Nem kell grafológusnak lenni, hogy megállapítsuk róla, hogy aki 40 évesen így tud szignózni az egy alkoholista gyernőtt.
Endre szerintem nem tud kézzel írni. Ezért kellett kisegítőbe járnia?
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Szerinted ez mennyire gyakori? Nálad a fenti feltételek melyike állt fent? Szerinted ilyen beleegyezés nélkül - ha kötelező - lehet-e aláírni?
Nem lehetett volna, mégis megtették.
Ezzel nyilván formai hibát követtek el.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Menj be és kérdezd meg a nénitől, ott van sarkon. Ilyenkor legyen nagy a pofád.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Persze továbbléptél, csak egész nap a felügyelőbizottságot guglizod.
A felügyelőbizottság nem szólhat bele operatív döntésekbe, pláne nem utólag nem teheti semmissé őket.
Az üzemi tanács csak esélyegyenlőségi és munkásjogi okokból vétózhat meg ilyet: és valószínűleg kizárólag az aláírás ELŐTT.
Arra nem is gondolsz hogy lehet feldobnák azt a lehetőséget hogy a jövőben valamikor alkalmaznának?
Ebből is látszik te is tudod hogy azért nem vettek fel mert bűzlöttél a piától.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Mind a kettőre linkeltem példát.
Elég a jogászkodásokból, IT-t akarok.
Mesélj, gyagyás, mit tudsz a keddi projectedről? :DD
Kifáradtál ugye ?
szutyok
Mind tudjuk, sőt, SoDI is tudja, ezért inkább autigenerátor, ő nem a hibás, Ausztriában a bankokba vesznek fel embereket úgy, hogy nem vehetnének fel, továbbá fejlesztőcégek csábítgatnak el berlini profikat bruttó 50ezerért (se céges autó, semmi) akiket kirúgnak 3 hét után 1000 eurós bónusszal.
Nem is értem miből élnek ezek a cégek :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
REMEG A KEZE.
Elvileg abból, hogy a felügyeleti szerv visszafogja őket a pénzherdálástól.
STREAM LESZ-E MA?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
De azért örülök, hogy elismerted és szerinted is pénzherdálás téged alkalmazottként foglalkoztatni. :)
Igen, előre jelezték volna, ha igaz lenne amit mondtak neked :)
Csak nem az.
Mindegy.
Whatlinz?
Szemét zsidóbank tényfeltáró vekniflokk elsodikázva?
Holnap tudunk reggel indulni
Ami nem az üzemi tanács feladata :D
Mindegy, nem számít sodi. Hacsak nem a részeg aláírásos produkciód miatt rúgnak ki (akkor pedig szerintem nem ajánlana beszélgetést a csaj) annyit mondana, hogy szedesd le a twitch, coub, és mindenféle online jelenléteted, mert így nem fogsz a bankszektorban, de talán máshol sem állást kapni.
Valami mesélne a GDPR-ról is, meg a felejtés jogáról, stb., és sok szerencsét kívánna a továbbiakhoz.
Mivel egy ostoba, szociopata kobold vagy, aki ráadásul nem tud rendesen németül, ezért teljesen félreértenéd, mit mond.
Valami olyanná alakulná át pár óra alatt a fejedben, hogy "a bankszenktor nem való influencereknek" vagy ilyesmi, és boldogan hajtogatnád, hogy "mutassunk egyetlen influencert, aki a bankszektorban dolgozik", meg hogy "nem az én hibám, erről a policy-ról nem tehetek, nem volt kiírva sehol".
Ennyi lenne, ezért tényleg kár lenne bemenned.
Kit fog felhívni sírva? Márkot?
Mifaaaaaaaaaaaan
A felügyelőbizottságé igen. Az EsPresto-nál is azok ülése után, az ő döntésük nyomán lett elküldve előbb a HR-es, majd a következő után a marketinges néni.
A boarddal kevered szerintem.
A te elküldésedről pedig Ahmed döntött xd?
Holnap tudunk reggel indulni
És miattad összehívták a fb-t, bécsben. Dönteni kellett havi 4 ezer euróról, egy 100 milliardos forgalmú banknál. Biztos így volt.
Nem kevesem. A board jóváhagyott.
Biztos pont pénteken volt az ülésük.
Nem kell az ilyesmit nagyon túlgondolni.
Nyilván, és havi 4000 eurós ügyekkel foglalkoznak.
Idiota.
Vegyél egx tv-t is akkor.
De minek???? Megint felhalmozol egy csomó lomot, amit aztán otthagysz. Az a szerencsétlen lakás már most úgy néz ki, mint valami hajléktalanszálló, és már megint telehordod mindenféle kacattal. Te kérdezted, hogy Ausztria marasztal-e. A jelek alapján rohadtul nem. Akkor meg mit vásárolgatsz?
Ingatkanügyek
Hát a dokumentáció?
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
ÁLLÍTÓLAG tegnap este 8-kor írtak neki.
Nagyon fontos ember a sodi,egy egész felügyelőbizottság miatta ül össze, majd még aznap este egy másik cég dönt a sorsáról. VICC.
14:26-kor pontosan.
