nszksz, már volt 1-2 határeset.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Szerintem ez a cél. Szinte biztos, hogy ez nem igazi feladat, csak sodiszopatás :) Remélem feltöltik majd a dailywtf-ra is
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Mi a határidő, gyagyás?
és nincs semmi szégyenérzed benned, hogy a trolloktól koldulsz segítséget te pedofil féreg? nem tudod ki mondta, hogy a trollokkal nem szabad szóba állni? ezt a rengeteg geciségért kapod vissza nyeljed csak a gecit, jellemtelen korcs.
Van, csak hülye vagy a szakmához. Apádról nem találtál infót abban a 20 találatban?
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
este 7-kor álltál neki, és hajnal 3-ig sikerült 20 google találatot keresned?
Sneci, te vagy a programozók gyöngye! Hiába, nem véletlen te kellesz nekik!
Nagy farkam van és kemény. :)
ezért tart nálad egy 3 órás feladat megoldása 3 hétig. hiányzik a tudás, mindennek utána kell nézned.
hány éve is vagy a szakmában?
A 20-ból 19 tuti nem is "NodeJs", hanem "NudeBoys" volt, igaz korcs?
Hát azért hetyetyetyetye
Google nélkül képes volnál kódolni? Egy ostoba php pistike vagy aki kész megoldásokat keres hogy beollózva. Ha a dev doksik alapján nem vagy képes megoldani valamit az még junior szinten is necces. Te vérprofi senior,2 év Angular tapasztalattal.
Az összes headert. Nem tudod hogy kell lekérni?
Kilóg a kanóc, bazmeg
ezt is írd meg a tetves labancoknak a gányhalmaz mellékleteként és kérjél ajánlást is. láthatják milyen kitartó vagy, más két óra alatt megcsinálja, de te még éjjel 3kor is folyamatosan gugliztad a megoldást.
He?
Ez hiányzik, bazmeg.
Ki nem szarja le a többit?
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
mindig ez van.
Minek neked az a header, headonista vagy, hehehe :D
Bazmeg, ha egy ilyen alap problémát sem tudsz megoldani, akkor neked közöd nincs a webprogramozáshoz, egyáltalán nem is érted, hogyan működik a web.
Ha nem lennél egy kibaszott pedofil akasztani való féreg, beírnám ide a megoldást, mert annyira szánnivaló lenne, hogy ezen szenvedsz.. :D
De mivel egy kibaszott pedofil akasztanivaló féreg vagy, inkább röhögök, hogy ezen szenvedsz :D
Majd én azt tudom, hogy mi hiányzik. Az egész request-et akarom megnézni, de mind1. Igyál egy sört és keresgélj, hátha utána jobban megy.
Kilóg a kanóc, bazmeg
Ne sürgesd, zsidó! Az előzővel is meglett három hét alatt, ezt se kapkodja el.
segítségért bannolás jár, hahó
Nekünk elég lenne az url, meg a pdf :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Persze hogy nem erti. Azt a keves agyat ami volt mar reg elitta, es sulyos fundamentalis hianyossagai vannak. Nem is junior melokat kene keresnie, hanem nekiallni es falni a kurzusokat udemyn.
Persze a taktikaja az hogy a masni-cv atveri az interjun (gondolom semelyik korabbi helyen nem volt se whiteboard kodolas se feladat), aztan igyekszik megbujni a munkahelyen es megy a google vadul amig ossze nem hoz valamit amirol el tudja hitetni hozza nem ertokkel hogy mukodik.
Bevallottan ezt csinalja, a fo problema a legutobbi helyen szerinte nem o volt, hanem az hogy valaki olyan nezett ra a kodjara aki expert, es egy nap mulva ki is lett baszva.
https://www.youtube.com/watch?v=RgCJB5kUR5g
Te mi a faszt művelsz? Miért akarsz neki segíteni? Tudom, tudom, majd jól nem segítesz neki, amikor mégis elküldi a headeröket, de már így is túl sokat mondtál.
Maguknak, vagy egy rakás ismeretlen trollnak akarod bizonyítani, hogy egy szellemi fogyatékos szélhámosnál jobban értesz a webfejlesztéshez?
Írj rá, priviben, talán egy masztiparti is összejöhet.
legutóbb is amikor bekerült az egymilliós fütyis helyre pár hétre a masnizással nem került előrébb az életben csak felhalmozott még egy csomó extra hitelt, aláírt egy albit 5 évre egy városban amit saját bevallása szerint is utál és még mélyebbre ásta magát a szarban. rövidtávon lehet röhögni ha nem sikerül neki a próbafeladat de hosszútávon szarabbul jár ha sikerül. (plusz a többhavi segélykétől is elesne ami összesítve több mint amit 1 vagy nagyon max 2 hónapig kapna az új helyen)
tudás hiányzik nem a header. most akkor szomcsi pedofil a sodi? nem lesz milliós tévé??? a rejsz és führernél mondták, hogy segítenek állást találni, hívd fel őket, hogy oldják meg ezt a szaros tesztfeladatot. itt rinyálsz mint egy kisbaba, legyél férfi. meg lehet, hogy már a nagy ügyfél is visszament, lehet téged is visszavesznek.
Előtte meg ráhibázott valahogy az Esprestóra, és két évig melegítette ott a púpját.
