, mégpedig mérnöki pontossággal, hogy milyen technikákra, és képességekre kell ráerősítenem. Az angolom pl. nem vészes, azt már tudom, ettől kár félnem. Ellenben az OOP fejlesztés területén van pár elméleti pont amit erősítenem érdemes, valamint talán akad pár alapvető megkölezítésbeli probléma is. Nem baj, most már ezt is pontosan tudom, és így már könnyedén hozom be a lemaradásomat. Tiszta az iránny, világos az út. Tennem, meg gyakorolnom kell. Ezt is teszem. Szerencsére holnapra máris be van ütemezve pár újabb német Skype-os állásinterjú. "
Sírok :D
4060. oldal
"Farkas Endre Kiss
Idővonal
FARKAS AZ ISMERŐSÖD?
Ismerősnek jelölöm
Hírfolyam
Farkas Endre Kiss
3 perce · Budapest ·
Na, a kedves trolloknak sikerült még Pestről is varázsolniuk. Reggel arra ébredtem a hotelben, hogy nincs net, pedig napokig érvényesnek kéne lennie a bejelentkezéskor kapott jelszónak. Megyek le reggel 8-kor reggelizni, és kérem, majd kaptam másik kódot. Ezután 9 órakor megyek kijelentkezni, hát rendőrök várnak rám a pultnál. Van egy kis gond, mondják, ugyanis feltörtem a hotel wifi-jét. Mindenki hotelben egy képet látott, amikor netezni kezdett, amin én tettem szexuális ajánlatot. Végül abban maradtunk a hamburgi rendőrökkel, hogy ők végre alaposan nyomozni fognak a pesti trollok után, és nem szarják le őket, mint a berlini kollégáik, mondván: úgysem németek az elkövetők. Ebben rendes voltak, de a rendőrnéni nem volt hajlandó elvinni engem a kocsival, miután 15 percig feltartottak. Azt mondta, hívjak taxit. El is késtem 10 perccel az állásinterjúról.
Maga az interjú és a teszt jó hangulatban telt. Nagyon sokat tanultam belőle, ugyanis a végén egy teljesen őszinte beszélgetésen tárták elém, hogy hol vannak a gyenge pontjaim, melyeken javítanom kéne. Ezek csak részben szakmai kérdések: részben személyiségjegyyek. Pl. ha pl. fogalmam sincs, mi az a függőség Symfony-ban, akkor ne kezdjek el róla beszélni mégis, mert nevetségessé válok. Stuttgart után megkaptam az irányt, a hamburgi út pedig azért volt hasznos, mert most már nem csak az irány tiszta, hanem emellett azt is jól látom, mégpedig mérnöki pontossággal, hogy milyen technikákra, és képességekre kell ráerősítenem. Az angolom pl. nem vészes, azt már tudom, ettől kár félnem. Ellenben az OOP fejlesztés területén van pár elméleti pont amit erősítenem érdemes, valamint talán akad pár alapvető megkölezítésbeli probléma is. Nem baj, most már ezt is pontosan tudom, és így már könnyedén hozom be a lemaradásomat. Tiszta az iránny, világos az út. Tennem, meg gyakorolnom kell. Ezt is teszem. Szerencsére holnapra máris be van ütemezve pár újabb német Skype-os állásinterjú. "
broni
(
x45)
Oct 14, 2020 21:21:14
x45)
németországba meg kijárási tilalom lesz este, most írja a bild.
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Oct 14, 2020 21:21:51
x8)
MEGTALÁLTAM :D :D :D
4060. oldal
"Farkas Endre Kiss
Idővonal
FARKAS AZ ISMERŐSÖD?
Ismerősnek jelölöm
Hírfolyam
Farkas Endre Kiss
3 perce · Budapest ·
4060. oldal
"Farkas Endre Kiss
Idővonal
FARKAS AZ ISMERŐSÖD?
Ismerősnek jelölöm
Hírfolyam
Farkas Endre Kiss
3 perce · Budapest ·
Minden tiszteletem annak aki ezt összehozta! :-))
pedofilsodiasodi
(
x2)
Oct 14, 2020 21:25:22
x2)
Sodrák!
Üss arcon egy cigányt, fogja tudni miért kapta.
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 14, 2020 21:34:25
x19)
Viszont itt kamuzott mert a hamburgi melót megkapta
Steck
Oct 14, 2020 21:35:39
i.imgur.com/Y3RnGz1.png
Fogyatékos autista sodi excel.
Oct 14, 2020 21:35:39
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Oct 14, 2020 21:37:41
x7)
Oct 14, 2020 21:37:41
Utaztam egyszer oda is egyhetes próbamunkára, tudod.
Nem lenne új.
Nem lenne új.
Nem. Arra hívtak. A hotelt is fizették.
