sodilegnagyobbrajongoja
Aug 28, 2012 10:25:58
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ez az új duma?Uncsi lesz.</div>
Hat pedig egy jo darabig lehet majd mondogatni, mert eleg egyertelmu, hogy ez lesz a Sajat Megoldas. Talalni egy balekot, akit minel tovabb es minel jobban le lehet nyulni penzre, kajara, aramra, lakhatasra stb.
Elismerem, szep sikereket ertel el ezen a teren. Rocskai es Forizs, ezzel a ket szemellyel a te borzasztoan igenytelen szinteden egy jo darabig el leeht csovezni.
Hat pedig egy jo darabig lehet majd mondogatni, mert eleg egyertelmu, hogy ez lesz a Sajat Megoldas. Talalni egy balekot, akit minel tovabb es minel jobban le lehet nyulni penzre, kajara, aramra, lakhatasra stb.
Elismerem, szep sikereket ertel el ezen a teren. Rocskai es Forizs, ezzel a ket szemellyel a te borzasztoan igenytelen szinteden egy jo darabig el leeht csovezni.
Aug 28, 2012 10:25:58
snecigeci
Aug 28, 2012 10:27:14
Hogy mi vagy te? A nemzeti radikálisok nem buliznak cigókkal, púp.
Aug 28, 2012 10:27:14
sodika
Aug 28, 2012 10:28:22
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>
sneci, téged már kizártak a nemzeti radikális táborból. magyar hunor nem értesített?</div>
Magyar Hunort mindenki ügynöknek tartja, mert még soha senkinek nem sikerült személyesen beszélni vele. :)
sneci, téged már kizártak a nemzeti radikális táborból. magyar hunor nem értesített?</div>
Magyar Hunort mindenki ügynöknek tartja, mert még soha senkinek nem sikerült személyesen beszélni vele. :)
Aug 28, 2012 10:28:22
Tutenchamun
Aug 28, 2012 10:28:30
na, sneci, szépen áruld el a kommenthaveroknak, hogy ki lesz a mai gazdatest, aki fizeti a kajádat, és a többi szükséges dolgot.
Aug 28, 2012 10:28:30
tigris
Aug 28, 2012 10:29:20
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Hogy mi vagy te? A nemzeti radikálisok nem buliznak cigókkal, púp.</div>
majd ír magyarázó kártyát . holnap vagy a jövőhéten, de jövőre biztosan!
majd ír magyarázó kártyát . holnap vagy a jövőhéten, de jövőre biztosan!
Aug 28, 2012 10:29:20
Hitvány Patkány
Aug 28, 2012 10:30:16
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>
Magyar Hunort mindenki ügynöknek tartja, mert még soha senkinek nem sikerült személyesen beszélni vele. :)</div>
Sikolya Kriszta, Horváth Angéla és Pál Marci is ügynökök?
Magyar Hunort mindenki ügynöknek tartja, mert még soha senkinek nem sikerült személyesen beszélni vele. :)</div>
Sikolya Kriszta, Horváth Angéla és Pál Marci is ügynökök?
Aug 28, 2012 10:30:16
Tutenchamun
Aug 28, 2012 10:30:24
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>
fb-s trollok, Hahó! lehet vinni ezt a dumát hunornak. hátha bemutatkozik élőben snecinek valamelyik rendezvényen.
fb-s trollok, Hahó! lehet vinni ezt a dumát hunornak. hátha bemutatkozik élőben snecinek valamelyik rendezvényen.
Aug 28, 2012 10:30:24
tigris
Aug 28, 2012 10:30:30
ez a legjobb. az úgynnvezett nemzeti radikális táborban mindenki volt már ügynök.
de te mi vagy? mikor láttál radikális arcokat a cigánytelepen bulizgatni? arra buzdítani a romákat, hogy üssék a gárdistákat?
ez a legjobb. az úgynnvezett nemzeti radikális táborban mindenki volt már ügynök.
de te mi vagy? mikor láttál radikális arcokat a cigánytelepen bulizgatni? arra buzdítani a romákat, hogy üssék a gárdistákat?
Aug 28, 2012 10:30:30
sodika
Aug 28, 2012 10:30:40
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Hogy mi vagy te? A nemzeti radikálisok nem buliznak cigókkal, púp.</div>
Ha szerinted a rasszizmus politikai program bárhol, akkor hazug pöcs vagy. Senki sem a rasszizmust képviseli, még akkor sem, ha a politikai korrektség elleni küzdelmet időnként annak is hazudják.
Ha szerinted a rasszizmus politikai program bárhol, akkor hazug pöcs vagy. Senki sem a rasszizmust képviseli, még akkor sem, ha a politikai korrektség elleni küzdelmet időnként annak is hazudják.
Aug 28, 2012 10:30:40
Zulu
Aug 28, 2012 10:31:27
Ő nem bulizik, hanem dolgozik. Utazgat Fórizsékkal, kamerázgat, nyomozgat, cserébe este kap három palacsintát. Kiss "fordfairlaine" Endre, cigánynyomozó.
Ő nem bulizik, hanem dolgozik. Utazgat Fórizsékkal, kamerázgat, nyomozgat, cserébe este kap három palacsintát. Kiss "fordfairlaine" Endre, cigánynyomozó.
Aug 28, 2012 10:31:27
tigris
Aug 28, 2012 10:31:32
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>
fb-s trollok, Hahó! lehet vinni ezt a dumát hunornak. hátha bemutatkozik élőben snecinek valamelyik rendezvényen.</div>
kurva nagy lenne végig hallgatni a sipító, összefüggéstelen mentegetőzést arról, hogy az csak egy újságírói-retorikai fordulat volt.
fb-s trollok, Hahó! lehet vinni ezt a dumát hunornak. hátha bemutatkozik élőben snecinek valamelyik rendezvényen.</div>
kurva nagy lenne végig hallgatni a sipító, összefüggéstelen mentegetőzést arról, hogy az csak egy újságírói-retorikai fordulat volt.
Aug 28, 2012 10:31:32
tigris
Aug 28, 2012 10:31:58
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Hogy mi vagy te? A nemzeti radikálisok nem buliznak cigókkal, púp.</div>
Ha szerinted a rasszizmus politikai program bárhol, akkor hazug pöcs vagy. Senki sem a rasszizmust képviseli, még akkor sem, ha a politikai korrektség elleni küzdelmet időnként annak is hazudják.</div>
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
Ha szerinted a rasszizmus politikai program bárhol, akkor hazug pöcs vagy. Senki sem a rasszizmust képviseli, még akkor sem, ha a politikai korrektség elleni küzdelmet időnként annak is hazudják.</div>
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
Aug 28, 2012 10:31:58
Tutenchamun
Aug 28, 2012 10:32:09
sneci, holnap szerda van. egy hete ígérted, hogy megírod a pál marcis cikket.
Aug 28, 2012 10:32:09
sodika
Aug 28, 2012 10:32:10
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>
Nem azt mondtam, hogy én annak tartom, hanem azt, hogy mindenki más annak tartja (pl. Sikolya, Varga Kata, stb...), ez pedig egész egyszerűen objektív tény.
Nem azt mondtam, hogy én annak tartom, hanem azt, hogy mindenki más annak tartja (pl. Sikolya, Varga Kata, stb...), ez pedig egész egyszerűen objektív tény.
Aug 28, 2012 10:32:10
El Snesí
Aug 28, 2012 10:32:27
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>továbbra is Jobbik-szimpatizáns és nemzeti radikális vagyok</div>
A cigány haverjaidnak is ezt mondod? Kár, hogy valószínűleg nincs email-címük, biztos örülnének pár idézetnek a Sodi által megosztott kurucinfó-cikkekből.
A cigány haverjaidnak is ezt mondod? Kár, hogy valószínűleg nincs email-címük, biztos örülnének pár idézetnek a Sodi által megosztott kurucinfó-cikkekből.
Aug 28, 2012 10:32:27
sodika
Aug 28, 2012 10:32:44
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd</div>
Hiába röhögsz, a tényket írom.
