Dehogy vett neki powerbankot, nyilván csak elküldte rá a pénzt, a Dőrppe meg vesz belőle amit akar
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
De a sodi biztos számlát kér róla!!!!
Mifaaaaaaaaaaaan
Hát tulajdonképpen igen. Hétfőig ráérsz megadni, tesa!
Na, milyen konstruktív vagy. Endre ezt biztosan jutalmazni fogja
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
A békesség kedvéért vetted le arccal az ogre nyitott tenyerét is?
Kenyér és víz.
hogy érted, hogy a békesség kedvéért? ha nem csökkented márk adósságát 120 ezer forinttal egy olyan munka fonatkozásában, amit már egyszer kifizettél, és amit a saját ingatlanán végzett el (azaz gazdagodott vele), akkor márk megharagszik rád?
és meddig vagy még hajlandó csicskulni?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Ezt ki a fasznak mondod te autista kutya?
egy nyugtató sört kell bontani ilyenkor, az mindent megold.
vak vezet világtalant
pedofilsodiasodi
az irónia fogalmát ne kelljen leírnom kérlek
pedofilsodiasodi
Elvezed a munkadat, ugye? Szeretetbol es nem gyomoridegbol csinalod, ugye?
Boldog vagy, Endre, ugye?
A munka nem megoldás.
Fogyatékos vagy, vagypedig részeg?
Hűű bazmeg, erre ment az up. Te se lettél okosabb az elmúlt hónapokban XD
Szerintem nem kell itt években gondolkodkodnod. Amint szakmaizásra tereled a fórumon a témát, jön a kibaszásocska.
A jó portás csak baszik!
Bővült a rajongók tábora, juhú!
Nem lesz itt fizuemelés Endre, sajnálom :((((
Mifaaaaaaaaaaaan
Mint írtam: React alapon a projektek kb. 5%-a van, és éppen mind kész.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Legalábbis nem mondják el neked, hogy van új projekt. Mert abba is belegányolnál....
pedofilsodiasodi
Mit tudsz még beszámítani Márknak? Van már ötleted?
Mifaaaaaaaaaaaan
* ásít *
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Munkára, helóta geci!
Most már minden be van mindenkinél.
Ez a lényeg.
Ezt lementem, ha nem haragszol
Mifaaaaaaaaaaaan
Hol? :)
Kinél?
mivan? :D
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Márknál te autista.....
Hetyetye
A januári tervem abban volt rossz, hogy abból indultam ki, hogy valaki terhelhetőbb lesz, mert százezrek ömlenek rá havonta. A mostani pedig abban tökéletes, hogy miondenkinél teljesen reális, a valós feltételeket alapul véve is.
Honnan veszed, hogy van PS5-je? :D
Az Xboxra esküszik, úgy tudtam.
Persze, áprilistól meg faszaság lesz
Mifaaaaaaaaaaaan
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Csak nem elment pár ütyfél?
Itt van ő, csak nem saját néven :)
várj! te most a mesterterv kudarcáról beszélsz?
vagyis márkra százezrek ömlöttek, de neked nem törlesztett egy fillért sem?:)))
Ő töltötte fel a saját facebokk oldalára te autista kutya.... De ha mondjuk Xbox lenne nála az is 180k te balfasz... Kell zsemlére, meg cigire a pénzed de ott van nála egy majdnem 200k-s konzol???? Ej-ej BALEK szagot érzek
Hetyetye
Utoljára júliusban kaptál tőle pénzt.
Júliusban.
Júliusban..
Júliusban...
Júliusban!!!
BALEK VAGY!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Amikből meg mi indultunk ki azok teljes mértékben megvalósultak. Nem fizető adósok, és újabb lehúzások és variálások. Már megint nekünk lett igazunk, de ezt megszokhattad már.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Ennyit nem lehet lementeni Endre...
Mifaaaaaaaaaaaan
23. terv ez már.
Tehát akkor annak a valakinek, akire százezrek ömlenek, úgy optimalizáltad a tervet, mintha nem keresne semmit? :D
hehe
Igen, mindig új terv kell, minden hónapban, és akkor tökéletesen fizetnek :DDDDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
Akkor foglald össze, hogy eddig kinek mennyit adtál összesen, mikor adtad, illetve mennyit kaptál vissza.
Feketén, fehéren, Snegó, nem masnizva.
hehe
Bittner úr meghalt, ezért csökkent 0 euróra
Mifaaaaaaaaaaaan
Márk tesa, ha lemaradtál volna, akkor többek közt itt fenyeget téged az Endre barátod.
Mifaaaaaaaaaaaan
Ezekkel a B betűkkel csa a gond van.
