Egy normális ember, ha megengedheti, ennyire azért igyekszik az lenni, ha alapvetően rendes emberrel van dolga.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Ez a mondat így igazából rendben is van. Csak elfelejted sem te, se az akinek kölcsönadsz nem normális :D
De te azt hazudod, hogy Márk fizet. Pedig nyár óta nem fizetett és mégis csökkent a tartozása. Ez hogy lehet? Erre válaszolj, te pénzügyi zseni.
Alapvetően rendes ember fizet.
Alapvetően rendes ember nem húzza le a saját befektetett munkájára az üzlettársát.
Alapvetően rendes ember nem adja el másnak a kacatjait aranyáron.
Te pedig nem engedheted meg magadnak, hiszen a ZSIDÓBANK HITELÉT fizetned kell, Hahó!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
ASODI a trollok miatt levon minden hónapban a Márktól 50 ezer forint tartozást, hogy ASODI azt hazudhassa, hogy Márk fizetett. Márk nem fizet, mégis csökken a tartozása. Márk tartozik nekünk egy NSZKSZ-nel, és a Jagrikurváját is be kell, hogy dobja a közösbe, mi szívesen lekúrjuk rajta az ingyenpénzt. Ilyen nagyon egyszerű ez!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Előbb még behajtókkal fenyegetted a rendes embert
Mifaaaaaaaaaaaan
|__o__|
Rajtunk kívül mindenki szarik a fejére :)
Se te, se márk nem vagytok emberek. Te egy pedofil korcs vagy, ő meg egy tetves cigány. Közös, hogy mindketten bűnözők vagytok.
Balek vagy!
pedofilsodiasodi
Mert a sodi nem csak balek, hanem négyszeresen balek sodi a sodi.
Azért az igazi balekok mégis csak a németek-osztrákok, hogy állást, fizetést, lakhatást és hitelt(!) biztosítanak Recskaboynak. De hát a szép nagy askenázi feje miatt nem mernek hozzányúlni.
Ingatkanügyek

remélem mostmár jó a kép, egy büszke snecológus garázdálkodik, terjeszti az igét
Ilyen SoDi, ez a SoDi... Remingtonszlover
Igazából te nem vagy normális ember, Márk meg nem rendes, mivel te balek vagy, ő meg szélhámos.
hehe
az a sunyi pofa.
ducató!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sósavat viszek!!!!!!!!!!!!
Is-is.
A céges koronavírus-támogatások intézése valószínűleg fontos részét képezték a hiteltörlesztési megállapodásainak, de nekünk egy szót se mer ezekről beszélni.
Ha valaki beszél Márkkal, érdemes megkérdeznie, hogy milyen ügyeket segített neki vagy Zolinak sodika elintézni Linzben.
Jut eszembe, Tajgi még mindig nem ért ide a Molotov koktéljával.
Remélem, nem gyújtotta fel magát véletlenül a szerencsétlen őszfasz.
(Egy pillanatra elképzeltem, ahogy megy a benzinkútra, szerencsétlenkedik ott a töltőfejjel, mellélocsolja a felét, ahogy megpróbálja megtölteni a 2 dekás tengerész szeszesital üvegét, majd közlik vele a pénztárnál, hogy a minimum mennyiség 2 liter. Talán ez volt az a pont, ahol csődöt mondott az akció)
nem vagy normális
nem vagy ember
nem engedheted meg magadnak
nem rendes ember a cigánybűnöző márk
hát azért hetyetye
Sneci ezt az árképzést ismeri. Ez ugyanúgy ér 120-t, mint az ő programozói képességei havi 1 millát.
Jaj ne. A következő mi lesz, elkezdesz herbált teríteni, és csavarhúzóval kergetni Palvin Barbi kérőit?
Én ezt a Gelencsér Timikét. Most csekkoltam a gyerekek mobiljait, tiktokon őt nézik. Vegyesen fiú-lány.
Egyiknek példakép másik gondolom hokizik rá.
Mert mindenki rendes, ti meg faszok vagytok.
Nem a jelentéktelen részleteken volt a hangsúly, hanem azon, hogy ti azt hazudtátok, hogy ő nem fizet vissza soha semmit, én pedig erre azt válaszoltam, hogy ne hazudozzatok róla, 600 ezer forint máris visszajött.
Úgy ment vissza 600 ezer mint az 50 ezres edények amik a valóságban jó ha 10 ezret érnek. Te utolsó balek szar. Akárhogy magyarázod az autista agymenéseidet az a tényeken nem változtat hogy téged kőkeményen lehúztak.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Szerintem Gémeskútország bármelyik normális családjában.
"pr"
travi?????????????
Ez már most a válság közepe, te fasz.
A gazdasági visszaesés alja.
Ennél már csak jobb lehet.
Spoiler: Az igazi válság még else kezdődött, ez csak a bemelegítés.
Famous last words.
úgy legyen!!!!!!!!!!!!!hejj sátán!!!!!több szenvedést!!!!!!!!!!!!!!!!
Hát nekem ez a vásság egy aranj bánya!!!!
fogsorod kirohadt már teljesen?
hát azért hetyetye
Zsery pénzét mikor adod meg neki? fontos a korrektség az mondod mindíg!! te hazug szar alak.
