IDIÓTA!
Tudom, de öt éve nem dolgoztam még úgy, hogy nem tudok közben inni egy normális kávét.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Endre, szerintem a HR-s néni ismerkedni akarhat veled. Gyakorlatilag randira hívott.
Gondolom körbe ment az irodában a Fapoleon, és megtetszett neki a piton. Szegény nem tudhatja, hogy már nem működőképes.
Honnan tudod?
Javítom: öt éve nem dolgoztál. Mondjuk előtte se.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Onnan, hogy az a sztori, hogy túlterjeszkedtek véletlenül a jogaikon, teljesen logikus és kerek magyarázat, nem kell emögé semmit látni.
Neked minden logikus magyarázat, ha azt mondták volna hogy az ufók elvitték a nagy ügyfelet azt is elhiszed.
neked így egyszerübb, mert ha véletlen a sörök miatt basztak ki akkor az a te hibád lenne így viszont lehet okoskodni és verni a faszod, hogy te nem tehetsz semmiről.
mert te mindig csak áldozat vagy, a kis buta puhafaszú akit mindig bánt az élet meg a csúnya emberek :)
Stílusosan karácsonykor fog az utcára kerülni ez a barom.
És még az osztrák segélyre való jogosultságát is elveszti.
mert te mindig csak áldozat vagy, a kis buta puhafaszú akit mindig bánt az élet meg a csúnya emberek :)
Ezt a Takács Rózsa vagy RGL mondaná a helyzetemben.
Ezt már korábban megtanultam, és az idei év csak ráerősített: az életben nem léteznek életszerű és életszerűtlen szituációk, a XXI. században az élet ugyanis annyira bonyolulttá vált, hogy semmi nem fedhető le maradéktalanul ismert vagy ismertnek tekintett sémákkal (vö.: "te még nem láttál élőben pulykát, ha azt hiszed, hogy...")
Hány sört ittál a nap folyamán púpos?
Hülyeségeket beszélsz HAHÓ!
Nyem étyem, de faszaság van.
Fogyatékos keci.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Akkor felhívhatjuk őket a nevedben érdeklődni?
Azt Nespressoval se fogsz. Ha normális kávét akarsz inni, az ott kezdődik, hogy Gaggia Classic, meg hozzá valami normális kávéőrlő.
cady.hu/gaggia-classic-2018-kavefozo-gep-inox-p-27593.html?gclid=EAIaIQobChMIsLyU5fCj7QIVjql3Ch0sbwmYEAAYASAAEgJ4-vD_BwE
Mert ilyen SoDI a SoDI
Nagyot tévedtem! Nemhogy 3hétig nem birtad a munkahelyet , hanem már egy napig sem! Düsseldorfból lehet, hogy már 3 óra alatt elzavarnak a f***ba?
3 hét, sodi! 3 hét!
Valószínűleg nem szándékosan, de ez, hogy több mint egy egész napig hagyják, hogy az ember a szerződés birtokában beleélje magát egy konkrét helyzetbe, hogy utána koppanjon, tényleg nem kellemes érzés. Úgy voltam vele, hogy az ott a negyedik emeleten az ablak mellett az én székem, az én asztalom, az én gépem, és de fasza meg de kényelmes lesz ott dolgozni.
Egyik újságban sem írták még soha 3 országban sem, hogy ne menj be aláírni egy bankba sörtől bűzölögve 13 órakor?
Nem tanították az etyetyemen!
Amiatt ne aggódj. Nem kell neked Düsseldorfba költöznöd mert még a home office alatt kibasznak a picsába.
Akarsz fogadni?
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Akkor.mi is a felügyelő bizottság feladata?
pedofilsodiasodi
Az illendőségből odarakott farok a te lábaid között van, Hahó!
Hogy nem áll fel, nem működik, és csak hugyozni tudsz vele, egyértelműen le volt írva. Innentől pedig nincs miről beszélni.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Hogy van ez akkor, Púp? Téged a felűgyelőbizottság rúgott ki mert büdös volt a pofád?
Olyanról még a büdös életben nem hallottam hogy egy felügyelő bizottsági ülésen olyan dologról döntenének mint például egy ranglétra legalján lévő alkalmazott felvétele. Egy olyan ülésen sokkalta komolyabb dolgokat beszélnek át. Főleg egy bank esetében.
Max egy nagyfőnök aki felügyelőbizottsági tag is szólhatott nekik hogy nem kell több ember, de az fix hogy erről nem a bizottság döntött.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Parancsolj. Ez itt egy felügyelőbizottsági szakmai fórum, és ennél sokkal kisebb dolgokban is beszóltak már. Pedig itt csak egy apró szerződésmódosítást dobtak vissza, nem is felvételt.
www.betriebsrat.de/forum/thread/10551-g%C3%BCtetermin-vorl%C3%A4ufige-personelle-ma%C3%9Fnahme/?postID=66367
Mert 2020 van, azért.