Hiába röhögsz, a tényket írom.
Aug 28, 2012 10:32:44
tigris
Aug 28, 2012 10:33:08
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Hogy mi vagy te? A nemzeti radikálisok nem buliznak cigókkal, púp.</div>
hallod ratyesz, akkor miért van az hogy csak liberálisok vagy kommunisták járnak rendszeresen a putriba? a nemzeti radikálisok inkább a templomba vagy a székelyekhez.... hogy is van ez?
akkor te egy olyan nemzeti radikális vagy, aki úgy viselkedik, mint egy komcsi liberális?
hallod ratyesz, akkor miért van az hogy csak liberálisok vagy kommunisták járnak rendszeresen a putriba? a nemzeti radikálisok inkább a templomba vagy a székelyekhez.... hogy is van ez?
akkor te egy olyan nemzeti radikális vagy, aki úgy viselkedik, mint egy komcsi liberális?
Aug 28, 2012 10:33:08
tigris
Aug 28, 2012 10:33:41
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>
Hiába röhögsz, a tényket írom.</div>
az tény, hogy a jobbik rasszista, a gárda is, az mna is, a betyársereg és az őrsereg is.
Hiába röhögsz, a tényket írom.</div>
az tény, hogy a jobbik rasszista, a gárda is, az mna is, a betyársereg és az őrsereg is.
Aug 28, 2012 10:33:41
El Snesí
Aug 28, 2012 10:34:28
"A cigány fajta úgy van kódolva, hogy benne van a bűnözés (....) Én magamat rasszistának vallom és ki fogok állni emellett, nem fogjuk ezt az életteret enged egy alfajnak” A genetikailag kódolt hulladékokat ki kell irtani a közéletből. Eltapossuk azt a jelenséget, amit ki kell irtani az életünkből.”
Tyirityán Zsolt a Jobbik devecseri rendezvényén.
"A cigány fajta úgy van kódolva, hogy benne van a bűnözés (....) Én magamat rasszistának vallom és ki fogok állni emellett, nem fogjuk ezt az életteret enged egy alfajnak” A genetikailag kódolt hulladékokat ki kell irtani a közéletből. Eltapossuk azt a jelenséget, amit ki kell irtani az életünkből.”
Tyirityán Zsolt a Jobbik devecseri rendezvényén.
Aug 28, 2012 10:34:28
tigris
Aug 28, 2012 10:34:34
Nem azt mondtam, hogy én annak tartom, hanem azt, hogy mindenki más annak tartja (pl. Sikolya, Varga Kata, stb...), ez pedig egész egyszerűen objektív tény.</div>
téged sikolya és varga kata egy fogyatékosnak tart. aki nem tud videokat csinálni, aki magánbeszélgetéseket közvetít, aki lejáratja a jobboldalt.
ez a tény.
Nem azt mondtam, hogy én annak tartom, hanem azt, hogy mindenki más annak tartja (pl. Sikolya, Varga Kata, stb...), ez pedig egész egyszerűen objektív tény.</div>
téged sikolya és varga kata egy fogyatékosnak tart. aki nem tud videokat csinálni, aki magánbeszélgetéseket közvetít, aki lejáratja a jobboldalt.
ez a tény.
Aug 28, 2012 10:34:34
tigris
Aug 28, 2012 10:35:12
<div class="quote"><div class="author">El Snesí</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Hogy mi vagy te? A nemzeti radikálisok nem buliznak cigókkal, púp.</div>
Tyirityán Zsolt a Jobbik devecseri rendezvényén.</div>
hát ez tus. megint el fog tűnni. "csá meló"
hát ez tus. megint el fog tűnni. "csá meló"
Aug 28, 2012 10:35:12
sodika
Aug 28, 2012 10:35:18
<div class="quote"><div class="author">El Snesí</div>
A cigány haverjaidnak is ezt mondod?</div>
Természetesen. Sose tagadtam.
Azt ugyanakkor kikérem magamnak, hogy akár a Jobbik akár bármelyik közeli szervezet rasszista lenne, mert nem az.
Azt ugyanakkor kikérem magamnak, hogy akár a Jobbik akár bármelyik közeli szervezet rasszista lenne, mert nem az.
Aug 28, 2012 10:35:18
Zulu
Aug 28, 2012 10:35:23
Sodi, te pöcs, az, hogy nem vagy rasszista, nem azt jelenti, hogy lezülött, putrilakó cigányokkal jársz el bulizini, hanem azt, hogy nem ítéled el őket, számukra is kedvező megoldásokat támogató pártokkal szimpatizálsz, és, ha esetleg annyi hatalmad lenne, nem basznád ki őket egyből állásinterjúról.
Hahó, sodi, ha kisebb arányban is, a magyarok közti is vannak vállalhatatlan figurák, mégse vagy magyargyűlölő, ha nincs gusztusod egy színmagyar vidéki késdobálóban egy mocskos pohárból inni!
Sodi, te pöcs, az, hogy nem vagy rasszista, nem azt jelenti, hogy lezülött, putrilakó cigányokkal jársz el bulizini, hanem azt, hogy nem ítéled el őket, számukra is kedvező megoldásokat támogató pártokkal szimpatizálsz, és, ha esetleg annyi hatalmad lenne, nem basznád ki őket egyből állásinterjúról.
Hahó, sodi, ha kisebb arányban is, a magyarok közti is vannak vállalhatatlan figurák, mégse vagy magyargyűlölő, ha nincs gusztusod egy színmagyar vidéki késdobálóban egy mocskos pohárból inni!
Aug 28, 2012 10:35:23
snecigeci
Aug 28, 2012 10:36:23
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ha szerinted a rasszizmus politikai program bárhol, akkor hazug pöcs vagy. Senki sem a rasszizmust képviseli, még akkor sem, ha a politikai korrektség elleni küzdelmet időnként annak is hazudják.</div>
Szóval szerinted én rasszista vagyok, mert nem bulizok a magyar embereket terrorizáló cigányokkal? Te egy pöcs vagy, Viktória.
Szóval szerinted én rasszista vagyok, mert nem bulizok a magyar embereket terrorizáló cigányokkal? Te egy pöcs vagy, Viktória.
Aug 28, 2012 10:36:23
Echelon néni
Aug 28, 2012 10:36:25
Sodi, ha nem lennél élősködő és valóban lenne saját kereseted, annak minden eredményét hangosan vinnyogva prezentálnád a fácsén, már csak a trollok pofájának betapasztása miatt is.
Én tudom, hogy mindent meg lehet magyarázni és olyan ideológiát gyártasz a nyomorodra, amilyet csak akarsz. Viszont azon nyugodtan elgondolkodhatsz majd egy (kannás)borgőzös hajnalon, hogy ki vagy te valójában és miért élsz, milyen tulajdonságokkal rendelkezel, amely szerethető emberré tesz.
Endre, vannak olyan emberek akiknek csak a totális leégés adhat erőt egy új élet megkezdéséhez. A te tragédiád az, hogy kvázi magányosan ülsz, egy fillér nélkül az árokparton és képtelen vagy belátni, hogy elbasztad.
Te inkább bemászol az árokba, kutyaszar és a patkányok közé. Szerinted ez normális?
Én tudom, hogy mindent meg lehet magyarázni és olyan ideológiát gyártasz a nyomorodra, amilyet csak akarsz. Viszont azon nyugodtan elgondolkodhatsz majd egy (kannás)borgőzös hajnalon, hogy ki vagy te valójában és miért élsz, milyen tulajdonságokkal rendelkezel, amely szerethető emberré tesz.
Endre, vannak olyan emberek akiknek csak a totális leégés adhat erőt egy új élet megkezdéséhez. A te tragédiád az, hogy kvázi magányosan ülsz, egy fillér nélkül az árokparton és képtelen vagy belátni, hogy elbasztad.
Te inkább bemászol az árokba, kutyaszar és a patkányok közé. Szerinted ez normális?
