Nyugi, mindjárt jön a házmester, hogy te ne mondd meg senkinek, hogyan fórumozzon....
Azért ennyire nem követem a malacot. :D
Érdekes snecológiai dilemma, hogy sodinak vajon kitől kell jobban tartania: a pedofilvadászoktól vagy a jávorszarvas-vadászoktól?
A pékektől!
Mifaaaaaaaaaaaan
FFM most elefántcsonttornyosan elvan a saját elbaszott gurulkáival streamben. Max csak azokkal a fogyatékosokkal szájkaratézik akik őt fikázzák és szellemileg éppenhogy felettük áll. Eleve felejtős figura.
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
hogy minden este egy orbitális szmájlizással, sértődve vonulsz el innen,
Pár dologra reagálnék érdemben. Azt írtam legutóbb is hogy "soha többet nem írok ide ma."
Ez szarkaszmus, az utolsó szó szerintem ezt jelzi. A púpost figurázza ki.
A vagyonnyilatkozat.. nincs kérkedési szándék se és más se. Semmiféle összegekről nem beszéltem, inkább trendre utaltam ami meg tök relatív, lehet hogy eddig szemetet szedtem Londonban egy sikátorban és komoly változás állt be a karrieremben mert felvettek a Mekibe tálcát szedni.
Az összes ilyesmi amit írtam csak azért lett leírva hogy a nyomorék autipáncélját így vagy úgy kapargassam. Látom hogy másoka triggerel, ez nem célom. Nem akarok offtopicolni se, mint ahogy TC kapcsán csesztettek hogy valljak színt hogy mi a véleményem róla. Sodi miatt vagyok itt nem másért. Nagyra tartom a tanszék munkáját, igyekeztem hozzátenni a magamét de eszerint nem sikerül. Nem baj, én nem akarom senkinek megmondani mit hogy csináljon stb. akkor inkább tényleg csendben élvezem az előadást, nekem az is megfelel.
Ez nem hiszti vagy ilyesmi, felőlem radír törölheti nyugodtan a regisztrációt.
A púpos gecinek lakolnia kell, hajrá srácok.
eddig nem igazán, de egyszer kapott egy próbahetet, első nap után sírva jött haza még 2015ben.
ez tajgi
Nem kapott. A németek nagyon liberálisan értelmezik az "informatikus" fogalmát, ahogy az "informatikai munka" fogalmát is. Náluk ha megy a szekér, akkor nem igazán figyelnek a sarokban recskázó púpszörnyre, viszont ezt csak ők csinálják így, esetleg még Hollandiában vagy Dániában lehet ezt megcsinálni, de a recskás azokat a nyelveket nem ismeri. Ezzel valójában ki is basztak vele, de eszeveszettül, mert elhitették vele, hogy ért bármihez is, és most hogy kikerült németből nem fogja fel, hogy máshol ez nem így megy. Nemrég írta, hogy "5 évig foglalkoztam REST API-val", ami annyiból állt, hogy naphosszat bámulta a képernyőt, meg imádkozott, hogy ne rúgják ki. Jó sokáig húzta, most meg nem tudja összerakni a szitut, hogy a németeken kívül ezt más nem engedi.
Ingatkanügyek
sörrel veszi be a D vitamint, gyakorlatilag halhatatlan a sodi.
1. a kevesebb néha több
2. az upvote-downvote miatti hisztit pedig örülnék ha bárkinél törölné a pók, szerintem te is engedd el
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Hollandiában? Neked elmentek hazulról :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Ez egy jó kérdés egyébként. Én senior és lead dev pozícióra is kaptam már próbafeladatot, persze volt egyetlen 45 perces interjú alapján küldtek ajánlatot.
Mindenesetre az fura, hogy sodika munkanélküliként, a közepesen gyanús CV-jével, a masnis igazolásokon kívül nem létező referenciáival miért nem kap gyakrabban próbafeladatot.
Talán az lehet, hogy ahol nem szúrták ki egyből, hogy egy hazug fogyatékos, ott simán elhitték, hogy sok éves PHP tapasztalata van.
Tágra nyitott szemekkel nem.
hehe
Dánia se a lébecolók helye...
xyz
Jó olvasgatást:
sodipedia.sodika.org/?title=SoDI
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Sodipedia_Wiki
xyz
Pszichopata, OCD-s, és rendkívül buta.
Nem autista, csak buta és gonosz. És alkolista.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Szerintem egy ilyen masnis CV már önmagában azt feltételezi, hogy nincs szükség próbafeladatra, csak az előzetes interjúkon mindig kiszúrják, hogy valami nincs rendben ezzel az emberrel, ezért adnak neki valamit, hogy kipróbálják mit tud a büdös gnóm.
Saját állítása szerint is megpróbálja beadni az interjúkon, hogy ő egy ilyen szerencsétlen sajnálni való gyökér, illetve amikor olyan szakmai dolgokról kérdezgetik, amire nem tudja a választ, akkor úgy csinál, mintha azért nem tudná, mert annyira kurvára magától értetődő.
Tudjátok, valahogy így:
- Mi Németország fővárosa?
- Háát húú, hehe, ity fan a nyejvemen a nefe, aaa a
- Be...
- Bejlin! I-i-gen! Bejlin, de hülye fatyok hehe
Most néztem meg az összefoglalót, és le vagyok döbbenve, hogy mennyire le van pukkanva ez az ember. Brutálisan elvesztete az eszét, de ki tudja, talán most tör csak igazán be a trash-iparba. A nézettsége azért durva volt, akár még cirkuszi bohóc is lehet. Amit őszintén szólva én elnézegetnék még egy darabig :D Jól szórakozom rajta, hogy ennyire romon van ez a balfasz.
Akkor nem. Akkor csak a németek ilyen lazák.
Ingatkanügyek
Snecinek európában amúgy lenne még esélye valahol?
Bosznia-Hercegovinában lehetne pl. aknakereső
Hát azért hetyetyetyetye
Pupszaszi macskaolban elvegetal majd meg egy ideig mielott a rothado teste felmondja a szolgalatot
Ausztriában az alpin buziknál szerintem simán. Nem keresek rá a neten, de talán Zalckammergut környékén még megpróbálkozhatna a púp. Úgyis jönnek a téli hónapok.
Szerintem meg hülyeség, hogy az egyik nép ilyen, a másik olyan.
Sodinak óriási szerencséje volt, hogy Németországban belefutott pár minőségi gányoldába, ahol el tudott lébecolni egy ideig, de ugye ott is mindig kirúgás lett a vége.
De emiatt azt mondani, hogy Németországban minden melócsában el tudna recskázni a sarokban évekig, mert ilyenek a németek, hát az retardság.
A végrehajtási eljárás illetéke a követelés 1%-a, jelen esetben 25 ezer forint. Ennyit nem bírt kiköhögni ez a nyomorult, hogy végrehajtassa a követelését.
PINA!
Szerintem ennél szofisztikáltabb a dolog.
Sneci nem tud angolul, csak németül (úgy ahogy, mert kibaszott lusta) és magyarul.