Én nem vagyok fasz, nem adok kölcsön senkinek.
Másrészt meg mit tudsz te a világról, Hitelboy? Annyit, hogy kaptál új kártyát és jujhuhuuu meg, hogy mennyi a legolcsóbb sör a Billában. Te. Fasz.
dögkútban esélyesebb, ha cigányhitelben utazik.
hát azért hetyetye
És tényleg. Endrú, ehhez mit szólsz, hogy egy google képkeresős találatra fizettél ki 120.000Ft-ot, + az anyagköltséget?
img.sodika.dk/imgur.com/in7YQRt.jpg
A békesség mindenek felett.
pedofilsodiasodi
Van pár másik kép is. Nem lehet, hogy csak mi néztük be, és ez az egy hamis, és nem is Márktól van?
Hát igen, lehet még fokozni. Márk nem is gipszkartonozott, csak bedobott egy netes képet a recskásnak. Egy 120 ezer forintot (és ki tudja még mennyit) érő képet egész pontosan.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Figyelj, két és fél melóhelyem elveszett a válság miatt, és rövid időn belül kétszer is nekivághattam a munkakeresésnek, vágom, hogy mi a helyzet.
Az egész világ azon van, hogy kitörhessen ebből, és újra minden pörögjön. Ehhez pedig nem racionalizáláson keresztül vezet az út, hanem perzséges keresztül.
Biztos hogy tőle van, én is emlékszem rá. Talán a törölt recskaboyos csoportba rakta fel, mikor bent volt.
Láttam én azt, tényleg próbálkozott valamit ott építeni. Ez egy jelképes dolog, hogy egy megfelelő összeggel mindenki elismeri mindenki a fáradozásait, ahogyan megengedheti magának.
Az, hogy én kicsit többet engedhetek meg, benne van a pakliban. Igazából tőleelengedésen kívül minden benne van, egyedül csak az nem.
Ez nem egy dolog, amivel bármi gond is lenne.
Endre, téged a válság közepén vettek fel és basztak is ki, mert egy gányoló hazug kókler vagy, csak idő kérdése és innen is ki fognak durrantani.
hehe
Gondolom a Partner Bank. Tehát szerinte az hogy részegen, húgyfoltos melegítőben ment be szerződést aláírni, a válság hibája. De miért masnizta akkor előtte, hogy a vezetőség fúrta meg az egészet?
Amennyi adósságod neked van, kurvára nem engedhetsz meg magadnak semmit zsíros kenyéren és csapvízen kívül.
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
120.000Ft-tal ismerted el a miskolciak fáradozásait.
Fáradozás: google-ben képet találni
De neked ez nem baj, mert megteheted, belefér a hitelkeretbe. Hibátlan érvelés. Akkor faszság van.
Hát ezaz, hogy most minden, ami tud, 100+%-on pörög, és ennek előbb-utóbb böjtje lesz.
De majd meglátod.
Ért ez az ember egyáltalán valamihez? Sikerült neki bármi is az életben? Volt olyan, hogy bármikor átbaszás, 'okosba' megoldások nélkül érvényesült volna?
Döbbenetes egy gusztustalan állat ez.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Te meg elmebeteg vagy.
Te masnizod itt, hogy a nagylelkűséged miatt röhögve kifizetsz 120 ezer forintot + még ki tudja mennyit az anyagra, pusztán a nagylelkűséged és a hitelkereted miatt.
Most akkor mifaaaan? Ki az elmebeteg?
Nem én fenyegetem a haveromat egy nyilvános fórumon. Mikor fizetett legutóbb? Mármint amikor nem te találtad ki, hogy éppen mit számítasz bele.
Mifaaaaaaaaaaaan
Nah görgetés közben felpontoztam magam.
Kössz sodi...
Ne lődd el minden kreatív energiádat arra, hogy masnizod, hogy megloptak a fogatlan cigányok - ne feledd, még Tajgi kakilóba rakásáról is kell forgatnod egy izgalmas, megújult, informatív flokkot, amit te is szívesen néznél! :)
az anyjának ler kelllett vóna húzni a budinn, mikó megszülte.
még lehet!!!!!!!!!!!bradd pitt lesz tajgi!!!!!!!!!!!!!!kim kardashian fórizs!!!!!!!!!!
De a TE pénzedből vette, te fosfarok BALEK!!!
Ráadasul vette a faszt, az hulladék volt. Kifizetted Karakkra, aztán Márkónak, és ő még ennyit is spórolt a házán.
Nem is alszik már második napja.
Az nem baj. Ha hülyeségekre mondtam igent, akkor igazságos, hogy ennek terheit bizonyos mértékik egyedül viseljem.
Endre, neked amúgy milyen érzés, amikor beírod google-be a saját nevedet, és mindenhol azt olvasod magadról, hogy egy pedofil buzi vagy?
Ilyen hírnévről álmodtál, amikor anno felcsaptál a nemzet krónikásának?
Mármint teljes mértékben egyedül viseled, hiszen Márk július óta nem fizet, csak kap.
Mifaaaaaaaaaaaan
#50euro + kamatok
Ezzel a logikával most azonnal engedd el az összes adósod tartozását, te balfasz!
