Ez a sodiverzumban van így azonban a valóság más, tudod kisfiam.
Akarhatsz te bármennyit ha a körülmények nem teszik lehetővé. Pillanatnyilag nem vagy abban a helyzetben.
Mivel úgy sem fogod fel mekkora bajban vagy ezért leírom mégegyszer de másképpen, hogy értsd;
neked most BÁRMILYEN munkát el KELLENE vállalnod, hogy minimális esélyed legyen elkerülni a teljes összeomlást.
Különben vagy hajléktalan vagy elítélt leszel. Vagy egyik a másik után.
Sírhelyed már van?
Mifaaaaaaaaaaaan
Inkább kijelölöm.
Aha.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Miskolc városszélén 1 dögkút
Ez ety fosh!
Szerintem kezdj neki.
Mifaaaaaaaaaaaan
Jaj Sodika, meghalni nem könnyű ám.
Amikor körletcsicskaként azon jár majd a fejed, hogy a 20 ezer forint rabkereseteddel hol fogsz héderelni ha letelik akkor majd átgondolod ezt. Meg ha naponta össze vissza vernek bent a tesóbástyák just for fun.
Tudod, Márk is kérdezte, hogy ütöl-e magadért. Na, ez majd élesben nagyon fincsi lesz ám, hidd el nekem. Ott nincs hetyetye meg fehernégyzet, ráadásul ha elterjed hogy pedofil és vamzer vagy akkor még jobb világod lesz. Még, hogy halál. :))))
Teljesen igazad van. Ha valahol 49k-t ajánlanak, akkor röhögj a képükbe a büdös száddal, randa fogaiddal és mondd azt nekik, hogy inkább meghalsz.
Elnézést, felhőmérnök úr, én azt is beleszámoltam, amit a csicskájától kapott a roma herceg. :)
Amíg ott volt a miskolci szerelmed, addig nagyon tetszett a hely :) De ezek a szemetek azt akarták, hogy dolgozz rendesen a pénzedért, meg ne menj be MINDEN EGYES REGGEL (!) kialvatlanul és másnaposan/még részegen, akkor kész paff. Élhetetlen szar.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Fogsz te majd ez alá menni, majd ha visszamenekülsz Magyarországra a német/osztrák hitelek miatt akkor örülsz majd ha közmunkásnak felvesznek.
Nyem étyem, de faszaság van.
Lolbazmeg, mióta tutira ígérgeted az edzésre menést, voltam egyszer focizni, kétszer futni és kétszer kondiparkozni. BALFASZ :D Ezért vicces, amikor a hikomat testeddel torkok elvágásáról meg viperázásról álmodozol.
És melyikre van több esélyed szerinted?
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Akkor ki is nyithatnád a gázt, mert erre a teljesítményre nem fogsz többet kapni, mint eddig. Akárhogy masnizod azt a kurva CV-t, előbb-utóbb nagyon ki fog lógni már a lóláb. Aki felvenne, az nem fog sokat fizetni, ahol meg sokat fizetnek, oda te be sem teheted a lábad.
Mennyi pénz lenne neked elég egy hónapban?
Mondjuk igazából mind tudjuk hogy kereshetnél te több milliókat is, akkor is elbasznád vagy odaadnád Márkéknak.
Büntetőügybe fog keveredni a zavaros pénzügyei miatt, ez biztos. Szerintem Németországban, onnan pedig majd kérvényezi, hogy inkább Mo.-n ülné le mint valamelyik kinti janicsár képzőben.
Így kerül majd Állampusztára ha újszászi címe van ha meg XI. ker akkor Kozma vagy Baracska.
Ezek a kilátásai nagyjából közép-hosszú távon (viccen kívűl)
Te mondtad, hogy junior bér.
Miért ne adnák meg?
Mert segédmunkás vagy, nem junior baszdmeg. azért.
Most írom le először azt, hogy "junior bér", kihez beszélsz?
Mifaaaaaaaaaaaan
Azért nem, mert a szippantós háttérszínezésért meg a spagettikód-gányolásért még junior bér sem jár. Neked ez a hajó már elment. Képtelennek bizonyultál új ismeretek megfelelő szintű elsajátítására. El fogsz tudni gányolgatni ilyen falmelléki zugcégeknél, mint a Groteszk, de kb ennyi. Egyszer próbáltál normális helyre kerülni, onnan 3 hét után repültél.
Nem akarok általában senkinek rosszat, de amilyen hülye fasz vagy ezt whiskey-t kortyolva fogom végig nézni :)
Az a berlini volt, ez már a medior bérszint alja. Ki is hullottál azonnal
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Nem, erre is juniort mondtatok.
Én pedig egyetértek.
Akkor te most juniornak tartod magad?
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Te pillanatnyilag egy segílykés tesóbástya migráns vagy, semmi junior meg mittudomén.
Kuss. Hol vagy most? Anyádnál baszod a rezet, igaz,
Milyen jó, hogy csak sittes barátai vannak asodinak, sok minden taníthatnak neki így! Endre, kérd meg Márkot, Törpapát, meg Tajgit, hogy számoljanak be börtönélményeikről! :)
Ne viccelj, hogy te tényleg Seniornak képzeled magad, az vagy de csak a korodnál fogva :D
Ott volt a hirdetésben (illetve a kirúgásod másnapján, amikor a nagy ügyfél visszajött :D , gondolom most is ott van), hogy 32-55k. A 32k a junior alja, az 50+ már a közepe. Piszony. Amihez te bőven kevés voltál, sose hallottam olyat, hogy valaki még a próbaidőt se töltheti ki.
Én csak azt bánom, hogy bentről nem tud majd írni.
Tényleg Sodika, ki lesz a kapcsolattartód? Már csak mi maradtunk neked a kommenthaverok. Majd mondod a nevelőnek, hogy vegye föl velünk a kapcsolatot?
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Keci, ennek is mekkora hombár feje van :-))
Na, ilyenek fogják majd elverni minden nap.
Nem fognak neked 55.000 Eurót fizetni egy évben sehol. De ha mégis, akkor verjed a seggedet a földhöz, mert az éves bruttód (!) megközelíti (!) az össz tartozásod összegét. Neked lefőtt a kávé, Endre. Olyan szinten vagy már eladósodva, hogy szó szerint ÉVEKIG kell a bankoknak robotolnod ahhoz, hogy NULLÁN legyél. Nem megtakarításod lesz 5 év múlva, hanem NULLA TARTOZÁSOD. Te már nem ugrálhatsz, neked itt a történet vége. És minden munka nélkül töltött hónap csak ront a lehetőségeiden. Anyád nagyon jól felmérte ezt, azért zavart vissza Linzbe. Nem akarja, hogy magaddal rántsd őt is és kisemmizd, mint apádat anno.
Miért lenne vicc? Ezek pontosan azok a fiatal juniorok, akik max egy BSc-t végeztek el és ha jól dolgoznak 2-3 év után megkeresik azt, amit te kaptál... volna, ha nem basznak ki rögtön :)
Majd megkérdezi tőlük, hogy mennyi az idő, nagy cigányidomár sodi asodi! Nézd meg, mindössze 10 millió forintból hogy beidomította Márkot is: már bármikor mondja a gazdájának, hogy 'csicska vagy, geci'! :)
Nálunk Endre lesz a Jean-Marie.