Így rákeresve ez sem példátlan, ami ma történt, de hogy a létszámkérdést miért nem lehetett előre tisztázni a felügyelőbizottsággal, jó kérdés. Gondoltam arra is, hogy azzal volt a gond, hogy ráígértek a másik ajánlatomra, és a bizottság így túl magasnak tartotta a fizumat, csak ez meg azért nem állja meg feltétlenül a helyét, mert az all-in szerződések átlagos bérszintje Felső-Ausztriában hajszálpontosan ez a 4000 euró, amit megkaptam.
kurier.at/wirtschaft/arbeitszeit-wenn-der-all-in-vertrag-zur-ueberstunden-falle-wird/400590035
Lehet, hogy a túlórákkal tényleg megszivattak volna, ahogy a cikk is utal rá, de az is lehet, hogy nem, és egyáltalán nem lett volna semmi túlóra, csak formailag tartották fent maguknak a jogot.
Ezt már sosem fogjuk megtudni.
Pontosan tudod, hogy elég lenne írnod a HR-esnek, és elmondaná személyesen.
Csak félsz tőle, hogy azt mondja, hogy meg kéne semmisíteni az online jelenléted, mert a hörgős-ivós-üvöltős videóid miatt kellett visszamondani az állást.
Mivel ezt nem akarod hallani, ezért inkább nem mész el, hanem kitalálsz egy kamu indokot, és azt próbálod elhinni.
Micsodát?
Hogy szerinte lettek-e volna túlórák elrendelve?
Nem jós.
Én találom ki? :D
Az első felét, fogyaték. Elég lenne elmenned meghallgatni a HR-stől, hogy azért basztak ki, mert az internetes jelenléted vállalhatatlan volt.
Hiába mondogatod magadnak a kamu indokot, hogy nem hagyta jóvá a létszámbővítést, ilyet még a levélben sem állítanak, nem tudom, honnan vetted.
Nem az derül ki az utolsó leveléből.
"wir bedanken uns sehr für Ihr Verständnis.
Ich denke, Sie haben gemerkt, dass wir von Ihren Fähigkeiten überzeugt sind. Sie werden sicherlich eine perfekte Anstellung finden.
Freundliche Grüße im Namen der gesamten Partner Bank AG"
OLVASD MÁR VÉGIG!
Fall Sie ein aufklärendes Gespräch möchten, können wir genre für nächste Woche einen Termin vereinbaren.
MI A FASZT MONDANA HA NEM AZT, HOGY VELED KAPCSOLATOS AZ OK, AMI MIATT NEM VESZNEK FEL?!!!
MI A FASZT MONDANA HA NEM AZT, HOGY VELED KAPCSOLATOS AZ OK, AMI MIATT NEM VESZNEK FEL?!!!
Elmesélné, hogyan működik a felügyelőbizottság, hogy ezen keresztül megértsem, mi történt. De felesleges, mert értem.
Aha. Nyilván. Soha nem tudom, hogy mikor próbálsz hazudni magadnak, és mikor vagy őszintén ennyire hülye.
Nem a keddi melóra kéne készülnöd? Két programnyelvből is fel kellene húzni magad keddig, nem?
De. Pakolok tovább.
csá
Endre, tudtál végül utalni Márknak?
De neked nem pakolni kellene, hanem dokumentációt olvasni, nem?
Talán senki sem gyártana összeesküvéseket ha nem te lennél a Nemzet angolnája.
Nézd vissza az elmúlt pár napban miket konspiráltál ide meg örültél annak hogy tévúton járunk a melóhellyel kapcsolatban.
pörögj a púpodon inkább
Holnap tudunk reggel indulni
Reszegen mentel be alairni te alkoholista pedofil fasz, mit nem ertesz ezen? Az utolso ganyoldabol is kibasztak volna (probaido, haho), nem meg egy banktol.
A munka nem megoldás.
Nem tök mindegy, sneci? 2 hetet leszel ott, Hahó! Inkább legyen új projekt, azt simán kukázzák, és legalább nem baszol tönkre valami működő dolgot. 1-1, tessék szépen kibékülni!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Konkrétan nem kell.
Az más kérdés, hogy home office idején az elején titokban csinálni fogom, hogy hatékonyabbnak tűnjek, amíg belerázódom a dolgokba.
Egyelőre nem tervezek túlórát, de majd meglátom, mennyire szépen tudok haladni.
Ma írtad, hogy éjszaka fogsz túlórázni, a melócsában nem is szólsz, hogy beletanulj abba, amit 20 éve csinálsz. Be vagy baszva, vagy a memóriádat is elvitte a cica?
:D
Ilyesmit, hogy különleges, ami történik vele, a a Takács Rózsa szokott gondolni.
Nem te döntöd el te fogyatékos. Ha nincs kész időre a project kiküldik hozzád házhoz Jamalt és Brooksot akik faszrahuznak egyszerre és pörgetnek mint egy grillcsirkét. Már sikerült Linzben két nyugdijas melót elbasznod, most pedig belemész tátott szájjal a faszerdőbe. Szép munka!
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
Na nee.
Egy hónapja ennek az ellenkezőjét magyaráztad. Azt mondtad, hogy nulláról bármit meg tudsz csinálni, de bekapcsolódni más fejlesztésébe nehezebb!
Azt írtam, ahogy szükségesnek érzem, rádobok a 8 órára. Még egyszer nem indulok ki abból, hogy úgyis minden menni fog.
Ezek egészen konkrétan arra számítanak, hogy keddtől azonnal dolgozni tudok, és a túlterhelt csapatot érdemben tehermentesíteni.
Tesztmunka szintjén, igen.
Java projectet kell majd csinálnod?
