Ez azért így eléggé wishful thinking és hetyetye. Ugyanaz lesz mint eddig, csak maximum bepótolják az elmúlt 4 évet amikor nem hirdettek új háborút a Közel-Keleten.
Biden csak nyerni kellett, hogy ellensúlyozza Trumpot. Mikor láttál victory speechet, amit nem az elnök kezd, hanem az alelnök? A 0-ik perctől építik fel tudatosan Harrist, Hahó! A Közel-Keleten pedig folyamatosan megy a háború, csak éppen fű alatt Irán vezetésével. Ez nem újdonság, csak talán most kicsit visszább fognak venni, vagy kapnak egy kis demokráciát a pofájukba.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
én nyertem.
forum.dzjubinho.ru
el kéne adni nekik a know-how-t! :D
shikeres és púpszászi tyúkhúsleves nem trollok, hanem beépült gurulkák. most buktatták le magukat, hahó!
Amit mondasz, de szerintem elfér itt az amerikai faszság is, amikor auticsönd van :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Boris konkretan egy ideje mar arrol beszel hogy megy vissza columnistnak, mert tobbet keresett ugy...
A gazdasagnak mindegy, azt a covid kezelesevel, ha lehet annak nevezni mar tonkrevagta. Amerika kevesbe szivta meg Trumppal mint Anglia borisszal, legkozelebb talan elgondolkoznak az idiotak szavazaskor.
https://www.youtube.com/watch?v=RgCJB5kUR5g
Ki?? Talán Targo bácsi. ASODI egy fillért nem rakott bele, Hahó!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Meséld már el mire alapozod ezt nálam? Azért mert leírtam hogy ismertem Sherlock Porks-et régen vagy hogy egyszer én is ip csapdáztam egy trollt? Az egész demoscene ismeri Sherlock Porkset (keress rá és rájössz mi az) az ip csapda meg magától érthetődő eszköz annál aki foglalkozik webbel kivéve a púpost. Szerintem szopatom a pedo arcát eleget .. néha még túl sokat is foglalkozom vele, szóval ezt visszautasítom.
Ó helló, ez itt egy befektetési .... próba!
Valahogy arról a megcsukló hangsúlyról a másik gnóm jut eszembe a .... vitrines:
youtu.be/eq1ITejhrSs?t=6
Úgy viselkedsz mint egy retard.
Úgy viselkedsz mint egy TC szopó retard.
Úgy viselkedsz mint egy gurulka.
Retard vagy retard.
Ez szubjektív de leszarom, szerintem a retatrdsági szintem elfér itt :)
Ja értem, szóval ha a fórumra feljön valaki akkor TC-t csak szidni lehet ugye? Bocs, ezt nem láttam a snecológia felvételi lapon.
Nem szopom, nekem ő semleges és pont azért nem álltam neki szidni csak azért mert mások szidják mert nem vagyok retard. Nekem a púpos gecivel van dolgom nem TC-vel.
Ezt értelmezni se tudom mert nem vágom a fogalmat.
hogyne persze, már írtam szubjektív.
Milyen szaguk lehet... :D
A malacz nem kedvelt egyén ezen a fórumon, és nem véletlenül. Egyeseknek inspirálóak lehetnek bizonyos megmozdulásai, de csak míg rá nem jönnek, milyen ember ez az erőszakos, ostoba pszichopata proli valójában (ezek nem szidalmak, Ártira tényleg szó szerint megáll mindegyik jelző). az egy dolog hogy műveletlen hülye aki azt képzeli hogy ő a lagokosabba világon, de mellé hiába vannak jó elképzelései vagy kezdeményezései, mert képtelen együttműködni, a nárcisztikus pszichopátiája miatt minden csak arról szól hogy neki, csakis neki lehet igaza mindenben. Ezzel jól szét is bassza az egészet.
Egyébként meg egy 45 éves, junior szinten vegetáló, börtönbüntetés elől külföldre szökött incel prolibűnöző, erre felnézni nem nagyon lehet. Az elképzelései pedig nettó fasiszta baromságok, amik arra mennek ki, hogy alakítsunk játszásiból Waffen-SS-t, ahol én vagyok a Rejszführer, a többiek meg a csicskáim, akik azt teszik amit mondok, és keressünk zsidócigánybuzikat akiket összerugoshatunk. Hiába a csomagolás az elképzelésein, a lényege mindnek ez. És természetesen a felelősséget sose vállalja, igazi retardszokás ez is: ő mindent jól csinált, a világ, a zsidók, a liberálisok meg még a faszomtudjakik az okai, hogy 45 évesen egy csöves migribűnöző akik gombokért gányol meg halat őriz Kanadában.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Egy pár kijelentésed simán cáfolnám de nem fogom mert egyrészt nem érdekel a téma, másrészt én is árnyaltan látom őt, pont azért nem is akarom megvédeni. Jó pár dolog nagyon nem tetszik amit csinál.
Én a púpos szivatása végett vagyok itt, nem politizálni vagy kakaskodni másokért. Meg kurva jókat röhögni rajta mert folyamatosan gyártja a témát ez a pedofil bohóc.
Az a baj hogy nem tudod ezeket cáfolni. Lehet hogy tetszenek bizonyos kezdeményezései, de a malacz még ezeket is totál tévútra vitte. Egy nárcisztikus pszichopata csőd az az ember, és ugyanúgy nem esik le neki mint a Gyagyásnak.
De felőlem leírhatod mi tetszik benne, csak szerintem nem vagy tisztában a valóság minden részletével vele kapcsolatban.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
a zámolyi cigányok is menekültjogot kaptak Kanadában.....
ki üldözte volna politikailag TC-t? az orbán kormány? és miért? mert nyakig benne volt a kakaóbiztos MSZP bizniszben? azért már csak nem..... Egy elítélt erőszakos cigánybűnöző, aki kanadáig menekült, és ott óbégatva járatja le Magyarországot.
Tuti, szerintem egy alkalmat sem halaszt el amikor tud magáról irni. Hisz a könyvét is saját magáról irta!! :D
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
Elvileg egy trolléga elolvasta és írt róla egy hogyvoltot, linkelné valaki ha megvan? NSZKSZ.
Ketten irtunk, ebből az egyiket én irtam, a másikat talán C64 Korszak? De ebben nem vagyok biztos
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
Ilyeneket hazudozik a dagadt:
"A YouTube-on, vlogjában is felmutatott irat szerint menedékkérelmét Kanada befogadta, miután a büntetőeljárás irataival bizonyította, hogy a magyar bíróság részéről olyan súlyos visszaélések történtek, amelyek összeegyeztethetetlenek a tisztességes eljárás nemzetközileg elismert szabályaival."
Van erről hivatalos papír? Mert szerintem kurvára nincs, kiszökött a bünti elől és most illegális bevándorlóként lébecol. Vagy azóta már törvényesített disszertáns? Kicsit lemaradtam az utóbbi időben a kucu ügyeiről.
Nincs azzal alapvetoen baj ha musor hijan rola van szo, hisz hivatalos mellekretardja a forumnak. En azt sem banod ha nekiall valaki megvedeni, legfeljebb a tobbiek utana egy-ket tenyfeltarassal a helyukre teszik a dolgokat.
A fenti gurulkazos szurket meg engedd el, 1-2 havonta visszater, tol egy retardjobbos/gurulkazos tajgi szintu orjongest, majd ujra eltakarodik a faszba. Ugyan azert nem allsz le vele vitazni mint tajgival sem: minek?