COVID-19 időkben (és még csak most indul be a második hullám igazán), egy országban, ahol az egyetlen referenciája egy 3 hetes "projektmunka" és tele van minden magyarokkal, ráadásul év vége?
Kizárt.
Már most megvolt az 52.
Az évi 3 ezer innen már havi 250 euró bruttó.
Nettóban egyetlen százas.
Mi kizárt azon, ami már egyszer megvolt?
A helyében ha más nincs akkor elvállalnék valami könnyű fizikai munkát ( a nehezet nem bírja a háta) dehát ez egy barom. Képtelen felmérni a saját lehetőségeit.
És elveszett. Most akkor mit akarsz? 3 hetes melókból akarod eltartani magad életed végéig?
Ingatkanügyek
Hát, hogy most már ismernek helyben :) Mindenhol lesz egy magyar, hidd el. Szerinted ki súgta meg nekik, hogy dobjanak neked egy kis pluszpénzt és akkor balhé nélkül szabadulnak? NEm kell kimenni az ogréhoz, nem "marad nálad" egy céges monitor a kötelező home office miatt, stb?
Te sokkal keményebb arc vagy mint sokan itt szerintem.
Én ha a SoDI helyében lennék felmarkolnám a 20ezer eurót, elmennék Thaiföldre, és amíg tart tart, az utolsó 20 dollárból meg aranylövés és "na csá".
Ausztriában kevés a kulimunka, ami meg van azt Ahmedék megcsinálják. Max bemehet az önkorhoz, de szerintem onnan is el fogják hajtani. Ausztria nem dojcsland.
Ingatkanügyek
Amit mondtak, arra nem lehet mondani semmit.
Ha a munkámba kötöttek volna bele, egy órán át tartottam volna őket szóval, hogy jó, akkor beszéljük át, de arra, amit ehelyett mondtak, nem lehetett mondani semmit.
Egyetértek, látod, tudták ezt is. Pontosan a begyakorolt körmondataid akarták elkerülni, Herr sehr gut entwickler (nem tudok németül, bocs)
Akkor bizony költözni kell XD
Veszem észre.
A fordos néni is ezt írja.
Idézem őt:
"Nem csalódtam az osztrákokban. Sejtettem, h nem lesz egyszerű velük, de azért több időre tippeltem- Tudod, hogy mindig próbáltalak lebeszélni Ausztriáról. Soha sem voltak jó tapasztalataim velük munka téren, az elmúlt években sok hasonló esetben segitettem pár magyarnak, akik futhattak a pénzük után."
"Azt nem hiszem, h osztrák támogatást kapnál. A magyarázatból én nem csinálnék ügyet. Megpróbáltad Ausztriában, de nem vált be, vissza akarsz menni Németországba. Ennyi. Minél kevesebb magyarázat. Egyébként a német rendszer sokkal nagyobb biztonságot ad."
Az osztrák támogatás részében - remélem - téved, de egyébként 2014-ben valóban ő beszélt ne Ausztriáról. Igaza volt.
A kurva ANYÁD volt még neked! Kibasztak 3hét után ne beszélj éves bérről, te apagyilkos! Azért kaptál ennyit tőlük mert ott Bekönnyeztél nyűszítettél, alamizsnának adták, te bűzlő szar!!!!
Hm... ez nem a miskolci Márk? Sodi barátnője.
Ezt a hónapot még nagyjából kimozogja, aztán ha szerencséje van jön segély, ebből ki tudja fizetni a lakást, a rezsit, meg a törlesztőt. Innentől csak a hitelkártyákból tud élni, még egy hónapot. De hó végén a kártyák -2000-be mennek (az életstílusán-életvitelén tuti nem fog változtatni), a következő hónap még rosszabb, stb.
Ha közben talál még egy céget akit bepalizhat, akkor még lehet még osztrák 2021-es évad.
Lehet az egyik kitakart kiadás neki megy?
Mifaaaaaaaaaaaan
A 2020-as lundart meg groteszk - ilyen Blogina kaliberű évi max 100-120 milliós bevétellel rendelkező mikrocégekben gondolkodj - ilyen korrektül fizet a webgányolóknak? Full bejelentve? Ebben biztos vagy?
Akkor most csomagolj. Buzigurtnira fel!
Igen, ezért jobb lelépni innen minél hamarabb, ha lesz esetleg német meló.
Ha pár hónapig két helyen fizetek albit rendes fizu mellett, még az is jobb, mint a segélyes lét.
Simán lehet. Annyi ilyen van, ez még egy balek. Tipikus célcsoport.
Akkor ha még ezt is tudtad előre, meg te magad is leírtad itt többször: Mégis mi vitt oda? Tényleg csak és kizárólag a 20%-os fizu ígérete meg hogy milyen poén lenne? Tartod még ezt?
Miért, meg van már az albi németbe? Melócsá hogy áll? Mennyi masnizott CVt küldtél el a héten? Tényeket kérünk Sodi nem hetyetyézést.
A támogatásban azért - remélem - téved.
De pont miatta nem lepődnék meg nagyon az ellenkezőjén se, mert ha ő megmondta, aki megmondta ezt is.
Meglátjuk.
Németet meg egyet se.
Osztrákot is kevesebbet, mint ötöt.
Eddig inkább átgondoltam, mit kell csinálni.
Na csá.
Bakker, meló mellé még egyszer nem fizetek kauciót.
AirBnB lesz, vagy hostel, akárhol is lesz meló.
Az első hónapban legalább.
Ebből ennyit azért most tanultam.
A cuccok tényleges átköltöztetését mostantól csak a második hónapban kezdem el tervezni.
Nagyon nagyon gyorsan kellene egy berlini melót találnod. Mielőtt nem lesz utazgatás, nálunk már este 10 reggel 6 közt kijárási tilalom van, egy német út után meg csináltathatnék koronatesztet és minimum 3 napig karanténben lennék otthon
"kevesebbet, mint ötöt."
A nulla is kevesebb, pontos számot légyszi
Na csá.
Mifaaaaaaaaaaaan
Akkor megis mi a faszt csinalsz egesz nap?
Mind a ketten egy rohadt kretének vagytok!
Te vagy a szar,nem az ország,értsd már meg!
1 feladatot nem tudtál elvégezni,és itt szarozol.
Érdekes mások évek,év tizedek óta boldogulnak,gyarapodnak,kevesebb pénzből,mint amiről te állandóan álmodozol,meg rejszolsz,hogy 55k /év.
Amúgy tudod mire kell az osztráknak a Pdu1?
Arra,hogy megnézze,az utolso 5 évben volt e segély,ha igen azt rögtön levonja:-D
De mindegy,mert 3 hétre amugy se fognak adni:-D
Olyat a magyarokon kívül nem csinál senki szerencsére itt a második hullámban, ahogy látom.
Ez kurva nagy. Mintha olyan sok időd lenne.
