« 6578 6579 6580 6581 6582 6583 6584 6585 6586 6587 »
1733433 komment.

Szerző: Löwenbräu Oktoberfestbier Oct 16, 2020 14:13:54
Válasz
(3)
sodika
A legalább három hónapos munkaviszonylag az az értelme, hogy általa meg tudod növelni a biztonságodat egy hitelfelvétellel, igen.

Nem hiába vettem fel Berlinben az utolsó pillanatban kettőt is. Egy 9 ezreset meg egy 10 ezreset.

A 3 hónapos munkaviszony alatti biztonságnövelést úgy hívják, hogy megtakarítás, te fasz! :D

És ehhez nem kell zsidó bankárnak lenni, józan paraszti ésszel is egyértelmű ez sokaknak, te fasz! :D

Kár, hogy csak a kilakoltatásos retardokat ismered, kb. az ő szintjükön van a pénzügyi ismereted. De van azért egy jó hírem is ám: lassan megint videózhatsz majd kilakoltatást, te hülye fasz! :D
Oct 16, 2020 14:13:54

Szerző: - Oct 16, 2020 14:22:11
Válasz
(7)
Faszaság van
A szeksznagyit nem baszta meg?

A szexnagyi baszta meg sodit :)
Meg a 3xl-es trikós kancigány >:)
Oct 16, 2020 14:22:11

Szerző: Egy szörnyeteg krónikája Oct 16, 2020 14:22:25
Válasz
(0)
Faszaság van

Nem tudható, nyilván Sneci állításait nem vehetjük készpénznek.
Szerintem legfeljebb kiverte a szexnagyi előtt, vagy ilyesmi.
magyaroktól, és ahol csoportosulnak, vagy akár csak egy is van, óvakodni kell, mint a büdös szartól!
Oct 16, 2020 14:22:25

Szerző: - Oct 16, 2020 14:22:40
Válasz
(8)
sztárprogramozó
Csomószor szóba került ez a fordos néni, de a sodipedián csak egy irodalmi percek cikkben szerepel. Voltak már korábban is találgatások, hogy az ogre (volt?) magyar felesége lehet-e, aki ez mellett nyelvtanár is. Tudunk róla ennél többet?

- Eredetileg sodika azt hazudta róla, hogy egy egyszerű némettanár. Nincs különösebb ok feltételezni, hogy ez ne lenne nyelvtanilag igaz, de egészen biztos, hogy a kapcsolatuk nem korlátozódik nyelvtanításra

- Kezdetektől fogva életvezetési tanácsokkal látja el sodikát

- Sodika szerint dolgozott Németországban, talán pont a Fordnál, és onnan van a név. Szerintem kommentekben kotyogta ezt el itt, szóval érdemes lehet visszaolvasni.

- A kapcsolatuk annyira túlmutat a szokásos tanár-diák viszonyon, hogy amikor kidurrant sodika sérve 2016 tavaszán, akkor a Fordos néni kiment hozzá Hamburgba meglátogatni.

- És az is sokatmondó, hogy évek óta alig emlegette, de amikor nyáron néhány nap lefolyása alatt kibaszta Biersack és az Ogre is, akkor sodikának az első dolga volt felkeresni a Fordos nénit, és az elmondásából ítélve, ekkor is életvezetési tanácsokat kapott. Ja, és most is felkereste, amikor a Reichléktől kirúgták.

+1 Személyes véleményem, hogy sodika járt márt pszichoterápián. Egy figyelemzavaros, ostoba bunkóról beszélünk, aki 18 éves kora óta nem olvasott könyvet, de pszichológiai ismeretterjesztő, vagy szépirodalmat egészen biztosan nem. Ehhez képest több korai vlogjában (sodi beszól csatorna) olyan kifejezéseket használ magával kapcsolatban, amit szerintem csak pszichológustól, pszichiátertől, esetleg pszichológia iránt erősen érdeklődő, botcsinálta coach-tól hallhatott. Nem tudom, hogy van-e releváns végzettsége a Fordos néninek, de szerintem ettől függetlenül ő valamiféle pszichoterápiát végez sodikán, különösen akkor, amikor sodika öngyilkos gondolatokkal keresi fel.
Oct 16, 2020 14:22:40

Szerző: Érdeklődő (Snecológus-pontszám: 12099x6) Oct 16, 2020 14:22:49
Válasz
(3)
Faszaság van

Rocskai Verát nagy eséllyel levarrta, talán még Péntek 'Ártatlan' Lacika anyukáját is, szerintem senki mást nem.

Bár az elég gyanús, hogy a flokkos kirándulások során mindig úgy intézte, hogy egy ágyban alhasson az anyjával...
Oct 16, 2020 14:22:49

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Oct 16, 2020 14:27:57
Válasz
(7)
Mindegy, hogy honnan és mennyi bevétele van ASODI-nak, ő konzekvensen a másfélszeresét költi el. Hitelből. Ilyen okos sodi ASODI. Törleszteni pedig soha, semmit, semmilyen körülmények között nem akar. Ezért van már két országban milliós tartozása, és ha az osztrák bankok engednék neki, akkor már ott is felvett volna áthidaló-fejlesztő-növekedő-SÖRIKE hitelt. Bizony. Egy pénzügyi analfabétáról beszélünk, akinek a keze között elfolyt egy mérnök-ügyvéd család teljes megtakarítása, és azóta még egy nagyobb pesti lakás ára is. Ilyen sodi ASODI. Túlköltekező hitelkárosult. Pedig még a Corvinuson is melegedett a nagy közgazdász ASODI. Befektetése 0, megtakarítása 0, az élete egy NAGY NULLA. Shiker!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Oct 16, 2020 14:27:57

Szerző: Faszaság van (Snecológus-pontszám: 4172x2) Oct 16, 2020 14:36:25
Válasz
(0)
Sodi, úgyis itt lapítasz, kérlek, sorold fel, miben érzed magad a legerősebbnek?
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Oct 16, 2020 14:36:25

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) Oct 16, 2020 14:37:39
Válasz
(2)
Faszverésen kívül az égvilágon nem ért semmihez.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Oct 16, 2020 14:37:39

Szerző: Bódi Ábel Ánuszrózsája (Snecológus-pontszám: 15328x7) Oct 16, 2020 14:38:12
Válasz
(0)
Endre, írjál a pénzmentő kft-nek, hogy segítsenek!
A jó portás csak baszik!
Oct 16, 2020 14:38:12

Szerző: Mitvisz (Snecológus-pontszám: 2831x1) Oct 16, 2020 14:38:21
Válasz
(-1)
-
- Eredetileg sodika azt hazudta róla, hogy egy egyszerű némettanár. Nincs különösebb ok feltételezni, hogy ez ne lenne nyelvtanilag igaz, de egészen biztos, hogy a kapcsolatuk nem korlátozódik nyelvtanításra

- Kezdetektől fogva életvezetési tanácsokkal látja el sodikát

- Sodika szerint dolgozott Németországban, talán pont a Fordnál, és onnan van a név. Szerintem kommentekben kotyogta ezt el itt, szóval érdemes lehet visszaolvasni.