Bittner
Bankok
Buziság
Bmiskolci cigányok
Július óta nem láttál tőle egy fillért sem.
agalló variál, egyelőre azt mondta, hadd fizessen havonta, mert így kapja a fizetését is (eddig is így kapta). szegény puha slag nem tudja összerakni, hogy mindezt azért csinálta, mert így 4 kamu magyarázat helyett majd csak egyet kell kitalálnia, hogy miért csúszik a törlesztéssel.
Neki nimncs eladó vmilye?
Egy antik evőeszköz készlet pont illene a Márk féle herendi porcelán étkészlethez.
Már csak egy bögre hiányzik hozzá, Márknak pont van egy ilyene, szerintem 20-30 ezerért elküldi neked sodi!
Mifaaaaaaaaaaaan
Az van akkor, amit a múltkor is írt valaki.
Galló nem törlesztett, hanem részesedést fizetett sodikának azért, mert kamu céggel támogatást csal ki az osztrák államból. Nyilván törlesztést beszéltek meg, de a lényeg, hogy Galló csak azért fizetett, mert cserébe sodika csettintésre adta be az újabb és újabb segélykérő papírokat.
Most viszont, hogy kijött az egész pereputtyal, már nincs rászorulva sodika segítségére, így a "törlesztés" is elkezdett akadozni.
Köszi az érdeklődést, sokkal jobban vagyok. Sajnos most a feleségem tart ott ahol én kb. 10 napja, remélem ennél durvább nem lesz nála sem. Gyerekeknek kutya bajuk.
Jobbulást!!
Sodi, a vírustagadó kurva anyád
pedofilsodiasodi
Én szívesen vigyázok a gyerekekre, amíg ki nem gyógyul az asszony!
Funkcionális analfabéta vagy baszd meg, ilyenről szó sem volt.
Mifaaaaaaaaaaaan
Ejj pedig elon musk már aláírta a papírokat, de így...
te hazug fos
Te világodba biztos
Amúgy meg úgy vezetnek a cigányok mint egy pincsi kutyát.
Ők ugatnak valamiért te meg egyből ugrasz nyalsz nekik
Igen kedves gazdám...
Egy FASZ vagy!
Balek
Nothing's better than cheddar!
Senki nem állította, hogy részesedést fogadtál el. Az igazat megvallva, ez eszembe se jutott.
100%-ban Zoli, Márk esetleg a családtagjaik nevén van a cég - vagy inkább cégek.
Te csak a papírokat intézed, meghatalmazással, vagy postán küldözgetett papírokkal. Fordítasz, és személyesen eljársz.
Ha igazán nagy balek vagy, talán ügyvezető is vagy valamelyik cégben, de tippre még az sem, hanem csak egy sima lótifuti balek.
Bidpower Kft, Batali Bt?
Ezt vehetjük beismerésnek. Megvádolják, hogy kamu támogatást intézett Galló Zoli cégéhez, erre azt válaszolja, hogy "nem fogadnék el cégben részesedést."
Ezt senki nem is állította, de nem véletlen, hogy nem az állítás lényegét tagadtad.
Azt tudod, hogy így is bűnrészes vagy, ugye? Ha meghatalmazással jártál el, akkor papír is van róla, ha csak Zoli nevében vitted be ide-oda az általa már aláírt papírokat, akkor pedig majd akkor leszel gyanúsított, amikor Zoli rád vall.
Mi a helyzet a shaját cégeiddel Endre? Hogy áll a médiabirodalom és a Batali Vállalat?
Most néztem pont a Batalit és nagyon röhögök amikor olvasom ezt a pátyi Mélytorok utca 16-ot.
Te Endi, hol van még postaládád a berlinin kívül? :-)
pedofilsodiasodi
(
x2)
Mar 12, 2021 12:21:09
x2)
Szóval, mindig adott még a kérdés.
Miért fenyegeted Márkot és a családját?
Miért kell egy becsületes, szorgos, dolgos embert fenyegetni?
Miért kell belekeverni a családját Endre?
Miért kell a Brigit zaklatni?
Miért kell a kisgyerek képeket lementeni és szexuális abúzust fantáziálni róla?
Többen kérdezik.
pedofilsodiasodi
Többen kérdezik.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 12, 2021 12:22:37
x38)
Most, hogy lebaszott a főnökúr, mit számítasz be Márknak? A halat még egyszer ötvenezerért, mert nem volt annyira finom a rántott ürgéhez szokott gyomrának?
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Mar 12, 2021 12:22:49
x2)
A törpének mi a kurva anyádért vettél egy power bankot??? Ő egy kibaszott csöves bazd+ !!!! Szerinted hány percig volt meg neki, mielőtt elcserélte cigire/szeszre/kajára?
