Cegléddel kapcsolatban pedig: csak a pest belvárosi libsi yuppiek primitív prolizzák le fölényeskedve a becsületes vidéki hazafiakat. Egy ilyen libsi véleménye viszont nem releváns. Ennyi.
csak a budai belvárosi libsi seggfejek hiszik, hogy a cigánysor a béke szigete, és a cigányok milyen kedvesek, és valójában nem ők a megröggzött tolvajok, hanem az önkormányzat hibája, ha nem ad elég segélyt. A belvárosi libsik dőlnek be azonnal a cigók siránkozásának
púpbűnözés
Aug 22, 2012 10:42:31
Endre, el mersz menni ezek után egy jobbikos / gárdás tüntetésre, rendezvényre?
Aug 22, 2012 10:42:31
sodikalegnagyobbrajongoja
Aug 22, 2012 10:47:45
Tenyleg, Cegleden elmagyarazhattad volna a gardistaknak, hogy az alapjovedelem mindent megoldana.
Ott sirtak, hogy nincs munka, pedig ha van alapjovedelem, akkor minek munka?
Miert nem hasznaltad ki ezt a kinalkozo lehetoseget?
Ott sirtak, hogy nincs munka, pedig ha van alapjovedelem, akkor minek munka?
Miert nem hasznaltad ki ezt a kinalkozo lehetoseget?
Aug 22, 2012 10:47:45
Echelon néni
Aug 22, 2012 10:52:48
Endre, egy esetleges verés hatására bekövetkező kognitív disszonancia hullámban mit tudnál kezdeni magaddal?
Aug 22, 2012 10:52:48
Echelon néni
Aug 22, 2012 10:54:54
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">rewmbwe</div>sok embernek feltűnt már szerintem, hogy sodika kamerázása után azonosították őket a rendőrök.</div>
<b>HAZUGSÁG.</b>
Bárki, akit az én felvételeim alapján azonosítottak, jelentkezzen nálam, mert tartozom neki a bírsággal.
De ilyen nem volt soha és nem is lesz.</div>
Höhö, kisfasz. Biztos ez? :-)
Jól és alaposan gondold át a választ, mert megint elköveted azt a hibát, hogy lebecsülöd a trollok tájékozottságát.
Nem lehet, hogy esetleg mi már tudunk valamit, amit te nem?
<b>HAZUGSÁG.</b>
Bárki, akit az én felvételeim alapján azonosítottak, jelentkezzen nálam, mert tartozom neki a bírsággal.
De ilyen nem volt soha és nem is lesz.</div>
Höhö, kisfasz. Biztos ez? :-)
Jól és alaposan gondold át a választ, mert megint elköveted azt a hibát, hogy lebecsülöd a trollok tájékozottságát.
Nem lehet, hogy esetleg mi már tudunk valamit, amit te nem?
Aug 22, 2012 10:54:54
Echelon néni
Aug 22, 2012 10:56:32
<div class="quote"><div class="author">púpbűnözés</div>Endre, el mersz menni ezek után egy jobbikos / gárdás tüntetésre, rendezvényre?</div>
El, mivel fogyatékos és képtelen szégyent érezni, mindig más a hibás, ő soha-soha.
El, mivel fogyatékos és képtelen szégyent érezni, mindig más a hibás, ő soha-soha.
Aug 22, 2012 10:56:32
Echelon néni
Aug 22, 2012 10:58:18
Vajon akkor is tovább omertázik a hazafikákkal ha ők verik el, vagy akkor szaladna feljelentést tenni?
Aug 22, 2012 10:58:18
sodika
Aug 22, 2012 10:59:40
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>sneci, a nemzeti oldalon már aggódnak a testi épséged miatt, többes számban. felfogtad ezt az üzenetet?:))</div>
Á, Sikolya Kriszta sokakkal vitatkozik. :)
A magánvéleménye nem lesz a nemzeti oldal véleménye.
A magánvéleménye nem lesz a nemzeti oldal véleménye.
Aug 22, 2012 10:59:40
Prospero
Aug 22, 2012 10:59:49
Félreértés volna. Írna egy magyarázóposztot.
Aug 22, 2012 10:59:49
Prospero
Aug 22, 2012 11:00:10
Az más, Sodi?
Aug 22, 2012 11:00:10
Aug 22, 2012 11:00:40
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote">
<div class="author">Tutenchamun</div>sneci, a nemzeti oldalon már aggódnak a testi épséged miatt, többes számban. felfogtad ezt az üzenetet?:))</div>Á, Sikolya Kriszta sokakkal vitatkozik. :)A magánvéleménye nem lesz a nemzeti oldal véleménye.</div>
Te szerencsetlen tenyleg azt hiszed, hogy mogotted all a csendes tobbseg?
<div class="author">Tutenchamun</div>sneci, a nemzeti oldalon már aggódnak a testi épséged miatt, többes számban. felfogtad ezt az üzenetet?:))</div>Á, Sikolya Kriszta sokakkal vitatkozik. :)A magánvéleménye nem lesz a nemzeti oldal véleménye.</div>
Te szerencsetlen tenyleg azt hiszed, hogy mogotted all a csendes tobbseg?
Aug 22, 2012 11:00:40
Géntolvaj református
Aug 22, 2012 11:00:56
Sodi, lehet, hogy a Jobbik mégsem egy "heterogén közösség, ami befogadó"? A nácikat befogadják, de egy holdkóros romajogvédő antifasisztát már nem?
Aug 22, 2012 11:00:56
Prospero
Aug 22, 2012 11:01:41
Nem akarja elfogadni, hogy éppen Sikolya Krisztákból áll a "csendes többség".
Aug 22, 2012 11:01:41
szeszesember
Aug 22, 2012 11:02:08
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>sneci, a nemzeti oldalon már aggódnak a testi épséged miatt, többes számban. felfogtad ezt az üzenetet?:))</div>
A magánvéleménye nem lesz a nemzeti oldal véleménye.</div>Mivel az ún. <i>nemzeti oldal</i>nak nincs véleménye, Hahó! Emlékszel még?
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=6zvNq8gjgzs" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=6zvNq8gjgzs</a>
A magánvéleménye nem lesz a nemzeti oldal véleménye.</div>Mivel az ún. <i>nemzeti oldal</i>nak nincs véleménye, Hahó! Emlékszel még?
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=6zvNq8gjgzs" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=6zvNq8gjgzs</a>
Aug 22, 2012 11:02:08
sodika
Aug 22, 2012 11:02:16
<div class="quote"><div class="author">sodikalegnagyobbrajongoja</div>
Te szerencsetlen tenyleg azt hiszed, hogy mogotted all a csendes tobbseg?</div>
Nem "hiszem". Tudom.
Nem "hiszem". Tudom.
Aug 22, 2012 11:02:16
púpbűnözés
Aug 22, 2012 11:03:36
Sodi, mire tippelsz, ki fog előbb pofán verni?
1) Pál Marci
2) A gárdisták
3) A trollok közül valaki
1) Pál Marci
2) A gárdisták
3) A trollok közül valaki
Aug 22, 2012 11:03:36
Prospero
Aug 22, 2012 11:03:40
Sodi nem hazudik. Ő konfabulál.
Aug 22, 2012 11:03:40
Géntolvaj református
Aug 22, 2012 11:03:42
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodikalegnagyobbrajongoja</div>
Nem "hiszem". Tudom.</div>
Hát azért hetyetyetye....:DDDDDD
Hát azért hetyetyetye....:DDDDDD
Aug 22, 2012 11:03:42
Prospero
Aug 22, 2012 11:04:28
Izgalmasnak találod a gondolatot, hogy többen állnak mögötted?
Aug 22, 2012 11:04:28
sodika
Aug 22, 2012 11:05:24
<div class="quote"><div class="author">púpbűnözés</div>Sodi, mire tippelsz, ki fog előbb pofán verni?
</div>
Miért verne meg engem bárki is? Én IRL egy végtelenül békés és szelíd, maximálisan konfliktuskerülő és barátságos ember vagyok.
</div>
Miért verne meg engem bárki is? Én IRL egy végtelenül békés és szelíd, maximálisan konfliktuskerülő és barátságos ember vagyok.