Vagyis több mint 24 órával azután, hogy az aláírt szerződés már a kezemben volt.
Igen, ennyi.
LESZ MA STREAM?
Tegnap este azt írtad (olvasd vissza, ha nem emlékszel), hogy írt a német cég hogy kedden kezdesz.
Sikerült elérni őket, elmeséltem mindent részletesen. Annyit mondtak, hogy még ők sem hallottak ilyesmiről, egyrészt együttéreznek, másrészt a maguk részéről mégis öröm, hogy így alakult, mert ez azt jelenti, hogy keddtől mégis van segítségük.
Akkor mi a faszt akadékoskodsz!
Itt csak te szoktál hazudozni. Ezt az állításodat meg majd meglátjuk a jövő héten.
És még tegnap este összehívták a fb-t. Nyilván.
Ők se hallottak ilyenről akkor, ha azt kell bizonyítani, hogy ilyen pech csak vele eshet meg.
Tele az internet ilyen esetekkel, ha azt kell bizonyítani, hogy nem a piálás és a videók miatt baszták ki.
Minden, és az ellenkezője egyszerre igaz lehet, egy a biztos: Sodika semmiben, soha nem hibás.
Az felügyeleti szerv részvénytársaságoknál kötelező (AG). Az EsPresto is az volt. Meg a bank is. A düsseldorfi távmunkás cég viszont nem az, hanem kft (GmbH).
Akkor gyorsan ki tudnak rúgni. Örülsz neki?
Utána mész a labanchivatalba?
Igen, itt nem lesz hosszú beszélgetés a baszás előtt. :D
Ezért örültem volna jobban a banknak, mert ott legalább a december simán eltelhetett volna azzal, hogy tanulgatom a rendszert.
Utána bonyolult lesz, mert nem az AMS lesz illetékes, fizikailag mégis itt vagyok, ami meg a német segélyt zárná ki elvileg.
De sok választásom nincs. Ha ez van, ez van.
Keresd tovább a melócsákat.
ezt úgy is lehet értelmezni hogy úgy fognak kiBASZNI mint macskát szarni
#50euro + kamatok
Faszaság lesz. Még csak 3000 mínuszban vagy. Még ezen a héten kirúgnak, de akár 300 eurót is kaphatsz.
Nem. :)
Most egyelőre annak örülök, hogy valami mégis van.
Na pakolás, és szóda -és kávégépszerzés, csá.
Soha többet nem írok ide
Csomó ilyen van.
Sodika a zöldmezős projecteket tudja gyorsan és hatékonyan megcsinálni akkor, ha épp egy meglévő rendszerrel sül fel.
Sodika csak a meglévő rendszereket szereti fejleszteni, és ideges lenne, ha zöldmezős projectre vette volna fel a düsseldorfi cég, ha az ott várható blamázst kell előre megmagyarázni.
Sodika "egy vagy két" sört vert be a szerződéskötés előtt, és "észrevette" a HR-es, ha ezzel a macsó, piás figurát tudja hozni.
Sodika az aláírás előtt csak egy sört ivott, csak fél sört ivott, csak viccből mondta, hogy ivott, ha felmerül, hogy ezért baszták ki.
Sodika minden haverja skizofrén, ha jellemezni kell őket.
Sodika mindegyik haverja normális, ha épp azzal példálózik, hogy náluk jobban visel valamit.
Nincs koronavírus, az egész egy hoax, ha a facebookon kell mondani okosat.
Koronavírus járvány van, ha azt kell megmagyarázni, hogy miért baszták ki valahonnan.
Estig lehetne folytatni, én most feladom.
Ez azért van, mert senkinek nem lehet német munkaviszonya akkor, ha ausztriában lakik. Ez tényleg maga a limbó. Illegális helyzet lévén, nem kezelik a jogszabályok a segélyezés kérdését sem.
te buzi pedofil, azt mondtad elmész vásárolni, meg pakolsz...de még mindig itt baszod a rezet
A távmunka nem pont azt jelenti amit gondolsz.
Nálad valami kurva nagy probléma van a felfogással, olyan vagy mint egy óvodás aki nagyot akar mondani, helyette valami bődületes hülyeséget mond, de amíg a gyerekeknél ez aranyos tud lenni, nálad ez szánalmas.
Nem a távmunka, te fogyaték, hanem az, hogy másik országban van normál munkaviszonyod, mint amelyikben élsz.
Ez pedig, igen, 2020-ban is illegális. Ha valami csoda folytán nem basznak ki január közepéig, megy is a feljelentés.
Ha németországból kapsz pénzt, azt Ausztriában kell leadóznod egyéni vállalkozással, megbízási szerződéssel, fasz tudja mivel. Német munakviszonyod nem lehet. Pont.
Hahó!
Faszverés, sörvedelés, nudista képnézés.
Meló nincs. Segély nincs.
Semmilyen munkahelynek nem kell egy recskázó részeges buzignóm.
Soha többet nem írsz ide, mert zsidók vagyunk?
Na csá. * ásít *
Púpos búbánat
Elmondtad egyáltalán a cégnek, hogy Ausztriában élsz életvitelszerűen?
