Dehát...
- Endre nem veszélyes, mert már a határon elkapja a NAV ésvagy agyonveri a viperájával valamelyik Behajtó Brumi
- Kisborosnak nincs pénze a fővárosba jönni, hogy átszúrjon a csavarhúzóval
- Tajgit meg lefutom, vagy megverem :D
Fogsz te még engem rajongással szopni
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
what? milyen lista?
Valaki itt fel akarja szedni Sodikat. Ez nem tarskereso forum. Hahó! Nude pics vagy semmi!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Az egy tükör volt tesó!
Mifaaaaaaaaaaaan
Ja de hát az alap, hogy én fent vagyok!
A történelem kedvéért én még anno a porks féle IP csapdánál is nyilvánosságra lettem hozva "rossz hír a snecológusoknak" című röffenetben, Hahó!
Azóta biztosan fent vagyok azon a listán, nem most harcolok holmi felkerülésért!
Egy undorító nagykorú....
Ez az IP csapda mi az anyám volt, nem találom az erre fonatkozó sodipedia cikket.
Valamelyik ökörnek sikerült elkapni, hogy melyik országból fórumoztatok? :D
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Porks elkezdett ide kontextus nélküli képeket posztolgatni egyik délelőtt "-" néven, amikor viszonylag kevesen voltak fent és mikor már a negyediket-ötödiket tolta be, akkor elkezdték elküldözgetni a maci berregő faszára, aztán ez gyanús lett asszem Zulunak és kiderült, hogy a képek forrása egy olyan "malware" kód, ami kb összeszedi a browser infokat annak aki feltöltötte. Akkor került be egy szigorítás a fórum rendszerébe a kacsacsőrökkel meg az idézőjelekkel, hogy ne fusson le bármilyen kód.
Aztán a röfi posztolta ezeket a polóblogjára, a kommentelőket hozzátársítva az IP-hez. Ez olyan pontossággal működött, hogy esetemben a tcom debreceni transzparens proxyját sikerült eltalálni, amikor pest közepéről, a IX. kerületből fórumoztam.
Az IP csapda még a Tonncat eladta... index fórumon volt, és legyünk őszinték, az egy elismerésre méltó akció volt.
Még a bombagyáros időkben Tonncat körbeküldött egy körlevelet a tagoknak, hogy megvan a közéjük beépült troll regisztráció, és megadta az IP címet is.
Ezt a levelet több troll bemásolta az index fórumra, és röhögtek hogy az nem az ő IP címük. De mint kiderült, a körlevélben szereplő IP cím egyedileg generált volt, ami hozzá volt társítva, melyik regnek milyen IP címet küldött. Így akik bemásolták a fórumra, azokról kiderült, hogy kinek melyik regje volt, és a bombagyár logban vissza lehetett nyomozni a valós IP címüket.
Persze semmi következménye nem lett a nagy lebuktatásnak, bár lehet hogy néhányan azóta is az ágyneműtartóban rettegnek.
Szerintem két különböző dologról beszélünk, én még az indexfórumon nem voltam, viszont erre a képes posztolgatós szarságra tisztán emlékszem.
Kicsit kezelgettuk a tolvajkeregetok honlapjat amit a mernokur rakott ossze, kikerult tajgi/sodi parszor, snecologia-promok, regi artis humorbombak, aztan mar csak siman idozitve reggelente ment a 'frissites', amikor a mernokur aludt.
O meg a szivere vette, de a rofogesen kivul mas nem nagyon lett belole, kiveve azt hogy el kellett hagynia az orszagot :)
https://www.youtube.com/watch?v=RgCJB5kUR5g
Nem is tudom melyik a kedvenc részem, a "hitelesített fórum", a "kilencrendbeli bűntett", vagy a "fórumot törlöd. Most."

Ennek a sorozatnak a többi része vajon megvan még valakinél?

Kis adalek a nagy ereju nyomozashoz, titkos belsos secure tolvajkeregetok forum :)
Spoiler: aznap is felment az oldalra a fapoleon.
Be is másztam az ágy alá félelmemben :D :D :D :D :D
Az IP csapda kurva jó dolog, egyszer én is buktattam vele valakit, méghozzá úgy hogy cookie-t dobott a gépre. Aztán amikor a troll nem a troll nevével írt be kikapcsolta a proxy-t és jött szépen az otthoni t-home-os ip-je csupaszon azonos guid-el a cookie-ban. Onnan volt pofáraesés mert megvolt a "rendes" regisztrációja is
Nem is tudtam, hogy Máunika is troll!
Kis adalek a nagy ereju nyomozashoz, titkos belsos secure tolvajkeregetok forum :)
Ez meglehetősen viccesen öregedett meg :D
lehet hogy azért gyűjti, mert a kicsit szélesedő kerekre lecsiszolt végük pont kellemesen nyomják a prosztatáját amikor a seggébe dugja őket.
Régi szép idők Levivel és Hekker Henrikkel, a snecológia-artanyológia aranykora :D
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Mitől vörösek a szemei? Be van állva?
hehe
Én még ált. suliban tanultam pár évet németül, úgy a 40-50%-át értem a németnek, de ez még egy alapfokhoz is kevés.
Talán egy alapfokot le tudna tenni, ha engedékeny a vizsgáztató.
a2/b1
Ezzel bevittel a lehető legnagyobb ütést, ugye vágod?
Felteszem eddig mamahotellakó pattanásos mackónadrágos büdös kockáknak képzelték a trollokat, erre kiderül, hogy fiatal lányok is vannak (lányok! Nincs is pöcsük! Ez sodinál dupla hátrány!)
Szóval most a nőgyűlöletük kaptt egy lapáttal xD
Faszom
Angolul (és veled ellentétben magyarul is)
nem érteni mit mondani. XD
Megfigyelhető az a tendencia, hogy amikor valaki beszól a mérnök úrnak, válaszként előjön a fórum. Ez vajon miért lehet?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Szerintem összességében van egy középfokú szintje, Jobban tud azért németül, mint ahogy itt szoktuk trollkodásból mondani.
Egy mozifilmet tökéletesen megérteni egyáltalán nem könnyű feladat (gyorsan beszélnek, szlenget használnak stb.j. Én tavaly tettem le egy C1 nyelvvizsgát itthon 90%-os eredménnyel, de azért nem szívesen néznek filmet az adott nyelven (felirat nélkül).
Persze egyáltalán nem biztos, hogy Sodi bármilyen nyelvvizsgát le is tudna tenni. De nem a hiányos nyelvtudása miatt, hanem mert általánosságban nézve hülye. Nem értené a kérdéseket, össze-vissza el kezdene autista körmondatokban beszélni, kifutna az időből, agyilag (tehát nem nyelvileg) nem értené meg a szövegeket stb.
Szinkronnal nézi a filmeket, hahó.
*A becsületes szalagmunkásoktól ellopott pénzből, te burzsujfosadék!!!!!!!