Látszik, hogy nincs körülötted egy igazi barát vagy szerető rokon sem már.
Ezt tuti nem hagyná egy épeszű ember.
Figyelj, milyen úgy élni, hogy SENKI nem szeret? Még anyád se. A
Neki is sokkal több tapasztalata van ebben. Dolgozott multi középvezetőként Ausztriában, Németországban, és Angliában is sokat, és a három közül kifejezetten az osztrákot jelölte meg büdös rámálomként.
Eddig minden jó dolog abból fakadt, ha hallgattam rá. És minden szar, mint pl. ez az egész osztrák szakasz abból, ha nem hallgattam rá.
Pl látszólag vitatkozol a fordos nénivel
Nem vitatkozom.
Ha bármi lesz a segéllyel, akkor letudom annyival, hogy ebben is nemi is volt igaza.
Nálunk már kötelező home office van annak, aki máshogy nem tud dolgozni. 1000 euró pluszos büntetésekkel. Ezek helyi rendeletek, városi- esetleg tartományi szinten. A németek is ezt csinálják. Helyenként kijárási tilalom stb. És a számok nagyon durvák. A trendek emelkedőek mindenben.
Igazából egyszer se volt ez meg, mert ez csak 3 hét volt.
Szóval még mindig nem érted el ezt a szintet.
Hát itt az osztrák cégben pont az ellenkezője történt. Október 1-től tilos a home office, ez be van fejezve. Erről szólt a cégvezető szeptember közepi körlevele.
Aczél elvtárs
(
x3)
Oct 16, 2020 19:58:13
x3)
Hülye nem vagyok, de azt már vágom, hogy ami egyszer megvolt, az igenis reális.
Ez a sodiverzumban van így azonban a valóság más, tudod kisfiam.
Akarhatsz te bármennyit ha a körülmények nem teszik lehetővé. Pillanatnyilag nem vagy abban a helyzetben.
Mivel úgy sem fogod fel mekkora bajban vagy ezért leírom mégegyszer de másképpen, hogy értsd;
neked most BÁRMILYEN munkát el KELLENE vállalnod, hogy minimális esélyed legyen elkerülni a teljes összeomlást.
Különben vagy hajléktalan vagy elítélt leszel. Vagy egyik a másik után.
sodika
Oct 16, 2020 20:01:59
Kizárt, hogy azalatt elvállaljak bármit, ami egyszer bármikor is megvolt. Olyan se volt még sose. Inkább a halál.
Oct 16, 2020 20:01:59
Ásó27
(
x68)
Oct 16, 2020 20:03:09
x68)
Kizárt, hogy azalatt elvállaljak bármit, ami egyszer bármikor is megvolt. Olyan se volt még sose. Inkább a halál.
Sírhelyed már van?
sodika
Oct 16, 2020 20:04:00
Sírhelyed már van?
Inkább kijelölöm.
Aha.
Oct 16, 2020 20:04:00
Szteppen
(
x3)
Oct 16, 2020 20:05:01
x3)
Sírhelyed már van?
Miskolc városszélén 1 dögkút
Ásó27
(
x68)
Oct 16, 2020 20:07:17
x68)
Inkább kijelölöm.
Aha.
Aha.
Szerintem kezdj neki.
Aczél elvtárs
(
x3)
Oct 16, 2020 20:08:13
x3)
Jaj Sodika, meghalni nem könnyű ám.
Amikor körletcsicskaként azon jár majd a fejed, hogy a 20 ezer forint rabkereseteddel hol fogsz héderelni ha letelik akkor majd átgondolod ezt. Meg ha naponta össze vissza vernek bent a tesóbástyák just for fun.
Tudod, Márk is kérdezte, hogy ütöl-e magadért. Na, ez majd élesben nagyon fincsi lesz ám, hidd el nekem. Ott nincs hetyetye meg fehernégyzet, ráadásul ha elterjed hogy pedofil és vamzer vagy akkor még jobb világod lesz. Még, hogy halál. :))))
-
Oct 16, 2020 20:09:12
Teljesen igazad van. Ha valahol 49k-t ajánlanak, akkor röhögj a képükbe a büdös száddal, randa fogaiddal és mondd azt nekik, hogy inkább meghalsz.
Oct 16, 2020 20:09:12
Aczél elvtárs
(
x3)
Oct 16, 2020 20:10:34
x3)
Tényleg érdekelne, hogy ha börtönbe kerülnél akkor azt, hogyan kezelnéd?
xray
(
x21)
Oct 16, 2020 20:10:37
x21)
sneci, végzetesen buta vagy, az egyéb mentális zavaraid mellett.
Ásó27
(
x68)
Oct 16, 2020 20:10:50
x68)
De vegyél egy kádat azért a biztonság kedvéért!
Mifaaaaaaaaaaaan
Érdeklődő
(
x6)
Oct 16, 2020 20:11:56
x6)
:)
Idén összesen annyit, mint én, pedig én csak egy hónapja lapom itt. :D
De viccen kívül: egyvalamiben segített ez az ország. Bátorságot adni évi 52-53 ezret kérni. Most már, hogy ez egyszer megvolt, ez alá nem megyek.
De viccen kívül: egyvalamiben segített ez az ország. Bátorságot adni évi 52-53 ezret kérni. Most már, hogy ez egyszer megvolt, ez alá nem megyek.
Elnézést, felhőmérnök úr, én azt is beleszámoltam, amit a csicskájától kapott a roma herceg. :)
bolgár jeti
(
x30)
Oct 16, 2020 20:12:05
x30)
Fogalmam sincs, mik azok az állítólagos "élhetőségi" kritériumok, de a számomra fontos dolgokban rendre azt tapasztalom, hogy minden, ami általában Németországban simán megy, így szivatós.
Amíg ott volt a miskolci szerelmed, addig nagyon tetszett a hely :) De ezek a szemetek azt akarták, hogy dolgozz rendesen a pénzedért, meg ne menj be MINDEN EGYES REGGEL (!) kialvatlanul és másnaposan/még részegen, akkor kész paff. Élhetetlen szar.
Tőtőgáz
Oct 16, 2020 20:12:16
:)
Fogsz te majd ez alá menni, majd ha visszamenekülsz Magyarországra a német/osztrák hitelek miatt akkor örülsz majd ha közmunkásnak felvesznek.
Oct 16, 2020 20:12:16
sodika
Oct 16, 2020 20:13:39
Ezt az egyet komolyan mondom.
Kevesebb pénz, mint már egyszer volt, vagy a halál?
A válasz egyértelmű.
Halál.
Az jobb annál.
A válasz egyértelmű.
Halál.
Az jobb annál.
Oct 16, 2020 20:13:39
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 16, 2020 20:14:21
x37)
Még egyszer sem.
Lolbazmeg, mióta tutira ígérgeted az edzésre menést, voltam egyszer focizni, kétszer futni és kétszer kondiparkozni. BALFASZ :D Ezért vicces, amikor a hikomat testeddel torkok elvágásáról meg viperázásról álmodozol.
Nemfatyle
(
x7)
Oct 16, 2020 20:14:42
x7)
A válasz egyértelmű.