Elismerem, ha két hét után megint kirúgnák a próbaidő alatt, az vicces lenne, de erre semmi garancia nincsen.
sodi személye, munkamorálja és tudása a garancia. a segprestonál szerintem fogyipapiros háttérszinező volt, valószínűleg szívességből. itt még a próba feladatot se tudja megcsinálni és egyre nagyobb fizetési igénye és pofája van. a masni cv is egyre több tapasztalatot hazudik be amit utána el is várnak tőle. nem hiszem, hogy sokáig maradna.
Semmilyen szívesség nem volt, egyszerűen nem indult el a project, amire felvették, ezért másfél évig nem volt igazi munkája.
Utána megpróbálták betanítani jávásnak, az ismert eredménnyel, de még ez is fél év volt, mire elvezetett a kirúgásig.
Azért ez sántít. Nagy cégeknél még oké, hogy lelébecolsz, ha nincs meló, de kis helyen ez nem így műküdik
Az espresto is kis cég.
Pedig ez volt, még írta is, de más magyarázat nincs is rá, hogy mi történt.
Az árnyalja a képet, hogy ha jól értettem az angolnázásait, valamennyi óráját havonta eladták egy ügyfélnek karbantartás címén (ez szűnhetett meg a koronavírus miatt), de ez nem jelenti azt, hogy ezt le is kellett dolgoznia.
Ez talán a teljes bérét kifizette, de ha csak a felét, már akkor is könnyebben érthető, hogy miért nem rúgták ki korábban.
jó elismerem kockázatos. de ha már munkát talál, és előbb utóbb szerintem találni fog még a sodi is, akkor legalább olyan legyen ahova egyértelműen kevés az a hangyányi "tudása"
Én azt a megoldást javasolnám -ami egyszer már működött nálad-, hogy a felhasználó manuálisan konvertáljon át egy file-t egy másik formátumba, majd töltse fel FTP-re, ahonnan az interface lehúzza és kidobja a megfejtést.
Aki ennél streamline-oltabb megoldást szeretne, az büdös zsidó és nem ért az informatikához. Igazam van, Endre?
Mekkora autista fókaüvöltések mehetnek most a rejszbunkerben? :D
Akkor az volt a megoldás. :D
Én csak azt nem értem, miért minket boldogítasz ezzel? írd meg az útszéli zsidócégnek, hogy a kurva anyátokat adtok olyan feladatot Asodinak, amit nem lehet megoldani. Csak ide ne írjál soha többé most már tényleg.
Mi a határidő? Majd leadod valamikor jövő héten, vagy máris elkéstél?
100%, hogy már elkésett. A cég kiadta a feladatot valami belsős migrinek is, hogy legyen kontroll. Ő már tegnap befejezte, sőt, valójában ebédszünetben összedobta valószínűleg. Az egész cég azon röhög, hogy Endre még semmit nem tudott mutatni, pedig már eltelt 24 óra.
Biztos nem Snegó az egyetlen pályázó, kell lennie még legalább egy embernek. Szerintem más már rég megoldotta, aztán visszaküldte.
hehe
Ez alap. Endre versenyzik legalább még 1, de inkább több emberrel ezért a pozícióért, de amilyen alkoholista sügér fasz, ez még nem esett le neki. Minden perc számít, ketyeg az óra, ő meg itt nyüszít, hogy nem tudja megoldani a BEUGRÓ SZINTŰ feladatot.
Már rég elvitte egy utolsó féléves labanc gyakornok, aki fél nap alatt összedobta, és még plusz pontot is kapott mert nem okozott szemrákot a frontend
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
Milyen nyelven bogarásztál? Mert sem angolul, sem németül nem tudsz. Értem, hogy programozás, de talán nem ártana érteni a többi dolgot, ami oda van írva a kódon kívül.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
MEGOLDÁS?
Workaroundnak se vettem volna át... :)
Hány sörnél jársz pedofil?
Ezt úgy kellett volna megoldani mint a skype interjút. Szólsz nekik a személyes meghallgatáson hogy 5 perc csak kiugrasz a wc-be és kimész a hátsó kijárataon :D
100 euró elköltése dupla esély a shikerre!
csak a szokásos "tyeknikai pjóba" aztán meg a "nyem éjtyem" utána meg "szar az egész"
Bingó. Kifogott rajta egy 10 éves probléma, amit egy óvodás is meg tudna oldani 1 óra alatt...
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Nem kell se visszaolvasni, se tippelni. Már tegnap megírtuk, hogy ez lesz.
addigra már késő lesz, ma reggelig kellett volna megoldanod te gyökér!
#50euro + kamatok
Lehet. Meglátjuk.
Kicsi rá az esély, de ahhoz tényleg dolgoznod kéne rajta és max 1 sört inni az ebédhez.
Ehhez képest minden mást fogsz csinálni:
- fütyizés
- boltba menés sörért
- facebook
- fórum
- netflix
Ugyanaz lesz mint a Reichl hibajegynél.
Egyetlen esélyed ha livestream lesz, és valaki megszán és segít, de te ahhoz is hülye vagy.
Ha bárki másnak is kiadták, akkor te már elbuktál.
Miért gondolod azt, hogy hétfőig van időd ezen kotlani? A cég teljesen nyilvánvalóan azért nem adott meg határidőt, mert úgy gondolták, LEGKÉSŐBB ma estére készen van minden. Szerinted ki fogják fizetni a hétvégi munkádat -ami ráadásul kétszeres órabérrel ketyeg- te fasz? Benyújtod nekik, hogy 3x8 órát kotlottál ezen, ők meg közlik, hogy kétórás feladat volt, kapsz 20 Eurót, takarodj anyádba.