Az egyik flokkban említette hogy 2014-ben 1.5 milliót szórt el magántanárokra...pedig abból mennyi kütyüt lehetett volna venni : (
szutyok
A 3-mal nyomta egyszer, de nem tudta használni a witcher érzéket úgyhogy csak körbe körbe kóválygott a tutorial alatt ahogy szokott. Pedig úgy akarta, hogy első résztől az utolsóig (mint a Doom és más sorozatok esetében). végigviszi, de hát ugye ahhoz előbb a tutorialon kéne átjutnia a sztárprogramozónak :(
Kurva nagy mhűsor lehetett, valakinek nincs meg véletlen?
Nagy farkam van és kemény. :)
Ha pedi nem éjtyi akkor pedig mehet a beszélgetős live!
Fúgecc, megnéztem volna, hogy szenved az első játék ritmusjátékos harcaival vagy azzal, hogy a másodikban már normalon rá kell készülni a harcokra. Az első Witcher ráadásul van vagy 70 óra, a balfasza már a tutorial végén elunta volna.
ühüm, az... jó lesz
Ezt én tudom.
Csak azt akartam mondani, hogy ha tényleg 75%-át megérti egy mozifilmnek, az nem rossz.
Persze tutira nem érti 75%-át sem.
Hát mert minden más játék egy fosch és ameddig el lehetett jutni, addig el is jutott :D
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Az Erica-t is végigvitte szerintem
Mifaaaaaaaaaaaan
Még viccnek is rossz. Witcher 3 végigjátszás olyan 200 óra, ha megcsinálod a mellékküldetéseket, vadászatokat, stb meg a 2 DLC-t. Szerintem egész életében összesen nem játszott annyit, nem hogy egy játékkal :D White Orchardból nem jutott ki.
Most persze lenne ideje tolni egy végigjátszást, de direkt nem fog normális játékkal játszani. Semmi Witcher, semmi Bloodborne, Dark Souls, csak a FIFA meg az autós szennyek.
Pontosan. A legtöbb játékot a tutorial végéig sem tudta elvinni. A GTA V egy fosh, a Horizon Zero Dawn egy szhar, a Witcher 3 egy húgy, amiben csak eddig lehetett eljutni. Már csak azt várom, hogy megtalálja a Minecraftot, és 10 perc után közölje, hogy ez egy szar, ezzel nem lehet játszani :D Kb a Stardew Valley a szintje, de azt meg nem szeretném, hogy meggyalázza, mert az asszony kedvenc játéka.
felejtsd el, ami hozná neki a nézőket azt direkt nem csinálja. pedig lehet még Donét is esne be ha ilyenekkel játszana, nem pedig szerencsétlenkedne minden játékban majd kijelentené hogy végig vitte mert idáig lehetett eljutni. pedig most a konyhában lenne hely normálisan beállitani a VR headsetet is, ha még nem adta el vagy nyúlta le a szerelme és társasága.
#50euro + kamatok
Azért a CoD-ot se tudta volna végigvinni ha nincsenek a trollok ott a chatben...
Eléggé elakadt a lopakodós részeken mert egy ostoba kretén.
De igen, azon kívül hogy very easy-n 10 óra alatt kivitt egy CoD-ot (ami önmagában bizonyítja a fogyatékosságát), mást nem is vitt végig szerintem, talán csak valami abszolút gyerekjátékot.
Mindennel csak addig tudj játszani amíg a pályák csőszerűek és a feladatok az orra alá vannak tolva. Amint kinyílik a világ, azonnal eltéved, nem érti, nem találja.
(Talán a régi Doom első pályáját tudná végigvinni lmao.)
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Jó ez a twinktube-program, csak sok a köcsög
hát azért hetyetye
erről a keresztényi igazságról pápai enciklikát kéne kiadni!
hát azért hetyetye
Ott a gond, hogy "Senior". Sodi az sose lesz. Ő egy örök junior
xyz
Azóta is azon röhögök, hogy mennyire élvezte a babával futárkodó játékot. Teljesen beleélte magát, hogy mennyire jól megy neki, mert az első 3 órája a játéknak egy film volt ahol meghalni sem lehetett és csak az előre nyilat kellett nyomni. Aztán amikor már két felé vált az út és az “iránytű” kellett használni hirtelen “butashák” lett az imádott játék.
Hát igazából még az se. Nálunk elvárás, hogy egy juniornak legyen diplomája, vagy utolsó évesként írja a szakdolgozatát munka mellett.
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
A nemzetközi bűnszervezet előjön a mai napig a sárgalapos videósoknál :DDDDD
Ez ety fosh!
Szerző:
Karib
(
x10)
Nov 08, 2020 00:06:00
Válasz
(2)
x10)
Válasz
(2)
Púp! Az egy dolog, hogy spórolsz, és hogy próbálsz ésszel költeni. De hogy még egy mikrót, meg egy ablakmosó robotot sem veszel, az már ultra gáz. Ennyire csóró sodi a sodi?
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Elsőéves
(
x3)
Nov 08, 2020 00:14:42
x3)
Véres torkokon lesz ugrálás!
Dehát...
- Endre nem veszélyes, mert már a határon elkapja a NAV ésvagy agyonveri a viperájával valamelyik Behajtó Brumi
Krifi
Nov 08, 2020 00:17:38
Ki ez az okádék a képen?
Nov 08, 2020 00:17:38
xray
(
x21)
Nov 08, 2020 00:17:50
x21)
Dehát...
te is a listára akarsz kerülni? :) - Endre nem veszélyes, mert már a határon elkapja a NAV ésvagy agyonveri a viperájával valamelyik Behajtó Brumi
Elsőéves
(
x3)
Nov 08, 2020 00:19:59
x3)
te is a listára akarsz kerülni? :)
what? milyen lista?
+
Nov 08, 2020 00:21:27
Dehát...
Valaki itt fel akarja szedni Sodikat. Ez nem tarskereso forum. Hahó! Nude pics vagy semmi!
xray
(
x21)
x21)
what? milyen lista?
kisboros troll listájára. Nov 08, 2020 00:21:27
Ásó27
(
x68)
Nov 08, 2020 00:22:04
x68)
Ki ez az okádék a képen?
Az egy tükör volt tesó!
trolllistás troll
Nov 08, 2020 00:23:44
"Trolllista": több kiberbiztonsági szakértő bevonásával készült lista amely taxatíve felsorolja az ide kommentelőket. Olyan szaktekintélyek állították össze akiknek kilétét nem biztos hogy felfedhetem, de az egyiküknek pl. 15 éves szakértelme van informatikai pályán, ha a gimit is számoljuk akkor 20. ;) Szóval nincs menekvés, felkerülni lényegében egy halálos ítélet.