Azt hazudtad, hogy Berlinben vagy a wedekindstrasse-ben mi? Esetleg valamit gagyogtál egy ausztriai nyaralásról?
Itt vagyok, itt ragadtam, két hét karantént senki kedvéért nem vállalok be ugyanis, de német címem van és bankszámlám.
Ennyit tudnak.
Szóval HAZUDTÁL!
ÉS neked hogyan van német lakcímed?
Tehát hazudtál. Ha elmondtad volna, hogy Osztrák tb-d van, és AMS segélyt is folyósítottak már neked korábban, akkor biztosan nem adnak munkaszerződést.
Az ugyanis teljesen legális, hogy három hónapra elmész ausztriába, miközben fenntartod a német lakcímed. De eközben nem lehet ausztriai TB-d, nem lehet segélyed, és ha be is jelentkezel valami lakcímnyilvántartóba, valószínűleg jelezned kell, hogy ideiglenes címről van szó.
Ezzel, hogy három helyen tudok játszani az illetőséggel, és a zavarosban halászni, igyekszem is élni. :)
Ezt már az egyik streamedben is kérdeztem, mert akkor se értettem, hogy kb 20*20 centis darabokra tépkedted (és nejlonzacskóba tetted) gondolom most is ezt érted vesződés alatt, de mi a fasznak csinálod ezt? Simán összelapítod és mehet a papíros szelektívbe, természetesen nejlon nélkül, ez egy értelmes embernek kb 3 másodperces feladat.
Lehet, nem tudom. De most már befejetem, ha majdnem 3 órám van a tépkedésben. :D
Te TÉNYLEG értelmi fogyatékos vagy.:)))
Hagyjad már, ez végre egy testhezálló feladat neki: nem túl bonyolult, látványos eredménye van, és a személyiségéhez is passzol, mert pusztítás.
A keddi feladatokban már nem lesz ennyi öröme :D
Pedig érvényben vannak, de ezt majd az osztrák adóhivatal megmondja neked. Aztán mehet a csillámpónis beadvány, hogy koronavírus, meg békeidő, meglátjuk, mit szólnak hozzá.
Hatalmas műsor várható :)
Csak ennyit kell tudnod.
A valótlan lakcím felajánlása, illetve a költözéssel nem párosuló „látszatbejelentkezés” 50.000 euróig terjedő büntetést vonhat maga után.
Remélem egy jó németes már ír a német és osztrák munkaügyeseknek.
De jure igen, de facto nem.
A rendőrlistás ügyemet is így nyertem meg.
Formálisan bűncselekmény, az egyedi körülmények miatt viszont mégse.
Puha Slag
(
x7)
Nov 28, 2020 12:18:23
x7)
Nem kell grafológusnak lenni, hogy megállapítsuk róla, hogy aki 40 évesen így tud szignózni az egy alkoholista gyernőtt.
Endre szerintem nem tud kézzel írni. Ezért kellett kisegítőbe járnia?
sodika
Nov 28, 2020 12:19:55
Szerinted ez mennyire gyakori? Nálad a fenti feltételek melyike állt fent? Szerinted ilyen beleegyezés nélkül - ha kötelező - lehet-e aláírni?
Nem lehetett volna, mégis megtették.
Ezzel nyilván formai hibát követtek el.
Nov 28, 2020 12:19:55
Hahó
(
x136)
Nov 28, 2020 12:20:10
x136)
Az is egyfajta felügyeleti szerv.
Itt nem tudjuk, a banknál ez miféle, mert nem írta, hogy felügyelőbizottság, vagy üzemi tanács.
Itt nem tudjuk, a banknál ez miféle, mert nem írta, hogy felügyelőbizottság, vagy üzemi tanács.
Menj be és kérdezd meg a nénitől, ott van sarkon. Ilyenkor legyen nagy a pofád.
Hahó
(
x136)
Nov 28, 2020 12:21:42
x136)
Mikor lesz már kedd? Annyira várom mint a karácsonyt.
sodika
Nov 28, 2020 12:23:23
Nincs mit megkérdezni, továbbléptem.
Pakolok egy kicsit, és elindulok SodaStream-et, meg kapszulás kávéfőzőt beszerezni. Az előbbi biztos lesz valamilyen boltban, az utóbbiban bizonytalan vagyok.
Pakolok egy kicsit, és elindulok SodaStream-et, meg kapszulás kávéfőzőt beszerezni. Az előbbi biztos lesz valamilyen boltban, az utóbbiban bizonytalan vagyok.
Nov 28, 2020 12:23:23
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 28, 2020 12:24:11
x19)
Beüzemelted már a mikrót gyagyás? Vagy még várod paksról a jelentést, hogy engedélyt adnak-e a plusz fogyasztásra?
Istenem, hogy mekkora barom vagy.
Istenem, hogy mekkora barom vagy.
Hahó
(
x136)
Nov 28, 2020 12:24:31
x136)
Persze továbbléptél, csak egész nap a felügyelőbizottságot guglizod.
-
Nov 28, 2020 12:24:58
A felügyelőbizottság nem szólhat bele operatív döntésekbe, pláne nem utólag nem teheti semmissé őket.