Aug 22, 2012 11:05:24
Prospero
Aug 22, 2012 11:06:08
Felizgat, hogy idősebb férfiak állnak mögötted?
Aug 22, 2012 11:06:08
tigris
Aug 22, 2012 11:06:41
milyen érdekes azért, hogy titán és az úrhölgy kifejtik, hogy a cionisták érdeke, hogy a cigányokat és a magyarokat összeugrasszák.
aztán a nemzet kampós orrú krónikása megy, és felbíztatja a cigányokat, hogy nyugodtan verjék szét a magyarokat.
érdekes.....
aztán a nemzet kampós orrú krónikása megy, és felbíztatja a cigányokat, hogy nyugodtan verjék szét a magyarokat.
érdekes.....
Aug 22, 2012 11:06:41
Prospero
Aug 22, 2012 11:07:14
"Miért verne meg engem bárki is? Én IRL egy végtelenül békés és szelíd, maximálisan konfliktuskerülő és barátságos ember vagyok."
Szóval kétszínű geci vagy?
Szóval kétszínű geci vagy?
Aug 22, 2012 11:07:14
tigris
Aug 22, 2012 11:07:27
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">púpbűnözés</div>Sodi, mire tippelsz, ki fog előbb pofán verni?
</div>
Miért verne meg engem bárki is? Én IRL egy végtelenül békés és szelíd, maximálisan konfliktuskerülő és barátságos ember vagyok.</div>
MEGLOPTAD MARCIT!
MÁSOKAT BAJBA SODORSZ
szerinted miért?
azért mert élőben egy nyafogós buzi vagy, még pofán fog csapni valaki
</div>
Miért verne meg engem bárki is? Én IRL egy végtelenül békés és szelíd, maximálisan konfliktuskerülő és barátságos ember vagyok.</div>
MEGLOPTAD MARCIT!
MÁSOKAT BAJBA SODORSZ
szerinted miért?
azért mert élőben egy nyafogós buzi vagy, még pofán fog csapni valaki
Aug 22, 2012 11:07:27
Trollopata
Aug 22, 2012 11:08:56
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">púpbűnözés</div>Sodi, mire tippelsz, ki fog előbb pofán verni?
</div>
Nem is az IRL kikakilt gerincu fosogalambot fogjak pofan verni, hanem az interneten hazudozo, zsidozo-ciganyozo-magyarozo recskaboyt. Sajnos ezek nem diszjunkt halmazok, a metszetukben ott uldogel egy autista korcs, aki meg fogja kapni a magaet, ha eljon az ideje!
</div>
Nem is az IRL kikakilt gerincu fosogalambot fogjak pofan verni, hanem az interneten hazudozo, zsidozo-ciganyozo-magyarozo recskaboyt. Sajnos ezek nem diszjunkt halmazok, a metszetukben ott uldogel egy autista korcs, aki meg fogja kapni a magaet, ha eljon az ideje!
Aug 22, 2012 11:08:56
Géntolvaj református
Aug 22, 2012 11:09:02
Ártit se érdekelte, hogy élőben megalázkodtál előtte. A neten való mocskolódásért megadta neked, ami járt.
Aug 22, 2012 11:09:02
Aug 22, 2012 11:09:04
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote">
<div class="author">sodikalegnagyobbrajongoja</div>Te szerencsetlen tenyleg azt hiszed, hogy mogotted all a csendes tobbseg?</div>Nem "hiszem". Tudom.</div>
A hangok mondták?
<div class="author">sodikalegnagyobbrajongoja</div>Te szerencsetlen tenyleg azt hiszed, hogy mogotted all a csendes tobbseg?</div>Nem "hiszem". Tudom.</div>
A hangok mondták?
Aug 22, 2012 11:09:04
Echelon néni
Aug 22, 2012 11:09:28
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodikalegnagyobbrajongoja</div>
Sodi, téged legfeljebb sajnálatból, szánalomból nem bántott még senki a nemzetinek hazudott fehércigányok (értsd: széljobber csürhe) közül, mivel ők is hasonló nézeteket vallanak mint te, elnézik a balfaszkodásaidat, a cikis külsődet és azt, hogy időnként kritikán aluli dolgokat művelsz.
Azt azonban már nem, hogy konkrét káruk, hátrányuk származzon a te debil küldetéstudatod okozta nyomulásodból.
Sodi, téged legfeljebb sajnálatból, szánalomból nem bántott még senki a nemzetinek hazudott fehércigányok (értsd: széljobber csürhe) közül, mivel ők is hasonló nézeteket vallanak mint te, elnézik a balfaszkodásaidat, a cikis külsődet és azt, hogy időnként kritikán aluli dolgokat művelsz.
Azt azonban már nem, hogy konkrét káruk, hátrányuk származzon a te debil küldetéstudatod okozta nyomulásodból.
Aug 22, 2012 11:09:28
Tutenchamun
Aug 22, 2012 11:10:01
</div>
Sherlock Porks is megfejelt, aztán sírva, megszégyenülten kullogtál haza.
</div>
Sherlock Porks is megfejelt, aztán sírva, megszégyenülten kullogtál haza.
Aug 22, 2012 11:10:01
púpbűnözés
Aug 22, 2012 11:10:09
</div>
Pál Marci például azért, mert miattad is kell éheznie, nem küldesz neki pénzt. A gárdisták azért, mert azt tanácsoltad a cigánynak, hogy verjék meg azt a gárdistát, aki bejön a területükre. A trollok közül pedig elég sokaknak csípi a szemét pl. a tegnapi Thomas, a gőzmozdonyos megosztásod. Nem sok empátia szorult beléd, ugye? Képtelen vagy rájönni, mivel harcolsz ki magadnak ellenségeket, de majd minden bizonnyal rájössz hamarosan.
</div>
Pál Marci például azért, mert miattad is kell éheznie, nem küldesz neki pénzt. A gárdisták azért, mert azt tanácsoltad a cigánynak, hogy verjék meg azt a gárdistát, aki bejön a területükre. A trollok közül pedig elég sokaknak csípi a szemét pl. a tegnapi Thomas, a gőzmozdonyos megosztásod. Nem sok empátia szorult beléd, ugye? Képtelen vagy rájönni, mivel harcolsz ki magadnak ellenségeket, de majd minden bizonnyal rájössz hamarosan.
Aug 22, 2012 11:10:09
Echelon néni
Aug 22, 2012 11:11:22
</div>
Én példálul a Sheriff és Sheriffné "poénodért" és a hungarizmusodért fogok áldozni némi pénzt arra, hogy elverjenek.
Egészen biztos lehetsz benne, hogy sor kerül rá.
</div>
Én példálul a Sheriff és Sheriffné "poénodért" és a hungarizmusodért fogok áldozni némi pénzt arra, hogy elverjenek.
Egészen biztos lehetsz benne, hogy sor kerül rá.
Aug 22, 2012 11:11:22
sodika
Aug 22, 2012 11:11:44
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>
Azt azonban már nem, hogy konkrét káruk, hátrányuk származzon a te debil küldetéstudatod okozta nyomulásodból.</div>
Senkinek soha nem származott ebből kára.
Ha ad absurdum mégis, lépjen kapcsolatba velem, és a papírok valóban azt igazolják, hogy bármelyik felvételem bizonyíték volt (soha nem történt ilyen, és nem is fog), átvállalom minden költségét.
Azt azonban már nem, hogy konkrét káruk, hátrányuk származzon a te debil küldetéstudatod okozta nyomulásodból.</div>
Ha ad absurdum mégis, lépjen kapcsolatba velem, és a papírok valóban azt igazolják, hogy bármelyik felvételem bizonyíték volt (soha nem történt ilyen, és nem is fog), átvállalom minden költségét.
Aug 22, 2012 11:11:44
Echelon néni
Aug 22, 2012 11:13:00
<div class="quote"><div class="author">púpbűnözés</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">púpbűnözés</div>Sodi, mire tippelsz, ki fog előbb pofán verni?