Aztán meg mondtak volna nemet mikor rájönnek hogy egy utolsó kókler migrit alkalmaznak mint te. :)
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
De hát te tudsz programozni! Vagy nem? Akkor mi a gond?
Akkor veged van.
https://www.youtube.com/watch?v=RgCJB5kUR5g
meg te
mifan?! most nem! éppen nem! mivan?!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Rehabilitált Magyarósi
Nov 27, 2020 23:36:57
gyanús nekem ez a vízivás. megszagoltak rajtad az HR-osok tűzésvizet?
Nov 27, 2020 23:36:57
csicskasodi
(
x1)
Nov 27, 2020 23:37:54
x1)
Mindegy, reggel elindulok, és megpróbálok beszerezni mindent, ami kellhet a home office-hoz.
Azt ugye tudod hogy a home office nem azt jelenti, hogy rendezz be egy irodát otthon.IDIÓTA!
Ásó27
(
x68)
Nov 27, 2020 23:38:08
x68)
Gődény mondta, hogy a víz az egészségesebb, mint a sör?
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
Nov 27, 2020 23:39:11
Azt ugye tudod hogy a home office nem azt jelenti, hogy rendezz be egy irodát otthon.
IDIÓTA!
IDIÓTA!
Tudom, de öt éve nem dolgoztam még úgy, hogy nem tudok közben inni egy normális kávét.
Nov 27, 2020 23:39:11
sodika
Nov 27, 2020 23:39:25
Na pakolás, csá.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Nov 27, 2020 23:39:25
again mine the refund
(
x6)
Nov 27, 2020 23:42:48
x6)
Sneci jobb ha felfogod hogy a HR (vagy valaki fentről) szembesült az internetes "portfólióddal", és azonnal elutasított téged.
Ez innentől ilyen lesz hitelboi.
Ez innentől ilyen lesz hitelboi.
sodika
Nov 27, 2020 23:44:37
Nem, semmi ilyesmi nem történt.
Ez egészen biztos.
Soha többet nem írok ide
Ez egészen biztos.
Soha többet nem írok ide
Sodilegnagyobbrajongoja
bemehetnél beszélni a hr-es nénivel, szerintem tuti az lesz, hogy elment egy nagy ügyfél :))))))))))))))))
Endre, szerintem a HR-s néni ismerkedni akarhat veled. Gyakorlatilag randira hívott.
Gondolom körbe ment az irodában a Fapoleon, és megtetszett neki a piton. Szegény nem tudhatja, hogy már nem működőképes.
again mine the refund
(
x6)
Nov 27, 2020 23:45:56
x6)
Ez egészen biztos.
Soha többet nem írok ide
Ez egészen biztos.
Soha többet nem írok ide
Honnan tudod?
Ásó27
(
x68)
Nov 27, 2020 23:49:30
x68)
Sodi, be szoktad néha kapni a saját faszodat? Az nem buzis!
Mifaaaaaaaaaaaan
Karib
(
x10)
Nov 27, 2020 23:49:56
x10)
Javítom: öt éve nem dolgoztál. Mondjuk előtte se.
sodika
Nov 27, 2020 23:50:53
Honnan tudod?
Onnan, hogy az a sztori, hogy túlterjeszkedtek véletlenül a jogaikon, teljesen logikus és kerek magyarázat, nem kell emögé semmit látni.
Nov 27, 2020 23:50:53
csicskasodi
(
x1)
Nov 27, 2020 23:53:10
x1)
Neked minden logikus magyarázat, ha azt mondták volna hogy az ufók elvitték a nagy ügyfelet azt is elhiszed.
Karib
(
x10)
Nov 27, 2020 23:55:07
x10)
Van egy ötletem, sneci. Holnaptól indíts egy új excelt, amiben napi felbontásban vezeted, hogy mennyi vizet, sört, kávét, energiaitalt, egyebet iszol. Persze ezt közzé kell tenni a fórumon.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 27, 2020 23:55:10
x19)
neked így egyszerübb, mert ha véletlen a sörök miatt basztak ki akkor az a te hibád lenne így viszont lehet okoskodni és verni a faszod, hogy te nem tehetsz semmiről.
Bejlin
(
x8)
Nov 27, 2020 23:57:03
x8)
Látom nagy a baj. :)
Ha kedden kezdesz, akkor piszony pénteken már tőlük is kapsz majd egy rossz hangulatú emailt mert borítékolható hogy semmire sem fogsz jutni.
Azt remélem tudod hogy azt a módszert mégegyszer már nem fogod tudni elsütni hogy leírod hogy szarod le a szart is meg ez lett volna a feladat abban bízva hátha valaki elárulja a megoldást majd megint eltűnsz 3 napra sunyiban megoldani a feladatot az itt kapott instrukciók alapján
Idén meglesz még a 4. kirúgás is.
December amúgy is a felpörgés hónapja. Nagy műsor ígérkezik.
Ott dögölj meg ahol vagy. :)
Ha kedden kezdesz, akkor piszony pénteken már tőlük is kapsz majd egy rossz hangulatú emailt mert borítékolható hogy semmire sem fogsz jutni.