A munka nem megoldás.
Itt az én összefoglalóm, ezek mellett vannak akik találtak valami szlovák ügyvédes referenciát, ami nekem nem tünt fel, mert sajnos nem vágom annyira az Ártilógiát
Biztos, hogy nem kamu, különben nem vállalhatna legálisan munkát
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Hát az itteni politikát se nagyon követem mert kurvára kifárasztott ez a 3 évig tartó vergődés a brexittel. Azzal egyértelműen szájbahúgyozták magukat. A covid kezeléssel is. (az iskolák most a kijárási korlátozás alatt is nyitva vannak, a gyerekek maszk nélkül ölelgetik egymást kb.)
szerintem az EU úgy becsicskítja őket az utolsó pillanatban mint januárban.. nézzétek meg. Próbálnak blöffölni de nincs mire. Egy szabadkereskedelmi egyezmény az USA-val nem egyenrangú lenne mint az EU-val... meg ezt úgyse kapnák meg.
Úgy tudom hogy 4-5 év kell az állampolgárságig.
Sajnos ez nem akkora poén, a momentumnak van egy ilyen kezdeményezés. Kíváncsi vagyok, mikor indulnak be itthon a szobordöntögetések, én 10 éven belülre saccolom.
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Snecológiai szempontból nem jó a TC téma szerintem, mivel a Púpos köcsög is rühelli és élvezettel pitonozgat miközben olvassa ahogy szidjátok, ahelyett hogy az autipáncélját kapargatná a kérdés:
Milyen indokkal kerüli meg pszichésen a deklarációt maga előtt hogy meleg és pedofil is?
Ezeket mutogatta anno:
forum.sodika.org/?pageNo=5308&highlight=546047#comment-546047
Szóval munkát vállalhat legálisan, a menedékjogos sztori az más kérdés, ott a végleges döntést szerintem fellebezésekkel húzhatja még évekig.
4-5 év mi? Meg az állampolgárság hogy jön ide?
Látszik hogy még csak elsőéves vagy. Sneci konkrétan szerelmes a hájhitlerbe, bőnyállal szopja kunkori malaczfaszát. Igen, még úgy is hogy Árti lefejelte, lehuggyozta a lábtörlőjét, becsicskította, szétszopatta a blogjain. Ez ilyen retard-szerelem, Recskaboy a mai napig a legnagyobb elismeréssel beszél a bukott prolibűnözőről.
Ahogy látom két évre szól az a menekült státuszt igazoló papír. Ha 4(vagy 5 nem tudom pontosan) évet élsz kanadában igazoltan akkor lehet jelentkezni az állampolgárságra, onnantól azt csinál amit akar.
Na rákerestem, alapból nem dolgozhat ott:
"Refugees are not allowed to work in Canada unless they obtain a work permit from Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC). Most refugee claimants can apply to IRCC for a work permit once their refugee claims have been referred to the Refugee Protection Division of the Immigration and Refugee Board (IRB)."
Viszont ha kap ajánlatot arra kaphat working visa-t amit el lehet intézni simán.
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada.html
Oké erről nem volt infóm... már csak a gurulka fogalomról kéne hogy tisztában legyek "mi vagyok" :DDDD
Ártiék anno szabadtéri bambagyáros összejövetelt rendeztek a szánalmas szaroknak (így nevezték a BGY belső rendszerében a követőiket), ahol az egyik színvonalas program a hájführer parancsára történő dombról való legurulás volt. Így került át a snecológiai szakzsargonba a kifejezés.
LOL! :DDDDD Ez de szar! Be kéne írni a Sodipédiába mert nem volt rá találat.
Engem aztán nem zavarna, szóval részemről akármikor.
Hagyd őket, ezek pont ugyan olyan sötétek a témában, mint a púpos, csak nem jobb, hanem a baloldalról.
Itt is ez van, és amióta olvastam valakitől azt itt hogy "ahányszor feltekerem a fűtést te fogsz eszembe jutni"
én is csak röhögök ha állítok a termosztáton :D
Ráadásul miután "összevesztek" , TC írt egy hosszú bejegyzést, amiben a szánalmas szarjait szidta, mondván hogy ezek a gurulósok mekkora egy debil állatok voltak, akik lejáratták a Bombagyárat, és ők tették tönkre. Érdekes, amíg pénzt tarhált, addig ezt nem mondta.
Szegény Momentumos srácok nem fogják érteni miért csak a réz és bronz szobrok fognak kidőlni és eltűnni. :)
OK. Tehát: munkavállalási nélkül biztos nem foglalkoztatják (max halőrnek), azt meg nem kap valami jogalap nélkül, tehát a befogadott menedékkérelmét én ténynek kezelnem.
Ami az állampolgárságot illeti, kicsit több feltételnek kell megfelelni, de nyilván az lesz a végkimenetele a dolognak, ha megkapja a letelepedési engedélyt
Olyan tudás halmozódott fel Sodiról a fórumon, hogy minden gond nélkül ki tudjuk váltani egyAI-val 20 soros scripttel :)
Hopp viszont találtam valamit
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/eligibility/canadian-experience-class.html
"You’re not eligible for the Canadian Experience Class if
you’re a refugee claimant in Canada"
Na ennek örülhetnek a TC utáló snecológusok mert cáfolja hogy ő software engineer-ként dolgozik ott.
Kanada amúgy fasza hely, 5-6 év múlva szerintem fogok én is futni egy kört ott, és ha tetszik akkor harmadik állampolgárságnak megjátszuk.
Csúnya ütést kapott az autipáncél, a hitleres videó óta nem írt ide :D
Még 1-2 hét és jöhet az igazi összeomlásocska, mikor jönnek a hitelkártya fordulónapok :)
Kár volt beleölni a milliókat, igy hogy nem lesz Valhalla már végleg lehet a flokk mellé temetni a streamet
Kíváncsi vagyok, mennyit kellene neki visszapótolnia a fordulónapokra. :)
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
*építi az újabb réteget az autipáncélon*
Én úgy számoltam, hogy még most hét végéig van esélye megúszni ezt amibe került. Ha kap melót és jövő héten elkezdhet dolgozni - ennek az esélye szerintem kevesebb mint 1%. Utána jöhet a zsonglőrködés a hitelkeretek közt, de úgy gondolom egy bank fraud rendszere ezt hamar kiszúrja, aztán decemberben jöhet a kegyelemdöfés.
Szerintem ő is felfogta, hogy gyakorlatilag vége, még talán megpróbálhatja halálra inni magát...
Kanada amúgy fasza hely, 5-6 év múlva szerintem fogok én is futni egy kört ott, és ha tetszik akkor harmadik állampolgárságnak megjátszuk.
Remélem finom kézműves sajtokról is töltesz fel fotókat.