</div>
Pál Marci például azért, mert miattad is kell éheznie, nem küldesz neki pénzt. A gárdisták azért, mert azt tanácsoltad a cigánynak, hogy verjék meg azt a gárdistát, aki bejön a területükre. A trollok közül pedig elég sokaknak csípi a szemét pl. a tegnapi Thomas, a gőzmozdonyos megosztásod. Nem sok empátia szorult beléd, ugye? Képtelen vagy rájönni, mivel harcolsz ki magadnak ellenségeket, de majd minden bizonnyal rájössz hamarosan.</div>
Azért ilyen, mert eddig még senki nem tette meg. Réges-régen megérdemelné már.
</div>
Pál Marci például azért, mert miattad is kell éheznie, nem küldesz neki pénzt. A gárdisták azért, mert azt tanácsoltad a cigánynak, hogy verjék meg azt a gárdistát, aki bejön a területükre. A trollok közül pedig elég sokaknak csípi a szemét pl. a tegnapi Thomas, a gőzmozdonyos megosztásod. Nem sok empátia szorult beléd, ugye? Képtelen vagy rájönni, mivel harcolsz ki magadnak ellenségeket, de majd minden bizonnyal rájössz hamarosan.</div>
Azért ilyen, mert eddig még senki nem tette meg. Réges-régen megérdemelné már.
Aug 22, 2012 11:13:00
Prospero
Aug 22, 2012 11:13:27
"átvállalom minden költségét."
Szánalmas vagy, metrós srác.
Szánalmas vagy, metrós srác.
Aug 22, 2012 11:13:27
tigris
Aug 22, 2012 11:13:30
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>
Ha ad absurdum mégis, lépjen kapcsolatba velem, és a papírok valóban azt igazolják, hogy bármelyik felvételem bizonyíték volt (soha nem történt ilyen, és nem is fog), átvállalom minden költségét.</div>
nem érted te faszfej, hogy a rendőrség/ügyészség sose fogja beismerni, hogy a videoidból dolgozott? nagyon hasznos vagy nekik.....
másrészt mákvirág is írta, hogy kényelmetlen volt neki a magánbeszélgetés közvetítése. gaudit konkrétan meghurcolták. ennyi nem elég?
hogy vállalod át minden költségét, ha egy forintod sincs? te képzeleteben nagyon nagyvonalú vagy
Ha ad absurdum mégis, lépjen kapcsolatba velem, és a papírok valóban azt igazolják, hogy bármelyik felvételem bizonyíték volt (soha nem történt ilyen, és nem is fog), átvállalom minden költségét.</div>
nem érted te faszfej, hogy a rendőrség/ügyészség sose fogja beismerni, hogy a videoidból dolgozott? nagyon hasznos vagy nekik.....
másrészt mákvirág is írta, hogy kényelmetlen volt neki a magánbeszélgetés közvetítése. gaudit konkrétan meghurcolták. ennyi nem elég?
hogy vállalod át minden költségét, ha egy forintod sincs? te képzeleteben nagyon nagyvonalú vagy
Aug 22, 2012 11:13:30
sodika
Aug 22, 2012 11:13:49
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>a hungarizmusodért fogok áldozni némi pénzt arra, hogy elverjenek.</div>
Nem tudom, hogy feltűnt-e neked, hogy
1) a hungarizmus alapjait lefektető Prohászka Ottokárról máig középiskolák vannak elnevezve ebben az országban
2) Szálasi a népbíróság előtt saját maga is elhatározódott a náci fajelmélettől (egyébként nagyon helyesen)
1) a hungarizmus alapjait lefektető Prohászka Ottokárról máig középiskolák vannak elnevezve ebben az országban
2) Szálasi a népbíróság előtt saját maga is elhatározódott a náci fajelmélettől (egyébként nagyon helyesen)
Aug 22, 2012 11:13:49
Bèla
Aug 22, 2012 11:13:55
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>
Miből, te templom színes egere?
Miből, te templom színes egere?
Aug 22, 2012 11:13:55
sodika
Aug 22, 2012 11:14:56
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>
nem érted te faszfej, hogy a rendőrség/ügyészség sose fogja beismerni, hogy a videoidból dolgozott?</div>
<b>Te nem érted, hogy NINCS LOGIKA abban, amit írsz. Hiába azonosítanak be valakit, utána a tették rá is kell bizonyítani. Bizonyíték nélkül nem érnek semmit az azonosítással.</b>
nem érted te faszfej, hogy a rendőrség/ügyészség sose fogja beismerni, hogy a videoidból dolgozott?</div>
<b>Te nem érted, hogy NINCS LOGIKA abban, amit írsz. Hiába azonosítanak be valakit, utána a tették rá is kell bizonyítani. Bizonyíték nélkül nem érnek semmit az azonosítással.</b>
Aug 22, 2012 11:14:56
Echelon néni
Aug 22, 2012 11:15:02
Te? Milyen költségét, amikor még kaját sem tudsz magadnak venni? Mit játszod itt az eszed te kis geci?
Egyébként meg nem fosztom meg magam semmiféle röhögésforrástól, így majd meglátod, édesfiam. :-)
Te? Milyen költségét, amikor még kaját sem tudsz magadnak venni? Mit játszod itt az eszed te kis geci?
Egyébként meg nem fosztom meg magam semmiféle röhögésforrástól, így majd meglátod, édesfiam. :-)
Aug 22, 2012 11:15:02
Amerika Kapitány
Aug 22, 2012 11:15:38
A becsületsértési ügyben a végrehajtó a te felvételedet használja bizonyítékként.
Fejezd be a hazudozást és az arcoskodást te korcs, mert csatlakozom Trollopatához, és meglátogatunk a recskafészekben.
A becsületsértési ügyben a végrehajtó a te felvételedet használja bizonyítékként.
Fejezd be a hazudozást és az arcoskodást te korcs, mert csatlakozom Trollopatához, és meglátogatunk a recskafészekben.
Aug 22, 2012 11:15:38
sodika
Aug 22, 2012 11:15:45
<div class="quote"><div class="author">Bèla</div>
Miből, te templom színes egere?</div>
Megoldom. Forduljon hozzám az illető, és az iratokból az derül ki, hogy bizonyíték volt ellene, bármelyik felvétele, minden költségét átvállalom. De ilyen sose lesz, erre nagyon figyelek.
Megoldom. Forduljon hozzám az illető, és az iratokból az derül ki, hogy bizonyíték volt ellene, bármelyik felvétele, minden költségét átvállalom. De ilyen sose lesz, erre nagyon figyelek.
Aug 22, 2012 11:15:45
tigris
Aug 22, 2012 11:16:11
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>
<b>Te nem érted, hogy NINCS LOGIKA abban, amit írsz. Hiába azonosítanak be valakit, utána a tették rá is kell bizonyítani. Bizonyíték nélkül nem érnek semmit az azonosítással.</b></div>
igen igen, nincs logika. nincs abban logika, hoy a rendőrség a videoid alapján vadászik a veszélyesnek ítélt hazafiakra....
a beírás második felére miért nem válaszoltál te tevepúp?
<b>Te nem érted, hogy NINCS LOGIKA abban, amit írsz. Hiába azonosítanak be valakit, utána a tették rá is kell bizonyítani. Bizonyíték nélkül nem érnek semmit az azonosítással.</b></div>
igen igen, nincs logika. nincs abban logika, hoy a rendőrség a videoid alapján vadászik a veszélyesnek ítélt hazafiakra....
a beírás második felére miért nem válaszoltál te tevepúp?
Aug 22, 2012 11:16:11
tigris
Aug 22, 2012 11:16:43
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Bèla</div>
Megoldom. Forduljon hozzám az illető, és az iratokból az derül ki, hogy bizonyíték volt ellene, bármelyik felvétele, minden költségét átvállalom. De ilyen sose lesz, erre nagyon figyelek.</div>
hogy oldod meg te faszfej? amikor öt forint van a zsebedben? kölcsön kérsz a rendőr barátaidtól?
Megoldom. Forduljon hozzám az illető, és az iratokból az derül ki, hogy bizonyíték volt ellene, bármelyik felvétele, minden költségét átvállalom. De ilyen sose lesz, erre nagyon figyelek.</div>
hogy oldod meg te faszfej? amikor öt forint van a zsebedben? kölcsön kérsz a rendőr barátaidtól?