Nov 08, 2020 00:23:44
Elsőéves
(
x3)
Nov 08, 2020 00:26:16
x3)
"Trolllista": több kiberbiztonsági szakértő bevonásával készült lista amely taxatíve felsorolja az ide kommentelőket. Olyan szaktekintélyek állították össze akiknek kilétét nem biztos hogy felfedhetem, de az egyiküknek pl. 15 éves szakértelme van informatikai pályán, ha a gimit is számoljuk akkor 20. ;) Szóval nincs menekvés, felkerülni lényegében egy halálos ítélet.
A történelem kedvéért én még anno a porks féle IP csapdánál is nyilvánosságra lettem hozva "rossz hír a snecológusoknak" című röffenetben, Hahó!
Azóta biztosan fent vagyok azon a listán, nem most harcolok holmi felkerülésért!
-
Nov 08, 2020 00:31:52
a pszichiátria majd gondoskodik rólad. Nov 08, 2020 00:31:52
tyodika
Nov 08, 2020 00:32:02
Ki ez az okádék a képen?
Egy undorító nagykorú....
Nov 08, 2020 00:32:02
rBali
(
x24)
Nov 08, 2020 00:33:21
x24)
Ez az IP csapda mi az anyám volt, nem találom az erre fonatkozó sodipedia cikket.
-
Nov 08, 2020 00:41:55
A malac csinálta, olyan linkekkel, ami az IP címeket gyűjtötte. De nagyon régen volt. Valamelyik ökörnek sikerült elkapni, hogy melyik országból fórumoztatok? :D
Nov 08, 2020 00:41:55
Elsőéves
(
x3)
Nov 08, 2020 00:43:19
x3)
Ez az IP csapda mi az anyám volt..
Porks elkezdett ide kontextus nélküli képeket posztolgatni egyik délelőtt "-" néven, amikor viszonylag kevesen voltak fent és mikor már a negyediket-ötödiket tolta be, akkor elkezdték elküldözgetni a maci berregő faszára, aztán ez gyanús lett asszem Zulunak és kiderült, hogy a képek forrása egy olyan "malware" kód, ami kb összeszedi a browser infokat annak aki feltöltötte. Akkor került be egy szigorítás a fórum rendszerébe a kacsacsőrökkel meg az idézőjelekkel, hogy ne fusson le bármilyen kód.
Aztán a röfi posztolta ezeket a polóblogjára, a kommentelőket hozzátársítva az IP-hez. Ez olyan pontossággal működött, hogy esetemben a tcom debreceni transzparens proxyját sikerült eltalálni, amikor pest közepéről, a IX. kerületből fórumoztam.
Autismus Maximus
(
x16)
Nov 08, 2020 00:48:03
x16)
Az IP csapda még a Tonncat eladta... index fórumon volt, és legyünk őszinték, az egy elismerésre méltó akció volt.
Még a bombagyáros időkben Tonncat körbeküldött egy körlevelet a tagoknak, hogy megvan a közéjük beépült troll regisztráció, és megadta az IP címet is.
Ezt a levelet több troll bemásolta az index fórumra, és röhögtek hogy az nem az ő IP címük. De mint kiderült, a körlevélben szereplő IP cím egyedileg generált volt, ami hozzá volt társítva, melyik regnek milyen IP címet küldött. Így akik bemásolták a fórumra, azokról kiderült, hogy kinek melyik regje volt, és a bombagyár logban vissza lehetett nyomozni a valós IP címüket.
Persze semmi következménye nem lett a nagy lebuktatásnak, bár lehet hogy néhányan azóta is az ágyneműtartóban rettegnek.
trolllistás troll
Nov 08, 2020 00:57:54
Ha valakit érdekel a dolog a 4087. oldalon megtaláltam elvileg Tamásmacsek cikkjét erről. Nosztalgia Norbi hozzászólása.
Nov 08, 2020 00:57:54
rBali
(
x24)
Nov 08, 2020 01:01:57
x24)
NSZKSZ,
Az agyam, mint egy szivacs, imádom ezeket a történeteket!
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Az agyam, mint egy szivacs, imádom ezeket a történeteket!
sodilegnagyobbrajongoja
Nov 08, 2020 01:06:22
Itt a fórumon is volt Sherlock Porkses IP-csapda 3-4 éve.
Feljelentés és nagyszabású nyomozás is lett a dologból, de persze sehova se vezetett.
Feljelentés és nagyszabású nyomozás is lett a dologból, de persze sehova se vezetett.
Nov 08, 2020 01:06:22
Braxter
Nov 08, 2020 01:10:42
Miért jelenti fel Sherlock Porks a fórumot?
Mi a baja a snecológusokkal?
Nov 08, 2020 01:10:42
Elsőéves
(
x3)
Nov 08, 2020 01:11:30
x3)
Az IP csapda még a Tonncat eladta... index fórumon volt..
Szerintem két különböző dologról beszélünk, én még az indexfórumon nem voltam, viszont erre a képes posztolgatós szarságra tisztán emlékszem.
Izraeli Moszad Troll
Nov 08, 2020 01:12:36
Az nagyon menő volt, berakott egy "képet", ami igazából egy Kapucsinó szerverén elhelyezett PHP (!!!) fájlra mutatott, és logolta az IP-ket és a timestampeket. Az idióta ezek után megnézte, hogy ezek az időpontok egyeznek-e egy-egy fórumbejegyzéssel (azaz aki elposztolta, egyből utána letöltötte a "képet", és akkor biztos az a kommentelő volt arról az IP-ről, ami a logjukban megjelent). Ez persze kurvára nem működött, volt olyan troll, akinek két különböző IP-je lett, volt, aki egy másik nickkel lett ugyanarra az IP-re logolva, stb. Nagyerejű nyomozás lett belőle, azóta az ágyneműtartóban bujkálok. Annyit sikerült elérnie, hogy azóta csak imgurról lehet képet beszúrni.
Nov 08, 2020 01:12:36
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Nov 08, 2020 01:38:27
x1)
Miért jelenti fel Sherlock Porks a fórumot?
Kicsit kezelgettuk a tolvajkeregetok honlapjat amit a mernokur rakott ossze, kikerult tajgi/sodi parszor, snecologia-promok, regi artis humorbombak, aztan mar csak siman idozitve reggelente ment a 'frissites', amikor a mernokur aludt.
O meg a szivere vette, de a rofogesen kivul mas nem nagyon lett belole, kiveve azt hogy el kellett hagynia az orszagot :)
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Nov 08, 2020 01:41:11
x1)
Meghat a snecologia az artanyologiabol nott ki, az index-topik egyik legendas alakja, Zahonyi 'Pelyhe Bede Trychidis Utyved' Pista bacsi inditotta be igazan snecko karrierjet a gyagyas topikkal, onnan mentunk tovabb ningre, blogspotra, sodika.atw.hu-ra aztan vegul ide.
Sodilegnagyobbrajongoja
Nov 08, 2020 01:56:09
Ha nincs Sherlock Porks, akkor ma senki se tudná Sodiról, hogy egy pedofil buzi.
