Én sem értem minek erőlteti. Agyhalott alkoholista. Elég nagy részét közvetítette az életének, láthattuk, hogy semmit nem képes normálisan megcsinálni. Egy fürdőszoba szekrény képtelen összerakni. Egy kisgyerekeknek készült Lego kifog rajta. IT-n belül semmihez sem ért.
Gyagyás tesztelőnek jelentkezz, másra teljesen alkalmatlan vagy.
Autóba, töréstesztre. Arra alkalmas.
Faszom
Illetve még azt jegyezném meg, hogy egy tesztelő sem feltétlen csak "tesztel". Lehet, hogy ugyanolyan programozói meló, mint a többi, vagy nehezebb csak éppen a cég úgy hirdette meg, hogy "teszter". Az semmiképp nem annyiból fog állni, hogy kattintgat össze-vissza meg nézegeti, hogy a szoftver működik-e?
Helytelen:
Sörre!
Faszom
Meg TV-re! A 2600 alig több mint tíz százaléka a keretnek, az lófasz sodi, 1400 eurót spórolnál, ne legyél hülye!
Mégsem játszhatsz ócska képminőségű monitoron a ps5-tel...
sajnos így is volt, aki próbált neki segíteni különféle szakkifejezésekkel amiről a púpos még nem is hallott korábban és így segíthettek volna neki. az volt a szerencse hogy turbóra kapcsolt a szart is leszarom autiloopja és nem figyelt.
Miért kéne elmennem a picsába? Endre, én saját tapasztalatból beszéltem arról, hogy 72 óra milyen sok mindenre elég. A te képességeid ezek szerint mélyen átlag alattiak? Tekinthetjük ezt beismerésnek? Szarból van a Sodi?
Nem alkalmas, nem szabványos a testalkata és a vekni feje... És akkor kurvára szolidan fogalmaztam.
sőt még a gépépitős live is hozná a donéteket.
#50euro + kamatok
Filléres döghúsos kebab a szájba, villamossal sehova.
Mifaaaaaaaaaaaan
a labancok havi 960 euróval támogatják ebben, és ott van a németek 21 ezer eurója, amiből színvonalas stúdiót és eszközparkot szerezhet.
Tesaaaa! Hát szevasz!!! Tudod, hogy én olyan stúdiót tudok neked rittyenteni, hogy megszólal! Csak add ide a pénzt, én beszerzek mindent! Miskolcmordoralsón fogjuk berendezni a stúdiót, már megbeszéltem a tesókkal, minden készen áll az építkezéshez!! Foshnih foghjah!!!!!!
megállj, te fogatlan jágrinyaló kutya!!!
nem engedjük, hogy kamustúdiók ígéretével tévútra vidd a sodit, és megfoszd az IGAZI streamer karriertől!
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Sodi kérdezd meg magadtól: What would Brian Tracy do?
Mifaaaaaaaaaaaan
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Egyébként viccen kívül meglenne a partnersége ilyen gagyi gameplay videókkal, de az igazá áttörés az lenne ha MINDEN NAP bebaszós örjöngés lenne :D
Ha valaki lépésről lépésre leírná neki a megoldást, akkor se tudná megcsinálni. Szerintem felesleges volt emiatt aggódni
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Mindjárt felkel aztán indulhat a loop
Minek adtak próbafeladatot, mondtak volna nemet az interjú után, vagy valami :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
gondolták megszivatják a masni migránst :D
De jó ezt olvasni hogy hajnalban nyüszítesz te szociopata köpet. De még nem szoptál eleget lesz ez még sokkal nyomorultabb
Mivanmivanmivan????? Hozzám beszélsz csicska??? Gyere le az Avasra, megbeszélhetjük! Nem adom Sodit! Ő az enyém, a börtönszabályok szerint is én vagyok a férje, a hozomány pedig pláne engem illet!
Ma már az autipáncél regenerátor fog aktiválódni.
"Minden rendben, faszaság van!"
xyz
és mit jelent a súlytotta szó? nem csoda hogy magyarból meghúztak.
Legyen before-after kép!
szutyok
Sújtotta. Te pátyi grammatikus.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Igen, múltkor is ezt mondtad, meg azelőtt is.
Kaptál egy próbafeladatot, és máris 4K TV-t vettél volna még a próbaidő lejárta ELŐTT. Semmit nem tanultál, ebből sem fogsz, de mi így szeretjük a műsort!
Mifaaaaaaaaaaaan
Tegnap mennyire őrjöngtél a lakásban? Bebaszva azt irtad ide, hogy nem irigyled a szomszédokat, mert annira kiakadtál.
xyz
remek ütyféd lenne :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Ebben érzed jól magad mert te is egy mocskos disznó vagy. Ma hányszor zokogtál a kilátástalan helyzeted miatt hazug kutya?
Így most rendcsinálásra használom ki a hétvégét, hogy ne egy háború súlytotta övezetre hasonlítson a lakás. :(
Milyen bútoraid vannak?
Ingatkanügyek
Szerintem még a kukát sem találta meg
Mifaaaaaaaaaaaan
"Anya, hát nem érted, hogy nincs CORS header?"
Az semmi! Sodi még meg sem fogant gyerekének már most több milliós öröksége* van!
*adósság formájában
Ablakot majd a robot pucol, csak meg kell várni a szerződést a megvételével :)))
Mifaaaaaaaaaaaan
nem korcs hanem KORS
részegen naga alá szart.