🕎Endigame🕎
Ezt már elkezdte. Berlin pipa, Linz pipa. Münchenben még nem rúgták ki :)
Hahó, pont ez a lényeg itt! A sárga hajú idióta Boris pont arra alapozta azt, amit blöffölt (hogy majd ő jól leszarja a megállapodást, és mást fog csinálni), hogy Trump megígérte neki, hogy ne aggódjon, majd az USA-val okosba megoldják. Ezzel szemben az EU már a faszát tapossa a magas sarkúval, és Biden is megmondta, hogy egy nagy lófaszt lesz külön alku, és be kell tartania a megállapodást. Szóval átvitt értelemben neked is jó, hogy Trump veszített, mert így nem maradt balfaszkodós mozgástere Borisnak, hanem kénytelen lesz csicskulni. Ja, és a következő választáson a Toryk kurva nagyot fognak zakózni remélhetőleg, mert a gazdaság nem fog feléledni, Boris el fog sunnyogni, mert a háta közepére kívánja a miniszterelnökséget, és a másik oldalon, pedig Corbynt kibaszták, mint macskát szarni, szóval akik miatta nem szavaztak a baloldalra, azok elől most elhárult az akadály. Az illiberális majmok ideje leáldozott a nyugaton, felkészül Lengyel- és Magyarország.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 08, 2020 22:45:44
x38)
Mínuszozzál nyugodtan, úgyis nekem van igazam, pont leszarlak ám, éjsötét balfasz! Majd rádöbbensz idővel, és akkor fogsz te még engem rajongással szopni, Hahó!
Nyemétyem
Nov 08, 2020 22:46:16
Azért majd megnézem a visongást, amikor 2 max 3 éven belül Biden lemond és az addigra faszán felépített Harris átveszi a stafétát, majd utána még 2 cikluson átívelve visszarántja az országot a populista mocsárból.
Ez azért így eléggé wishful thinking és hetyetye. Ugyanaz lesz mint eddig, csak maximum bepótolják az elmúlt 4 évet amikor nem hirdettek új háborút a Közel-Keleten.
Nov 08, 2020 22:46:16
Almos Joe
Nov 08, 2020 22:47:35
Hogy állsz a tikettel sodi? Lesz 4k tv?
Nov 08, 2020 22:47:35
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 08, 2020 22:48:48
x38)
Biden csak nyerni kellett, hogy ellensúlyozza Trumpot. Mikor láttál victory speechet, amit nem az elnök kezd, hanem az alelnök? A 0-ik perctől építik fel tudatosan Harrist, Hahó! A Közel-Keleten pedig folyamatosan megy a háború, csak éppen fű alatt Irán vezetésével. Ez nem újdonság, csak talán most kicsit visszább fognak venni, vagy kapnak egy kis demokráciát a pofájukba.
Donald J. Trump
Nov 08, 2020 22:50:05
NyemétyemEz azért így eléggé wishful thinking és hetyetye. Ugyanaz lesz mint eddig, csak maximum bepótolják az elmúlt 4 évet amikor nem hirdettek új háborút a Közel-Keleten.
én nyertem.
Nov 08, 2020 22:50:05
sittessanyi
Nov 08, 2020 22:52:45
basszus, 1-2 oldallal korábban írtam be hogy gurulkaszag van és erre meg is jelentek a Sherlock Porks-szopkodó altrightos retardok a hittérítő szarságaikkal.
nyugodtan ki lehetne őket baszni innen, mint trumpot a fehér házból
nyugodtan ki lehetne őket baszni innen, mint trumpot a fehér házból
Nov 08, 2020 22:52:45
-
Nov 08, 2020 22:58:39
444.hu/2020/11/08/kitettek-artyom-dzjubat-az-orosz-valogatottbol-miutan-maszturbalos-videoja-terjedni-kezdett-a-neten
sodi?????????????????????
már trollfórumot is nyitottak nekije a ruszkiksodi?????????????????????
forum.dzjubinho.ru
Nov 08, 2020 22:58:39
Púpszászi tyúkhúsleves
Nov 08, 2020 23:02:17
már trollfórumot is nyitottak nekije a ruszkik
forum.dzjubinho.ru
forum.dzjubinho.ru
el kéne adni nekik a know-how-t! :D
Nov 08, 2020 23:02:17
Budai-úrifiú
(
x9)
Nov 08, 2020 23:03:32
x9)
Nem lehetne hogy a púpos gnómra koncentrálunk inkább?
Személy szerint nekem már a faszom kivan az amerikai meg úgy bármilyen politikával és nem akarom ezt is itt látni.
De tényleg. Ha a legújabb epikus hot take-et akarom olvasni (protipp: nem akarom) akkor fellapozok valami szennylapot vagy a /pol/-t
Tessék szépen lenyugodni a picsába és a gnómot basztatni egymás helyett!
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Személy szerint nekem már a faszom kivan az amerikai meg úgy bármilyen politikával és nem akarom ezt is itt látni.
De tényleg. Ha a legújabb epikus hot take-et akarom olvasni (protipp: nem akarom) akkor fellapozok valami szennylapot vagy a /pol/-t
sittessanyi
Nov 08, 2020 23:07:52
shikeres és púpszászi tyúkhúsleves nem trollok, hanem beépült gurulkák. most buktatták le magukat, hahó!
Nov 08, 2020 23:07:52
Donald Jorge Tramp
Nov 08, 2020 23:28:32
Kurva anyád sodi!
Miattad buktam el a választást!
Most költözhetek Mexikóba!
Ich habla espanyol ein bisschen!
Rohadj meg te buzi geci!
Miattad buktam el a választást!
Most költözhetek Mexikóba!
Ich habla espanyol ein bisschen!
Rohadj meg te buzi geci!
Nov 08, 2020 23:28:32
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 08, 2020 23:31:18
x38)
Abban mondjuk igazad van, hogy nincs sok értelme erről itt vitatkozni, a sok idióta úgysem érti meg. ASODI meg ellenzékbe lett vágva, a labancgecik se marasztalják, de azért kicsit jobban örülök most a /pol/-nak :) Sneci, nincs kedved sztrímelni egy kicsit, hátha felvidulsz? Mi biztos jól szórakoznánk!
bolgár jeti
(
x30)
Nov 08, 2020 23:36:56
x30)
Amit mondasz, de szerintem elfér itt az amerikai faszság is, amikor auticsönd van :)
botibb
Nov 08, 2020 23:49:45
Nem arról volt szó, hogy ma sztrím?
Erre semmi.... :(
Nagy farkam van és kemény. :)
Erre semmi.... :(
Nov 08, 2020 23:49:45
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Nov 08, 2020 23:51:43
x1)
Majd Jövő Héten azért érdekelne Púpszászi tyúkhúsleves mit mesél, náluk a másik balfasz idióta Boris mekkora szaros szendvicsbe harapott bele ezzel, hogy nem a haverja nyert? Még a végén úgy fognak kilépni az EU-ból, hogy nem rohad el teljesen Anglia gazdasága?
Boris konkretan egy ideje mar arrol beszel hogy megy vissza columnistnak, mert tobbet keresett ugy...
A gazdasagnak mindegy, azt a covid kezelesevel, ha lehet annak nevezni mar tonkrevagta. Amerika kevesbe szivta meg Trumppal mint Anglia borisszal, legkozelebb talan elgondolkoznak az idiotak szavazaskor.
Löwenbräu Oktoberfestbier
Nov 08, 2020 23:59:15
Azért milyen jó már, hogy Sodi a pjogjamozást választotta és nem a teológiát.
Engedjétek hozzám jönni a kisgyermekeket, de leginkább a 8 év alatti kisfiúkat, és ne tiltsátok el tőlem őket, mert ilyeneké az Isten országa. Pizony, mondom néktek: aki nem úgy fogadja az Isten országát, mint egy hamvas seggű kisgyermeket, semmiképpen sem megy be abba.
Sodi atya
Engedjétek hozzám jönni a kisgyermekeket, de leginkább a 8 év alatti kisfiúkat, és ne tiltsátok el tőlem őket, mert ilyeneké az Isten országa. Pizony, mondom néktek: aki nem úgy fogadja az Isten országát, mint egy hamvas seggű kisgyermeket, semmiképpen sem megy be abba.