Komolyan úgy gondolod, h létezik olyan ember a földön aki azt a nyomorultat akarja nézni ahogy "szopjátok le a faszom"-ozik és elmeséli h nem tud semmit, meg kurva sok csótány van a csöves szállón?
endre te teljesen hülye vagy *pr* ???? Most akkor kibéreljem a szmokingot a hvégi flokkra mert olyan igényes lesz, v elég lesz a megtekintéséhez egy melegítő??
Hetyetye
Komolyan úgy gondolod, h létezik olyan ember a földön aki azt a nyomorultat akarja nézni ahogy "szopjátok le a faszom"-ozik és elmeséli h nem tud semmit, meg kurva sok csótány van a csöves szállón?
endre te teljesen hülye vagy *pr* ???? Most akkor kibéreljem a szmokingot a hvégi flokkra mert olyan igényes lesz, v elég lesz a megtekintéséhez egy melegítő??
Ásó27
(
x68)
Mar 12, 2021 12:25:02
x68)
Lassan már tényleg ott leszünk, hogy te tartozol Márkéknak :DDD
Mifaaaaaaaaaaaan
Nemfatyle
(
x7)
Mar 12, 2021 12:25:25
x7)
A törpének mi a kurva anyádért vettél egy power bankot??? Ő egy kibaszott csöves bazd+ !!!! Szerinted hány percig volt meg neki, mielőtt elcserélte cigire/szeszre/kajára?
Dehogy vett neki powerbankot, nyilván csak elküldte rá a pénzt, a Dőrppe meg vesz belőle amit akar
Ásó27
(
x68)
Mar 12, 2021 12:26:45
x68)
De a sodi biztos számlát kér róla!!!!
Sodi valódi gondolatai
Mar 12, 2021 12:28:39
Szóval, mindig adott még a kérdés.
Többen kérdezik.
Márk nem egy szorgos, becsületes ember, hanem egy velejéig romlott cigánybűnöző, borsodi proli Mordor-alsóról. Ráadásul meztelen családi képeket készít Brigi gyerekéről és pofátlanul nagy összeget kér ezekért. Miért fenyegeted Márkot és a családját?
Többen kérdezik.
Mar 12, 2021 12:28:39
Márk
Mar 12, 2021 12:29:14
Lassan már tényleg ott leszünk, hogy te tartozol Márkéknak :DDD
Mar 12, 2021 12:29:14
Nemfatyle
(
x7)
Mar 12, 2021 12:31:52
x7)
Na, milyen konstruktív vagy. Endre ezt biztosan jutalmazni fogja
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 12, 2021 12:33:11
x38)
Már július óta nem adott ASODI-nak egy fillért sem. Az autigenerátor ezért minden hónapban "beszámít" neki valami faszságot aranyáron, hogy az autiexcel ki ne égjen. Nincs variálás, mert Márk nem variál. Ő egyszerűen csak nem fizet. ASODI variál, hogy úgy tűnjön, hogy mégis történt törlesztés. Ez már fél éve így van, szóval Márknak annyi csak a dolga, hogy nem fizet, és szép lassan el fog fogyni a tartozása. Hát mi ez, ha nem SHIKER? (Amúgy ez olyan extrém vicces, hogy legalább 5 percig röhögtem hangosan, és azóta is ha rágondolok, ráz a nevetés!) BALEK BALEK BALEK ASODI!
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Mar 12, 2021 12:36:00
x7)
Van egy trash vígjáték a gyerekkoromból és eszembe jutott az egyik jelenetéről, hogy mi történhetett a "feljebb" bukásaidnál. Az iskolaigazgató, inkább csodagyerekké nyílvánítja a kölyköt, mintsem ott maradjon több évet, annyira irritálja. Endre, kb így képzelem el a "nagy ügyfél elment" effektust is:
"Herr Kiss, maga egy igaz kis zseni, máshol kellene kibontakoznia, a mi kis gyarló szintünk önnek már kevés, Auf Wiedersehen!"
kb a 10. perctől ha valakit érdekelne
videa.hu/videok/film-animacio/talpig-zurben-2.-1991-csaladi-film-vigjatek-RvykByzOJ0bdadn2
A jó portás csak baszik!
"Herr Kiss, maga egy igaz kis zseni, máshol kellene kibontakoznia, a mi kis gyarló szintünk önnek már kevés, Auf Wiedersehen!"
kb a 10. perctől ha valakit érdekelne
videa.hu/videok/film-animacio/talpig-zurben-2.-1991-csaladi-film-vigjatek-RvykByzOJ0bdadn2
stressznélküli nyugi
(
x2)
Mar 12, 2021 12:43:24
x2)
A békesség kedvéért egy bizonyos szintig annak kell lenni.