Hollandiában kizárt, hogy IT-ban dolgozhasson valaki angol tudás nélkül.
Ez elégge behatárolja az országok körét, Svájcba vízum kell.
Magyarországot -10, Németországot hamarosan -20 millióval zárja, Ausztriában segélyen van. Kérdés van-e elég gányolda ott is ahol el lehet karastolni még azzal, hogy php4-es kódon frissítgeted a külsős API-kat.
Magyarországi gányolás az egyetlen reális alternatíva szerintem. De hát kijárási tilalom meg minden :D
Még így sokadszorra olvasva is felfoghatatlan. 40000 euróval tartozik a német zsidóbankoknak, Ausztriában jelenleg munkanélküli, segílyke még nem jött, de PS5 és fontosabb játékok, azok kellenek.
Kenyér és víz.
Tanszeki keptarban ott lesz
https://www.youtube.com/watch?v=RgCJB5kUR5g
Nincs rajta HDMI 2.1
Igaz Sodi azt se tudja eszik vagy isszák
Ez ety fosh!
Kell 4k-nál a 120Hz? 60Hz nem elég?
Sodi, mi a szakvéleményed?
Valahol olvastam, hogy a németeknek egy menekült befogadása évente 50ezer euróba kerül. Ahhoz képest a SoDI olcsó és tényleg fizet adót ha valahol elgányolgathat. Nem tétel.
Fel nem foghatom, hogy merült fel benne hogy lelépjen az országból. Nagyobb hülyeség mint a miskolci stúdió
Ha Lúd legyen kövér.
Na meg 120 Hzn a Márk Morales se szaggatna a berlini pjogjamozó szerint.
Ez ety fosh!
nagyon is jól hozza ezt a karaktert!
Shhhhhiker:

Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
jo tårsasågba kerultel gyagyåås !!! XD
Igen, így visszanézve az elég necces volt.
A GTA RP-ből meg többet ki lehetett volna hozni.
Nothing's better than cheddar!
+1
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Így van, nem kell basztatni egymást. Arra ott van atrash csoport SoDI
Az lenne az évad megkoronázása, ha a hajléktalanszállóról is kibasznák. Vagy be sem engednék. :)
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
86db kukás zsákkal? Átirányítanák a szemét lerakóba előszór..-D
Figyelj, velem lehet tárgyalni, én kibékülök a helyi junkyard-al is, ameddig lesz infónk az eseményekről. :D
Tanulsággá vált...
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Most keresi, hogyan kell giftelni a cyberpunkot:-DD
Dehogyis, úgy pörgeti az púpfalat, mint a buziszaunában a faszát, gyakorlatilag percenként megoszt valami konteós faszságot.
Remélem, ez annak a jele, hogy kibaszottul szorong és ideges.
Ez most a szokásosnál is durvább, ami ott megy :D
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Voteoló Vilmos
Nov 15, 2020 20:19:32
A mai csörtétől teljes egészében elvonatkoztatva, szeretnélek megkérni néhány dologra minden tisztelettel. Nyilván feltűnt, hogy nem egy ember mínuszol és nem véletlenül van ez így. Én nem vagyok köztük, a szürke nickem ne zavarjon, azzal alapból nem tudok szavazni.
Nézd, én nem szóltam, amikor:
-minden egyes hozzászólásodban korrekt vagyonnyilatkozatot tettél dicsekedve, burkoltan hencegve, hogy mekkora istencsászára vagy,
-néhány hete egy komplett héten át kürtölted itt világgá, hogy micsoda hatalmas levélfogalmazásban vagy a bankok felé és hogy mekkora erejű meglepetés éri majd a korcsot ebből kifolyólag (ezzel semmi baj nincs, csak teljesen felesleges volt, mert elsodikáztad),
-a telegecizett íróasztalt egy nap számtalanszor kiraktad,
- a púpon pörgő giffel napokig fullasztottad a fórumot,
-hogy minden este egy orbitális szmájlizással, sértődve vonulsz el innen,
-majd minden reggel pontosan ugyanazzal a lendülettel posztolod Quasimodot, hogy púpodra süt a nap,
-aztán akinek ez nem tetszik, az mínuszoló hülyegyerek ugyebár.
Vannak dolgok, amelyek igenis viccesek, csak egy meghatározott mérték és gyakoriság után már fárasztó. De ezt nyilván érzed te is.
A fórum jellegzetessége, hogy nem muszáj mindenképpen írnod. Nyugodtan olvasgasd, nevess nagyokat, röhögj a gyagyáson, élvezd a showt. Nem kell állandóan ugyanazokat a köröket futnod, inkább a minőségre koncentrálj, ne a mennyiségre. Nem magamra gondolok, hanem olyan kiválóságokra, mint a segítő szándékú troll, Levelező Levente, Fakenguru, Rbali és még folytathatnám a sort. Én már kb. egy éve olvastam napi szinten a fórumot, mire először megosztottam volna bármit is.
Nem számít, hogy milyen színű a nicked és hogy mióta vagy jelen a fórumon. Nem ez dönt. A lényeg az, hogy vannak bizonyos bevett szokások, ezekhez kérlek, tartsd magad. Ne triggerelj! Hadd ne kelljen mondanom, hogy kinek a magatartása ez!
Ismétlem, ez teljesen független a mai "át kell-e baszni azokat, akiket át lehet?"-eszmefuttatástól és nem hőbörögni akarok, de ez már nagyon bökte a csőrömet.
Nézd, én nem szóltam, amikor:
-minden egyes hozzászólásodban korrekt vagyonnyilatkozatot tettél dicsekedve, burkoltan hencegve, hogy mekkora istencsászára vagy,
-néhány hete egy komplett héten át kürtölted itt világgá, hogy micsoda hatalmas levélfogalmazásban vagy a bankok felé és hogy mekkora erejű meglepetés éri majd a korcsot ebből kifolyólag (ezzel semmi baj nincs, csak teljesen felesleges volt, mert elsodikáztad),
-a telegecizett íróasztalt egy nap számtalanszor kiraktad,
- a púpon pörgő giffel napokig fullasztottad a fórumot,
-hogy minden este egy orbitális szmájlizással, sértődve vonulsz el innen,
-majd minden reggel pontosan ugyanazzal a lendülettel posztolod Quasimodot, hogy púpodra süt a nap,
-aztán akinek ez nem tetszik, az mínuszoló hülyegyerek ugyebár.
Vannak dolgok, amelyek igenis viccesek, csak egy meghatározott mérték és gyakoriság után már fárasztó. De ezt nyilván érzed te is.
A fórum jellegzetessége, hogy nem muszáj mindenképpen írnod. Nyugodtan olvasgasd, nevess nagyokat, röhögj a gyagyáson, élvezd a showt. Nem kell állandóan ugyanazokat a köröket futnod, inkább a minőségre koncentrálj, ne a mennyiségre. Nem magamra gondolok, hanem olyan kiválóságokra, mint a segítő szándékú troll, Levelező Levente, Fakenguru, Rbali és még folytathatnám a sort. Én már kb. egy éve olvastam napi szinten a fórumot, mire először megosztottam volna bármit is.
