tigris
Aug 22, 2012 00:26:19
<div class="quote"><div class="author">LOL</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hát azért hetyetyetye...</div>
Magyarul megint lemaradtál a lényegről.</div>
Bizony, és kifejezetten <b>ÖRÜLÖK NEKI</b>.
Áldom az eget, hogy Eszterék és a gárdisták között képződő feszültségnek nem voltam szem -és fültanúja.</div>
Kicsit elmegyek áztatni a zsákot a tengerre és mire visszajövök MÁR MEGINT szopatod magad, te nyomorék, genetikai hulladék?!? Hát ez priceless...LOL</div>
az nem világos, hogy ha nem volt szem- és fültanúja, akkor utána miért "üvöltözött eszterrel". nem áll össze a keép.
Magyarul megint lemaradtál a lényegről.</div>
Bizony, és kifejezetten <b>ÖRÜLÖK NEKI</b>.
Áldom az eget, hogy Eszterék és a gárdisták között képződő feszültségnek nem voltam szem -és fültanúja.</div>
Kicsit elmegyek áztatni a zsákot a tengerre és mire visszajövök MÁR MEGINT szopatod magad, te nyomorék, genetikai hulladék?!? Hát ez priceless...LOL</div>
az nem világos, hogy ha nem volt szem- és fültanúja, akkor utána miért "üvöltözött eszterrel". nem áll össze a keép.
Aug 22, 2012 00:26:19
Hát azért hetyetyetye...
Aug 22, 2012 00:26:29
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Azt mondom róluk, amit Morvai Krisztina, és MINDEN megszólaló jobbikos politikus is mond. Aki fajvédő, náci újságnak hazudja őket, az a magyarság ellensége. Pont.</div>
Így van. Nyilván ezt a cikket is hekkerek helyezték el a kurucon, Hitel születésnapján:
<a href="https://kuruc.info/r/6/58450/" rel="nofollow" target="_blank">https://kuruc.info/r/6/58450/</a>
Így van. Nyilván ezt a cikket is hekkerek helyezték el a kurucon, Hitel születésnapján:
<a href="https://kuruc.info/r/6/58450/" rel="nofollow" target="_blank">https://kuruc.info/r/6/58450/</a>
Aug 22, 2012 00:26:29
sodika
Aug 22, 2012 00:26:52
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>az előbb még a gárdistákat szellemi fogyatékosnak állítottad be, akik összevissza hőbörögnek feszültség levezetése céljából.....</div>
<b>HAZUG GECI VAGY.</b>
Azt írtam, hogy aki "minden cigány hazug félember"-típusú mondatokat kiabál, azzal nagy fokú érzéketlenség vitatkozni, mert stresszes embert nyugtatni kell, és hogy sajnos Titánék ezt nem érezték meg.
<b>HAZUG GECI VAGY.</b>
Azt írtam, hogy aki "minden cigány hazug félember"-típusú mondatokat kiabál, azzal nagy fokú érzéketlenség vitatkozni, mert stresszes embert nyugtatni kell, és hogy sajnos Titánék ezt nem érezték meg.
Aug 22, 2012 00:26:52
LOL
Aug 22, 2012 00:27:20
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>
hol?</div>
Pontosabban a rajzfilmemben.</div>
Amit hányan is láttak, te fasz? LOL Kb. mintha a fürdőszobában a falra verted volna...
hol?</div>
Pontosabban a rajzfilmemben.</div>
Amit hányan is láttak, te fasz? LOL Kb. mintha a fürdőszobában a falra verted volna...
Aug 22, 2012 00:27:20
RGL
Aug 22, 2012 00:27:28
A fasiszta kurva életbe már, hol a telefonom?
VAGY VELÜNK VAGY ELLENÜNK!!! EZ A TÖRVÉNY SODI!!!
VÁLASSZ!!!
VAGY VELÜNK VAGY ELLENÜNK!!! EZ A TÖRVÉNY SODI!!!
VÁLASSZ!!!
Aug 22, 2012 00:27:28
szeszesember
Aug 22, 2012 00:28:10
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>sajnos Titánék ezt nem érezték meg</div>Persze, hisz' manifeszt elmebetegek, Hahó! Ezt ugatjuk neked hónapok óta, Hahó!
Aug 22, 2012 00:28:10
Echelon-kéz
Aug 22, 2012 00:28:12
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>szerinted epito hazafi az, aki kimegy a ciganyok haza ele uvoltozni meg kovet dobalni??? </div>
Elmondtuk, hogy az sem volt szép dolog, de a cigányok is hatalmasat hibáztak, hogy egy pisilő ember hülyesége miatt csapatostul kergették meg a magyarokat.
Kődobálás egyébként nem volt.</div> A cigányok nem szoktak hibázni.
Elmondtuk, hogy az sem volt szép dolog, de a cigányok is hatalmasat hibáztak, hogy egy pisilő ember hülyesége miatt csapatostul kergették meg a magyarokat.
Kődobálás egyébként nem volt.</div> A cigányok nem szoktak hibázni.
Aug 22, 2012 00:28:12
sodika
Aug 22, 2012 00:28:31
<div class="quote"><div class="author">Hát azért hetyetyetye...</div>
<a href="https://kuruc.info/r/6/58450/" rel="nofollow" target="_blank">https://kuruc.info/r/6/58450/</a></div>
Ezt a kérdést Kaufmann fogalmazza meg a legjobban.
Nincs diktatúra rengeteg megemlíthető pozitívum nélkül. Enélkül fel sem építhető egy ilyen. Arról nem tehetünk, hogy mindenki más elmondja a negatívumokat, így ránk a többi marad.
<a href="https://kuruc.info/r/6/58450/" rel="nofollow" target="_blank">https://kuruc.info/r/6/58450/</a></div>
Ezt a kérdést Kaufmann fogalmazza meg a legjobban.
Nincs diktatúra rengeteg megemlíthető pozitívum nélkül. Enélkül fel sem építhető egy ilyen. Arról nem tehetünk, hogy mindenki más elmondja a negatívumokat, így ránk a többi marad.
Aug 22, 2012 00:28:31
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 22, 2012 00:28:40
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>...mert stresszes embert nyugtatni kell, és hogy sajnos Titánék ezt nem érezték meg.</div>
Ugye nem haragszol, hogy mi itt most nem nyugtatunk, hanem röhögünk rajtad?
Ugye nem haragszol, hogy mi itt most nem nyugtatunk, hanem röhögünk rajtad?
Aug 22, 2012 00:28:40
Tony Stark
Aug 22, 2012 00:28:59
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>az előbb még a gárdistákat szellemi fogyatékosnak állítottad be, akik összevissza hőbörögnek feszültség levezetése céljából.....</div>
<b>HAZUG GECI VAGY.</b>
Azt írtam, hogy aki "minden cigány hazug félember"-típusú mondatokat kiabál, azzal nagy fokú érzéketlenség vitatkozni, mert stresszes embert nyugtatni kell, és hogy sajnos Titánék ezt nem érezték meg.</div>
Ezek szerint ha valaki a jelenlétedben szidná anyádat akkor te nem szólnál rá semmit, mert érzéketlenség? Te tényleg ilyen hülye vagy?
<b>HAZUG GECI VAGY.</b>
Azt írtam, hogy aki "minden cigány hazug félember"-típusú mondatokat kiabál, azzal nagy fokú érzéketlenség vitatkozni, mert stresszes embert nyugtatni kell, és hogy sajnos Titánék ezt nem érezték meg.</div>
Ezek szerint ha valaki a jelenlétedben szidná anyádat akkor te nem szólnál rá semmit, mert érzéketlenség? Te tényleg ilyen hülye vagy?
Aug 22, 2012 00:28:59
Echelon-kéz
Aug 22, 2012 00:29:02
A politika: a fehér ember találmánya.
sodika
<div class="quote"><div class="author">LOL</div>
Amit hányan is láttak, te fasz?</div>
Több tízezren. :)
Több tízezren. :)
LOL
Aug 22, 2012 00:29:19
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>az előbb még a gárdistákat szellemi fogyatékosnak állítottad be, akik összevissza hőbörögnek feszültség levezetése céljából.....</div>
<b>HAZUG GECI VAGY.</b>
Te itt ne üvöltözz púpos szar, mert pofán leszel baszva villámgyorsan...Az egyetlen hazug geci itt te vagy, te hulladék! Megértetted, faszfej???