A békesség kedvéért vetted le arccal az ogre nyitott tenyerét is?
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 12, 2021 12:45:34
x19)
Kellene vmi új szó endrére, mert ez a balek kategórián is túl van már amit most művel.
sodika
Mar 12, 2021 12:47:02
Minden rendben a melóval, de megint halálra idegesítettem magam a cache-n, mire rájöttem, hogy nem csak az van, hanem még külön public_html és httpdocs mappa is, és azért nem láttam változást, mert kevertem őket.
Mar 12, 2021 12:47:02
Hahó
(
x135)
Mar 12, 2021 12:47:38
x135)
A békesség kedvéért egy bizonyos szintig annak kell lenni.
hogy érted, hogy a békesség kedvéért? ha nem csökkented márk adósságát 120 ezer forinttal egy olyan munka fonatkozásában, amit már egyszer kifizettél, és amit a saját ingatlanán végzett el (azaz gazdagodott vele), akkor márk megharagszik rád?
és meddig vagy még hajlandó csicskulni?
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 12, 2021 12:47:46
x19)
Minden rendben a melóval, de megint halálra idegesítettem magam a cache-n, mire rájöttem, hogy nem csak az van, hanem még külön public_html és httpdocs mappa is, és azért nem láttam változást, mert kevertem őket.
Ezt ki a fasznak mondod te autista kutya?
Hahó
(
x135)
Mar 12, 2021 12:48:16
x135)
egy nyugtató sört kell bontani ilyenkor, az mindent megold.
pedofilsodiasodi
(
x2)
Mar 12, 2021 12:48:30
x2)
vak vezet világtalant
pedofilsodiasodi
(
x2)
Mar 12, 2021 12:48:52
x2)
Márk nem egy szorgos, becsületes ember, hanem egy velejéig romlott cigánybűnöző, borsodi proli Mordor-alsóról. Ráadásul meztelen családi képeket készít Brigi gyerekéről és pofátlanul nagy összeget kér ezekért.
az irónia fogalmát ne kelljen leírnom kérlek
miskolcigány
(
x5)
Mar 12, 2021 12:49:09
x5)
Elvezed a munkadat, ugye? Szeretetbol es nem gyomoridegbol csinalod, ugye?
Boldog vagy, Endre, ugye?
broni
(
x45)
Mar 12, 2021 12:49:30
x45)
csoprtos anarchia fosztogatás.
Ásó27
(
x68)
Mar 12, 2021 12:50:09
x68)
Márknak vettél már játékokat a PS5-höz?
Mifaaaaaaaaaaaan
tények plusz
Mar 12, 2021 12:50:36
Fogyatékos vagy, vagypedig részeg?
Mar 12, 2021 12:50:36
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Mar 12, 2021 12:52:10
x7)
Hűű bazmeg, erre ment az up. Te se lettél okosabb az elmúlt hónapokban XD
Szerintem nem kell itt években gondolkodkodnod. Amint szakmaizásra tereled a fórumon a témát, jön a kibaszásocska.
-
Mar 12, 2021 12:52:49
Elég nagy port kavart a fütyivillantás a magyar twitch berkein belül. Megnyitok egy random streamet és a chatben pucérkodásról van szó, sodi referenciával.
Mit szólsz hozzá Endre?
A pedofil botrány idején méltatlankodtál, hogy "egy videjós kolléga sem áll ki melletted", most mindenki arról beszél, hogy a leszakadt, alkesz Sodi, félig önkivületi állapotban lóbálta a kókadt pitonját.
img.sodika.dk/imgur.com/MTbIvNi.jpg
Mit szólsz hozzá Endre?
A pedofil botrány idején méltatlankodtál, hogy "egy videjós kolléga sem áll ki melletted", most mindenki arról beszél, hogy a leszakadt, alkesz Sodi, félig önkivületi állapotban lóbálta a kókadt pitonját.
img.sodika.dk/imgur.com/MTbIvNi.jpg
Mar 12, 2021 12:52:49
nud mappa
Mar 12, 2021 12:53:14
Tye faty a petyofil
Mar 12, 2021 12:53:14
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 12, 2021 12:53:17
x38)
Annyira rendben van minden, hogy átraktak a Reactról PHP-re, mert annyira szar voltál. A PHP-re, amihez ELVILEG értened kéne, de ez sem megy. A nagy ügyfél már veszi a kabátját...
tyodika
Mar 12, 2021 12:53:39
Mit szólsz hozzá Endre?
Bővült a rajongók tábora, juhú!