- A kapcsolatuk annyira túlmutat a szokásos tanár-diák viszonyon, hogy amikor kidurrant sodika sérve 2016 tavaszán, akkor a Fordos néni kiment hozzá Hamburgba meglátogatni.

- És az is sokatmondó, hogy évek óta alig emlegette, de amikor nyáron néhány nap lefolyása alatt kibaszta Biersack és az Ogre is, akkor sodikának az első dolga volt felkeresni a Fordos nénit, és az elmondásából ítélve, ekkor is életvezetési tanácsokat kapott. Ja, és most is felkereste, amikor a Reichléktől kirúgták.

+1 Személyes véleményem, hogy sodika járt márt pszichoterápián. Egy figyelemzavaros, ostoba bunkóról beszélünk, aki 18 éves kora óta nem olvasott könyvet, de pszichológiai ismeretterjesztő, vagy szépirodalmat egészen biztosan nem. Ehhez képest több korai vlogjában (sodi beszól csatorna) olyan kifejezéseket használ magával kapcsolatban, amit szerintem csak pszichológustól, pszichiátertől, esetleg pszichológia iránt erősen érdeklődő, botcsinálta coach-tól hallhatott. Nem tudom, hogy van-e releváns végzettsége a Fordos néninek, de szerintem ettől függetlenül ő valamiféle pszichoterápiát végez sodikán, különösen akkor, amikor sodika öngyilkos gondolatokkal keresi fel.

Köszönöm itt mindenki nevében az összegzést a rejtélyes személyről. Próbálom megkeresni.
Oct 16, 2020 14:38:21

Szerző: sztárprogramozó (Snecológus-pontszám: 4435x2) Oct 16, 2020 14:39:57
Válasz
(0)
-

nszksz a részletes felvilágosításért! Nagyon úgy tűnik, hogy ő kulcsszerepet játszik abban, hogy asodi ne kerülön a blahára vagy legalábbis max csak késleltetve. De ha pontosan tudnánk a kilétét.. >:)
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
Oct 16, 2020 14:39:57

Szerző: Bódi Ábel Ánuszrózsája (Snecológus-pontszám: 15328x7) Oct 16, 2020 14:42:14
Válasz
(0)
Küldj fotót a fordos néniről recsi
A jó portás csak baszik!
Oct 16, 2020 14:42:14

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Oct 16, 2020 14:42:41
Válasz
(2)
ASODI legnagyobb tragédiája, hogy az autiködöt rosszul építette fel maga köré. Az egyetlen dolog, amivel pénzt tudna keresni az az, hogy a szamárfaszát mutogatja. Már régen megpróbálkozott vele, egy buszjegyet kapott is cserébe egy szexnagyitól, de amikor kiderült, ő ahelyett, hogy büszkén beleállt volna, és már milliós követőtábora lehetne a livejasminon, a chaturbaten vagy valami hasonló platformon, ő inkább a "nemzeti" "keresztény" maszlagot választotta, ahol mindenki gyűlöli és megveti. A kézenfekvő kamerába recskázás helyett a lábakat videózó krónikás lenullázta a saját és a családja életét. Az ötmilliós szetáp helyett két kamera, egy gumilepedő, egy kanapé és egy elgato is elég lenne arra, hogy a nedvedző pitonból fejje ki az eurókat, de neeeem, ASODI inkább foggal-körömmel ragaszkodik a "nemzeti hős" álomvilághoz. Saját magát vágta el a shikertől. Ilyen sodi ASODI!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Oct 16, 2020 14:42:41

Szerző: Egy diplomata paródiája Oct 16, 2020 14:45:10
Válasz
(0)
sztárprogramozó
nszksz a részletes felvilágosításért! Nagyon úgy tűnik, hogy ő kulcsszerepet játszik abban, hogy asodi ne kerülön a blahára vagy legalábbis max csak késleltetve. De ha pontosan tudnánk a kilétét.. >:)

Egy őrült ellen őrült kell! A legbetegebb dologra kell gondolni szerintem! Átszellemülni! sodi mindíg a legocsmányabb forgatókönyvet is űbereli! Nekem az a gyanúm, hogy a fordosnéni vagy férfi vagy egy kitalált személy! Ki a fasz foglalkozik ezzel a marhával hátsó szándék nélkül??? Senki!
Oct 16, 2020 14:45:10

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Oct 16, 2020 14:46:09
Válasz
(1)
Púpszászra hazamenekülve sokkal nehezebb lenne már visszatalálni a biztonságos recska-karrierhez, hiszen a piton már csak félgőzzel működik, a képbe belerondít a Mariana-árok méretű sérvheg, és az anyja is fakanállal ütné a faszát, ha meghallaná a macskaólból az autista fókahangokat, amiket Recskaboy adna ki magából, miközben a kamera előtt nyúzza kérgesre az elkoptatott szamárfaszt. Ezt (is!) elbasztad, sneci! Mint mindent eddig az életedben. Dögölj meg hitelből!
Oct 16, 2020 14:46:09

Szerző: Sodilegnagyobbrajongoja Oct 16, 2020 14:49:59
Válasz
(0)
Mitvisz
Köszönöm itt mindenki nevében az összegzést a rejtélyes személyről. Próbálom megkeresni.

Azt mondta régen, hogy a nő korábban középvezető volt a németországi Fordnál.