És előleg se kért, nem úgy mint Zseryvel :)
Per pillanat senkinek sem dolgozik.
Per pillanat részegen pislog a buta malacszemeivel, mert megivott már vagy 4 sört reggel óta a nagy stresszre.
Szerző:
Hahó
(
x136)
Nov 06, 2020 12:14:24
Válasz
(12)
x136)
Válasz
(12)
BOCS DE TI MI A FASZÉRT SEGÍTETEK NEKI???
Bejlin
(
x8)
Nov 06, 2020 12:14:50
x8)
Meghalok a röhögéstől. Már fejben el is költötte a próbamunka után várt pénz tízszeresét, de az első lépésnél elakadt. :)))))
Talán vesd be náluk is a passzív agresszív kérdezgetős taktikádat. A Reichnél is működött. Segélyen tengődő Sodi marad a Sodi
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Talán vesd be náluk is a passzív agresszív kérdezgetős taktikádat. A Reichnél is működött. Segélyen tengődő Sodi marad a Sodi
Hahó
(
x136)
Nov 06, 2020 12:15:08
x136)
Csak hogy tiszta legyen:
Sodika azért hányja ide a szakmai részleteket, mert segítséget remél. Aki viszont segít neki, az azonnal bannolva lesz.
Sodika azért hányja ide a szakmai részleteket, mert segítséget remél. Aki viszont segít neki, az azonnal bannolva lesz.
nszksz, már volt 1-2 határeset.
bolgár jeti
(
x30)
Nov 06, 2020 12:15:30
x30)
Menj el adatrögzitönek, ha azt tudod egyáltalan csinálni, de valszeg arra is alkalmatlan vagy.
De válaszolj nekik mindenkepp. Küldtek neked egy feladatot amit Angularban kell megcsinalni, te meg visszaküldöd nekik az Angular ganyolást meg a php-s, nodejs-es ganyolást egy word doksival amiben autista körmondatokkal van leirva hogy ez nyelvtanilag működik, csak 500 scriptet kell elinditani hozzá. Linznek visszaesne a GDP-je mert az összes infóscégnek elküldnék és két hétig mindenki orditva röhögve verné az asztalt. :D
De válaszolj nekik mindenkepp. Küldtek neked egy feladatot amit Angularban kell megcsinalni, te meg visszaküldöd nekik az Angular ganyolást meg a php-s, nodejs-es ganyolást egy word doksival amiben autista körmondatokkal van leirva hogy ez nyelvtanilag működik, csak 500 scriptet kell elinditani hozzá. Linznek visszaesne a GDP-je mert az összes infóscégnek elküldnék és két hétig mindenki orditva röhögve verné az asztalt. :D
Szerintem ez a cél. Szinte biztos, hogy ez nem igazi feladat, csak sodiszopatás :) Remélem feltöltik majd a dailywtf-ra is
sodika
Nov 06, 2020 12:16:01
Éjjel 3-ig kb. 20 Google találat végigbogarászása után jutottam el oda, hogy NodeJs proxy nélkül nincs erre megoldás.
Nov 06, 2020 12:16:01
IT Troll v5.12
Nov 06, 2020 12:16:44
Éjjel 3-ig kb. 20 Google találat végigbogarászása után jutottam el oda, hogy NodeJs proxy nélkül nincs erre megoldás.
Mi a határidő, gyagyás?
Nov 06, 2020 12:16:44
Nov 06, 2020 12:17:00
Mondj jobbat, bazmeg.
és nincs semmi szégyenérzed benned, hogy a trolloktól koldulsz segítséget te pedofil féreg? nem tudod ki mondta, hogy a trollokkal nem szabad szóba állni? ezt a rengeteg geciségért kapod vissza nyeljed csak a gecit, jellemtelen korcs.
Nov 06, 2020 12:17:00
Púpszász réme
(
x1)
Nov 06, 2020 12:17:44
x1)
Van, csak hülye vagy a szakmához. Apádról nem találtál infót abban a 20 találatban?
bolgár jeti
(
x30)
Nov 06, 2020 12:18:28
x30)
Rakd már fel ide a feladatot, meg a pdf-et. Biztos lesz aki segít, vállalva a bannolást is :)
intertroll
Nov 06, 2020 12:18:58
google ben programozó szagember.
Nov 06, 2020 12:18:58
botibb
Nov 06, 2020 12:19:18
este 7-kor álltál neki, és hajnal 3-ig sikerült 20 google találatot keresned?
Sneci, te vagy a programozók gyöngye! Hiába, nem véletlen te kellesz nekik!
Nov 06, 2020 12:19:18
Winston Wolf, problémameg
Nov 06, 2020 12:20:08
Eltűntek az ajánlólevelek a 6607-es oldalról, azok megvannak még valahol?
Nov 06, 2020 12:20:08
Hahó
(
x136)
Nov 06, 2020 12:21:06
x136)
ezért tart nálad egy 3 órás feladat megoldása 3 hétig. hiányzik a tudás, mindennek utána kell nézned.
hány éve is vagy a szakmában?
Hahó
(
x136)
Nov 06, 2020 12:21:24
x136)
tényleg sneci, még tart a pályakezdő időszak?
Vadászbika
Nov 06, 2020 12:22:10
A 20-ból 19 tuti nem is "NodeJs", hanem "NudeBoys" volt, igaz korcs?