Ismered azt a mondást, hogy a szerelem vak? :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Igen? Meséld már el hogy ha te olyan normális ember vagy, miért a lehúzós cigánynak engeded el a tartozását ahelyett hogy a hajléktalan dörpapának engednél el a töredékét?
Azért mert a miskolcigánynak becsicskultál a dörpapát meg tudod sanyargatni. Mert ilyen tetves geci sodi asodi ... geci pinaszájú uzsorás.
Dehát pont a tőkét engeded el a kamu aranyáron számolt gipszkartonnal és a hatszoros áron beszámított mosógéppel, edényekkel.
Te gecibuta vagy ha ezt nem érted.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
De olyan szép Márk mosolya... mondjuk azt is a sodi fizette :)))
Mifaaaaaaaaaaaan
Szerző:
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 12, 2021 15:31:58
Válasz
(2)
x19)
Válasz
(2)
Ha most vége a heti melónak akkor állj neki leforgatni a tajgi kakilója vlog epizódot.
sodika
Mar 12, 2021 15:32:00
"Jól van ez így, szívesen fizetem ki őket" Mert egy kibaszott nagy balek vagy.
Egy normális ember, ha megengedheti, ennyire azért igyekszik az lenni, ha alapvetően rendes emberrel van dolga.
Mar 12, 2021 15:32:00
Hahó
(
x136)
Mar 12, 2021 15:32:36
x136)
az még szebbé teszi a dolgot, hogy a karakólra elküldött pénzt hitelből fedezte.
tehát felveszi a hitelt, elküldi gipszkartonozásra, márk megcsinálja a munkát töredék pénzből saját magának, majd nem adja vissza a hitelből biztosított tőkét, és aranyáron csökkenti a tartozását.
végeredmény: puha slag bukja a kartonozásra biztosított tőke sokszorosát, és a hitel kamatait is
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
tehát felveszi a hitelt, elküldi gipszkartonozásra, márk megcsinálja a munkát töredék pénzből saját magának, majd nem adja vissza a hitelből biztosított tőkét, és aranyáron csökkenti a tartozását.
végeredmény: puha slag bukja a kartonozásra biztosított tőke sokszorosát, és a hitel kamatait is
seymour schwartz
(
x6)
Mar 12, 2021 15:32:39
x6)
Kirúgtak már, Sneci? Tickettel készen vagy? Hány ticketed van most? Szeptember óta hánnyal vagy kész? Válaszolj recskás!!!!!!!
Ingatkanügyek
Kis Ernyedt Farkú
Mar 12, 2021 15:33:28
Márk hitelbe veri a pedofil recskaboyt, törlesztés helyett variál, a saját lakásfelújítást számítja be a kölcsönkért hitel törlesztésének, miközben a balek sodi fizezi a WU-s utalások extra magas és a bankok horror díjait. Majd még meg is magyarázza magának, hogy milyen okosan döntött. Az egyetlen racionális közeget, a fórumot pedig szapulja.
Mar 12, 2021 15:33:28
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 12, 2021 15:33:30
x38)
Előre szólok, hogy Márk órabére 100 euró. Minden egyes veled töltött idejét (utazgatások, Linz, halaszájba, stb.) ki fogja neked számlázni. Áprilisban az erdélyi kirándulásotokon eltöltött idejét fogod levonni a tartozásából. Mert ugye nem lett belőle semmi, őt elrángattad, fizess, kutya!
bojlertestű piton
(
x1)
Mar 12, 2021 15:33:57
x1)
Ez a mondat így igazából rendben is van. Csak elfelejted sem te, se az akinek kölcsönadsz nem normális :D
Streamer Koldus
(
x2)
Mar 12, 2021 15:34:09
x2)
De te azt hazudod, hogy Márk fizet. Pedig nyár óta nem fizetett és mégis csökkent a tartozása. Ez hogy lehet? Erre válaszolj, te pénzügyi zseni.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 12, 2021 15:35:04
x38)
Alapvetően rendes ember fizet.
Alapvetően rendes ember nem húzza le a saját befektetett munkájára az üzlettársát.
Alapvetően rendes ember nem adja el másnak a kacatjait aranyáron.
Te pedig nem engedheted meg magadnak, hiszen a ZSIDÓBANK HITELÉT fizetned kell, Hahó!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 12, 2021 15:36:36
x38)
ASODI a trollok miatt levon minden hónapban a Márktól 50 ezer forint tartozást, hogy ASODI azt hazudhassa, hogy Márk fizetett. Márk nem fizet, mégis csökken a tartozása. Márk tartozik nekünk egy NSZKSZ-nel, és a Jagrikurváját is be kell, hogy dobja a közösbe, mi szívesen lekúrjuk rajta az ingyenpénzt. Ilyen nagyon egyszerű ez!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 12, 2021 15:38:33
x38)
Valaki írja is meg Márknak, hogy ASODI azt találta ki, hogy ezentúl havonta egy troll megbaszhatja a Jagrikurvát, és minden alkalom után (ha rendesen szopik!!!) csökkenni fog a tartozás 100 euróval. Ennyi pénzért már rendes kurvát is lehetne venni, de ASODI pénze, szóval bassza kutya, belefér!