Mar 12, 2021 12:53:39
Ásó27
(
x68)
Mar 12, 2021 12:54:11
x68)
Annyira rendben van minden, hogy átraktak a Reactról PHP-re, mert annyira szar voltál. A PHP-re, amihez ELVILEG értened kéne, de ez sem megy. A nagy ügyfél már veszi a kabátját...
Nem lesz itt fizuemelés Endre, sajnálom :((((
sodika
Mar 12, 2021 12:57:27
Annyira rendben van minden, hogy átraktak a Reactról PHP-re, mert annyira szar voltál.
Mar 12, 2021 12:57:27
pedofilsodiasodi
(
x2)
Mar 12, 2021 12:58:07
x2)
Legalábbis nem mondják el neked, hogy van új projekt. Mert abba is belegányolnál....
Ásó27
(
x68)
Mar 12, 2021 12:58:56
x68)
Ásó27
(
x68)
Mar 12, 2021 12:59:53
x68)
Videós szereplésért kaptak már fizetést?
Mifaaaaaaaaaaaan
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 12, 2021 13:00:25
x38)
* ásít *
Herr Günter Weixlbaumer
Mar 12, 2021 13:01:25
Munkára, helóta geci!
Mar 12, 2021 13:01:25
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Mar 12, 2021 13:01:46
x2)
endre magyarázd már meg, hogy az hogy lehetséges h hetero márnak szüksége van 60k, 20k áthidalóra, mert éhendöglenek,de ott figyel nála a PS5?
Érzed ebben az iróniát?
Hetyetye
Érzed ebben az iróniát?
Hahó
(
x135)
Mar 12, 2021 13:02:26
x135)
egy biztos, márk nem fog fizetni ebben a hónapban sem. de szerintem soha. majd minden hónapban ez lesz:
márk, ebben a hónapban mit számítsunk be a tartozásodba? vettél mostanában valamit? ja, egy új cipőt? mennyiben került? 30? jó, akkor beszámítom neked 60 ezerbe. a békesség kedvéért.
márk, ebben a hónapban mit számítsunk be a tartozásodba? vettél mostanában valamit? ja, egy új cipőt? mennyiben került? 30? jó, akkor beszámítom neked 60 ezerbe. a békesség kedvéért.
sodika
Mar 12, 2021 13:02:37
Ez a lényeg.
Mar 12, 2021 13:02:37
Ásó27
(
x68)
Mar 12, 2021 13:02:54
x68)
Ez a lényeg.
Ez a lényeg.
Ezt lementem, ha nem haragszol
sodika
Mar 12, 2021 13:03:56
,de ott figyel nála a PS5
Kinél?
Mar 12, 2021 13:03:56
Streamer Koldus
(
x2)
Mar 12, 2021 13:04:29
x2)
SODI, komolyan: Márknak van PS5-e és tőled kér kölcsön? Tényleg nem érzed a lényegét az egésznek? :D
xray
(
x21)
Mar 12, 2021 13:04:50
x21)
Kinél?
márky babánál. xd Kinél?
Hahó
(
x135)
Mar 12, 2021 13:04:55
x135)
mi lenne ha márkot ideküldenéd, hogy válaszolgasson helyetted, és betűnként 1 euróval csökkentenéd az adósságát? a békesség kedvéért.
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Mar 12, 2021 13:05:21
x2)
Kinél?
Kinél?
Márknál te autista.....
sodika
Mar 12, 2021 13:06:43
majd minden hónapban ez lesz
A januári tervem abban volt rossz, hogy abból indultam ki, hogy valaki terhelhetőbb lesz, mert százezrek ömlenek rá havonta. A mostani pedig abban tökéletes, hogy miondenkinél teljesen reális, a valós feltételeket alapul véve is.
Mar 12, 2021 13:06:43
sodika
Mar 12, 2021 13:07:35
Márknál te autista.....
Mar 12, 2021 13:07:35
Ásó27
(
x68)
Mar 12, 2021 13:07:46
x68)
Persze, áprilistól meg faszaság lesz
xray
(
x21)
Mar 12, 2021 13:08:26
x21)
Mar 12, 2021 13:08:26
az autipáncél duplájára megerősítve. szerencsétlen barom. xd Mar 12, 2021 13:08:26
-
Mar 12, 2021 13:08:28
Csak nem elment pár ütyfél?
Mar 12, 2021 13:08:28
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 12, 2021 13:08:31
x19)
mi lenne ha márkot ideküldenéd, hogy válaszolgasson helyetted, és betűnként 1 euróval csökkentenéd az adósságát? a békesség kedvéért.