<b>HAZUG GECI VAGY.</b>
Te itt ne üvöltözz púpos szar, mert pofán leszel baszva villámgyorsan...Az egyetlen hazug geci itt te vagy, te hulladék! Megértetted, faszfej???
Aug 22, 2012 00:29:19
tigris
Aug 22, 2012 00:29:20
<b>HAZUG GECI VAGY.</b>
én vagyok hazug? nocsak. ezt a véleményt a szemembe mernéd mondani?
<b>HAZUG GECI VAGY.</b>
én vagyok hazug? nocsak. ezt a véleményt a szemembe mernéd mondani?
Aug 22, 2012 00:29:20
szpítsopp
Aug 22, 2012 00:29:42
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodileaks</div>
molnár f.-ről is az igazságot írta, vagy az más?</div>
Molnár F. bizonyos megnyilvánulásait én is kifiguráztam néhány bejegyzésben.</div>
de minden egyes apró ellentmondásért tízet nyal5ál a seggébe.
molnár f.-ről is az igazságot írta, vagy az más?</div>
Molnár F. bizonyos megnyilvánulásait én is kifiguráztam néhány bejegyzésben.</div>
de minden egyes apró ellentmondásért tízet nyal5ál a seggébe.
Aug 22, 2012 00:29:42
Echelon-kéz
Aug 22, 2012 00:30:28
Titán és Molnár F. legalább nem számítóan politizál. A jobbik igen. Nekik ott az épülő droidsereg, vonalzóval tervezik a szebb jövőt.
Aug 22, 2012 00:30:28
LOL
Aug 22, 2012 00:30:57
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">LOL</div>
Több tízezren. :)</div>
Álmodban, nyomorék. Te hazug geci...
Több tízezren. :)</div>
Álmodban, nyomorék. Te hazug geci...
Aug 22, 2012 00:30:57
Hát azért hetyetyetye...
Aug 22, 2012 00:31:16
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ezt a kérdést Kaufmann fogalmazza meg a legjobban.
Nincs diktatúra rengeteg megemlíthető pozitívum nélkül. Enélkül fel sem építhető egy ilyen. Arról nem tehetünk, hogy mindenki más elmondja a negatívumokat, így ránk a többi marad.</div>
Értem. Akkor légyszi add már meg a linkjét annak a kuruc-cikknek, amiben a kommunizmus pozitívumairól írnak!
Nincs diktatúra rengeteg megemlíthető pozitívum nélkül. Enélkül fel sem építhető egy ilyen. Arról nem tehetünk, hogy mindenki más elmondja a negatívumokat, így ránk a többi marad.</div>
Értem. Akkor légyszi add már meg a linkjét annak a kuruc-cikknek, amiben a kommunizmus pozitívumairól írnak!
Aug 22, 2012 00:31:16
paródiasodi
Aug 22, 2012 00:32:12
<b>HAZUG GECI VAGY.</b>
Azt írtam, hogy aki "minden cigány hazug félember"-típusú mondatokat kiabál, azzal nagy fokú érzéketlenség vitatkozni, mert stresszes embernek ki kell verni a farkát, és hogy sajnos Titánék nem csatlakoztak a masztipartyhoz.</div>
<b>HAZUG GECI VAGY.</b>
Azt írtam, hogy aki "minden cigány hazug félember"-típusú mondatokat kiabál, azzal nagy fokú érzéketlenség vitatkozni, mert stresszes embernek ki kell verni a farkát, és hogy sajnos Titánék nem csatlakoztak a masztipartyhoz.</div>
Aug 22, 2012 00:32:12
szeszesember
Aug 22, 2012 00:32:34
Zsidók vagytok. Soha többet nem írok ide.
* ásít *
* ásít *
Aug 22, 2012 00:32:34
sodika
Aug 22, 2012 00:33:59
<div class="quote"><div class="author">Tony Stark</div>
Ezek szerint ha valaki a jelenlétedben szidná anyádat akkor te nem szólnál rá semmit, mert érzéketlenség? Te tényleg ilyen hülye vagy?</div>
Senki nem szidta senki anyját. Volt egy ideges gárdista hölgy, aki arról beszélt, hogy cigányoknak nem szabad hinni, mert mindegyik féreg, és hazudik, amikor levegőt vesz, akkor is, és Titánék ahelyett, hogy nyugtatgatták volna, vitatkozni kezdtek vele emelt hangon, hogy emberi lényegről nem lehet így beszélni, mert a kereszténység mást kíván, és különben is a zsidók.
Természetes, hogy ezt a gárdisták provokációnak érzékelték, hiány nem szánták annak.
Pedig ilyenkor az első dolog az lenne, hogy az ideges embert biztosítod arról, hogy megérted az indulatait. Az árnyalatok finom megemlítése csak szigorúan ezután következhet.
Ezek szerint ha valaki a jelenlétedben szidná anyádat akkor te nem szólnál rá semmit, mert érzéketlenség? Te tényleg ilyen hülye vagy?</div>
Senki nem szidta senki anyját. Volt egy ideges gárdista hölgy, aki arról beszélt, hogy cigányoknak nem szabad hinni, mert mindegyik féreg, és hazudik, amikor levegőt vesz, akkor is, és Titánék ahelyett, hogy nyugtatgatták volna, vitatkozni kezdtek vele emelt hangon, hogy emberi lényegről nem lehet így beszélni, mert a kereszténység mást kíván, és különben is a zsidók.
Természetes, hogy ezt a gárdisták provokációnak érzékelték, hiány nem szánták annak.
Pedig ilyenkor az első dolog az lenne, hogy az ideges embert biztosítod arról, hogy megérted az indulatait. Az árnyalatok finom megemlítése csak szigorúan ezután következhet.
Aug 22, 2012 00:33:59
szpítsopp
Aug 22, 2012 00:34:46
<div class="quote"><div class="author">szeszesember</div>Zsidók vagytok. Soha többet nem írok ide.
* ásít *</div>
Tudod jól, hogy 10k-nál eljön érted az Ügyvéd, és megfutamodsz??? :D
* ásít *</div>
Tudod jól, hogy 10k-nál eljön érted az Ügyvéd, és megfutamodsz??? :D
Aug 22, 2012 00:34:46
Tutenchamun
Aug 22, 2012 00:36:04
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>
írjál ilyet a magyarázó posztba, a kurucosok, akik naponta ilyen gondolatokat osztanak meg az olvasóikkal, biztos örülni fognak annak, ha komolytalan, ingerült faszoknak állítod be őket, akikre rá kell hagyni.
</div>
A Kuruc.info nem rasszista.
Hazug geci vagy, ha ezt hazudod.
A Kuruc.info leírja az igazságot. Az pedig, hogy ennek a STÍLUSA tetszik-e valakinek, egyéni ízlés dolga. Ahogy Morvai Krisztina is mondta a kérdésben: intelligensek kell olvasni, ami nem tetszik, azt ugord át.</div>
a hazug geci itt egyedül te vagy, téged buktatnak le a trollok naponta hazugságokkal. "miért hazudsz folyamatosan, zsidó?"- ismerős?
nem érdekel, hogy te minek minősíted a kurucinfót, ill., hogy milyen minősítést tartasz valótlannak, és mi ellen tiltakozol. leszarom a véleményedet, Hahó! és annyira sem tartalak, hogy közöljem veled a sajátomat. te teljesen el vagy tévedve...:)
a kuruc egy propagandaújság, az a dolga, hogy rájátsszon az olvasók (akik potenciális jobbik szavazók) cigányellenes érzelmeire. ha te ezt az "igazság leírásának" hívod, az csak a saját butaságodról ad képet. dehát te egy idióta vagy, tőled senki nem vár lényeglátást.
írjál ilyet a magyarázó posztba, a kurucosok, akik naponta ilyen gondolatokat osztanak meg az olvasóikkal, biztos örülni fognak annak, ha komolytalan, ingerült faszoknak állítod be őket, akikre rá kell hagyni.
</div>
A Kuruc.info nem rasszista.
Hazug geci vagy, ha ezt hazudod.