Az üzemi tanács csak esélyegyenlőségi és munkásjogi okokból vétózhat meg ilyet: és valószínűleg kizárólag az aláírás ELŐTT.
Nov 28, 2020 12:24:58
Hahó
(
x136)
Nov 28, 2020 12:25:32
x136)
Hányadik sörnél tartasz ma?
sodika
Nov 28, 2020 12:25:38
Épp a nagy kartonokat semmisítem meg, hogy le tudjam vinni őket a szemetesbe.
Nov 28, 2020 12:25:38
Bejlin
(
x8)
Nov 28, 2020 12:25:53
x8)
Arra nem is gondolsz hogy lehet feldobnák azt a lehetőséget hogy a jövőben valamikor alkalmaznának?
Ebből is látszik te is tudod hogy azért nem vettek fel mert bűzlöttél a piától.
sodika
Nov 28, 2020 12:25:54
Mind a kettőre linkeltem példát.
Nov 28, 2020 12:25:54
IT Troll v5.12
Nov 28, 2020 12:26:00
Elég a jogászkodásokból, IT-t akarok.
Mesélj, gyagyás, mit tudsz a keddi projectedről? :DD
Nov 28, 2020 12:26:00
Okjs Snecologus
(
x1)
Nov 28, 2020 12:26:23
x1)
Épp a nagy kartonokat semmisítem meg, hogy le tudjam vinni őket a szemetesbe.
Kifáradtál ugye ?
Pedofilvadász 42
Nov 28, 2020 12:27:00
www.youtube.com/watch?v=-lkKPzpc-M4
Érdekes, hogy nincs szó Sodi hőstetteiről.
Érdekes, hogy nincs szó Sodi hőstetteiről.
Nov 28, 2020 12:27:00
pogromozó
Nov 28, 2020 12:27:21
sodi fiam
az a meló van meg amit már elvégeztél
uff
az a meló van meg amit már elvégeztél
uff
Nov 28, 2020 12:27:21
bolgár jeti
(
x30)
Nov 28, 2020 12:27:22
x30)
Ez a work councilnek fordított akármi egyébként nem kaszálhat el alkalmazást azzal az indokkal, amit te kaptál (hogy elegendő emberük van már így is). Csak mondom.
Mind tudjuk, sőt, SoDI is tudja, ezért inkább autigenerátor, ő nem a hibás, Ausztriában a bankokba vesznek fel embereket úgy, hogy nem vehetnének fel, továbbá fejlesztőcégek csábítgatnak el berlini profikat bruttó 50ezerért (se céges autó, semmi) akiket kirúgnak 3 hét után 1000 eurós bónusszal.
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 28, 2020 12:28:15
x19)
Allitolag egyenesen Sebastian Kurz szólt le a partner banknak, hogy most nem engedhetnek meg egy új ember felvételét.
Megterhelné a bank pénzügyeit bruttó 4 000 euró kiadás havonta.
Szerintem ez érthető.
Megterhelné a bank pénzügyeit bruttó 4 000 euró kiadás havonta.
Szerintem ez érthető.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 28, 2020 12:28:59
x37)
Endre, miért nem takarodsz már el a Golda Meir-imitátor kurva anyádba végre, és hagyod abba ezt az autista ringlispílt? Nem érdekel minket, miért basztak ki a bankos melócsából. Elég a tény, hogy kibasztak, és kész. Minket most már az érdekel, hogy lesznek-e ideggörcsöcskék és a feszkó miatti robbanásszerű lerészegedések az új melócsában? Ki fogod-e bírni egész nap piázás nélkül, vagy azért ebédszünetben gyorsan bedobsz egy sört, hogy kibírd valahogy este 6-ig? Hányszor fogsz rányúlni a pitonra munkaidőben? El fogsz-e vérezni az első két hétben a feszített tempójú projektben? Többen kérdezik!
csicskasodi
(
x1)
Nov 28, 2020 12:29:42
x1)
És az aláírásodon nagyon nevetek, hiányoztál általánosban a gyöngybetűk óráról? Akkor is már a faszodat verted a pad alatt fogadjunk XDD
REMEG A KEZE.
sodika
Nov 28, 2020 12:29:43
Nov 28, 2020 12:29:43
bolgár jeti
(
x30)
Nov 28, 2020 12:30:16
x30)
STREAM LESZ-E MA?
Gra0f
Nov 28, 2020 12:30:41
Ez a kézírás gyerek! Te tudsz írni? Van egy féloldalas írásod? Beposztolnad?
Nov 28, 2020 12:30:41
bolgár jeti
(
x30)
Nov 28, 2020 12:31:11
x30)
De azért örülök, hogy elismerted és szerinted is pénzherdálás téged alkalmazottként foglalkoztatni. :)
sodika
Nov 28, 2020 12:31:33
Közgazdaságilag, üzemszervezési tekintetben, jogilag, minden szempontból rendben van ez, és logikus, de mondták volna ezt, és akkor nem élem bele magam annyira az aláírt szerződéssel a kezemben. Előre jelzik, és semmi gond.
Mindegy.
Mindegy.