Halál.
Az jobb annál.
A válasz egyértelmű.
Halál.
Az jobb annál.
És melyikre van több esélyed szerinted?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 16, 2020 20:15:25
x37)
A válasz egyértelmű.
Halál.
Az jobb annál.
A válasz egyértelmű.
Halál.
Az jobb annál.
Akkor ki is nyithatnád a gázt, mert erre a teljesítményre nem fogsz többet kapni, mint eddig. Akárhogy masnizod azt a kurva CV-t, előbb-utóbb nagyon ki fog lógni már a lóláb. Aki felvenne, az nem fog sokat fizetni, ahol meg sokat fizetnek, oda te be sem teheted a lábad.
Ásó27
(
x68)
Oct 16, 2020 20:16:54
x68)
Hány hónap után fogod kinyírni magad Endre, ha sehova sem vesznek fel ennyi pénzért?
Mifaaaaaaaaaaaan
Tőtőgáz
Oct 16, 2020 20:18:10
A válasz egyértelmű.
Halál.
Az jobb annál.
A válasz egyértelmű.
Halál.
Az jobb annál.
Mennyi pénz lenne neked elég egy hónapban?
Mondjuk igazából mind tudjuk hogy kereshetnél te több milliókat is, akkor is elbasznád vagy odaadnád Márkéknak.
Oct 16, 2020 20:18:10
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 16, 2020 20:18:27
x38)
Amikor Behajtó Brumi fogja a fejedet a satuba szorítani, és már a szemgolyódban érzed a nyomást, akkor el fogsz vállalni BÁRMIT. Szerintem már decemberben itt fogsz tartani, de arcoskodj csak nyugodtan, annál jobb érzés lesz majd téged kinevetni és leköpni a Blahán. Felfelé bukó segélyes xDDDDDD
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Aczél elvtárs
(
x3)
Oct 16, 2020 20:18:30
x3)
Büntetőügybe fog keveredni a zavaros pénzügyei miatt, ez biztos. Szerintem Németországban, onnan pedig majd kérvényezi, hogy inkább Mo.-n ülné le mint valamelyik kinti janicsár képzőben.
Így kerül majd Állampusztára ha újszászi címe van ha meg XI. ker akkor Kozma vagy Baracska.
Ezek a kilátásai nagyjából közép-hosszú távon (viccen kívűl)
sodika
Oct 16, 2020 20:18:34
Hány hónap után fogod kinyírni magad Endre, ha sehova sem vesznek fel ennyi pénzért?
Miért ne adnák meg?
Oct 16, 2020 20:18:34
Aczél elvtárs
(
x3)
Oct 16, 2020 20:20:07
x3)
Miért ne adnák meg?
Miért ne adnák meg?
Mert segédmunkás vagy, nem junior baszdmeg. azért.
Ásó27
(
x68)
Oct 16, 2020 20:21:08
x68)
Miért ne adnák meg?
Miért ne adnák meg?
Most írom le először azt, hogy "junior bér", kihez beszélsz?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 16, 2020 20:21:17
x37)
Miért ne adnák meg?
Miért ne adnák meg?
Azért nem, mert a szippantós háttérszínezésért meg a spagettikód-gányolásért még junior bér sem jár. Neked ez a hajó már elment. Képtelennek bizonyultál új ismeretek megfelelő szintű elsajátítására. El fogsz tudni gányolgatni ilyen falmelléki zugcégeknél, mint a Groteszk, de kb ennyi. Egyszer próbáltál normális helyre kerülni, onnan 3 hét után repültél.
Púpszászi tyúkhúsleves
Oct 16, 2020 20:21:50
Nem akarok általában senkinek rosszat, de amilyen hülye fasz vagy ezt whiskey-t kortyolva fogom végig nézni :)
Oct 16, 2020 20:21:50
bolgár jeti
(
x30)
Oct 16, 2020 20:21:51
x30)
Miért ne adnák meg?
Miért ne adnák meg?
sodika
Oct 16, 2020 20:23:25
Én pedig egyetértek.
Oct 16, 2020 20:23:25
sodika
Oct 16, 2020 20:23:51
A junior szint teteje, igen.
39 évesen, naná.
39 évesen, naná.
Oct 16, 2020 20:23:51
Nemfatyle
(
x7)
Oct 16, 2020 20:24:26
x7)
Én pedig egyetértek.
Én pedig egyetértek.
Akkor te most juniornak tartod magad?
Aczél elvtárs
(
x3)
Oct 16, 2020 20:24:52
x3)
Nem lesz új melócsá ez biztos. Endre, ebből nemzetközi elfogató lesz én már érzem.
Halőrködéshez értesz?
Halőrködéshez értesz?
Aczél elvtárs
(
x3)
Oct 16, 2020 20:26:20
x3)
39 évesen, naná.
39 évesen, naná.
Te pillanatnyilag egy segílykés tesóbástya migráns vagy, semmi junior meg mittudomén.
Fuvolázó Kobold
Oct 16, 2020 20:26:59
39 évesen, naná.
39 évesen, naná.
Kuss. Hol vagy most? Anyádnál baszod a rezet, igaz,
Oct 16, 2020 20:26:59
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 16, 2020 20:28:18
x38)
Neked már egy junior pozíció is jó lenne, Hahó! Segélyes migri vagy, akit még az év vége előtt karóba húznak a zsidóbankok. Rend van, na!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Érdeklődő
(
x6)
Oct 16, 2020 20:29:09
x6)
Nem lesz új melócsá ez biztos. Endre, ebből nemzetközi elfogató lesz én már érzem.
Halőrködéshez értesz?
Halőrködéshez értesz?
Milyen jó, hogy csak sittes barátai vannak asodinak, sok minden taníthatnak neki így! Endre, kérd meg Márkot, Törpapát, meg Tajgit, hogy számoljanak be börtönélményeikről! :)
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Oct 16, 2020 20:30:16
x2)
39 évesen, naná.
39 évesen, naná.
Ne viccelj, hogy te tényleg Seniornak képzeled magad, az vagy de csak a korodnál fogva :D
bolgár jeti
(
x30)
Oct 16, 2020 20:31:00
x30)
Én pedig egyetértek.
Én pedig egyetértek.
Ott volt a hirdetésben (illetve a kirúgásod másnapján, amikor a nagy ügyfél visszajött :D , gondolom most is ott van), hogy 32-55k. A 32k a junior alja, az 50+ már a közepe. Piszony. Amihez te bőven kevés voltál, sose hallottam olyat, hogy valaki még a próbaidőt se töltheti ki.
sodika
Oct 16, 2020 20:31:38
Az 52 jóval az 55 alatt van.
Oct 16, 2020 20:31:38
Érdeklődő
(
x6)
Oct 16, 2020 20:32:17
x6)
sodika
Oct 16, 2020 20:32:21
A 32 egy vicc.
Hamburgban is 36-tal kezdtem.
És azóta ténylegesen rengeteget fejlődtem.
Oct 16, 2020 20:32:21
Aczél elvtárs
(
x3)
Oct 16, 2020 20:32:53
x3)
Én csak azt bánom, hogy bentről nem tud majd írni.