Aug 28, 2012 10:36:25
sodika
Aug 28, 2012 10:36:38
<div class="quote"><div class="author">El Snesí</div>
Hurrá. Ezt már megbeszéltük. A nemzeti radikalizmus befogadó heterogén közösség: nem rasszista, de száját húzva befogadja a rasszistákat is.
Hurrá. Ezt már megbeszéltük. A nemzeti radikalizmus befogadó heterogén közösség: nem rasszista, de száját húzva befogadja a rasszistákat is.
Aug 28, 2012 10:36:38
El Snesí
Aug 28, 2012 10:38:51
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">El Snesí</div>
Azt ugyanakkor kikérem magamnak, hogy akár a Jobbik akár bármelyik közeli szervezet rasszista lenne, mert nem az.</div>
"Rasszista vagyok, mikor a cigányokat véditek elvtelenül, szemet húnyva az idősök és gyengék terrorizálása felett. Én mindig az vagyok, akit éppen szidtok: antiszemita, rasszista, fasiszta, szélsőjobboldali, hungarista, különítményes és még sorolhatnánk. A legszélsőségesebben szélsőjobboldali vagyok, egy csepp baloldaliság és a baloldaliság irányába tett tolerancia nélkül!"
Barcsa-Turner Gábor, a HVIM alelnökének nyílt levele a kanadai magyaroknak
Azt ugyanakkor kikérem magamnak, hogy akár a Jobbik akár bármelyik közeli szervezet rasszista lenne, mert nem az.</div>
"Rasszista vagyok, mikor a cigányokat véditek elvtelenül, szemet húnyva az idősök és gyengék terrorizálása felett. Én mindig az vagyok, akit éppen szidtok: antiszemita, rasszista, fasiszta, szélsőjobboldali, hungarista, különítményes és még sorolhatnánk. A legszélsőségesebben szélsőjobboldali vagyok, egy csepp baloldaliság és a baloldaliság irányába tett tolerancia nélkül!"
Barcsa-Turner Gábor, a HVIM alelnökének nyílt levele a kanadai magyaroknak
Aug 28, 2012 10:38:51
tigris
Aug 28, 2012 10:40:00
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">El Snesí</div>
Hurrá. Ezt már megbeszéltük. A nemzeti radikalizmus befogadó heterogén közösség: nem rasszista, de száját húzva befogadja a rasszistákat is.</div>
??? te miről beszélsz? egy hivatalos felszólaló volt, egy hivvatalos rendezvényen.
Hurrá. Ezt már megbeszéltük. A nemzeti radikalizmus befogadó heterogén közösség: nem rasszista, de száját húzva befogadja a rasszistákat is.</div>
??? te miről beszélsz? egy hivatalos felszólaló volt, egy hivvatalos rendezvényen.
Aug 28, 2012 10:40:00
snecigeci
Aug 28, 2012 10:40:12
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
"A cigány haverjaidnak is ezt mondod?"
- Melyik tévébe lesz?
- Hátt.. ö ö ööö szétküldtük ööö iii i ilyenn jogvédő helyekre
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=fcDNv1yIofk&feature=plcp" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=fcDNv1yIofk&feature=plcp</a>
"A cigány haverjaidnak is ezt mondod?"
- Melyik tévébe lesz?
- Hátt.. ö ö ööö szétküldtük ööö iii i ilyenn jogvédő helyekre
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=fcDNv1yIofk&feature=plcp" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=fcDNv1yIofk&feature=plcp</a>
Aug 28, 2012 10:40:12
tigris
Aug 28, 2012 10:41:38
értjük Endre. büszke és harcos antirasszista és antifasiszta vagy. csak az nem világos, hogy ezt a nemzeti radikális rendezvényeken iért nem hirdeted.
Aug 28, 2012 10:41:38
sodika
Aug 28, 2012 10:42:40
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>
Szóval szerinted én rasszista vagyok, mert nem bulizok a magyar embereket terrorizáló cigányokkal? Te egy pöcs vagy, Viktória.</div>
Ez a harc nem személyeskedésről szól, hanem az igazság kimondásáról. Aki az szociokulturális determináltságú kriminalisztikát tagadja, annak a kurva anyját: ennyiről.
Szóval szerinted én rasszista vagyok, mert nem bulizok a magyar embereket terrorizáló cigányokkal? Te egy pöcs vagy, Viktória.</div>
Ez a harc nem személyeskedésről szól, hanem az igazság kimondásáról. Aki az szociokulturális determináltságú kriminalisztikát tagadja, annak a kurva anyját: ennyiről.
Aug 28, 2012 10:42:40
sodika
Aug 28, 2012 10:42:54
Na nem is idegesítem magam itt.
csá.
csá.
Aug 28, 2012 10:42:54
Echelon néni
Aug 28, 2012 10:43:34
Te tényleg hiszel abban baromságban, hogy tulajdonképpen bármit cselekedhetsz ha elég erőteljesen és intenzíven állítod az ellenkezőjét?
Te tényleg hiszel abban baromságban, hogy tulajdonképpen bármit cselekedhetsz ha elég erőteljesen és intenzíven állítod az ellenkezőjét?
Aug 28, 2012 10:43:34
tigris
Aug 28, 2012 10:43:53
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Na nem is idegesítem magam itt.
csá.</div>
megmondtam :DDDDDDDDDDDD
beégtél megint. na huss paraszt!
kész lett a reggeli? ma mit rendeltél a gazdatesttől?
csá.</div>
megmondtam :DDDDDDDDDDDD
beégtél megint. na huss paraszt!
kész lett a reggeli? ma mit rendeltél a gazdatesttől?
Aug 28, 2012 10:43:53
snecigeci
Aug 28, 2012 10:44:31
Megint sarokba szorítottuk a patkányt.
Aug 28, 2012 10:44:31
Echelon néni
Aug 28, 2012 10:44:44
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Na nem is idegesítem magam itt.
csá.</div>
Szerintem inkább lépj vissza a valóságba, míg nem kerülsz annál is nagyobb bajba, mint amiben most már vagy.
csá.</div>
Szerintem inkább lépj vissza a valóságba, míg nem kerülsz annál is nagyobb bajba, mint amiben most már vagy.
Aug 28, 2012 10:44:44
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 28, 2012 10:45:12
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div><div class="quote">
<div class="author">snecigeci</div>Hogy mi vagy te? A nemzeti radikálisok nem buliznak cigókkal, púp.</div>Ő nem bulizik, hanem dolgozik. Utazgat Fórizsékkal, kamerázgat, nyomozgat, cserébe este kap három palacsintát. Kiss "fordfairlaine" Endre, cigánynyomozó.</div>
Sodi kvazi-biztonsagi orkent kiserte el utjara a Titkozatos Sofort.
Puszta jelenletevel, az Elo Kozvetites igeretevel tartotta tavol nemcsak a rendoroket, hanem a misztikus, sosem latott, talan nem is letezo eroszakos ciganyokat is a tenyfeltaro kulonitmenytol.
Munkajanak bere harom palacsinta, ket liter tablettas bor pillepalackban es egy akkunyi aram.
<div class="author">snecigeci</div>Hogy mi vagy te? A nemzeti radikálisok nem buliznak cigókkal, púp.</div>Ő nem bulizik, hanem dolgozik. Utazgat Fórizsékkal, kamerázgat, nyomozgat, cserébe este kap három palacsintát. Kiss "fordfairlaine" Endre, cigánynyomozó.</div>
Sodi kvazi-biztonsagi orkent kiserte el utjara a Titkozatos Sofort.
Puszta jelenletevel, az Elo Kozvetites igeretevel tartotta tavol nemcsak a rendoroket, hanem a misztikus, sosem latott, talan nem is letezo eroszakos ciganyokat is a tenyfeltaro kulonitmenytol.
Munkajanak bere harom palacsinta, ket liter tablettas bor pillepalackban es egy akkunyi aram.