Sajnos nem covidos, mert érzi a szagát.
A szomszédok is,
hát azért hetyetye
:DD
hehe
Így most rendcsinálásra használom ki a hétvégét, hogy ne egy háború súlytotta övezetre hasonlítson a lakás. :(
Egy hétvége alatt el is jutsz talán addig, hogy felemelsz a padlóról 3 sörösdobozt, és kidobod a kukába.
És az miért baj? Unalmas szar volt 2018-tól 2020 nyaráig az esprestós 2 és fél évad, vagy mi a bajod?
Legyen timelaps videó!
Faszom
Gecizsepis aknák, sörösdoboz tankok, könnyek a falon, lopott monitor, széttört billentyűzet, szaros mosdó, cigány kurva a fal mellett, hát mi kell még Linz, Ausztria környékére?
Nagy farkam van és kemény. :)
most nem teszem be ide timelapse videónak megint a földön pörgőset de pont reprezentálná amit látnánk :D
Szerző:
seymour schwartz
(
x6)
Nov 07, 2020 09:02:40
Válasz
(2)
x6)
Válasz
(2)
Sodi, akarod még erőltetni ezt a programozói vonalat? Pláne Ausztriában? Látod, az osztrákok nem németek. Ők tényleg megtanulják amit meg kell és teljesítik amit kell, egy osztrák programozó biztosan kisujjból rázta volna ki a feladatnak a megoldását. Húzzál vissza németbe, ott még talán kapsz valami kis alamizsnát, ha szerencséd van.
Ingatkanügyek
lavor
Nov 07, 2020 09:21:45
Sodi, akarod még erőltetni ezt a programozói vonalat? Pláne Ausztriában? Látod, az osztrákok nem németek. Ők tényleg megtanulják amit meg kell és teljesítik amit kell, egy osztrák programozó biztosan kisujjból rázta volna ki a feladatnak a megoldását. Húzzál vissza németbe, ott még talán kapsz valami kis alamizsnát, ha szerencséd van.
Én sem értem minek erőlteti. Agyhalott alkoholista. Elég nagy részét közvetítette az életének, láthattuk, hogy semmit nem képes normálisan megcsinálni. Egy fürdőszoba szekrény képtelen összerakni. Egy kisgyerekeknek készült Lego kifog rajta. IT-n belül semmihez sem ért.
Nov 07, 2020 09:21:45
kramalon
(
x8)
Nov 07, 2020 09:23:38
x8)
Sodi, rájöttem, hogy neked a motiváció hiányzik. Képzeld azt, ha megoldod a feladatot, kapsz egy twikboyt és lecummanthatod.
Amúgy meg egy Himalája mászással is lógsz, emlékszel?
Faszom
Amúgy meg egy Himalája mászással is lógsz, emlékszel?
kramalon
(
x8)
Nov 07, 2020 09:24:51
x8)
zsidókvagytok
Nov 07, 2020 09:47:17
de legalább a sodi rendben van, meg nagy a fasza...
mifan?! most nem! éppen nem! mivan?!
Nov 07, 2020 09:47:17
-
Nov 07, 2020 09:50:51
Illetve még azt jegyezném meg, hogy egy tesztelő sem feltétlen csak "tesztel". Lehet, hogy ugyanolyan programozói meló, mint a többi, vagy nehezebb csak éppen a cég úgy hirdette meg, hogy "teszter". Az semmiképp nem annyiból fog állni, hogy kattintgat össze-vissza meg nézegeti, hogy a szoftver működik-e?
Nov 07, 2020 09:50:51
p00p
(
x2)
Nov 07, 2020 09:51:54
x2)
Ezzel a feladattal mondtak nemet a kóklereknek, az előző helyen is lehetett volna ilyen, akkor nerm kerülsz ebbe a helyzetbe.
Kilóg a kanóc, bazmeg
-
Nov 07, 2020 10:00:10
Endre, hát az ilyan szituációkra már réges-rég van kifejlesztettél egy autista védelmi mechanizmust.
Tilts le az agiliás hr-t a gecibe és hívd sírva a fordosnénit!
Andi! Jagri Brigitta! Buzi Márk!
Mindegy.
Tilts le az agiliás hr-t a gecibe és hívd sírva a fordosnénit!
Andi! Jagri Brigitta! Buzi Márk!
Mindegy.
Nov 07, 2020 10:00:10
intertroll
Nov 07, 2020 10:04:52
lesz pénz kajára mi ez ha nem shiker?
Nov 07, 2020 10:04:52
kramalon
(
x8)
Nov 07, 2020 10:07:22
x8)
lesz pénz kajára mi ez ha nem shiker?
Helytelen:
Sörre!
Fuvolázó Kobold
Nov 07, 2020 10:22:53
Gratulálok minden kollégának, akik sikerrel húzódtak fedezékbe az autista szőnyegbombázás elől.
Mint kiderült, a korcs valóban velünk akarta megoldatni a próbafeladatot. Természeten megint innen várta a segítséget nagypofával, sunyi módon, magas lóról kaffogva.