Azt remélem tudod hogy azt a módszert mégegyszer már nem fogod tudni elsütni hogy leírod hogy szarod le a szart is meg ez lett volna a feladat abban bízva hátha valaki elárulja a megoldást majd megint eltűnsz 3 napra sunyiban megoldani a feladatot az itt kapott instrukciók alapján
-
Nov 27, 2020 23:58:59
Látom nagy a baj. :)
Nov 27, 2020 23:58:59
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 28, 2020 00:00:12
x19)
Sodi, ha oral jellyt kensz a faszodea meg a púpodra és elkezdesz gyorsan forogni akkor simán átrepülsz Düsseldorfba a melóba midennap.
Nem kell költözni.
Nem kell költözni.
Sodilegnagyobbrajongoja
Nov 28, 2020 00:01:33
És még az osztrák segélyre való jogosultságát is elveszti.
Nov 28, 2020 00:01:33
sodika
Nov 28, 2020 00:02:35
Ezt már korábban megtanultam, és az idei év csak ráerősített: az életben nem léteznek életszerű és életszerűtlen szituációk, a XXI. században az élet ugyanis annyira bonyolulttá vált, hogy semmi nem fedhető le maradéktalanul ismert vagy ismertnek tekintett sémákkal (vö.: "te még nem láttál élőben pulykát, ha azt hiszed, hogy...")
Nov 28, 2020 00:02:35
Tőtőgáz
Nov 28, 2020 00:05:21
Hány sört ittál a nap folyamán púpos?
Hülyeségeket beszélsz HAHÓ!
Nov 28, 2020 00:05:21
Rehabilitált Magyarósi
Nov 28, 2020 00:09:30
már megint nemet mondtak a speciális tudású szakembernek. én ezt nem értem.
Nov 28, 2020 00:09:30
Vukity Trutyko
Nov 28, 2020 00:10:59
Hulyeseget beszelsz es pontosan tudod. Hamarosanujra kibasznak
Nov 28, 2020 00:10:59
BuziGurtni
Nov 28, 2020 00:16:29
Most akkor költözünk DüSSeldorfba?
Nov 28, 2020 00:16:29
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Nov 28, 2020 00:16:34
x13)
Fogyatékos keci.
Baromarc
(
x1)
Nov 28, 2020 00:20:40
x1)
Ez egészen biztos.
Soha többet nem írok ide
Ez egészen biztos.
Soha többet nem írok ide
Akkor felhívhatjuk őket a nevedben érdeklődni?
700 ezer fütyi
(
x1)
Nov 28, 2020 00:31:35
x1)
Azt Nespressoval se fogsz. Ha normális kávét akarsz inni, az ott kezdődik, hogy Gaggia Classic, meg hozzá valami normális kávéőrlő.
cady.hu/gaggia-classic-2018-kavefozo-gep-inox-p-27593.html?gclid=EAIaIQobChMIsLyU5fCj7QIVjql3Ch0sbwmYEAAYASAAEgJ4-vD_BwE
3 hét
Nov 28, 2020 00:33:25
Lehet, hogy éppen most navigálom bele magam egy még nagyobb szarba, mert éppen távmunkában szerződök le a külföldi céghez úgy, hogy zárva vannak a határik, így ezután már az osztrák AMS-hez se tudnék fordulni.
Az lenne még egy szép bonyodalom, és amilyen a formám, lehet is. De nincs sok választásom most.
Az lenne még egy szép bonyodalom, és amilyen a formám, lehet is. De nincs sok választásom most.
Nagyot tévedtem! Nemhogy 3hétig nem birtad a munkahelyet , hanem már egy napig sem! Düsseldorfból lehet, hogy már 3 óra alatt elzavarnak a f***ba?
Nov 28, 2020 00:33:25
A kombájn elüt
(
x1)
Nov 28, 2020 00:39:19
x1)
Keddig van idejük gondolkodni és előbb egy próbanapra hívnak, szerdán meg már nem. XD
sodika
Nov 28, 2020 00:41:16
Ahhoz képest, hogy délben még az volt a legnagyobb dilemmám, hogy hogyan fogom jövő pénteken délelőtt fogadni az internetbekötést végző embert, ha keddtől minden nap 9-től ott kell lennem a bankban, pár óra alatt is igen nagyot tudott fordulni minden, igen.
Én mindenkit folyton lebaszok, hogy ne igyon előre a medve bőrére, de hogy konkrétan egy aláírt szerződésre is érvényes lehet ez, az ennek a szabálynak még előttem is ismeretlen szintje.
Én mindenkit folyton lebaszok, hogy ne igyon előre a medve bőrére, de hogy konkrétan egy aláírt szerződésre is érvényes lehet ez, az ennek a szabálynak még előttem is ismeretlen szintje.
Nov 28, 2020 00:41:16
pogromozó
Nov 28, 2020 00:44:04
átbasztak hiába tagadod
Nov 28, 2020 00:44:04
sodika
Nov 28, 2020 00:47:21
átbasztak hiába tagadod
Valószínűleg nem szándékosan, de ez, hogy több mint egy egész napig hagyják, hogy az ember a szerződés birtokában beleélje magát egy konkrét helyzetbe, hogy utána koppanjon, tényleg nem kellemes érzés. Úgy voltam vele, hogy az ott a negyedik emeleten az ablak mellett az én székem, az én asztalom, az én gépem, és de fasza meg de kényelmes lesz ott dolgozni.
Nov 28, 2020 00:47:21
lavor
Nov 28, 2020 00:47:37
Ahhoz képest, hogy délben még az volt a legnagyobb dilemmám, hogy hogyan fogom jövő pénteken délelőtt fogadni az internetbekötést végző embert, ha keddtől minden nap 9-től ott kell lennem a bankban, pár óra alatt is igen nagyot tudott fordulni minden, igen.