Aug 22, 2012 11:16:43
sodika
Aug 22, 2012 11:17:36
<div class="quote"><div class="author">Amerika Kapitány</div>
A becsületsértési ügyben a végrehajtó a te felvételedet használja bizonyítékként.</div>
Bocsánat, egyértelmű interjúhelyzetekre természetesen nem terjed ki a felajánlásom. Viszont minden interjúhelyzeten, vagy bírósági tárgyaláson kívüli helyzetre igen. (Aki több kamerába is belemondja egyenesen a véleményét egy egyértelmű interjú helyzetkeretében, annak magának kell vállalnia a következményeket.)
A becsületsértési ügyben a végrehajtó a te felvételedet használja bizonyítékként.</div>
Bocsánat, egyértelmű interjúhelyzetekre természetesen nem terjed ki a felajánlásom. Viszont minden interjúhelyzeten, vagy bírósági tárgyaláson kívüli helyzetre igen. (Aki több kamerába is belemondja egyenesen a véleményét egy egyértelmű interjú helyzetkeretében, annak magának kell vállalnia a következményeket.)
Aug 22, 2012 11:17:36
Bèla
Aug 22, 2012 11:18:32
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Bèla</div>
Úgy oldod meg, mint a
- tanárúr által ellopott örökséget?
- NAV tartozásokat a cégeiden?
- rezsit anyádnak?
- 200ezer forint tartozásodat pálmarcsinak?
- repcsiiit?
- korlátlanul skálázható jövedelmedet?
- Saját megoldást?
:D
Úgy oldod meg, mint a
- tanárúr által ellopott örökséget?
- NAV tartozásokat a cégeiden?
- rezsit anyádnak?
- 200ezer forint tartozásodat pálmarcsinak?
- repcsiiit?
- korlátlanul skálázható jövedelmedet?
- Saját megoldást?
:D
Aug 22, 2012 11:18:32
Trollopata
Aug 22, 2012 11:19:11
Te mediatakony, te!
Ha latod, hogy a budosszaju haverjaid torvenyt sertenek, akkor elforditod a kamerat?
Kicsit nagy a kontraszt a jogkoveto magatartas betartatasaval, nem gondolod taknyos orru?
Amikor megkapod erte a jutalmat, az fel lesz veve, ne aggodj!
Te mediatakony, te!
Ha latod, hogy a budosszaju haverjaid torvenyt sertenek, akkor elforditod a kamerat?
Kicsit nagy a kontraszt a jogkoveto magatartas betartatasaval, nem gondolod taknyos orru?
Amikor megkapod erte a jutalmat, az fel lesz veve, ne aggodj!
Aug 22, 2012 11:19:11
Echelon néni
Aug 22, 2012 11:19:13
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>a hungarizmusodért fogok áldozni némi pénzt arra, hogy elverjenek.</div>
2) Szálasi a népbíróság előtt saját maga is elhatározódott a náci fajelmélettől (egyébként nagyon helyesen)</div>
Szerinted ha már eljutottam arra szintre, hogy nem látok más lehetőséget a megbüntetésedre, mint a verés, akkor érdekelni fog a mosakodásod?
2) Szálasi a népbíróság előtt saját maga is elhatározódott a náci fajelmélettől (egyébként nagyon helyesen)</div>
Szerinted ha már eljutottam arra szintre, hogy nem látok más lehetőséget a megbüntetésedre, mint a verés, akkor érdekelni fog a mosakodásod?
Aug 22, 2012 11:19:13
Aug 22, 2012 11:19:19
Es megha nem is hasznalna a rendorseg a videoidat, akkor is szazak es ezrek rohognek minden kozvetitesed alkalmaval Balogh Belan, Dombovarin,az eppen ugyeletes kappanyos zsidozon meg a sok tobbi szanalmas szaron.
Cegleden is szepen megmutattad az ejszakai felveteleken, hogy milyen proli csapat gyult ott ossze.
Cegleden is szepen megmutattad az ejszakai felveteleken, hogy milyen proli csapat gyult ott ossze.
Aug 22, 2012 11:19:19
Bocsánat
Aug 22, 2012 11:20:04
Endre, ne használ jár ennyit, mert agyfaszt kapok tőled.
Aug 22, 2012 11:20:04
sodika
Aug 22, 2012 11:20:08
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>
igen igen, nincs logika. nincs abban logika, hoy a rendőrség a videoid alapján vadászik a veszélyesnek ítélt hazafiakra...</div>
A tömegrendezvényekről való tudósítás kiemelten hasznos, hazafias tevékenység, mert különben nem lesz felvétel az ÁVÓ túlkapásairól. Ezt még a NJA is kiemelten hasznosnak tartja, mert az ÁVÓ erőszakosságát be kell mutatni nagy nyilvánosság előtt. Ha ebben a kérdésben akár csak a legcsekélyebb vita is van, ez kizárólag abból fakadhat, hogy az NJA-nál művelt úriemberek, magasan képzett jogászok dolgoznak, aki pedig ezzel kapcsolatban ellenvéleményt fogalmaz meg, az kontrasztot képez velük.
Ennyi.
igen igen, nincs logika. nincs abban logika, hoy a rendőrség a videoid alapján vadászik a veszélyesnek ítélt hazafiakra...</div>
A tömegrendezvényekről való tudósítás kiemelten hasznos, hazafias tevékenység, mert különben nem lesz felvétel az ÁVÓ túlkapásairól. Ezt még a NJA is kiemelten hasznosnak tartja, mert az ÁVÓ erőszakosságát be kell mutatni nagy nyilvánosság előtt. Ha ebben a kérdésben akár csak a legcsekélyebb vita is van, ez kizárólag abból fakadhat, hogy az NJA-nál művelt úriemberek, magasan képzett jogászok dolgoznak, aki pedig ezzel kapcsolatban ellenvéleményt fogalmaz meg, az kontrasztot képez velük.
Ennyi.
Aug 22, 2012 11:20:08
Prospero
Aug 22, 2012 11:20:21
Minden helyzet "az más" lesz.
Aug 22, 2012 11:20:21
Amerika Kapitány
Aug 22, 2012 11:20:46
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>
Nyomozati szakaszban beazonosításhoz használják a videóidat te autista fasz, és onnantól tudják, kik ellen kell bizonyítékokat gyűjteni.
Nyomozati szakaszban beazonosításhoz használják a videóidat te autista fasz, és onnantól tudják, kik ellen kell bizonyítékokat gyűjteni.
Aug 22, 2012 11:20:46
sodika
Aug 22, 2012 11:21:27
<div class="quote"><div class="author">sodikalegnagyobbrajongoja</div>ezrek rohognek minden kozvetitesed alkalmaval Balogh Belan, Dombovarin,az eppen ugyeletes kappanyos zsidozon meg a sok tobbi szanalmas szaron.</div>
Ha előtte megbeszéljük, hogy közvetítés van, és erről minden jelenlévő tájékoztatva lett a kilakoltatás helyszínén, innentől egyéni felelősség kérdése, ki viselkedik visszafogottan.
Ha előtte megbeszéljük, hogy közvetítés van, és erről minden jelenlévő tájékoztatva lett a kilakoltatás helyszínén, innentől egyéni felelősség kérdése, ki viselkedik visszafogottan.
Aug 22, 2012 11:21:27
Forradalom
Aug 22, 2012 11:21:32
* alig várja, hogy kitörhessen, hogy a trollal teli létrás Ducato csikorogva lefékezhessen a Vision Express tábal alatt *
Aug 22, 2012 11:21:32
sodika
Aug 22, 2012 11:22:35
<div class="quote"><div class="author">Amerika Kapitány</div>és onnantól tudják, kik ellen kell bizonyítékokat gyűjteni.</div>
Mégis miféle bizonyítékot?
Ha ott a felvétel, nyilván hülyék lesznek nem felhasználni.