Németre (meg talán angolra is?) tanította Sodit, de az önéletrajzok masnizását is tőle leste el.
Oct 16, 2020 14:49:59

Szerző: - Oct 16, 2020 14:50:11
Válasz
(1)
Púpos te a hiteltől érzed magad biztonságban? WTF??
Én 5 évvel ezelőtt elváltam,mivel nem voltam rá felkészülve /szerzödés/ezért a 0 rol kellett kezdenem.
A munkahelyem maradt meg egyedül.
Szóval azóta van egy 70+nm-es lakóparki lakásom.Kifizetve
Tavaly,vettem egy 2 éves autót 20k+ euroért,kp-re.
Van kb ugyanennyi megtakaritásom.
A fiamnak 5 éve fizetek lakáskasszát,+ a gyerektartáson felül is mindent én veszek meg neki.
Ja és sose volt 1 millio fütyis fizetésem.Bárcsak lett volna.
Hogy a gecibe lehetsz ekkora retardált áruld már el?

Oct 16, 2020 14:50:11

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Oct 16, 2020 14:50:23
Válasz
(2)
Egy diplomata paródiája
Egy őrült ellen őrült kell! A legbetegebb dologra kell gondolni szerintem! Átszellemülni! sodi mindíg a legocsmányabb forgatókönyvet is űbereli! Nekem az a gyanúm, hogy a fordosnéni vagy férfi vagy egy kitalált személy! Ki a fasz foglalkozik ezzel a marhával hátsó szándék nélkül??? Senki!

Vera néni milliókat fizetett a fordos néninek, hogy beidomítsa a korcsot az állásinterjúkon való hazudozásra, a kontárCV masnizására és amíg még élt, addig folyamatosan fizette ASODI sokkterápiáját, amit Németországból kellett telefonon intéznie. Amióta a vén komcsi feldobta a bakancsot, a fordos nénit ASODI fizeti, és ezért biztos, hogy ritkábban hívogatja. Lehet, hogy egyszer-kétszer kiverte előtte, de ennél bonyolultabb kapcsolat azért esélytelen, mert a recskás egy torz személyiségű és torz testű korcs. És pénze sincs, csak hitele. Szóval a fordos néni az már a múlté, és ha ASODI hívogatta minden kirúgásocska alkalmával, akkor bőven el tudom képzelni, hogy már le is tiltotta minden csatornán. Jól jegyezzük meg: ASODInak csak az segít, aki pénzt kap érte. Önszántából egy ilyen gonosz férget mindenki csak eltaposna, Hahó!
Oct 16, 2020 14:50:23

Szerző: Mitvisz (Snecológus-pontszám: 2831x1) Oct 16, 2020 14:51:47
Válasz
(2)
Sodrony a fb-ről 2013 szeptembere és 2016 szeptembere között készült képeket teljesen törölte. Mint tudjuk ez volt az andis korszak. De volt egy másik kulcs szerepet játszó nő sodrony életében, mégpedig a fordos néni.

Eddig két tippem van erre a személyre:
-Valéria Ézsölné Szilágyi
-Judit Somogyi

Valaki vlami ötlet? Pedofil ezek a nevek mit mondanak neked?
Oct 16, 2020 14:51:47

Szerző: A kombájn elüt (Snecológus-pontszám: 3879x1) Oct 16, 2020 14:53:59
Válasz
(11)
Oct 16, 2020 14:53:59

Szerző: - Oct 16, 2020 15:00:03
Válasz
(-2)
Endre amiatt szereti a nyugdíjas tyúkanyókat mert azoknak már meg van nyúlva a bőre a pinájukon és az évek alatt zsírosra duzzadt felsőpina terület sokkal jobb dőlésszöget biztosít!

Zsidók vagytok
Oct 16, 2020 15:00:03

Szerző: Egy szörnyeteg krónikája Oct 16, 2020 15:05:55
Válasz
(0)
Mitvisz
Sodrony a fb-ről 2013 szeptembere és 2016 szeptembere között készült képeket teljesen törölte. Mint tudjuk ez volt az andis korszak. De volt egy másik kulcs szerepet játszó nő sodrony életében, mégpedig a fordos néni.

Eddig két tippem van erre a személyre:
-Valéria Ézsölné Szilágyi
-Judit Somogyi

Valaki vlami ötlet? Pedofil ezek a nevek mit mondanak neked?

Úgysem fogja konfirmálni.
És sajnos nem is tudunk szinte semmit a fordos néniről.
Én inkább a szexnagyit próbálnám meg felderíteni, az ő lakásáról(vagy irodájáról?) legalább van néhány kép, és azon nagyon jellegzetes motívumok láthatóak.

A multkor bedobta valaki a képet a szemüveggel vs nélkül postjáról, alatta egy rakat női hozzászólóval, azok nagy részét lecsekkoltam, de nincs megerősített találat.

De én most ezen a vonalon kutatok, ígéretesebbnek tartom, mint a fordos néni levadászását.
magyaroktól, és ahol csoportosulnak, vagy akár csak egy is van, óvakodni kell, mint a büdös szartól!
Oct 16, 2020 15:05:55

Szerző: Egy szörnyeteg krónikája Oct 16, 2020 15:12:07
Válasz
(1)
Egyébként kutatási szempontból igen hasznos lenne egy olyan kereső funkció, amivel nem csak púp kommentjeiben lehet keresni.
Oct 16, 2020 15:12:07

Szerző: , Oct 16, 2020 15:13:19
Válasz
(0)
Amúgy Sodi te tisztán, magában eszed az ecetes uborkát ?!

Az egyik Linzi képen van egy bontott üveg asszem a folyosón.

Ha menstruáló, vagy terhes nő lennél akkor még oké...vagy az is lehet hogy a seggedbe nyomkodod fel őket ?!
Oct 16, 2020 15:13:19

Szerző: Newsflash Oct 16, 2020 15:14:13
Válasz
(0)
Egy szörnyeteg krónikája
Egyébként kutatási szempontból igen hasznos lenne egy olyan kereső funkció, amivel nem csak púp kommentjeiben lehet keresni.