Nov 06, 2020 12:22:10
Winston Wolf, problémameg
Nov 06, 2020 12:23:08
Google nélkül képes volnál kódolni? Egy ostoba php pistike vagy aki kész megoldásokat keres hogy beollózva. Ha a dev doksik alapján nem vagy képes megoldani valamit az még junior szinten is necces. Te vérprofi senior,2 év Angular tapasztalattal.
Nov 06, 2020 12:23:08
p00p
(
x2)
Nov 06, 2020 12:23:30
x2)
Access-Control-Allow-Origin, bazmeg.
Ha ha a szerver ezt nem küldi, angularral sosem eteted meg az eredményt.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 06, 2020 12:25:05
x38)
Sneci, te vérprofi vagy, oldd meg a devopsos problémádat, Hahó!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Tycoon
(
x2)
Nov 06, 2020 12:25:07
x2)
Sodinál csak az agyhalottabb aki segít neki.
1.Nem fogja fel
2.Ha fel is fogja sem fogadja meg..
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
1.Nem fogja fel
whatproxy?
Nov 06, 2020 12:25:11
ezt is írd meg a tetves labancoknak a gányhalmaz mellékleteként és kérjél ajánlást is. láthatják milyen kitartó vagy, más két óra alatt megcsinálja, de te még éjjel 3kor is folyamatosan gugliztad a megoldást.
Nov 06, 2020 12:25:11
Púpszász réme
(
x1)
Nov 06, 2020 12:26:19
x1)
Elég ha bedobod ide az API doksit és a loginodat. Majd az ártalmatlan trollok elintézik hogy tele legyen a DB sodipedia szócikekkel és vonatozó bácsis linkekkel.
sodika
Nov 06, 2020 12:26:50
He?
Ez hiányzik, bazmeg.
Nov 06, 2020 12:26:50
Hahó
(
x136)
Nov 06, 2020 12:27:06
x136)
Sodinál csak az agyhalottabb aki segít neki.
1.Nem fogja fel
1.Nem fogja fel
mindig ez van.
Hahó
(
x136)
Nov 06, 2020 12:27:18
x136)
nem lehet megérteni, hogy egyszerűen ignorálni kell a kérdéseit?
elhisszük, hogy te okosabb vagy sodinál, nem kell bebizonyítani.
elhisszük, hogy te okosabb vagy sodinál, nem kell bebizonyítani.
Galla Miklós
Nov 06, 2020 12:28:31
He?
Ez hiányzik, bazmeg.
Ez hiányzik, bazmeg.
Minek neked az a header, headonista vagy, hehehe :D
Nov 06, 2020 12:28:31
A három órás ticket
Nov 06, 2020 12:29:00
Access-Control-Allow-Origin, bazmeg.
Bazmeg, ha egy ilyen alap problémát sem tudsz megoldani, akkor neked közöd nincs a webprogramozáshoz, egyáltalán nem is érted, hogyan működik a web.
Ha nem lennél egy kibaszott pedofil akasztani való féreg, beírnám ide a megoldást, mert annyira szánnivaló lenne, hogy ezen szenvedsz.. :D
De mivel egy kibaszott pedofil akasztanivaló féreg vagy, inkább röhögök, hogy ezen szenvedsz :D
Nov 06, 2020 12:29:00
p00p
(
x2)
Nov 06, 2020 12:29:32
x2)
He?
Ez hiányzik, bazmeg.
Ez hiányzik, bazmeg.
Majd én azt tudom, hogy mi hiányzik. Az egész request-et akarom megnézni, de mind1. Igyál egy sört és keresgélj, hátha utána jobban megy.
p00p
(
x2)
Nov 06, 2020 12:31:11
x2)
Mióta dolgozol webprogramozóként? Tudod, hogy ennek a megoldása kb junior szint?
Kilóg a kanóc, bazmeg
intertroll
Nov 06, 2020 12:31:26
ird Flash ben azzal hogy ha 2020 után is szeretnék használni akkor vegyenek fel!
Nov 06, 2020 12:31:26
rBali
(
x24)
Nov 06, 2020 12:32:16
x24)
Ajjajj, nem lesz így ebből juszt se 4K tévé és következő generációs kontent nyomás.
Helyette csóróság lesz, bizony!
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Helyette csóróság lesz, bizony!
sodrák
Nov 06, 2020 12:33:55
sodi bérelj fel valakit fiverren/upworkon aki megcsinálja helyetted
megkapod a munkát
kapsz kb 1-2 hónapig bért mire kitesznek
kapsz lelépős zsét
tudsz venni 4k tévét hitelre
tudsz mégtöbb hitelt felvenni
és még egy-két extra hónapig szórakoztathatsz minket a buta szenvedéseddel mielőtt a blahán kötsz ki
elvégre vállalkozó vagy ez egy szintiszta vállalkozás lenne haho
megkapod a munkát
kapsz kb 1-2 hónapig bért mire kitesznek
kapsz lelépős zsét
tudsz venni 4k tévét hitelre
tudsz mégtöbb hitelt felvenni
és még egy-két extra hónapig szórakoztathatsz minket a buta szenvedéseddel mielőtt a blahán kötsz ki
Nov 06, 2020 12:33:55
Sodi ügyvédje
Nov 06, 2020 12:34:02
Mióta dolgozol webprogramozóként? Tudod, hogy ennek a megoldása kb junior szint?
Ne sürgesd, zsidó! Az előzővel is meglett három hét alatt, ezt se kapkodja el.