Semmi értelme nincs annak, amit mondasz. Nagy marhaság. :)
Semmi értelme nincs annak, amit mondasz. Nagy marhaság. :)
Aug 22, 2012 11:22:35
Amerika Kapitány
Aug 22, 2012 11:23:38
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodikalegnagyobbrajongoja</div>ezrek rohognek minden kozvetitesed alkalmaval Balogh Belan, Dombovarin,az eppen ugyeletes kappanyos zsidozon meg a sok tobbi szanalmas szaron.</div>
Ha előtte megbeszéljük, hogy közvetítés van, és erről minden jelenlévő tájékoztatva lett a kilakoltatás helyszínén, innentől egyéni felelősség kérdése, ki viselkedik visszafogottan.</div>
Szerintem ők ezt másként látják.
Ha előtte megbeszéljük, hogy közvetítés van, és erről minden jelenlévő tájékoztatva lett a kilakoltatás helyszínén, innentől egyéni felelősség kérdése, ki viselkedik visszafogottan.</div>
Szerintem ők ezt másként látják.
Aug 22, 2012 11:23:38
Béla
Aug 22, 2012 11:25:40
Sneci, nem vagy éhes? Nem kell a pizza?
Aug 22, 2012 11:25:40
Amerika Kapitány
Aug 22, 2012 11:26:17
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Amerika Kapitány</div>és onnantól tudják, kik ellen kell bizonyítékokat gyűjteni.</div>
Semmi értelme nincs annak, amit mondasz. Nagy marhaság. :)</div>
Ostoba púp, szerinted a nyomozati szakaszban felgyűlt összes bizonyítékot felhasználják a bíróságon? Olyanokat is, amik később még jól jöhetnek, vagy aminek a forrását titkolni akarják?
Te akartál ügyvéd lenni, te húgyagyú barom?
Semmi értelme nincs annak, amit mondasz. Nagy marhaság. :)</div>
Ostoba púp, szerinted a nyomozati szakaszban felgyűlt összes bizonyítékot felhasználják a bíróságon? Olyanokat is, amik később még jól jöhetnek, vagy aminek a forrását titkolni akarják?
Te akartál ügyvéd lenni, te húgyagyú barom?
Aug 22, 2012 11:26:17
sodika
Aug 22, 2012 11:26:25
Szerintem ők ezt másként látják.</div>
Hogy látnák másként?
Perceként szó van a közvetítésről, ergo a kilakoltatás helyszínén mindenki tudja, hogy éppen az történik.
Cegléddel kapcsolatban pedig: csak a pest belvárosi libsi yuppiek primitív prolizzák le fölényeskedve a becsületes vidéki hazafiakat. Egy ilyen libsi véleménye viszont nem releváns. Ennyi.
Szerintem ők ezt másként látják.</div>
Hogy látnák másként?
Perceként szó van a közvetítésről, ergo a kilakoltatás helyszínén mindenki tudja, hogy éppen az történik.
Aug 22, 2012 11:26:25
Trollopata
Aug 22, 2012 11:27:30
halljatok, ezek a naplopo gecik egesz nap a facebook elott ulnek?
Aug 22, 2012 11:27:30
sodika
Aug 22, 2012 11:28:11
Ostoba púp, szerinted a nyomozati szakaszban felgyűlt összes bizonyítékot felhasználják a bíróságon?</div>
Ami nincs bizonyítékként felhasználva, az definíció szerint nem bizonyíték. Nem figyelsz: az rendőrlistás ügyben pont ebben a kérdésben csicskítottam be az ügyészséget. :)
Ostoba púp, szerinted a nyomozati szakaszban felgyűlt összes bizonyítékot felhasználják a bíróságon?</div>
Ami nincs bizonyítékként felhasználva, az definíció szerint nem bizonyíték. Nem figyelsz: az rendőrlistás ügyben pont ebben a kérdésben csicskítottam be az ügyészséget. :)
Aug 22, 2012 11:28:11
Aug 22, 2012 11:29:38
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ha előtte megbeszéljük, hogy közvetítés van, és erről minden jelenlévő tájékoztatva lett a kilakoltatás helyszínén, innentől egyéni felelősség kérdése, ki viselkedik visszafogottan.</div>
Miert van az, hogy nincs egy olyan kozvetitesed sem, ahol legalabb egy ember ne dobbenne ra feluton, hogy "jaj, megy a felvetel" meg "en nem is tudtam, hogy megy a kozvetites"? Jellemzoen miutan zsidoztak egy kiadosat?
Miert van az, hogy Bela mar szamtalanszor radszolt azert, mert masok maganbeszelgeteseit eloben feltetted a netre?
Miert van az, hogy nincs egy olyan kozvetitesed sem, ahol legalabb egy ember ne dobbenne ra feluton, hogy "jaj, megy a felvetel" meg "en nem is tudtam, hogy megy a kozvetites"? Jellemzoen miutan zsidoztak egy kiadosat?
Miert van az, hogy Bela mar szamtalanszor radszolt azert, mert masok maganbeszelgeteseit eloben feltetted a netre?
Aug 22, 2012 11:29:38
Echelon néni
Aug 22, 2012 11:29:44
<div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>halljatok, ezek a naplopo gecik egesz nap a facebook elott ulnek?</div>
Mivel munkanélküli fehércigány naplopók.
Miért, szerinted kik azok akik azonnal képesek a nap bármely szakában összegyűlni a Kossuth téren vagy bárhol, ha kicsit lehet hőbörögni?
Mivel munkanélküli fehércigány naplopók.
Miért, szerinted kik azok akik azonnal képesek a nap bármely szakában összegyűlni a Kossuth téren vagy bárhol, ha kicsit lehet hőbörögni?
Aug 22, 2012 11:29:44
Hazafiak
Aug 22, 2012 11:30:37
<div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>halljatok, ezek a naplopo gecik egesz nap a facebook elott ulnek?</div>
Zsidó vagy. Nem szórakozásból Facebookozunk, hanem romboljuk a rendszert,Hahó!
Zsidó vagy. Nem szórakozásból Facebookozunk, hanem romboljuk a rendszert,Hahó!
Aug 22, 2012 11:30:37
sodika
Aug 22, 2012 11:30:45
<div class="quote"><div class="author">sodikalegnagyobbrajongoja</div>
Miert van az, hogy nincs egy olyan kozvetitesed sem, ahol legalabb egy ember ne dobbenne ra feluton, hogy "jaj, megy a felvetel" meg "en nem is tudtam</div>
Ez kivételesen valamennyire jogos.
<b>Mostantól TÉNYLEG kirakom az állványra figyelmeztető feliratot. :)</b>
Miert van az, hogy nincs egy olyan kozvetitesed sem, ahol legalabb egy ember ne dobbenne ra feluton, hogy "jaj, megy a felvetel" meg "en nem is tudtam</div>
Ez kivételesen valamennyire jogos.
<b>Mostantól TÉNYLEG kirakom az állványra figyelmeztető feliratot. :)</b>
Aug 22, 2012 11:30:45
Tutenchamun
Aug 22, 2012 11:30:48
SoDi megosztó Mák Virág: Köszönöm szépen, hogy aggódsz, de én Cegléden is azt tapasztaltam, hogy mindenki boldogan integetett haza, a nemzeti radikális szerkesztőségek pedig boldogan osztották meg a közvetítésemet. Ezután pedig sorra jöttek a gratulációk a hazafiaktól.
Olyanról pedig, hogy bárki valaha is az ÉN felvételemet nyomta volna bárki orra alá bizonyítékként, soha nem hallottam, pedig hat éve rendszeresen kamerázok a legdurvább helyszínekről is. Ha jogsértés történik, a hazafit mindig kitakarom. Ha mégis történt volna valaha ilyen egy tüntetéssel kapcsolatban (amit én mellesleg kizártnak tartok), vagy történik bármikor, az illető lépjen kapcsolatba velem, és minden jogi költségét és büntetést kifizetem saját pénzemből - ha másként nem, hát részletekben. (Egyébként én erre nagyon vigyázok, így erre nem lesz szükség soha.)
Tömegrendezvényeken a személyiségi jogok a magánbeszélgetésekre terjednek ki. Ha egy ilyen belekerült volna valamelyik közvetítésbe, akkor ezúton is elnézést kérek, ez korábban Gaudi-Nagy Tamásnál is probléma volt, de mostanában már igyekszem nagyon egyértelművé tenni mindenki számára, ha éppen közvetítésben vagyok, hogy ne legyen belőle hasonló félreértés.