Vera néni fizette, te fasz. Oct 14, 2020 21:37:41
Koboldtartás
Oct 14, 2020 21:38:36
Nyem fogok visszatekerni.
Sodi ha már edzeni akarsz, akkor először nem ártana egy kis étrend átalakítás. A gyros és a mekis kajával maximum súlyt szedsz fel, másra nem jó. A bébitáp helyett ehetnél mondjuk kifőzdéből vásárolt ételt, mert az egysíkú étkezéssel maximum izom helyett stroke-ot kapsz. Legalább meleg ételt is eszel a buziszaunán kívül.
Az edzés helyett inkább melegíts, mert már abba el fogsz fáradni. És azt úgy kell érteni, hogy néhány nyújtást csinálsz és nem a pitonnal. Meg nem ártana ha párszor sétálnál, még ha ezt lakásban teszed.
Sodi ha már edzeni akarsz, akkor először nem ártana egy kis étrend átalakítás. A gyros és a mekis kajával maximum súlyt szedsz fel, másra nem jó. A bébitáp helyett ehetnél mondjuk kifőzdéből vásárolt ételt, mert az egysíkú étkezéssel maximum izom helyett stroke-ot kapsz. Legalább meleg ételt is eszel a buziszaunán kívül.
Az edzés helyett inkább melegíts, mert már abba el fogsz fáradni. És azt úgy kell érteni, hogy néhány nyújtást csinálsz és nem a pitonnal. Meg nem ártana ha párszor sétálnál, még ha ezt lakásban teszed.
Oct 14, 2020 21:38:36
törpspa
Oct 14, 2020 21:49:16
Edzés-tanácsadás, blabla.
Most tényleg tanácsokat akarsz neki adni a kvázi testépítéshez, edzéshez?
Ennyire nem ismered?
Oct 14, 2020 21:49:16
sodika
Oct 14, 2020 21:49:56
Vera néni fizette, te fasz.
A hotelt eredetileg nem.
Oct 14, 2020 21:49:56
Púpszászi tyúkhúsleves
Oct 14, 2020 21:51:07
Három év alatt mennyit edzettél? Egy nyomorék videót láttam csak de szekunder szégyenem volt tőle. Tessék live-ban edzeni!
Oct 14, 2020 21:51:07
sittessanyi
Oct 14, 2020 21:53:09
sodi már örökre egy hikomat undormány marad, csinálhat ő bármit, nem fog javulni.
de szép trollkodás, hogy bátorítod! hátha egyszer a gyúrós-mániás szakaszra is elkölt pár milliót
Oct 14, 2020 21:53:09
Karib
(
x10)
Oct 14, 2020 21:55:57
x10)
Endre, te már tényleg nem fogsz streamelni soha többet?
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Faszaság van
(
x2)
Oct 14, 2020 22:16:53
x2)
Endre, kihívod magadhoz törpapát?
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Su-su-suldigung
Oct 14, 2020 22:18:33
Egy kis trenbolonnal talán változtathatna a nyeszlett testén. A döglött pitonon mondjuk nem sokat segítene, bár annak már úgyis mindegy, haja se sok maradna, de talán emberként is tekintenének rá a linzicsibék. Tolhatnál egy kúrát, SoDI!
Oct 14, 2020 22:18:33
Hahó
(
x135)
Oct 14, 2020 22:21:27
x135)
Sneci lesz feleség? Hogy áll a csibevadászat? Nem fehér négyzetekre gondolok.
xray
(
x21)
Oct 14, 2020 22:28:47
x21)
Oct 14, 2020 22:28:47
Sneci lesz feleség? Hogy áll a csibevadászat? Nem fehér négyzetekre gondolok.
kisebb gondja is nagyobb annál, h csibékre gondoljon. teljes csőd az élete. Oct 14, 2020 22:28:47
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Oct 14, 2020 22:29:10
x13)
Elájulna a tű látványától is a hikomat, meg ahhoz enni is kéne, na nem bébitápot.
Tyodinak nem való a mindenféle e betűs szteroid, majd a Márk apja kipattintja egy miskolci edzőtábor keretében bébiétellel (a répásban extra kreatin van!).
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Oct 14, 2020 22:30:02
x7)
Oct 14, 2020 22:30:02
A hotelt eredetileg nem (Vera fizette).
Eredetileg? Igen vagy nem? Fogalmazzon érthetően a sodi. Oct 14, 2020 22:30:02
Ásó27
(
x68)
Oct 14, 2020 22:31:16
x68)
Endre, te már tényleg nem fogsz streamelni soha többet?