Ásó27
(
x68)
Mar 12, 2021 15:40:02
x68)
Szerintem is teljesen felesleges a részletekben elveszni, hiszen a sodi 50 forintos munkára és anyagra adott 120 ezret (meg előtte is utalt azért rá), most ez annyira számít? :DDDD
Használt mosógép plusz használt edények is aranyáron :DDD
Mifaaaaaaaaaaaan
Használt mosógép plusz használt edények is aranyáron :DDD
Ásó27
(
x68)
Mar 12, 2021 15:41:05
x68)
Előbb még behajtókkal fenyegetted a rendes embert
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Mar 12, 2021 15:41:29
x7)
Mar 12, 2021 15:41:29
igyekszik az lenni = igyekszik balek lenni? Mar 12, 2021 15:41:29
Ásó27
(
x68)
Mar 12, 2021 15:42:02
x68)
Imádom, hogy reggel óta magyarázza szinte vadidegeneknek Dancsó, hogy kinek hogy engedi el a fizetést :DDD
Mifaaaaaaaaaaaan
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 12, 2021 15:43:52
x19)
Imádom, hogy reggel óta magyarázza szinte vadidegeneknek Dancsó, hogy kinek hogy engedi el a fizetést :DDD
Rajtunk kívül mindenki szarik a fejére :)
pedofilsodiasodi
(
x2)
Mar 12, 2021 15:48:12
x2)
Se te, se márk nem vagytok emberek. Te egy pedofil korcs vagy, ő meg egy tetves cigány. Közös, hogy mindketten bűnözők vagytok.
Balek vagy!
seymour schwartz
(
x6)
Mar 12, 2021 15:52:01
x6)
Azért az igazi balekok mégis csak a németek-osztrákok, hogy állást, fizetést, lakhatást és hitelt(!) biztosítanak Recskaboynak. De hát a szép nagy askenázi feje miatt nem mernek hozzányúlni.
levente1721
Mar 12, 2021 15:54:38

remélem mostmár jó a kép, egy büszke snecológus garázdálkodik, terjeszti az igét
Mar 12, 2021 15:54:38
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 12, 2021 15:56:18
x7)
Igazából te nem vagy normális ember, Márk meg nem rendes, mivel te balek vagy, ő meg szélhámos.
broni
(
x45)
Mar 12, 2021 15:56:43
x45)
A pénzügyi zseni. A sokat nyerő győztes.
Hiányozik ez a retard fokozat. Azóta még lejjebb süllyedtél. :)
Hiányozik ez a retard fokozat. Azóta még lejjebb süllyedtél. :)
az a sunyi pofa.
ducató!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sósavat viszek!!!!!!!!!!!!
Aczél elvtárs
(
x3)
Mar 12, 2021 15:59:19
x3)
Kegyetlen sorsod lesz amint enyhül ez a járványbalhé, Endi.
Durván racionalizálódni fog minden egész Európában, az olyanoknak mint te lesz majd fincsi közmunka meg hasonlók. Készülhetsz a komfortzónádon túli életre, képzetlen, tanulatlan faszfej!
Majd emlékezz ezekre a szavakra amikor egy zsák krumpliért fogsz valami nagyon alja munkát végezni, úgy egy hétig. A kecit nem fogja érdekelni, hogy nem bírja a hátad. Akkor éhen döglesz legalább.
Ez a jövő Endiboy, a nagyon közeli jövő.
Durván racionalizálódni fog minden egész Európában, az olyanoknak mint te lesz majd fincsi közmunka meg hasonlók. Készülhetsz a komfortzónádon túli életre, képzetlen, tanulatlan faszfej!
Majd emlékezz ezekre a szavakra amikor egy zsák krumpliért fogsz valami nagyon alja munkát végezni, úgy egy hétig. A kecit nem fogja érdekelni, hogy nem bírja a hátad. Akkor éhen döglesz legalább.
Ez a jövő Endiboy, a nagyon közeli jövő.
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 12, 2021 16:00:15
x7)
Endre, hívd fel a bankot, hogy van néhány kihasználatlan PS játékod meg kütyüd, talán beszámítják 3x áron, ahogy te is szoktad, mivel tudják, hogy rendes ember vagy!
hehe
broni
(
x45)
Mar 12, 2021 16:01:47
x45)
hány análblogin van a seggedbe, sóder????????????
nemet mondtak
(
x4)
Mar 12, 2021 16:07:05
x4)
Na most szerintem vagy az van, hogy ez egy kibaszott nagy terelés (mint amilyen a bébitápszeres sztori volt), vagy tényleg gondnokság alá kellene helyezni, mert a púpos egyszerűen nincs tisztában az őt körülvevő világgal...
Ásó27
(
x68)
Mar 12, 2021 16:07:10
x68)
Ha márknak többszörös áron beszámítasz mindent, akkor miért sajnálod a PS5-re azt a 200 ezret???
Mifaaaaaaaaaaaan
-
Mar 12, 2021 16:10:19
Szerintem egyértelmű. Nagyon rezeg a léc a melócsában és magát győzködi, hogy az adósaival minden rendben van és lesz is, úgyhogy az a bevétel és a hitelkeret elegendő lesz.