Külön elismerésem mindenkinek, hogy nem segítettünk és nem adtunk használható tippeket ennek a gennyes geciládának. Mint látható volt, ez annyira felbaszta a kis buzit, hogy már a kódját is befényképezte a fórumra, pedig a végsőkig szokta védelmezni a munkáját, mint egy patkány a rothadt ételmaradékot. Ezzel megint mi jártunk jól, hiszen kiderült a cég neve, ahová remélem lassan befutnak majd az első intervencionalista faszerdők a segítő szándékú kollégáktól.
Az irány továbbra is ez! Ha a korcs segítségért pitizik, ignorálni kell és rendíthetetlenül bombázni tovább a számára kellemetlen kérdésekkel.
Mint kiderült, a korcs valóban velünk akarta megoldatni a próbafeladatot. Természeten megint innen várta a segítséget nagypofával, sunyi módon, magas lóról kaffogva.
Külön elismerésem mindenkinek, hogy nem segítettünk és nem adtunk használható tippeket ennek a gennyes geciládának. Mint látható volt, ez annyira felbaszta a kis buzit, hogy már a kódját is befényképezte a fórumra, pedig a végsőkig szokta védelmezni a munkáját, mint egy patkány a rothadt ételmaradékot. Ezzel megint mi jártunk jól, hiszen kiderült a cég neve, ahová remélem lassan befutnak majd az első intervencionalista faszerdők a segítő szándékú kollégáktól.
Az irány továbbra is ez! Ha a korcs segítségért pitizik, ignorálni kell és rendíthetetlenül bombázni tovább a számára kellemetlen kérdésekkel.
Nov 07, 2020 10:22:53
Faszaság van
(
x2)
Nov 07, 2020 10:30:08
x2)
tyodi, nem érzed kínosnak, h már a beugró feladat is kifogott rajtad? Hogy akarsz így az IT-n belül elhelyezkedni? Hogy lesz így belőlled felhőmérnök?
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Tanácsadó Tamás
Nov 07, 2020 10:30:53
Mindegy, azért történnek jó dolgok is. Jött valamennyi segély tegnapelőtt, és kaptam újabb 500 eurós hitelkeret-emelést.
Így most úgy vagyok ismét 21 ezer euró szabad hitelkeret közelében, hogy minden hiteltörlesztő, és még a albérlet és a rezsi is ki lett fizetve, így hó végéig lényegében csak kajára kell költeni (meg mikróra).
Így most úgy vagyok ismét 21 ezer euró szabad hitelkeret közelében, hogy minden hiteltörlesztő, és még a albérlet és a rezsi is ki lett fizetve, így hó végéig lényegében csak kajára kell költeni (meg mikróra).
Meg TV-re! A 2600 alig több mint tíz százaléka a keretnek, az lófasz sodi, 1400 eurót spórolnál, ne legyél hülye!
Mégsem játszhatsz ócska képminőségű monitoron a ps5-tel...
Nov 07, 2020 10:30:53
Retek
Nov 07, 2020 10:33:10
Szerintem kamu a hitel és a segély...
Nov 07, 2020 10:33:10
sittessanyi
Nov 07, 2020 10:33:39
Gratulálok minden kollégának, akik sikerrel húzódtak fedezékbe az autista szőnyegbombázás elől.
sajnos így is volt, aki próbált neki segíteni különféle szakkifejezésekkel amiről a púpos még nem is hallott korábban és így segíthettek volna neki. az volt a szerencse hogy turbóra kapcsolt a szart is leszarom autiloopja és nem figyelt.
Nov 07, 2020 10:33:39
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 07, 2020 10:35:33
x37)
Elmösz te a picsába.
Bármit próbáltam ezzel a szarral, mindig abba a problémába ütköztem, hogy az új verzióban ez már nem érvényes, és a keresett problémára a Google által kiadott megoldások 2-3 évvel ezelőtt voltak érvényesek.
Ezért szarom le az egészet.
Bármit próbáltam ezzel a szarral, mindig abba a problémába ütköztem, hogy az új verzióban ez már nem érvényes, és a keresett problémára a Google által kiadott megoldások 2-3 évvel ezelőtt voltak érvényesek.
Ezért szarom le az egészet.
Miért kéne elmennem a picsába? Endre, én saját tapasztalatból beszéltem arról, hogy 72 óra milyen sok mindenre elég. A te képességeid ezek szerint mélyen átlag alattiak? Tekinthetjük ezt beismerésnek? Szarból van a Sodi?
Hahó
(
x136)
Nov 07, 2020 10:36:22
x136)
hiába 7 millió fütyis hitelkeret, ha nem mered használni. ebből kéne fejleszteni a médiabirodalmat, ami foshná a passzív jövedelmet. ps5, 4k tv, újabb játékok. ezek nem veszik meg saját magukat, neked kell megvenned őket.
Ásó27
(
x68)
Nov 07, 2020 10:36:36
x68)
Sodi nagyon pontosan leírod, hogy mekkora a hitelkeret és a hitelkeret-emelés, de a segélykét miért nem írtad le? Mennyit kaptál kézhez? 32 eurót?
Mifaaaaaaaaaaaan
Faszaság van
(
x2)
Nov 07, 2020 10:38:37
x2)
Imádom, ahogy a hitelkeret emelésről úgy beszél, mint egy tényleges bevételről.
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Ásó27
(
x68)
Nov 07, 2020 10:38:44
x68)
Munkád nem lesz gyökér, vedd fel a pénzt, vegyél egy értelmes gépet (a trollégák segítenek összeszedni a hozzávalókat!) és egy 4K tévét meg egy monitort, és mehet a stream!