Sodi atya
Nov 08, 2020 23:59:15
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 09, 2020 00:38:47
x37)
Mivel Trump Elnök Úr bukása nagy mélyütést vitt be a recskásnak, ezért minden troll kötelessége ennek örülni.
xray
(
x21)
Nov 09, 2020 00:40:50
x21)
ki űz sportot a mínuszgomb nyomkodásából? sneci, te vagy az? lövenbrau posztjára is nyomott, az pedig egy emberre volt kihegyezve, az pedig sneci.
Almos Joe
Nov 09, 2020 00:51:09
retro dokumentumfilm a sodirol.
vimeo.com/387311132?fbclid=IwAR00Ruqyflk59mjXSXqJ-rss9-oAAnxW53c5MbcATfAVIJr-RH7peTiQ8T0
vimeo.com/387311132?fbclid=IwAR00Ruqyflk59mjXSXqJ-rss9-oAAnxW53c5MbcATfAVIJr-RH7peTiQ8T0
Nov 09, 2020 00:51:09
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 09, 2020 00:59:07
x38)
Nem is annyira retro sajnos. ASODI egy kisfiúkra faszt verő degenerált korcs! Ideje felgyújtani, broni ráérsz??
Almos Joe
Nov 09, 2020 02:29:46
sodi vajon meg hány millio forintot fog beleölni ebbe a sztrimelesbe/videózásba?
Nov 09, 2020 02:29:46
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 09, 2020 03:33:16
x38)
sodi vajon meg hány millio forintot fog beleölni ebbe a sztrimelesbe/videózásba?
Almos Joe
Nov 09, 2020 05:00:35
Sodi, te mint vállfaszszakértő, milyen márkájú vállfákat ajánlsz? érdemes-e deluxe vállfákat vásárolni vagy jó az átlagos is? Kaptam a bankomtól 2000 eurós hitelkeret-emelést, és most be szeretnek fektetni vállfákba. Az egyik borsodi roma ismerősöm szerint ha bebukik a dollár akkor a vállfa lesz az új nemzetközi fizetőezkoz .
Nov 09, 2020 05:00:35
Almos Joe
Nov 09, 2020 05:59:45
Jó szexnagyi ez a Kamala. sodi engedned a nénit hogy megbüntessen?
Nov 09, 2020 05:59:45
-
Nov 09, 2020 06:11:48
Ma beadod a próbafeladatot, Gyagyás?
Nov 09, 2020 06:11:48
Walter Sobchak
Nov 09, 2020 06:27:16
A németben jártas snecológusok küldözgethetnének egy prospektust Endréről a linzi IT cégeknek.
Gondolom egy osztrák sem akar náci, pedofil, junior, kóklert alkalmazni.
Gondolom egy osztrák sem akar náci, pedofil, junior, kóklert alkalmazni.
Nov 09, 2020 06:27:16
Púpszászi tyúkhúsleves
Nov 09, 2020 07:15:15
Meséld már el mire alapozod ezt nálam? Azért mert leírtam hogy ismertem Sherlock Porks-et régen vagy hogy egyszer én is ip csapdáztam egy trollt? Az egész demoscene ismeri Sherlock Porkset (keress rá és rájössz mi az) az ip csapda meg magától érthetődő eszköz annál aki foglalkozik webbel kivéve a púpost. Szerintem szopatom a pedo arcát eleget .. néha még túl sokat is foglalkozom vele, szóval ezt visszautasítom.
Nov 09, 2020 07:15:15
Púpszászi tyúkhúsleves
Nov 09, 2020 07:17:57
Ó helló, ez itt egy befektetési .... próba!
Valahogy arról a megcsukló hangsúlyról a másik gnóm jut eszembe a .... vitrines:
youtu.be/eq1ITejhrSs?t=6
Nov 09, 2020 07:17:57
Hiénaverő
(
x17)
Nov 09, 2020 07:47:09
x17)
Ezt a beépülést matyarássza már el valaki. Hogy a véres-habos kecibe lehet beépülni egy nyilvános fórumra? Sok éve vagyok snecológus, de ezt már az elején sem értettem.
Viszont baszott idegesítő amikor a trollok egymás vérét szívják, ilyen beépülős dumáért meg instant permabant osztanék, hacsak nem hoz százszázalékhos bizonyítékot az aki hangoztatja.
Viszont baszott idegesítő amikor a trollok egymás vérét szívják, ilyen beépülős dumáért meg instant permabant osztanék, hacsak nem hoz százszázalékhos bizonyítékot az aki hangoztatja.
Hiénaverő
(
x17)
Nov 09, 2020 07:49:36
x17)
A vállfa-mánia honna jött? A Gyagyás arra akasztgatja a szarjait mert a polcot képtelen összecsavarozni? Múltkor volt egy kép hogy még a krónyikás-korszakos flanelingek is megvannak :D
-
Nov 09, 2020 07:49:43
Retard vagy retard.
Nov 09, 2020 07:49:43
Hiénaverő
(
x17)
Nov 09, 2020 07:53:20
x17)
Nem tisztem megvédeni senkit, de csak én unom már hogy a másikat basztató trollkommentek 99%-a nick-nélküli kommentből jön? Ha kék vagy vállald fel bazdmeg, ha meg egy noname lófaszjóska akkor lehet gurulni a kecibe.
Ennyi legyen már bennünk akkor is ha nem értünk egyet a másik mondandójával. Ez etyetemi tanszék, nem retardhomokozó Hahó!
Ennyi legyen már bennünk akkor is ha nem értünk egyet a másik mondandójával. Ez etyetemi tanszék, nem retardhomokozó Hahó!
Púpszászi tyúkhúsleves
Nov 09, 2020 07:55:29
Ez szubjektív de leszarom, szerintem a retatrdsági szintem elfér itt :)
Ja értem, szóval ha a fórumra feljön valaki akkor TC-t csak szidni lehet ugye? Bocs, ezt nem láttam a snecológia felvételi lapon.
Nem szopom, nekem ő semleges és pont azért nem álltam neki szidni csak azért mert mások szidják mert nem vagyok retard. Nekem a púpos gecivel van dolgom nem TC-vel.
Ezt értelmezni se tudom mert nem vágom a fogalmat.
Retard vagy retard.
hogyne persze, már írtam szubjektív.
Nov 09, 2020 07:55:29
Púpszászi tyúkhúsleves
Nov 09, 2020 07:56:17
A vállfa-mánia honna jött? A Gyagyás arra akasztgatja a szarjait mert a polcot képtelen összecsavarozni? Múltkor volt egy kép hogy még a krónyikás-korszakos flanelingek is megvannak :D
Milyen szaguk lehet... :D
Nov 09, 2020 07:56:17
Hiénaverő
(
x17)
Nov 09, 2020 08:04:29
x17)
A malacz nem kedvelt egyén ezen a fórumon, és nem véletlenül. Egyeseknek inspirálóak lehetnek bizonyos megmozdulásai, de csak míg rá nem jönnek, milyen ember ez az erőszakos, ostoba pszichopata proli valójában (ezek nem szidalmak, Ártira tényleg szó szerint megáll mindegyik jelző). az egy dolog hogy műveletlen hülye aki azt képzeli hogy ő a lagokosabba világon, de mellé hiába vannak jó elképzelései vagy kezdeményezései, mert képtelen együttműködni, a nárcisztikus pszichopátiája miatt minden csak arról szól hogy neki, csakis neki lehet igaza mindenben. Ezzel jól szét is bassza az egészet.