A Kuruc.info leírja az igazságot. Az pedig, hogy ennek a STÍLUSA tetszik-e valakinek, egyéni ízlés dolga. Ahogy Morvai Krisztina is mondta a kérdésben: intelligensek kell olvasni, ami nem tetszik, azt ugord át.</div>
a hazug geci itt egyedül te vagy, téged buktatnak le a trollok naponta hazugságokkal. "miért hazudsz folyamatosan, zsidó?"- ismerős?
nem érdekel, hogy te minek minősíted a kurucinfót, ill., hogy milyen minősítést tartasz valótlannak, és mi ellen tiltakozol. leszarom a véleményedet, Hahó! és annyira sem tartalak, hogy közöljem veled a sajátomat. te teljesen el vagy tévedve...:)
a kuruc egy propagandaújság, az a dolga, hogy rájátsszon az olvasók (akik potenciális jobbik szavazók) cigányellenes érzelmeire. ha te ezt az "igazság leírásának" hívod, az csak a saját butaságodról ad képet. dehát te egy idióta vagy, tőled senki nem vár lényeglátást.
Aug 22, 2012 00:36:04
hídember
Aug 22, 2012 00:36:11
ma éjjel a kujuc info fajkát fogom szopkodnyi, titánéknak meghagyom a rojtos ánuszomat!
Aug 22, 2012 00:36:11
rewmbwe
Aug 22, 2012 00:37:07
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tony Stark</div>
Pedig ilyenkor az első dolog az lenne, hogy az ideges embert biztosítod arról, hogy megérted az indulatait. Az árnyalatok finom megemlítése csak szigorúan ezután következhet.</div>
emberi lényegről?
hiány nem szánták annak?
hogy a faszomba lehet így elgépelni? te tényleg retardált vagy!
Pedig ilyenkor az első dolog az lenne, hogy az ideges embert biztosítod arról, hogy megérted az indulatait. Az árnyalatok finom megemlítése csak szigorúan ezután következhet.</div>
emberi lényegről?
hiány nem szánták annak?
hogy a faszomba lehet így elgépelni? te tényleg retardált vagy!
Aug 22, 2012 00:37:07
guru
Aug 22, 2012 00:39:10
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tony Stark</div>
csak a zsidókról lehet így beszélni?
csak a zsidókról lehet így beszélni?
Aug 22, 2012 00:39:10
sodika
Aug 22, 2012 00:39:33
Ideges emberrel csak akkor vitatkozunk, ha a magyarellenes oldalon van. Amikor például a gárdaperben láttam, hogy Egri Oszkár kezd miattam kijönni a sodrából, direkt rátettem pár lapáttal.
Ha a hazafias oldalon ideges valaki, akkor viszont szigorúan csak megértéssel, és barátságosan szabad szólni hozzá.
Ezt a tényezőt Titánék elfelejtették Cegléden felmérni, és a megfelelő taktikát alkalmazni. Eszter elszokhatott a nagyon hazafias köröktől, Titán pedig eleve nem mozgott ilyenben, ebből fakadhatott a félreértés, és az ez irányú gyakorlatlanság.
Ha a hazafias oldalon ideges valaki, akkor viszont szigorúan csak megértéssel, és barátságosan szabad szólni hozzá.
Ezt a tényezőt Titánék elfelejtették Cegléden felmérni, és a megfelelő taktikát alkalmazni. Eszter elszokhatott a nagyon hazafias köröktől, Titán pedig eleve nem mozgott ilyenben, ebből fakadhatott a félreértés, és az ez irányú gyakorlatlanság.
Aug 22, 2012 00:39:33
sodika
Aug 22, 2012 00:40:47
<div class="quote"><div class="author">guru</div>
csak a zsidókról lehet így beszélni?</div>
Nem, senkiről. Lásd Reiner Péter. De ideges hazafit akkor sem provokálunk, hanem kizárólag empátiával szabad közeledni felé.
Provokálni csak azt kell, aki tudatosan sérti a magyarság jelképeit, vagy a nemzeti radikális vezetőket.
Nem, senkiről. Lásd Reiner Péter. De ideges hazafit akkor sem provokálunk, hanem kizárólag empátiával szabad közeledni felé.
Provokálni csak azt kell, aki tudatosan sérti a magyarság jelképeit, vagy a nemzeti radikális vezetőket.
Aug 22, 2012 00:40:47
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 22, 2012 00:41:10
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Pedig ilyenkor az első dolog az lenne, hogy az ideges embert biztosítod arról, hogy megérted az indulatait. Az árnyalatok finom megemlítése csak szigorúan ezután következhet.</div>
Hogy te milyen szánalmas csicska vagy.
Ha Molnár nekem kezdene szarmagyarozni, úgy elküldeném a kurva anyjába, hogy csak na. Milyen fasz árnyalatokról beszélsz?
Szerinted mit szólnak ahhoz a gárdisták, hogy "tökéletesen egyetértesz" azzal, hogy minden rendőrt meg kell ölni?
Hogy te milyen szánalmas csicska vagy.
Ha Molnár nekem kezdene szarmagyarozni, úgy elküldeném a kurva anyjába, hogy csak na. Milyen fasz árnyalatokról beszélsz?
Szerinted mit szólnak ahhoz a gárdisták, hogy "tökéletesen egyetértesz" azzal, hogy minden rendőrt meg kell ölni?
Aug 22, 2012 00:41:10
Echelon-kéz
Aug 22, 2012 00:41:27
Pedig ilyenkor az első dolog az lenne, hogy az ideges embert biztosítod arról, hogy megérted az indulatait. Az árnyalatok finom megemlítése csak szigorúan ezután következhet.</div> Ez az egész egy paródia. Totál feleslegesnek tartom, hogy bárkit is meggyőzzek arról, hogy mit nem szabad mondani. Hülyeségnek tartom. Mindenki azt mond amit akar, de semmi nem marad nyom és következmény nélkül.
Pedig ilyenkor az első dolog az lenne, hogy az ideges embert biztosítod arról, hogy megérted az indulatait. Az árnyalatok finom megemlítése csak szigorúan ezután következhet.</div> Ez az egész egy paródia. Totál feleslegesnek tartom, hogy bárkit is meggyőzzek arról, hogy mit nem szabad mondani. Hülyeségnek tartom. Mindenki azt mond amit akar, de semmi nem marad nyom és következmény nélkül.
Aug 22, 2012 00:41:27
sodika
Aug 22, 2012 00:41:35
Mindegy, megyek írást fogalmazni.
csá
csá
Aug 22, 2012 00:41:35
Géntolvaj református
Aug 22, 2012 00:42:14
Értem már! Tehát amikor Sodi zsidózik, azt nem kell komolyan venni, mert ő sem gondolja komolyan. Amikor posztolta a KFJewst és a sheriffnét, azt nem azért tette, mert gyűlöli a zsidókat, hanem azért, mert frusztrált, amiért egy zsidó kiforgatta a vagyonából, és valahogy le kell vezetnie a stresszt. Tiszta sor!
Aug 22, 2012 00:42:14
sodika
Aug 22, 2012 00:42:20
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Ha Molnár nekem kezdene szarmagyarozni, úgy elküldeném a kurva anyjába, hogy csak na.</div>
Ha SZEMÉLYESEN az orrom előtt csinálná, ÉN IS.
De ilyenre nem került sor.
Ha Molnár nekem kezdene szarmagyarozni, úgy elküldeném a kurva anyjába, hogy csak na.</div>
De ilyenre nem került sor.
Aug 22, 2012 00:42:20
LOL
Aug 22, 2012 00:42:38
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">guru</div>
Provokálni csak azt kell, aki tudatosan sérti a magyarság jelképeit, vagy a nemzeti radikális vezetőket.</div>
És te mered magad FÜGGETLEN KRÓNIKÁSNAK NEVEZNI? Te hazug geci! LOL
Provokálni csak azt kell, aki tudatosan sérti a magyarság jelképeit, vagy a nemzeti radikális vezetőket.</div>
És te mered magad FÜGGETLEN KRÓNIKÁSNAK NEVEZNI? Te hazug geci! LOL
Aug 22, 2012 00:42:38
sodika
Aug 22, 2012 00:43:13
<div class="quote"><div class="author">Echelon-kéz</div>Ez az egész egy paródia. Totál feleslegesnek tartom, hogy bárkit is meggyőzzek arról, hogy mit nem szabad mondani.</div>
Én is így gondolom egyébként.
Mindegy.
Na csá.
Én is így gondolom egyébként.
Mindegy.