Nem számít, hogy milyen színű a nicked és hogy mióta vagy jelen a fórumon. Nem ez dönt. A lényeg az, hogy vannak bizonyos bevett szokások, ezekhez kérlek, tartsd magad. Ne triggerelj! Hadd ne kelljen mondanom, hogy kinek a magatartása ez!
Ismétlem, ez teljesen független a mai "át kell-e baszni azokat, akiket át lehet?"-eszmefuttatástól és nem hőbörögni akarok, de ez már nagyon bökte a csőrömet.
Nyugi, mindjárt jön a házmester, hogy te ne mondd meg senkinek, hogyan fórumozzon....
Nov 15, 2020 20:19:32
Löwenbräu Oktoberfestbier
Nov 15, 2020 20:20:23
Szemüvegtokot kapott már? :)))
Azért ennyire nem követem a malacot. :D
Nov 15, 2020 20:20:23
-
Nov 15, 2020 20:20:48
Kanada, jávorszarvas, gyanús!!!
444.hu/2020/11/15/sokkolt-egy-kanadai-varost-hogy-orvvadaszok-lemeszaroltak-egy-feher-javorszarvast
444.hu/2020/11/15/sokkolt-egy-kanadai-varost-hogy-orvvadaszok-lemeszaroltak-egy-feher-javorszarvast
Érdekes snecológiai dilemma, hogy sodinak vajon kitől kell jobban tartania: a pedofilvadászoktól vagy a jávorszarvas-vadászoktól?
Nov 15, 2020 20:20:48
Ásó27
(
x68)
Nov 15, 2020 20:23:49
x68)
A pékektől!
sztárprogramozó
(
x2)
Nov 15, 2020 20:25:14
x2)
FanMadeMaker Marcinál ment volna tényfeltárás, de nem kívánt Sodira reagálni :(
De Molnár F. Árpádot azért sikerült elterjeszteni 2 ezer nézőnek.
De Molnár F. Árpádot azért sikerült elterjeszteni 2 ezer nézőnek.
FFM most elefántcsonttornyosan elvan a saját elbaszott gurulkáival streamben. Max csak azokkal a fogyatékosokkal szájkaratézik akik őt fikázzák és szellemileg éppenhogy felettük áll. Eleve felejtős figura.
Hahó
(
x136)
Nov 15, 2020 20:31:36
x136)
Kellene egy anikós stream.
Púpszászi tyúkhúsleves
Nov 15, 2020 20:32:40
hogy minden este egy orbitális szmájlizással, sértődve vonulsz el innen,
Pár dologra reagálnék érdemben. Azt írtam legutóbb is hogy "soha többet nem írok ide ma."
Ez szarkaszmus, az utolsó szó szerintem ezt jelzi. A púpost figurázza ki.
A vagyonnyilatkozat.. nincs kérkedési szándék se és más se. Semmiféle összegekről nem beszéltem, inkább trendre utaltam ami meg tök relatív, lehet hogy eddig szemetet szedtem Londonban egy sikátorban és komoly változás állt be a karrieremben mert felvettek a Mekibe tálcát szedni.
Az összes ilyesmi amit írtam csak azért lett leírva hogy a nyomorék autipáncélját így vagy úgy kapargassam. Látom hogy másoka triggerel, ez nem célom. Nem akarok offtopicolni se, mint ahogy TC kapcsán csesztettek hogy valljak színt hogy mi a véleményem róla. Sodi miatt vagyok itt nem másért. Nagyra tartom a tanszék munkáját, igyekeztem hozzátenni a magamét de eszerint nem sikerül. Nem baj, én nem akarom senkinek megmondani mit hogy csináljon stb. akkor inkább tényleg csendben élvezem az előadást, nekem az is megfelel.
Nov 15, 2020 20:32:40
Hahó
(
x136)
Nov 15, 2020 20:33:19
x136)
Ja most látom, hogy ápr.26.óta halott.
CheddarGoblin
(
x2)
Nov 15, 2020 20:35:14
x2)
Sodi amúgy eddig nem kapott próbafeladatokat?
Mert most látványosan vérzik el mindegyiken, eddig hogy a faszomba vették fel bárhova?
Mert most látványosan vérzik el mindegyiken, eddig hogy a faszomba vették fel bárhova?
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 15, 2020 20:42:29
x19)
eddig nem igazán, de egyszer kapott egy próbahetet, első nap után sírva jött haza még 2015ben.
technikai_proba
(
x1)
Nov 15, 2020 20:43:27
x1)
nyugodtan le lehet lassítani egy kicsit így vasárnap hajnalban.
ez tajgi
seymour schwartz
(
x6)
Nov 15, 2020 20:44:55
x6)
Nem kapott. A németek nagyon liberálisan értelmezik az "informatikus" fogalmát, ahogy az "informatikai munka" fogalmát is. Náluk ha megy a szekér, akkor nem igazán figyelnek a sarokban recskázó púpszörnyre, viszont ezt csak ők csinálják így, esetleg még Hollandiában vagy Dániában lehet ezt megcsinálni, de a recskás azokat a nyelveket nem ismeri. Ezzel valójában ki is basztak vele, de eszeveszettül, mert elhitették vele, hogy ért bármihez is, és most hogy kikerült németből nem fogja fel, hogy máshol ez nem így megy. Nemrég írta, hogy "5 évig foglalkoztam REST API-val", ami annyiból állt, hogy naphosszat bámulta a képernyőt, meg imádkozott, hogy ne rúgják ki. Jó sokáig húzta, most meg nem tudja összerakni a szitut, hogy a németeken kívül ezt más nem engedi.
technikai_proba
(
x1)
Nov 15, 2020 20:49:12
x1)
sodi, belegondoltál már, hogy tavasszal még azon röhigcséltél, hogy a korona nem érint téged? aztán ugrott a berlini melócsá, most meg meghalt bittner. mi lesz, ha az elképesztően rossz egészségi állapotodban betalál téged is a vírus? tavasszal köhögtél ugyan elég erősen, de valószínűleg csak azért, mert nem takarítottad az ogreluk általad lakott részét. és ha véletlen koronás is voltál, mutálódott annyit, hogy újra elkaphatod
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 15, 2020 20:51:01
x19)
elképesztően rossz egészségi állapotodban betalál téged is a vírus?
sörrel veszi be a D vitamint, gyakorlatilag halhatatlan a sodi.
bolgár jeti
(
x30)
Nov 15, 2020 20:53:57
x30)
1. a kevesebb néha több
2. az upvote-downvote miatti hisztit pedig örülnék ha bárkinél törölné a pók, szerintem te is engedd el
bolgár jeti
(
x30)
Nov 15, 2020 20:55:27
x30)
Nem kapott. A németek nagyon liberálisan értelmezik az "informatikus" fogalmát, ahogy az "informatikai munka" fogalmát is. Náluk ha megy a szekér, akkor nem igazán figyelnek a sarokban recskázó púpszörnyre, viszont ezt csak ők csinálják így, esetleg még Hollandiában vagy Dániában lehet ezt megcsinálni
IT Troll v5.12
Nov 15, 2020 20:56:49
Ez egy jó kérdés egyébként. Én senior és lead dev pozícióra is kaptam már próbafeladatot, persze volt egyetlen 45 perces interjú alapján küldtek ajánlatot.