Nov 06, 2020 12:34:02
Magyarország rémálma
(
x7)
Nov 06, 2020 12:35:04
x7)
:DDDDDDDDDDD
rend van :)
hehe
rend van :)
bolgár jeti
(
x30)
Nov 06, 2020 12:35:50
x30)
Ne legyél már besavanyodott fasz! Legyen újra boldog* SoDI a SoDI

*6 sör

*6 sör
bolgár jeti
(
x30)
Nov 06, 2020 12:37:10
x30)
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Nov 06, 2020 12:37:32
x1)
Persze hogy nem erti. Azt a keves agyat ami volt mar reg elitta, es sulyos fundamentalis hianyossagai vannak. Nem is junior melokat kene keresnie, hanem nekiallni es falni a kurzusokat udemyn.
Persze a taktikaja az hogy a masni-cv atveri az interjun (gondolom semelyik korabbi helyen nem volt se whiteboard kodolas se feladat), aztan igyekszik megbujni a munkahelyen es megy a google vadul amig ossze nem hoz valamit amirol el tudja hitetni hozza nem ertokkel hogy mukodik.
Bevallottan ezt csinalja, a fo problema a legutobbi helyen szerinte nem o volt, hanem az hogy valaki olyan nezett ra a kodjara aki expert, es egy nap mulva ki is lett baszva.
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Nov 06, 2020 12:39:12
x1)
Lassan kezd beütni a depressziós szakasz a tegnapi maniakus utan.
Sodi, minek szenvedsz, miert nem vonzod be siman a megoldast? Te teljesen hulye vagy? Hat nem lattad a Titok cimi filmet?
Sodi, minek szenvedsz, miert nem vonzod be siman a megoldast? Te teljesen hulye vagy? Hat nem lattad a Titok cimi filmet?
-
Nov 06, 2020 12:40:46
Te mi a faszt művelsz? Miért akarsz neki segíteni? Tudom, tudom, majd jól nem segítesz neki, amikor mégis elküldi a headeröket, de már így is túl sokat mondtál.
Maguknak, vagy egy rakás ismeretlen trollnak akarod bizonyítani, hogy egy szellemi fogyatékos szélhámosnál jobban értesz a webfejlesztéshez?
Írj rá, priviben, talán egy masztiparti is összejöhet.
Nov 06, 2020 12:40:46
sodrák
Nov 06, 2020 12:40:56
legutóbb is amikor bekerült az egymilliós fütyis helyre pár hétre a masnizással nem került előrébb az életben csak felhalmozott még egy csomó extra hitelt, aláírt egy albit 5 évre egy városban amit saját bevallása szerint is utál és még mélyebbre ásta magát a szarban. rövidtávon lehet röhögni ha nem sikerül neki a próbafeladat de hosszútávon szarabbul jár ha sikerül. (plusz a többhavi segélykétől is elesne ami összesítve több mint amit 1 vagy nagyon max 2 hónapig kapna az új helyen)
Nov 06, 2020 12:40:56
Nov 06, 2020 12:41:28
He?
Ez hiányzik, bazmeg.
Ez hiányzik, bazmeg.
tudás hiányzik nem a header. most akkor szomcsi pedofil a sodi? nem lesz milliós tévé??? a rejsz és führernél mondták, hogy segítenek állást találni, hívd fel őket, hogy oldják meg ezt a szaros tesztfeladatot. itt rinyálsz mint egy kisbaba, legyél férfi. meg lehet, hogy már a nagy ügyfél is visszament, lehet téged is visszavesznek.
Nov 06, 2020 12:41:28
Vadászbika
Nov 06, 2020 12:42:50
Azért óriási mázli hogy a korcs programozónak hiszi magát, és nem mondjuk szakácsnak, és így nem okoz károkat mások testi épségében.
Azért elképzelem ahogy itt sírna miután nagy nehezen eloltotta a tüzet a konyhában meg megvágta az ujját krumplipucolás közben: "Megnéztyem húsz jeceptkönyvet is de etyikben sem íjják le pontoshan milyen edényben kejj fojjajni pazmek, esz a főétej ety fosh!"
Hát azért hetyetyetyetye
Azért elképzelem ahogy itt sírna miután nagy nehezen eloltotta a tüzet a konyhában meg megvágta az ujját krumplipucolás közben: "Megnéztyem húsz jeceptkönyvet is de etyikben sem íjják le pontoshan milyen edényben kejj fojjajni pazmek, esz a főétej ety fosh!"
Nov 06, 2020 12:42:50
-
Nov 06, 2020 12:43:16
Nyugalom! Hamar munka sosem jó. Akik kiadták a próba feladatot valójában azt tesztelik, hogy milyen gyorsan adja be valaki, mert ha túl gyorsan az azt jelenti, hogy lényegében összecsapta a munkát, nem rágta át a problémát 5x. Ez egy reciprok tesz sodi, szóval ha kész is lennél 3 nap alatt ezzel a 2 órás munkával (hehe...), akkor is várj vele + 1 hetet.