A 3 hónapos feliratkozós baromságot meg vedd le a chatről, mert így nem lesznek új követőid, Hahó!
Mifaaaaaaaaaaaan
A 3 hónapos feliratkozós baromságot meg vedd le a chatről, mert így nem lesznek új követőid, Hahó!
Ásó27
(
x68)
Nov 07, 2020 10:39:27
x68)
Amúgy a kajára költés alatt a havi 300 eurós sörre gondolsz?
Mifaaaaaaaaaaaan
Púpszászi tyúkhúsleves
Nov 07, 2020 10:40:22
Nem alkalmas, nem szabványos a testalkata és a vekni feje... És akkor kurvára szolidan fogalmaztam.
Nov 07, 2020 10:40:22
Twiccs Chat
(
x5)
Nov 07, 2020 10:41:29
x5)
Munkád nem lesz gyökér, vedd fel a pénzt, vegyél egy értelmes gépet (a trollégák segítenek összeszedni a hozzávalókat!) és egy 4K tévét meg egy monitort, és mehet a stream!
sőt még a gépépitős live is hozná a donéteket.
Hahó
(
x136)
Nov 07, 2020 10:42:28
x136)
sneci, ez most az építkezés időszaka. van időd, van tőkéd. most kell nagyot alkotni, megteremteni a médiabirodalmat. nincs szükséged karakra, a shaját megoldásod fogja foshni a pénzt. rendezd be a stúdiót, vegyél eszközöket, és kezd el komolyan nyomni a műsort. legyen ez a munkád. napi 8 órás stream.
a kirúgással az univerzum ezt akarta neked üzenni. hagyd abba a programozást, ez nem megy neked, kifog rajtad egy juniornak való feladat is. neked szerepelned kell, ebből kell pénzt csinálnod.
irány a saturn, irány az ikea, és vásárolj.
a kirúgással az univerzum ezt akarta neked üzenni. hagyd abba a programozást, ez nem megy neked, kifog rajtad egy juniornak való feladat is. neked szerepelned kell, ebből kell pénzt csinálnod.
irány a saturn, irány az ikea, és vásárolj.
botibb
Nov 07, 2020 10:43:40
Hajaj kedves Sodi, lehet a PLC programozásba kellene nekifeküdnöd! Ott semmi sem változik 2 év alatt, és degeszre lehet magad keresni!
PLC programozó Sodi a Sodi?
Nagy farkam van és kemény. :)
PLC programozó Sodi a Sodi?
Nov 07, 2020 10:43:40
Hahó
(
x136)
Nov 07, 2020 10:44:46
x136)
kezdd el ma, itt az idő, hogy megváltoztasd az életed. nincs szükséged labanc főnök úrra, légy a saját magad főnöke. te shikerre születtél. ne hagyd, hogy mások gazdagodjanak a tehetségeden.
Fakenguru
(
x5)
Nov 07, 2020 10:45:37
x5)
500 euró hitelt kapott asodi.
:))))))
50.000 forintos hal a szájba, repülővel moziba.
Hát azért hetyetye.
Ásó27
(
x68)
Nov 07, 2020 10:48:38
x68)
500 euró hitelt kapott asodi.
Filléres döghúsos kebab a szájba, villamossal sehova.
Hahó
(
x136)
Nov 07, 2020 10:55:07
x136)
ne legyetek gecik trollok!!!!
itt az idő, hogy biztassuk a sodit, most kell meglépnie a pályaváltást, és főállású streamerré válnia.
a labancok havi 960 euróval támogatják ebben, és ott van a németek 21 ezer eurója, amiből színvonalas stúdiót és eszközparkot szerezhet. napi 8-10 órás streameléssel, napi 150-200 euró bevételt szerezhet.
már van egy alap közönsége, 300 nézője volt a vámpír sodinak, és ez simán felmegy 1000 közelébe ha jó a műsor.
tegyük nagyszerűvé a sodit megint! talán még trump ex-elnök úr is donételne.
itt az idő, hogy biztassuk a sodit, most kell meglépnie a pályaváltást, és főállású streamerré válnia.
a labancok havi 960 euróval támogatják ebben, és ott van a németek 21 ezer eurója, amiből színvonalas stúdiót és eszközparkot szerezhet. napi 8-10 órás streameléssel, napi 150-200 euró bevételt szerezhet.
már van egy alap közönsége, 300 nézője volt a vámpír sodinak, és ez simán felmegy 1000 közelébe ha jó a műsor.
Ásó27
(
x68)
Nov 07, 2020 10:58:39
x68)
Tényleg, sodinak 960 euró passzív jövedelme van, mi ez, ha nem shiker?
Mifaaaaaaaaaaaan
zsidókvagytok
Nov 07, 2020 10:59:09
Szerintem is ez az egyetlen megoldás, csináldd a streameket főállásban!
Make médiabirodalom great again!
mifan?! most nem! éppen nem! mivan?!
Make médiabirodalom great again!
Nov 07, 2020 10:59:09
Márky Márky
Nov 07, 2020 11:00:16
a labancok havi 960 euróval támogatják ebben, és ott van a németek 21 ezer eurója, amiből színvonalas stúdiót és eszközparkot szerezhet.