Van ilyen! Úgy hívják, hogy Google!
Oct 16, 2020 15:14:13

Szerző: Egy szörnyeteg krónikája Oct 16, 2020 15:16:54
Válasz
(0)
Newsflash

Nyilván, de nem biztos, hogy mindent beindexelt, ami a szexnagyival kapcsolatos.
Amúgy most látom, hogy vagy a fészbuk szar, vagy priváttá tette/törölte a 2012-es posztjait..
Így azért nehezebb lesz.
Oct 16, 2020 15:16:54

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272095x136) Oct 16, 2020 15:17:16
Válasz
(1)
Newsflash

nem adja ki a fórumos találatokat site-ra vonatkozó kereséssel sem.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Oct 16, 2020 15:17:16

Szerző: púp-orr-sérv-fogász (Snecológus-pontszám: 14774x7) Oct 16, 2020 15:18:13
Válasz
(0)
Ha a fordos néni az ogre (volt) felesége, akkor már biztos kilépett a sodiverzumból. Volt ott nyitottkezes bunyó, faszlóbálás, pizzák, stb.
|__o__|
Oct 16, 2020 15:18:13

Szerző: p00p (Snecológus-pontszám: 4719x2) Oct 16, 2020 15:19:31
Válasz
(0)
Kilóg a kanóc, bazmeg
Oct 16, 2020 15:19:31

Szerző: Bejlin (Snecológus-pontszám: 16621x8) Oct 16, 2020 15:19:34
Válasz
(2)
Egy szörnyeteg krónikája

Nem sok értelme lenne mert az önjelölt trollvadászokon kívül más nemigen használná.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Oct 16, 2020 15:19:34

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 60136x30) Oct 16, 2020 15:27:14
Válasz
(0)
Egy szörnyeteg krónikája

Kb 10 perc leszedni az egészet és betölteni egy adatbázisba aztán úgy keresel benne, ahogy akarod.

Ha nem bánod, hogy az IP címed megosztod zseryvel akkor szerintem ott is lehet valami ilyen funkció.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Oct 16, 2020 15:27:14

Szerző: Egy szörnyeteg krónikája Oct 16, 2020 15:28:12
Válasz
(0)
Bejlin
Nem sok értelme lenne mert az önjelölt trollvadászokon kívül más nemigen használná.

Én most pont használtam volna, hátha elő tudom keríteni vele az XXL-es trikós szexnagyi képet, a sodipédián az pont nincs meg.
Oct 16, 2020 15:28:12

Szerző: Egy szörnyeteg krónikája Oct 16, 2020 15:30:11
Válasz
(0)
Egy szörnyeteg krónikája
Én most pont használtam volna, hátha elő tudom keríteni vele az XXL-es trikós szexnagyi képet, a sodipédián az pont nincs meg.

Bocs, faszságot írtam, ott van az is.
Oct 16, 2020 15:30:11

Szerző: Mitvisz (Snecológus-pontszám: 2831x1) Oct 16, 2020 15:34:34
Válasz
(0)
Egy szörnyeteg krónikája
Úgysem fogja konfirmálni.
És sajnos nem is tudunk szinte semmit a fordos néniről.
Én inkább a szexnagyit próbálnám meg felderíteni, az ő lakásáról(vagy irodájáról?) legalább van néhány kép, és azon nagyon jellegzetes motívumok láthatóak.

A multkor bedobta valaki a képet a szemüveggel vs nélkül postjáról, alatta egy rakat női hozzászólóval, azok nagy részét lecsekkoltam, de nincs megerősített találat.

De én most ezen a vonalon kutatok, ígéretesebbnek tartom, mint a fordos néni levadászását.

Mondjuk valóban jó lenne ezeket menteni. Nem tudod véletlen mikor rakták be ide a képet a szobáról? A szexnagyi személyének felderítése valóban izgalmasabban hangzik.
Oct 16, 2020 15:34:34

Szerző: Egy szörnyeteg krónikája Oct 16, 2020 15:41:37
Válasz
(0)
Mitvisz
Mondjuk valóban jó lenne ezeket menteni. Nem tudod véletlen mikor rakták be ide a képet a szobáról? A szexnagyi személyének felderítése valóban izgalmasabban hangzik.

Mentés egy régi facebook poszjáról:
img.sodika.dk/imgur.com/STF9VPa.png

Szexnagyis képek:
sodipedia.sodika.org/images/8/88/115817444IMG_0043_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
sodipedia.sodika.org/images/8/8c/Szexpapi_szoba.jpg

A metodológia:
próbálom megkeresni a kommentelő nők profilját, aztán pedig találni ott valami képet, amiből beazonosítható ez a szoba.

Sajnos eddig semmi, lehet hogy nem is írt oda a szexnagyi.
Oct 16, 2020 15:41:37

Szerző: Mitvisz (Snecológus-pontszám: 2831x1) Oct 16, 2020 15:44:29
Válasz
(0)
Egy szörnyeteg krónikája
Mentés egy régi facebook poszjáról:
i.imgur.com/STF9VPa.png

Szexnagyis képek:
sodipedia.sodika.org/images/8/88/115817444IMG_0043_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
sodipedia.sodika.org/images/8/8c/Szexpapi_szoba.jpg

A metodológia:
próbálom megkeresni a kommentelő nők profilját, aztán pedig találni ott valami képet, amiből beazonosítható ez a szoba.

Sajnos eddig semmi, lehet hogy nem is írt oda a szexnagyi.

Köszi! Csatlakozom a kutatáshoz
Oct 16, 2020 15:44:29

Szerző: - Oct 16, 2020 15:44:32
Válasz
(2)
Endre, amikor elloptad a monitort, akkor még jól kereső berlini java fejlesztő voltál, aki nyugodtan megengedhetett volna magának akár egy csúcskategóriás képernyőt is, de te elloptad.

Oct 16, 2020 15:44:32

Szerző: törpspa Oct 16, 2020 15:45:49
Válasz
(0)
Nem a Holler Márta volt a szexnagyi, akivel asodi az egynapos nyaraláson is volt?
Aki ráadásul Németországban (is) lakik? Régi kutatások alapján ez is felmerült annak idején
Oct 16, 2020 15:45:49

Szerző: sodika Oct 16, 2020 15:50:17
Válasz
(6)
Nem, azért kicsit meg vagyok ijedve, mert.