Tényleg Sodika, ki lesz a kapcsolattartód? Már csak mi maradtunk neked a kommenthaverok. Majd mondod a nevelőnek, hogy vegye föl velünk a kapcsolatot?
Púpszászi tyúkhúsleves
Oct 16, 2020 20:33:24
Sürgősen venned kéne egy apple macbook-ot és az interjúra magaddal vinni. Akkor látják hogy te egy up-to-date informatikus vagy aki nem sajnálja a pénzt arra hogy a legmodernebb technikákat használja. Kéne egy Iphone 12 max is!
Oct 16, 2020 20:33:24
xray
(
x21)
Oct 16, 2020 20:34:21
x21)
A 32 egy vicc.
és miben, mert szakmailag egy 0 vagy, itt számtalanszor bebizonyították az it-s trollok. Hamburgban is 36-tal kezdtem.
Aczél elvtárs
(
x3)
Oct 16, 2020 20:36:28
x3)
Baszki, megtaláltam Endre rokonait, totál ugyanaz a fejforma:
kuruc.info/r/35/219320/
kuruc.info/r/35/219320/
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 16, 2020 20:36:41
x37)
Az 52 jóval az 55 alatt van.
Nem fognak neked 55.000 Eurót fizetni egy évben sehol. De ha mégis, akkor verjed a seggedet a földhöz, mert az éves bruttód (!) megközelíti (!) az össz tartozásod összegét. Neked lefőtt a kávé, Endre. Olyan szinten vagy már eladósodva, hogy szó szerint ÉVEKIG kell a bankoknak robotolnod ahhoz, hogy NULLÁN legyél. Nem megtakarításod lesz 5 év múlva, hanem NULLA TARTOZÁSOD. Te már nem ugrálhatsz, neked itt a történet vége. És minden munka nélkül töltött hónap csak ront a lehetőségeiden. Anyád nagyon jól felmérte ezt, azért zavart vissza Linzbe. Nem akarja, hogy magaddal rántsd őt is és kisemmizd, mint apádat anno.
seymour schwartz
(
x6)
Oct 16, 2020 20:38:46
x6)
Sodrák, de szerinted kapni fogsz melót Ausztriában? És ha kapsz, akkor többet tudsz ott lenni, mint 3 hét?
Ingatkanügyek
bolgár jeti
(
x30)
Oct 16, 2020 20:38:47
x30)
A 32 egy vicc.
Miért lenne vicc? Ezek pontosan azok a fiatal juniorok, akik max egy BSc-t végeztek el és ha jól dolgoznak 2-3 év után megkeresik azt, amit te kaptál... volna, ha nem basznak ki rögtön :)
Érdeklődő
(
x6)
Oct 16, 2020 20:39:11
x6)
Majd megkérdezi tőlük, hogy mennyi az idő, nagy cigányidomár sodi asodi! Nézd meg, mindössze 10 millió forintból hogy beidomította Márkot is: már bármikor mondja a gazdájának, hogy 'csicska vagy, geci'! :)
sittes gázsi
Oct 16, 2020 20:40:19
Nálunk Endre lesz a Jean-Marie.
Oct 16, 2020 20:40:19
bolgár jeti
(
x30)
Oct 16, 2020 20:40:33
x30)
Sodrák, de szerinted kapni fogsz melót Ausztriában? És ha kapsz, akkor többet tudsz ott lenni, mint 3 hét?
COVID-19 időkben (és még csak most indul be a második hullám igazán), egy országban, ahol az egyetlen referenciája egy 3 hetes "projektmunka" és tele van minden magyarokkal, ráadásul év vége?
Kizárt.
sodika
Oct 16, 2020 20:40:43
Nem fognak neked 55.000 Eurót fizetni egy évben sehol.
Már most megvolt az 52.
Oct 16, 2020 20:40:43
sodika
Oct 16, 2020 20:41:13
Kizárt.
Kizárt.
Oct 16, 2020 20:41:13
Sírva hívtam a tanárnőt
Oct 16, 2020 20:42:29
"Ütöl magadért"....----> itt bukott le a Márkica, hogy sittes, ült.
Lehet, csak előzet volt, lehet MÁR nem büntetett előéletű a jog szerint, de börtönviselt, az kurvaélet
Szexnagyi téma: Anno sokat nyomoztuk ezt, ténylegesen sosem lettek elvarrva a szálak.
Én most csodálkoztam rá, hogy a recskásnál "Örs" nevű mappában van a helyek között a szexnagyi lakása.
"Örs"..vajon ez mi lehet.
Kereset téma: Unalmában flexel itt ezzel, ő mennyire mekkora pénz alatt el sem fogad semmit.
Saját egóját pumpálja, valóban kapna ajánlatot, 10 percen belül már "ejje a másfajtya munykája ez ity megfejejő" lenne.
Jönne egy autimasni és kész.
Olyan komolyan lehet ezt venni, mint a "pesten veszek lakást, és nullára kijön", meg felhőmérnökséget, meg a többi istentelen faszságát.
Lehet, csak előzet volt, lehet MÁR nem büntetett előéletű a jog szerint, de börtönviselt, az kurvaélet
Szexnagyi téma: Anno sokat nyomoztuk ezt, ténylegesen sosem lettek elvarrva a szálak.
Én most csodálkoztam rá, hogy a recskásnál "Örs" nevű mappában van a helyek között a szexnagyi lakása.
"Örs"..vajon ez mi lehet.
Kereset téma: Unalmában flexel itt ezzel, ő mennyire mekkora pénz alatt el sem fogad semmit.
Saját egóját pumpálja, valóban kapna ajánlatot, 10 percen belül már "ejje a másfajtya munykája ez ity megfejejő" lenne.
Jönne egy autimasni és kész.
Olyan komolyan lehet ezt venni, mint a "pesten veszek lakást, és nullára kijön", meg felhőmérnökséget, meg a többi istentelen faszságát.
Oct 16, 2020 20:42:29
Aczél elvtárs
(
x3)
Oct 16, 2020 20:43:01
x3)
Kizárt.
Kizárt.
A helyében ha más nincs akkor elvállalnék valami könnyű fizikai munkát ( a nehezet nem bírja a háta) dehát ez egy barom. Képtelen felmérni a saját lehetőségeit.
xray
(
x21)
Oct 16, 2020 20:43:10
x21)
Oct 16, 2020 20:43:10
egyszer volt budán kutyavásár! Oct 16, 2020 20:43:10
seymour schwartz
(
x6)
Oct 16, 2020 20:43:39
x6)
És elveszett. Most akkor mit akarsz? 3 hetes melókból akarod eltartani magad életed végéig?
bolgár jeti
(
x30)
Oct 16, 2020 20:43:54
x30)
Hát, hogy most már ismernek helyben :) Mindenhol lesz egy magyar, hidd el. Szerinted ki súgta meg nekik, hogy dobjanak neked egy kis pluszpénzt és akkor balhé nélkül szabadulnak? NEm kell kimenni az ogréhoz, nem "marad nálad" egy céges monitor a kötelező home office miatt, stb?
sodika
Oct 16, 2020 20:44:50
Ez a lényeg.