Itt van ő, csak nem saját néven :)
Hahó
(
x135)
Mar 12, 2021 13:08:44
x135)
várj! te most a mesterterv kudarcáról beszélsz?
vagyis márkra százezrek ömlöttek, de neked nem törlesztett egy fillért sem?:)))
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Mar 12, 2021 13:10:05
x2)
Ő töltötte fel a saját facebokk oldalára te autista kutya.... De ha mondjuk Xbox lenne nála az is 180k te balfasz... Kell zsemlére, meg cigire a pénzed de ott van nála egy majdnem 200k-s konzol???? Ej-ej BALEK szagot érzek
sodika
Mar 12, 2021 13:10:16
A lényeg a hibátlan terv, mert angyalszárnyakat senki nem tud növeszteni. Most viszont mindenkinél egyenként a valós lehetőségeit kezeli le.
A mesterverv mesteri volt, csak részleteiben optimalizálatlan. Most pedig már optimalizált.
A mesterverv mesteri volt, csak részleteiben optimalizálatlan. Most pedig már optimalizált.
Mar 12, 2021 13:10:16
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 12, 2021 13:10:35
x38)
Utoljára júliusban kaptál tőle pénzt.
Júliusban.
Júliusban..
Júliusban...
Júliusban!!!
BALEK VAGY!
Bejlin
(
x8)
Mar 12, 2021 13:11:01
x8)
Amikből meg mi indultunk ki azok teljes mértékben megvalósultak. Nem fizető adósok, és újabb lehúzások és variálások. Már megint nekünk lett igazunk, de ezt megszokhattad már.
Ásó27
(
x68)
Mar 12, 2021 13:11:43
x68)
A lényeg a hibátlan terv, mert angyalszárnyakat senki nem tud növeszteni. Most viszont mindenkinél egyenként a valós lehetőségeit kezeli le.
Ennyit nem lehet lementeni Endre...
Hahó
(
x135)
Mar 12, 2021 13:11:57
x135)
márk megkaphatta az osztrák vállalkozói segílykét egy összegben, és puha slag naívan azt hitte, hogy majd fizet neki is valamit belőle. ehelyett beszámíttatta vele a kacatjait, meg a saját házán végzett munkát, és puha slag szépen becsicskult.
ezt olyan csodálatos történet!
ezt olyan csodálatos történet!
Ásó27
(
x68)
Mar 12, 2021 13:12:44
x68)
Úgy hallottam, hogy Márk ma kiporszívózta a nappalit, utalod neki az órabért????
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Mar 12, 2021 13:14:28
x68)
Bébitápot remélem beszámítod 20 ezerért
Mifaaaaaaaaaaaan
Ódémon nemzenész
Mar 12, 2021 13:16:41
A faszállító zselét mennyibe' számolták a tesák?
150 ezer/doboz?
150 ezer/doboz?
Mar 12, 2021 13:16:41
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 12, 2021 13:17:01
x7)
23. terv ez már.
Tehát akkor annak a valakinek, akire százezrek ömlenek, úgy optimalizáltad a tervet, mintha nem keresne semmit? :D
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 12, 2021 13:17:26
x19)
Trutymó adósod most rakott ki egy képet a nyilt csoportjába ahol kilóg a fasza a naciból XD
Közben törölte, de bent van a trashbe
Közben törölte, de bent van a trashbe
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 12, 2021 13:17:42
x7)
amúgy 23-án születtem, és most már mindig Sneci fog eszembe jutni a szülinapomon :( Mehet a troll excellbe
hehe
Ásó27
(
x68)
Mar 12, 2021 13:17:43
x68)
Márk tartja magát az eredeti tervhez: nem fizet vissza semmit. A többi csak hetyetye
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
Mar 12, 2021 13:18:30
Mindenki mindig pontosan mindent.
Az optimalizált terv már tökéletes.
Mar 12, 2021 13:18:30
Ásó27
(
x68)
Mar 12, 2021 13:19:13
x68)
Igen, mindig új terv kell, minden hónapban, és akkor tökéletesen fizetnek :DDDDDD
Hahó
(
x135)
Mar 12, 2021 13:19:22
x135)
október óta mondod, hogy márk havi 150 eurót fizet neked. most március van. 6 hónap alatt nem fizetett neked egy fillért sem.
neked ebből nem az jön le, hogy a jövőben sem fog fizetni egy fillért sem?
sodika Oct 31, 2020 17:42:55 Könyvjelző
A havi törlesztő nem több ennél. A Törpapán felüli négy ember 645 eurót fizet nekem havonta. Kettő 150-et, egy 105-öt, és egy 240-et.
neked ebből nem az jön le, hogy a jövőben sem fog fizetni egy fillért sem?
sodika Oct 31, 2020 17:42:55 Könyvjelző
A havi törlesztő nem több ennél. A Törpapán felüli négy ember 645 eurót fizet nekem havonta. Kettő 150-et, egy 105-öt, és egy 240-et.