Nov 08, 2020 01:56:09
Nosztalgia Nándor
Nov 08, 2020 02:08:01
Rossz hír a "snecológusoknak"
Kívülállóknak: a "snecológusok" egy gátlástalan internetes bűnözői csoport, akik abban lelik örömüket, hogy másokat zaklassanak, munkájukat tönkretegyék. Nevüket egy kérdéses értelmi képességű bloggerről kapták, akire ők ragasztották a "Sneci" gúnynevet (bár belátjuk, találóan) és zaklatásaik fő célpontja immár jó pár éve. De a Tolvajkéregetőkkel is bajuszt kívánnak akasztani a drágák, éppen ezért támadták napokon keresztül a szerverünket, trágár üzenetekkel és pornográf videókkal pakolva tele a főoldalunkat. Azért csinálják egyébként, mert szerintük mi "törvénytelenül rágalmazunk ártatlanokat", és ők, a törvények önjelölt Grál-lovagjai úgy döntöttek, "letakarítanak" bennünket az internetről.
A rossz hír, bogárkáim, hogy a ti szerveretek sem volt golyóálló, beleértve a nevetséges kis fórumotokat, ahol egymás szavába vágva bizonygatjátok, mekkora menők is vagytok. De ezt már tudjátok, hiszen mi egyébért tiltottátok volna le hirtelen a kommentekből a HTML kódokat és töröltetek több száz hozzászólást? Késő, bogárkák, le van mentve az egész. Ráadásul itt egy helyre kis lista a valós, maszkolatlan IP címeitekből, párosítva a nickneveitekkel és a (valószínű) tartózkodási helyetekkel.
Nos, igen, abban igazatok van, hogy Sherlock Porks nem a szerverbiztonság legnagyobb atyaúristene, de nem csak ő van itt ám...
Ha vagytok olyan ügyesek, hogy feltörjetek egy különösebben nem védett, elavult PHP tartalomkezelő motort (kb. annyi, mint ledönteni egy korhadt fakerítést, gratulálunk) akkor nyilván azt is tudjátok, mi történik, ha ezt a listát, a fórumotok mentését (amit még a törlések előtt megejtettünk, és nohát, hitelesíttettük is) és a bűncselekményeitek nyomait átadjuk a rendőrségnek. Nemzetközi bűnszervezet, melynek minden tagja azonosítható, alsó hangon kilencrendbeli bűntettet lehet a tagjaira verni, s ráadásul azt is tervezgetik, hogy rendőr kollégákat rúgatnak ki mószeroló levelekkel (emlékeztek?), na ezt szeretni fogják! Ne felejtsétek el azt se, hogy 2009-ben is bebukott pár tagotok, bár akkor nem sikerült bizonyítani a bűncselekményeket, de akkor is megvolt néhány IP cím, és ha ezen a listán ugyanazok a személyek vannak, hát, ahhoz csak sok sikert és jó ügyvédet tudok kívánni...
Remélem, értitek, hogy ebből már nincs ügyesen kihátrálás? A szolgáltatók őrzik az IP címeket. A rendőrség kikéri. Vége. Még ha zseniálisan kibújtok is a hurokból, amit nehezen hinnék, tudni fogjuk, kik vagytok, és akkor fordítva kezdjük a játékot, amit ti évek óta játszani próbáltok. Mi fogunk a halálba zaklatni titeket, felsőbbrendűek. Szeretnétek?
Ha nem, akkor azt tudom javasolni nektek, amit ti ajánlgattatok nagy gizdán az egyik barátunknak, akit zsarolni próbáltatok. El lehet tűnni, mint a búvópatak. Az exhibicionizmus ártalmas. Meg van írva a feljelentés, csak tőletek függ, hogy holnap beadjuk-e a rendőrségre. A feltétel: a fórumotok megszűnik, törlitek, és a továbbiakban anyátok jólétével foglalkoztok a Tolvajkéregetők helyett. És ha még egyszer eltűnik a Facebook-oldalunk, azt is ti fogjátok megszívni. Értve?
Kívülállóknak: a "snecológusok" egy gátlástalan internetes bűnözői csoport, akik abban lelik örömüket, hogy másokat zaklassanak, munkájukat tönkretegyék. Nevüket egy kérdéses értelmi képességű bloggerről kapták, akire ők ragasztották a "Sneci" gúnynevet (bár belátjuk, találóan) és zaklatásaik fő célpontja immár jó pár éve. De a Tolvajkéregetőkkel is bajuszt kívánnak akasztani a drágák, éppen ezért támadták napokon keresztül a szerverünket, trágár üzenetekkel és pornográf videókkal pakolva tele a főoldalunkat. Azért csinálják egyébként, mert szerintük mi "törvénytelenül rágalmazunk ártatlanokat", és ők, a törvények önjelölt Grál-lovagjai úgy döntöttek, "letakarítanak" bennünket az internetről.
A rossz hír, bogárkáim, hogy a ti szerveretek sem volt golyóálló, beleértve a nevetséges kis fórumotokat, ahol egymás szavába vágva bizonygatjátok, mekkora menők is vagytok. De ezt már tudjátok, hiszen mi egyébért tiltottátok volna le hirtelen a kommentekből a HTML kódokat és töröltetek több száz hozzászólást? Késő, bogárkák, le van mentve az egész. Ráadásul itt egy helyre kis lista a valós, maszkolatlan IP címeitekből, párosítva a nickneveitekkel és a (valószínű) tartózkodási helyetekkel.
Nos, igen, abban igazatok van, hogy Sherlock Porks nem a szerverbiztonság legnagyobb atyaúristene, de nem csak ő van itt ám...
Ha vagytok olyan ügyesek, hogy feltörjetek egy különösebben nem védett, elavult PHP tartalomkezelő motort (kb. annyi, mint ledönteni egy korhadt fakerítést, gratulálunk) akkor nyilván azt is tudjátok, mi történik, ha ezt a listát, a fórumotok mentését (amit még a törlések előtt megejtettünk, és nohát, hitelesíttettük is) és a bűncselekményeitek nyomait átadjuk a rendőrségnek. Nemzetközi bűnszervezet, melynek minden tagja azonosítható, alsó hangon kilencrendbeli bűntettet lehet a tagjaira verni, s ráadásul azt is tervezgetik, hogy rendőr kollégákat rúgatnak ki mószeroló levelekkel (emlékeztek?), na ezt szeretni fogják! Ne felejtsétek el azt se, hogy 2009-ben is bebukott pár tagotok, bár akkor nem sikerült bizonyítani a bűncselekményeket, de akkor is megvolt néhány IP cím, és ha ezen a listán ugyanazok a személyek vannak, hát, ahhoz csak sok sikert és jó ügyvédet tudok kívánni...
Remélem, értitek, hogy ebből már nincs ügyesen kihátrálás? A szolgáltatók őrzik az IP címeket. A rendőrség kikéri. Vége. Még ha zseniálisan kibújtok is a hurokból, amit nehezen hinnék, tudni fogjuk, kik vagytok, és akkor fordítva kezdjük a játékot, amit ti évek óta játszani próbáltok. Mi fogunk a halálba zaklatni titeket, felsőbbrendűek. Szeretnétek?