Mindenesetre az fura, hogy sodika munkanélküliként, a közepesen gyanús CV-jével, a masnis igazolásokon kívül nem létező referenciáival miért nem kap gyakrabban próbafeladatot.
Talán az lehet, hogy ahol nem szúrták ki egyből, hogy egy hazug fogyatékos, ott simán elhitték, hogy sok éves PHP tapasztalata van.
Nov 15, 2020 20:56:49
erre jártam
Nov 15, 2020 20:56:58
most láttam valami összefoglaló videót erről az emberről, és csak annyit szeretnék kérdezni, hogy ő totál autista?
Nov 15, 2020 20:56:58
Magyarország rémálma
(
x7)
Nov 15, 2020 20:57:31
x7)
most láttam valami összefoglaló videót erről az emberről, és csak annyit szeretnék kérdezni, hogy ő totál autista?
Tágra nyitott szemekkel nem.
Démonsátor
Nov 15, 2020 20:57:57
Dánia se a lébecolók helye...
Nov 15, 2020 20:57:57
Démonsátor
Nov 15, 2020 20:58:36
Jó olvasgatást:
sodipedia.sodika.org/?title=SoDI
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Sodipedia_Wiki
Nov 15, 2020 20:58:36
-
Nov 15, 2020 21:01:19
Pszichopata, OCD-s, és rendkívül buta.
Nov 15, 2020 21:01:19
Hahó
(
x136)
Nov 15, 2020 21:07:34
x136)
Nem autista, csak buta és gonosz. És alkolista.
bolgár jeti
(
x30)
Nov 15, 2020 21:09:17
x30)
Púpfal is néma? Ide már egy napja nem írt
-
Nov 15, 2020 21:09:43
Szerintem egy ilyen masnis CV már önmagában azt feltételezi, hogy nincs szükség próbafeladatra, csak az előzetes interjúkon mindig kiszúrják, hogy valami nincs rendben ezzel az emberrel, ezért adnak neki valamit, hogy kipróbálják mit tud a büdös gnóm.
Saját állítása szerint is megpróbálja beadni az interjúkon, hogy ő egy ilyen szerencsétlen sajnálni való gyökér, illetve amikor olyan szakmai dolgokról kérdezgetik, amire nem tudja a választ, akkor úgy csinál, mintha azért nem tudná, mert annyira kurvára magától értetődő.
Tudjátok, valahogy így:
- Mi Németország fővárosa?
- Háát húú, hehe, ity fan a nyejvemen a nefe, aaa a
- Be...
- Bejlin! I-i-gen! Bejlin, de hülye fatyok hehe
Most néztem meg az összefoglalót, és le vagyok döbbenve, hogy mennyire le van pukkanva ez az ember. Brutálisan elvesztete az eszét, de ki tudja, talán most tör csak igazán be a trash-iparba. A nézettsége azért durva volt, akár még cirkuszi bohóc is lehet. Amit őszintén szólva én elnézegetnék még egy darabig :D Jól szórakozom rajta, hogy ennyire romon van ez a balfasz.
Nov 15, 2020 21:09:43
Nemfatyle
(
x7)
Nov 15, 2020 21:10:03
x7)
sodi elküldted már a boldozott levelet a határidő közeledtéről a programozónak, akinek kiadtad a próbafeladatot?
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
stressznélküli nyugi
(
x2)
Nov 15, 2020 21:16:33
x2)
Kész a próbafeladat Endre, tudunk holnap indulni?
Kenyér és víz.
seymour schwartz
(
x6)
Nov 15, 2020 21:24:53
x6)
-
Nov 15, 2020 21:36:07
Nézem közben a magyar-szerb meccset, és eszembe jutott, hogy vajon milyen lehet sodi focizás közben, azóta is ezen röhögök... :DDDD
szerintetek áltsuliban megengedték még az osztálytársai, hogy beálljon a kapuba? talán néhány labdát belebikáztak a vekni pofájába...
szerintetek áltsuliban megengedték még az osztálytársai, hogy beálljon a kapuba? talán néhány labdát belebikáztak a vekni pofájába...
Nov 15, 2020 21:36:07
tyodika
Nov 15, 2020 21:42:05
He? Most eszt nyem éjtem, hipsztejek vannak a fójumomon? Nyem is éjtem miket íjtok.
Nov 15, 2020 21:42:05
raszberszky
Nov 15, 2020 21:42:13
Nov 15, 2020 21:42:13
Vadászbika
Nov 15, 2020 21:43:52
Bosznia-Hercegovinában lehetne pl. aknakereső
Nov 15, 2020 21:43:52
Vonzas torvenye
Nov 15, 2020 21:49:41
Pupszaszi macskaolban elvegetal majd meg egy ideig mielott a rothado teste felmondja a szolgalatot
Nov 15, 2020 21:49:41
Koboldtartás
Nov 15, 2020 21:50:52
Ausztriában az alpin buziknál szerintem simán. Nem keresek rá a neten, de talán Zalckammergut környékén még megpróbálkozhatna a púp. Úgyis jönnek a téli hónapok.
Nov 15, 2020 21:50:52
sodilegnagyobbrajongoja
Nov 15, 2020 21:53:52
Sodinak óriási szerencséje volt, hogy Németországban belefutott pár minőségi gányoldába, ahol el tudott lébecolni egy ideig, de ugye ott is mindig kirúgás lett a vége.
De emiatt azt mondani, hogy Németországban minden melócsában el tudna recskázni a sarokban évekig, mert ilyenek a németek, hát az retardság.
Nov 15, 2020 21:53:52
üldöznek a sakálemberek
Nov 15, 2020 21:56:11
Ez ismét zseniális húzás volt Recskás:
Azért nem a tanár úr ellen indítottátok a végrehajtást, mert Bittner volt a fiatalabb és gondoltad, hogy így biztos tovább fog élni és fizetni :D
Azért nem a tanár úr ellen indítottátok a végrehajtást, mert Bittner volt a fiatalabb és gondoltad, hogy így biztos tovább fog élni és fizetni :D
A végrehajtási eljárás illetéke a követelés 1%-a, jelen esetben 25 ezer forint. Ennyit nem bírt kiköhögni ez a nyomorult, hogy végrehajtassa a követelését.
Nov 15, 2020 21:56:11
Hídember
Nov 15, 2020 22:01:22
PINA!
Nov 15, 2020 22:01:22
bolgár jeti
(
x30)
Nov 15, 2020 22:01:36
x30)
Szerintem ennél szofisztikáltabb a dolog.
Sneci nem tud angolul, csak németül (úgy ahogy, mert kibaszott lusta) és magyarul.
Hollandiában kizárt, hogy IT-ban dolgozhasson valaki angol tudás nélkül.
Ez elégge behatárolja az országok körét, Svájcba vízum kell.