Mar 12, 2021 16:10:19
-
Mar 12, 2021 16:10:26
Na most szerintem vagy az van, hogy ez egy kibaszott nagy terelés (mint amilyen a bébitápszeres sztori volt), vagy tényleg gondnokság alá kellene helyezni, mert a púpos egyszerűen nincs tisztában az őt körülvevő világgal...
Is-is.
A céges koronavírus-támogatások intézése valószínűleg fontos részét képezték a hiteltörlesztési megállapodásainak, de nekünk egy szót se mer ezekről beszélni.
Ha valaki beszél Márkkal, érdemes megkérdeznie, hogy milyen ügyeket segített neki vagy Zolinak sodika elintézni Linzben.
Mar 12, 2021 16:10:26
Ásó27
(
x68)
Mar 12, 2021 16:10:59
x68)
Amúgy ha nem lennék itt, el sem hinném, hogy létezik a világon egy ekkora lehúzott balek. Mindenki csicskája.
Mifaaaaaaaaaaaan
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Mar 12, 2021 16:24:35
x8)
Te qrwa élet,mi volt itt. :-D
Ahogy elnézem a gyagyás rákötött egy tokamak-ot az auti generátorra,ami végtelen energiával látja el az autipáncélt:-DD
De nem balek, az a lényeg.
Ahogy elnézem a gyagyás rákötött egy tokamak-ot az auti generátorra,ami végtelen energiával látja el az autipáncélt:-DD
De nem balek, az a lényeg.
broni
(
x45)
Mar 12, 2021 16:45:20
x45)
tajgi, kinyaltad szkarenkánét????????????
egyik_néző
Mar 12, 2021 16:49:03
Üdv mindenkinek,
Estére van schedule, mindenkit várunk nagy tisztelettel.
9:00
Autitsunami, Mindenki fedezékbe! Újabb Dancsó Mód: a SoDIBANK kitálal, itt az adóslista! Echelon D.I.S.C.O. 2. világpremier
SoDI te ne gyere!
-az etika legmagasabb fokán álló entitás-
Estére van schedule, mindenkit várunk nagy tisztelettel.
9:00
Autitsunami, Mindenki fedezékbe! Újabb Dancsó Mód: a SoDIBANK kitálal, itt az adóslista! Echelon D.I.S.C.O. 2. világpremier
SoDI te ne gyere!
Mar 12, 2021 16:49:03
Ódémon nemzenész
Mar 12, 2021 16:54:02
tajgi, kinyaltad szkarenkánét????????????
Jut eszembe, Tajgi még mindig nem ért ide a Molotov koktéljával.
Remélem, nem gyújtotta fel magát véletlenül a szerencsétlen őszfasz.
(Egy pillanatra elképzeltem, ahogy megy a benzinkútra, szerencsétlenkedik ott a töltőfejjel, mellélocsolja a felét, ahogy megpróbálja megtölteni a 2 dekás tengerész szeszesital üvegét, majd közlik vele a pénztárnál, hogy a minimum mennyiség 2 liter. Talán ez volt az a pont, ahol csődöt mondott az akció)
Mar 12, 2021 16:54:02
Schwezoff Dávid
(
x6)
Mar 12, 2021 17:06:43
x6)
nem vagy normális
nem vagy ember
nem engedheted meg magadnak
nem rendes ember a cigánybűnöző márk
lavor
Mar 12, 2021 17:08:27
Aztakurva ez mekkora egy balek, hát te korán reggel elmondod, hogy fizettél EZÉRT 120 ezret? :DDDDDDDDDDDD
Sneci ezt az árképzést ismeri. Ez ugyanúgy ér 120-t, mint az ő programozói képességei havi 1 millát.
Mar 12, 2021 17:08:27
broni
(
x45)
Mar 12, 2021 17:13:19
x45)
hejjj, de megpörgetném karakot a farkamon!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Mar 12, 2021 17:15:01
Jaj ne. A következő mi lesz, elkezdesz herbált teríteni, és csavarhúzóval kergetni Palvin Barbi kérőit?
Mar 12, 2021 17:15:01
seymour schwartz
(
x6)
Mar 12, 2021 17:16:59
x6)
Hogy halad a Twicsatornád visszaszerzése? Lesztwicsatorna?
Ingatkanügyek
Aczél elvtárs
(
x3)
Mar 12, 2021 17:17:04
x3)
Én ezt a Gelencsér Timikét. Most csekkoltam a gyerekek mobiljait, tiktokon őt nézik. Vegyesen fiú-lány.
Elsőéves
(
x3)
Mar 12, 2021 17:17:22
x3)
Hát szerencse, hogy ezt az anyja nem látja... én már nagyon régóta gondnokság alá helyeztettem volna Snecit. Amerikában már rég egy kényszergondozó otthonban rohadnál púpos. :)
Fogsz te még engem rajongással szopni
Ásó27
(
x68)
Mar 12, 2021 17:17:58
x68)
Tajgi asszony, a mai naphoz mit szólsz? Jól nyomja a sodi?