Aug 28, 2012 10:45:12
tigris
Aug 28, 2012 10:45:40
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">El Snesí</div>
Te tényleg hiszel abban baromságban, hogy tulajdonképpen bármit cselekedhetsz ha elég erőteljesen és intenzíven állítod az ellenkezőjét?</div>
az egész élete erre épül.
"sikeres vérprofi programozó vagyok"
"sajtós vagyok"
"otthonvédő vagyok"
"nemzeti radikális vagyok"
"keresztény vagyok"
"támogatom anyám"
"nem vagyok vádlott"
"le fogom alázni a bíróságot"
"heteroszexuális vagyok"
majd.
"nem megyek börtönbe"
"csak egy évre megyek be"
"hahó, a börtönben nem erőszakosak, nekem is van egy barátom"
Te tényleg hiszel abban baromságban, hogy tulajdonképpen bármit cselekedhetsz ha elég erőteljesen és intenzíven állítod az ellenkezőjét?</div>
az egész élete erre épül.
"sikeres vérprofi programozó vagyok"
"sajtós vagyok"
"otthonvédő vagyok"
"nemzeti radikális vagyok"
"keresztény vagyok"
"támogatom anyám"
"nem vagyok vádlott"
"le fogom alázni a bíróságot"
"heteroszexuális vagyok"
majd.
"nem megyek börtönbe"
"csak egy évre megyek be"
"hahó, a börtönben nem erőszakosak, nekem is van egy barátom"
Aug 28, 2012 10:45:40
tigris
Aug 28, 2012 10:46:41
csá.</div>
nem az volt, hogy te mindig nyugodt maradsz és csak a szar emberek idegeskednek?
:DDDDDDDDDDDDDDDDDd
csá.</div>
nem az volt, hogy te mindig nyugodt maradsz és csak a szar emberek idegeskednek?
:DDDDDDDDDDDDDDDDDd
Aug 28, 2012 10:46:41
Echelon néni
Aug 28, 2012 10:49:58
Vajon mikor lesz egy közösség rasszista? Szimpatizánsait, támogatóit tekintve hány százalékot kell elérnie a rasszisták számának, hogy ezzel a jelzővel lehessen illetni?
A Jobbik illetve a magyarországi nemzeti radikálisok táborának rasszista támogatóinak létszáma átlépi az 50%-ot? :-D
*paródiarovat*
A Jobbik illetve a magyarországi nemzeti radikálisok táborának rasszista támogatóinak létszáma átlépi az 50%-ot? :-D
*paródiarovat*
Aug 28, 2012 10:49:58
Echelon néni
Aug 28, 2012 10:50:42
<div class="quote"><div class="author">tigris</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Na nem is idegesítem magam itt.
csá.</div>
:DDDDDDDDDDDDDDDDDd</div>
Mi itt mind szaremberek vagyunk, hahó!
csá.</div>
:DDDDDDDDDDDDDDDDDd</div>
Mi itt mind szaremberek vagyunk, hahó!
Aug 28, 2012 10:50:42
Echelon néni
Aug 28, 2012 10:57:01
Andras Krasznoi · Kiemelt hozzászóló · Budapesti Műszaki Egyetem
2000 lovasijjasz es 5000 gyalogos ijjasz 600 meteren tul hordo nyilzaporral
az egesz TEK-et "kezelni" tudna. Attila unokai keszuljetek.
Válasz · 10 · Tetszik · Bejegyzés követése · 11 órája
Azt szeretem a kurucos kommentelőkben amit Sodiban, hogy olyan földhözragadt realisták.
2000 lovasijjasz es 5000 gyalogos ijjasz 600 meteren tul hordo nyilzaporral
az egesz TEK-et "kezelni" tudna. Attila unokai keszuljetek.
Válasz · 10 · Tetszik · Bejegyzés követése · 11 órája
Azt szeretem a kurucos kommentelőkben amit Sodiban, hogy olyan földhözragadt realisták.
Aug 28, 2012 10:57:01
Tutenchamun
Aug 28, 2012 10:57:59
csá.</div>
megint a trollok győztek, és te elmenekülsz.
csá.</div>
megint a trollok győztek, és te elmenekülsz.
Aug 28, 2012 10:57:59
Podravka
Aug 28, 2012 10:58:47
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>fb-s trollok, Hahó! lehet vinni ezt a dumát hunornak. hátha bemutatkozik élőben snecinek valamelyik rendezvényen.</div>
Megtörtént. Az érdekelne, hogy felhívta-e Titánt, aki ígérte, vagy elsodikázódott a dolog?
Megtörtént. Az érdekelne, hogy felhívta-e Titánt, aki ígérte, vagy elsodikázódott a dolog?
Aug 28, 2012 10:58:47
Echelon néni
Aug 28, 2012 10:58:54
Az ügynök Magyar Hunort olvasgattam, aki szintén csak egy megtűrt és szájhuzogatva befogadott figura lehet. :-D
Aug 28, 2012 10:58:54
FB
Aug 28, 2012 11:00:48
Mátyási András Törpi Kicsigonosz HOLNAPRA FIÚK! HA ODÁJIG VETEMEDNE A DOLOG, HOGY A FASZRÁGÓ ÁVOSOK-KAL ŐSSZEAKADÁS LENNE, AJÁNLÓM A VÉDŐKNEK, HOGY BENZINBE KEVERT, PILLANATRAgasztó persze megfelelő arányban,MOLOTOVKOKTÉLNAK, NEM LEHET OLTANI VIZZEL. JOBB MINT A NAPALM! RENGETEG JÁRMÜVET VESZTENE AZ ÁVÓ. PROBÁLJÁTOK KI....
augusztus 20., 3:40
Péter Hermán Elég hungarocelt áztatni benzinbe...
augusztus 20., 3:41
Mátyási András Törpi Kicsigonosz AZ IS TUTI. DE, EZ KICSIT DURVÁBB.
augusztus 20., 3:42
Péter Hermán Jó időben bőven terem a RÉTI-TAPLÓ ......jól tudom?????
augusztus 20., 3:44
Mátyási András Törpi Kicsigonosz EZ, NAGYÓN JÓ! BE VEZETEM A RENDŐR ELNEVEZŐS SZÓTÁRBA.........
augusztus 20., 3:45
Péter Hermán Törp..kisbetűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű
augusztus 20., 4:03
Mátyási András Törpi Kicsigonosz itt kiabáltam az őrőmtől.. azért nagybetü.
augusztus 20., 5:20
augusztus 20., 3:40
Péter Hermán Elég hungarocelt áztatni benzinbe...
augusztus 20., 3:41
Mátyási András Törpi Kicsigonosz AZ IS TUTI. DE, EZ KICSIT DURVÁBB.
augusztus 20., 3:42
Péter Hermán Jó időben bőven terem a RÉTI-TAPLÓ ......jól tudom?????
augusztus 20., 3:44
Mátyási András Törpi Kicsigonosz EZ, NAGYÓN JÓ! BE VEZETEM A RENDŐR ELNEVEZŐS SZÓTÁRBA.........
augusztus 20., 3:45
Péter Hermán Törp..kisbetűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű
augusztus 20., 4:03
Mátyási András Törpi Kicsigonosz itt kiabáltam az őrőmtől.. azért nagybetü.
augusztus 20., 5:20
Aug 28, 2012 11:00:48
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 28, 2012 11:01:44
Sodi, te eszre sem veszed, hogy egyre gazosabb tarsasagban toltod az idodet. Egy halom paranoid elmebeteg, bunozo ciganyok es rokonaik, most meg az orszag egyik leghirhedtebb nyomortelepenek lakoi.
Nagyon igaza van Zulunak. Ha hasonloan lepukkant es gazos "feherekkel" lognal, az ugyanilyen nevetseges lenne. Az csak a ahb a tortan, hogy ciganyok kozott talaod meg a tarsasagod, mivel az imadott Jobbikod egesz programjat es letet a ciganyellenessegre epitette fel.