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 12, 2021 13:19:40
x7)
Akkor foglald össze, hogy eddig kinek mennyit adtál összesen, mikor adtad, illetve mennyit kaptál vissza.
Feketén, fehéren, Snegó, nem masnizva.
Márky Márk
Mar 12, 2021 13:19:54
Tesa, annyi gond van csak, hogy nőtt egy tyúkszem a lábamra, ezért orvoshoz kell mennem.
Küldjél légyszi egy kis áthidalót a dokira, és utána ha beszámítod 50 ezerbe, hogy mennyire fájt a lábam, akkor azzal le tudom törleszteni a márciusit is.
Ja, várom, hogy vége legyen a járványnak, akkor megyek ki linzbe szaunázni veled, beccszó.
Küldjél légyszi egy kis áthidalót a dokira, és utána ha beszámítod 50 ezerbe, hogy mennyire fájt a lábam, akkor azzal le tudom törleszteni a márciusit is.
Ja, várom, hogy vége legyen a járványnak, akkor megyek ki linzbe szaunázni veled, beccszó.
Mar 12, 2021 13:19:54
Hahó
(
x135)
Mar 12, 2021 13:20:14
x135)
havi 645 euró törlesztés. szép álom volt.:)
Ásó27
(
x68)
Mar 12, 2021 13:20:52
x68)
havi 645 euró törlesztés. szép álom volt.:)
Ásó27
(
x68)
Mar 12, 2021 13:22:11
x68)
Ha elkeserednék, akkor egyébként pont az ellenkezője történne, Nem egyezkedmék többet, hanem rögtön végrehajtóhoz adnék egyben mindent, amit csak lehet, mert amilyen gyorsan valami önkéntesen befolyhat, olyanazt a sebességet ő is evidens módon tudja.
Márk tesa, ha lemaradtál volna, akkor többek közt itt fenyeget téged az Endre barátod.
-
Mar 12, 2021 13:22:19
Azt jól vettem ki, hogy Galló "tisztességes" "osztrák fasz" Zoltán is kezd elmaradozni a törlesztőkkel?
Ha igen, akkor egybeesik a kiköltözésével a törlesztőrészletek leállása?
Mar 12, 2021 13:22:19
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 12, 2021 13:22:48
x19)
Ezekkel a B betűkkel csa a gond van.
Bittner
Bankok
Buziság
Bmiskolci cigányok
Ásó27
(
x68)
Mar 12, 2021 13:23:31
x68)
Mesterterv, optimalizált terv, vajon áprilisban vagy májusban mi lesz a következőnek a neve?
Mifaaaaaaaaaaaan
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 12, 2021 13:27:01
x38)
Július óta nem láttál tőle egy fillért sem.
Hahó
(
x135)
Mar 12, 2021 13:27:11
x135)
Azt jól vettem ki, hogy Galló "tisztességes" "osztrák fasz" Zoltán is kezd elmaradozni a törlesztőkkel?
agalló variál, egyelőre azt mondta, hadd fizessen havonta, mert így kapja a fizetését is (eddig is így kapta). szegény puha slag nem tudja összerakni, hogy mindezt azért csinálta, mert így 4 kamu magyarázat helyett majd csak egyet kell kitalálnia, hogy miért csúszik a törlesztéssel.
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 12, 2021 13:28:52
x19)
Egy antik evőeszköz készlet pont illene a Márk féle herendi porcelán étkészlethez.
Hahó
(
x135)
Mar 12, 2021 13:30:03
x135)
hogy van most a matek? 100 ezer a mosógép, 50 ezer az edények, 120 ezer a gipszkarton, így összesen 270 ezerrel nem terhelődik. mennyi van még márk tartozásából?
Ásó27
(
x68)
Mar 12, 2021 13:30:18
x68)
Már csak egy bögre hiányzik hozzá, Márknak pont van egy ilyene, szerintem 20-30 ezerért elküldi neked sodi!
-
Mar 12, 2021 13:32:33
Az van akkor, amit a múltkor is írt valaki.
Galló nem törlesztett, hanem részesedést fizetett sodikának azért, mert kamu céggel támogatást csal ki az osztrák államból. Nyilván törlesztést beszéltek meg, de a lényeg, hogy Galló csak azért fizetett, mert cserébe sodika csettintésre adta be az újabb és újabb segélykérő papírokat.
Most viszont, hogy kijött az egész pereputtyal, már nincs rászorulva sodika segítségére, így a "törlesztés" is elkezdett akadozni.
Mar 12, 2021 13:32:33
Aczél elvtárs
(
x3)
Mar 12, 2021 13:34:26
x3)
vírustudósítás? jobban vagy?