Mifaaaaaaaaaaaan
Elsőéves
(
x3)
Mar 12, 2021 17:19:31
x3)
Ekkora autivihart még Tajgi burzsujfosadékozásas sem képes megállítani :D
Fogsz te még engem rajongással szopni
Bejlin
(
x8)
Mar 12, 2021 17:22:31
x8)
Mert mindenki rendes, ti meg faszok vagytok.
Nem a jelentéktelen részleteken volt a hangsúly, hanem azon, hogy ti azt hazudtátok, hogy ő nem fizet vissza soha semmit, én pedig erre azt válaszoltam, hogy ne hazudozzatok róla, 600 ezer forint máris visszajött.
Úgy ment vissza 600 ezer mint az 50 ezres edények amik a valóságban jó ha 10 ezret érnek. Te utolsó balek szar. Akárhogy magyarázod az autista agymenéseidet az a tényeken nem változtat hogy téged kőkeményen lehúztak.
Aczél elvtárs
(
x3)
Mar 12, 2021 17:22:51
x3)
Hát szerencse, hogy ezt az anyja nem látja... én már nagyon régóta gondnokság alá helyeztettem volna Snecit. Amerikában már rég egy kényszergondozó otthonban rohadnál púpos. :)
Szerintem Gémeskútország bármelyik normális családjában.
broni
(
x45)
Mar 12, 2021 17:27:26
x45)
"pr"
broni
(
x45)
Mar 12, 2021 17:29:32
x45)
travi?????????????
sodika
Mar 12, 2021 17:42:34
Kegyetlen sorsod lesz amint enyhül ez a járványbalhé, Endi.
Durván racionalizálódni fog minden egész Európában, az olyanoknak mint te lesz majd fincsi közmunka meg hasonlók.
Durván racionalizálódni fog minden egész Európában, az olyanoknak mint te lesz majd fincsi közmunka meg hasonlók.
Mar 12, 2021 17:42:34
Zsiday Viktor
Mar 12, 2021 17:44:26
Mar 12, 2021 17:44:26
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 12, 2021 17:46:09
Famous last words.
Mar 12, 2021 17:46:09
broni
(
x45)
Mar 12, 2021 17:48:10
x45)
úgy legyen!!!!!!!!!!!!!hejj sátán!!!!!több szenvedést!!!!!!!!!!!!!!!!
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 12, 2021 17:48:56
x19)
Nemtom nektek megvan-e ez, de a trashbe most linkelték, hogy a híres gipszkartonos kép egy guglis találat.
Csomó találatot ad ki rá a kereső. Márk atbaszott endre :)
vladrl
(
x8)
Mar 12, 2021 17:48:58
x8)
Sodi, úgyis a Blahán végzed!
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Kovács Márk, CigóCEO
Mar 12, 2021 17:49:12
Hát nekem ez a vásság egy aranj bánya!!!!
Mar 12, 2021 17:49:12
Schwezoff Dávid
(
x6)
Mar 12, 2021 17:50:11
x6)
fogsorod kirohadt már teljesen?
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Mar 12, 2021 17:50:16
x2)
Zsery pénzét mikor adod meg neki? fontos a korrektség az mondod mindíg!! te hazug szar alak.
Aczél elvtárs
(
x3)
Mar 12, 2021 17:50:34
x3)
Én nem vagyok fasz, nem adok kölcsön senkinek.
Másrészt meg mit tudsz te a világról, Hitelboy? Annyit, hogy kaptál új kártyát és jujhuhuuu meg, hogy mennyi a legolcsóbb sör a Billában. Te. Fasz.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Mar 12, 2021 17:51:07
x6)
Sodi, úgyis a Blahán végzed!
dögkútban esélyesebb, ha cigányhitelben utazik.
broni
(
x45)
Mar 12, 2021 17:52:58
x45)
444.hu/2021/03/12/vadat-emeltek-bede-zsolt-ellen
csillag, rblógyilkos cigók közé!!!!!!!!!!!!!!!!!!hú, mekkorákat szopna a kis pincérköcsög)))))))))))
csillag, rblógyilkos cigók közé!!!!!!!!!!!!!!!!!!hú, mekkorákat szopna a kis pincérköcsög)))))))))))
-
Mar 12, 2021 17:53:44
Nemtom nektek megvan-e ez, de a trashbe most linkelték, hogy a híres gipszkartonos kép egy guglis találat.
És tényleg. Endrú, ehhez mit szólsz, hogy egy google képkeresős találatra fizettél ki 120.000Ft-ot, + az anyagköltséget?
img.sodika.dk/imgur.com/in7YQRt.jpg
Mar 12, 2021 17:53:44
pedofilsodiasodi
(
x2)
Mar 12, 2021 17:54:43
x2)
i.imgur.com/in7YQRt.jpg
i.imgur.com/in7YQRt.jpg
A békesség mindenek felett.
-
Mar 12, 2021 17:56:51
i.imgur.com/in7YQRt.jpg
i.imgur.com/in7YQRt.jpg
Van pár másik kép is. Nem lehet, hogy csak mi néztük be, és ez az egy hamis, és nem is Márktól van?