Ezt a jövőben már tényleg kiegészítem egy figyelmeztető felirattal, és akkor 100%-osan elejét lehet venni a hasonló problémáknak. :)
6 perce
Olyanról pedig, hogy bárki valaha is az ÉN felvételemet nyomta volna bárki orra alá bizonyítékként, soha nem hallottam, pedig hat éve rendszeresen kamerázok a legdurvább helyszínekről is. Ha jogsértés történik, a hazafit mindig kitakarom. Ha mégis történt volna valaha ilyen egy tüntetéssel kapcsolatban (amit én mellesleg kizártnak tartok), vagy történik bármikor, az illető lépjen kapcsolatba velem, és minden jogi költségét és büntetést kifizetem saját pénzemből - ha másként nem, hát részletekben. (Egyébként én erre nagyon vigyázok, így erre nem lesz szükség soha.)
Tömegrendezvényeken a személyiségi jogok a magánbeszélgetésekre terjednek ki. Ha egy ilyen belekerült volna valamelyik közvetítésbe, akkor ezúton is elnézést kérek, ez korábban Gaudi-Nagy Tamásnál is probléma volt, de mostanában már igyekszem nagyon egyértelművé tenni mindenki számára, ha éppen közvetítésben vagyok, hogy ne legyen belőle hasonló félreértés.
Ezt a jövőben már tényleg kiegészítem egy figyelmeztető felirattal, és akkor 100%-osan elejét lehet venni a hasonló problémáknak. :)
6 perce
Aug 22, 2012 11:30:48
sodika
Aug 22, 2012 11:31:53
Egyébként nem hagyom magam.
Többen rámutattak már egymástól függetlenül, hogy mi folyik itt.
Érzékeny lelkem van, ezt ti kitapasztaltátok, és kihasználjátok.
Erőt kell vennem magamon, és ignorálni a szemétkedést.
Ennyi.
Ennyi.
Aug 22, 2012 11:31:53
Tutenchamun
Aug 22, 2012 11:31:57
"egléden is azt tapasztaltam, hogy mindenki boldogan integetett haza, a nemzeti radikális szerkesztőségek pedig boldogan osztották meg a közvetítésemet."
a nemzeti radikális szerkesztőségek? akkor mégsem jogvédő helyek?:))
a nemzeti radikális szerkesztőségek? akkor mégsem jogvédő helyek?:))
Aug 22, 2012 11:31:57
Béla
Aug 22, 2012 11:32:13
Kezdek rájönni sneci, anyád miért utál, mint a szart, és hagyott magadra már a legelején.
Tizenéves Endi beszélgetése Gyöngyivel:
- ANYAAA, NETYEM KEJJ AZ ÉJIJENMAKETTY!!!!
- Endike, most nincsen pénzünk rá, és egyébként is jobban kellene tanulnod, és észrevehetnéd magadat a suliban, mert szólt az osztályfőnököd, hogy mutogatod a micsodádat a fiúknak.
- Endre, nem hallottad, amit az előbb mondtam? Mintha a falnak beszélnék...
- Kisfiam, elég volt! Előbb válaszolj arra, amit mondtam!
- A kurva úristenit már autista hülyegyerek, hát nem vagy képes egy egyenes választ adni, hogy csak ugyanazt hajtogatod!?!!
- Bandi, vidd ezt a korcsot anyámékhoz, mert a falhoz vágom!
- APAAAA, NETYEM KEJJ AZ ÉJIJENMAKETTY!!!!
....
Sneci, veled beszélgetni olyan, mint sajtreszelővel rejszolni.
Tizenéves Endi beszélgetése Gyöngyivel:
- Endike, most nincsen pénzünk rá, és egyébként is jobban kellene tanulnod, és észrevehetnéd magadat a suliban, mert szólt az osztályfőnököd, hogy mutogatod a micsodádat a fiúknak.
- Endre, nem hallottad, amit az előbb mondtam? Mintha a falnak beszélnék...
- Kisfiam, elég volt! Előbb válaszolj arra, amit mondtam!
- A kurva úristenit már autista hülyegyerek, hát nem vagy képes egy egyenes választ adni, hogy csak ugyanazt hajtogatod!?!!
- Bandi, vidd ezt a korcsot anyámékhoz, mert a falhoz vágom!
- APAAAA, NETYEM KEJJ AZ ÉJIJENMAKETTY!!!!
....
Sneci, veled beszélgetni olyan, mint sajtreszelővel rejszolni.
Aug 22, 2012 11:32:13
Aug 22, 2012 11:32:28
Cegleden Forizs ketszer is beleszaladt abba, hogy ugy kozvetitetted a suket dumajat, hogy o nem tudott rola.
Hetfo reggel azt hazudtad neki, hogy meg nem inditottad el, elotte hajnalban legalabb annyi tisztesseg volt benned, hogy elismerted, vegig ment a kamera.
Hetfo reggel azt hazudtad neki, hogy meg nem inditottad el, elotte hajnalban legalabb annyi tisztesseg volt benned, hogy elismerted, vegig ment a kamera.
Aug 22, 2012 11:32:28
paritás
Aug 22, 2012 11:32:43
csak a budai belvárosi libsi seggfejek hiszik, hogy a cigánysor a béke szigete, és a cigányok milyen kedvesek, és valójában nem ők a megröggzött tolvajok, hanem az önkormányzat hibája, ha nem ad elég segélyt. A belvárosi libsik dőlnek be azonnal a cigók siránkozásának
Aug 22, 2012 11:32:43
Echelon néni
Aug 22, 2012 11:32:56
Korcs, ez a "hazafizás" tisztára olyan mint a kommunisták "elvtársozása" volt, kibaszott nevetséges vagy.
Aug 22, 2012 11:32:56
Béla
Aug 22, 2012 11:33:49
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyébként nem hagyom magam.
Ennyi.</div>
Te egy selfish attention bitch vagy, ne hisztizz itt, hímringyó.
Inkább takarodj dolgozni, itt mindenki leszarja a buzis nyafogásodat.
Ennyi.</div>
Te egy selfish attention bitch vagy, ne hisztizz itt, hímringyó.
Inkább takarodj dolgozni, itt mindenki leszarja a buzis nyafogásodat.
Aug 22, 2012 11:33:49
Tutenchamun
Aug 22, 2012 11:35:06
Ennyi.</div>
neked nem a lelked érzékeny, mert akkor nem viccelődnél olyan dolgokkal, amelyek másokat bántanak. te inkább érzéketlen és lelketlen vagy.
itt arról van szó, hogy instabil a személyiséged, a külvilág visszajelzéseiből próbálod felépíteni az önképedet. ezért nem tudsz elszakadni ettől a fórumtól, mert itt kapod a legtöbb visszajelzést, amire olyan nagyon szükséged van.
Ennyi.</div>
neked nem a lelked érzékeny, mert akkor nem viccelődnél olyan dolgokkal, amelyek másokat bántanak. te inkább érzéketlen és lelketlen vagy.
itt arról van szó, hogy instabil a személyiséged, a külvilág visszajelzéseiből próbálod felépíteni az önképedet. ezért nem tudsz elszakadni ettől a fórumtól, mert itt kapod a legtöbb visszajelzést, amire olyan nagyon szükséged van.
Aug 22, 2012 11:35:06
Béla
Aug 22, 2012 11:35:32
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Amerika Kapitány</div>
Ami nincs bizonyítékként felhasználva, az definíció szerint nem bizonyíték. Nem figyelsz: az rendőrlistás ügyben pont ebben a kérdésben csicskítottam be az ügyészséget. :)</div>
Mit csináltál VÁDLOTT?
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ami nincs bizonyítékként felhasználva, az definíció szerint nem bizonyíték. Nem figyelsz: az rendőrlistás ügyben pont ebben a kérdésben csicskítottam be az ügyészséget. :)</div>
Mit csináltál VÁDLOTT?
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Aug 22, 2012 11:35:32
Átlagolvasó
Aug 22, 2012 11:37:00
"Cegléddel kapcsolatban pedig: csak a pest belvárosi libsi yuppiek primitív prolizzák le fölényeskedve a becsületes vidéki hazafiakat. Egy ilyen libsi véleménye viszont nem releváns. Ennyi."