Magyarországot -10, Németországot hamarosan -20 millióval zárja, Ausztriában segélyen van. Kérdés van-e elég gányolda ott is ahol el lehet karastolni még azzal, hogy php4-es kódon frissítgeted a külsős API-kat.
Magyarországi gányolás az egyetlen reális alternatíva szerintem. De hát kijárási tilalom meg minden :D
Ásó27
(
x68)
Nov 15, 2020 22:02:46
x68)
Endre, nagyon szomorú vagy?
Mifaaaaaaaaaaaan
kripli figyelő
(
x12)
Nov 15, 2020 22:13:44
x12)
Németeknél van elég sok ilyen "államilag megtámogatott migráns simogató" ahol szocializálják a valamilyen képesítéssel rendelkező munkaerőt.Egy-két évig eldolgozgat,tanulja a nyelvet,megtanulja betartani a liberális szabályokat,szocializálódik,megveszi az első autóját,megragad feljebb lép és utána pörgeti a gdp-t.Az espresto egy ilyen volt. Sodinak óriási szerencséje volt, hogy Németországban belefutott pár minőségi gányoldába, ahol el tudott lébecolni egy ideig, de ugye ott is mindig kirúgás lett a vége.
stressznélküli nyugi
(
x2)
Nov 15, 2020 22:17:38
x2)
Endre, nagyon szomorú vagy?
Még így sokadszorra olvasva is felfoghatatlan. 40000 euróval tartozik a német zsidóbankoknak, Ausztriában jelenleg munkanélküli, segílyke még nem jött, de PS5 és fontosabb játékok, azok kellenek.
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 15, 2020 22:23:47
x19)
Endre, ma miből ettél többet?
Fincsi takonyból vagy a friss gecidből?
Nah csak viccelek.
Úgyis mind tudjuk a választ :)
Fincsi takonyból vagy a friss gecidből?
Nah csak viccelek.
Úgyis mind tudjuk a választ :)
kramalon
(
x8)
Nov 15, 2020 22:24:18
x8)
Az alienpörköltös kép elérhető még valahol?
Faszom
Hahó
(
x136)
Nov 15, 2020 22:25:37
x136)
Holnap fogják kiröhögni a próbafeladat miatt. Szomorú vasárnap után vidám hétfő.
Sikertelen programozó
Nov 15, 2020 22:29:13
Sodi, ezt a TV-t venném a PS5 mellé, szerinted ok?
Samsung GU75TU7079U
Mivel nem vagyok sikeres programozó, nem hitelből, hanem a 13-ik havi fizetésből, vagy a prémiumból - még nem döntöttem el.
Kérlek véleményezd.
Samsung GU75TU7079U
Mivel nem vagyok sikeres programozó, nem hitelből, hanem a 13-ik havi fizetésből, vagy a prémiumból - még nem döntöttem el.
Kérlek véleményezd.
Nov 15, 2020 22:29:13
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Nov 15, 2020 22:37:03
x1)
Az alienpörköltös kép elérhető még valahol?
Tanszeki keptarban ott lesz
Sodinak vége
Nov 15, 2020 22:40:26
Ez már az epilógus, nemsokára irány újszász és a közmunka.
Nov 15, 2020 22:40:26
Szteppen
(
x3)
Nov 15, 2020 22:40:51
x3)
Sodi, ezt a TV-t venném a PS5 mellé, szerinted ok?
Samsung GU75TU7079U
Kérlek véleményezd.
Samsung GU75TU7079U
Kérlek véleményezd.
Nincs rajta HDMI 2.1
Sikertelen programozó
Nov 15, 2020 22:48:41
Nincs rajta HDMI 2.1
Nov 15, 2020 22:48:41
bolgár jeti
(
x30)
Nov 15, 2020 22:50:07
x30)
Németeknél van elég sok ilyen "államilag megtámogatott migráns simogató" ahol szocializálják a valamilyen képesítéssel rendelkező munkaerőt.Egy-két évig eldolgozgat,tanulja a nyelvet,megtanulja betartani a liberális szabályokat,szocializálódik,megveszi az első autóját,megragad feljebb lép és utána pörgeti a gdp-t.Az espresto egy ilyen volt.
Valahol olvastam, hogy a németeknek egy menekült befogadása évente 50ezer euróba kerül. Ahhoz képest a SoDI olcsó és tényleg fizet adót ha valahol elgányolgathat. Nem tétel.
Fel nem foghatom, hogy merült fel benne hogy lelépjen az országból. Nagyobb hülyeség mint a miskolci stúdió
xray
(
x21)
Nov 15, 2020 23:03:41
x21)
sneci hallgatása egyenlő a próbafeladat megoldásának feladásával.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Szteppen
(
x3)
Nov 15, 2020 23:11:31
x3)
Ha Lúd legyen kövér.
Na meg 120 Hzn a Márk Morales se szaggatna a berlini pjogjamozó szerint.
Andi
(
x13)
Nov 15, 2020 23:13:42
x13)
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 15, 2020 23:14:25
x19)
sneci mi lett az 5 euróval amit a lottón nyertél?
az is ment márkhoz vagy eljátszottad? nehogy félrerakd mán
az is ment márkhoz vagy eljátszottad? nehogy félrerakd mán
rBali
(
x24)
Nov 15, 2020 23:17:12
x24)
Endre nézd, veled indul a legújabb Trash City Stories
Igazi retardált pedofil gyökér lettél mindenki szemében, megvetnek és leköpnek az emberek. Rohadt zsellér, nagyon röhögök rajtad :D
youtu.be/6Gpy7pI4cas
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Igazi retardált pedofil gyökér lettél mindenki szemében, megvetnek és leköpnek az emberek. Rohadt zsellér, nagyon röhögök rajtad :D
youtu.be/6Gpy7pI4cas
Dönitz
Nov 15, 2020 23:30:38
Aczél elvtársRégen ez olyan volt itt mint egy RP, voltak szerepek, karakterek.
Most mindenki olyan komolyan veszi magát, hogy mindjárt sírba fakadok.
Akkor a rendőr trolléga szövegét miért nem értetted?:D Jaj ne sírj már, ne legyél már álszent! Játszd tovább a karaktered! Ez a karakter nagyon tetszik... egy kiégett 40-es akinek nem áll fel, és dühös a fiatalokra xD nagyon tetszik, jól kitaláltad, humoros! sokan betriggelődtek, ami azért elmond ezekről egy, s mást ugye. Hát igen, ilyenek a retardok, ne foglalkozz velük viagrás!
Most mindenki olyan komolyan veszi magát, hogy mindjárt sírba fakadok.
Akkor a rendőr trolléga szövegét miért nem értetted?:D Jaj ne sírj már, ne legyél már álszent! Játszd tovább a karaktered! Ez a karakter nagyon tetszik... egy kiégett 40-es akinek nem áll fel, és dühös a fiatalokra xD nagyon tetszik, jól kitaláltad, humoros! sokan betriggelődtek, ami azért elmond ezekről egy, s mást ugye. Hát igen, ilyenek a retardok, ne foglalkozz velük viagrás!
nagyon is jól hozza ezt a karaktert!