Mar 12, 2021 17:56:51
Aczél elvtárs
(
x3)
Mar 12, 2021 17:57:53
x3)
Téged bizony csúnyán megmalmoztak Endi :-)
Nagyon röhögök. Te fasz.
Nagyon röhögök. Te fasz.
Karib
(
x10)
Mar 12, 2021 17:58:04
x10)
az még szebbé teszi a dolgot, hogy a karakólra elküldött pénzt hitelből fedezte.
Hát igen, lehet még fokozni. Márk nem is gipszkartonozott, csak bedobott egy netes képet a recskásnak. Egy 120 ezer forintot (és ki tudja még mennyit) érő képet egész pontosan.
sodika
Mar 12, 2021 17:58:06
Figyelj, két és fél melóhelyem elveszett a válság miatt, és rövid időn belül kétszer is nekivághattam a munkakeresésnek, vágom, hogy mi a helyzet.
Az egész világ azon van, hogy kitörhessen ebből, és újra minden pörögjön. Ehhez pedig nem racionalizáláson keresztül vezet az út, hanem perzséges keresztül.
Mar 12, 2021 17:58:06
Karib
(
x10)
Mar 12, 2021 17:58:51
x10)
Biztos hogy tőle van, én is emlékszem rá. Talán a törölt recskaboyos csoportba rakta fel, mikor bent volt.
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 12, 2021 17:59:31
x7)
mi az, hogy két és fél? mi az a fél? nem a válság miatt veszett el, hanem azért, mert 3 hét alatt sem tudsz megoldani egy 3 órás feladatot
hehe
sodika
Mar 12, 2021 18:01:24
Láttam én azt, tényleg próbálkozott valamit ott építeni. Ez egy jelképes dolog, hogy egy megfelelő összeggel mindenki elismeri mindenki a fáradozásait, ahogyan megengedheti magának.
Az, hogy én kicsit többet engedhetek meg, benne van a pakliban. Igazából tőleelengedésen kívül minden benne van, egyedül csak az nem.
Mar 12, 2021 18:01:24
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 12, 2021 18:01:29
x7)
Endre, téged a válság közepén vettek fel és basztak is ki, mert egy gányoló hazug kókler vagy, csak idő kérdése és innen is ki fognak durrantani.
Karib
(
x10)
Mar 12, 2021 18:03:09
x10)
mi az, hogy két és fél? mi az a fél? nem a válság miatt veszett el, hanem azért, mert 3 hét alatt sem tudsz megoldani egy 3 órás feladatot
Gondolom a Partner Bank. Tehát szerinte az hogy részegen, húgyfoltos melegítőben ment be szerződést aláírni, a válság hibája. De miért masnizta akkor előtte, hogy a vezetőség fúrta meg az egészet?
Zsénó
(
x22)
Mar 12, 2021 18:04:11
x22)
Amennyi adósságod neked van, kurvára nem engedhetsz meg magadnak semmit zsíros kenyéren és csapvízen kívül.
-
Mar 12, 2021 18:04:48
120.000Ft-tal ismerted el a miskolciak fáradozásait.
Fáradozás: google-ben képet találni
De neked ez nem baj, mert megteheted, belefér a hitelkeretbe. Hibátlan érvelés. Akkor faszság van.
Mar 12, 2021 18:04:48
Zsiday Viktor
Mar 12, 2021 18:05:38
Hát ezaz, hogy most minden, ami tud, 100+%-on pörög, és ennek előbb-utóbb böjtje lesz.
De majd meglátod.
Mar 12, 2021 18:05:38
Ásó27
(
x68)
Mar 12, 2021 18:18:19
x68)
Hogy lehet valaki óráról órára egyre nagyobb balek? :DDD
Google keresésért fizet 120-at
Mifaaaaaaaaaaaan
SyntaxError
(
x24)
Mar 12, 2021 18:20:58
x24)
Hogy lehet valaki óráról órára egyre nagyobb balek? :DDD
Ért ez az ember egyáltalán valamihez? Sikerült neki bármi is az életben? Volt olyan, hogy bármikor átbaszás, 'okosba' megoldások nélkül érvényesült volna?
Ásó27
(
x68)
Mar 12, 2021 18:21:46
x68)
Márk július óta nem fizet, te pedig itt fenyegeted a fórumon.
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
Mar 12, 2021 18:27:17
Márk július óta nem fizet, te pedig itt fenyegeted a fórumon.
Te meg elmebeteg vagy.
Mar 12, 2021 18:27:17
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 12, 2021 18:28:17
x19)
Meg kellene nézni minden Márkos képet a gugliban :)
-
Mar 12, 2021 18:28:48
Te meg elmebeteg vagy.
Te masnizod itt, hogy a nagylelkűséged miatt röhögve kifizetsz 120 ezer forintot + még ki tudja mennyit az anyagra, pusztán a nagylelkűséged és a hitelkereted miatt.
Most akkor mifaaaan? Ki az elmebeteg?
Mar 12, 2021 18:28:48
Ásó27
(
x68)
Mar 12, 2021 18:29:25
x68)
Te meg elmebeteg vagy.
Nem én fenyegetem a haveromat egy nyilvános fórumon. Mikor fizetett legutóbb? Mármint amikor nem te találtad ki, hogy éppen mit számítasz bele.