1) 20 ezer euró feletti hitelkerettel vagyok
2) de ez 6 olyan tételből tevődik össze (2 dispo és 4 hitelkártya), melyeket elvileg bármikor jogosultak megvonni tőlem

Elbírálás előtt álló segélykérelemmel nem túl biztonságos egy másik ország dispo-iból és hitelkártyaiból élni. :(
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Oct 16, 2020 15:50:17

Szerző: Bejlin (Snecológus-pontszám: 16621x8) Oct 16, 2020 15:51:41
Válasz
(3)
sodika

2) de ez 6 olyan tételből tevődik össze (2 dispo és 4 hitelkártya), melyeket elvileg bármikor jogosultak megvonni tőlem

Elbírálás előtt álló segélykérelemmel nem túl biztonságos egy másik ország dispo-iból és hitelkártyaiból élni. :(

Szóval minden a legnagyobb rendben
Oct 16, 2020 15:51:41

Szerző: Faszaság van (Snecológus-pontszám: 4172x2) Oct 16, 2020 15:52:06
Válasz
(1)
sodika

Magyarul atomra be vagy szarva, hogy éhen fox dögleni! Nagyon helyes!
Oct 16, 2020 15:52:06

Szerző: Nulladikos Snecológus Oct 16, 2020 15:53:36
Válasz
(0)
sodika

Tancolj recskaboy, fustoljenek a hitelkartyak es a diszpok, hisz a penz nem letezik!
Oct 16, 2020 15:53:36

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272095x136) Oct 16, 2020 15:54:10
Válasz
(0)
sodika

azért vagy hülye, mert nem markolod fel a pénzt ami rendelkezésre áll. felveszed készpénzben, berakod az osztrák számládra, és onnantól nyugi van, érdekeidnek megfelelően törlesztgetsz.
Oct 16, 2020 15:54:10

Szerző: - Oct 16, 2020 15:54:21
Válasz
(0)
sodika

és ezt még csak most esik le ?

Mi van kijózanodtál kicsit ?
Oct 16, 2020 15:54:21

Szerző: Fuvolázó Kobold Oct 16, 2020 15:56:43
Válasz
(0)
sodika

Mivel senki nem kérdezte és saját magadtól próbálsz keresztbe utalgatni a sorok között, nyilván ismételt HAZUDSZ. Ha jól sejtem, akkor "másik ország" jelzővel akarsz bennünket abba a hiszembe taszítani, hogy te ezeket Linzből írod. Fifi, te most kajakra visszaszoptad magadat németbe, vagy a kiskurva anyád nappalijából masnizol? Melyik? Te buzi!
Oct 16, 2020 15:56:43

Szerző: sodika Oct 16, 2020 15:56:50
Válasz
(0)
Hahó
azért vagy hülye, mert nem markolod fel a pénzt ami rendelkezésre áll. felveszed készpénzben, berakod az osztrák számládra, és onnantól nyugi van, érdekeidnek megfelelően törlesztgetsz.

Nem, horror kamatokat nem akarok fizetni.

Ma is inkább visszafizettem azt, amit első ijedségben felvettem egy egyikről, és amiből végül szaunabérletet vettem.
Oct 16, 2020 15:56:50

Szerző: törpspa Oct 16, 2020 15:56:54
Válasz
(0)
Oct 16, 2020 15:56:54

Szerző: Mitvisz (Snecológus-pontszám: 2831x1) Oct 16, 2020 15:57:22
Válasz
(0)
Mi a terv, ha nem jön össze a segély púpos?
Oct 16, 2020 15:57:22

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272095x136) Oct 16, 2020 15:59:58
Válasz
(1)
sodika
Nem, horror kamatokat nem akarok fizetni.

Ma is inkább visszafizettem azt, amit első ijedségben felvettem egy egyikről, és amiből végül szaunabérletet vettem.

az nem kamat, hanem biztonsági díj. havi 100 euró kb. ez az ára annak, hogy biztonságban érezd magad. a 10 ezres hitelt is a biztonság és az életszínvonal fenntartása miatt vetted fel.
Oct 16, 2020 15:59:58

Szerző: sztárprogramozó (Snecológus-pontszám: 4435x2) Oct 16, 2020 16:00:08
Válasz
(0)
Kommentkeresésre megpróbáltátok a duckduckgo-s site keresést?
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
Oct 16, 2020 16:00:08

Szerző: Streamer Koldus (Snecológus-pontszám: 5822x2) Oct 16, 2020 16:01:33
Válasz
(0)
SODI, arra válaszolj, hogy mi a tökömért vettél kondi bérletet, ha nem mész? Teljesen feleslegesen fizeted. Nem lett volna egyszerűbb akkor megvenni a bérletet, amikor mész első alkalommal a gyurodába?
Oct 16, 2020 16:01:33

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Oct 16, 2020 16:04:14
Válasz
(1)
Streamer Koldus
SODI, arra válaszolj, hogy mi a tökömért vettél kondi bérletet, ha nem mész? Teljesen feleslegesen fizeted. Nem lett volna egyszerűbb akkor megvenni a bérletet, amikor mész első alkalommal a gyurodába?

Persze, hogy húzza a drága idejét az első edzés alkalmával, így csak berobban a terembe, és nyomja 3-4 órán át megszakítás nélkül!
Mifaaaaaaaaaaaan
Oct 16, 2020 16:04:14

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 60136x30) Oct 16, 2020 16:06:41
Válasz
(0)
Mitvisz
Mondjuk valóban jó lenne ezeket menteni.

Minek? Megkérded és 5 percen belül valaki úgyis beteszi :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Oct 16, 2020 16:06:41

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272095x136) Oct 16, 2020 16:08:55
Válasz
(3)
sneci, vedd fel a 20 ezer eurót, és forgasd meg bitcoinban. havonta megkereshetnél vele annyit, amennyi a segélyed.
Oct 16, 2020 16:08:55

Szerző: törpspa Oct 16, 2020 16:09:16
Válasz
(2)
törpspa
66masodperc.blogspot.com/2012/01/makro.html?m=1

Érdemes a kommenteket olvasgatni itt is. Tagadja szmájlizgatva a Kolosy teret amit egy szemfüles troll beazonosít, előkerül a kondibérlet téma, kopaszodás, Holler Márta, férfiatléta amit a magáénak hazudik, miegyebek.
Oct 16, 2020 16:09:16

Szerző: sodika Oct 16, 2020 16:10:11
Válasz
(3)
Az első gondolatom kb. két hete ez volt, hogy minden hitelkeretemet készpénzzé teszem, de higgadtan átgondolva rájöttem, hogy ez baromság.