Köszi az érdeklődést, sokkal jobban vagyok. Sajnos most a feleségem tart ott ahol én kb. 10 napja, remélem ennél durvább nem lesz nála sem. Gyerekeknek kutya bajuk.
pedofilsodiasodi
(
x2)
Mar 12, 2021 13:36:28
x2)
Jobbulást!!
Sodi, a vírustagadó kurva anyád
tyodika
Mar 12, 2021 13:36:56
Én szívesen vigyázok a gyerekekre, amíg ki nem gyógyul az asszony!
Mar 12, 2021 13:36:56
sodika
Mar 12, 2021 13:37:55
Soha nem fogadnék el cégben részesedést. :D
Mar 12, 2021 13:37:55
Ásó27
(
x68)
Mar 12, 2021 13:38:47
x68)
Funkcionális analfabéta vagy baszd meg, ilyenről szó sem volt.
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 12, 2021 13:39:05
x19)
Ejj pedig elon musk már aláírta a papírokat, de így...
tigris
Mar 12, 2021 13:39:29
akkor andinak miért "dolgoztál"? Mert hogy pénzért nem az kurvaélet. te hazug fos
Aczél elvtárs
(
x3)
x3)
Endi, ha valamelyik adósod figurális Zsolnayt vagy magyar art deco kerámiát kínál fedezetnek azt átveszem. (Gádor, Gorka Géza..mindegy)
Ásó27
(
x68)
Mar 12, 2021 13:40:05
x68)
Sodi, eToro, ahol akár megduplázhatnád 1 év alatt a pénzed, ha jó embert követsz, vagy PS5, miközben utálsz játszani?
Mifaaaaaaaaaaaan
ClockWatch
Mar 12, 2021 13:40:37
minden fasza, az a lényeg
Te világodba biztos
Amúgy meg úgy vezetnek a cigányok mint egy pincsi kutyát.
Ők ugatnak valamiért te meg egyből ugrasz nyalsz nekik
Igen kedves gazdám...
Egy FASZ vagy!
Mar 12, 2021 13:40:37
CheddarGoblin
(
x2)
Mar 12, 2021 13:42:10
x2)
Balek
-
Mar 12, 2021 13:42:28
Senki nem állította, hogy részesedést fogadtál el. Az igazat megvallva, ez eszembe se jutott.
100%-ban Zoli, Márk esetleg a családtagjaik nevén van a cég - vagy inkább cégek.
Te csak a papírokat intézed, meghatalmazással, vagy postán küldözgetett papírokkal. Fordítasz, és személyesen eljársz.
Ha igazán nagy balek vagy, talán ügyvezető is vagy valamelyik cégben, de tippre még az sem, hanem csak egy sima lótifuti balek.
Mar 12, 2021 13:42:28
Ódémon nemzenész
Mar 12, 2021 13:43:40
Bidpower Kft, Batali Bt?
Mar 12, 2021 13:43:40
Ásó27
(
x68)
Mar 12, 2021 13:44:03
x68)
Lassan 2 és fél éves a "MIÉRT NEM VAGYOK BALEK?" című sodiflokk, szerintem jöhet a következő rész
Mifaaaaaaaaaaaan
-
Mar 12, 2021 13:44:59
Ezt vehetjük beismerésnek. Megvádolják, hogy kamu támogatást intézett Galló Zoli cégéhez, erre azt válaszolja, hogy "nem fogadnék el cégben részesedést."
Ezt senki nem is állította, de nem véletlen, hogy nem az állítás lényegét tagadtad.
Azt tudod, hogy így is bűnrészes vagy, ugye? Ha meghatalmazással jártál el, akkor papír is van róla, ha csak Zoli nevében vitted be ide-oda az általa már aláírt papírokat, akkor pedig majd akkor leszel gyanúsított, amikor Zoli rád vall.
Mar 12, 2021 13:44:59
Aczél elvtárs
(
x3)
Mar 12, 2021 13:45:16
x3)
Mi a helyzet a shaját cégeiddel Endre? Hogy áll a médiabirodalom és a Batali Vállalat?
pedofilsodiasodi
(
x2)
Mar 12, 2021 13:45:52
x2)
Endre. Az instagram is halott? :)
pedofilsodiasodi
Aczél elvtárs
(
x3)
Mar 12, 2021 13:47:18
x3)
Bidpower Kft, Batali Bt?
Most néztem pont a Batalit és nagyon röhögök amikor olvasom ezt a pátyi Mélytorok utca 16-ot.
Te Endi, hol van még postaládád a berlinin kívül? :-)
150 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Most harmadszor is figyelmeztetlek, hogy ennek rossz vége lesz!