Nov 28, 2020 12:31:33
bolgár jeti
(
x30)
Nov 28, 2020 12:32:18
x30)
Közgazdaságilag, üzemszervezési tekintetben, jogilag, minden szempontból rendben van ez, és logikus, de mondták volna ezt, és akkor nem élem bele magam annyira az aláírt szerződéssel a kezemben. Előre jelzik, és semmi gond.
Mindegy.
Mindegy.
Igen, előre jelezték volna, ha igaz lenne amit mondtak neked :)
Csak nem az.
Mindegy.
Whatlinz?
Ásó27
(
x68)
Nov 28, 2020 12:32:23
x68)
Sodi, inkább a keddi melócsázásról beszélj, mert be vagy szarva, az viccesebb
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Nov 28, 2020 12:32:55
x68)
Ezt szereti az autista, nézi a jogi szarokat, okoskodik, de nekünk nem ez kell.
Endre! Mit fogsz kedden csinálni te szánalmas korcs?
Mifaaaaaaaaaaaan
Endre! Mit fogsz kedden csinálni te szánalmas korcs?
regginsnarT
(
x1)
Nov 28, 2020 12:33:31
x1)
Mindegy.
Mindegy.
Szemét zsidóbank tényfeltáró vekniflokk elsodikázva?
-
Nov 28, 2020 12:34:09
Mindegy, nem számít sodi. Hacsak nem a részeg aláírásos produkciód miatt rúgnak ki (akkor pedig szerintem nem ajánlana beszélgetést a csaj) annyit mondana, hogy szedesd le a twitch, coub, és mindenféle online jelenléteted, mert így nem fogsz a bankszektorban, de talán máshol sem állást kapni.
Valami mesélne a GDPR-ról is, meg a felejtés jogáról, stb., és sok szerencsét kívánna a továbbiakhoz.
Mivel egy ostoba, szociopata kobold vagy, aki ráadásul nem tud rendesen németül, ezért teljesen félreértenéd, mit mond.
Valami olyanná alakulná át pár óra alatt a fejedben, hogy "a bankszenktor nem való influencereknek" vagy ilyesmi, és boldogan hajtogatnád, hogy "mutassunk egyetlen influencert, aki a bankszektorban dolgozik", meg hogy "nem az én hibám, erről a policy-ról nem tehetek, nem volt kiírva sehol".
Ennyi lenne, ezért tényleg kár lenne bemenned.
Nov 28, 2020 12:34:09
Ásó27
(
x68)
Nov 28, 2020 12:34:32
x68)
Ma lesz videó gyagyás? Elkészíted a lejárató SEO videót?
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x136)
Nov 28, 2020 12:35:02
x136)
Megkapja kedden az első feladatot, először elsírja magát, utána bont egy sört, és letiltja a főnök urat.
Ásó27
(
x68)
Nov 28, 2020 12:36:20
x68)
Megkapja kedden az első feladatot, először elsírja magát, utána bont egy sört, és letiltja a főnök urat.
Kit fog felhívni sírva? Márkot?
sodika
Nov 28, 2020 12:37:12
A felügyelőbizottságé igen. Az EsPresto-nál is azok ülése után, az ő döntésük nyomán lett elküldve előbb a HR-es, majd a következő után a marketinges néni.
Nov 28, 2020 12:37:12
-
Nov 28, 2020 12:38:34
Nov 28, 2020 12:38:34
regginsnarT
(
x1)
Nov 28, 2020 12:38:43
x1)
A te elküldésedről pedig Ahmed döntött xd?
Hahó
(
x136)
Nov 28, 2020 12:39:56
x136)
És miattad összehívták a fb-t, bécsben. Dönteni kellett havi 4 ezer euróról, egy 100 milliardos forgalmú banknál. Biztos így volt.
sodika
Nov 28, 2020 12:40:26
Nem kevesem. A board jóváhagyott.
Nov 28, 2020 12:40:26
Ásó27
(
x68)
Nov 28, 2020 12:40:36
x68)
Már megmondtam, hogy nem kell pakolni, hétfőn a bérbeadó cég majd intéz mindent!
Mifaaaaaaaaaaaan
seymour schwartz
(
x6)
Nov 28, 2020 12:40:52
x6)
Bakker, most azon szenvedsz, hogy miért mondtak nemet? Azért mert egy kókler alkesz vagy, és ez látszik is rajtad, azért! Mikor fogod már fel végre, hogy Ausztria nem akar oda téged, ahogy a hozzád hasonló többi büdös migrit sem látják szívesen. Csak valakikre kötelezve vannak, valakikre meg nem. Rád nem. Te nem vagy muzulmán, szóval le vagy szarva. Takarodjál onnan!
Ingatkanügyek
sodika
Nov 28, 2020 12:41:13
Nov 28, 2020 12:41:13
sodika
Nov 28, 2020 12:41:27
Mindegy, ez van.
Nov 28, 2020 12:41:27
Ásó27
(
x68)
Nov 28, 2020 12:41:56
x68)
Endre, ne gondolj túl semmit, csak koncentrálj a keddi tehermentesítésre, nagyon be vagy szarva???
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
Nov 28, 2020 12:42:01
Pakolok, eltüntetem a kartonokat, és indulok szódagépet meg kávégépet szerezni.