Na csá.
Aug 22, 2012 00:43:13
Géntolvaj református
Aug 22, 2012 00:44:05
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ha SZEMÉLYESEN az orrom előtt csinálná, ÉN IS.
De ilyenre nem került sor.</div>
Ha az orrod előtt csinálja, elküldöd, de ha az fb-profilodon teszi, akkor hagyod?
Ha az orrod előtt csinálja, elküldöd, de ha az fb-profilodon teszi, akkor hagyod?
Aug 22, 2012 00:44:05
Hitvány Patkány
Aug 22, 2012 00:44:24
Tudod recskás, azért könnyű szarrá szopatni téged, mert nem vagy tisztában az alapvető erkölcsi normákkal, nincs hagyományos értelemben vett lelked és nem mersz visszaszolni még a leglenézettebb szardaraboknak sem.
Lehet, hogy a KFCJews vagy Őzike csak az átlagembernél veri ki a biztosítékot (gondolj bele, nem csak a vérlibsi, de az átlagos osztálytársaid jó része is kitörölt a Facebookról), de a nemzeti radikálisokkal épp ekkora suttyó paraszt vagy, csak nem veszed észre. Pál Marci túrája csak a jéghegy csúcsa, például Gonda is tudja jól, hogy hazudozol az egyetemről vagy a repcsiiiről, és alapjáraton vannak olyan megnyilvánulásaid, amik minden emberből megbotránkoztatást váltanak ki. Ezeket nem részletezem, szerezz be egy illemtan könyvet és majd magadra ismersz....
A recskagate-et nem tették szóvá, csak jót röhögtek rajtad a hátad mögött, erre te ezt azzal háláltad meg, hogy elkezdtél az elmebetegekkel "tényfeltárni", cigány antifasisztákkal haverkodtál, meggyaláztad Bándy Kata emlékét, és végül ezt azzal koronáztad meg, hogy két eszelős elmebeteget ráeresztettél a cegléden segédkező jobboldaliakra, akik amúgy is fáradtak és idegesek voltak. Az lehet, hogy csak pár emberrel vesztek össze de mindenki egy napig halgathatta mesziről Titán meg Fórizs sötét faszságait, mert üvöltöttek mint a fába szorult féreg.
Mostmár hiába osztogadsz magyarázókártyát, vergődsz és keresed a "téglát", mert körülötted már mindenki az. végül itt van két régi kedves ismerősöd a saját oldaladon, akik szépen le is tiltanak.
<a href="http://www.facebook.com/sodi.film/posts/354323457977262" rel="nofollow" target="_blank">http://www.facebook.com/sodi.film/posts/354323457977262</a>
Lehet, hogy a KFCJews vagy Őzike csak az átlagembernél veri ki a biztosítékot (gondolj bele, nem csak a vérlibsi, de az átlagos osztálytársaid jó része is kitörölt a Facebookról), de a nemzeti radikálisokkal épp ekkora suttyó paraszt vagy, csak nem veszed észre. Pál Marci túrája csak a jéghegy csúcsa, például Gonda is tudja jól, hogy hazudozol az egyetemről vagy a repcsiiiről, és alapjáraton vannak olyan megnyilvánulásaid, amik minden emberből megbotránkoztatást váltanak ki. Ezeket nem részletezem, szerezz be egy illemtan könyvet és majd magadra ismersz....
A recskagate-et nem tették szóvá, csak jót röhögtek rajtad a hátad mögött, erre te ezt azzal háláltad meg, hogy elkezdtél az elmebetegekkel "tényfeltárni", cigány antifasisztákkal haverkodtál, meggyaláztad Bándy Kata emlékét, és végül ezt azzal koronáztad meg, hogy két eszelős elmebeteget ráeresztettél a cegléden segédkező jobboldaliakra, akik amúgy is fáradtak és idegesek voltak. Az lehet, hogy csak pár emberrel vesztek össze de mindenki egy napig halgathatta mesziről Titán meg Fórizs sötét faszságait, mert üvöltöttek mint a fába szorult féreg.
Mostmár hiába osztogadsz magyarázókártyát, vergődsz és keresed a "téglát", mert körülötted már mindenki az. végül itt van két régi kedves ismerősöd a saját oldaladon, akik szépen le is tiltanak.
<a href="http://www.facebook.com/sodi.film/posts/354323457977262" rel="nofollow" target="_blank">http://www.facebook.com/sodi.film/posts/354323457977262</a>
Aug 22, 2012 00:44:24
Echelon-kéz
Aug 22, 2012 00:44:57
Ez a bolygó már menthetetlenül elveszett, információcsöndet követelünk vagy az egész bolygót fel fogjuk robbantani.
Aug 22, 2012 00:44:57
Géntolvaj református
Aug 22, 2012 00:45:04
Aki szerint a kuruc náci, az a magyarság ellensége? Titán is?
Aug 22, 2012 00:45:04
Tutenchamun
Aug 22, 2012 00:45:35
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
a fb-faladon csinálta sorozatosan, te meg valami ökörséggel kompenzáltál, mert nem merted elküldeni az anyjába, és letiltani, pedig 3 óráig sem kért bocsánatot.
nincs rá szó, hogy mekkora szardarab vagy.:)))
a fb-faladon csinálta sorozatosan, te meg valami ökörséggel kompenzáltál, mert nem merted elküldeni az anyjába, és letiltani, pedig 3 óráig sem kért bocsánatot.
nincs rá szó, hogy mekkora szardarab vagy.:)))
Aug 22, 2012 00:45:35
sodika
Aug 22, 2012 00:45:38
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div> ha az fb-profilodon teszi, akkor hagyod?</div>
Akkor megpróbálom meggyőzni, hogy téved, és éppen kereszténytelen dolgot csinál. <b>Nem érted a lényeget. Egy ateista szardarabot rögtön elküldenék az anyjába. De ez egy keresztény ember.</b> Az ilyennek a lelkiismeretére kell hatni, nem pedig rugdosni.
Akkor megpróbálom meggyőzni, hogy téved, és éppen kereszténytelen dolgot csinál. <b>Nem érted a lényeget. Egy ateista szardarabot rögtön elküldenék az anyjába. De ez egy keresztény ember.</b> Az ilyennek a lelkiismeretére kell hatni, nem pedig rugdosni.
Aug 22, 2012 00:45:38
sodika
Aug 22, 2012 00:46:26
Na mindegy, csá.
Aug 22, 2012 00:46:26
sodika
Aug 22, 2012 00:50:13
Hitvány Patkány:
A probléma, hogy sokan nem ismernek engem.
<b>A PROBLÉMA, HOGY NEM BLOGOLOK, ÉS ÍGY SENKI NEM ÉRTI A MOTIVÁCIÓIMAT.</b>
Blogolni továbbra sincs időm, de egy rövid írást összehozni igen.
Ennyi, reggel meglátod. csá.
Ennyi, reggel meglátod. csá.
Aug 22, 2012 00:50:13
Tutenchamun
Aug 22, 2012 00:52:14
<div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>végül itt van két régi kedves ismerősöd a saját oldaladon, akik szépen le is tiltanak.
<a href="http://www.facebook.com/sodi.film/posts/354323457977262" rel="nofollow" target="_blank">http://www.facebook.com/sodi.film/posts/354323457977262</a></div>
ez kurva nagy, nézzétek meg.:)
ja, és mentsétek, mert el fog tűnni.
<a href="http://www.facebook.com/sodi.film/posts/354323457977262" rel="nofollow" target="_blank">http://www.facebook.com/sodi.film/posts/354323457977262</a></div>
ja, és mentsétek, mert el fog tűnni.
Aug 22, 2012 00:52:14
Echelon-kéz
Aug 22, 2012 00:52:34
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div> ha az fb-profilodon teszi, akkor hagyod?</div>
Akkor megpróbálom meggyőzni, hogy téved, és éppen kereszténytelen dolgot csinál. <b>Nem érted a lényeget. Egy ateista szardarabot rögtön elküldenék az anyjába. De ez egy keresztény ember.</b> Az ilyennek a lelkiismeretére kell hatni, nem pedig rugdosni.</div>
Ez az anyázásra késrántás is matriarchális ősképet (archetípust) sejtet.