Tesaaaa! Hát szevasz!!! Tudod, hogy én olyan stúdiót tudok neked rittyenteni, hogy megszólal! Csak add ide a pénzt, én beszerzek mindent! Miskolcmordoralsón fogjuk berendezni a stúdiót, már megbeszéltem a tesókkal, minden készen áll az építkezéshez!! Foshnih foghjah!!!!!!
Nov 07, 2020 11:00:16
Hahó
(
x136)
Nov 07, 2020 11:02:34
x136)
sneci, nyugati tőkéből válhatsz híres, nagy nézettségű streamerré. ez vissza nem térő lehetőség. aki mer az nyer.
rendezd be a stúdiót, vásárolj eszközöket, játékokat a streamhez, és kezdj el napi 8-10 órában streamelni.
rendezd be a stúdiót, vásárolj eszközöket, játékokat a streamhez, és kezdj el napi 8-10 órában streamelni.
Hahó
(
x136)
Nov 07, 2020 11:05:58
x136)
nem engedjük, hogy kamustúdiók ígéretével tévútra vidd a sodit, és megfoszd az IGAZI streamer karriertől!
xray
(
x21)
Nov 07, 2020 11:08:33
x21)
most depresszió dezső van nála látogatóban, nem ér rá közvetíteni. iszik, mint a gödény, most az fontosabb.
Ásó27
(
x68)
Nov 07, 2020 11:08:57
x68)
sneci, nyugati tőkéből válhatsz híres, nagy nézettségű streamerré. ez vissza nem térő lehetőség. aki mer az nyer.
Sodi kérdezd meg magadtól: What would Brian Tracy do?
xray
(
x21)
Nov 07, 2020 11:10:52
x21)
nem úgy volt, h usa választási műsort fog nyomni?
Ásó27
(
x68)
Nov 07, 2020 11:11:57
x68)
Sodi, ha rossz a kedved, akkor ugorj be egy szaunába!
Mifaaaaaaaaaaaan
xray
(
x21)
Nov 07, 2020 11:18:05
x21)
Nov 07, 2020 11:18:05
Sodi, ha rossz a kedved, akkor ugorj be egy szaunába!
vagy egy kútba. Nov 07, 2020 11:18:05
.
Nov 07, 2020 11:18:52
ne legyetek gecik trollok!!!!
Egyébként viccen kívül meglenne a partnersége ilyen gagyi gameplay videókkal, de az igazá áttörés az lenne ha MINDEN NAP bebaszós örjöngés lenne :D
Nov 07, 2020 11:18:52
Nemfatyle
(
x7)
Nov 07, 2020 11:22:37
x7)
Ha valaki lépésről lépésre leírná neki a megoldást, akkor se tudná megcsinálni. Szerintem felesleges volt emiatt aggódni
Ásó27
(
x68)
Nov 07, 2020 11:23:28
x68)
Endre kelj már fel a kurva anyádat, pókhasadra süt a nap!
Mifaaaaaaaaaaaan
Cors kiraj
Nov 07, 2020 11:32:11
Keci cors miatt nem lesz négyká téve 4000 euroert
Nov 07, 2020 11:32:11
bolgár jeti
(
x30)
Nov 07, 2020 11:45:44
x30)
Endre kelj már fel a kurva anyádat, pókhasadra süt a nap!
Púpszászi tyúkhúsleves
Nov 07, 2020 11:46:33
gondolták megszivatják a masni migránst :D
Nov 07, 2020 11:46:33
Vadászbika
Nov 07, 2020 12:16:01
Beszarás ez a tegnapi auticunami, most már a bolygó 2 milliárd (sic!) lakója a felelős amiért a pedofil buzi sodika kénytelen örökre elsodikázni a beugró feladatot, és nem tud 4k tévét venni. A kókler sodi, a balek, piszony!
Hát azért hetyetyetyetye
Nov 07, 2020 12:16:01
Orvos bácsi
Nov 07, 2020 12:29:03
Hogy lehet olyan eszközökkel dolgozni, amiket 1-2 évente teljesen átdolgoznak? Így rendes tudásbázis sem tud felépülni.
De jó ezt olvasni hogy hajnalban nyüszítesz te szociopata köpet. De még nem szoptál eleget lesz ez még sokkal nyomorultabb
Nov 07, 2020 12:29:03
Púpszászi tyúkhúsleves
Nov 07, 2020 12:36:06
kiváncsi lennék hányszor volt olyan tegnap óta hogy eszébe jutott a 4k tévé meg vállfa üzlet és felkelt megnézni megint aztán fóka nyüszítéssel visszafeküdt :D
Nov 07, 2020 12:36:06
Márky Márky
Nov 07, 2020 12:56:19
Mivanmivanmivan????? Hozzám beszélsz csicska??? Gyere le az Avasra, megbeszélhetjük! Nem adom Sodit! Ő az enyém, a börtönszabályok szerint is én vagyok a férje, a hozomány pedig pláne engem illet!
Nov 07, 2020 12:56:19
Fuvolázó Kobold
Nov 07, 2020 13:01:41
Látom ám, hogy az Agilia cégnek még nincs értékelése a google-n.
MILYEN KÁR LENNE, ha egy kamu Kiss Endre Farkas profil értékelné a céget, ahogy ez a RejszundFührer-nél is megtörtént. :( Naaaaa Fifi hát miért vagy ilyen besavanyodott fasz? ;) gyere nevess velünk!