A mai nap add át magad a teljes stressznélküli nyuginak, ciccenjenek a sörök és egy részeg esti sztrím keretében lazulj tovább. No para, minden rendben lesz! :D
A mai nap add át magad a teljes stressznélküli nyuginak, ciccenjenek a sörök és egy részeg esti sztrím keretében lazulj tovább. No para, minden rendben lesz! :D
Nov 06, 2020 12:43:16
intertroll
Nov 06, 2020 12:46:56
ez az utolsó esélyed
Nov 06, 2020 12:46:56
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Nov 06, 2020 12:47:26
x7)
Hogylesz:
Boldozott levelkben követeli a tesztfeladatra igért fizetést, melyekből CC a forum.
|__o__|
Boldozott levelkben követeli a tesztfeladatra igért fizetést, melyekből CC a forum.
p00p
(
x2)
Nov 06, 2020 12:48:45
x2)
Válaszolj púp, akkor is kéred majd a fizetséged, ha nem sikerül megoldani a feladatot?
Kilóg a kanóc, bazmeg
-Néző 69
Nov 06, 2020 12:49:46
Sodi add fel! Menj el rakodómunkásnak. Várj! Te ahhoz is hülye lennél. XD
Nov 06, 2020 12:49:46
p00p
(
x2)
Nov 06, 2020 12:50:48
x2)
Aki nagyon háborog, az mostanában kezdte a fórumozást? Röhögünk a púposon, szopatjuk, azt is beírjam, hogy mit lehet kideríteni egy gondatlanul becopyzott header listából? Hahó!
Kilóg a kanóc, bazmeg
sodilegnagyobbrajongoja
Nov 06, 2020 12:55:02
Előtte meg ráhibázott valahogy az Esprestóra, és két évig melegítette ott a púpját.
Elismerem, ha két hét után megint kirúgnák a próbaidő alatt, az vicces lenne, de erre semmi garancia nincsen.
Nov 06, 2020 12:55:02
sodrák
Nov 06, 2020 12:58:30
sodi személye, munkamorálja és tudása a garancia. a segprestonál szerintem fogyipapiros háttérszinező volt, valószínűleg szívességből. itt még a próba feladatot se tudja megcsinálni és egyre nagyobb fizetési igénye és pofája van. a masni cv is egyre több tapasztalatot hazudik be amit utána el is várnak tőle. nem hiszem, hogy sokáig maradna.
Nov 06, 2020 12:58:30
-
Nov 06, 2020 12:59:42
Semmilyen szívesség nem volt, egyszerűen nem indult el a project, amire felvették, ezért másfél évig nem volt igazi munkája.
Utána megpróbálták betanítani jávásnak, az ismert eredménnyel, de még ez is fél év volt, mire elvezetett a kirúgásig.
Nov 06, 2020 12:59:42
mifaaan
(
x1)
Nov 06, 2020 13:01:09
x1)
Azért ez sántít. Nagy cégeknél még oké, hogy lelébecolsz, ha nincs meló, de kis helyen ez nem így műküdik
Érdeklődő
(
x6)
Nov 06, 2020 13:01:42
x6)
Endre, nyomd meg a Turbo gombot a gépen, az sokat fog segíteni!
bolgár jeti
(
x30)
Nov 06, 2020 13:02:33
x30)
Az espresto is kis cég.
miskolcigány
(
x5)
Nov 06, 2020 13:03:16
x5)
Ne feledjuk, akarmit is mond a korcs: az esprestonal teszter volt, nem fejleszto. Ezeken a helyeken emberkent kezelik, rendes feladatokat kap, es ki is hullik annak rendje szerint mikor kiderul hogy egyikre sem alkalmas.
A munka nem megoldás.
-
Nov 06, 2020 13:04:26
Pedig ez volt, még írta is, de más magyarázat nincs is rá, hogy mi történt.
Az árnyalja a képet, hogy ha jól értettem az angolnázásait, valamennyi óráját havonta eladták egy ügyfélnek karbantartás címén (ez szűnhetett meg a koronavírus miatt), de ez nem jelenti azt, hogy ezt le is kellett dolgoznia.
Ez talán a teljes bérét kifizette, de ha csak a felét, már akkor is könnyebben érthető, hogy miért nem rúgták ki korábban.
Nov 06, 2020 13:04:26
sodrák
Nov 06, 2020 13:04:37
jó elismerem kockázatos. de ha már munkát talál, és előbb utóbb szerintem találni fog még a sodi is, akkor legalább olyan legyen ahova egyértelműen kevés az a hangyányi "tudása"
Nov 06, 2020 13:04:37
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 06, 2020 13:06:30
x37)
A tervem az, hogy megírom nekik, hogy ott a nodeJS script, az angular app mellett azt is indítsák el, amikor tesztelik.
Én azt a megoldást javasolnám -ami egyszer már működött nálad-, hogy a felhasználó manuálisan konvertáljon át egy file-t egy másik formátumba, majd töltse fel FTP-re, ahonnan az interface lehúzza és kidobja a megfejtést.
Aki ennél streamline-oltabb megoldást szeretne, az büdös zsidó és nem ért az informatikához. Igazam van, Endre?
Mekkora autista fókaüvöltések mehetnek most a rejszbunkerben? :D
sodika
Nov 06, 2020 13:08:08
Nov 06, 2020 13:08:08
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 06, 2020 13:08:12
x37)
Én csak azt nem értem, miért minket boldogítasz ezzel? írd meg az útszéli zsidócégnek, hogy a kurva anyátokat adtok olyan feladatot Asodinak, amit nem lehet megoldani. Csak ide ne írjál soha többé most már tényleg.
IT Troll v5.12
Nov 06, 2020 13:10:34
Nov 06, 2020 13:10:34
-Néző 69
Nov 06, 2020 13:11:00
ADD FEL!