Nov 28, 2020 12:42:01
sodika
Nov 28, 2020 12:42:14
Zsidók vagytok.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Nov 28, 2020 12:42:14
Hahó
(
x136)
Nov 28, 2020 12:42:38
x136)
Nyilván, és havi 4000 eurós ügyekkel foglalkoznak.
Idiota.
.
Nov 28, 2020 12:43:07
Hogy az anyádba pakolsz, ha egész nap itt basz a fene ?!
Nov 28, 2020 12:43:07
Hahó
(
x136)
Nov 28, 2020 12:43:29
x136)
Vegyél egx tv-t is akkor.
Ásó27
(
x68)
Nov 28, 2020 12:44:39
x68)
Addig vedd meg a 4K tévét, amíg megvan a melócsá hülyegyerek
Mifaaaaaaaaaaaan
seymour schwartz
(
x6)
Nov 28, 2020 12:44:50
x6)
De minek???? Megint felhalmozol egy csomó lomot, amit aztán otthagysz. Az a szerencsétlen lakás már most úgy néz ki, mint valami hajléktalanszálló, és már megint telehordod mindenféle kacattal. Te kérdezted, hogy Ausztria marasztal-e. A jelek alapján rohadtul nem. Akkor meg mit vásárolgatsz?
-
Nov 28, 2020 12:45:07
Hát a dokumentáció?
Nov 28, 2020 12:45:07
Ásó27
(
x68)
Nov 28, 2020 12:45:11
x68)
Mikor telik le az 1 nap a düsseldorfos felvétellel kapcsolatban?
Nehogy valami baj legyen!
Mifaaaaaaaaaaaan
seymour schwartz
(
x6)
Nov 28, 2020 12:46:09
x6)
Mi lett a buzifényekkel meg a dildólámpával? Az is ottmaradt az Ogrénél, mi? Minek vásárolsz olyasmit, ami úgy sem lesz a tied huzamosabb ideig? Milyen vándorzsidó vagy te?
Ingatkanügyek
xray
(
x21)
Nov 28, 2020 12:47:46
x21)
Nov 28, 2020 12:47:46
a sörökről se felejtkezz meg! Nov 28, 2020 12:47:46
csicskasodi
(
x1)
Nov 28, 2020 12:48:25
x1)
Mikor telik le az 1 nap a düsseldorfos felvétellel kapcsolatban?
Nagyon fontos ember a sodi,egy egész felügyelőbizottság miatta ül össze, majd még aznap este egy másik cég dönt a sorsáról. VICC.
sodika
Nov 28, 2020 12:52:00
Vagyis több mint 24 órával azután, hogy az aláírt szerződés már a kezemben volt.
Nov 28, 2020 12:52:00
sodika
Nov 28, 2020 12:52:34
Ha péntek délelőttönként ülnek össze, akkor minden stimmel, mondom. Nem kell itt túlgondolni a dolgokat.
Nov 28, 2020 12:52:34
bolgár jeti
(
x30)
Nov 28, 2020 12:53:40
x30)
Ha péntek délelőttönként ülnek össze, akkor minden stimmel, mondom. Nem kell itt túlgondolni a dolgokat.
Igen, ennyi.
LESZ MA STREAM?
csicskasodi
(
x1)
Nov 28, 2020 12:54:18
x1)
Tegnap este azt írtad (olvasd vissza, ha nem emlékszel), hogy írt a német cég hogy kedden kezdesz.
sodika
Nov 28, 2020 12:58:14
Sikerült elérni őket, elmeséltem mindent részletesen. Annyit mondtak, hogy még ők sem hallottak ilyesmiről, egyrészt együttéreznek, másrészt a maguk részéről mégis öröm, hogy így alakult, mert ez azt jelenti, hogy keddtől mégis van segítségük.
Nov 28, 2020 12:58:14
csicskasodi
(
x1)
Nov 28, 2020 13:00:21
x1)
Akkor mi a faszt akadékoskodsz!
Itt csak te szoktál hazudozni. Ezt az állításodat meg majd meglátjuk a jövő héten.
Hahó
(
x136)
Nov 28, 2020 13:00:49
x136)
Hahó
(
x136)
Nov 28, 2020 13:02:49
x136)
"keddtől mégis van segítségük"
Még nem tudják, mit jelent puha slag esetében a segítség.:))
Gyors határidővel 3 hét múlva kész lesz a ticket.
Gyors határidővel 3 hét múlva kész lesz a ticket.
-
Nov 28, 2020 13:02:54
Ők se hallottak ilyenről akkor, ha azt kell bizonyítani, hogy ilyen pech csak vele eshet meg.
Tele az internet ilyen esetekkel, ha azt kell bizonyítani, hogy nem a piálás és a videók miatt baszták ki.
Minden, és az ellenkezője egyszerre igaz lehet, egy a biztos: Sodika semmiben, soha nem hibás.
Nov 28, 2020 13:02:54
sodika
Nov 28, 2020 13:03:15
Az felügyeleti szerv részvénytársaságoknál kötelező (AG). Az EsPresto is az volt. Meg a bank is. A düsseldorfi távmunkás cég viszont nem az, hanem kft (GmbH).