Sneider betehetne egy szavazást, hogy kiderüljön, hány százalék "belvárosi libsi yuppie". Én például egy vidéki értelmiségi vagyok. Sodi, te mi vagy? Egy E-kategóriás szar, aki azt se tudja, Füzitőn lakik-e, a Nándorfejérvár közben, Pátyon vagy a Kolosy téren egy kegyelemkanapén.
Sneider betehetne egy szavazást, hogy kiderüljön, hány százalék "belvárosi libsi yuppie". Én például egy vidéki értelmiségi vagyok. Sodi, te mi vagy? Egy E-kategóriás szar, aki azt se tudja, Füzitőn lakik-e, a Nándorfejérvár közben, Pátyon vagy a Kolosy téren egy kegyelemkanapén.
Aug 22, 2012 11:37:00
Amerika Kapitány
Aug 22, 2012 11:37:31
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>SoDi megosztó Mák Virág: Köszönöm szépen, hogy aggódsz, de én Cegléden is azt tapasztaltam, hogy mindenki boldogan integetett haza, a nemzeti radikális szerkesztőségek pedig boldogan osztották meg a közvetítésemet. Ezután pedig sorra jöttek a gratulációk a hazafiaktól.
6 perce</div>
Gyorsan egy screenshotot, aztán mehet is Sneci nagylelkű felajánlása a becsületsértési ügyben megvádolt hazafinak. Meglátjuk, ő hogyan interpretálja a felajánlást, lát-e benne kitételt az interjúkra vonatkozóan.
6 perce</div>
Gyorsan egy screenshotot, aztán mehet is Sneci nagylelkű felajánlása a becsületsértési ügyben megvádolt hazafinak. Meglátjuk, ő hogyan interpretálja a felajánlást, lát-e benne kitételt az interjúkra vonatkozóan.
Aug 22, 2012 11:37:31
Echelon néni
Aug 22, 2012 11:37:55
Ennyi.</div>
Sodi, vagy csicskulsz és csinálod magadtól a műsort vagy rákényszerítünk. Neked már nincs választásod, te a rabszolgánk és kurvánk vagy és úgyis vissza fogsz térni ide újra és újra, mert így akarjuk.
Nem is tudom minek kellene történnie, hogy leszálljunk rólad.
Szokd meg, próbálj meg együttélni ezzel. Tenni ellene úgysem tudsz.
Ennyi.</div>
Sodi, vagy csicskulsz és csinálod magadtól a műsort vagy rákényszerítünk. Neked már nincs választásod, te a rabszolgánk és kurvánk vagy és úgyis vissza fogsz térni ide újra és újra, mert így akarjuk.
Nem is tudom minek kellene történnie, hogy leszálljunk rólad.
Szokd meg, próbálj meg együttélni ezzel. Tenni ellene úgysem tudsz.
Aug 22, 2012 11:37:55
Aug 22, 2012 11:38:53
Nem kell "belvarosi libsi yuppie"-nak lenni ahhoz, hogy az ember lassa, milyen proli gyulekezet pl. az egesz kappany csoport, elen a fokappannyal.
De Cegleden is szepen bemutattad, ahogy tombolt az intelligencia es a racionalis gondolkodas a jelenlevok koreben.
De Cegleden is szepen bemutattad, ahogy tombolt az intelligencia es a racionalis gondolkodas a jelenlevok koreben.
Aug 22, 2012 11:38:53
sodika
Aug 22, 2012 11:40:58
Gyorsan egy screenshotot, aztán mehet is Sneci nagylelkű felajánlása a becsületsértési ügyben megvádolt hazafinak.</div>
Ott írom, hogy "tüntetéssel kapcsolatban".
Interjú nem tüntetés.
Gyorsan egy screenshotot, aztán mehet is Sneci nagylelkű felajánlása a becsületsértési ügyben megvádolt hazafinak.</div>
Interjú nem tüntetés.
Aug 22, 2012 11:40:58
paritás
Aug 22, 2012 11:42:57
Ja és minek nevezzem azt, aki Tatabányát mordornak hívja, meg rácsodálkozik arra, hogy Miskolcon nem csak panellakótelep van.
Te vagy a tipikus belvárosi yuppi, akinek fingja sincs a saját hazájáról.
Te vagy a tipikus belvárosi yuppi, akinek fingja sincs a saját hazájáról.
Aug 22, 2012 11:42:57
Béla
Aug 22, 2012 11:43:21
EGyébként sneci a kutyát nem érdekli a szaros magyarázkodásod, mert azt olvasva csak köpni lehet.
Mi van az excellel?
Repcsii?
Morbidba miért rajzoltál te népnemzeti?
Miért mutogattad a faszodat az osztálytársaidnak?
Miért hánytad össze az egyetlen haverodat az osztályban, hogy majdnem megvert, te hálátlan geci?
Anyádnak mennyivel tartozol rezsipénzben?
Van már villany Pátyon?
Mikor adod le (:D) a Bidpowert?
Látod, ezek izgi kérdések.
Mi van az excellel?
Repcsii?
Morbidba miért rajzoltál te népnemzeti?
Miért mutogattad a faszodat az osztálytársaidnak?
Miért hánytad össze az egyetlen haverodat az osztályban, hogy majdnem megvert, te hálátlan geci?
Anyádnak mennyivel tartozol rezsipénzben?
Van már villany Pátyon?
Mikor adod le (:D) a Bidpowert?
Látod, ezek izgi kérdések.
Aug 22, 2012 11:43:21
Echelon néni
Aug 22, 2012 11:43:27
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Amerika Kapitány</div>
Interjú nem tüntetés.</div>
Csicska, hopp! Szépen csináltad ma is, volt itt egy kis eligazítás neked, majd azonnal írtál sikolyakurvának egy terelő hozzászólást.
Interjú nem tüntetés.</div>
Csicska, hopp! Szépen csináltad ma is, volt itt egy kis eligazítás neked, majd azonnal írtál sikolyakurvának egy terelő hozzászólást.
Aug 22, 2012 11:43:27
Béla
Aug 22, 2012 11:44:21
<div class="quote"><div class="author">paritás</div>Ja és minek nevezzem azt, aki Tatabányát mordornak hívja, meg rácsodálkozik arra, hogy Miskolcon nem csak panellakótelep van.
Te vagy a tipikus belvárosi yuppi, akinek fingja sincs a saját hazájáról.</div>
Yuppi? LOL EGy pohár vizet sem tudna kifizetni magának. Igazi dandy. :DDDD
Miert igergetsz ossze-vissza mindenkinek penzt, amikor 5 forint van (sincs?) a zsebedben, es az elmult harom ev kristalytisztan bebizonyitotta, hogy keptelen vagy dolgozni es penzt keresni?
Szerinted Rocskai meg Forizs erre is adnak majd zset?
Szerinted Rocskai meg Forizs erre is adnak majd zset?
Béla
Aug 22, 2012 11:44:22
<div class="quote"><div class="author">paritás</div>Ja és minek nevezzem azt, aki Tatabányát mordornak hívja, meg rácsodálkozik arra, hogy Miskolcon nem csak panellakótelep van.
Aug 22, 2012 11:44:22
Echelon néni
Aug 22, 2012 11:47:01
Sikolya, jársz még ide, ribanc? Te kitaposott kozák kucsma, te.
Aug 22, 2012 11:47:01
Trollopata
Aug 22, 2012 11:49:24
meg is van a mai feladatod, sneci!
<a href="http://www.imagefap.com/photo/1496396979/Art-by-Kami-Tora%2F11.jpg#22" rel="nofollow" target="_blank">http://www.imagefap.com/photo/1496396979/Art-by-Kami-Tora%2F11.jpg#22</a>
<a href="http://www.imagefap.com/photo/1496396979/Art-by-Kami-Tora%2F11.jpg#22" rel="nofollow" target="_blank">http://www.imagefap.com/photo/1496396979/Art-by-Kami-Tora%2F11.jpg#22</a>
Aug 22, 2012 11:49:24
Béla
Aug 22, 2012 12:00:40
<div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>meg is van a mai feladatod, sneci!