Ha nem, akkor azt tudom javasolni nektek, amit ti ajánlgattatok nagy gizdán az egyik barátunknak, akit zsarolni próbáltatok. El lehet tűnni, mint a búvópatak. Az exhibicionizmus ártalmas. Meg van írva a feljelentés, csak tőletek függ, hogy holnap beadjuk-e a rendőrségre. A feltétel: a fórumotok megszűnik, törlitek, és a továbbiakban anyátok jólétével foglalkoztok a Tolvajkéregetők helyett. És ha még egyszer eltűnik a Facebook-oldalunk, azt is ti fogjátok megszívni. Értve?
Nem is tudom melyik a kedvenc részem, a "hitelesített fórum", a "kilencrendbeli bűntett", vagy a "fórumot törlöd. Most."
Nov 08, 2020 02:08:01
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 08, 2020 02:21:11
x38)
A legjobb rész innen a "rendőr kolléga" xDDDDDDDDDD
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
balek
(
x10)
Nov 08, 2020 02:27:42
x10)
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
tyodika
Nov 08, 2020 02:32:56
Ha az általános iskolát is számoljuk, akkor 28 éves szakmai tapasztalatom van.
Ha az óvodát is, akkor 35. Juszt is adják meg az egymillió fütyit a sodinak. Hol a vörös szőnyeg?
Ha az óvodát is, akkor 35. Juszt is adják meg az egymillió fütyit a sodinak. Hol a vörös szőnyeg?
Nov 08, 2020 02:32:56
Átkozott Uborka
Nov 08, 2020 02:33:38

Nov 08, 2020 02:33:38
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Nov 08, 2020 02:51:19
x1)

Tyodika
Nov 08, 2020 06:14:05
Nasizgatunk! Mulatunk, szórakozunk. Evés-ivás. 50 eurós nasi a szájba. Jók az Angluar pogramok, minden jó. Csak sok a köcsög dokumentáció.A rossz dokumentációt el kell ítélni. Ja. A trollokat el kell ítélni. Akik bűnösek, szenvedjenek.
Nov 08, 2020 06:14:05
Púpszászi tyúkhúsleves
Nov 08, 2020 06:37:22
Be is másztam az ágy alá félelmemben :D :D :D :D :D
Az IP csapda kurva jó dolog, egyszer én is buktattam vele valakit, méghozzá úgy hogy cookie-t dobott a gépre. Aztán amikor a troll nem a troll nevével írt be kikapcsolta a proxy-t és jött szépen az otthoni t-home-os ip-je csupaszon azonos guid-el a cookie-ban. Onnan volt pofáraesés mert megvolt a "rendes" regisztrációja is
Nov 08, 2020 06:37:22
Púpszászi tyúkhúsleves
Nov 08, 2020 07:17:57
Púpos a mai napod hogy lesz?
Egész napos sör-rejszolás-vinnyogás a vállfás meló miatt - sör - rejszolás - vinnyogás ciklus vagy produkálsz egy jókedvü beszélgetős live-ot a kommenthaverjaiddal végre ?
Lenne pár kérdésünk.. :D
Egész napos sör-rejszolás-vinnyogás a vállfás meló miatt - sör - rejszolás - vinnyogás ciklus vagy produkálsz egy jókedvü beszélgetős live-ot a kommenthaverjaiddal végre ?
Lenne pár kérdésünk.. :D
Nov 08, 2020 07:17:57
-
Nov 08, 2020 07:38:05
Nem is tudtam, hogy Máunika is troll!
Nov 08, 2020 07:38:05
Densie_23
Nov 08, 2020 08:43:39
Ez meglehetősen viccesen öregedett meg :D
Nov 08, 2020 08:43:39
Két nap csicskulás
Nov 08, 2020 08:47:27
Az IP-csapdával derült ki az is, hogy broni pécsi.
Sneci, most te miért akartál olyan helyen dolgozni, ahol a beugró feladatot sem vagy képes megoldani? Mire számítottál volna a melócsában? Ennyire vonzanak a vállfák?
Sneci, most te miért akartál olyan helyen dolgozni, ahol a beugró feladatot sem vagy képes megoldani? Mire számítottál volna a melócsában? Ennyire vonzanak a vállfák?
Nov 08, 2020 08:47:27
Púpszászi tyúkhúsleves
Nov 08, 2020 08:51:12
visszaolvastam megnézni mi volt a nagy cicaharc Sherlock Porks meg a tanszék között, akkor láttam hogy a púpos 35.000-es fizetést vízionált magának. Végülis igaza lett, össze sodikázta valahogy. Mondjuk a hiteles tervei nem jöttek annyira be :DDDDDDDDDDDDDDD
Nov 08, 2020 08:51:12
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 08, 2020 08:52:18
x19)
Lesz ma stream gyagyás vagy ma is a pitont nyúzod kisgyerekekre?
Púpszászi tyúkhúsleves
Nov 08, 2020 08:52:23
Az IP-csapdával derült ki az is, hogy broni pécsi.
lehet hogy azért gyűjti, mert a kicsit szélesedő kerekre lecsiszolt végük pont kellemesen nyomják a prosztatáját amikor a seggébe dugja őket.
Nov 08, 2020 08:52:23
Hiénaverő
(
x17)
Nov 08, 2020 08:53:02
x17)
Régi szép idők Levivel és Hekker Henrikkel, a snecológia-artanyológia aranykora :D
Örebro
(
x17)
Nov 08, 2020 09:01:50
x17)
gyagyås ma itt apåknapja van, te soha nem tudod meg mi az! ilyenkor a fiaimmal elmegyunk ebedelni es kifizetem a fogyasztåsunkat a megkeresett 6,970 euros fizetesemböl, amit te az eletbe nem fogsz megkeresni. tudod ennyire egyszeru ez. te egy ruppotlan fel es alulmuvelt proli maradsz vilågeletedben, ennyike!
Magyarország rémálma
(
x7)
Nov 08, 2020 09:07:07
x7)
Mitől vörösek a szemei? Be van állva?
Kalashnikov
Nov 08, 2020 09:10:10
Endre azt allitja a repcsivel a moziban flokk epizodjaban hogy a nemet filmeknek a 75%-at erti. Nemetes trollok velemenye szerint milyen szinten van a sodi? a1,a2,b1,b2,c1,c2?
Nov 08, 2020 09:10:10
A három órás ticket
Nov 08, 2020 09:17:28
Endre azt allitja a repcsivel a moziban flokk epizodjaban hogy a nemet filmeknek a 75%-at erti. Nemetes trollok velemenye szerint milyen szinten van a sodi? a1,a2,b1,b2,c1,c2?
Én még ált. suliban tanultam pár évet németül, úgy a 40-50%-át értem a németnek, de ez még egy alapfokhoz is kevés.