Nekem már tényleg újabb horror hitelkártyakamatok hiányoznak utoljára. Amit tudok, inkább fizetni kell, amíg lehet.
Oct 16, 2020 16:10:11

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Oct 16, 2020 16:10:59
Válasz
(0)
sodika
Az első gondolatom kb. két hete ez volt, hogy minden hitelkeretemet készpénzzé teszem, de higgadtan átgondolva rájöttem, hogy ez baromság.

Nekem már tényleg újabb horror hitelkártyakamatok hiányoznak utoljára. Amit tudok, inkább fizetni kell, amíg lehet.

Pedig mindig az első gondolat a jó, az megérzésből jön
Mifaaaaaaaaaaaan
Oct 16, 2020 16:10:59

Szerző: sodika Oct 16, 2020 16:12:19
Válasz
(0)
Meg az is ott van emögött, hogy átgondoltam, hogy ha túlságosan le van terhelve egy kártya, több hónapon át, akkor már telefonálgatni, és kérdezősködni kezdenek.

Annál gyanúsabb nincs, mint hogy lefosztod a kártyáidat és a számláidat.

Inkább minél kisebb terhelést kell rajtuk hagyni.
Oct 16, 2020 16:12:19

Szerző: Faszaság van (Snecológus-pontszám: 4172x2) Oct 16, 2020 16:12:37
Válasz
(2)
sodika
Amit tudok, inkább fizetni kell, amíg lehet.

Az a baj bazdmeg, hogy te már SEMMIT sem tudsz fizetni.
Oct 16, 2020 16:12:37

Szerző: Streamer Koldus (Snecológus-pontszám: 5822x2) Oct 16, 2020 16:13:19
Válasz
(0)
Válaszolj a kérdésre már: voltál tegnap kondiban, vagy hazudtál, mint oly sokszor???????
Oct 16, 2020 16:13:19

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Oct 16, 2020 16:13:27
Válasz
(0)
sodika
Meg az is ott van emögött, hogy átgondoltam, hogy ha túlságosan le van terhelve egy kártya, több hónapon át, akkor már telefonálgatni, és kérdezősködni kezdenek.

És az edzéssel mizu?
Mifaaaaaaaaaaaan
Oct 16, 2020 16:13:27

Szerző: Baromarc (Snecológus-pontszám: 3684x1) Oct 16, 2020 16:15:30
Válasz
(0)
törpspa
Nem a Holler Márta volt a szexnagyi, akivel asodi az egynapos nyaraláson is volt?
Aki ráadásul Németországban (is) lakik? Régi kutatások alapján ez is felmerült annak idején

Újabb trollként felmerült bennem, hogy a szexnagyi nem lehet ugyanaz a személy mint a fordos néni?
Oct 16, 2020 16:15:30

Szerző: Bejlin (Snecológus-pontszám: 16621x8) Oct 16, 2020 16:16:24
Válasz
(2)
törpspa
Érdemes a kommenteket olvasgatni itt is. Tagadja szmájlizgatva a Kolosy teret amit egy szemfüles troll beazonosít, előkerül a kondibérlet téma, kopaszodás, Holler Márta, férfiatléta amit a magáénak hazudik, miegyebek.

SoDI2012. január 8. 12:59
"Mit keres a radiátoron egy férfi alsótrikó?"

Az az enyimé. :D

SoDI2012. január 8. 14:42
na jó, meló

ti addig siessetek a kolosy térre megint :DDDD

Oct 16, 2020 16:16:24

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Oct 16, 2020 16:17:20
Válasz
(0)
Az a lényeg, hogy asodi nem hazudik
Mifaaaaaaaaaaaan
Oct 16, 2020 16:17:20

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 60136x30) Oct 16, 2020 16:20:05
Válasz
(0)
sodika

Ah, ez nem az igazi. Hol a "minden a legnagyobb rendben" meg "faszaság van" sodi?
Oct 16, 2020 16:20:05

Szerző: Púpszászi tyúkhúsleves Oct 16, 2020 16:20:37
Válasz
(1)
sodika

Van egy jó hírem ... illetve lenne de nem mondom el hogy fogod beszopni majd a kártyázásoddal. :D Inkább bontok egy sört és pattogtatok elég kukoricát az előadáshoz! :D

Karácsonyi hajléktalansodi Asodi
Oct 16, 2020 16:20:37

Szerző: Mitvisz (Snecológus-pontszám: 2831x1) Oct 16, 2020 16:22:53
Válasz
(1)
sodika

Baromság! Szedd le! Az jár neked! Sodi egyszer élsz, használd ki azt ami van neked! Én a helyedben mennék a saturnba nézelődni ma este szauna helyett.
Oct 16, 2020 16:22:53

Szerző: sodika Oct 16, 2020 16:23:37
Válasz
(5)
bolgár jeti
Ah, ez nem az igazi. Hol a "minden a legnagyobb rendben" meg "faszaság van" sodi?

Az a faszaság, hogy nagy levegőt véve eszembe jutott, hogy 38 éves vagyok, nem egy infantilis gyerek, ezért baromság lenne kifosztani a kártyáimat.
Oct 16, 2020 16:23:37

Szerző: seymour schwartz (Snecológus-pontszám: 13439x6) Oct 16, 2020 16:24:08
Válasz
(0)
Bazmeg Zsodrák, még mindig itt baszod a fillért? Az időd fogy! Nem fórumozni kell, hanem cselekedni, mert közeleg a tél! AZt tudod már, hogy hogy fogod kihúzni? Linz, Ausztria környékén nincs ám trópusi időjárás!
Ingatkanügyek
Oct 16, 2020 16:24:08

Szerző: Sodipatkány (Snecológus-pontszám: 3872x1) Oct 16, 2020 16:24:42
Válasz
(2)
sodika
Az a faszaság, hogy nagy levegőt véve eszembe jutott, hogy 38 éves vagyok, nem egy infantilis gyerek, ezért baromság lenne kifosztani a kártyáimat.

agyilag gyerek vagy
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
Oct 16, 2020 16:24:42

Szerző: sodika Oct 16, 2020 16:25:39
Válasz
(0)
seymour schwartz
Bazmeg Zsodrák, még mindig itt baszod a fillért? Az időd fogy! Nem fórumozni kell, hanem cselekedni, mert közeleg a tél! AZt tudod már, hogy hogy fogod kihúzni? Linz, Ausztria környékén nincs ám trópusi időjárás!