MILYEN KÁR LENNE, ha egy kamu Kiss Endre Farkas profil értékelné a céget, ahogy ez a RejszundFührer-nél is megtörtént. :( Naaaaa Fifi hát miért vagy ilyen besavanyodott fasz? ;) gyere nevess velünk!
Nov 07, 2020 13:01:41
bolgár jeti
(
x30)
Nov 07, 2020 13:08:45
x30)
rBali: hol lehet téged elérni? csináltam egy videót, szeretném ha főműsoridőben mehetne le ma este a mirroron, hisz úgyis késik :)
Démonsátor
Nov 07, 2020 13:21:44
Ma már az autipáncél regenerátor fog aktiválódni.
"Minden rendben, faszaság van!"
Nov 07, 2020 13:21:44
sodika
Nov 07, 2020 13:25:40
Igen, megint elkövettem a túlságos beleélés hibáját, amitől mindenkit óva intek. Ezért is akadtam ki, amikor az első akadályok jöttek. Ehelyett mindent lazán kell venni.
Mostantól a többinél már így teszek még akkor is, amikor amúgy bíztatónak érződnek a dolgok.
Ennyi.
Mindegy.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Mostantól a többinél már így teszek még akkor is, amikor amúgy bíztatónak érződnek a dolgok.
Ennyi.
Mindegy.
Nov 07, 2020 13:25:40
Vukity Trutyko
Nov 07, 2020 13:28:05
Egyel egy "sulytottat"
Nov 07, 2020 13:28:05
xray
(
x21)
Nov 07, 2020 13:29:53
x21)
Igen, megint elkövettem a túlságos beleélés hibáját, amitől mindenkit óva intek. Ezért is akadtam ki, amikor az első akadályok jöttek. Ehelyett mindent lazán kell venni.
Ennyi.
Mindegy.
Így most rendcsinálásra használom ki a hétvégét, hogy ne egy háború és mi övezetre hasonlítson a lakás. :(
nem ismered a régi bölcsességet? ne igyál előre a medve bőrére! Mostantól a többinél már így teszek még akkor is, amikor amúgy bíztatónak érződnek a dolgok.
Ennyi.
Mindegy.
Így most rendcsinálásra használom ki a hétvégét, hogy ne egy háború és mi övezetre hasonlítson a lakás. :(
Okjs Snecologus
(
x1)
Nov 07, 2020 13:30:01
x1)
Ennyi.
Mindegy.
Ennyi.
Mindegy.
Legyen before-after kép!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 07, 2020 13:30:49
x38)
Sneci, te egy kókler vagy. Remélem, hogy most már te is belátod. A feladatot el sem kezdted, a CORS-on akadtál el, amit már 10 éve ismerned kéne, Hahó!
A "súlytotta" pedig LOLBAZDMEG, te analfabéta krónikás!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
A "súlytotta" pedig LOLBAZDMEG, te analfabéta krónikás!
Karib
(
x10)
Nov 07, 2020 13:31:23
x10)
Ennyi.
Mindegy.
Ennyi.
Mindegy.
Sújtotta. Te pátyi grammatikus.
Ásó27
(
x68)
Nov 07, 2020 13:32:02
x68)
Igen, múltkor is ezt mondtad, meg azelőtt is.
Kaptál egy próbafeladatot, és máris 4K TV-t vettél volna még a próbaidő lejárta ELŐTT. Semmit nem tanultál, ebből sem fogsz, de mi így szeretjük a műsort!
Démonsátor
Nov 07, 2020 13:32:09
Ennyi.
Mindegy.
Ennyi.
Mindegy.
Tegnap mennyire őrjöngtél a lakásban? Bebaszva azt irtad ide, hogy nem irigyled a szomszédokat, mert annira kiakadtál.
Nov 07, 2020 13:32:09
bolgár jeti
(
x30)
Nov 07, 2020 13:32:29
x30)
nem ismered a régi bölcsességet? ne igyál előre a medve bőrére!
remek ütyféd lenne :D
Whatpjogjamozó??
Nov 07, 2020 13:33:31
Ennyi.
Mindegy.
Ennyi.
Mindegy.
Ebben érzed jól magad mert te is egy mocskos disznó vagy. Ma hányszor zokogtál a kilátástalan helyzeted miatt hazug kutya?
Nov 07, 2020 13:33:31
Démonsátor
Nov 07, 2020 13:36:40
Sodit ide be kellene nevezni nem?
www.youtube.com/watch?v=hksQ6RwipQM
xyz
www.youtube.com/watch?v=hksQ6RwipQM
Nov 07, 2020 13:36:40
seymour schwartz
(
x6)
Nov 07, 2020 13:38:09
x6)
Milyen bútoraid vannak?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 07, 2020 13:39:23
x38)
Sneci, a szemét összeszedése egy tök üres lakásban NEM rendrakás, Hahó! Egy disznóól patyolat a te patkánylyukadhoz képest!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Ásó27
(
x68)
Nov 07, 2020 13:42:03
x68)
Sneci, a szemét összeszedése egy tök üres lakásban NEM rendrakás, Hahó! Egy disznóól patyolat a te patkánylyukadhoz képest!
Szerintem még a kukát sem találta meg
intertroll
Nov 07, 2020 13:44:38
tényleg élete legnagyobb csalódása lehet ez ha már takarit!