Egyik újságban sem írták még soha 3 országban sem, hogy ne menj be aláírni egy bankba sörtől bűzölögve 13 órakor?
Nov 28, 2020 00:47:37
sodika
Nov 28, 2020 00:48:36
Minden rendben van még így is, csak nem vágyom én ennyi izgalmas kalandra, az a helyzet.
Nov 28, 2020 00:48:36
-
Nov 28, 2020 00:51:30
Nem tanították az etyetyemen!
Nov 28, 2020 00:51:30
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 28, 2020 00:52:41
x38)
Azért nem iszol vizet, hogy spórolj a számlán, és helyette inkább elfürcsized azt, amit meginnál?
A sörben van vitamin is, teljesen igazad van!
Azt a szűrős izét meg kúrd ki a picsába, a sör már eleve szűrt, Hahó!
A sörben van vitamin is, teljesen igazad van!
Azt a szűrős izét meg kúrd ki a picsába, a sör már eleve szűrt, Hahó!
Bejlin
(
x8)
Nov 28, 2020 00:53:48
x8)
Minden rendben van még így is, csak nem vágyom én ennyi izgalmas kalandra, az a helyzet.
Amiatt ne aggódj. Nem kell neked Düsseldorfba költöznöd mert még a home office alatt kibasznak a picsába.
Akarsz fogadni?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 28, 2020 00:55:16
x38)
A legnagyobb az egész sztoriban mégiscsak az, hogy a HR-es azért megsajnált, és segíteni akar, de te ezt is leszarod. Inkább iszol tovább. Persze max. 3 sört, mégjóhogy! xDDDDDD
Vukity Trutyko
Nov 28, 2020 00:57:50
Meg mindig abban az illuzioban elsz hogy nem a mocskos billa sôrszagu pofad miatt basztak ki?
Nov 28, 2020 00:57:50
Rehabilitált Magyarósi
Nov 28, 2020 01:01:23
seggszáj, hordjál maszkot rothadt pofájú. talán akkor nem veszik eszre hogy milyen nagy krumpli orrod van.
Nov 28, 2020 01:01:23
sodika
Nov 28, 2020 01:02:28
Hülye. Az ott egy illendőségből odarakott vörös farok csak.
Hogy a vezetőség nem tud semmi a felügyelőbizottsági döntéssel szemben, egyértelműen le volt írva. Innentől pedig nincs miről beszélni.
Hogy a vezetőség nem tud semmi a felügyelőbizottsági döntéssel szemben, egyértelműen le volt írva. Innentől pedig nincs miről beszélni.
Nov 28, 2020 01:02:28
pedofilsodiasodi
(
x2)
Nov 28, 2020 01:03:11
x2)
Akkor.mi is a felügyelő bizottság feladata?
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Nov 28, 2020 01:04:31
x1)
Nem vagy alkoholista, csak arra sem emlekszel mikor ittal utoljara vizet sor helyett :DDD
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 28, 2020 01:08:19
x38)
Az illendőségből odarakott farok a te lábaid között van, Hahó!
Hogy nem áll fel, nem működik, és csak hugyozni tudsz vele, egyértelműen le volt írva. Innentől pedig nincs miről beszélni.
bagolyleső
Nov 28, 2020 01:12:42
Hogy van ez akkor, Púp? Téged a felűgyelőbizottság rúgott ki mert büdös volt a pofád?
Nov 28, 2020 01:12:42
Bejlin
(
x8)
Nov 28, 2020 01:12:49
x8)
Olyanról még a büdös életben nem hallottam hogy egy felügyelő bizottsági ülésen olyan dologról döntenének mint például egy ranglétra legalján lévő alkalmazott felvétele. Egy olyan ülésen sokkalta komolyabb dolgokat beszélnek át. Főleg egy bank esetében.
Max egy nagyfőnök aki felügyelőbizottsági tag is szólhatott nekik hogy nem kell több ember, de az fix hogy erről nem a bizottság döntött.
xray
(
x21)
Nov 28, 2020 01:16:26
x21)
teljesen mindegy, a lényeg, h sneci nem kell oda és pofára esett. Max egy nagyfőnök aki felügyelőbizottsági tag is szólhatott nekik hogy nem kell több ember, de az fix hogy erről nem a bizottság döntött.
Rehabilitált Magyarósi
Nov 28, 2020 01:19:47
Valami mindig közbejön. Ha nemis az interjú alatt akkor másnap, vagy pár heten belül.
Persze mondhatod hogy van kivétel például az Espressto.
Kivel van a gond? A céggel vagy veled? Ha okos lennel akkor lenne saját céged. De nincs, így nem tudsz panaszkodni.
A cégek felmertek hogy te hosszú tavon nem hozol nekik profitot. Ez lehet nem így van szerinted, de nekik ez a benyomásuk.
Mi keltheti vajon ezt a benyomást?
Persze mondhatod hogy van kivétel például az Espressto.
Kivel van a gond? A céggel vagy veled? Ha okos lennel akkor lenne saját céged. De nincs, így nem tudsz panaszkodni.
A cégek felmertek hogy te hosszú tavon nem hozol nekik profitot. Ez lehet nem így van szerinted, de nekik ez a benyomásuk.