Persze te csak annyira vagy jobbikos, amennyire kereszteny. Semennyire. Csak lokod a dumat, emrt evekkel ezelott a szelsojobboldalisag volt meno, es oda csapodtal. meg mert igy akartal lazadni anyad ellen, ha mar 25 evesen is teljesen fuggtel tole.
Nagyon igaza van Zulunak. Ha hasonloan lepukkant es gazos "feherekkel" lognal, az ugyanilyen nevetseges lenne. Az csak a ahb a tortan, hogy ciganyok kozott talaod meg a tarsasagod, mivel az imadott Jobbikod egesz programjat es letet a ciganyellenessegre epitette fel.
Persze te csak annyira vagy jobbikos, amennyire kereszteny. Semennyire. Csak lokod a dumat, emrt evekkel ezelott a szelsojobboldalisag volt meno, es oda csapodtal. meg mert igy akartal lazadni anyad ellen, ha mar 25 evesen is teljesen fuggtel tole.
Aug 28, 2012 11:01:44
púpkiegyenesítő
Aug 28, 2012 11:02:40
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>Andras Krasznoi · Kiemelt hozzászóló · Budapesti Műszaki Egyetem2000 lovasijjasz es 5000 gyalogos ijjasz 600 meteren tul hordo nyilzaporralaz egesz TEK-et "kezelni" tudna. Attila unokai keszuljetek.Válasz · 10 · Tetszik · Bejegyzés követése · 11 órájaAzt szeretem a kurucos kommentelőkben amit Sodiban, hogy olyan földhözragadt realisták.</div>
600 méter? Jó ha kétszáz. Az angol longbow tudott 300 -at.
A TEK -nek meg vannak tűzfegyverei, amik már régen lenyomták az íjakat.
A TEK -nek meg vannak tűzfegyverei, amik már régen lenyomták az íjakat.
Aug 28, 2012 11:02:40
Echelon néni
Aug 28, 2012 11:04:06
<div class="quote"><div class="author">Podravka</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>fb-s trollok, Hahó! lehet vinni ezt a dumát hunornak. hátha bemutatkozik élőben snecinek valamelyik rendezvényen.</div>
Megtörtént. Az érdekelne, hogy felhívta-e Titánt, aki ígérte, vagy elsodikázódott a dolog?</div>
Én kértem a számát, de az egy sokkal izgalmasabb dologhoz kell.
Megtörtént. Az érdekelne, hogy felhívta-e Titánt, aki ígérte, vagy elsodikázódott a dolog?</div>
Én kértem a számát, de az egy sokkal izgalmasabb dologhoz kell.
Aug 28, 2012 11:04:06
?
Aug 28, 2012 11:08:58
"akármilyen hihetetlen is ez Pest belvárosi hülye trollként."
Neked budai juppiként is sok minden hihetetlen volt.
Neked budai juppiként is sok minden hihetetlen volt.
Aug 28, 2012 11:08:58
Zulu
Aug 28, 2012 11:12:20
<div class="quote"><div class="author">púpkiegyenesítő</div><div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>Andras Krasznoi · Kiemelt hozzászóló · Budapesti Műszaki Egyetem2000 lovasijjasz es 5000 gyalogos ijjasz 600 meteren tul hordo nyilzaporralaz egesz TEK-et "kezelni" tudna. Attila unokai keszuljetek.Válasz · 10 · Tetszik · Bejegyzés követése · 11 órájaAzt szeretem a kurucos kommentelőkben amit Sodiban, hogy olyan földhözragadt realisták.</div>
A TEK -nek meg vannak tűzfegyverei, amik már régen lenyomták az íjakat.</div>
Képzeld el, ahogy felsorakozik a budaörsi mezőkön a szittya sereg, Pintér pedig kétségbeesésében berendeli ellenük az egész TEK-et, mind a 800 főt, irodistákkal együtt. Elgyakoroltatja velük a csatakiálltásokat, és kivezényli őket valami középkori hadrendben a szittyák ellen. Csak a Hajdú nehogy ott legyen ott a túloldalt...
Képzeld el, ahogy felsorakozik a budaörsi mezőkön a szittya sereg, Pintér pedig kétségbeesésében berendeli ellenük az egész TEK-et, mind a 800 főt, irodistákkal együtt. Elgyakoroltatja velük a csatakiálltásokat, és kivezényli őket valami középkori hadrendben a szittyák ellen. Csak a Hajdú nehogy ott legyen ott a túloldalt...
Aug 28, 2012 11:12:20
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 28, 2012 11:13:54
Sodi, 3-4 evvel ezelott, a budai uri fius korszakodban, amikor negy egyetemi szakra jartal, anyad fizette a bejaronot es hordta neked a kajat, autod volt es arrol almodoztal, hogy majd a Jobbik tevejeben dolgozol hitted volna, hogy alig par evvel kesobb csak akkor tudsz jollakni, amikor egy par putris cigany vagy egy paranoid elmebeteg 51 eves no meghiv enni?
Aug 28, 2012 11:13:54
?
Aug 28, 2012 11:14:15
Szerintem nincs messze már az idő mikor Sodi a Mésztelep közösségét fogja "erősíteni". Áram van, mobilnet van.
Aug 28, 2012 11:14:15
tigris
Aug 28, 2012 11:16:08
<div class="quote"><div class="author">?</div>Szerintem nincs messze már az idő mikor Sodi a Mésztelep közösségét fogja "erősíteni". Áram van, mobilnet van.</div>
döbbenet, hogy miylen betegesen írtózik a munkának már a gyanújától is. inkább elmegy a putrisorra minden nap, csak nehogy melózni kelljen. hihetetlen.
döbbenet, hogy miylen betegesen írtózik a munkának már a gyanújától is. inkább elmegy a putrisorra minden nap, csak nehogy melózni kelljen. hihetetlen.
Aug 28, 2012 11:16:08
-
Aug 28, 2012 11:22:13
<div class="quote"><div class="author">púpkiegyenesítő</div><div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>Andras Krasznoi · Kiemelt hozzászóló · Budapesti Műszaki Egyetem2000 lovasijjasz es 5000 gyalogos ijjasz 600 meteren tul hordo nyilzaporralaz egesz TEK-et "kezelni" tudna. Attila unokai keszuljetek.Válasz · 10 · Tetszik · Bejegyzés követése · 11 órájaAzt szeretem a kurucos kommentelőkben amit Sodiban, hogy olyan földhözragadt realisták.</div>
BTR ellen jó az íj? Vagy az ellen nem vééééd... :-D
BTR ellen jó az íj? Vagy az ellen nem vééééd... :-D
Aug 28, 2012 11:22:13
Tutenchamun
Aug 28, 2012 11:23:15
sneci, továbbra is nyitott a kérdés, hogy ki lesz a mai gazdatest? ki vesz neked kaját, ki utaztat, kitől vételezel ingyen áramot?
mert azt ugye nem akarod nekünk bemesélni, hogy a zsebedben lévő 5 és 130 ft közötti összegből te magad finanszírozod a létezésed költségeit.
szóval: ki a mai gazdatest?
mert azt ugye nem akarod nekünk bemesélni, hogy a zsebedben lévő 5 és 130 ft közötti összegből te magad finanszírozod a létezésed költségeit.
szóval: ki a mai gazdatest?
Aug 28, 2012 11:23:15
Tutenchamun
Aug 28, 2012 11:25:26
653 m a világrekord, magyar faszi tartja.