Akkor megpróbálom meggyőzni, hogy téved, és éppen kereszténytelen dolgot csinál. <b>Nem érted a lényeget. Egy ateista szardarabot rögtön elküldenék az anyjába. De ez egy keresztény ember.</b> Az ilyennek a lelkiismeretére kell hatni, nem pedig rugdosni.</div>
Ez az anyázásra késrántás is matriarchális ősképet (archetípust) sejtet.
Aug 22, 2012 00:52:34
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 22, 2012 00:53:09
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Hitvány Patkány:
Ennyi, reggel meglátod. csá.</div>
Írhatnál egy posztot, hogy autizmusod miatt kényszeresen kamerázgatsz meg facebookolsz. Talán egy-két gárdista megsajnál.
Írhatnál egy posztot, hogy autizmusod miatt kényszeresen kamerázgatsz meg facebookolsz. Talán egy-két gárdista megsajnál.
Aug 22, 2012 00:53:09
Tutenchamun
Aug 22, 2012 00:53:40
jó lesz röhögni a budin, utána pedig egy szépen megfogalmazott mailben elküldeni 1-2 helyre. sok shikert!
jó lesz röhögni a budin, utána pedig egy szépen megfogalmazott mailben elküldeni 1-2 helyre. sok shikert!
LOL
A MIDET, te fasszopó görény? LOL Neked EGYETLEN motivációd van az életben. ÉRDEMI TEVÉKENYSÉG NÉLKÜL ÉLŐSKÖDNI ÉS KÖZBEN ANNYISZOR KIVERNI A FASZODAT? AHÁNYSZOR BÍROD. Te hazug geci!!! LOL
A MIDET, te fasszopó görény? LOL Neked EGYETLEN motivációd van az életben. ÉRDEMI TEVÉKENYSÉG NÉLKÜL ÉLŐSKÖDNI ÉS KÖZBEN ANNYISZOR KIVERNI A FASZODAT? AHÁNYSZOR BÍROD. Te hazug geci!!! LOL
Hitvány Patkány
Aug 22, 2012 00:55:27
Neked kellene megértetned a motivációdat. Te vagy a krónikás bazmeg. Előre szólok, hogy az nagyon gyenge lesz magyarázatnak, hogy ők is az elnyomás és a korrupció ellen és a kisemberek mellett harcolnak, csak náluk a náci jelenti azt, hogy zsidó és nincsenek tisztában a magyarság értékeivel, de ha tisztában lennének, még a Gárdába is belépnének.
Nem az emberek nem értenek téged, hanem te nem érted az embereket.
Neked kellene megértetned a motivációdat. Te vagy a krónikás bazmeg. Előre szólok, hogy az nagyon gyenge lesz magyarázatnak, hogy ők is az elnyomás és a korrupció ellen és a kisemberek mellett harcolnak, csak náluk a náci jelenti azt, hogy zsidó és nincsenek tisztában a magyarság értékeivel, de ha tisztában lennének, még a Gárdába is belépnének.
Nem az emberek nem értenek téged, hanem te nem érted az embereket.
Aug 22, 2012 00:55:27
Tutenchamun
Aug 22, 2012 00:56:17
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A probléma, hogy sokan nem ismernek engem.</div>
ellenkezőleg, már túl sokan jól ismernek. már vendégnek tartanak a nemzeti oldalon. pont úgy, mint toró Sherlock Porkst.
nem látod a hasonlóságot?
ellenkezőleg, már túl sokan jól ismernek. már vendégnek tartanak a nemzeti oldalon. pont úgy, mint toró Sherlock Porkst.
nem látod a hasonlóságot?
Aug 22, 2012 00:56:17
Trollopata
Aug 22, 2012 00:56:32
kurvajo a mai musor, meg, meg, meg!
faszom a szurke egersegbe, holnap se megyek be 10 elott az irodaba :) sneci, te addigra MAR nem leszel ott, ahahahah IKSZ DE BAZDMEG
faszom a szurke egersegbe, holnap se megyek be 10 elott az irodaba :) sneci, te addigra MAR nem leszel ott, ahahahah IKSZ DE BAZDMEG
Aug 22, 2012 00:56:32
tigris
Aug 22, 2012 00:58:27
tudjátok mit nem ért a gárdista ismerősöm? hogy hogy van pénze sodónak tüntetésekre járni. hogy hogy van az, hogy a rendőrök bevisznek mellőle arcokat rendszeresen, de őt soha.... hogy hogy van az, hogy a ceglédi rendőrkapitány bekéreti őket? ..... érdekes kérdések, meg kell hagyni.
Aug 22, 2012 00:58:27
sodika
Aug 22, 2012 01:00:28
<div class="quote"><div class="author">tigris</div> hogy hogy van pénze sodónak tüntetésekre járni.</div>
Nincs rá pénzem. Mindig más hív el.
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>hogy van az, hogy a rendőrök bevisznek mellőle arcokat rendszeresen, de őt soha...</div>
Sajtóigazolvány.
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>hogy van az, hogy a ceglédi rendőrkapitány bekéreti őket?</div>
???
Ezt nem értem. Ezt látjátok a felvételen.
Ott van, mit beszélünk előtte a rendőrökkel.
Mint ahogy az is, hogy nem fogadjuk el a kapitány meghívását.
Nincs rá pénzem. Mindig más hív el.
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>hogy van az, hogy a rendőrök bevisznek mellőle arcokat rendszeresen, de őt soha...</div>
Sajtóigazolvány.
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>hogy van az, hogy a ceglédi rendőrkapitány bekéreti őket?</div>
???
Ezt nem értem. Ezt látjátok a felvételen.
Ott van, mit beszélünk előtte a rendőrökkel.
Mint ahogy az is, hogy nem fogadjuk el a kapitány meghívását.
Aug 22, 2012 01:00:28
Tutenchamun
Aug 22, 2012 01:00:35
sneci, nézd csak, itt a bizonyíték, hogy te vendég vagy a nemzeti oldalon:
1.
Horváth Angéla amikor a túloldalon elegük lett belőle,ide jött közénk,az exhibicionizmusát táplálni
11 órája · Tetszik
2.
Magyar Hunor Hogy van ez SoDI?! Ha így folytatjátok nem sokáig lesztek szívesen látott vendégek a nemzeti oldalon azt ugye sejtitek?!
hétfő, 14:36
1.
Horváth Angéla amikor a túloldalon elegük lett belőle,ide jött közénk,az exhibicionizmusát táplálni
11 órája · Tetszik
2.
Magyar Hunor Hogy van ez SoDI?! Ha így folytatjátok nem sokáig lesztek szívesen látott vendégek a nemzeti oldalon azt ugye sejtitek?!
hétfő, 14:36
Aug 22, 2012 01:00:35
Trollopata
Aug 22, 2012 01:01:02
basszameg, nekem nincs gardista ismerosom :)
valoszinuleg amugy a retardokat azert nem viszik be, mert vagy ugye hetyetyetye vagy pedig bekemacit jatszanak. esetleg eloadjak a nagy jogvedot, a rendor meg nem baszakodik veluk, inkabb beviszi a nagypofaju huligankinezetu hangado faszokat
valoszinuleg amugy a retardokat azert nem viszik be, mert vagy ugye hetyetyetye vagy pedig bekemacit jatszanak. esetleg eloadjak a nagy jogvedot, a rendor meg nem baszakodik veluk, inkabb beviszi a nagypofaju huligankinezetu hangado faszokat
Aug 22, 2012 01:01:02
rewmbwe
Aug 22, 2012 01:01:44
ne felejtsük el, hogy a kappanos esetet sem, ahol a rendőrök kihívták a lakásból, majd egyszerűen kiengedték.
sodika
Ez a Horváth Angéla kiről beszél?
Mert rólam biztosan nem.
Soha nem voltam "másik oldalon". :D
Már 2002-ben a hazafiakkal tüntettem.
Mert rólam biztosan nem.
Már 2002-ben a hazafiakkal tüntettem.
sodika
Aug 22, 2012 01:02:08
<div class="quote"><div class="author">rewmbwe</div>ne felejtsük el, hogy a kappanos esetet sem, ahol a rendőrök kihívták a lakásból, majd egyszerűen kiengedték.</div>
* ásít *
Sajtóigazolvány.
Hermánt is kiengedték.
* ásít *
Sajtóigazolvány.
Hermánt is kiengedték.