Nov 28, 2020 13:03:15
Hahó
(
x136)
Nov 28, 2020 13:04:36
x136)
sodika
Nov 28, 2020 13:05:06
"keddtől mégis van segítségük"
Ezért örültem volna jobban a banknak, mert ott legalább a december simán eltelhetett volna azzal, hogy tanulgatom a rendszert.
Nov 28, 2020 13:05:06
sodika
Nov 28, 2020 13:05:55
Utána bonyolult lesz, mert nem az AMS lesz illetékes, fizikailag mégis itt vagyok, ami meg a német segélyt zárná ki elvileg.
Nov 28, 2020 13:05:55
Hahó
(
x136)
Nov 28, 2020 13:05:59
x136)
Twiccs Chat
(
x5)
Nov 28, 2020 13:07:04
x5)
ezt úgy is lehet értelmezni hogy úgy fognak kiBASZNI mint macskát szarni
Hahó
(
x136)
Nov 28, 2020 13:07:21
x136)
Faszaság lesz. Még csak 3000 mínuszban vagy. Még ezen a héten kirúgnak, de akár 300 eurót is kaphatsz.
sodika
Nov 28, 2020 13:07:32
Soha többet nem írok ide
Nov 28, 2020 13:07:32
-
Nov 28, 2020 13:09:48
Csomó ilyen van.
Sodika a zöldmezős projecteket tudja gyorsan és hatékonyan megcsinálni akkor, ha épp egy meglévő rendszerrel sül fel.
Sodika csak a meglévő rendszereket szereti fejleszteni, és ideges lenne, ha zöldmezős projectre vette volna fel a düsseldorfi cég, ha az ott várható blamázst kell előre megmagyarázni.
Sodika "egy vagy két" sört vert be a szerződéskötés előtt, és "észrevette" a HR-es, ha ezzel a macsó, piás figurát tudja hozni.
Sodika az aláírás előtt csak egy sört ivott, csak fél sört ivott, csak viccből mondta, hogy ivott, ha felmerül, hogy ezért baszták ki.
Sodika minden haverja skizofrén, ha jellemezni kell őket.
Sodika mindegyik haverja normális, ha épp azzal példálózik, hogy náluk jobban visel valamit.
Nincs koronavírus, az egész egy hoax, ha a facebookon kell mondani okosat.
Koronavírus járvány van, ha azt kell megmagyarázni, hogy miért baszták ki valahonnan.
Estig lehetne folytatni, én most feladom.
Nov 28, 2020 13:09:48
-
Nov 28, 2020 13:11:09
Ez azért van, mert senkinek nem lehet német munkaviszonya akkor, ha ausztriában lakik. Ez tényleg maga a limbó. Illegális helyzet lévén, nem kezelik a jogszabályok a segélyezés kérdését sem.
Nov 28, 2020 13:11:09
sodika
Nov 28, 2020 13:12:19
2020-ban találja már ki valaki, hogy törvénytelen a távmunka. :D
Nov 28, 2020 13:12:19
.
Nov 28, 2020 13:13:57
te buzi pedofil, azt mondtad elmész vásárolni, meg pakolsz...de még mindig itt baszod a rezet
Nov 28, 2020 13:13:57
sodika
Nov 28, 2020 13:14:16
A kartonokkal vesződök még.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Nov 28, 2020 13:14:16
csicskasodi
(
x1)
Nov 28, 2020 13:15:58
x1)
A távmunka nem pont azt jelenti amit gondolsz.
Nálad valami kurva nagy probléma van a felfogással, olyan vagy mint egy óvodás aki nagyot akar mondani, helyette valami bődületes hülyeséget mond, de amíg a gyerekeknél ez aranyos tud lenni, nálad ez szánalmas.
-
Nov 28, 2020 13:16:23
Nem a távmunka, te fogyaték, hanem az, hogy másik országban van normál munkaviszonyod, mint amelyikben élsz.
Ez pedig, igen, 2020-ban is illegális. Ha valami csoda folytán nem basznak ki január közepéig, megy is a feljelentés.
Ha németországból kapsz pénzt, azt Ausztriában kell leadóznod egyéni vállalkozással, megbízási szerződéssel, fasz tudja mivel. Német munakviszonyod nem lehet. Pont.
Nov 28, 2020 13:16:23
GamerPC
Nov 28, 2020 13:16:36
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Hahó!
Faszverés, sörvedelés, nudista képnézés.
Meló nincs. Segély nincs.
Semmilyen munkahelynek nem kell egy recskázó részeges buzignóm.
Soha többet nem írsz ide, mert zsidók vagyunk?
Na csá. * ásít *
Nov 28, 2020 13:16:36
-
Nov 28, 2020 13:18:30
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Azt hazudtad, hogy Berlinben vagy a wedekindstrasse-ben mi? Esetleg valamit gagyogtál egy ausztriai nyaralásról?
Nov 28, 2020 13:18:30
xray
(
x21)
Nov 28, 2020 13:19:55
x21)
szopóágon vagy gyagyás és ezt örömmel olvassuk.
sodika
Nov 28, 2020 13:19:56
Itt vagyok, itt ragadtam, két hét karantént senki kedvéért nem vállalok be ugyanis, de német címem van és bankszámlám.