Nov 15, 2020 23:30:38
Zsénó
(
x22)
Nov 15, 2020 23:33:41
x22)
Endre nézd, veled indul a legújabb Trash City Stories
youtu.be/6Gpy7pI4cas
youtu.be/6Gpy7pI4cas
Shhhhhiker:

Örebro
(
x17)
Nov 15, 2020 23:43:25
x17)
Shhhhhiker:
hjo tårsasågba kerultel gyagyåås !!! XD
Almos Joe
Nov 15, 2020 23:55:46
ez Tajfel ismerős nekem, de akkor meg nem volt doktor, azóta biztos ledrogktorált.
Nov 15, 2020 23:55:46
Koboldtartás
Nov 16, 2020 00:08:52
Azért sokat elárul Púp minőségéről, hogy egy összefoglalóban több munka van befektetve mint Púp összes videóját együttvéve.
Nov 16, 2020 00:08:52
Metélt gondolatjel
Nov 16, 2020 00:24:25
Csodálkozom, hogy az Ogre nem baszta rá az ajtót, amikor Pedosodi kiborúlt a zöld háttér miatt.
Nov 16, 2020 00:24:25
CheddarGoblin
(
x2)
Nov 16, 2020 00:27:12
x2)
Csodálkozom, hogy az Ogre nem baszta rá az ajtót, amikor Pedosodi kiborúlt a zöld háttér miatt.
Igen, így visszanézve az elég necces volt.
A GTA RP-ből meg többet ki lehetett volna hozni.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 16, 2020 01:17:45
x38)
Sneci, elküldted a próbafeladatot???? HALLOD???!?!??!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Pillanatkép a gőte utcábó
Nov 16, 2020 02:06:06
Két korty között megnyom egy gombot a korcs, majd szinte azonnal felüvölt. Ökölbeszorítja a pókujjait, majd az elsorvadt izmaihoz képest elsöprő erővel újra és újra lesújt a billentyűzetre.
ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐÁÁÁÁÁÁÁŐŐŐŐŐÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ - üvölti.
Az alkoholtól ködös tudatában ott forognak a rosszabbnál rosszabb gondolatok. A hitelkeretfelmondás. A Schufa. Az anyja haragja. A trollok káröröme. Az újszászi kocsma.
Márpedig ezt most nem tudja megoldani. Ez nem lesz kész, a keretrendszer rossz, nem működik a gépén, hiányos a dokumentáció, és amúgy is, miért ebben a fosban kell ezt a szart megcsinálni.
Mégis újra nekiveselkedik. Működnie kell. Más út nincs, ezt most nem lehet feladni, az Ildinéni is ezt mondaná. Akkor tehát még egyszer. Újra megnyomja ugyanazt a gombot, ami az előbb kiváltotta a haragját. A képernyő villan, de megint nem az történik, amit a kobold látni szeretett volna.
A gőte utca éjjeli csendjét egy hátborzongató üvöltés zavarja meg, ami az egyik első emeleti ablakból hallatszódik ki. Aznap éjjel pont a századik.
ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐÁÁÁÁÁÁÁŐŐŐŐŐÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ - üvölti.
Az alkoholtól ködös tudatában ott forognak a rosszabbnál rosszabb gondolatok. A hitelkeretfelmondás. A Schufa. Az anyja haragja. A trollok káröröme. Az újszászi kocsma.
Márpedig ezt most nem tudja megoldani. Ez nem lesz kész, a keretrendszer rossz, nem működik a gépén, hiányos a dokumentáció, és amúgy is, miért ebben a fosban kell ezt a szart megcsinálni.
Mégis újra nekiveselkedik. Működnie kell. Más út nincs, ezt most nem lehet feladni, az Ildinéni is ezt mondaná. Akkor tehát még egyszer. Újra megnyomja ugyanazt a gombot, ami az előbb kiváltotta a haragját. A képernyő villan, de megint nem az történik, amit a kobold látni szeretett volna.
A gőte utca éjjeli csendjét egy hátborzongató üvöltés zavarja meg, ami az egyik első emeleti ablakból hallatszódik ki. Aznap éjjel pont a századik.
Nov 16, 2020 02:06:06
Almos Joe
Nov 16, 2020 03:11:21
Tyodika a Gote uctaban Fauszt ver.
Nov 16, 2020 03:11:21
-
Nov 16, 2020 07:45:33
nincs már semmi bajunk
munkanélküliek vagyunk
boldog minden napunk
sohasem dolgozunk
nem izzadunk
nem szenvedünk
egész nap azt csináljuk amit szeretünk
a kedvünk jó
nincs semmi meló
élvezzük az életet nincs más tennivaló
Endre, mi a mai menetrend?
Lesz részeg nyüszítés, vagy ma a pályázati és nud mappákat rendezgeted És pakolsz?
munkanélküliek vagyunk
boldog minden napunk
sohasem dolgozunk
nem izzadunk
nem szenvedünk
egész nap azt csináljuk amit szeretünk
a kedvünk jó
nincs semmi meló
élvezzük az életet nincs más tennivaló
Endre, mi a mai menetrend?
Lesz részeg nyüszítés, vagy ma a pályázati és nud mappákat rendezgeted És pakolsz?
Nov 16, 2020 07:45:33
-
Nov 16, 2020 08:00:32
Én bírom Aczélt.
Egy erőszakos állat lehetett anno és valszeg morálisan picit ingoványos, de érezni a tapasztalatot a szavaiban.
Egy erőszakos állat lehetett anno és valszeg morálisan picit ingoványos, de érezni a tapasztalatot a szavaiban.
Nov 16, 2020 08:00:32
pogromozó
Nov 16, 2020 08:06:07
mától felpörgés
Nov 16, 2020 08:06:07
moshe dayan
(
x2)
Nov 16, 2020 08:07:33
x2)
Én bírom Aczélt.
+1
xray
(
x21)
Nov 16, 2020 08:17:12
x21)
Nov 16, 2020 08:17:12
+1
sokféle ember jár ide, feleslegesen megy a purparlé. akinek nem tetszik egy-két ember simán átlépi a posztját és kész. sok itt a megmondó kapitány is, még azokkal sincs bajom. de ez is csak az én véleményem. Nov 16, 2020 08:17:12
bolgár jeti
(
x30)
Nov 16, 2020 08:55:00
x30)
sokféle ember jár ide, feleslegesen megy a purparlé. akinek nem tetszik egy-két ember simán átlépi a posztját és kész. sok itt a megmondó kapitány is, még azokkal sincs bajom. de ez is csak az én véleményem.
Így van, nem kell basztatni egymást. Arra ott van a
Faszaság van
(
x2)
Nov 16, 2020 09:15:35
x2)
Pedig még emléxem, amikor a korcs a trash csopiban próbált érvényesülni, aztán megsértődött azon, h őt trashnek nevezik. Attól tartok te pedofil féreg, jobb lesz, ha hozzászoksz ehhez. Ja, és akkor natyony magyaráztad, hogy még az "elején" vagy a játékos "karrierednek", és folyamatosan "fejlődsz". A pénteki teljesítményed tükrében mennyire látványos a fejlődés, szerinted?