Talán egy alapfokot le tudna tenni, ha engedékeny a vizsgáztató.
Nov 08, 2020 09:17:28
Örebro
(
x17)
Nov 08, 2020 09:20:10
x17)
a2/b1
kramalon
(
x8)
Nov 08, 2020 09:30:13
x8)
Dehát...
Ezzel bevittel a lehető legnagyobb ütést, ugye vágod?
Felteszem eddig mamahotellakó pattanásos mackónadrágos büdös kockáknak képzelték a trollokat, erre kiderül, hogy fiatal lányok is vannak (lányok! Nincs is pöcsük! Ez sodinál dupla hátrány!)
Szóval most a nőgyűlöletük kaptt egy lapáttal xD
kramalon
(
x8)
Nov 08, 2020 09:30:58
x8)
A nagyerejű nyomozás végül betalált bárkit is (Sodin kívül)???
Faszom
Joe Biden
Nov 08, 2020 09:31:46
Porks már nyomja a seggfájást a győzelmem miatt :D
Nov 08, 2020 09:31:46
Kalashnikov
Nov 08, 2020 09:41:14
porks mien nyelveken beszel? orosz, nemet angol?
Nov 08, 2020 09:41:14
IT troll
Nov 08, 2020 09:44:24
porks mien nyelveken beszel? orosz, nemet angol?
Nov 08, 2020 09:44:24
trolllistás troll
Nov 08, 2020 09:44:30
Hol alkot mr porks?
Nov 08, 2020 09:44:30
kramalon
(
x8)
Nov 08, 2020 09:44:56
x8)
Bár a korokkó egymilliós nyomravezetői jutalmas szerintem ütősebb volt.
Faszom
Kalashnikov
Nov 08, 2020 09:52:02
nem érteni mit mondani. XD
Nov 08, 2020 09:52:02
Penzmento
(
x6)
Nov 08, 2020 10:09:41
x6)
🕎Endigame🕎
Hahó
(
x136)
Nov 08, 2020 10:13:00
x136)
Sneci vállfákkal álmodtál? Vagy feszes seggű nyunyóka fiúkkal?
Mi lesz a mai program? Megpróbálod megoldani a tesztfeladatot? Miközben biden elnök úr győzelmét ünnepled?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Mi lesz a mai program? Megpróbálod megoldani a tesztfeladatot? Miközben biden elnök úr győzelmét ünnepled?
Hahó
(
x136)
Nov 08, 2020 10:22:36
x136)
www.bitchute.com/video/ea9fb4cB4Yhn/
Megfigyelhető az a tendencia, hogy amikor valaki beszól a mérnök úrnak, válaszként előjön a fórum. Ez vajon miért lehet?
habos babafos
(
x3)
Nov 08, 2020 10:23:27
x3)
Hallod Púp? Mivel úgysem vesznek fel, igazán bedobhatnád a közösbe az egész próbafeladatot. Úgyis tudjuk a cég nevét, szóval már tökmindegy. Most pont van fél órám programozgatni. Sosem Angularoztam ("React-es" vagyok) de ez ilyen kezdő feladatnak szerintem nagyszerű lenne. NSZKSZ
(ki tudja, még valamelyik troll megszán és átküldi a megoldást is, bár az biztos nem én leszek)
Ezt nyjem értyem
(ki tudja, még valamelyik troll megszán és átküldi a megoldást is, bár az biztos nem én leszek)
Sodilegnagyobbrajongoja
Nov 08, 2020 10:23:47
Szerintem összességében van egy középfokú szintje, Jobban tud azért németül, mint ahogy itt szoktuk trollkodásból mondani.
Egy mozifilmet tökéletesen megérteni egyáltalán nem könnyű feladat (gyorsan beszélnek, szlenget használnak stb.j. Én tavaly tettem le egy C1 nyelvvizsgát itthon 90%-os eredménnyel, de azért nem szívesen néznek filmet az adott nyelven (felirat nélkül).
Persze egyáltalán nem biztos, hogy Sodi bármilyen nyelvvizsgát le is tudna tenni. De nem a hiányos nyelvtudása miatt, hanem mert általánosságban nézve hülye. Nem értené a kérdéseket, össze-vissza el kezdene autista körmondatokban beszélni, kifutna az időből, agyilag (tehát nem nyelvileg) nem értené meg a szövegeket stb.
Nov 08, 2020 10:23:47
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 08, 2020 10:41:59
x37)
Csajozós duma
Nov 08, 2020 10:43:47
Hé kurva, vinnélek zabálni ;)
Nov 08, 2020 10:43:47
Összezavart olvasó
Nov 08, 2020 10:57:24
Hé kurva, vinnélek zabálni ;)
*A becsületes szalagmunkásoktól ellopott pénzből, te burzsujfosadék!!!!!!!
Nov 08, 2020 10:57:24
Ásó27
(
x68)
Nov 08, 2020 10:58:57
x68)
Képzeljétek, azt álmodtam, hogy 20 évet utaztam előre a jövőbe, és természetesen az elsők között megnéztem, hogy létezik-e még a fórum!
Létezett! Kék háttér volt és valami kaktuszok voltak felül!
Sajnos rossz hírem is van: Sodi élt még, és Facebookon ugyan az volt a profilképe, mint most!
Mifaaaaaaaaaaaan
Létezett! Kék háttér volt és valami kaktuszok voltak felül!
Sajnos rossz hírem is van: Sodi élt még, és Facebookon ugyan az volt a profilképe, mint most!
Hiénaverő
(
x17)
Nov 08, 2020 11:00:23
x17)
Kíváncsi vagyok Kisborost kirúgták-e már. Múltkor nagyon keményen lázadt, hogy ő ugyan be nem megy, de szerintem ugyanott csicskul többi droid mellett a mai napig.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
botibb
Nov 08, 2020 11:16:05
Kedves Trollégák! ( mind az 5 ember)
Sodi valaha játszott a witcher szériával?
Nagy farkam van és kemény. :)
Nov 08, 2020 11:16:05
Okjs Snecologus
(
x1)
Nov 08, 2020 11:17:33
x1)
Az egyik flokkban említette hogy 2014-ben 1.5 milliót szórt el magántanárokra...pedig abból mennyi kütyüt lehetett volna venni : (
Baromarc
(
x1)
Nov 08, 2020 11:25:48
x1)
A 3-mal nyomta egyszer, de nem tudta használni a witcher érzéket úgyhogy csak körbe körbe kóválygott a tutorial alatt ahogy szokott. Pedig úgy akarta, hogy első résztől az utolsóig (mint a Doom és más sorozatok esetében). végigviszi, de hát ugye ahhoz előbb a tutorialon kéne átjutnia a sztárprogramozónak :(
Ásó27
(
x68)
Nov 08, 2020 11:28:09
x68)
Sodi a kurva életbe már, mai stream: 1 óra Fall Guys utána 3 óra FIFA multiplayer
Értesz?