<a href="http://sport.hir24.hu/tobb-sport/2012/08/24/sajat-rekordjat-dontotte-meg-a-magyar-tavlovo-ijasz/" rel="nofollow" target="_blank">http://sport.hir24.hu/tobb-sport/2012/08/24/sajat-rekordjat-dontotte-meg-a-magyar-tavlovo-ijasz/</a>
<a href="http://sport.hir24.hu/tobb-sport/2012/08/24/sajat-rekordjat-dontotte-meg-a-magyar-tavlovo-ijasz/" rel="nofollow" target="_blank">http://sport.hir24.hu/tobb-sport/2012/08/24/sajat-rekordjat-dontotte-meg-a-magyar-tavlovo-ijasz/</a>
Aug 28, 2012 11:25:26
Echelon néni
Aug 28, 2012 11:27:43
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>sneci, továbbra is nyitott a kérdés, hogy ki lesz a mai gazdatest? ki vesz neked kaját, ki utaztat, kitől vételezel ingyen áramot?
szóval: ki a mai gazdatest?</div>
Ez a Fórizs-projekt szerintem hosszú távra szól, nem hinném, hogy csak úgy simán elenged egy ilyen remek lehetőséget.
szóval: ki a mai gazdatest?</div>
Ez a Fórizs-projekt szerintem hosszú távra szól, nem hinném, hogy csak úgy simán elenged egy ilyen remek lehetőséget.
Aug 28, 2012 11:27:43
Tutenchamun
Aug 28, 2012 11:28:40
sneci, nem lehet, hogy azok a cigók,akik cegléden lopkodják a magyarok javait, szintén jobbikosok?
Aug 28, 2012 11:28:40
Echelon néni
Aug 28, 2012 11:29:08
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div><div class="quote"><div class="author">púpkiegyenesítő</div><div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>Andras Krasznoi · Kiemelt hozzászóló · Budapesti Műszaki Egyetem2000 lovasijjasz es 5000 gyalogos ijjasz 600 meteren tul hordo nyilzaporralaz egesz TEK-et "kezelni" tudna. Attila unokai keszuljetek.Válasz · 10 · Tetszik · Bejegyzés követése · 11 órájaAzt szeretem a kurucos kommentelőkben amit Sodiban, hogy olyan földhözragadt realisták.</div>
<a href="http://sport.hir24.hu/tobb-sport/2012/08/24/sajat-rekordjat-dontotte-meg-a-magyar-tavlovo-ijasz/" rel="nofollow" target="_blank">http://sport.hir24.hu/tobb-sport/2012/08/24/sajat-rekordjat-dontotte-meg-a-magyar-tavlovo-ijasz/</a></div>
Na, ilyenből kell 2000 gyalogos és 5000 lovas változatban, hogy a TEK összeszarja magát az ősmagyaroktól.
<a href="http://sport.hir24.hu/tobb-sport/2012/08/24/sajat-rekordjat-dontotte-meg-a-magyar-tavlovo-ijasz/" rel="nofollow" target="_blank">http://sport.hir24.hu/tobb-sport/2012/08/24/sajat-rekordjat-dontotte-meg-a-magyar-tavlovo-ijasz/</a></div>
Na, ilyenből kell 2000 gyalogos és 5000 lovas változatban, hogy a TEK összeszarja magát az ősmagyaroktól.
Aug 28, 2012 11:29:08
Echelon néni
Aug 28, 2012 11:33:42
Cegléddel kapcsolatban azt kellene kiderítened Sneci, hogy ki volt a kontakt a cigók között, ki vette fel a lóvét a balhéért, de főleg, hogy milyen csatornán keresztül jutott el hozzá? Ki volt a forrás, milyen pénzből. Ez valódi oknyomozás lenne.
Amikor úgy isten igazából beindul a kampány, akkor vajon hány alkalommal ég majd porig a Reichstag?
Amikor úgy isten igazából beindul a kampány, akkor vajon hány alkalommal ég majd porig a Reichstag?
Aug 28, 2012 11:33:42
Echelon néni
Aug 28, 2012 11:39:53
<div class="quote"><div class="author">tigris</div><div class="quote"><div class="author">?</div>Szerintem nincs messze már az idő mikor Sodi a Mésztelep közösségét fogja "erősíteni". Áram van, mobilnet van.</div>
döbbenet, hogy miylen betegesen írtózik a munkának már a gyanújától is. inkább elmegy a putrisorra minden nap, csak nehogy melózni kelljen. hihetetlen.</div>
Egy barátom tartósan munkanélküli emberekkel foglalkozik, egy alapítványnál. Nem is hinnéd, mennyire nehéz visszatalálni a napi munkához sok év faszvakarást követően. Még egy erős jellemnek sem, nemhogy ennek a hulladéknak.
döbbenet, hogy miylen betegesen írtózik a munkának már a gyanújától is. inkább elmegy a putrisorra minden nap, csak nehogy melózni kelljen. hihetetlen.</div>
Egy barátom tartósan munkanélküli emberekkel foglalkozik, egy alapítványnál. Nem is hinnéd, mennyire nehéz visszatalálni a napi munkához sok év faszvakarást követően. Még egy erős jellemnek sem, nemhogy ennek a hulladéknak.
Aug 28, 2012 11:39:53
tigris
Aug 28, 2012 11:41:38
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div><div class="quote"><div class="author">?</div>Szerintem nincs messze már az idő mikor Sodi a Mésztelep közösségét fogja "erősíteni". Áram van, mobilnet van.</div>
Egy barátom tartósan munkanélküli emberekkel foglalkozik, egy alapítványnál. Nem is hinnéd, mennyire nehéz visszatalálni a napi munkához sok év faszvakarást követően. Még egy erős jellemnek sem, nemhogy ennek a hulladéknak.</div>
hogyhogy visszatalálni a napi munkkába? inkább éheznek vagy lopnak vagy mi?
Egy barátom tartósan munkanélküli emberekkel foglalkozik, egy alapítványnál. Nem is hinnéd, mennyire nehéz visszatalálni a napi munkához sok év faszvakarást követően. Még egy erős jellemnek sem, nemhogy ennek a hulladéknak.</div>
hogyhogy visszatalálni a napi munkkába? inkább éheznek vagy lopnak vagy mi?
Aug 28, 2012 11:41:38
Echelon néni
Aug 28, 2012 11:44:53
<div class="quote"><div class="author">tigris</div><div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div><div class="quote"><div class="author">?</div>Szerintem nincs messze már az idő mikor Sodi a Mésztelep közösségét fogja "erősíteni". Áram van, mobilnet van.</div>
hogyhogy visszatalálni a napi munkkába? inkább éheznek vagy lopnak vagy mi?</div>
Igen, simán. Eligénytelenednek, nem csak fizikai értelemben.
hogyhogy visszatalálni a napi munkkába? inkább éheznek vagy lopnak vagy mi?</div>
Igen, simán. Eligénytelenednek, nem csak fizikai értelemben.
Aug 28, 2012 11:44:53
Választási Központ
Aug 28, 2012 11:46:44
Sóder! Ha még a következő választásnál is a Jobbik körül fogsz sertepertélni, azzal akár több százalékos veszteséget is okozhatsz majd kedvenc pártodnak. Neked meg teljes megsemmisülést a nemzeti oldalon. Elég lesz csak összeállítani egy olyan jó kis leleplező videót, mint amilyet az MDF-ről csináltak 2010-ben.
Aug 28, 2012 11:46:44
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 28, 2012 11:47:13
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>Eligénytelenednek, nem csak fizikai értelemben.</div>
Sodi ennek mintapeldanya.
Persze Sodinal nemcsak az a baj, hogy lusta es munkaundora van, hanem az is, hogy ragaszkodik egy olyan munkahoz (programozas), amihez egyszeruen nem ert.
Sodi ennek mintapeldanya.
Persze Sodinal nemcsak az a baj, hogy lusta es munkaundora van, hanem az is, hogy ragaszkodik egy olyan munkahoz (programozas), amihez egyszeruen nem ert.
Aug 28, 2012 11:47:13
Lelki Verető
Aug 28, 2012 11:49:18
Egy 80-as évek végén készült amerikai kutatás szerint egy év kihagyás a munka világából fél év rehabilitációt kíván meg, ennyi idő után képesek a kihagyók ismét alkalmazkodni a dolgozó életmódhoz, a munkához. Képzelhetitek, Sodi milyen állapotban lehet.
Aug 28, 2012 11:49:18
Lelki Verető
Aug 28, 2012 11:59:27
Arról nem is beszélve, hogy Sodi óriási kárt okozott saját magának, mivel összetorlódtak az életszakaszok, egymásra csúsztak, így egyszerre számos krízis nyomasztja.