A fűtés azért jól működik.
Oct 16, 2020 16:25:39

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Oct 16, 2020 16:26:06
Válasz
(0)
sodika

Ugyan erre gondolj, amikor elkezdenek tetszeni a kisfiúk
Mifaaaaaaaaaaaan
Oct 16, 2020 16:26:06

Szerző: Streamer Koldus (Snecológus-pontszám: 5822x2) Oct 16, 2020 16:27:11
Válasz
(3)
Egyszerűen fantasztikus, hogy mennyire tereli a PÚP a kondis témát, ebből látszik, hogy baszott elmenni edzeni, ergo megint kamuzott. Rossz Sodi a Sodi. Eleve azt se értem, miért nem csak akkor vett bérletet, amikor első alkalommal elmegy a terembe. Ennyire retardált nem lehet valaki.
Oct 16, 2020 16:27:11

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Oct 16, 2020 16:27:35
Válasz
(0)
Sneci, ha kiveszed a pénzt, és 0 bevételed lesz, akkor miből fogják vonni a zsidóbankok a kamatot? És a tőkét? Na, ugye! Esélyük sincs visszakapni a pénzüket, Hahó! Neked meg úgysem lesz még egyszer állásod, szóval win-win! Anyád meg örülni fog, hogy segítesz neki paradicsomot szedni. Utolsó szalmaszál lenne ez a maradék hitel felvétele, de te még most ezt is elbaszod. Idióta vagy!
Oct 16, 2020 16:27:35

Szerző: Bejlin (Snecológus-pontszám: 16621x8) Oct 16, 2020 16:28:33
Válasz
(3)
sodika

Sneci most válaszút előtt állsz. Elmondásod alapján van még 20 ezer euro hitelkereted. Na már most azt jelen pillanatban még fel tudod venni. Te is tudod hogy amint a bank észleli hogy csökkent a jövedelmed annak a hitelkeretnek búcsút inthetsz.

Az a +20 ezer euro nem dobná meg olyan sokkal a törlesztődet hogy azt ne tudnád fizetni a következő melóhelyed fizetéséből. Nem lenne jobb ha most felvennéd azt a 20 ezer eurót és majd januárban ha lesz melócsád akkor majd szépen rendezed?

Azért a tudat hogy van még 20 ezer euro készpénzed segítene elűzni a stresszt és a melókeresés is jobban menne.
Oct 16, 2020 16:28:33

Szerző: linzicsibe (Snecológus-pontszám: 4447x2) Oct 16, 2020 16:29:03
Válasz
(2)
sodika

Ez elég masni... Első ijedtségben? Nem a szaunabérlet vásárlása után basztak ki, másnap? LEBUKTÁL TE PEDOFIL FÉREG! HAZUG SODI ASODI!
Épp a trolloknak panaszkodtam.
Oct 16, 2020 16:29:03

Szerző: - Oct 16, 2020 16:30:13
Válasz
(0)
Sodi, most vegyél CD Project részvényt, én vettem 100-at 84 eurón, annyid még neked is van. Gondolj bele, mennyit fogsz keresni rajta, ha berobban a game novemberben. Úgyis streamelni fogod, a trollok pofájába vághatnád a passzív jövedelmet, hahó.

De siess, mert venni a hét végén, eladni a hét elején érdemes!
Oct 16, 2020 16:30:13

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Oct 16, 2020 16:30:31
Válasz
(5)
Kész a szetáp is, anyád nyugdíjából elkaristoltok ketten is, egész nap mehetne a sztrímelés meg a flokkolás. A donét 100%-át sörre költhetnéd, nincs bérleti díj, nincs BKV bérlet, nincs semmilyen kiadás. Csak a szauna marad el, de ez nem nagy érvágás a stressznélküli nyugiért, nem igaz? Markold fel a pénzt, telekocsizz haza anyádhoz, törd el a német SIM-eket, és ennyi. Nem értem, hogy miért nem vetted még fel az összes pénzt, ami neked JÁR, ennyire idióta vagy???
Oct 16, 2020 16:30:31

Szerző: sodika Oct 16, 2020 16:31:36
Válasz
(-1)
Bejlin
Te is tudod hogy amint a bank észleli hogy csökkent a jövedelmed annak a hitelkeretnek búcsút inthetsz.

Az igazán nagy bajban akkor lennék, ha nem tudnék fedezni egy hitelt. :) Átgondoltam mindent, nem csinálok hülyeséget.
Oct 16, 2020 16:31:36

Szerző: Nulladikos Snecológus Oct 16, 2020 16:32:32
Válasz
(0)
Itt eleg autistanak tunsz mar nyolc evvel ezelott is, mert nem nyitottad eleg tagra a szemed xd

onedrive.live.com/?cid=C2B25A7DC4ED92A1&id=C2B25A7DC4ED92A1%21235&parId=C2B25A7DC4ED92A1%21210&o=OneUp
Oct 16, 2020 16:32:32

Szerző: mifaaan (Snecológus-pontszám: 3326x1) Oct 16, 2020 16:33:03
Válasz
(2)
sodika
Az igazán nagy bajban akkor lennék, ha nem tudnék fedezni egy hitelt. :) Átgondoltam mindent, nem csinálok hülyeséget.

Watt? Mér most tudsz?? Komolyan?? Van bevételed? (A deficás hafer meg a papírozatlan szarjaid nem számítanak)
Oct 16, 2020 16:33:03

Szerző: Őstroll Oct 16, 2020 16:33:06
Válasz
(3)
Bejlin
SoDI2012. január 8. 12:59
"Mit keres a radiátoron egy férfi alsótrikó?"