Mi keltheti vajon ezt a benyomást?
Nov 28, 2020 01:19:47
-
Nov 28, 2020 01:21:57
Endre, mégis van meló!!!
Ja, már nincs, mindegy.
Ja, már nincs, mindegy.
Nov 28, 2020 01:21:57
sodika
Nov 28, 2020 01:32:12
Olyanról még a büdös életben nem hallottam hogy egy felügyelő bizottsági ülésen olyan dologról döntenének mint például egy ranglétra legalján lévő alkalmazott felvétele.
Parancsolj. Ez itt egy felügyelőbizottsági szakmai fórum, és ennél sokkal kisebb dolgokban is beszóltak már. Pedig itt csak egy apró szerződésmódosítást dobtak vissza, nem is felvételt.
www.betriebsrat.de/forum/thread/10551-g%C3%BCtetermin-vorl%C3%A4ufige-personelle-ma%C3%9Fnahme/?postID=66367
Nov 28, 2020 01:32:12
sodika
Nov 28, 2020 01:41:12
Valami mindig közbejön.
Mert 2020 van, azért.
Így rákeresve ez sem példátlan, ami ma történt, de hogy a létszámkérdést miért nem lehetett előre tisztázni a felügyelőbizottsággal, jó kérdés. Gondoltam arra is, hogy azzal volt a gond, hogy ráígértek a másik ajánlatomra, és a bizottság így túl magasnak tartotta a fizumat, csak ez meg azért nem állja meg feltétlenül a helyét, mert az all-in szerződések átlagos bérszintje Felső-Ausztriában hajszálpontosan ez a 4000 euró, amit megkaptam.
kurier.at/wirtschaft/arbeitszeit-wenn-der-all-in-vertrag-zur-ueberstunden-falle-wird/400590035
Lehet, hogy a túlórákkal tényleg megszivattak volna, ahogy a cikk is utal rá, de az is lehet, hogy nem, és egyáltalán nem lett volna semmi túlóra, csak formailag tartották fent maguknak a jogot.
Nov 28, 2020 01:41:12
sodika
Nov 28, 2020 01:46:25
A 4000 euró totál szokásos, és az all-in kalkulátor azt hozta ki, hogy alaposan megjárhatom vele. Tehát nem kaptam annyira erős ajánlatot ebben a formában, ezért sem lehet szó arról, hogy sok lenne a szerződésbe írt, egyébként teljesen szokványos all-in bér.
rechner.allinrechner.at/
rechner.allinrechner.at/
Nov 28, 2020 01:46:25
-
Nov 28, 2020 01:46:36
Csak félsz tőle, hogy azt mondja, hogy meg kéne semmisíteni az online jelenléted, mert a hörgős-ivós-üvöltős videóid miatt kellett visszamondani az állást.
Mivel ezt nem akarod hallani, ezért inkább nem mész el, hanem kitalálsz egy kamu indokot, és azt próbálod elhinni.
Nov 28, 2020 01:46:36
Mitvisz
(
x1)
Nov 28, 2020 01:47:34
x1)
Aludjál már púp a jó kurva anyádat hagyd már a trollokat kicsit pihenni bazdmeg! Tényleg semmi szociális érzéked nincs te elmebeteg. Tudod az emberek aludnának. Takarodj innen! Andi csá
sodika
Nov 28, 2020 01:48:03
Micsodát?
Nem jós.
Nov 28, 2020 01:48:03
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Nov 28, 2020 01:48:26
x1)
Inkabb az elvonot javasolna a csajszi, attol tart a gnom
sodika
Nov 28, 2020 01:48:30
kitalálsz egy kamu indokot, és azt próbálod elhinni.
Én találom ki? :D
Nov 28, 2020 01:48:30
-
Nov 28, 2020 01:49:19
Micsodát?
Nem jós.
Nem jós.
Az első felét, fogyaték. Elég lenne elmenned meghallgatni a HR-stől, hogy azért basztak ki, mert az internetes jelenléted vállalhatatlan volt.
Hiába mondogatod magadnak a kamu indokot, hogy nem hagyta jóvá a létszámbővítést, ilyet még a levélben sem állítanak, nem tudom, honnan vetted.
Nov 28, 2020 01:49:19
sodika
Nov 28, 2020 01:50:01
Inkabb az elvonot javasolna a csajszi, attol tart a gnom
Ich denke, Sie haben gemerkt, dass wir von Ihren Fähigkeiten überzeugt sind. Sie werden sicherlich eine perfekte Anstellung finden.
Nov 28, 2020 01:50:01
-
Nov 28, 2020 01:51:13
OLVASD MÁR VÉGIG!
Fall Sie ein aufklärendes Gespräch möchten, können wir genre für nächste Woche einen Termin vereinbaren.
Nov 28, 2020 01:51:13
sodika
Nov 28, 2020 01:51:19
Mindegy, nem pörgök rajta, de ezt a felesleges kört megspórolhatták volna mindenkinek.
Nov 28, 2020 01:51:19
sodika
Nov 28, 2020 01:52:32
Elmesélné, hogyan működik a felügyelőbizottság, hogy ezen keresztül megértsem, mi történt. De felesleges, mert értem.