Elvileg ugye ő még tanuló, diák. Be kéne fejeznie a tanulmányait, ami külső segítség nélkül nem igazán fog menni neki. De már dolgoznia kéne, túl kéne lennie a valódi pályakezdő szakaszon, valójában már a második gyerekét kéne lassan óvodába vinnie és az anyja nyugdíjas éveit kéne előkészítenie. Eladni a pátyi romot és venni egy balatoni vityillót.
Sodi, menj önsegítő csoportba.
Elvileg ugye ő még tanuló, diák. Be kéne fejeznie a tanulmányait, ami külső segítség nélkül nem igazán fog menni neki. De már dolgoznia kéne, túl kéne lennie a valódi pályakezdő szakaszon, valójában már a második gyerekét kéne lassan óvodába vinnie és az anyja nyugdíjas éveit kéne előkészítenie. Eladni a pátyi romot és venni egy balatoni vityillót.
Sodi, menj önsegítő csoportba.
Aug 28, 2012 11:59:27
tigris
Aug 28, 2012 12:01:03
<div class="quote"><div class="author">Lelki Verető</div>Arról nem is beszélve, hogy Sodi óriási kárt okozott saját magának, mivel összetorlódtak az életszakaszok, egymásra csúsztak, így egyszerre számos krízis nyomasztja.
Sodi, menj önsegítő csoportba.</div>
ne irigykedj!
Sodi, menj önsegítő csoportba.</div>
ne irigykedj!
Aug 28, 2012 12:01:03
Lelki Verető
Aug 28, 2012 12:09:11
Most is a szürke munkahelyemen ülök, a főnököm az előbb jött be az irodámba megdicsérni. Bárcsak cserélhetnék Sodival, de most inkább kimegyek sétálni ezen az unalmas, szürke munkahelyen a napsütésbe. Pár hete járt itt Sodi, de kétlem, hogy látta a helyet, ahol eltöltök egy nyugodt félórát csöndes szemlélődéssel. Sajnos nem a belváros, hanem a vidék, de hát mit magyarázzam ezt egy Kolosy téri junkfood-junkienak?
Aug 28, 2012 12:09:11
Trollopata
Aug 28, 2012 12:12:06
4 napos nyaralas OFF
Szurke eger mode ON
Szurke eger mode ON
Aug 28, 2012 12:12:06
Echelon néni
Aug 28, 2012 12:14:33
<div class="quote"><div class="author">Lelki Verető</div>Most is a szürke munkahelyemen ülök, a főnököm az előbb jött be az irodámba megdicsérni. Bárcsak cserélhetnék Sodival, de most inkább kimegyek sétálni ezen az unalmas, szürke munkahelyen a napsütésbe. Pár hete járt itt Sodi, de kétlem, hogy látta a helyet, ahol eltöltök egy nyugodt félórát csöndes szemlélődéssel. Sajnos nem a belváros, hanem a vidék, de hát mit magyarázzam ezt egy Kolosy téri junkfood-junkienak?</div>
Sodi gyakran jár cigánytelepekre, mert abban a közegben érzi magát igazán jól, mondd, hogy nem valami vajda jobbkeze vagy? :D
*paródiarovat*
Sodi gyakran jár cigánytelepekre, mert abban a közegben érzi magát igazán jól, mondd, hogy nem valami vajda jobbkeze vagy? :D
*paródiarovat*
Aug 28, 2012 12:14:33
Pál Marci
Aug 28, 2012 12:21:03
*elképzeli, mit fog csinálni sodóval*
Aug 28, 2012 12:21:03
sodika
Aug 28, 2012 12:23:38
<div class="quote"><div class="author">Választási Központ</div>Elég lesz csak összeállítani egy olyan jó kis leleplező videót, mint amilyet az MDF-ről csináltak 2010-ben.</div>
Rosszul emlékszel.
Azt az MDF csinálta SAJÁT MAGÁRÓL :D
Rosszul emlékszel.
Azt az MDF csinálta SAJÁT MAGÁRÓL :D
Aug 28, 2012 12:23:38
Petya
Aug 28, 2012 12:26:28
Te vagy az Sodi???
Aug 28, 2012 12:26:28
Haim
Aug 28, 2012 12:27:31
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>Andras Krasznoi · Kiemelt hozzászóló · Budapesti Műszaki Egyetem2000 lovasijjasz es 5000 gyalogos ijjasz 600 meteren tul hordo nyilzaporralaz egesz TEK-et "kezelni" tudna. Attila unokai keszuljetek.Válasz · 10 · Tetszik · Bejegyzés követése · 11 órájaAzt szeretem a kurucos kommentelőkben amit Sodiban, hogy olyan földhözragadt realisták.</div>
Most már értem miért vettek a TEK-nél 50-es Barrett puskákat. Legyen egy kis előnyük a nyílzáporral szemben.
És ez a hozzászóló műszaki egyetemre jár..atyaúristen.
Most már értem miért vettek a TEK-nél 50-es Barrett puskákat. Legyen egy kis előnyük a nyílzáporral szemben.
És ez a hozzászóló műszaki egyetemre jár..atyaúristen.
Aug 28, 2012 12:27:31
Tutenchamun
Aug 28, 2012 12:27:55
sneci! válaszolj már! ki a mai gazdatest?
Aug 28, 2012 12:27:55
Választási Központ
Aug 28, 2012 12:30:58
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Rosszul emlékszel.
Azt az MDF csinálta SAJÁT MAGÁRÓL :D</div>
Hát ez a rólad készülő videódról is elmondható lesz majd.
Azt az MDF csinálta SAJÁT MAGÁRÓL :D</div>
Hát ez a rólad készülő videódról is elmondható lesz majd.
Aug 28, 2012 12:30:58
Echelon néni
Aug 28, 2012 12:38:23
<div class="quote"><div class="author">Pál Marci</div>*elképzeli, mit fog csinálni sodóval*</div>
Azért ahhoz még sokmindent túl kell élni és jön a hideg is.
Azért ahhoz még sokmindent túl kell élni és jön a hideg is.
Aug 28, 2012 12:38:23
Sodika
Aug 28, 2012 12:41:13
Én nem keresek gazdatestet! Én tényfeltárok.
Aug 28, 2012 12:41:13
tigris
Aug 28, 2012 12:42:24
<div class="quote"><div class="author">Sodika</div>Én nem keresek gazdatestet! Én tényfeltárok.</div>
feltártad, hogy titánék élőskködnek, fórizs egy balek, te meg gerinctelen vagy.
feltártad, hogy titánék élőskködnek, fórizs egy balek, te meg gerinctelen vagy.
Aug 28, 2012 12:42:24
Sodika
Aug 28, 2012 12:46:22
Engem vendégül látnak és én elfogadom. Ha nunit adna a Fórizs azt is megkostólnám.
Aug 28, 2012 12:46:22
Trollopata
Aug 28, 2012 12:48:52
<div class="quote"><div class="author">Sodika</div>Engem vendégül látnak és én elfogadom. Ha nunit adna a Fórizs azt is megkostólnám.</div>
Ugy erted kiverned, mikozben nezi :)
Ugy erted kiverned, mikozben nezi :)
Aug 28, 2012 12:48:52
FAKE Sodi ALERT
Aug 28, 2012 12:48:57
* Beep! Beep! Beep! *
Aug 28, 2012 12:48:57
Sodika
Aug 28, 2012 12:50:20
Nyugi en nem Sodi vagyok.
Aug 28, 2012 12:50:20
Tutenchamun
Aug 28, 2012 12:56:30
sneci, kell lennie gazdatestnek, különben éhen halnál. ki a mai gazdatest, sneci?
válaszolj!
válaszolj!
Aug 28, 2012 12:56:30
Sodika2
Aug 28, 2012 13:04:36
Na ez jol sikerult kep, nem?