Vonzas torvenye
Nov 16, 2020 09:26:29
Bekuldted a probafeladatot gyagyas?
Nov 16, 2020 09:26:29
CheddarGoblin
(
x2)
Nov 16, 2020 09:36:04
x2)
Kicsit későn keltem, volt reggel munkába menős stream, Sodi?
-
Nov 16, 2020 09:37:44
Endre, amíg te a próbafeladatokkal, egyre súlyosbodó alkoholizmusoddal s előrehaladott állapotban lévő impotenciáddal vívtál napi élethalál harcot, engem kivásárolt az egyik ügyfelünk.
Van egy szabad hetem és óhajtom a kikapcsolódást napközben, de este szigorúan baszok!
Mit tudnál tenni ezügyben?
Miért nem csinálsz egy napi egy, reggeli félórás-órás bejelentkezést?
Napi gyors hírelemzés, spórolás tanácsok, befektetői tippek self-made üzletembereknek, új játékok, kukkolási tanácsok, sminkelés és szépészeti tippek Kisborossal, ilyen reggeli showra gondoltam.
Mint a Tordas rádió, csak ugye azt az öreg a zsenialitás csúcsára emelte, te lehetnél ennek a másik vége a kalózműfaj legalja.
Kifordított agyad minden borzalmát kifejthetnéd!
Van egy szabad hetem és óhajtom a kikapcsolódást napközben, de este szigorúan baszok!
Mit tudnál tenni ezügyben?
Miért nem csinálsz egy napi egy, reggeli félórás-órás bejelentkezést?
Napi gyors hírelemzés, spórolás tanácsok, befektetői tippek self-made üzletembereknek, új játékok, kukkolási tanácsok, sminkelés és szépészeti tippek Kisborossal, ilyen reggeli showra gondoltam.
Mint a Tordas rádió, csak ugye azt az öreg a zsenialitás csúcsára emelte, te lehetnél ennek a másik vége a kalózműfaj legalja.
Kifordított agyad minden borzalmát kifejthetnéd!
Nov 16, 2020 09:37:44
egyik néző
Nov 16, 2020 10:09:54
Sokan túl komolyan veszik itt a dolgokat ez igaz.
Vannak karakterek akik nem 100% elfogadhatóak, de igenis nagyon kemény hozzáadott értéke van annak, hogy kommentelnek, itt páran azért tényleg nem szarral gurigáznak és már csak a szóhasználat és a stílusuk miatt is üde színfoltok.
Szeretem-e a gore képeket?
Nem, okádok, de az első(2.) broni link után megtanultam.
Érdekel a kaka-pisi szex, a bestialitás, vagy a kisebbségi tinilányok aberrált kihasználására ötlete?
Egyáltalán nem és kibaszott szomorúnak tartom amikor arvahazakbol meg kistelepulésekrol viszik a tinilányok rodázni az EU-ba, viszont egy jó helyen elhejezett "na játszi/na lidi parkoló" benyögésen vinnyogva röhögök.
Támogatom a buták kihasználását, az öregek kirablását, a bűnelkövetés erőszakos formáit?
Egyáltalán nem, de bizony picit azért érdekel egy olyan arc, akiről érződik és tudott is, hogy csinált ezt azt, meg is mérték, le is ülte és van mit mondania erről.
Én mint egyszeri adófizető állampolgár, vajon támogatom a faszom tudja milyen NER buliban résztvevő embereket, akik gyakorlatilag szarásig folyaták ki a mi pénzünket a haverjaikhoz azon az alapon, hogy nemzeti polgári réteget és erős magyar cégeket akarnak és ez mindannyiunk érdeke?
Nem teljesen és nem feltétlenül ezen a módon és én is okádni tudnék a legtöbb idiótától a kormányban, de akkor nézzük csak meg a palettát, ugyan ki lenne alkalmasabb őszintén itt jelenleg miniszterelnoknek a Don helyett?
Valamelyik idióta hülyegyerek a lmp-mp-liberálisok közül? Karigeri? Hadházy? Berni asszony?
Szóval hagyjuk ezt inkább a gecibe..
Ne vergődjünk feleslegesen, meg az önérzeteskedés is tök fölösleges, politika túl komolyan vétele stb.
Röhögjünk jó nagyokat, kibaszott erős az évad, trash pokemonok ha picivel higgadtabban tolnák és néha picit több tiszteletet tanusítanának ennek a fórumnak, meg a fórum múltjának, az anyag minőségének, a régebbi profok munkájának, az nagyon pozitív lehetne. Bali, karib,steppen meg páran még nagyon szépen ráéreztek erre és láss csodát gyakorlatilag egy éven belül itt komoly elismerésre tettek szert.
De nyilván mindenki azt csinál amit akar, meg én sem vagyok itt lófasz sem, de imádom a karaktereket, a lore-t, meg a kibaszottnagy kommenteket amiket toltok.
Jó volna tartani a színvonalat!
Vannak karakterek akik nem 100% elfogadhatóak, de igenis nagyon kemény hozzáadott értéke van annak, hogy kommentelnek, itt páran azért tényleg nem szarral gurigáznak és már csak a szóhasználat és a stílusuk miatt is üde színfoltok.
Szeretem-e a gore képeket?
Nem, okádok, de az első(2.) broni link után megtanultam.
Érdekel a kaka-pisi szex, a bestialitás, vagy a kisebbségi tinilányok aberrált kihasználására ötlete?
Egyáltalán nem és kibaszott szomorúnak tartom amikor arvahazakbol meg kistelepulésekrol viszik a tinilányok rodázni az EU-ba, viszont egy jó helyen elhejezett "na játszi/na lidi parkoló" benyögésen vinnyogva röhögök.
Támogatom a buták kihasználását, az öregek kirablását, a bűnelkövetés erőszakos formáit?
Egyáltalán nem, de bizony picit azért érdekel egy olyan arc, akiről érződik és tudott is, hogy csinált ezt azt, meg is mérték, le is ülte és van mit mondania erről.
Én mint egyszeri adófizető állampolgár, vajon támogatom a faszom tudja milyen NER buliban résztvevő embereket, akik gyakorlatilag szarásig folyaták ki a mi pénzünket a haverjaikhoz azon az alapon, hogy nemzeti polgári réteget és erős magyar cégeket akarnak és ez mindannyiunk érdeke?
Nem teljesen és nem feltétlenül ezen a módon és én is okádni tudnék a legtöbb idiótától a kormányban, de akkor nézzük csak meg a palettát, ugyan ki lenne alkalmasabb őszintén itt jelenleg miniszterelnoknek a Don helyett?
Valamelyik idióta hülyegyerek a lmp-mp-liberálisok közül? Karigeri? Hadházy? Berni asszony?
Szóval hagyjuk ezt inkább a gecibe..
Ne vergődjünk feleslegesen, meg az önérzeteskedés is tök fölösleges, politika túl komolyan vétele stb.