Nov 28, 2020 01:52:32
sodika
Nov 28, 2020 01:56:36
Mondom, ezt tessék elolvasni, és nem összeesküvéseket gyártani.
betriebsrat.de/forum/thread/10551-g%C3%BCtetermin-vorl%C3%A4ufige-personelle-ma%C3%9Fnahme/?postID=66367
betriebsrat.de/forum/thread/10551-g%C3%BCtetermin-vorl%C3%A4ufige-personelle-ma%C3%9Fnahme/?postID=66367
Nov 28, 2020 01:56:36
-
Nov 28, 2020 01:57:21
Aha. Nyilván. Soha nem tudom, hogy mikor próbálsz hazudni magadnak, és mikor vagy őszintén ennyire hülye.
Nov 28, 2020 01:57:21
-
Nov 28, 2020 01:58:02
Nem a keddi melóra kéne készülnöd? Két programnyelvből is fel kellene húzni magad keddig, nem?
Nov 28, 2020 01:58:02
sodika
Nov 28, 2020 01:58:25
De. Pakolok tovább.
csá
Nov 28, 2020 01:58:25
Rehabilitált Magyarósi
Nov 28, 2020 01:58:42
faszra húztak mint egy rossz buzit.
Nov 28, 2020 01:58:42
Érdeklődő
(
x6)
Nov 28, 2020 01:58:44
x6)
blabla.
Endre, tudtál végül utalni Márknak?
-
Nov 28, 2020 02:00:05
De. Pakolok tovább.
csá
csá
De neked nem pakolni kellene, hanem dokumentációt olvasni, nem?
Nov 28, 2020 02:00:05
Bejlin
(
x8)
Nov 28, 2020 02:00:08
x8)
Talán senki sem gyártana összeesküvéseket ha nem te lennél a Nemzet angolnája.
Nézd vissza az elmúlt pár napban miket konspiráltál ide meg örültél annak hogy tévúton járunk a melóhellyel kapcsolatban.
Ásó27
(
x68)
Nov 28, 2020 02:00:31
x68)
Lőjj már egy képet, hogy eddig mennyit takarítottál puha slag
Mifaaaaaaaaaaaan
regginsnarT
(
x1)
Nov 28, 2020 02:02:35
x1)
Mindegy, nem pörgök rajta, de ezt a felesleges kört megspórolhatták volna mindenkinek.
pörögj a púpodon inkább
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 28, 2020 02:06:11
x38)
Takarítás LIVE? Menne a donét!
miskolcigány
(
x5)
Nov 28, 2020 02:06:25
x5)
Reszegen mentel be alairni te alkoholista pedofil fasz, mit nem ertesz ezen? Az utolso ganyoldabol is kibasztak volna (probaido, haho), nem meg egy banktol.
Ásó27
(
x68)
Nov 28, 2020 02:10:07
x68)
Gondolj arra, hogy kedden repül a púpod a mélyvízbe :DDDDD
Reméljük megjön addig a gamer szék, mert ha össze is tudod rakni, akkor melócsá közben úgyis szétbasznád az autista ugrálásoddal!
Mifaaaaaaaaaaaan
Reméljük megjön addig a gamer szék, mert ha össze is tudod rakni, akkor melócsá közben úgyis szétbasznád az autista ugrálásoddal!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 28, 2020 02:19:51
x38)
Pénteken már felkérdezésecske lesz.
A rá következő pénteken pedig "mondtak volna nemet".
Addig elfogy 150 doboz sör!
A rá következő pénteken pedig "mondtak volna nemet".
Addig elfogy 150 doboz sör!
Púpszász réme
(
x1)
Nov 28, 2020 02:22:53
x1)
Mit rugózol ennyit a tulórán sneci? Azt hiszed a német gányoldában nem kell majd? Ott kell majd csak igazán, hisz nyakig vannak melókkal amiket kikell pörgetni! A te munkatempódban napi 30 óra is kevés lesz, nem hogy 8.
sodika
Nov 28, 2020 02:25:52
Ja, kedden annyira mélyvíz lesz, hogy beszéltem velük, és nyugodjak meg, a fő fejlesztő már pontosan megtervezte számomra a projektemet.
Ha ez azt jelenti, hogy oddadnak nekem egy szűz szerződést, hogy ezt akarja az ügyfél, csináld már meg neki, tehát nem olyasmi fog történni, hogy egy már régóta folyó projektbe állok bele (ahogy Magyarországról való elköltözésem után mindig is volt), ahol további funkciókat kell hozzáadnom, akkor nagyon ideges leszek.
Ha ez azt jelenti, hogy oddadnak nekem egy szűz szerződést, hogy ezt akarja az ügyfél, csináld már meg neki, tehát nem olyasmi fog történni, hogy egy már régóta folyó projektbe állok bele (ahogy Magyarországról való elköltözésem után mindig is volt), ahol további funkciókat kell hozzáadnom, akkor nagyon ideges leszek.
Nov 28, 2020 02:25:52
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 28, 2020 02:26:15
x38)
Itt kifizették volna a túlórát. Düsseldorfban éjszaka is fog ingyen dolgozni. Szerintem ez érthető!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 28, 2020 02:27:36
x38)
Ja, kedden annyira mélyvíz lesz, hogy beszéltem velük, és nyugodjak meg, a fő fejlesztő már pontosan megtervezte számomra a projektemet.