Aug 22, 2012 01:02:08
Béla
Aug 22, 2012 01:02:09
Köszönöm sneci a mai műsort, kurva jól szórakoztattàl.
Újfent bizonyítottad, hogy micsoda egy ordenàrè idióta vagy.
:-D:-D:-D
Újfent bizonyítottad, hogy micsoda egy ordenàrè idióta vagy.
:-D:-D:-D
Aug 22, 2012 01:02:09
Tutenchamun
Aug 22, 2012 01:02:48
sneci, te tényleg nem látod a faszerdőt amiben benne vagy? mégis miben reménykedsz?:))
Aug 22, 2012 01:02:48
rewmbwe
Aug 22, 2012 01:02:52
érdekes kérdések ezek. nagyon érdekes kérdések.
Aug 22, 2012 01:02:52
sodika
Aug 22, 2012 01:03:18
Honnan van pénzem? :DDDDDDD
LOL BAZMEG
Épp az hogy NINCS, és ezért ragadok meg MINDEN lehetőséget az utazásra.
LOL BAZMEG
Épp az hogy NINCS, és ezért ragadok meg MINDEN lehetőséget az utazásra.
Aug 22, 2012 01:03:18
sodilegnagyobbrajongja
Aug 22, 2012 01:03:28
Kezded már kapisgálni, hogy mire jó, ha az embernek van egy kis pénze?
Pl. nem kell manifeszt elmebetegeknek lógni egy-két vacsora reményében. Így aztán az ember nem fut bele olyan faszerdő be, mint te.
És nem mondhatod, hogy nem figyelmeztettünk újra és újra. Hányszor megmondtuk, hogy RGL, Titán vagy Molnár lesznek a végzeted?
Pl. nem kell manifeszt elmebetegeknek lógni egy-két vacsora reményében. Így aztán az ember nem fut bele olyan faszerdő be, mint te.
És nem mondhatod, hogy nem figyelmeztettünk újra és újra. Hányszor megmondtuk, hogy RGL, Titán vagy Molnár lesznek a végzeted?
Aug 22, 2012 01:03:28
sodika
Aug 22, 2012 01:03:43
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>sneci, te tényleg nem látod a faszerdőt amiben benne vagy? mégis miben reménykedsz?:))</div>
Leírom az igazságot, utána meg mindent leszarok.
Leírom az igazságot, utána meg mindent leszarok.
Aug 22, 2012 01:03:43
Echelon-kéz
Aug 22, 2012 01:05:12
<div class="quote"><div class="author">Echelon-kéz</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div> ha az fb-profilodon teszi, akkor hagyod?</div>
Ez az anyázásra késrántás is matriarchális ősképet (archetípust) sejtet.</div> Mármint Bachofen volt a szakértője a hetairizmusnak. A hinduknál ez pl. a tehén tiszteletben, nálunk az anyaföld szóban is survivor megmaradt. Én egyetlen kereszténynek sem hiszek, minek hinnék annak, aki maga is hisz? Az ember önáltató mechanizmusát kell látni benne. Merő legitimizáció és képmutatás. Túl kell lépni rajta.
Ez az anyázásra késrántás is matriarchális ősképet (archetípust) sejtet.</div> Mármint Bachofen volt a szakértője a hetairizmusnak. A hinduknál ez pl. a tehén tiszteletben, nálunk az anyaföld szóban is survivor megmaradt. Én egyetlen kereszténynek sem hiszek, minek hinnék annak, aki maga is hisz? Az ember önáltató mechanizmusát kell látni benne. Merő legitimizáció és képmutatás. Túl kell lépni rajta.
Aug 22, 2012 01:05:12
rewmbwe
Aug 22, 2012 01:05:42
sok embernek feltűnt már szerintem, hogy sodika kamerázása után azonosították őket a rendőrök.
Aug 22, 2012 01:05:42
Béla
Aug 22, 2012 01:06:38
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ez a Horváth Angéla kiről beszél?
Mert rólam biztosan nem.
Már 2002-ben a hazafiakkal tüntettem.</div>
De 2000ben még mocskos liberális karikatúrakat jelentettel meg a Morbidban, es a legfőbb liberális fórumon szerveztel masztipartyt.
Jól fog mutatni a Klein dossziéban. :-D
Mert rólam biztosan nem.
De 2000ben még mocskos liberális karikatúrakat jelentettel meg a Morbidban, es a legfőbb liberális fórumon szerveztel masztipartyt.
Jól fog mutatni a Klein dossziéban. :-D
Aug 22, 2012 01:06:38
Tutenchamun
Aug 22, 2012 01:06:48
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ez a Horváth Angéla kiről beszél?
Mert rólam biztosan nem.
ugyanarról beszél, mint hunor. a vendégről a nemzeti oldalon, rólad.
recskaboy, a faszverő videók netes közzététele után hiába állítod magadról, hogy te hazafi vagy, és már mióta.
te tényleg nem értesz semmit.
Mert rólam biztosan nem.
ugyanarról beszél, mint hunor. a vendégről a nemzeti oldalon, rólad.
recskaboy, a faszverő videók netes közzététele után hiába állítod magadról, hogy te hazafi vagy, és már mióta.
te tényleg nem értesz semmit.
Aug 22, 2012 01:06:48
sodilegnagyobbrajongja
Aug 22, 2012 01:06:52
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>sneci, te tényleg nem látod a faszerdőt amiben benne vagy? mégis miben reménykedsz?:))</div>
Leírom az igazságot, utána meg mindent leszarok.</div>
Helyes. Ez alkalommal Pál Marci nem fog megvédeni, ha jönnek megverni.
Komolyan mondom, vonuljon vissza apádhoz Szomódra egy pár hétre, hátha addig lenyugszanak a kedélyek egy kicsit. Apád örülni fog, a nyugdíjából ketten is el avgytok egy darabig, te meg hálából kitakarithatod a házát és az udvart.
Helyes. Ez alkalommal Pál Marci nem fog megvédeni, ha jönnek megverni.
Komolyan mondom, vonuljon vissza apádhoz Szomódra egy pár hétre, hátha addig lenyugszanak a kedélyek egy kicsit. Apád örülni fog, a nyugdíjából ketten is el avgytok egy darabig, te meg hálából kitakarithatod a házát és az udvart.
Aug 22, 2012 01:06:52
Hitvány Patkány
Aug 22, 2012 01:07:13
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div><div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>végül itt van két régi kedves ismerősöd a saját oldaladon, akik szépen le is tiltanak.
ja, és mentsétek, mert el fog tűnni.</div>
Ne fáradjatok, már rég lementettem.
Ne fáradjatok, már rég lementettem.
Aug 22, 2012 01:07:13
tigris
Aug 22, 2012 01:07:52
<div class="quote"><div class="author">rewmbwe</div>sok embernek feltűnt már szerintem, hogy sodika kamerázása után azonosították őket a rendőrök.</div>
pont ezt magyarázta a srác. hogy ha bemmenne egy kék, akkor szétszednék, vagy ha látják, hogy veszik őket, akkor eltakarnák az arcukat. de itt ugye.... sokszor azt se tudják, hogy "forog" a kamera. érdekes na.
pont ezt magyarázta a srác. hogy ha bemmenne egy kék, akkor szétszednék, vagy ha látják, hogy veszik őket, akkor eltakarnák az arcukat. de itt ugye.... sokszor azt se tudják, hogy "forog" a kamera. érdekes na.
Aug 22, 2012 01:07:52
rewmbwe
Aug 22, 2012 01:08:12
sőt olyan pletyka is elterjedt már hazafias körökben, hogy sodika épp ezért kap pénzt. azaz a kamerázás a feladata, minnél több személy azonosítása, csoportokba beépülés.
állítólag alkalmanként 15-20 ezer forintot fizet az Ávó a vamzerkedéseiért.
ti mit tudtok erről?
ti mit tudtok erről?
Aug 22, 2012 01:08:12
Amerika Kapitány
Aug 22, 2012 01:08:54
<div class="quote"><div class="author">Hát azért hetyetyetye...</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Azt mondom róluk, amit Morvai Krisztina, és MINDEN megszólaló jobbikos politikus is mond. Aki fajvédő, náci újságnak hazudja őket, az a magyarság ellensége. Pont.</div>
Nem érted. Ez a tolerancia jele, a kurucinfón még a hitleristákat is elfogadják és kedveskednek nekik.