Karib
(
x10)
Mar 12, 2021 18:29:40
x10)
A mai napig keményen megsorozta gyomrosokkal a masztisrácot. És hol van még a vége. xDDD
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 12, 2021 18:30:56
x19)
Szerintem a korona válság miatt nem sikerült az egyetem sem endinek :(
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 12, 2021 18:31:48
x19)
Szerintem a korona válság miatt nem sikerült az egyetem sem endinek :(
Nah görgetés közben felpontoztam magam.
Kössz sodi...
Érdeklődő
(
x6)
Mar 12, 2021 18:33:21
x6)
Te meg elmebeteg vagy.
Ne lődd el minden kreatív energiádat arra, hogy masnizod, hogy megloptak a fogatlan cigányok - ne feledd, még Tajgi kakilóba rakásáról is kell forgatnod egy izgalmas, megújult, informatív flokkot, amit te is szívesen néznél! :)
Ács Dani
Mar 12, 2021 18:35:39
Ha tudtam volna, hogy ilyen izgalmas témák hevernek parlagon, mint Tajgi kakilóba rakása, biztos hogy nem a buzi turulról csinálok filmet :(
Mar 12, 2021 18:35:39
broni
(
x45)
Mar 12, 2021 18:36:08
x45)
az anyjának ler kelllett vóna húzni a budinn, mikó megszülte.
broni
(
x45)
Mar 12, 2021 18:37:15
x45)
Ha tudtam volna, hogy ilyen izgalmas témák hevernek parlagon, mint Tajgi kakilóba rakása, biztos hogy nem a buzi turulról csinálok filmet :(
még lehet!!!!!!!!!!!bradd pitt lesz tajgi!!!!!!!!!!!!!!kim kardashian fórizs!!!!!!!!!!
Penge
Mar 12, 2021 18:37:56
Bakker, azt nem vette volna meg, ha nem lett volna úgy, hogy lesz a projekt, ezért annyi belefér, hogy azokat én fizetem.
Jól van ez így, szívesen fizetem ki őket.
Jól van ez így, szívesen fizetem ki őket.
Ráadasul vette a faszt, az hulladék volt. Kifizetted Karakkra, aztán Márkónak, és ő még ennyit is spórolt a házán.
Mar 12, 2021 18:37:56
Aczél elvtárs
(
x3)
Mar 12, 2021 18:39:25
x3)
A mai napig keményen megsorozta gyomrosokkal a masztisrácot. És hol van még a vége. xDDD
Nem is alszik már második napja.
sodika
Mar 12, 2021 18:39:36
Az nem baj. Ha hülyeségekre mondtam igent, akkor igazságos, hogy ennek terheit bizonyos mértékik egyedül viseljem.
Mar 12, 2021 18:39:36
Echelon műveleti központ
Mar 12, 2021 18:41:50
Endre, neked amúgy milyen érzés, amikor beírod google-be a saját nevedet, és mindenhol azt olvasod magadról, hogy egy pedofil buzi vagy?
Ilyen hírnévről álmodtál, amikor anno felcsaptál a nemzet krónikásának?
Mar 12, 2021 18:41:50
Ásó27
(
x68)
Mar 12, 2021 18:42:08
x68)
Mármint teljes mértékben egyedül viseled, hiszen Márk július óta nem fizet, csak kap.
Twiccs Chat
(
x5)
Mar 12, 2021 18:42:54
x5)
Mar 12, 2021 18:42:54
flokk atomóra szerint jön ma is? Vagy még vagdosod szavankent Mar 12, 2021 18:42:54
-
Mar 12, 2021 18:45:03
Ezzel a logikával most azonnal engedd el az összes adósod tartozását, te balfasz!
Mar 12, 2021 18:45:03
Ásó27
(
x68)
Mar 12, 2021 18:46:50
x68)
Vajon Jövő héten mennyit kap Márk?
Mifaaaaaaaaaaaan
bolgár jeti
(
x30)
Mar 12, 2021 18:47:41
x30)
Ismered azt a mondást, hogy a szerelem vak? :)
linzi fapóleon
(
x8)
Mar 12, 2021 18:49:35
x8)
Igen? Meséld már el hogy ha te olyan normális ember vagy, miért a lehúzós cigánynak engeded el a tartozását ahelyett hogy a hajléktalan dörpapának engednél el a töredékét?
Azért mert a miskolcigánynak becsicskultál a dörpapát meg tudod sanyargatni. Mert ilyen tetves geci sodi asodi ... geci pinaszájú uzsorás.
broni
(
x45)
Mar 12, 2021 18:49:59
x45)
mióta nem a seggbebaszás a téma, elég uncsi a fórum.táguló ánuszok.
óóaaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
óóaaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Hahó
(
x136)
Mar 12, 2021 18:50:29
x136)
Dehát pont a tőkét engeded el a kamu aranyáron számolt gipszkartonnal és a hatszoros áron beszámított mosógéppel, edényekkel.
Te gecibuta vagy ha ezt nem érted.
Ásó27
(
x68)
Mar 12, 2021 18:50:45
x68)
De olyan szép Márk mosolya... mondjuk azt is a sodi fizette :)))
151 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™