Röhögjünk jó nagyokat, kibaszott erős az évad, trash pokemonok ha picivel higgadtabban tolnák és néha picit több tiszteletet tanusítanának ennek a fórumnak, meg a fórum múltjának, az anyag minőségének, a régebbi profok munkájának, az nagyon pozitív lehetne. Bali, karib,steppen meg páran még nagyon szépen ráéreztek erre és láss csodát gyakorlatilag egy éven belül itt komoly elismerésre tettek szert.
De nyilván mindenki azt csinál amit akar, meg én sem vagyok itt lófasz sem, de imádom a karaktereket, a lore-t, meg a kibaszottnagy kommenteket amiket toltok.
Jó volna tartani a színvonalat!
Nov 16, 2020 10:09:54
Sodinak vége
Nov 16, 2020 10:21:00
A próbafeladat sikertelen, Ausztriát lezarják,
Segélyt sem kap, meló sincs, nem is lesz.
Itt a vége, fuss el véle.
Segélyt sem kap, meló sincs, nem is lesz.
Itt a vége, fuss el véle.
Nov 16, 2020 10:21:00
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Nov 16, 2020 10:36:51
x2)
Van egy ötletem. Sodi szerezz be egy elektromos hasizom növelőt, dobj össze egy online interface-t amin ha valaki donétel akkor téged megráz az áram. Minél nagyobb a donés annál nagyobb az áramütés. 1 hét alatt milliomos leszel. Ha gondolod segítek, írj!!!
Pedofilvadász 42
Nov 16, 2020 10:44:48
Elmehetne Freak Melegpornószínésznek. XD
Nov 16, 2020 10:44:48
rBali
(
x24)
Nov 16, 2020 10:57:58
x24)
Hejj Gyagyás!
Most, hogy minden hónapban többet költesz, mint amennyi bevételed van, hogyan skálázódott az excelben a SÖR & mirelit szar - lakbér+hitelek közti sáv?
Hogyan törlesztesz 100%-ban, ha nincs miből, mi?
Erről pofázzál.
BEVÉTEL - KIADÁS rublikákat akarunk látni novemberi statisztikával!
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Most, hogy minden hónapban többet költesz, mint amennyi bevételed van, hogyan skálázódott az excelben a SÖR & mirelit szar - lakbér+hitelek közti sáv?
Hogyan törlesztesz 100%-ban, ha nincs miből, mi?
Erről pofázzál.
BEVÉTEL - KIADÁS rublikákat akarunk látni novemberi statisztikával!
Twiccs Chat
(
x5)
Nov 16, 2020 10:59:32
x5)
kezdhetnéd azzal hogy mennyi bevételt hozott a 10-en pár órás örjöngésed pénteken. :D és mennyi sört kellett vedelned hozzá hogy "szórakoztató" legyél. XD
#50euro + kamatok
Echelon műveleti központ
Nov 16, 2020 11:07:32
Tényleg, Púp, ha lezárják teljesen labanciát, akkor egyáltalán haza tudsz majd jönni?
Vagy ott ragadsz melócsá és pénz hiányában nemsokára lakás nélkül, és kénytelen leszel valami hajléktalanszállón meghúzni magadat?
Vagy ott ragadsz melócsá és pénz hiányában nemsokára lakás nélkül, és kénytelen leszel valami hajléktalanszállón meghúzni magadat?
Nov 16, 2020 11:07:32
BITTNER
Nov 16, 2020 11:08:59
Sodi hagytam neked egy virtuális borítékot. Benne van a tartozásom.
Nov 16, 2020 11:08:59
Zsidokvagytok
Nov 16, 2020 11:10:19
Hello, geprol nem tudok valamiert bejelentkezni, azt irja az oldal miutan beirom a felh. nevet, jelszót, h be kell jelentkezned, v vmi ilyesmit...
Koze lehet annak, h a regi Win 8.1 es gepemet hasznalom?
Valami otlet?
Bocsi a hibakert, telorol vok.
Elore is koszi (nszksz)
Koze lehet annak, h a regi Win 8.1 es gepemet hasznalom?
Valami otlet?
Bocsi a hibakert, telorol vok.
Elore is koszi (nszksz)
Nov 16, 2020 11:10:19
Faszaság van
(
x2)
Nov 16, 2020 11:20:38
x2)
Tényleg, Púp, ha lezárják teljesen labanciát, akkor egyáltalán haza tudsz majd jönni?
Az lenne az évad megkoronázása, ha a hajléktalanszállóról is kibasznák. Vagy be sem engednék. :)
p00p
(
x2)
Nov 16, 2020 11:20:44
x2)
Tegnap gondolom azért nem streamelt, mert a próbafeladattal szenvedett. Persze nem sikerült megoldani, de a határidő hétfő volt, tehát éjfélig még befejezheti.
"Tudunk indulni, nem alszom éjjel, hhehehe."
Púp mesélj, hol akadtál el, hátha tudunk segíteni :)
Kilóg a kanóc, bazmeg
"Tudunk indulni, nem alszom éjjel, hhehehe."
Púp mesélj, hol akadtál el, hátha tudunk segíteni :)
Pedofilvadász 42
Nov 16, 2020 11:21:50
Nov 16, 2020 11:21:50
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Nov 16, 2020 11:31:21
x8)
Faszaság van
(
x2)
Nov 16, 2020 11:33:44
x2)
Figyelj, velem lehet tárgyalni, én kibékülök a helyi junkyard-al is, ameddig lesz infónk az eseményekről. :D
gobesug
(
x30)
Nov 16, 2020 11:58:56
x30)
megpusztult a púpos?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 16, 2020 12:03:56
x38)
megpusztult a púpos?
Tanulsággá vált...
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 16, 2020 12:06:58
x19)
a nagy kuss alapján úgy gondolom nem sikerült leadni a kész próbafeladatot.
ne szomorkodj endre, beleadtál mindent.
volt rá 1 heted és szombat este nekiálltál 8 sör beverése után. Nem mondhatja még anyád se, hogy ezt elbasztad
ne szomorkodj endre, beleadtál mindent.
volt rá 1 heted és szombat este nekiálltál 8 sör beverése után. Nem mondhatja még anyád se, hogy ezt elbasztad
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Nov 16, 2020 12:07:30
x8)
megpusztult a púpos?
Most keresi, hogyan kell giftelni a cyberpunkot:-DD
bolgár jeti
(
x30)
Nov 16, 2020 12:08:14
x30)
jól öregedett rovat
Echelon műveleti központ
Nov 16, 2020 12:09:41
megpusztult a púpos?
Dehogyis, úgy pörgeti az púpfalat, mint a buziszaunában a faszát, gyakorlatilag percenként megoszt valami konteós faszságot.
Nov 16, 2020 12:09:41
Nemfatyle
(
x7)
Nov 16, 2020 12:12:46
x7)
Ez most a szokásosnál is durvább, ami ott megy :D
pogromozó
Nov 16, 2020 12:13:02
vagy megoldja a feladatot de nem veszik fel a lezárások miatt
Nov 16, 2020 12:13:02
60 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™