Mifaaaaaaaaaaaan
Értesz?
botibb
Nov 08, 2020 11:28:51
Kurva nagy mhűsor lehetett, valakinek nincs meg véletlen?
Nov 08, 2020 11:28:51
-
Nov 08, 2020 11:37:06
Sodi a kurva életbe már, mai stream: 1 óra Fall Guys utána 3 óra FIFA multiplayer
Értesz?
Értesz?
Ha pedi nem éjtyi akkor pedig mehet a beszélgetős live!
Nov 08, 2020 11:37:06
Winkowitch
Nov 08, 2020 11:55:57
Fúgecc, megnéztem volna, hogy szenved az első játék ritmusjátékos harcaival vagy azzal, hogy a másodikban már normalon rá kell készülni a harcokra. Az első Witcher ráadásul van vagy 70 óra, a balfasza már a tutorial végén elunta volna.
Nov 08, 2020 11:55:57
sodilegnagyobbrajongoja
Nov 08, 2020 12:00:31
Ezt én tudom.
Csak azt akartam mondani, hogy ha tényleg 75%-át megérti egy mozifilmnek, az nem rossz.
Persze tutira nem érti 75%-át sem.
Nov 08, 2020 12:00:31
-
Nov 08, 2020 12:04:09
Endre vedd fel az összes hiteledet és menekülj haza!!
Te teljesen hülye vagy bazdmeg, közeleg a tél!!
Te teljesen hülye vagy bazdmeg, közeleg a tél!!
Nov 08, 2020 12:04:09
trolllistás troll
Nov 08, 2020 12:04:50
70 órá játékidő? A jelenlegi tendencia szerint sodinak akkor nagyjából két teljes jó egészségben leélt életnyi idő kéne tisztán (tehát olyan 160 év) hogy esetleg az első tizedén átverekedje magát. Hozzáteszem hogy vannak buktatók, ha valami funkciót nem talál (ami ki van mondjuk írva times new roman 72-es betűmérettel a képernyőn 3-szor és még szalagcímként fut alul és felül) akkor ez az időtartam beláthatatlan mértékig nőhet.
Nov 08, 2020 12:04:50
sittessanyi
Nov 08, 2020 12:22:52
csak én érzem, hogy megint sok itt a fél-retard? cvi akciózik vagy a gurulkák?
Nov 08, 2020 12:22:52
Winkowitch
Nov 08, 2020 12:29:15
Amúgy ha már játékok: mióta Sodibodi shikeres streamer akar lenni, azóta csak egy COD részt vitt végig, ugye? Emlékszem, hogy amiatt verte itt a nyàlàt, más játékot viszont tudtommal nem fejezett be. Ez amiatt érdekes, mert ugye 1-3 millió forint értékben van CSAK DIGITÁLIS játéka, különböző platformokon.
ühüm, az... jó lesz
Nov 08, 2020 12:29:15
Zsénó
(
x22)
Nov 08, 2020 12:31:16
x22)
Amúgy ha már játékok: mióta Sodibodi shikeres streamer akar lenni, azóta csak egy COD részt vitt végig, ugye? Emlékszem, hogy amiatt verte itt a nyàlàt, más játékot viszont tudtommal nem fejezett be. Ez amiatt érdekes, mert ugye 1-3 millió forint értékben van CSAK DIGITÁLIS játéka, különböző platformokon.
Hát mert minden más játék egy fosch és ameddig el lehetett jutni, addig el is jutott :D
Ásó27
(
x68)
Nov 08, 2020 12:33:41
x68)
Az Erica-t is végigvitte szerintem
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 08, 2020 12:38:03
x19)
Sneci, szoktad még nőkre verni a faszod vagy már teljesen áttértél buzivá?
Ásó27
(
x68)
Nov 08, 2020 12:40:38
x68)
Sneci felkelt a matracról, trump és oltás poszt megosztás már történt is a púpfalon
Mifaaaaaaaaaaaan
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 08, 2020 12:42:56
x37)
Még viccnek is rossz. Witcher 3 végigjátszás olyan 200 óra, ha megcsinálod a mellékküldetéseket, vadászatokat, stb meg a 2 DLC-t. Szerintem egész életében összesen nem játszott annyit, nem hogy egy játékkal :D White Orchardból nem jutott ki.
Most persze lenne ideje tolni egy végigjátszást, de direkt nem fog normális játékkal játszani. Semmi Witcher, semmi Bloodborne, Dark Souls, csak a FIFA meg az autós szennyek.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 08, 2020 12:47:07
x37)
Pontosan. A legtöbb játékot a tutorial végéig sem tudta elvinni. A GTA V egy fosh, a Horizon Zero Dawn egy szhar, a Witcher 3 egy húgy, amiben csak eddig lehetett eljutni. Már csak azt várom, hogy megtalálja a Minecraftot, és 10 perc után közölje, hogy ez egy szar, ezzel nem lehet játszani :D Kb a Stardew Valley a szintje, de azt meg nem szeretném, hogy meggyalázza, mert az asszony kedvenc játéka.
.
Nov 08, 2020 12:47:39
Valami VR chat szerű/vagy GTA RP játékra kellene rábeszélni, de úgy hogy a trash csoportos trollok ne basszák szét azonnal a játékot...
Szép lassan lehetne vele szórakozni :D
Nov 08, 2020 12:47:39
Twiccs Chat
(
x5)
Nov 08, 2020 13:01:26
x5)
Valami VR chat szerű/vagy GTA RP játékra kellene rábeszélni, de úgy hogy a trash csoportos trollok ne basszák szét azonnal a játékot...
felejtsd el, ami hozná neki a nézőket azt direkt nem csinálja. pedig lehet még Donét is esne be ha ilyenekkel játszana, nem pedig szerencsétlenkedne minden játékban majd kijelentené hogy végig vitte mert idáig lehetett eljutni. pedig most a konyhában lenne hely normálisan beállitani a VR headsetet is, ha még nem adta el vagy nyúlta le a szerelme és társasága.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 08, 2020 13:04:02
x37)
Bármilyen multis játék eleve esélytelen, mert szétszopatják a magyar játékosok. Talán valami Warframe szintû kooperatív shooterben nem tudnák kiszopatni, de az meg túl bonyolult, meg nem is hallott róla soha. A játékok iránti érdeklôdése olyan csekély, hogy soha nem hallott mondjuk a Path of Exile-rôl vagy a Hearthstone-ról, Dota-ról, League of Legendsrôl, stb. Fogalma sincs semmirôl, ha azt direktben nem tolják elé valami reklámban.
Púpszászi tyúkhúsleves
Nov 08, 2020 13:05:20
A púpos most hol van? Nézegeti a Saturn katalógust a tévéknél?
Nov 08, 2020 13:05:20
Budai-úrifiú
(
x9)
Nov 08, 2020 13:08:10
x9)
Azért a CoD-ot se tudta volna végigvinni ha nincsenek a trollok ott a chatben...