Nov 07, 2020 13:44:38
kripli figyelő
(
x12)
Nov 07, 2020 13:45:22
x12)
Blokkoltad már a céget pedoboy?
technikai_proba
(
x1)
Nov 07, 2020 13:45:40
x1)
sodi, lesz melócsá? nem válaszoltál a tegnapi kérdéseimre. hát szabad ezt csinálni egy kommenthaverral?
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Nov 07, 2020 13:46:09
x2)
most jöttem az ikeabol, sodi a meg nem született gyerekemnek is vam ágya!!!
trolllistás troll
Nov 07, 2020 13:46:46
Hmmm, mikor szomorú a sodi akkor az országban kisüt a nap. Milyen érzés az sodi hogy az emberek többsége már csak attól is boldog hogy semmilyen szempontból nem hasonlít rád. Csavard körbe a nyakadon a pitont, aztán rántsad magad be mint egy fűnyírót és meglátjuk mi lesz.
Nov 07, 2020 13:46:46
Whatpjogjamozó??
Nov 07, 2020 13:48:29
Sztem a kurva anyja javasolta hogy takarítson addig sem hívogatja a faszságaival.
Nov 07, 2020 13:48:29
-
Nov 07, 2020 13:49:47
SODI! Még mindig nem késő felvenni a teljes hitelkeretedet - visszajönni Magyarországra és bújkálni a hitelezők elől Púpszászon!
Nov 07, 2020 13:49:47
bolgár jeti
(
x30)
Nov 07, 2020 13:49:48
x30)
Sztem a kurva anyja javasolta hogy takarítson addig sem hívogatja a faszságaival.
"Anya, hát nem érted, hogy nincs CORS header?"
technikai_proba
(
x1)
Nov 07, 2020 13:50:49
x1)
a szüleid jól kicsesztek veled endre, ha a nagyképűsködésen kívül tanítottak volna valami mást is neked, talán (talán!) lenne esélyed az élet nevű játékban. viszont te az első pályán elakadtál, csakúgy mint playstation-ön
Löwenbräu Oktoberfestbier
Nov 07, 2020 13:52:04
most jöttem az ikeabol, sodi a meg nem született gyerekemnek is vam ágya!!!
Az semmi! Sodi még meg sem fogant gyerekének már most több milliós öröksége* van!
*adósság formájában
Nov 07, 2020 13:52:04
kripli figyelő
(
x12)
Nov 07, 2020 13:53:45
x12)
Mégis mit kell takarítani azon az egy szobán.Egy nagytakarítás ablakpucolással,függöny leszedéssel nem több mint egy óra,de ennyi idő alatt az agrártudományi etyetyemre nem járt paraszt is kétszer kiganéz egy akkora disznóólban mint a patkányfészked.
Ásó27
(
x68)
Nov 07, 2020 13:57:52
x68)
Mégis mit kell takarítani azon az egy szobán.Egy nagytakarítás ablakpucolással,függöny leszedéssel nem több mint egy óra,de ennyi idő alatt az agrártudományi etyetyemre nem járt paraszt is kétszer kiganéz egy akkora disznóólban mint a patkányfészked.
Ablakot majd a robot pucol, csak meg kell várni a szerződést a megvételével :)))
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 07, 2020 13:59:09
x38)
Sneci, nézted már a Saturnban, hogy lehet-e kapni hiteltörlesztő-robotot? Szerintem neked az kéne a legjobban! xDDDD
Whatdepresszió?
Nov 07, 2020 14:03:45
Faszaság van korcs? Minden egyre jobb lesz? XDDD
Nov 07, 2020 14:03:45
Fuvolázó Kobold
Nov 07, 2020 14:04:43
Ma este akkor kamera elé csapod a veknit, korcs? Többen kérdezik!
Nov 07, 2020 14:04:43
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Nov 07, 2020 14:07:09
x2)
Faszaság van korcs? Minden egyre jobb lesz? XDDD
nem korcs hanem KORS
Igazmondó Juhász
(
x2)
Nov 07, 2020 14:08:30
x2)
Ismét bebukta a véglény? Hurrá, ma ünnepnap
Schwezoff Dávid
(
x6)
Nov 07, 2020 14:15:28
x6)
tényleg élete legnagyobb csalódása lehet ez ha már takarit!
részegen naga alá szart.
A szomszédok is,
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 07, 2020 14:15:55
x38)
Megkérem a trollégákat, hogy amíg Levelező Levente nem osztja meg velünk a választ, amit a labancgeci agiliától kap, ne segítsenek ASODI-nak megoldani a feladatot, mert bőven lehet, hogy ha megmutatnánk neki a CORS 5 perces megoldását, akkor újra nekiülne. Biztos, hogy képtelen lenne megoldani a feladatot, de ne bízzunk a véletlenben!
Magyarország rémálma
(
x7)
Nov 07, 2020 14:17:28
x7)
:DD
kripli figyelő
(
x12)
Nov 07, 2020 14:21:20
x12)
Stresszeljen csak a korcs annak a tudatában hogy nyalókát se kap ezért a fizetett pr próbamelóért.
Dzsibuti térdeltetős
Nov 07, 2020 14:22:52
Egy hétvége alatt el is jutsz talán addig, hogy felemelsz a padlóról 3 sörösdobozt, és kidobod a kukába.