Azért jöttem ide, azalá nem adom.
De azalatt még Németországba se megyek vissza már.
Inkább a halál.
Ennek az egésznek KELL LENNIE valami értelmének.
Az osztrák jelentkezéseket bruttó 50 euróval több igénnyel küldöm el, mint ami már megvolt. A kényelmes 4 percre lévő irodához képest bármi csak akkor elfogadható, ha legalább egy picit több.
Ez evidens.
És a német jelentkezésekbe pedig havi bruttó 4500-at írok, vagyis évi 54 ezret. Az is csak 2 ezerrel több, mint ami már megvolt, vagyis kevesebb mint 100 euró nettóval több.
Azért jöttem ide, azalá nem adom.
De azalatt még Németországba se megyek vissza már.
Inkább a halál.
Ennek az egésznek KELL LENNIE valami értelmének.
Az osztrák jelentkezéseket bruttó 50 euróval több igénnyel küldöm el, mint ami már megvolt. A kényelmes 4 percre lévő irodához képest bármi csak akkor elfogadható, ha legalább egy picit több.
Ez evidens.
És a német jelentkezésekbe pedig havi bruttó 4500-at írok, vagyis évi 54 ezret. Az is csak 2 ezerrel több, mint ami már megvolt, vagyis kevesebb mint 100 euró nettóval több.
Oct 16, 2020 20:44:50
bolgár jeti
(
x30)
Oct 16, 2020 20:45:14
x30)
Te sokkal keményebb arc vagy mint sokan itt szerintem.
Én ha a SoDI helyében lennék felmarkolnám a 20ezer eurót, elmennék Thaiföldre, és amíg tart tart, az utolsó 20 dollárból meg aranylövés és "na csá".
seymour schwartz
(
x6)
Oct 16, 2020 20:45:29
x6)
Ausztriában kevés a kulimunka, ami meg van azt Ahmedék megcsinálják. Max bemehet az önkorhoz, de szerintem onnan is el fogják hajtani. Ausztria nem dojcsland.
sodika
Oct 16, 2020 20:46:38
Szerinted ki súgta meg nekik, hogy dobjanak neked egy kis pluszpénzt és akkor balhé nélkül szabadulnak?
Ha a munkámba kötöttek volna bele, egy órán át tartottam volna őket szóval, hogy jó, akkor beszéljük át, de arra, amit ehelyett mondtak, nem lehetett mondani semmit.
Oct 16, 2020 20:46:38
seymour schwartz
(
x6)
Oct 16, 2020 20:48:04
x6)
Azt mondjad meg, hogy akkor mi lesz, ha egy hónap múlva sem találsz melót?
Ingatkanügyek
bolgár jeti
(
x30)
Oct 16, 2020 20:48:30
x30)
Egyetértek, látod, tudták ezt is. Pontosan a begyakorolt körmondataid akarták elkerülni, Herr sehr gut entwickler (nem tudok németül, bocs)
Aczél elvtárs
(
x3)
Oct 16, 2020 20:48:55
x3)
Akkor bizony költözni kell XD
Auti
Oct 16, 2020 20:49:35
Neked a világ összes pénze nem lenne elég csak nem értem ezt a pénzéhséget amikor pár éve egy utolsó csöves voltál aki egy kanapén élt és sokkal kevesebbel is beérted. Mért nem elég 6-700.000 A Budapesti IT szektorban. Inkább külföldön egy német nyugdijas ogrénél szoba konyhában trehánykodsz csak,hogy 100.000-el többet keress.
Oct 16, 2020 20:49:35
Sírva hívtam a tanárnőt
Oct 16, 2020 20:50:53
A tanárnánis segítős témához, ha már felmerült újra:
Ő volt akit konkrétan sírva hívott.
Namost egy nyelvtanár, legyen bármilyen kedves, megértő a tanítvánnyal, fizessék meg akármiylen busásan, nem póranyuka és nem pszichológus.
A majd' 40éves gyernőtt bőgve telefonál ,hogy letiltotta az interjúzatót, hát...nem a bukisismi és vígasztalás jönne, hanem kb többet hallani sem akarna róla.
Biztos, hogy az illető valami speciális "tréner", aki különleges viszonyban volt (van?) a kobolddal.
Egy kicsit anyja helyett anyja volt sok esetben, egy kicsit vejanyényi helyett vejanyényi, hogy ez mitől, miért, hogyan, azt nem tudtuk kinyomozni mindmáig sajnos.
A fuckbukon szerintem a sok régen komentelő pszeudo szexnagyi közt nem igen lehet megtalálni a "fordosnénit".
Ezek kilakoltatási deviza-hőbörgő nyugdíjasok, akik bejelölték a kjónikást, visszajelölte őket, aztán kb ennyit tudtak egymásról.
Kappányszopkodó nyomorultak, és egy jelentős részük "köztük elbújt", a recskás ismerősei közé így bejuttatott nem valós személy, leskelődő, provokáló infószerző trollprofil.
Ő volt akit konkrétan sírva hívott.
Namost egy nyelvtanár, legyen bármilyen kedves, megértő a tanítvánnyal, fizessék meg akármiylen busásan, nem póranyuka és nem pszichológus.
A majd' 40éves gyernőtt bőgve telefonál ,hogy letiltotta az interjúzatót, hát...nem a bukisismi és vígasztalás jönne, hanem kb többet hallani sem akarna róla.
Biztos, hogy az illető valami speciális "tréner", aki különleges viszonyban volt (van?) a kobolddal.
Egy kicsit anyja helyett anyja volt sok esetben, egy kicsit vejanyényi helyett vejanyényi, hogy ez mitől, miért, hogyan, azt nem tudtuk kinyomozni mindmáig sajnos.
A fuckbukon szerintem a sok régen komentelő pszeudo szexnagyi közt nem igen lehet megtalálni a "fordosnénit".
Ezek kilakoltatási deviza-hőbörgő nyugdíjasok, akik bejelölték a kjónikást, visszajelölte őket, aztán kb ennyit tudtak egymásról.
Kappányszopkodó nyomorultak, és egy jelentős részük "köztük elbújt", a recskás ismerősei közé így bejuttatott nem valós személy, leskelődő, provokáló infószerző trollprofil.
Oct 16, 2020 20:50:53
sodika
Oct 16, 2020 20:51:23
Ausztria nem dojcsland.
Veszem észre.
Idézem őt:
"Nem csalódtam az osztrákokban. Sejtettem, h nem lesz egyszerű velük, de azért több időre tippeltem- Tudod, hogy mindig próbáltalak lebeszélni Ausztriáról. Soha sem voltak jó tapasztalataim velük munka téren, az elmúlt években sok hasonló esetben segitettem pár magyarnak, akik futhattak a pénzük után."
"Azt nem hiszem, h osztrák támogatást kapnál. A magyarázatból én nem csinálnék ügyet. Megpróbáltad Ausztriában, de nem vált be, vissza akarsz menni Németországba. Ennyi. Minél kevesebb magyarázat. Egyébként a német rendszer sokkal nagyobb biztonságot ad."