Nem tök mindegy, sneci? 2 hetet leszel ott, Hahó! Inkább legyen új projekt, azt simán kukázzák, és legalább nem baszol tönkre valami működő dolgot. 1-1, tessék szépen kibékülni!
sodika
Nov 28, 2020 02:27:38
Mit rugózol ennyit a tulórán sneci? Azt hiszed a német gányoldában nem kell majd?
Konkrétan nem kell.
Az más kérdés, hogy home office idején az elején titokban csinálni fogom, hogy hatékonyabbnak tűnjek, amíg belerázódom a dolgokba.
Nov 28, 2020 02:27:38
sodika
Nov 28, 2020 02:28:23
Itt kifizették volna a túlórát. Düsseldorfban éjszaka is fog ingyen dolgozni. Szerintem ez érthető!
Nov 28, 2020 02:28:23
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 28, 2020 02:28:59
x38)
Hétfőn mondjuk lehet, hogy a felügyelőbizottság variálni fog, de ne aggódj, ilyen senki mással nem történik!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 28, 2020 02:29:56
x38)
Ma írtad, hogy éjszaka fogsz túlórázni, a melócsában nem is szólsz, hogy beletanulj abba, amit 20 éve csinálsz. Be vagy baszva, vagy a memóriádat is elvitte a cica?
sodika
Nov 28, 2020 02:30:43
Hétfőn mondjuk lehet, hogy a felügyelőbizottság variálni fog, de ne aggódj, ilyen senki mással nem történik!
Ilyesmit, hogy különleges, ami történik vele, a a Takács Rózsa szokott gondolni.
Nov 28, 2020 02:30:43
Púpszász réme
(
x1)
Nov 28, 2020 02:31:38
x1)
Konkrétan nem kell.
Nem te döntöd el te fogyatékos. Ha nincs kész időre a project kiküldik hozzád házhoz Jamalt és Brooksot akik faszrahuznak egyszerre és pörgetnek mint egy grillcsirkét. Már sikerült Linzben két nyugdijas melót elbasznod, most pedig belemész tátott szájjal a faszerdőbe. Szép munka!
-
Nov 28, 2020 02:32:23
Na nee.
Egy hónapja ennek az ellenkezőjét magyaráztad. Azt mondtad, hogy nulláról bármit meg tudsz csinálni, de bekapcsolódni más fejlesztésébe nehezebb!
Nov 28, 2020 02:32:23
sodika
Nov 28, 2020 02:32:29
Azt írtam, ahogy szükségesnek érzem, rádobok a 8 órára. Még egyszer nem indulok ki abból, hogy úgyis minden menni fog.
Ezek egészen konkrétan arra számítanak, hogy keddtől azonnal dolgozni tudok, és a túlterhelt csapatot érdemben tehermentesíteni.
Nov 28, 2020 02:32:29
sodika
Nov 28, 2020 02:32:51
Na nee.
Nov 28, 2020 02:32:51
700 ezer fütyi
(
x1)
Nov 28, 2020 02:33:24
x1)
Sikerült kitakarítani?
Ma lesz stream?
Mert ilyen SoDI a SoDI
Ma lesz stream?
-
Nov 28, 2020 02:33:51
Java projectet kell majd csinálnod?
Nov 28, 2020 02:33:51
sodika
Nov 28, 2020 02:35:23
A banknál éreztem, hogy nem lenne nyomás az azonnali hatékony munkára, hanem fokozatosan belejöhetek. Ez a düsseldorfi sajnos nem ilyen, azért vagyok tőle beszarva. Igen. Azonnali, hatékony munkára foghatóságra számítanak.
Nov 28, 2020 02:35:23
Púpszász réme
(
x1)
Nov 28, 2020 02:36:37
x1)
A banknál éreztem, hogy nem lenne nyomás az azonnali hatékony munkára, hanem fokozatosan belejöhetek. Ez a düsseldorfi sajnos nem ilyen, azért vagyok tőle beszarva. Igen. Azonnali, hatékony munkára foghatóságra számítanak.
Aztán meg mondtak volna nemet mikor rájönnek hogy egy utolsó kókler migrit alkalmaznak mint te. :)
-
Nov 28, 2020 02:37:22
De hát te tudsz programozni! Vagy nem? Akkor mi a gond?
Nov 28, 2020 02:37:22
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Nov 28, 2020 02:38:00
x1)
Akkor veged van.
zsidókvagytok
Nov 28, 2020 02:38:02
meg te
Nov 28, 2020 02:38:02
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Nov 28, 2020 02:38:54
x1)
Milyen nyelv dusseldorf, sodi? Java vagy valami JS framework?
xray
(
x21)
Nov 28, 2020 02:47:21
x21)
Nov 28, 2020 02:47:21
azonnal mondd vissza! még hányszor akarod magad kirúgatni? Nov 28, 2020 02:47:21
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Nov 28, 2020 02:51:10
x1)
Egyebkent ma screeneltem egy fiatal sracot egy react pozira. Tobbek kozott olyan temakban mint usestate hook, useeffect hook, bindings, multiple context, destructuring, jwt, nested routing, lifecycle hooks, joi. Nem is senior pozira. Csak hogy ertsd, hol vagy te a fostalicska html-eddel egy react melocsatol.
Ezevben repulsz majd, meglesz a negyedik kirugasocska.
Ezevben repulsz majd, meglesz a negyedik kirugasocska.
190 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

www.youtube.com/watch?v=Ys_JFfoPDaw