Egyébként meg egy 45 éves, junior szinten vegetáló, börtönbüntetés elől külföldre szökött incel prolibűnöző, erre felnézni nem nagyon lehet. Az elképzelései pedig nettó fasiszta baromságok, amik arra mennek ki, hogy alakítsunk játszásiból Waffen-SS-t, ahol én vagyok a Rejszführer, a többiek meg a csicskáim, akik azt teszik amit mondok, és keressünk zsidócigánybuzikat akiket összerugoshatunk. Hiába a csomagolás az elképzelésein, a lényege mindnek ez. És természetesen a felelősséget sose vállalja, igazi retardszokás ez is: ő mindent jól csinált, a világ, a zsidók, a liberálisok meg még a faszomtudjakik az okai, hogy 45 évesen egy csöves migribűnöző akik gombokért gányol meg halat őriz Kanadában.
Almos Joe
Nov 09, 2020 08:06:03
Gurulóak, guruljatok innen a berregő maci faszára.
Nov 09, 2020 08:06:03
Púpszászi tyúkhúsleves
Nov 09, 2020 08:09:43
Egy pár kijelentésed simán cáfolnám de nem fogom mert egyrészt nem érdekel a téma, másrészt én is árnyaltan látom őt, pont azért nem is akarom megvédeni. Jó pár dolog nagyon nem tetszik amit csinál.
Én a púpos szivatása végett vagyok itt, nem politizálni vagy kakaskodni másokért. Meg kurva jókat röhögni rajta mert folyamatosan gyártja a témát ez a pedofil bohóc.
Nov 09, 2020 08:09:43
Hiénaverő
(
x17)
Nov 09, 2020 08:13:54
x17)
Egy pár kijelentésed simán cáfolnám
Az a baj hogy nem tudod ezeket cáfolni. Lehet hogy tetszenek bizonyos kezdeményezései, de a malacz még ezeket is totál tévútra vitte. Egy nárcisztikus pszichopata csőd az az ember, és ugyanúgy nem esik le neki mint a Gyagyásnak.
De felőlem leírhatod mi tetszik benne, csak szerintem nem vagy tisztában a valóság minden részletével vele kapcsolatban.
Hiénaverő
(
x17)
Nov 09, 2020 08:15:40
x17)
Ha már a hájhitler, ránéztem a Zsikipédia oldalon, szerintem maga szerkeszti a shaját szócikkét. Mert ennyire senki nem promózná a bukott disszertáns prolit, hogy még az új YT-csatornáit is beleveszi a cikkbe:
hu.wikipedia.org/wiki/Polg%C3%A1r_Tam%C3%A1s_(aktivista)#Kanad%C3%A1ban
Púpszászi tyúkhúsleves
Nov 09, 2020 08:17:26
A nárcisztikussággal teljesen egyetértek, de mondom nem azért jöttem ide hogy őt mosdassam.
Endre a mai meló után lesz szauna meg esti stream ahol bemutatod a 4k tévét?
Endre a mai meló után lesz szauna meg esti stream ahol bemutatod a 4k tévét?
Nov 09, 2020 08:17:26
tigris
Nov 09, 2020 08:19:31
Óbazmeg el ne kezdd már, hogy a politikai menedékjogot kapott a fehércigány bűnöző.
Amúgy azt a magyar bíróság mondta ki, hogy megverték. Első és másodfokon is.
Gurulkák takarodjatok innen!
Amúgy azt a magyar bíróság mondta ki, hogy megverték. Első és másodfokon is.
Gurulkák takarodjatok innen!
a zámolyi cigányok is menekültjogot kaptak Kanadában.....
ki üldözte volna politikailag TC-t? az orbán kormány? és miért? mert nyakig benne volt a kakaóbiztos MSZP bizniszben? azért már csak nem..... Egy elítélt erőszakos cigánybűnöző, aki kanadáig menekült, és ott óbégatva járatja le Magyarországot.
Nov 09, 2020 08:19:31
Púpszász réme
(
x1)
Nov 09, 2020 08:20:46
x1)
Ha már a hájhitler, ránéztem a Zsikipédia oldalon, szerintem maga szerkeszti a shaját szócikkét. Mert ennyire senki nem promózná a bukott disszertáns prolit, hogy még az új YT-csatornáit is beleveszi a cikkbe:
Tuti, szerintem egy alkalmat sem halaszt el amikor tud magáról irni. Hisz a könyvét is saját magáról irta!! :D
Hiénaverő
(
x17)
Nov 09, 2020 08:23:46
x17)
Elvileg egy trolléga elolvasta és írt róla egy hogyvoltot, linkelné valaki ha megvan? NSZKSZ.
Púpszász réme
(
x1)
Nov 09, 2020 08:25:25
x1)
Ketten irtunk, ebből az egyiket én irtam, a másikat talán C64 Korszak? De ebben nem vagyok biztos
Hiénaverő
(
x17)
Nov 09, 2020 08:26:33
x17)
Ilyeneket hazudozik a dagadt:
"A YouTube-on, vlogjában is felmutatott irat szerint menedékkérelmét Kanada befogadta, miután a büntetőeljárás irataival bizonyította, hogy a magyar bíróság részéről olyan súlyos visszaélések történtek, amelyek összeegyeztethetetlenek a tisztességes eljárás nemzetközileg elismert szabályaival."
Van erről hivatalos papír? Mert szerintem kurvára nincs, kiszökött a bünti elől és most illegális bevándorlóként lébecol. Vagy azóta már törvényesített disszertáns? Kicsit lemaradtam az utóbbi időben a kucu ügyeiről.
miskolcigány
(
x5)
Nov 09, 2020 08:30:53
x5)
A nárcisztikussággal teljesen egyetértek, de mondom nem azért jöttem ide hogy őt mosdassam.
Nincs azzal alapvetoen baj ha musor hijan rola van szo, hisz hivatalos mellekretardja a forumnak. En azt sem banod ha nekiall valaki megvedeni, legfeljebb a tobbiek utana egy-ket tenyfeltarassal a helyukre teszik a dolgokat.
A fenti gurulkazos szurket meg engedd el, 1-2 havonta visszater, tol egy retardjobbos/gurulkazos tajgi szintu orjongest, majd ujra eltakarodik a faszba. Ugyan azert nem allsz le vele vitazni mint tajgival sem: minek?
Púpszász réme
(
x1)
Nov 09, 2020 08:35:36
x1)
Kicsit off:
Egyik jobaratomtol kaptam nemregiben egy konyvet, amire azt mondta hogy 'ilyen IT-s, bankrablos, tuti tetszeni fog neked!'. Valahogy sikerult millionyi konybol pont Sherlock Porks konyvet megtalalnia ( bar a durvabb az hogy nem tudta ki az a Sherlock Porks, szerintem eddig barlangban lakott ).
A karanten alatt ravettem magam hogy beleolvassak, szam szerint 3 fejezet van hatra es eddig ketfele keppen lehetne megkozeliteni.
(( szpojleres, de ketlem hogy valaki ido szanna ra :D ))
1. Nincs informaciod arrol hogy az ironak mi az eloelete.
Ebben az esetben egy atlagos sztori kicsit sok szakzsargonnal (aminek nagyresze meg pontos is, legalabb erre vette a faradtsagot). Nem jo, de nemis tragikus, ha nincs mas ellehet olvasni.