Az osztrák támogatás részében - remélem - téved, de egyébként 2014-ben valóban ő beszélt ne Ausztriáról. Igaza volt.
Oct 16, 2020 20:51:23
egy diplomata paródiája
Oct 16, 2020 20:51:31
Már most megvolt az 52.
A kurva ANYÁD volt még neked! Kibasztak 3hét után ne beszélj éves bérről, te apagyilkos! Azért kaptál ennyit tőlük mert ott Bekönnyeztél nyűszítettél, alamizsnának adták, te bűzlő szar!!!!
Oct 16, 2020 20:51:31
Púpszászi tyúkhúsleves
Oct 16, 2020 20:52:52
Baszki, megtaláltam Endre rokonait, totál ugyanaz a fejforma:
kuruc.info/r/35/219320/
kuruc.info/r/35/219320/
Hm... ez nem a miskolci Márk? Sodi barátnője.
Oct 16, 2020 20:52:52
bolgár jeti
(
x30)
Oct 16, 2020 20:53:05
x30)
Azt mondjad meg, hogy akkor mi lesz, ha egy hónap múlva sem találsz melót?
Ezt a hónapot még nagyjából kimozogja, aztán ha szerencséje van jön segély, ebből ki tudja fizetni a lakást, a rezsit, meg a törlesztőt. Innentől csak a hitelkártyákból tud élni, még egy hónapot. De hó végén a kártyák -2000-be mennek (az életstílusán-életvitelén tuti nem fog változtatni), a következő hónap még rosszabb, stb.
Ha közben talál még egy céget akit bepalizhat, akkor még lehet még osztrák 2021-es évad.
Aczél elvtárs
(
x3)
Oct 16, 2020 20:54:15
x3)
Fordos néne remélem valami botcsinálta coach vagy mesterjós aki jó sok pénzt cibál le rólad te fasz.
Ásó27
(
x68)
Oct 16, 2020 20:54:32
x68)
Ki ez a fordos néni, ki ez a guru?
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
Oct 16, 2020 20:55:00
Tehát egy szavam nem lehet, ő tényleg mindig megpróbált lebeszélni, hogy Ausztria egyáltalán szóba jöjjön.
Most a saját bőrömön tapasztaltam meg.
Ahogy szintén ő írja:
"Sajnos Ausztria nem Németország, én már régen mondom. De ezt mindenkinek magának kell kitapasztalnia."
Hát most kitapasztaltam, basszus.
Az osztrákokat kerülni kell.
Ahogy szintén ő írja:
"Sajnos Ausztria nem Németország, én már régen mondom. De ezt mindenkinek magának kell kitapasztalnia."
Oct 16, 2020 20:55:00
Ásó27
(
x68)
Oct 16, 2020 20:55:22
x68)
Fordos néne remélem valami botcsinálta coach vagy mesterjós aki jó sok pénzt cibál le rólad te fasz.
bolgár jeti
(
x30)
Oct 16, 2020 20:55:32
x30)
Neked a világ összes pénze nem lenne elég csak nem értem ezt a pénzéhséget amikor pár éve egy utolsó csöves voltál aki egy kanapén élt és sokkal kevesebbel is beérted. Mért nem elég 6-700.000 A Budapesti IT szektorban. Inkább külföldön egy német nyugdijas ogrénél szoba konyhában trehánykodsz csak,hogy 100.000-el többet keress.
A 2020-as lundart meg groteszk - ilyen Blogina kaliberű évi max 100-120 milliós bevétellel rendelkező mikrocégekben gondolkodj - ilyen korrektül fizet a webgányolóknak? Full bejelentve? Ebben biztos vagy?
Aczél elvtárs
(
x3)
Oct 16, 2020 20:55:57
x3)
Tehát egy szavam nem lehet, ő tényleg mindig megpróbált lebeszélni, hogy Ausztria egyáltalán szóba jöjjön.
Ahogy szintén ő írja:
Ahogy szintén ő írja:
Akkor most csomagolj. Buzigurtnira fel!
xray
(
x21)
Oct 16, 2020 20:56:54
x21)
Veszem észre.
Idézem őt:
érdekes ez a tegező tanárnénis levélrészlet, aki jogi tanácsokkal lát egy magyar pácienseket. A fordos néni is ezt írja.
Idézem őt:
sodika
Oct 16, 2020 20:57:04
Ha pár hónapig két helyen fizetek albit rendes fizu mellett, még az is jobb, mint a segélyes lét.
Oct 16, 2020 20:57:04
Aczél elvtárs
(
x3)
Oct 16, 2020 20:57:17
x3)
Simán lehet. Annyi ilyen van, ez még egy balek. Tipikus célcsoport.
bolgár jeti
(
x30)
Oct 16, 2020 20:57:37
x30)
Ahogy szintén ő írja:
Ahogy szintén ő írja:
Akkor ha még ezt is tudtad előre, meg te magad is leírtad itt többször: Mégis mi vitt oda? Tényleg csak és kizárólag a 20%-os fizu ígérete meg hogy milyen poén lenne? Tartod még ezt?
Tőtőgáz
Oct 16, 2020 20:58:04
Miért, meg van már az albi németbe? Melócsá hogy áll? Mennyi masnizott CVt küldtél el a héten? Tényeket kérünk Sodi nem hetyetyézést.
Oct 16, 2020 20:58:04
sodika
Oct 16, 2020 20:58:07
aki jogi tanácsokkal lát egy magyar pácienseket.
A támogatásban azért - remélem - téved.
De pont miatta nem lepődnék meg nagyon az ellenkezőjén se, mert ha ő megmondta, aki megmondta ezt is.
Meglátjuk.
Oct 16, 2020 20:58:07
sodika
Oct 16, 2020 20:58:55
Mennyi masnizott CVt küldtél el a héten?
Németet meg egyet se.
Na csá.
Oct 16, 2020 20:58:55
sodika
Oct 16, 2020 21:00:27
Miért, meg van már az albi németbe? Melócsá hogy áll?
Bakker, meló mellé még egyszer nem fizetek kauciót.
AirBnB lesz, vagy hostel, akárhol is lesz meló.
Az első hónapban legalább.
Ebből ennyit azért most tanultam.
A cuccok tényleges átköltöztetését mostantól csak a második hónapban kezdem el tervezni.
Oct 16, 2020 21:00:27
bolgár jeti
(
x30)
Oct 16, 2020 21:00:28
x30)
Nagyon nagyon gyorsan kellene egy berlini melót találnod. Mielőtt nem lesz utazgatás, nálunk már este 10 reggel 6 közt kijárási tilalom van, egy német út után meg csináltathatnék koronatesztet és minimum 3 napig karanténben lennék otthon
Ásó27
(
x68)
Oct 16, 2020 21:00:37
x68)
Németet meg egyet se.
Na csá.
Na csá.
"kevesebbet, mint ötöt."
A nulla is kevesebb, pontos számot légyszi
Na csá.
Vonzas torvenye
Oct 16, 2020 21:00:52
Németet meg egyet se.
Na csá.
Na csá.