Nov 06, 2020 13:11:00
Örebro
(
x17)
Nov 06, 2020 13:11:45
x17)
gyagyåsfasz, most akkor jött segijkevagy nem?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 06, 2020 13:12:57
x37)
100%, hogy már elkésett. A cég kiadta a feladatot valami belsős migrinek is, hogy legyen kontroll. Ő már tegnap befejezte, sőt, valójában ebédszünetben összedobta valószínűleg. Az egész cég azon röhög, hogy Endre még semmit nem tudott mutatni, pedig már eltelt 24 óra.
sodrák
Nov 06, 2020 13:13:41
sodi streameld a feladatmegoldást szerintem foshná
Nov 06, 2020 13:13:41
Magyarország rémálma
(
x7)
Nov 06, 2020 13:15:25
x7)
Biztos nem Snegó az egyetlen pályázó, kell lennie még legalább egy embernek. Szerintem más már rég megoldotta, aztán visszaküldte.
rBali
(
x24)
Nov 06, 2020 13:16:56
x24)
Én inkább az élő streames chatbot fejlesztést erőltetném amit ugye beígértél nemrég.
Az a projekt hogy áll? Majd jövő héten?
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Az a projekt hogy áll? Majd jövő héten?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 06, 2020 13:18:03
x37)
Ez alap. Endre versenyzik legalább még 1, de inkább több emberrel ezért a pozícióért, de amilyen alkoholista sügér fasz, ez még nem esett le neki. Minden perc számít, ketyeg az óra, ő meg itt nyüszít, hogy nem tudja megoldani a BEUGRÓ SZINTŰ feladatot.
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Nov 06, 2020 13:18:04
x1)
50k euros berigenye vagy, azzal restful apikat kene kodolnia, de neki mega consume sem megy...
Itt jon be az autipancel hatranya, mert egy normalis ember azt szurne le a rejsz & partner utan hogy oda keves, ez a hulye meg azt hiszi o mindent jol csinalt.
A tegnapiak utan fogadok hogy a seggpresztonal is javascripten volt nem javan, csak nem tudja mi a kulonbseg.
Itt jon be az autipancel hatranya, mert egy normalis ember azt szurne le a rejsz & partner utan hogy oda keves, ez a hulye meg azt hiszi o mindent jol csinalt.
A tegnapiak utan fogadok hogy a seggpresztonal is javascripten volt nem javan, csak nem tudja mi a kulonbseg.
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 06, 2020 13:18:15
x19)
Sodi.
Próbáltad már, hogy bedugod a faszod a gépházba?
Hátha segít.
Próbáltad már, hogy bedugod a faszod a gépházba?
Hátha segít.
Púpszász réme
(
x1)
Nov 06, 2020 13:18:24
x1)
Már rég elvitte egy utolsó féléves labanc gyakornok, aki fél nap alatt összedobta, és még plusz pontot is kapott mert nem okozott szemrákot a frontend
Karib
(
x10)
Nov 06, 2020 13:18:54
x10)
Milyen nyelven bogarásztál? Mert sem angolul, sem németül nem tudsz. Értem, hogy programozás, de talán nem ártana érteni a többi dolgot, ami oda van írva a kódon kívül.
bolgár jeti
(
x30)
Nov 06, 2020 13:19:57
x30)
MEGOLDÁS?
Workaroundnak se vettem volna át... :)
Hány sörnél jársz pedofil?
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 06, 2020 13:20:36
x19)
Tegnao bevásárolt 50 euróért piát annyira fixre vette a melót most meg lassan 1 napja szenved vele XD
Vadászbika
Nov 06, 2020 13:22:08
Sneci, miért nem mész el játékfejlesztőnek?
Leprogramozhatnál Turbo Pascalban egy szaunában szatírkodós point-and-click kalandjátékot, esetleg egy Chris-chan Sodichu világában játszódó mmorpg-t, garantált a világshiker! ;)
Hát azért hetyetyetyetye
Leprogramozhatnál Turbo Pascalban egy szaunában szatírkodós point-and-click kalandjátékot, esetleg egy Chris-chan Sodichu világában játszódó mmorpg-t, garantált a világshiker! ;)
Nov 06, 2020 13:22:08
Karib
(
x10)
Nov 06, 2020 13:23:00
x10)
Sneci, mit szólnál egy hangulatjavító vásárlásocskához? Például megvehetnéd a mikrót.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Púpszászi tyúkhúsleves
Nov 06, 2020 13:23:12
Mondj jobbat, bazmeg.
Ezt úgy kellett volna megoldani mint a skype interjút. Szólsz nekik a személyes meghallgatáson hogy 5 perc csak kiugrasz a wc-be és kimész a hátsó kijárataon :D
Nov 06, 2020 13:23:12
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 06, 2020 13:25:18
x38)
Sneci, ha vennél ma is 50 euróért nasit meg sört, tuti a CORS is elindulna!
Púpszászi tyúkhúsleves
Nov 06, 2020 13:26:44
Sneci, ha vennél ma is 50 euróért nasit meg sört, tuti a CORS is elindulna!
100 euró elköltése dupla esély a shikerre!
Nov 06, 2020 13:26:44
Twiccs Chat
(
x5)
Nov 06, 2020 13:27:19
x5)
hát a fszm fog visszaolvasni megint 200+ kommentet.
csak tippelek.
nem sikerült a próbafeladatot még megoldania és elsodikázza az egészet ugye?
#50euro + kamatok
csak tippelek.