Az avatárodat megkaphatnám esetleg nagyobb verzióban? Nagyon tetszik!
sittessanyi
Oct 14, 2020 22:33:43
ettől függetlenül hadd nyomja az "edzést"! jókat mosolygok, amikor arra gondolok hogy a labanccsibék egymás között kacarásznak a súlyok alatt szenvedő és jajgató púpos, pókhasú papón aki néha felhúzza a bendőjére a mackóalsót :DD
Oct 14, 2020 22:33:43
xray
(
x21)
Oct 14, 2020 22:43:36
x21)
orvoi felügyelet nélküli súlyemelés annak a gerincnek a teljes nyomorékká válás receptje. ettől függetlenül hadd nyomja az "edzést"! jókat mosolygok, amikor arra gondolok hogy a labanccsibék egymás között kacarásznak a súlyok alatt szenvedő és jajgató púpos, pókhasú papón aki néha felhúzza a bendőjére a mackóalsót :DD
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 14, 2020 22:47:00
x38)
A hotelt eredetileg nem.
Ne masnizzál már, te fattyú! Igen, nyelvtanilag "eredetileg" tényleg nem, mert a cég fizette volna, ha ott maradsz. De TÉNYSZERŰEN, mivel elmenekültél, ezért IGEN, Vera néni fizette. Megint próbálsz itt nekünk hazudozni, te undorító féreg, de mi mindent tudunk rólad. Eredetileg anyádék is normális gyereket akartak, de mégis egy ilyen púpos hikomatot kellett felnevelniük, amibe bele is rokkantak mindketten. Dögölj meg, kirúgott kókler!
Ásó27
(
x68)
Oct 14, 2020 22:50:32
x68)
Pl. ha pl. fogalmam sincs, mi az a függőség Symfony-ban, akkor ne kezdjek el róla beszélni mégis, mert nevetségessé válok.
Na pl. ezt szerencsére nagyon ügyesen megtanultad, és azóta sem szólalsz meg olyan témában, amihez nem értesz!
Aczél elvtárs
(
x3)
Oct 14, 2020 22:57:04
x3)
xray
(
x21)
Oct 14, 2020 23:02:00
x21)
Oct 14, 2020 23:02:00
gondoljátok, h púpszászról akar állást keresni? vagy menekül a bankok elől? Oct 14, 2020 23:02:00
Aczél elvtárs
(
x3)
Oct 14, 2020 23:03:24
x3)
gondoljátok, h púpszászról akar állást keresni? vagy menekül a bankok elől?
Sodi esetében szó szerint bármit el tudok képzelni. Egy gyakorló elmebetegről van szó, Hahó!
xray
(
x21)
Oct 14, 2020 23:05:22
x21)
Oct 14, 2020 23:05:22
annyira nem lehet zakkant, h azt gondolja ezt meg lehet úszni. Oct 14, 2020 23:05:22
Aczél elvtárs
(
x3)
Oct 14, 2020 23:10:23
x3)
annyira nem lehet zakkant, h azt gondolja ezt meg lehet úszni.
dehogynem, azt hiszi szépen elhúzza az időt, meg majd cselezget a lakcímekkel, trükközik és persze még nagyobb faszerdőbe navigálja magát. hidd el, már teljesen elvesztette a kapcsolatot a valósággal.
-
Oct 14, 2020 23:10:49
Megin 1000 hsz egy nap alaty. Volt valami erdekes?
Oct 14, 2020 23:10:49
Nemfatyle
(
x7)
Oct 14, 2020 23:12:53
x7)
Szerintem nem gondolkodott, csak beszart megint
Sodi új munkahelye
Oct 14, 2020 23:13:42
Tökre el tudom képzelni hogy mikor meglátta ezt a két hónapos cuccot autirohamot kapott, összepakolt egy szemeteszsákot, felbaszta a púpra és hazamenekült sírva anyuhoz. Sose volt sok köze a valósághoz, pont kitelne tőle egy ilyen idióta húzás. :D
Oct 14, 2020 23:13:42
Ásó27
(
x68)
Oct 14, 2020 23:14:05
x68)
Megin 1000 hsz egy nap alaty. Volt valami erdekes?
Endrének nem akarják küldeni a németek a szükséges papírokat! Érzi, hogy szorul a hurok!
Penzmento
(
x6)
Oct 14, 2020 23:19:20
x6)
A hotelt eredetileg nem.
Holnapra mi a terv?
130 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Berlin: 30% valószínűség.
Linz vagy környéke: 20% valószínűség
Bécs: 20% valószínűség
Valahogy így látom az esélyeket.
nagy műsor lesz. 7-8 ezres hitelkártya tartozás felhalmozása után elköltözöl egy másik városba, megint 4-5 ezer eurós költséggel, aztán kibasznak megint 3 héten belül. szerintem akkor már be fogod látni, hogy vége van az illúziónak, nincs többé "nyugati" "programozó" "karrier". de ha nem, úgy is jó, mert akkor egy még mélyebb gödröt ásol magadnak. és már a mostani is elég mély. gyakorlatilag már vége van, csak még nem láttad be.