Nov 07, 2020 14:22:52
technikai_proba
(
x1)
Nov 07, 2020 14:26:14
x1)
abból a szempontból jobb lenne, ha segítenének trollszok, hogy tovább tartana a műsor. viszont komoly rizikó, mert ha bekerül valahova elszobanövénykedhet egy ideig, mint a seggpresztónál, ha nagy mákja van.
Örebro
(
x17)
Nov 07, 2020 14:28:37
x17)
gyagyåsfasz az ogrenel hagytad a sörnyitodat?
-Néző 69
Nov 07, 2020 14:33:46
Sodi! MC Isti mondta, hogy bedogad téged Miskolcon. Kőrőskényi István Keresd fel! Mostanában MC Metalként videózik.
Nov 07, 2020 14:33:46
bolgár jeti
(
x30)
Nov 07, 2020 14:36:48
x30)
abból a szempontból jobb lenne, ha segítenének trollszok, hogy tovább tartana a műsor. viszont komoly rizikó, mert ha bekerül valahova elszobanövénykedhet egy ideig, mint a seggpresztónál, ha nagy mákja van.
És az miért baj? Unalmas szar volt 2018-tól 2020 nyaráig az esprestós 2 és fél évad, vagy mi a bajod?
kramalon
(
x8)
Nov 07, 2020 14:37:40
x8)
Legyen before-after kép!
Legyen timelaps videó!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 07, 2020 14:39:23
x38)
Szerintem az Univerzum üzent snecinek. Az volt az üzenet, hogy ezt az IT szektoros balfaszkodást ott kéne már hagyni a picsába, mert a kóklerség nem kifizetődő. Evickélsz, bukdácsolsz, egyre jobban elavul a tudásod, és sehova se vesznek fel. A beugró junior szintű feladatok neked már angyalszárny. Emelt fővel kell abba hagyni, Hahó!
Ott van a szetáp, ott van a sok játék, ezt a vonalat kell most nyomni. De nem csak ímmel-ámmal, hanem napi 8 órában, mint a profik. Biztos, hogy ezt üzeni az Univerzum, hiszen ezt is vonzottad be te is. Donétekből pedig simán meg lehet élni, nézd meg pl. Pokimane-t, aki már 5 dollár MAXIMUM LIMITET(!!!) adott a donéteknek, mert annyi is bőven elég neki a sok-sok követőjétől. Erre készültél évek óta, most megkaptad az Univerzumtól is a jelet, a zöld lámpát.
Sztrímre fel!
A hitelekkel ne törődj, ahogy elkezdi majd fosni, egy hónap alatt simán visszafizeted egyben az egészet. Gyorsan markold fel a 21ezret, hogy arra az 1-2 hónapra legyen áthidalás, amíg be nem robban a biznisz, és indulhat ASODI internetes jelenléte! Piszohny!
Ott van a szetáp, ott van a sok játék, ezt a vonalat kell most nyomni. De nem csak ímmel-ámmal, hanem napi 8 órában, mint a profik. Biztos, hogy ezt üzeni az Univerzum, hiszen ezt is vonzottad be te is. Donétekből pedig simán meg lehet élni, nézd meg pl. Pokimane-t, aki már 5 dollár MAXIMUM LIMITET(!!!) adott a donéteknek, mert annyi is bőven elég neki a sok-sok követőjétől. Erre készültél évek óta, most megkaptad az Univerzumtól is a jelet, a zöld lámpát.
Sztrímre fel!
A hitelekkel ne törődj, ahogy elkezdi majd fosni, egy hónap alatt simán visszafizeted egyben az egészet. Gyorsan markold fel a 21ezret, hogy arra az 1-2 hónapra legyen áthidalás, amíg be nem robban a biznisz, és indulhat ASODI internetes jelenléte! Piszohny!
botibb
Nov 07, 2020 14:40:00
Gecizsepis aknák, sörösdoboz tankok, könnyek a falon, lopott monitor, széttört billentyűzet, szaros mosdó, cigány kurva a fal mellett, hát mi kell még Linz, Ausztria környékére?
Nov 07, 2020 14:40:00
Ásó27
(
x68)
Nov 07, 2020 14:40:44
x68)
"Ma mégsem lesz stream, mert takarítok"
Mifaaaaaaaaaaaan
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 07, 2020 14:43:10
x19)
Én is amellett vagyok, hogy tartson tovább a műsor, de bevallom nem lennék csalódott ha halva látnám a geci púpos pedofilt.
Púpszászi tyúkhúsleves
Nov 07, 2020 14:56:14
Legyen timelaps videó!
most nem teszem be ide timelapse videónak megint a földön pörgőset de pont reprezentálná amit látnánk :D
Nov 07, 2020 14:56:14
xray
(
x21)
Nov 07, 2020 15:00:22
x21)
Nov 07, 2020 15:00:22
"Ma mégsem lesz stream, mert takarítok"
közben laza filmnézegetéssel és fb posztolással telik az idő. már majdnem felvett a földről 3 üres sörös dobozt, de estig megoldja. Nov 07, 2020 15:00:22
Púpszászi tyúkhúsleves
Nov 07, 2020 15:02:21
Kiváncsi vagyok van-e auti excellje arra hogy most mennyi az órabére azzal amit a hitelkeretekkel "keresett" :D
Nov 07, 2020 15:02:21
111 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™