<a href="http://www.imagefap.com/photo/1496396979/Art-by-Kami-Tora%2F11.jpg#22" rel="nofollow" target="_blank">http://www.imagefap.com/photo/1496396979/Art-by-Kami-Tora%2F11.jpg#22</a></div>
Tetszik ez az imagefap. Sneciingvisztikailag:
IMAGE???
FAP!!!!!
<a href="http://www.imagefap.com/photo/1496396979/Art-by-Kami-Tora%2F11.jpg#22" rel="nofollow" target="_blank">http://www.imagefap.com/photo/1496396979/Art-by-Kami-Tora%2F11.jpg#22</a></div>
Tetszik ez az imagefap. Sneciingvisztikailag:
IMAGE???
FAP!!!!!
Aug 22, 2012 12:00:40
Tutenchamun
Aug 22, 2012 12:01:39
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>sneci, a nemzeti oldalon már aggódnak a testi épséged miatt, többes számban. felfogtad ezt az üzenetet?:))</div>
A magánvéleménye nem lesz a nemzeti oldal véleménye.</div>
sikolya kriszta
horváth angéla
varga kata
magyar hunor
és innen (<a href="http://kuruc.info/r/6/100225/" rel="nofollow" target="_blank">http://kuruc.info/r/6/100225/</a>) is egy pár név:
hazám hazám
nagy pecás
nagy zolee
istván barabás
bartos géza
agnes korondi
gábor kun
A magánvéleménye nem lesz a nemzeti oldal véleménye.</div>
sikolya kriszta
horváth angéla
varga kata
magyar hunor
és innen (<a href="http://kuruc.info/r/6/100225/" rel="nofollow" target="_blank">http://kuruc.info/r/6/100225/</a>) is egy pár név:
hazám hazám
nagy pecás
nagy zolee
istván barabás
bartos géza
agnes korondi
gábor kun
Aug 22, 2012 12:01:39
Tutenchamun
Aug 22, 2012 12:04:01
ennyit arról, hogy a csendes többség veled van, sneci. kurvára tele van a nemzeti oldal hócipője veled és a tevékenységeddel. kártékony szardarabnak tartanak, aki vendég a nemzeti oldalon, és az exhibicionizmusa miatt ment át a másik oldalról.
Aug 22, 2012 12:04:01
Béla
Aug 22, 2012 12:04:32
A kuruc olvasóknak, ha eddig nem tudták volna, Sodi híres Recskagate botránya:
<a href="http://m.velvet.hu/szex/2012/01/18/farokvero_videoja_miatt_tamadjak_a_nemzet_bloggeret/" rel="nofollow" target="_blank">http://m.velvet.hu/szex/2012/01/18/farokvero_videoja_miatt_tamadjak_a_nemzet_bloggeret/</a>
<a href="http://m.velvet.hu/szex/2012/01/18/farokvero_videoja_miatt_tamadjak_a_nemzet_bloggeret/" rel="nofollow" target="_blank">http://m.velvet.hu/szex/2012/01/18/farokvero_videoja_miatt_tamadjak_a_nemzet_bloggeret/</a>
Aug 22, 2012 12:04:32
Echelon néni
Aug 22, 2012 12:05:02
Ez a Magyar Hunor még egy ritka szánalmas balfasz. :-D
Fogadok, hogy ez is valami sikeres ősproli.
Fogadok, hogy ez is valami sikeres ősproli.
Aug 22, 2012 12:05:02
Trollopata
Aug 22, 2012 12:05:24
mint artany? a ket liberalis webkettes neonaci. :)
Aug 22, 2012 12:05:24
sodika
Aug 22, 2012 12:05:51
Tutenchamun :
Ez egy klikk, amelyik egymásnak válaszolgatott. :)
Ez egy klikk, amelyik egymásnak válaszolgatott. :)
Aug 22, 2012 12:05:51
Trollopata
Aug 22, 2012 12:06:01
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>Ez a Magyar Hunor még egy ritka szánalmas balfasz. :-D
Fogadok, hogy ez is valami sikeres ősproli.</div>
Van egy tippem, hogy hamarosan kikakilja am a gerincet...
Fogadok, hogy ez is valami sikeres ősproli.</div>
Van egy tippem, hogy hamarosan kikakilja am a gerincet...
Aug 22, 2012 12:06:01
Aug 22, 2012 12:07:02
Ok mind-mind nem eleg kepzettek ideologialag, es nem latjak at a melyebb osszefuggeseket.
Sodi mogott ott all a Jobbik felso vezetese, akik fel tudjak ismerni a benne rejlo nagysagot es tehetseget.
Majd Jövő héten ir egy magyarazo kartyat es egy blogposztot, es akkor sikolya meg a tobbi tudatlan proli is megerti, hogy Sodi milyen hasznos es nelkulozhetetlen munkat vegez.
Sodi mogott ott all a Jobbik felso vezetese, akik fel tudjak ismerni a benne rejlo nagysagot es tehetseget.
Majd Jövő héten ir egy magyarazo kartyat es egy blogposztot, es akkor sikolya meg a tobbi tudatlan proli is megerti, hogy Sodi milyen hasznos es nelkulozhetetlen munkat vegez.
Aug 22, 2012 12:07:02
Átlagolvasó
Aug 22, 2012 12:08:46
Sodi, feltűnt már neked, hogy bármibe beledörgölik az orrodat, azonnal azt reagálod rá, hogy ez egy elszigetelt jelenség? Be kéne végre ismerned, hogy neked ilyen az életed.
Aug 22, 2012 12:08:46
Echelon néni
Aug 22, 2012 12:09:39
Az indexfórumra regelt fikanickkel lehet csinálni egy kis reklámot a sodipédiának, a fórumnak.
Azt hiszem elkezdek regisztrálni. Mindig a legpörgősebb topicokba kell rakni a linket.
Az SZVC-be és a Kérdések polmodiknak-ba csak akkor lehet írni, ha 24 órásnál régebbi a regisztrációd.
Nem csak a polfórumba lehet berakni, máshol lazább a moderáció.
Legalább 5-6/fő nick kell, ip-t látnak (hazugságaikkal ellentétben).
Azt hiszem elkezdek regisztrálni. Mindig a legpörgősebb topicokba kell rakni a linket.
Az SZVC-be és a Kérdések polmodiknak-ba csak akkor lehet írni, ha 24 órásnál régebbi a regisztrációd.
Nem csak a polfórumba lehet berakni, máshol lazább a moderáció.
Legalább 5-6/fő nick kell, ip-t látnak (hazugságaikkal ellentétben).
Aug 22, 2012 12:09:39
Tutenchamun
Aug 22, 2012 12:10:17
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Tutenchamun :
Ez egy klikk, amelyik egymásnak válaszolgatott. :)</div>
miért hazudsz folyamatosan, zsidó?
nincs szó semmiféle klikkről, egymástól teljesen függetlenül írtak. magyar hunor, sikolya, varga kata, horváth angéla sem egymásnak válaszolgattak. mind külön közölték, hogy amit csinálsz az káros a nemzeti oldalnak.
megint megpróbálsz felépíteni egy alternatív valóságot, hogy ne sérüljön az önképed.
Ez egy klikk, amelyik egymásnak válaszolgatott. :)</div>
miért hazudsz folyamatosan, zsidó?
nincs szó semmiféle klikkről, egymástól teljesen függetlenül írtak. magyar hunor, sikolya, varga kata, horváth angéla sem egymásnak válaszolgattak. mind külön közölték, hogy amit csinálsz az káros a nemzeti oldalnak.
megint megpróbálsz felépíteni egy alternatív valóságot, hogy ne sérüljön az önképed.
Aug 22, 2012 12:10:17
0 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Tegnap meg azt mondtad, hogy egy nagy posztot irsz.</div>
Aztán rájöttem, hogy az csapongás lenne.</div>
Ugye te is tervezel írni arról, hogy miért akarsz alapjövedelmet és pozitív diszkriminációt a cigányoknak, mit gondolz a házaspároknál való házibarátkozásról, az amatőr melegblogolásról, Molnár F szarmagyarozásáról RGL nácizásásról és a többi elmebeteg agymenéséről?
Az enyém jó hosszú poszt lesz, kitettél magadért az elmúlt 8 hónapban.