Ennyit tudnak.
Nov 28, 2020 13:19:56
csicskasodi
(
x1)
Nov 28, 2020 13:21:40
x1)
Ennyit tudnak.
Ennyit tudnak.
Szóval HAZUDTÁL!
ÉS neked hogyan van német lakcímed?
-
Nov 28, 2020 13:21:41
Ennyit tudnak.
Ennyit tudnak.
Tehát hazudtál. Ha elmondtad volna, hogy Osztrák tb-d van, és AMS segélyt is folyósítottak már neked korábban, akkor biztosan nem adnak munkaszerződést.
Az ugyanis teljesen legális, hogy három hónapra elmész ausztriába, miközben fenntartod a német lakcímed. De eközben nem lehet ausztriai TB-d, nem lehet segélyed, és ha be is jelentkezel valami lakcímnyilvántartóba, valószínűleg jelezned kell, hogy ideiglenes címről van szó.
Nov 28, 2020 13:21:41
xray
(
x21)
Nov 28, 2020 13:22:56
x21)
Ennyit tudnak.
Ennyit tudnak.
Ezzel, hogy három helyen tudok játszani az illetőséggel, és a zavarosban halászni, igyekszem is élni. :)
Dancsó üzemmód
Nov 28, 2020 13:24:30
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Ezt már az egyik streamedben is kérdeztem, mert akkor se értettem, hogy kb 20*20 centis darabokra tépkedted (és nejlonzacskóba tetted) gondolom most is ezt érted vesződés alatt, de mi a fasznak csinálod ezt? Simán összelapítod és mehet a papíros szelektívbe, természetesen nejlon nélkül, ez egy értelmes embernek kb 3 másodperces feladat.
Nov 28, 2020 13:24:30
sodika
Nov 28, 2020 13:25:47
2020-ban a három hónapos tartózkodás is irreleváns, mert ha nem akarsz karantént vállalni, hosszabb ideig is ottragadhatsz bárhol.
Nov 28, 2020 13:25:47
sodika
Nov 28, 2020 13:26:09
Lehet, nem tudom. De most már befejetem, ha majdnem 3 órám van a tépkedésben. :D
Nov 28, 2020 13:26:09
sodika
Nov 28, 2020 13:27:00
2020-ban senkin ne kérjünk már számon békeidős szabályokat.
Nov 28, 2020 13:27:00
Hahó
(
x136)
Nov 28, 2020 13:28:09
x136)
Te TÉNYLEG értelmi fogyatékos vagy.:)))
-
Nov 28, 2020 13:29:03
Hagyjad már, ez végre egy testhezálló feladat neki: nem túl bonyolult, látványos eredménye van, és a személyiségéhez is passzol, mert pusztítás.
A keddi feladatokban már nem lesz ennyi öröme :D
Nov 28, 2020 13:29:03
sodika
Nov 28, 2020 13:30:02
5 szatyor van tele a külső kartonnal.
És a mikrót a belső kartonnal még ki se bontottam.
És a mikrót a belső kartonnal még ki se bontottam.
-
2020-ban senkin ne kérjünk már számon békeidős szabályokat.
Pedig érvényben vannak, de ezt majd az osztrák adóhivatal megmondja neked. Aztán mehet a csillámpónis beadvány, hogy koronavírus, meg békeidő, meglátjuk, mit szólnak hozzá.
bolgár jeti
(
x30)
Nov 28, 2020 13:30:14
x30)
2020-ban a három hónapos tartózkodás is irreleváns, mert ha nem akarsz karantént vállalni, hosszabb ideig is ottragadhatsz bárhol.
Hatalmas műsor várható :)
xray
(
x21)
Nov 28, 2020 13:30:43
x21)
Nov 28, 2020 13:30:43
most izomlázad lesz, emiatt nem fogsz semmit csinálni. Nov 28, 2020 13:30:43
csicskasodi
(
x1)
Nov 28, 2020 13:30:57
x1)
Ennyit tudnak.
Ennyit tudnak.
Csak ennyit kell tudnod.
A valótlan lakcím felajánlása, illetve a költözéssel nem párosuló „látszatbejelentkezés” 50.000 euróig terjedő büntetést vonhat maga után.
Remélem egy jó németes már ír a német és osztrák munkaügyeseknek.
sodika
Nov 28, 2020 13:31:15
Pedig érvényben vannak
De jure igen, de facto nem.
A rendőrlistás ügyemet is így nyertem meg.
Formálisan bűncselekmény, az egyedi körülmények miatt viszont mégse.
Nov 28, 2020 13:31:15
sodika
Nov 28, 2020 13:32:57
És itt nem a személyes adattal való visszaélésre gondolok, hanem hogy 2006 vonatkozásában az sem becsületsértés, ami egyébként az lenne.
Erre hivatkoztam, ezt találta hülyeségnek az elsőfok, és mégis ezt az érvelésemet emelte jogerőre az ítélőtábla.
Erre hivatkoztam, ezt találta hülyeségnek az elsőfok, és mégis ezt az érvelésemet emelte jogerőre az ítélőtábla.
Nov 28, 2020 13:32:57
59 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™