Púpszászi tyúkhúsleves
Nov 06, 2020 13:29:19
csak tippelek.
csak tippelek.
csak a szokásos "tyeknikai pjóba" aztán meg a "nyem éjtyem" utána meg "szar az egész"
Nov 06, 2020 13:29:19
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 06, 2020 13:29:48
x38)
csak tippelek.
csak tippelek.
Bingó. Kifogott rajta egy 10 éves probléma, amit egy óvodás is meg tudna oldani 1 óra alatt...
bolgár jeti
(
x30)
Nov 06, 2020 13:34:59
x30)
csak tippelek.
csak tippelek.
Nem kell se visszaolvasni, se tippelni. Már tegnap megírtuk, hogy ez lesz.
Twiccs Chat
(
x5)
Nov 06, 2020 13:35:21
x5)
akkor nem tévedtem sokat, és ahogy látom még a streameket is el"halasztja", igy aztán tényleg sikeres sztrimer lesz. semmi igéretet nem tud betartani.
Sodi! hogy lesz igy PS5 meg 4K TV? meg minőségi pjofi sztrim? meg médiabirodalom?
#50euro + kamatok
Sodi! hogy lesz igy PS5 meg 4K TV? meg minőségi pjofi sztrim? meg médiabirodalom?
sodika
Nov 06, 2020 13:36:18
Mindegy, fürdök, veszek kaját, oszt dolgozom rajta tovább.
Hétfőig csak összejön :)
Nov 06, 2020 13:36:18
intertroll
Nov 06, 2020 13:36:26
még van pár órád hogy leadd ma a feladatot vagy marad a szárazkifli.
Nov 06, 2020 13:36:26
Twiccs Chat
(
x5)
Nov 06, 2020 13:37:08
x5)
sodika
Nov 06, 2020 13:40:09
Lehet. Meglátjuk.
Nov 06, 2020 13:40:09
bolgár jeti
(
x30)
Nov 06, 2020 13:41:18
x30)
Kicsi rá az esély, de ahhoz tényleg dolgoznod kéne rajta és max 1 sört inni az ebédhez.
Ehhez képest minden mást fogsz csinálni:
- fütyizés
- boltba menés sörért
- fórum
- netflix
Ugyanaz lesz mint a Reichl hibajegynél.
Egyetlen esélyed ha livestream lesz, és valaki megszán és segít, de te ahhoz is hülye vagy.
p00p
(
x2)
Nov 06, 2020 13:42:05
x2)
Nem lehet, hogy trollnak dogozol megint?
Kilóg a kanóc, bazmeg
-
Nov 06, 2020 13:42:52
Lehet. Meglátjuk.
Ha bárki másnak is kiadták, akkor te már elbuktál.
Nov 06, 2020 13:42:52
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 06, 2020 13:43:28
x37)
Miért gondolod azt, hogy hétfőig van időd ezen kotlani? A cég teljesen nyilvánvalóan azért nem adott meg határidőt, mert úgy gondolták, LEGKÉSŐBB ma estére készen van minden. Szerinted ki fogják fizetni a hétvégi munkádat -ami ráadásul kétszeres órabérrel ketyeg- te fasz? Benyújtod nekik, hogy 3x8 órát kotlottál ezen, ők meg közlik, hogy kétórás feladat volt, kapsz 20 Eurót, takarodj anyádba.
bolgár jeti
(
x30)
Nov 06, 2020 13:43:32
x30)
És előleg se kért, nem úgy mint Zseryvel :)
Gólya
(
x2)
Nov 06, 2020 13:44:29
x2)
50 eurós nasi a szájba
2 napig csicskultam.
sodilegnagyobbrajongoja
Nov 06, 2020 13:44:53
Nov 06, 2020 13:44:53
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 06, 2020 13:46:36
x37)
Per pillanat részegen pislog a buta malacszemeivel, mert megivott már vagy 4 sört reggel óta a nagy stresszre.
Bejlin
(
x8)
Nov 06, 2020 13:48:57
x8)
Kedves újonc trollégák! Megkérlek titeket ti is ugyanúgy ignoráljátok a púpos kérdéseit mint ahogyan ő ignorálja a pedofíliára feltett kérdéseket. Itt köztudott hogy mindenki nagyságrendekkel okosabb és életképesebb mint a Sodi.
NSZKSZ
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
NSZKSZ
intertroll
Nov 06, 2020 13:51:49
hétfőn előadod hogy 4 napból bár órát szántál csak rá és tudni fogják micsoda link gányoló vagy de pont erre kiváncsiak
Nov 06, 2020 13:51:49
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Nov 06, 2020 13:51:53
x8)
Gyagyás, ugyis veszel ps5öt, mert neked az jár!
Akkor megoldható, hogy a válvindeksz mellé adod csomagban a ps4 vr kir-et is. 300 eur, na mit szólsz?
Akkor megoldható, hogy a válvindeksz mellé adod csomagban a ps4 vr kir-et is. 300 eur, na mit szólsz?
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 06, 2020 13:58:46
x19)
Lesz ma stream buzikám?
trolllistás troll
Nov 06, 2020 14:00:28
Sodi, ha veszel 49 euró értékben sörikét és 1 euró értékben mondjuk két ropit az nyelvtanilag azt jelenti a te kis világodban hogy vettél 50 euró értékben nasit? :D Legalább most nem zabálnál be már délre, mikor dolgod lenne, most dobod el biztosan végleg a jövőd, a farkad fogdosva facebookozás közben részegen, csak szólok!
Nov 06, 2020 14:00:28
103 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™