Az az enyimé. :D

SoDI2012. január 8. 14:42
na jó, meló

ti addig siessetek a kolosy térre megint :DDDD

Tisztán emlékszem, hogy azt is hazudta, hogy a szexnagyi egyetemista fiáé.
Oct 16, 2020 16:33:06

Szerző: sodika Oct 16, 2020 16:34:59
Válasz
(0)
mifaaan
Watt? Mér most tudsz?? Komolyan?? Van bevételed? (A deficás hafer meg a papírozatlan szarjaid nem számítanak)

Az elmúlt 30 nap bevétele elérte a 4000 eurót.
Nem az a gond, hogy mi van. Hanem hogy mi lesz.
Oct 16, 2020 16:34:59

Szerző: egy diplomata paródiája Oct 16, 2020 16:35:19
Válasz
(0)
sodika

Azért tartasz itt mert átgondolsz mindent! Apádat is jól kisemmizted hajléktalan á tetted, ha még él :(
Oct 16, 2020 16:35:19

Szerző: sodika Oct 16, 2020 16:35:43
Válasz
(0)
Bocsánat, 4000-et nem érte el, 3000-et viszont meghaladta.
Szóval nem a jelen a gond.
Oct 16, 2020 16:35:43

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 60136x30) Oct 16, 2020 16:38:10
Válasz
(1)
sodika

Tehát most nem vagy mínuszban?
Oct 16, 2020 16:38:10

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Oct 16, 2020 16:38:26
Válasz
(0)
sodika

Edzés??
Mifaaaaaaaaaaaan
Oct 16, 2020 16:38:26

Szerző: Targo_Bankigazgató Oct 16, 2020 16:38:41
Válasz
(4)
Herr Kiss! Tudomásunkra jutott hogy ön segélyből tervez megélni. Hitelkeretét ezennel sztornóztuk. A szerződésszegés miatt a szerződést felbontjuk. Az egyösszegű végtörlesztéssel kérem szíveskedjen 5 munkanapon belül intézkedni.
Oct 16, 2020 16:38:41

Szerző: Streamer Koldus (Snecológus-pontszám: 5822x2) Oct 16, 2020 16:39:28
Válasz
(0)
Edzés?
Oct 16, 2020 16:39:28

Szerző: mifaaan (Snecológus-pontszám: 3326x1) Oct 16, 2020 16:39:39
Válasz
(0)
sodika

De a hiteleket a jövőben KELL törleszteni.
A kért segélyt a jövőben SEM kaod meg.

Szóval a jövő a gond..

És mennyi szabad tőkéd van most, ha szabad érdeklődni mondjuk a következő esedékes segélyig?

Miért nem keresel munkát, mint más normális ember?
Keress Bévsben gányoldás az is ausztria környéke. HomeOffice van/lesz mindenhol..

Sztárfejlesztőnek még relokéshön is járna Hahó!
Oct 16, 2020 16:39:39

Szerző: Aczél elvtárs (Snecológus-pontszám: 6640x3) Oct 16, 2020 16:41:06
Válasz
(1)
Streamer Koldus
Edzés?

Sérv. Alkoholizmus. Bordapúp.
Oct 16, 2020 16:41:06

Szerző: Streamer Koldus (Snecológus-pontszám: 5822x2) Oct 16, 2020 16:42:15
Válasz
(0)
Mindenki kérdezze az edzésről, így kénytelen lesz válaszolni a púp. Amíg van pár ember aki nem az edzésről kérdezi, ki fogja használni és csak arra fog válaszolni, kerülve a témát.
Oct 16, 2020 16:42:15

Szerző: sodika Oct 16, 2020 16:43:15
Válasz
(2)
Az van, hogy most, hogy ezeket most visszapótoltam, a szabad hitelkeret hirtelen 21 ezer euró fölé ugrott.

21.410 € pillanatnyilag.

Ezeket jobb meghagyni így, mert különben a kamatokba fulladok bele. És igyekezni kell a lehető legkisebb mértékben hozzájuk nyúlni.

Nem vagyok gyerek, hogy készpénzzel töltsem meg a fiókjaimat. Még a nálam lévő kevés 300 euró készpénzt is inkább elköltöm.
Oct 16, 2020 16:43:15

Szerző: Streamer Koldus (Snecológus-pontszám: 5822x2) Oct 16, 2020 16:43:49
Válasz
(0)
sodika
Az van, hogy most, hogy ezeket most visszapótoltam, a szabad hitelkeret hirtelen 21 ezer euró fölé ugrott.

21.410 € pillanatnyilag.

Ezeket jobb meghagyni így, mert különben a kamatokba fulladok bele. És igyekezni kell a lehető legkisebb mértékben hozzájuk nyúlni.

Nem vagyok gyerek, hogy készpénzzel töltsem meg a fiókjaimat. Még a nálam lévő kevés 300 euró készpénzt is inkább elköltöm.

Edzés?
Oct 16, 2020 16:43:49

Szerző: Trash csoportos haver (Snecológus-pontszám: 38869x19) Oct 16, 2020 16:43:54
Válasz
(0)
sodika
Az elmúlt 30 nap bevétele elérte a 4000 eurót.
Nem az a gond, hogy mi van. Hanem hogy mi lesz.

Csak azért érte el mert kaptál vagy 1500 euró bánatpénzt a kirúgásodért.
Oct 16, 2020 16:43:54

Szerző: Kovács Péter azaz Kancsi (Snecológus-pontszám: 26193x13) Oct 16, 2020 16:44:26
Válasz
(1)
sodika

21.410 € pillanatnyilag.

Nem úgy volt, hogy a pénz nem létezik?
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Oct 16, 2020 16:44:26

Szerző: Trash csoportos haver (Snecológus-pontszám: 38869x19) Oct 16, 2020 16:45:25
Válasz
(5)
sodika

21.410 € pillanatnyilag.

Nem, egy gyerek okosabb és felfogja, hogy nincs olyan, hogy szabad hitelkeret.
Oct 16, 2020 16:45:25

Szerző: Fekete bikapata Oct 16, 2020 16:45:58
Válasz
(1)
Gyagyás, hol fogod enni a következő ötven ezres halat?

Tudod, a szotyit! ;)

Oct 16, 2020 16:45:58

Szerző: sodika Oct 16, 2020 16:46:50
Válasz
(1)
Trash csoportos haver
Csak azért érte el mert kaptál vagy 1500 euró bánatpénzt a kirúgásodért.

Ja bocsánat, én vagyok hülye.
Bizony TÉNYLEG elérte az elmúlt 30 nap a 4000 eurót. :)

És igen, azért, mert alapvetően a tulajdonosnak lelkiismerete így volt tiszta, de egyébként jogilag nem járt volna nekem ennyi, csak kb. 1500 euróval kevesebb.

Ez is igaz.
Oct 16, 2020 16:46:50
« 6578 6579 6580 6581 6582 6583 6584 6585 6586 6587 »
1733433 komment.

60 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™