2. Ha tudod az iro eloeletet.
Na ekkor igazabol lejon hogy az egesz konyv egy kibaszott onfenyezes, amiben taglalja hogy o mekkora kiraly hacker, villamosmernok, programozo zseni. Gyanusan magarol mintazta a fokaraktert (a profi szabaduszo webfejleszto aki unja a munkajat es nemis el meg belole), a fokarakternek volt egy baratnoje aki Szilvianak hivnak (Poginak is ez volt a neve, jol emlekszem?), aki nagyon hianyzik neki es oruleteseket dugtak (:D), valoszinuleg azota nem volt noje miota o kirakta. Valamint mino veletlen, a fokarakter is az Angyalfoldi prolinegyedben lakik, siman tuljar a rendorseg eszen. Nem hittem volna hogy a vekniflokkoknal van nagyobb onvenyezes amit eltud kovetni, konkretan konyvet irt rola... :D
Egyik jobaratomtol kaptam nemregiben egy konyvet, amire azt mondta hogy 'ilyen IT-s, bankrablos, tuti tetszeni fog neked!'. Valahogy sikerult millionyi konybol pont Sherlock Porks konyvet megtalalnia ( bar a durvabb az hogy nem tudta ki az a Sherlock Porks, szerintem eddig barlangban lakott ).
A karanten alatt ravettem magam hogy beleolvassak, szam szerint 3 fejezet van hatra es eddig ketfele keppen lehetne megkozeliteni.
(( szpojleres, de ketlem hogy valaki ido szanna ra :D ))
1. Nincs informaciod arrol hogy az ironak mi az eloelete.
Ebben az esetben egy atlagos sztori kicsit sok szakzsargonnal (aminek nagyresze meg pontos is, legalabb erre vette a faradtsagot). Nem jo, de nemis tragikus, ha nincs mas ellehet olvasni.
2. Ha tudod az iro eloeletet.
Na ekkor igazabol lejon hogy az egesz konyv egy kibaszott onfenyezes, amiben taglalja hogy o mekkora kiraly hacker, villamosmernok, programozo zseni. Gyanusan magarol mintazta a fokaraktert (a profi szabaduszo webfejleszto aki unja a munkajat es nemis el meg belole), a fokarakternek volt egy baratnoje aki Szilvianak hivnak (Poginak is ez volt a neve, jol emlekszem?), aki nagyon hianyzik neki es oruleteseket dugtak (:D), valoszinuleg azota nem volt noje miota o kirakta. Valamint mino veletlen, a fokarakter is az Angyalfoldi prolinegyedben lakik, siman tuljar a rendorseg eszen. Nem hittem volna hogy a vekniflokkoknal van nagyobb onvenyezes amit eltud kovetni, konkretan konyvet irt rola... :D
Itt az én összefoglalóm, ezek mellett vannak akik találtak valami szlovák ügyvédes referenciát, ami nekem nem tünt fel, mert sajnos nem vágom annyira az Ártilógiát
bolgár jeti
(
x30)
Nov 09, 2020 08:37:34
x30)
Kamala
Nov 09, 2020 08:38:05
Sodi! Szopd ki a néger faszomat te buzi zsidó! Éljen a Blm!
Nov 09, 2020 08:38:05
Köcseszka
Nov 09, 2020 08:39:38
Űdvözlöm őnt a CÉSz nevében.
Ha őn egyetérthogy Cigány Életek Számítanak?
Csinos ügyintézőnk Brigitta várja hívását és minden támogatására itt nagy szükségük van a kistérségieknek. western únió utalását várjuk legfőképpen a cigány Életek legsürgősebb lerendezésére mihamarább, mert itt nagyon nagy a baj, már kenyerünk sincsen, herbál sose volt.
CéSz! Bejegyezve Ausztriában 2018 óta a Herbál és Tesók GmbH megbízhatósági pecsétjével ellátva.
Ugyanitt nővényi tőrmelék eladó poloskariasztónak vagy tejába, meginni lélektisztító Szertartásokhoz!
Kizárólag sikeres cégek felfuttatásához ajánlok már működő és igen szép adóhátralékot termelő osztrák cégeket, csakis sikeres befektetőknek, akik nem félnek és tudnak élni a sikeres és passzív jövedelem reményében küldjetek pénzt wu-n Tesa a cégek beindításához és mivel Zolika megigérte a nagyikájának, hogy megpróbál jövőhéten leszokni ezért a megbízhatósági illeték kifizetése garantálja hogy a herbál és cigánykristály fogyasztása teljes mértékben ki lesz zárva a sofőr és az utastérben tartózkodó kiskorúak számára!
Ha őn egyetérthogy Cigány Életek Számítanak?
Csinos ügyintézőnk Brigitta várja hívását és minden támogatására itt nagy szükségük van a kistérségieknek. western únió utalását várjuk legfőképpen a cigány Életek legsürgősebb lerendezésére mihamarább, mert itt nagyon nagy a baj, már kenyerünk sincsen, herbál sose volt.
CéSz! Bejegyezve Ausztriában 2018 óta a Herbál és Tesók GmbH megbízhatósági pecsétjével ellátva.
Ugyanitt nővényi tőrmelék eladó poloskariasztónak vagy tejába, meginni lélektisztító Szertartásokhoz!
Kizárólag sikeres cégek felfuttatásához ajánlok már működő és igen szép adóhátralékot termelő osztrák cégeket, csakis sikeres befektetőknek, akik nem félnek és tudnak élni a sikeres és passzív jövedelem reményében küldjetek pénzt wu-n Tesa a cégek beindításához és mivel Zolika megigérte a nagyikájának, hogy megpróbál jövőhéten leszokni ezért a megbízhatósági illeték kifizetése garantálja hogy a herbál és cigánykristály fogyasztása teljes mértékben ki lesz zárva a sofőr és az utastérben tartózkodó kiskorúak számára!
Nov 09, 2020 08:39:38
Púpszászi tyúkhúsleves
Nov 09, 2020 08:41:57
Majd Jövő Héten azért érdekelne Púpszászi tyúkhúsleves mit mesél, náluk a másik balfasz idióta Boris mekkora szaros szendvicsbe harapott bele ezzel, hogy nem a haverja nyert? Még a végén úgy fognak kilépni az EU-ból, hogy nem rohad el teljesen Anglia gazdasága?
Hát az itteni politikát se nagyon követem mert kurvára kifárasztott ez a 3 évig tartó vergődés a brexittel. Azzal egyértelműen szájbahúgyozták magukat. A covid kezeléssel is. (az iskolák most a kijárási korlátozás alatt is nyitva vannak, a gyerekek maszk nélkül ölelgetik egymást kb.)
szerintem az EU úgy becsicskítja őket az utolsó pillanatban mint januárban.. nézzétek meg. Próbálnak blöffölni de nincs mire. Egy szabadkereskedelmi egyezmény az USA-val nem egyenrangú lenne mint az EU-val... meg ezt úgyse kapnák meg.
Nov 09, 2020 08:41:57
Púpszászi tyúkhúsleves
Nov 09, 2020 08:44:01
Nov 09, 2020 08:44:01
Faszaság van
(
x2)
Nov 09, 2020 08:46:47
x2)
Űdvözlöm őnt a CÉSz nevében.
Sajnos ez nem akkora poén, a momentumnak van egy ilyen kezdeményezés. Kíváncsi vagyok, mikor indulnak be itthon a szobordöntögetések, én 10 éven belülre saccolom.