Nem érted. Ez a tolerancia jele, a kurucinfón még a hitleristákat is elfogadják és kedveskednek nekik.
Aug 22, 2012 01:08:54
Hitvány Patkány
Aug 22, 2012 01:09:41
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Honnan van pénzem? :DDDDDDD
LOL BAZMEG
Épp az hogy NINCS, és ezért ragadok meg MINDEN lehetőséget az utazásra.</div>
Te tényleg ekkora fogyatékos vagy? Épp ez az, alienpörköltért, zöldborsóért, éttermi maradékért, Tatár Józsi táskájáért és hasonló kacatokért bármire hajlandó vagy.
LOL BAZMEG
Te tényleg ekkora fogyatékos vagy? Épp ez az, alienpörköltért, zöldborsóért, éttermi maradékért, Tatár Józsi táskájáért és hasonló kacatokért bármire hajlandó vagy.
Aug 22, 2012 01:09:41
Tutenchamun
Aug 22, 2012 01:09:56
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>sneci, te tényleg nem látod a faszerdőt amiben benne vagy? mégis miben reménykedsz?:))</div>
persze, mindent leszarsz. mert az úgy megy nálad. rettegve fogod lesni a reakciókat, és megpróbálod magaddal elhitetni, hogy minden rendben van, jól megírtad a magyarázó cikket.
de sajnos itt vagyunk mi, jó kapcsolatokkal, sokkal több ésszel, mint ami neked van, és intézkedünk.
persze, mindent leszarsz. mert az úgy megy nálad. rettegve fogod lesni a reakciókat, és megpróbálod magaddal elhitetni, hogy minden rendben van, jól megírtad a magyarázó cikket.
de sajnos itt vagyunk mi, jó kapcsolatokkal, sokkal több ésszel, mint ami neked van, és intézkedünk.
Aug 22, 2012 01:09:56
rewmbwe
Aug 22, 2012 01:10:10
<div class="quote"><div class="author">tigris</div><div class="quote"><div class="author">rewmbwe</div>sok embernek feltűnt már szerintem, hogy sodika kamerázása után azonosították őket a rendőrök.</div>
pont ezt magyarázta a srác. hogy ha bemmenne egy kék, akkor szétszednék, vagy ha látják, hogy veszik őket, akkor eltakarnák az arcukat. de itt ugye.... sokszor azt se tudják, hogy "forog" a kamera. érdekes na.</div>
pontosan. mert tök mindegy, hogy utólag megvágja az anyagot, a sünök az élő közvetítést lementik rögtön és abból dolgoznak.
pont ezt magyarázta a srác. hogy ha bemmenne egy kék, akkor szétszednék, vagy ha látják, hogy veszik őket, akkor eltakarnák az arcukat. de itt ugye.... sokszor azt se tudják, hogy "forog" a kamera. érdekes na.</div>
pontosan. mert tök mindegy, hogy utólag megvágja az anyagot, a sünök az élő közvetítést lementik rögtön és abból dolgoznak.
Aug 22, 2012 01:10:10
Béla
Aug 22, 2012 01:10:17
<div class="quote"><div class="author">tigris</div><div class="quote"><div class="author">rewmbwe</div>sok embernek feltűnt már szerintem, hogy sodika kamerázása után azonosították őket a rendőrök.</div>
Van is arrol video hogy akkora kart okoz a nemzetnek, hogy az nem igaz.
Pl. HAZAFIAKAT JUTTATA VIDEOIVAL BORTONBE.
Van is arrol video hogy akkora kart okoz a nemzetnek, hogy az nem igaz.
Pl. HAZAFIAKAT JUTTATA VIDEOIVAL BORTONBE.
Aug 22, 2012 01:10:17
LOL
Aug 22, 2012 01:10:37
<div class="quote"><div class="author">rewmbwe</div>sőt olyan pletyka is elterjedt már hazafias körökben, hogy sodika épp ezért kap pénzt. azaz a kamerázás a feladata, minnél több személy azonosítása, csoportokba beépülés.
ti mit tudtok erről?</div>
Ez teljesen nyilvánvaló már egy ideje. Rég éhen kellett volna már döglenie, ha nem pénzelné valaki. Evidenciákat...
Ez teljesen nyilvánvaló már egy ideje. Rég éhen kellett volna már döglenie, ha nem pénzelné valaki. Evidenciákat...
Aug 22, 2012 01:10:37
tigris
Aug 22, 2012 01:10:42
<div class="quote"><div class="author">rewmbwe</div>sőt olyan pletyka is elterjedt már hazafias körökben, hogy sodika épp ezért kap pénzt. azaz a kamerázás a feladata, minnél több személy azonosítása, csoportokba beépülés.
hát pont ezt írtam énis, bár én összegről nem tudok. mindenesetre nagyon furcásnak találják, hogy valaki munka mellett mindig ott tud lenni mindenhol.... és sose viszik el.....
hát pont ezt írtam énis, bár én összegről nem tudok. mindenesetre nagyon furcásnak találják, hogy valaki munka mellett mindig ott tud lenni mindenhol.... és sose viszik el.....
Aug 22, 2012 01:10:42
Amerika Kapitány
Aug 22, 2012 01:10:44
A szakdolgozatoddal kapcsolatban mi az igazság? Leírod? :D
A szakdolgozatoddal kapcsolatban mi az igazság? Leírod? :D
Aug 22, 2012 01:10:44
sodika
Aug 22, 2012 01:10:55
<div class="quote"><div class="author">rewmbwe</div>sok embernek feltűnt már szerintem, hogy sodika kamerázása után azonosították őket a rendőrök.</div>
<b>HAZUGSÁG.</b>
Bárki, akit az én felvételeim alapján azonosítottak, jelentkezzen nálam, mert tartozom neki a bírsággal.
De ilyen nem volt soha és nem is lesz.
<b>HAZUGSÁG.</b>
Bárki, akit az én felvételeim alapján azonosítottak, jelentkezzen nálam, mert tartozom neki a bírsággal.
De ilyen nem volt soha és nem is lesz.
Aug 22, 2012 01:10:55
Amerika Kapitány
Aug 22, 2012 01:11:55
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div><div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>végül itt van két régi kedves ismerősöd a saját oldaladon, akik szépen le is tiltanak.
Scall Fast Nem látok oda mindenhova ahol Sodi jár, de inkább szeret okoskodni aztán jó nagy hülyeségeket mond.
See Translation
11 hours ago
Scall Fast Nem látok oda mindenhova ahol Sodi jár, de inkább szeret okoskodni aztán jó nagy hülyeségeket mond.
See Translation
11 hours ago
Aug 22, 2012 01:11:55
sodika
Aug 22, 2012 01:12:08
:)
Provokációnak nem ülök fel.
Nem teszek közzé azonosíthatóan jogsértésekről szóló felvételt. Tessék konkrét ellenpéldát mondani.
Senki nem tud.
Nem teszek közzé azonosíthatóan jogsértésekről szóló felvételt. Tessék konkrét ellenpéldát mondani.
Senki nem tud.
Aug 22, 2012 01:12:08
sodilegnagyobbrajongja
Aug 22, 2012 01:13:11
<div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Honnan van pénzem? :DDDDDDD
LOL BAZMEG
Te tényleg ekkora fogyatékos vagy? Épp ez az, alienpörköltért, zöldborsóért, éttermi maradékért, Tatár Józsi táskájáért és hasonló kacatokért bármire hajlandó vagy.</div>
BKV jegyért még dugta is a szexnagyit.
Szerintem megkapta a jegyet, hazabliccelt, majd elsózta fél áron a jegyet valakinek, hogy legyen pénze Mórickára meg mobilnetre.
LOL BAZMEG
Te tényleg ekkora fogyatékos vagy? Épp ez az, alienpörköltért, zöldborsóért, éttermi maradékért, Tatár Józsi táskájáért és hasonló kacatokért bármire hajlandó vagy.</div>
BKV jegyért még dugta is a szexnagyit.
Szerintem megkapta a jegyet, hazabliccelt, majd elsózta fél áron a jegyet valakinek, hogy legyen pénze Mórickára meg mobilnetre.
Aug 22, 2012 01:13:11
Amerika Kapitány
Aug 22, 2012 01:13:21
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">rewmbwe</div>sok embernek feltűnt már szerintem, hogy sodika kamerázása után azonosították őket a rendőrök.</div>
<b>HAZUGSÁG.</b>
De ilyen nem volt soha és nem is lesz.</div>
Aztán mibôl fizetsz, te csóró szar?