De igen, azon kívül hogy very easy-n 10 óra alatt kivitt egy CoD-ot (ami önmagában bizonyítja a fogyatékosságát), mást nem is vitt végig szerintem, talán csak valami abszolút gyerekjátékot.
Mindennel csak addig tudj játszani amíg a pályák csőszerűek és a feladatok az orra alá vannak tolva. Amint kinyílik a világ, azonnal eltéved, nem érti, nem találja.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Nov 08, 2020 13:08:58
x6)
Nasizgatunk! Mulatunk, szórakozunk. Evés-ivás. 50 eurós nasi a szájba. Jók az Angluar pogramok, minden jó. Csak sok a köcsög dokumentáció.A rossz dokumentációt el kell ítélni. Ja. A trollokat el kell ítélni. Akik bűnösek, szenvedjenek.
Jó ez a twinktube-program, csak sok a köcsög
Szórja a JÓSÁG PORT! - Pl
Nov 08, 2020 13:15:38
Nov 08, 2020 13:15:38
-
Nov 08, 2020 13:17:28
"Gémeskútországban nem lehet IT-ből megélni" rovat
Nov 08, 2020 13:17:28
Schwezoff Dávid
(
x6)
Nov 08, 2020 13:17:44
x6)
444.hu/2020/11/07/vajna-timea-biden-gyozelmerol-remelem-az-en-adomat-nem-fogod-megemelni-haver
hogy damu nem bírta agyonverni ezt az undorító cigánykurvát.
hogy damu nem bírta agyonverni ezt az undorító cigánykurvát.
erről a keresztényi igazságról pápai enciklikát kéne kiadni!
Démonsátor
Nov 08, 2020 13:19:14
"Gémeskútországban nem lehet IT-ből megélni" rovat
Nov 08, 2020 13:19:14
D.Dezsö
Nov 08, 2020 13:20:54
Azóta is azon röhögök, hogy mennyire élvezte a babával futárkodó játékot. Teljesen beleélte magát, hogy mennyire jól megy neki, mert az első 3 órája a játéknak egy film volt ahol meghalni sem lehetett és csak az előre nyilat kellett nyomni. Aztán amikor már két felé vált az út és az “iránytű” kellett használni hirtelen “butashák” lett az imádott játék.
Nov 08, 2020 13:20:54
-
Nov 08, 2020 13:35:41
Boldog hónapfordulót Gyagyás! 1 hónapja rúgtak ki és még mindig nincs melócsá! Leszmelócsá?
Nov 08, 2020 13:35:41
-
Nov 08, 2020 13:46:46
Endre én elkóláztam egy egész évet és vagy 7 millió fütyit az életemből és hoztam több igen szar döntést, de még így is van egy saját lakásom, a kölkeimnek megvan mindenük, van megtakarítások és fiatalabb vagyok nálad 3 évvel.
Neked se kutyád se macskád és a legolcsóbb proli sört vedeled, tulajdonod lófasz nincsen csak pár szemeteszsáknyi elévült-elavult szar kütyüd, meg a milliós ps accountod.
De ekkora tartozást nem is értem hogyan akarsz kezelni, főleg hogy szar segélyes alkoholista migránsként tengődsz a halál faszán egy osztrák iparvárosban, bezárva egy pici szobakonyhás recskabunkerbe, aminek a rezsije egy vagyon lesz hamarosan.
Nyelvet nem beszéled, szakmád nincs, a gányoldákban egy kibaszott sikeres projektek nem volt, nemhogy negyedévente 1-2.
A masniCV egy elavult szar, tudásod lófasz, fordosnéni sem a régi már, egy fiatalos vagány cégnél a te hetyetyéd nem elég.
Őszintén, miben bízol te kretén, jön majd egy jó cég, aki kifizet neked 2500 eurót a semmire?
Konkrétan a disznók ganajozását nem bíznám rád, nemhogy milliós projektekben neked bármiféle kulcsszerepet adják.
Neked se kutyád se macskád és a legolcsóbb proli sört vedeled, tulajdonod lófasz nincsen csak pár szemeteszsáknyi elévült-elavult szar kütyüd, meg a milliós ps accountod.
De ekkora tartozást nem is értem hogyan akarsz kezelni, főleg hogy szar segélyes alkoholista migránsként tengődsz a halál faszán egy osztrák iparvárosban, bezárva egy pici szobakonyhás recskabunkerbe, aminek a rezsije egy vagyon lesz hamarosan.
Nyelvet nem beszéled, szakmád nincs, a gányoldákban egy kibaszott sikeres projektek nem volt, nemhogy negyedévente 1-2.
A masniCV egy elavult szar, tudásod lófasz, fordosnéni sem a régi már, egy fiatalos vagány cégnél a te hetyetyéd nem elég.
Őszintén, miben bízol te kretén, jön majd egy jó cég, aki kifizet neked 2500 eurót a semmire?
Konkrétan a disznók ganajozását nem bíznám rád, nemhogy milliós projektekben neked bármiféle kulcsszerepet adják.
Nov 08, 2020 13:46:46
Zsénó
(
x22)
Nov 08, 2020 13:51:08
x22)
Hát igazából még az se. Nálunk elvárás, hogy egy juniornak legyen diplomája, vagy utolsó évesként írja a szakdolgozatát munka mellett.
-
Nov 08, 2020 13:51:46
sneci, most sem keso nekikezdeni a proba-melocsanak par oras feladat, baszod! teddbel a faszodat, ontsd ki a hugymeleg sort es ulj neki! talan egy egesz honapot is ellebecolhatsz ott, ha ezt a beugro junior szintu szart megcsinalod.
Nov 08, 2020 13:51:46
trolllistás troll
Nov 08, 2020 13:53:41
Igaza van az úrnak, legalább valamit küldj hogy aztán a válaszon amit ide bemásolsz röhöghessünk. Ez így nem poén endi!
Nov 08, 2020 13:53:41
Szteppen
(
x3)
Nov 08, 2020 13:56:19
x3)
A nemzetközi bűnszervezet előjön a mai napig a sárgalapos videósoknál :DDDDD
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 08, 2020 13:57:47
x38)
Nem is kell kódot küldened nekik. Írd le egy színesboldos emailben, hogy te 14 órát dolgoztál vele, de a CORS-ot ők baszták el, az Angular projektet, amit ki kellett volna bővítened szarul írták meg, mert a responseType-ot aláhúzta a PHPStorm-od, de te jó fej vagy, ezért bőven elég, ha csak 10 órát fizetnek ki neked 75 euró/óra díjazással. Kvázi szóbeli szerződés köttetett, hogy a munkádat kifizetik, szóval ne szarakodjanak, küldjék a pénzt. És ha nagyon jó fej akar lenni ASODI, akkor egy jelképes 1500 euróért nagyon szívesen elmagyarázod nekik, hogy hogy kellene ezt a próbafeladatot megcsinálni és ezzel segítesz nekik kijavítani a hibájukat. Mert ilyen segítőkész SODI ASODI. Bizony!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
67 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™