Púpszászi tyúkhúsleves
Nov 09, 2020 08:47:26
Snecológiai szempontból nem jó a TC téma szerintem, mivel a Púpos köcsög is rühelli és élvezettel pitonozgat miközben olvassa ahogy szidjátok, ahelyett hogy az autipáncélját kapargatná a kérdés:
Milyen indokkal kerüli meg pszichésen a deklarációt maga előtt hogy meleg és pedofil is?
Nov 09, 2020 08:47:26
mama urnája
Nov 09, 2020 08:48:36
Ezeket mutogatta anno:
Szóval munkát vállalhat legálisan, a menedékjogos sztori az más kérdés, ott a végleges döntést szerintem fellebezésekkel húzhatja még évekig.
Nov 09, 2020 08:48:36
bolgár jeti
(
x30)
Nov 09, 2020 08:48:51
x30)
Twiccs Chat
(
x5)
Nov 09, 2020 08:49:19
x5)
feléledt a púpfal:
#50euro + kamatok
Hiénaverő
(
x17)
Nov 09, 2020 08:50:04
x17)
Snecológiai szempontból nem jó a TC téma szerintem, mivel a Púpos köcsög is rühelli
Látszik hogy még csak elsőéves vagy. Sneci konkrétan szerelmes a hájhitlerbe, bőnyállal szopja kunkori malaczfaszát. Igen, még úgy is hogy Árti lefejelte, lehuggyozta a lábtörlőjét, becsicskította, szétszopatta a blogjain. Ez ilyen retard-szerelem, Recskaboy a mai napig a legnagyobb elismeréssel beszél a bukott prolibűnözőről.
Hiénaverő
(
x17)
Nov 09, 2020 08:51:07
x17)
Ezeket mutogatta anno:
Jólvan, akkor tényleg hazudozott, nincs semmi extra. forum.sodika.org/?pageNo=5308&highlight=546047#comment-546047
Púpszászi tyúkhúsleves
Nov 09, 2020 08:56:40
Ahogy látom két évre szól az a menekült státuszt igazoló papír. Ha 4(vagy 5 nem tudom pontosan) évet élsz kanadában igazoltan akkor lehet jelentkezni az állampolgárságra, onnantól azt csinál amit akar.
"Refugees are not allowed to work in Canada unless they obtain a work permit from Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC). Most refugee claimants can apply to IRCC for a work permit once their refugee claims have been referred to the Refugee Protection Division of the Immigration and Refugee Board (IRB)."
Viszont ha kap ajánlatot arra kaphat working visa-t amit el lehet intézni simán.
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada.html
Nov 09, 2020 08:56:40
Púpszászi tyúkhúsleves
Nov 09, 2020 08:57:37
Oké erről nem volt infóm... már csak a gurulka fogalomról kéne hogy tisztában legyek "mi vagyok" :DDDD
Nov 09, 2020 08:57:37
-
Nov 09, 2020 08:57:59
Raj Tamás rabbi mikor kap végre szobrot a Hősök terén? Nov 09, 2020 08:57:59
Hiénaverő
(
x17)
Nov 09, 2020 09:04:13
x17)
Ártiék anno szabadtéri bambagyáros összejövetelt rendeztek a szánalmas szaroknak (így nevezték a BGY belső rendszerében a követőiket), ahol az egyik színvonalas program a hájführer parancsára történő dombról való legurulás volt. Így került át a snecológiai szakzsargonba a kifejezés.
Hiénaverő
(
x17)
Nov 09, 2020 09:05:16
x17)
gurulka = a zsírführer hű követője, felszopója
gurulj le a dombról = gurulj el innen a jó kurva anyádba
gurulj le a dombról = gurulj el innen a jó kurva anyádba
Púpszászi tyúkhúsleves
Nov 09, 2020 09:06:26
Nov 09, 2020 09:06:26
Faszaság van
(
x2)
Nov 09, 2020 09:08:47
x2)
Raj Tamás rabbi mikor kap végre szobrot a Hősök terén?
Engem aztán nem zavarna, szóval részemről akármikor.
Mitvisz
(
x1)
Nov 09, 2020 09:20:37
x1)
Mínuszozzál nyugodtan, úgyis nekem van igazam, pont leszarlak ám, éjsötét balfasz! Majd rádöbbensz idővel, és akkor fogsz te még engem rajongással szopni, Hahó!
Hagyd őket, ezek pont ugyan olyan sötétek a témában, mint a púpos, csak nem jobb, hanem a baloldalról.
Fakenguru
(
x5)
Nov 09, 2020 09:21:23
x5)
Én alapvetően nehezen állok neki a hetfoknek, rengeteg hívás, kurvasok meeting, általában meg a leveleimnek sem érek a végére 6-ig.
De belegondolni abba ahogy a gyagyás felkel ma reggel másnaposan cel, tennivalo és eszköz nélkül, ráébreszt arra milyen szerencsés vagyok és még ezt a szürke novemberi hétfőt is jobbá teszi.
Motiváció, na.
Az van asodi, hogy te jobbá teszed az életem a peldaddal.
Hát azért hetyetye.
De belegondolni abba ahogy a gyagyás felkel ma reggel másnaposan cel, tennivalo és eszköz nélkül, ráébreszt arra milyen szerencsés vagyok és még ezt a szürke novemberi hétfőt is jobbá teszi.
Motiváció, na.
Púpszászi tyúkhúsleves
Nov 09, 2020 09:29:16
Itt is ez van, és amióta olvastam valakitől azt itt hogy "ahányszor feltekerem a fűtést te fogsz eszembe jutni"
én is csak röhögök ha állítok a termosztáton :D
Nov 09, 2020 09:29:16
Ásó27
(
x68)
Nov 09, 2020 09:31:25
x68)
Nekem már akkor is a korcs jut eszembe, amikor megfogok egy vállfát :DD
Mifaaaaaaaaaaaan
tigris
Nov 09, 2020 09:31:27
Ráadásul miután "összevesztek" , TC írt egy hosszú bejegyzést, amiben a szánalmas szarjait szidta, mondván hogy ezek a gurulósok mekkora egy debil állatok voltak, akik lejáratták a Bombagyárat, és ők tették tönkre. Érdekes, amíg pénzt tarhált, addig ezt nem mondta.
Nov 09, 2020 09:31:27
Retek
Nov 09, 2020 09:33:01
Nagyon nyomorúságos élete van Sodinak.
Nov 09, 2020 09:33:01
D_Dezső
(
x29)
Nov 09, 2020 09:55:32
x29)
Szegény Momentumos srácok nem fogják érteni miért csak a réz és bronz szobrok fognak kidőlni és eltűnni. :)
Almos Joe
Nov 09, 2020 09:58:20
Egyszer sodi tényleg nem fog írni többé.
100%.
100%.
Nov 09, 2020 09:58:20
bolgár jeti
(
x30)
Nov 09, 2020 10:04:34
x30)
canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada.html
canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada.html
OK. Tehát: munkavállalási nélkül biztos nem foglalkoztatják (max halőrnek), azt meg nem kap valami jogalap nélkül, tehát a befogadott menedékkérelmét én ténynek kezelnem.
Ami az állampolgárságot illeti, kicsit több feltételnek kell megfelelni, de nyilván az lesz a végkimenetele a dolognak, ha megkapja a letelepedési engedélyt
bolgár jeti
(
x30)
Nov 09, 2020 10:06:31
x30)
Egyszer sodi tényleg nem fog írni többé.