Fizettél annak az idiótának is, akit a te felvételed alapján perelt be a végrehajtó, akit mocskoltak?
<b>HAZUGSÁG.</b>
Aztán mibôl fizetsz, te csóró szar?
Fizettél annak az idiótának is, akit a te felvételed alapján perelt be a végrehajtó, akit mocskoltak?
Aug 22, 2012 01:13:21
tigris
Aug 22, 2012 01:13:49
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>:)
Senki nem tud.</div> az élő közvetítéseidet is rögzítik a kékek . sokszor nem is tudják az alanyok, hogy be van kapcsolva a kamera. vajon ez miért van?
Senki nem tud.</div> az élő közvetítéseidet is rögzítik a kékek . sokszor nem is tudják az alanyok, hogy be van kapcsolva a kamera. vajon ez miért van?
Aug 22, 2012 01:13:49
asd
Aug 22, 2012 01:14:20
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">rewmbwe</div>sok embernek feltűnt már szerintem, hogy sodika kamerázása után azonosították őket a rendőrök.</div>
<b>HAZUGSÁG.</b>
nagyon átlátszó vagy. pontosan tudod, hogy az ávó nem fogja megnevezni a felvételedet, mert nem érdeke, hogy lelepleződj. természetesen nem használják fel a felvételeket a bíróságon. de a videóid segítségével könnyen listázzák a hazafiakat, feltérképezik a kapcsolati hálóiakat.
<b>HAZUGSÁG.</b>
nagyon átlátszó vagy. pontosan tudod, hogy az ávó nem fogja megnevezni a felvételedet, mert nem érdeke, hogy lelepleződj. természetesen nem használják fel a felvételeket a bíróságon. de a videóid segítségével könnyen listázzák a hazafiakat, feltérképezik a kapcsolati hálóiakat.
Aug 22, 2012 01:14:20
el-szakad
Aug 22, 2012 01:14:26
Leírom az igazságot, utána meg mindent leszarok.</div> Remélem említésre kerül az is, hogy ki hányta tele a gépjárművet. A napon megolvadt csokoládékról ne is beszéljünk, meg a kesztyűtartóban azért nem kellett volna tortabevonatot készíteni. :-)
Leírom az igazságot, utána meg mindent leszarok.</div> Remélem említésre kerül az is, hogy ki hányta tele a gépjárművet. A napon megolvadt csokoládékról ne is beszéljünk, meg a kesztyűtartóban azért nem kellett volna tortabevonatot készíteni. :-)
Aug 22, 2012 01:14:26
Tutenchamun
Aug 22, 2012 01:14:36
Senki nem tud.</div>
mindeki jól emlékszik gaudi és az n1-híradó történetére. szegény gaudi magyarázó cikket volt kénytelen megjelentetni. ez az egy ami nyilvános.
Senki nem tud.</div>
mindeki jól emlékszik gaudi és az n1-híradó történetére. szegény gaudi magyarázó cikket volt kénytelen megjelentetni. ez az egy ami nyilvános.
Aug 22, 2012 01:14:36
Béla
Aug 22, 2012 01:14:53
<b>HAZUGSÁG.</b>
MIVEL BEEPITETT KAMERAS VAGY A SUNOKNEL, PERSZE HOGY NEM ADNAK KI, MINDIG MAS BIZONYITEKOT HOZNAK ELO, AMIG A VIDEOD, AMI LEBUKTATTA A HAZAFIT, A RENDORSEGI TREZORBAN PIHEN.
Te hazug kis geci.
<b>HAZUGSÁG.</b>
MIVEL BEEPITETT KAMERAS VAGY A SUNOKNEL, PERSZE HOGY NEM ADNAK KI, MINDIG MAS BIZONYITEKOT HOZNAK ELO, AMIG A VIDEOD, AMI LEBUKTATTA A HAZAFIT, A RENDORSEGI TREZORBAN PIHEN.
Te hazug kis geci.
Aug 22, 2012 01:14:53
Számsor Sándor
Aug 22, 2012 01:15:11
*vajon mennyi kárpi jár azért, ha egy retard beolvassa a mobilszámomat elő adásban a kucuginfora*
Aug 22, 2012 01:15:11
Amerika Kapitány
Aug 22, 2012 01:15:23
Senki nem tud.</div>
Nagy a pofád, recskás.
Már elfelejtetted a végrehajtós sztorit?
Itt méltatlankodtál nekünk, hogy a te felvételeid alapján indult az eljárás.
Senki nem tud.</div>
Nagy a pofád, recskás.
Már elfelejtetted a végrehajtós sztorit?
Itt méltatlankodtál nekünk, hogy a te felvételeid alapján indult az eljárás.
Aug 22, 2012 01:15:23
Németország
Aug 22, 2012 01:16:06
Ha ez igaz, akkor Sodika jó nagy szarba keverted magadat. Oda szartál ahol enni kapsz?
Mennyi volt a Júdás-pénz?
Mennyi volt a Júdás-pénz?
Aug 22, 2012 01:16:06
Trollopata
Aug 22, 2012 01:16:57
sneci, szerintem a sitten nem jo otlet az orokkel baratkozni, bar a wamzerkedest mar gyakorlod ha jol latom
Aug 22, 2012 01:16:57
sodika
Aug 22, 2012 01:17:22
<div class="quote"><div class="author">Amerika Kapitány</div>
Fizettél annak az idiótának is, akit a te felvételed alapján perelt be a végrehajtó, akit mocskoltak?</div>
Bocsánat, Dabasi Tamás, és mindenki, aki KIFEJEZETTEN INTERJÚT ad bele több kamerába, más tészta. Ha ott van a több kamera előtted, és teljesen egyértelmű interjúhelyzet van, át kell gondolnod, mit beszélsz.
Nem arról beszélek, hanem tüntetésről.
Tüntetések felvételemért soha nem marasztaltak el senkit és nem is fognak soha.
Fizettél annak az idiótának is, akit a te felvételed alapján perelt be a végrehajtó, akit mocskoltak?</div>
Bocsánat, Dabasi Tamás, és mindenki, aki KIFEJEZETTEN INTERJÚT ad bele több kamerába, más tészta. Ha ott van a több kamera előtted, és teljesen egyértelmű interjúhelyzet van, át kell gondolnod, mit beszélsz.
Nem arról beszélek, hanem tüntetésről.
Tüntetések felvételemért soha nem marasztaltak el senkit és nem is fognak soha.
Aug 22, 2012 01:17:22
Tutenchamun
Aug 22, 2012 01:17:52
na sneci, én most elmegyek aludni, neked pedig: Na meló, csá. reggel 9-10 körülre legyen kész a cikk, akkor fogok kelni, és szarás közben akarom elolvasni.
Aug 22, 2012 01:17:52
Béla
Aug 22, 2012 01:17:59
Lehet, hogy sodikat Sherlock Porks alias Alfa tartja a kezeben?
Aug 22, 2012 01:17:59
sodika
Aug 22, 2012 01:18:19
<div class="quote"><div class="author">Amerika Kapitány</div>
Itt méltatlankodtál nekünk, hogy a te felvételeid alapján indult az eljárás.</div>
Bocsánat, ha interjút akar nekem adni, és utána elítélik az interjúban elhangzottakért, azért neki kell vállalni a felelősséget.
Itt én most tüntetésről beszéltem.
Itt méltatlankodtál nekünk, hogy a te felvételeid alapján indult az eljárás.</div>
Bocsánat, ha interjút akar nekem adni, és utána elítélik az interjúban elhangzottakért, azért neki kell vállalni a felelősséget.
Itt én most tüntetésről beszéltem.
Aug 22, 2012 01:18:19
LOL
Aug 22, 2012 01:18:26
Senki nem tud.</div>
Az óbudai lakásfoglalás, te retard, hazug geci???? LOL
Miért hazudsz, te féreg???
Senki nem tud.</div>
Az óbudai lakásfoglalás, te retard, hazug geci???? LOL
Miért hazudsz, te féreg???
Aug 22, 2012 01:18:26
0 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

FELSZÓLÍTALAK, HOGY FEJEZD BE A KÉTSZÍNŰSKÖDÉST!