<a href="http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/205926_4528579940421_1148698177_n.jpg" rel="nofollow" target="_blank">http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/205926_4528579940421_1148698177_n.jpg</a>
<a href="http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/205926_4528579940421_1148698177_n.jpg" rel="nofollow" target="_blank">http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/205926_4528579940421_1148698177_n.jpg</a>
Aug 28, 2012 13:04:36
snecigeci
Aug 28, 2012 13:16:04
Ma melyik cigányputriba vagy hivatalos?
Aug 28, 2012 13:16:04
Trollopata
Aug 28, 2012 13:17:36
<div class="quote"><div class="author">Sodika2</div>Na ez jol sikerult kep, nem?
</div>
Csodaszepvok!
Sneci, tegnapelott beugrottam a H&M-be, es vettem 8 inget magamnak. Aztan elmentem a Lovag utcaba, es vettem egy nadragot is a Carhartt-ban. Ezutan elvittem 2 nagyon jo baratnomet vacsorazni. Ez a kor pont 2 repcsibe volt, gondolom neked is ezek lennenek a prioritasaid, ha 130 Ft-nal tobb lenne a zsebedben...
Ja, voltunk az allatkertben is ott is lehet alpakat simogatni (lajhart is!!). Egy honap alatt a belepot is kiskalazhatod szerintem. Te is szereted a velovel toltott bordat? 8000 forintos szamlara te is nagyvonaluan 9000-ret fizetsz? Tudod, hogy az Eszterhazy-szelet milyen finom?
Es amikor ajandekot vettem a baratnomnek, az elado csajszi megkerdezte mi a limit. Tudod mit mondtam neki? Csak a suly a limit.
Es ez csak egy fel nap volt. Sneci, szerinted neked a kozeljovoben mikor lesz hasonlo elmenyekben reszed?
Azt mar nem is mondom, hogy ipad-et vittem a hugomnak ajandekba, az ajandekozas fogalmat te ugysem ismered.
Legyen ma is szep szines eger napod, mi a ceggel delutan medences partyba megyunk, sok kajaval es piaval.
*prolihergeles*
</div>
Csodaszepvok!
Sneci, tegnapelott beugrottam a H&M-be, es vettem 8 inget magamnak. Aztan elmentem a Lovag utcaba, es vettem egy nadragot is a Carhartt-ban. Ezutan elvittem 2 nagyon jo baratnomet vacsorazni. Ez a kor pont 2 repcsibe volt, gondolom neked is ezek lennenek a prioritasaid, ha 130 Ft-nal tobb lenne a zsebedben...
Ja, voltunk az allatkertben is ott is lehet alpakat simogatni (lajhart is!!). Egy honap alatt a belepot is kiskalazhatod szerintem. Te is szereted a velovel toltott bordat? 8000 forintos szamlara te is nagyvonaluan 9000-ret fizetsz? Tudod, hogy az Eszterhazy-szelet milyen finom?
Es amikor ajandekot vettem a baratnomnek, az elado csajszi megkerdezte mi a limit. Tudod mit mondtam neki? Csak a suly a limit.
Es ez csak egy fel nap volt. Sneci, szerinted neked a kozeljovoben mikor lesz hasonlo elmenyekben reszed?
Azt mar nem is mondom, hogy ipad-et vittem a hugomnak ajandekba, az ajandekozas fogalmat te ugysem ismered.
Legyen ma is szep szines eger napod, mi a ceggel delutan medences partyba megyunk, sok kajaval es piaval.
*prolihergeles*
Aug 28, 2012 13:17:36
Danyiil Romanovics
Aug 28, 2012 13:28:51
Sneci, megint a dokinőnél aludtál?
Mikor lesz Pál Marcis poszt?
Mi van RGL-lel, sikerült elérni? Vagy már őt is leszarod, mint Marcit?
Miért nem válaszolsz ezekre a kérdésekre, cigány?
Mi van RGL-lel, sikerült elérni? Vagy már őt is leszarod, mint Marcit?
Miért nem válaszolsz ezekre a kérdésekre, cigány?
Aug 28, 2012 13:28:51
Danyiil Romanovics
Aug 28, 2012 13:32:26
Snecigeci, Endre megint a dokinőtől netezett délelőtt?
Aug 28, 2012 13:32:26
sodika
Aug 28, 2012 13:34:39
<div class="quote"><div class="author">Danyiil Romanovics</div>Snecigeci, Endre megint a dokinőtől netezett délelőtt?</div>
Elárulhatom, nem titok: délelőtt igen.
Elárulhatom, nem titok: délelőtt igen.
Aug 28, 2012 13:34:39
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 28, 2012 13:38:19
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote">
<div class="author">Danyiil Romanovics</div>Snecigeci, Endre megint a dokinőtől netezett délelőtt?</div>Elárulhatom, nem titok: délelőtt igen.</div>
Ilyenkor hol alszol?
Van vendegszoba? Kanape a nagyszobaban? Matrac a folyoson?
Meg kell harcolni a tobbi befogadott hajlektalannal a jobb helyekert? Erkezesi sorrend dont? Vagy az szamit, hogy ki lebecol mar regebben Forizsnal?
Forizsnal is van kotelezo tisztalkodas, mint a menhelyeken? Itt is van alkoholtilalom? Orvosi igazolast kell vinni, hogy nem vagy pl. tetves?
Hogyan mukodik ez a kvazi-hajlektalanszallo?
<div class="author">Danyiil Romanovics</div>Snecigeci, Endre megint a dokinőtől netezett délelőtt?</div>Elárulhatom, nem titok: délelőtt igen.</div>
Ilyenkor hol alszol?
Van vendegszoba? Kanape a nagyszobaban? Matrac a folyoson?
Meg kell harcolni a tobbi befogadott hajlektalannal a jobb helyekert? Erkezesi sorrend dont? Vagy az szamit, hogy ki lebecol mar regebben Forizsnal?
Forizsnal is van kotelezo tisztalkodas, mint a menhelyeken? Itt is van alkoholtilalom? Orvosi igazolast kell vinni, hogy nem vagy pl. tetves?
Hogyan mukodik ez a kvazi-hajlektalanszallo?
Aug 28, 2012 13:38:19
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 28, 2012 13:39:13
Ma reggel kaptal felszolitas nelkul reggelit, vagy megint ra kellett szolni Forizsra?
Aug 28, 2012 13:39:13
snecigeci
Aug 28, 2012 13:39:50
Végleges a költözés, púp? Vagy csak a födémfelújítás idejére?
Aug 28, 2012 13:39:50
Danyiil Romanovics
Aug 28, 2012 13:41:04
Odaköltözöl, te hajléktalan, mondom én...
Mi van RGL-lel? Már nem is próbálod elérni?
Ezekre nem válaszolsz?
Mi van RGL-lel? Már nem is próbálod elérni?
Ezekre nem válaszolsz?
Aug 28, 2012 13:41:04
broni
Aug 28, 2012 13:41:22
nincs ember, nincs probléma!!(stalin elvtárs)
Aug 28, 2012 13:41:22
Zulu
Aug 28, 2012 13:42:03
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Danyiil Romanovics</div>Snecigeci, Endre megint a dokinőtől netezett délelőtt?</div>
Elárulhatom, nem titok: délelőtt igen.</div>
Rocskai megunta a használt autónepper cigányok, és BDSM-kedvelő ratyik zaklatását?
Elárulhatom, nem titok: délelőtt igen.</div>
Rocskai megunta a használt autónepper cigányok, és BDSM-kedvelő ratyik zaklatását?
Aug 28, 2012 13:42:03
sodika
Aug 28, 2012 13:42:29
<div class="quote"><div class="author">Danyiil Romanovics</div>
Mi van RGL-lel? Már nem is próbálod elérni?</div>
Éppen a rokonai sem tudják.
Mi van RGL-lel? Már nem is próbálod elérni?</div>
Éppen a rokonai sem tudják.
Aug 28, 2012 13:42:29
1 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

a dumád? arra az artikulátlan hebegés-habogásra gondolsz?