100%.
100%.
Olyan tudás halmozódott fel Sodiról a fórumon, hogy minden gond nélkül ki tudjuk váltani egy
Almos Joe
Nov 09, 2020 10:11:41
Nov 09, 2020 10:11:41
Púpszászi tyúkhúsleves
Nov 09, 2020 10:28:55
Hopp viszont találtam valamit
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/eligibility/canadian-experience-class.html
"You’re not eligible for the Canadian Experience Class if
you’re a refugee claimant in Canada"
Na ennek örülhetnek a TC utáló snecológusok mert cáfolja hogy ő software engineer-ként dolgozik ott.
Nov 09, 2020 10:28:55
Púpszászi tyúkhúsleves
Nov 09, 2020 10:29:42
ja bocs dolgozhat úgy, de nem azzal a könnyített visával hanem a normállal.
Nov 09, 2020 10:29:42
-
Nov 09, 2020 10:45:43
Nagyon nyomorúságos élete van Sodinak.
Éhezik már? Ooooooooooooooooooooooooooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaargggggggggggggggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhh Nov 09, 2020 10:45:43
xray
(
x21)
Nov 09, 2020 10:47:59
x21)
most, miután a malac ki lett tárgyalva, jöhet sneci.
gyagyás, elküldted a megoldott feladatot? mennyit fogsz számlázni a cégnek? mikorra tervezed a púpszászra menekülést?
gyagyás, elküldted a megoldott feladatot? mennyit fogsz számlázni a cégnek? mikorra tervezed a púpszászra menekülést?
-
Nov 09, 2020 10:51:01
Endre, mi a mai menetrend?
Interjún voltál ma?
Folyadékpótlás megkezdődött, megnyúztad már a pitont, volt már ideggörcs és egér meg klaviatúraverés?
Este lesz stream?
Esetleg napközben beugrófeladatmegoldós live?
Hogyan tengeted napjaidat?
Interjún voltál ma?
Folyadékpótlás megkezdődött, megnyúztad már a pitont, volt már ideggörcs és egér meg klaviatúraverés?
Este lesz stream?
Esetleg napközben beugrófeladatmegoldós live?
Hogyan tengeted napjaidat?
Nov 09, 2020 10:51:01
bolgár jeti
(
x30)
Nov 09, 2020 10:51:10
x30)
most, miután a malac ki lett tárgyalva, jöhet sneci.
Még 1-2 hét és jöhet az igazi összeomlásocska, mikor jönnek a hitelkártya fordulónapok :)
pogromozó
Nov 09, 2020 10:53:51
Víáréknál mától pereg a Valhalla, kár hogy sodivlog -nak nem futja rá!
Nov 09, 2020 10:53:51
Púpszász réme
(
x1)
Nov 09, 2020 10:56:52
x1)
Víáréknál mától pereg a Valhalla, kár hogy sodivlog -nak nem futja rá!
Kár volt beleölni a milliókat, igy hogy nem lesz Valhalla már végleg lehet a flokk mellé temetni a streamet
Faszaság van
(
x2)
Nov 09, 2020 10:57:42
x2)
Kíváncsi vagyok, mennyit kellene neki visszapótolnia a fordulónapokra. :)
Almos Joe
Nov 09, 2020 10:59:30
lehetne egy flokksorozat amelyben sodi bemutatna hogy hol jart a fuhrer.
Nov 09, 2020 10:59:30
xray
(
x21)
Nov 09, 2020 10:59:39
x21)
az autipáncél önjavító, elég gyorsan beindul a sérülések öngyógyítása. Még 1-2 hét és jöhet az igazi összeomlásocska, mikor jönnek a hitelkártya fordulónapok :)
alkohol
Nov 09, 2020 11:06:11
az autipáncél önjavító, elég gyorsan beindul a sérülések öngyógyítása.
*építi az újabb réteget az autipáncélon*
Nov 09, 2020 11:06:11
bolgár jeti
(
x30)
Nov 09, 2020 11:06:41
x30)
az autipáncél önjavító, elég gyorsan beindul a sérülések öngyógyítása.
Én úgy számoltam, hogy még most hét végéig van esélye megúszni ezt amibe került. Ha kap melót és jövő héten elkezdhet dolgozni - ennek az esélye szerintem kevesebb mint 1%. Utána jöhet a zsonglőrködés a hitelkeretek közt, de úgy gondolom egy bank fraud rendszere ezt hamar kiszúrja, aztán decemberben jöhet a kegyelemdöfés.
Szerintem ő is felfogta, hogy gyakorlatilag vége, még talán megpróbálhatja halálra inni magát...
Faszaság van
(
x2)
Nov 09, 2020 11:09:28
x2)
Még egy mentálisan és fizikailag is egészséges, elszánt és az akaraterőtől duzzadó, vasfegyelmű ember számára is emberfeletti teljesítmény lenne innen felállnia, nemhogy neki. Lefőtt a kávé, fél éven belül vagy hulla lesz, vagy mamahoteles vagy csöves.
Penzmento
(
x6)
Nov 09, 2020 11:10:50
x6)
xray
(
x21)
Nov 09, 2020 11:17:30
x21)
Nov 09, 2020 11:17:30
xd Nov 09, 2020 11:17:30
bolgár jeti
(
x30)
Nov 09, 2020 11:20:24
x30)
lehetne egy flokksorozat amelyben sodi bemutatna hogy hol jart a fuhrer.
Ezt már elkezdte. Berlin pipa, Linz pipa. Münchenben még nem rúgták ki :)
Ásó27
(
x68)
Nov 09, 2020 11:22:56
x68)
Most akkor Trump nyert? Lesz 4K TV?
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x136)
Nov 09, 2020 11:24:14
x136)
januári munkakezdéssel még kihúzhatja. attól függ mikor korlátozzák a kártyákat, dispót.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 09, 2020 11:24:43
x38)
Hahó, pont ez a lényeg itt! A sárga hajú idióta Boris pont arra alapozta azt, amit blöffölt (hogy majd ő jól leszarja a megállapodást, és mást fog csinálni), hogy Trump megígérte neki, hogy ne aggódjon, majd az USA-val okosba megoldják. Ezzel szemben az EU már a faszát tapossa a magas sarkúval, és Biden is megmondta, hogy egy nagy lófaszt lesz külön alku, és be kell tartania a megállapodást. Szóval átvitt értelemben neked is jó, hogy Trump veszített, mert így nem maradt balfaszkodós mozgástere Borisnak, hanem kénytelen lesz csicskulni. Ja, és a következő választáson a Toryk kurva nagyot fognak zakózni remélhetőleg, mert a gazdaság nem fog feléledni, Boris el fog sunnyogni, mert a háta közepére kívánja a miniszterelnökséget, és a másik oldalon, pedig Corbynt kibaszták, mint macskát szarni, szóval akik miatta nem szavaztak a baloldalra, azok elől most elhárult az akadály. Az illiberális majmok ideje leáldozott a nyugaton, felkészül Lengyel- és Magyarország.
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Nov 09, 2020 11:25:43
x7)
A jó portás csak baszik!
57 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Úgyhogy ehhez eleve esélyem se volt.
Mindegy.
Én elnök lettem bazmeg!
Neked meg még egy tyúkszaros próbafeladat sem sikerül!
Csicska vagy sodi! Meg buzi! És pedofil szar zsidó.
Na meló, csá. Nekem egy országot kell vezetnem!