Akkor megis mi a faszt csinalsz egesz nap?
Oct 16, 2020 21:00:52
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Oct 16, 2020 21:01:35
x8)
Ahogy szintén ő írja:
Ahogy szintén ő írja:
1 feladatot nem tudtál elvégezni,és itt szarozol.
Érdekes mások évek,év tizedek óta boldogulnak,gyarapodnak,kevesebb pénzből,mint amiről te állandóan álmodozol,meg rejszolsz,hogy 55k /év.
Amúgy tudod mire kell az osztráknak a Pdu1?
Arra,hogy megnézze,az utolso 5 évben volt e segély,ha igen azt rögtön levonja:-D
De mindegy,mert 3 hétre amugy se fognak adni:-D
sodika
Oct 16, 2020 21:01:48
Nagyon nagyon gyorsan kellene egy berlini melót találnod. Mielőtt nem lesz utazgatás
Olyat a magyarokon kívül nem csinál senki szerencsére itt a második hullámban, ahogy látom.
Oct 16, 2020 21:01:48
Aczél elvtárs
(
x3)
Oct 16, 2020 21:02:27
x3)
Németet meg egyet se.
Na csá.
Na csá.
Ez kurva nagy. Mintha olyan sok időd lenne.
Látszik, hogy nincs körülötted egy igazi barát vagy szerető rokon sem már.
Ezt tuti nem hagyná egy épeszű ember.
Figyelj, milyen úgy élni, hogy SENKI nem szeret? Még anyád se. A
Sírva hívtam a tanárnőt
Oct 16, 2020 21:03:06
Nocsak, még mindig mennyire bensőséges tanácsok jönnek fordos nénitől, LOLLL
csepegteted már az infót recskás, helyes, helyes.. :DDD
érzed te is, hogy most nem vagy nyeregben, elgyengülsz és szétszednek a trollok...
Bár ez lófasz,... és részleges dezinformáció szagú.
Lehet annak a trollnak van igaza, aki szerint rég elmenekültél a kotorékból, amit ráadásul centire ismernek a trollok, sok minden szól emellett.
Pl látszólag vitatkozol a fordos nénivel, pedig ha vele is ezt csináltad volna, nem megfogadod a tanácsait, centire, percre, mert a világból valójában alig értessz valamit...hanem "okosabb vagy"...és autista ellen-teóriákkal ütöd el amiket javasol...
most konkrétan valóban a blahán lennél, MINDENT neki köszönhetsz, és ezt tudod is.
Innentől meg életszerű az is ,hogy ő hat rád és tilt a streamtől, mert részegen összevissza pofáznál élőben, belezavarodnál, és kurva sok mindent lebuktatnál, amit ki kell takarni meg el kell hallgatni...
Nomeg ő tudja ,ha valahova felvettek, állományban vagy, már nem okvetlen tudnak a trollok betámadni mindenféle illuminált streammel.
De ha egy potenciális munkaadónál az utolsó hr segéd gyakornok kislány meglátja a pályázó senior programozót visítozni részegen csapkodni és hörögni a ticcs főoldalon minden este...naja..
Gyanítom innen is próbált "letiltani", ne infózz többet nekünk...
de nyöszörögtél mint egy 3éves, fókahangon visítozva ,hogy nem bírod, kinyírod magad, stb.
csepegteted már az infót recskás, helyes, helyes.. :DDD
érzed te is, hogy most nem vagy nyeregben, elgyengülsz és szétszednek a trollok...
Bár ez lófasz,... és részleges dezinformáció szagú.
Lehet annak a trollnak van igaza, aki szerint rég elmenekültél a kotorékból, amit ráadásul centire ismernek a trollok, sok minden szól emellett.
Pl látszólag vitatkozol a fordos nénivel, pedig ha vele is ezt csináltad volna, nem megfogadod a tanácsait, centire, percre, mert a világból valójában alig értessz valamit...hanem "okosabb vagy"...és autista ellen-teóriákkal ütöd el amiket javasol...
most konkrétan valóban a blahán lennél, MINDENT neki köszönhetsz, és ezt tudod is.
Innentől meg életszerű az is ,hogy ő hat rád és tilt a streamtől, mert részegen összevissza pofáznál élőben, belezavarodnál, és kurva sok mindent lebuktatnál, amit ki kell takarni meg el kell hallgatni...
Nomeg ő tudja ,ha valahova felvettek, állományban vagy, már nem okvetlen tudnak a trollok betámadni mindenféle illuminált streammel.
De ha egy potenciális munkaadónál az utolsó hr segéd gyakornok kislány meglátja a pályázó senior programozót visítozni részegen csapkodni és hörögni a ticcs főoldalon minden este...naja..
Gyanítom innen is próbált "letiltani", ne infózz többet nekünk...
de nyöszörögtél mint egy 3éves, fókahangon visítozva ,hogy nem bírod, kinyírod magad, stb.
Oct 16, 2020 21:03:06
sodika
Oct 16, 2020 21:03:36
Neki is sokkal több tapasztalata van ebben. Dolgozott multi középvezetőként Ausztriában, Németországban, és Angliában is sokat, és a három közül kifejezetten az osztrákot jelölte meg büdös rámálomként.
Eddig minden jó dolog abból fakadt, ha hallgattam rá. És minden szar, mint pl. ez az egész osztrák szakasz abból, ha nem hallgattam rá.
Oct 16, 2020 21:03:36
Kovács Márk, CigóCEO
Oct 16, 2020 21:03:48
Én szeretlek tesa, tudod! Mikor utalsz má basszamkiaszádat, éhes a puja!
Oct 16, 2020 21:03:48
sodika
Oct 16, 2020 21:04:27
Pl látszólag vitatkozol a fordos nénivel
Nem vitatkozom.
Ha bármi lesz a segéllyel, akkor letudom annyival, hogy ebben is nemi is volt igaza.
Oct 16, 2020 21:04:27
bolgár jeti
(
x30)
Oct 16, 2020 21:04:35
x30)
Nálunk már kötelező home office van annak, aki máshogy nem tud dolgozni. 1000 euró pluszos büntetésekkel. Ezek helyi rendeletek, városi- esetleg tartományi szinten. A németek is ezt csinálják. Helyenként kijárási tilalom stb. És a számok nagyon durvák. A trendek emelkedőek mindenben.
Aczél elvtárs
(
x3)
Oct 16, 2020 21:05:45
x3)
Mondá az Fordos néni vala s úgylészen. Ámen.
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 16, 2020 21:05:56
x19)
Igazából egyszer se volt ez meg, mert ez csak 3 hét volt.
Szóval még mindig nem érted el ezt a szintet.
sodika
Oct 16, 2020 21:06:39
Nálunk már kötelező home office van annak, aki máshogy nem tud dolgozni. 1000 euró pluszos büntetésekkel.
Hát itt az osztrák cégben pont az ellenkezője történt. Október 1-től tilos a home office, ez be van fejezve. Erről szólt a cégvezető szeptember közepi körlevele.
Oct 16, 2020 21:06:39
137 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

bevették a masnic cv-t, de korrigálták, mert rögtön kibasztak.